انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 55 از 57:  « پیشین  1  ...  54  55  56  57  پسین »

مطالب پزشکی (آرشیو شماره ۲)


زن

 
سرطانزایی لامپهای برنزه کننده؛ نگرانی جدید سازمان جهانی بهداشت

استفاده از لامپهای برنزه کننده بی شک عامل توسعه سرطان است به طوری که سازمان جهانی بهداشت در خصوص خطرات سرطانزایی این لامپها هشدار داده و به شدت ابزار نگرانی کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، عادت استفاده از لامپهای برنزه کننده به خصوص زمانی که از نوجوانی آغاز می شود تاحد قابل ملاحظه ای خطر بروز سرطان پوست حتی در نوع بسیار بدخیم آن که "ملانوما" نامیده می شود را افزایش می دهد.
به همین منظور آژانس بین المللی تحقیقات سرطان زیر نظر سازمان جهانی بهداشت تصمیم گرفت سطح خطر دستگاههای ماوراء بنفش را از مقوله "با احتمال سرطانزایی" به "سرطانزا برای انسان" افزایش دهد.
مطالعات بیش از 20 تحقیق اپیدمیلوژیک در 9 کشور مختلف نشان می دهد در صورتی که استفاده از دستگاههای برنزه کننده قبل از 30 سالگی آغاز شود خطر ابتلا به ملانوما 75 درصد افزایش می یابد.
گزارش کامل سازمان جهانی بهداشت در مجله پزشکی Lancet Oncology منتشر شده است. این بررسیها نشان می دهد که به خصوص افراد با پوست و چشمهای روشن و موهای بور و سرخ بیشتر در معرض خطر جذب پرتوهای ماوراء بنفش قرار دارند به طوری که برای مثال در کشوری مثل اسکاتلند در هر 100 هزار نفر بین 13 تا 15 مورد ابتلا به سرطان ملانوما وجود دارد که این رقم در بین اسکاتلندیهایی که به جزیره آفتابی کویین آیلند استرالیا مهاجرت کرده اند این رقم به 63 مورد از هر 100 هزار نفر افزایش می یابد.
در اروپا بیشترین آمار ابتلا به ملانوما در اسکاتلند، سوئد و نروژ و کمترین آمار در کشورهای حاشیه دریای مدیترانه به ثبت رسیده است.
به گزارش مهر، در اغلب موارد از اثرات مثبت آفتاب به خصوص تحریک تولید ویتامین D صحبت می شود. این درحالی است که آژانس بین المللی تحقیقات سرطان در این مورد اظهار داشته است: "بی شک آفتاب می تواند یک عامل سرطانزا باشد اما در شرایطی که هیچ فیلتر و کرمهای ضد آفتاب استفاده نشود."
از نظر تئوری، مکانیزم سرطانزایی پرتوهای آفتاب و پرتوهای لامپهای برنزه کننده یکسان است اما به هر حال آفتاب بخشی از محیط زیست طبیعی را به خود اختصاص داده است و تمام انسانها به آن نیاز دارند. این در حالی است که لامپها دستگاههایی هستند که تنها بخشی از بازار زیبایی را اشغال کرده اند و پرتوهای ماوراء بفنشی که منتشر می کنند 7 تا 8 برابر بیشتر از پرتوهایی است که می توانند در یک روز آفتابی جذب بدن شوند.
سازمان جهانی بهداشت و اتحادیه اروپا استفاده از برنزه کننده های مصنوعی را برای نوجوانان ممنوع کرده است. آمریکا نیز ضوابط سختگیرانه ای را در مورد استفاده نوجوانان از این لامپها اعمال می کند. این درحالی است که آلمان و انگلیس هنوز درحال بررسی این موضوع هستند.
     
  
زن

 
راه اندازی بانک ویروس گیاهی در کشور/ شناسایی ویروسهای جدید بیمارگر

رئیس بخش ویروسهای گیاهی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی از راه اندازی بانک ویروس و ویروئیدهای گیاهی خبر داد و گفت: این بانک به منظور گسترش تحقیقات پایه ای و ذخایر ژنتیکی راه اندازی شد. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رضا پوررحیم با بیان اینکه این بانک شامل ویروس و ویروئیدهای گیاهی و ویروسهای بیمارگر حشرات کشور می شود، گفت: در این بانک جدایه های ویروسی گیاهی پس از مطالعات از نظر خصوصیات زیستی و مولکولی بررسی شدند. ضمن آنکه آنتی سرمها و آنتی بادیهای لازم برای شناسایی ویروسهای موجود در این کلکسیون تهیه و در بانک ذخیره سازی شده است.
وی از کشف ویروسهای جدید در بخش ویروسهای گیاهی موسسه خبر داد و افزود: در خلال مطالعات کاربردی موفق به شناسایی 50 ویروس مهم بیمارگر گیاهی و سه ویروئید بیمارگر جدید شدیم. این شناسایی باعث شد تا از بروز اپیدمیهای خطرناک گیاهی جلوگیری شود.
پوررحیم با تاکید بر اینکه شناسایی عوامل بیمارگر در گیاهان اولین گام در جهت مدیریت کنترل بیماریها است، اظهار داشت: برای ایجاد هر نوع رقم گیاهی مقاوم به یک بیماری ابتدا باید خصوصیات دقیق عامل بیماری مشخص شود و سپس با در اختیار داشتن جدایه های مختلف از عوامل بیماری، گیاهان مقاوم در برابر عوامل بیماری شناسایی و تولید شود.
وی با تاکید بر اهمیت کلکسیون ملی ویروسهای گیاهی ایران خاطرنشان کرد: وجود مجموعه ها و بانکهای ویروس و ویروئید بیمارگر گیاهی از نیازهای مهم برای تحقیقات گیاهپزشکی هر کشور محسوب می شود و مسئولان می توانند با حمایتهای لازم در این زمینه، بسترهای مناسبی را برای گسترش این نوع بانکها فراهم کنند.
     
  
زن

 
چهره نگاري از ويروس ايدز


جام جم آنلاين: استفاده از روشي جديد ، ‌فرصتي مغتنم در اختيار دانشمندان قرار داد تا بتوانند تصويري كامل و بزرگ از نقشه ژنتيكي ويروس ايدز ترسيم و براي اولين بار نقشه كامل ژنتيكي اين ويروس را رمزشكني كنند.

اين روش نه‌تنها ممكن است به دستيابي دانشمندان به راه‌حل‌هايي در زمينه درمان اين ويروس ياري رساند كه باعث كمك به يافتن روش‌هاي درماني در خصوص ويروس‌هايي نظير سرماخوردگي‌ها و آنفلوآنزا نيز مي‌شود.

كوين ويكس از دانشگاه كاروليناي شمالي در اين ‌باره به خبرگزاري رويترز گفته است، ما بسيار اميدواريم اين كشف، فرصت‌هاي بسيار زيادي را براي محققان داروساز ايجاد كند و از هم‌اكنون ما فهرست بلندي از موضوعاتي را كه بايد با كمك اين روش جديد به بررسي آنها بپردازيم، مقابل خود داريم.

ويروس HIV در رده ويروس‌هاي ‌RNA طبقه‌بندي مي‌شود. اين ويروس نظير ويروس آنفلوآنزا، ‌فلج اطفال و برخي ويروس‌هاي عامل سرماخوردگي،‌ به جاي DNA ،‌ از RNA‌ها براي ثبت اطلاعات و عملكردهاي خود استفاده مي‌كند.

روش جديدي كه محققان دانشگاه كاروليناي شمالي براي نقشه‌برداري از اين ويروس به كار برده‌اند، به SHARP ‌معروف است كه مي‌تواند برخلاف روش قبلي كه كريستال‌نگاري با استفاده از اشعه‌X بود، تصوير كامل‌تري از وضعيت عملكردهاي اين ويروس‌ها را ترسيم كند.

اين محققان اميدوارند با استفاده از روش جديد بتوانند با نگاهي تازه و رويكردي نو به دنبال روش‌هايي باشند تا عملكرد اين ويروس‌ها را مختل كنند و در نتيجه با ناكارآمد كردن آنها، ‌جلوي رشد بيماري را بگيرند و در نهايت بتوانند بيماري‌هاي ناشي از اين ويروس‌ها را درمان كنند. با اين حال اين آزمايش‌ها، تازه در مرحله تحقيقاتي است و تا زماني كه روش‌هاي جديد ناشي از اين رويكرد، وارد پروسه توليد داروهاي درماني عمومي شود، راه طولاني در پيش است.
     
  
زن

 
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهاني؛
ايران تنها كشور سازنده واكسن آنفلوانزاي ‌نوع A خواهد بود


خبرگزاري فارس: مدير برنامه‌هاي اجرايي آنفلوآنزاي نوع A د‌ر خراسان جنوبي گفت: طبق آخرين اعلام سازمان بهداشت جهاني كشور ايران تنها كشوري خواهد بود كه قادر به تهيه واكسن آنفلوانزاي فصلي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، مجيد بهلگردي ظهر امروز در كارگروه سلامت استان به منظور بررسي وضعيت بيماري آنفلوآنزاي نوع A اظهار اميدواري كرد دانشمندان ‌ايراني تا ارديبهشت سال آينده واكسن آنفلوانزاي فصلي را وارد بازار كنند و تمام افراد درگير در كشور واكسينه شوند.
وي در معرفي بيماري آنفلوانزاي نوع A افزود: آنفوانزاي نوعي بيماري ويروسي است كه به شدت مسري مي‌باشد به ويژه اين نوع از آنفلوانزا كه نوع مشترك بين انسان و حيوان است.
مدير برنامه‌هاي اجرايي آنفلوآنزاي نوع A در استان خراسان جنوبي سه تيپ بيماري آنفلوآنزاي نوع A را تيپ A, B, C برشمرد و تصريح كرد: تيپ A خطرناك‌ترين نوع آنفلوانزا است كه مشترك بين انسان و پرندگان و برخي پستانداران به ويژه خوك و اسب است.
بهلگردي ادامه داد: البته اين نوع آنفلوانزا بر اساس برخي حدسيات موجود ويروسي است كه توسط خوك از تركيب چند ويروس ديگر به وجود آمده و قابليت انتقال بين انسان‌ها را پيدا كرده است.
وي سه شرط گسترش جهاني آنفلوانزاي نوع A يا همان پاندمي را ايجاد ويروس جديد، آلوده شدن انسان‌ها و انتقال انسان به انسان برشمرد و گفت: جهان هم اكنون در فاز شش گسترش بيماري قرار دارد و اغلب كشورهاي دنيا درگير اين بيماري هستند.
مدير برنامه‌هاي اجرايي آنفلوانزاي A در استان خراسان جنوبي به گسترش سريع اين بيماري اشاره كرد و گفت: نخستين مورد اين بيماري در كشور در تاريخ 26 خرداد گزارش شد و طي مدت كوتاه هشت روزه 44 نفر به اين آمار اضافه شدند و براساس آخرين آمار اعلام شده هم‌اكنون 196 مورد مبتلا به اين نوع بيماري هستند.
وي مبتلايان به اين بيماري را 70 درصد آقايان و 30 درصد خانم‌ها اعلام كرد و افزود: شايع‌ترين گروه سني درگير اين بيماري گروه سني 15 تا 24 سال هستند كه اغلب از سفر به كشورهاي داراي ويروس و يا در تماس با افراد بيمار مبتلا به اين بيماري شده‌اند.
بهلگردي يادآور شد: هم‌اكنون 9 نفر در استان خراسان جنوبي به آنفلوانزاي نوع A مبتلا شده‌اند كه از اين تعداد هفت نفر مرد و دو نفر زن هستند كه از اين تعداد جز يك نفر همه از سفر عمره مفرده بازگشته و يا در تماس با افراد بيمار بوده‌اند و پيش‌بيني مي‌شود تا دو سال آينده 15 تا 35 درصد جمعيت استان خراسان جنوبي درگير اين بيماري خواهند شد.
بهلگردي هم چنين خاطر نشان كرد: با شروع فصل سرما احتمال گسترش اين بيماري افزيش خواهد يافت و در مراكز تجمعي به ويژه مدارس و دانشگاه‌ها و پادگان‌ها شيوع آن بيشتر خواهد بود، از اين‌رو مسئولان ارشد كشوري تصميمات لازم را در خصوص عدم گسترش اين بيماري اتخاذ خواهند كرد.
مدير برنامه‌هاي اجرايي آنفلوانزاي A در استان خراسان جنوبي اظهار داشت: 98 درصد مبتلايان به اين بيماري بدون مراجعه به مراكز بهداشتي و درماني و با استراحت هفت روزه در منزل و استفاده از مايعات و تغذيه مناسب درمان مي‌شوند و تنها دو درصد بيماران نيازبه درمان و استفاده از دارو دارند.
بهلگردي مهم‌ترين راه انتقال اين بيماري را انتقال تنفسي اعلام كرد و گفت: قطرات تنفسي كه از راه سرفه و عطسه در هوا پراكنده مي‌شود و بر روي اجسام تا مدت سه تا چهار ساعت باقي مي‌ماند، موثرترين راه انتقال ويروس اين بيماري مي‌باشد.
وي تصريح كرد: مهم‌ترين علائم مبتلايان به اين بيماري تب، سرفه، سردرد و گلودرد است كه افراد مشكوك به بيماري علاوه برداشتن اين علائم بايد سابقه تماس با حجاج و يا سفر به عربستان صعودي را داشته باشد.
مدير برنامه‌هاي اجرايي آنفلوانزاي A در استان خراسان جنوبي در پايان از همه مردم خواست تا با رعايت نكات بهداشتي و توجه به توصيه‌هاي پزشكان از شيوع بيشتر اين بيماري به ويژه در زمان آغاز فصل مدارس جلوگيري كنند.
استاندار خراسان جنوبي گفت: تعداد مبتلايان به اين بيماري در استان تعداد قابل توجهي است و بايد همه مسئولان با شفاف‌سازي و آگاهي به مردم از گسترش آن جلوگيري كنند.
سيد صولت مرتضوي در كميته‌اي اضطراري كه براي بررسي راه‌هاي پيشگيري از آنفلوانزاي نوع A برگزار شد، افزود: تمام كارمندان و كاركنان كه كسالت پيدا كرده و برخي علائم موجود را دارند مي‌توانند از يك هفته مرخصي استعلاجي استفاده و درمنزل استراحت كنند.
وي به آغاز كار مدارس و دانشگاه‌ها و پادگان‌ها اشاره كرد و يادآور شد: بايد خانواده‌ها و مسئولان مدارس و پادگان‌ها و پاسگاه‌هاي مرزي با اقدامات به موقع و لازم همچون ناظران بهداشتي از گسترش اين بيماري جلوگيري كنند.
     
  
زن

 
مصرف سبزي و ميوه در وعده سحري از بروز يبوست جلوگيري مي‌كند


خبرگزاري فارس: يك متخصص تغذيه گفت: افرادي كه در دوران روزه‌داري و بعد از آن دچار يبوست مي‌شوند كساني هستند كه در وعده افطار و سحري از ميوه و سبزي، سالاد و آب كم استفاده مي‌كنند در نتيجه عمل دفع به خوبي انجام نشده و به يبوست مبتلا مي‌شوند.


مرتضي صفوي در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، افزود: بعضي از افراد تصور مي‌كنند به دليل اينكه در طول روز به علت روزه‌داري مدتي معده‌شان خالي از غذا بوده است، بايد در وعده افطار پرخوري ‌كنند. اما اين امر گرسنگي را جبران نمي‌كند بلكه باعث افزايش وزن و چاقي مي‌شود.
وي گفت: افرادي كه در دوران روزه‌داري و بعد از آن دچار يبوست مي‌شوند كساني هستند كه در وعده افطار و سحري از ميوه و سبزي، سالاد و آب استفاده نمي‌كنند و به مقدار كم مصرف مي‌كنند در نتيجه عمل دفع به خوبي انجام نشده و به يبوست مبتلا مي‌شوند.
اين متخصص تغذيه افزود: كساني كه سابقه ابتلا به سنگ‌هاي مجاري ادراري را دارند چنانچه در طول ماه رمضان از آب كافي استفاده نكنند امكان ابتلاء مجدد به سنگ‌هاي مجاري ادراري را خواهند داشت و افرادي كه داراي بيماري سنگ كليه هستند بايد در فاصله بين وعده افطار و سحري به تعداد كافي 6 تا 8 ليوان آب يا مايعات مصرف كنند.
صفوي گفت: مصرف مواد چرب، شيرين و مصرف نمك زياد موجب بروز عوارض ناراحت كننده و گاه خطرناكي مانند افزايش فشار خون، چربي‌هاي خون و نهايتاً به بيماري قلبي - عروقي مبتلا مي‌شود.
وي افزود: برخي از افراد تصور مي‌كنند در ماه رمضان به علت حذف يك وعده غذايي نياز به مصرف كالري بيشتر دارند و به همين علت در برنامه سحري به خصوص افطار از موادي مانند حلوا، زولبيا، باميه، گز، سوهان و ساير مواد چرب و شيرين به مقدار زياد استفاده مي‌كنند كه افراط در مصرف اين مواد نه تنها مفيد و ضروري نيست بلكه باعث لطمه زدن به سلامت انسان خواهد شد.
اين متخصص تغذيه گفت: بعضي از افراد ممكن است به علت روزه‌داري دچار خستگي، بي‌حوصلگي، عصبانيت و افسردگي شوند كه اين عوارض طبيعي نبوده و از پيامدهاي طبيعي روزه محسوب نمي‌شود و به علت تغذيه غلط به وجود مي‌آيد كه اين حالت معمولاً در افرادي ديده مي‌شود كه از خوردن سحري امتناع كرده و غذاي خود را به يك وعده افطار منحصر مي‌كند كه اين كار موجب پايين افتادن قند خون (هيپوگليسمي) مي‌شود و عوارض عصبي به وجود مي‌آيد.
صفوي افزود: بهتر است قبل از مصرف غذا در وعده‌ افطار خرما، ‌آب ولرم، چاي كم رنگ مصرف شود و از مصرف آب سرد در شروع افطار خودداري كنند زيرا ممكن است باعث تحريك معده و ناراحتي گوارشي شوند.
وي اضافه كرد: در ماه رمضان حتماً بايد از 2 وعده غذايي سحري و افطار استفاده شود. حذف هريك از اين وعده‌ها باعث لطمه به سلامت بدن افراد مي‌شو. روزه‌داران از پرخوري يا مصرف مواد سنگين و نفاخ دوري كنند و در برنامه غذايي از ميوه، سالاد و سبزي‌هاي تازه به خصوص در وعده سحري‌به مقدار بيشتري استفاده شود. اين مواد به علت داشتن آب زياد احساس تشنگي را كاهش مي‌دهد و ويتامين‌ها و مواد معدني مفيدي را به بدن مي‌رساند كه به علت داشتن فيبر غذايي زياد از بروز يبوست جلوگيري مي‌كنند.
اين متخصص تغذيه گفت: مصرف آب به مقدار كافي به منظور پيشگيري از بروز يبوست و همچنين جلوگيري از كم آبي بدن و دفع سموم از بدن توصيه مي‌شود و از مصرف نمك زياد به دليل ايجاد تشنگي، نگاه داشتن آب در بدن و افزايش فشار خون، خودداري كنند.
     
  
زن

 
تحقيقات جديد در بريتانيا نشان داد
نيمي از كودكان هيچگاه براي بازي به بيرون خانه نمي‌روند



خبرگزاري فارس: تحقيقات جديد در بريتانيا نشان داد كه نيمي از كودكان 5 تا 10 سال اين كشور هرگز براي بازي به بيرون از خانه نمي‌روند كه مي‌تواند عواقب اجتماعي و بهداشتي نامناسبي را به همراه داشته باشد.


به گزارش خبرگزاري فارس، دو نسل قبل بازي نكردن در بيرون از خانه براي بچه‌ها بسيار نادر بود و بسياري از كودكان و نوجوانان در كوچه‌ها و خيابانها به بازي مي‌پرداختند.
هم اكنون ترافيك خطرناك خيابانها و نگراني والدين از وجود كودك آزاران جنسي در خيابانهاي بريتانيا منجر به نابودي روابط با همسايگان و از بين رفتن روح اجتماعي در جامعه شده است.
بنياد خيريه خيابانهاي سرزنده در گزارشي بيان كرده كه نبود هيچگونه بازي توپي در بيرون خانه‌ها يا حتي خريد، بازي يا صحبت كردن با همسايه ها نشان مي‌دهد كه جوامع چگونه با رشد قارچي خودروها و ناكامي طرحها براي ترغيب پياده روي تغيير كرده است.
نظرسنجي از بيش از هزار خانواده نشان داده كه كودكي هم اكنون به شدت همراه با كاهش آزادي‌ها و نظارت شديد بزرگسالان شده است و 49 درصد بچه‌هاي كنوني هيچگاه در خيابانها و كوچه‌ها به بازي كردن نمي‌پردازند.
اين در حالي است كه تنها 12درصد افراد بالاي 65 سال اعلام كرده‌اند كه هيچگاه در زمان كودكي در كوچه‌ها بازي نكرده‌اند و 47 درصد نيز هر روز براي بازي به كوچه‌ها و خيابانها مي‌رفته‌اند.
پياده رفتن به مدرسه نيز در ميان كودكان به شدت كاهش يافته است كه باعث تشديد مشكلاتي مانند چاقي كودكان و از بيردن شانس گسترش توانايي‌ها و فعاليتهاي اجتماعي آنان شده است.
به نوشته ديلي ميل اين گزارش مي‌افزايد كه بازي آزادنه در كوچه‌ها مي‌تواند منجر به تقويت روابط دوستي شده و با سلامت نگه داشتن كودكان به آنها كمك كند تا با موقعيت‌هاي خطرناك كنار بيايند اما اين شانس‌ها هم اكنون براي كودكان به شدت كاهش يافته است.
اين تحقيقات همچنين نشان دهنده كاهش ميزان ارتباط خانواده‌ها با همسايه‌ها و همچنين كاهش بيرون آمدن بزرگسالان براي خريد از فروشگاه‌هاي محلي است.
     
  
زن

 
در پي راه‌اندازي بخش پيوند كليه در بيمارستان ساسان
عمل پيوند كليه يك جانباز با موفقيت انجام شد


خبرگزاري فارس:‌ درپي راه‌اندازي بخش پيوند كليه بيمارستان فوق تخصصي ساسان، نخستين عمل پيوند كليه يك جانباز در اين بيمارستان با موفقيت انجام شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني ايثار، عباس قاسم‌زاده جانباز 15 درصد اهل كرمان، نخستين جانبازي بود كه پس از راه‌اندازي بخش پيوند كليه در بيمارستان فوق تخصصي ساسان مورد عمل پيوند كليه قرار گرفت.
بنابراين گزارش، اين عمل جراحي توسط حسين نوربالا، جراح كليه و محبوب لسان پزشك متخصص داخلي كليه و تيم پزشكي از ساعت 9:30 دقيقه صبح چهارشنبه 21 مرداد آغاز شد و بيش از 2 ساعت به طول انجاميد.
در اين پيوند كليه، حسين پيكران جوان 19 ساله‌، در حركتي خداپسندانه يكي از كليه‌هاي خود را به عباس قاسم‌زاده اهدا كرد.
     
  
زن

 
ماه رمضان فرصت مناسبي براي نوسازي بافت‌هاي بدن است


خبرگزاري فارس: يك متخصص تغذيه گفت: ماه مبارك رمضان فرصت مناسبي براي بازسازي و نوسازي بافت‌هاي بدن فراهم مي‌شود و روزه به عنوان يك عامل تسهيل كننده و تسريع كننده اين بازسازي عمل مي‌كند.

مسعود كيمياگر در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، افزود: در ماه مبارك رمضان بهتر است حدود 20 تا 25 درصد كمتر از ساير ماه‌هاي ديگر غذا دريافت شود و روزه از راه‌هايي است كه بدن مي‌تواند چربي‌هاي بدن را دفع كند و در صورتي كه وزن كاهش پيدا مي‌كند كه از كل غذاهايي دريافتي به ميزان يك پنجم تا يك چهارم كم شود.
وي گفت: در ماه مبارك رمضان فرصت مناسبي براي بازسازي و نوسازي بافت‌هاي بدن فراهم مي‌شود و آنچه كه در علم تغذيه و فيزيولوژي به عنوان تجزيه و بازسازي مجدد شناخته مي‌شود در اين ماه با سرعت بيشتري انجام مي‌گيرد يعني روزه به عنوان يك عامل تسهيل كننده و تسريع كننده اين بازسازي عمل مي‌كند.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: روزه بايد همراه با خوردن سحري باشد تا در اواسط روز ضعف به انسان دست ندهد و استفاده از نان‌هاي سبوس‌دار، ميوه و سبزي باعث مي‌شود كه معده ديرتر تخليه شده و در بين روز نيز مقدار مواد به ويژه مواد قندي از دستگاه گوارش جذب و احساس ضعف و گرسنگي در فرد ايجاد نشود.
كيميايي افزود: بهترين ماده غذايي براي بازكردن روزه خرما است كه همراه با چاي و سپس يك ماده رقيق مثل سوپ يا شير گرم مصرف شود. استفاده از آش‌هاي سفت چندان مناسب نيست اما به عنوان غذا پس از بازكردن روزه مي‌تواند مناسب باشد.
وي گفت: سحري در ماه رمضان بايد ويژگي يك ناهار نسبتاً سبك يا صبحانه را داشته باشد و استفاده از موادي كه ايجاد تشنگي مي‌كند مثل ته‌ديگ، آش رشته و ماكاروني توصيه نمي‌شود و مصرف مقداري سالاد باعث مي‌شود كه معده ديرتر تخليه و احساس تشنگي و گرسنگي ديرتر به وجود آيد.
اين متخصص تغذيه افزود: بهتر است كه افطار با چاي و خرما آغاز مي‌شود و سپس با نان، پنير يا آش خيلي رقيق و غذاهاي سبك ادامه پيدا ‌كند و اگر قرار است كه شام ميل شود بهتر است همراه با افطار باشد و فاصله انداختن بين افطار و شام توصيه نمي‌شود.
كيمياگر گفت: سوپ غذاي خوبي براي شروع افطار پس از يك ماده قندي مثل خرما است به دليل اينكه دستگاه گوارش بعد از چندين ساعت خالي بوده با يك ليوان شير يا يك ليوان سوپ آمادگي لازم براي دريافت وعده اصلي را پيدا مي‌كند.
وي اضافه كرد: خرما بهترين جايگزين به جاي زولبيا و باميه است، حتي قند، شكر معمولي، زولبيا و باميه كه عموماً به شكل ناصحيح تهيه مي‌شود ارجح است. زولبيا و باميه را بايد حتي‌الامكان محدود مصرف شود.
     
  
زن

 
فزايش عوارض مصرف مشروبات الكلي در ميان نوجوانان بريتانيايي


خبرگزاري فارس: در حالي‌كه تعداد كمتري از كودكان بريتانيايي به نوشيدن مشروبات الكلي روي آورده‌اند اما ميزان مصرف كودكاني كه مشروب مي‌خورند نسبت به گذشته افزايش يافته است.


به گزارش خبرگزاري فارس، تحقيقات نشان مي‌دهد كه تعداد افراد زير 18 سالي كه به دليل مصرف الكل به بيمارستان مراجعه كرده‌اند افزايش يافته است كه اكثر آنها با ناراحتي‌هاي كبدي روبه رو شده‌اند.
بريتانيا يكي از بالاترين ميزان مصرف الكل در ميان جوانان در اروپا را داراست و تنها ايرلند و فنلاند قبل از اين كشور قرار دارند.
به نوشته بي بي سي دولت قصد دارد براي مبارزه با اين روند تعرفه‌ هاي قيمتي جديدي را براي مشروبات الكلي تعيين كند.
ماه گذشته يك جوان 22 ساله به جوانترين قرباني ناراحتي هاي كبدي در بريتانيا تبديل شد. هم اكنون اين گونه بيماريها در ميان جوانان شيوع بيشتري يافته است.
بنياد كبد بريتانيا با انتشار اين گزارش اعلام كرده كه اين كشور تا دو سال آينده بالاترين ميزان مرگ و مير بر اثر بيماريهاي كبدي در اروپا را دارا خواهد شد. در همين حال تعداد نوجواناني كه بر اثر مشكلات مواد مخدر و الكل مجبور به دريافت كمك هستند نيز افزايش يافته است.
     
  
زن

 
مصرف مواد نشاسته‌اي در وعده سحر از بروز بي‌حوصلگي پيشگيري مي‌كند

خبرگزاري فارس: يك متخصص تغذيه گفت: مصرف مواد نشاسته‌اي در وعده سحر از بروز سردرد، سرگيجه، عوارض عصبي مانند عصبانيت، بي‌حوصلگي و پرخاشگري پيشگيري مي‌كند.

برليانت بزرگمهر در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي فارس افزود: مصرف تمام مواد غذايي كه حاوي آب زياد هستند مي‌تواند از بروز تشنگي در ساعات روزه‌داري جلوگيري كند و لازم است در فاصله افطار تا سحر مقدار كافي آب و مايعات كم نمك مصرف شود.
وي گفت: افراد در وعده سحر از كربوهيدرات‌هاي پيچيده، مواد نشاسته‌اي به مقدار لازم و متعادل مصرف كنند.مصرف مواد نشاسته‌اي در وعده سحر از بروز سردرد، سرگيجه، عوارض عصبي مانند عصبانيت، بي‌حوصلگي و پرخاشگري پيشگيري مي‌كند و افراد روزه‌داري كه مبتلا به سردرد يا ساير عوارض مي‌شوند انرژي كافي براي فعاليت‌ سلول‌هاي عصبي را دريافت نمي‌كنند و دچار افت قند خون مي‌شوند.
اين متخصص تغذيه افزود: افراط در مصرف مواد قندي به خصوص در وعده سحري به علت تحريك ترشح انسولين كه يكي از عوامل افت قند خون در طول روز است و بهتر است به جاي مواد شيرين از مواد نشاسته‌اي به ميزان متعادل استفاده شود.
بزرگمهر گفت: در ماه رمضان افراد روزه‌دار بايد حتماً سحري مصرف كنند. وعده غذايي اصلي آنها در وعده سحر است كه استفاده از سبزي‌ها و ميوه‌هاي حاوي مقدار قابل توجهي ويتامين‌هاي مختلف هستند و مقادير مناسبي املاح دارند كه در ماه رمضان ضروري است.
وي اضافه كرد: از غذاهاي شور و چرب در ماه رمضان پرهيز شود و به جاي شيريني‌ها و انواع مواد شيرين از مواد نشاسته‌اي به ميزان متعادل استفاده شود . ماه رمضان موقعيت مناسبي است براي افراد چاق كه وزن خود را به تعادل برسانند. روزه داري موقعيت مناسبي براي افرادي است كه مبتلا به ريزه‌خواري هستند كه اين اشكال را در خود برطرف كنند تا در ماه رمضان بايد تغذيه كافي، متعادل و متنوع باشد.
اين متخصص تغذيه گفت: انجام پياده‌روي و ورزش در اين ماه، توصيه مي‌شود و كودكان و نوجواناني كه براي نخستين بار روزه مي‌گيرند بايد در وعده سحري غذاي كافي مصرف كنند و آبميوه‌، سبري‌هايي مانند هويج و گوجه‌فرنگي را فراوان مصرف كنند، زيرا مقدار زيادي ويتامين را به صورت فشرده به بدن آن‌ها مي‌رساند.
     
  
صفحه  صفحه 55 از 57:  « پیشین  1  ...  54  55  56  57  پسین » 
علم و دانش

مطالب پزشکی (آرشیو شماره ۲)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA