انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 23 از 26:  « پیشین  1  ...  22  23  24  25  26  پسین »

Physics News | اخبار فیزیک


مرد

 
۸ – چرا پیکان زمان یک طرفه است؟

حرکت رو به جلوی زمان را با ویژگی از جهان به نام آنتروپی توضیح می‌دهند. تقریباً آنتروپی را می‌توان با میزان بی‌نظمی در جهان توضیح داد. همانگونه که بی‌نظمی رو به افزایش است زمان نیز رو به جلو حرکت می‌کند. این حقیقت که آنتروپی در حال افزایش است را می‌توان با این منطق توضیح داد که میزان بیشتری از ترتیب‌های بی‌نظم نسبت به ترتیب‌های منظم در جهان وجود دارد و به همین دلیل ذرات تمایل دارند به سمت بی‌نظمی حرکت کنند تا به سمت منظم شدن. اما سؤال پیش آمده این است که چرا آنتروپی در گذشته بسیار پایین بوده است؟ به بیان دیگر آیا به دلیل همین آنتروپی بسیار پایین، جهان در آغاز خود از بی‌نهایت ماده و انرژی در نقطه‌ای بسیار کوچک تشکیل شده بود و پس از تولد به سرعت به اطراف منتشر شده است؟
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
۹ – آیا در بی‌نظمی، نظمی نهفته است؟

فیزیک‌دانان نمی‌توانند بعضی از رفتارهای سیالات، از مایعات مانند آب گرفته تا گازها و دیگر سیالات را پیش‌بینی کرده و به جواب‌های منطبق بر آزمایش‌های تجربی برسند. در حقیقت حتی مشخص نیست که آیا راه حلی کلی برای آنچه معادلات ناویر-استوکس نامیده می‌شود وجود دارد و اگر وجود دارد آیا می‌تواند رفتار مایعات را در همه‌جا به درستی تشریح کرده و نقاط ناشناخته‌ی تکینه را توضیح دهد. به علت همین مشکلات به نظر می‌رسد ماهیت هرج و مرج هنوز به خوبی شناخته نشده است. فیزیک‌دانان و ریاضی‌دانان متعجب می‌شوند وقتی به درستی نمی‌توانند وضعیت آب و هوا را پیش‌بینی کنند. آیا این آشفتگی‌ها ذاتاً غیر قابل پیش‌بینی است؟ آیا توربولانس از معادلات ریاضی فراتر می‌رود؟ و یا سرانجام با معادله‌ی ریاضی صحیح به نتیجه‌ای کلی خواهیم رسید؟
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
۱۰ – گرانش چگونه کار می‌کند؟

همه‌ی ما می‌دانیم که گرانش ماه باعث به وجود آمدن جز و مد در زمین و گرانش خورشید باعث گردش زمین به دور آن و ماندن سیاره‌ی ما در مدار خورشید می‌شود. اما درک ما از این واقعیت چقدر است؟ گرانش نیروی قدرتمندی است که از مواد ایجاد می‌شود و اجسام سنگین‌تر با گرانش بالاتر اجسام سبک‌تر را به سمت خود جذب می‌کنند. در حالی که دانشمندان تحقیقات زیادی را روی تأثیرات این نیرو انجام داده‌اند اما هنوز مطمئن نشده‌اند که چرا این نیرو وجود دارد. چرا نیرویی که اتم‌ها را درکنار یکدیگر نگه می‌دارد متفاوت از جاذبه است؟ آیا جاذبه یک ذره است؟ این‌ها سؤالاتی است که هنوز دانش کنونی ما از فیزیک توانایی پاسخ گویی به آن‌ها را ندارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 
برنده نوبل فیزیک ۲۰۱۰، یکشنبه به دانشگاه صنعتی شریف می‌آید

برنده نوبل فیزیک 2010 که برای حضور در دومین مدرسه بهاری گروه مواد پیشرفته به دانشگاه صنعتی می‌آید، روز یکشنبه ششم اردیبهشت ماه در جمع استادان و دانشجویان سخنرانی می‌کند.
به گزارش ایسنا، حضور عموم دانشجویان در سخنرانی عمومی پروفسور کنستانتین نووسلو که روز یکشنبه ساعت 10:30 در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود، آزاد است.
دومین مدرسه بهاری دانشگاه صنعتی شریف در حوزه گرافین طی روزهای ششم تا هشتم اردیبهشت ماه با حضور این برنده جایزه نوبل فیزیک 2010 از سوی گروه پژوهشی فیزیک مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.
در این مدرسه سه روزه که ششم اردیبهشت ماه به همت دانشکده‌ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف آغاز می شود علاوه بر پروفسور کنستانتین نووسلوف، فیزیکدان برجسته روس، سخنرانان دیگری از جمله پروفسور کوشینو از ژاپن٬ پروفسور حسن از هند و پروفسور گرونیس از آلمان نیز حضور دارند و پیرامون خواص نوری و الکترونیکی مواد دو بعدی و ساختارهای مشابه، خواص الکترونیکی مواد دوبعدی کاربردی چون گرافن٬ فلزات واسطه٬ برونیترید٬ فسفرن و ...، فیزیک گرافن و مرزهای آن و روش کوانتوم شاخه‌ای سخنرانی می‌کنند.
گفتنی است، دکتر کنستانتین نووسلوف در سن 36 سالگی به همراه «دکتر آندره گیم»، جایزه نوبل فیزیک سال 2010 را دریافت کرد و نام خود را به عنوان جوانترین برنده جایزه نوبل که دارای تابعیت روسیه است، ثبت کرد.
این جایزه به پاس تحقیقات ابتکاری این دو دانشگر در زمینه «گرافن» به آنها تعلق گرفت.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
جایزه انجمن فیزیک اروپا به فیزیکدان ایرانی مقیم آمریکا تعلق گرفت

یک فیزیکدان ایرانی مقیم آمریکا موفق به دریافت جایزه اپتیک و الکترونیک کوانتومی از انجمن فیزیک اروپا شد.
به نوشته وبسایت انجمن فیزیک اروپا، دکتر بهرام جاویدی، فیزیکدان و استاد دانشگاه کانتیکات آمریکا این جایزه را به خاطر مطالعات و اقدامات خود در اپتیک، شامل تصویربرداری سه‌بعدی، نمایش سه‌بعدی و تصویربرداری سه بعدی از وقایع جاذب نور به دست آورده است.
جایزه انجمن فیزیک اروپا یکی از معتبرترین جوایز جهانی در زمینه اپتیک و الکترونیک کوانتومی است که هر دو سال یکبار به بالاترین دستاوردها در تحقیقات بنیادی و کاربردی فیزیک اپتیک تعلق می‌گیرد.
این جایزه در مراسم ویژه‌ای در ۲۳ ژوئن در جریان برگزاری کنفرانس لیزر و الکترواپتیک اروپا و کنفرانس الکترونیک کوانتومی اروپا در مونیخ، اهدا خواهد شد.
بهرام جاویدی، مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه جورج واشنگتن و کارشناسی ارشد و دکترای خود در مهندسی الکترونیک را از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا گرفته است.
فعالیت‌های تحقیقاتی اخیر جاویدی شامل تجسم و تشخیص سه بعدی اجسام در محیط‌های جاذب نور به وسیله تصویربرداری غیرفعال، تشخیص خودکار بیماری از طریق بیوفوتونیک با حس گرهای فشرده‌ ارزان قیمت برای استفاده در کشورهای در حال توسعه، امنیت اطلاعات، رمز نگاری و شناسایی به کمک تصویربرداری کوانتومی، حسگر تصویر سه بعدی منعطف و غیر تخت و تصویربرداری به شیوه بیولوژیکی است.
پروفسور جاویدی پیش از این، موفق به کسب جایزه دنیس گیبر (2005) و جایزه‌ دستاورد فناوری (2008) شده است. او همچنین در ۲۰۰۸ برنده‌ی جایزه‌ مقاله دونالد جی فینک از IEEE و جایزه‌ بنیاد سیمون گاگنهایم شد. بنیاد الکساندر فون هامبولت آلمان در سال ۲۰۰۷ جایزه‌ی هامبولت را به پروفسور جاویدی اختصاص داد.
«سر جان برایان پندری»، دانشمند بریتانیایی نیز همراه با پروفسور جاویدی در ۲۳ ژوئن جایزه اپتیک و الکترونیک کوانتومی​ را دریافت خواهد کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
زن

 
شبیه‌ سازی "سفر در زمان" ساخته شد!

فیزیکدانان استرالیایی سیستمی ساخته‌اند که می‌تواند به شبیه‌سازی چگونگی رفتار یک ذره کوانتومی در زمان سفر از میان منحنی زمانی بسته و تعامل با نسخه جوانتر خود بپردازد.

به گزارش ایسنا، سفر در زمان آرزوی همیشگی انسان بوده و فیزیکدانان نظریات زیادی را در مورد آن مطرح کرده‌اند. نظریه مشهور نسبیت عمومی اینشتین، سفر در زمان را ممکن دانسته است؛ بر این اساس، یک میدان گرانشی با نیروی کافی مانند میدان ایجاد شده توسط یک سیاهچاله می‌تواند فضا-زمان را به اندازه‌ای خم کند که آن را بر روی هم قرار دهد.

این خم شدن می‌تواند راهی را در میان فضا-زمان ایجاد کند که به نقطه اصلی آغازین خود باز می‌گردد. فیزیکدانان این حلقه سفر در زمان را «منحنی زمانی بسته» (CTC) می‌نامند. منحنی زمانی بسته باعث ناامیدی دانشمندان شده، زیرا آن‌ها با تضادهای زیادی مانند تضاد پدربزرگ روبرو شدند که بر اساس آن، سفر در زمان ممکن نیست، زیرا انسان نمی‌تواند پدربزرگش را پیش از تولدش ملاقات کند. اگر انسان وارد منحنی زمانی بسته شده، در زمان سفر کرده و با پدربزرگش ملاقات نکند، هرگز نمی‌تواند از این منحنی خارج شود. با این کار، اصول علت و معلول فرو می‌پاشد.

اینشتین پیش‌بینی کرد که منحنی‌های زمانی بسته بخشی از درک متعارف انسان از فیزیک بشوند، اما هیچگاه بدون یک تضاد نمی‌توان سفر در زمان را ممکن ساخت. در حالیکه نسبیت عام اینشتین تقریبا جهان کلان مانند سیارات و کهکشان‌ها را توصیف می‌کند، مکانیک کوانتومی به توصیف جهان کوچک از اشیایی مانند اتم‌ها و ذرات می‌پردازد. این دو قانون بخوبی در کنار هم قرار نمی گیرند و فیزیکدانان هنوز در حال کار برای سازگار کردن آن‌ها با یکدیگر هستند. ریاضیات پشت مکانیک کوانتومی نشان می‌دهد که سفر در زمان از طریق منحنی زمانی بسته نه تنها ممکن است، بلکه می‌تواند بدون ایجاد هیچگونه تضاد انجام شود. از این رو، زمانی که یک جسم بزرگ مانند انسان نمی‌تواند بدون ایجاد تضاد در زمان سفر کند، این امر برای اجسام ریز مانند ذرات امکان‌پذیر است.

اکنون محققان دانشگاه کوئینزلند استرالیا یک شبیه‌ساز ماشین زمان ساخته‌اند که می‌تواند رفتار یک ذره کوانتومی در زمان سفر در زمان را تقلید کند. فیزیکدانان سفر یک ذره از میان منحنی زمانی بسته را با شلیک ذرات نور درهم‌تنیده درون یک مدار شبیه‌سازی کردند. ذرات درهم ‌تنیده از ذره والد ساخته می‌شوند، از این رو به یکدیگر شبیه بوده و هر نیرویی که بر یکی وارد شود، فورا دیگری را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ذرات درهم تنیده از میان مدار گذشته و به یک شکاف‌دهنده پرتو دوقطبی برخورد می‌کنند که آن‌ها را از هم جدا کرده و در نتیجه می‌توانند با یکدیگر به تعامل بپردازند. محققان قطبش هر جفت ذره تحت آزمایش را پیش از ارسال آن در شبیه‌ساز ماشین زمان کدگذاری کردند تا قطبش هر ذره پس از خروج اندازه‌گیری و با ذره اولیه مقایسه شود. نتیجه این آزمایش نشان داد، تعامل بین ذرات بدون تضاد بوده و ذرات کوانتومی به همان شکل ابتدایی از ماشین زمانی خارج شدند. اگرچه سفر در زمان هنوز ممکن نیست، اما این شبیه‌سازی به این معنی است که در آینده احتمال به واقعیت پیوستن آن وجود دارد. این آزمایش همچنین هر دو قانون نسبیت عام و مکانیک کوانتومی را با هم سازگار کرد.

سایت علمی بیگ بنگ
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
ثبت پدیده نادر هاله یخ در تصویری جالب

یک عکاس اهل تگزاس اخیرا موفق به ثبت تصویر بسیار جالبی از یک پدیده نادر هاله بلور یخ در نیومکزیکو شده است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، سازمان ملی هواشناسی آمریکا در لاکراس ویسکانسین برای نمایش جزئیات جالب تصویر ثبت شده توسط جاشوا توماس، آن را در نموداری قرار داد که جنبه‌های مختلف هاله را به نمایش گذاشته است.

این پدیده زمانی رخ می‌دهد که بلورهای ریز یخ در جو به بازتاب و انکسار نور به شیوه‌ای خاص می‌پردازند.

هاله‌ها می‌توانند توسط نور خورشید یا ماه ایجاد شوند و مشاهده آنها اغلب به معنی نوعی بارش در 24 ساعت آینده است.
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
نانوپیمایشگری برای تشخیص زودهنگام سرطان

محققان سنگاپوری با استفاده از نانوذرات طلا، موفق به ساخت پیمایشگری شدند که قادر است سلول‌های سرطانی را شناسایی کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، پژوهشگران مؤسسه آاستار موفق به ساخت نانوذرات پلیمری هیبریدی شدند که در محیط اسیدی اطراف تومور سرطانی، نور منتشر می‌کند. این نانوپیمایشگر می‌تواند وجود ذرات کوچک تومور سرطانی را در بدن نشان دهد و برای تشخیص زودهنگام بیماری استفاده شود.

سلول‌های سرطانی دارای محیط اسیدی هستند، به طوری که pH درون این سلول‌ها و در محیط اطراف آن‌ها اندکی کمتر از سلول‌های طبیعی است. این تفاوت، دستمایه پروژه‌های مختلفی شده که در آن محققان به دنبال ساخت پیمایشگرهایی برای شناسایی اسیدیته تومورها هستند.

در بیشتر این پیمایشگرها، اسیدیته فضای درون سلول مورد نظر است؛ بنابراین لازم است که پیمایشگر وارد سلول شود. اما مشکل اصلی در اینجا آن است که بتوان تفاوت میان pH سلول‌های سالم و تومور را به‌ دست آورد.

محققان این پروژه می‌گویند: هدف ما این است که روشی برای روشن کردن تومور در تصاویر گرفته شده از بدن ارائه کنیم.

این گروه تحقیقاتی با خودآرایی نانوذرات طلا و نوعی پلیمر، موفق به ساخت پیمایشگری شدند که در سلول‌های سالم هیچ انتشار نوری نداشته، اما با افزایش مقدار اسیدیته سلول و رسیدن به رقم تقریبی 6.5، گروه‌های شیمیایی موجود در آن تغییر کرده و پیمایشگر نشر فلورسانس دارد.

این گروه تحقیقاتی برای اثبات عملکرد این پیمایشگر، از آن برای شناسایی سلول‌های سرطانی موجود در محیط کشت سلولی استفاده کردند و در نهایت نشان دادند که زیر نور سفید، این پیمایشگر می‌تواند محل سلول‌های سرطان پستان موش را نشان دهد.

این گروه، پیمایشگر را به موش‌ها تزریق کرده و بعد از چهار ساعت، به وضوح نشر فلورسانس را در محل تومور مشاهده کردند. از آنجایی که این روش تشخیص، غیرمخرب است، بنابراین می‌توان از آن برای آزمون‌های انسانی استفاده کرد.

این محققان می‌گویند: این نانوپیمایشگر زیست‌سازگار، عاملی بسیار مهم در حوزه پزشکی است. ما قصد داریم اثرات این نانوپیمایشگر را روی بدن مورد بررسی قرار داده تا از غیرسمی بودن آن مطمئن شویم.
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
اتمسفر اولیۀ زمین سمی بود

نتایج پژوهش جدید محققان دانشگاه مک‌گیل حاکی از آن است که هوای زمین برای حدود دو میلیارد سال و در آغاز تکامل حیات در سیاره، ترکیبی سمی از مواد شیمیایی بوده است.

به گزارش ایسنا، دانشمندان موفق به شناسایی قدیمی‌ترین شواهد در مورد چگونگی جو زمین در چهار میلیارد سال پیش و تنها ۶۰۰ میلیون سال پس از شکل‌گیری این سیاره شده‌اند. آنها با بررسی سطوح مختلف ایزوتوپ‌های به دام افتاده در داخل برخی از قدیمی‌ترین سنگهای جهان، توانستند تصویری از ویژگی‌های هوا در آن زمان ارائه کنند.

محققان دریافتند جو اولیه زمین حاوی سطوح اکسیژن بسیار کمتر از امروز و حتی بسیار کمتر از تصورات پیشین دانشمندان بوده است. پژوهش آنها همچنین نشان داد که جو آن زمان احتمالا دارای دی‌اکسید سولفور، گاز متان و دی‌اکسید کربن بسیار بیشتری از میزان امروزی بوده است. این ترکیب تقریبا مشابه اثر شیمیایی موجود در سنگهایی است که حدود دو الی سه میلیارد سال قبل شکل گرفته‌اند.

این نتایج نشان می‌دهد جو سیاره زمین از زمان ظهور اولین باکتری تقریبا بدون تغییر باقی مانده و آنها احتمالا جو را کنترل کرده‌اند. این امر می‌تواند سرنخ‌های جدیدی در مورد شکل حیات در زمین و چگونگی تکامل یافتن آن ارائه کند. محققان به بررسی‌ سنگهای موجود در منطقه کمربند گرین استون نیوواگیتوک در شمال کبک، کانادا پرداختند. آن‌ها با استفاده از طیف سنجی جرمی توانستند سطوح ایزوتوپ سولفور درون سنگها که در زمان شکل‌گیری آنها درونشان به دام افتاده بودند را اندازه‌گیری کنند.

بنظر می‌رسد این ناحیه بین ۳٫۷ میلیارد الی ۴٫۲ میلیارد سال قدمت داشته باشد. زمین احتمالا حدود ۴٫۶ میلیارد سال پیش شکل گرفته و اولین علائم حیات حدود چهار میلیارد سال پیش روی آن ظاهر شده است. نتایج تحقیقات نشان داد که سطح اکسیژن تنها ۲۰ درصد میزان کنونی بوده و تنها ۰٫۰۰۰۲ درصد جو را تشکیل می‌داده است. این میزان بسیار کمتر از تصورات قبلی ۰٫۰۱ درصدی بوده است. اکسیژن در حال حاضر ۲۰ درصد گاز جو را تشکیل داده است. نتایج این پژوهش در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم آمریکا منتشر شده است.

سایت علمی بیگ بنگ
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
کیمیاگری در یک تریلیونم ثانیه

دانشمندان انگلیسی توانستند واکنش‌های شیمیایی را با جزئیات بی‌سابقه اتمی در مقیاس زمانی کمتر از پیکوثانیه بررسی کنند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، بسیاری از فرآیندهای شیمیایی مهم در مایعات رخ می‌دهند که از این میان می‌توان به شیمی زیستی موجودات زنده، فرآیندهای شیمیایی محیطی در رودخانه‌ها، اقیانوس‌ها و دریاچه‌ها و همچنین تولید مولکول‌های دارویی توسط صنعت داروسازی اشاره کرد. با این حال، دانشمندان تا پیش از این نمی‌دانستند طی این فرآیندها واقعا چه اتفاقی می‌افتد، زیرا مشاهده اتم‌ها و مولکول‌ها به دلیل کوچکی‌شان حتی با بهترین میکروسکوپ‌های جهان غیرممکن بود. افزون بر این، در هر مایع، هر مولکول حدود 10 تریلیون برخورد را در هر ثانیه تجربه می‌کند.

محققان دانشگاه بریستول با همکاری محققان «تجهیزات مرکزی لیزر» در «آزمایشگاه ورترفورد اپلتون» (RAL) و دانشگاه هریوت-وات در پروژه جدید، طیف‌سنجی لیزری فوق‌سریع موجود در ناحیه طیف مادون‌قرمز را با شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای لبه تیغ ترکیب کردند تا واکنش حذف یک اتم دوتریم از یک مولکول حلال آلی توسط یک اتم فلورین (F) برای تولید فلوراید دوتریم (DF) را بررسی کنند.

تیم علمی گام‌های بنیادین و مهم این واکنش شیمیایی را شناسایی کردند که از آن میان می‌توان به جریان انرژی آزادشده توسط واکنش و پیوند DF، شکل‌گیری پیوندهای هیدروژنی بین محصول DF و حلال در مقیاس زمانی پیکوثانیه اشاره کرد. یک پیکوثانیه معادل 10 به توان منفی دوازدهم یا یک تریلیونم ثانیه است.

از دیگر فرآیندهای شناسایی‌شده می‌توان به پراکنده‌شدن انرژی به داخل حلال احاطه‌کننده DF در شکل گرما و جهت‌گیری دوباره مولکول‌های حلال پیرامون DF اشاره کرد؛ تمامی این گام‌های شیمیایی در مجموع، ظرف حدود 50 پیکوثانیه خاتمه می‌یابند.

به گفته دانشمندان، چون واکنش‌های شیمیایی در مقیاس‌های زمانی بی‌نهایت سریع اتفاق می‌افتند، ارائه تصاویری از چگونگی رخداد آن‌ها چالشی مهم به شمار می‌آید؛ با این حال، این تحقیق، قدرت ترکیب‌کردن شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای و طیف‌سنجی لیزر فوق‌سریع را برای درک و تجسم‌بخشی به فرآیندهای شیمیایی بنیادین نشان داد.

محققان به دنبال بررسی دقیق چگونگی اثرگذاری حلال‌ها بر فرآیندهای شیمیایی در سطح مولکولی هستند و در این میان، شیوه‌های آزمایشگاهی و محاسباتی دارای کارکردهای فراوانی برای پیشرفت‌دادن درک آن‌ها از حوزه‌های شیمی زیستی و آلی خواهند بود.

جزئیات این مطالعه در مجله Science قابل‌مشاهده است.
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
صفحه  صفحه 23 از 26:  « پیشین  1  ...  22  23  24  25  26  پسین » 
علم و دانش

Physics News | اخبار فیزیک

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA