انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 27 از 57:  « پیشین  1  ...  26  27  28  ...  56  57  پسین »

پزشکی سلامت (آرشیو شماره سه)



 
در مورد «ذات الریه یا سینه پهلو» چه می دانید؟

ذات الریه یا سینه پهلو یکی از بیماری های عفونی پارانشیم ریه است و بر اثر آلودگی به باکتری ها، ویروسها، قارچها، انگل ها و یا صدمات شیمیایی و فیزیکی ریه ایجاد می شود. این بیماری در تمام گروه های سنی ممکن است رخ دهد و یکی از علل اصلی مرگ در سالمندان و نوزادان است. سازمان بهداشت جهانی برآورد کرده است که یک سوم مرگ ومیر نوزادان زیر یک سال ناشی از ذات الریه است. بهبودی بستگی به نوع بیماری، انتخاب روش درمانی مناسب و سلامت جسمی شخص دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، زمانی که شخصی به بیماری ذات الریه مبتلا می شود، ریه های وی بر اثر عفونت های ویروسی، قارچی و باکتریایی ملتهب می شود و در نتیجه کیسه هوایی ریه ها کوچک و کوچکتر می گردد و باعث سخت شدن تنفس می شود.
در حالت طبیعی کیسه هوای ریه ها که مملو از هوا هستند مبادله گاز اکسیژن را در ریه ها تسهیل می نماید در حالی که در بیماری ذات الریه، این کیسه ها به جای اینکه مملو از هوا باشند با چرک و خلط پر می شوند و با نشانه هایی از جمله احساس درد در قفسه سینه، سرفه کردن، به سختی تنفس کردن و… همراه می شود.
ذات الریه بیماری خطرناک است و در صورت تداوم نشانه ها باید بلافاصله به پزشک مراجعه کرد تا در صورت نیاز در بیمارستان بستری شد، در غیر این صورت می تواند منجر به مرگ شود.
بیماری هایی زمینه ای همچون آسم و ضعف سیستم ایمنی می تواند عوارض ناشی از ذات الریه را افزایش دهد. در بعضی مواقع ذات الریه بر اثر ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی به وجود می آید که در شرایط عوارض ناشی از ذات الریه خطرناکتر از حد معمول است.
ذات الریه انواع مختلفی دارد که می توان بر اساس تفاوت های آنها را در دسته های ویروسی، قارچی و باکتریایی طبقه بندی کرد. رایج ترین نوع ذات الریه، ذات الریه ایست که در اثر باکتری به وجود می آید و ذات الریه قارچی نیز از آن ناشی می شود.
عفونت های ریوی که منجر به ذات الریه های حاد و مزمن می شود، ممکن است در مدت سه هفته و یا کمتر از آن نشانه های خود را بروز دهد. این عفونت های ریوی یکی از اصلی ترین عوارض و تبعات عفونت های قارچی و باکتریایی محسوب می شود.
ذات الریه نشانه های زیادی دارد و نباید آن را با آنفلوانزا و سرماخوردگی اشتباه گرفت. نشانه های ناشی از آن در ابتدا قابل تحمل است اما به مرور زمان دردناک و غیرقابل تحمل می شود؛ افرادی که به ذات الریه مبتلا هستند عوارض و نشانه هایی از قبیل احساس سرما، سرفه های مکرر، احساس خستگی، گرفتگی ماهیچه ها، تب بالا، بزرگ شدن غده های چرکی، یرقان، احساس درد در قفسه سینه، تند شدن فاصله تنفس و سخت شدن تنفس را از خود بروز می دهند.
از بارزترین نشانه ها نیز می توان به لرزش صدا، تب بالا، سرفه های خشک، زیاد شدن خلط سینه و سخت شدن تنفس اشاره کرد.
ذات الریه، از نتایج عفونت های قارچی، باکتریایی و ویروسی می باشد. ذات الریه ممکن است بعد از مبتلا شدن به آنفلوانزا و سرماخوردگی بروز کند. درست است که آنفلوانزا و سرماخوردگی واگیردار است اما خود بیماری ذات الریه قابل انتقال نمی باشد، به طوری کلی، ذات الریه بیماری خطرناکی است که ممکن است شخص مجبور باشد هفته ها و یا حتی چند ماه در بیمارستان بستری شود.
فاکتورهایی از جمله اعتیاد به الکل، سیگار کشیدن، حملات ناگهانی قلبی، آسم، بیماری سلول های داسی شکل، سوء تغذیه، آلرژی، استفاده زیاد از مواد شیمیایی و … خطر ابتلا به ذات الریه را افزایش می دهند که پزشک متخصص برای تشخیص ذات الریه و توصیه های لازم بعد از آن این موارد را در نظر می گیرد.
بیش ترین خطر بیماری ذات الریه، کودکان ۷ تا ۱۲ساله را تهدید می کند. در افراد بزرگسال نیز باعث اختلال در سیستم ایمنی می شود و اگر به موقع درمان نشوند، خطرات جبران ناپذیری و حتی مرگ را به دنبال دارد.
در ابتدای تشخیص، پزشک مربوطه، به صدای ریه ها گوش می کند، در مورد نوع تنفس و اختلالات آن آزمایشاتی را انجام می دهد. در مواردی که به تست های پیشرفته نیاز است از اشعه X استفاده می شود با این کار مشخص می شود که آیا در ریه ها، هوا انباشته شده و یا چرک، در صورتی که مایع موجود چرک و عفونت باشد مشخص می شود که فرد به ذات الریه مبتلا می باشد.
روند معمول درمان ذات الریه به گونه ای است که برای فرد آنتی بیوتیک های ویژه تجویز می شود اما با سرم به سیاهرگ های وریدی وارد شود. بنابراین آنتی بیوتیک های خوراکی در درمان این بیماری نقشی ندارند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی سیمپتم فایند، در ذات الریه مزمن، دستگاهی همیشه با بیمار همراه است که اکسیژن خالص را به ریه ها بفرستد. اشعه X این کمک را می کند که آیا تغییراتی در ریه دیده می شود یا خیر و اگر دیده می شود چگونه تغییراتی است؟ آیا فرد به ذات الریه مبتلا است؟ اگر مبتلا است کدام نوع؟ پس اشعه X نقش مهمی در تشخیص و درمان این بیماری داشته است و در مواردی که ذات الریه برای فرد، دردناک و غیرقابل تحمل است بهتر است هم قبل و هم بعد از بهبود از آنتی بیوتیک استفاده شود. البته در بیمارستان آنتی بیوتیک از طریق رگ های وریدی به بدن وارد می شود.
در مواردی که شخص را در منزل بستری می کنید پارچه های نم دار و بخاردار و آب مقطر می تواند مفید باشد و استفاده از دستگاه بخور عصاره نعناع نیز در فضا کمک زیادی به تنفس می کند. البته استفاده از آب میوه های خالص و غذاهای مقوی آبکی نیز می تواند در درمان بیماری موثر باشد و باعث از بین رفتن چرک و خلط در ریه ها می شود.

isna
hi dr!
     
  

 
موقع نشستن قوز نکنید و موقع ایستادن خم نشوید

تقریبا اکثر مردم در دوران بزرگسالی دچار دردهای مزمن در ناحیه تحتانی کمر می شوند که ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، کمردرد که معمولا در بین بزرگسالان شایع است اغلب بر اثر کار زیاد و سنگین، کشیدگی عضلات یا جراحت بروز می کند.
شبکه خبری تورنتو نیوز در این مقاله جدید چند نکته ساده اما موثر را توصیه کرده است که به بهبود و کاهش این نوع از کمردردها کمک می کند:
از قرار گرفتن و وضعیت ها یا انجام فعالیتهایی که موجب ایجاد یا افزایش کمردرد می شوند پرهیز کنید، در صورت نیاز می توانید برای تسکین درد از کیسه یخ استفاده کنید و فقط وقتی که واقعا احتیاج دارید از مسکن استفاده کنید. بیشتر کمردردها با ادامه فعالیتهای متعادل و سبک بهبود پیدا می کنند.
وقتی درد کمرتان تا حدی کاهش یافت می توانید از تمرینات استقامتی ساده برای ناحیه شکم، کمر و پاها همراه با حرکات کششی استفاده کنید. ورزش نه تنها درد شما را تسکین می دهد بلکه از آسیب دیدگی مجدد نیز جلوگیری می کند.
به یاد داشته باشید پس از بهبود کمردرد باید فعالیتهای خود را به تدریج شروع کرده و سطح آنها را به آرامی افزایش دهید. تحرک خیلی کم موجب از دست رفتن انعطاف پذیری، مقاومت و توان این قسمت از بدن و در نهایت بروز مجدد درد می شود.
از خوابیدن روی شکم پرهیز کنید چون وقتی به این وضعیت می خوابید شکمتان به سمت زمین می افتد و در نتیجه کمر حالت قوسی پیدا می کند که این امر موجب افزایش گودی کمر و بروز درد می شود. خوابیدن به پشت و روی کمر هم به همین نحو ناراحت کننده و مضر است. بنابراین کارشناسان توصیه می کنند که به پهلوها بخوابید و پاهایتان را از قسمت زانو اندکی خم کنید. در این وضعیت فشار روی ستون فقرات ناشی از کشیدگی گودی کمر به حداقل می رسد. همچنین می توانید در حالت نشسته زیر زانوهای خود یک بالشتک قرار دهید. با این کار ران ها به سمت بالا می آیند، گودی کمر کمتر می شود و فشار در این ناحیه کاهش پیدا می کند.
به نحوه نشستن و ایستادن خود نیز دقت داشته باشید. چون قرار گرفتن در یک وضعیت بد نشسته یا ایستاده از عوامل اصلی درد کمر است. موقع نشستن قوز نکنید و موقع ایستادن خم نشوید.

isna
hi dr!
     
  

 
آب استخر را قورت ندهید!

رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی توصیه کرد: در صورت ورود آب استخر به دهان نباید آن را قورت بدهید چون آب بیشتر استخرها آلوده به میکروبهایی هستند که در سطح بدن افراد وجود دارد.
دکتر ایرج خسرونیا در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: اگرچه کلر باعث ضدعفونی شدن آب می شود اما بر سلامت پوست و چشم افراد تاثیر منفی می گذارد.
وی تاکید کرد: کودکان زیر ۵ سال را برای شنا به استخرهای عمومی نبرید چون این کار باعث ابتلای کودکان به عوارض پوستی و انتقال برخی بیماریها به آنان می شود.
رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی به افرادی که برای تفریح کوهنوردی می کنند، توصیه کرد: مواد غذایی فاسد شدنی را همراه خود به کوهستان نبرید بلکه از موادی مانند نان، خرما، سبزی و میوه ها در این مکان استفاده کنید.
وی تاکید کرد: افرادی که برای کوهنوردی می روند لازم است لباسهای ضخیم نپوشند تا گرمازده نشوند. علاوه بر آن در طول کوهنوردی از مایعات بهداشتی مانند آب و آب میوه استفاده کنند.
رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به خطر گزش حشرات در فصل تابستان اظهار کرد: ممکن است برخی از افراد به نیش حشرات زیاد حساسیت داشته باشند. بنابراین لازم است آنان زمانی که به مناطق کوهستانی می روند لباسهای پوشیده به تن کنند تا نیش حشرات به آنان آسیب نرساند. علاوه بر آن، این افراد می توانند داروهای ضد حساسیت همراه خود ببرند.
وی توصیه کرد: در این مناطق به گیاهان دست نزنید چون این کار باعث بروز آلرژی و کهیر می شود و گاهی اوقات تنگی نفس را به همراه دارد.
خسرونیا در ادامه گفت: مبتلایان به بیماریهای قلبی و ریوی به ارتفاعات نروند و در سطوح مسطح تفریح کنند.
isna
hi dr!
     
  

 
مدیتیشن، فعالیت مغزی را تغییر می دهد

روانشناسان می گویند نتایج یک بررسی جدید نشان داده است که پس از ۵ هفته تمرین مدیتیشن و مراقبه، تغییراتی در فعالیت مغزی ایجاد می شود.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، متخصصان دانشگاه ویسکونسین در این مطالعه تاثیرات مدیتیشن روی فعالیت مغزی را در یک دوره کوتاه مدت بررسی کردند.
در آغاز مطالعه از تمام داوطلبان تست فعالیت الکتریکی مغزی گرفته شد. سپس از گروهی از این افراد خواسته شد که در تمرینات مراقبه شرکت کنند و قرار شد گروه دوم دیرتر تمرینات را آغاز کنند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گروه اول در هفته در دو جلسه نیم ساعته این تمرینات را انجام دادند.
نتایج آزمایشات نشان داد در افرادی که این تمرینات را انجام داده بودند منطقه چپ لب پیشانی در مغز فعالیت بیشتری پیدا کرد. در حالی که در گروهی که تمرینات را انجام نداده بودند هیچ تغییری حاصل نشد.
جزییات این مطالعه در مجله «دانش روانشناسی» منتشر شده است.

=========================

خواب کافی، بازده ورزشکاران را افزایش می دهد

متخصصان علوم بهداشتی دانشگاه استانفورد در یک مطالعه جدید خاطرنشان کردند که خواب کافی توان و بازده فیزیکی ورزشکاران را بهبود می بخشد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، در این مطالعه از اعضا تیم بسکتبال مردان دانشگاه استانفورد خواسته شد تا مدت ۶ هفته شبی ۱۰ ساعت بخوابند. متخصصان متوجه شدند که پس از این ۶ هفته خواب و استراحت کافی، دقت بازیکنان در شوت زدن ۹ درصد افزایش پیدا کرد.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، دکتر چری ما از متخصصان کلینیک اختلالات خواب و آزمایشگاه مطالعات استانفورد در این بررسی ها تاکید کرد که خواب و استراحت کافی به اندازه تعلیمات و رژیم غذایی برای ورزشکاران ماهر و حرفه ای حائز اهمیت است. در جریان این مطالعه بازیکنان از نوشیده قهوه و الکل خودداری کردند.
این یافته در مجله خواب منتشر شده است.
hi dr!
     
  

 
زنان از مصرف قرص های هورمونی در ماه رمضان خودداری کنند
یک متخصص مغز و اعصاب توصیه کرد: زنان در ماه های گرم سال و به ویژه ماه رمضان از مصرف قرص های هورمونی مانند قرص های ضدبارداری خودداری کنند.
به گزارش خبرنگار«بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر فرامرز امیری در حاشیه چهارمین کنگره انجمن سکته های مغزی ایران در جمع خبرنگاران، افزود: زنان در ایران به ویژه در ماه رمضان قرص های هورمونی مصرف می کنند اما انجام این کار در ماه رمضان تنها در شهر تهران باعث افزایش هفت برابری ابتلا به ترومبوز سینوس های مغزی می شود.
این عضو کمیته علمی چهارمین کنگره انجمن سکته های مغزی ایران در ایران در ادامه، اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان از سویی ناشتایی باعث افزایش غلظت خون می شود و از سوی دیگر مصرف قرص های ضد بارداری بر عملکرد عروق تاثیر منفی می گذارد بنابراین به زنان توصیه می شود روزه بگیرند ولی قرص های ضد بارداری نخورند.
وی درباره علل ابتلا به ترومبوزهای سینوس های مغزی اظهار کرد: افزایش انعقادپذیری خون، ابتلا به بیماری های خونی، روماتولوژیک و عفونت ها علاوه بر مصرف فرآورده های هورمونی مانند قرص های ضدبارداری از علل ابتلا به این بیماری هستند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دیگری از صحبت های خود، گفت: بیماری ترومبوز سینوس های مغزی نوعی سکته مغزی است که با سکته های مغزی معمولی متفاوت است. چون سکته های مغزی معمولی بر اثر انسداد یا پارگی شریان خون رسان به مغز به وجود می آید، ولی در ترومبوز سینوس های مغزی انسداد سیاهرگ موجب بروز سکته های مغزی می شود.
امیری افزود: با توجه به خصوصیات ساختاری وریدهای مغزی معمولا طیف علایم بالینی در بیماری های ترومبوتیک سینوس های مغزی متفاوت است و خصوصیات بالینی کاملا متفاوتی دارند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه گفت: زنان و اطفال بیشتر دچار ترومبوز سینوس های مغزی می شوند و این بیماری معمولا با سردرد، تشنج، اختلال در هوشیاری و گاهی اوقات ضعف اندام ها همراه است.
وی درباره کودکانی که به ترومبوز سینوس های مغزی دچار می شوند، اظهار کرد: کودکان زیر شش سال معمولا به علت ابتلا به اسهال و استفراغ و کاهش آب بدن به ترومبوز سینوس های مغزی مبتلا می شوند. چرا که این بیماری ها باعث افزایش غلظت خون می شوند. عفونت های گوش و سینوزیت نیز از دیگر عوامل ابتلای کودکان به ترومبوز سینوس های مغزی است.
وی با اشاره به چگونگی تشخیص ترومبوزهای سینوس های مغزی، اظهار کرد: تشخیص این بیماری بعد از شک بالینی و انجام «ام آر آی» انجام می شود. لازم است مبتلایان به این بیماری در بیمارستان بستری شوند و با انجام درمان های تزریقی، وسعت ترومبوز سینوس های مغزی کاهش یابد و عوارض بالینی ناشی از آن کنترل شود.
امیری در پایان درباره راهکای پیشگیری از ابتلا به ترومبوز سینوس های مغزی، گفت: با توجه به علل متنوع ابتلا به این بیماری، روش های پیشگیری از آن گوناگون است. با این حال به افراد توصیه می شود که مایعات کافی مصرف کنند و فرآورده های هورمونی مانند قرص های جلوگیری از بارداری را خودسرانه مصرف نکنند علاوه بر آن لازم است در صورت ابتلا به عفونت های گوش، حلق و دندان برای درمان این بیماری ها، به سرعت اقدام کنند.

isna
hi dr!
     
  

 
هیپنوتیزم، سرعت بهبودی پس از جراحی را بالا می برد

پزشکان ادعا کرده اند استفاده از تکنیک هیپنوتیزم همراه با بی حسی موضعی برای زنانی که تحت عمل جراحی سرطان سینه قرارگرفته اند نه تنها سرعت بهبود یافتن آنها را پس از جراحی افزایش می دهد بلکه احتمال عود کردن سرطان را نیز کمتر می کند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این روش همچنین موجب می شود که بیماران زودتر از بیمارستان مرخص شوند و به طور کلی از روند درمان راضی تر باشند. با این حال تکنیک فوق فقط برای جراحی هایی استفاده می شود که خود بیمار انگیزه این کار را داشته باشد. متخصصان بیهوشی در بلژیک به تازگی استفاده از این روش را توصیه کرده اند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این متخصصان تقریبا به طور روزانه و دائمی جراحی های سینه و تیروئید را انجام می دهند. روش فوق روی دو گروه از بیماران آزمایش شده و نتایج امیدوارکننده ای داشته است.
جزئیات این آزمایشات در کنگره اروپایی بیهوشی شناسی ارائه شده است.


==========================
چگونه با مبتلایان به بدبینی مرضی برخورد کنیم؟

مدیر گروه روانپزشکی بیمارستان امام حسین(ع) توصیه کرد: حساسیت های مبتلایان به بدبینی مرضی را با نوع رفتارتان افزایش ندهید چون تحریک نکردن این بیماران در کنار درمانهای دارویی می تواند در درمان آنان موثر باشد.
دکتر مهدی صمیمی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: با توجه به آن که مبتلایان به بدبینی مرضی، بیمار هستند باید آنان را به درمان این بیماری سوق داد این در حالیست که آنان نیاز به درمان دارویی دارند و با این درمان، علائم بیماری آنان کنترل می شود اما متاسفانه برخی از آنان قبول ندارند که بیمار هستند.
مدیر گروه روانپزشکی بیمارستان امام حسین(ع) افزود: در این شرایط خانواده ها باید سعی کنند که آنان را برای درمان بیماری شان تشویق کنند و گاهی اوقات برای موفقیت در این کار لازم است با روانپزشک درباره چگونگی جلب همکاری بیمار مشورت کنند.
صمیمی با بیان اینکه سوءظن مرضی در بیماریهایی مانند بدبینی مرضی یا اختلالات هذیانی رخ می دهد، تاکید کرد: بدبینی در بین مبتلایان به بسیاری از بیماری های روانپزشکی دیگر مانند اسکیزوفرنی، اختلالات دوقطبی و افسردگی نیز دیده می شود.
وی درباره بدبینی مرضی گفت: فرد مبتلا به این بیماری نسبت به فرد یا افرادی از میان اطرافیان خود دچار سوءظن می شود. این سوءظن می تواند اشکال مختلف داشته باشد. به عنوان نمونه ممکن است به شکل احساس حسادت و خیانت بروز کند یا بیمار گمان کند که عده ای از اطرافیان قرار است به او آسیب برسانند یا درباره اش بدگویی می کنند.
صمیمی در پایان اظهار کرد: این نوع از بدبینی مرضی در بین مردان شایع تر است. مردان به دلایل زیست شناختی برای ابتلا به این بیماری مستعدتر هستند و علل اجتماعی نقشی در این زمینه ندارد البته اختلال هذیانی شیوع زیادی ندارد و بین ۵ نفر در ۱۰ هزار نفر در جهان دیده می شود.


isna
hi dr!
     
  

 
هر درد مفصلی در کودکان نشانه سرماخوردگی یا رشد قد نیست

یک فوق تخصص روماتولوژی اطفال عنوان کرد: اگر برای تب های طولانی مدت فرد زیر ۱۶ سال، منشاء عفونی بدخیمی یافت نشود ممکن است وی به یک بیماری روماتولوژیک مبتلا شده باشد.
دکتر یحیی عقیقی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اینکه بیماریهای روماتولوژیک ممکن است با برخی بیماری های عفونی اشتباه گرفته شوند، اظهار کرد: تشخیص این بیماری ها مشکل است و نمی توان همه دردهای مفصلی را روماتیسم دانست.
وی ادامه داد: به عنوان مثال ممکن است کودکی با مفاصل متورم مراجعه کند. این کودک صبح که از خواب برمی خیزد، مفاصلش خشک است و بعد از دو ساعت که مفاصلش گرم شد شروع به حرکت می کند. اگر ۴ مفصل کودک گرفتار خشکی شده باشد ممکن است در آینده دچار تغییر شکل مفصلی و حتی زمین گیر شدن او شود.
دکتر عقیقی همچنین اضافه کرد: ممکن است دو مفصل فرد گرفتار درد شود و فرد علاوه بر درد با ناراحتی چشمی به پزشک مراجعه کند و یا حتی دیدش را از دست داده باشد. همه این عوارض می تواند ناشی از مراجعه دیرهنگام و عدم تشخیص بیماری روماتولوژیک باشد.
این فوق تخصص روماتولوژی اطفال شایع ترین بیماری روماتولوژیک در ایران و در میان جوانان را «آرتریت روماتوئید» معرفی کرد و گفت: طی یک بازده زمانی سی ساله تاکنون، ۲۰۰۰ مورد از این بیماری به ثبت رسیده است. بیماری «لوپوس» نیز بیماری شایعی است که بیشتر گریبانگیر دختران می شود.
وی اضافه کرد: تب، کاهش وزن، درگیری مفاصل، اختلال در کلیه، مغز، ریه و یا دیگر اعضای بدن از جمله تظاهرات بیماری لوپوس هستند.
دکتر عقیقی بیماری های عروقی مفاصل را نیز بیماری شایعی دانست که به صورت خونریزی و دردهای مفصلی، فشارخون های نامشخص، ناراحتی های کبدی و کلیوی بروز می کنند.
این فوق تخصص روماتولوژی اطفال ضمن اشاره به این که هر تبی یک بیماری عفونی نیست، اظهار کرد: باید توجه داشت که هر تبی نمی تواند منشا یک بیماری عفونی باشد همانطور که هر درد مفصلی در کودکان نشانه سرماخوردگی و یا حاصل رشد قد نیست. کاهش وزن شدید، نامنظمی عادت ماهیانه، کم حوصلگی، بی اشتهایی و حساسیت پوست به نور آفتاب می تواند نشانه وجود یک بیماری روماتولوژیک در دختران باشد.
وی اضافه کرد: اگر سیستم ایمنی بدن به هر دلیلی دچار اشکال شود، بدن مستعد ابتلا به بیماری های روماتولوژیک می شود.
isna
hi dr!
     
  

 
ویتامین D برای زنان باردار بی خطر است

پزشکان زنان و مامایی می گویند مصرف مکمل های ویتامین D در دوران بارداری بی خطر است و حتی می تواند برای سلامت مادران باردار مفید و موثر باشد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این پزشکان می گویند مصرف این ویتامین حتی در بالاترین دوز هم هیچ تاثیر سوئی روی مادر و جنین وی ندارد.
دکتر بروس هولیز از کارشناسان مامایی در دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی برای مشخص کردن اثرگذاری مصرف دوزهای مختلف این ویتامین به طور روزانه در زنان سالمی که باردار بودند آزمایشات فوق را انجام دادند.
دکتر هولیز در این باره اظهار داشت: تاثیر این ویتامین روی مادر و جنین در دوران بارداری مدت های زیادی به یک موضوع بحث برانگیز تبدیل شده بود و سوءتعبیرهایی هم مبنی بر خطرهای احتمالی مصرف ویتامین D در این دوران منتشر شده است اما با این وجود مطالعات اندکی انجام شده بود که بتواند صحت و سقم این فرضیه را به اثبات برساند.
در مطالعه جدید هولیز و دستیارانش روی ۳۵۰ زن باردار که در هفته های ۱۲ تا ۱۶ بارداری بودند به دقت آزمایش کردند و نتیجه گرفتند که مصرف دوز روزانه ۴۰۰۰ واحد بین المللی از این ویتامین برای کمک به حفظ سوخت و ساز طبیعی در مادران باردار مفید است.
این مطالعه در مجله «بررسی استخوان و املاح بدن» به چاپ رسیده است.


======================

سه توصیه مهم برای دریافت ویتامین D همزمان با مراقبت از پوست

آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا متخصصان همواره تاکید دارند از اهمیت ویتامین D برای بدن غافل نشوید و مراقب عوارض ناشی از کمبود این ویتامین حیاتی باشید؟
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این ویتامین در تقویت و محکم شدن استخوان بندی بدن و نیز پیشگیری از انواع سرطان ها و بیماری قلبی بسیار موثر است در حالی که این روزها تبلیغات و توصیه های فراوان برای محافظت در برابر تشعشعات فرابنفش خورشیدی ما را با کمبود شدید این ویتامین و پیامدهای ناشی از آن مواجه کرده است و بهای این مراقبت شدید دربرابر نورخورشید، محرومیت از مزایای ویتامین D است.
هرچند مقدار کلی از این ویتامین برای بدن ضروری است اما همین مقدار کم تاثیر فوق العاده زیادی دارد. در واقع کمبود ویتامین D با بروز سرطان سینه، سرطان روده بزرگ، سرطان پروستات، افسردگی، افزایش وزن، ام اس و بسیاری از مشکلات و بیماریهای دیگر ارتباط دارد.
اما چگونه می توانیم این ویتامین را به بدنمان برسانیم؟ یکی از مهمترین منابع تولید این ویتامین در بدن نور خورشید است اما اینجا یک مشکل کوچک وجود دارد. در واقع ضد آفتاب ها به طور کل توانایی بدن ما را در تولید ویتامین D مسدود کرده است. بنابراین در دنیایی که همه چیز قربانی تشعشعات مضر خورشیدی شده است شکی نیست مشکلات ناشی از کمبود این ویتامین بیشتربروز می کند. اما تکلیف ما چیست و چگونه می توانیم این پارادوکس را حل کنیم؟
سایت تخصصی ارگانیک در مقاله ای در این باره ۳ راه کار اصلی را توصیه می کند که به شما امکان می دهد در عین حال که پوست خود را در برابر تشعشعات مضر خورشیدی محافظت می کنید بتوانید به میزان کافی نیز ویتامین D دریافت کنید. از این سه راهکار انجام حداقل دو مورد آن ضروری است. این راهکارها عبارتند از:
قرار گرفتن در برابر نور خورشید در مدت زمان مناسب و با روش صحیح: شما می توانید ظرف چند دقیقه در هر روز در تماس با نور آفتاب قرار بگیرید اما در این چند دقیقه ضمن اینکه پوست صورت خود را با ضد آفتاب محافظت می کنید به دست ها یا احیانا پاهای خود هیچ لوسیونی نزنید تا آفتاب اندکی با پوست شما تماس پیدا کند. برای کسانی که پوست حساس دارند که سریع آفتاب سوخته می شود در روزهای پاییز و بهار ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در روز و در روزهای گرم تابستان ۱۵ تا۲۰ دقیقه تماس روزانه کافی است.
رژیم غذایی حاوی ویتامین D داشته باشید: متاسفانه غذاهای زیادی وجود ندارند که به طور طبیعی حاوی این ویتامین باشند. اما ماهی چرب، روغن ماهی، روغن کبد ماهی و ماهی آزاد بهترین منابع این ویتامین هستند. برخی از غذاهای ارگانیک غنی شده با این ویتامین نیز مفید هستند.
مکمل ها هم روشی دیگر برای تامین ویتامین D هستند: متخصصان توصیه می کنند که روزانه هزار واحد بین المللی از این ویتامین برای کودکان و بزرگسالان ضروری است مگر برای کسانی که زیاد در تماس با نور خورشید هستند که این افراد باید مقدار مصرف مکمل های خود را کاهش دهند.
isna
hi dr!
     
  

 
دنیای علم، ۶۶۲ گونه میکروب جدید را در ناف انسان کشف کرد

دانشمندان با نمونه برداری از رشته های دی ان ای ناف انسان دریافتند که ۶۶۲ گونه میکروب جدید در دنیای علم در ناف وجود داشته که آن را به محیطی آماده برای رشد باکتری ها تبدیل می کند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پروژه تنوع زیستی ناف که توسط دانشمندان دانشگاه نورث کارولینا در رالی اجرا می شود، به تجزیه و تحلیل سواب درون ناف داوطلبان می پردازد.
با دستیابی به اولین دوره نتایج رشته های دی ان ای از پروژه تنوع زیستی ناف و تحلیل ۹۵ نمونه، تاکنون بیش از ۱۴۰۰ رشته باکتریایی شناسایی شده اند که نیمی از آنها هنوز برای دنیای علم ناشناخته هستند.
در ۶۶۲ مورد، دانشمندان نمی توانستند میکروبهای شناسایی شده را در طبقه بندی خاصی قرار دهند.
هدف این پروژه، آشناسازی مردم با میکروب شناسی و تخفیف نگرانی های عمومی در مورد میکروبهای عامل بیماری ها است. از سوی دیگر از اهداف دیگر این طرح، ارائه اطلاعات بسیار در مورد میکروبیوم بدن انسان به معنی مجموعه میکرواورگانیسم هایی که در بدن انسان زندگی می کنند، است.
در این آزمایشات دو تن از نویسندگان علمی سایتهای نیوساینتیست و دیسکاور نیز شرکت داشتند. کارل زیمر و پیتر آلدهوس نمونه های سواب خود را به این تحقیقات اهدا کردند. برخی از نمونه میکروبی موجود در سواب زیمر تا پیش از آن تنها در در اقیانوسها و برخی دیگر در خاک ژاپن یافت شده بود و این در حالی است که زیمر تا کنون در هیچ کدام از مکانهای یاد شده حضور نداشته است!
این محققان توانسته اند تعداد زیادی میکروب جدید را ثبت کنند، اما بسیاری از آنها در گروهای کوچک هستند. حدود ۴۰ گونه برای حدود ۸۰ درصد جمعیت باکتریایی موجود در ناف انسان تخمین زده شده است.

isna
hi dr!
     
  

 
تشک های ابری و بالشت های بلند موجب درد گردن و ستون فقرات می شود

مسوول انجمن فیزیوتراپی استان یزد گفت: تشک ابری در درازمدت سبب درد در نواحی سر، گردن و ستون فقرات پشتی می شود.

به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» ایسنا، ذبیح الله برجسته گفت: تشک استاندارد تشکی است که زمانی روی آن می خوابیم مقدار جابه جایی ارتفاع تشک به سمت پایین ۲ سانتیمتر بیشتر نباشد زیرا هرچه این گودی بیشتر باشد باعث افزایش یا کاهش قوس نواحی کمر و گردن می شود.

وی در خصوص شرایط بالشت مناسب گفت: بالشت باید گودی گردن را پر کند و آزاد نباشد در غیر این صورت، باعث خستگی عضلات ناحیه پشت ستون فقرات گردن می شود. همچنین بالشت نباید خیلی بلند باشد چون موجب تغییرات قوس ناحیه گردن و پشت می شود.

وی یکی از انواع صحیح خوابیدن را حالت طاق باز عنوان کرد و افزود: در این حالت بالشت باید در حد پر کردن گودی گردن باشد و اگر فردی احساس کشش در نواحی کمر و یا لگن داشت، می تواند یک بالشت به ارتفاع ۵ سانتیمتر زیر زانو قرار دهد.

مسوول انجمن فیزیوتراپی استان یزد حالت دیگر صحیح خوابیدن را خوابیدن به پهلو ذکر کرد و ادامه داد: در این حالت بالشت باید به اندازه ی عرض شانه بوده به طوری که سر و گردن در امتداد ستون فقرات قرار گیرد. همچنین پاها به داخل شکم خم شده و یک بالشت نیز جلوی زانوی پایین قرار گیرد و پای بالایی بر روی بالشت باشد.

این فیزیوتراپیست در خصوص افرادی که عادت به خوابیدن بر روی شکم را دارند، ابراز کرد: بهتر است این افراد در هنگام خوابیدن یک بالشت ۳ تا ۴ سانتیمتری را زیر ناحیه شکم و لگن قرار دهند که در غیر این صورت موجب افزایش قوس کمر و درد کمر شدید می شود.
hi dr!
     
  
صفحه  صفحه 27 از 57:  « پیشین  1  ...  26  27  28  ...  56  57  پسین » 
علم و دانش

پزشکی سلامت (آرشیو شماره سه)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA