ارسالها: 12930
#431
Posted: 12 Oct 2014 17:25
سازمان بهداشت جهانی: تعداد قربانیان ابولا از چهار هزار نفر گذشت
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که تعداد افرادی که در ارتباط با ابولا جان خود را از دست دادهاند، از چهار هزار نفر فراتر رفته است.
دیوید نابارو، نماینده ویژه سازمان ملل متحد که روند مقابله با ابولا را پیگیری میکند، هشدار داده است که اگر تقریبا تمام کشورها علیه ابولا بسیج نشوند، ممکن است که جهان تا ابد گرفتار این بیماری باشد.
پیش از این، سازمان ملل متحد خواهان اختصاص حدود یک میلیارد دلار منابع مالی برای مقابله با بحران شیوع ابولا شده بود، ولی اعلام شده است که تاکنون تنها یک چهارم این مبلغ تامین شده است.
براساس گزارشها، سه کشور گینه، لیبریا و سیرالئون بدترین وضعیت را بین کشورهای درگیر با ابولا دارند و تازهترین دادهها نشان میدهد که تنها در این سه کشور، چهار هزار و ۲۴ مورد مرگ افرادی گزارش شده است که یا به ابولا مبتلا بودند یا ظن آن میرفت که دچار این بیماری شده باشند.
هشت مورد از مرگ افراد در ارتباط با ابولا در سنگال و یک مورد هم در آمریکا ثبت شده است.
در مجموع، تاکنون هشت هزار و ۳۹۹ مورد ابتلا یا مشکوک به ابتلا به ابولا ثبت شده است که بیشتر آنها در غرب آفریقا بوده است.
گزارشهای مربوط به افزایش تعداد مرگهای مرتبط با ابولا در شرایطی منتشر شدهاند که نمایندگان مجلس لیبریا حاضر نشدهاند برای مقابله با بحران ابولا به رئیسجمهور آن کشور اختیارات بیشتری بدهند.
تاکنون ۲ هزار و ۳۱۶ نفر از مبتلایان به ابولا یا کسانی که ظن آن میرفت که به این بیماری مبتلا باشند، در لیبریا جان خود را از دست دادهاند. الن جانسون سرلیف، رئیسجمهور لیبریا در کشور خود وضعیت اضطراری اعلام کرده است که براساس آن، میتواند بخشهایی از کشور را در قرنطینه قرار دهد.
سازمان ملل متحد اعلام کرده است که در کشورهای غرب آفریقا بیش از ۲۳۳ نفر از افرادی که در بخش بهداشت و درمان فعالیت میکردند، بر اثر ابولا جان خود را از دست دادهاند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#432
Posted: 12 Oct 2014 17:26
فرودگاهها در کشورها به غربالگری مسافران برای ابولا میپردازند
نگرانیها درباره گسترش جهانی ابولا روز پنجشنبه ۹ اکتبر (۱۷ مهر) پس از اینکه سه نفر از کارکنان بهداشتی در اسپانیا قرنطینه شدند و کشورهای آمریکای شمالی کنترلهای مرزی را در محلهای ورودی اصلی مسافران از کشورهای آفریقایی ابولازده افزایش دادند، بالا گرفته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ایالات متحده و کانادا اقدامات غربالگری جدیدی را فرودگاههای عمده برای چک کردن مسافران از لحاظ علائم این بیماری مرگبار به اجرا درآوردند و فشار بر سایر کشورها برای پیروی از آنها افزایش یافته است.
بیمارستانی در مادرید که به درمان کمک پرستار، ترسا رومرو، میپردازد، روز پنجشنبه اعلام کرد که حال او بدتر شده است.
گفته میشود رومرو، نخستین فرد شناختهشدهای که در خارج از آفریقا به ویروس ابولا مبتلا شده است، این ویروس مرگبار را پس از لمس کردن صورتش با یک دستکش آلودهشده پس از پاک کردن اتاق مبلغ مذهبی سالمند اسپانیایی گرفته است. این مرد که در آفریقای غربی به ویروس بیماری مبتلا شده بود، بعدا در گذشت.
سه نفر از کارکنان بهداشتی دیگر در مادرید، از جمله یک پزشک بخش اورژانس که در درمان رومرو شرکت داشت، نیز در اواخر وقت روز چهارشنبه در بیمارستان بستری شدند.
مقامات اتحادیه اروپا فورا تلاش کرند به شهروندان اروپایی اطمینان ببخشند که برای پیشگیری از همهگیری ابولا کاملا مجهز هستند،اما کارشناسان میگویند نقائصی در نظامهای بهداشت عمومی در اروپا وجود دارد که ممکن است برای جلوگیری از انتشار این تب منطقه حاره در اروپا باید برطرف شوند.
پروفسور ناتان کلامک،متخصص بیماریهای عفونی در بیمارستانی در بروکسل میگوید: «اغلب کشورهای بزرگ خودشان را با ملزومات ضروروی مجهز کردهاند، اما شبکههای بهداشتی کشورها هنوز آنقدر کامل نیستند که مانع از بروز خطاها شوند.»
به گفته او نگرانی اصلی درباره کشورهایی مانند اسپانیا و یونان است که به علت بحران اقتصادی بیشترین میزان کاهش بودجههای بهداشتی را متحمل شدهآند و فاقد منابع و کارکنان بهداشتی کافی برای مقابله با همهگیری ابولا هستند.
آلمان روز پنجشنبه سومین نفر از کارکنان سازمان ملل آلوده شده با ویروس ابولا- یک دکتر سودانی که در لیبریا کار میکرده است- را پذیرفت و او را در کلینیکی در شهر شرقی لایپزیک بستری کرد.
در همین حال یک زن استرالیایی که در سیرالئون در درمان بیماران ابولا شرکت داشت، و اخیر به کشورش بازگشته بود، در شهر بریسبین در این کشور لحاظ ابتلا به ابولا که علاج شناختهشدهای ندارد و حدود نیمی از افراد آلودهشده را میکشد، مورد ارزیابی قرار گرفته است.
بر اساس آخرین آرقام سازمان جهانی بهداشت شیوع کنونی ابولا در غرب آفریقا که بزرگترین شیوع این بیماری در جهان تا به حال است، در سال جاری میلادی باعث بیماری ۸۰۳۳ نفر و مرگ ۳۸۶۵ نفر از آنها در کشورهای لیبریا، سیرالئون و گینه شده است.
پرسشها درباره عفونت پرستار اسپانیایی
پس از اینکه معلوم شد پرستار رومرو در ۲۹ سپتامبر - در هنگام مرخصی پس از درمان دو مبلغ مذهبی اسپانیایی- احساس بیماری کرده است، اما تا هفت روز دیگر در بیمارستان بستری نشده است، پرسشهایی درباره شیوه برخورد اسپانیا با بیماران ابولا مطرح شده است.
خوان مانوئل پارا، یکی از پزشکانی که برای نخستین بار در بیمارستانی در آلکورون در حومه مادرید بر سر پرستار رومرو حضور یافت، بر اساس گزارش روزنامههای ال پائیس و ال موندو شکایت کرده است که آستینهای لباس محافظ او «بسیار کوتاه بود.»
او گفت از طریق رسانهها دریافته است که آزمایش رومرو از از لحاظ ویروس ابولا مثبت شده است و گفت این بیمار ساعتها در بیمارستان در شرایط نامناسب بهداشتی به انتظار مانده بود تا به بیمارستانی در مادرید که در آنجا کار میکند و در تجهیزات ویژه برای مواجهه به موارد ابولا را دارد، منتقل شود.
پارا وضعیت سلامت رومرو را در زمانهایی ناپایدار، با خطر بالای بروز عوارض و نیاز به مراقبت ۲۴ ساعته، و با بروز علائم اسهال، ترشح، استفراغ و خونریزی قاعدگی» توصیف کرد.
خود دکتر پارا نیز - به همراه یک پرستار دیگر، در ساعات آخر روز چهارشنبه در بیمارستان لا پلاز کارلوس سوم در مادرید پذیرش شدند تا از لحاظ ابتلای احتمالی به ابولا تحت نظر قرار گیرند.
در مجموع در حال حاضر شش نفر در این بیمارستان در قرنطینه قرار دارند، اما فقط در رومرو تشخیص بیماری ابولا داده شده است.
افزایش اقدامات غربالگری
از جمله آخرین قربانیان ابولا، تامس اریک دانکن، نخستین مورد تشخیصداد
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#433
Posted: 13 Oct 2014 21:12
گسترش ابولا در آمریکا در پی 'اشتباه' بیمارستان
یک مقام بلندپایه بهداشتی آمریکا می گوید که خدمه بیمارستانی در تگزاس که یک قربانی ابولا را درمان می کردند "بدون شک" مرتکب خطا شده اند و این خطا باعث آلودگی یکی از خدمه بیمارستان شده است.
مرکز کنترل و پیشگیری بیمارهای آمریکا (سی دی سی) تایید کرده است که آزمایش ابولا به روی یک کارمند زن بیمارستان مزبور در شهر دالاس مثبت بوده است.
دکتر تام فریدن رئیس سی دی سی قول تحقیقات کامل درباره علت انتشار بیماری را داده است.
او گفت که پروتکل درمانی در مورد توماس دانکن نقض شده بود.
دکتر فریدن گفت که ۴۸ نفر دیگر که ممکن است با این کارمند بیمارستان در تماس بوده باشند تحت نظر هستند.
کارمند آلوده بیمارستان بهداشتی پرسبیتریان تگزاس اکنون در بخشی منفک تحت درمان است و گفته می شود در وضعیتی پایدار است.
او از اعضای تیم درمان کننده توماس دانکن بود که در کشورش لیبریا آلوده شد و بیماری اش پس از سفر به آمریکا شناسایی شد. او روز چهارشنبه گذشته درگذشت.
قبلا پرستاری در اسپانیا که جزو تیم رسیدگی به دو بیمار ابولا بود نیز مبتلا شده بود.
از سوی دیگر در آمریکا بیمارستان "هاروارد ونگارد مدیکال اسوسیتس برینتری" بوستون در بیانیه ای گفته است که یک بیمار که به لیبریا سفر کرده بود با مراجعه به این بیمارستان از سردرد و درد عضلات شکایت کرده است.
براساس این بیانیه مقام ها فورا از وجود این بیمار مطلع شده اند و بیمار برای حفظ احتیاط کامل با آمبولانس روانه مرکز پزشکی بت اسرائیل دیکونس شده است. بیمارستان موقتا تعطیل شد اما حالا بازگشایی شده است.
تاکنون بیش از ٨٣٠٠ مورد ابتلا به ویروس ابولا ثبت شده که به مرگ حداقل ۴۰۳۳ نفر انجامیده است.
اغلب قربانیان تا کنون در غرب آفریقا و بخصوص سه کشور گینه، لیبریا و سیرا لئون بودهاند.
سازمان ملل متحد برای مبارزه با ویروس ابولا در غرب آفریقا خواستار بیش از یک میلیارد دلار بودجه شده است.
همزمان مقام های بهداشتی در سیرالئون می گویند که اکنون شمار بیماران ابولا در پایتخت بیش از کنما و کایلاهون است که اولین موارد بیماری در آنجا ظاهر شد.
یک فرستاده ویژه سازمان ملل به بی بی سی گفته که شمار موارد ابولا هم اکنون به طور تصاعدی بالا می رود اما آگاهی وسیعتر به مهار ویروس کمک خواهد کرد.
دکتر فریدن گفت که آموزش کارمندان بخش بهداشت تشدید خواهد شد و تلاش خواهد شد تا شمار کمتری از خدمه بیمارستان ها با بیماران مبتلا به ابولا تماس مستقیم داشته باشند.
پلیس از مجمع آپارتمانی محل زندگی زن آلوده در دالاس که هم اکنون عفونت زدایی آن در جریان است مراقبت می کند.
مقام ها ساکنان محل تا فاصله چهار خیابان دورتر را مطلع کرده اند.
هویت بیمار به درخواست خانواده او فاش نشده است.
پرواز از مونروویا
بیماری آقای دانکن روز ۳۰ سپتامبر شناسایی شد که ده روز پس از ورود او با پروازی از مونروویا از طریق بروکسل بود.
او چند روز پس از ورود به آمریکا احساس ناخوشی کرد و با تب شدید به بیمارستان پرسبیتریان دالاس رفت.
اما علیرغم مطلع کردن خدمه از اینکه در لیبریا بوده با مسکن و آنتی بیوتیک راهی خانه شد.
دانکن بعدا در یک واحد جداگانه تحت مراقبت قرار گرفت اما علیرغم تجویز یک داروی آزمایشی درگذشت.
تب، سردرد، تهوع، اسهال و خونریزی از علائم ابولاست. این ویروس از طریق مایعات بدن منتقل می شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#434
Posted: 20 Oct 2014 08:31
وزارت بهداشت: ورود ابولا به ایران بعید است
یک مقام ارشد وزارت بهداشت ایران گفته است اگرچه ورود ابولا به ایران بعید است برای پیشگیری از این بیماری، مسافرانی را که از آفریقا وارد ایران شوند به مراکز بهداشتی ارجاع می دهد.
محمود نبوی، معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت گفته است: "احتمال انتقال این ویروس به کشور وجود ندارد اما امکان اپیدمی این ویروس از طرق دیگر به احتمال کم وجود دارد."
ابولا از طریق تماس مستقیم با مایعات بدنی آلوده منتقل میشود. خون، حالت تهوع و بزاق همگی میتوانند این ویروس کشنده را منتقل کنند.
به گفته این مقام وزارت بهداشت، مسافرانی که از آفریقا به ایران سفر میکنند، معاینه میشوند و در صورت وجود بیماری به مرکز پزشکی منتقل خواهند شد.
محمود نبوی، در عین حال اعلام کرده است در مبادی ورودی ایران به مسافران هشدار داده میشود که در صورت بیماری به پزشک مراجعه کنند و در صورت بروز نشانههای ابولا از جمله تب و خونریزی ظرف سه هفته با مراکز پزشکی تماس بگیرند.
او که این سخنان را روز جمعه در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا مطرح کرد، گفت پرواز مستقیمی از غرب آفریقا به ایران وجود ندارد و مسافران با پروازهای غیرمستقیم و از دبی یا ترکیه وارد ایران میشوند.
برخی کشورهای اروپایی از جمله بریتانیا هم اکنون معاینه مسافران در فرودگاهها را آغاز کردهاند. کشورهای اروپایی همچنین توافق کردهاند که درباره اقدامات پیشگیرانه در فرودگاههای اروپا با یکدیگر همکاری کنند.
براساس آمار سازمان بهداشت جهانی، نزدیک به ۴۵۰۰ نفر از زمان شیوع ابولا جان خود را از دست دادهاند که ۲۳۶ نفر آنها پرستار و خدمه درمانی و ساکن غرب آفریقا بوده اند.
این درحالی است که مقامهای سازمان بهداشت جهانی احتمال میدهند که شمار واقعی مبتلایان به این بیماری از ۹ هزار نفر هم گذشته باشد.
'انتقال ابولا در مراسم حج؟'
محمود نبوی، معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت در پاسخ به نگرانیها درباره انتقال بیماری ابولا از طریق حجاج در عربستان و ورودش به کشور را منتفی دانست و گفت: "تاکنون موردی از ابولا در عربستان کشور مشاهده نشده است."
وزارت بهداشت عربستان در مرداد ماه از مرگ یک بیمار خبر داده بود که احتمال داده می شد به بیماری ابولا مبتلا شده است. این اولین مورد مرگ در اثر بیماری ابولا بود بیرون از قاره آفریقا بود.
عربستان سعودی پیش از شروع موسم حج اعلام کرد که امسال به زائران سه کشور آفریقایی لیبریا، گینه و سیرالئون که در مرکز شیوع بیماری مرگبار ابولا هستند، ویزایی برای شرکت در مراسم حج نخواهد داد.
وزیر بهداشت عربستان سعودی گفته است گروههای ویژهای در تمام مرزهای ورودی این کشور مستقر خواهند شد که کارشان شناسایی زائرانی است که علائم ابتلا به ابولا را دارند.
آقای نبوی نیز تاکید کرده است وزارت بهداشت در دفترچه های آموزشی که به حجاج ارایه داده عنوان کرده تب، درد شدید عضلات و خونریزی از نشانههای احتمالی ابتلا به ابولاست.
بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، میزان سرایت ابولا در لیبریا، سیرالئون و گینه همچنان بالاست، کشورهایی که به گفته این معاون وزارت بهداشت "جزو مناطق توریستی ایران نیستند و روابط اقتصادی هم وجود ندارد".
آقای نبوی در عین حال به همه ایرانیان هشدار داده است که در این شرایط از سفر به مناطق آلوده خودداری کنند و درصورت سفر به این مناطق، به مراکز پزشکی مراجعه کنند.
سازمان بهداشت جهانی میگوید شیوع ابولا در غرب آفریقا باعث شده که دنیا در وضعیت اضطراری قرار بگیرد و همه کشورها برای مهار این بیماری باید تلاش کنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#435
Posted: 22 Oct 2014 01:44
کانادا به سازمان بهداشت جهانی واکسن ابولا می دهد
کانادا می گوید که ۸۰۰ واحد واکسن ابولا را در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار خواهد داد.
این واکسن تزریقی می تواند حیوانات را کاملا در برابر ویروس مرگبار ابولا مصون کند اما ایمنی و تاثیر آن در انسان نامعلوم است.
آزمایش های انسانی این واکسن این هفته در آمریکا شروع شد و سازمان بهداشت جهانی می گوید که تست های بیشتری در اروپا و آفریقا انجام خواهد داد.
سازمان بهداشت عمومی کانادا گفت این واکسن "می تواند ابزار مهمی در مهار شیوع جاری باشد."
شیوع جاری ابولا که بزرگترین اپیدمی در تاریخ جهان است باعث مرگ بیش از ۴۵۰۰ نفر در کشورهای غرب آفریقا شده است.
سازمان بهداشت جهانی می گوید ویروس ابولا ممکن است تا ماه دسامبر هفته ای تا ۱۰ هزار نفر را آلوده کند.
هیچ درمان یا واکسن تایید شده ای برای مقابله با این بیماری وجود ندارد اما آزمایش چند شیوه تازه درمانی به سرعت در جریان است.
واکسنی که کانادا در اختیار سازمان بهداشت جهانی می گذارد توسط آزمایشگاه میکروبیولوژی ملی کانادا وابسته به سازمان بهداشت این کشور تولید شده است.
این واکسن قطعاتی از ویروس ابولا را با یک ویروس غیرمرگبار ترکیب می کند.
گفته می شود این برای تحریک سیستم ایمنی بدن و تولید پادتن ها برای حمله به ابولا کافی باشد تا بدن در برابر آلودگی به ویروس در آینده مصون شود.
آزمایش های کلینیکی در موسسه تحقیقاتی والتر رید در آمریکا آغاز شده و انتظار نمی رود نتایج زودتر از ماه دسامبر مشخص شود.
کانادا انتقال این ۸۰۰ واحد واکسن را روز دوشنبه شروع می کند.
آزمایش های بیشتر به روی این واکسن در آلمان، سوئیس و کشورهایی در آفریقا که دستخوش ابولا قرار نگرفته اند انجام خواهد شد.
دکتر گریگوری تیلور رئیس سازمان بهداشت کانادا گفت: "این واکسن که حاصل سال های متمادی تحقیقات علمی و نوآوری است می تواند ابزار مهمی در مهار ابولا باشد."
همزمان واکسن دیگری در آمریکا، بریتانیا و مالی درحال آزمایش است.
این واکسن توسط شرکت داروسازی گلاکسواسمیت کلاین تولید شده.
اما مقام های این شرکت می گویند که جواب آزمایش ها برای تعیین ایمنی و تاثیر این واکسن تا اواخر ۲۰۱۵ مشخص نخواهد شد.موثر بودن واکسن تولید کانادا در انسان هنوز معلوم نیست
کانادا می گوید که ۸۰۰ واحد واکسن ابولا را در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار خواهد داد.
این واکسن تزریقی می تواند حیوانات را کاملا در برابر ویروس مرگبار ابولا مصون کند اما ایمنی و تاثیر آن در انسان نامعلوم است.
آزمایش های انسانی این واکسن این هفته در آمریکا شروع شد و سازمان بهداشت جهانی می گوید که تست های بیشتری در اروپا و آفریقا انجام خواهد داد.
سازمان بهداشت عمومی کانادا گفت این واکسن "می تواند ابزار مهمی در مهار شیوع جاری باشد."
شیوع جاری ابولا که بزرگترین اپیدمی در تاریخ جهان است باعث مرگ بیش از ۴۵۰۰ نفر در کشورهای غرب آفریقا شده است.
سازمان بهداشت جهانی می گوید ویروس ابولا ممکن است تا ماه دسامبر هفته ای تا ۱۰ هزار نفر را آلوده کند.
هیچ درمان یا واکسن تایید شده ای برای مقابله با این بیماری وجود ندارد اما آزمایش چند شیوه تازه درمانی به سرعت در جریان است.
واکسنی که کانادا در اختیار سازمان بهداشت جهانی می گذارد توسط آزمایشگاه میکروبیولوژی ملی کانادا وابسته به سازمان بهداشت این کشور تولید شده است.
این واکسن قطعاتی از ویروس ابولا را با یک ویروس غیرمرگبار ترکیب می کند.
گفته می شود این برای تحریک سیستم ایمنی بدن و تولید پادتن ها برای حمله به ابولا کافی باشد تا بدن در برابر آلودگی به ویروس در آینده مصون شود.
آزمایش های کلینیکی در موسسه تحقیقاتی والتر رید در آمریکا آغاز شده و انتظار نمی رود نتایج زودتر از ماه دسامبر مشخص شود.
کانادا انتقال این ۸۰۰ واحد واکسن را روز دوشنبه شروع می کند.
آزمایش های بیشتر به روی این واکسن در آلمان، سوئیس و کشورهایی در آفریقا که دستخوش ابولا قرار نگرفته اند انجام خواهد شد.
دکتر گریگوری تیلور رئیس سازمان بهداشت کانادا گفت: "این واکسن که حاصل سال های متمادی تحقیقات علمی و نوآوری است می تواند ابزار مهمی در مهار ابولا باشد."
همزمان واکسن دیگری در آمریکا، بریتانیا و مالی درحال آزمایش است.
این واکسن توسط شرکت داروسازی گلاکسواسمیت کلاین تولید شده.
اما مقام های این شرکت می گویند که جواب آزمایش ها برای تعیین ایمنی و تاثیر این واکسن تا اواخر ۲۰۱۵ مشخص نخواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#436
Posted: 23 Oct 2014 10:41
سازمان بهداشت جهانی: سرم ابولا آماده میشود
سازمان بهداشت جهانی میگوید سرمی که از خون مبتلایان بهبود یافته بیماری ابولا تهیه شده، طی هفتههای آینده در لیبریا در دسترس خواهد بود. لیبریا یکی از کشورهایی است که در آن مرگ و میر زیادی در اثر این بیماری رخ داده است.
دکتر ماری پاول کینی که در ژنو سخن میگفت، اعلام کرد تلاشها برای دستیابی زودتر به دارو و واکسن ابولا پیش از ژانویه ۲۰۱۵ در جریان است.
شیوع ابولا تاکنون منجر به مرگ بیش از ۴۵۰۰ نفر شده است.
بیشتر مرگ و میرها در کشورهای گینه، لیبریا و سیرالئون بوده است.
دکتر کینی که دستیار مدیرعامل سازمان بهداشت جهانی در امور سیستم بهداشتی و نوآوری است، گفت: "همکاریهایی برای رسیدن به توانایی استخراج و آمادهسازی پلاسما در هر سه کشور آغاز شده است. این پلاسماها برای درمان مبتلایان قابل استفاده است.
این مقام سازمان بهداشت جهانی گفته است این همکاریها به سریعترین نحو ممکن ادامه دارد و ابراز امیدواری کرده است که طی هفتههای آینده تاسیسات برای جمع آوری خون، درمان آن آماده باشد تا بتوان از این طریق با فرآوری خون آن را برای درمان بیماران مهیا کرد.
هنوز مشخص نیست چه میزان سرم از این راه آماده می شود و یا جوابگوی تقاضاها خواهد بود.
سرم
اگر شخصی بتواند دوره بیماری را به سلامت پشت سر بگذارد، یعنی بدن او توانسته یاد بگیرد چگونه با ویروس مبارزه کند و پادتن هایی در خونش به وجود آمده که توان حمله به این ویروس را دارند.
در این صورت پزشکان میتوانند با استفاده از خون این بیماران، سرم تهیه کنند. سرم با خارج کردن گلوبولهای قرمز خون و نگه داشتن پلاسما که حامل پادتن های مهم برای درمان بیماران است به دست می آید.
طبق گزارش ها، یک پرستار اسپانیایی مبتلا به ابولا پس از آنکه سرم انسانی حاوی پادتن مبتلایان بهبودیافته دیگر را دریافت کرد از بیماری نجات یافت.
این پرستار نخستین کسی بود که خارج از غرب آفریقا به این بیماری دچار شد.
دکتر کینی گفته است این درمان مخاطرات خود را دارد و سازمان بهداشت جهانی هم توصیههایی را جهت رعایت ایمنی صادر کرده است. باید با آزمایش تمام خون های اهدا شده مطمئن شد که اهدا کنندگان به بیماریهایی مثل هپاتیت یا ایدز آلوده نباشند.
واکسنها و داروها
به گفته ماری پاول کینی تا پایان سال جاری میلادی نتایج اولیه آزمایش دو واکسن احتمالی موجود برای مقابله با ابولا آماده خواهد شد.
این واکسنها ابتدا برای تعیین بیخطر بودنشان برای انسان آزمایش می شوند و پس از آن بابت اطمینان از اینکه آیا می تواند انسان ها را در برابر ابتلا به ویروس محافظت کنند یا نه.
سازمان بهداشت جهانی امیدوار است به محض دستیابی به پاسخ این پرسشها، آزمایشها را به گروههای گستردهتر مردم و درنهایت تمام آفریقا تعمیم دهد.
دکتر کینی افزود: "آزمایش ها از دو هفته آینده شروع میشوند و تا شش ماه تا یک سال آینده ادامه خواهند داشت. اما نتایج ابتدایی در مورد ایمنی و میزان استفاده از دارو تا ماه دسامبر امسال آماده خواهد بود."
این مقام سازمان بهداشت جهانی گفت در حال حاضر آزمایش چند داروی مختلف برای درمان ابولا در چند کشور در جریان است.
هم اکنون یک تیم از دانشگاه آکسفورد و بنیاد "ولکام تراست" در حال بازدید از مناطقی در سه کشور اصلی آلوده به ویروس ابولا هستند تا مشخص کنند کدام یک از مراکز درمانی از کفایت و آمادگی لازم برای آزمایش قریب الوقوع این داروها برخوردارند.
"ولکام تراست" "یک بنیاد بریتانیایی برای بهبود سلامت انسانها و حیوانات است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#437
Posted: 23 Oct 2014 10:42
کرونا در ایران؛ ۵کشته و ۱۶۰۰بیمار مشکوک
درحالیکه تا روزهای گذشته، خطر ابتلا به کرونا جدی نبود، حالا خبر رسیده است ۱۶۰۰بیمار مشکوک به کرونا در کشور شناسایی شده و ۵نفر نیز براثر ابتلا به این بیماری جان باختهاند.
انگار کرونا که از آن با نام «مرس» هم نام میبرند سرانجام جدیتر از گذشته به ایران رسیده. هشدارهای قبلی مسئولان وزارت بهداشت مبنی بر احتمال رسیدن این ویروس محقق شده است. با ورود آخرین گروههای حجاج به کشور اعلام شده که احتمال ورود این بیماری تنفسی به کشورمان وجود دارد. فرشید رضایی، کارشناس فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت از ابتلای 50نفر از حجاج به بیماری تنفسی شدید خبر میدهد.
به گفته وی، اسامی حجاج بیمار و بستری شده در عربستان و تیمهای مراقب آنها شناسایی شده است. به محض بازگشت حجاج از آنها نمونهگیری میشود و آموزشهای لازم به آنها داده میشود تا شاهد شیوع این بیماری مانند آنچه در سالهای گذشته در کرمان اتفاق افتاد، نباشیم. کارشناس فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت با اشاره به این نکته که این بیماری در مکه و مدینه مشاهده شده و 34نفر در فروردینماه و 26نفر در اخیرا این کشور مبتلا شدهاند، میگوید: بعید نیست نمونههای آزمایشگاهی حجاج ایرانی نیز مثبت اعلام شود. او معتقد است: کشورهایی که زائر حج دارند مورد تهدید ویروس کرونا هستند این در حالی است که در حج امسال موارد مثبتی در کشورهای قطر و ترکیه دیده شده. تا عید قربان در ایران وضعیت تنفسی مساعدی وجود داشته اما در هفته پایانی 50نفر از حاجیهای کشورمان به بیماری تنفسی شدید مبتلا شدهاند و بهدلیل وجود موارد این ویروس در ترکیه و قطر شاید مورد مثبتی در حجاج ایرانی دیده شود. رضایی میگوید: در روزهای گذشته و در شهر مدینه نیز موارد مثبتی از ابتلا به این ویروس دیده شده پس بعید نیست که در حجاج ایرانی نیز نمونههایی از آن وجود داشته باشد. به همین دلیل پس از پرواز حجاج و رسیدن آنها به کشور نمونهگیری از آنها انجام میشود و علت بستری و موارد بیماری آنها بررسی میشود. اگر بیماری تنفسی آنها خفیف باشد به آنها ماسک داده میشود و در فرودگاه از آنها مراقبت خواهد شد و به آنها شماره تماسی داده میشود که اگر بیماریشان حاد شد تماس بگیرند. تاکنون چند مورد بستری در این زمینه داشتهایم.
5مورد مثبت در کرمان
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت نیز با اشاره به این نکته که 5نفر مبتلا به کرونا در کرمان شناسایی شدهاند، میگوید: مهمترین اصل برای پیشگیری از این بیماری آموزش اصول بهداشتی است. به گفته دکتر محمود سروش، آموزشهای لازم به حجاج داده شده و بهطور مرتب پروازهاییکه از عربستان به ایران میآیند کنترل میشود. وی با اشاره به ابتلای یک پرستار به ویروس کرونا در کرمان بهدلیل برخورد داشتن با بیمار مبتلا به این ویروس، میگوید: وقتی وزارت بهداشت مسئول هماهنگی است باید بتواند خوب عمل کند تا درون خودش این اتفاقات نیفتد. وی با بیان اینکه همزمان با سفر حجاج، 170پایگاه مراقبت پزشکی در فرودگاهها و پایگاههای دریایی و زمینی مستقر شده، هشدار میدهد: با توجه به بروز این بیماریهای نوپدید نگران کادر درمان و پرستاران هستیم چرا که تجربه بدی را در بیرجند، مشهد، کرمان و تهران در یکی، دوهفته پیش داشتهایم که این برای نظام بهداشت و درمان خوب نیست و باید آن را ارتقا دهیم.
نگران نباشید اما خود مراقبتی کنید
یکی از مهمترین توصیههای بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به مرس(کرونا)، شستن مداوم دستها و نیز خودداری از روبوسی و دست دادن با فرد مبتلاست. این بیماری یک دوره کمون 14روزه دارد. توصیه وزارت بهداشت به استقبالکنندگان از حجاج این است که با حجاج روبوسی نکرده و با آنها دست ندهند.این بیماری از راه تماس نزدیک با شتر انتقال مییابد و سپس از طریق مجاری تنفسی به دیگران سرایت میکند بنابراین بهترین راه استفاده نکردن از لبنیات پاستوریزه نشدن شتر بهخصوص شیر و نخوردن گوشت خوب پخته نشده این حیوان است.این بیماری همچنین میتواند از طریق فرد مبتلا در بعضی موارد باعث انتقال به دیگران بهخصوص اطرافیان نزدیک و کادر درمانی که وظیفه مراقبت از بیماران را دارند، شود. این موارد بهخصوص هنگامی رخ میدهد که هنوز ابتلا به بیماری قطعی نشده و کادر درمانی رعایت نکات حفاظت از خود را نکرده باشند.درصورتی که فردی به این بیماری مبتلا شد بهترین راه این است که وظیفه مراقبت از بیمار در منزل تنها به یک نفر سپرده شود و بقیه اطرافیان درصورت امکان از رفتوآمد به اتاق بیمار حتیالامکان خودداری کنند و یا فاصله حداقل یک متر را هنگام تماس با بیمار رعایت کنند. فردی که مراقبت از بیمار را بهعهده دارد، نباید جزو گروه افراد پرخطر باشد. شستوشوی دستها بهخصوص قبل از تماس با بیمار و بعد از تماس با او اجباری بوده و اهمیت بسیاری در جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران دارد. پزشکان موکدا توصیه میکنند درصورت ابتلا به نشانههای این بیماری از خوددرمانی اکیدا پرهیز و به پزشک یا نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه شود. همچنین این افراد باید اعلام کنند که از سفر حج بازگشتهاند. این بیماری در حال حاضر واکسن ندارد. دارویی نیز در دنیا برای درمان آن در دسترس نیست. علاوه بر این بهترین راه پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، رعایت نکات بهداشتی و خودمراقبتی است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#438
Posted: 25 Oct 2014 19:49
پزشکی که جان داد و ابولا را در نیجریه مهار کرد
همزمان با آرامش خاطر در نیجریه در پی مهار شیوع ابولا، یک پزشک زن به دلیل نقشی که در شکست دادن این ویروس داشته به قهرمان ملی این کشور تبدیل شده است.
دیگر مورد مبتلا به بیماری در این کشور نیست، زنی که کمک کرده ابولا مهار شود، مثل قهرمانها ستایش میشود.
سه ماه پیش اولین بار این دکتر استلا آمیو آدادو بود که بعد از سرکشی به یک بیمار لیبریایی در بیمارستانی در لاگوس، پایتخت نیجریه اعلام خطر کرد.
پاتریک سایر تازه با هواپیما وارد نیجریه شد، بیمار بود و اصلا نباید اجازه پرواز پیدا میکرد.
نیجریه قبل از این، هیچ مورد مبتلا به ابولا نداشت و این بیمار یک نمونه منحصر به فرد در کار تشخصی پزشکی بود.
دکتر آدادو و همکارانش از آقای سایر مراقبت می کردند و از باقی مردم نیجریه حفاظت اما خودشان در معرض خطر بزرگی بودند.
بانکول کاردوسو تنها پسر دکتر آدادوا میگوید " از همان روز اولی که این بیمار را به بخش آوردند من و پدرم مرتب پیگیر بودیم تا مطمئن شویم حالش خوب است. می دانستیم که چه اتفاقی ممکن است بیافتد."
به گفته بانکول کاردوسو 26 ساله خانم آدادو"در طول این مدت حالش خوب بود، نشانههای بیماری ناگهان عیان شد و البته که شوکه و گیج شدیم."
این اولین روزهای شیوع ابولا بود و نیجریه هنوز آمادگی مقابله با آن را نداشت.
آقای کاردوسو می گوید در همین زمان بود که دکتر آدادوا برای بازرسی از مرکز درمانی ابولا در لاگوس رفت و هشدار داد که اینجا «غیرقابل سکونت» است.
اتهام آدم ربایی
فرزند دکتر آدادوا که خودش با اتومبیل، به دنبال آمبولانس می رفته، میگوید مادرش موقع ورود به این مرکز خیلی نگران بوده است..
دکتر آدادوا پیشتر موفق شده بود بجنگد و آقای سایر را در قرنطینه نگه دارد چرا که این بیمار چندان از اینکه به او گفته بودند حق ترک بیمارستان را ندارد خوشحال نشده بود.
دکتر بنیامین اوهیاری رئیس بیمارستانی که آقای سایر را بستری کرده بود میگوید "به محض این که به او گفتند نمیتواند بیمارستان را ترک کند عصبانی شد و تصمیم گرفت از بیمارستان برود. او فریاد میزد و لولههای تزریق شده به رگ خودش را کشید و خون به همه جا پاشید."
گفته میشود پاتریک سایر که پیش از این خواهرش را هم به دلیل ابتلا به ابولا از دست داده بود علاقهای به کمکهای پزشکی نداشت و عزمش را جزم کرده بود که در پی یکی از "کشیش های اهل معجزه" به یک کلیسای پرطرفدار برود.
در همین روزهای اول مراقبت از آقای سایر، هم زمان با انتظار برای مشخص شدن نتیجه آزمایش خون، دکتر آدادو برای مرخص کردن او به شدت تحت فشار بود. کاری که میتوانست عواقب فاجعهباری به دنبال داشته باشد.
دکتر اوهیاری میگوید "سفیر لیبریا در نیجریه مرتب با دکتر آدادو تماس می گرفت و او و موسسه را تحت فشار می گذاشت. او فکر میکرد ما آن آقا را به گروگان گرفتهایم و می گفت حقوق اولیه او را ضایع میکنیم و باید منتظر اقدامهای بعدیاش باشیم."
اما بیمارستان به تشخیص و قضاوت دکتر آدادوا اعتماد کرد.
به گفته او "تنها راه برای نشان دادن مسئولیتشناسیمان در برابر مردم، دولت و ملت این بود که این بیمار را در بیمارستان نگه داریم. نهایتا این یک موضوع میهنپرستانه بود."
عاقبت پاتریک سایر بر اثر بیماری ابولا در بیمارستان جانش را از دست داد. دکتر آدادوا و یازده همکارش به ویروس ابولا مبتلا شدند.
واکنشها در سطح ملی رو به افزایش بود و بالاخره یک مرکز درمانی بسیار بهتر در لاگوس راه اندازی شد که تاحدی خیال آقای کاردوسو را راحت کند.
پسر دکتر آدادو میگوید "روز اول توانستم نزدیک بیایم، کنار پنجره بایستم و با مادرم صحبت کنم، روز دوم هم همین طور. حوله و دمپایی و بعضی از وسایلش را به بیمارستان بردم تا احساس راحتی کند اما روز سوم ناگهان دیگر اجازه نزدیک شدن به پنجره را هم ندادند." مقررات قرنطینه مبتلایان به ابولا سخت تر شده بود.
"روزها می گذشت و به نظر میرسید که او میتواند از پس بیماری برآید. یک روز شنبه که مصادف باتولد من بود خوشبینی مان از همیشه بیشتر شد. اما روز دوشنبه که به بیمارستان رفتیم کل داستان عوض شد. ما را به اتاقی بردند و توضیح دادند که چه اتفاقی میافتد. اینکه دیگر حرف از چند روز نیست و ساعت مطرح است. سخت ترین زمان زندگی ام بود."
دکتر اوهیاری میگوید "بعضی از بهترین نیروهای مان را از دست دادیم. دکتر آدادو ۲۱ سال با ما کار کرده بود و یکی از بهترین پزشکان ما بود. من با او کار کرده بودم، می دانم که یک نابغه تمام عیار بود."
در رسانههای نیجریه دکتر آدادو به عنوان یک قهرمان ستایش شد اما آن روزها برای پسر عزادارشخواندن این مطاC
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#439
Posted: 26 Oct 2014 10:36
پیوند موفق اولین 'قلب مرده' در جهان
جراحان در استرالیا میگویند برای اولین بار عمل پیوند قلب را با استفاده از یک "قلب مرده" انجام دادهاند.
معمولا قلبهایی که برای پیوند به بزرگسالان اهدا میشوند از کسانی گرفته میشوند که که مرگ مغزیشان تایید شده اما قلبشان هنوز میتپد.
اکنون گروهی از پزشکان در بیمارستان سنت وینسنت در سیدنی قلبی را که ۲۰ دقیقه بود دیگر نمیتپید احیا کردند و پیوند دادند.
اولین بیماری که این قلب را دریافت کرده میگوید احساس میکند چند دهه جوان شده و الان آدم متفاوتی شده است.
قلب تنها عضو بدن انسان است که تا پیش از این بعد از توقف ضربان قابل پیوند نبوده است.
پیوند پس از توقف ضربان قلب به اهداء عضو پس مرگ عروقی معروف است،
معمولا قلبهای پیوندی بعد از مرگ مغزی پیش از اینکه از تپیدن باز بایستند از بدن اهداء کنند خارج می شوند، حدود چهار ساعت در یخ نگهداری میشوند و بعد از آن به بیمار پیوند میخورند.
یک موفقیت بزرگ
در شیوه بدیعی که در سیدنی به کار رفته، قلبی که ضربانش متوقف شده در دستگاهی که «جعبه قلب» نامیده میشود گذاشته میشود.
در این جعبه، قلب گرم نگه داشته میشود، ضربان احیاء می شود و یک مایع مغذی کمک میکند که آسیب به ماهیچههای قلب کم شود.
اولین فردی که که این عمل جراحی روی او انجام شده میشل گریبلیاس ۵۷ ساله است که بیماری قلبی مادرزادی داشت.
این جراحی بیش از دو ماه پیش انجام شده است.
خانم گریبلیاس می گوید "الان به طور کل آدم دیگری هستم. احساس یک آدم چهل ساله را دارم. خیلی خوش شانسم."
پس از پیوند قلب این خانم، دو جراحی مشابه موفق دیگر نیز انجام شده است.
پروفسور پیتر مکدونالد، رئیس بخش پیوند قلب بیمارستان سنت وینسنت در سیدنی میگوید "این موفقیت گام بلندی جهت کاهش مشکل کمبود اعضای اهدایی است."
گفته می شود «جعبه قلب» که در مکانهای مختلفی از جهان در حال آزمایش است میتواند با افزایش تعداد قلب های قابل پیوند، نجات جان بیماران مبتلا به ناراحتی قلبی از طریق پیوند، ۳۰ درصد را نجات بدهد.
این موفقیت با استقبال زیادی در جهان مواجه شده است. بنیاد قلب بریتانیا آن را "موفقیتی بزرگ" خوانده است.
مارین تالبوت، پرستار ارشد قلب در این بنیاد خیریه به بیبیسی گفت "دیدن این افراد بعد از عمل پیوند قلب و بازگشت سریعشان به زندگی فوقالعاده است. بدون این پیشرفت آنها هنوز باید منتظر اهدا کنندگان قلب میماندند."
گرم کردن کبد
شیوه مشابهی برای گرم نگه داشتن و تقویت اندام پیش از پیوند، برای بهبود کیفیت پیوند ریه و کبد نیز به کار رفته است.
جیمز نئوبرگر یک دستیار مدیر در بخش خون و پیوند سازمان خدمات درمانی بریتانیا میگوید که پرفیوژن (وارد کردن مایع به داخل بافتها) تعداد و کیفیت اندامهای قابل پیوند را افزایش میدهد.
او میگوید که "ما مشتاقیم که برای مشخص شدن تاثیر این تکنولوژی بر افزایش اندامهای مطمئن و قابل پیوند و نیز بهبود عملکرد این اندام ها اقدامات بیشتری صورت بگیرد.
با این همه به گفته او هنوز برای پیش بینی تعداد افرادی که جانشان با استفاده گسترده از این تکنولوژی نجات می یابد زود است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#440
Posted: 28 Oct 2014 22:22
موفقیت دانشمندان هندی در پیوند نادر کلیه با گروه خونی ناهمسان
دانشمندان هندی موفق به انجام عمل نادر پیوند کلیه بر روی یک جوان 28 ساله با گروه خونی ناهمسان با اهداکننده شدند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این بیمار بمدت دو سال تحت دیالیز قرار داشت و در این مدت موفق به دریافت کلیه از اهداکننده یا بیمار دچار مرگ مغزی نشد؛ گروه خونی اعضای خانواده نیز با گروه خونی بیمار یکسان نبود.
پزشکان بیمارستان شهر کویمباتور هند با استفاده از تکنیک درمان تخصصی حساسیتزدایی به مدت یک هفته، کلیه مادر این بیمار با گروه خونی AB را به بدن وی پیوند زدند؛ بیمار با این روش بسرعت روند بهبود را طی کرده و ظرف یک هفته پس از عمل از بیمارستان مرخص شد.
هزینه انجام این عمل پیچیده با تکنیک درمان تخصصی حساسیتزدایی معادل هزینه عمل معمولی پیوند کلیه است.
نخستین عمل پیوند کلیه غیرهمسان ABO در آوریل سال 2009 در کالج پزشکی کریستین در ولور هند انجام شد؛ حدود 30 درصد بیماران نیازمند پیوند کلیه دارای گروه خونی غیرمنطبق با اهداکننده هستند.
مدت زمان دریافت کلیه از یک اهداکننده افزایش یافته و به حدود چهار سال رسیده است و انجام عمل پیوند غیرهمسان ABO با تکنیک جدید، کمک بزرگی به بیماران تحت دیالیز محسوب میشود.
==============================
سلول های سرطان کش در آزمایشگاه تولید شد
دانشمندان در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد راهی برای تبدیل سلول های پایه به قاتل سلول های سرطانی مغز پیدا کرده اند.
این سلول های پایه در آزمایش ها به روی موش، طوری مهندسی ژنتیکی شدند که موادی سمی تولید و ترشح کنند.
این مواد سمی فقط سلول های سرطانی مغز را هدف می گیرد و به سلول های عادی صدمه ای نمی زند.
محققان گفتند که مرحله بعد آزمایش این شیوه به روی انسان است.
بعضی کارشناسان سلول پایه معتقدند که این شیوه آینده معالجات سرطان خواهد بود.
این مطالعه که در نشریه استم سلز چاپ شده دستاورد پژوهشگران در بیمارستان عمومی ماساچوست و موسسه سلول پایه هاروارد است.
آنها برای سال ها مشغول تحقیق روی چگونگی درمان سرطان با سلول پایه بودند به طوری که سلول های سرطانی نابود شود بی آنکه سلول های عادی آسیبی ببینند.
آنها با استفاده از مهندسی ژنتیکی سلول های پایه ای تولید کردند که مواد سمی سرطان کش ترشح می کند اما مهم آنکه خود از تاثیر سمی که تولید می کند در امان است.
این سلول ها همچنین خطری متوجه سلول های عادی و سالم نمی کند.
در آزمایش های حیوانی این سلول ها باعث مرگ سلول های سرطانی شدند.
دکتر خالد شاه نویسنده اصلی این مقاله و مدیر بخش عصب درمانی ملکولی و آزمایشگاه تصویربرداری در بیمارستان عمومی ماساچوست و دانشکده پزشکی هاروارد گفت که نتایج خیلی مثبت است.
او گفت: "سموم سرطان کش قبلا با موفقیت زیاد در مورد انواع سرطان خون به کار برده شده بود اما در تومورهای جامد به این خوبی موثر نبود چون سرطان ها در مواد جامد به سختی قابل دسترسی هستند و این سموم عمر کوتاهی دارند."
اما به گفته او مهندسی ژنتیکی سلول های پایه این وضع را کاملا عوض کرده.
"ما اکنون سلول های پایه مقاوم در برابر سموم داریم که می توانند داروهای نابود کننده سرطان را تولید و ترشح کنند."
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟