انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 15 از 64:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  63  64  پسین »

پزشکی سلامت (آرشیو شماره یک)



 
دوازده میلیون ایرانی سیگاری هستند

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران از گردش مالی ۳ هزار میلیارد تومانی صنعت دخانیات کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۲ میلیون نفر مبتلا به سیگار در کشور وجود دارد.

سید محمود ابطحی در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه گزارش چرخش مالی صنعت دخانیات را شرکت دخانیات ایران تهیه کرده است، اعلام کرد: در حال حاضر چرخش مالی در صنعت دخانیات کشور در حدود ۳ هزار میلیارد تومان است.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران تصریح کرد: ۳۰ درصد این میزان چرخش مالی توسط شرکت دخانیات اداره و بقیه آن به دست شرکتهای خارجی و قاچاقچیان است.

وی با اشاره به اینکه صنعت پیچیده دخانیات با قاچاق عجین است، گفت: بیش از یک سوم تولید سیگار در دنیا توسط قاچاقچیان توزیع می شود و دلیل آن سود آوری بالایی است که حتی تمایل شرکتهای بزرگ دنیا برای بودن چنین مافیایی را فراهم کرده است.

ابطحی با بیان اینکه این مافیا در کشور ما هم وجود دارد، تصریح کرد: تا پیش از دولت نهم بالغ بر ۴۵ درصد توزیع سیگار در داخل توسط قاچاقچیان انجام می گرفت که این مسئله موجب قدرت گرفتن آنان شده بود.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران ادامه داد: در حال حاضر با توجه به اختیاراتی که دولت به ما داده است میزان قاچاق در سال گذشته به ۱۰ درصد کاهش یافت.

به گفته ابطحی: با واگذاری اختیارات بیشتر به شرکت دخانیات، اقتدار شرکت در مصرف داخلی تا جایی رسیده است که دیگر شرکتهای خارجی نمی توانند در بازار داخلی تاثیر گذار باشند و ما امروز هر کاری را که به نفع مردم و اقتصاد ملی باشد انجام می دهیم.

وی خاطر نشان کرد: شرکتهای خارجی برای تحت تاثیر قراردادن بازار مصرف داخلی حتی مجبور شده اند که خبرهای کذبی را در مورد ما در رسانه ها منتشر کنند تا بتوانند به ما فشار بیاورند. البته با توجه به اقتدار ما این پروژه به سر انجام نرسیده است.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران در ادامه به سرانه مصرف ۷ نخ سیگار در روز دنیا اشاره کرد و بیان داشت: خوشبختانه این شاخص در کشور ما، عدد ۲/۲ نخ در روز را نشان می دهد.

ابطحی اظهار داشت: برآورد میزان مصرف سیگار در سال گذشته ۶۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون نخ بوده که این رقم در سالجاری با ۲/۱ درصد افزایش به ۶۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون نخ رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه این میزان رشد با میزان رشد جمعیت هماهنگ شده است، بیان داشت: در حال حاضر ۱۲ میلیون نفر مبتلا به سیگار در کشور وجود دارد که رشد مصرف آن در کشور مهار شده است.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران در پایان به اقدامات انجام شده برای کاهش این میزان اشاره و ابراز امیدواری کرد، روزی بتوانیم جامعه ای بدون سیگار داشته باشیم.
hi dr!
     
  

 
سالیانه ۷۰۰ مورد پیوند مغز استخوان در کشور انجام می شود

قائم مقام وزیر بهداشت در امور بازرگانی گفت: سالیانه ۷۰۰ مورد پیوند مغز استخوان در کشور انجام می‌شود که در گذشته این عمل به یک مرکز در تهران و شیراز محدود می‌شد اما هم اکنون چند مرکز در تهران و مازندران راه اندازی شده است.

دکتر ابراهیم متولیان روز یکشنبه با حضور در غرفه وزارت بهداشت با بیان اینکه بزودی با وجود تحریمهای جهانی دستگاه پت اسکن، دستگاه تصویربرداری وارد کشور می‌شود گفت: کاربرد این دستگاه پیشرفته در تشخیص تومورهای سرطانی است.

وی با بیان اینکه هم اکنون کشورهای حاشیه خلیج فارس به این دستگاه مجهزند گفت: پس از ورود دستگاه به بخش خصوصی هم اجازه ورود داده می‌شود.

متولیان درباره دستگاه “گامانایف” که با مکانیسم فوکوس اشعه در داخل مغز، تومورهای سرطانی را حذف می‌کند گفت: قراردادی با یکی از کشورهای اروپایی برای واردات این دستگاه منعقد شده که به نظر می‌رسد تا پایان سال ۸۸ به کشور وارد شود.

قائم مقام وزیر بهداشت در امور بازرگانی گسترش تجهیزات پیشرفته (های تک) طی دولت نهم را چشمگیر و ارزنده برشمرد و افزود: در حالی که در سال ۸۴ یک هزار و ۸۰۰ تخت ویژه (آی سی یو) در کشور وجود داشت در سال ۸۵ دو هزار و ۵۰۰ تخت ICU با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون دلار به میزان تختهای ICU اضافه شد.

متولیان به وجود ۲۴۰۰ شرکت وارد کننده شناسنامه دار و درجه بندی شده در کشور اشاره و افزود: برای رسیدن به شاخص چهار بیمار به ازای یک دستگاه دیالیز حدود یکهزار دستگاه با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان به کشور وارد شد که تا کنون از این تعداد فقط طی سه ماه گذشته ۳۵۰ دستگاه به مراکز واگذار شده است.

قائم مقام وزیر بهداشت در امور بازرگانی با بیان اینکه هم اکنون تصادفات، سوانح و حوادث جاده‌ای شایع ترین علت مرگ در کشور هستند گفت: حوادث قلبی-عروقی و سرطانها در رده‌های بعدی قرار می‌گیرند بنابراین برای کاهش میزان مرگ و میر با بهره گیری از تجهیزات برتر باید برنامه ریزی ‌شود.

متولیان به تاثیر تشخیص و شناسایی دستگاه سی تی اسکن برای تروماهای مغزی ناشی از تصادفات اشاره کرد و افزود: طی این چند سال بسیاری از شهرستانها با دست کم یکصد هزار نفر جمعیت به این دستگاه تجهیز شدند که از آن جمله می‌توان به خرمشهر و زابل اشاره کرد و شهرستان جهرم نیز در حال نصب است.

قائم مقام وزیر بهداشت در امور بازرگانی با اشاره به اینکه سرطان سومین علت مرگ در کشور است گفت: تنها راه درمان سرطان جراحی نیست بلکه با استفاده از رادیوتراپی، گامانایف و یا رادیو سرجری می‌توان سرطان را درمان کرد. از این رو ۱۳ قطب کشور به دستگاه رادیوتراپی مجهز شدند و تا پایان برنامه ۷ قطب دیگر هم به این دستگاهها مجهز می‌شوند.

وی میزان صادرات تجهیزات پزشکی در شروع سال ۸۴ را ۴۰۰ هزار دلار و هم اکنون ۵/۸ میلیون دلار از طریق گمرک عنوان کرد و یادآور شد: ۴۵۰ تولید کننده در کشور، ۵۵۰ محصول کامل تجهیزات از قبیل مانتیور پزشکی، سیکو، لیزر، چراغ اتاق عمل و انبوهی از وسایل یکبار مصرف را تولید می‌کنند.
hi dr!
     
  

 
یک چهارم انرژی روزانه کودکان از طریق مصرف میان وعده تامین می‌شود

استفاده از تنقلات سالم در قالب میان وعده های غذایی کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که یک چهارم انرژی روزانه کودکان از طریق میان وعده ها تامین می شود.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفت‌وگو با ایسنا ، گفت: عادات غذایی سالم برای استفاده از میان وعده‌ها، در سال های اولیه کودکی آموخته می‌شود که اثرات مصرف آن دائمی است.

وی آموزش مصرف تنقلات سالم به کودکان را از مهمترین منفعت‌های دائمی برای تمام خانواده عنوان کرد و گفت: بهترین تنقلات برای کودکان گرسنه، فیبر زیاد و چربی کم است.

اشتها و عادات غذایی کودکان به طور طبیعی بسیار متفاوت است از این رو مهم ترین مساله، انتخاب میان وعده‌ایست که خانواده و فرزندان بر آن توافق داشته باشند.

دکتر کیمیاگر تاکید کرد: خوردن یک میان وعده سالم به فاصله هر ۳ تا ۴ ساعت برای کودکان مانعی ندارد اما میان‌وعده‌ها تنها زمانی باید خورده شوند که بچه‌ها احساس گرسنگی کنند همچنین باید از خوردن میان وعده‌، قبل از وعده‌های اصلی غذایی جلوگیری شود.
hi dr!
     
  

 
چند توصیه درباره انتخاب عینک برای کودکان

یک اپتومتریست گفت: اگر یک فرد بزرگسال عینک نامناسبی به چشم بزند زود متوجه شده و واکنش نشان می دهد، اما کودکان ممکن است به دلایل مختلف متوجه مشکل عینک خود نشوند و به علت توصیه والدین و پزشک در خصوص زدن آن عینک با وجود هر مشکل آن را تحمل کنند ضمن آنکه توانایی سازش بینایی کودکان بسیار زیاد است.

دکتر ابراهیم جعفرزاده پور در گفت‌وگو با ایسنا، انتخاب درست عدسی ها را اولین پارامتر در تهیه عینک مناسب عنوان کرد و گفت: در برخی کشورها استفاده از عدسی های پلی کربنات در عینک کودکان زیر ۱۲ سال الزامی است و اگر مرکزی به جای این عدسی از عدسی شیشه ای یا پلاستیکی درعینک افراد مذکور استفاده کند ، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

وی علت این الزام را نشکن بودن عدسی های مذکور و قدرت آنها در جذب میزان قابل توجهی از اشعه ماوراء بنفش عنوان کرد و افزود: مقوله اشعه ماوراء بنفش به ویژه در کودکان و نوجوانان بسیار حیاتی است چرا که محیط های چشم آنان نسبت به اشعه ماوراء بنفش بسیار شفاف است و این اشعه می تواند روی شبکیه آنها اثر منفی بگذارد.

دکتر جعفرزاده پور استفاده از عدسی هایی با انحناهای خاص را یکی دیگر از پارامترهای انتخاب عینک مناسب عنوان کرد و در این خصوص با مثال آوردن از کودک دچار تنبلی چشمی که نمره عینک چشم چپ و راستش با هم متفاوت است و به خاطر همین تفاوت ، دچار تنبلی چشم شده است گفت: برای این کودک باید حتما فرمی انتخاب شود که امکان قرار گرفتن دو عدسی با ضخامت ، انحنا و قدرت متفاوت را داشته باشد.

این عضو انجمن علمی اپتومتری ایران ادامه داد : توجه به ظاهر عینک در تهیه عینک کودکان ، به این معنی که تنها به ظرافت و سبک آن توجه شود ، ممکن است شرایط غیر قابل استفاده ای را برای کودکان به وجود آورد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: فرم های فلزی تیتانیم که حساسیت پوستی ایجاد نمی کنند یا فرم های کائوچویی که پایه جنس آنها از متیل سلولز یا پلی استایرین است ، می تواند شرایط بهتری برای کودکان فراهم کند.
hi dr!
     
  

 
دستگاه‌های جدید دیالیز جانشین قدیمی ها

رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت گفت: هزار و ۱۰۰ دستگاه دیالیز برای توسعه بخش دیالیز کشور تا پایان امسال تامین می شود.
به گزارش شبکه خبر ، رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت با اعلام تامین هزار و ۱۰۰ دستگاه دیالیز برای توسعه بخش دیالیز کشور تا پایان امسال گفت: پوشش استفاده از "بافر بی‌کربنات" که از روش‌های جدید درمان نارسایی کلیوی است تا آخر امسال به بیش از ۹۵ درصد می‌رسد .

عقیقی افزود : اگر بر اساس برنامه‌های پیش بینی شده، سالانه ده درصد از دستگاه‌ها تعویض شوند، تا سه سال دیگر عمر همه ماشین‌های دیالیز در کشور بیشتر از هفت سال نخواهد بود

==================================

حتی مصرف مقادیر بسیار کم الکل هم برای بدن مضر است

متخصصان در یک پژوهش جدید تاکید کردند: حتی مصرف مقادیر بسیار کم الکل نیز برای سلامت بدن مضر است.

محققان می‌گویند؛ مقدار کم الکل هم می‌تواند اثر منفی روی سلامت کل بدن بر جای بگذارد.

در این پژوهش، محققان دانشگاه لوند در سوئد با انتشار مقاله‌ای جدید در مجله انستیتو بیومد سنترال موسوم به «کاست ایفکتیونس اندری سورس الوکیشن» به بررسی ارتباط بین مصرف الکل و سلامتی پرداختند.

آنها دریافتند: زنان و مردانی که از نوشیدنی‌ها و مشروبات حاوی الکل استفاده می‌کنند هزینه زیادی را برای دریافت خدمات پزشکی و درمانی متحمل می‌شوند. یعنی خیلی بیشتر از کسانی که الکل مصرف نمی‌کنند نیازمند مراجعه به مراکز درمانی می‌شوند.

دکتر جوهان جارل پژوهشگر دانشگاه لوند تاکید کرد: برخلاف ادعاهای برخی از پژوهشگران نسبت به مفید بودن مصرف اندک الکل تحقیقات ما با ارائه شواهد علمی مستدل نشان داده است حتی در صورت مصرف مقادیر نوشیدنی‌های الکلی بویژه در صورت ابتلا به برخی از بیماریها احتمال خطر مرگ و میر افزایش می‌یابد.

این پژوهشگران تاکید کردند: هر میزان مصرف الکل چه کم و چه زیاد برای سلامتی مضر است و علاوه بر این از نظر اقتصادی نیز هزینه زیادی را به مصرف کنندگان تحمیل می‌کند.
hi dr!
     
  

 
جلوگیری از گسترش آنفلوآنزای نوع «آ» در مدارس با غربالگری دانش‌آموزان

مدیرکل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش تعطیلی برخی مدارس در برخی شهرها چون اصفهان و مشهد به دلیل ابتلای دانش‌آموزان به آنفلوآنزای نوع آ را رد و تاکید کرد که با غربالگری‌هایی که در مورد شیوع آنفلوانزای نوع «آ» در سطح مدارس انجام می‌شود، از تعطیل شدن مدارس جلوگیری خواهد شد.

دکتر حسن ضیاءالدینی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: همه اقدامات در مورد مقابله با آنفلوانزای نوع «آ» در مدارس از جمله آموزش دانش‌آموزان نسبت به اتخاذ روش‌های پیشگیرانه از ابتلا به این بیماری و نیز آموزش اولیای دانش‌آموزان نسبت به شناسایی علایم این بیماری انجام شده است تا از شیوع آنفلوانزای نوع «آ» در مدارس جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: همان طور که پیش از این نیز عنوان شده، طبق دستورالعمل‌ ابلاغی، تعطیلی مدارس به جهت ابتلای دانش‌آموزان به آنفلوانزای نوع «آ» تنها در صورت ابتلای ۱۵ درصد دانش‌آموزان آن مدرسه به بیماری اتفاق می‌افتد که خوشبختانه هم‌اکنون در هیچ یک از شهرهای کشور هیچ مدرسه‌ای به دلیل شیوع آنفلوانزای نوع «آ» تعطیل نشده است.
hi dr!
     
  

 
بخشی از مسمومیت‌های اطفال ناشی از تبلیغ ناصحیح دارو توسط والدین است

=============================================

بخشی از مسمومیت‌های اطفال ناشی از تبلیغ ناصحیح دارو توسط والدین است
برخی از والدین برای مصرف دارو در کودکان آن را به شکل آب نبات یا نوشیدنی تبلیغ کرده و این فرهنگ باعث می شود کودک حتی در نبود بیماری دارو را آب نبات تلقی کرده و مصرف نماید.

دکتر بیگلر در گفتگو با ایسنا، گفت: موارد عامی که در خصوص ایمنی در بعد دارو وجود دارد، اجتناب از مصرف خودسرانه دارو است، زیرا مصرف خودسرانه می تواند مشکلات جدی را در فرد ایجاد کند.

وی افزود: دارو باید دور از دسترس اطفال نگهداری شود زیرا بیشتر این داروها برای بزرگسالان طراحی شده و مصرف این داروها در اطفال می‌تواند به طور سریع به میزان سمیت خود رسیده و مشکلات جدی را در افراد ایجاد کند.

دکتر بیگلر تصریح کرد : برخی والدین برای مصرف دارو در کودکان آن را به شکل آب نبات یا نوشیدنی تبلیغ می کنند، این فرهنگ باعث می شود کودک حتی در نبود بیماری دارو را به عنوان آب نبات یا نوشیدنی تلقی کرده و مصرف نماید، بخشی از مسمومیت های دارویی در اطفال ناشی از این قضیه است.


بارداری به روش مصنوعی،امید آخر زوج های نابارور در آلمان است

تارنمای اشپیگل سه شنبه نوشت آخرین امید زوج های نابارور در آلمان رو آوردن به کلینیکهایی است که با روش بارداری مصنوعی به این زوجین در رسیدن به آرزویشان که داشتن یک بچه است کمک می کند و این شانس آخر آنها است .

به گزارش گروه اخبار صوتی و تصویری ایرنا ، تارنمای اشپیگل افزود:افرادی که با روش بارداری مصنوعی، در بیمارستانها و کلینیکها امید به داشتن بچه دارند معتقدند که با آمدن بچه همه چیز تغییر می کند و نداشتن کودک و ناباروری برای آنها یک ملال خاطر است .
برخی زوج های نابارور حتی از طریق بارداری مصنوعی نیز موفق به داشتن بچه نمی شوند و فشارهای روحی -روانی زیادی به آنها وارد می شود .
این منبع افزود : آنها از والدین و خویشاوندان خود علت این مشکل را سوال می کنند و از خانواده هایی که بچه دارند دوری می کنند. این زوجها سالها برای درمان این ناباروری تلاش کرده اند وسالها در آرزوی داشتن بچه می مانند و امیدوارند با روشهای بارداری مصنوعی به رویای خود جامه عمل بپوشانند.
اشپیگل نوشت البته بارداری مصنوعی معایبی هم دارد و باعث کاهش سلامتی در زوجین می شود و این افراد می توانند بچه های بی سرپرست را تحت تکلف داشته باشند و از طریق قانونی آنان را به فرزندی قبول کنند که این کار هم هزینه کمتری می خواهد و هم افراد می توانند آزادانه بچه مورد نظر را انتخاب کنند.
اشپیگل در پایان نوشت کارشناسان می گویند بارداری مصنوعی ، حرکتی به سمت شانس آخر زوجین برای بارداری است .
hi dr!
     
  

 
پانزده میلیون ایرانی در طول عمرشان سرطان می گیرند

عضو انجمن سرطان ایران با اشاره به آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت که نشان می دهد ۱۸ تا ۲۲ درصد مردم در طول عمرشان سرطان می گیرند گفت: بر همین اساس از مجموع جمعیت ۷۵ میلیونی کشور حدود ۱۵ میلیون بیمار سرطانی خواهیم داشت.

دکتر حمید عطاریان روز سه شنبه در پنجمین همایش انجمن سرطان ایران در سالن همایشهای رازی اظهارداشت: سرطان به تنهایی به اندازه ۱۵ بیماری شایع مبتلا دارد و از همین رو می بایست توجه خاصی به بیماریهای سرطان شود.

وی با انتقاد از نبود اطلاعات و گزارشهای ملی برای تشخیص انواع سرطانها در کشور گفت: این موضوع باعث شده که نتوانیم تشخیص دهیم کدام سرطان در ایران شایعتر است.

عطاریان ادامه داد: متاسفانه هیچ نگاه ویژه ای به مقوله پیشگیری از سرطان در کشور انجام نشده است.

عضو انجمن سرطان ایران با اشاره به آمار سازمان جهانی بهداشت که نشان می دهد هر ۱۰۰ هزار نفر یک پزشک درمانگر سرطان نیاز دارد افزود: با توجه به جمعیت ۷۵ میلیونی کشور می بایست ۷۵۰ نفر درمانگر سرطان داشته باشیم که در حال حاضر نصف این تعداد را نیز نداریم.
hi dr!
     
  

 
سرطان مری، شایع‌ترین سرطان درمردان سیگاری است


یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‌ترین سرطان دستگاه گوارش در مردان سیگاری، سرطان مری است و تنها روش تشخیص آن آندوسکوپی است.

دکتر سید محمود اسحاق حسینی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: مردان، سیگاری‌ها، الکلی‌ها و افرادی که سابقه بیماری‌های مری دارند بیش از دیگران در معرض ابتلا به سرطان مری هستند.

دکتر اسحاق حسینی در ادامه با اشاره به این که سرطان مری در حاشیه دریای مازندران به شدت شایع است، افزود: سرطان مری در کشور ما در منطقه دشت مغان تا دشت گرگان و به نسبت آن در حاشیه بالایی دریای خزر و در کل مسیر جاده ابریشم بیشتر دیده می‌شود.

وی درمورد علت شیوع این سرطان در این مناطق گفت: علت اصلی این فزونی به طور مشخص معلوم نیست اما دلایلی مانند نوع تغذیه، مصرف سیگار و الکل را می توان نام برد.

وی در توضیح سرطان مری با اشاره به این که سرطان مری دو نوع است، گفت: سرطان سلول‌های پوششی جدار مری به سه قسمت مری فوقانی، مری میانی و مری تحتانی تقسیم می‌شود که سرطان در مثلث تحتانی مری در ایران و در حاشیه جنوبی دریای مازندران شایع‌تر است.

این فوق تخصص گوارش در مورد نوع دیگر سرطان مری توضیح داد: شیوع آدنوکارسینوم در ایران در حال افزایش است و به علت عدم ارتباط مناسب مری و معده و برگرداندن مواد غذایی و اسید صفرا به درون مری و پس از گذراندن چندین مرحله بروز می یابد.

وی درمورد علل ایجاد سرطان معده گفت: علل مادرزادی (مثل وجود حلقه و وب در مری) و عوامل اکتسابی مانند مصرف سیگار و الکل، نوع تغذیه و کمبود مواد غذایی و ویتامین‌هایی مانند روی و ویتامین A از عوامل مهم و زمینه ساز سرطان مری است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر این که مجموع سرطان‌های مری علامت اولیه ندارند، افزود: تنها علامت اولیه سرطان مری، بلع سخت غذا است که فرد نمی‌تواند به راحتی غذا را فرو دهد، این حالت ابتدا نسبت به جامدات و بعد از مدتی نسبت به مایعات نیز نمود پیدا می‌کند.

وی درمورد علت آسیب پذیری بافت مری گفت: بافت مری برخلاف سایر بافت‌های دستگاه گوارش یک لایه مخاطی کمتر از دیگر بافت‌ها دارد و این باعث گسترش زودهنگام سلول‌های سرطانی می‌شود.

دکتر اسحاق حسینی در مورد نحوه تشخیص این سرطان اظهار داشت: از آنجایی که سرطان مری هیچ علامتی ندارد و در نتیجه تشخیص آن دیرانجام می گیرد، تنها روش تشخیص آندوسکوپی است و افراد در معرض خطر حتماً باید آندوسکوپی شوند.

دکتر اسحاق حسینی در پایان از دو روش رادیوتراپی و جراحی به عنوان روش‌های درمان نام برد و افزود: رادیوتراپی در سرطان قسمت‌های فوقانی مری کاربرد دارد و برای درمان قسمت‌های میانی و تحتانی جراحی و رادیوتراپی توصیه می‌شود.
hi dr!
     
  

 
احتمال ابتلابه پارکینسون با بالارفتن سن ‌افزایش می‌یابد

یک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به این که احتمال بروز پارکینسون با افزایش سن زیاد می‌شود، افزود: پارکینسون در دهه‌های پنجم و ششم زندگی شایع‌تر است و اگرچه درمان ریشه‌ای ندارد ولی تا مراحل خاصی می‌توان با دارو درمانی، کیفیت زندگی بهتری برای بیمار فراهم کرد.

دکتر محمد روحانی استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران علت بروز پارکینسون زیر۲۰ سال (پارکینسون جوانان) را ارثی دانست و گفت: علایم پارکینسون به صورت تدریجی شروع به پیشرفت می‌کند و در ابتدا به صورت یک طرفه شروع می‌شود یعنی ممکن است به صورت لرزش یک دست در حالت استراحت که از علایم اختصاصی پارکینسون است شروع شود و با پیشرفت بیماری طرف مقابل بدن را هم درگیر می‌کند.

دکتر روحانی، سفتی و خشکی عضلات و کندی حرکات را از علایم ابتلای بیماری دانست که در برخی موارد ممکن است بیماران علایمی نظیر خشکی صبحگاهی عضلات را بیماریهای مفصلی و دیسک کمر یا گردن فرض کنند.

وی در رابطه با دیگرعلایم این بیماری اظهار کرد: در مراحل پیشرفته‌تر، صورت بیمار بی روح است، به کندی حرف می‌زند و تن صدای یکنواختی دارد، توانایی جمع کردن بزاق دهان را ندارد و هنگام راه رفتن به سمت جلو خمیده می‌شود و حرکتش سرعت می‌گیرد که ممکن است زمین بخورد.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، سیر پیشرفت بیماری را تدریجی دانست که ممکن است از ۱۰ تا ۳۵ سال طول بکشد و اضافه کرد: با پیشرفت بیماری، فرد به صندلی چرخ دار وابسته می‌شود،‌همچنین۴۰ درصد این بیماران دچار افسردگی و ۳۰ تا ۴۰ درصد آنان دچار زوال عقل و دیگر اختلالات شناختی می‌شوند.

این متخصص مغز و اعصاب علت این بیماری را ناشناخته عنوان کرد و گفت: سلول‌هایی در مغز وجود دارد که سازنده ماده‌ای در مغز هستند و به دلیلی که هنوز ناشناخته است ممکن است سلولها شروع به تخریب شدن کنند و اگر فردی ۸۰ درصد این سلولها را از دست بدهد دچار علایم پارکینسون می‌شود.

دکتر روحانی در پایان در رابطه با اشاره به روش درمانی که به تازگی در ایران راه اندازی شده اظهار کرد: در این روش ۱۲ الکترود در ۲ ناحیه از مغز قرار داده می‌شود که به باتری در خارج وصل است و با تنظیم ولتاژ باتری علایم بیماری کنترل می‌شود که ازاین روش تاکنون برای درمان ۴۵ بیمار در بیمارستان حضرت رسول استفاده شده و موفقیت آمیز بوده ولی مسئله مهم در مورد این روش این است که همه بیماران نمی‌توانند از آن سود ببرند و تنها با تشخیص پزشک متخصص می‌توان از آن استفاده کرد.
hi dr!
     
  
صفحه  صفحه 15 از 64:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  63  64  پسین » 
علم و دانش

پزشکی سلامت (آرشیو شماره یک)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA