ارسالها: 151
#255
Posted: 2 Nov 2012 16:40
تداخل استرس و افسردگی با مصرف قرص ضدبارداری
یک بررسی جدید نشان میدهد که افسردگی و استرس میتواند باعث وقفه در مصرف درست قرصهای ضدبارداری شود.
به گزارش لایو ساینس در این بررسی زنانی که دچار افسردگی متوسط تا شدید و نشانههای استرس بودند- با احتمال کمتری نسبت به زنان با علائم خفیف یا بدون علامت قرصهای ضدبارداری را به طور مداوم مصرف میکنند- یعنی تنها هنگام مقاربت آن را مصرف میکنند.
زنان دچار افسردگی یا استرس همچنین با احتمال بیشتری نسبت به زنان با علائم کمتر شدیدتر ممکن است در هفته گذشته اصولا قرص ضدبارداریشان را مصرف نکرده باشند.
این یافتهها در اجلاس سالانه انجمن بهداشت عمومی آمریکا منتشر شد، نگرانکننده است، زیرا به گفته دکتر کلی استیدهام هال، سرپرست این پژوهش، پیشگیری از نابارداری ناخواسته ممکن است به خصوص برای زنان دچار مشکلات بهداشت روانی اهمیت داشته باشد.
هال که پژوهشگر مرکز بررسیهای جمعیتی دانشگاه میشیگان است، گفت: " شاید بارداری ناخواسته برای این زنان وضعیت را حتی بدتر کند."
به گفته هال مشاوران تنظیم خانواده باید هنگام دادن مشاوره علائم مشکلات روانی زنان را در نظر داشته باشند.
به علاوه زنانی دچار افسردگی و استرس که نمیخواهند در آینده نزدیک بچهدار شوند، ممکن است نامزد مناسبی برای روشهای ضدبارداری درازمدت برگشتپذیر، روشهای بسیار موثر کنترل بارداری که نیازی به خاطر داشتن کاربرد روزانه یه هنگام مقاربت آنها نیست، مانند آی یو دی باشند.
به گفته هال زنان مبتلا افسردگی و استرس ممکن است مشکلاتی اجتماعی مانند بیکاری داشته باشند که با تواناییشان شان برای استفاده موثر از قرصهای ضدبارداری تداخل کند. به علاوه مشکلات بهداشت روانی ممکن است توانایی شخص برای تصمیمگیری را مختل کند.
Dream what you want to dream
Go where you want to go
Be what you want to be
Because you have only one life
And one chance to do all the things
You want to do
ارسالها: 1484
#259
Posted: 14 Nov 2012 01:03
سردی هوا و خشکی پوست
کارشناس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: هوای خشک منازل پوست را از جذب رطوبت کافی محروم کرده و سبب ایجاد خشکی، قرمزی و حتی چروک در پوست میشود.
دکتر عاطفه امیری بیان داشت: خشک شدن بیشتر پوست نیاز پوست را به کرمهای مرطوب کننده دو چندان میکند. کارشناس اداره غذا و دارو دانشکده علومپزشکی نیشابور ادامه داد: در اثر خشکی لایه شاخی روی پوست ترک خورده و پوسته پوسته میشود و کرمهای مرطوبکننده و نرمکننده میتوانند این خشکی را درمان کنند.
دکترامیری عنوان کرد: بهتر است همیشه قبل از خروج از خانه پوست صورت را با کرم مرطوب کننده بپوشانید و در صورت خشکی شدید پوست، این کار روزانه چندین نوبت تکرار شود. وی توضیح داد: باید کرمهای مرطوبکننده به آسانی جذب پوست شده و اثری از چربی بر روی پوست باقی نگذارد.
کارشناس اداره غذا و دارو دانشکده علومپزشکی نیشابور گفت: استفاده هفتگی از ماسکهای مرطوب کننده و نیز داشتن دستگاه مرطوب کننده هوا در محیط منزل به منظور تامین رطوبت یکنواخت در محیط، میتواند در مرتفع کردن این مشکل موثر باشد. دکتر امیری اظهار داشت: مصرف آب در درمان خشکی پوست ضروری و بهتر است برای شستشوی صورت از صابونهای ملایم که فاقد pH قلیایی هستند، استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: مقادیر کافی از پروتئین، میوه و سبزیجات میتواند سلامت پوست را تامین کند، همچنین مصرف میوه و سبزیجات حاوی ویتامین C برای پوست بسیار مفید است. کارشناس اداره غذا و دارو دانشکده علومپزشکی نیشابور یادآور شد: هویج بهعنوان منبع مهم بتاکاروتن و ویتامین C بهتر است در برنامه غذایی گنجانده شود، همچنین ویتامینهای گروه B نیز برای ساخت چربیهای مورد نیاز پوست لازم است.
دکتر امیری بیان کرد: مصرف متعادل تخم مرغ و گوشت به تامین اسید آمینههای لازم برای سلولسازی پوست کمک میکند. وی اضافه کرد: گل همیشه بهار، اسطوخدوس، نعناع و بابونه از میان گیاهان دارویی، برای درمان خشکی پوست در اولویت قرار دارند که به صورت دم کرده یا به شکل بخور مورد استفاده قرار میگیرند.
YEMARD
ز چشمت چشم آن دارم ، که از چشمم نیاندازد
به چشمانی که چشمانم ، به چشمان تو مینازد
زکات چشم ، چشمی سوی چشم ما کن
که چشمم را بجز چشمت ، دگر چشمی نمی سازد . . .