انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 20 از 62:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  61  62  پسین »

Medical News | اخبار پزشکی


مرد

 
کاهش چشمگیر مرگ و میر ناشی از ایدز

یک آژانس سازمان ملل متحد که در امر مبارزه با ایدز فعالیت می کند می گوید میزان ابتلا به ویروس ایدز از زمان اوج شیوع آن در چهارده سال پیش، به پائین ترین سطح خود رسیده است.
آژانس مبارزه با ایدز سازمان ملل متحد در یک گزارش جدید می گوید واکنش جهانی به این بیماری، آن را مهار کرده است.
بر اساس گزارش این آژانس، شمار افرادی که در اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند به خاطر دسترسی راحت تر به درمان کاهش یافته است.
در مراسم انتشار رسمی این گزارش در برلین، میشل سیدیب، دبیر اجرایی آژانس مبارزه با ایدز سازمان ملل متحد گفت، در زمینه داروهای کنترل کننده عوارض جانبی ایدز پیشرفتهای چشم گیری حاصل شده است.
میشل سیدیب گفت: "امسال سال سرنوشت سازی است. این نخستین باری است که آمار نشان می دهد اگر مبتلایان را از مراحل اولیه ابتلا تحت دارودرمانی قرار دهیم، احتمال انتقال بیماری به افراد مرتبط را تا نود شش درصد کاهش می دهیم. در نتیجه می توانیم تمایز کاذب بین پیش گیری و درمان را کنار بگذاریم."
در این گزارش همچنین به نشانه های امیدبخشی در مهار این بیماری در آفریقا اشاره شده که به گفته پیتر گیز از آژانس مبارزه با ایدز سازمان ملل متحد، این امر می تواند تبعاتی جهانی داشته باشد.
او گفت: "وضعیت در آفریقا تا اندازه زیادی تعیین کننده وضعیت بیماری در سطح جهان است چون بخش اعظم موارد ابتلا در آفریقا هستند. در نتیجه روندی که ما در این گزارش نشان داده ایم – یعنی کاهش موارد جدید ابتلا، در آفریقا مشاهده می شود، و حتی این روند در آفریقا از سایر مناطق جهان چشمگیر تر است. همچنین آمار مرگ و میر ناشی از ایدز نیز در آفریقا روند نزولی دارد و ما اعتقاد داریم پیشرفت در هر دو سطح ناشی از برنامه های پیشگیری و درمانی بوده که به اجرا گذاشته شده است."
علی رغم این نشانه های مثبت، آژانس نسبت به عدم موفقیت برخی از کشورهای دیگر در مبارزه با ایدز هشدار داده است.
به گفته میشل سیدیب بحرانی ترین مناطق اروپای شرقی و آسیای مرکزی هستند.
او افزود موارد ابتلا به ایدز در این مناطق در ده سال گذشته ۲۵۰ در صد افزایش داشته است.
به گفته آژانس مبارزه با ایدز سازمان ملل متحد، اثر کامل پیشگیرانه روشهای درمانی موجود ظرف ۵ سال آینده آشکار خواهد شد، اما گزارش تاکید دارد که این به معنای پایان همه گیری ایدز نیست، بلکه بدان معناست که اگر کشورها به نحو هوشمندانه ای در درمان سرمایه گزارش کنند، پایان همه گیری ممکن خواهد بود.
     
  
مرد

 
محققان دانمارکی ارتباط تلفن همراه با سرطان مغز را رد کردند

محققان دانمارکی می گویند به این نتیجه رسیده اند که تلفن های همراه ارتباطی با بروز سرطان مغز در کاربران ندارند.
محققان موسسه همه گیرشناسی سرطان دانمارک با بررسی آمار مربوط به ۳۵۰ هزار کاربر تلفن همراه در طول ۱۸ سال به این نتیجه رسیدند که احتمال ابتلا این افراد به سرطان مغز به اندازه دیگر افراد است.
نتیجه این تحقیقات در سایت اینترنتی نشریه پزشکی بریتانیا منتشر شده است.
پیش تر، چند تحقیق دیگر هم نشان داده بود که ارتباطی میان بروز سرطان مغز و استفاده از تلفن همراه وجود ندارد.
این در حالی است که تحقیقات دیگری هم وجود دارد که عکس این موضوع را نتیجه گیری کرده است.
به همین علت، سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است که همچنان احتمال سرطانزا بودن این تجهیزات وجود دارد.


====================

موفقیت پزشکان در درمان نارسایی کبد

پزشکان بریتانیایی موفق شده اند با انتقال سلول های کبدی به یک کودک مبتلا به نارسایی حاد کبد او را درمان کنند.
بر اساس گزارش های منتشر شده، در پی انتقال سلول های کبدی به محوطه شکمی این کودک، وضع کبد او پس از دو هفته رو به بهبودی رفت.
در این مدت، سلول های پیوندی به انجام وظایف کبد در بدن این کودک مشغول بودند.
به گزارش خبرنگار پزشکی بی بی سی، پزشکان امیدوارند از این دستاورد برای درمان بیماران مبتلا به نارسایی حاد کبد استفاده کنند.
     
  
مرد

 
'نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر اوتیسم هستند'

مطالعه ای تازه در آمریکا حاکیست که نوزادانی که وزن آنها هنگام تولد کمتر از ۱.۸ کیلوگرم است با خطر بیشتر ابتلا به بیماری اوتیسم روبرو هستند.
محققان آمریکایی در نشریه "پیدیاتریکس" (طب اطفال) گزارش دادند که با مطالعه ۸۶۲ نفر در ایالت نیوجرسی از نوزادی تا ۲۱ سالگی به این نتیجه رسیده اند.
حدود پنج درصد از نوزادانی که وزن آنها کم بود مبتلا به اوتیسم شدند درحالی که این آمار برای کل جمعیت یک درصد بود.
اما کارشناسان می گویند که برای تایید این ارتباط و درک آن به مطالعات بیشتر نیاز است.
ارتباط میان وزن کم هنگام تولد و طیفی از مشکلات مغزی و کنترل بدن در مطالعات قبلی فاش شده بود.
اما محققان می گویند که این اولین مطالعه ای است که نشان می دهد این کودکان ممکن است در معرض خطر بزرگتر ابتلا به اختلالات اوتیستی باشند.
افراد مورد مطالعه در فاصله سپتامبر ۱۹۸۴ تا ژوئیه ۱۹۸۷ در سه بخش نیوجرسی به دنیا آمدند.
همه این نوزادان از نیم کیلوگرم تا دو کیلوگرم بودند.
۶۲۳ نفر از آنها در سن ۱۶ سالگی برای تعیین میزان خطر ابتلا به اوتیسم معاینه شدند. از ۱۱۷ نفری که نتایج معاینه در مورد آنها مثبت بود، ۷۰ نفر در سن ۲۱ سالگی بار دیگر مورد ارزیابی قرار گرفتند.
معلوم شد که ۱۱ نفر از این گروه اختلال طیفی اوتیستی دارند.
محققان براساس این نتایج محاسبه کردند که از ۶۲۳ کودک، ۳۱ نفر مبتلا به این اختلال هستند که معادل پنج درصد است.
دوروتی بیشاپ استاد روانشناسی عصبی در دانشگاه آکسفورد گفت: "این ارتباط واقعی به نظر می رسد، اما بیشتر نوزادان کم وزن اوتیسم ندارند، و بیشتر بچه های مبتلا به اوتیسم هنگام تولد وزنشان کم نبوده."
     
  
مرد

 
چاقی مفرط از عوامل افزایش موارد سرطان کلیه

کارشناسان می گویند که چاقی مفرط عامل افزایش عمده شمار موارد ابتلا به سرطان کلیه در بریتانیاست.

مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا ارقامی را منتشر کرده است که نشان می دهد در سال ۲۰۰۹ کمی بیش از نه هزار مورد سرطان کلیه شناسایی شد درحالی که این رقم در سال ۱۹۷۵ کمی کمتر از ۲۳۰۰ مورد بود.
چاقی مفرط خطر ابتلا به سرطان کلیه را به اندازه ۷۰ درصد افزایش می دهد درحالی که کشیدن سیگار عامل افزایش ۵۰ درصدی آن است.

مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا می گوید تعداد کمی از مردم متوجه خطر سرطان در اثر چاقی هستند.

سرطان کلیه اکنون هشتمین سرطان شایع در بریتانیاست.

وجود خون در ادرار می تواند از نشانه های اولیه این سرطان باشد.

اما سرطان کلیه اگر زود شناسایی شود با عمل جراحی قابل درمان است.

کارشناسان می گویند که اضافه وزن، علاوه بر سرطان کلیه خطر سرطان سینه، روده و رحم را افزایش می دهد زیرا باعث افزایش تولید بعضی از هورمون های خاص در بدن می شود.

میزان مصرف سیگار در بریتانیا در ۳۵ سال گذشته افت کرده است اما آمار چاقی یا چاقی مفرط درحال افزایش است؛ به طوری که شاخص وزن بدن ۷۰ درصد مردان و ۶۰ درصد زنان در این کشور ۲۵ یا بیشتر است.

به گفته پزشکان شاخص وزن بدن باید بین ۱۸ تا ۲۵ باشد.

با این حال از اوایل دهه ۱۹۷۰ تا سال های ۲۰۰۵-۲۰۰۹ میزان بقای پنج ساله پس از ابتلا به سرطان کلیه به اندازه ۸۵ درصد افزایش یافته است.
ارتباط هورمونی

پروفسور تیم آیسن از مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا که در دانشگاه کمبریج کار می کند گفت: "طی ده سال اخیر، مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا به ساخت داروهای تازه ای که مانع رسیدن خون به سلول های سرطانی در کلیه می شوند کمک کرده است. این داروها به کنترل بیماری در بیشتر بیماران کمک می کند اما آن را درمان نمی کند."

"بهترین راه، جلوگیری از بروز بیماری در درجه اول است - حفظ یک وزن سالم و نکشیدن سیگار بهترین راه این کار است."

سارا هیوم مدیر اطلاعات در مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا گفت: "میزان آگاهی درباره خطر جدی ابتلا به سرطان در اثر اضافه وزن زیاد خیلی پایین است."

"درحالی که ترک سیگار بهترین راه کاهش خطر ابتلا به سرطان کلیه است، اهمیت حفظ وزن مناسب را نباید نادیده گرفت."
     
  
مرد

 
سگ خود را به محل کار ببرید تا نگرانی‌تان کمتر شود

نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که بردن حیوانات خانگی به محل کار می تواند استرس ناشی از محیط کار را کاهش دهد.

محققان آمریکایی می گویند که نتایج تحقیق آنها نشان داده کارمندانی که در طول ساعات کار به سگ خانگی خود دسترسی داشته اند از استرس کمتری نسبت به همکاران خود برخوردار بوده اند.
نتایج این تحقیق جدید که در ژورنال جهانی بهداشت محیط کار منتشر شده از پژوهش بر روی ۷۵ کارمند به دست آمده است.

پژوهشگران این طرح می گویند که حضور سگ در کنار صاحبش در محیط کار در بهتر کردن روحیه، وجدان کاری و کاهش استرس صاحب سگ اثر داشته است.

این پژوهش به این صورت انجام پذیرفت که پژوهشگران میزان استرس، رضایت شغلی و عملکرد روزانه سه گروه از کارمندان را هر روز کنترل کردند. گروهی که سگ خود را به سر کار آورده بودند؛ گروهی که سگ خود را به سر کار نیاورده بودند و گروهی که اصلا حیوان خانگی نداشتند.

هر سه گروه از کارمندان در ابتدای صبح از سطح استرس مشابهی برخوردار بودند اما با گذشت روز، کسانی که سگ خود را به محل کار آورده بودند، با آرامش بیشتر و رضایت شغلی بهتری به کار ادامه می دادند و بدین ترتیب نتایج سطح استرس آنها به طرز چشمگیری با دو گروه دیگر متفاوت می شد.

پژوهشگران همچنین متوجه شدند که اگر کارمندانی سگ خود را به محل کار نمی آوردند، سطح استرس آنها نسبت به روزی که سگ شان در محل کار در کنارشان بود تفاوت داشت و میزان استرس آنها بالاتر می رفت.

بنابر نتایج این تحقیق، میزان استرس و رضایت شغلی کارمندانی که سگ شان را به محیط کار برده بودند به طور چشمگیری از میانگین ملی استرس در محیط های کاری آمریکا پایین تر می آمده است.

نتایج تحقیقاتی این چنین از آن نظر مهم و حائز اهمیت است که بنابر یافته ها، استرس علاوه بر کاهش بازده کاری افراد و سازمان ها می تواند به فرآیندی که به آن اصطلاحا "بریدن" و "خستگی مفرط ناشی از کار" گفته می شود، سرعت بخشد.
     
  
مرد

 
احتمال ابتلا به دیابت در سالمندان سه برابر بیشتر از افراد عادی است

رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه « احتمال ابتلا به دیابت در دوران سالمندی سه برابر بیشتر از دوران جوانی است تاکید کرد:«متاسفانه در کشور ما کمتر به پیشگیری توجه می شود در صورتی که با پیشگیری از دوران کودکی می توان به سالمندی سالم دست پیدا کرد.»
دکتراسدالله رجب در گفت وگو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«افرادی که در سنین سالمندی هستند در معرض ابتلا به انواع بیماری ها از جمله دیابت هستند و باید گفت احتمال ابتلا به دیابت در دوران سالمندی سه برابر بیشتر از دوران جوانی است از طرفی ابتلا به دیابت می تواند علائم دیگر بیماری ها را در افراد سالمند تشدید کند به عنوان مثال سالمندان دیابتی سه تا چهار برابر بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی هستند.»
وی در پاسخ به سوال خبرنگار سلامت نیوز که چطور می توان به پیری سالم دست یافت خاطرنشان کرد:« با توجه به اینکه پیری مساوی است با بروز یکسری از بیماری ها می توانیم با یکسری اقدامات پیشگیرانه دچار مشکلات و درد ناشی از پیری نشویم و از نیمه دوم عمر خود لذت ببریم و این نیاز به پیشگیری از دوران نوزادی و دوران مدرسه دارد که این مهم زمانی اتفاق می افتد که سلامتی انسان ها ارزش داشته باشد اما متاسفانه در کشور ما به پیشگیری توجهی نمی شود و زمانی افراد به پزشک مراجعه می کنند که دچار بیماری و مشکلی باشند در صورتی که بایستی پیشگیری کنیم تا بیمار نشویم.»
رئیس انجمن دیابت ادامه داد:« از طرفی وظیفه یک پزشک نیز این است که اجازه ندهد افراد مراجعه کننده بیمار شوند اما متاسفانه در کشور ما این موضوع برعکس است چرا که کمتر به پیشگیری توجه می شود و این موضوع پیشگیری از بیماری ها یک موضوع فرهنگی است که نیاز به کار بسیاری دارد و با آموزش های صحیح بایستی افراد به این نتیجه برسند که با پیشگیری می توانند به سالمندی سالم دست پیدا کنند و از صرف هزینه های زیاد هم در خانواده هم در کشور جلوگیری کنند.»
وی تاکید کرد:« اصولا درمان دیابت برای هر فردی مخصوص به خود فرد است به همین دلیل زمانی که فرد دیابتی به پزشک مراجعه می کند ابتدا پزشک از شغل وی سوال می کند تا با توجه به نوع شغل فرد دیابتی، نوع فعالیت های روزانه وی، برنامه تغذیه ای و برنامه خواب بیمار دیابتی بتواند شیوه درمانی مناسبی را ارائه دهد.
طبیعتا در سالمندی کنترل دیابت مشکل تر می شود و دلیل اصلی آن شیوه زندگی فرد سالمند است که با دیگران فرق می کند.»
دکتر رجب در ادامه به خبرنگار سلامت نیوز گفت:«در دوره سالمندی فعالیت های جسمی کاهش پیدا میکند همچنین پزشک بایستی مشکلات گوارشی و مشکلات دندانی سالمندان دیابتی را نیز در نظر بگیرد و به دلیل اینکه فرد سالمند به دلیل ابتلا به بیماری های دیگر، داروهای مختلفی مصرف می کند این عامل می تواند تاثیر داروهای کاهش دهنده قند خون را کم کند و یا منجر به افزایش قند خون فرد شود.
طبیعتا شیوه تغذیه فرد سالمند نیز متفاوت است هرچه سن افراد بالاتر می رود مزه غذاها برای افراد تغییر می کند و مزه شیرینی برای آنها کمتر می شود و به همین دلیل افراد سالمند گرایش بیشتری به مصرف شیرینی جات دارند.
بنابراین شیوه درمان فرد سالمند با دیگران به دلیل مشکلاتی که در سنین سالمندی با آنها روبرو است فرق می کند.»
وی در آخر توصیه کرد:«همانطور که اشاره شد بهترین کار برای رسیدن به پیری سالم پیشگیری از سنین کودکی است که می تواند حتی دوره سالمندی را لذت بخش تر از دوره جوانی کند.»
     
  
مرد

 
شایع ترین سن اختلال اضطرابی پانیك 20 تا 30 سالگی است

شمس الدین كهانی' در گفت و گو با ایرنا افزود: اختلال پانیك به صورت حملات اضطراب بروز می كند و طول مدت حمله حدود 10 تا 30 دقیقه است و در هر یك از حملات، احساس شدید اضطراب، ترس و نگرانی بروز می كند و در مدت چند دقیقه به اوج می رسد.

وی، تعریق و گر گرفتگی، تپش قلب، لرزش بدن، بیقراری، احساس خفگی، سنگین شدن تنفس، درد سینه و قلب، احساس سرگیجه و عدم تعادل، ترس از بروز مرگ ناگهانی، ترس از دست دادن كنترل روانی را از علایمی دانست كه همراه با اضطراب فرد مبتلا به پانیك دیده می شود.این روانشناس بالینی اضافه كرد: تعداد حملات اضطرابی از چند بار در هفته تا چند بار در سال متغیر است.وی با بیان اینكه حملات اضطرابی ناشی از پانیك فرد را از انجام فعالیت های روزمره باز می دارد، گفت: ترس از محیط هایی مانند اتوبوس، مترو و سایر مكان های شلوغ از عوارض این بیماری است.كهانی گفت: با دو روش دارویی و غیردارویی می توان از بروز حملات ناشی از این اختلال پیشگیری كرد.

این روانشناس بالینی اضافه كرد: از آنجا كه خطر عود بیماری در صورت قطع بی موقع دارو، بیش از 60 درصد بوده، بهتر است حتی پس از كنترل كامل حملات پانیك نیز درمان را ادامه داد.به گفته كهانی، طی یك تا سه هفته از شروع درمان، حملات كم و حتی قطع می شود اما برای كنترل این حملات، لازم است درمان سه تا شش ماه ادامه داشته باشد.وی تاكید كرد: برای پیشگیری از عود بیماری توصیه می شود، درمان تایك سال ادامه یابد.به گفته كهانی، حملات ناشی از اختلال روانی پانیك منجر به مرگ فرد نمی شود اما زندگی عادی فرد را دچار اختلال می كند.
     
  
مرد

 
كودكان اوتیسمی هم آموزش‌پذیرند

اختلال اوتیسم (Autism) را معلولیت رشدی فراگیری كه از بدو تولد همراه كودك است، تعریف كرده‌اند. اختلال اوتیسم جزو اختلال‌های نافذ رشد است كه با اختلال شدید در چند زمینه رشدی از جمله مهارت‌های تعامل اجتماعی و ارتباطی یا رفتار، تمایل‌ها و فعالیت‌های بسیار عجیب و غریب همراه است. این اختلال پیش از 3 سالگی آغاز می‌شود و شیوع آن 4 تا 5 برابر در پسرها بیش از دختران است.

ویژگی‌های تشخیص اوتیسم براساس راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSH-IV-R) به این شرح است:

اختلال در ارتباطات كلامی و غیركلامی نشانه‌های زیر را دارد:

ـ نداشتن شیوه ارتباطی مشخص و روشن

ـ ارتباط‌های غیركلامی نابهنجار

ـ نداشتن فعالیت‌های مبتنی بر تصویرسازی ذهنی

نابهنجاری‌های در تولید سخن از جمله:

ـ استفاده از واژه‌های تكراری یا شیوه سخن‌گفتن كلیشه‌ای

ـ معكوس‌سازی ضمیر

ـ كاربرد واژه‌ها یا عباراتی كه خاص خود كودك است

ـ تكرار واژه‌های نامربوط

ـ ناتوانی در آغاز كردن صحبت یا دقیق سخن‌گفتن

الگوهای رفتاری، تمایل‌ها و فعالیت‌های تكراری و كلیشه‌ای همانند:

ـ ردیف كردن یا قطار كردن اشیاء

ـ دلمشغولی شدید به قسمت‌هایی از اشیاء

ـ اطوارهای حركتی قالبی و تكراری همانند تكان دادن سر، دست‌ها و پاها

ـ داشتن رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی و الگوی خواب نامنظم و آشفته

بیشتر كودكان مبتلا به اوتیسم به ضعف یادگیری مبتلا هستند. بنابراین برای كودكان مبتلا به اوتیسم، یادگیری موفق به داشتن یك برنامه انفرادی با طراحی خوب بستگی دارد. بررسی‌های متعددی برضرورت وجود ساختار در تعلیم و تربیت كودكان مبتلا به اوتیسم تاكید دارند. وجود ساختار می‌تواند هم بررفتار آنها و هم برقدرت یادگیری آنها تاثیر مثبتی داشته باشد. احتمال دارد كه كودكان مبتلا به اوتیسم نتوانند در برابر تجربیات فراگیری خود واكنش معناداری نشان دهند. به همین خاطر معلمان باید در حین درس زمانی را در نظر بگیرند تا این كودكان در مورد آنچه آموخته می‌شود و چگونگی ارتباط آن را با آموخته‌های قدیمی و جدید تامل و فكر كنند. با توجه به گستره وسیع طیف كودكان مبتلا به اختلالات اوتیسمی بسیار مهم است كه معلمان با علائم اولیه اوتیسم آشنا باشند چرا كه احتمال دارد كودكان بسیاری با اشكال خفیف این اختلال در كلاس‌های درس مدرسه عادی حضور داشته باشند. همچنین معلمان باید بدانند كه برای به حداكثر رساندن توان آموزشی چنین كودكانی چه روش‌هایی را به كار بگیرند.

معلمان؛ نگران از دانش‌آموز اوتیسمی

تصویر ناموزون مشكلات این كودكان بیمار می‌تواند در نظر معلمان كاملا نگران‌كننده باشد و برخی از آنان را به این باور برساند كه این كودكان، تنبل و نافرمان هستند و در نتیجه از این نكته غافل بمانند كه آنها با مشكلات واقعی دست و پنجه نرم می‌كنند. بنابراین تشخیص این نكته كه شاید آنها برای انطباق با روش تدریس به یك انگیزه و روش متفاوت نیازمندند، اولین گام در تعلیم و تربیت آنان است. لازم به ذكر است كه هرگونه تعللی در تشخیص این بیماری می‌تواند به وخیم‌تر شدن مشكلات كودكان منجر شود. این نكته به خصوص در مورد دانش‌آموزانی كه بیماری آنها تشخیص داده نشده و در مدارس معمولی به سطح راهنمایی وارد شده‌اند و در عین حال، كمك انفرادی چندانی دریافت نكرده‌اند، بسیار اهمیت دارد.

در هنگام آموزش كودكان مبتلا به اوتیسم باید به خاطر داشت كه آنان با یكدیگر بسیار متفاوتند و در توان علمی و رفتار خود باهم فرق فاحش دارند. برخی نیاز دارند تا از امكانات تخصصی برای بیماران مبتلا به اوتیسم مثل كلاس‌ها، مراكز و مدارس خاص استفاده كنند و برای برخی دیگر همان موارد آموزشی كه مدارس معمولی ارائه می‌دهند، كافی است. چند سال اول مدرسه می‌تواند برای بسیاری از این كودكان و خانواده‌های آنان یك كابوس باشد. با بزرگتر شدن كودكان، رفتار آنها اغلب مشكل‌تر می‌شود و این می‌تواند در مدارس ابتدایی مشكلاتی را به بار آورد. برخی از آنان به خصوص آنها كه مشكلات رفتاری بارز دارند مجبورند كه ابتدا در مراكز تخصصی آموزش ببینند، اما به محض كنترل كردن رفتارها می‌توان آنها را به مدارس معمولی فرستاد. برای اثربخشی بیشتر یادگیری دانش‌آموزان اوتیسمی لازم است كه والدین و معلمان رابطه نزدیكی با هم داشته باشند. اهمیت بسیار دارد كه والدین در هرگونه برنامه اقدام و بخصوص در مراحل اولیه یادگیری درگیر شوند. ارائه منظم گزارش و اطلاعات درباره پیشرفت كودك به والدین می‌تواند كمك كند. تكالیف مدرسه می‌تواند مشكل عمده باشد كه رابطه بین خانه و مدرسه را واجب می‌كند. اطلاعات والدین نیز می‌تواند برای معلمان بسیار باارزش باشد تا با كمك آنها بتوانند به درستی به نیازهای دانش‌آموزان اوتیسمی بپردازند.

اهمیت ایجاد خودباوری در والدین و توانایی آنها برای كمك به كودكان خود را نباید دست‌كم گرفت. برنامه‌های بسیاری رهنمودهای لازم را درباره نحوه كمك به والدین به كودكشان دربردارند، اما والدین علاوه بر چنین برنامه‌ای به زمان، حمایت و تشویق نیاز دارند. در شرایط آرمانی باید بین خانه و مدرسه ارتباط و مذاكره مستمر وجود داشته باشد.

كمبودهای اجتماعی یا مشكلات ارتباطی​

نكته: اهمیت ایجاد خودباوری در والدین و توانایی آنها برای كمك به كودكان خود را نباید دست‌كم گرفت، آنها علاوه بر یک برنامه ریزی منسجم به زمان ،​ حمایت و تشویق نیاز دارند. در شرایط آرمانی باید بین خانه و مدرسه ارتباط​ مستمر وجود داشته باشد​

یكی از مهم‌ترین مشخصات دانش‌آموزان اوتیسمی كمبودهای اجتماعی است. این كودكان در سال‌های قبل از مدرسه حداقل تعامل با والدین خود را دارند، به دیگر كودكان علاقه‌ای نشان نمی‌دهند، تماس‌های چشمی نامعمول و حالات چهره محدودی را دارا هستند. احتمال دارد آنها فاقد حس همدلی به نظر آیند و مرتكب گفتار و كرداری شوند كه از نظر اجتماعی نامناسب است. آنان افراد را مانند اشیاء تصور می‌كنند، از بازی با همسالان خود طفره می‌روند و به فعالیت‌های انفرادی می‌پردازند. این میل به تنها بودن همچنان كه بزرگ می‌شوند در آنها ادامه می‌یابد.

از دیگر مشخصات بارز آنان این است كه وارد گفت‌وگوی دوسویه نمی‌شوند. گفتارشان بیشتر تكراری و تك‌گویی است تا این كه شكلی از یك ارتباط اجتماعی باشد. احتمال دارد درك آنها بشدت مختل شود و بارها و بارها صداها، كلمات یا عبارات خاصی را تكرار كنند.

توصیه‌هایی برای بهبود كودكان اوتیسمی

برای بهبود رفتارهای اجتماعی دانش‌آموزان اوتیسمی توصیه‌های زیر ارائه می‌شود:

به آنان بیاموزید كه چگونه با دیگران بازی كنند و بجوشند.

به آنها كمك كنید تا هیجانات و عواطف خود را بشناسند و بر زبان آورند.

این كودكان را تشویق به دوستی با همسالان خود بكنید.

برای افزایش آگاهی اجتماعی آنان، از وسایل كمك آموزشی استفاده كنید.

ـ همچنین برای افزایش مهارت‌های گفتاری آنان

عبارات مناسبی را برای شروع گفت‌وگو به كودكان بیاموزید.

برای آسان‌تر شدن گفت‌وگو، فنون نمایش و گفتار را به آنها بیاموزید.

به آنها بیاموزید كه چگونه برای تاكید بر كلمات اصلی از زیر و بم صدا، آهنگ كلام و تكیه بر كلمات استفاده كنند.

آنها را تشویق كنید كه در حضور دیگران بیشتر فكر كنند تا افكار خود را بیان كنند.

از شرایط اضطراب‌زا كه احتمال دارد مانع گفتار آنها شود، بكاهید.

مهم‌ترین برنامه آموزشی را انتخاب كنید

می‌توان گفت هیچ برنامه آموزشی وجود ندارد كه برای همه كودكان اوتیستیك مفید باشد. برای كودك شما نیز برنامه‌ای مفید است كه با علایق و توانایی‌های او مطابقت داشته باشد. به هر حال باید در نظر داشت كه همیشه شرایط كاملا ایده‌آل نیست و یافتن بهترین درمان نیز با محدودیت‌هایی چون عدم دسترسی به مدارسی كه در این زمینه برنامه‌ریزی داشته باشد یا دارای درمانگر باشد، عدم تطابق برنامه مورد استفاده در مدرسه با نیازهای فرزند شما و دور بودن مدرسه و هزینه‌های آن مواجه است. خانواده‌ها می‌توانند با انجام یكسری بررسی‌ها بهترین برنامه ممكن را انتخاب نمایند. قبل از گرفتن تصمیم نهایی باید خانواده نیازهای كودك، توانایی‌ها و علایق وی را ارزیابی نماید. همچنین باید در مورد مكان مدرسه و برنامه‌های آن تحقیقات لازم را به عمل‌ آورند.

افراد اوتیستیك نیز مانند سایر انسان‌ها هستند. آنها نیز نقاط ضعف و قوت، احساس و نیازهایی دارند، تنها تفاوت افراد اوتیستیك با سایرین این است كه این افراد ناتوانی‌هایی را در مجموع دارند كه شاید هر كدام از این ناتوانی‌ها را جدا جدا در سایر افراد بتوانید ببینید. بعضی از كودكان اوتیستیك حتی از نظر درجه هوشی از افراد معمولی دارند، بعضی از كودكان اوتیسمی حتی از نظر درجه هوشی از افراد معمولی بالاترند و بعضی‌ها نیز پایین‌تر. برای كمك به این افراد نیاز است كه مربیان و درمانگران مطالعات كافی و مناسب را داشته باشند تا بتوانند هر چه موثرتر و مناسب‌تر با این بیماران كار كنند. بعضی از كودكان اوتیستیك نیاز دارند تا بیشتر در زمینه رفتارهای اجتماعی با آنها كار شود. بعضی نیازمند تصحیح رفتارهای تهاجمی و خودآزاری هستند.

در حقیقت تقریبا هیچ برنامه‌ای به تنهایی وجود ندارد كه بتوان گفت در برگیرنده همه این نیازها در كودكان اوتیستیك باشد. پس لازم است​ از برنامه‌هایی استفاده شود كه در برگیرنده بیشترین نیازهای كودك شماست. توجه به این نكته نیز لازم است كه تمامی متخصصان در امر اوتیسم معتقدند كه تشخیص زودهنگام و شروع درمان در سنین كم بهترین نتایج را در برخواهد داشت.

اگر كودك هر چه زودتر در برنامه درمانی قرار گیرد زودتر هم به سطح رفتارهای عادی خواهد رسید. همچنین افراد متخصصی كه سال‌ها روی كودكان اوتیستیك كار كرده‌اند معتقدند كه هر چه برنامه درمانی منظم‌تر و دارای ساختار دقیق‌تری باشد، می‌توان نتایج بهتری را به دست آورد. گاهی یك برنامه از متعلقات زیاد برای كمك به فرد اوتیستیك برخوردار است.

برای مثال برنامه درمانی یك كودك می‌تواند شامل گفتاردرمانی، رشد و بهبود رفتارهای اجتماعی و دارودرمانی باشد و برنامه درمانی كودك دیگر از رشد و بهبود رفتارهای اجتماعی، بهبود مجموعه حواس پنجگانه و تغییرات رژیم غذایی تشكیل شده باشد.

كودكان اوتیسمی را چگونه آموزش بدهیم؟

به گفته متخصصان روان‌درمانی كودك، یك برنامه تحصیلی موثر برای دانش‌آموزان اوتیسمی باید مشخصات زیر را دارا باشد:

ـ‌ مداخله زودهنگام در رفتار كودك را تشویق كند.

ـ‌ سازمان‌یافته و برنامه‌ریزی‌شده باشد.

ـ‌ برنامه آن قابلیت پیش‌بینی داشته و معلمان و درمانگران آن ثابت باشند.

ـ‌ برنامه‌های درمانی تخصصی و درمانگران كارآمد داشته باشد (گفتاردرمانی، فیزیوتراپی، كاردرمانی و ...)

ـ هر معلم مسوولیت تعداد كمی دانش‌آموز را به عهده بگیرد.

ـ‌ آموزش هر وظیفه به چند مرحله ساده تقسیم شود.

ـ معلمان و درمانگران برای جلب توجه، بسته به علایق كودك از پاداش‌های مختلفی استفاده كنند.

ـ برای تكرار رفتارهای مناسب از تقویت‌كننده‌های مثبت و پاداش استفاده شود.

ـ خانواده‌ها تشویق شوند كه درمان را در خانه ادامه دهند.

هر چه كودكان اوتیسمی زودتر تحت آموزش خاص قرار گیرند، سریع‌تر به سطح رفتار عادی می‌رسند و هر چه ساختار برنامه درمانی منظم‌تر باشد، بهبودی زودتر حاصل می‌شود.
     
  
مرد

 
افراد عصبی در معرض سكته های قلبی قرار دارند

محمدرضا معتمدی در گفت و گو با ایرنا افزود: عصبانیت باعث كاهش خونرسانی در بافت قلب می شود و یك عامل مستقل در بروز اختلال در رگ های قلبی است.

وی با بیان اینكه برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی باید به ورزش های سبك روی آورد، اضافه كرد: پیاده روی، سهل ترین و ارزان ترین ورزش است كه برای سلامت قلب و عروق نیز بسیار مفید است.معتمدی، شنا و كوه پیمایی را برای سلامت قلب و عروق مفید دانست و افزود: بدن سازی و ورزش های سنگین برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید نیستند.این متخصص قلب و عروق، عوامل ژنتیكی و ارثی را نیز از علل بروز بیماری های قلبی و عروقی دانست و گفت: افرادی كه مبتلا به بیماری دیابت هستند نیز باید برای جلوگیری از سكته های قلبی موارد بهداشتی و پیشگیری را رعایت كنند و هر 6 ماه یك بار، آزمایش خون دهند و چربی و قند خون خود را كنترل كنند.


==================

تنهایی احتمال ابتلا به افسردگی را 80 درصد افزایش می‌دهد

به گزارش سلامت نیوز ، این تحقیقات حاکی است: افراد منزوی که به تنهایی در خانه خود زندگی می کنند، 80 درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی نسبت به کسانی قرار دارند که در کانون خانواده یا اجتماع زندگی می کنند و گوشه نشین نیستند.

برپایه این گزارش، این نتایج بسیار خطرناک است زیرا تعداد افرادی که به تنهایی در خانه های خود زندگی می کنند در سه دهه اخیر در آمریکا و انگلیس دو برابر شده است.این تحقیقات همچنین نشان می دهد که پایین بودن سطح آموزشی و درآمد کم احتمال ابتلای زنان به افسردگی را افزایش می دهد و از سوی دیگر، فضای نامناسب کاری و حمایت کم اجتماعی و مصرف مشروبات الکلی احتمال ابتلای مردان به افسردگی را زیاد می کند.پژوهشگران فنلاندی در تحقیقات خود 3500 زن و مرد شاغل را به مدت ۷ سال زیر نظر گرفتند و کارهای روزانه آنها را ثبت کرده و آنها را با وضعیت روانی و اخلاقیشان مقایسه کردند.نتایج این تحقیقات نشان داد احتمال ابتلا به افسردگی در افرادی که به تنهایی در خانه زندگی می کند، افزایش می یابد و درکنار آن شرایط سخت زندگی زنان و تنش در روابط اجتماعی مردان بر احتمال ابتلای آنها به افسردگی می افزاید.اختلال افسردگی اساسی یکی از شایع‌ ترین تشخیص ‌های روانپزشکی است که مشخصه آن، خلق افسرده‌ و با احساس غمگینی، اعتماد به نفس پایین و بی‌علاقگی به هر نوع فعالیت و لذت روزمره مشخص می‌شود.
     
  
مرد

 
بهداشت روانی بخش مغفول مانده نظام سلامت کشور است

محمدجواد نظری‌مهر در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی بهداشت و تعیین امسال به نام سلامت و سالمندان از سوی سازمان بهداشت جهانی، افزود: تعیین شعار برای هر سال و ارزیابی وضعیت این شعارها در کشور یکی از اقدامات مناسب این سازمان به‌شمار می‌آید.

نماینده مردم کردکوی، بندر گز و بندر ترکمن در مجلس شورای اسلامی،ادامه داد: موضوع‌هایی که تاکنون از سوی سازمان جهانی بهداشت مورد توجه قرار داده است مبارزه با داروهای ضد میکروبی، مالاریا، طاعون، ایدز و آنفلوانزا است.

وی با تأکید بر این که یکی از موارد مغفول مانده حوزه سلامت در چند سال اخیر، سلامت روحی و روانی جامعه است، گفت: متأسفانه مشکلات اقتصادی و اجتماعی در کشور موجب بروز بیماری‌های روحی و روانی شده است.

این نماینده مجلس هشتم، با بیان این که کاهش بیماری‌های روحی و روانی تنها با انقلاب اداری و ایجاد عدالت صورت می‌گیرد، یاد‌آور شد: دولت باید هر چه سریع‌تر زیرساخت‌های لازم کشور را اجرا و پیاده سازی کند.

نظری‌مهر با اشاره به افزایش میزان جمعیت سالمندان و کاهش جمعیت جوانان در کشور، یاد‌آور شد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، در سال‌های آینده سالمندان بخش عمده‌ای از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد، از این رو مسئولان باید برای ساماندهی این قشر، برنامه‌ریزی بلند مدتی را انجام دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هشتم، خواستار حمایت از سالمندان از سوی سازمان‌های بیمه‌گر شد و گفت: اجرای طرح پوشش بیمه‌ای به طور حتم دغدغه‌های این قشر از جامعه را کاهش می‌دهد.

رشد سالمندی بروز بیماری های سالمندان نیز افزایش یافته ، لذا با توجه به اهمیت سالمندی و سالمندان سازمان جهانی بهداشت، شعار سال ۲۰۱۲ را«سلامت و سالمندی«‌تعیین کرده است.
     
  
صفحه  صفحه 20 از 62:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  61  62  پسین » 
علم و دانش

Medical News | اخبار پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA