انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 42 از 57:  « پیشین  1  ...  41  42  43  ...  56  57  پسین »

پزشکی سلامت (آرشیو شماره سه)


مرد

 
10 باور غلط در مورد سرماخوردگی


1. بیماری را با عرق کردن از بدن بیرون کنیم
مطمئناً همه ی ما در موقع سرما خوردگی خودمان را با چند پتو پوشانده ایم تا عرق کنیم و به این ترتیب بیماری را از بدن خارج کنیم. این کار اصلاً برای رهایی از شر بیماری موءثر نیست و تنها مزیت این کار آن است که چون احساس گرما می کنید، باعث می شود احساس خوبی داشته باشید.

2. خطر ابتلا به آنفولانزا از طریق واکسن
بعضی از مردم فکر می کنند که بعد از تزریق واکسن آنفولانزا به این بیماری مبتلا می شوند؛ این موضوع اصلاً حقیقت ندارد و از آنجا نشأت می گیرد که مردم فکر می کنند واکسن آنفولانزا حاوی ویروس ضعیف شده ی این بیماری است. واکسن آنفولانزا در واقع حاوی اجزایی از ویروس این بیماری است و ویروس کامل را در خود ندارد و بنابر این نمی تواند باعث بیماری شود.

3. سیستم دفاعی ضعیف
اگر سیستم دفاعی بدن شما به دلیل سایر بیماری ها ضعیف شده باشد به این معنی نیست که در معرض ابتلا به سرما خوردگی هستید. تحقیقات نشان داده اند که افراد سالم و بیمار به یک اندازه در معرض ابتلا به سرماخوردگی هستند. جالب تر اینکه در همین تحقیق 95 درصد از افرادی که ویروس سرماخوردگی مستقیماً به بینی آنها تزریق شده بود ناقل این بیماری بودند اما تنها 75 درصد از آنها علائم بیماری را از خود بروز دادند و به سرما خوردگی مبتلا شدند.

4. ویتامین C
اینکه می گویند مصرف زیاد ویتامین C باعث درمان سرماخوردگی می شود تنها یک افسانه است. با وجودی که استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی مفید است اما هیچ تأثیری بر ویروس سرماخوردگی ندارند. وقتی به این ویروس مبتلا می شوید بهتر است از داروهای مسکن استفاده نمایید و صبر کنید تا ویروس از بدنتان خارج شود.

5. سرماخوردگی زمستانی
شایعه ای که در این باره وجود دارد این است که افراد بیشتر در طول زمستان به سرماخوردگی مبتلا می شوند اما واقعیت این است که این اتفاق بیشتر در فصل های بهار و پاییز می افتد و نه در زمستان. دلیل این مسئله آن است که ویروس سرماخوردگی در بهار و پاییز فعال می شود ولی در زمستان غیر فعال و خوابیده است.

6. نباید شیر بنوشید
بسیاری از مردم فکر می کنند که در زمان سرما خوردگی نباید شیر نوشید چون باعث تولید مایع مخاطی بیشتری می شود. این تفکر اشتباه است و شیر باعث تولید بیشتر مخاط نمی شود. شما می توانید هر قدر مایلید شیر بنوشید و هیچ تأثیری بر سر ماخوردگی تان نخواهد داشت.

7. بوسیدن بیمار سرماخورده
حتماً شنیده اید که می گویند نباید فرد مبتلا به سرماخوردگی راببوسید چون باعث می شود که بیماری به شما هم منتقل شود. واقعیت این است که مقدار ویروسی که در دهان و بر روی لب های فرد بیمار وجود دارد بسیار ناچیز است و نمی تواند شمارا بیمار کند. اما باید نگران ترشحات بینی باشید چون سرما خوردگی مطمئناً از این طریق منتقل می شود.

8. سرما باعث سرماخوردگی می شود
حتماً شما هم از بزرگتر ها شنیده اید که می گویند با لباس یا موی خیس از خانه خارج نشوید و یا حتماً خود را با لباس گرم بپوشانید چون سرما می خورید. در واقع در بیماری سرماخوردگی دمای بدن فرد یا دمای محیط هیچ تأثیری ندارد. وقتی ویروس سرماخوردگی به بدن شما منتقل شود به این بیماری مبتلا می شوید و فرقی نمی کند که احساس سرما کنید یا گرما و یا خشک باشید یا خیس.

9. نباید علائم سرماخوردگی را درمان کرد
بسیاری بر این باورند که علائم سرماخوردگی مثل سرفه، آبریزش بینی وغیره برای این بوجود آمده اند که بیماری ما را زودتر بهبود بخشند بنابراین نباید از دارو برای رفع این علائم استفاده کرد. اما واقعیت این است که این علائم نه تنها در کوتاه شدن دوره ی بیماری نقشی ندارند بلکه باعث می شوند بیماری به سایر افراد هم منتقل شود. بنابراین استفاده از داروهای مسکن و ضد سرماخوردگی علاوه بر اینکه تحمل بیماری را راحت تر می کنند، از انتشار آن هم جلوگیری می نمایند.

10.در زمان تب نباید غذا خورد
می گویند فردی که سرما خورده است در زمان تب نباید غذا بخورد امااین حرف کاملاً اشتباه است. خوردن غذا هیچ تأثیر منفی ای بر روی بدن ندارد؛ خصوصاً زمانی که بیمار هستید. در واقع عکس این مسئله درست است. خوردن غذا باعث می شود بدن سوخت کافی برای مقابله با بیماری را داشته باشد پس وقتی بیمار می شوید غذای سالم و به اندازه ی کافی بخورید. برای مثال سوپ مرغ شروع خوبی خواهد بود.
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
زن

Princess
 
چرا سرگیجه می‌گیرید؟


احساسی که فرد تصور می کند دنیای خارج به دور او می چرخد یا فرد در آن محیط می چرخد را سرگیجه می گویند. سرگیجه به نوبه خود بیماری نیست، بلکه یک علامت است که ممکن است دلایل و عوامل مختلفی داشته باشد.

برخی افراد هنگامی که از بالای ساختمانی بلند به پایین نگاه می کنند، یا سوار چرخ و فلک می شوند، سرگیجه پیدا می کنند. حتی فضانوردان نیز ممکن است در هنگام فضاپیمایی دچار سرگیجه شوند.

احساسی که فرد تصور می کند دنیای خارج به دور او می چرخد یا فرد در آن محیط می چرخد را سرگیجه می گویند.
سرگیجه به نوبه خود بیماری نیست، بلکه یک علامت است که ممکن است دلایل و عوامل مختلفی داشته باشد.
اگر احساس کنید که خودتان می‏چرخید، سرگیجه‏ داخلی دارید، ولی اگر احساس کنید که محیط اطراف ‏تان می‏چرخد، دچار سرگیجه بیرونی هستید.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
نوع چهارم دیابت یا دیابت ثانویه

منظور از دیابت ثانویه دیابتی است که به دلیل یک بیماری دیگر در بدن ایجاد شود. به عبارت دیگر، به علت یک بیماری دیگر، قند خون بالا می رود.

دیابت یک نوع بیماری است که راه استفاده بدن از غذاها را دچار اختلال می سازد و باعث بالا رفتن بیش از حد قند خون می شود. معمولاً در طول عمل هضم، قندها، نشاسته ها و دیگر مواد غذایی به گلوکز تبدیل می شوند و توسط هومورن انسولین به انرژی تبدیل می شوند (انسولین در سلول های پانکراس یا لوزالمعده که در پشت معده قرار دارد درست می شود).
فرآیند تبدیل غذا به انرژی برای انجام فعالیت هایی از قبیل فکرکردن، دویدن، پریدن و سایر فعالیت های بدن حیاتی می باشد.

دیابت چهارنوع دارد؛ نوع یک، نوع دو، نوع بارداری و نوع چهارم که اسمش دیابت ثانویه است.

دیابت نوع اول (وابسته به انسولین)
این نوع دیابت در هر سنی می تواند رخ دهد. در این نوع دیابت، انسولین توسط پانکراس (لوزالمعده) ساخته نمی شود و یا بسیار اندک می باشد و چون وجود هورمون انسولین ضروری است، پس بنابراین باید هر روز تزریق شود.

دیابت نوع دوم (غیر وابسته به انسولین)
این نوع دیابت اغلب در بزرگسالان رخ می دهد که سلول های پانکراس انسولین تولید می کند، اما به دلایلی قابل استفاده نیست و درست به کار نمی رود.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
8 نوع لکه ماه گرفتگی پوست


ماه گرفتگی، یک لکه رنگی می‌باشد که زیر یا روی پوست نوزاد هنگام تولد وجود دارد یا اندکی بعد از به دنیا آمدن کودک به وجود می‌آید. بعضی از این خال‌ها به مرور کمرنگ می‌شوند، اما بعضی دیگر برجسته‌تر می‌شوند.

ماه گرفتگی، یک لکه رنگی بر روی پوست و یا زیر پوست می باشد. این ماه گرفتگی از زمان تولد وجود دارد و ممکن است با افزایش سن، رشد کند.
برخی ماه گرفتگی ها با گذشت زمان محو می شوند و برخی دیگر برجسته می شوند. بیشتر ماه گرفتگی ها بدون درد و بی ضرر می باشند. در موارد نادری آنها می توانند موجب بروز عوارض شوند.

علت ماه گرفتگی


- افزایش سلول های تولید کننده رنگدانه (ملانین) در پوست یا ملانوسیت ها
- رشد غیر طبیعی رگ های خونی
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
صافی کف پا و درمان آن




اگر زمانی که فرد ایستاده است، پا دارای قوس طبیعی نباشد، آن فرد دارای صافی کف پا می باشد. به طور کلی، وقتی شما دارای پای صاف خواهید بود که قوس داخل پا صاف باشد و کف پا کاملا با سطح زمین در تماس باشد.



علل صافی کف پا


تاندون ها، مفاصل پا را به هم متصل می کنند. حال اگر تاندون ها سست گردند، موجب صافی کف پا می گردد.
البته صافی کف پا در نوزادان و کودکی که تازه به راه افتاده، طبیعی است. هنگامی که بچه بزرگ تر می شود (2 تا 3 ساله)، تاندون ها سفت تر می شوند و به شکل قوس در می آیند.

در دوران نوجوانی، بیشتر افراد دارای قوس طبیعی در کف پا می باشند. اما برخی هم دچار صافی کف پا می گردند.

صدمات بدنی، بیماری ها و افزایش سن ممکن است به تاندون ها صدمه وارد کرده و موجب صافی کف پا گردد. این نوع پای صاف، ممکن است فقط در یک پا ایجاد شود.

ندرتا، صافی کف پا در کودکان درد دارد. در این حالت، دو یا تعداد بیشتری از استخوان های پا رشد کرده و به هم متصل می شوند. این وضعیت را " پیوستگی قوزک پا" می نامند.

گاهی، صافی کف پا به علت مشکلات موجود در زانو و قوزک به وجود می آید. این مشکلات بر قوزک پا فشار وارد می کنند و قوزک را به سمت داخل برمی گردانند و موجب عدم تراز پاها می شوند.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

 
توصیه های : مراقب سرما خوردگی در فصل پاییز باشید

با شروع فصل پاییزدر کنار بهره مندی از زیبایی بی بدیع طبیعت و خوراکی های منحصر به فرد آن، ارمغان ناخوشایند دیگری نیز در راه است. بله درست حدس زدید؛ سرماخوردگی. سرماخوردگی یکی از رایج ترین بیماری های ویروسی است که با سرد شدن هوا شیوع بیشتری پیدا می کند. این بیماری خصوصا کودکان، خانم های بار دار و سالمندان را تهدید می کند که مهم ترین علت آن را می توان ضعف سیستم ایمنی بدن دانست. گرچه مراجعه به پزشک و مصرف دارو می تواند روند بهبودی را تسریع کند اما در واقع این بیماری به کمک مراقبت های ساده در منزل به خوبی کنترل می شود. حتی رعایت برخی از این نکات می تواند تا حد زیادی تاثیر پیشگیرانه داشته باشد.

● بهترین خوراکی ها برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی



امروزه ثابت شده است که تغذیه صحیح تاثیر بسیار زیادی در سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها دارد؛ چنانکه گاه می بینیم که برخی افراد به خاطر رعایت رژیم غذایی متناسب تا دوران کهنسالی سالم و تندرست هستند. سرماخوردگی نیز از این قاعده مستثنی نیست و می توان به کمک تغذیه متعادل تا حد زیادی آن را کنترل و حتی درمان کرد.

● میوه ها و سبزیجات

گرچه ارتباط مستقیمی بین مصرف میوه ها و سبزیجات و کاهش ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا وجود ندارد، اما توصیه همیشگی این است که به حد کافی از آنها در هر وعده غذایی استفاده شود تا حداقل روزی ۵ سهم میوه و سبزی دریافت کرده باشید. مهم ترین علت را باید مقدار بالای آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات دانست که با رادیکال های آزاد مقابله کرده و در نتیجه سیستم ایمنی را تقویت می کنند.

به خاطر اینکه میوه ها و سبزیجات با رنگ های مختلف، ویتامین های متفاوتی نیز دارند؛ پس توصیه می کنیم حتما از این رنگارنگی بهره ببرید.

از بین سبزیجات باید به تاثیر بسیار مثبت انواع قارچ ها، سیر، موسیر و پیاز اشاره کرد؛ چرا که سیستم دفاع را تقویت کرده و با عفونت ها مقابله می کنند.

اگر دقت کرده باشید با بروز نخستین علائم سرماخوردگی، به سراغ مرکبات می رویم. این انتخاب بسیار مناسبی است؛ چرا که مرکبات منبع بسیار غنی از ویتامین ث هستند. ویتامین ث با تحریک سیستم ایمنی آن را وادار به ساخت بیشتر لمفوسیت های T می کند که به عوامل بیماری زا حمله کرده و آنها را از بین می برد. گرچه هنوز به طور دقیق ثابت نشده که ویتامین ث مانع از بروز سرماخوردگی می شود یا به طور کامل آن را بهبود می بخشد؛ اما می تواند علائم و طول مدت بیماری را کاهش دهد، به نحوی که ۱ روز در سال برای بزرگسالان و ۴ روز در سال برای بچه ها برآورد شده است.

انواع مرکبات مانند پرتقال و گریپ فوروت، توت فرنگی، کیوی، طالبی، انواع فلفل سبز و قرمز، کلم بروکلی و گوجه فرنگی منابع بسیار غنی این ویتامین هستند که مصرف به اندازه آنها می تواند نیازهای بدن را تامین کند. البته به یاد داشته باشید که مکمل های غذایی هرگز نمی توانند جایگزین مناسبی باشند.

● پروتئین ها و چربی ها

علاوه بر میوه ها و سبزیجات، پروتئین ها که مقدار بالای آن در گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، انواع ماهی ها، محصولات دریایی و گردو وجود دارد موجب تولید آنتی کورها؛ مولکول های اساسی سیستم ایمنی می شوند. مصرف به اندازه آنها که ۲ یا ۳ سهم را شامل می شود باید حتما در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود. البته انواع کم چرب را انتخاب کنید، زیرا غذاهای چرب و سنگین اندام های بدن را خسته کرده و در نتیجه مقاومت بدن نسبت به عفونت ها کم می شود.

یکی دیگر ازنکات بسیار مهم در برنامه غذایی، مصرف صحیح چربی های خوب که شامل اسیدهای چرب امگا۳، ۶ و ۹ می شود، است. این چربی ها در عملکرد مطلوب سیستم ایمنی دخیل هستند. ماهی، روغن زیتون و کلزا، گردو، بادام و دیگر دانه های خوراکی مانند دانه کتان منابع غنی این اسیدهای چرب هستند.

همچنین نباید از نیاز بدن به روی نیز غافل شد. این عنصر در صدف، فراورده های دریایی، جگر گوساله، مرغ، جوانه گندم، کنجد و تخمه کدو یافت می شود.

● ٓپیشگیری بهتر از درمان

معمولا زمانی که یکی از اعضای خانواده بیمار شود، بقیه نیز در امان نخواهند بود. این حالت نگرانی والدین را در پی دارد که خصوصا در رابطه با خردسالان تشدید می شود. زیاد نگران نشوید! روش های زیر را در پیش بگیرید تا احتمال بیماری به حداقل برسد.

۱) دست ها را مرتب بشویید.

در اکثر موارد سرماخوردگی، آنفولانزا و گریپ از طریق تماس مستقیم انتقال می یابد. به عنوان مثال دست های یک فرد بیمار به خاطر تماس با صورتش آکنده از ویروس هاست که همین ویروس ها به گوشی تلفن، صفحه کلید کامپیوتر، دستگیره در، ویترین مغازه ها و… انتقال می یابد و این در حالی است که آنها می توانند تا ساعت ها زنده بمانند. به همین علت توصیه ها می شود که دست ها را مکرر بشویید. اگر در جایی هستید که امکان شستشو ندارید، دست ها را محکم به مدت حداقل یک دقیقه به هم بمالید. در این صورت نیز ویروس ها از بین می روند.

۲) صورت را با دست ها لمس نکنید.

همان طور که گفتیم ویروس ها به سرعت انتقال پیدا می کنند. به همین جهت حتما برای تمیز کردن بینی از دستمال کاغذی استفاده کنید و آن را بلافاصله دور بیاندازید. این بهترین راه برای عدم انتقال و دورکردن ویروس هاست.

ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا از طریق چشم ها، بینی و دهان به داخل بدن وارد می شوند. تماس با این اعضای صورت که غالبا در کودکان دیده می شود موجب انتقال ویروس ها به اطراف و تشدید بیماری می شود.

۳) مایعات زیادی بنوشید.

آب بدن را تمیز می کند! شاید این جمله عجیب به نظر برسد اما حقیقت دارد. نوشیدن زیاد مایعات( ۱.۵ لیتر در روز) موجب دفع شدن مواد سمی، باکتری ها و دیگر ویروس ها شده و آب مورد نیاز بدن را تامین می کند. همچنین در نظر داشته باشیم که به کمک آب عوامل بیماری زا رقیق تر شده که همین امر بهبود بیماری را تسریع می کند.

۴) سونا را فراموش نکنید!

تحقیقات هنوز این مسئله را صد در صد تایید نکرده است، اما با این حال به نظر می رسد که دوبار سونا در هفته امکان ابتلا به سرما خوردگی و آنفلوانزا تا نصف کاهش می یابد.

بنا بر یک فرضیه دیگر نیز سونا یا استنشاق بخار گرم با بیش از ۸۰ درجه سانتی گراد ویروس ها را می کشد. همچنین بهتر است هوای منزل، محل کار و خصوصا اتاقتان مرطوب باشد. اگر لازم است ظرف آبی را روی بخاری یا شوفاژ بگذارید.

۵) از منزل بیرون بروید.

شاید این موضوع در هوای سرد کمی عجیب به نظر برسد اما هوای آزاد می تواند مقاومت بدن نسبت به سرما را بهبود بخشد. خصوصا زمانی که بخاری ها در منزل روشن می شوند، بدن نسبت به سرما آسیب پذیرتر می شود.

۶) انجام تمرینات منظم ورزشی

حتما تمرینات ورزشی یا پیاده روی را در برنامه روزانه خود بگنجانید. در این صورت سیستم ایمنی بدن تقویت شده و بدن توان بیشتر و کارآمدتری برای مقابله با عوامل خارجی ( ویروس ها و باکتری ها) دارد.

۷) میوه و سبزیجات بخورید.

خواص طبیعی میوه ها وسبزیجات تقریبا برای همه روشن شده است. در این باره می توان گفت که این خوراکی های خوشمزه حاوی ویتامین ها، کاروتن ها و… است که این مواد در تقویت سیستم دفاعی بدن را تقویت می بخشد.

۸) ماست را از قلم نیاندازید.

مطالعات نشان می دهد که خوردن ماست یک بار در روز احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا را تا ۲۵% کاهش می دهد. به نظر می رسد که باکتری های موجود در ماست می توانند سیستم ایمنی بدن را تحریک کنند.

۹) سیگار نکشید یا آن را کمتر کنید.

سیگار کشیدن مژک های داخل بینی را از کار می اندازد. در این صورت عوامل بیماری زا و آلودگی های کمتری در دام می افتند و با ورود به بدن آن را ضعیف می کنند. محققان معتقدند که کشیدن هر یک نخ سیگار مژک ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه از کار می اندازد.

۱۰) برنامه استراحت منظمی داشته باشید.

مطالعات نشان می دهند که استراحت کردن سیستم ایمنی بدن را در مواقع مورد نیاز در حالت آماده باش قرار می دهد. در واقع اینترلوکین، مولکول های سیستم ایمنی که با ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کنند، در جریان خون افزایش پیدا می کند. به این ترتیب ایمنی بدن تقویت می شود.

۱۱) برای سلامت کوچولوها…

نخستین و مهم ترین نکته در مورد کاهش احتمال سرماخوردگی کودکان، تغذیه با شیر مادر است. بنابر تحقیقاتی که صورت گرفته این گروه از بچه ها مقاومت بالاتری نسبت به بیماری ها دارند. دومین عامل نیز این است که فرزندتان را به محیط های شلوغ که افراد بیمار در آنجا حضور دارند نبرید. در صورت ابتلای یکی از اعضای خانواده ، ترجیحا اتاق او و کودک را تا زمان بهبودی جدا کنید. اگر مادر بیمار است باید موقع بغل کردن و انجام کارهای کودک حتما دست هایش را با آب و صابون بشوید. اگر به علت عفونت کودک نیاز به مصرف آنتی بیوتیک بود، حتما داروهای مکمل برای تامین آب مورد نیاز و تقویت سیستم ایمنی بدن را برای او در نظر بگیرید.

● توصیه هایی برای درمان سریع تر سرماخوردگی

از آنجا که سرما خوردگی به طور طبیعی بعد از چند روز درمان می شود، لازم نیست با اولین سرفه یا شروع آب ریزش بینی به پزشک مراجعه کنید و با کوله باری قرص، کپسول، شربت و… سعی در درمان بیماری داشته باشید. رعایت چند نکته ساده می تواند بسیار مفید باشد:

- به مقدار زیاد؛ بیش از ۱ لیتر در روز مایعات بنوشید. بهتر است آب میوه ها، جوشانده و چای مصرف شود. به این ترتیب مایعات بدن رقیق تر شده و ویروس ها تا حد بیشتری دفع می شوند. همچنین مایعات گرم نیز بسیار مؤثر است.

- مصرف خوراکی های سرشار از ویتامین ث یا داروها و مکمل های غذایی حاوی این ویتامین و یا روی را حتما در برنامه روزانه خود بگنجانید.

- به حد کافی بخوابید زیرا استراحت کردن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

- مجرای بینی را با سرم های مخصوص شستشو داده و مرطوب نگه دارید.

- بخار آب گرم استنشاق کنید. می توانید در آب کمی روغن مخصوص مثلا روغن آویشن نیز بریزید.

- گاه مجرای تنفسی به شدت خشک می شود که در این صورت توصیه می شود از پمادهای مرطوب کننده استفاده شود.

چه موقع باید به پزشک مراجعه کرد؟

به ندرت پیش می آید که برای درمان سرما خوردگی لازم باشد به پزشک مراجعه کرد. اما گاه با بروز علائم زیر این موضوع امری غیر قابل اجتناب است:

- سرما خوردگی بیش از ۱۰ روز طول بکشد.

- دچار درد گوش یا ریزش آب یا چرک از گوش شوید.

- درد شدید در صورت یا پیشانی احساس شود.

- تب بیشتر از ۳۹ درجه باشد.

- سرفه طولانی شود و بهبود نیابد.

- تنفس با صدای صفیری و سوت مانند همراه باشد.

- بیمار ناراحت و متاثر است و فعالیت های روزانه وی کاهش یافته است.

- علائم سرماخوردگی شبیه به گریپ باشد.

www.kayhannews.ir

گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز
Dream what you want to dream
Go where you want to go
Be what you want to be
Because you have only one life
And one chance to do all the things
You want to do
     
  
زن

 
معجزه عسل در کاهش وزن

برخی از دانشمندان معتقدند که عسل می‌تواند این کار را انجام دهد. بدیهی است که اکثر افراد چاق از عارضه مقاومت به انسولین نیز رنج می‌برند. این عارضه مانع سوخت‌وساز درست گلوکز می‌شود. هنگامی که چنین شرایطی رخ می‌دهد کاهش وزن بسیار دشوار می‌شود. برخی مطالعات نشان داده‌اند، افرادی که به مدت ۳۰ روز از مخلوط عسل و دارچین استفاده کرده‌اند موفق شده‌اند سطح مقاومت به انسولین بدن خود را کاهش دهند. به گزارش‌ ای‌زاین آرتیکل، ۸۰درصد از مواد تشکیل‌دهنده عسل را گلوکز و فروکتوز تشکیل می‌دهد.

گلوکز و فروکتوز عسل مانند دیگر شیرین‌کننده‌ها باعث افزایش قندخون نمی‌شوند. به این ترتیب حساسیت به انسولین کنترل می‌شود. هرچه حساسیت سلول‌ها به انسولین بیشتر باشد کمتر امکان دارد که عارضه مقاومت به انسولین بروز کند. در این صورت بدن از کارایی بیشتری برای سوزاندن چربی برخوردار می‌شود. به‌نظر می‌رسد عسل حتی می‌تواند بعضی از علائم مقاومت به انسولین را معکوس کند.

این در حالی است که دارچین نیز در رابطه با بیماری دیابت تحت تحقیقات گسترده‌ای قرار گرفته است. یک مطالعه پژوهشی آشکار کرده است که خوردن حتی نصف یک قاشق چایخوری دارچین در روز نیز قادر به کاهش قندخون- بیماران دیابتی که به‌طور نامنظم کنترل شده‌اند- می‌شود. مطالعه دیگر روشن کرده است که اجزای تشکیل‌دهنده دارچین می‌توانند باعث کاهش و پیشگیری از مقاومت به انسولین شوند. مرکز اشت‌ها در مغز دارای گیرنده‌های انسولین است.

هنگامی که فردی به عارضه مقاومت به انسولین دچار می‌شود، بخش عمده انسولین قادر به رسیدن به این گیرنده‌ها نیست، غده لوزالمعده به تولید بیش از پیش انسولین ادامه می‌دهد تا سطح گلوکز خون را پایین نگاه دارد و این شرایط باعث تداوم پراشتهایی می‌شود. به‌نظر می‌رسد که مخلوط عسل و دارچین قادر به تعدیل برخی از اثرات مقاومت به انسولین است. بیمارانی که این چای را نوشیده‌اند اظهار کم‌اشتهایی و بی‌میلی نسبت به کربوهیدرات‌ها را تجربه کرده‌اند.

مقاومت به انسولین به‌طور ویژه در میان زنان بیشتر است. اضافه‌کردن عسل و دارچین به رژیم غذایی می‌تواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد. اگرچه دستورالعمل‌های بسیاری برای تهیه این چای وجود دارد، اما دستور اصلی تهیه آن بسیار ساده است:

• یک بخش دارچین به نسبت ۲ بخش عسل

• یک فنجان آب داغ روی دارچین بریزید و نیم ساعت آن را در آب داغ بخیسانید.

• بعد از سرد شدن مخلوط آب و دارچین، عسل را اضافه کنید.

• نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید. از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر است بیماران در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.

سلامت نیوز
Dream what you want to dream
Go where you want to go
Be what you want to be
Because you have only one life
And one chance to do all the things
You want to do
     
  
زن

 
موز بهترین ضماد زخــم

موز به افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند کمک می‌کند، همچنین خطر حملات قلبی را کاهش می‌دهد. موز بهبود دهنده زخم مزمن معده و کاهش دهنده کلسترول می‌باشد.

زادگاه اولیه موزمناطق استوایى و گرمسیر است البته در بلوچستان نیز این میوه را می‌کارند و محصول خوبی به دست می‌آورند. موز داراى انواع و اقسام گوناگونی می‌باشد و نوع نا مرغوب آن دارای هسته است. میوه موز در صورت رسیدن داراى عطرى ملایم، خوش طعم، شیرین نرم، بسیار مغذى و قدرت غذایى آن کمی ‌از سیب‌زمینى بیشتر است. میوه موز داراى ویتامین‌هاى A، B، C و80 درصد قند می‌باشد، ولى از نظر مواد چربى، سلولز و کلسیم فقیر است و به همین جهت افرادی که از این میوه بیش از حد استفاده می‌کنند مبتلا به اختلالات معده، سوء‌هاضمه و یبوست شده، کم‌خون و ضعیف می‌شوند. در میوه رسیده موز مقدار زیادی پتاسیم، فیبر، منیزیم، مس و نشاسته وجود دارد. مبتلایان به آلبومین می‌توانند موز را همراه با غذاهاى مناسب دیگر میل نمایند و برای آنها بسیار مفید است.

کاهش حملات قلبی

موز به افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند کمک می‌کند، همچنین خطر حملات قلبی را کاهش می‌دهد. موز بهبود دهنده زخم مزمن معده و کاهش دهنده کلسترول می‌باشد. ماده معجزه‌آسا موجود در موز که سیستم گردش خون را تنظیم می‌کند، پتاسیم است و بدلیل داشتن پتاسیم زیاد، ضدسرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه‌ها می‌باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که اثر موز بر روی زخم بیشتر از داروهای گران‌قیمتی است که پزشکان تجویز می‌کنند. موز از نظر طب قدیم ایران معتدل و ‌تر است و خون را غلیظ می‌کند. موز میوه‌ای گرم و پرانرژی و از نظر ارزش غذایی برابر گوشت است و فقط چربی و کلسیم کمتری دارد.

میوه خون‌ساز

موز را به صورت کاملا رسیده مصرف کنید زیرا خوردن میوه خام موز تولید کولیت می‌نماید. افرادی که مبتلا به مرض قند و یبوست هستند باید از خوردن موز پرهیز کنند. بعضى‌ها نسبت به میوه موز حساسیت دارند و پس از خوردن آن زبانشان ورم کرده و یا جوش می‌زند بهتر است این اشخاص بعد از خوردن موز از یک میوه ترش یا آبلیمو استفاده کنند. موز یکى از میوه‌هاى خون‌ساز است و اشخاص ضعیف را چاق می‌کند. سرفه‌های خشک را آسان و سینه را نرم می‌نماید. ضماد میوه موز جهت سوختگى آتش مفید می‌باشد و چنانچه بلافاصله به کار رود، از تاول زدن جلوگیرى می‌نماید. پاشیدن خاکستر پوست درخت موز جهت بند آوردن خون و درمان زخم‌ها نافع می‌باشد. افراد مسن و سرد مزاج‌ها بهتر است در خوردن موز زیاده‌روی نکنند و این میوه را به صورت ناشتا میل ننمایند. جوشانده ریشه درخت موز ضد کرم است. پوست میوه موز از سمت داخل جوهر را به خود می‌گیرد و در زمان‌های قدیم برای پاک کردن جوهر و مرکب از روی دست آن را به کار می‌بردند. عصاره میوه موز را می‌توان به اطفال شیرخوار داد همچنین کمپوت میوه موز جهت افراد مسن و اشخاصى که معده‌ای ضعیف دارند تجویز می‌شود.
Dream what you want to dream
Go where you want to go
Be what you want to be
Because you have only one life
And one chance to do all the things
You want to do
     
  
زن

 
آشنایی با خواص نمک دریایی

همشهری آنلاین - شهره فرجی:
شاید شما هم تا به حال از مزایای نمک دریایی مطالبی شنیده باشید.

بسیاری از افراد با شنیدن برخی مزایایی نمک دریایی نسبت به نمک معمولی تمایل پیدا کرده‌اند از این نمک بیش از پیش در تهیه غذاهایشان استفاده کنند با این امید که به ارتقای سلامتی‌اشان کمک کنند.

برخی مزایای نمک دریایی نسبت به نمک معمولی عبارتند از:

• نمک معمولی از درون معادن یا دریاها استخراج می‌شود و سپس با انجام فرآیندهای صنعتی، ناخالصی‌های آن گرفته می‌شود در حالی که، نمک دریایی از تبخیر آب دریا حاصل می‌شود.

• نمک دریایی نسبت به نمک معمولی دارای مواد معدنی بیشتری بوده از این رو سالمتر از نمک معمولی است.

• تنوع استفاده از نمک معمولی بیشتر از نمک دریایی است.

• نمک دریایی در خود دارای مواد معدنی طبیعی است در حالی که به نمک معمولی ید و دیگر مواد افزودنی شیمیایی مانند یلیکوآلومینات سدیم، فسفات کلسیم، کربنات منیزیم اضافه می‌شود.

• نمک دریایی، به خاطر خواص مفید بیشتر آن نسبت به نمک معمولی، برخلاف قیمت بالایی که دارد تعداد خریداران آن هر روز بیشتر می‌شود.

• نمک دریایی نسبت به نمک معمولی، طعم بهتری دارد.

• بسیاری، نمک دریایی را نمک زنده و نمک معمولی را نمک مرده تلقی می‌کنند.


لازم به ذکر است از نمک دریایی نیز باید به اندازه نمک معمولی، ‌یعنی به مقدار 4 - 3 گرم در روز استفاده کنید، ‌زیرا زیاده‌روی در مصرف این نمک نیز بیماری‌های قلبی و سکته را به همراه خواهد داشت و طول عمر فرد را پایین خواهد آورد.[جایگزین‌های نمک طعام برای پیشگیری از بیماری قلبی]

جالب است بدانید مطالعات نشان داده‌است که استفاده از رژیم‌های غذایی که نمک فراوانی در آن‌ها وجود دارد احتمال پوکی استخوان را به مراتب افزایش می‌دهد.

بنابراین استفاده از نمک دریایی در حجم نامتعارف به افرادی که دارای فشارخون بالا هستند و نیز زنان باردار توصیه نمی‌شود
Dream what you want to dream
Go where you want to go
Be what you want to be
Because you have only one life
And one chance to do all the things
You want to do
     
  
زن

 
آشنایی با خواص ریواس

تغذیه > میوه و سبزی - همشهری آنلاین:
طعم ترش ریواس بین مردم طرفداران زیادی دارد و خوشرنگی ساقه‌های گیاه هم به این جذابیت اضافه می‌کند.

خورش ریواس، یکی از خورش‌های بهاری است. ریواس از جمله گیاهانی است که به صورت وحشی در اطراف رودخانه ها رشد می‌کرده اما این روزها در برخی از مناطق نیز کشت می‌شود.

ارزش تغذیه ای 85 گرم ریواس:

انرژی 29 کیلو کالری، چربی 2/0 گرم، پروتئین 8/0 گرم، کربوهیدرات 7 گرم، کلسیم 266 میلی‌گرم، سدیم 5 میلی‌گرم، پتاسیم 148 میلی‌گرم

این گیاه نیز دارای مقدار پتاسیم خوبی است. پتاسیم در کنترل فشارخون نقش موثری دارد.[نکته بهداشتی روز: غذاهای غنی از پتاسیم]

ریواس به عنوان فعال کننده‌ی عملکرد دستگاه گوارش، ناقل نمک‌های صفراوی و محرک ترشح کبد شناخته شده است. این گیاه در معده سبب افزایش ترشح معدی و به طور کلی باعث بهبود عملکرد معده می‌گردد. علاوه بر این با تحریک ترشح نمک‌های صفراوی از کبد، به تنظیم جذب چربی از روده کمک می‌کند

در موقع خرید ریواس دقت کنید که ریواس‌ها تا حد امکان دارای ساقه‌های جوان و ترد باشند.

ریواس به مدت دو تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است اما برای نگهداری طولانی‌تر باید آن را فریز کرد. آماده‌سازی ریواس برای مصرف به این صورت است که ریواس‌ها را پوست کنده و خرد می‌کنیم و می‌شوییم، البته از قسمت‌های ترد و نازک و روشن ریواس استفاده کنید زیرا قسمت‌های سبز‌تر کمی تلخ هستند و بعضی قسمت‌ها که ترد نیستند بعد از پختن ریش ریش و سفت می‌شوند.

در ضمن به خاطر داشته باشید که ریواس برای پخت تنها به جوش کوتاهی نیاز دارد و اگر این مدت اضافه شودخراب می‌شود. به همین دلیل آن را در پایان پخت به خورش اضافه می‌کنند.

نکته: به دلیل محتوای اگزالات بالای ریواس و کنگر، کسانی که سابقه سنگ کلیه اگرالاتی دارند باید در مصرف آن دقت کنند
Dream what you want to dream
Go where you want to go
Be what you want to be
Because you have only one life
And one chance to do all the things
You want to do
     
  
صفحه  صفحه 42 از 57:  « پیشین  1  ...  41  42  43  ...  56  57  پسین » 
علم و دانش

پزشکی سلامت (آرشیو شماره سه)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA