انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 15 از 26:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  25  26  پسین »

Physics News | اخبار فیزیک


زن

 
ساعت شني در فاصله ۱۹,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ كيلومتري

سحابي نشري شارپلس 106-2 با فاصله 2هزار سال‌نوري از زمين، يكي از زايشگاه‌هاي فعال ستاره‌اي در كهكشان راه‌شيري است كه در آينده نه‌چندان دور ميزبان خوشه‌اي ستاره‌اي با50 تا 150 ستاره خواهد بود.

در مركز اين سحابي دوقطبي كه شبيه به ساعت‌شني به نظر مي‌رسد، ستاره‌اي 15 بار سنگين‌تر از خورشيد وجود دارد كه حدود يكصدهزار سال از عمرش گذشته و دانشمندان حدس مي‌زنند شكل عجيب اين سحابي به‌دليل فوران شديد بادهاي ستاره‌اي از قطب‌هاي اين ستاره باشد. پرتوهاي پرانرژي اين ستاره جوان باعث روشن شدن اين سحابي و تابش مولكول‌هاي آن شده است.

منبع: خبرآنلاين
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
افزايش هدايت الكتريكي سراميكها با استفاده از نانولوله هاي كربني

محققان اروپايي موفق شدند با افزودن نانولوله‌هاي كربني به مواد سراميكي، رسانايي آنها را افزايش دهند و سپس با استفاده از روشي موسوم به براده‌برداري تخيله الكتريكي (EDM) قطعات الكترونيكي ايجاد كنند. پيش از اين با روش براده‌برداري تخيله الكتريكي امكان تراشيدن نمونه‌هاي سراميكي وجود نداشت.

http://nano.ir/news/attach/7378.jpg

در مقاله‌اي كه نشريه Materials Today به چاپ رسانده است، محققان اسپانيايي و بلژيكي روش جديد براي استفاده از نانولوله‌هاي كربني در توليد قطعات مكانيكي ارائه كرده‌اند. اين قطعات در ساخت نسل جديد ميكروماشين‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد. صنايع الكترونيك در جستجوي روش‌هايي براي كوچكتر كردن قطعات است، اما با كاهش اندازه سيستم‌هاي مكانيكي، چالش‌هاي جديدي به‌وجود مي‌آيد.

يكي از دشواري كه هنگام كوچك سازي ادوات الكترونيكي ايجاد مي‌شود آن است كه روش‌هاي رايج براي توليد قطعات با اشكال پيچيده مناسب نيست. يكي از راه‌هاي فائق آمدن بر اين مشكل استفاده از روشي به‌نام براده‌برداري تخيله الكتريكي (EDM) است. در اين روش از جرقه‌هاي الكتريكي استفاده مي‌شود كه با آن بخش‌هاي ناخواسته از سطح زدوده شده شكل پيچيده مورد نظر ايجاد مي‌شود. لازمه به‌كارگيري اين روش آن است كه سطح هدف رساناي الكتريكي باشد كه اين موضوع موجب مي‌شود استفاده از اين روش محدود شود به‌طوري كه در سراميك‌ها و مواد سخت نمي‌توان از آن استفاده كرد.

اخيرا مانوئل بلمونت و همكارانش با استفاده از نانولوله‌هاي كربني درون نيتريد سيليكون، هدايت سراميك مورد نظر خود را تا 130 برابر افزايش دادند. آنها با استفاده از اين ترفند توانستند با روش EDM از اين سراميك چرخ‌دنده‌هاي ميكرومقياسي بسازند بدون اين كه نيازي به دستگاه خاص يا صرف زمان طولاني باشد.

نانولوله‌هاي كربني از اوايل دهه 1990 با مشخص شدن خواص منحصر به‌فردشان در زمره مواد بسيار مفيد قرار گرفتند. از خواص جالب اين ماده مي‌توان به خواص الكتريكي و مكانيكي منحصر به‌فرد اين ماده اشاره كرد كه مي‌توان از آن در البسه استفاده نمود. هر نانولوله از يك ورقه كربني لوله‌اي شده تشكيل شده است كه اتم‌هاي كربني به‌صورت ساختار لانه زنبوري در آن قرار دارد. به ورقه‌هاي لوله‌اي نشده آن نيز گرافن گفته مي‌شود. گرافن نيز ماده‌اي بسيار جالب بوده كه كاشفان آن در سال 2010 براي كشف اين ماده جايزه نوبل فيزيك را دريافت كردند. با قرار دادن نانولوله‌هاي كربني درون سراميك، شبكه‌اي رسانا از نانولوله‌هاي كربني درون اين سراميك‌ها ايجاد مي‌شود كه موجب كاهش مقاومت الكتريكي سراميك مي‌شود.

با قرار دادن نانولوله‌هاي كربني درون سراميك، هدايت الكتريكي كامپوزيت افزايش مي‌يابد در حالي كه خواص مكانيكي سراميك حفظ شده و مقاومت در برابر خستگي آن نيز بهبود مي‌يابد. با اين روش مي‌توان قطعات سه بعدي پيچيده توليد كرد. اين تيم تحقيقاتي اميدوار است كه بتواند از اين كامپوزيت جديد در توليد ميكرو راكتورها و ميكروتوربين‌ها استفاده كنند.

منبع: ستاد توسعه فناوري نانو
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
سقوط قطعاتي از كاوشگر روسي مريخ به زمين

در ميان تلاش‌هاي مهندسان روسي و اروپايي، تكه‌هايي از فضاپيماي «فوبوس‌گرانت» روسيه كه در اثر مشكل موتور اصلي براي هفته‌ها در مدار زمين گير افتاده بود با جو زمين برخورد كرده و بر زمين فرود آمدند.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تكه‌هاي جدا شده از اين فضاپيما كه ماموريت آن، نمونه‌برداري از قمر فوبوس سياره مريخ بود به سرعت وارد جو زمين شده و توسط فرماندهي استراتژيك ايالات متحده در فهرست اجسام فضايي وارد شدند.

سقوط قطعات فضاپيماها و موشك‌ها در مدار پائين يك امر معمول است اما از آنجايي كه كه ارتفاع فضاپيماي فوبوس‌گرانت پس از سقوط دو قطعه كوچك تغييري نكرده، احتمالا اين قطعات نقش آن چنان مهمي نداشته‌اند.

اين در حالي است كه اخبار خوشي براي اين كاوشگر روسي در راه نبوده و به گفته تحليلگران، فوبوس‌گرانت از كار افتاده است.

اين فضاپيماي روسي، هشتم نوامبر(17 آبان) در يك ماموريت بلندپروازانه براي جمع‌آوري نمونه‌هايي از خاك فوبوس، بزرگترين قمر مريخ از مركز فضايي بايكونور قزاقستان به فضا پرتاب شد اما موتور اصلي آن در مدار زمين عمل نكرده و فوبوس‌گرانت در مدار زمين گرفتار شد.

با وجود تلاش‌هاي بسيار، كنترلرهاي ماموريت هنوز موفق به برقراري ارتباط با اين پروژه 163 ميليون دلاري نشده‌اند.

اگر چه چندي پيش، سازمان فضايي اروپا موفق به شناسايي علائمي از اين فضاپيما شد، اما پس از آن هيچ ارتباطي برقرار نشده است. در صورتي كه اين ارتباط برقرار نشود، اين كاوشگر 14.6 تني به صورت كنترل نشده در تاريخي بين ژانويه و فوريه با جو زمين برخورد خواهد كرد.

منبع: ايسنا
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
كهكشانها هم بازيافت مي شوند

راز طول عمر، در بازيافت نهفته است. دست كم براي كهكشان‌ها كه اينگونه است. اين را دانشمنداني مي‌گويند كه اخيراً از طريق سه‌گانه‌اي از تلسكوپ‌هاي برجسته دنيا، دست به بررسي فضاي نامكشوف پيرامون كهكشان‌هاي جوان و ستاره‌ساز و نيز عموزاده‌هاي نه‌چندان جوانشان زده‌اند.

كهكشان‌ها از‌‌ همان ابتداي تاريخ هستي آموخته‌اند كه زندگي سبزي داشته باشند و پيوسته حجم سرسام‌آور گاز هيدروژن و نيز عناصر سنگينشان را براي توليد چندين نسل متوالي از ستارگان، در بازه‌اي بالغ بر چندين ميليارد سال به خدمت بگيرند. اين فرآيند بازيافتي، كهكشان‌ها را از تحليل رفتن مخازن سوختيشان (كه‌‌ همان گاز هيدروژن اتمي باشد) ايمن نگه مي‌دارد و لذا مدت‌زمان ستاره‌سازيشان را به بيش از ۱۰ ميليارد سال متوالي ارتقا مي‌بخشد. اين درحالي است كه كهكشان‌هايي كه توفاني از ستاره‌سازي را در درونشان به‌راه مي‌اندازند (و به كهكشان‌هاي «ابرستاره‌ساز» معروفند)،‌‌ همان سوخت اضافيشان را هم به فضا مي‌ريزند و اساساً خط توليد ستاره‌هاي تازه را زود‌تر متوقف مي‌كنند. اين فرضيه چندي پيش توسط مجموعه‌اي متشكل از رصدخانه ۱۰ متري كك-۱، ماژلان و تلسكوپ فضايي هابل به تأييد تجربي رسيد.

تلسكوپ هابل، با «طيف‌نگار خاستگاه‌هاي كيهاني»‌اش (كه به‌طور مختصر ابزار COS ناميده مي‌شود)، از طريق نور فرابنفش كهكشان‌هاي دوردستي كه از ميان گاز پراكنده در گرداگرد كهشان‌هاي نزديك‌تر و مورد مطالعه مي‌تابند، اطلاعاتي را راجع به اين هاله‌هاي گازي به‌دست آورد. روي زمين از طرفي، ابزارهاي LRIS تلسكوپ غول‌آساي كك-۱ (مخفف «طيف‌نگار فروسرخ با رزولوشن پايين») و نيز ابزار MagE تلسكوپ ماژلان، دست به تعيين فاصله تا كهكشان‌هاي مزبور، محاسبه جرم ستارگان سازنده‌شان و حتي تعيين آهنگ ستاره‌سازي برخي از آن‌ها زدند. نتيجه اين نقشه‌برداري، كشف رابطه مهمي مابين كهكشان‌ها و گازهاي گرداگردشان شد كه طي سه مقاله در شماره ۱۸ نوامبر نشريه علمي Science انتشار يافته است.

«دسترسي به هردوي مجموعه‌داده‌ها (هم از زمين و هم از فضا)، به ما امكان استنباط رابطه فوق‌العاده مهم مابين ستاره‌هاي درون كهكشان‌هاي مزبور، با توده‌هاي گازي بسط يافته در گرداگرد‌‌ همان كهكشان‌ها را داد»، اين را جسيكا ورك (Jessica Werk) از رصدخانه ليك دانشگاه كاليفرنيا- سانتاكروز مي‌گويد. او نويسنده همكار هر سه مقاله‌اي بوده كه در Science انتشار يافته‌اند و همچنين نويسنده ارشد مقاله پشتيبان ديگري كه ماه ژانويه آتي در نشريه علمي Astrophysical Journal انتشار داده خواهد شد. وي مي‌افزايد: «با اين كشف، از اين پس مي‌توان گفت كه جذب نور فرابنفشي كه با طيف‌نگار COS هابل تشخيص داده شده، در‌‌ همان فاصله‌اي از ما رخ داده كه با تلسكوپ كك و در نور مرئي آن را محاسبه كرده‌ايم.»

اين روابط نامنتظره مابين كهكشان‌ها و گاز پيرامونيشان، حين مقايسه داده‌هاي مرتبط با ستاره‌هاي درون كهكشان و گازهاي پيراموني‌اش كشف شد. ورك مي‌گويد: «چيزي كه در ‌‌نهايت يافتيم، حيرتمان را برانگيخت. كهكشان‌هايي كه فرآيند ستاره‌سازيشان فوق‌العاده فعال است، هميشه با هاله‌هاي غول‌آسا و سنگيني از گاز اكسيژنه احاطه شده‌اند و اگر نه به‌قدر تمامي گاز موجود در درون كهكشان، اما دست‌كم به‌‌ همان اندازه گاز را در درون خودشان جا داده‌اند.» عجيب اينجاست كه اين نوع از ذخاير گازي، ظاهراً در اطراف كهكشان‌هايي كه آهنگ ستاره‌سازيشان آهسته‌تر است، اصلاً ديده نمي‌شود. ورك در ادامه مي‌گويد: «يك فرد عادي، شايد با شنيدن نام كهكشان، به ياد سازه منظم و زيبا و مارپيچي كه مملو از گاز و ستاره است، بيفتد. اما هم‌اكنون ما جزئي قابل توجه از كهكشان‌ها را مشاهده مي‌كنيم كه تا پيش‌تر تشخيص داده نشده بود: هاله‌اي سنگين و اشباع از اكسيژن كه تا فواصل فوق‌العاده دوردستي از بخش مرئي و مارپيچ كهكشان امتداد پيدا كرده و ديدگاه‌مان را راجع به سير تكاملي كهكشان‌ها دگرگون كرده است.»

در ميان كشفيات كليدي اين بررسي، مي‌توان به رنگ و شكل كهكشاني اشاره كرد كه تا حد زيادي تابع جريان گاز بسط يافته به هاله پيراموني‌اش بوده است. هيچ‌يك از شبيه‌سازي‌هاي نوين فرآيند تشكيل كهكشان‌ها، قادر به توضيح ويژگي‌هاي ديده شده در آن‌ها، بدون در نظرگرفتن فرآيندهاي پيچيده و به‌هم‌پيوسته‌اي نيستند كه در جريان‌شان، كهكشان، مقادير عظيمي گاز را به‌دست آورده و بعد از توليد ستارگان آن را به پس مي‌راند. هر سه اين بررسي‌ها (كه در سه مقاله پياده شده‌اند)، جوانب مختلفي از پديده بازيافت اين گاز را به نمايش گذاشته‌اند.

جيسون توملينسون (Jason Tumlinson) از «مؤسسه علمي تلسكوپ فضايي» (STScI- متولي علمي تلسكوپ فضايي هابل) در شهر بالتيمور مريلند كه از كمك‌نويسندگان يكي از اين سه پژوهش نيز بوده مي‌گويد: «نتايجمان نه‌تن‌ها نشان از صحت حدسياتي مي‌دهد كه بر اساسشان كهكشان‌ها قادر به بازيافت گاز درونيشان هستند، بلكه چالش نويني را هم پيش روي مدل‌هاي نظري مربوط به درك فرآيندهاي حاكم بر جريان اين گاز‌ها قرار داده و چنين سئوالاتي را به پس‌زمينه تصوير كليمان سير تكاملي كهكشان‌ها سنجاق كرده است.»
منبع: پارس اسكاي - احسان سنايي
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
خون آشامي كه ستاره همسايه خود را مي بلعد

ستاره شناسان با استفاده از تلسكوپهاي VLT موفق شدند اطلاعات دقيقي درباره يك ستاره خون آشام كه جرم ستاره همسايه خود را مي بلعد به دست آورند.

به دفعات از منظومه هاي دوتايي كه در آنها يكي از دو ستاره ماده همسايه خود را احاطه مي كند صحبت شده است.

به تازگي چهار تلسكوپي كه در كنار هم مجموعه تلسكوپهاي VLT واقع در رصدخانه جنوبي اروپا (اسو) در شيلي را مي سازند به ستاره شناسان اين امكان را داده اند كه يك تلسكوپ مجازي 130 متري با چشم اندازي 50 برابر دقيقتر از چشم انداز تلسكوپ فضايي هابل را ايجاد كنند.

دانشمندان با كمك تصاويري كه از اين تلسكوپ مجازي به دست آوردند، انتقال فعال از يك ستاره به ستاره ديگر را در منظومه دوتايي SS Leporis (اس. اس. خرگوش) كشف كردند.

اين محققان در اين خصوص توضيح دادند: "اكنون مي توانيم رصدهاي چهار تلسكوپ VLT را با هم تركيب و از آنها براي ايجاد تصاوير بسيار دقيقي استفاده كنيم. اين تصاوير به حدي واضح هستند كه نه تنها مي توانيم ستارگاني كه يكي به دور ديگري مي چرخند را تماشا كنيم، بلكه مي توانيم ابعاد ستاره بزرگتر را هم اندازه گيري كنيم."

منظومه غيرمعمول SS Leporis در صورت فلكي خرگوش قرار گرفته و از يك ستاره غول پيكر سرخ كه در مدار اطراف يك ستاره داغتر مي چرخد تشكيل شده است.

اين دو ستاره عظيم سرخ از طريق سوخت هيدروژني كه ميان آنها تبادل مي شود با يكديگر ارتباط دارند و درحال نزديك شدن به هم هستند.

اين دو ستاره هر 260 روز به دور يكديگر مي چرخند و در فاصله كمي بيشتر از فاصله ميان زمين و خورشيد از هم قرار دارند. ستاره بزرگتر و سردتر در يك چهارم از اين فاصله گسترده شده است. بررسيها نشان مي دهد از زماني كه اين دو ستاره تا اين حد به هم نزديك شده اند، ستاره داغتر در حدود نيمي از جرم ستاره غول پيكر سرخ را بلعيده است.

دانشمندان در اين خصوص توضيح دادند: "مي دانستيم كه ستاره دوم به طور كاملاً ويژه اي غيرمعمول است و از ماده ستاره ديگر تغذيه مي كند. اما چيزي كه اكنون كشف كرده ايم روشي است كه انتقال جرم از طريق آن انجام مي شود. اين روش احتمالاً كاملاً متقاوت از مدلهايي است كه در گذشته براي اين سناريو فرض كرده بوديم."

براساس گزارش يونيورس تودي، مشاهدات اصلي نشان مي دهند كه ستاره غول پيكر سرخ در حقيقت كوچكتر از آن چيزي است كه تاكنون تصور مي شد. اين مسئله، توضيح درباره اينكه اين ستاره چگونه ماده خود را نسبت به ستاره همسايه اش از دست مي دهد دشوار مي كند.

در اين راستا، اين دانشمندان فكر مي كنند كه اين ماده بايد از ستاره غول پيكر منفجر شده باشد و همانند يك باد ستاره اي به همسايه داغتر رسيده باشد.

منبع: كنجكاو
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
مطالعه روند پيري و مرگ ستاره ها ممكن شد

محققان با كمك تلسكوپ كپلر موفق به كشف شواهدي از قلب ستاره‌هاي در حال مرگ شدند كه مي‌تواند به آنها در درك روند پيري و مرگ خورشيد كمك كند

تلسكوپ فضايي كپلر يكي از موفق‌ترين پروژه‌هاي كنوني سازمان ناسا به شمار مي‌رود اما نگريستن به درون قلب يك ستاره در حال مرگ براي اين تلسكوپ موفق نيز دو سال زمان برده است.

گروهي از محققان دانشگاه لوون در بلژيك با تجزيه و تحليل پالس‌هاي نوري مشهور به "ستاره لرزها" كه از ميان ستاره‌هاي سرخ متورم عبور مي‌كنند، دريافتند هسته اين ستاره‌ها 10 برابر سريع‌تر از سطح آنها مي‌چرخد. درك چگونگي چرخش يك ستاره در اعماق ساختارش مي‌تواند به دانشمندان در درك چگونگي روند كهنسال شدن ستاره‌هايي مانند خورشيد زمين كمك كند.

سطح ستاره‌هاي غول پيكر سرخ چرخشي آرام دارند به طوري كه تكميل يك دور كامل شايد بيش از يك سال به طول بيانجامد اما محققان كشف كردند كه هسته اين ستاره‌ها سرعتي 10 برابر بيشتر از سطح‌شان دارد. خورشيد نيز پيش از مرگش در حدود پنج ميليارد سال آينده به ستاره سرخ و غول پيكري تبديل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دانشمندان با استفاده از يافته‌هاي جديد اعلام كردند هسته‌هاي اين ستاره‌ها يكبار در ماه به دور خود مي‌چرخند. محققان امواجي كه از ميان ستاره‌ها عبور كرده و بر روي سطح درخشان ستاره‌ها به شكل تغييرات ريتميك پديدار مي‌شوند را مورد تجزيه و تحليل قرار دادند.

مطالعه بر روي اين نوع از امواج لرزه شناسي نجومي ناميده مي‌شود، مطالعاتي كه مي‌توانند شرايط حاكم بر قلب ستاره‌ها را كه همواره از ديد پنهان هستند، آشكار سازند.

محققان امواج مختلف بخش‌هايي متفاوت از ستاره را بررسي كرده و به واسطه مقايسه دقيق عمقي كه امواج از آن به سطح سفر كرده‌اند، شواهدي را از سرعت چرخش و افزايش سرعت در هسته ستاره به دست آورند.

به گفته محققان اين قلب ستاره‌ها است كه روند تكاملي پيري و مرگ ستاره‌هايي مانند خورشيد زمين را آشكار مي‌سازد.

منبع: همشهري
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
كشورهاي جهان ملزم به كاهش گازهاي گلخانه اي شدند

هيات هاي شركت كننده در كنفرانس آب و هواي سازمان ملل متحد كه در دوربان افريقاي جنوبي برگزار شد، سرانجام به توافقي در مورد كنترل گازهاي گلخانه اي دست يافتند.

براساس توافق به دست آمده براي اولين بار تمامي كشورهاي جهان كه نقش عمده اي در آلوده كردن هوا دارند، ملزم شده اند براي كاهش گازهاي گلخانه اي اقدام كنند.

توافق در مورد كنترل گازهاي گلخانه اي در ساعات پاياني اين كنفرانس كه به مدت دوروز برگزار شد، صورت گرفت.

هيات هاي شركت كننده از كشورهاي مختلف سرانجام در مورد ايجاد پيماني جديد به توافق رسيدند كه براساس آن تمامي كشورها ملزم به محدود كردن انتشار گازهاي گلخانه اي مي شوند.

انتظار مي رود اين توافق تا سال ۲۰۲۰ ميلادي به اجرا درآيد.

نمايندگان كشورهاي برزيل، افريقاي جنوبي، هند و چين از برنامه زماني تعيين شده انتقاد كرده و آن را دشوار توصيف كردند.

در همين حال، فعالان گروه "صلح سبز" ضمن انتقاد از توافق به دست آمده، آن را تنها توافقي داوطلبانه دانسته اند كه يك دهه ديگر به اجرا گذاشته مي شود.

كومي نايدو، مدير اجرايي سازمان "صلح سبز" گفته است كه اين توافق باعث افزايش متوسط گرماي جهان به ميزان دو درجه سانتيگراد خواهد شد و جهان را به سوي فاجعه پيش مي برد.

منبع: بي بي سي
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 

توربين بادي كه با وزش باد منفجر شد


انفجار يك توربين بادي در آردروسان اسكاتلند در اثر وزش بادهاي شديد، توربين هاي بادي را در صدر اخبار قرار داد. پرتاب قطعات مشتتعل توربين به اطراف، نگراني‌هايي درمورد ايمني اين نيروگاه‌ها به وجود آورده است.

تصوير زير متعلق به توربيني بادي در آردروسان اسكاتلند است كه انفجار آن در اثر وزش بادهاي شديد، آن را در صدر اخبار قرار داده است. انفجار اين توربين روز گذشته و زماني رخ داد كه در اثر وقوع طوفان اقيانوسي در مناطق شمالي انگلستان، بادهايي با سرعت 260 كيلومتر بر ساعت اين منطقه را درنورديدند. اما سوال اينجاست كه چه عاملي باعث انفجار اين توربين شده است؟
به گزارش نيوساينتيست، يك فيلم آماتوري كه از اين حادثه گرفته شده، نشان مي‌دهد كه سر اين توربين به دور محورش پيچيده است، و ظاهرا يكي از پره‌هاي آن قبل از آغاز آتش‌سوزي پوشش كامپوزيتي كربني خود را از دست داده است.

هنوز مشخص نيست كه دقيقا چه اتفاقي افتاده، اما توجهات روي توانايي توربين براي خاموش شدن خودكار در باد شديد متمركز شده است. عمليات خاموش شدن توربين معمولا با خلاص كردن پره‌هاي توربين انجام مي‌شود كه باعث توقف چرخش پره‌ها مي‌شود. يك توربين بادي به طور معمول زماني‌كه سرعت باد به 90 كيلومتر در ساعت مي‌رسد خاموش مي‌شود، اما مشخصا چيزي در آردروسان به درستي عمل نكرده و شايد باعث به وجود آمدن اضافه جريان در سيم‌پيچ‌هاي توربين شده كه ممكن است همين امر منجر به آتش‌سوزي شده باشد.
يك منشاء ديگر مشكل ممكن است بروز نقص در گيربكس (جعبه دنده) توربين باشد. وجود گيربكس تضمين مي‌كند سرعت روتور توربين به نحوي تنظيم شده باشد كه الكتريسيته توليدي ژنراتور براي استفاده در شبكه برق مناسب باشد.
اين اتفاق اكنون از سوي شركت Vestas به عنوان سازنده توربين و شركت Infins of Edinburg به عنوان بهره‌بردار نيروگاه تحت بررسي قرار دارد. به گفته مسولان اينفينيس، به عنوان اقدامات احتياطي اين نيروگاه اكنون از شبكه برق جدا شده و تا زماني‌كه تحقيقات به نتيجه نرسد، نيروگاه مجددا به شبكه وصل نخواهد شد.
اين مساله كه توربين قطعات بزرگي از مواد مشتعل را از خود به اطراف پراكنده كرده است، به يكي از نگراني‌هاي مردمي تبديل شده است كه در نزديكي چنين تاسيساتي زندگي مي‌كنند. مسلما اين مساله در آينده مجوز اعتراضات بيشتر را براي گروه‌هاي مخالف مزارع نيروگاه‌هاي بادي مانند Country Guardian فراهم مي‌آورد.

منبع: خبرآنلاين

تصویر مربوطه
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 

مطالعه روند پيري و مرگ ستاره ها ممكن شد


محققان با كمك تلسكوپ كپلر موفق به كشف شواهدي از قلب ستاره‌هاي در حال مرگ شدند كه مي‌تواند به آنها در درك روند پيري و مرگ خورشيد كمك كند

تلسكوپ فضايي كپلر يكي از موفق‌ترين پروژه‌هاي كنوني سازمان ناسا به شمار مي‌رود اما نگريستن به درون قلب يك ستاره در حال مرگ براي اين تلسكوپ موفق نيز دو سال زمان برده است.

گروهي از محققان دانشگاه لوون در بلژيك با تجزيه و تحليل پالس‌هاي نوري مشهور به "ستاره لرزها" كه از ميان ستاره‌هاي سرخ متورم عبور مي‌كنند، دريافتند هسته اين ستاره‌ها 10 برابر سريع‌تر از سطح آنها مي‌چرخد. درك چگونگي چرخش يك ستاره در اعماق ساختارش مي‌تواند به دانشمندان در درك چگونگي روند كهنسال شدن ستاره‌هايي مانند خورشيد زمين كمك كند.

سطح ستاره‌هاي غول پيكر سرخ چرخشي آرام دارند به طوري كه تكميل يك دور كامل شايد بيش از يك سال به طول بيانجامد اما محققان كشف كردند كه هسته اين ستاره‌ها سرعتي 10 برابر بيشتر از سطح‌شان دارد. خورشيد نيز پيش از مرگش در حدود پنج ميليارد سال آينده به ستاره سرخ و غول پيكري تبديل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دانشمندان با استفاده از يافته‌هاي جديد اعلام كردند هسته‌هاي اين ستاره‌ها يكبار در ماه به دور خود مي‌چرخند. محققان امواجي كه از ميان ستاره‌ها عبور كرده و بر روي سطح درخشان ستاره‌ها به شكل تغييرات ريتميك پديدار مي‌شوند را مورد تجزيه و تحليل قرار دادند.

مطالعه بر روي اين نوع از امواج لرزه شناسي نجومي ناميده مي‌شود، مطالعاتي كه مي‌توانند شرايط حاكم بر قلب ستاره‌ها را كه همواره از ديد پنهان هستند، آشكار سازند.

محققان امواج مختلف بخش‌هايي متفاوت از ستاره را بررسي كرده و به واسطه مقايسه دقيق عمقي كه امواج از آن به سطح سفر كرده‌اند، شواهدي را از سرعت چرخش و افزايش سرعت در هسته ستاره به دست آورند.

به گفته محققان اين قلب ستاره‌ها است كه روند تكاملي پيري و مرگ ستاره‌هايي مانند خورشيد زمين را آشكار مي‌سازد.

منبع: همشهري
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
و اينچنين بود كه قمر زمين غرق شد

فضانوردان ايستگاه فضايي بين‌المللي در تازه‌ترين اطلاعات ارسالي خود، نمايي جالب از ماه بدر يك ماه پيش را ارسال كرده‌اند كه به‌نظر مي‌رسد در جو زمين غرق مي‌شود. اين پديده، تصويري زيبا از پديده شكست نور است.

پهن‌شدگي پايين ماه به‌دليل شكست نور ماه در جو زمين اتفاق افتاده است. مشابه همين پديده در زمان طلوع يا غروب ماه و خورشيد در افق براي ناظر زميني اتفاق مي‌افتد و به آن اثر شكست مي‌گويند. البته اثر شكست هم‌چنين باعث مي‌شود جسم اندكي بالاتر از موقعيت واقعي خود ديده شود. به عبارت ديگر وقتي شما خورشيد (يا ماه يا هر جسم سماوي ديگر) را در حال طلوع مي‌بينيد، آن جسم در واقعيت پايين‌تر از افق قرار دارد.



منبع: خبرآنلاين
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
صفحه  صفحه 15 از 26:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  25  26  پسین » 
علم و دانش

Physics News | اخبار فیزیک

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA