انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 14 از 60:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  59  60  پسین »

پزشکی سلامت (آرشیو شماره دو)



 
افق ۱۴۰۴ سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن لاستیک فرسوده خواهیم داشت

رییس مرکز تحقیقات صنایع لاستیک ایران گفت:‌ پیش بینی می شود در افق ۱۴۰۴ سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن لاستیک فرسوده در کشور داشته باشیم که اگر نحوه جمع آوری و بازیافت اصولی نداشته باشیم با انباشت زیادی از تایرهای فرسوده مواجه خواهیم شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سعید تقوایی روز سه شنبه در مراسم افتتاحیه نخستین همایش بازیافت لاستیک و محیط زیست در سازمان حفاظت محیط زیست افزود: میزان درخواست تایر در کشور ما سالانه حدود ۳۵۰ هزار تن است که با عمر مفید هر لاستیک که یک تا یک سال و نیم است شاهد تجمع انبوهی از لاستیک های فرسوده خواهیم بود.
دبیر همایش اظهار داشت: لاستیک عمدتا از مواد شیمیایی و پلیمری تهیه می شود و بنابراین به حالت طبیعی تجزیه نمی شود. از این رو موجب تخریب محیط زیست خواهد شد.
وی با اشاره به قدمت ۵۰ ساله صنعت تایر در ایران افزود: در حال حاضر ۱۰ شرکت تایر سازی در کشور فعال است که ازاین تعداد شش شرکت دولتی ، دو شرکت خصوصی و دو شرکت در مالکیت زیر مجموعه وزارت صنایع است.
به گفته وی چهار شرکت از این ۱۰ شرکت قبل از انقلاب فعال بودند.
تقوایی اظهارداشت: ۱۴ هزار نفر در این صنعت مشغول به کار هستند و سرانه تولید تایر در کشور به ازای هر نفر ۵/۱۶ تن است که امیدواریم با استفاده از فناوری دراین صنعت محصولات دوستدار طبیعت تولید کنیم.
وی ادامه داد: در افق ۱۴۰۴ برآورد شده است که ۹۳۰ هزار تن لاستیک در کشور تولید شود در حالی که میزان تقاضا ۹۶۰ هزار تن خواهد بود.
رییس مرکز تحقیقات صنایع لاستیک ایران گفت: در حال حاضر تعداد صنایع روکش تایر و تهیه پودر لاستیک در کشور جوابگوی نیاز نیست که دلیل اصلی آن عدم برخورداری از فناوری های نوین و دستیابی به بازارهای خارجی است.
نخستین همایش بازیافت لاستیک و محیط زیست از امروز تا نهم تیر ماه در سازمان حفاظت محیط زیست ادماه دارد.
hi dr!
     
  

 
لاستیک های فرسوده مکان مناسبی برای ماندگاری فلز روی است

مدیر کل دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست گفت: فلز روی که هم برای سلامت انسان و هم طبیعت مضر است به راحتی در لاستیک های فرسوده جای می گیرد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا ، سروش مدبری روز سه شنبه در مراسم افتتاحیه نخستین همایش بازیافت لاستیک و محیط زیست در سازمان حفاظت محیط زیست افزود: امروزه ما در دنیایی شیمیایی زندگی می کنیم.
وی اظهارداشت: انسان برای پیشرفت و توسعه خود در موارد مختلف از مواد شیمیایی متعددی استفاده می کند که مدیریت آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی ادامه داد: در واقع وجه تمایز بین ماده شیمیایی و پسماندها و اینکه یک ماده کجا شیمیایی و کجا پسماند است حائز اهمیت است .
وی با بیان اینکه سالانه میزان قابل توجهی لاستیک فرسوده در کشور تولید می شود گفت: متاسفانه مدیریت لاستیک های فرسوده در کشور از جایگاه خوبی برخوردار نیست اما امیدواریم در آینده نزدیک شاهد پیشرفت این جایگاه در کشور باشیم.
مدبری ادامه داد: می توانیم با استفاده از دانش نوین به فعالیت های بخش بازیافت لاستیک درکشور سرعت ببخشیم.
وی به اثرات زیست محیطی لاستیک ها در طبیعت اشاره کرد و گفت: لاستیک به دلیل حجیم بودن و خاصیت شیمیایی مکان مناسبی برای رشد میکروب و فلزروی است.
مدیر کل دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست افزود: سالانه حجم زیادی لاستیک فرسوده در کشور انباشت می شود و این در حالی است که مجبوریم برای شرکت های روکش تایر ، لاستیک فرسوده از کشورهای خارجی مانند ترکیه وارد کنیم.
وی گفت: این ضعف به مدیریت نادرست جمع آوری لاستیک های فرسوده در کشور بر می گردد که باید مدیریت شود.
نخستین همایش بازیافت لاستیک و محیط زیست از امروز تا فردا نهم تیر ماه در سازمان حفاظت محیط زیست ادامه دارد.
hi dr!
     
  

 
آب‌‌ بوستان ‌های شهر تهران سالم است

مدیر عامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران با اشاره به نمونه برداری و آزمایش مستمر آب پارک‌ها گفت: تاکنون گزارشی مبنی بر آلوده بودن آب شرب‌ بوستان‌ها گزارش نشده است.





دکتر حسن علی غفاری مدیرعامل شرکت شهر سالم با بیان این مطلب گفت: شرکت شهر سالم بر حسب وظایف بهداشتی خود آب‌هایی که از شبکه سراسری آب تهران به پارک‌ها وارد شده را همواره مورد آزمایش قرار می‌دهد.

او گفت: با توجه به استفاده بیشتر شهروندان از پارک‌ها و فضاهای سبز پایتخت و شیوع بیمارهای مرتبط با آب در فصل گرما، شرکت شهر سالم به صورت ویژه سلامتی آب موجود در این اماکن را مورد پایش قرار می دهد.

غفاری افزود: آب‌های نمونه برداری شده در آزمایشگاه شرکت شهر سالم سه بار کشت و آزمایش می شوند و تاکنون هیچگونه گزارشی مبنی بر آلوده بودن این آب‌ها به ما اعلام نشده است
hi dr!
     
  

 
کاهش آلودگی هوا

گازهای خروجی از ماشین‌ها و کارخانه‌های برق عوامل اصلی آلودگی هوا هستند و می‌توانند باعث سوزش چشم‌ها و بینی، خارش گلو و مشکلات تنفسی شوند.
این توصیه‌ها به شما کمک می‌کند تا انرژی کمتری مصرف کنید، کمتر هوا را آلوده کنید، و گازهای‌ گلخانه‌ای کمتری تولید کنید:

•اگر از لامپ‌های روشنایی رشته‌ای‌ استفاده می‌کنید، آنها را با لامپ‌های فلورسنت فشرده تعویض کنید.
•هنگامی که از لامپ‌‌های روشنایی و سایر وسائل برقی استفاده نمی‌کنید، آنها را خاموش نکنید.
•موادی را که می‌توانید بازیافت کنید یا دوباره مورد استفاده قرار دهید.
• از وسائل برقی که برچسب کم مصرف بودن از لحاظ انرژی دارند، استفاده کنید.
•وسائل نقلیه‌ای بخرید که مصرف سوخت آنها اقتصادی است و گازهای خروجی اگزور آنها کم است.
•پیاده‌روی کنید، دوچرخه‌سواری کنید، از سوار وسائل نقلیه عمومی شوید یا ماشین‌های‌تان را به اشتراک با دوستان‌تان استفاده کنید.
hi dr!
     
  

 
سایه سنگین نفت بر حیات‌وحش مکزیک

این روزها به دنبال گسترش لکه‌های نفتی بر حیات خلیج مکزیک انگشت اتهام دوستداران محیط‌زیست به سمت مقامات کمپانی نفتی بریتیش پترولیوم است.

انتشار تصاویر نگران‌کننده از وضعیت محیط‌زیست خلیج مکزیک و پرنده‌هایی که در لکه‌های نفتی این منطقه گیر افتاده‌اند قلب هر دوستدار محیط‌زیست را می‌لرزاند و به نظر می‌رسد دیگر ماموران و کارشناسان این کمپانی به هیچ وجه قادر نیستند لکه‌های نفتی این منطقه را که در حال گسترش روزانه است، پاکسازی کنند.

این در حالی است که تلاش‌های چند هفته اخیر ماموران و کارشناسان بی‌نتیجه مانده و به دلیل افزایش گسترش لکه‌های نفتی در خلیج مکزیک و مناطق ساحلی همجوار بسیاری از گونه‌های آبزیان و گیاهان دریایی در معرض خطر نابودی قرار گرفتند.

دپارتمان محیط زیست ایالات متحده آمریکا نیز نشت نفت ناشی از انفجار سکوی نفتی در این کشور را بدترین و فاجعه‌آمیزترین حادثه زیست محیطی اعلام کرد و طی بیانیه‌ای از تمامی داوطلبان و نیروهای امدادی خواست تا هر چه سریع‌تر راهکاری برای این معضل بیابند.

کمپانی بریتیش پترولیوم ـ BP ـ پیش از این اعلام کرده بود که حفر چاه‌های کمکی می‌تواند برای جمع‌آوری لکه‌های نفتی در وسعت زیاد در خلیج مکزیک یک راهکار مناسب باشد، اما این روش با شکست مواجه شد.

همچنین کارشناسان این کمپانی عظیم نفتی در گزارش اعلام کرده بودند که می‌توان با بریدن لوله‌های نفت در آب و محدود کردن نشست نفت، لکه‌ها را با استفاده از یک وسیله کشنده از سطح آب جمع‌آوری کرد که البته این روش در حال بررسی است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد، از زمان وقوع انفجار سکوی نفتی «دیپ واتر هوریزون» در خلیج مکزیک در ۲۰ آوریل سال‌جاری میلادی تاکنون ۲۰ میلیون بشکه نفت به داخل منابر آبی وارد شده است.

این در حالی است که کارشناسان این دپارتمان، بیم این مساله را دارند که وقوع توفان‌های فصلی اقیانوس آرام هم بر این وضعیت دامن زده و لکه‌های نفتی را بیشتر گسترش دهد، به طوری که هم‌اکنون این مواد نفتی خطرناک در راه سواحل «می‌سی‌سی‌پی»، «فلوریدا»، «تگزاس» و «آلاباما» هستند.

به گفته کارشناسان، این لکه‌های نفتی می‌توانند هم بر حیات گونه‌ها و تنوع زیستی جانوری سواحل این مناطق اثر سو بر جای گذارند و هم به اقتصاد آمریکا آسیب جدی بزند.

از سوی دیگر این روزها به مناسبت روز جهانی محیط‌زیست، دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی از مردم جهان خواست تا با هم تصویر جدیدی برای تنوع محیط‌زیست ایجاد کنند.
حمیده‌سادات هاشمی
jamejamonline
hi dr!
     
  

 
تغییر اقلیم امنیت غذایی را در سطح جهان به مخاطره می اندازد

دبیر علمی همایش اثر تغییر اقلیم بر کشاورزی و منابع طبیعی، گفت: اولین تاثیر تغییر اقلیم در کشاورزی بصورت مستقیم یا غیرمستقیم موجب کمبود آب شده است که این خود باعث به مخاطره افتادن امنیت غذایی در سطح جهان می شود.



به گزارش روز پنج شنبه ایرنا، “علیرضا کوچکی”در همایش “اثر اقلیم بر کشاورزی و منابع طبیعی ایران” که در محل فرهنگستان علوم برگزار شده بود، گفت: تغییر اقلیم فرایندی است که بصورت طبیعی حاصل می شود.
وی افزود: اما موضوعی که الان مسئله ساز شده نوع مصنوعی آن است که توسط بشر بوجود آمده و باعث گرمایش زمین و تغییر اقلیم شده است.
وی با اشاره به اینکه این تغییرات همگی بر الگوهای توسعه ای انسان تاثیر می گذارند، خاطرنشان کرد: از ابعاد اکولوژیکی بیشترین تاثیر تغییر اقلیم بر روی موجودات زنده دیده می شود زیرا آنها طی هزاران سال به یک الگوی اقلیمی خو گرفته اند.
کوچکی در خصوص تاثیر تغییر اقلیم بر الگوهای کشاورزی نیز گفت: الگوهای کشاورزی ابتدا براساس اقلیم شکل گرفته اند اما تغییر اقلیم باعث شده که الان همه این الگوها تغییر کنند.
وی افزود: در کشاورزی اولین تاثیر تغییر اقلیم بصورت مستقیم یا غیرمستقیم موجب کمبود آب شده است که بدین ترتیب انتظار می رود در آینده سطح زیرکشت و عملکردها تغییر کند که این خود باعث به مخاطره افتاده امنیت غذایی در سطح جهان می شود.
دبیر علمی همایش اثر تغییر اقلیم بر کشاورزی و منابع طبیعی ایران، با تاکید بر اینکه اولین حرکت در مسیر توسعه پایدار باید بر محور بهبود وضع موجود تمرکز داشته باشد، خاطرنشان کرد: وظیفه فرهنگستان علوم این است که بحران ها را در زمینه های مختلف به نحود نهادینه ای به جامعه تحویل دهد.
رییس گروه علوم کشاورزی فرهنگستان علوم نیز در سخنانی، گفت: امروزه در پژوهش های کشاورزی طرح بررسی کلان کشاورزی و منابع طبیعی مطرح است که فرهنگستان علوم از نقطه نظر بررسی علمی مسائل کلان کشور همواره مطرح بوده است.
“عباس شریفی تهرانی” افزود: در سال گذشته دو همایش در زمینه کشاورزی برگزار شد که یکی در خصوص مسائل مربوط به آب و دیگری در زمینه کیفیت مواد غذایی بود.
امسال در خصوص بحث کشاورزی پایدار، چهار همایش برگزار می شود که همایش امروز در خصوص اثر تغییر اقلیم بر کشاورزی و منابع طبیعی ایران است.
شریفی تهرانی با تاکید بر اینکه فرهنگستان علوم برای اینگونه همایش ها اهمیت قائل است، ابراز امیدواری کرد با توجه به ارائه مقالات و میزگردی که عصر پنج شنبه برگزار می شود، بتوان به جمع بندی مناسبی برای این امر دست یافت.
رییس فرهنگستان علوم نیز ضمن خوش آمد گویی به مدعوین، اظهار داشت: کار فرهنگستان علوم پژوهش نیست بلکه بررسی راه های پژوهش، شرایط پژوهش و مسائلی است که پژوهش آنها مهم است.
“رضا داوری اردکانی” افزود: گروه های علمی فرهنگستان کم و بیش به این مهم پرداخته اند و این موضوع در سال های اخیر قوت بیشتری پیدا کرده است.
داوری اردکانی با اشاره به اینکه طبیعت کشاورزی این است که با پژوهش همراه باشد، گفت: برای پژوهش باید سازمان ها و در نهایت دولت بخواهند که از پژوهش استفاده کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه پایدار اشاره کرد و گفت: توسعه پایدار که بسیاری از ما نمی توانیم آنرا را نادیده بگیریم کمتر از ۴۰ سال است که پیدا شده است.
رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، توسعه پایدار را توسعه ای عنوان کرد که یک قسمت از آن لطمه ای به اجزای زندگی نزند و افزود: با پدیدار شدن توسعه پایدار دانشمندان متوجه شدند که فناوری به شرایط زندگی بشر ضرر می زند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد مقالاتی که در این همایش ارائه می شود برای کشور مفید و موثر باشند.
همایش “اثر اقلیم بر کشاورزی و منابع طبیعی ایران” که در فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با حضور رییس فرهنگستان علوم، رییس طرح ملی تغییر آب و هوا و سازمان حفاظت از محیط زیست، رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری و جمعی از اساتید دانشگاه ها صبح امروز آغاز به کار کرد، با برپایی میزگردی به کار خود پایان می دهد.
hi dr!
     
  

 
آلودگی هوا با ابتلا به آلرژی کودکان رابطه دارد

پژوهشگران آلمانی می‌گویند قوی‌ترین شواهد تاکنون را در مورد ارتباط میان آلودگی هوای ناشی از ترافیک و آلرژی‌های کودکان را یافته‌اند.
به گزارش خبرگزاری رویترز نتایج بررسی این پژوهشگران نشان می‌دهد که خطر ابتلا به آسم، تب یونجه، اگزما و سایر آلرژی‌ها در کودکانی که در ۵۰ متری جاده‌های شلوغ زندگی می‌کنند، نسبت به آنهایی که در فاصله ۱۰۰۰ متری این جاده‌ها به سر می‌برند، ۵۰ درصد بالاتر است.
به گفته جواخیم هاینریش متخصص اپیدمیولوژی در مرکز پژوهشی محیط زیست و سلامت در شهر مونیخ پژوهش‌های قبلی نیز آلودگی هوا را با آلرژی‌ها ارتباط داده بود، اما تا به حال بررسی‌‌های مشاهده‌ای در این مورد نتایج متناقضی داشته‌اند.

هاینریش که سرپرست این تحقیق بوده است، در نشریه “پزشکی تنفسی و مراقبت بحرانی” می‌نویسد: “ما به طور مداوم رابطه‌ای قوی میان فاصله تا نزدیکترین جاده اصلی و پیامد‌های بیماری آلرژی یافتیم.”
این بررسی بر روی ۳۰۰۰ کودک سالم از سراسر مونیخ برای شش سال از هنگام تولد انجام شده بود تا میزان بیماری‌های مربوط به آلرژی و قرارگیری در معرض آلودگی هوای ناشی ار ترافیک را معین کند.
این پژوهشگران به پایش این کودکان برای پنج سال آینده ادامه خواهند داد تا تعیین کنند آیا جابه‌جایی به یک منطقه کمتر آلوده می‌تواند مشکلات ناشی از آلودگی هوای به علت ترافیک ماشین‌ها را برطرف کند یا نه.

خطرات آلودگی هوا

آلودگی هوا هم برای افراد سالم و هم برای افراد دچار عوارضی مانند بیماری قلبی، آسم، و سایر بیماری‌های ریوی خطرناک است.
آلودگی هوا می‌تواند باعث سرفه و احساس تنگ نفس شود.برخی افراد ممکن است دچار سوزش و تحریک در چشم‌ها و گلو شوند.
ورزش کردن در بیرون خانه هنگامی که آلودگی هوا شدید است، ممکن است این علائم را بدتر کند. افراد مبتلا به آسم یا درد قلبی در هنگام آلودگی هوا علائمی شدیدتر از افراد سالم را تجربه می‌کنند.

هنگامی که میزان آلاینده‌های هوا در سطح بالایی است، ماندن در خانه ممکن است به کاستن این علائم کمک کند. در این موارد برای کاستن از میزان آلاینده‌هایی که تنفس می‌کنید بهتر است درون خانه ورزش کنید.
اگر لازم است از خانه خارج شوید، سعی کنید در ابتدای صبح یا ساعات پایانی روز که میزان آلودگی احتمالا پایین‌تر است این کار را انجام دهید.
hi dr!
     
  

 
تهیه طرح ضربتی مقابله با پدیده گرد و غبار در کشور

مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از تهیه طرح جامع مدیریت مراتع و مقابله با فرسایش بادی استانهای جنوب و غرب کشور به منظور مقابله با پدیده گرد و غبار در سالجاری خبر داد.

غلامعباس عبدی نژاد در گفتگو با مهر گفت: درسالجاری توسط وزارت جهادکشاورزی طرحهای ضربتی جامع مقابله با پدیده گردو غباردر کشور به خصوص در استانهای کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر، هرمزکان، سیستان و بلوچستان تهیه شده است.

وی اعلام کرد: در سالجاری به منظور مقابله با پدیده گردو غبارطرح جامع مدیریت مراتع و مقابله با فرسایش بادی استانهای جنوب و غرب کشورتهیه شده که درصورت تامین اعتبار به مرحله اجرا گذاشته می شود.

مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور عنوان کرد: طرح مذکور تلفیقی از دو طرح جامع بیابانزدایی و طرح جامع مدیریت مراتع است که به دلیل اشتراکات و صرف جویی درمنابع اعتباری و زمان اجرا به طرح جامع ضربتی ۵ ساله مدیریت مراتع و مقابله با فرسایش بادی استانهای جنوب و غرب کشور تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: برای اجرای طرح جامع مقابله با گردوغباردر بخش بیابان اعتباری بالغ بر۵ هزار ۴۹۶ میلیارد و ۳۷۷ میلیون ریال شامل پروژه های بادشکن اطراف مزارع معادل ۱۹ هزار و ۹۰ کیلومتر، مالچ پاشی توام با بادشکن معادل۶۰ هزار و ۳۰۰ هکتار، نهالکاری و بذرپاشی درسطحی معادل ۱۶۷ هزار و ۹۰۰ هکتار و غرق در سطح ۳۱ هزار هکتار پیش بینی شده است.

عبدی نژاد خاطرنشان کرد: برای اجرای طرح مقابله با این پدیده دربخش مرتع اعتباری بالغ بر ۳۳۵ میلیارد و ۱۹ میلیون ریال در سطحی معادل ۴۷۶ هزار و ۳۳۶ هکتار پیش بینی شده است.

وی در پایان افزود: اجرای طرح ضربتی جامع مدیریت مراتع و مقابله با فرسایش بادی استانهای جنوب و غرب کشور شامل اقدامات احیایی و بیولوژیکی شامل نهالکاری، بذرکاری، بذرپاشی، ایجاد بادشکن های زنده دراطراف مزارع و اقدامات بیومکانیکی شامل مالچ پاشی و ایجاد بادشکن های غیرزنده است و در صورت تامین اعتبار پیش بینی شده امسال به مرحله اجرا گذاشته می شود.
hi dr!
     
  

 
فاضلاب شهرهای ساحلی به دریا ریخته می شود

فاضلاب شهرهای ساحلی به دریا ریخته می شود
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: به دلیل تکمیل نبودن سیستم فاضلاب شهری بخش عمده ای از فاضلاب و آلودگیهای شهرهای ساحلی به سواحل دریاها ریخته می شود.

دکتر محمد باقر نبوی در گفتگو با مهر افزود: هیئت وزیران وزارت نیرو را مکلف کرد با فعال سازی سیستم فاضلاب شهری از آلودگی مناطق جلوگیری کند که بر اساس آن قرار شد سیستمهای فاضلاب شهری کمتر از سی هزار نفر در عرض دو سال و بالای آن در عرض پنج سال تکمیل شود.

این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط زیست ایران تاکید کرد: وضعیت دریاها در ایام نوروز تفاوت چندانی با قبل از آن نداشته اما بیشتر مشکل ما در دریا مربوط به فاضلاب سواحل و عوامل انسانی است، با این حال در دریای جنوب آلودگیهای نفتی، عناصر و آلاینده های شیمایی پتروشیمی ها و در سواحل شمال آلاینده های کشاورزی از جمله عوامل تهدید کننده دریاها هستند.

نبوی با بیان اینکه ریختن زباله در دریا در شمال ایران مشکلی جدی است که با فرهنگسازی و رعایت نکات زیست محیطی می تواند مرتفع شود، گفت: اکنون مشکل سواحل جنوب جدی تر است چرا که آلودگیهایی که از سواحل وارد دریا می شود شامل فاضلابهای شهری، صنعتی، نفتی و پتروشیمی است.

این متخصص محیط زیست دریایی به گزارشهای تهیه شده در اواخر سال گذشته در مورد میزان آلودگیها و انواع آلودگیهای دریایی اشاره کرد و گفت: از هفت استان ساحلی کشور خواسته شده با تفکیک آلاینده ها گزارشی مفصل از میزان و تنوع آلودگیها و آلاینده ارائه دهند که در صورت تهیه در اختیار رسانه ها قرار می گیرد.

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در مورد آلودگی دریای بوشهر و بندرعباس در ایام نوروز تاکید کرد: این آلودگی و رنگی بودن دریا شاید مربوط به پدیده بلوم جلبکی ( کشند قرمز) ناشی از افزایش دما بوده است.
hi dr!
     
  

 
رابطه سکته ی مغزی با آلودگی هوا

سکته ی مغزی و آلودگی هوا


افزایش ذرات آلوده کننده ی هوا با افزایش شمار سکته های مغزی ناشی از وجود لخته خون مسدود کننده در رگ های مغز (سکته مغزی ایسکمیک) ارتباط دارد اما در سکته های مغزی ناشی از پارگی شریان های مغز نقشی ندارد.


بررسی های پیشین نشان داده بود که بین آلودگی هوا و خطر کلی حملات قلبی و سایر عوارض قلبی-عروقی رابطه وجود دارد، اما تاثیر آلودگی هوا بویژه بر روی سکته ی مغزی مورد بررسی قرار نگرفته بود.
بررسی پژوهشگران آمریکایی بر روی گروه زیادی از بیماران نشان داده که افزایش میزان ذرات معلق هوا از کمترین حد تا بالاترین حد در یک روز، میزان بستری شدن به خاطر سکته مغزی ایسکمیک را در همان روز ۳۰ درصد می افزاید.
بررسی های بعدی نشان داد که میان سطح مونوکسیدکربن، دی اکسید نیتروژن و دی اکسید گوگود در هوا و میزان سکته های مغزی ایسکمیک همین رابطه برقرار است.
گرچه میزان افزایش خطر سکته مغزی ایسکمیک به این دلیل به ازای هر فرد کم است، تعداد سکته های مغزی اضافه شده ممکن است خیلی بالا باشد، زیرا آلودگی هوا همه ی انساناها را تحت تاثیر قرار می دهد.
hi dr!
     
  
صفحه  صفحه 14 از 60:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  59  60  پسین » 
علم و دانش

پزشکی سلامت (آرشیو شماره دو)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA