انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 2 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین »

اخبار علم و آموزش در ایران


زن

 
استفاده از سنگهاي گرانيتي در فضاهاي بسته اثرات سوئي بر سلامت افراد دارد

نتايج پژوهش پژوهشگران دانشگاه تبريز نشان مي‌دهد: استفاده از سنگهاي گرانيتي در فضاهاي بسته مانند اتاق‌هاي خواب مي‌تواند داراي اثرات سوء بوده و در صورت بكارگيري بايد اين محيط ها با تهويه مناسب همراه باشند.

به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا،‌ دكتر احمد جهانگيري،‌ محقق اين طرح، اظهار كرد: در نتيجه وجود هسته‌هاي ناپايدار راديواكتيو، تشعشعات هسته‌اي به مقادير مختلف در سنگها، خاك، مصالح ساختماني، آب، سنگها و اتمسفر توليد و از طريق چرخه مواد غذايي يا تنفس به بدن انسان منتقل مي‌شوند.

وي افزود: در بين عوامل طبيعي، خاك و سنگها نقش اصلي را در تشعشعات طبيعي داشته و در بين رسوبات و خاكها، سنگهاي گرانيتي به دليل داشتن اورانيوم، توريوم و پتاسيم راديواكتيو داراي مواد پرتوزاي بالايي هستند.

عضو هيأت علمي دانشگاه تبريز با بيان اين‌كه در سال‌هاي اخير، از سنگهاي گرانيتي به عنوان مصالح ساختماني خصوصا در داخل ساختمان‌ها استفاده فراواني به عمل آمده است، تصريح كرد: به دليل اهميت آگاهي از توزيع و سطح تشعشعات هسته‌هاي پرتوزا و ارزيابي تاثيرات مواد پرتوزا در محيط زندگي انساني در قالب يك طرح پژوهشي در دانشگاه تبريز تحت عنوان «پرتوزايي طبيعي در نمونه‌هاي گرانيتي استفاده شده به عنوان مصالح ساختماني در ايران» نسبت به ارزيابي ميزان تشعشات پرتوزا اين سنگها اقدام شد.

جهانگيري با اشاره به اين كه تشعشعات پرتوزاي ناشي از مواد زميني بستگي به ويژگي‌هاي زمين‌شناسي و جغرافيايي يك منطقه دارد، خاطرنشان كرد: تشعشعات طبيعي توليدي از مصالح ساختماني به ويژه سنگهاي گرانيتي، به گاز راديواكتيو رادون و تورون تبديل مي‌شوند و اگر در يك فضاي كاملا بسته ايجاد شوند، با تجمع در محيط قادر به ورود به سيستم ريه انسان بوده و با ماندگاري خود مي‌توانند اثرات سوء در سلامتي ساكنين بر جاي بگذارند.

دانشيار گروه زمين‌شناسي دانشكده علوم طبيعي دانشگاه تبريز افزود: در اين مطالعه تعدادي از نمونه‌هاي سنگهاي گرانيتي استفاده شده به عنوان سنگ تزييني در كارگاه‌هاي سنگبري جهت مطالعات كاني‌شناسي و اندازه‌گيري تشعشات طبيعي انتخاب و مقادير غلظت پرتوزايي توريوم، پتاسيم و راديوم معادل نمونه‌ها در آزمايشگاه فيزيك هسته‌اي دانشكده فيزيك دانشگاه تبريز اندازه‌گيري شد.

جهانگيري با بيان اين‌كه به منظور ارزيابي شاخص‌هاي زيست محيطي، شاخص‌هاي ريسك پرتوگيري خارجي، پرتوگيري داخلي و دز موثر ساليانه دريافتي نيز در اين طرح محاسبه شد، خاطرنشان كرد: اين بررسي نشان مي‌دهد كه نمونه‌هاي مطالعه شده از لحاظ ريسك پرتوگيري خارجي كه نتيجه تابش مستقيم تشعشعات اشعه گاما بوده، در حد قابل قبول هستند؛ ولي در ارتباط با ريسك پرتوگيري داخلي كه در اثر استنشاق گاز رادون و تورون و ديگر محصولات زنجيره واپاشي با عمر كوتاه اورانيوم و توريم حاصل مي‌شوند، با توجه به بالا بودن ميزان پرتوزايي تعداد محدودي از نمونه‌ها و نبودن استانداردهاي زيست محيطي در كشور در ارتباط با ريسك پرتوزايي، بهتر است از گرانيت‌ها در فضاهاي بسته مانند اتاق خواب‌ها استفاده نشود.

وي تصريح كرد: در صورت استفاده از سنگهاي گرانيتي در فضاهاي بسته، با تهويه هواي اين محيط‌ها مي‌توان از تجمع گازهاي پرتوزا مانند گاز رادون و تورون به آساني جلوگيري كرد.

جهانگيري با بيان اين‌كه استفاده از سنگهاي گرانيتي در محيط باز و نماهاي ساختماني مشكلي ندارد، در مورد به كارگيري اين نوع مصالح در فضاهايي مانند راه پله‌ها نيز گفت: در راه‌پله‌ها و فضاهاي بسته‌اي كه از تهويه مناسب برخوردارند، ريسك خطر خيلي كمي وجود دارد.

بر اساس اين گزارش، اين طرح پژوهشي طي مدت يك سال و با هزينه‌اي بالغ بر 50 ميليون ريال توسط دكتر احمد جهانگيري، دانشيار گروه زمين شناسي دانشكده علوم طبيعي دانشگاه تبريز و با همكاري دكتر صالح اشرفي، عضو هيات علمي گروه فيزيك هسته‌اي دانشگاه تبريز انجام شده است.

دكتر احمد جهانگيري داراي دكتراي زمين شناسي با گرايش پترولوژي از دانشگاه بنگلور هندوستان بوده و هم اكنون به عنوان دانشيار گروه زمين‌شناسي دانشكده علوم طبيعي دانشگاه تبريز فعاليت آموزشي و پژوهشي دارد. نمايه 8 مقاله در ISI و انتشار 20 مقاله علمي پژوهشي، اجراي 3 طرح پژوهشي و ارايه 60 مقاله در كنفرانس‌هاي داخلي و خارجي از ديگر فعاليت‌هاي وي به شمار مي‌رود.

منبع: ايسنا
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
افتتاح اولين همايش ملي دانش‌آموزي فناوري نانو

مراسم افتتاحيه اولين همايش ملي دانش‌آموزي فناوري نانو، ديروز 19 تيرماه 1390، در محل پژوهش‌سراي دانش‌آموزي استاد طاهر شهرضا برگزار شد. در اين مراسم، كارشناس ستاد توسعه فناوري نانو، مشاور معاون وزارت آموزش و پرورش، مدير كل آموزش و پرورش، معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش، فرماندار، شهردار، استاندار اصفهان و امام جمعه شهرضا حضور پيدا كردند.

به گفته مهندس اميني، دبير همايش دانش آموزي فناوري نانو، از 210 طرح ارسالي به همايش، 80 طرح مورد پذيرش قرار گرفته است كه 54 مورد آن ارائه مقاله به صورت پوستر، 20 مورد ارائه مقاله به صورت شفاهي، 4 مورد طرح پژوهشي توليد نانوذرات در سطوح آزمايشگاهي و 1مورد ثبت اختراع را شامل مي‌شود. همچنين به گفته ايشان، 22 درصد از طرح‌هاي ارايه شده در زمينه كاربردهاي فناوري نانو در حوزه پزشكي بوده است.

همچنين امير قربانعلي، كارشناس ستاد توسعه فناوري نانو، از مذاكرات اوليه در خصوص تاسيس آزمايشگاه فناوري نانو در راستاي انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي دانش‌آموزي در شهرستان شهرضا از توابع استان اصفهان خبر داد و افزود: «تفاهم اوليه به منظور راه‌اندازي آزمايشگاه دانش‌آموزي فناوري نانو با همكاري ستاد توسعه فناوري نانو و فرماندار و آموزش و پرورش استان شهررضا صورت گرفته است».

در حاشيه اولين روز از برگزاري همايش دانش‌آموزي فناوري نانو، 3 كارگاه آموزشي با حضور دانش‌آموزان برگزار شد و مقرر شده است دو كارگاه آموزشي ديگر نيز در زمينه فناوري نانو برگزار شود.

منبع: باشگاه نانو
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
بازگشت سياوش صفاريان‌پور با راه شيري

تلويزيون اينترنتي راه شيري٬ برنامه جديدي است از سياوش صفاريان‌پور كه به طور اختصاصي براي پخش در وب‌سايت دانش فضايي ساخته مي‌شود. اين برنامه فعلا قرار است گاه به گاه و بنا به مورد ساخته و منتشر شود. همراهي شما با راه شيري و نظرات سازنده‌اتان به طور قطع موجب بهبود مداوم اين برنامه خواهد شد. خانم‌ها٬ آقايان اميدواريم از ديدن راه شيري لذت ببريد.

پايان مبهم و غم‌انگيز آسمان شب و شايعات پس از آن دل‌هاي بسياري از منجمان جوان كشورمان را كه نجوم را با اين برنامه تلويزيوني آغاز كرده بودند، به درد آورده بود. اينك اما سياوش صفاريان‌پور با همان عشق و انرژي اما در رسانه‌اي متفاوت و با نامي ديگر٬ شروعي دوباره را با شور و شعف آغاز كرده است تا تلاشش برگ سبزي باشد٬ تقديم به مردمي كه با محبت و اشك خود٬ آسمان شب را در قلبهايشان زنده نگه داشته بودند.

برنامه تلويزيوني راه شيري كه براي پخش در اينترنت ساخته شده است٬ برنامه جديدي است از سياوش صفاريان‌پور٬ تهيه‌كننده و مجري مشهور برنامه آسمان شب.

اين برنامه فعلا قرار است گاه به گاه و بنا به مورد ساخته و منتشر شود. همراهي شما با راه شيري و نظرات سازنده‌اتان به طور قطع موجب بهبود مداوم اين برنامه خواهد شد.اجازه دهيد سخن كوتاه كنيم و بخوانيم آنچه سياوش صفاريان‌پور خود براي آغاز به كار اين برنامه نگاشته است.

سلام

از امروز به بعد و به پيشنهاد و كمك دوست ارجمندم شهرام يزدان‌پناه در اين وبگاه شاهد راه شيري خواهيد بود. اين پاسخ كوچك من به تمام دوستاني است كه دراين مدت،طنين قلب بزرگ و مهربانشان ملودي خوشايند عشق به آسمان را در گوشم زمزمه مي‌كرد و راه شيري از ميان آن سر كشيد.

نمي دانم چه اسمي روي آن بايد گذاشت، يك شبكه تلويزيوني اينترنتي نجومي يا ويدئوهاي كوتاه نجومي و ياهر چيز ديگري. فرقي ندارد. مهم اين است كه در عين سادگي برنامه، كالايي در دسترس براي دوستداران آسمان شب و فضا ارايه شود.

اميدوارم پس از اين نسخه اوليه بتوانيم با نظمي مشخص٬ قسمت‌هاي بعدي را يكي پس از ديگري نمايش دهيم. در اين مسير آنچه مهم است مثل هميشه نظر و حمايت‌هاي شماست.

اكنون بهانه اين آغاز ، پايان يكي از اثر بخش‌ترين ماموريت‌هاي تاريخ فضايي بشر است.
آخرين شاتل!

اگر از ديدن راه شيري لذت مي‌بريد تماشاي آن را به دوستانتان پيشنهاد كنيد.
ارادتمند
سياوش صفاريان پور

منبع: دانش فضايي
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
گزارش پنجاه ودومين باشگاه نجوم رشت

پنجاه ودومين باشگاه نجوم رشت در 29 تير ماه سال1390ساعت 18 باحضور شماري از دوستداران آسمان و علاقه مندان به نجوم در سالن دكتر رحمدل مجتمع فرهنگي هنري خاتم الأنبياء رشت برگزار گرديد.

پس از قرائت قرآن كريم و پخش سرود ملي جمهوري اسلامي ايران، مجري، خانم ارشادي مجريان بخش گروه خبري خانمها جمالي و انوشا را به منظور اجراي بخش خبر باشگاه دعوت نمود.



در اين بخش خانم ها انوشا و جمالي اخبار نجومي يك ماه گذشته را به سمع ونظر علاقه مندان رساندند.


اخبار انجمنهاي نجوم استان گيلان

دوره هاي آموزشي انجمن نجم شمال

رصد خسوف توسط انجمن علمي پژوهشي نجم شمال


اخبار نجوم داخل كشور

رصد طولاني ترين خسوف سالهاي اخير

اختفاي سياره ي زهره

اخبار نجوم خارج كشور

هابل، هابل را رصد مي كند.

كشف كرم هاي معدني و افزايش احتمال حيات حيواني در مريخ!

كشف گونه اي جديد از انفجارهاي ستاره اي

ماموريت جديد ناسا : حمل مواد سياركي به زمين

منجم آماتور ايراني يك طوفان جديد در زحل را ثبت كرد.

چرخه فعاليت هاي خورشيدي به خواب زمستاني مي رود!

پژوهشگران به كشفيات جديدي در رابطه با دنباله دار هارتلي دست يافتند.

آيا هرمس بخشي ازجرم بهرام را به تاراج برده است؟

بارش كريستال هاي سبز رنگ بر سر ستاره‏ اي نوپا



پس از پايان اخبار نماهنگ نجومي تهيه شده توسط خانم پور محمد اجرا و مورد استقبال حضار قرار گرفت. در ادامه ي برنامه ، خانم ارشادي خبر مربوط به برگزاري رصد عمومي باشگاه به تاريخ 6و7 مرداد ماه را قرائت نموده و سپس از آقاي پوريا مومن براي ارائه مقاله خود تحت عنوان جيمز وب دعوت نمودند.

ايشان در مقاله خود به تفصيل در مورد تلسكوپ فضايي جيمز وب اطلاعاتي را به حضار ارائه نمودند كه اين اطلاعات مشروحي برچگونگي مراحل ساخت و نصب آيينه ها را شامل گرديد و براي تشريح كامل نيز فيلمي در اين مضمون پخش شد.

در ادامه مجري از آقاي طوافي براي تقدير از آقايان شعباني و مجيدي به عنوان تهيه برترين مقاله در باشگاه گذشته دعوت به عمل آورد كه اين مراسم با تشويق حضار و اهداي جايزه همراه بود.

بعد از بخش اهداي جوايز مجري از آقاي ماه منظر براي ارائه مقاله خود تحت عنوان آغاز حيات دعوت نمودند.

اين اجرا به بررسي نقش پديده هاي سماوي بر تكامل حيات پرداخته واشاراتي بر چگونگي شكل گيري زمين ومهمترين عوامل تاثير گذار بر حيات از جمله آب، نقش ماه و تشريح بوجود آمدن اولين ارگانيسم زنده و ارتباط انسان و كيهان پرداختند كه به زعم خود توجه علاقمندان را به خود جلب نمود .

در بخش پاياني، مجري از آقاي شعباني براي اجراي مقاله اي تحت عنوان اوقات شرعي دعوت نمودند.ايشان به تعريف مفهوم اوقات شرعي و عوامل مورد ارجاع بدان پرداختند كه تعريف طلوع و غروب و همچنين شفق و فلق را شامل گرديد و نيز به برخي سوالات حضار در اين مورد پاسخگو شدند.



در خاتمه مجري بعد از تشكر ازحضور حاضران، از آنها براي شركت در پنجاه و سومين باشگاه نجوم رشت در 26مرداد 1390 واقع در سالن زندياد دكتر رحمدل مجتمع فرهنگي خاتم الانبيا نيز دعوت نمودند،از عوامل اجرايي و علمي باشگاه نجوم رشت نيز تشكر بعمل آمده و پنجاه دومين باشگاه سال 1390 در همين جا خاتمه يافت.

منبع: پارس ايكاي
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
نخستين عكس از هلال رمضان امسال در ايران

اين تصوير را آقاي سيد قاسم رستمي، عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبري در ساعت 17:05 (3 ساعت قبل از غروب خورشيد) روز يك‌شنبه 9 مرداد با استفاده از تلسكوپ 20 سانتي‌متري از هلال باريك رمضان گرفته است.

به گزارش هلال‌ماه‌دات‌آي‌آر، اين تصوير در رصدخانه شخصي منزل نام‌برده به مختصات 31 درجه و 45 دقيقه شمالي و 54 درجه و 13 دقيقه شرقي با ارتفاع 1545 متر از سطح دريا با استفاده از تلسكوپ 20 سانتي‌متري گرفته شده و هلال باريك ماه از ساعت 17:05 تا 18:15 رويت شده است.

از آن‌جايي‌كه اين هلال به هنگام روز رويت شد، آقاي رستمي و گروه همراه براي رويت هلال پس ازغروب خورشيد به ارتفاعات 3000 متري پيست اسكي سخويد رفتند، ولي نتوانستند هلال را براي بار ديگر مشاهده كنند.

برای دیدن تصویر كلیك كنید


منبع: خبرآنلاين
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  ویرایش شده توسط: soniyahot   
زن

 
آتشفشان در ايران

خوشبختانه در كشور ما در چند هزار سال اخير آتشفشاني رخ نداده است.
اما اين واقعيت را نبايد فراموش كنيم كه سرزمين ايران در گذشته نه چندان دور (از نظر زمين شناسي)، پديده هاي آتشفشاني بسيار فعالي را پشت سر گذاشته است كه شواهد آنها به صورت صدها آتشفشان خاموش و نيمه خاموش نمايان است. البته اين احتمال وجود دارد كه فعاليت آتشفشاني ديگري در ايران رخ ندهد اما به هر حال با قاطعيت نمي توان گفت كه تمام فعاليت هاي آتشفشاني در اين سرزمين براي هميشه به خاموشي گرائيده است.

از طرف ديگر براي پيش بيني هر گونه فعاليت مجدد آتشفشاني در كشور مي بايست براي هر يك از آتشفشانهاي خاموش با سن كواترنر، يك شناسنامه تهيه شود تا تمامي ويژگي ها و رفتارهاي گذشته آتشفشاني را داشته باشد تا بتوانيم با هر گونه تغيير در رفتار آنها، هشدارهاي لازم را به جامعه داده و اطلاعات مفيدي را در اختيار مردم قرار دهيم.

در كشور ما فعاليت ها و پديده هاي وابسته به آتشفشان بسيار چشمگير مي باشند. شناخت آتشفشانها و پديده هاي وابسته و نقشي كه آتشفشان ها در زمين شناسي ايران، كانسار سازي و تامين انرژي دارند، قابل تعمق است.

منبع: پايگاه داده هاي ملي علوم زمين كشور
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
فراخوان گردآوري و تهيه كليپ هاي نجومي

با توجه به تغييرات انجام شده در سايت آسمان پارس بر آن شديم تا هر هفته كليپي از تصاوير نجومي عكاسان ايراني تهيه و در سايت آسمان پارس منتشر كنيم. از اين پس هر هفته منتظر نمايش يك كليپ از يكي از عكاسان ايراني باشيد. اگر شما هم عكاس آسمان شب هستيد ميتوانيد عكسهاي خود را در مجموعه هايي با كيفيت مناسب حداقل 1024 در 680 پيكسل به تعداد حداقل 15 و حداكثر 50 عكس همراه با مشخصات عكس ها و مكان عكاسي و مشخصات عكاس و يك عكس از شخص عكاس به دلخواه براي ما ارسال نماييد تا پس ازتاييد و تبديل شدن به نماهنگ به نام خودتان در سايت منتشر شود. علاقمنداني هم كه قبلا چنين كليپي از كارهاي خود تهيه كرده اند نيز ميتوانند آن را براي ما ارسال نمايند. نشاني پست الكترونيك ما Parssky@gmail.com است. منتظر عكسها و كليپ هاي شما هستيم.

منبع: آسمان پارس
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
تلويزيون دانش فضايي وقتي آپولو هوا كردن٬ ممكن شد

چهل و دو سال پيش مردم خود را براي استقبال از قهرمانان سياره زمين آماده مي‌كردند. سه فضانورد جسور مرزهاي تخيل بشري را تا آخرين حد ممكن گسترش داده بودند و حالا در مسير برگشت به خانه خود٬ سياره زمين بودند. ماجراي آپولو-۱۱ و آن فضانورد شجاعي كه براي اولين بار جسارت و شانس قدم زدن بر سطح جسمي سماوي غير از زمين را به دست آورده بود٬ علي‌رغم كهنه بودن اما هنوز هم يكي از جذاب‌ترين داستان‌هاي علمي اما واقغي دنياي معاصر ما به شمار مي‌رود.

اما در اين ميان٬ كم نيستند كساني كه باور دارند كل اين ماجرا٬ يك داستان‌پردازي و سناريويي قوي از نويسندگان و فيلمي اعجاب‌آور از كارگردانان هاليوود بوده است. برنامه دوم راه شيري به اين داستان و كشف حقيقت پشت آن خواهد پرداخت. خانمها آقايان اگر از ديدن راه شيري لذت مي‌بريد٬ ديدن آن را به همه توصيه كنيد.

منبع http://www.spacescience.ir/ShowPost.aspx?Post=0000179
منبع :http://www.spacescience.ir
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
اوج بارش شهابي در 21 و 22 مرداد

دبير انجمن نجوم اهواز اوج بارش شهاب هاي برساووشي را در روزهاي 21 و 22 مردادماه اعلام كرد و گفت: بارش ش هابي برساووشي به دليل تعداد بارش شهاب ها از مهمترين بارش هاي سالانه است ولي امسال به دليل حضور ماه به صورت بدر، رصد اين پديده به راحتي صورت نمي گيرد.

خسرو جعفري زاده در گفتگو با مهر با اشاره به بارش هاي شهابي در طول يك سال، افزود: در ماه هاي مختلف سال شاهد بارش هاي متنوعي در آسمان هستيم اين بارش ها زماني آغاز مي شوند كه زمين در مسير مداري خود گاهي يكي از مدارهاي دنباله دار و يا سيارك ها را قطع مي كند كه در اين صورت ذرات جدا شده از سيارك‌ها و دنباله دارها وارد جو زمين مي شود.

وي افزود: اين ذرات بزرگ و كوچك به دليل بالا بودن عواملي چون دما ، سرعت و اصطكاك، در جو زمين شروع به سوختن مي كنند و در آسمان ردي از خود به جاي مي گذارند كه ما آنها را در قالب بارش شهابي مشاهده مي كنيم.

دبير انجمن نجوم اهواز به بارش شهابي «برساووشي» اشاره كرد و يادآور شد: اين بارش در روزهاي جمعه و شنبه 21 و 22 مردادماه به اوج مي رسد و شب هاي زيباي تابستان را نور باران مي كند.

جعفري زاده به وضعيت ماه در اين شبها اشاره و خاطرنشان كرد: ماه، تنها قمر زمين، مزاحم بزرگي در اين شب خواهد بود چراكه ماه در شب هاي 21 و 22 مردادماه به صورت بدر در آسمان مي درخشد و تقريبا تمام شب در آسمان حضور خواهد داشت.

منبع: جام جم
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
ايراني مي‌تواند

طراحي نانوواكسني عليه بيماري سالك، ساخت نانوحسگري براي شناسايي گاز متان، مقايسه اثرات پوستي نانونقره و نيترات نقره، تهيه‌ي فوم‌هاي نانوساختار زيست‌سازگار به كمك فرايند قالب‌ريزي ژل، روشي نوين براي سنتز سراميك‌هاي نسوز و حذف اكسيژن از آب تغذيه‌ي ديگ‌هاي بخار با نانوذرات آنزيم

طراحي نانوواكسني عليه بيماري سالك

پژوهشگران دانشكده‌ي داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تبريز با همكاري همتايان خود در دانشگاه علوم پزشكي شيراز و شركت داروسازي اكسير موفق به طراحي نانوواكسني براي جلوگيري از بيماري سالك شدند.
هدف پژوهش حاضر، طراحي يك نانوواكسن عليه ليشمانيازيس (كه به سه فرم پوستي، مخاطي و احشايي است و فرم پوستي آن را سالك مي‌نامند) بوده‌است.
ليشمانيازيس يك بيماري انگلي صعب‌العلاج است و طبق تخمين سازمان بهداشت جهاني، حدود 12 ميليون نفر در دنيا به ليشمانيازيس مبتلا هستند كه سالانه 60 هزار نفر از آنها مي‌ميرند.
اين پژوهشگران براي تهيه‌ي واكسن، انگل ليشمانيا را درون نانوذرات كايتوزان بارگذاري كرده‌اند و مطالعات را روي موش آزمايشگاهي انجام داده‌اند. نتايج نشان مي‌دهد كه اين واكسن ايمني سلولي را افزايش مي‌دهد.
فرمولاسيون واكسني كه اين محققان استفاده كرده‌اند، سبب افزايش پايداري اين آنتي‌ژن در فرايندهاي توليد، حمل و نقل، عمر قفسه‌اي و حتي هنگام تزريق مي‌گردد.
به گفته‌ي محقق پژوهش، تاكنون واكسن موثري عليه ليشمانيازيس تاييد نشده‌است و پژوهش حاضر اميد تازه‌اي را در اين زمينه ايجاد مي‌كند.

ساخت نانوحسگري براي شناسايي گاز متان

نانوحسگري با بازدهي بالا براي شناسايي گاز متان در آزمايشگاه تحقيقاتي نانوفناوري دانشگاه فردوسي مشهد ساخته شد.
در سال‌هاي اخير، استفاده از گاز طبيعي كه حجم عمده‌ي آن متان است، به‌صورت‌هاي مختلف رواج يافته‌ و حادثه‌هاي انفجار ناشي از نشت آن نيز به‌شدت افزايش يافته‌است. توانايي شناسايي و تشخيص مقدار گاز در مقادير كم‌تر از حد انفجار در جلوگيري از چنين رخدادهايي بسيار ضروري است.
در ساخت چنين حسگرهايي استفاده از نيمه‌رساناها با ابعاد نانومتري مناسب به‌نظر مي‌رسد. تغيير مقاومت لايه‌ي حساس در اثر مجاورت با گاز، خروجي يك حسگر است. دليل اين تغيير مقاومت، برهم‌كنش بين گاز و سطح جامد است. در تحقيقات اخير، اكسيدهاي مختلف كبالت به‌دليل ويژگي‌هاي حسگري برجسته نسبت به ساير اكسيدهاي فلزي توجه خاصي را به خود اختصاص داده‌اند. در اين كار پژوهشي، از Co3O4 كه قوي‌ترين كاتاليست براي اكسايش متان است، در ساخت حسگر استفاده شده‌است. همچنين با توجه به اثر افزايش ناخالصي در بهبود خصوصيات حسگر، اكسيد مس نيز كه كاتاليستي قوي در اكسايش متان به‌شمار مي‌رود به‌عنوان ناخالصي به‌كار برده شده‌است.
نتايج بررسي‌ها حاكي از آن است كه با افزايش دما و غلظت متان در بازه‌ي مورد بررسي، حساسيت حسگر افزايش مي‌يابد. همچنين در حسگرهاي ساخته شده از نانوپودرها، افزايش چشمگير حساسيت با افزايش ناخالصي مشاهده شد و بالاترين حساسيت، مربوط به نمونه‌ي با بيشترين درصد مولي مس بود، ولي در نمونه‌هاي لايه نازك، اثر ناخالصي عكس نتايج مشاهده شده در نانوپودرها بود و نمونه‌ي خالص بيشترين حساسيت را داشت.

مقايسه اثرات پوستي نانونقره و نيترات نقره

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشكي تهران، طي تحقيقاتي در زمينه‌ي سميت نانوذرات نقره به اين نتيجه رسيدند كه بايد در استفاده از محصولات حاوي نانوذرات نقره كه در تماس با پوست بدن هستند، احتياط نمود.
با ظهور فناوري نانو و كاربرد گسترده‌ي آن در صنايع مختلف، بررسي سميت اين مواد، مورد توجه بسياري قرار گرفته است، به‌طوري‌كه منجر به ارايه‌ي شاخه‌اي از اين علم به‌نام نانوتوكسيكولوژي شده‌است. با توجه به كاربرد گسترده‌ي نانونقره به‌عنوان ماده‌ي آنتي باكتريال و عدم توجه كافي به جنبه‌هاي سمي اين ماده، لازم است در درجه‌ي اول به جنبه‌هاي سميت پوستي اين ماده و در درجه‌ي دوم به پتانسيل سميت‌هاي عضوي اين ماده از طريق تماس پوستي، توجه شود.
محقق پژوهش، پاسخ به اين سوال كه استفاده‌ي طولاني مدت (مكرر) جلدي از محصولات حاوي نانونقره در رقت‌هاي مختلف چه عوارضي به‌صورت جلدي يا سيستميك دارد و چه تفاوتي با عوارض سمي نيترات نقره دارد، را هدف اين پژوهش عنوان كرد.
بر اساس نتايج حاصل از اين پژوهش، تا حدي مي‌توان گفت كه در استفاده از محصولات حاوي نانونقره كه در تماس با پوست بدن هستند بايد احتياط نمود، ولي براي دادن پاسخ قطعي بايد تحقيقات بيشتري در رقت‌هاي بالاتر (مثلا بررسي سميت مزمن نانونقره) و جنبه‌هاي ديگر سميت نانونقره از جمله موتاژنيسيته، كارسينوژنيسيته، تراتوژنيسيته، سميت عصبي و غيره پرداخت.
محقق پژوهش، تحقيق در رابطه با سميت پوستي اين ماده را نوآوري اين پژوهش عنوان كرد و گفت: «تاكنون اكثر تحقيقات انجام شده روي سميت نانونقره به سميت خوراكي و استنشاقي اين نانوماده تمركز داشته‌اند.

تهيه‌ي فوم‌هاي نانوساختار زيست‌سازگار به كمك فرايند قالب‌ريزي ژل

محققان دانشگاه صنعتي اصفهان موفق به توليد فوم‌هاي نانوساختار از جنس هيدروكسي‌آپاتيت و شيشه‌ي زيست‌فعال براي كاربرد در مهندسي بافت و سيستم‌هاي انتقال دارو شدند.
كامپوزيت‌ها امكان ايجاد داربست‌هاي زيست‌فعال و زيست‌اضمحلال‌پذير با خواص فيزيكي و مكانيكي مناسب را فراهم مي‌كنند، در اين پژوهش با توجه به مزاياي بيوسراميك‌هاي نانوساختار و فر‌ايند قالب‌ريزي ژل تلاش بر توليد، مشخصه‌يابي و ارزيابي فوم‌هاي نانوساختار از جنس هيدروكسي‌آپاتيت و شيشه‌ي زيست‌فعال براي كاربرد در مهندسي بافت و سيستم‌هاي انتقال دارو متمركز شده‌است.
نتايج به‌دست آمده، توليد موفقيت‌آميز فوم كامپوزيتي نانوساختار از جنس هيدروكسي‌آپاتيت و شيشه‌ي زيست‌فعال را نشان داد. اين فوم به‌خاطر ميزان تخلخل بالا (بالاتر از 84 درصد)، تخلخل‌هاي به‌هم مرتبط، اندازه حفره‌ي مناسب (100 تا400 ميكرومتر)، استحكام مناسب (78/2 مگاپاسكال)، ساختار نانو (اندازه دانه‌ي كمتر از 50 نانومتر) و مساحت سطح مخصوص بالا (65/40 متر مربع بر گرم)، مي‌تواند به‌عنوان يك گزينه‌ي نويدبخش به‌منظور استفاده در كاربردهاي مهندسي بافت، مخصوصاً حامل‌هاي دارو (آنتي‌بيوتيك‌ها و به خصوص داروهاي ضد سرطان كه امكان استفاده از آن از طريق دهاني وجود ندارد) و پركننده‌هاي نواقص استخواني مطرح شود.
گفتني است كه فوم‌هاي به‌دست آمده داراي تركيب شيميايي شبيه به بخش معدني استخوان هستند.

روشي نوين براي سنتز سراميك‌هاي نسوز

نانوذرات اسپينل منيزيم آلومينات پس از چند دقيقه با تابش امواج مايكروويو به همت محققان دانشگاه آزاد اسلامي- واحد تهران جنوب سنتز شد.
اكسيدهاي فلزي به‌دليل كاربردهاي متنوعي كه در صنايع گوناگون دارند، در ميان انواع سراميك‌ها از جايگاه ويژه‌اي برخوردار هستند. مواد نسوز و ديرگدازها از جمله مهم‌ترين و كاربردي‌ترين سراميك‌هاي نوين هستند كه توجه بسياري از دانشمندان و محققان را به خود جلب نموده‌اند. امروزه تلاش‌هاي وسيعي براي سنتز ساده‌تر اكسيدهاي فلزي ديرگداز جديد و بهبود و ارتقاي ويژگي‌هاي آنها در حال انجام است.
در اين پژوهش سنتز پيش‌ماده‌ي منيزيم آلومينات به روش احتراقي انجام شده‌است، اين پيش‌ماده با استفاده از امواج مايكروويو در مدت زمان بسيار كوتاهي به فاز اسپينل تبديل شده‌است.
مرحله‌ي تكليس كه شامل حرارت‌دهي در دماي بالا است، به دليل صرف انرژي هزينه‌بر است و همچنين سبب آگلومره شدن نانوذرات مي‌شود، لذا در اين پروژه سعي شد با جايگزيني روش حرارت‌دهي متعارف با مايكروويو، علاوه بر كاهش هزينه‌هاي انرژي و زمان لازم براي فرايند توليد، از آگلومره شدن نانوذرات نيز جلوگيري شود.
در نهايت اين پژوهشگران توانستند نانوذرات اسپينل منيزيم آلومينات را كه از جمله مهم‌ترين سراميك‌هاي نسوز مهندسي هستند، بدون نياز به عمليات تكليس -كه به‌طور معمول در دماي 1000 درجه‌ي سلسيوس و به مدت 2 ساعت انجام مي‌شود- پس از چند دقيقه تابش امواج مايكروويو توليد كنند.
گفتني است كه با توجه به اينكه فرايند توليد بسيار ساده است، امكان صنعتي شدن اين روش وجود دارد. تنها عامل محدود كننده، كمبود مايكروويو صنعتي در داخل كشور است.

حذف اكسيژن از آب تغذيه‌ي ديگ‌هاي بخار با نانوذرات آنزيم

پژوهشگران دانشگاه تبريز به كمك نانوذرات آنزيمي، روشي دوستدار محيط زيست و مقرون به‌صرفه براي حذف اكسيژن از آب تغذيه‌ي ديگ‌هاي بخار معرفي كردند.
بسياري از صنايع براي حذف اكسيژن از آب تغذيه‌ي ديگ‌هاي بخار، از مواد پرمصرفي نظير هيدرازين كه به شدت سمي است و محدوده‌ي دمايي عملكرد آنها بالا است، استفاده مي‌كنند. اما محققان تبريزي به توليد نانوذرات آنزيمي سازگار با محيط زيست و كاربر، پرداخته‌اند.
حذف آنزيمي اكسيژن محلول، هيچ‌يك از معايب مواد شيميايي را ندارد، به‌طوري‌كه در دماهاي پايين سرعت واكنش مناسب است، ذرات جامد ايجاد نمي‌شود، كار با آن آسان بوده و نياز به سرمايه‌گذاري اوليه‌ي چنداني ندارد. مواد به كار رفته در اين روش ايمن و ساده بوده و محصول واكنش، ماده‌اي اكسيژن‌زدا است كه مي‌تواند ضعف كاركرد آنزيم‌ها در دماي بالا را جبران كند.
گفتني است كه در اين طرح، بيوراكتور حذف اكسيژن محلول از آب به مقدار 100 ليتر بر دقيقه (آب تغذيه‌ي ديگ بخار كوچك) بر اساس فناوري تثبيت آنزيم در بستر نانوحفره، طراحي و اجرا شده‌است.
به گفته‌ي پژوهشگر، اين طرح از نظر دوستداري محيط زيست و ايمني، موفق و از نظر اقتصادي با روش‌هاي مشابه شيميايي قابل مقايسه است.

منبع: باشگاه نانو
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
صفحه  صفحه 2 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین » 
علم و دانش

اخبار علم و آموزش در ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA