انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 4 از 19:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  16  17  18  19  پسین »

Military Weapons | تسلیحات نظامی


مرد

 
نام: تایگر1
سال شروع به خدمت: 1942
کشور سازنده: آلمان نازی
کمپانی سازنده: کارخانه HENSCHEL & SON
طول: 6.29 متر
عرض: 3.55 متر
وزن: 62.72 تن
قطر زره: 25 - 120 میلیمتر
قدرت: 690 اسب بخار
تسلیحات: یک توپ 88 میلیمتری مدل KWK 36 L/56 و دو مسلسل 7.92 میلیمتری
سرعت: 38 کیلومتر

تایگر1 که توسط آلمان نازی طراحی و تولید شد از اواخر سال 1942 به منظور پاسخ گوئی به نیازهای ورماخت (نیروی زمینی ارتش آلمان) به یک تانک سنگین برای مقابله با تانک های سنگین ارتش سرخ شوروی مانند تانک های KV و T-34 ساخته شد اگر چه تانک های T-34 از نوع تانک های متوسط بودند اما برای مقابله با آن نیاز به تانک های سنگین احساس میشد. این تانک برای اولین بار به ورماخت اجازه می داد از توپ های 88 میلیمتری مستقر بر روی این تانک ها هم برضد تانک های دشمن و هم برضد هواپیماهای آن استفاده شود و برتری قابل ملاحضه ای را برای ارتش آلمان در صحنه جنگ های زرهی به ارمغان آورد.

این تانک علاوه بر مزایای فوق دارای دو عیب بزرگ نیز بود. هزینه زیاد ساخت هر دستگاه تانک (هردستگاه بالغ بر 250 هزار رایشس مارک قیمت داشت) و نیز طراحی و ساختمان پیچیده آن که میزان ساعت مورد نیاز برای ساخت هر تانک را افزایش می داد باعث شد تا آلمان ها در طول جنگ دوم فقط 1.347 تانک تایگر را تولید کنند و در سال 1944 اولویت تولید به تانک تایگر 2 اختصاص یافت.
این تانک از یک سیستم هدایت آتش مدل TZF 9B بهره میبرد که ساخت کمپانی ZEISS بود. این سامانه در مدلهای بعدی ارتقا یافت و به مدل TZF 9C تبدیل شد. سامانه هدایت آتش استفاده شده در تانکهای انگلیسی قادر بود از فاصله 1.100 متری هدف را مورد اصابت قرار دهد اما سامانه هدایت آتش مورد استفاده در تایگر1 توانائی هدف قرار دادن دشمن را تا فاصله 4.000 متری را داشت.

سابقه تولید تایگر1 به ژانویه سال 1937 باز می گردد زمانی که ورماخت از کمپانی هنشل و پسر درخواست نمود طراحی تانک سنگین بیش از 30 تن را در دستور کار خود قرار دهد و این کمپانی نیز یک مدل اولیه به نام DURCHBRUCHWAGEN را طراحی نمود که به تانک پانزر 4 (PANZER IV) بسیار شباهت داشت اما قبل از آنکه این تانک به اتمام برسد ورماخت خواهان تانکی با زره ضخیم تر و تناژ بالاتر گردید. این امر طراحی دو تانک به نامهای VK3001 و VK3601 را موجب شد که هر دو تانک یک مدل مادر محسوب می شدند.
جنگ فرانسه به آلمان ها اثبات نمود که میبایست تانکی را طراحی نمایند که از تانک های فرانسوی SOMUA S35 و CHAR B1 و نیز از تانکهای انگلیسی ماتیلدا 1 و ماتیلدا 2 از نظر قطر زره و تاکتیک بهتر باشد. با حمله ارتش آمان نازی به اتحاد شوروی رویاروئی های زرهی طرفین آلمان ها را به این مسئله رهنمون ساخت که تانک متوسط T-34 و تانک سنگین KV اتحاد شوروی برتری قابل ملاحظه ای نسبت به تانک های آلمانی دارند. برای مثال به جز توپ 88 میلیمتری، هیچ سلاح آلمانی وجود نداشت که بتواند از روبرو تانک T-34 به دلیل قطر زره آن تانک در این قسمت کارگر شود.

سرانجام مدل نهائی این تانک به تولید انبوه رسید و برای نخستین بار در 23 دسامبر 1942 در اطراف لنینگراد بکار برده شد و در شمال آفریقا نیز برای اولین بار زمانی که این تانک وارد عرصه نبرد شد موفق شد بر تمام انواع تانک های متفقین پیروز شود. این تانک به سرعت در واحدهائی مانند اس اس لایب استاندارد و داس رایش و لشگر سوم توتنکوپف بکار گرفته شد و در نبرد مشهور کورسک بکار گرفته شد. در 7 جولای 1943 یک تانک تایگر1 به فرماندهی فرانز اشتادگگر از جوخه دوم گروهان 13 جمعی لشگر یکم اس اس لایب استاندارد با یک گروه 50 تائی از تانک های T-34 شوروی در اطراف پسیلکنی و در جریان نبرد کورسک مواجه شد. اشتادگگر در این نبرد موفق شد تعداد 22 تانک شوروی را هدف قرار دهد و به همین خاطر نیز مفتخربه دریافت نشان صلیب شوالیه گردید. همچنین یک افسر اس اس به نام میشائیل ویتمن نیز موق شد پس از پیاده شدن متفقین در نورماندی در یک عملیات کمین در شمال فرانسه موفق شد یک دوجین از وسایط نقلیه متفقین را با یک تانک هدف قرار دهد که در میان آنها چندین تانک قرار داشت.



آخرین نبردی که تانک تایگر1 در آن شرکت نمود نبرد برلین بود و پس از سقوط حکومت رایش سوم این تانک نیز به موزه تاریخ نظامی رهسپار شد.
http://www.special-history.com
     
  ویرایش شده توسط: julien   
مرد

 
نام: تایگر2
سال شروع به خدمت: 1942
کشور سازنده: آلمان نازی

کمپانی سازنده: کارخانه HENSCHEL & SON

طول: 6.4 متر

عرض: 3 متر

وزن: 68.5 تن

قطر زره: 25 - 180 میلیمتر

قدرت: 690 اسب بخار

تسلیحات: یک توپ 88 میلیمتری مدل KWK 43 L/71 و دو مسلسل 7.92 میلیمتری

سرعت: 41.5 کیلومتر


شرح:
توسعه طراحی تانک سنگین توسط آلمان نازی به سال 1937 باز میگردد. اولین طراحی تانک سنگین به کمپانی هنشل واگذار شد و در سال 1939 یک کمپانی دیگر به نام پورشه (PORSCHE) نیز مسئولیت طراحی تانک سنگین را به عهده گرفت. هر دو کمپانی برای طراحی نمونه های اولیه خود از برجک های ساخت کمپانی کروپ آلمان استفاده کردند اما در سیستم رانش و قدرت پیشرانه و نیز طراحی بدنه از یکدیگر متمایز بودند. نمونه اولیه طراحی شده توسط هنشل دارای شکلی شبیه به تانکهای دیگر بود و زره آن از نمونه پورشه استحکام کمتری داشت همچنین تانک طراحی شده توسط هنشل به تانک پنتر شباهت داشت. اما تانک طراحی شده توسط پورشه دارای یک برجک متحرک بود که برای تحرک برجک آن یک موتور مستقل از موتور اصلی تانک طراحی و ساخته شده بود. حکومت آلمان نازی نمونه طراحی شده توسط هنشل را برنده اعلام کرد و کار ساخت این نوع تانک ها به هنشل واگذار گردید.
در طول جنگ دوم جهانی ساخت تعداد 1.500 دستگاه از این تانکها سفارش داده شد اما بمب باران سنگین تاسیسات ساخت آن توسط متفقین به آلمان ها امکان تولید بیش از 492 دستگاه را نداد. با این حال این تانک از نظر قطر زره و برد زیاد توپ آن از هر تانک های کشورهای متفقین برتر و سرآمد بود. این مسئله بخصوص در مورد متفقین غربی بسیار صادق بود زیرا نه نیروهای انگلیسی و نه آمریکائی ها هیچ تانک سنگینی را در اختیار نداشتند. تنها اسلحه ضد تانک PDR 17 انگلیسی بود که قابلیت نفوذ در برجک این تانک و ایجاد صدمه در آن را داشت آنهم به شرطی که از فاصله 1.000 یا 1.100 متری شلیک میشد. توپ این تانک همچنین قابلیت هدف قرار دادن تانک های متفقین از فاصله 2.500 متری را دارا بود اما هیچ تانک متفقین این برد موثر را نداشت.
در 18 جولای 1944 و برای اولین بار این تانک توسط گردان 503 تانک در منطقه ای بین تروآرن و دموویل در منطقه نرماندی برضد نیروهای مهاجم متفقین در جریان حمله به نرماندی بکار گرفته شد. و بسیار موثر عمل کرد. در جبهه شرق نیز در 12 آگوست 1944 گردان 501 تانک موفق شد با بکارگیری این تانک در مقابل عملیات ارتش سرخ در منطقه لووف - ساندومیرسکی مقاومت و پایداری نماید. در روز 15 اکتبر 1944 تانک تایگر2 گردان 503 در جریان عملیات پانزر فائوست (PANZERFAUST) نقش مهمی ایفا نمود. این گردان با پشتیبانی از افراد اتو اسکورزنی (او مطمئنا بهترین کاماندوی جنگ دوم جهانی بود) موفق به تصرف بوداپست پایتخت مجارستان شد و این کشور مجبور شد تا پایان جنگ در صف کشورهای متحدین باقی بماند.

گردان 503 تانک به مدت 166 روز در مجارستان باقی ماند و به دلیل برتری ناشی از بکارگیری تانک تایگر2 توانست حداقل 121 تانک متفقین و 244 توپ ضدتانک و 5 هواپیما را ساقط کند. در این مدت آلمانها فقط 25 تانک را از دست دادند. گردان 503 تانک یک افسر بسیار لایق و توانا به نام کورت نیسپل (KURT KNISPEL) داشت که موفق شده بود با انهدام 162 تانک دشمن به عنوان بهترین شکارچی تانک در تمام تاریخ شناخته شود. کورت نیسپل که یکی از قهرمانان آلمان محسوب می شد فقط یک روز قبل از خودکشی هیتلر در جریان جنگ از پای درآمد و کشته شد.

تایگر2 همچنین در جریان عملیات آردن و نبرد ویستولا و تهاجم ارتش سرخ به پروس شرقی به شکلی موثر بکارگرفته شد. همچنین حمله آلمان ها به مجارستان در مارس 1945 در عملیاتی که به دریاچه بالاتون مشهور شد نیز با بکارگیری این تانک رخ داد. آخرین نبردی که این تانک در آن به خدمت پرداخت نبرد برلین بود که موجب سقوط آلمان نازی و اتمام خدمت تانک تایگر2 گردید. گردان 503 تانک اس اس ادعا نمود که در فاصله ژانویه تا آوریل 1945 موفق شده است در جبهه شرق 500 تانک دشمن را نابود کند و در مقابل 45 دستگاه تانک را نیز از دست داد که بسیاری از آنها به دلیل نداشتن سوخت و توسط خدمه خود تانک ها به منظور جلوگیری از دست یابی ارتش سرخ نابود شدند.





http://www.special-history.com
     
  ویرایش شده توسط: julien   
مرد

 
[font#DF0101][/font]
سی-۱۳۰ هرکولس
سی-۱۳۰ هرکولس هواپیمای ترابری نظامی با چهار موتور توربوپراپ است که توسط شرکت لاکهید آمریکا ساخته می‌شود.



ایالات متحده آمریکا در شرایطی وارد جنگ کره شد که همهٔ هواپیماهای ترابری نظامی‌اش مثل سی-۴۶ و سی-۴۷ و سی-۱۱۹ (فلائینگ بوکس کار) و سی-۱۲۱ (کانستیلیشن) موتورهای پیستونی داشتند و طرح‌های‌شان متعلّق به جنگ جهانی دوم بود. بنابراین در دوم فوریه ۱۹۵۱ نیروی هوایی ایالات متحده طرح هواپیمای ترابری نظامی با مشخصات زیر را به مناقصه گذاشت:

قدرت حمل حدود ۱۷۱۴۵ کیلوگرم بارمزد
امکان پرواز از روی باند صحرایی
پرواز با سرعت زیاد از ارتفاع پایین
برد عملیاتی زیاد

دولت ایران پیش از انقلاب ۱۳۵۷، ۶۶ فروند از این نوع هواپیما را خریداری کرده بود. گمان می‌رود امروز تنها حدود ۱۵ فروند سی-۱۳۰ در ناوگان هوایی ایران در خدمت باشند. این هواپیما دارای ۴ موتور توربو پراپ است تا در صورت از کار افتادن ۱ یا ۲ موتور، به راحتی قابل پرواز و کنترل باشد.
هواپیمای ترابری سی-130 هرکولس را باید بدون تردید اسب بارکش نه تنها نیروی هوایی کشورمان ، بلکه

بسیاری از نیروهای هوایی کشورهای دیگر جهان به شمار آورد . نیروی هوایی ایران ابتدا در دهه 60 میلادی

تعدادی( سی-130 ) مدل بی را خریداری نمود، ولی بعدا آن ها را به پاکستان فروخته و انواع پیشرفته تر آن

یعنی( سی-130 ) ایی و اچ را جایگزین نمود ، که با وجود عمر و کارکرد فراوان ، همچنان سرپا و توانا می

باشند.
     
  ویرایش شده توسط: julien   
مرد

 



نوع تانک جنگی
خاستگاه ایالات متحده آمریکا

خدمت ۱۹۸۰ - تاکنون
استفاده شده توسط نیروی زمینی ایالات متحده آمریکا، تفنگداران دریایی ایالات متحده آمریکا، سایر کشورها
جنگ‌ها جنگ خلیج فارس
جنگ افغانستان
جنگ عراق


طراح جنرال داینامیکس (درحال حاضر)
تاریخ طراحی ۱۹۷۲-۱۹۷۹
قیمت واحد 6٫21 میلیون دلار (M1A2/FY99)
تاریخ تولید ۱۹۷۹-
تعداد تولید شده ۹۰۰۰

وزن ۶۷٫۷ تن
طول ۹٫۷۷ متر (لوله توپ در جلو)
عرض ۳٫۶۶ متر
خدمه ۴ نفر (فرمانده، توپچی، پرکننده، راننده)

تسلیحات اولیه
توپ خاندار ۱۰۵mm (مدل L52 M68) در (M1(
توپ ۱۲۰mm (مدل M1A1, M1A2, M1A2SEP) در (M1A1, M1A2, M1A2SEP) با ۴۲ گلوله


م۱ آبرامز (به انگلیسی: M1 Abrams) یک تانک میدان نبرد است که توسط ایالات متحده آمریکا تولید می‌شود. این تانک به نام ژنرال کریتون آبرامز، رییس ستاد نیروی زمینی و فرمانده نیروهای آمریکا در جنگ ویتنام نامگذاری شده است. ام۱ برای جنگ‌های زرهی طراحی شده و به خوبی تجهیز و زره‌پوش شده است. از مشخصات آن می‌توان به استفاده از موتور توربین گاز قوی (که با سوخت جت جی‌پی۸ کار می‌کند) و استفاده از زره پیچیده کامپوزیت نام برد. با وزنی نزدیک به ۶۲ تن، این تانک یکی از سنگین‌ترین تانک‌هایی است که در حال حاضر به کار گرفته می‌شوند.





تانک M1 ابرامز بعنوان تانک جنگی اصلی ارتش ایالات متحده جایگزین تانک M60 Patton در سال 1980 شد. این تانک دارای سه مدلM1، M1A1، M1A2 می باشد. نام این تانک به احترام ژنرال کرایتون ابرامز، فرمانده سابق گردان زرهی 37 نیروی زمینی امریکا، ابرامز نامگذاری شده است. طراحی M1 در شرکت جنرال داینامیکس انجام گرفت و در نهایت این تانک در سال 1980 وارد خدمت شد. مدل ارتقا یافته M1 ، M1A1 نام دارد که در سال 1985 عرضه شد. M1A1 دارای توپ 120 میلیمتری بدون خان بوده که توسط شرکت آلمانی Rheinmetall طراحی شده است.
“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  
مرد

 
M1A2 مدل ارتقا یافته A1 است که دارای نمایشگر گرمایی فرمانده و جایگاه اسلحه، تجهیزات ناوبری و گذرگاه دیجیتالی اطلاعات می باشد. نیروی زمینی آمریکا تمام M1 و M1A1 های خود را به مدل A2 ارتقا داده ولی سپاه تفنگداران دریایی آمریکا هنوز از مدلهای A1 استفاده می کند. در عملیات طوفان صحرا و سپر صحرا نیز در زره تعدادی از M1A1 ها تغییراتی انجام گرفت. علاوه بر آنچه گفته شد به ابرامز می توان خیشِ مین و یا غلتک مین وصل کرد. تاکنون بیش از 8800 تانک ابرامز تولید شده که علاوه بر آمریکا به کشور های دیگری مانند استرالیا، عربستان، مصر،کویت و ترکیه صادر شده است.


این تانک برای اولین بار در جنگ خلیج در سال 1991 در صحنه نبرد حضور یافت و در این جنگ بود که توانایی های بالای خود را به نمایش گذاشت.در مجموع 1848 M1A1 در عربستان مستقر شدند و برتری خود را بر تانکهای T-72، T-62 و T-55 روسی در اختیار عراق نشان دادند. در این جنگ تنها 18 M1A1 به خاطر صدمه های وارد شده از خدمت خارج شدند و جالب اینجاست که هیچ مورد کشته شدن خدمه این تانک گزارش نشد. M1A1 دارای برد بیش از 4000 متر می باشد. درگیری مهم دیگری این تانک حمله امریکا به عراق در سال 2003 بود که به سقوط صدام حسین انجامید. در این جنگ هم ابرامز بسیار خوب عمل کرد و تنها یک مورد حادثه منجر به مرگ گزارش شد که در آن یک تانک ابرامز با یک مین زد تانک هدف قرار گرفت که باعث کشته شدن دو نفر و زخمی شدن نفر سوم همراه بود. این اولین مورد منجر به مرگ در تانک ابرامز بود. در 27 نوامبر 2004 یک ابرامز دیگر بوسیله بمب قدرتمند جاسازی شده نابود شد که به کشته شدن راننده انجامید. یک تانک دیگر هم به هنگام درگیری در عراق هنگام رد شدن از پل با خراب شدن آن به درون آب سقوط کرد که یک سرباز غرق شد. تاکنون هیچ ابرامی بوسیله اتش تانک دشمن نابود نشده است
اگر چه چند فروند نیز بوسیله راکتهای زد تانک RPG-7، RPG-18 و AT-14 نابود شده اند. همچنین در عملیات طوفان صحرا چهار ابرام با اصابت اشتباه موشکهای زد تانک AGM-114 هلفایر شلیک شده از هلیکوپتر های AH-64 آپاچی ساقط شدند. ابرامز توسط نوعی ماده کمپوزیتی محافظت شده که از لایه هایی از استیل و سرامیک تشکیل می شود. مهمات و سوخت در قسمتی زره دار قرار داده شده اند تا به خاطر حساسیت این قسمتها امنیت خدمه بیشتر شود.





ابرامز علاوه بر توپ اصلی خود مجهز به سه مسلسل دیگر نیز می باشد : 1- مسلسل 12.7 میلیمتری M2 که جلوی دریچه فرمانده قرار دارد و دارای آلت نشانه روی با بزرگنمایی 3x است. 2- دو مسلسل 7.62 میلیمتری که یکی مقابل دریچه پر کننده (لودر) و دیگری هم محور با توپ تانک است که بخاطر امکان استفاده آن از درون تانک بسیار مورد توجه قرار می گیرد. همچنین در برجک تانک دو پرتاب کننده ی 6 لول نارنجکهای دودزا گنجانده شده که باعث پنهان ماندن از دید دشمن و نمایانگر های گرمایی ( فروسرخ) می شود. موتور آن نیز می تواند پرده دودی برای استتار تولید کند. M1 به کامپیوتر کنترل آتش مجهز است که متصل به سنسور های نمایانگر گرمایی، مسافت یاب لیزری، حسگر باد، حسگر شیب زمین، داده های مربوط به نوع مهمات که تنظیمات مختلف برای مهمات را انجام می دهد) می باشد. هم فرمانده و هم توپچی می توانند توپ تانک را شلیک کنند. سیستم کنترل آتش ابرامز بسیار پیچیده، موثر و مهلک می باشد بطوریکه امکان شلیک دقیق توپ در حین حرکت در زمینهای ناهموار را می دهد. با خدمه ماهر این تانک می توان هدف را در برف، باران، مه، دود و تاریکی مطلق از فاصله 4 کیلومتری تشخیص داد و اغلب هدفی به اندازه یک تانک را در یک شلیک می توان حمله کند. ابرامز از موتور 1500 اسب بخاری نیرو گرفته و دارای 4 حالت(حرکت) جلو و 2 حالت عقب می باشد که به آن حداکثر سرعت 67 کیلومتر در ساعت را در خیابان و 48 کیلومتر در ساعت را از میان دشت و صحرا می دهد. موتور آن با گازوییل، نفت سفید، JP-1 یا سوخت هواپیما و از نظر تئوری با الکل کار می کند.

ابرامز را می توان با هواپیماهای ترابری استراتژیک C-5 و C-17 حمل کرد، بطوریکه یک تانک آماده رزم و یا دو تانک آماده حمل توسط C-5 و یک تانک آماده حمل توسط C-17 جابجا می شوند که البته این محدودیت باعث بروز مشکلات جدی در جنگ خلیج 1 شد که با حمل 1848 تانک توسط کشتی این مشکل برطرف شد. در حالت آماده حمل بعضی قسمتهای زره نصب نمی شود و مهمات و سوخت پس از رسیدن به مقصد در اختیار تانکها قرار داده می شود. کیت پایداری شهری تانک (TUSK) شامل ارتقاهایی است که به منظور افزایش توانایی رزمی روی نمونه های M1A2 در محیطهای شهری اعمال می شود. این ارتقاها بدلیل خطرناکتر بودن محیطهای شهری نسبت به صحنه های نبرد می باشد. و این خود به دلیل قویتر بودن زره جلویی تانک ها از زره های کناری، بالایی و پشتی و وجود امکان حمله از هر طرف می باشد. ارتقا زره شامل افزودن زره های واکنشی به کناره های تانک برای مقابله با سلاحهای زد تانک و کلاهکهای shaped charged می باشد. زره های میله ای (شبکه ای) در پشت بدنه برای حفاظت از موتور نصب و سپر اسلحه نیز بر روی مسلسل توپچی برای محافظت از شلیک کننده قرار داده می شود.

“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  
مرد

 
Bradley Fighting Vehicle





Type Armored fighting vehicle
Place of origin United States
In service 1981–present
Used by United States
Saudi Arabia

Weight 27.6 tonnes (30.4 short tons)
Length 6.55 m
Width 3.6 m
Height 2.98 m
Crew 3 + variable number of passengers depending on variant

Armor Spaced laminate armor: 30 mm AP and RPG all around protection. explosive reactive armor.


Main armament
mm 25 M242 Chain Gun
900 rounds
TOW Anti-Tank Missile
7 TOW Missiles

Secondary
armament 7.62 mm M240C machine gun
2,200 rounds

Engine Cummins VTA-903T 8-cylinder diesel
600 hp (447 kW)

Power/weight 19.74 hp/tonne
Suspension torsion bar
Operational
range 483 km or 300 mi
Speed 66 km/h or 41 mph

“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  ویرایش شده توسط: shahin68   
مرد

 
قابل توجه موشک های مزخرف ایرانی



م آی ام-۱۰۴ پاتریوت موشک زمین به هوا است که از ان به عنوان موشک ضد بالستیک (موشک رهگیر موشک پرتاب شده) استفاده می‌شود.یک سیستم دفاع هوایی موشکی هدایت شونده است که توانایی مقابله با موشک‌های بالستیک تاکتیکی، موشک‌های کروز، و هواپیماهای پیشرفته (به طور پایه پرنده‌های هوا_تنفس )را در تمامی شرایط آب و هوایی ودر هر ارتفاعی داراست.ویژگیهای کلیدی سیستم PATRIOT رادار مرکب چندکاره، هدایت تعقیب از طریق موشک و نرم افزار مدرن و همچنین عملکرد خودکار گسترده است. PATRIOTیا (MIM-۱۰۴ )توسط کمپانی (ریتیون) در ماساچوسف و شعبه موشک‌ها وکنترل آتش کمپانی (لاکهید مارتین ) در فلوریدا ساخته شده است. علاوه بر ایالات متحده، کشورهای آلمان، یونان، اسراییل، ژاپن، کویت، هلند، عربستان سعودی و تایوان نیز مجهز به این موشک هستندومصر نیز به تازگی صاحب این سیستم دفاع موشکی توانمند شده است. سیستم دفاع موشکی PATRIOT به طور گسترده در عملیات اخیر تهاجم به عراق شرکت داشته وبا استقرار در کویت موفق به از بین بردن تعدادی از موشک‌های عراقی شلیک شده به کویت شد. شایان توجه است در عملیات مذکور از نسل جدید این سیستم یعنی PAC-۳ وموشک‌های باهدایت پیشرفته تر استفاده شده بود.


Designer Raytheon, Hughes and RCA
Designed 1969
Manufacturer Raytheon
Unit cost about US$2-3 million[2]
Produced 1976
Number built 1106 launchers in US service,

Over 172 launchers exported[1]
Over 10000 missiles manufactured

“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  ویرایش شده توسط: shahin68   
مرد

 
Israeli Air Force F-15I Ra'am

“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  
مرد

 
ناو آمریکایی ایندیپندنس

این ناو جنگی آمریکایی به نام (USS Independence LCS-2) در آخر 2009 به ارتش آمریکا ملحق شده . هدف از ایجاد آن ساخت ناوی کوچک با قابلیت حمل سلاحهای سبک است. سرعت آن نیز به 74 کیلومتر در ساعت میرسد. این ناو ششمین ناو از سری ناو های Independence میباشد.















در دستانت گرمای دست دیگری را احساس میکنم.راستش را بگوحقیقت چیست؟؟؟

Signature
     
  
مرد

 
ارتش آمریکا خطرناکترین جنگنده تاریخ بشر را امتحان کرد

Advanced Hypersonic Weapon



ارتش آمریکا به تازگی از جدیدترین جنگنده مافوق صوت خود که قادر است هر هدفی را در هر کجای زمین تنها ظرف سی دقیقه مورد حمله قرار دهد پرده برداری کرد. نام این جنگنده AHW است که بر گرفته از حروف اول Advanced Hypersonic Weapon به معنای جنگنده پیشرفته مافوق صوت است. در اولین آزمایش این جنگنده با برخاستن از‌هاوایی و خارج شدن از اتمسفر تنها ظرف چند دقیقه اهدافی را در فاصله ۴۰۰۰ کیلومتری در جزایر مارشال هدف قرار داد.




این جنگنده توانایی حمل ۱۵ تن بمب و موشک را دارد. طول این جنگنده فوق پیشرفته ۶۹ متر می‌باشد. تولید انبوه این جنگنده به این معناست که ارتش آمریکا دیگر نیازی به ایجاد پایگاه نظامی‌در دیگر کشورها ندارد و احتمالا از استفاده از ناوهای هواپیمابر نیز کاسته خواهد شد.این جنگنده همچنین توانایی حمل و شلیک انواع موشکهای بالستیک را نیز دارد.



سرعت این جنگنده بنا به گفته سخنگوی پنتاگون ۶۰۰۰ کیلومتر بر ساعت است یعنی ۶ برابر سرعت صوت.این جنگنده در آزمایشان مسافتی ۲۷۰۰۰ کیلومتری را در کمتر از یک ساعت پیموده است.هزینه تولید هر یک واحد از این جنگنده ۲۴۰ میلیون دلار تخمین زده شده است.





یک سوپر بمب ۷ تنی که توسط این هواپیما می‌تواند حمل گردد.
“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  
صفحه  صفحه 4 از 19:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  16  17  18  19  پسین » 
علم و دانش

Military Weapons | تسلیحات نظامی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA