ارسالها: 297
#231
Posted: 1 Sep 2012 14:23
یک شیوه جالب درمانی:پیوند مدفوع!!!
«لارا تامپسون»، ۲۶ ساله بود که زندگیاش عوض شد. در ابتدای سال ۲۰۰۸، او مقیم «رُد آیلند» بود و در یک پژوهشکده پیشگیری از ایدز کار میکرد که ناگهان دچار بیماری اسهال و استفراغ شد.
او در ابتدا فکر کرد که دستگاه گوارشش دچار عفونت ویروسی شده یا نظم دستگاه گوارشش به خاطر استرس به هم ریخته و بنابراین تصور نمیکرد که مشکلاش، بیش از چند روز ادامه پیدا کند.
اما این طور نشد و لارا در عرض سه هفته، بین ۷ تا ۹ کیلوگرم از وزنش کم شد. به خاطر اسهال شدید، مجبور بود هر آن که احساس دفع به او دست میداد به دستشویی برود و نمیتوانست سر کارش برود.
وقتی او با یک پزشک مشورت کرد متوجه شد که مشکلاش چیزی بیشتر از یک عفونت ساده ویروسی است. معلوم شد که دستگاه گوارش او با یک باکتری به نام کلستردیوم دیفیشیل Clostridium difficile آلوده شده است. به خاطر وجود مقاومت آنتیبیوتیکی، درمان عفونت با این باکتری دشوار است.
پزشکان، نخست او را با مترونیدازول درمان کردند که آثار جانبی نامطلوبی مثل تهوع و تشدید سردرد میگرنی را در لارا در پی داشت و منجر به درمان او نشد. داروی بعدی که برای تجویز شد، ونکومایسین بود که یک آنتیبیوتیک وسیعالطیف به حساب میآید. این آنتیبیوتیک هم مؤثر نشد و درمان با ونکومایسین باعث شد که عفونت قارچی هم بگیرد.
اوضاع برای لارا بدتر میشد و مسئولان محل کار او، از آنجا که میترسیدند او عفونت را به بیماران حساس مبتلا به ایدز منتقل کند و شرایط این بیماران را بحرانی کند، از او خواستند که در محل کار حاضر نشود.
چندین ماه، اوضاع به همین روال ادامه یافت، انواع رژیمهای دارویی برای لارا تجویز میشد و هیچ کدام موثر واقع نمیشدند، موهای لارا شروع به ریزش کرد و عضلاتش تحلیل رفتند. تا تابستان سال بعد او ۱۸ کیلوگرم از وزنش را از دست داده بود و ناامید شده بود.
اینجا بود که او در اینترنت دنبال درمانهای جایگزین جستجو کرد تا اینکه به توضیحاتی در مورد یک شیوه درمانی خاض برخورد که در آن از هیچ دارویی استفاده نمیشد. این درمان عجیب، عبارت بود از «پیوند مدفوع»!
بله! اشتباه نخواندید: پیوند مدفوع یعنی قرار دادن مدفوع صاف و رقیقشده فردی با روده سالم در روده بزرگ یک بیمار!
این کار به این منظور انجام میشود که کلونی یا جمعیت باکتریایی یک بیمار با یک کلونی تازه و متفاوت جایگزین شود.
لارا در این زمان چیزی برای از دست دادن نداشت و میخواست این درمان را امتحان کند. در این زمان او تقریبا بیشتر اوقات خود را در دستشویی میگذارند، گریه میکرد و دچار مشکل روحی شده بود.
او از چیزهایی که پیدا کرده بود، پرینت گرفت و پزشکی را پیدا کرد که آشنا باین شیوه درمانی بود. این پزشک «کالین کلی»، یک متخصص بیماریهای دستگاه گوارش بود.
در اواخر اکتبر سال ۲۰۰۸، پیوند مدفوع به صورت سرپایی روی لارا انجام شد. مثل یک کولونوسکوپی، لارا قبل از پیوند، داروهای ملینی استفاده کرد که رودهاش را پاک کرد. دوست پسر لارا هم دهنده مدفوع شد!
تنها در عرض دو ساعت بعد از پیوند مدفوع، لارا حس کرد که بهتر شده است و با گذشت سه سال از این پیوند، دیگر او دچار عفونت مجدد با کلستردیوم دیفیشیل نشده است.
روده بزرگ همه ما مملو از باکتریهایی است که با ما همزیستی دارند و بیماریزا نیستند، این باکتریهای عرصه را برای رشد باکتریهای بیماریزا تنگ میکنند. این جمعیت باکتریایی سودمند که به آنها فلورای نرمال روده بزرگ هم گفته میشود، تا زمانی که ترکیب طبیعی خود را داشته باشند، باعث مقاومت ما نسبت به عفونت با باکتریهای مثل کلستردیوم میشوند. اما هر زمان که به عللی این ترکیب طبیعی به هم بخورد، روده ما مستعد بیمار شدن با باکتریهای بیماریزا میشود.
اینجاست که «پیوند مدفوع» معنی پیدا میکند. دهنده نمونه مدفوع بهتر است یک آشنای نزدیک بیمار باشد، مدفوع صافشده حاوی فلور میکروبی دهنده است که میتوان آن را به شخص انما کرد یا با یک لوله بینی-معده وارد روده باریک شخص کرد.
البته پیوند مدفوع علاوه بر کاربرد درمانی در عفونت روده با کلستریدیوم در درمان بیماری کولیت اولسراتیو که شکلی از بیماری التهابی روده است، هم کاربرد پیدا کرده است.
دکتر الکساندر کروتس، یکی از پزشکانی است که تحقیقات زیادی در زمینه پیوند مدفوع انجام داده است
صحبت از باکتریها مفید کردیم، آیا راهی نیست که بتوان این باکتریهای مفید را به شکل دیگری به بدن انتقال داد؟ آیا فقط بیماران در موارد خاص باید به استفاده از باکتریهای مفید رودهای فکر کنند؟
در اینجا لازم است، شما را با اصطلاحی به نام «پروبیوتیک» آشنا کنم، احتمال دارد که شما تبلیغات ماستهای پروبیوتیک را دیده باشید و این اصطلاح قبلا به گوشتان خورده باشد.
پروبیوتیکها، مکملهای غذایی هستند که حاوی میکروبهای زندهای سودمندی هستند که باعث تغییر مطلوب در توازن میکروبی روده میشوند.
فواید استفاده از پروبیوتیکها متعدد هستند: جلوگیری از رشد باکتریهای زیانآور – کاهش کلسترول خون – کاهش مشکلات گوارشی افرادی که نمیتوانند قند شیر را تحمل کنند- جلوگیری از سرطان روده – افزایش قدرت پاسخگویی دستگاه ایمنی به تحریکات خارجی، تولید ریزمغذیها و ...
لارا تنها بیماری نیست که تحت این پیوند خاص قرار گرفته است. در حال حاضر شماری از پزشکان و بیماران تلاش دارند که پژوهشهای بیشتری در مورد پیوند مدفوع انجام دهند و این شیوه درمانی را استاندارد کنند.
اما جا انداختن این شیوه درمانی چندان ساده نیست و در حال حاضر درمانی است که توسط متخصصان بیماریهای دستگاه گوارش فقط در مراکز درمانی خاص و برای بیمارانی که مسئله را درک میکنند، انجام میشود.
برای اینکه پیوند مدفوع از سوی جمعیت بیشتری مورد پذیرش قرار بگیرد، باید پژوهشهای بالینی بیشتری صورت بگیرد تا نتایج درمانی دریافتکنندگان پیوند مدفوع با کسانی که بدون پیوند، درمان میشوند، مورد مقایسه قرار بگیرند. البته نخست باید سازمان غذا و داروی آمریکا، مجوز شروع این پژوهشها را بدهد و از آنجا که این سازمان به صورت معمول فقط داروها، دستگاهها و فراوردههای زیستی و بافتی را مورد بررسی قرار میدهند، ممکن است پیوند مدفوع با هیچ یک از قوانین فعلی این سازمان همخوان نباشد.
دیگر هیچ مزه ای دلچسب نخواهد بود...
من تمام حس چشاییم را...
روی لبانت...
جا گذاشته ام
ارسالها: 297
#233
Posted: 2 Sep 2012 10:34
تأثیر امواج الکترومغناطیسی بر دستگاه عصبی
سلامت > عمومی - تحقیقات، نشاندهنده تأثیر بسیار متنوع و پیچیده انواع مختلف امواج و میدانهای الکترومغناطیسی بر ساختمان مولکولهای حیاتی (DNA، کانالهای یونی و سایر پروتئینهای سلولهای بدن) و بسیاری از فعالیتهای بخشهای مختلف سیستم عصبی و سایر دستگاههای بدن است.
طیف وسیعی از عوامل تولیدکننده این امواج وجود دارند که بازه وسیعی از شدت و طول موجهای متفاوت را تولید میکنند. این عوامل شامل تمامی تجهیزات الکتریکی و الکترونیک، کابلهای برق و بهویژه کابلهای فشار قوی، گوشی و آنتنهای تلفن همراه، سیستمهای رادار، آنتنهای رادیو، تلویزیون و مخابراتی و امواج ماهواره ای و... هستند. مطالعات گسترده سازمان بهداشت جهانی برای ارزیابی نقش این امواج بر زندگی انسان نشاندهنده توجه سازمانهای بینالمللی به این موضوع است.
توجه به این نکته ضروری است که تقریباً در تمامی این مطالعات از مقادیر و شدتهای بسیار کم در فرکانسهای متداول امواج(60-50 هرتز) استفاده شده است و لذا با استناد به این شواهد علمی امکان ارزیابی دقیق تأثیر امواج با شدت و فرکانسهای غیرمتعارف و زیاد بر سلامت انسان ممکن نیست. مطالعات علمی دلالت بر تأثیر بسیار مخرب این امواج حتی در شدتهای بسیار کم دارند. از موانع ارزیابی نقش امواج و میدانهای الکترومغناطیسی (در هر بازه فرکانس یا شدت) تأثیر تدریجی اینگونه امواج و وابسته بودن میزان تأثیر به طول مدت در معرض اشعه قرار گرفتن است. شواهد بسیاری دلالت بر این موضوع دارند که تأثیر مخرب امواج بر سلامت انسان به سالها زمان نیاز دارد.
تأثیر میدانهای الکترومغناطیسی بر بافتهای بیولوژیکی عبارتند از:
1- ایجاد گرما در بافت و نهایتاً تخریب و آسیب ملکولی
2- القای جریان الکتریکی در بافتهای تحریکپذیر (عصب و عضله) و ایجاد اختلال در عملکرد طبیعی آن
3- تأثیر بر همبستگی ملکولی و ساختار آن بهدلیل وجود میدانهای مغناطیسی طبیعی در ملکولهای حیاتی
4- تأثیر بر میدانهای الکترومغناطیسی طبیعی موجود در مغز و اختلال و تغییر عملکرد مدارهای عصبی که از این میدانهای مغناطیسی طبیعی تأثیر میپذیرند
5- تغییر در جنبش مولکولی و حرکات ملکولهای یونیزه حیاتی و ایجاد اختلال و تغییر در نقش طبیعی این ملکولها در مغز و سایر دستگاههای بدن.
نکته مهم و قابل توجه در مورد آثار مخرب امواج و میدانهای الکترو مغناطیسی پیچیدگی و تنوع عوامل مؤثر در نقش تخریبی این امواج است. این عوامل شامل شدت موج، فرکانس موج (و تغییرات فرکانس)، مدت و دفعات تأثیر موج، خصوصیات ژنتیک فرد، زاویه وجهت اثر امواج، خصوصیات جغرافیایی محل و فاصـله فرد از محـل تولیـد امواج (بهدلیل امکان ایجاد تأثیرات گرمازایی امواج و تأثیر بر شدت موج دریافت شده) هستند. برای مثال تأثیر مخرب امواج در طول روز بهدلیل تحرک افراد و تغییر زاویه قرار گرفتن فرد نسبت به میدان الکترو مغناطیسی و دور و نزدیکشدن به منشأ آن کمتر از زمانی است که فرد بهطور ثابت و در یک جهت در طول خواب در معرض تشعشع قرار میگیرد. تنوع عوامل تأثیرگذار یکی از دلایل گزارشهای ضدونقیض در مورد نحوه تأثیر مخرب این امواج است.
تذکر یک نکته مهم در اینجا ضروری است و آن اینکه اگرچه اصل وجود آثار بسیار مخرب این امواج بر بدن انسان به اثبات رسیده است ولی مکانیسم تأثیر امواج و میدانهای الکترومغناطیسی بر بدن انسان مشابه بسیاری از مسائل علمی، موضوعی حل نشده و قابل مطالعه و بررسـی موشکافانه علمی است. آشنایی عمیق با این حوزه از دانش و تولید فناوریهای مرتبط با آن، تنها از طریق ایجاد بستر علمی مناسب در کشور و توسعه تحقیقات علمی و تجربی منجر به تولید علم، ممکن است.
سازمان بهداشت جهانی بهمنظور ارزیابی خطرات ناشی از امواج و میدانهای الکترومغناطیسی برنامه بلندمدتی را تدوین کرده است. این برنامه تحت عنوان پروژه بینالمللی میدانهای الکترومغناطیسی در سال1996 تدوین شده است. در این برنامه مهمترین هدف، مطالعه کامل مقالات علمی موجود است. به همین منظور در سال2002 واحد تشعشعات و بهداشت محیطزیست این سازمان ایجاد شد. تعیین اولویتهای تحقیقاتی در زمینه آثار امواج الکترومغناطیسی و بررسی آثار میدانهای مغناطیسی با فرکانس بسیار کم تا 300 گیگاهرتز که توسط مجموعه وسیعی از عوامل تولید میشوند، از جمله تصمیمات سازمان بهداشت جهانی است.
با توجه به پیچیدگی موضوع و نیاز به سالها مطالعه برای بررسی ابعاد مختلف آن، یکی از تصمیمات عاجل این سازمان ارزیابی فاکتورهای ریسک و تعیین استانداردهای لازم برای جلوگیری از بروز ضایعات سرطانی و سایر اختلالات ناشی از امواج الکترومغناطیسی است. لازم به ذکر است که در این زمینه طرحها و گزارشهای مختلفی منتشر شدهاند و سازمانهای دولتی در کشورهای صنعتی با استفاده از این گزارشها در مورد شرایط استفاده از فناوریهای منتشرکننده امواج الکترومغناطیسی تصمیمگیری میکنند.
بهطور خلاصه اطلاعات علمی موجود دلالت بر آثار بسیار مخرب امواج و میدانهای الکترومغناطیسی بر سلامت انسان دارند و این موضوع هشداری برای استفاده بیرویه از فناوریهای مولد این امواج در ایران است. این شواهد نشاندهنده نقش مهم امواج و میدانهای الکترومغناطیسی در ایجاد سرطان خون در کودکان است. همچنین تأثیر درازمدت حتی مقادیر بسیار کم این امواج میتواند به سرطان مغز و سایر ارگانها، اختلالات شناختی در کودکان و بروز آلزایمر منجر شود. این موضوع بهویژه برای افرادی صادق است که در فاصله کم از تجهیزات تولیدکننده امواج و میدانهای الکترومغناطیسی زندگی میکنند. جلوگیری از نصب و حذف اینگونه تجهیزات در مناطق مسکونی پرجمعیت و همچنین عدماستفاده از امواج با فرکانس و شدت غیرمتعارف که بهطور متمرکز و بهمدت طولانی به مناطق مسکونی تابانده شوند یک ضرورت انسانی و دینی است که نیازمند توجه جدی مسئولین ذیربط است.
دیگر هیچ مزه ای دلچسب نخواهد بود...
من تمام حس چشاییم را...
روی لبانت...
جا گذاشته ام
ارسالها: 297
#234
Posted: 2 Sep 2012 10:36
موها هم گرسنه می شوند؟
موها نیز گرسنه می شوند. مو اگر تغذیه نشود، هرگز رشد نخواهد كرد. موی گرسنه ظاهر شفاف و سالم موهای تغذیه شده را ندارد.
به گزارش سلامت نیوز پوست سر برای تولید فولیكول ( جوانه ) مو نیاز به دریافت ویتامین ها و مواد معدنی مخصوص دارد.
به منظور بررسی این نیاز با استفاده از اصول و تكنیك های علمی باید گفت : پوست سر برای تولید جوانه های تازه مو به مقدار فراوان اسید ریبونوكلئیك(RNA) جهت ساخت پروتئین های مناسب برا ی رشد مو نیاز دارد.
دستیابی به این هدف تنها زمانی میسر است كه فرد بتواند ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز جهت ساخت این نوع اسید نوكلئیك یا همانRNA را تامین كند.
ویتامین ب – 12، روی و اسید فولیك برای رسیدن به این هدف از اجزاء ضروری هستند.
سایر مواد مورد نیاز نیز عبارتند از :
- منگنز و آهن كه هر دو برای تولید گلیكوژن كافی كه ماده مغذی و رشد دهنده مو است ضروری هستند.
چگونه می توان این مواد را دریافت كرد؟
شما قادر هستید تمام منگنز مورد نیاز خود را با مصرف غلات كامل مثل گندم كامل و دانه های خشك گیاهی مثل گردو، بادام ، فندق و ... كسب كنید.
از سایر منابع غذایی حاوی منگنز می توان به : صدف ماهی ، شیر و دل و جگر و قلوه اشاره كرد.
آهن كه جزء مهم و اساسی در ساختمان خون است برای سلامتی موها نیز ضروری است.
این ماده در اغلب منابع پروتئینی یافت می شود، مخصوصاً جگر یك منبع غذایی غنی از آهن است.
ازسایر منابع می توان به صدف ماهی اشاره كرد. اگر فردی خام خوار هستید می توانید آهن مورد نیاز خود را از سویا، لوبیا ، لوبیاچیتی ، نخودفرنگی ، عدس و مَلاس(1) ویژه قند كسب كنید.
میوه های خشك شده و غلات كامل به صورت نان نیز دارای آهن می باشند.
بهترین منابع غذایی ویتامینB12 نیز عبارتند از:
مواد پروتئینی كه منبع حیوانی دارند مثل گوشت قرمز، جگر، قلوه، شیر، تخم مرغ، ماهی
اسید فولیك بخشی ازگروه ویتامین ب – كمپلكس می باشد. بدن به این ماده نه تنها برای رشد مو بلكه برای بسیاری از اعمال حیاتی خود نیازدارد.
بهترین منبع غذایی اسید فولیك : جگر و صدف ماهی است . اگر چنین منابعی در دسترس شما نیست. از مصرف عدس و یا جوانه گندم غافل نشوید.
شما همچنین می توانید ویتامینB12 را در منابعی چون سبزی های پربرگ سبز، كلم بروكلی و گل كلم بیابید.
روی نیز از مصرف دانه های خشك گیاهی ، جگر، صدف ماهی ، سبوس گیاهان، و آب تره به دست می آید.
بنابراین هر زمان كه موهای خود را شستید یك ساندویچ سبزی هم مصرف كنید. شما خود را با اسفناج و یا جگر تغذیه كرده و سپس ببینید چگونه مویتان سالم، خوش حالت و شفافتر خواهد شد.
لازم به ذكر است كه درهفته مجاز به مصرف یك تا دو وعده جگر هستید.
دیگر هیچ مزه ای دلچسب نخواهد بود...
من تمام حس چشاییم را...
روی لبانت...
جا گذاشته ام
ارسالها: 3119
#237
Posted: 9 Oct 2012 11:30
دانشمندان دانشگاه تگزاس قاتل سرطان سینه را شناسایی كردند
دو میوهای كه قادر به از بینبردن مهاجمترین نوع سرطان هستند توسط دانشمندان دانشگاه تگزاس شناخته شدند.
گزارش 'هلث'، آلو و هلو قادر به انهدام مهاجمترین نوع سلولهای سرطان سینه هستند. این دو میوه خطرناكترین سلولهای سرطانی را ازبین می برند ولی جالب است بدانید كوچكترین آسیبی به سلولهای سالم مجاور وارد نمیكنند.* *طبق گزارش محققان دو پلی فنول ( مواد شیمیایی گیاهی ) منجر به مرگ سلولهای سرطانی میشوند. فنول ها تركیبات آلی هستند كه به طور خاص در میوهها یافت میشوند.* *آنتیاكسیدانهای موجود در آلو و هلو و همچنین زغالاخته و تمشك برای درمان سرطان بسیار مفید هستند و استفاده از این منابع طبیعی درمانی توصیه میشود.* *مزیت این روش نسبت به شیمی درمانی در این است كه استفاده از این دو ماده غذایی بر خلاف شیمی درمانی هیچ آسیبی به سلولهای سالم وارد نمی كند.* ****
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه