انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 35 از 60:  « پیشین  1  ...  34  35  36  ...  59  60  پسین »

پزشکی سلامت (آرشیو شماره دو)



 
توصیه چشم پزشکان برای مراقبت از چشم ها هنگام آلودگی هوا


همزمان با افزایش و تداوم آلودگی هوا سوزش چشم و ریزش اشک از جمله ناراحتی هایی است که شهروندان را به کلینیک های اورژانس می کشاند .

به گزارش «جام جم»، دکتر حسین سالور، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و دبیر علمی کنگره چشم پزشکی ایران که در کنفرانسی مطبوعاتی سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: به کسانی که در اثر آلودگی هوا دچار سوزش، قرمزی یا خشکی چشم می شوند توصیه می شود تا برای رفع چنین عوارضی از اشک های مصنوعی یک بار مصرف که فاقد مواد نگهدارنده هستند، استفاده کنند.

وی با اشاره به برگزاری بیستمین کنگره سالانه انجمن چشم پزشکی ایران که از فردا به مدت ۴ روز با حضور برجسته ترین چشم پزشکان ایران و جهان در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می شود، گفت : در این کنگره نزدیک به ۲ هزار چشم پزشک حضور دارند که حدود ۲۰ نفر از آنها مهمانانی از کشورهای افغانستان، اکراین و تاجیکستان و ۱۶ نفر از آنها استادانی از آمریکا، ونزوئلا، مصر، عربستان، آلمان و یونان خواهند بود.

در ادامه این نشست خبری دکتر محمد زارع، دبیر اجرایی کنگره و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز برگزاری نمایشگاه جنبی همزمان با کنگره های چشم پزشکی را فرصتی برای آشنایی پزشکان با آخرین تجهیزات روز دنیا دانست و گفت: هم اکنون چشم پزشکی ایران با به روز بودن دستگاه ها و تجهیزات در شرایط مطلوبی قرار دارد و تمام عمل های جراحی شایع در همه شهرهای کشور انجام می شود اما گاه اتفاق می افتد که برخی پزشکان در شهرهای کوچک به خاطر به روز نبودن تجهیزاتشان، بیماران را به تهران ارجاع می دهند و ریسک جراح های خاص را برای خود نمی خرند.

وی در همین ارتباط عمل جراحی آب مروارید را شایع ترین جراحی چشمی در کشور معرفی کرد و با بیان این که ۷۰ درصد افراد بالای ۶۰ سال به این عارضه دچار می شوند نسبت به تشخیص بموقع این بیماری توجه داد.

در ادامه این نشست دکتر محمد مهدی صدوقی، فوق تخصص قرنیه، بیماری گلوکوم را یکی دیگر از بیماری های خطرناک چشم دانست و گفت: در بیماری آب سیاه چشم تمام کسانی که سابقه خانوادگی چنین بیماری ای دارند، باید پس از ۴۰ سالگی حداقل هر ۶ ماه یک بار به چشم پزشک مراجعه کنند.
hi dr!
     
  

 
پرخوری کوتاه مدت هم، کاهش وزن را دشوار می کند

تنها یک ماه تغییرات فیزیولوژی ناسالم در زندگی می تواند از بین بردن چربی های اضافی بدن را سخت کند.

واحد علوم پزشکی ایران، دکتر توربجورن لیندستروم، پژوهشگری از کانادا گفت: یک دوره کوتاه مدت پرخوری می تواند اثرات زیادی در بلندمدت داشته باشد، بنابراین توصیه می شود افراد از مصرف غذاهای زیاد که ممکن است مشکلاتی در طول زندگی بوجود بیاورند، پرهیز کنند.

بر این اساس، محققان روی ۱۸ شرکت کننده که از لحاظ وزنی در شرایط نرمال قرار داشتند و ۱۲ نفر آن ها را مردان و ۶ نفر را زنان تشکیل می دادند، متمرکز شدند.

برای یک ماه همه ۱۸ نفر تحت یک نظام فیزیکی فعال قرار گرفتند و روزانه ۷۰ درصد از مصرف کالری خود را به خصوص از طریق فست فودها افزایش دادند.

همچنین محققان گروهی را برای مقایسه در کنار این گروه قرار دادند که هیچ تغییری در رژیم غذایی خود ایجاد نکردند.

بعد از یک ماه گروه مصرف کننده کالری دچار مقداری اضافه وزن شدند که مشخص شد کاهش وزن برای این افراد بسیار مشکل تر از گروه دیگر بود.

============================

خوابیدن در روشنایی، سبب افسردگی می شود

خوابیدن با چراغ روشن در شب می تواند شما را به افسردگی مبتلا سازد.

روانپزشکان دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا تاکید کردند: کسانی که شب با چراغ روشن و در تماس با نور می خوابند، روز بعد معمولا با حالت های بدخلقی و افسردگی دست به گریبان می شوند.

حتی نور حاصل از صفحه تلویزیون روشن و یا چراغ خواب هم می تواند روی سلامت روانی افراد تاثیر نامطلوبی داشته باشد و این حالت را تشدید کند.

به گزارش روزنامه سان، روشن بودن فضای اتاق به هنگام خواب در واقع خطرات بالقوه ای بر چرخه طبیعی خواب و بیداری انسان دارد.

تماس با نور به هنگام خواب در واقع سبب بروز تغییرات و تفاوت هایی در ساختار منطقه ای از مغز موسوم به هیپوکامپ می شود.

هیپوکامپ نقش کلیدی در رابطه با اختلالات افسردگی ایفا می کند. بنابراین تغییرات در هیپوکامپ بسیار حائز اهمیت است.

بازبینی مطالعات گذشته نشان می دهد: کارکردن در شیفت های شبانه می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد.
hi dr!
     
  

 
عسل تقویت کننده قلب است

مصرف عسل باعث تحریک و تقویت قلب و همچنین باعث گشادشدن رگ ها شده و جریان خون را در درون شریان های انشعابی افزایش می دهد.

مریم مراداف در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: نقش عسل در درمان سنتی بسیاری از بیماری ها و جراحات مختلف از جمله بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، ریوی، دهان و دندان، دستگاه گوارش، پوست، زخم ها و سوختگی ها مفید است.

وی گفت: قلب پرکارترین عضله بدن است که از زمان جنینی شروع به فعالیت می کند و به صورت طبیعی در تمام طول زندگی انسان حتی یک لحظه هم استراحت ندارد.

این متخصص تغذیه افزود: بیشترین مصرف انرژی را در بین تمام عضلات بدن دارد. ثابت شده است که عسل به علت دارا بودن گلوکز زیاد که راحت هم جذب می شود تأثیر بسیار مهمی روی عضلات قلب در انواع مختلف بیماری های قلبی دارد.

مراداف گفت: مصرف عسل از طرفی باعث تحریک و تقویت قلب و همچنین باعث گشادشدن رگ ها شده و جریان خون را در درون شریان های انشعابی افزایش می دهد.

وی افزود: عسل باعث بهبود وضع فشار مایعات بدن شده و فشار خون را تنظیم می کند و مانع از سکته قلبی می شود.

توصیه می شود تمام بیماران قلبی به ویژه آن دسته از بیماران که مبتلا به انسداد یا تنگی عروق قلبی هستند در مصرف عسل کوتاهی نکنند و البته بیماران قلبی که دیابت دارند نباید اعتدال در مصرف را فراموش کنند.

mehrnews
hi dr!
     
  

 
سیر فشار خون بالا را درمان می کند


سیر برای درمان بیماری فشار خون بالا مفید است.



تحقیقات نشان می دهد که سیر علاوه بر دارو می تواند بیماری فشار خون بالا را درمان کند.

پزشکان استرالیایی در مطالعات خود ۵۰ بیمار را مورد آزمایش قرار دادند تا بتوانند تأثیر سیر را روی درمان بیماری فشار خون بالای این افراد مورد بررسی قرار دهند و بررسی کنند که آیا سیر بدون دارو نیز مفید است یا خیر؟

در این تحقیقات که در مجله علمی «Maturitas» منتشر شده نشان می دهد که افرادی که به طور روزانه ۴ کپسول عصاره سیر مصرف می کردند به نسبت بیمارانی که دارو مصرف می کردند، فشار خون پایین تری داشتند.

پزشکان و متخصصان بر این باورند که سیر برای قلب نیز مفید است. بنیاد قلب بریتانیا اعلام کرد این نتایج به دست آمده باید بیشتر بررسی شود و در این زمینه باید تحقیقات بیشتری انجام شود.

تحقیقات قبلی انجام شده نشان می دهد که مصرف سیر باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود.

در این تحقیقات جدید که در دانشگاه آدلاید استرالیا انجام شده مصرف روزانه ۴ کپسول سیر را به عنوان مکمل داروهای فشار خون بررسی کرده اند.
hi dr!
     
  

 
عفونت انگلی در شبکیه چشم

شبکیه از مهم ترین قسمت های چشم و بافتی عصبی است. در حقیقت بینایی بدون شبکیه امکان پذیر نیست؛ به این معنی که باید شبکیه ای سالم داشته باشیم تا بتوانیم محیط پیرامون خود را ببینیم.

اگر چشم را مانند دوربین عکاسی تصور کنیم، شبکیه فیلم آن است. بنابراین مشخص است که حفظ سلامت این قسمت از چشم همواره از جمله مهم ترین اقداماتی است که باید صورت پذیرد.

یکی از مشکلات و بیماری هایی که ممکن است چشم ها را درگیر کنند، توکسوپلاسمای چشمی است. بیماری ای که شیوه درمانش مشکلات و گرفتاری هایی را برای بیماران ایجاد می کرد، اما امروزه روشی نوین جایگزین روش قبلی شده و با استفاده از شیوه ای جدید این بیماری درمان می شوند.

دکتر مسعود سهیلیان، فوق تخصص جراحی شبکیه و بیماری های التهابی چشم، درباره روش جدید درمان توکسوپلاسمای چشمی به «جام جم» می گوید: «یک نوع از بیماری های التهابی چشم در اثر نوعی عفونت انگلی ایجاد می شود که به آن توکسوپلاسما می گویند و عامل آن یک انگل داخل سلولی است. بیماری توکسوپلاسمای چشمی شایع ترین علت بیماری التهابی قسمت خلفی چشم است.

البته مردم عامه به این مشکل عفونت انگل گربه می گویند و آن را با این نام می شناسند.»

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر این نکته که میزبان این انگل گربه است، می افزاید: «انسان و سایر حیوانات نیز از دیگر میزبان های حد واسط این انگل به حساب می آیند.

اگرچه این انگل بیشتر از طریق آب منتقل می شود ولی گربه هم می تواند در انتقال آن موثر باشد. این انگل از طریق مدفوع گربه و تماس آن با تخم سبزیجات یا هرچه از زمین می روید، می تواند وارد بدن انسان شود.»

عضو هیات علمی بیستمین کنگره چشم پزشکی ایران توضیح می دهد: «این انگل وارد بدن انسان و دستگاه گوارش وی شده و از طریق گردش خون به چشم و قسمت شبکیه راه می یابد و در لایه های عصبی بافت شبکیه قرار می گیرد.

این انگل همچنین می تواند به داخل سیستم اعصاب مرکزی و مغز نیز راه پیدا کند که در این شرایط باعث التهاب شدیدی می شود، اما وقتی در چشم و در قسمت شبکیه التهاب ایجاد کند، به آن توکسوپلاسمای چشمی می گویند.

اگر این اتفاق نزدیک عصب بینایی یا مرکز لکه زرد روی دهد، دید انسان را بشدت کاهش خواهد داد.»

دکتر سهیلیان خاطرنشان می کند: «این بیماری میان نوزادان نیز شایع است و حتی می تواند در زمان حاملگی اتفاق بیفتد.

در چنین شرایطی مادر گرفتار این بیماری شده و ممکن است بیماری به کودک نیز منتقل شود. به همین دلیل است که درمان این بیماری اهمیت زیادی دارد.

گاهی نیز ممکن است جنین در دوران بارداری این بیماری را از مادر بگیرد ولی عفونت به صورت غیرفعال در چشم باقی بماند و پس از چند سال فعال شود.

البته این خطر نیز وجود دارد که بیماری چند بار عود کرده و قسمت های مختلف را درگیر کند یا در همان نقطه باعث تخریب جدی تر شبکیه شود.»

درمان قدیمی بیماری

▪ این پزشک متخصص در مورد شیوه قدیمی درمان بیماری می گوید: «روش هایی که قبلاً برای مقابله با این بیماری استفاده می شدند، درمان هایی بر پایه داروهای خوراکی بودند. به این معنا که به بیماران قرص های خوراکی ضدانگل می دادند.

مساله ای که در این روش درمانی وجود داشت آن بود که این داروها برای بدن سمی بوده و مشکلاتی را برای بیماران به وجود می آوردند؛ با این حال فرد بیمار مجبور بود تا روزی ده عدد از این قرص ها مصرف کند.

علاوه بر این که خوردن این تعداد قرص در روز سخت است، بیمار برای بررسی اثرات این قرص ها باید آزمایش هایی نیز انجام می داد. برخی بیماران نیز تحمل خوردن این دارو ها را نداشته و تهوع و استفراغ آنها را آزار می داد.»

روش درمانی جدید

▪ دکتر سهیلیان در مورد روش جدید درمان این بیماری می گوید: «بهتر است روشی برای درمان وجود داشته باشد که بیمار مجبور به خوردن دارو نباشد.

به همین دلیل آنتی بیوتیکی انتخاب شده که اثر آن دقیقاً مانند همان قرص های خوراکی است.

این آنتی بیوتیک مستقیم به داخل فضای زجاجیه تزریق می شود. با این روش، آنتی بیوتیک همراه با مقدار کمی کورتون داخل چشم تزریق شده و اگر لازم باشد هر هفته یا هر دو هفته، تزریق تکرار می شود.»

وی یادآور می شود: «این روش تزریق با روش قبلی مقایسه شده و مشخص شد اثر درمان و کوچک شدن ضایعه دقیقاً به یک اندازه است. البته روش جدید عوارضی مانند روش قبل نداشته و اثرش نیز کمتر از درمان خوراکی نیست.

به علاوه ممکن است سرعت بهبود بیماری نیز بیشتر باشد. همچنین این روش در مورد بچه ها که ممکن است نتوانند قرص بخورند یا خانم های باردار که اثرات روش قبلی برایشان خطرناک بود، کار را بسیار راحت کرده است.»

علائم بیماری

▪ دکتر سهیلیان در مورد علائم بیماری می گوید: «این بیماری ممکن است در ابتدا هیچ علامتی نداشته باشد.

در مواردی نیز می تواند با تاری دید مختصر و مگس پران (این احساس که چیزی جلوی چشم می پرد) شروع شود. دراین شرایط باید سریع به پزشک متخصص مراجعه شده و معاینات لازم صورت گیرد. با تشخیص بیماری، درمان نیز باید بدون فوت وقت شروع شود.»

در بیستمین کنگره سراسری چشم پزشکی ایران که از ۸ تا ۱۱ آذر ماه در مرکز همایش های بین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود، آخرین شیوه های درمان بیماری های چشمی مورد بررسی قرار می گیرد.




jamejamonline
hi dr!
     
  

 
بستنی بخوریم یا حسرت!

خوردن بستنی در دوران بزرگسالی در شما احساسات مختلف مثل احساس حسرت، ایجاد می کند.

اگر دفعه بعد هوس خوردن بستنی به سرتان زد، به یاد بیاورید که این خوراکی شیرین و خوشمزه دوران کودکی می تواند، احساسات متفاوتی را در شما به وجود آورد.

دکتر گریک توکر، روانشناس تغذیه در انگلیس با تحلیل اطلاعات آماری حاصل از ۱۰ هزار فرد بزرگسال به این نتایج دست یافته است.

دکتر توکر می گوید: احساسات ایجاد شده به دنبال خوردن بستنی حتی با توجه به نوع بستنی که انتخاب می کنید، متفاوت است.

به گزارش روزنامه اسکاتزمن، برای مثال احساسی که از خوردن بستنی آمریکایی در شما ایجاد می شود، متفاوت از احساس شما پس از خوردن بستنی اسکاتلندی است.

بستنی کورفوالی که نوعی بستنی اسکاتلندی است شما را به یاد سواحل و شهرهای ساحلی می اندازد، در حالی که بستنی ایتالیایی تصاویری از شهر فرهنگی و باستانی درخشان و جذاب ناپل را در ذهن شما ایجاد می کند.

همچنین بستنی های مدل آمریکایی به دلیل این که حاوی تکه ها و قطعات شکلات و بیسکوئیت هستند، احساس مشغولیت و هیجان را در شما به وجود می آورند.
isna
hi dr!
     
  

 
اختلافات زناشویی و استرس های شغلی موجب لاغری مفرط می شود

استرس های شغلی، اختلافات زناشویی، فشارهای درونی، استرس ها و افسردگی موجب بروز لاغری مفرط می شود.



اغلب افراد اعم از افراد عامی و تحصیلکرده چاقی را نوعی بیماری تلقی می کنند اما کمتر کسی لاغری را بیماری می دانند.

روزانه با افراد چاق بسیاری برخورد می کنیم اما از کنار افراد لاغر بدون توجه عبور می کنیم. مضرات و خطرات لاغری برای اغلب افراد پوشیده است حال آنکه لاغری مفرط، بسیاری از کمبودها و نارسایی ها و اختلالات را به دنبال دارد.

همان طور که اضافه بودن وزن بدن از حالت طبیعی باعث بروز بیماری می شود کم بودن آن نیز باعث بروز بیماری های مختلفی می شود به علاوه هستند جوانانی که به خاطر افزایش وزن بدن خود را به دست انواع داروهای شیمیایی و هورمونی می دهند و خود از عواقب آن بی خبرند.

ناراحتی های گوارشی و سوء تغذیه ای و ناراحتی های کبدی، ناراحتی های روحی و روانی، شغل های پر زحمت روحی و روانی و گاهی جسمی که در خور توانایی فرد نیست.

تغییراتی که در ترشحات داخلی برخی از غدد داخلی بدن انجام می شود سبب تغییر متابولیسم بدن شده و باعث لاغری بدن می شود.

گاهی لاغری به صورت ارثی است و فرد در حالی که در سلامت کامل به سر می برد دچار نوعی لاغری است که این حالت جزء بیماری محسوب نشده و نیازی به مداوا ندارد.

افرادی که لاغر هستند ورزش های مناسب برای خود انتخاب کرده تا عمل هضم و جذب غذا بهتر انجام شود، غذا را از روی اشتها و میل مصرف کنند، از فکر و خیال بیهوده و افسردگی و دل نگرانی پرهیز شود و حساسیت های روحی و روانی را کنار گذاشته شود.

مهدیه علیزاده، متخصص تغذیه کلینیک رژیم درمانی نواندیشان تغذیه در گفت وگو تفصیلی با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، درباره مضرات لاغری مفرط می گوید: کمبود وزن نسبت به جثه و قد فرد را لاغری می گویند.

برای تشخیص لاغری باید از جداول و فرمول های استاندارد استفاده شود و از طریق مقایسه فرد با افراد هم سن و سال لاغری و کمبود وزن مشخص نمی شود.

به گفته وی نمایه توده بدن (BMI) یکی از روش های غیر مستقیم برای تعیین میزان چاقی و ارزیابی وزن بدن است و از طریق فرمول نمایه توده بدن برابر وزن بر حسب کیلوگرم تقسیم برتوان ۲ قد بر حسب متر محاسبه می شود.

در واقع لاغری حالتی است که وزن بدن ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از وزن ایده آل بدن باشد.( نمایه توده بدنی کمتر از ۱۸،۵)

این متخصص تغذیه معتقد است که لاغری می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که مهمترین آنها می توان به فشارهای درونی، استرس ها و افسردگی اشاره کرد.

علیزاده می افزاید: از جمله این فشارها می توان به استرس های شغلی، اختلافات زناشویی، تصور نادرست از جثه و وزن خود و تبلیغات صوتی و تصویری اشاره کرد که هریک از موارد اشاره شده می تواند علت لاغری فرد باشد.

وی اضافه می کند: بیماری هایی مانند هیپرتیروئیدیسم (پر کاری تیروئید)، دیابت (بیماری قند خون بالا)، بیماری های انگلی، بیماری های گوارشی و اختلالات هورمونی و اختلالات بلع می تواند موجب لاغری فرد شود که برای درمان لاغری در این افراد ابتدا بایستی بیماری زمینه ای فرد درمان شود، بنابراین این افراد ابتدا باید به متخصصان داخلی مراجعه کرده تا علت اصلی بیماریشان شناخته شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی می گوید: برخی افراد هیچ بیماری زمینه ای نداشته و با وجود تغذیه صحیح همچنان لاغرند.

دانشمندان معتقدند نوع چربی بدن این افراد با دیگران تفاوت داشته و مانع افزایش وزن این افراد می شود به این افراد توصیه می شود اگر لاغری فرد مفرط نبوده و خطر سوء تغذیه فرد را تهدید نمی کند، اقدامی برای چاق شدن نکند زیرا وزن فعلی فرد، وزن سلامت بوده و هرگونه تغییر در آن موجب به هم خوردن نظم طبیعی بدن می شود.

علیزاده می افزاید: اکثر موارد لاغری به علت کم غذایی و بد غذایی افراد است، بدن انسان به مقدار معینی انرژی برای فعالیت روزمره نیاز دارد که بسته به خصوصیات فردی متفاوت است و از طریق غذاها به بدن می رسد که اگر میزان این انرژی دریافتی کمتر از نیاز بدن فرد باشد بدن مجبور است این نیاز را از ذخایر طبیعی خود تأمین کند که این امر موجب سوخت چربی ها و تحلیل عضلات و در نهایت لاغری فرد می شود.

وی معتقد است: درمان های لاغری به ۲ دسته دارویی و رژیم درمانی تقسیم می شوند. درمان دارویی فقط به افرادی توصیه می شود که بیماری زمینه ای داشته و علت لاغری آنها بیماری است.

این افراد باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنند در غیر این صورت در افراد سالم تنها راه درمان تاکید بر رژیم درمانی است و به هیچ وجه مصرف دارو توصیه نمی شود.

این متخصص تغذیه می افزاید: متأسفانه امروزه برخی از پزشکان برای افزایش اشتها و درمان لاغری از داروهایی نظیر سیپروهپتادین استفاده می کند که داروها برای مصارف دیگر بوده و افزایش اشتها جز عوارض جانبی آن است.

وی اضافه می کند: سایر داروها نظیر داروهای کورتونی یا هورمونی نیز عوارض وحشتناک و گاهی جبران ناپذیر بر بدن فرد می گذارنی بنابراین دارو درمانی در افراد سالم به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

فقط در موارد خاص ممکن است در کنار رژیم غذایی نیاز به مکمل های غذایی نظیر ب کمپلکس، روی، مولتی ویتامین مینرال باشد.

وی معتقد است: سعی کنید در موقع غذا خوردن از عواملی که تمرکز شما را از غذا کم می کند نظیر صحبت کردن، فکر کردن، تماشای تلویزیون پرهیز شود.

مقداری مواد غذایی همیشه در طول روز در دسترستان باشد تا هر زمان که گرسنه شدید بخورید. از نوشیدن آب قبل و در طول صرف غذا پرهیز شود.

علیزاده می افزاید: از مصرف غذاهای پرحجم و کم کالری نظیر سالاد و سبزی های با غذا یا قبل از آن خودداری کنند، لاغری یک بیماری مزمن است و مثل هر بیماری مزمن دیگری برای درمان نیاز به زمان دارد و در درمان لاغری خود هیچگاه عجله نکنند.

وی می گوید: سعی شود یک برنامه ورزشی منظم به برنامه زندگی خود اضافه کنند تا هم اشتهای بیشتری به غذا پیدا کنند هم از نظر روانی آرام بخش است.

از مواد غذایی کم حجم و پر کالری در فواصل غذاهایتان استفاده کنند. مغزهایی چون فندق ،پسته، بادام و گردو و میوه هایی نظیر موز، انگور، خربزه مفید و پر کالری هستند.

farsnews
hi dr!
     
  

 
تشخیص، گامی بلند برای درمان بیماری های لاعلاج

تشخیص بیماری های ژنتیکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و حتی منجر به درمان بعضی از بیماری های لاعلاج خواهد شد.



دکتر محمد روحانی دبیر علمی چهارمین کنگره سالیانه انجمن نوروژنتیک ایران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران دانشجویان ایران “ایسکانیوز”اظهار داشت:با توجه به اینکه در بیماری های ژنتیکی تشخیص از اهمیت ویژه ای برخوردار است و حتی منجر به درمان بعضی از بیماری های لاعلاج نیز خواهد شد متاسفانه خانواده ها به دلیل هزینه های بالای اینگونه بیماری های وقتگیر و تخصصی ،رغبتی به تشخیص و درمان مخصوصا بیماری های غیر قابل درمان ندارند و هزینه ای صرف اینگونه بیماری ها نمی کنند.

این مساله از این جهت ارزشمند است که با توجه به مجوزهایی که داده می شود از تولد فرزندان مبتلای دیگر جلوگیری شود.

وی افزود:به دلیل هزینه های بالای تشخیص و درمان بیماری های ژنتیکی و ناتوانی مالی بعضی خانواده های مبتلا و واگذاری درصد کمی از هزینه ها برعهده بیمه دچار محدودیت شدید بودجه هستیم و امیدواریم دولت حمایت مالی خود را از بیمه افزایش دهد تا آنها نیز بتوانند عمده هزینه های آزمایشگاهی، تشخیص و درمان بیماری های ژنتیکی را برعهده بگیرند.

روحانی تاکید کرد:با وجود حمایت ها هرچه بیشتر بیمه از هزینه های بالای این بیماری ها،خانواده ها با دقت و اطمینان بیشتری اقدام به پیگیری بیماری فرزندان خود می کنند.

وی در ادامه به وجود انجمن های حمایتی از جمله انجمن تالاسمی،انجمن سرع،انجمن ms اشاره کرد و گفت :این سازمان ها نیزبه دلیل اجتماعی و غیر دولتی بودن دچار مشکل تامین بودجه هستند و توان سرمایه گذارری در این موارد را ندارند و بیشتر خود را درگیر مسائل بعد از بیماری کرده اند.این درحالی است که با تخصیص %۱۰ از هزینه های درمان برای تشخیص،به راحتی بار درمانی موثری را بدست خواهیم آورد
iscanews
hi dr!
     
  

 
کیلکا، استخوان ساز است

کلسیم بیشتر در ماهی های کیلکا وجود دارد که موجب تعادل اسید و باز، انعقاد خون و استخوان سازی می شود.

مرتضی صفوی در گفت و گو با فارس افزود: در ۱۰۰گرم ماهی ۷/۰ تا ۲ گرم مواد معدنی وجود دارد که غلظت آن در ماهی های با چربی و بدون چربی تفاوتی ندارد.

وی گفت: ماهی سرشار از ید، فسفر، آهن، سلنیم، منیزیم، کلر، فلور، گوگرد و پتاسیم است.

این متخصص تغذیه افزود: تفاوت مهم ماهی با گوشت قرمز در مقدار ید است. این ماده در گوشت ماهی بیشتر وجود دارد که ترکیب اصلی هورمون تیروئید می توان نام برد.

صفوی گفت: وجود ید از بیماری گواتر جلوگیری می کند. کسانی که در کنار دریاها و اقیانوس ها زندگی می کنند به دلیل مصرف بیشتر ماهی این بیماری به ندرت در آنها دیده می شود.

در گذشته بیش از ۹۰ درصد از مردم ایران بیماری گواتر داشتند ولی به دلیل استفاده از مواد غنی از ید به ۸ درصد رسیده است.
farsnews
hi dr!
     
  

 
هورمون درمانی خطر بروز سرطان تخمدان را افزایش می دهد

محققان دانشگاه آکسفورد در تحقیقات صورت گرفته دریافتند که هورمون درمانی در دوران یائسگی می تواند خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در زنان افزایش دهد.

به نقل از Science Daily ، پژوهشگران در پژوهش های خود روی زنان یائسه به این نتیجه رسیدند زنانی که برای کاهش علائم یائسگی همچون گرگرفتگی به درمان های هورمونی رو می آورند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان تخمدان قرار دارند.

محققان با بررسی ۱۲۶۹۲۰ زن در طول ۹ سال که ۴۲۴ نفر از آن ها در این مدت به سرطان تخمدان مبتلا شده بودند، دریافتند که هورمون درمانی به منظور کاهش علائم یائسگی تنها باید در کوتاه مدت انجام گیرد و استفاده از هورمون ها در طولانی مدت باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان تخمدان می شود.

مطالعات پیشین ارتباطی را میان هورمون درمانی و افزایش خطر سرطان تخمدان نشان نداده بود ولی تحقیقات اخیر حاکی از آن است که استفاده از هورمون درمانی در دوران یائسگی ۲۹ درصد خطر بروز سرطان تخمدان را افزایش می دهد.

========================


آب نارگیل پوست را زیبا می کند


آب نارگیل که در داخل میوه سبز نارگیل وجود دارد، موهبت طبیعت برای بشر است.

این مایع پرخاصیت سرشار از ویتامین ها، املاح معدنی، آمینواسیدها، کربوهیدرات ها، آنتی اکسیدان ها، آنزیم ها و سایر ریزمغذی های مفید است.

در واقع آب نارگیل حاوی تمام ریزمغذی هایی است که برای سلامت انسان ضروری هستند.

آب نارگیل نه تنها هیچ عوارض جانبی ندارد، بلکه برای درمان سریع بسیاری از مشکلات بهداشتی نیز سودمند است.

این مایع یکی از بهترین محصولات برای مراقبت و حفظ سلامت پوست است.
hi dr!
     
  
صفحه  صفحه 35 از 60:  « پیشین  1  ...  34  35  36  ...  59  60  پسین » 
علم و دانش

پزشکی سلامت (آرشیو شماره دو)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA