انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 26 از 33:  « پیشین  1  ...  25  26  27  ...  32  33  پسین »

آيا ميدانيد كه؟؟؟؟؟؟؟؟؟


زن

 
سیب زمینی سرخ شده،مواد معدنی مینای دندان را کاهش می دهد.

در ناراحتی سوءهاضمه و ناراحتی گوارشی مانند بوی بد دهان،مصرف هلو بسیار مفید است.

زیتون و روغن آن خاصیت ضد سرطانی دارد.

عصاره ریواس برای تقویت بینایی بسیار مفید است.

خوردن آب خیس کرده نخود برای تحلیل ورم لثه ها و تسکین درد دندان نافع است.

گردو،اعضای مهم بدن مخصوصا مغز را تقویت می کند.

برای درد میگرن،برش های لیموترش را در دوطرف شقیقه قرار دهید.

انجیر برای نرم کردن سینه و روده ها دارای خاصیت معروفی است.

سس سویا برای تحریک اشتها موثر است.

کاهو اشتها را تحریک و تشنگی را برطرف می کند.

تربچه از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
     
  
زن

 
آیا جغدها واقعاً عاقل اند؟

آدم ها فکر می کنند جغدها عاقل اند به همان دلیل که فکر می کنند افرادی که عینک می زنند باهوش اند. اما آیا همه افرادی که عینک می زنند لزوماً باهوش اند؟ مسلماً نه.

درواقع این چشم های بزرگ تر از حد معمول جغدها است که تصور وجود هوش بالا را منتقل کرده است.

البته چشم های جغدها نه تنها به طرز غیرمعمولی درشت اند بلکه خیلی هم خلاف قاعده اند. اتاق های زیادی در جمجمه این پرندگان وجود دارد به طوری که حتی نمی توانند چشمانشان را بگردانند. درواقع یک جغد برای این که به جهت های مختلف نگاه کند باید به جای این که مانند بیشتر مهره داران چشم هایش را بگرداند کل سرش را حرکت دهد.

به هر صورت جغدها از هیچ یک از پرندگان دیگر باهوش تر نیستند و کلاغ ها با این که نسبت به جغدها چشم های کوچک تری دارند اما از نظر هوشی خیلی از آنها جلوترند.

نکته جالب این است که تقریباً غیر ممکن است که به یک جغد چیزی را آموزش دهیم در حالی که پرندگان مختلف مانند طوطی ها، بازها و حتی کبوترها را می توان برای به دست آوردن اشیاء و به خاطر سپردن کارهای ساده آموزش داد.

البته این به آن معنا نیست که جغدها کند ذهن اند. چون به هر حال به قدرت مغزی زیادی نیاز دارند تا شب ها با موفقیت به شکار بپردازند.



مطلب مرتبط:
     
  
زن

 
قزل آلان يا مار سرخ (ديوار بزرگ گرگان) طولاني*ترين اثر معمارى ايران باستان و پس از ديوار چين دومين ديوار تاريخى تاريخى قاره آسيا با 200 كيلومتر طول ، در دشت گرگان و تركمن صحرا قرار دارد. اين ديوار از شرق درياى خزر در خواجه نفس شروع و از شمال آق*قلعه و گمشيان گذشته پس از پيمودن شمال گنبد به طرف شمال غرب رفته و در كوه*هاى پيش*كمر محو مي*شود.

در نوشته*هاى تاريخى ، ديوار بزرگ گرگان را كه مانعى در برابر بيابان*گردان آسياى ميانه بوده به نامهاى سد سكندر ، سد انوشيروان ، سد فيروز ، ديوار دفاعى و … ناميده*اند و مطالب گوناگونى در مورد آن بيان داشته*اند.

نخستين پژوهشهاى باستان*شناسى اين ديوار توسط ژاك دمرگان فرانسوى درست در 100 سال پيش صورت گرفت كه بخشى ار مسير ديوار را از روى نقشه ترسيم نمود. بعد از او باستان*شناس فرانسوى (آرن) در سال 1312 خورشيدى بخشى از ديوار گرگان را به صورت پيمايشى، شناسايى و معرفى كرد. در سال 1316 خورشيدى اريك اشميت آمريكايى با پرواز بر فراز منطقه ، خط قرمز رنگى را بر روى زمين مشاهده كرد كه با پيچ و تاب از دريا به سمت كوه**هاى پيش*كمر در شرق استان ادامه يافته است. او با ديدن اين منظره عجيب اين پرواز را بار ديگر تكرار كرد و با تهيه عكسهاى هوايى گام مهمى در شناسايى ديوار برداشت. بعد از ان دكتر محمد يوسف كيانى در سال 1350 با پرواز مجدد بر روى ديوار موفق به برداشتن عكسهاى جالب توجهى از ديوار شد و طول ديوار را 175 كيلومتر با 32 قطعه وابسته شناسايى كرد.

در سال 1378 با شروع ساخت سد گلستان بخشى از مسير ديوار در و محدوده كانال آبيارى و زهكشى سد قرارگرفت و بنابر ضرورت حفظ ديوار آب سد از طريق دو كانال از زير ديوار هدايت شد. بعد از آن در سال 1381 ، ديوار در شش فصل كاوش شد كه اطلاعات فراوانى از آن به دست آمد. به طورى كه هم اكنون باستان*شناسان طول ديوار را 200 كيلومتر مي*دانند. از آنجايى كه در برخى از نوشته*هاى اين ديوار تا مرو ادامه داشته ، باستان*شناسان احتمال مي*دهند طول ديوار بيشتر از 200 كيلومتر باشد كه در كاوش*هاى آينده به جواب آن خواهند رسيد. همچنين تا قبل از تخمين زده مي*شد اما بر طيق آخرين نمونه*هاى آزمايش شده در آزمايشگاه*هاى معتبر اين ديوار مربوط به دوره ساسانى است.

ديوار گرگان در مناطق كوهستانى 2و در دشت 10 متر عرض داشته و آجرهاى بزرگ آن ابعاد 41 در 41 و قطر 10 سانتيمتر در دهها كوره آجرپزى پخت مي*شده است. بسته به خاك منطقه*اى كه آجر پخته مي*شد رنگ آن از نخودى تا قرمز فرق مي*كند. خندقى 30 مترى هم در جلوى ديوار كنده شده كه آب از طريق آن به دشتها و كوره*هاى مسير مى رسيد. از ارتفاعات پيشكمر تا روستاى زاو در پارك ملى گلستان كه 35 كيلومتر است بخشهايى از ديوار سالم*تر باقى مانده و با حفارى در چندين نقطه خوشبختانه بقايايى ديوار از زير خاك بيرون آمده است.

در كاوش*هايى كه تا كنون انجام شده*است 2 هزار متر مربع از ديوار حفارى گرديده*است كه درپي*آن يك آتشگاه و استراحتگاه سربازان كه فضا وابسته به ديوار بوده كشف شده*است. همچنين دو قلعه از حدود 38 دژ تخمين زده در طول ديوار كاوش شده كه به نظر محل سكونت سربازان بوده است. قلعه*ها از اندازه*هاى 120 در 120 متر شروع و بزرگترين آن به 240 در 300 متر مي*رسيد. اكنون براى حفاظت ديوار در قسمت*هايى از آن در دو طرف ديوار ميله گذارى انجام شده تا حريم ديوار حفظ و از خرابى آن جلوگيرى شود. راندن خودروها بر روى آجرهاى ريخته از ديوار موجب شكستن و از بين آنها مي*شود و بعضى از اهالى از آجرهاى ديوار براى ساختمان*سازى خود استفاده كرد*ه*اند. همچنين رعايت نكردن حريم ديوار از سوى سازمانهاى دولتى خسارتها*ى فراوانى را به ديوار زده است.

بر طبق گزارشات مردمى نمونه*هايى از آجرهاى ديوار نزديك ساحل درياى خزر و در داخل خليج گرگان ديده است. در فصل آينده كاوش باستان شناسان قصد دارند باستان*شناسى زير آب درياى را با كمك غواصان انجام دهند تا آثار معمارى احتمالى مدفون شده ديوار گرگان را در زير آب بدست آورند. گفتنى است ديوار تميشه ديوار ديگرى در جنوب ديوار بزرگ گرگان است كه بخش شمالى آن در خليج گرگان وجود دارد و احتمال اينكه ديوار بزرگ گرگان و تميشه زمانى يك ديوار بوده است.
     
  
زن

 
جغدها چگونه جانورانی هستند؟

امروزه حدود 162 گونه مختلف از جغدها وجود دارد. آنها در محیط های زندگی بسیار متنوع و گوناگونی در سراسر جهان از جنگل های بارانی گرفته تا تندراها زندگی می کنند.



≡ کوچک ترین و بزرگ ترین جغدها

کوچک ترین جغد جهان، جغد جنی elf است که حدود 16 سانتی متر درازا دارد و طول بال هایش 38 سانتی متر و وزنش حدود چهار گرم است. بزرگ ترین جغدها، جغد خاکستری بزرگ است که 84 سانتی متر طول دارد و طول بال هایش هم حدود 152 سانتی متر است و وزنش به حدود 1450 گرم می رسد. جغد عقابی (بابو بابو) حدود 71 سانتی متر درازا دارد و طول بال هایشان به حدود 160 سانتی متر می رسد و وزنش هم 4200 گرم است. جغد شاخدار بزرگ نیز حدود 63 سانتی متر درازا دارد، طول بال هایش حدود 152 سانتی متر است و وزنش به حدود 1800 گرم می رسد.



≡ چشم ها

جغد یک سر بزرگ و چشمان بزرگی دارد که در جلوی صورتش است (برخلاف پرندگان دیگر که چشمانشان در طرفین سرهایشان قرار دارد). این جاگیری چشم به آنها دیدی مانند دوربین و قوه مشاهده خیلی عمیق و دقیقی می دهد. همچنین حلقه هایی از پرهای درخشان دور هر چشم جغد را فراگرفته که به این جانور نگاهی هوشیار و گوش به زنگ و دیدی وسیع می دهد.

جغدها نمی توانند مانند ما چشم هایشان را در داخل کاسه چشم بگردانند و برای این که به اطراف نگاه کنند باید کل سرشان را حرکت دهند. زاویه حرکت سر آنها می تواند به حدود 270 درجه هم برسد.



≡ تغذیه

جغدها گوشت خوارند، بیشتر در شب فعالیت می کنند و در شب نیز شکار می کنند. آنها از حس بینایی تیزشان برای پیدا کردن شکار در تاریکی استفاده می کنند (جغذها اکثراً سیاه و سفید می بینند). آنها یک حس تیز شنوایی هم دارند که به آنها در پیدا کردن غذا کمک می کند. جغدها شکارچیانی هستند که با حرکات دزدکی و پنهانی شکار می کنند. آنها می توانند به آسانی به نحوی دزدکی که شکارشان نفهمد به سمت شکارشان بروند. بال های پرزدار جغدها به آنها اجازه می دهد که به حالت تقریباً ساکتی پرواز کنند. جغدها جوندگان، حشرات، قورباغه ها و پرندگان را شکار می کنند و می خورند. جعد در نوک زنجیره غذایی قرار دارد و هیچ شکارچی عمده ای ندارد
     
  
زن

 
آیا می دانید دلیل بدشگون خوانده شدن جغدها چیست ؟

جغد در بسیاری از فرهنگ های باستانی جنبه منفی داشته است. نقش جغد به عنوان یک جانور بدشگون به افسانه های باستانی در شماری از فرهنگ ها برمی گردد.

بسیاری از فرهنگ ها باور دارند که جغدها با مرگ و یا ارواح انسانی پس از مرگ ارتباط دارند و پیام هایی از عالم اموات دارند. به عنوان مثال در فرهنگ هندی جغدها پیام آور اقبال بد و در خدمت مردگان تصور می شوند.

البته جغدها در همه جهان بدشگون نیستند. به عنوان مثال جغدها در یونان باستان پشتوانه فوق طبیعی انسان ها محسوب می شدند. برخی از بومیان آمریکا هم پر جغدها را به عنوان طلسم می پوشیدند.

تمدن های باستانی عقاید بسیار متفاوتی درباره جغدها داشته اند. یونانی ها جغدها را برای نشان دادن آتنا، خدای عقل انتخاب کردند اما رومی ها از این پرنده می ترسیدند و آن را حامل علامت بروز بیماری می دانستند. آزتک ها و مایاها، جغدها را نمادهای مرگ و ویرانی می دانستند و از آنها متنفر بودند و می ترسیدند اما بسیاری از قبایل بومی آمریکا (از جمله آپاچی ها و سمینول ها) با گفتن داستان هایی درباره این که جغدها در تاریکی منتظرند تا آنها را با خود ببرند بچه هایشان را از این جانور می ترساندند.

مصری ها که مقدم بر همه این تمدن ها بودند، دید مهربانانه تری نسبت به جغدها داشتند و باور داشتند که این پرندگان از روح درگذشتگان محافظت می کنند چراکه به زیر زمین سفر می کنند.
     
  
زن

 
آيا ميدانستيد کاربرد پرها در پرندگان چیست ؟:

انواع مختلفی از پرها وجود دارند که کاربردهای مختلفی دارند.

پرها برای این اهداف مورد استفاده قرار می گیرند:

⇐ پرواز: پرهای پرواز در بال ها و دم پرندگان رشد می کند.

⇐ عایق حرارتی: پرهای نرم زیرین که نزدیک پوست رشد می کنند پرندگان را از خیلی سرد و یا خیلی گرم شدن حفظ می کنند.

⇐ جفت گیری: این امر به شدت از گونه ای به گونه دیگر متفاوت است. پرندگان مذکر اغلب رنگشان روشن تر از پرندگان مؤنث است. این امر پرندگان مؤنث را به سوی پرندگان مذکر به منظور جفت گیری جذب می کند. پرندگان مؤنث بیشتر به رنگی نیاز دارند که به آنها کمک کند تا خودشان را هنگامی که از جوجه هایش مراقبت می کنند مخفی کنند (اگرچه پرندگان مذکر هم اغلب از جوجه ها مراقبت می کند، با یا بدون جفت مؤنث). طاووس مذکر رنگ خیلی درخشانی دارد. طاووس مؤنث رنگش قهوه ای مات است.
     
  
زن

 
تغذیه:

پرندگان امروزی هیچ دندانی ندارند (پرندگان باستانی دندان داشتند). پرندگان زبان دارند، اما برخلاف زبان ما زبان پرنده در داخلش استخوان دارد. بعضی از شکارچیان شگفت انگیز مانند عقاب ها، دید تیزی دارند که پنج تا شش برابر تیزتر از دید چشم انسان است. آنها می توانند طعمه کوچکی را از یک مایلی علامت گذاری کنند.

پرندگان بیشتر وقتشان را صرف جست و جوی غذا می کنند. بیشتر پرندگان حشره خوار هستند (آنها حشره می خورند). بعضی از پرندگان، مثل جغدها و عقاب ها گوشتخوار هستند. بعضی از پرندگان مثل مرغ مگس خوار، باقرقره و غاز کانادایی گیاهخوارند. بقیه پرندگان مانند سار، هم گیاهخوار و هم گوشتخوارند. بعضی از پرندگان (مانند توکان) میوه خوارند.

بیشتر پرندگان دید تیزشان را برای پیدا کردن غذا مورد استفاده قرارمی دهند. آنها از منقار و فکشان برای گرفتن ساس ها، کرم ها، پستانداران کوچک، ماهی، میوه، دانه ها و شهد استفاده می کنند. پرندگان در کنترل طبیعی حشرات و در پراکندگی تخم گیاهان نقش خیلی مهمی بازی می کنند. بعضی از پرندگان، مثل مرغ مگس خوار شهد خوار، گرده افشان های مهم بعضی از گیاهان گلدار هستند.



≡ لانه ها و تخم ها:

پرندگان جوجه هایشان را در تخم هایی با پوسته های محکم به دنیا می آورند که بعد از مدت زمانی جوجه ها از تخم در می آیند. بعضی از پرندگان مانند مرغ ها، هر روز تخم می گذارند. برخی از پرندگان هم ممکن است سال ها بین هر تخم گذاری فاصله بیندازند.

شترمرغ در میان پرندگان بزرگ ترین تخم ها را می گذارد که بیش از 11 در 18 سانتی متر محیط و وزنی 1400 گرمی دارند.

پرندگان لانه هایشان را برای تولید مثل در درختان، روی صخره ها یا روی زمین می سازند. بیشتر پرندگان دست کم به وسیله یکی از والدین مورد مراقبت قرار می گیرند تا وقتی که بتوانند پرواز کنند و غذایشان را به دست آورند.

دوره نهفتگی تخم های پرنده از گونه ای به گونه ای دیگر متفاوت است. همچنین بعضی از تفاوت ها به دما بستگی دارد.

بعضی از پرندگان مانند فاخته تخم هایشان را در لانه پرندگان دیگر می گذارند. پرنده بزرگسال هم بی اطلاع از این که این تخم فاخته است، از آن مراقبت می کند. بعضی از فاخته ها حتی تخم های دیگرشان را در لانه می کشند تا مطمئن شوند که تخمشان غذای کافی به دست می آورد.
     
  
زن

 
– آیا می دانستید که برخی هنگامی که می خواهند بنویسند : " برای " ، می نویسند : " به خاطر ِ " . برخی هم به جای نوشتن " به دلیل ِ " می نویسند : " به خاطر ِ " و بسیاری نیز به جای نوشتن " به مناسبت ِ " می نویسند : " به خاطر ِ " ؟

۲ – آیا می دانستید که فاعل جمع، هنگامی فعل جمع می خواهد که جان دار باشد ؟

٣ – آیا می دانستید که بسیاری، اگر چه مرادشان زمان حال یا آینده است، فعل " بایستن " را در جمله ی خود برای زمان گذشته به کار می برند ؟

۴ – آیا می دانستید که بسیاری، " شرایط " را برای معنی " اوضاع " به کار می برند و مثلن به جای نوشتن " در اوضاع امروزی ایران " می نویسند : در شرایط امروزی ایران " ؟

۵ – آیا می دانستید که بسیاری، به جای نوشتن جمله ای مانند : " مردم نسبت به سیاست بی اعتنا شده اند "، می نویسند : " مردم نسبت به سیاست بی تفاوت شده اند " ؟

٦– آیا می دانستید مسئولیت اصلی دستکاری و نوشتن نادرست واژه ها و عبارات فارسی، بر عهده ی کاتبان و شاعران ایرانی است؟

۷ – آیا می دانستید واژه هایی مانند سلامتی، بهبودی و نوین واژه هایی نادرست است ؟

۸ – آیا می دانستید برخی ها واژه های زیر را که همگی فرانسوی هستند فارسی می دانند ؟ :

۹ – آیا می دانستید که بسیاری از واژه های عربی در زبان فارسی در واقع عربی نیستند و اعراب آن ها را به معنایی که خود می دانند در نمی یابند ؟

١۰ – آیا می دانستید که ما بسیاری از واژه های فارسی مان را به عربی و یا به فرنگی واگویی (تلفظ) می کنیم ؟
     
  
زن

 
– آیا می دانستید که این عادت امروز ایرانیان که در جملات نهی کننده ی خود ن نفی را به جای م نهی به کار می برند از دیدگاه دستور زبان فارسی نادرست است ؟

١۲– آیا می دانستید که اصل و نسب برخی از واژه ها و عبارات مصطلح در زبان فارسی در واژه یا عبارتی از یک زبان بیگانه قرار دارد و شکل دگرگون شده ی آن وارد زبان عامه ی ما شده است ؟

١٣– آیا می دانستید که شعر گویی از خصایص نژاد آریایی است و قدیم ترین پیامبران ِ مردم آریایی نژاد، چه در هند، چه در ایران و چه در یونان شاعران بوده اند ؟

١۴- آیا می دانستید که حتا بسیاری از اهل ادب و کتاب نیز ضرب المثل زیر را که از گفته های مولانا است، نادرست می خوانند و نادرست می فهمند ؟ مولانا می فرماید : ماهی از سر گنده گردد، نِی ز د ُم

١۵- آیا می دانستید که در نتیجه ی شتاب زدگی، بی دقتی و ناآگاهی برخی از مترجمان ایرانی واژه ها و عبارات گوناگونی از زبان های بیگانه وارد زبان فارسی شده و جا افتاده که هرگز به آن معنی در هیچ زبانی به کار نرفته است؟

١٦ – آیا می دانستید که روضه و روضه خوانی که شرح رویداد کربلا و شهادت حسین است، نام خود را از کجا گرفته است ؟

١۷- آیا می دانستید که واژه ی باختر در حقیقت نه به معنی مغرب بلکه درست وارونه ی آن، یعنی به معنی مشرق است ؟

١۸- آیا می دانستید که ما برخی از واژه ها و عبارات را در معنایی به کار می بریم و می فهمیم که هیچ ارتباطی با معنی اصلی و واقعی آن واژه ها یا عبارات ندارد ؟
     
  
زن

 
- آیا می دانستید که بسیاری از فارسی زبانان از صدها مصدر عر بی که خود معنی اسمی نیز دارد ( یعنی اسم مصدر است) با افزودن غیر ضروری ِ " کردن "، " دادن " ،" زدن " ، " یافتن " ، " شدن " و مانند آن ها، که تنها باید برای ساختن مصدرهای مرکب به کار رود، دوباره اسم می سازند و با این کار به دراز نویسی و دراز گویی بی هوده دست می زنند ؟

۲۰- آیا می دانستید که ما برخی از بزرگان علم و ادب ایران را نه با نام خودشان، بلکه با نام پدران شان می نامیم ؟

۲١- آیا می دانستید که واژه ی دو قلو و عبارت دو لوکس (De Luxe) هیچ ارتباطی با عدد ۲ (دو) ندارد ؟

۲۲- آیا می دانستید که ما برخی از واژه ها، عبارات و اصطلاحات زبان فارسی را یا نادرست به کار می بریم، یا نادرست می نویسیم و یا نادرست می خوانیم؟

۲٣ – آیا می دانستید که برخی از مترجمان ما بدون توجه به توانایی زبان فارسی در واژه سازی و آیین دستوری این زبان و دانستن پیشینه ی تاریخی و اجتماعی بسیاری از واژه ها و عبارات بیگانه، به راحتی از آن ها گَرته برداری کرده و آن ها را نعل به نعل و کلمه به کلمه کپی نموده و وارد زبان فارسی کرده اند؟

۲۴- آیا می دانستید که نزدیک به تمامی مردم ایران از نام اصلی بزرگ ترین شاعر میهنی ایران و افتخار جاودان ایرانیان و زبان پارسی بی خبرند و او را با نامی خطاب می کنند که آمیخته ای از عنوان، لقب، تخلص و نسبت زادگاه این شاعر بزرگ است؟

٢۵- آیا می دانستید که امروز حتا پس از گذشت ١٤ سده هنوز مردمانی در ایران به زبان پهلوی با یکدیگر گفت و گو می کنند ؟

۲٦- آیا می دانستید که بسیاری از فارسی زبانان انبوهی از واژه های زبان فارسی را ، نه یک واژه ی ترکیبی، بلکه یک واژه ی یک بخشی و مستقل می دانند ؟
     
  
صفحه  صفحه 26 از 33:  « پیشین  1  ...  25  26  27  ...  32  33  پسین » 
علم و دانش

آيا ميدانيد كه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA