انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 4 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین »

اخبار علم و آموزش در ایران


زن

 
دو ايراني در ميان كاشفان كهكشاني كه هر سال ۱۰۰ خورشيد مي‌آفريند

ستاره‌شناسان با كمك تلسكوپ‌هاي «اسپيتزر» و «هابل» متعلق به ناسا، كهكشاني را كشف كرده‌اند كه در آن با سرعت سرسام‌آوري ستاره‌هاي جديد شكل مي‌گيرند. بهرام مبشر، دانشمند ايراني و عضو هيئت پژوهشي دانشگاه كاليفرنيا، و هوشنگ نيّري، كارشناس ارشد اخترشناسي مقيم آمريكا، در ميان كاشفان اين كهكشان جديد هستند.

اين كهكشان دوردست كه شكل آن شبيه به يك دايره نامنظم است و «جي‌ان-۱۰۸۰۳۶» (GN-108036) نام‌گذاري شده نوراني‌ترين كهكشاني است كه در يك چنين فاصله دوري از زمين كشف شده‌است.اين كهكشان كه توسط تلسكوپ‌هاي زميني رصد شده‌است حدود سيزده ميليارد سال نوري با زمين فاصله دارد. اطلاعاتي كه تلسكوپ‌هاي «اسپيتزر» و «هابل» به دست آورده‌اند به دانشمندان كمك كرده تا سرعت سرسام‌آور شكل‌گيري ستاره‌هاي جديد در اين كهكشان را دريابند. برپايه اين اطلاعات طي هر سال حدود ۱۰۰ ستاره مشابه خورشيد در اين كهكشان خلق مي‌شود.براي تصور بهتر ابعاد خلق ستاره‌هاي جديد در اين كهكشان كافي است يادآوري كنيم كه كهكشان راه شيري كه منظومه خورشيدي در آن قرار دارد از نظر وسعت تقريبا ۱۰۰ برابر اين كهكشان جديد است ولي تعداد ستاره‌هايي كه سالانه در راه شيري شكل مي‌گيرند ۳۰ برابر كمتر از اين كهكشان دوردست است.

يكي از دانشمندان علوم فضايي در مركز ستاره‌شناسي آمريكا در آريزونا مي‌گويد: «كشف اطلاعات مربوط به اين كهكشان جديد بسيار تعجب‌آور است چون در تمام پژوهش‌هاي قبلي اثري از كهكشان‌هاي متعلق به دوران اوليه شكل‌گيري فضا ديده نشده بود. شايد پژوهش‌هاي قبلي بسيار محدود بوده و نتوانسته بودند يك چنين كهكشان‌هاي دوردستي را رصد كنند.»يك گروه بين‌المللي از دانشمندان علوم فضايي زير نظر «ماسامي اوچي» از دانشگاه توكيو اولين بار وجود و موقعيت اين كهكشان را كشف كردند. يكي از اين دانشمندان مي‌گويد كه آنها در سه مرحله اطلاعات گردآوري شده از اين كهكشان را طي دو سال گذشته تدقيق كرده و در هر سه مورد نتيجه تحقيقات يكسان بوده‌است.

به نظر مي‌رسد كه كهكشان «جي‌ان-۱۰۸۰۳۶» در نزديكي اولين بخش‌ها از شكل‌گيري فضا قرار گرفته‌است. احتمالا اين كهكشان حدود ۷۵۰ ميليون سال پس از شكل‌گيري نخستين ستاره‌ها و كهكشان‌ها به وجود آمده كه ۱۳ ميليارد و ۷۰۰ ميليون سال پيش به وقوع پيوسته‌است. چون طبق فاصله‌اي كه اين كهكشان با كره زمين دارد مدت زماني كه طول مي‌كشد تا نور آن به ما برسد حدود ۱۳ ميليارد سال است.تلسكوپ‌هاي «اسپيتزر» و «هابل» با قدرت خارق‌العاده ديد فروسرخ خود در سنجش و شناسايي سرعت توليد ستاره‌هاي جديد در اين كهكشان نقش مهمي ايفا كرده‌اند. وسعت كم اين كهكشان و قرار داشتن آن در اولين دوره‌هاي شكل‌گيري فضا باعث تعجب دانشمندان شده‌است. در اولين ميليارد سال شروع شكل‌گيري فضا و «انفجار بزرگ» معمولا كهكشان‌هايي كه شكل مي‌گرفتند بسيار كوچكتر بوده و ميزان شكل‌گيري ستاره‌ها قاعدتا كمتر از ميلياردها سال بعدي بود.

بهرام مبشر: به احتمال زياد اين كهكشان در نوراني‌تر شدن فضا نقش مهمي داشته‌است

بهرام مبشر، دانشمند ايراني و عضو هيئت پژوهشي دانشگاه كاليفرنيا، مي‌گويد: «سرعت سرسام‌آور شكل‌گيري ستاره‌ها در اين كهكشان نشان مي‌دهد كه حدود ۷۵۰ ميليون سال پس از مِهبانگ (انفجار بزرگ) و آغاز شكل‌گيري فضا، اين كهكشان كوچك با سرعتي بسيار زياد اجرام آسماني خود را شكل مي‌داده‌است.»

​​در اين مرحله از شكل‌گيري فضا، پس از انفجار بزرگ اوليه كه گرماي بسيار زيادي را توليد كرده بود، به مرور محيط فضا سردتر شده و اتم‌هاي هيدروژن لايه‌هاي گسترده و غبارگونه‌اي را تشكيل دادند كه نوري بنفش‌رنگ توليد مي‌كند. اين دوران كه به قبل از شكل‌گيري ستاره‌ها و نوراني شدن فضا برمي‌گردد اصطلاحا «دوران تاريك» نام گرفته‌است.با شكل‌گيري اولين كهكشان‌ها چند صد ميليون سال پس از انفجار بزرگ و اوليه، به مرور آنچه كه امروز فضا ناميده مي‌شود نوراني‌تر شد و دليل اصلي توليد اين نور منجمد شدن توده‌هاي گاز بود. به احتمال زياد كهكشاني كه اخيرا كشف شده در اين روند نقش مهمي ايفا كرده‌است.

بهرام مبشر يكي از كيهان‌شناسان مشهور ايراني در جهان است. وي عضو عالي مؤسسه علوم تلسكوپ فضايي هابل و نماينده سازمان فضايي اروپا (ESA) در ناساست. او هم‌چنين عضو گروهي است كه توانستند موقعيت تغيير كهكشان‌هاي كوچك را به تصوير بكشند.اين پژوهشگر و كيهان‌شناس ۵۲ ساله، كه مدت‌هاست در آمريكا زندگي مي‌كند پيش از اين در گفت‌گويي با راديو فردا گفت: «احتمالاً در طول چهار يا پنج سال آينده باز هم تلسكوپ‌هاي تازه‌اي به فضا پرتاب مي‌شوند، تلسكوپ‌هايي كه مي‌توانند خيلي عميق‌تر به جهان نگاه كنند و ما به اين وسيله ثابت مي‌كنيم كه واقعا كهكشان‌ها همان‌قدرند كه ما در تخيل‌مان فكر مي‌كنيم و آن را دقيقاً اندازه مي‌گيريم.»

منبع: راديو فردا
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
فراخوان مقاله همايش ابوريحان بيروني



مركز نجوم آستان مقدس حضرت عبدالعظيم (ع) به مناسبت ثبت جهاني كتاب التفهيم ابوريحان بيروني همايشي را تحت عنوان «ابوريحان بيروني عالم نجوم، رياضي و علوم تجربي» در 11 اسفند 1390 برگزاري مي نمايد. اين همايش با اهداي چهارمين دوره جايزه علمي ـ ترويجي حضرت عبدالعظيم (ع) همراه خواهد بود.

اهداف همايش:

1 ـ معرفي جايگاه نجومي ايران در دوره اسلامي

2 ـ ايجاد انگيزه و روحيه پژوهش و خودباوري در بين جوانان

3 ـ تبادل نظر ميان صاحب نظران در جهت شناخت هر چه بيشتر اين ميراث به يادگار مانده از فرهنگ هاي اسلامي و ايراني.



محورهاي همايش :

1 ـ پژوهشي در آثار نجومي ابوريحان بيروني

الف ـ التفهيم

ب ـ قانون مسعودي

ج ـ مقاليد علم هيئت

د ـ تحديد المسافات

ه ـ آثار الباقيه

و ـ ...

2 ـ ابتكارات بيروني در نجوم كاربردي

الف ـ ساعتهاي آفتابي

ب ـ انواع اسطرلاب ها

ج ـ تعيين مسافت شهرها

د ـ نقشه كشي و تسطيح كره

ه ـ روش هاي تعيين قبله

و ـ محاسبه كسوف و خسوف

ز ـ و ...

3 ـ احياي رصدخانه ري باستان

الف ـ بازسازي ابزارهاي نجومي رصدخانه ري باستان

ب ـ باستان شناسي رصدخانه ري



رئيس همايش :

حجت الاسلام والمسلمين محمد تقديري رياست مركز نجوم آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع) و ستاد استهلال استان تهران



دبير علمي :

ـ دكتر جعفر آقاياني چاوشي ـ عضو هيأت علمي گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتي شريف‌

شرايط ثبت نام براي شركت در همايش و ارائه مقاله:

ـ خلاصه مقاله در يك صفحه A4 تا پايان وقت اداري 1 بهمن 1390 به دفتر دبيرخانه ارسال شود .

ـ آخرين‌ مهلت‌ براي‌ ارسال‌ اصل‌ مقاله‌ به‌ دبيرخانه‌ همايش 20 بهمن 1390 مي باشد.


نكته: به‌ مقاله‌ برتر ارائه شده در همايش،جايزه علمي ـ ترويجي حضرت عبدالعظيم (ع) اهدا خواهد شد و مقاله هاي برگزيده بعد از تأييد نهايي در مجلات معتبر منتشر خواهد شد.



ـ شركت كنندگان در همايش مبلغ 000/100 ريال جهت ثبت نام به حساب سيبا 0101639030005 به نام محمد تقديري نزد بانك ملي ايران واريز نمايند. مبلغ مذكور براي دانش آموزان، دانشجويان و طلاب به صورت نيم بهاء خواهد بود.

همراه اولين مكاتبه با دبيرخانه همايش، فرم شركت در همايش را به همراه تصوير رسيد ثبت نام به روش هاي زير ارسال نماييد.

1- از طريق پست الكترونيك mahdi_1098@yahoo.com

2- ارسال به صورت نمابر به شماره 51223302 ـ 021

3- ارسال شماره قبض پرداختي از طريق شماره تلفن هاي 51223336 ـ 021 و 55951286 ـ 021

فرم ثبت نام در همايش : www.parssky.com/tools/files/8248728form.doc

منبع: پارس اسكاي
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
پرتاب ماهواره به فضا در ايام دهه فجر

رييس سازمان فضايي ايران از پرتاب ماهواره به فضا در بهمن ماه امسال خبر داد و افزود: ‌تمامي مقدمات پرتاب اين ماهواره در ايام دهه فجر فراهم شده است.

دكتر فاضلي با اعلام اين خبر در جشنواره تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي كه عصر دوشنبه در دانشكده مكانيك اين دانشگاه برگزار شد، اظهار كرد: اميد مي‌رود مشابه پرتاب ماهواره‌هاي قبلي اين پرتاب نيز با موفقيت انجام شود.

وي افزود: بر اساس نقشه جامع علمي كشور و سند چشم‌انداز، اجراي پروژه تربيت فضانورد و اعزام انسان به فضا، حمايت از طرح ساخت ماهواره‌هاي مخابراتي و پرتاب به وسيله ماهواره‌برهاي ملي از اهداف كشور در حوزه فضايي تعيين شده است كه دانشگاه صنعتي خواجه نصير هم در اجراي برخي از اين طرح‌ها مشاركت دارد.

رييس سازمان فضايي ايران همچنين از تأسيس و راه‌اندازي پژوهشگاه فضايي جديد در اين سازمان خبر داد و گفت: مسووليت اين پژوهشگاه كه با ادغام پژوهشگاه‌ هوافضاي وزارت علوم و پژوهشكده تحقيقات مهندسي جهاد كشاورزي راه‌اندازي شده به يكي از اعضاي هيات علمي دانشگاه صنعتي خواجه‌ نصير سپرده شده كه اميدواريم با راه‌اندازي اين پژوهشگاه فضايي جديد، اقدامات مؤثري را در حوزه فضايي شاهد باشيم.

منبع: جام جم
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
باشگاه نجوم انجمن نجوم ثاقب برگزار شد

باشگاه نجوم آذر ماه در تاريخ 25/9/1390از ساعت10:30الي12:30در انجمن نجوم ثاقب برگزار شد
برنامه هاي باشگاه به قرار زير بود
سخنراني آقاي وقوعي در خصوص برنامه هاي آتي انجمن ثاقب
معرفي برخي رصدخانه هاي بزرگ جهان توسط خانم سيده زهرا آذرنيور
چگونه يك منجم آماتور شويم؟ توسط آقاي مهندس رازقي
پديده هاي نجومي دي ماه توسط آقاي هادي بابايي
باشگاه بعدي ثاقب در تاريخ 7بهمن90برگزار مي شود


روابط عمومي انجمن نجوم ثاقب
آسيه سخن شنوي حقي
منبع: پارس اسكاي
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 

ارسال كپسول زيستي؛ مقدمه‌اي براي اعزام انسان به فضا


رئيس سازمان فضايي كشور از ارسال نخستين موجود زنده انسان‌نما با كپسول زيستي جديد به فضا توسط ايران تا پايان سال خبر داد.

حميد فاضلي در حاشيه مراسم راه‌اندازي پژوهشكده تخصصي رانشگرهاي فضايي در تبريز با اشاره به اينكه اين پروژه مهم ملي كه مورد تاكيد رئيس‌جمهور است و با اعزام يك ميمون در كپسول زيستي جديد انجام مي‌شود، افزود: نتايج اين اعزام فضايي، كشورمان را يك گام به سمت اعزام انسان به فضا نزديك‌تر مي‌كند. تجربه اول كشور در زمينه پرتاب محموله زيستي به فضا، ارسال موش در محموله زيستي بود كه اين موجود به‌علت اينكه تحمل خوبي در برابر فشار ناشي از شتاب گرانشي داشت انتخاب شد. پس از موش، ميمون تحمل خوبي نسبت به فشار ناشي از شتاب گرانشي دارد و از اين‌رو در حال حاضر مطالعات در زمينه ارسال محموله‌هاي زيستي به فضا روي ميمون ادامه دارد.

رئيس سازمان فضايي كشور تصريح كرد: پس از ارسال نخستين نمونه زيستي به فضا در سال 88 اكنون دانشمندان اين سازمان در حال طراحي و ساخت كپسول زيستي جديد هستند كه نمونه‌ آن در زمستان سال گذشته به فضا پرتاب شد و پس از بازگشت آن به زمين، رفع نواقص و ارتقاي مزيت‌هاي فني در دستور كار قرار گرفت.به اعتقاد كارشناسان، اين رويداد از آن جهت اهميت دارد كه مي‌توان از اين طريق گام بسيار مهمي را جهت آغاز ارسال فضاپيما به كرات ديگر و وارد شدن به باشگاه‌هاي تسخير‌كننده فضا برداشت. امروزه عصر كشفيات جديد در فضا و بررسي امكان شرايط زندگي انساني در كرات ديگر است، شايد تئوري مالتوس، اقتصاددان بزرگ مبني بر اينكه ازدياد جمعيت روزي موجب بحران كمبود منابع و غذا خواهد شد و مقدمه‌اي براي ايجاد بحران‌هاي بزرگ‌تر آينده خواهد بود، روزي درست از آب درآيد، در نتيجه بسياري از دانشمندان و كارشناسان بر اين باور هستند كه بايد براي انتقال بخشي از جمعيت جهان به خارج از كره زمين چاره‌اي انديشيده شود. البته اين امر ملزومات و مقدمات بسيار گسترده‌اي دارد كه ايران بخش اوليه اين مقدمه‌سازي‌ را با ارسال كاوشگر به فضا و ايجاد ايستگاه‌هاي زميني در كشور انجام داده است.

ايران تاكنون با ساخت بيش از 10 ماهواره با ماموريت‌هاي مختلف در زمره كشورهاي صاحب فناوري فضايي قرار گرفته است. طراحي و ساخت ماهواره‌هاي مصباح، زهره، سينا، رصد، ظفر، فجر، اميركبير اميد و طلوع و ماهواره‌برهاي سيمرغ، سفير، سفير اميد، كاوشگر 1 و 2 از جمله دستاوردهاي كشور در اين حوزه محسوب مي‌شود.ارسال موجودات زنده با كپسول زيستي به فضا مقدمه‌اي است براي اينكه ايران نيز براي نخستين بار بتواند طبق اهداف سند چشم‌انداز در سال 1404 خورشيدي نخستين فضانورد را به فضا ارسال كند.

اين همان راهي است كه پيش‌تر نيز كشورهاي صاحب فناوري فضايي طي كرده‌اند و براي نخستين بار و به‌عنوان آزمايش‌هاي پيش مقدماتي ارسال انسان به فضا مبادرت به ارسال حيوانات زنده به فضا كرده‌اند. اما نخستين موجود زنده كي و به چه دليل به فضا ارسال شد؟وقتي كه جنگ سرد مابين بلوك شرق و غرب به اوج خود رسيده بود و كشورهاي هر دو بلوك درصدد بودند تا بيش از پيش مراقب يكديگر باشند، يكي از سياستمداران شوروي سابق پيشنهاد انجام و گسترش فعاليت‌هاي فضايي براي تحت نظر گرفتن طرف‌هاي مقابل را ارائه كرد. طبق طرح روس‌ها يك فضاپيما به فضا پرتاب مي‌شد و به نوعي در مدار زمين قرار مي‌گرفت و چون هيچ مانع فيزيكي مابين اين وسيله و زمين نبود به راحتي مي‌شد بلوك غرب را تحت نظر گرفت.

براي انجام اين كار مي‌بايد از افراد واجد شرايط نيز استفاده مي‌شد اما ابتدا كه هنوز هيچ‌كس از شرايط زيست‌محيطي و ادامه حيات موجودات زنده در خارج از جو مطمئن نبود، دانشمندان روسي تصميم گرفتند تا يك سگ زنده را به فضا پرتاب كنند.بنابراين سگي كه به نام لايكامعروف شد در سال 1957 به وسيله يك سفينه كوچك به فضا پرتاب شد كه پس از يك دور چرخيدن در مدار زمين به سلامت به زمين بازگشت. در پي اين آزمايش بسيار موفقيت آميز روس‌ها تصميم گرفتند انسان را هم به فضا بفرستند.

درسال 1958 نيز آمريكايي‌ها يك ميمون سنجابي به نام گوردو كه درون يك لايه محافظ سيليكوني قرار داشت را توسط سازمان فضايي ناسا به فضا پرتاب كردند.اين ميمون پس از يك پرواز 15دقيقه‌اي و تا ارتفاع 310 مايلي از سطح زمين اگرچه زنده بود اما هنگام فرود به زمين درون دريا افتاد و ديگر پيدا نشد. تنها چند ماه قبل از اينكه اتحاد جماهيرشوروي سابق در سال 1961 نخستين فضانورد جهان، يوري گاگارين، را به فضا بفرستد، آمريكا چندين شامپانزه را براي فرستادن به فضا آموزش داد و به فضا فرستاد.

منبع: همشهري
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
ايجاد نخستين شهرك فضايي ايران

به گزارش واحد مركزي خبر، فاضلي امروز در حاشيه مراسم راه اندازي پژوهشكده تخصصي رانشگرهاي فضايي در تبريز گفت: اين شهرك مطابق با استانداردهاي بين المللي در مجاورت شهر تهران ساخته مي شود.


وي با اشاره به اينكه در فاز اول مراحل تملك زميني وفعاليتهاي مطالعاتي آن اجرا مي شود افزود: در اين شهرك علاوه بر پژوهشكده هاي تخصصي، سامانه هاي سنگين فضايي نيز ايجاد خواهد شد.


فاضلي گفت:در شهرك فضايي كشور علاوه برايجاد فضاي تحقيقاتي علوم فضا - هوا ، آزمايشگاه ملي فضايي نيز براي سامانه هاي بسيار سنگين فضا استـقرار خواهد يـافت كـه دانشمندان، دانشجويان و دانش آموزان و حتي عامه مردم نيز مي توانند در پارك فضايي اين شهرك با يافته هاي علوم فضا و هوا آشنا شوند .


رئيس سازمان فضايي كشور همچنين از ايجاد پايگاه ملي پرتاب محموله هاي ماهواره اي دركشور خبر داد و گفت: اين پايگاه قادر خواهد بود علاوه بر پـرتاب ماهواره هاي مخابراتي در مدار ژئو ، محموله هاي ماهواره اي يا زيستي بسيار سنگين را به فضا پرتاب كند.


فاضلي گفت: در گذشته سازمان فضايي به عنوان يك معاونت زير نظر وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات قرار داشت و هم اكنون اين سازمان زيرنظر رييس جمهوري قرار گرفته و زمينه توسعه بيشتر آن فراهم شده است.


رئيس سازمان فضايي كشور همچنين از اجراي طرح علوم و اكتشافات فضايي نجوم و اخترفيزيك در تبريز خبرداد و گفت: اين طرح از سوي سازمان فضايي كشور با مشاركت سازمان همكاريهاي فضايي آسيا ، اقيانوسيه و آبسكو در كشورمان اجرا مي شود كه محل اجراي آن دانشگاه تبريز و رصدخانه مراغه است .


وي افزود: وجود قابليت هاي علمي و تجهيزات فضايي دانشگاهي از جمله تلسكوپ هاي پيشرفته دانشگاه تبريز و رصدخانه مراغه زمينه را براي اجراي اين طرح در آذربايجان شرقي فراهم كرده است .


رئيس سازمان فضايي كشور گفت: در اين طرح اجرام آسماني و زبـاله هاي فـضايي با مشاركت متخصصان دانشگاه تبريز پايش مي شود و دانشگاه تبريز با اتصال به اين شبكه در واقع به عنوان نماينده كشورمان عضو رسمي سازمان همكاريهاي فضايي آسيا - اقيانوسيه مي گردد.


وي گفت: مركز تحقيقات مهندسي فضايي آذربايجان شرقي از اين به بعد بـا عنوان پژوهشكده تخصصي رانشگرهاي فضايي فعاليت خواهد كرد و با توجه به ظرفيت هاي بالاي نيروي انساني و پشتوانه علمي قوي در اين استان به زودي شاهد انجام پژوهش هاي گسترده در اين مركز خواهيم بود.

منبع: پارس اسكاي
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
دومین کارگاه آموزش عکاسی نجومی TWAN تبریز

در پی برگزاری موفق اولین کارگاه عکاسی نجومی توآن تبریز در اسفند ۸۹ و استقبال خوب علاقه مندان به نجوم و عکاسی از این کارگاه، انجمن نجوم آیاز قصد دارد تا دومین کارگاه آموزشی و نمایشگاه توآن را این بار با تدریس جناب آقای اشین دانیلی ذکریان عضو پروژه بین المللی جهان در شب (TWAN) برگزار کند.

مهدی آجیلی دبیر برگزاری کارگاه ، برنامه های آموزشی این کارگاه را در ادامه کارگاه سال پیش خواند و در اشاره به جزئیات این برنامه اعلام کرد، کارگاه یک روزه آموزش عکاسی از آسمان شب با تدریس دومین عضو ایرانی پروژه بین المللی توآن ، آقای اشین دانیلی ذکریان روز جمعه ، ۱۹ اسفند ماه ۹۰ در مجتمع فرهنگی سینمایی ۲۲ بهمن برگزار خواهد شد. آجیلی همچنین افزود چهار جلسه آموزشی این کارگاه قبل و بعد از ظهر روز جمعه تشکیل خواهد شد و در قسمت پایانی، مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس “جهان در شب” با حضور آقای ذکریان و جمعی از مسئولین انجام خواهد شد. این نمایشگاه به مدت یک هفته در محل مجتمع فرهنگی سینمایی ۲۲ بهمن تبریز دایر خواهد بود.

وی از تمامی علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه خواست جهت ثبت نام تا ۱۶ اسفند ماه به یکی از دفاتر در نظر گرفته شده مراجعه فرمایند. علاقه مندان از سایر شهرها برای شرکت در کارگاه، با سایت انجمن آیاز (www.ayazastro.com) تماس گرفته و یا مستقیما با مسئول ثبت نام کارگاه تماس حاصل کنند. (۰۹۳۵۹۷۲۹۹۱۲ قاضی طباطبایی)

این کارگاه با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز و با همکاری انجمن سینمای جوانان ایران و پژوهشسرای آذربایجان با هدف ارتقای سطح معلومات علاقه مندان به عکاسی از آسمان شب برگزار می شود.

در این کارگاه به موضوعات مختلفی از عکاسی نجومی همچون حرکت آسمان و ارتباط آن با عکاسی، عکاسی سیاه و سفید، ویرایش عکس ها و همچنین عکاسی رودوشی تلسکوپ پرداخته خواهد شد.

شهریه این کارگاه ۱۰,۰۰۰ تومان اعلام شده است.

شرکت برای تمامی علاقه مندان آزاد است.

جهت ارتباط با دبیر برگزاری کارگاه: mahdi.ajili (at) gmail.com ۰۹۳۵۲۵۷۵۲۰۷

دفاتر ثبت نام در تبریز:

۱- خیابان شریعتی جنوبی – خیابان مصلی (والمان سابق) – پژوهشسرای آذربایجان ۵۵۴۷۲۲۵ (۰۴۱۱)

۲- بلوار استاد شهریار – ابتدای سربالایی ولیعصر – مجتمع فرهنگی سینمایی ۲۲ بهمن – دفتر انجمن سینمای جوانان ایران ۳۲۸۳۳۵۰ (۰۴۱۱)

زمان و مکان برگزاری کارگاه:

تبریز – بلوار استاد شهریار – ابتداری سربالایی ولیعصر – مجتمع فرهنگی سینمایی ۲۲ بهمن

جمعه ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ – ۹:۳۰ الی ۱۷:۳۰

منبع: AyazAstro.com
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
پرتاب ماهواره‌های طلوع و فجر در سال آینده

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از پرتاب ماهواره طلوع و فجر در سال آینده خبر داد و گفت: با امکان مانور مداری که این ماهواره‌ها دارند، دستاورد بسیار ارزشمندی نصیب کشورمان می‌شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرتیپ وحیدی در یازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران افزود: قراردادن ماهواره در مدار ژئو (36 هزار کیلومتر)، از جمله برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران است که به طور جدی آن را پیگیری می‌کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای بشر در حوزه هوا و فضا گفت: اکنون به همت جوانان و متخصصان کشورمان در حوزه موشکی جزء 10 کشور جهان هستیم و در حوزه ماهواره برها نیز در جمع 8 کشور برتر جهان قرار داریم.

وحیدی با اشاره به ساخت هواپیمای مسافربر ایران 140 گفت: در آینده نزدیک، هواپیمای گشت دریایی را نیز به پرواز درخواهیم آورد.

وی افزود: در ساخت موتورهای هوایی، اگر به نتیجه مطلوب برسیم، ساخت هواپیماهای داخلی به صورت صد درصد در کشورمان انجام خواهد شد.

وزیر دفاع گفت: جمهوری اسلامی ایران اکنون تولید کننده هواپیماهای جنگی است و طرح‌های متعدد دیگری را برای ساخت اینگونه هواپیماها در دستور کار دارد که نشانگر بالندگی و اعتماد به نفس و توانمندی دانشمندان کشورمان است.

وحیدی گفت: اکنون، حدود 110 هزار هواپیما که 36 هزار فروند آن نظامی و 19 هزار فروند تجاری است در جهان وجود دارد.

وزیر دفاع افزود: 2 تا 3 هزار ماهواره نیز در حوزه های مخابرات، هواشناسی، سنجش از راه دور، نظامی و جاسوسی نیز در فضا وجود دارد که بر اساس سند چشم انداز 20 ساله، ایران رقیب کشورهای برتر در این حوزه‌ها خواهد شد.


منبع: ایسنا
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
منجم ایرانی مؤسسه نجوم دانشگاه هاوایی، برنده جایزه بنیاد «الکساندر فون هومبولت» شد

دکتر نادر حقیقی پور، عضو هیات علمی موسسه نجوم دانشگاه هاوایی به پاس تحقیقاتش در زمینه به وجود آمدن سیاره‌ها به خصوص سیاره‌های قابل حیات در سیستم‌های دو ستاره‌ای موفق به کسب جایزه بنیاد «الکساندر فون هومبولت» شد.

بنیاد الکساندر فون هومبولت، مستقر در شهر بن آلمان در جهت ترویج همکاری میان دانشمندان و پژوهشگران آلمانی و غیر آلمانی فعالیت می کند.

دکتر نادر حقیقی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایسنا، درباره جایزه تحقیقاتی موسسه‌ هامبولت آلمان گفت: این موسسه هر ساله در تمامی رشته‌های علوم دانشمندان برتر را انتخاب می کند و به آنها جایزه می‌دهد.

وی افزود: اعطای این جایزه به من به دلیل فعالیتهای تحقیقاتی انجام شده درباره به وجود آمدن سیاره‌ها به خصوص سیاره‌های قابل حیات در سیستم‌های دو ستاره‌‌یی بوده است.

حقیقی پور تصریح کرد: این جایزه شامل هدیه نقدی و همچنین یک فرصت مطالعاتی یک ساله در موسسه نجوم ماکس در هایدلبرگ و بخش نجوم دانشگاه توبینگن است.

وی با بیان این که پیش از این محققان دیگری از موسسه نجوم دانشگاه هاوایی هم این جایزه را دریافت کرده‌اند، افزود: از ابتدای ژانویه سال 2013 به دانشگاه توبینگن و سپس به موسسه نجوم ماکس در هایدلبرگ برای فرصت مطالعاتی می‌روم.

دکتر نادر حقیقی‌پور، ستاره شناس ایرانی موسسه نجوم دانشگاه هاوایی در مانوآ در سال 1999 دکتری خود را در رشته دینامیک سیارات از دانشگاه میسوری دریافت کرده و پس از آن دوره‌های پسادکتری را در دانشگاه‌های کالیفرنیا، نورث وسترن و موسسه کارنگی واشنگتن گذرانده است.

وی در سال 2004 به موسسه نجوم دانشگاه هاوایی و برنامه زیست اختر‌شناسی این موسسه پیوسته است.

دکتر حقیقی پور یکی از اعضای موسسه زیست اخترشناسی ناسا از زمان تشکیل این موسسه در سال 1998 است. وی ابتدا از طریق دانشگاه کالیفرنیا، سپس موسسه کارنگی واشنگتن و از سال 2004 از طریق دانشگاه هاوایی عضو این موسسه بوده است.

تحقیقات وی در زمینه شکل گیری و تشخیص سیستم های سیاره‌یی قابل سکونت از جمله کشف سیاره های قابل سکونت در سیستم های ستارگان دوتایی است.

دکتر حقیقی پور همچنین یک کتاب در مورد سیارات دوتایی ویرایش کرده است و یکی از اعضای گروه کاری سیاره دوتایی از تلسکوپ فضایی کپلر است که در حال جستجو برای سیارات قابل سکونت هستند.

موسسه نجوم دانشگاه هاوایی در مانوآ در شهر هانالولو در ایالت هاوایی آمریکا در سال 1967 تاسیس شده و بر روی کهکشان ها، کیهان شناسی، ستاره ها، سیارات، خورشید تحقیقات می‌کند.

منبع: ایسنا
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
زن

 
راه اندازی رصدخانه فناوری در یزد

رییس بنیاد نخبگان استان یزد گفت: رصدخانه فناوری یزد با هدف رفع نیازهای فناورانه در رشته‌های اقتصادی و تولید پتنت (ثبت اختراع) تا راه اندازی رصدخانه فناوری در یزدپایان امسال راه اندازی می‌شود
دکتر 'حبیب زارع' با اشاره به افزایش تعداد نخبگان در استان یزد خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم که براساس مفاد آیین نامه بنیاد ملی نخبگان، افراد نخبه را در استان شناسایی کنیم و با برپایی دوره های آموزشی در راستای توانمند سازی این افراد گام برداریم.

به گفته وی تشکیل صندوق سرمایه گذاری اختراعات و نوآوری‌ها ازدیگر فعالیت‌های بنیاد نخبگان استان یزد است که به منظور رفع مشکل نخبگان استان انجام شده است .

منبع: ایرنا
مرد=زن

جداسازی‌های جنسیتی توهین به انسانیت است
     
  
صفحه  صفحه 4 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین » 
علم و دانش

اخبار علم و آموزش در ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA