انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 57 از 57:  « پیشین  1  2  3  ...  55  56  57

مطالب پزشکی (آرشیو شماره ۲)


زن

 
سلول‌هاي بنيادي اميدي براي ساخت واكسن سرطان


خبرگزاري فارس: سلول‌هاي بنيادي انسان مي‌تواند به ساخت واكسن سرطان كمك شاياني كند.


به گزارش خبرگزاري فارس، گروهي از دانشمندان چيني و آمريكايي اعلام كردند كه شايد بتوان با استفاده از سلول‌هاي بنيادي انسان واكسني براي سرطان روده و ساير سرطان‌ها توليد كرد.
ژيهاي لي يكي از دانشمندان اين پروژه تحقيقاتي گفت: سلول‌هاي سرطاني با سلول‌هاي بنيادي خصيصه‌هاي مشابهي دارند و اين دو نوع سلول از نظر بيولوژيكي و مولكولي بسيار شبيه هم هستند به همين دليل تحقيقات روي سلول‌هاي بنيادي مي‌تواند به شناخت بيشتر سلول‌هاي سرطاني كمك شاياني كند.
وي معتقد است كه با استفاده از اين تشابه سلولي مي‌توان سيستم ايمني بدن را فريب داد و آن را براي مقابله با سلول سرطاني آماده كرد.
اين تحقيقات كه توسط لي و همكارانش انجام شده براي اولين بار ارتباط بين سلول‌هاي بنيادي و واكسن سرطان را نشان مي‌دهد.
اين آزمايش‌ها براي ساخت واكسن سرطان روده بزرگ انجام شده و براي اولين بار بر روي موش آزمايش شده كه اين تحقيقات نشان مي‌دهد كه سيستم ايمني بدن موش در مقابل سلول سرطاني روده پاسخ داده و با اين سلول‌ها مبارزه مي‌كند.
نتايج اين تحقيقات در روز 7 اكتبر در مجله علمي "Stem Cells " به چاپ رسيده و منتشر شده است.
     
  
زن

 
رشد یک جمجمه جدید پس از 50 سال!

پزشکان انگلیسی دریافتند که قسمتی از جمجمه یک مرد انگلیسی که در اثر یک سانحه رانندگی در دهه 50 از بین رفته بود پس از نیم قرن به طرز شگفت انگیزی رشد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، پزشکان بیمارستان عمومی نیوکاسل در انگلیس درحالی که مشغول تعویض پروتز آهنی جمجمه این مرد 75 ساله بودند در نهایت شگفتی مشاهده کردند که استخوانهای جمجمه در پشت این پروتز خود را ترمیم کرده اند.
این مرد 75 ساله که گوردن مور نام دارد در سال 1955 در یک حادثه رانندگی بخشی از جمجمه خود را در قسمت پیشانی از دست داد. از آن زمان تاکنون این مرد با یک پروتز فلزی تیتانیومی که جایگزین استخوان از دست رفته شده بود زندگی می کرد.
تابستان امسال این پلاک فلزی دچار عفونت شد و به همین علت پزشکان تصمیم گرفتند این پروتز را تعویض کنند. در مدت عمل جراحی و تعویض بخش آهنی جمجمه، این پزشکان مشاهده کردند که استخوانهای این قسمت پس از 50 سال خود را ترمیم کرده اند.
زمانی که پزشکان این رویداد شگفت انگیز را به این مرد 75 ساله اطلاع دادند وی به شدت شوکه شد.
براساس گزارش دیسکاور مگزین، این مرد که دیگر نیازی به استفاده از پلاک فلزی جمجمه ندارد از پزشکان خواسته است که این قطعه فلزی تیتانیومی را به عنوان سوغاتی با خود به خانه ببرد.

=========================

ایجاد موشهای تراریخته برای بررسی مرگ قلبی ورزشکاران

گروهی از محققان هلندی و ایتالیایی با هدف بررسی مشکلات قلبی که منجر مرگ ناگهانی بسیاری از ورزشکاران می شود موشهای تراریخته بیمار ایجاد کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، بیماری "کاردیومیوپاتیک آریثموژنیک بطن راست" (Arrhythmogenic Right Ventricular Cardiomyopathy) عامل مرگهای ناگهانی قلبی است.
به همین دلیل محققان مرکز پزشکی آکادمیک آمستردام و دانشگاه پادوا پس از سه سال تحقیقات موشهای اصلاح ژنتیکی شده مبتلا به این بیماری را ایجاد کردند. هدف از ایجاد این موشها بررسی بیماری است که به قلب بسیاری از ورزشکاران آسیب می رساند و منجر به مرگ ناگهانی آنها می شود.
در این خصوص این دانشمندان اظهار داشتند: "با تولید موشهای تراریخته متاثر از این بیماری که به انسان آسیب می رساند می توان سطح نیاز به دارو را بررسی کرد. در حال حاضر این بیماری تنها با داروهای مسکن موقتی درمان می شود اما هدف ما پیشگیری از دلایلی است که موجب بروز این بیماری می شوند."
براساس گزارش سایبرمد، این دانشمندان 25 سال قبل کشف کردند که کاردیومیوپاتیک کاهش گسترده تعداد سلولهای مولکولی دیواره بطن راست قلب است. در این بیماری، بافت چربی و فیبری جایگزین این سلولها می شوند.
     
  
زن

 
ابداع فناوری برای برقراری ارتباط مغز با مغز در انسان

محققان دانشگاه ساوث همپتون فناوری جدیدی را برای ایجاد ارتباط میان دو انسان از طریق امواج مغزی ابداع کرده اند که بدون نیاز به تجهیزات ارتباطی رایج می تواند سیگنالهای مغزی را از فردی به فرد دیگر انتقال داده و ترجمه کند. به گزارش خبرگزاری مهر، محققان انگلیسی با استفاده از فناوری تعامل مغز-رایانه، چند الکترود، رایانه واینترنت توانستند ثابت کنند ارتباط مغز با مغز و خواندن ذهن امری کاملا امکانپذیر است. این فناوری یک سری از صفر و یکهای دیجیتال را بر روی شبکه اینترنت قرار داده و در انتها این اطلاعات توسط مغز و رایانه ترجمه می شوند.
فناوری تعامل رایانه- مغز یا BCI فناوری جدید به شمار نمی رود. محققان موسسه دارپا در گذشته از این رایانه ها برای خواندن سیگنالهای مغزی استفاده می کردند و اکنون محققان دانشگاه ساوث همپتون در استفاده از این فناوری یک قدم بیشتر برداشته و از آن برای برقراری ارتباط میان مغز دو انسان استفاده کرده اند.
در آزمایشهای این محققان به سر دو داوطلب تقویت کننده هایی که فعالیت نقاط خاصی از مغز را اندازه گیری می کرد اتصال داده شد. داوطلب اول با تصور کردن این امر که حرکت دادن دست چپ وی سیگنالهای صفر و دست راست سیگنالهای یک را تولید می کند، یکسری از صفر و یکها را به وجود می آورد. رایانه فرد اول این تصورات را در قالب صفر و یک شناسایی کرده و آنها را به اینترنت و به رایانه فرد دوم انتقال می دهد.
رایانه فرد دوم از فلشهای ال ای دی با فرکانسهایی متفاوت برای یک و صفر برخوردار بوده و نسبت به هر یک از آنها نوری متفاوت را از خود ساطع می کند. تقویت کننده ای که به سر افراد اتصال دارد اطلاعات نوری ناشی از این ال ای دی ها را از غشای بخش بینایی مغز فرد دریافت کرده و آنها را به کدهای دوتایی تجزیه می کند و به این شکل ارتباط مغز با مغز شکل می گیرد.
بر اساس گزارش پاپ ساینس، با وجود اینکه این دستاورد کاملا ناقص و ابتدایی است اما فرایند انتقال صفر و یکها از طریق مغز به شکلی کامل فعالیت رایانه ها را در انتقال اطلاعات شبیه سازی می کند. این فناوری در آینده می تواند برای افرادی که از اختلالات ماهیچه ای شدید و یا سندرم های گرفتگی عضلانی رنج می برند راهی را برای برقراری ارتباط با جهان اطراف ایجاد کند.
     
  
زن

 
کشف فضاهایی از مغز که حس همدردی با دیگران برمی انگیزد

نورولوژیستهای ایتالیایی یک شبکه نورونی را در مغز انسان یافتند که حس همدردی با دردهای دیگران را بر می انگیزد. به گزارش خبرگزاری مهر، زمانی که دیگران درد می کشند این رنج به سایر افراد منتقل می شود و حس همدردی با رنجهای دیگران را ایجاد می کند.
اکنون نورولوژیستهای شورای ملی تحقیقاتی ایتالیا با استفاده از دستگاه "مگنتوانسوفالوگراف" توانستند فعالیت مغز گروهی از داوطلبان را در حالیکه مشاهده می کردند که یک سوزن در عمق دست یک نفر فرو رفته است مطالعه کردند.
براساس گزارش ژورنال نوروساینس، واکنش مغز این افراد نشان داد که هنگام همدردی داوطلبان با درد فردی که سوزن در دستش فرو رفته بود یک کانال ارتباطی میان نورونهای کورتکس حسی و کورتکس حرکتی ایجاد می شود.
مشاهده درد دیگران، ارتباط میان این دو منطقه مغزی را در مشاهده کننده افزایش می دهد.

=========================================

کنترل بیولوژیکی انگل گوجه فرنگی و خیار توسط محققان کشور

پژوهشگران موسسه تحقیقات گیاهپزشکی با دستیابی به نوعی جدایه از قارچ بیمارگر موفق به کنترل بیولوژیکی یکی از مهمترین انگلهای گوجه فرنگی و خیار شدند. به گزارش خبرگزاری مهر، منصور منتظری سرپرست تیم تحقیق در این باره گفت: این تیم تحقیقاتی با دستیابی به جدایه هایی از قارچ بیمارگر "فوزاریوم" موفق به کنترل بیولوژیکی یکی از مهمترین انگل مزارع کشاورزی به نام گل جالیز شدند.
وی با تاکید بر اینکه این پروژه با هدف کاهش سموم در مزارع آغاز شد، افزود: گل جالیز، انگل بسیاری از گیاهان زارعی است که با استقرار روی ریشه گیاهان و انگلی کردن آنها سالانه به طور متوسط باعث کاهش عملکرد 40 درصدی محصولاتی چون گوجه فرنگی و خیار می شود.
منتظری ادامه داد: این گیاه انگلی 70 درصد دوره زندگی خود را زیر خاک می گذراند و بذرهای آن تا 12 سال امکان زنده ماندن در خاک را دارند. از این رو در این طرح برای کنترل این انگل از قارچ "فوزاریوم" استفاده شد که پس از مایه زنی این گیاه با "اسپور" قارچ، علائم بیماری بر روی گل جالیز مشاهده شد.
عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی دستیابی به روش تولید انبوه و فرمولاسیون قارچ "فوزاریوم" و زمان دقیق و چگونگی کاربرد قارچ برای کنترل گیاه انگل را از مهمترین دستاوردهای این پژوهش ذکر کرد و ادامه داد: کاربردی کردن این روش در مزارع می تواند در استفاده از سموم شیمیایی موثر باشد. همچنین منجر به حفظ و سلامت محیط زیست و محصولات کشاورزی می شود.
منتظری با تاکید بر اینکه این طرح در مرحله آزمایشگاهی است، تاکید کرد: پایلوت این روش با موفقیت پشت سر گذاشته شد و دانش فنی آن نیز در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به نام این موسسه ثبت شده است.
     
  
صفحه  صفحه 57 از 57:  « پیشین  1  2  3  ...  55  56  57 
علم و دانش

مطالب پزشکی (آرشیو شماره ۲)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA