انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 48 از 62:  « پیشین  1  ...  47  48  49  ...  61  62  پسین »

Medical News | اخبار پزشکی


مرد

 
با میکروسکوپ بدون لنز هر کس می‌تواند سرطان را تشخیص دهد

دانشمندان دانشگاه UCLA توانسته‌اند میکروسکوپی بدون لنز را توسعه دهند که کارایی مشابه میکروسکوپ‌های توان‌بالا را دارد، اما هزینه آنها به مراتب پایین‌تر است.
میکروسکوپ‌های توان بالا برای تشخیص سرطان و سایر بیماری‌ها در سلول‌ها استفاده می‌شوند، اما این دستگاه‌ها گران‌قیمت و پیچیده هستند. این میکروسکوپ‌ها را نمی‌توانید در مطب پزشک‌ها پیدا کنید و کار با آنها مهارت ویژه‌ای را می‌طلبد. با این حال دانشمندان دانشگاه UCLA یک میکروسکوپ بدون لنز را توسعه داده‌اند که می‌تواند این ابزارها را بیشتر در بین عموم رایج کند. این ابزار یک تصویر شبیه به هولوگراف از نمونه شما را با استفاده از یک سنسور CCD یا CMOS (درست مانند یک دوربین عکاسی) تولید می‌کند تا الگوی سایه‌هایی که به وسیله یک منبع نور تولید می‌شوند را تشخیص دهد. سپس با استفاده از نرم‌افزار آن را بازسازی ‌می‌کند و در نهایت تصویری شبیه‌سازی شده از سلول را به شما نشان ‌می‌دهد. در نتیجه شما یک میکروسکوپ دارید که بازدهی آن با نمونه اپتیکال که هم‌اکنون به صورت محدود استفاده می‌شود، هیچ تفاوتی ندارد، ولی بسیار ارزان‌تر و ساده‌تر است.
این فناوری به این زودی‌ها تجاری نخواهد شد. سرپرست این تیم تحقیقاتی، آیدوغان اوزجان به لوس آنجلس تایمز می‌گوید که هنوز برخی کارهای جانبی باید برای بهبود این نرم‌افزار انجام پذیرد تا به یک ابزار کاربرپسند تبدیل شود. به نظر می‌رسد که همه چیز طبق برنامه پیش می‌رود ولی برای ساده شدن فرایند تشخیص سرطان باید کمی بیشتر شکیبا باشیم. چنین دستگاهی حداقل می‌تواند به تیم‌های پزشکی در مطب‌های کوچک این امکان را بدهد تا به جای فرستادن مراجعه‌کننده نزد متخصص، بتوانند نمایی کلی از سلول او را مشاهده کنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
طرح گسترده جمع‌آوری نمونه‌های ژنوم در بریتانیا با اهداف علمی و درمانی

مقامات سازمان سلامت همگانی بریتانیا می‌گویند که پروژه‌ای تازه در دست دارند که "می تواند یک رشته اسرار را در مورد بیماری‌های مهلک را فاش کند."
براساس این پروژه تازه، ۱۱ "مرکز ژنوم" در بیمارستان‌های سراسر انگلستان با هدف جمع‌آوری نمونه‌های "دی‌ان‌ای" ایجاد می‌شود.
به گفته جیمز گالگر، خبرنگار امور سلامت بی‌بی‌سی، هدف این اقدام کمک به مداوای هدفمند یک رشته از بیماریها از جمله سرطان و تعدادی از بیماریهای ژنیتیکی است.
اسکاتلند، ایرلند شمالی و ولز در این پروژه شرکت نخواهند کرد.
مقامات می‌گویند که در نظر دارند ظرف ۳ سال ۱۰۰ هزار نمونه ژنوم را برای کمک به تحقیقات تازه و تولید داروهای جدید جمع‌آوری کنند.
پزشکان به بیماران مناسبی که داوطلب باشند فرصت شرکت در این پروژه را خواهند داد.
این بیماران قبول می‌کنند که اطلاعات درمانی و کدهای ژنتیکی آنها بدون اینکه هویت آنها منتشر شود، در اختیار شرکت های داروسازی و محققان قرار گیرد.
قرار است در چارچوب این پروژه کدهای ژنتیکی بافت های سالم ۲۵ هزار بیمار نمونه‌برداری و با کدهای ژنیتکی تومورها و بافت های بیمار آنها مقایسه شود.
به این ترتیب محققان قادر خواهند شد بافت ها را با یکدیگر مقایسه کنند و جهش "دی‌ان‌ای" را که باعث ایجاد مشکل در بافت نا سالم شده را تشخیص دهند. امیدواری این است که محققان با این روش بتوانند داروهای هدفمند تولید و روش های درمانی تازه ابداع کنند.
تحقیقات گذشته نشان داده‌است که برای مثال انواع بیماری سرطان با یک دیگر متفاوت هستند و هر یک به روش مداوای خاص خود نیاز دارند. برای مثال سرطان پستان نه یک نوع بلکه حداقل ۱۰ نوع مختلف است.
بر اساس پروژه تازه، ژنوم های ۱۵ هزار بیمار مبتلا به بیماری‌های خاص با ژنوم های والدین و اجداد آنها هم مقایسه خواهد شد.
پروفسور گرام بلک که مدیریت این پروژه را در منچستر برعهده دارد به بی‌بی‌سی گفت: "اکنون این امکان وجود دارد که تمام ساختار ژنتیکی یک فرد را ترتیب‌سازی کرد؛ امکانی که شاید حدود ۵ سال پیش وجود نداشت."
به گفته آقای بلک در نتیجه این امکان وجود دارد که در صورت بروز یک مشکل ژنتیکی بتوان دلایل ژنتیکی را بسیار سریعتر از گذشته شناسایی کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
هشدار درباره مصرف بی‌اندازه دگزامتازون در ایران

«دکتر، یه دگزا لطفا»؛ دگزامتازون یا آنطور که خودمـــانی تــــر«دگـزا» می‌شناسیمش، پای ثابت نسخه‌های پزشکان عمومی در فصل سرماخوردگی است.
خود پزشک هم که بخواهد مراعات کند و از فهرست ثابت 2 عدد پنیسلین، یک دگزا و یک سری قرص «کولد استاپ» دست‌کم دگزامتازون را حذف کند، اصرار ما آن را به نسخه بر می‌گرداند تا زودتر خوب شویم. دگزامتازون در کنار انواع آنتی بیوتیک‌ها، داروی آشنای ما ایرانی‌هاست. اشکال این دارو شامل شربت، قرص، قطره، آمپول، پماد و محلول‌ها آنقدر در بین ما شایع است که حالا کارشناسان درباره آن هشدار داده‌اند.
هر چند هشدارها در این‌باره تا‌کنون کم نبوده اما آخرین و جدی‌ترین هشدار را معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه داد و گفت: نخستین عارضه‌ دگزامتازون پوکی استخوان است و فشار خون، چاقی، مشکلات بینایی از قبیل کاهش بینایی، آب مروارید، آب سیاه، خونریزی گوارشی، اختلالات بسیار شدید هورمونی از عوارض دگزامتازون هستند.
کامران دهقان ضمن توصیه به مردم جهت انجام دستورات پزشکان در به حداقل رساندن مصرف داروهای تزریقی افزود: دگزا‌متازون یا آنطور که بعضاً گفته می‌شود دگزا یکی از داروهایی است که در اشکال مختلف خود (شربت، قرص، قطره، آمپول و پماد و محلول‌ها) یکی از پرکاربردترین داروهاست.
وی با اشاره به اینکه دگزامتازون از دسته کورتیکو استروئیدهاست، گفت: کورتیکواستروئیدها یا همان کورتون‌ها دارای اثرات گسترده‌ای در قسمت‌های مختلف بدن هستند که این اثرات گسترده همانطور که می‌توانند در درمان طیف زیادی از بیماری‌ها مفید باشند، می‌توانند عوارض جانبی زیادی هم به جا بگذارند. متأسفانه پزشکان و بیماران علاقه‌ خاصی به این دارو دارند، چون به سرعت التهاب، تب و عوارض کوفتگی عضلانی را از بین می‌برد، داروی بتامتازون، دگزامتازون، تریامسینولون، داروهای تزریقی کورتون‌دار است، این دارو مانند شمشیر دولبه عمل کرده و عوارض خطرناکی به سیستم ایمنی بدن وارد می‌سازد. کورتون هر چند علائم بیماری را کاهش می‌دهد اما بیماری را از بین نمی‌برد.


درمان سرماخوردگی با دگزامتازون
« من هر وقت سرما می‌خورم تا دگزا نزنم خوب نمی‌شوم» ‌‌ این نکته مشترک بسیاری از مشتری‌های ثابت این دارو است. اثر دگزامتازون در سرماخوردگی‌های رایج بیشتر علامتی است. یعنی باعث سرکوب واکنش‌های ایمنی می‌شود و در نتیجه علائم بیماری را می‌پوشاند. این قضیه در سرماخوردگی‌های ویروسی چندان اشکالی ایجاد نمی‌کند، اما در سرماخوردگی‌های همراه با عفونت باکتریایی (مثلا انواع تب دار یا همراه با گلودرد چرکی) با سرکوب ایمنی بدن، برای باکتری‌ها فرصتی را برای سازماندهی نیروها و تکثیر فراهم می‌کند و در نتیجه ممکن است چند روز بعد منجر به شعله ور شدن بیماری و حتی ایجاد عفونت‌های شدید تنفسی شود.
این البته همه داستان دگزامتازون نیست. دکتر دهقان نخستین عارضه‌ دگزامتازون را پوکی استخوان اعلام کرده و گفت: کورتون مانع رسوب کلسیم در استخوان‌ها می‌شود و فرایند استخوان‌سازی را کاهش می‌دهد. فشار خون، چاقی و مشکلات بینایی از قبیل کاهش بینایی، آب مروارید، آب سیاه، خونریزی گوارشی و اختلالات بسیار شدید هورمونی از دیگر عوارض دگزامتازون است.
این بماند که مصرف دگزامتازون برای افرادی که از دیابت و فشار‌خون رنج می‌برند یا زنان باردار می‌تواند با عوارض پیچیده‌تری همراه باشد. دسته دیگر مشتریان این آمپول اما دوپینگی‌ها و برخی بدنساز‌ها هستند. کورتون‌ها می‌توانند ضمن ایجاد نوعی حالت خوش آنی در فرد، باعث تغییرات آنی در میزان قند خون شوند و به‌صورت کوتاه‌مدت برخی توانایی‌های جسمانی را افزایش دهند‌به همین دلیل این دارو در فهرست ممنوعه دوپینگ قرار دارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کاشف ویروس ابولا: بحران ابولا یک سال دیگر ادامه خواهد داشت

http://postimage.cc/app.php

یک متخصص بیماری ابولا نسبت به پایان سریع بحران این بیماری ابراز تردید کرده است و منابع آمریکایی از احتمال ابتلای یک تکنیسین آزمایشگاه تحقیقات ابولا به ویروس این بیماری خبر داده‌اند.
پیتر پیو، یکی از کاشفان ویروس ابولا و مدیر مدرسه بهداشت و درمان بیماری‌های استوایی لندن گفته است احتمال نمی‌دهد بحران ناشی از شیوع این بیماری تا یک سال دیگر خاتمه یابد.
پرفسور پیو که به تازگی از سفری به سیرالئون در غرب آفریقا بازگشته، در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفته است که از پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه درمان‌های جدید برای این بیماری دلگرم شده است اما نباید فراموش کرد که تکمیل و تولید واکسن ابولا به زمان نیاز دارد.
دور کنونی شیوع بیماری ابولا تا کنون به مرگ بیش از هفت هزار و سیصد نفر منجر شده است. اکثر قربانیان این بیماری از کشورهای سیرالئون، لیبریا و گینه بیسائو بوده‌اند.
آقای پیو گفته که در لیبریا، روند شیوع ابولا از نقطه اوج خود عبور کرده و احتمال می‌رود در سیرالئون نیز ظرف چند هفته آینده، روند نزولی ابتلای به ابولا آغاز شود اما افزوده است که "این بحران دنباله نسبتا بلندی هم دارد."
وی تاکید کرده است که "هنوز هم ابولا در این کشورها شایع است، هنوز هم جان انسان‌ها می گیرد و هنوز هم موارد جدیدی از آن تشخیص داده می‌شود و ما باید خودمان را برای مبارزه‌ای پیگیر و طولانی، احتمالا تا پایان سال ٢٠١٥ میلادی آماده کنیم."
همزمان، مرکز نظارت بر بیماری‌ها در آمریکا گزارش کرده است که احتمال می‌رود یک تکنیسین شاغل در یک مرکز تحقیقاتی ویروس‌شناسی در شهر آتلانتا، ایالت جورجیا، به ویروس ابولا آلوده شده باشد. این شخص هنگام کار در آزمایشگاه به طور تصادفی با مقادیر کمی از این ویرس تماس داشته است.
به گفته سخنگوی این مرکز، سایر کارکنان این آزمایشگاه زیر نظر قرار دارند و اقدامات پیشگیرانه لازم را به عمل آورده است.
در خبری دیگر در مورد ابولا، انتظار می‌رود الیزابت دوم، ملکه بریتانیا، بخشی از پیام خود به مناسب عید میلاد مسیح را به موضوع مبارزه با ابولا اختصاص دهد. این پیام به طور سنتی هر ساله در بعد از ظهر روز کریسمس پخش می‌شود و حاوی دیدگاه های شخصی ملکه در مورد موضوعات مختلف طی سال گذشته است.
به گفته منابع خبری، الیزابت دوم در پیام امسال خود خواهد گفت که عمیقا تحت تاثیر از خودگذشتگی و شهامت کارکنان سازمان‌های امداد رسانی و داوطلبان کادرهای درمانی قرار گرفته است که به منظور کمک به مبتلایان به ابولا به غرب آفریقا رفته و خود را معرض خطر ابتلای به این بیماری قرار داده‌اند.
تا کنون چند تن از داوطلبان که برای کمک به مبتلایان به منطقه رفته بودند به این بیماری مبتلا شده و برخی از آنان جان خود را از دست داده‌اند. همچنین، چند تن از امدادگران نیز هنگام انجام ماموریت در گینه به قتل رسیدند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ورود ویروس ابولا به بریتانیا رسما تایید شد

منابع رسمی تایید کرده اند که یک پرستار که به تازگی از سیرالئون به بریتانیا بازگشته است، مبتلا به ابولا بوده و به این ترتیب ویروس ابولا وارد این کشور شده است.
این پرستار یکشنبه شب از طریق فرودگاه هیترو در لندن به گلاسگو در اسکاتلند (شمال بریتانیا) برگشته و قرار است به زودی برای درمان به لندن اعزام شود.
او در حال حاضر در گلاسگو در قرنطیه است. بر اساس گزارش ها بیماری این فرد در مراحل اولیه است. وزیر اول اسکاتلند گفته است که خطر شیوع ابولا بسیار پایین است.
مقام های رسمی می گویند در تلاشند تا افرادی که با این بیمار در تماس بوده اند را شناسایی کنند.
تعداد موارد گرفتاری به ابولا در سیرالئون که این پرستار از آنجا به بریتانیا بازگشته نسبت به هر کشور دیگری بیشتر بوده است.


چطور ابولا نگیریم؟
اگر یک قطره آلوده روی پوست شما بنشیند، می‌توانید بلافاصله آن را با آب و صابون یا محلول ضدعفونی کننده الکلی بشویید.
چشم‌ها اما فرق می‌کنند. به عنوان مثال تنها یک قطره کوچک عطسه که مستقیماً داخل چشم بشود می‌تواند ویروس را وارد بدن کند.
به همین ترتیب، غشاء مخاطی دهان و داخل بینی و همچنین زخم های سطحی پوست از مناطق آسیب‌پذیر بدن هستند.
یکی از تکان دهنده ترین علایم ابولا خونریزی است. بیماران ممکن است از چشم، گوش، بینی، دهان و یا مقعد خونریزی کنند. اسهال و یا استفراغ نیز می‌تواند همراه با خونریزی باشد: بیشتر بخوانید.
در سال جاری میلادی بر اثر ابتلا به این بیماری۶۸۰۰ نفر در جهان جان خود را از دست داده‌اند.
ابولا از طریق تماس مستقیم با مایعات بدنی آلوده منتقل می‌شود. خون، استفراغ و بزاق همگی می‌توانند این ویروس کشنده را منتقل کنند.
خانواده بیماران و پزشکانی که از آنان مراقبت می‌کنند در معرض بیشترین خطر ابتلا قرار دارند، ولی هرکس که از حدی به بیماران نزدیک‌تر شود نیز در معرض خطر قرار دارد.
به همین دلیل، تماس با بیماران فقط باید محدود به کمک‌های لازم پزشکی بوده و همیشه با محافظت کامل بدن و پوشش صحیح انجام شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز :

تداوم اجرای موفق طرح پزشک خانواده نیازمند فرهنگسازی است


رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تداوم اجرای موفق طرح پزشک خانواده نیازمند فرهنگسازی است و با اجرای این طرح از مراجعات غیرضروری به پزشکان متخصص کاسته شده و هزینه‌های درمان برای افراد کاهش یافته است.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمدهادی ایمانیه درخصوص اجرای طرح پزشک خانواده در استان فارس و درصد رضایت مردم این استان از اجرای این طرح گفت: خوشبختانه 60 تا 82 درصد مردم از اجرای این طرح راضی هستند و نارضایتی‌های اندک موجود، اغلب مربوط به خود شهرستان شیراز با جمعیت بسیار بالاست که طبق بررسی‌های انجام شده، دلیل ابراز نارضایتی آنان نیز به علت عدم مراجعه مستقیم به پزشک متخصص است.

وی گفت: معتقدم در 90 درصد موارد پزشک عمومی توان تشخیص دارد و در 10 درصد باقیمانده نیز باید ارجاع به متخصصان صورت گیرد.

ایمانیه با بیان اینکه تغییر فرهنگی که بیش از 70 سال، مردم بر اساس آن به پزشک مراجعه کرده‌اند کار مشکلی است، ابراز امیدواری کرد که با آگاهی بخشی به مردم نارضایتی‌های موجود کاهش یابد.

وی در پاسخ به این پرسش که در صورت نیاز به مراجعه پزشک در غیر از ساعات فعالیت پزشکان خانواده چه باید کرد؟ گفت: در این استان 67 مرکز شبانه روزی و مراکز اورژانس بیمارستانی فقط با پرداخت 30 درصد هزینه آماده ارایه خدمات درمانی به بیماران هستند.

ایمانیه افزود: در فارس و مازندران در ساعات فعالیت پزشک خانواده افراد در صورت مراجعه تنها 10 درصد هزینه را پرداخت می‌کنند و در خارج این ساعات نیز موظف به پرداخت 30 درصد هستند و 70 درصد باقیمانده را بیمه پرداخت می‌کند.

وی همچنین با اشاره به امکان ارجاع بیمار در این طرح به سایر استان‌ها گفت: مشکلی برای ارجاع به سایر استان‌ها نداریم و امیدواریم به زودی امکان اجرای طرح در تمامی استان‌ها فراهم شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در ادامه اجرای طرح پزشک خانواده درصدد الکترونیکی کردن پرونده بیماران هستیم، به طوری که فرد تنها با ارائه کد ملی در هر مرکز درمانی متصل به سیستم، می‌تواند پرونده پزشکی خود را دنبال کند.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، وی در پایان با اشاره به دستاوردهای موفق اجرای طرح پزشک خانواده گفت: کاهش پرداخت‌های عظیم مردم در مراجعات درمانی، ارتقای جایگاه پزشکان عمومی، ادغام تدریجی بسته‌های سلامت، کاهش مصرف دارو و انواع آنتی بیوتیک‌ها، کاهش تزریقات و شناسایی بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون و افزایش پوشش بیمه‌ای افراد فاقد بیمه از جمله دستاوردهای اجرای این طرح بوده است.
ایسنا





اعلام بودجه 94 بهداشت/2027میلیارد تومان برای پزشک خانواده

معاون بهداشت وزیر بهداشت میزان دقیق اعتبارات حوزه بهداشت در سال 94 را توضیح داد.

دکتر علی‌اکبر سیاری در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،درباره بودجه حوزه بهداشت در سال 94 گفت:حوزه بهداشت وزارت بهداشت از چند محل اعتبار می‌گیرد که شامل اعتباری تحت عنوان ردیف سلامت شهری، ردیف سلامت روستایی، ردیف صندوق بیمه روستاییان، ردیف ارزش افزوده و ردیف پزشک خانواده شهری است.

سیاری همچنین اظهار کرد: میزان ردیف یک درصد ارزش افزوده به طور کلی 2200 میلیارد تومان است که 1100 میلیارد تومان آن مربوط به حوزه بهداشت بوده ، میزان اعتبار ردیف پزشک خانواده نیز 2 هزارو 27 میلیار تومان و ردیف صندوق بیمه روستاییان 1100 میلیارد تومان است.

وی ضمن اشاره به برنامه‌های طرح تحول بهداشت، مهم‌ترین گام را بازسازی و تکمیل شبکه بهداشت روستایی، شهرهای زیر 20 هزار نفر و عشایر و همچنین گسترش آن به شهرها و حاشیه‌ شهرها خواند و گفت: پوشش‌ مراقبت‌های اولیه بهداشتی برای ساکنان حاشیه شهرها از جمله برنامه‌هایی است بر آن تاکید داریم. به این منظور جمعیتی حدود 9 میلیون نفر ساکن حاشیه شهرها هستند که در گام نخست، خدمات مراقبت‌های اولیه بهداشتی برای این جمعیت پیش بینی شده است.

وی تقویت برنامه پزشک خانواده در استان‌های فارس و مازندران را از دیگر برنامه‌های طرح تحول بهداشت خواند و فراهم شدن زیرساخت‌ها را لازمه گسترش این برنامه خواند.

سیاری به ابلاغ سیاست‌های کلان نظام سلامت از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این سیاست‌ها بر توانمندسازی مردم در زمینه سلامت و خودمراقبتی و مسئولیت‌پذیری مردم در امر سلامت خود تاکید شده است. بر این اساس باید گفت که ارتقای کیفیت زندگی در جامعه موجب کاهش هزینه‌های بیماری‌ها می‌شود و بی‌تردید این امر مختص آگاه‌سازی کادر جامعه پزشکی و پرستاری نیست بلکه کل مردم باید آگاه شوند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


هنوز راه طولانی برای مقابله با ابولا در پیش است


رئیس فعلی برنامه سازمان ملل برای مقابله با ابولا در آخرین روز ماموریت خود تاکید کرد که رهایی غرب آفریقا از این ویروس کشنده در آینده نزدیک میسر نیست و جامعه جهانی باید مبارزه با آن را ادامه دهد.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «آنتونی بانبوری»، رئیس فعلی برنامه سازمان ملل برای مقابله با ابولا که مسئولیت خود را به جانشینش واگذار می‌کند افزود: با توجه به شرایط مان در 90 روز پیش که کار را آغاز کردیم و با پیش‌بینی‌هایی که می‌کردیم، تصور می کنم به طور کلی می توانیم بگوییم که اقدامات ما علیه بحران ابولا در 90 روز گذشته بسیار موفقیت‌آمیز بوده است.

وی با این حال خاطر نشان کرد که هنوز راه طولانی و مبارزه سختی علیه ابولا در پیش است.

به گزارش یورونیوز، در حال حاضر آخرین آمار از ابتلای 20 هزار 171 نفر به ابولا در جهان و مرگ 7890 نفر بر اثر این بیماری حکایت دارد.



==================================


سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد



سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2014 میلادی 41 داروی جدید را تایید کرد.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سازمان غذا و داروی آمریکا با بیان اینکه این آمار بالاترین رقم تایید دارو طی 18 سال گذشته بوده، اعلام کرد: این داروها همگی گزینه‌های جدیدی برای درمان بیماری‌های نادر و سرطان‌ها هستند.

طبق اعلام سازمان غذا و داروی آمریکا، در سال 2014 میلادی 41 داروی جدید مورد تایید قرار گرفته در حالی که این آمار در سال 2013 میلادی 27 دارو بوده است. همچنین آژانس داروی اروپا در این سال 82 داروی جدید را مورد تایید قرار داد که از 79 داروی جدید در سال 2013 و 57 داروی جدید در سال 2012 به مراتب آمار بیشتری بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از ساینس ورلد ریپورت، با این حال بسیاری از شرکت‌های بیمه از تایید این داروها که اکثرا برای درمان سرطان‌ها و بیماری‌های خاص هستند و احتمالا قیمت بالایی‌ هم خواهند داشت، چندان راضی به نظر نمی‌رسند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

تمهیدات سازمان غذا و دارو برای مبارزه با قاچاق؛

مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و امور استان‌های سازمان غذا و دارو از تشدید نظارت‌ها و بازرسی‌ها در بحث قاچاق کالاهای سلامت محور خبر داد.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر غفارزاده در اولین گردهمایی مسوولان روابط عمومی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با بیان اینکه بحث ارزیابی عملکرد در حوزه سازمان غذا و دارو در دوره فعلی مجددا آغاز شده، گفت: در ارزیابی عملکرد قبل از رقابت باید بحث ارتقا را هدف‌گذاری کنیم. ارزیابی عملکرد در رده‌های مختلفی صورت می‌گیرد که یکی از آنها روابط‌عمومی‌ها هستند. البته در ارزیابی عملکرد سال 92، شاخصی به عنوان روابط عمومی وجود نداشت، اما در سال 93 مشخصا شاخص‌بندی خواهد شد و روابط‌عمومی‌ها عملکردهای خود را اعلام کرده و مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به تاکید رییس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: بحث قاچاق کالاهای سلامت‌ محور فوق‌العاده جدی است و در همه کشورها یک تهدید است، اما در کشور ما یک تهدید مضاعف است؛ زیرا کشور ما علی‌رغم اینکه دوستان زیادی دارد اما دشمن هم کم ندارد. در بحث مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور، برنامه‌ها و اهداف مشخصی تعیین شده و اقدامات کلانی دیده شده است. موضوع تشدید نظارت‌ها را در این زمینه شروع کردیم و سازمان در حال تدوین سامانه‌ای است که بساط چنین چیزی را جمع کند، اما باز هم بی‌نیاز از موضوع نظارت و تشدید بازرسی‌ها نیستیم.

مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد، پاسخگویی به شکایات و امور استان‌های سازمان غذا و دارو همچنین گفت: ایده بر این است که داروخانه‌هایی که تحت نظارت سازمان غذا و دارو هستند نباید از منظر قاچاق آلوده باشند. بنابراین اول باید داروخانه‌های تحت نظارت خود را نظارت کنیم و بعد به سراغ جاهای دیگر برویم. اتفاقی که شروع شده و در دست اقدام است، تشدید نظارت‌ها در زمینه قاچاق است. متاسفانه بیمارستان‌هایی که پول آنها به دست ماست، ممکن است مشکلاتی در این زمینه داشته باشد که البته نیروهایی برای تشدید نظارتی در بیمارستان‌ها نیز آماده شده است.

غفارزاده با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی در زمینه قاچاق در حوزه سلامت گفت: بنابراین باید در زمینه قاچاق و تهدیدهایی که می‌تواند داشته باشد، اطلاع‌رسانی شود تا همراهی افکار عمومی را در نظارت بر قاچاق داشته باشیم. بنابراین روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها باید در این حوزه پیگیر باشند، کالاها را رصد کنند و به لحاظ کیفیت و اثرگذاری آنها پیگیر بوده و با اطلاع‌رسانی آمار و ارقام آنها تبعات کالاهای قاچاق را بیان کنند. البته در آخر آموزش عمومی در این زمینه بسیار اهمیت دارد. حوزه‌های روابط عمومی باید اخبار و ضعف‌های نظارتی سازمان را به موقع منعکس کنند و مرتبا با اصحاب رسانه در تعامل باشند؛ این سرنخی است برای بررسی بیشتر در زمینه این نارسایی‌ها، یعنی خروجی بعضی از مباحث روابط عمومی می‌تواند به عنوان یک ورودی برای اداره ما مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه دکتر جوادی، مشاور رییس سازمان غذا و دارو و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی‌ها با بیان اینکه به نظر می‌رسد آنچه باعث تشکیل این گردهمایی شده، برخی از مشکلات موجود در شکل‌گیری و عملکرد روابط‌عمومی‌هاست، گفت: در این همایش از برخی از صاحبنظران حوزه رسانه و ارتباطات نیز دعوت شده و اهدافی را بر پایه این گردهمایی داشتیم که مهم‌ترین آنها معرفی جایگاه و اثربخشی روابط‌عمومی‌ها بوده است. امروزه روابط‌عمومی‌ها باید آنقدر پخته و قوی عمل کنند تا جایی که هیچ استراتژی در سازمان مصوب نشود مگر اینکه اثر آن بر مردم سنجیده شود و این یک اصل طلایی در روابط عمومی است.

مشاور رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: دومین هدف ما ایجاد وحدت رویه در ایجاد سیاست‌های سلامت‌محور سازمان است. مسلما مهم‌ترین وحدت رویه، قدرت است. یعنی اگر روابط‌عمومی‌های 50 دانشگاه وحدت رویه را به نمایش گذارند و قدرت داشته باشند، مدیران سازمان نیز با آنها هماهنگ خواهند شد. همچنین ایجاد پل ارتباطی بین روابط‌عمومی‌های سازمان و روابط‌عمومی دانشگاه‌ها به صورت زنده و پویا، تعامل مسوولان معاونت‌های روابط عمومی غذا و دارو با یکدیگر، ارائه تجربیات روابط‌عمومی‌های استان‌ها به روابط‌عمومی‌های سازمان، ایجاد انگیزه در روابط عمومی‌ها برای بحث تبلیغات و تقویت فعالیت‌های رسانه‌ای از سایر اهداف این گردهمایی است که امیدواریم بتوانیم تا آخر این جلسه این اهداف را بررسی کنیم. همچنین پیشنهاد می‌کنم جهت رسیدن به این اهداف دو گردهمایی در طول سال داشته باشیم تا عملکرد روابط‌عمومی‌ها را رصد و به یکدیگر اطلاع‌رسانی کنیم.

به گزارش ایسنا، در ادامه مشاور فرهنگی و اجتماعی رییس سازمان غذا و دارو، دکتر جوزانی با تاکید بر لزوم فرهنگسازی در جامعه در حوزه غذا و دارو گفت: ساختن فرهنگ و رفتار یک جامعه ابتدا نیازمند شناخت داشتن از رفتارهای مردم است و روابط عمومی‌ها بویژه در استان‌ها می‌توانند نقش عمده‌ای در فرهنگ‌سازی داشته باشند. روابط‌عمومی‌های استان‌ها می‌توانند با رایزنی با مدیران کارخانه‌ها در جهت فرهنگ‌سازی گام بردارند.

مشاور فرهنگی و اجتماعی رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: نکته مهم صداقتی است که باید در تبلیغ موادغذایی با مردم داشته باشیم. به طور خلاصه روابط عمومی برای ایفای بهتر عملکردهای خود و کارآمدساختن خود باید مراحلی را طی کند که از جمله آنها شناخت روشن و واضح مشکلات، نیازها، توقعات، نقاط ضعف و قوت، تجزیه و تحلیل منطقی فرآیندهای اطلاع‌رسانی، تدوین راه‌های منطقی، بهینه و آینده‌نگر، اجرای راه‌حل‌های مدون‌ شده و مطالعه بازخوردها و استانداردکردن این راه‌حل‌ها و برنامه‌ریزی برای آینده بر مبنای استانداردها است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


چند توصیه به بیماران کلیوی و فشار خونی


یک پزشک عمومی با اشاره به این‌که بیماران کلیوی اغلب از قشر آسیب‌پذیر جامعه هستند، گفت: کمبود امکانات مالی عاملی برای سوءتغذیه است و اغلب بیماران به دلیل این کمبودها به بیماری‌های جسمی و روحی خود توجهی ندارند.

ناصرالدین کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه زنجان، به برخی علل موثر در ابتلا به بیماری‌های کلیوی اشاره و اظهار کرد: ارث، فقر فرهنگی و اقتصادی و تغذیه، عفونت‌ها و مصرف بی‌رویه داروها از جمله موارد موثر در ابتلا به بیماری‌های کلیوی است؛ چرا که مصرف بی‌رویه نمک، شیرینی‌ها و چربی‌ها مضر هستند و باید دقت بیشتری در زمینه مصرف آن‌ها داشت.

وی افزود: مصرف غذاهای طبیعی از جمله گوشت ماهی، شترمرغ، روغن‌ زیتون و کنجد، آب‌لیمو و آب نارنج، خرما، عسل، سبزی‌های رنگین از جمله گوجه‌فرنگی، کاهو، کدو، فلفل دلمه‌ای و کلم بروکلی به بیماران کلیوی توصیه می‌شود. همچنین افراد باید از مصرف سرخ‌کردنی‌ها پرهیز کنند، چرا که مصرف چربی‌ها باعث تجمع آن در رگ‌ها و کبد می‌شود، از این ‌رو یکی از سالم‌ترین روش پخت غذا، بخارپز کردن است که مصرف چربی را کاهش می‌دهد.

کریمی با اشاره به این‌که نباید بلافاصله برای درمان هر بیماری از داروها استفاده کنیم، تاکید کرد: برخی از دردها با دستورالعمل‌های ساده قابل ‌رفع است و نباید دارو را اولین راه‌حل برای درمان دردها انتخاب کنیم. در همین راستا والدین باید نسبت به تغذیه کودکان خود دقت داشته باشند، به همین خاطر مصرف پنیر و انواع میوه‌جات از جمله سیب و هویج و فلفل‌های رنگی که خاصیت ضد سرطان دارند را جایگزین فست‌فودها، پفک، چیپس و غذاهای سرخ‌کردنی و مانده کنیم و به تنقلات طبیعی روی‌ آوریم.

این پزشک عمومی یادآور شد: استفاده از گوشت ماهی دریایی و پرندگان و رژیم غذایی گیاهی و سبزی‌ها و غذاهای طبیعی و محلی از دلایل کاهش سکته‌ها و عوارض قلبی در منطقه شمال کشور است. همچنین روغن حیوانی سالم‌تر از روغن جامد است، البته در مصرف روغن حیوانی نیز نباید زیاده‌روی کرده و پس ‌از آن توصیه به پیاده‌روی می‌شود.

کریمی با تأکید بر این‌که پیاده‌روی بر روی سطح مسطح و هموار سالم‌ترین، بی‌ضررترین و کم‌هزینه‌ترین ورزش‌ها است، عنوان کرد: افرادی که دارای فشارخون خفیف هستند، نیم ساعت پیاده‌روی هنگام صبح و غروب برای آنان مفید است.

وی توصیه‌ای نیز به افراد دارای یبوست کرد و افزود: نوشیدن آب گرم به هنگام شب و صبح به‌ جای چای و بدون استفاده از قند برای جلوگیری از ابتلا به یبوست و سنگ کلیه مناسب است و سموم بدن را دفع می‌کند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


روغن‌ زیتون را حرارت ندهید

کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که حرارت دادن روغن زیتون موجب تولید مواد شیمیایی سمی می‌شود که برای بدن خطرناک هستند.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روغن زیتون ماده مغذی منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است که سطح کلسترول خون را کاهش داده و به سلامت قلب و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند. روغن زیتون همچنین منبع طبیعی ویتامین E و حاوی اسیدهای چرب غیراشباع است اما به دلیل تولید مواد شیمیایی که در روند حرارت دیدن آن رخ می‌دهد کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند گزینه سالمتری مثل روغن «کلزا» را که در فرانسه اغلب استفاده می‌شود برای طبخ غذا جایگزین روغن زیتون کنید.

این روغن برای سرخ کردن ‌های ملایم مثلا برای سیب‌زمینی و سبزیجات گزینه خوبی است و جایگزینی مناسبی برای کره در غذاها است. این روغن در ماهیتابه به خوبی گرم می‌شود و خطری برای سلامت بدن به همراه ندارد.

به گزارش ایسنا به نقل از تلگراف، کارشناسان برای تهیه غذاهای متفاوت، روغن‌های مختلفی را پیشنهاد می‌کنند. برای مثال برای غذاهایی که زیاد سرخ می‌شوند روغن نارگیل، برای سالاد روغن زیتون و برای پخت و پز با حرارت ملایم روغن کلزا و برای سالاد و انواع چاشنی‌ها، روغن کدو و روغن آووکادو را توصیه می‌کنند.



================================



عضو کمیسیون بهداشت مجلس: وضعیت داروهای بیماران سرطانی بسیار خوب شده است

یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: سرطان سینه، روده، خون و معده سرطان‎های شایع کشور هستند.

دکتر علی کائیدی در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، افزود: وضعیت داروهای بیماران سرطانی نسبت به قبل بسیار خوب شده و البته این مهم مرهون طرح تحول نظام سلامت است.

او اضافه کرد: براساس طرح تحول سلامت هزینه دارو و هزینه‎های درمانی بیماران کم‌تر شده است.

کائیدی با اشاره به این که سرطان‎های سینه، معده، روده و خون شایع‎ترین نوع سرطان در کشور است، یادآور شد: متأسفانه داروهای سرطان سینه بسیار گران است.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: تغذیه نامناسب، بی‌تحرکی و استفاده از مواد شوینده از عوامل موثر در بروز سرطان است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 48 از 62:  « پیشین  1  ...  47  48  49  ...  61  62  پسین » 
علم و دانش

Medical News | اخبار پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA