انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 15 از 62:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  61  62  پسین »

Medical News | اخبار پزشکی


زن

 
نحوه ورود به دکتری تخصصی همراه با پژوهش

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی با تشریح جزئیات چگونگی شرکت محققان در دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش گفت: نخبگان علوم پزشکی می توانند پس از گذراندن دوره عالی پژوهش در این دوره ادامه تحصیل دهند.

دکتر سید امیر محسن ضیایی در گفتگو با مهر افزود: افرادی که حداقل دارای دانشنامه کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه ای هستند، می توانند وارد دوره عالی پژوهش که در واقع دوره ورودی دکتری تخصصی همراه با پژوهش است، بشوند و پس از پایان موفقیت آمیز آن و تهیه پایان نامه مرتبط با اولویت اعلام شده پژوهشی، توان علمی خود را بسنجند.

وی اضافه کرد: دوره عالی پژوهش برای این افراد به مدت یکسال خواهد بود و در پایان دوره، یک پایان نامه تحقیقاتی باید ارائه دهند.

پرداخت شهریه آموزشی دوره عالی پژوهش

ضیایی یادآور شد: قبولی در مصاحبه مرکز تحقیقاتی مربوطه و پرداخت شهریه آموزشی دوره عالی پژوهش از دیگر الزامات برای ورود به دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش است.

وی گفت: پس از پایان موفقیت آمیز دوره عالی پژوهش، فرد می تواند از مرکز تحقیقاتی که در آن مایل به ادامه تحصیل است بورسیه دریافت کند و مرکز تحقیقاتی نیز از محل اعتبار طرح تحقیقاتی، کمک هزینه ای را برای این افراد در نظر می گیرد.

پرداخت حق التحقیق در صورت بورسیه شدن

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی اضافه کرد: اگر دانشگاهی فرد را بورسیه کند نیز باید در مدت آموزش در دوره دکتری، حق التحقیق فرد را به وی پرداخت کند.

تعیین هیئت نظارت بر نحوه آموزش دانشجویان دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش

وی از تعیین هیئت نظارت بر نحوه آموزش دانشجویان دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش خبر داد و گفت: هیئت نظارتی مشتمل بر نماینده وزارت بهداشت، دبیرخانه شورای آموزش مربوطه و دانشگاه مربوطه بر نحوه پذیرش این دانشجویان نظارت می کنند.

ضیایی یادآور شد: دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش دوره ای چهار ساله است که برای تربیت پژوهشگر، مدیریت پژوهش و هدفمند شدن پژوهشهای کاربردی طراحی شده و امید است که با راه اندازی این دوره تحولی در پژوهشهای علوم پزشکی در حوزه های علوم پایه و بالینی ایجاد شود.
     
  
زن

 
راه‌اندازي رشته دكتراي تخصصي اعتياد توسط وزارت بهداشت

معاون آموزشي مرکز ملي مطالعات اعتياد نسبت به تصويب دوره دكتراي تخصصي اعتياد از سوي وزارت بهداشت ابراز اميدواري کرد و گفت: از اين طريق بر تعداد متخصصان و ميزان علم تخصصي كشور در حوزه اعتياد افزوده مي‌شود.

دکتر آذرخش مکري در گفت‌وگو با ايسنا، خواستار انجام اقدامات لازم در راستاي آموزش مداوم افراد در حوزه پيشگري از اعتياد شد و گفت: تدوين کتاب‌هاي درسي ويژه اعتياد و آسيب‌هاي آن و نيز، فراهم کردن وسايل کمک آموزشي و انتقال آخرين يافته‌هاي علمي به جامعه بايد در اين زمينه مورد توجه قرار گيرد.

وي به فعاليت‌هاي كنوني مركز ملي مطالعات اعتياد كشور نيز اشاره كرد و افزود: اين مرکز با وجود يك هزار و 600 پزشک آموزش‌ديده و برگزاري 43 دوره آموزشي در حد يک دانشکده فعاليت مي‌کند.

مکري همچنين تصريح کرد: مرکز ملي مطالعات اعتياد كشور در اصل يک مرکز پژوهشي است، ولي از آنجايي که در زمينه درمان و آموزش اعتياد در کشور رشته تخصصي وجود ندارد، فعاليت‌هاي آموزشي خود را با عنوان فوق برنامه انجام مي‌دهد.

معاون آموزشي مركز ملي مطالعات اعتياد در ادامه خاطرنشان کرد: فعاليت‌هاي اين مرکز موفقيت‌آميز است، اما پاسخگوي نيازهاي فعلي جامعه در حوزه آموزشي اعتياد نيست
     
  
زن

 
بیماری های متابولیک تنها با رژیم درمانی قابل کنترل است


بیماریهای متابولیک به دلیل کمبود آنزیم در بدن و عدم تبدیل اسید امینه به پروتین به وجود می آید که تنها با رژیم درمانی قابل کنترل است .


رویا نجات بخش کارشناس تغذیه PKUدانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز اظهار داشت : بیماری های متابولیسم انواع مختلفی دارد که شایع ترین آنها بیماری pku است و نوزاد مبتلا به این بیماری قادر نیست فنیل آلانین را هضم کند . این بیماری هنگام تولد نشانه مشخصی ندارد ولی به تدریج و با بزرگتر شدن نوزاد علائم بیماری در وی بروز می کند که استفراغ ، بی قراری ، بوری موها ، ضایعات پوستی ، و بوی ادرار که شبیه به بوی موش است و بیش فعالی مهمترین آنهاست.
وی گفت : پی کی یو قابل کنترل ترین بیماری متابولیک است که اگر به موقع غربالگری و پالایش شود به راحتی قابل درمان است .به طوری که ما نمونه ای از این بیماران داشتیم که جز دانش آموز تیزهوش شناخته شده اند.
این کارشناس تغذیه افزود : شیر مادر به دلیل داشتن فنیل آلانین برای این بیماران مثل سم می ماند که باعث افزایش غلظت خونی و تجمع آن در بدن بیمارشده و به ضایعه مغزی و عقب ماندگی وی منجر می شود. لذا این بیماران حتما باید از شیر رژیمی و مخصوص استفاده کنند که دارای فنیل آلانین نیست و یا از آن استخراج شده است . همچنین این بیماران باید تا آخر عمر از همین شیرهای رژیمی استفاده کنند چرا که عدم استمرار در استفاده از آنها به عقب ماندگی ذهنی کودک می انجامد.
نجات بخش خاطر نشان کرد : 80 درصد پروتین های مورد نیاز این بیماران از طریق تغذیه با شیرهای مخصوص و رژیمی تامین می شود و خوشبختانه توزیع شیرهای رژیمی برای بیماران pkuبه شکل رایگان است .
وی افزود : در حال حاضر از پاشنه پای همه نوزادان 3 تا 5 روزه خون گرفته می شود و پس از انجام غربالگری ، نوزادان مشکوک را برای تائید تشخیصی به بیمارستان های پایلوت معرفی می کنند و ما در حال حاضر 118 مورد از این بیماران را در بیمارستان فوق تخصصی کودکان حضرت علی اصغر ( ع ) تحت کنترل و درمان قرار دادیم
     
  
زن

 
بازنگري آزمايش‌هاي اجباري در بدو تولد ضروري است

همشهری آنلاین :
درحالي كه انجام 3‌آزمايش پي‌كي‌يو، كم‌كاري تيروئيد و فاويسم براي نوزادان اجباري است كشورهاي پيشرفته 25‌تست براي غربالگري نوزادان خود انجام مي‌دهند لذا بازنگري در انجام تست‌هاي اجباري نوزادان ضروري است.
به گزارش همشهري، با وجود غربالگري موفق نوزادان از نظر كم كاري تيروئيد در كشور كه تا 80‌درصد كودكان را در بر گرفته و 4برابر استاندارد جهاني است و PKU وغربالگري بيماري‌هاي ديگري از جمله فاويسم و G6PD در كشور، باز هم شاهد تولد نوزاداني با بيماري‌هاي متابوليك و كم خوني داسي شكل هستيم كه ضروري است در انجام تست‌هاي اجباري به‌صورت منطقه‌اي براي نوزادان بازنگري صورت گيرد.
به گزارش مركز مديريت بيماري‌هاي وزارت بهداشت، ۳۱۰ نوزاد مبتلا به كم كاري مادرزادي تيروئيد از بين ۱۳۲ هزار نوزاد غربالگري شده در كشور شناسايي شدند. نتايج بررسي‌ها حاكي از شيوع نوزادان مبتلا به كم كاري مادرزادي است.
اين در حالي است كه براي اعلام شيوع واقعي اين بيماري به‌علت كامل نبودن بررسي‌ها نمي‌توان به نتايج آنها استناد كرد.
فريبا شريفي، كارشناس ارشد پرستاري و رئيس بخش نوزادان يكي از بيمارستان‌هاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي تهران در اين خصوص به همشهري گفت: تست اجباري پي‌كي‌يو، تيروئيد و بيماري فاويسم براي نوزادان انجام مي‌شود و صدور شناسنامه براي نوزاد مستلزم ارائه نتايج اين آزمايشات است.
وي درخصوص بيماري كم‌كاري تيروئيد گفت: كاهش ميزان ترشح اين هورمون سبب كاهش فعاليت اندام‌ها شده و در نتيجه فرد دچار افسردگي، خستگي بيش از حد و كاهش ضربان قلب مي‌شود. درصورت وقوع اين حالت يا غده تيروئيد داراي اشكال در عملكرد است و يا تحريك‌هاي هيپوفيز كاهش پيدا كرده است.
شيوع اين بيماري با توجه به پراكندگي جغرافيايي و آب و هوايي متفاوت است و علائم ظاهري كم كاري تيروئيد عبارتند از: افزايش وزن، پف آلودگي صورت و چشم‌ها، كاهش اشتها، كلفتي صدا، اختلالات گوارشي مثل يبوست و اختلال در عادت ماهانه خانم‌ها.
اين در حالي است كه فرد مبتلا را درگير بيماري ناتوان كننده‌اي كرده، هزينه سنگيني را نيز بر جامعه تحميل مي‌كند. نوزادان مبتلا به كم كاري تيروئيد معمولا سالم به‌نظر مي‌رسند و فقط در مواردي نادر ممكن است زردي طولاني مدت، ورم، اختلال در شير خوردن، پايين بودن دماي بدن، برجستگي شكم و وزن در هنگام تولد بيشتر از ۴ كيلوگرم از نشانه‌هاي بروز اين بيماري است.
مهم‌ترين عوارض بيماري كم كاري تيروئيد شامل ناشنوايي، عقب ماندگي ذهني، لكنت زبان، كوتاهي قد و كم هوشي است و مادران موظف هستند ۳‌تا‌۴ روز پس از تولد نوزادشان، با مراجعه به مراكز بهداشتي و گرفتن نمونه خون از پاشنه پاي نوزادان، اين بيماري را تشخيص دهند و با درمان صحيح و به موقع از عوارض سوء و غيرقابل جبران اين بيماري پيشگيري كنند.
وي افزود: كم‌كاري مادرزادي تيروئيد، بيماري‌اي است كه در اثر نقص در توليد يا عملكرد ترشحات اين غده ايجاد شده و موجب عوارض جبران‌ناپذير مغزي به ويژه كم هوشي در مبتلايان مي‌شود.
براساس بررسي‌هاي انجام شده، ميزان بروز كم‌كاري مادرزادي تيروئيد در كشور ما، 4 برابر جهان است. طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از هر400 نوزاد متولد شده يك نفر به كم‌كاري مادرزادي تيروئيد مبتلاست كه دچار عوارضي مانند عقب‌ماندگي ذهني، ناشنوايي، لكنت زبان، كم‌هوشي و كوتاهي قد مي‌شود.
نوزادان مبتلا به كم‌كاري تيروئيد معمولاً سالم به‌نظر مي‌رسند و هيچ‌گونه علامتي از بيماري ندارند، در واقع اين بيماري بدون علامت است و زماني كه علائم عقب‌ماندگي ذهني ظاهر مي‌شود، درمان بي‌فايده است.
اما نكته بسيار قابل توجه درخصوص اين بيماري آن است كه پيشگيري از عقب‌ماندگي ذهني تنها در صورتي امكان‌پذير است كه بيماري در بدو تولد يا در روزهاي نخستين زندگي تشخيص داده شده و درمان شود.
در واقع اگر شروع درمان براي نوزادان مبتلا به كم‌كاري تيروئيد تا قبل از يك ماهگي آغاز شود، آنان در آينده هيچ مشكلي از نظر بهره هوشي يا IQ نخواهند داشت.
طبق تحقيقات اداره غدد مركز مديريت بيماري‌ها اگر زمان شروع درمان مبتلايان به اين بيماري به تعويق بيفتد و از 3ماهگي به بعد شروع شود، نوزاد 70 تا 80 درصد از بهره‌هوشي خود را از دست مي‌دهد و اگر درمان تا 6 سالگي شروع نشود ميزان بهره هوشي كودك به صفر مي‌رسد.
بنابراين آنچه خانواده‌ها به‌خصوص پدر و مادراني كه تصميم به بچه‌دار شدن دارند، بايد بدانند اين است كه تنها با انجام يك آزمايش ساده خون، آن هم در بدو تولد كه با گرفتن چند قطره خون از پاشنه پاي نوزاد انجام مي‌شود، مي‌توان از داشتن يك كودك عقب‌مانده ذهني جلوگيري كرد و تا آخر عمر متحمل بار لطمات سنگين روحي و رواني و نيز هزينه‌هاي اقتصادي ناشي از نگهداري و درمان كودك عقب مانده ذهني نشد.
حال كه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، طرح غربالگري كم‌كاري مادرزادي تيروئيد را با هدف درمان و پيشگيري از عوارض اين بيماري و شناسايي و كنترل نوزادان مبتلا به كم كاري مادرزادي تيروئيد آغاز كرده است، موفقيت اجراي اين طرح مرهون همكاري نزديك خانواده‌ها و مراجعه به موقع آنان به مراكز بهداشتي- درماني است.
خانواده‌ها بايد آگاه باشند كه براي پيشگيري از عوارض كم‌كاري مادرزادي تيروئيد، نوزاد خود را 3 تا 5 روز بعد از تولد به مراكز بهداشتي، درماني ببرند چراكه بهترين زمان انجام آزمايش براي تشخيص اين بيماري روز سوم تا پنجم بعد از تولد نوزاد تشخيص داده شده است.
در واقع هم‌اكنون همه بيمارستان‌ها اعم از دولتي و غيردولتي، هنگام ترخيص مادر از بيمارستان، به وي ليستي از مراكز بهداشتي- درماني كه در آنها آزمايش كم‌كاري مادرزادي تيروئيد انجام مي‌شود، مي‌دهند ولي بردن به موقع نوزاد به مراكز بهداشتي- درماني در اختيار والدين است.
بد نيست بدانيم طبق آخرين آمار مركز مديريت بيماري‌هاي وزارت بهداشت، در نتيجه غربالگري از 130 هزار نوزاد و تشخيص به موقع نوزادان مبتلا به كم‌كاري مادرزادي تيروئيد، از عقب‌ماندگي ذهني 300 نوزاد پيشگيري شد.
اميد است كه خانواده‌ها، با همكاري، همراهي و مشاركت خود در طرحي كه براي سلامت تك‌تك فرزندان جامعه در حال اجراست، جامعه را در داشتن انسان‌هايي سالم ياري كنند
     
  
زن

 
حضور راديوهاي مرزي در کنفرانس بين المللي رسانه و سازمان‌هاي سلامت محور

کنفرانس بين المللي رسانه ها و سازمان هاي سلامت محور با مشارکت فعال دانشگاه هاي علوم پزشکي برگزار مي شود.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، دانشگاه هاي علوم پزشکي تهران، ايران و شهيد بهشتي و نيز اداره کل سلامت وزارت آموزش و پرورش در برگزاري کنفرانس بين المللي رسانه ها و سازمان هاي سلامت محور، راديو سلامت را ياري خواهند کرد.
ستاد خبري کنفرانس بين المللي رسانه ها و سازمان هاي سلامت محور اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکي تهران، دانشگاه علوم پزشکي ايران، دانشگاه شهيد بهشتي و اداره کل سلامت وزارت آموزش و پرورش در بخش محتوايي کنفرانس رسانه ها و سازمان هاي سلامت محور مشارکت فعال خواهند داشت. در جلسه اي که صبح امروز با حضور نمايندگان دانشگاه هاي فوق و اداره کل سلامت وزارت آموزش و پرورش برگزار شد؛ مقرر گرديد که برگزاري برخي از کارگاه ها و پانل هاي آموزشي کنفرانس بر عهده مدرسين و کارشناسان نخبه اين دانشگاه ها باشد. همچنين دانشگاه علوم پزشکي دانشگاه تهران به شرکت کنندگان در کنفرانس امتياز دوره بازآموزي اهدا مي کند. اين گواهي نامه طي دوره به امضاي رئيس کنفرانس دکتر حسن خجسته معاون صدا، اداره کل آموزش صداي رسانه ملي و اداره کل آموزش دانشگاه علوم پزشکي تهران مي رسد. از سوي اداره کل سلامت وزارت آموزش و پروش نيز گروه سرودي دانش آموزي در افتتاحيه حضور خواهند داشت و سرودي را با محتواي سلامت و تغييرات آب و هوايي اجرا مي کنند.
کنفرانس بين المللي رسانه ها و سازمان هاي سلامت محور از ‌١٨ تا ‌٢٠ اسفند ماه در تهران برگزار مي شود.

***
در جلسه رادهبردي کنفرانس بين المللي رسانه و سازمان‌هاي سلامت محور که با حضور اسکندري مديرکل روابط عمومي معاونت برون مرزي برگزار شد؛ مقرر شد راديوهاي مرزي در کنفرانس بين المللي رسانه و سازمان‌هاي سلامت محور حضور فعال داشته باشند.
راديو سلامت ، كنفرانس بين المللي رسانه‌ها و سازمان‌هاي سلامت محور را اسفند ماه به منظورافزايش همگرايي رسانه‌ها و سازمان‌هاي سلامت محور در سطح ملي، منطقه‌اي و بين المللي، فراهم آوردن زمينه‌هاي بحث نظري درباره چالش‌هاي رسانه و سلامت، تشكيل بانك اطلاعات بين المللي رسانه‌هاي سلامت محور، ترغيب سياستگذاران، رهبران ديني، انديشمندان و اصحاب رسانه به ايفاي نقش مؤثرتر در ارتقا و پيشبرد نظام سلامت برگزار مي‌کند.
به گزارش ستاد خبري اين کنفرانس،‌مديرکل روابط عمومي معاونت برون مرزي ضمن اعلام آمادگي آن معاونت در هرچه بهتر برگزاري اين کنفرانس اظهار داشتند که در اين گردهمايي راديوهاي پشتو و تاجيکستان حضور خواهند يافت.
موضوعات رسانه، سازمان‌هاي سلامت محور و اديان، رسانه، سازمان‌هاي سلامت محور و مردم، رسانه، سازمان‌هاي سلامت محور و همكاري‌هاي بين بخشي، ملي، منطقه‌اي، بين المللي، از محورهاي اصلي اين کنفرانس است.

*** خبرهايي اطز راديو سلامت
ـ سفره سلامتي: عنوان برنامه اي است از گروه نيم روزي راديو سلامت که به بررسي نوع تغذيه مناسب با شرايط جسماني افراد از قبيل تغذيه شير خواران ، تغذيه کودکان ، تغذيه نوجوانان و جوانان ، تغذيه سالمندان ، تغذيه ورزشکاران ، تغذيه مادران باردار و شيرده ميپردازد اين برنامه فردا به موضوع مصرف آهن و بيماريهاي مزمن مي پردازد . سفره سلامتي هر روز به سردبيري دکتر خواجه اي ساعت ‌١٣/٣٠ پخش ميشود
سيمرغ : عنوان برنامه اي است که اشعار و داستانهايي کهن پزشکي را مورد بررسي قرار مي دهد.
فرشته حسني سردبير اين برنامه گفت : در اشعار و کتب هاي ادبي کهن داستانهاي بسياري است که در مورد طبابت و درمان آن زمان وجود دارد که ما از طريق اين برنامه آنها را به مخاطبان معرفي مي‌کنيم.اين برنامه فردا به کارشناسي دکتر رضايي به موضوع اشعار ابوالسعيد ابوالخير ميپردازد.اين برنامه هر روز ساعت ‌٦/١٥ پخش مي شود
گپ و گفت: عنوان برنامه اي است که هر روز با يکي از شخصيتهاي مطرح عرصه هاي هنر ، پزشکي ، ورزشي و.... نشسته و با ورود به زندگي خصوصي آنها پي به عادات غذاي ، بهداشتي و شخصي او مي برد اين برنامه فردا با حضور دکتر کيوان دواتگران ساعت ‌٩/٠٥ پخش مي شود
تاريخ پزشکي ايران: عنوان برنامه اي است از گروه نيم روزي راديو سلامت که به تاريخ پزشکي ايران از ايران باستان تا به امروز مي پردازد . اين برنامه فردا به کارشناسي علي تهران بند به موضوع پزشکي در ادبيات ايران زمين مي پردازد . تاريخ پزشکي ايران هر روز به جز جمعه ها ساعت ‌١٣/٤٥ پخش مي شود .
نقد موسسات همسر يابي در راديو سلامت: برنامه زاويه پنهان عنوان برنامه اي است از گروه عصر گاهي راديو سلامت که به بررسي آگهي ها و تبليغات روزنامه ها و ساير رسانه ها درباره خدمات بهداشتي درماني با حضور کارشناسان و مسئولان مي پردازد و توضيحات لازم را در ارتباط با صحت و سقم مطالب بيان مي کنند. اين برنامه فردا با حضور علي اکبري رياست سازمان ملي جوانان به نقد و بررسي موسسات همسر يابي ميپردازد . اين برنامه به سردبيري يوسفي روز هاي يک شنبه ساعت ‌١٤/١٥ پخش مي شود .
آيا مي دانيد : عنوان برنامه اي است که به موضوعات و پيامهاي مختلف بهداشتي _ پزشکي ميپردازد . اين برنامه فردا با حضور دکتر سليماني به موضوع نحوه نگهداري صحيح شيافها در منزل مي پردازد . آيا مي‌دانيد هر روز بجز جمعه ها ساعت ‌١٠/٥٠ پخش مي شود.
     
  
زن

 
قمه‌زنان در صورت داشتن شرايط به جاي قمه‌زني، اهداي خون كنند

مديرعامل سازمان انتقال ايران در آستانه فرا رسيدن تاسوعا و عاشوراي حسيني، به آن دسته از عزاداراني كه داراي سلامت جسمي هستند، توصيه كرد كه در صورت برخورداري از شرايط لازم براي اهداي خون، به جاي قمه‌زني با مراجعه به پايگاه‌هاي سازمان نسبت به اهداي خون خود اقدام كنند.
دكتر حسن ابوالقاسمي در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت ودرمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به فرا رسيدن ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني به آن دسته از عزاداراني كه در اين روزها اقدام به قمه زني مي‌كنند توصيه كرد كه در صورت داشتن شرايط لازم براي اهداي خون، به پايگاه‌هاي انتقال خون مراجعه كنند.
وي در اين باره افزود: قمه زني عملي غيرقابل قبول است كه صدمات زيادي به جسم وارد مي‌كند و از نظر شرعي هم امري حرام است. به اين ترتيب شايسته است افرادي كه در ايام محرم و صفر به قمه زني اقدام مي‌كنند، در صورت برخورداري از شرايط اهداي خون، به منظور تامين خون موردنياز بيماران، براي اهداي خون اقدام كنند و از ثواب آن بهره‌مند شوند.

افراد براي اداي نذر و اهداي خون خود به تدريج در كل ايام محرم و صفر اقدام به اهداي خون كنند
دكتر زيدي، معاون فني پايگاه انتقال خون تهران هم با اشاره به استقبال مردم براي اهداي خون طي تاسوعا و عاشوراي حسيني به ايسنا گفت: طي اين دو روز، پايگاه‌هاي انتقال خون با استقبال زيادي از سوي مردم براي اهداي خون مواجه مي‌شوند. از آنجا كه پايگاه‌هاي انتقال خون از نظر زمان و پرسنل با محدوديت روبرو هستند، توصيه مي‌شود كه افراد براي اداي نذر و اهداي خون خود به تدريج در كل ايام محرم و صفر مراجعه كنند


==========================


ابزاري جديد با قابليت پيشگيري از نابينايي اختراع شد

يك جراح بازنشسته انگليسي موفق به اختراع ابزار ارزان قيمت جديدي شده است كه مي‌تواند با كمك به تشخيص به موقع بيماري‌هاي چشمي از نابينايي جلوگيري كند.

به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين وسيله جديد از ضايعات چربي و پلاستيكي ساخته شده و مي‌تواند از نابينا شدن ميليون‌ها نفر در جهان پيشگيري كند.

روگر آرمور، مخترع 74 ساله انگليسي درباره اختراع خود گفت: اين وسيله مي‌تواند به طور شگفت انگيز آب مرواريد و ساير مشكلات و بيماريهاي خطرناك چشمي را شناسايي كند.

به گفته آرمور، بهترين نكته وسيله ابداعي آن است كه بسيار ارزان قيمت است و مي‌تواند وسيله بسيار مناسبي براي مردم كشورهاي در حال توسعه و فقير باشد.

اين مخترع طرح اوليه اختراع خود را «لامپ درزدار روي ميز آشپزخانه» نام گذاشته است.

وي خاطر نشان كرد: اين وسيله بسيار مفيد است و از اين كه توانسته ام آن را بسازم بسيار خوشحالم چرا كه مي‌تواند مانع از نابينا شدن بسياري از مردم در كشورهاي فقير شود. در حال حاضر براي تشخيص بيماريهاي خطرناك چشمي از تست‌هاي استيريت استفاده مي‌شود. در اين روش بيمار بايد چانه خود را روي يك سكو قرار دهد و چشم پزشك نوري را به داخل وي بتاباند و با لنزهاي خاص چشمهاي وي را مورد آزمايش قرار دهد. قيمت اين تجهيزات حدود 10 هزار پوند است در حالي كه اختراع آرمور فقط 5 پوند قيمت دارد.

دكتر روگر در تلاش براي توليد انبوه اختراع خود است
     
  
زن

 
فروش داروهاى بدون نسخه در افغانستان

فروش داروهاى بدون نسخه در افغانستان، مشکلات بهداشتي در اين کشور ايجاد کرده است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)منطقه خراسان، روزنامه افغانستان نوشت: هر نوع دارويي بدون نسخه پزشك در داروخانه‌هاي افغانستان عرضه مي‌شود.
يکي از شهروندان افغان با مراجعه به داروخانه 10 عدد قرص "ديازپام" گرفته و به دليل مسائل خانوادگي اقدام به خودکشي کرده است که خانواده وي از مديران داروخانه‌هاي افغانستان‌ تقاضا کردند تا فروش دارو بدون نسخه را ممنوع کنند.
اين روزنامه افزود: مشکل فروش دارو بدون نسخه دکتر در اکثر داروخانه‌هاى افغانستان وجود دارد و سبب ايجاد مشکلات بهداشتي براي مردم شده است.
حتي مردم با توصيه‌هاي افراد ديگر بدون اطلاع از بيماري خود، دارو تهيه مي‌کنند. به عنوان مثال، يکي از شهروندان قرص فشار خون را از داروخانه تهيه کرده بود، در صورتي که مشخص شد که بيماري وي ربطي به فشار خون نداشته است.
همچنين بر اساس اظهارات دکتر "محمد نعيم همدرد" معاون علمى بيمارستان ابن سيناى کابل، در سال جارى 827 مورد مسموميت ناشى از داروهاى خودسر در اين بيمارستان ثبت شده است.
عبدالله فهيم، سخنگوى وزارت بهداشت افغانستان گفت: داروهايى که در ترکيب خود مواد مخدر دارند مثل مورفين، داروهاي بيهوشى و داروهاى سمى نبايد بدون نسخه پزشک به فروش برسند.
وي در مورد اين‌ که چرا وزارت بهداشت افغانستان در اين مورد اقدام نکرده است خاطرنشان کرد: پروژه جلوگيري از فروش داروهاي بدون نسخه از سال گذشته آغاز شده و در مدت حدود چهار سال آينده تکميل خواهد شد.
گفتني است، هنوز قوانين مربوط به مجازات متخلفان دارو در افغانستان اجرايي نشده است
     
  
زن

 
رشد شاخص‌هاي سلامت نوجوانان و احياي نوزادان در کشور

مدير كل سلامت خانواده و جمعيت وزارت بهداشت با بيان اين كه در سال جاري برنامه "کودک سالم" و "مانا" توجه ويژه وزارت بهداشت را از آن خود کرده است، افزود: "احياي نوزادان" و "سلامت نوجوانان" نيز از رشد و ارتقاء در شاخص برنامه‌هاي سلامت خانواده برخوردار بوده است.
دکتر محمد امير اميرخاني، مدير کل سلامت خانواده و جمعيت وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، اظهار کرد: بيش از100 شاخص اصلي در سلامت خانواده در حوزه‌هاي مختلف در نظر گرفته شده است که از سلامت نوزادان، کودکان، نوجوانان و جوانان گرفته تا شاخص‌هاي سلامت ميانسالان، مادران، سالمندان، تنظيم خانواده بهبود تغذيه و آموزش سلامت را شامل مي‌شود.
وي افزود: احياي نوزادان و افزايش تخت‌هاي nicu در برنامه‌هاي اين وزارتخانه از رشد قابل توجهي برخوردار بوده است. همچنين پوشش معاينات باليني نوجوانان و جوانان دانش آموز نيز توسعه پيدا کرده است.
اميرخاني از توسعه برنامه‌هاي سلامت در 10 حوزه ياد كرد و گفت: برنامه مانا، کودک سالم، غربالگري دانش آموزان، آموزش سلامت و ارجاع کودکان بيمار به مراکز درماني، کاهش مرگ مادران و اصلاح الگوهاي زايماني نيز رو به رشد و توسعه بوده است
     
  
زن

 
صدورحكم برداشت ديه بيماران هموفيل ازحسابهاي وزارت بهداشت؛

در پي صدور حكم برداشت ديه بيماران هموفيل از حساب‌هاي وزارت بهداشت، اين وزارتخانه بر فعاليت قانوني و هماهنگ خود با قوه قضاييه تاكيد كرد.
دكتر كامران باقري لنكراني، وزير بهداشت، در گفت وگو با خبرنگار«بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه آلودگي بيماران هموفيلي به ويروس هپاتيت و ايدز به سنوات گذشته برمي‌گردد، اظهار كرد: براساس اطلاعات موجود، پيگيري‌هاي لازم طبق زمان‌بندي انجام و با قوه قضاييه نيز به تفاهم مربوطه رسيده‌ايم.
وي، با اعتقاد به اين كه برخي افراد به دلايلي خواهان جوسازي در اين زمينه هستند، گفت: ما تمايلي دراين باره نداشته و اقدامات مناسب براي درمان بيماران را آغاز كرده‌ايم.
وزير بهداشت، با اشاره به درمان رايگان هپاتيت ويروسي بيماران تالاسمي و هموفيلي افزود: درمان آلوده شدگان به hiv نيز رايگان است.
دكتر لنكراني، با بيان اين كه مابقي فعاليت‌ها نيز مطابق مقررات و ضوابط انجام مي‌شود، گفت: پرداخت ديه مطابق قانون و در صورت لزوم ولو اين كه اين عارضه معطوف به ساليان گذشته مي‌باشد اما به علت مسئوليت جمعي پذيرفته مي‌شود.
به گفته وي، چنانچه فضاي همكاري و خدمت رساني در وزارت بهداشت از طريق جوسازي مخدوش شود چه بسا خدمت رساني را هم تحت الشعاع قرار دهد.
وي، حركت طبق قانون را از وظايف ذاتي وزارت بهداشت برشمرد و افزود: با وجود فعاليت‌هاي برخي از افراد، ادبياتي بيش از اين از وزارت بهداشت نخواهيد ديد

==============================

تاييد 4 مورد تب كنگو دراستان فارس

رييس اداره بيماريهاي مشترك بين انسان و دام با اشاره به گزارش 4 مورد جديد تب خونريزي دهنده كريمه كنگو در استان فارس طي دو هفته اخير گفت: از اين تعداد يك نفر فوت، دو نفر مداوا و يك نفر به علت نداشتن علايم باليني تحت معالجه قرار نگرفت.
دكتر محمدرضا شيرزادي در گفت وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه بر اساس نتايج آزمايشگاهي ابتلا اين 4 نفر تاييد شده است، اظهار كرد: تب خونريزي دهنده كريمه كنگو بيماري اندميك كشور است كه از ابتداي سال تاكنون 108 مورد گزارش شده است كه از اين تعداد 16 نفر فوت كرده‌اند.

وي با بيان اينكه بيشترين موارد در استانهاي سيستان و بلوچستان و حتي لار هم بوده است، گفت: در سراسر كشور احتمال وجود اين بيماري در دام‌ها و انتقال آن به انسان وجود دارد از اين رو هموطنان همزمان با ايام محرم و افزايش نذورات در تهيه دام بهداشتي دقت كنند.
رييس اداره بيماريهاي مشترك بين انسان و دام با توصيه به هموطنان مبني بر تهيه دام بهداشتي از مراكز تحت نظارت سازمان دامپزشكي و ذبح بهداشتي آن در كشتارگاه‌هاي صنعتي گفت: ميزبان واسط عامل ويروسي تب خونريزي دهنده كريمه كنگو كنه است كه بر روي دام قرار دارد.
وي ادامه داد: دام‌هاي عرضه شده در مراكز معتبر تحت نظارت سازمان دامپزشكي معاينه، سم پاشي و از نظر آلودگي به كنه بررسي مي‌شوند از اين رو از درجه اطمينان بيشتري براي ذبح برخوردارند
     
  
زن

 
مسئولین تامین اجتماعی قانون دوازده سال پیش را مبنای عملکرد خود قرار داده اند

عضو شورای عالی نظام پرستاری کشور:
مسئولین تامین اجتماعی قانون دوازده سال پیش را مبنای عملکرد خود قرار داده اند
درحالی که طرح کاهش ساعت کاری پرسنل پرستاری مراحل نهایی خود را طی می کند اما برخی از مدیران مراکز درمانی بدون توجه به آن طبق مصوبه دوازده سال پیش عمل می کنند.

غلامحسن دهقانی درگفتگو با خبرنگار سلامت نیوز افزود: در سال69- 1368 مصوبه ای ازسوی مجلس شورای اسلامی آن زمان تصویب شد که طبق آن باید کارمندان و کارگران چهل و چهار ساعت در هفته کارکنند که بعد از یک سال اجرایی شدن مسکوت ماند.
وی بیان داشت: هم اکنون مدیران مراکز درمانی سازمان رفاه و تامین اجتماعی در برخی استان ها این قانون را بعداز دوازده سال در مراکز درمانی برای پرسنل پرستاران به اجرا گذاشته اند و باعث اعتراض پرستاران شده است.
عضو شورای عالی نظام پرستاری کشور خاطرنشان کرد: درحال حاضر کادر پرستار مراکز درمانی وابسته به سازمان رفاه و تامین اجتماعی باید سی و چهار تا سی و هفت ساعت کار کنند و این درصورتی که طی یک هفته اخیر دراصفهان مدیران این مراکز بر پایه نامه ای خواستار افزایش ساعت کاری پرستاران و رسیدن به چهل و چهار ساعت در هفته شدند.
وی با اشاره به اینکه مسئولین عالی رتبه با توجه به اینکه از این مسئله مطلع هستند اما هیچ اقدامی در جهت رفع آن انجام نداده اند تصریح کرد: هم اکنون در قالب طرح بهره وری کارکنان بالینی، شیفت عصر پرستاران با ضریب یک ممیز دو دهم درصد و شیفت شب با یک ممیز پنج دهم درصد افزایش حساب می شود و این درحالی که در شیفت صبح هیچ تغییری ایجاد نشده است.
دهقانی اظهارداشت: طبق این مصوبه برای یک پرستار شیفت شب ، دوازده ساعت کار معادل هیجده ساعت کار حساب می شود و یک پرستار به جای یکصد و هفتاد و پنج ساعت کارمعادل آن یعنی دویست و پنجاه ساعت کار حساب می شود.
وی افزود: براساس این لایحه هم حقوق پرستاران افزایش می یابد و هم بر بهره وری کار آنها اضافه می شود وتسهیلاتی برای سختی کار پرستاران است.
عضو شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: بر پایه طرح بهره وری کارکنان بالینی پرستاران از پانزده سال دوم کاری خود با پنج ساعت کمتر در روز به کار مشغول می شوند
     
  
صفحه  صفحه 15 از 62:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  61  62  پسین » 
علم و دانش

Medical News | اخبار پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA