انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 13 از 57:  « پیشین  1  ...  12  13  14  ...  56  57  پسین »

مطالب پزشکی (آرشیو شماره ۲)


زن

 
مصرف فوليك اسيد در كاهش عوارض بيماري گلبول‌هاي داسي شكل مؤثرست

بيماري گلبول‌هاي داسي شكل يك نارسايي وراثتي است كه ويژگي آن شكل غير عادي گلبول‌هاي قرمز خون است.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، شكل هلالي و داسي اين گلبول‌ها كه به دليل غير طبيعي بودن هموگلوبين، توليد مي‌شوند، باعث مي‌شود كه اين گلبول‌ها به هنگام عبور از ميان رگ‌هاي خوني كوچك متوقف شوند.

به اين ترتيب توقف درجريان خون به دليل اين اختلال به اعضا و بافت‌هاي بدن آسيب مي‌رساند.

تشخيص زود هنگام و اقدامات پيشگيرانه از جمله مصرف مكمل‌هاي فوليك اسيد و واكسيناسيون در برابر باكتري دخيل در اين نارسايي، مي‌تواند به درمان آن كمك كند.

انجمن آمريكايي "بيماري گلبول‌هاي داسي شكل" ضمن توصيه بالا اعلام كرد كه انتقال خون نيز مي‌تواند از بروز مشكلات بعدي ناشي از ابتلا به اين بيماري مانند سكته مغزي جلوگيري كرده و همچنين منجر به ساخت آهن در خون مي‌شود كه براي درمان بيماري مورد نياز است.
     
  
زن

 
احتمال ابتلا به پاركينسون تا قبل از 60 سالگي بسيار ضعيف است

بيماري پاركينسون زماني بروز مي‌كند كه نورون‌ها يا همان سلول‌هاي عصبي در مغز تخريب شده يا فلج شوند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، اين بيماري هم زنان و هم مردان را دچار مي‌كند اما معمولا احتمال ابتلا به آن تا قبل از سن 60 سالگي بسيار ضعيف است.

رعشه، تكان، گرفتگي عضلات، كندي حركات و مشكل در حفظ تعادل از شايعترين علايم اين بيماريست.

متخصصان موسسه ملي پاركينسون در ايالات متحده در اين باره اظهار كردند كه برخي افراد مبتلا به پاركينسون ممكن است دچار افسردگي و برخي مشكلات فيزيكي شامل دشواري در نوشتن، حركات چهره و صحبت كردن شوند. از آنجا كه اكثريت اين علايم در اثر فقدان يك ماده شيميايي در مغز موسوم به دوپامين بروز مي‌كند لذا بسياري از داروها براي درمان اين بيماري به عنوان جايگزين اين ماده شيميايي بكار مي‌روند.

همچنين، به عنوان آخرين راه اگر مصرف تمام داروهاي ويژه درمان اين بيماري در كنترل علايم آن نتيجه موفقيت‌آميزي نداشته باشد متخصص اعصاب جراحي را توصيه مي‌كند.
     
  
زن

 
فرآيند تخريب سلول توسط ويروس عامل ايدز كشف شد

دانشمندان به جزئيات تازه‌اي درباره فرآيندي كه سلول انساني را به كارخانه‌هايي براي توليد ويروس هايي مانند «اچ آي وي» بدل مي كند، پي برده‌اند.

به گزارش سرويس «علمي» ايسنا، اين موضوع از قبل شناخته شده بود كه اين نوع ويروس ها قادر به ربودن ماشين هاي ژنتيكي سلول ها براي رسيدن به اهداف خود هستند.

تيم هايي از محققان دانشگاه كمبريج و آكسفورد در عمل شاهد اين فرآيند بوده‌اند و نقش سرنوشت ساز عناصر كليدي در آن را شناسايي كرده اند.

اين مطالعه كه در نشريه «نيچر» چاپ شده، ممكن است در نهايت به يافتن معالجات تازه براي مبتلايان به ايدز و ساير عفونت ها منجر شود.

يكي از وظايف ژن ها اين است كه كدهايي را در اختيار سلول مي گذارد كه مي تواند از آن براي ساختن پروتئين لازم براي تكثير خود استفاده يند.

مطالعه تازه نشان مي دهد كه ويروس هايي مانند HIV چگونه اين فرآيند را تضعيف مي كنند.

در نتيجه، سلول ها كد ژنتيكي را سوءتعبير مي كنند و به جاي توليد سلول هاي جديد سالم، شروع به توليد نمونه‌هاي تازه ويروس مي كنند.

به گزارش بي‌بي‌سي، دكتر ايان بريرلي از محققان اين پژوهش گفت كه اين نتايج ممكن است در طراحي راه‌هاي تازه براي مبارزه با ويروس هايي مانند اچ آي وي موثر واقع شود.
     
  
زن

 
در حال حاضر در كشور هيچ نرخ رسمي براي ليزر درماني وجود ندارد


هر پزشك بر اساس نوع ليزر مورد استفاده، نوع ضايعه پوستي فرد و مدت زمان اختصاص داده شده به عمل جراحي، نرخ متفاوتي را طلب مي‌كند.

دكتر حبيب انصارين، متخصص بيماري‌هاي پوست و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران در

گفت‌وگو با خبرنگار « بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، در خصوص استفاده از ليزر درماني و تعرفه‌هاي ارائه شده آن گفت: ليزر يك ابزار درماني است كه در طب مورد مصرف قرار مي‌گيرد و بر اساس نوع بيماري و ضايعه ايجاد شده با هدفي خاص از آن استفاده مي‌شود.

وي ضمن اشاره به انتظارات خارج از معقول برخي از افراد از ليزر به علت تبليغات غلط مصارف آن اضافه كرد: متاسفانه برخي از افراد سودجو و غير متخصص به منظور رسيدن به مقاصد مالي خود اقدام به اعمال جراحي مختلفي با ليزر مي‌كنند كه علاوه بر برآورده نشدن انتظارات نابجاي بيماران و اعمال هزينه‌هاي بالا، مشكلات روحي را براي ‌آنها موجب مي‌شود.

عضو كادر درماني متخصصان پوست بيمارستان رسول اكرم (ص) با اشاره به اين مسئله كه در حال حاضر در كشور هيچ نرخ رسمي از سوي ارگان‌ها و مراكز بهداشتي - درماني دولتي و غير دولتي در خصوص ليزر درماني وجود ندارد، افزود: هيچ تعرفه‌ خاصي از طرف بيمه‌هاي تكميلي و دولتي براي ليزر درماني اتخاذ نشده است و متاسفانه به علت گران بودن دستگاه‌هاي ليزر و هزينه واردات آنها استفاده از اين ابزار طبي جزء درمان‌هاي پرهزينه محسوب مي‌شود.

دكتر انصارين اضافه كرد: با توجه به اقدام وزارت بهداشت مبني بر اجازه استفاده و ورود دستگاه ليزر تنها براي متخصصان پوست و افراد متخصص دوره ديده، مي‌توان اميدوار بود در آينده استفاده از ليزر براي درمان ضايعات پوستي فقط توسط متخصصان اين امر صورت گيرد و به اين ترتيب شاهد عوارض آن نباشيم.
     
  
زن

 
95 درصد افراد قابليت پذيرش آلياژ ايمپلنت در دهان را دارند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي


عضوهيات علمي دانشكده دندانپزشكي گفت: كمتر از 5 درصد افراد با عدم پذيرش آلياژ ايمپلنت و 95 درصد قابليت پذيرش را دارند كه اين امر بستگي به شرايط خاص بيمار و مهارت دندانپزشك دارد.

دكتر محمدعلي دولت‌آبادي در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، در خصوص روش ايمپلنت در دندانپزشكي اظهار كرد: ايمپلنت اساسا به معناي كاشتن يا قرار دادن يك وسيله يا ماده‌اي در نسج به منظور جايگزين كردن دنداني به جاي دندان از بين رفته است.

وي ادامه داد: ‌ايمپلنت از قسمتي به نام پايه كه در داخل استخوان فك و زير لثه قرار مي‌گيرد و جايگزين ريشه دندان مي‌شود تشكيل شده كه اين پايه از آلياژي به نام تيتانيوم و آلياژ‌هاي آن درست شده و براي بدن قابل قبول است.

عضو هيات علمي دانشكده دندانپزشكي دانشگاه آزاد خاطرنشان كرد: قسمت سرپايه كه تاج دندان ناميده مي‌شود بنابر محل‌هاي مختلف شكل مخصوص خود را داشته و روكش آن از جنس چيني به خصوصي كه همانند دندان‌هاي طبيعي است تشكيل مي‌شود.

دكتر دولت‌آبادي تصريح كرد: عدم پذيرش مواد آلياژي در ايمپلنت به شرايط بيمار و رعايت نشدن اصول علمي و عدم مهارت و دقت عمل پزشك بستگي دارد.

وي افزود: مدت قبول ماده آلياژي در فرد بيمار بستگي به محل قرارگيري، كيفيت استخوان، تراكم استخوان، قدرت ترميم بدن و سلامت استخوان بستگي دارد و قاعدتا بين 3 الي 4 ماه طول مي‌كشد.

دانشيار دانشكده دندانپزشكي دانشگاه آزاد خاطرنشان كرد: تاج دندان را مي‌توان با توجه به وضعيت استخوان و جايگاه و كيفيت استخوان بلافاصله يا بعد از يكي دو هفته بر روي پايه وصل كرد.

دكتر دولت‌آبادي در ادامه در خصوص سابقه روش ايمپلنت در ايران به ايسنا گفت: بيش از 16 سال است كه اين روش در كشور به كار رفته و دائما در حال تغيير و تحول است و خوشبختانه طي اين چند سال ميزان آشنايي مردم و پزشكان با اين روش بيشتر شده و از حدود 5 الي 10 درصد به 80 الي 90 درصد افزايش يافته است.

عضو هيات علمي دانشكده دندانپزشكي دانشگاه آزاد تصريح كرد: در مواردي كه دندان قابليت نگهداري را نداشته و بايستي از دهان خارج شود بهترين روش براي جايگزين كردن دندان بهتر است از روش ايمپلنت استفاده شود.

دكتر دولت آبادي در مورد افرادي كه هيچ دنداني ندارند و قصد استفاده از روش ايمپلنت را دارند، گفت: افرادي كه فاقد دندان هستند و از دندان‌هاي مصنوعي متحرك استفاده مي‌كنند چنانچه استخوان فك آنها تحليل نرفته باشد مي‌توانند از روش ايمپلنت استفاده كنند.

دكتر دولت آبادي در مورد افرادي كه هيچ دنداني ندارند و قصد استفاده از روش ايمپلنت را دارند، بيان كرد: ‌افرادي كه فاقد دندان هستند و از دندان‌هاي مصنوعي متحرك استفاده مي‌كنند چنانچه استخوان فك آنها تحليل نرفته باشد مي‌توانند از روش ايمپلنت استفاده كنند.

وي ادامه داد: افرادي كه دچار تحليل استخوان فك يا جايگاه دندان شده‌اند مي‌تواند به كمك پيوندهاي استخواني پيشرفته فك را بازسازي و تقويت كرده و روش ايمپلنت را در آن به كار گرفت.

دكتر دولت‌آبادي تصريح كرد:‌ دندان‌هاي مصنوعي متحرك چون در موقع جويدن غذا، صحبت كردن و ... براي فرد مشكلاتي را به وجود مي‌آورند و از نظر اجتماعي براي فرد خوشايند نيست بنابراين اكثر افراد ترجيح مي‌دهند به جاي دندان مصنوعي متحرك از ايمپلنت ثابت استفاده كنند.
     
  
زن

 
برداشتن چربي‌ها به کمک ليزر

پژوهشگران به نوعي ليزر دست يافته‌اند که بدون آسيب رساندن به بافت‌هاي ديگر چربي را از بين مي‌برد.

به گزارش ايسنا واحد علوم پزشكي تهران به نقل از پايگاه اينترنتي دانشگاه هاروارد، دانشمندان توانسته‌اند ليزري به کار بگيرند که به طور انتخابي فقط بافت چربي را از بين مي‌برد.

بررسي محققان بر روي انواع ليزر نشان داده است استفاده از طول موج هاي 1210، 1700 و 20 موجب

مي‌شود چربي‌ها بيشتر از آب گرما بگيرند و از بين بروند.

به اين ترتيب ليزر، بدون آسيب رساندن به پوست تا عمق يک سانتيمتر نفوذ کرده و چربي هاي زيرپوستي را از بين مي‌برد.

======================================

تشخيص بيماري ام.اس با اندازه‌گيري زمان نهفته رفلكس صوتي گوش ميسر است

اندازه‌گيري زمان نهفته رفلكس صوتي ‌(باز خورد صوتي) گوش در تشخيص و درمان برخي بيماري‌ها از جمله ام.اس. موثرست.

دكتر «محمد ابراهيم مهدوي»، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشكي ايران، در خصوص پروژه خود با عنوان «زمان نهفته رفلكس صوتي» كه در پنجمين كنگره سراسري شنوايي شناسي ايران مطرح شد گفت: در اين طرح ميزان عبوردهي انرژي به گوش پس از اعمال محرك براي بيماران 18 تا 45 سال كه شنوايي طبيعي داشتند مورد اندازه‌گيري قرار گرفت.

وي افزود: براساس نتايج حاصل از اين تحقيق، كاربرد روش فوق در تشخيص ضايعات عصب شنوايي (عصب هشتم شنوايي) نيز امكان پذير خواهد بود.

دكتر مهدوي استفاده از روش مذكور را به عنوان يك ابزار مناسب براي درمان و تشخيص بيماري‌ها از جمله بيماري ام.اس. مثبت ارزيابي كرد
     
  
زن

 
نوع فرهنگ زنان در توجه آنها به مساله چاقي و ارتباط آن با سلامتي نقش دارد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده


طبق تازه‌ترين مطالعات، بسياري از زنان ارتباطي بين وزن بالا و كاهش ميزان سلامتي نمي‌بينند و ظاهرا فاكتور فرهنگ در اين راستا كه آنها وضعيت سلامت خودشان را مثبت يا منفي بدانند، نقش مهمي ايفا مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازبيني مجموعه‌اي از مقالات گذشته نشان داده است كه تفاوت‌هاي اساسي در تعريف چاقي در بين زنان سياه‌پوست و سفيدپوست وجود دارد.

محققان مي‌گويند در حالي‌ كه متخصصان تلاش مي‌كنند كه از روش‌هاي اندازه‌گيري كميتي مانند شاخص توده بدن براي بررسي چاقي استفاده كنند اما زنان معمولا وزن ايده‌آل خود را مطابق با معيارهاي فرهنگي مي‌سنجند.

بررسي ها نشان داده است كه زنان سياه‌پوست شركت كننده در اين مطالعات اغلب از چاقي برداشت مثبتي دارند و آن را نشانه جذابيت، توانايي و ميل جنسي، شمايل مناسبي از بدن، قدرت يا سلامتي،‌ اعتماد به نفس و پذيرش اجتماعي مي‌دانند.

به علاوه وقتي صحبت از سلامتي به ميان مي‌آيد، اين زنان به چاقي به عنوان عامل نگران‌كننده‌اي نگاه نمي‌كنند.

اما زنان آمريكايي كاملا ديد متضادي دارند. آنها چاقي را واژه منفي در نظر مي‌گيرند و آن را نشانه عدم جذابيت، عدم تمايل جنسي، شمايل نامناسبي از بدن و كاهش اعتماد به نفس و بالاخره عدم پذيرش از سوي جامعه مي‌دانند.

اما در مورد تاثير آن بر روي سلامتي زنان آمريكايي ايده‌هاي تركيبي دارند به طوري كه برخي از آنها چاقي را تهديدي براي سلامتي مي‌دانند، اما گروهي ديگر ارتباطي بين وزن و سلامتي نمي‌بينند.

از اين رو اين تفاوت‌هاي فرهنگي مي‌تواند مانعي در هنگام گفت‌وگو و درك موضوع چاقي بين كاركنان و متخصصان بهداشتي و نيز بيماران آنها باشد.

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني كه به تازگي منتشر شده است در حال حاضر دست كم 300 ميليون تن در سراسر جهان به چاقي مبتلا هستند و يك ميليارد تن ديگر نيز اضافه وزن دارند.

توجه به نقش تفاوت فرهنگ‌ها بر روي چاقي و در نهايت سلامتي مي‌تواند به گسترش پيغام‌هاي مهم درباره خطرات سلامتي در ارتباط با افزايش وزن و مطابق با حساسيت‌هاي فرهنگي كمك كند.
     
  
زن

 
كودكان تايواني نگران افزايش ابتلاي مادرانشان به افسردگي هستند


بر اساس يك نظرسنجي از كودكان تايواني كه اخيرا منتشر شده است، 94 درصد از اين كودكان مي‌توانند تغييرات احساسي را در مادرانشان درك كنند و 42 درصد از آنها نگران ابتلاي مادرانشان به اختلال رواني افسردگي هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اين گزارش كه در شهر تايپه تهيه شده است، اين تحقيق به صورت شبكه‌اي از 4 تا 10 ماه مه سال 2006 و بين 3009 كاربر اينترنتي انجام شده است.

در حالي كه 50 درصد از كودكان مصاحبه شده اظهار كرده‌اند كه به هنگام مواجه با مشكل به مادرانشان نزديك‌تر مي‌شوند،‌ 55 درصد از آنها وقتي مادرشان تمايل به تنهايي دارند، معمولا در اين مورد ناكام هستند و نمي‌توانند با مادرشان مشورت كنند.

اين مطالعات نشان داد كه 80 درصد از شركت‌كنندگان در اين نظرسنجي با مادرانشان زندگي مي‌كنند اما 40 درصد از آنها كمتر از 4 ساعت در هفته مادرانشان را مي‌بينند يا با آنها برخورد دارند، 60 درصد از اين كودكان كمتر از 4 ساعت در هفته با مادرانشان صحبت مي‌كنند و 40 درصد كمتر از 2 ساعت در هفته با مادرانشان به فعاليت‌هاي تفريحي مي‌پردازند.

به گفته كارشناسان در اين نظرسنجي، كودكان تايواني نگران سلامت رواني مادرانشان هستند اما نمي‌دانند كه چطور مي‌توانند به حل مشكلات احساسي آنها كمك كنند.
     
  
زن

 
قبل از خروج از فضاي بسته تست ايمني در برابر خورشيد را انجام دهيد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده


پيش از خروج از منزل در فصل تابستان تست زير را با عنوان تست ايمني در برابر خورشيد انجام دهيد تا بتوانيد ميزان دانش خودتان را در مورد قرار گرفتن در معرض نور خورشيد ارزيابي كنيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان اير ان(ايسنا) اين تست درست يا غلط توسط دكتر جك لشر، رييس دانشكده طب نظام بهداشتي جورجيا متخصص درماتولژي در ماه اوت تهيه شده كه به شرح زير است:

1- برنزه كردن در صورت استفاده از كرم ضد آفتاب ايرادي ندارد.

پاسخ: غلط است: برنزه كردن تغييرات مربوط به نور خورشيد را روي پوست شما نشان مي‌دهد و بنابراين روش سالم و مطمئني نيست. شما بايد از كرم‌هاي ضد آفتاب با طيف گسترده استفاده كنيد كه هم جلوي اشعه فرانبفش a و فرابنفش b هر دو را گرفت و SPF آن حداقل 14 ( 30 يا بيشتر براي افرادي كه سابقه ابتلا به سرطان پوست داشته‌اند) باشد تقريبا يك ساعت قبل از خارج شدن از منزل يا هر فضاي بسته ديگري و قرار گرفتن در معرض نور خورشيد از كرم ضد آفتاب استفاده كرده و هر دو ساعت يك بار آن را تجديد كنيد در صورت شنا كردن زودتر اين كار بايد صورت گيرد يعني دفعات تجديد مصرف كرم بايد بيشتر باشد.

2- هر روز بايد از كرم ضد آفتاب استفاده كنيد.

پاسخ: صحيح است. اگر قرار است كه بيش از 10 تا 15 دقيقه در معرض نور خورشيد باشيد بايد به طور مرتب و روزانه كرم ضد ‌آفتاب بزنيد قرار داشتن در معرض نور خورشيد شامل زمان‌هاي رانندگي كردن، پياده‌روي در فضاي باز و يا نشستن در اداره در مقابل پنجره است استفاده از تركيبات مرطوب كننده و ضد آفتاب مي‌تواند براي مصارف روزانه اندكي مناسب‌تر باشد از كرم ضد آفتاب حتي در فصل زمستان و روزهاي ابري نيز استفاده كنيد چرا كه اشعه‌هاي UVA و UVB در اين روزها هم وجود دارند.

3- اگر رنگ پوست شما تيره‌تر است شما به طور طبيعي در برابر نور خورشيد محافظت مي‌شويد و ديگر نبايد نگران ابتلا به سرطان پوست باشيد.

پاسخ: غلط است پوست تيزه هم برنزه مي‌شود و هم مي‌سوزد و مستعد ابتلا به سرطان است.

4- براي كسب مقادير كافي ويتامين D بايد در معرض نور خورشيد قرار بگيريد.

پاسخ: غلط است. تنها 5 تا 15 دقيقه و 2 تا 3 نوبت در هفته تماس نور خورشيد به چهره و دست‌هاي شما براي اين كه بدن شما مقاديركافي ويتامين D توليد كند، كافي است همچنين مولتي ويتامين‌ها، شير و برخي مواد غذايي ديگر منابع غني از ويتامين D هستند.

5- حتي در صورت استفاده از كرم ضد آفتاب باز هم بايد اقدامات امنيتي در برابر نور خورشيد را انجام دهيد.

پاسخ: صحيح است.

از كرم ضد آفتاب همراه با ساير اقدامات مراقبتي مانند پوشيدن كلاه يا استفاده از چتر آفتابي استفاده كنيد. همچنين از ساعت 10 صبح تا 4 بعدازظهر اشعه‌هاي خورشيدي بيشترين شدت خود را دارند از اين‌رو بهتر است كه در اين فاصله زماني از روز به طور كلي دور از آفتاب باشيد.

6- تماس بيش از حد با نور خورشيد منجر به پيري دايمي پوست مي‌شود

پاسخ: صحيح است. شما مي‌توانيد اين واقعيت را با مقايسه پوست صورت و دست‌ها كه در معرض نور خورشيد هستند با پوست ساير نقاط بدن كه به طور منظم در معرض آفتاب نيستند، دريابيد.
     
  
زن

 
تحت هيچ شرايطي روغن داغ را در ظروف پلاستيكي نريزيد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

سرخ كردن غذا يكي از شيوه‌هاي سنتي طبخ غذاست كه بهتر است تا حد امكان از آن پرهيز شود اما در موارد ضروري مي‌توان با رعايت برخي نكات ساده، مضرات اين روش را تا ميزان زيادي كاهش داد.

دكتر «Jasmina Jakob»، عضو سازمان FDA و مدير گروه تغذيه دانشگاه آريزونا، در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران واحد علوم پزشكي ايران، با بيان اين مطلب تصريح كرد: هرگز براي سرخ كردن مواد غذايي نبايد از روغن‌هاي جامد استفاده كرد زيرا طي فرآيند سوختن اين روغن‌ها، موادي ايجاد مي‌شود كه موجب سخت شدن و تنگي عروق قلب مي‌گردد.

وي ادامه داد: بهترين و مناسب‌ترين روغن براي سرخ كردن، روغن مخصوص اين كار است زيرا ديرتر به نقطه دود مي‌رسد و مضرات آن نيز كمتر است.

دكتر jakob گرفتن رطوبت مواد غذايي قبل از سرخ كردن آنها را الزامي دانست و تاكيد كرد:‌ وجود آب در مواد غذايي، باعث فاسد شدن روغن مي‌شود.

وي در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب ظرف حين سرخ شدن ماده غذايي، هشدار داد و به ايسنا گفت: در صورت بستن درب ظرف كليه بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز مي‌گردد و موجب سمي شدن غذاي در حال پخت مي شود.

اين عضو سازمان غذا و دارو همچنين خاطرنشان كرد: روغن مصرفي بايد دائما تعويض شود ( حداكثر پس از 2 بار استفاده ) خصوصا اگر بو و ظاهر آن تغيير كرده باشد. به علاوه شعله‌ور شدن ناگهاني روغن نيز دليل بر تخريب ساختمان شيميايي آن است.

وي در پايان تصريح كرد: تحت هيچ شرايطي نبايد روغن داغ را درون ظروف پلاستيكي ريخت زيرا با اين كار پليمرهاي موجود در ظرف به درون روغن آزاد مي‌شود و آن را غير قابل مصرف مي‌كند.

يادآوري مي‌شود مخلوط كردن روغن سالم و مصرف شده، به هيچ وجه توصيه نمي‌شود.
     
  
صفحه  صفحه 13 از 57:  « پیشین  1  ...  12  13  14  ...  56  57  پسین » 
علم و دانش

مطالب پزشکی (آرشیو شماره ۲)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA