انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 5 از 7:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  پسین »

دایناسور


مرد

 
بزرگ‌ترین فسیل عنکبوتی متعلق به دوره دایناسورها در چین کشف شد.
به گزارش لایو ساینس، بزرگ‌ترین فسیل عنکبوت با نام Nephila jurassica در میان خاکسترهای آتشفشانی قدیمی در مغولستان داخلی واقع در چین کشف شد.رشته‌های مو روی پاهای این عنکبوت نشان می‌دهد که این جانور، قدیمی‌ترین گونه عنکبوت‌های تار تننده (Nephila) است که امروزه وجود دارند و قادرند پرندگان و خفاش‌ها را شکار کنند. پوست ابریشم مانند این عنکبوت‌ها زیر نور خورشید مانند طلامی‌درخشد.
همانند دیگر عنکبوت‌های هم‌خانواده و امروزی خود، عرض بدن این عنکبوت 2.5 سانتی‌متر و طول پاهایش 6.3 سانتی‌متر بود. امروزه این گونه از عنکبوت‌ها در مناطق استوایی زندگی می‌کنند.
هر حکومتی که شادمانی را از مردمان بگیرد شکست خواهد خورد و برانداخته خواهد شد.
cyrus the great.king of persia ************************** امپراطور ایران.کوروش بزرگ
     
  ویرایش شده توسط: yashark23   
میهمان
 
واقعا معلومه زیاد مطالب علمی اینجا طرفدار نداره ! به هر حال همین چند نفری که پیدا میشن و نظر درست و حسابی میدن خودش خیلیه ! اما چرا در مورد موجود عجیب الخلقه کشف شده تو مشکین شهر چیزی نزاشتی آقای دیرین شناس؟! منم به دایناسور ها علاقه دارم.. یادمه بچه بودم یه دفترچه 100 برگی کوچیک داشتم که عکس دایناسورا رو که از تو آدامس در میاوردم می چسبوندم اوونجا !

به هر حال این یه خبر در این رابطه
عمای دایناسور ماقبل تاریخ در مشکین شهر
تاریخی

معمای دایناسور ماقبل تاریخ در مشکین شهر
حسن لطفی 29 سال دارد. در روستای آقبلاق زندگی می کند و آرماتور بندساختمان است . وی با مراجعه به دفتر خیاو اظهار می کند : روز جمعه به اتفاق خانواده برای گردش و استفاده از طبیعت بکر و دست نخورده به «جنی درسی» رفتیم ناگهان در روی تخته سنگی لاشه حیوان عجیب وغریبی را دیدیم

، تابحال چنین حیوانی را ندیده بودیم ، دندان هایی که از فک بیرون زده بودند ، پاهای استخوانی بزرگ ، هیکلی ترسناک و عجیب .بخاطر مردار بودن به حیوان که شبیه پرنده ای بزرگ بود دست نزدیم . بعد از گردش وچیدن سبزی های خوردنی وحشی به روستا برگشتیم .وقتی ماجرای پرنده عجیب و غریب را به دوستانم گفتم پسرعمویم از من خواست به همان محل برگردیم تا او نیز حیوان عجیب و غریب را از نزدیک ببیندو....با اصرار پسر عمویم موجود عجیب و غریب را برداشتیم و به کافه روستا بردیم ، مردم می آمدند و تماشا میکردندو هر یک چیزی می گفتند .سه روز لاشه حیوان را در خانه نگه داشتیم ، بوی بدی نداشت ، اصلا لاشه نبود، قسمت دم حیوان کرم گذاشته بود . بعد از سه روز ماموران نیروی انتظامی ومحیط زیست مشکین شهر با مراجعه به خانه ما لاشه را برداشتند وبا خود بردند و..
آقای لطفی در خصوص نوشته های نشریات می گوید : حیوان حدود 200گرم وزن داشت و به هیچ وجه شبیه روباه نبود ،پرنده است دوپا دارد با پنج انگشت و ناخن و....
لاشه این حیوان که بیشتر شبیه پرندگان گوشتخوار فیلم های علمی، تخیلی ( از نسل دایناسورهای پرنده ) می باشد توسط تنی چند از اهالی این روستا کشف شده است. لاشه این جانور تقریباً سالم بوده و شاهدان عینی حتی احتمال می دهند که تنها چند روز از مرگ این حیوان گذشته باشد. برخی از روستاییان می گویند لاشه این حیوان را از نزدیک مشاهده کرده اند و احتمال می دهند که این جانور در غاری در نزدیکی روستا می زیسته است.
مسئول و چند نفر از ماموران حفاظت محیط زیست مشگین شهر به این روستا مراجعه کرده و ادعاهای چندین نفر از روستاییان را مبنی بر مشاهده این جانور عجیب را استماع کرده اند. آنها همچنین به محل کشف این جانور مراجعه و شاهد آثاری از کشف شدن چنین موجودی در غار مورد اشاره روستاییان بوده اند. همچنین عکسی که یکی از روستاییان از لاشه این حیوان گرفته، بدست آمده است. مقام های محلی در شهرستان برای اطلاع از صحت و سقم این ماجرا بسیج شده اند .
این لاشه بسیار شبیه نسل منقرض دایناسورها و پرندگان گوشتخوار ماقبل تاریخ است، براساس تحقیقات آخرین نسل دایناسورهای پرنده موسوم به تی رکس یا دایناسور ستمگر مربوط به دوره کرتاسه در 65 میلیون سال پیش می باشد.لاشه ی حیوان عجیب، درست مثل حیوانات درون فیلم های علمی تخیلی می ماند از آن فیلم هایی که وقتی می بینی بند دلت می لرزد قرچ قرچ تخمه می شکنی و با خودت تکرار می کنی که خدا را شکر که قبل از تاریخ زندگی نمی کنی که برای مثال تا لحظاتی دیگر یک وعده ی غذای گرم برای آقا یا خانم دایناسور ماقیل از تاریخ شوی.
روز گذشته منابع خبری از کشف لاشه ی یک حیوان عجیب الخلقه و شبیه موجودات ماقبل تاریخ در حوالی روستای آق بلاغ از توابع شهرستان مشکین شهر خبر دادند.خبری که باعث شد تا باز هم قبل از هر چیزی علامت سوالی در مورد موجودیت این موجود در ذهن بسیاری شکل گیرد موضوعی که سال پیشتر نیز و با کشف یک جنازه ی کامل از یک شاهزاده ی هخامنشی مومیایی نیز تکرار شده بود کشفی که درآن سال ها،بعد از جنجال های بسیار توسط رسانه های ناآگاه در انتها به این موضوع ختم شد که اصلا در ایران مومیایی به شکل مصر باستان وجود نداشته است و این امر ایده ی قاچاقچیان برای فروش شاهزاده به یک میلیونر عرب بوده است. اما داستان دایناسور کوچک ما در این ماجرا فرق عمده ای دارد که اگر ایران مومیایی باستانی ندارد اما در همین کشور ممکن است که فسیل دایناسور پیدا شود. موضوعی که باعث می شود بر معمای دایناسور بیفزاید.
منطقه ی مشکین شهر و دشت های اطراف مراغه در نظر بسیاری از دیرین شناسان به عنوان بهشت فسیل شناسان جهان شناخته می شود. در این منطقه شاید به جرات بتوان گفت که با یک کاوش ابتدایی در سطح خاک می توان استخوان هایی را یافت که لااقل ریشه در چندین هزار سال قبل دارند . موجوداتی که بر اثر تغییرات جغرافیایی و تحولات دوره های مختلف زمین سالیان سال و شاید بهتر است بگوییم میلیون ها سال قبل در این منطقه زندگی کرده اند و امروزه تنها فسیل شان باقی مانده است.
اما داستان دایناسور کوچک ما که عجیب شبیه (تی رکس) های ماقبل تاریخ است بگونه ای دیگر است. لاشه ای که بیشتر شبیه پرندگان گوشتخوار فیلم های علمی، تخیلی(از نسل دایناسور های پرنده) است و توسط چند بومی کشف شده است. ایده ای که اگر ثابت شود باید آن را متعلق به 65 میلیون سال قبل دانست. درست زمانی که دنیا در سیطره دایناسورهای ستمگر یا همین تی رکس های مشهور بوده است و لابد این دایناسور کوچک پس مانده غذای بزرگتر ها را می خورده است.
لاشه به قدری سالم است که برخی از محلی ها که آن را از نزدیک دیده اند حتی مدعی اند انگار چند روز از مرگ آن نگذشته است . ماجرا از این قرار بوده است که گویا یکی از اهالی این روستا لاشه این جانور را پنهان ساخته بود تا به زعم خودش با فروش آن به نون و نوایی برسد که ماموران محیط زیست مشکین شهر از راه می رسند و لاشه ی تاریخی را در دستان عدالت پناه می دهند.
ماجرا وقتی پیچیده تر می شود که برخی از روستاییان می گویند لاشه ی این حیوان ماقبل از تاریخ را از نزدیک مشاهده کرده اند و احتمال می دهند که این جانور در غاری در نزدیکی روستا می زیسته است.اما نکته ای که شاید در این زمینه هیچکس به آن توجه نکرده است و منابع خبری در هیجان انتشار این خبر آن را فراموش کرده اند شاید این امر باشد که ممکن است دایناسور که به گفته ی شاهدان انگار تنها چند روز از مرگش گذشته یک حیوان امروزی بوده است که بر اثر موتاسیون(جهش های ژنتیکی )یا اختلالات ژنتیکی به این شکل در آمده باشد.و شایعات متعدد دیگر: یکی می گوینددر اطراف لاشه ،مارمولک های بی سرزیادی را دیده است ،دیگری از پرواز این پرنده در ماه های گذشته حرف می زند وسایت دیده بان احتمال می دهد لاشه یک سگ یا شغال است که قسمت هایی از بدنش کنده شده است و...
و در پایان :لاشه حیوان عجیب الخلقه را برای بررسی بیشتر به محیط زیست تهران منتقل می کنند
...

این هم لینک دانلود عکسش
http://up.vatandownload.com/images/oszgvs6yrp5j0gdbwe9u.jpg
     
  
مرد

 
کشف جدید در مورد دایناسورها!

گروهی از دیرینه شناسان انگلیسی با بررسی فسیلهای گونه ای دایناسور پرنده شبیه به اژدها کشف کردند که این جانوران ترجیح می داده اند به جای پرواز روی زمین راه بروند."پتروسائور" گونه دایناسور پرنده بوده که بین 230 تا 65 میلیون سال قبل، از اواخر دوره تریاسه تا پایان دوره کرتاسه می زیسته است. تاکنون دانشمندان تصور می کردند که "پتروسائورها" زندگی تقریبا شبیه به زندگی پرندگان دریایی امروزی به خصوص پلیکانها داشته اند اما اکنون دیرینه شناسان دانشگاه "پورت ماوث" که نتایج تحقیقات خود را در مجله PLoS ONE منتشر کرده اند نشان دادند که این جانوران ماقبل تاریخ ترجیح می داده اند روی زمین راه بروند و دایناسورهای کوچکتر را شکار کنند.این دانشمندان با بررسی آناتومی بقایای فسیلی گروه خاصی از "پتروسائورها" با عنوان "اژدرکیدز"که طول بالهای آنها به 10 متر می رسیده است و اصطلاح موجودات افسانه ای "اژدها" از اسم آنها گرفته شده است نشان دادند که این سوسمارهای قدیمی بیشتر از آنکه با زندگی در پرواز سازگار باشند با زندگی روی زمین سازگاری داشته اند. این دانشمندان با در نظر گرفتن طول پاهای آنها و جمجمه ای و منقاری که طول آن به دو متر می رسیده است کشف کردند که این حیوانات ترجیح می داده اند با سرعت حیوانات کوچکتری را که روی خاک راه می رفته اند شکار کنند. براساس گزارش روزنامه گاردین، این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند: "اژدرکیدزها نخستین بار در دهه 70 مورد مطالعه قرار گرفتند اما سبک زندگی آنها همچنان مورد مباحثه است."
     
  
مرد

 
کشفی جدید در مورد دایناسور های ساکن آمریکا

ایسکانیوز ـ دیرینه شناسان پس از بررسی های طولانی مدت در مورد فسیل های به دست آمده از یک دایناسور که در منطقه یوتا کشف شده بود اعلام کردند: دایناسور های ساکن آمریکا شکلی شبیه بوقلمون های کنونی داشته اند. به گزارش خبرنگار سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز به نقل از پایگاه خبری آسوشیتدپرس، محققان دانشگاه یوتا پس از انجام تحقیقات گسترده در مورد فسیل های 75 میلیون ساله اعلام کردند: دایناسور هایی که 75 میلیون سال قبل در منطقه کانادا تا نیومکزیک زندگی می کردند شبیه بوقلمون های کنونی بوده اند. بر اساس این گزارشات فسیل به دست آمده به یک دایناسور بوقلمون شکل با هفت فوت طول بوده است. این دایناسور گوشتخوار بوده و به جای دم پرهایی در قسمت پشت بدن خود داشته است. محققان می گویند: این دایناسور ها در مونتانا، جنوب داکوتا و در آلبرتای کانادا بیش از سایر نقاط قاره آمریکا حضور داشته اند.
     
  
مرد

 
پیدا شدن حیوان دایناسور نما در مشکین شهر



خیاو نیوز: به گزارش خبرنگار خیاو نیوز لاشه یک حیوان عجیب الخلقه و شبیه موجودات ماقبل تاریخ در حوالی روستای آق بولاغ از توابع شهرستان مشگین شهر توسط اهالی این روستا کشف شد.
لاشه این حیوان که بیشتر شبیه پرندگان گوشتخوار فیلم های علمی، تخیلی ( از نسل دایناسورهای پرنده ) می باشد توسط تنی چند از اهالی این روستا کشف شده است. لاشه این جانور تقریباً سالم بوده و شاهدان عینی حتی احتمال می دهند که تنها چند روز از مرگ این حیوان گذشته باشد.
این گزارش حاکیست که یکی از اهالی این روستا لاشه این جانور را پنهان ساخته و ماموران محیط زیست مشگین شهر در تلاش برای دست یابی به این لاشه می باشند. برخی از روستاییان می گویند لاشه این حیوان را از نزدیک مشاهده کرده اند و احتمال می دهند که این جانور در غاری در نزدیکی روستا می زیسته است.
مسوول و چند نفر از ماموران حفاظت محیط زیست مشگین شهر به این روستا مراجعه کرده و ادعاهای چندین نفر از روستاییان را مبنی بر مشاهده این جانور عجیب را استماع کرده اند. آنها همچنین به محل کشف این جانور مراجعه و شاهد آثاری از کشف شدن چنین موجودی در غار مورد اشاره روستاییان بوده اند.

اما تلاش خبرنگار سایت برای پیدا کردن این فرد و لاشه این حیوان بی نتیجه مانده ،اما توسط اهالی این روستا فیلم و عکس هایی که گرفته شده بود به دست ما رسیده است.

گزارش ها حاکیست مقام های محلی در شهرستان برای اطلاع از صحت و سقم این ماجرا بسیج شده اند و حکم جلب فرد پیدا کننده این حیوان که حاضر به تحویل این موجود نیست صادر شده است.
این لاشه بسیار شبیه نسل منقرض دایناسورها و پرندگان گوشتخوار ماقبل تاریخ است، بر اساس تحقیقات علمی آخرین نسل دایناسورهای پرنده موسوم به ‘تی رکس ‘ یا دایناسور ستمگر مربوط به دوره ‘کرتاسه ‘ در ۶۵ میلیون سال پیش می باشد.

خبرنگار سایت طی تماس تلفنی با رئیس محیط زیست این شهرستان نحوه اقدام این اداره در مقابل این موضوع را پیگیر شد :

حسین دهقانی رئیس اداره محیط زیست شهرستان مشکین شهر در مورد این پدیده نادر افزود: با گزارش هایی که در این مورد به دست آوردیم سریعا اقدام کرده و پیگیر موضوع شدیم ، با پیدا کردن فرد جهت تحویل دادن لاشه این حیوان وارد عمل شدیم اما متاسفانه فرد با توجه به وجود عکس های اولیه گرفته شده از این حیوان منکر موضوع شده و حاضر به همکاری نشد ، اما برای دسترسی هر چه سریع تر به لاشه این حیوان مجبوریم از کانال های دیگری وارد عمل شویم تا هرچه سریع تر این موضوع روشن شود.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان مشکین شهر در پاسخ به سوال خبرنگار سایت مبنی بر وجود احتمال جهش ژنتیکی در این محل با توجه به فعالیت نیروگاه زمین گرمایی و وجود همچنین حیوانی با افزودن این نکته که تا این موجود به دست ما نرسیده و بحث کارشناسی روی این موضوع انجام نشده نمی توان هیچ اظهار نظری کرد ، همچنان ابهام را در این موضوع شناور کرد.

به گزارش سایت علاوه بر این ها گفته های اهالی این روستا حاکی از آن است که این موجود توسط فرد مذکور هنگام حفاری غیر مجاز در این محل با پیدا کردن غاری، این حیوان را نیز در این مکان پیدا کرده است، اما سالم ماندن لاشه این حیوان بر ابهام این موضوع افزوده و این احتمال نیز دور از ذهن نیست که وجود هوای کافی و شرایط محیطی در این محل موجب از بین نرفتن این حیوان شده است.
     
  
مرد

 
کهربای 80میلیون ساله و اسرار پرهای دایناسور کانادایی



تصویری که ما از دایناسورها تا به حال دیده‌ایم، موجوداتی خشن، پوشیده از فلس و با رنگ‌های محدود است. موجوداتی که اصلا ظاهر جذابی ندارند! اما به نظر می‌رسد ما تصور اشتباهی داشته‌ایم. شواهد جدید نشان می‌دهند که دایناسورها به اندازه پرنده‌های زیبای امروزی، پر از رنگ و تنوع بوده‌اند و بسیاری از آن‌ها کاملا پوشیده از پر بوده‌اند، آن‌هم پرهایی که به اندازه پرهای پرنده‌های امروزی کامل بوده‌اند.

مجموعه‌ای خارق‌العاده از پرهای بسیار قدیمی که درون کهربا به مدت قرن‌ها محفوظ مانده‌اند، دریچه تازه‌ای به روی دنیایی گمشده باز کرده‌اند. به نظر می‌رسد پر پوشش متداولی برای بدن دایناسورها بوده،‌ با همان تنوع و غنایی که در پرندگان امروزی می‌بینیم!

به گزارش وایرد،‌ این پرها به اواخر دوره کرتاسه در حدود 85 تا 70 میلیون سال پیش برمی‌گردند. در آن زمان اجداد کهن پرندگان بال داشتند. دایناسورهایی مانند اپیدکسیپتریکس و لیموزاروس که طی دهه گذشته در چین کشف شده‌اند، ساختارهایی استخوانی مشابه پرندگان داشته‌اند و نشانه‌های از وجود پر هم در بقایای آن‌ها یافت شد. عمر آن‌ها به حدود 160 میلیون سال پیش برمی‌گردد.

البته تفسیری که برای وجود پر روی بدن این موجودات ارائه شد، زیاد متقاعدکننده نبود. اما این نمونه‌های جدید که در آلبرتای کانادا کشف شده،‌ جای شکی باقی نمی‌گذارند. به نظر می‌رسد دوران دایناسورها،‌ دورانی پر از موجودات پردار بوده است.

الکس وولف از دانشگاه آلبرتا و از همکاران مطالعه فسیل‌های جدید در این‌باره می‌گوید: «آن گونه‌های دوست‌داشتنی کوچک و قدیمی‌تری که در چین کشف شده بودند، نشانه‌هایی از وجود پوشش روی بدن خود داشتند. اما نمی‌شد گفت که مثلا پر بوده یا مو، چون فسیل ها به مرور زمان از بین رفته بودند. اما این پرهای جدید به خوبی در کهربا محفوظ بوده‌اند و جزییات خیلی بیشتری را به ما نشان می‌دهند.»

فسیل‌ها چه‌طور شکل گرفته‌اند
کهربا در واقع صمغ درخت فسیل‌شده است. دشت‌های غبارآلود امروزی آلبرتا در 80 میلیون سال پیش،‌ سرزمین‌هایی باتلاقی و پوشیده از جنگل بوده‌اند. در چنین فضایی می‌توانید درختی از خانواده‌های درخت‌های میوه مخروطی را تصور کنید که از آن قطرات صمغ بیرون می‌زند. صمغ قبل از این که سخت شود، چسبناک است. در بسیاری از موارد حشراتی که در نزدیکی صمغ هستند در آن گیر می‌افتند و مدفون می‌شوند. بسیاری از مهره‌داران هم در امان نبوده‌اند، به گفته وولف، فکر کنید خودتان از درخت بالا می‌روید. بازویتان را روی شاخه‌ای می‌گذارید تا خود را بالا بکشید اما بازویتان در صمغ فرو می‌رود. وقتی دستتان را بیرون می‌کشید، چند تار مو درون آن جا می‌گذارید. بعد درخت قطره‌های صمغ دیگری تولید می‌کند و روی موها باز پوشیده می‌شود. 70 میلیون سال بعد یک محقق می‌تواند موهای شما را سالم از درون کهربای 70 میلیون ساله پیدا کند! این نمونه‌ها هم درست به همین صورت تشکیل شده‌اند.

چنان که در تصاویر می‌بینید، یافته‌های جدید نشان می‌دهند که برخلاف تصور گذشته، داشتن پر نه یک ویژگی محدود برای سازگاری با محیط که ویژگی پایه‌ای و گسترده در بین دایناسورها بود. با بالا رفتن توانایی دانشمندان در روش‌های تحلیل رنگدانه‌ها با استفاده از مواد معدنی فسیل‌ها و ردیابی آن، می‌توان تصویر بهتری از دایناسورهای پردار و این که چه رنگی بوده‌اند به دست آورد. بنابراین، در آینده‌ای نزدیک می‌توانیم تصاویر واقعی‌تری از آن‌ها را ببینیم!

مارک نورل از موزه تاریخ طبیعی آمریکا در مورد این یافته‌های جدید می‌گوید: «به نظر می‌رسد تکامل پیچیده پرهای امروزی، قبل از این که دایناسورهای غیرپرنده منقرض شوند اتفاق افتاده است. بنابراین برخلاف تصویر موجودات پوشیده از فلسی که ما اغلب از دایناسورها می‌بینیم، مدارک نشان می‌دهند که در آن زمان،‌ موجودات رنگارنگ و پوشیده از پری روی زمین زندگی می‌کرده‌اند.»
     
  
مرد

 
می‌دانستید مغز احمق‌ترین دایناسور جهان اندازه یک گردوی کوچک بود؟

دانش > طبیعت - بسیاری معتقدند دایناسورها 65 میلیون سال پیش در اثر اصابت یک شهاب‌سنگ به زمین منقرض شدند، اما حقیقت این است که این حیوانات عجیب تا 700 هزار سال بعد از این واقعه روی کره زمین زندگی می‌کردند.

بسیاری معتقدند دایناسورها در اثر اصابت شهاب‌سنگی بزرگ به زمین که 65 میلیون سال پیش اتفاق افتاد، منقرض شدند؛ اما حقیقت این است که این حیوانات عجیب تا 700 هزار سال بعد از این واقعه روی کره زمین زندگی می‌کردند. در این نوشته که از سایت تلگراف ترجمه شده، بعضی از حقایق جالب در مورد دایناسورها را بیان می‌کنیم.

سنگین‌ترین دایناسور


سنگین‌ترین دایناسور شناخته شده تاکنون براکیوزاروس (Brachiosaurus) با وزن تقریبی 80 تن است. وزن و جثه این حیوان تقریبا معادل با 17 فیل آفریقایی است. براکیوزاروس نزدیک به 16 متر قد و 26 متر طول داشته و اسکلت آن بزرگ‌ترین بازمانده زمین است که در موزه‌ها در معرض چشمان حیرت زده بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.

کوچک‌ترین دایناسور
کوچک‌ترین فسیل دایناسور که تاکنون شناسایی شده متعلق به لسوتوزوروس (lesothosaurus) است که اندازه‌ای برابر با یک جوجه کوچک دارد. البته فسیل‌های کوچک‌تر از لسوتوزوروس نیز شناسایی شده اما آن‌ها در حقیقت متعلق به نوزادان دایناسورهای بزرگ‌تر بوده‌اند.

کوچک‌ترین تخم دایناسور
کوچک‌ترین تخم دایناسور که تاکنون یافت شده فقط 3 سانتی‌متر طول دارد. هنوز مشخص نیست این تخم متعلق به کدام گونه از دایناسورها بوده است.

باهوش‌ترین دایناسور جهان

یکی از باهوش‌ترین دایناسورهای جهان ترودون (Troodon) است. این شکارچی با طول تقریبی 2 متر، مغزی به اندازه پستانداران یا پرندگان امروزی داشت.

احمق‌ترین دایناسور جهان

استگوزاروس(Stegosaurus) کوچک‌ترین مغز را در بین تمام دایناسورها داشته است. اندازه مغز این حیوان فقط 3 سانتی‌متر و وزن آن فقط 75 گرم بود که برابر با یک گردوی کوچک است. اگرچه در صورتی که شما اندازه مغز را با اندازه بدن مقایسه کنید، آن‌گاه احتمالا پلاتوزاوروس (Plateosaurus) لقب یکی از احمق‌ترین دایناسورهای جهان را به خود اختصاص خواهد داد.

بلندترین دایناسور


بلندترین دایناسورها گروه براکیوزارید(Brachiosaurid از ساروپادها sauropod) بودند. پاهای جلویی این دایناسورها بلندتر از پاهای عقبی آن‌ها بود که باعث می‌شد آن‌ها ظاهری شبیه به زرافه‌ها داشته باشند. این فیزیک بدنی به همراه گردن‌ بسیار بلند به آن‌ها این امکان را می‌داد تا از بلندترین درختان آن دوران تغذیه کنند. مشهورترین گروه شناخته از این دایناسورها 13 متر قد داشت. ساروپوزیدون (Sauroposeidon) بسیار غول‌پیکر بود و احتمالا تا 18.5 متر قد می‌کشید.

سریع‌ترین دایناسور جهان
سریع‌ترین دایناسورهای جهان، ارنیتومیمیدها (ornithomimid) مانند درومیسیومیموس (Dromiceiomimus) هستند که با سرعت 60 کیلومتر در ساعت می‌دویدند.


قدیمی‌ترین دایناسور جهان
قدیمی‌ترین دایناسور جهان که تاکنون شناخته شده با قدمت 230 میلیون سال در ماداگاسگار کشف شده اما تاکنون نام رسمی برای آن انتخاب نشده است. رکورد بعدی متعلق به Eoraptor با قدمت 228 میلیون سال است.

بلندترین نام دایناسور
طولانی‌ترین نام دایناسور جهان میکروپاکیسفالوزاروس (Micropachycephalosaurus) به معنای مارمولک کوچک سر ضخیم است!فسیل این حیوان در چین پیدا و در سال 1978 توسط دانگ باستان‌شناس چینی نام‌گذاری شد.


چند گونه جدید از دایناسورها در انگلستان یافت شده است؟
تاکنون 108 گونه از دایناسورها در بریتانیا شناسایی شده است. بریتانیا در طی دوره مسوزوئیک منطقه مهمی بود چرا که پل ارتباطی بین آمریکای شمالی و آسیا و اروپا بود. به همین دلیل این منطقه در طی دوره مهاجرت دایناسورها و هم‌چنین تکامل آن‌ها اهمیت فوق‌العاده‌ای داشت.
     
  
مرد

 
بمب‌های ساعتی زمین، عامل مرگ دایناسورها !

دانش > طبیعت - به عقیده بسیاری از دانشمندان، برخورد سنگ آسمانی چند کیلومتری به زمین باعث انقراض دایناسورها در 65میلیون سال پیش شده است. اما نظریه دیگری، این انقراض را نتیجه فوران‌های گدازه‌ای عظیم می داند.

محمود حاج زمان: داستان زندگی دایناسورها ممکن است نیم میلون سال پیش از پیدایش حیات بشر در زمین به پایان رسیده باشد، آن هم توسط دو بمب ساعتی زمین‌شناختی که ممکن است هنوز در نزدیکی هسته زمین به انتظار طعمه‌های جدید خود نشسته باشند.

به گزارش نیوساینتیست، یک نظریه جنجال‌برانگیز تازه وجود دارد که فوران‌های عظیم گدازه‌های آتشفشانی را که هم‌زمان با بزرگ‌ترین انقراض‌های زمین رخ داده‌اند، به دو توده داغ غیرعادی در گوشته زمین واقع در عمق 2800 کیلومتری زیر پوسته مرتبط می‌کند. این توده‌ها اندکی پس از شکل‌گیری زمین و در 4.5 میلیارد سال قبل به وجود آمده‌اند. اگر این فرضیه درست باشد، این توده‌ها به صورت نامنظم از میان پوسته زمین فوران کرده‌اند و اقیانوس‌های عظیمی از گدازه را به وجود آوردند. این اقیانوس‌های گدازه‌ای جو زمین را مسموم کردند و طومار حیات را در زمین در هم پیچیدند.

بحث و جدل‌های بسیاری در خصوص دلایل انقراض‌های دسته‌جمعی زمین، از جمله انقراض دایناسورها وجود دارد. بدون شک، سنگ آسمانی که 65 میلیون سال با زمین برخورد کرد در انقراض دایناسورها بی‌تاثیر نبوده است. اما یک نظریه کمتر شناخته شده نیز وجود دارد که بیان می‌کند این انقراض و انقراض سایر حیوانات، زمانی اتفاق افتاد که ترک‌های ایجاد شده در پوسته زمین به حجم عظیمی از فوران‌های گدازه‌ای اجازه داد تا از درون زمین بیرون بریزند. هر فوران حداقل 100 هزار کیلومتر مربع را پر از گدازه کرده است و نواحی زمین‌شناسی واضحی موسوم به نواحی آذرین بزرگ (LIP) از خود بر جای گذاشته است. از جمله این مناطق می‌توان دره‌های دکان هند را نام برد که هم‌زمان با انقراض دایناسورها به وجود آمده است. اندرو کر از دانشگاه کاردیف انگلستان می‌گوید: «همبستگی شگفت‌آوری بین انقراض‌های جمعی و ظهور LIPها وجود دارد.»

اکنون ماتیو جکسون و همکارانش از دانشگاه بوستون ادعا کرده‌اند به شواهدی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد LIPها، توسط این ذخایر 4.5 میلیارد ساله گوشته زمین تغذیه شده‌اند. بخش اعظم گوشته زمین توسط تکتونیک صفحه‌ای تغییر یافته است. اما سال گذشته گروه جکسون، بازالت‌های 62 میلیون ساله‌ای را در ناحیه LIP اقیانوس اطلس شمالی پیدا کردند که نسبت ایزوتوپ‌های هلیوم، هافنیوم و سرب در آن به نحوی بود که شیمی گوشته ابتدایی زمین را منعکس می‌کرد. (برای دیدن عکس بزرگ اینجا کلیک کنید.)



اکنون گروه جکسون موفق شده است نسبت‌های مشابهی از ایزوتوپ‌های سرب را در سایر صخره‌های LIP پیدا کنند. آنها عقیده دارند که LIPها به طور کلی یک منبع باستانی دارند. تحلیل‌های آنها نشان می‌دهد که فراوانی عناصر رادیواکتویو و گرمازا در این گوشته به نحوی بوده که آن را به طرز غیرعادی داغ ساخته است. همچنین به احتمال زیاد، ایجاد LIPها نیازمند مقادیر عظیمی از گدازه بوده است.

این توده‌های باستانی ممکن است هنوز وجود داشته باشند. مطالعات ساختار گوشته زمین با استفاده از امواج لرزه‌ای، وجود دو ناحیه غیرعادی را در عمق 2800 کیلومتری، در زیر آفریقا و اقیانوس آرام نشان داده‌اند. تروند تورسویک از دانشگاه اسلو نروژ و همکارانش اخیرا نشان داده‌اند که LIPها زمانی شگل گرفته‌اند که یکی از این دو ناحیه مستقیما زیر آنها قرار داشته است.

گرتا کلر از دانشگاه پرینستون می‌گوید: «ایده جالبی است، این‌که یک توده عظیم از ماگمای داغ ممکن است مانند بمب ساعتی هر لحظه از زیر پوسته بیرون بزند و حیات را نابود کند.» البته وی می‌افزاید که مطالعات بیشتری برای تایید این فرضیه باید انجام شود.

اندرو کر نیز با کلر هم‌عقیده است. وی می‌گوید: «بحث و جدل‌های زیادی وجود دارد. این جدل‌ها بیش از 30 سال است که همراه محققان است.» وی به این نکته اشاره می‌کند که بر اساس نقدهای هوشمندانه، LIPها یک منبع دیگر دارند: گوشته جوان زمانی شکل گرفته که پوسته اقیانوسی طی فرایند سایش صفحه‌ای به درون گوشته فرو رفته است. اما ترونسیک با این نظر به شدت مخالف است. وی 10 سال است که مشغول جمع‌آوری مدارکی است که نشان می‌دهد این دو توده گدازه‌ای، حداقل 450 میلیون سال است که بی‌تغییر باقی مانده‌اند.
     
  
مرد

 
پانزده جنین 120میلیون ساله / گزارش تصویری

دانش > طبیعت - تا پیش از این تصور می‌شد که خزندگان هزاران سال پس از پستانداران زنده‌زا شده‌اند، اما کشف سنگواره مارمولک کوچکی که آخرین روزهای بارداری‌اش را با 15 جنین طی می‌کرده، این زمان را قرن‌ها تغییر خواهد داد.

این سنگواره متعلق به مارمولکی از دوران کرتاسه است که یکی از اجداد مارمولک‌های خانگی به شمار می‌رود.
سنگواره‌ای از یک خزنده که جنین‌هایی در شکم و قدمتی 120میلیون ساله دارد، به تازگی در شمال‌شرقی کشور چین کشف شده است. این کشف باارزش نشان می‌دهد خزندگان در دوران کرتاسه و بسیار زودتر از زمانی که تاکنون تصور می‌شد، زنده‌زایی را آغاز کرده‌اند.

به گزارش دیلی‌میل، این سنگواره کوچک متعلق به مارمولکی است که آخرین روزهای بارداری‌اش را می‌گذارنده و در همین زمان در گودالی از گل که بعدها به سنگ تبدیل شده، سقوط کرده است. احتمالا این مارمولک 30 سانتی‌متری در نزدیکی یک جریان تند آب زندگی می‌کرده است.

دانشمندان دانشگاه کالج لندن و آکادمی علوم چین که در این تحقیق مشارکت داشته‌اند، به کمک میکروسکوپ استخوان‌های حداقل 15 جنین مارمولک را در بدن این سنگواره شناسایی کرده‌اند. این اولین‌بار است که در فسیل خزندگان خشکی بارداری مشاهده می‌شود، نمونه‌های پیشین همگی متعلق به خزندگان آبزی بود.

یوان وانگ از آکادمی علوم چین که این سنگواره را زیر میکروسکوپ مورد بررسی قرار داده، موفق شده بقایای 15 جنین تقریبا کامل را در بدن این مارمولک شناسایی کند.

اگر به دنیای پیرامون خودمان نگاه کنیم، می‌بینیم علی‌رغم آن‌چه اغلب مردم فکر می‌کنند، این تنها پستانداران نیستند که فرزندانشان را به دنیا می‌آورند. حدود 20درصد از مارمولک‌ها و جانداران دیگر نیز تخم نمی‌گذارند و زنده‌زا هستند.

تا پیش از این دانشمندان معتقد بودند که در ابتدا تولد فرزندان در پستانداران شکل گرفته و هزاران سال بعد مارمولک‌ها زنده‌زا شده‌اند، اما این فسیل قدیمی نشان می‌دهد که این دو فرایند تقریبا همزمان رخ داده‌اند.

این سنگواره تازه که آغاز تکامل فیزیولوژیکی مارمولک‌ها و توانایی بدن آنها برای ارسال اکسیژن و غذا را به جنین اثبات می‌کند، در منطقه‌ای کشف‌شده که سنگ‌های آهک چندین صد‌میلیون ساله آن سنگواره‌های متعددی از جانداران گوناگون را مانند دایناسورها، ماهی‌ها، دوزیستان، خزندگان، پرندگان و پستانداران در خود جای داده‌اند.

مارمولک کوچک کشف‌شده از گروه‌های اولیه خزندگان به‌شمار می‌رود که اجداد مارمولک‌های خانگی امروزی هستند. دانشمندان می‌گویند احتمالا تبدیل فرایند تخم‌گذاری به زنده‌زایی در این حیوان حاصل یک دوره سرمای کشنده بوده که تخم‌ها نمی‌توانسته‌اند آن‌را تحمل کنند و تکامل شیوه زنده‌زایی را جایگزین آن کرده است.
     
  
مرد

 
دایناسورها خانوادگی می‌رفتند شکار ؟!

طبیعت - 15 سال است که فرضیه دار و دسته دایناسورها و شکار دسته‌جمعی تیراناها توسط فیلیپ کوری مطرح شده، اما حجم 6 برابری مغز آنها نسبت به دایناسورهای دیگر هم نمی‌تواند این ادعا را اثبات کند.

همین چند هفته پیش دو دیرین‌شناس انگلیسی موفق شدند کوچکترین دایناسور جهان را کشف کنند. آنها وجود این جاندار ماقبل تاریخ را که 33 تا 44 سانتی‌متر طول و حدود 200 گرم وزن داشته، با بررسی تنها یک استخوان اثبات کردند. به نظر می‌رسد این جادوی دیرین‌شناسی بتواند برای اثبات نظریات بحث‌برانگیزتری هم مورد استفاده قرار بگیرد.

به گزارش نیوساینتیست، فیلیپ کوری دیرین‌شناس دانشگاه آلبرتا در ادمونتون، کانادا که بیش از 15 سال است فرضیه شکار دسته‌جمعی تیرانازروس‌ها را مطرح کرده، تلاش می‌کند با استفاده از شیوه‌های متداول دیرین‌شناسی و بررسی سایت‌های قدیمی گوناگون این فرضیه را اثبات کند. او مستند دو ساعته «دار و دسته دایناسورها» را نیز به همین منظور تهیه کرده و کتابی به همین نام را برای اثبات این ادعا نوشته است.

کوری و همکارانش در این مستند تلاش کرده‌اند با دلایل متعددی مانند قدرت بیشتر تیراناها هنگام شکار دسته‌جمعی یا بررسی سایتی در کانادا که در آن فسیل 23 تیرانازروس در کنار یکدیگر کشف شده و سایت دیگری در صحرای گابی که 68 فسیل از این دایناسور در نزدیکی یکدیگر وجود داشته‌اند، این فرضیه را اثبات کنند؛ اما واقعیت این است که اثبات رفتار جانداری که حداقل 70میلیون سال پیش منقرض شده، کار ساده‌ای نیست.

از سوی دیگر متخصصان زمین‌شناس می‌گویند فسیل‌های سایت گابی متعلق به این منطقه نبوده و طی تحولات زمین‌شناسی گوناگون، صدها‌هزار سال پیش در این منطقه مجتمع شده‌اند. دیرین‌شناسان مخالف نیز تنها راه پذیرش فرضیه «دار و دسته دایناسورها» را پیدا شدن فسیل چندین تیرانازروس در منطقه شکاری می‌دانند که هنوز کشف نشده است.

کوری برای بررسی سایت‌های شکار امروزی و کشف شباهت‌ها به مناطقی مانند اندونزی و آفریقای جنوبی سفر کرده و رفتار شکارچیانی مانند اژدهای کمودو و شیرها را مورد مطالعه قرار داده؛ اما اطلاعاتی که بتواند با استناد به آنها فرضیه‌اش را اثبات کند، به دست نیامده‌اند.

آخرین راهی که به نظر کوری و همکارانش رسیده، بررسی جمجمه تیراناها به کمک اشعه ایکس است. این بررسی نشان می‌دهد حجم مغز این شکارچیان ماقبل تاریخ تقربیا 6 برابر دایناسورهای دیگر بوده؛ اما هنوز امکان اثبات وجود لوب شکار دسته‌جمعی در آن وجود ندارد، هرچند که رد آن نیز غیرممکن است.

کوری و همکارانش پس از 15 سال تحقیق و تلاش هنوز نتوانسته‌اند فرضیه «دار و دسته دایناسورها» را اثبات کنند، شاید آنها هم به استخوان کوچکی نیاز دارند که هنوز کشف‌نشده تا این معما را برای همیشه حل کند.
     
  
صفحه  صفحه 5 از 7:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  پسین » 
علم و دانش

دایناسور

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA