انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 51 از 62:  « پیشین  1  ...  50  51  52  ...  61  62  پسین »

Medical News | اخبار پزشکی


مرد

 


چگونه ظاهری طبیعی و زیبا برای دندان ایجاد کنیم؟


یک دندان پزشک، زیباتر و طبیعی‌تر بودن دندان‌ها را از مزایای پرسلن لمینیت نسبت به کامپوزیت ونیر دانست و خاطرنشان کرد: ماندگاری بین 10 تا 15 سال و استحکام و ثبات رنگ از دیگر مزایای استفاده از این روش است.

دکتر کامران امیرقلی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه کامپوزیت دندان‌ها از نظر اقتصادی هزینه کمتری برای فرد به همراه دارد، گفت: کامپوزیت‌هایی که به طور تخصصی برای درمان‌های زیبایی به کار گرفته می‌شود، بسیار اندک و انگشت شمارند. بنابراین هر کامپوزیت را نمی‌توان به این خاطر که سفید و مستحکم است به اسم کار زیبایی روی دندان گذاشت.

وی در ادامه افزود: کامپوزیت‌های زیبایی باید علاوه بر دارا بودن طیف رنگی قابل قبول، قابلیت بازسازی لایه به لایه دندان یعنی مینا و عاج را داشته باشد، علاوه بر آن بسیار عالی دندان را پوشش دهد و در عین حال مستحکم باشد تا بتواند درخشندگی و طبیعی بودن یک دندان واقعی را ایجاد کند.

این عضو انجمن دندانپزشکی زیبایی آمریکا یادآور شد: ارزان بودن، قابلیت انجام در یک یا دو جلسه و عدم نیاز به انجام قالب‌گیری از مزایای این روش است. دندان‌ها تراش نمی‌خورند یا بسیار کم تراش داده می‌شوند. قابل ترمیم بودن مجدد در صورت شکستگی و لب‌پر شدگی و دارا بودن زیبایی از مزایای کامپوزیت ونیرها است.

امیرقلی زیباتر و طبیعی‌تر بودن دندان‌ها را از مزایای پرسلن لمینیت نسبت به کامپوزیت ونیر دانست و خاطرنشان کرد: ماندگاری بین 10 تا 15 سال و استحکام و ثبات رنگ از دیگر مزایای آن است.

این دندانپزشک در پایان تاکید کرد: طول عمر کم (بین 3 تا 5 سال و حداکثر 8 سال)، تغییر رنگ تدریجی و رنگ گرفتگی در لبه‌های ترمیم، سایش در طول زمان و لب‌پر شدگی به همراه شکستگی از معایب کامپوزیت ونیرها است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


آمادگی ایران جهت پذیرش دانشجوی عراقی در دوره‌های تخصصی


وزیر بهداشت گفت: کشور ایران آمادگی پذیرش دانشجویان کشور عراق در رشته‌های پزشکی و تربیت نیروهای متخصص را دارد.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر عدیله حمود حسین، وزیر بهداشت عراق که به دعوت رسمی وزیر بهداشت کشورمان وارد تهران شده است، امروز با دکتر هاشمی وزیر بهداشت کشورمان دیدار کرد.

بنابر این گزارش در این نشست موضوعاتی چون، گردشگری سلامت، ساخت بیمارستان، دارو و همکاری های نظام های سلامت دو کشور بخصوص در زمینه های آموزش نیروهای پزشکی عراق در تخصص بیهوشی و فلوشیپ های کوتاه مدت بحث و تبادل نظر شد و وزرای دو کشور متعهد شدند که موارد فوق اجرایی شود.

هاشمی با اشاره به اینکه امیدوارم این نشست سرآغازی برای ارتقای همکاری های بهداشتی درمانی میان دو کشور باشد، افزود: بدون شک دوره خدمت کوتاه است و به فرموده حضرت امیرالمومنین (ع)، فرصت‌ها مثل ابر بهار می گذرند بنابراین باید با تشکیل کارگروه های مشخص و شیوه های متفاوت از قبل، اقداماتی اثربخش در همکاری های نظام های سلامت بین دو کشور صورت پذیرد.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در برخی حوزه ها هنوز مشکلاتی در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: بطور مثال در مورد ساخت بیمارستان هنوز ایران رسما وارد کار نشده همچنین در حوزه توریسم سلامت نیز موانعی وجود دارد و معمولا مشکلی که در حوزه دارو وجود دارد مربوط به سخت گیری‌ها و مقرراتی است که در برخی کشورهاست انتظار داریم برای ثبت داروها مشکلی وجود نداشته باشد و کارها بر اساس مصلحت هردو کشور پیش برود.

هاشمی در ادامه سخنانش، آمادگی وزارت بهداشت کشورمان را برای پذیرش دانشجویان عراقی در قالب تفاهم با وزارت علوم عراق برای طی کردن دوره‌های تخصصی اعلام کرد و گفت: تحقق این امر، آثار بلندمدتی خواهد داشت و بطور ریشه‌ای و با نگاهی بلند مدت می‌تواند گام موثری را در خصوص حل مشکلات و کمبودهای حوزه سلامت عراق برداشت.

وی در خصوص تقاضای مطرح شده توسط وزیر بهداشت عراق مبنی بر اعزام متخصصان هوشبری به آن کشور گفت: کشور ایران نیز اوایل انقلاب اسلامی با مشکل کمبود متخصص بیهوشی مواجه بود که با قراردادن امتیازاتی خاص، متقاضیان این رشته را افزایش دادیم و مشکل کمبود فارغ التحصیلان این رشته در مدت زمان کوتاهی برطرف شد.

بنابر اعلام وبدا، هاشمی با تاکید بر اینکه تبادل و به اشتراک گذاشتن این تجربه موفق در کشور ما قطعا می‌تواند بخشی از کمبودهای شما را نیز در این حوزه جبران نماید، اذعان کرد: ضروری است که این کار بر مبنای یک نیازسنجی جغرافیایی و با توجه به مناطق مشکل‌دار کشور عراق انجام شود و پیشنهاد وزیر بهداشت عراق مبنی بر خواهرخواندگی دانشگاهها در این مناطق کارگشا خواهد بود.

به گفته وزیر بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی فعال در این حوزه همچون استان‌های خوزستان، لرستان، همدان، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان که عمدتا در نوار مرزی هستند می‌توانند در تربیت و تامین نیروی متخصص هوشبری خدمات مطلوبی را ارائه دهند.

هاشمی در پاسخ به درخواست دیگر وزیر بهداشت عراق مبنی بر اعزام نیروهای متخصص بیهوشی ایرانی به عراق گفت: ضروری است که ابتدا تعداد نیروی مورد نیاز با ذکر مناطق کم برخوردار کشور عراق با ذکر دستمزد پرداختی که در قالب قرار داد به آنها پرداخت خواهد شد، اعلام شود تا بتوان بر اساس آن و مشروط بر تامین بودن کشور خودمان در این حوزه، اقداماتی صورت پذیرد.

وزیر بهداشت با تاکید مجدد بر آموزش دانشجویان عراقی به عنوان برنامه ای بلند مدت، گفت: ایم آمادگی وجود دارد که با توجه به ظرفیت موجود و فعال بودن 91 دانشکده در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دیگر رشته ها همکاری های خوبی را در حوزه تربیت نیروی متخصص بین دو کشور داشته باشیم.

هاشمی همچنین با اعلام آمادگی ایران در خصوص آموزش و تربیت نیروهای تخصصی در حوزه پیوند، گفت: با توجه به کوتاه مدت بودن این دوره های آموزشی می توان خدمات مطلوبی را ارائه داد.

وزیر بهداشت در پاسخ به درخواست وزیر بهداشت عراق مبنی بر معرفی نماینده ای در حوزه چشم پزشکی به دلیل نیاز جدی به تجربیات ایران در این حوزه، افزود: نماینده ای را در این زمینه معرفی خواهیم کرد.

هاشمی در عین حال یادآور شد: استفاده از تجربیات 30 ساله بانک چشم در ایران نیز می تواند در صورت عدم موانع شرعی از جانب کشور عراق موثر باشد.

هاشمی با تاکید بر حضور یک نماینده رسمی در حوزه دارو در کشور عراق، گفت: امیدواریم همکاری های دارویی بین دو کشور با شتاب و دقت بیشتری انجام شود.

گفتنی است، وزیر بهداشت عراق به همراه هیات همراه در طول اقامت چند روزه در تهران از مرکز قلب تهران و چند مرکز بهداشتی و درمانی و نیز شرکت های دارویی بازدید خواهد کرد.

همچنین، ملاقات با رییس مجلس و رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از دیگر برنامه‌های سفر وزیر بهداشت عراق به ایران است و در پایان این سفر تفاهم نامه همکاری در زمینه‌های مختلف بهداشتی، درمانی، دارویی و آموزش پزشکی امضا خواهند کرد.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

مسئول کمیته علمی موسسه تحقیقات سرطان ایران انتقاد کرد
۱۱ استان فاقد امکانات درمان بیماران مبتلا به سرطان/سرویس قلیان در هتل های ۵ ستاره

مسئول کمیته علمی موسسه تحقیقات، آموزش و درمان سرطان ایران گفت: از ۳۱ استان در کشور ۱۱ استان فاقد امکانات برای جوابگویی به نیازهای بیماران سرطان هستند و مردم این استان‌ها صدمات روحی، جسمی و مالی بسیاری برای آمدن به شهرهای بزرگ می‌بینند.
خبرگزاری فارس: ۱۱ استان فاقد امکانات درمان بیماران مبتلا به سرطان/سرویس قلیان در هتل های ۵ ستاره

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، فرهاد سمیعی در نشست دومین همایش سرطان و پیشگیری گفت: کشور ما متأسفانه با وجود اینکه از نظر نیروی پزشک و متخصص سرآمد منطقه است در عرصه سرطان مرکز یا موسسه‌ای که به صورت مأموریت دار فعالیت کند همپای شأن علمی کشور وجود نداشته است.

وی افزود: ضعف در توزیع کافی و یکنواخت امکانات و نیروی متخصص در کشور وجود دارد به طوری که از 131 استان در کشور 11 استان فاقد امکانات برای جوابگویی به نیازها هستند و مردم این استان‌ها صدمات روحی، جسمی و مالی بسیاری برای آمدن به شهرهای بزرگ می‌بینند.

سمیعی ادامه داد: ارائه درمان به بیماران به امکانات و تجهیزات برای ارائه خدمات برمی‌گردد که باید بر اساس توزیع جمعیت باشد که ما از این بابت دچار کمبودهایی هستیم و با عدالت اجتماعی بر سلامت منافات دارد.

موسسه تحقیقات، آموزش و درمان سرطان ایران افزود: ما هم‌اکنون کمبود کمی از نظر نیروی انسانی داریم و کیفیت ارائه خدمات در عرصه سلامت در بهترین انواع وجود دارد اما به دلیل عدم توزیع امکانات دسترسی خوبی وجود ندارد.

وی ادامه داد: بسیاری از عوامل محیطی در ابتلا به سرطان موثر هستند اما در عین حال که پیشگیری قدم اول در کنترل سرطان است باید عزم جدی در سازمان‌های مرتبط وجود داشته باشد و سازمان‌های مرتبط نسبت به عواقب فعالیت‌های خود آگاهی داشته باشند. به عنوان مثال در تحقیقات آمده استارت یک هواپیما زمانی که زده می‌شود اکسیژن تولید شده توسط جنگل 10 هکتاری را می‌بلعد بنابراین سازمان‌های نظارتی باید تعاریف و تحقیقات ما را عملیاتی کنند.

سمیعی گفت: سازمان مبارزه با سرطان باید احیا شود این در حالی است که وزیر بهداشت تشکیل شورا و مجموعه‌ای را در این زمینه در وزارت بهداشت پیشنهاد داده و با تشکیل آن موافقت کرده و امیدواریم به سازمان مبارزه با سرطان تبدیل شود.

موسسه تحقیقات، آموزش و درمان سرطان ایران در رابطه با عدم اجرای برنامه جامع کنترل سرطان گفت: به توصیه سازمان جهانی بهداشت در سال 2004 برنامه کنترل سرطان به سران کشورها ابلاغ شد که این موضوع به کشور ما نیز آمد این برنامه در اولین قدم شامل پیشگیری، غربالگری و تشخیص، درمان، پیگیری و اصلاحات تشکیلی می‌شود که ما هنوز قدم اول را به خوبی برنداشته‌ایم.

وی گفت: جای تأسف دارد که در هتل پنج ستاره ما سرویس ارائه قلیان دایر شده است ما مدعی هستیم که برنامه جامع کنترل سرطان باید اجرا شود اما اگر به صورت دستور کار رسمی از سوی رئیس‌جمهور یا وزیر بهداشت به وزارتخانه‌ها ابلاغ نشود این برنامه تدوین نخواهد شد.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

دبیر علمی کنگره ملی تروما:
بالاترین علت مرگ جوانان حوادث است/ تلفات تروما با تلفات جنگ برابری می‌کند


دبیر علمی کنگره ملی تروما جوانان را قربانی اصلی حوادث دانست و گفت: بیشتر جوانان ما به علت انواع تروما جان خود را از دست می‌دهند.
خبرگزاری فارس: بالاترین علت مرگ جوانان حوادث است/ تلفات تروما با تلفات جنگ برابری می‌کند

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، سید مسعود خاتمی دبیر علمی کنگره ملی تروما در نشست خبری این کنگره گفت: تروما همیشه بشر را تهدید کرده است. این تهدید در قالب حوادث غیرمترقبه و حوادث دست‌ساز بشر نظیر جنگ‌ها نمود پیدا کرده است.

خاتمی ادامه داد: جنگ تحمیلی را در حالی پشت سر گذاشتیم که خیلی از رزمندگان ما و مردم دچار تروما شدند.

وی با بیان اینکه تلفات تروما با تلفات جنگ برابری می‌کند، گفت: در کاهش ترومای جاده‌ای آموزش و آگاهی‌بخشی به مردم بسیار مهم است.

دبیر علمی کنگره ملی تروما بالاترین علت مرگ جوانان ایرانی را تروما معرفی کرد و گفت: خیلی از خسارت‌هایی که تروما وارد می‌کند قابل محاسبه نیستند چرا که به صورت مادام‌العمر به فرد و اجتماعی هزینه وارد می‌کند.

وی در مورد موضوع تروماسنتر تهران گفت: تهران شدیداً به یک مرکز ترومای تخصصی نیاز دارد که امیدواریم این مرکز برای مقابله با بحران‌ها آماده شود و هنگام حوادث عادی برای مقابله با بحران‌های بزرگ تمرین کند.

خاتمی همچنین به موضوع نگهداری کسانی که دچار ترومای روحی و روانی شده‌اند اشاره کرد و گفت: ما برای نگهداری کسانی که در زمان جنگ دچار مشکلات روحی و روانی می‌شدند مراکزی داشتیم و اکنون نیز مرکز نگهداری جانبازان روانی را تشکیل دادیم.

وی ادامه داد: روانپزشکان ما در حوزه درمانی ترومای روحی حوادث فعال هستند. زلزله بم به ما نشان می‌دهد که چقدر موضوع روانپزشکی در درمان ترومای روحی و روانی مؤثر است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

عضو کمیته علمی موسسه تحقیقات سرطان ایران :
آلودگی‌های محیطی منشاء ۹۲ درصد سرطانهاست/۸۰ درصد بیماران سرطان بالای ۶۰ سال سن دارند

عضو کمیته علمی موسسه تحقیقات، آموزش و درمان سرطان ایران گفت: 80 درصد سرطان‌ها از 60 سال به بالا رخ می‌دهد. 8 درصد سرطان‌ها عامل ژنتیکی دارد و 92 درصد با منشاء محیطی است که پس از ورود عامل خارجی به بدن باعث تخریب ژنی می‌شود.
خبرگزاری فارس: آلودگی‌های محیطی منشاء ۹۲ درصد سرطانهاست/۸۰ درصد بیماران سرطان بالای ۶۰ سال سن دارند

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، ناصر پارسا در نشست خبری به مناسبت دومین همایش سرطان و پیشگیری گفت: سرطان بیماری جدیدی نیست و زاییده محیط زیست است که به انسان منتقل می‌شود و چون پیچیدگی مولکولی دارد جزو بیماری‌های صعب‌العلاج و خاص است. وی با اشاره به اینکه هر چه جمعیت بیشتر و محیط آلوده‌تر شود ابتلا به سرطان افزایش می‌یابد گفت: خبر خوبی نیست که کشور ما تا این میزان ابتلا به سرطان داشته باشد و هر سال هم افزایش یابد. چند سال پیش اعلام کردم اگر به فکر پاکیزگی محیط زیست و ایجاد کلنیک سرطان‌شناسی نباشیم در سال‌های بعد جوابگوی نیازها نخواهیم بود. پارسا افزود: آموزش از اقدامات بسیار مهم است چرا که باید تغییر در سبک زندگی به یک فرهنگ تبدیل شود. این متخصص ژنتیک گفت: در حال حاضر مصرف دخانیات بیش از حد در کشور وجود دارد که مهمترین عامل سرطان است. در هر ماده دخانی 4 هزار نوع مواد سمی وجود دارد که 40 نوع از عوامل تولید‌کننده سرطان را داراست بنابراین اگر آموزش همگانی بدهیم و در پیشگیری کمک کنیم از نظر اقتصادی به نفع نظام سلامت و درمان بیماران خواهد بود. موسسه تحقیقات، آموزش و درمان سرطان ایران عوامل موثر در ابتلا به سرطان را دخانیات، رژیم غذایی، مواد شیمیایی مانند بنزین و نیترات، اشعه‌های یونی و غیریونی، هورمون تراپی، ژنتیک، بالا رفتن سن، ویروس‌ها و باکتری‌ها و مصرف الکل دانست. پارسا گفت:‌ 80 درصد سرطان‌ها از 60 سال به بالا رخ می‌دهد چرا که بدن در این سن در معرض مواد سرطان‌زا قرار می گیرد و قدرت بافت و سیستم ایمنی بدن کاهش می‌یابد. عضو کمیته علمی مرکز تحقیقات سرطان گفت: سرطان معده در مردان ایرانی شایع‌ترین نوع است و در زنان ایرانی بعد از سرطان پستان قرار دارد و این نشان می‌دهد عامل باکتری‌ها در آب و غذا به نوعی وارد بدن می‌شود. همچنین 10 تا 12 نوع ویروس وجود دارد که ایجاد سرطان می‌کند. وی گفت: 8 درصد سرطان‌ها عامل ژنتیکی دارد و 92 درصد با منشاء محیط است که پس از ورود به بدن باعث تخریب ژنی می‌شود. به عنوان مثال نیتروزامین ماده ژنی را تغییر می‌دهد و مانع رشد طبیعی سلول می‌شود. این ماده در نوشابه‌ها، دود سیگار، کنسرو‌ها و سوسیس و کالباس وجود دارد. موسسه تحقیقات، آموزش و درمان سرطان ایران افزود: استرس سیستم ایمنی را ضعیف می‌کند بنابراین باید قدرت مدیریت استرس را بالا ببریم چرا که استرس طی سالها به صورت غیر‌مستقیم باعث ایجاد سرطان می‌شود
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


همه چیز درباره سینوزیت


یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: فشار و احتقان صورت، انسداد و ترشح بینی، کم شدن یا از بین رفتن حس بویایی، تب، سر درد، خستگی، بوی بد دهان، سرفه و احساس پُری گوش، علایم بیماری سینوزیت است.

دکتر مهدیس اصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه قزوین، اظهار کرد: این بیماری با شروع فصل زمستان آغاز و شایع می‌شود و می‌طلبد افراد مبتلا به آن، برای درمان به پزشک مراجعه کنند.

وی ادامه داد: علت بروز این بیماری، سرماخوردگی و در معرض هوای سرد قرار گرفتن است و نباید نسبت به درمان آن بی‌توجه بود.

اصفهانی سرماخوردگی طولانی یا حساسیت شدید و عدم بهبودی آن‌ها را نشانه‌های بروز سینوزیت معرفی کرد و افزود: سرماخوردگی و حساسیت باعث احتقان بینی و انسداد دهانه سینوس‌ها می‌شود که زمینه را برای تجمع ترشحات داخل سینوس و بروز سینوزیت، فراهم می‌کند.

این پزشک متخصص، با اشاره به اینکه سینوزیت به گروهی از بیماری‌ها اطلاق می‌شود که با التهاب مخاط سینوس‌های اطراف بینی، خود را نشان می‌دهد و این التهاب در واقع عارضه عفونت‌های راه‌های تنفسی است که به علت انسداد دهانه سینوس‌ها به وجود می‌آید.

وی سینوزیت را به دو نوع حاد و مزمن تقسیم کرد و گفت: در صورتی که علایم کمتر از چهار هفته مشاهده شود، سینوزیت حاد و بیشتر از آن، سینوزیت مزمن اتفاق افتاده است.

اصفهانی، با تأیید لزوم درمان سینوزیت با مصرف آنتی بیوتیک خوراکی و ترکیبات استروییدی موضعی تصریح کرد: این داروها باید به صورت طولانی مدت استفاده شود تا اثر آن ظاهر شده و پایدار بماند.

وی عوامل ژنیتکی مانند سندرم مژه بی‌حرکت، بیماری سیستیک فیبروزیس، اختلالات ساختمانی سینوس، شاخک‌های بینی غیرطبیعی، کجی تیغه بینی، آلرژی و همچنین عوامل محیطی مانند عفونت‌های باکتریایی، قارچی، ویروسی، تماس با دود سیگار و مواد شیمیایی را از جمله عوامل خطر ابتلا به سینوزیت معرفی کرد.

این متخصص گوش و حلق و بینی به افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای و اختلالات ساختمانی در بینی و سینوس هستند، توصیه کرد که از دیگر عوامل خطر این بیماری نظیر عفونت‌های ویروسی دوری کنند.

وی یادآور شد: تزریق واکسن آنفولانزا در ابتدای فصل پاییز می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد که این کار بویژه در افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی مانند آسم می‌تواند ثمربخش باشد.

اصفهانی با هشدار درباره اینکه اثرات دود سیگار مختص فرد سیگاری نیست و برای اطرافیان نیز اثرات مضری دارد، تاکید کرد که بیماران سینوزیتی، در معرض دود سیگار قرار نگیرند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


سرطان؛ نگرانی یا آگاهی؟


شنیدن نام بیماری سرطان کافی است که بسیاری از مردم، چهره‌هایشان مضطرب شده و نگرانی را به‌راحتی بروز دهند، چه رسد به سرطان خون که در اذهان عموم به عنوان یک بیماری سخت شناخته شده، اما یک فوق تخصص خون و سرطان معتقد است که درمان قطعی سرطان امکانپذیر است.

به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه فارس، امروزه سرطان یکی از بیماری‌های شایع در جوامع بشری خصوصا جوامع صنعتی محسوب می‌شود، یک بیماری با دنیایی از نگرانی، اما اگر روش زندگی سالم و راه مقابله صحیح با برخی بیماری‌ها را یاد بگیریم شاید بسیاری از نگرانی‌هایمان کمتر شده یا حتی از بین برود. اگرچه همیشه باید نگران سلامت خود باشیم.

دکتر مهران کریمی، فوق تخصص خون و سرطان کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: شناخت علایم، تشخیص به موقع و درمان صحیح، با توجه به پیشرفت‌های علمی، می‌تواند در بسیاری از موارد به درمان قطعی بیماران مبتلا به سرطان منجر شود. سرطان یک پدیده شایع در جوامع صنعتی امروز است که بویژه در کودکان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

به گفته این پزشک فوق‌تخصص شایع‌ترین نوع سرطان در کودکان، سرطان خون و علت اصلی بروز آن نیز ناشناخته است، اما عوامل محیطی و ژنتیکی می‌تواند در ایجاد آن دخالت داشته باشد .

کریمی اضافه کرد: عوامل محیطی شامل موارد مختلفی هستند از جمله اشعه یونیزه مثلا در انجام رادیولوژی‌ها، مواد شیمیایی مانند بنزن موجود در بنزین غیراستاندارد، عوامل ویروسی، سیگار، الکل و سن بالای مادر که این موارد از مهمترین عوامل محیطی هستند. البته عوامل محتمل دیگری مانند ریزگردها، آلودگی محیطی، مواد خوراکی غیر استاندارد، کودهای شیمیایی غیر استاندارد در محصولات غذایی و امواج پارازیت نیز در این زمینه قابل بحث هستند.

وی در این باره افزود: عوامل ژنتیکی مانند اشکالات کروموزومی هم می‌تواند در ایجاد سرطان خون دخالت داشته باشد. بنابراین با کاهش خطرات محیطی، پیشگیری از سرطان تا حدودی قابل انجام است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: استفاده از بنزین استاندارد و هوای پاک، استفاده از مواد خوراکی سالم و کودهای شیمیایی استاندارد، حذف ارتباط مستقیم با امواج پارازیت و اشعه یونیزه، کاهش آلودگی محیطی و رعایت مسایل بهداشتی همگی می‌توانند در کاهش بروز سرطان موثر باشند.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با اشاره به اینکه رعایت بهداشت و استانداردها، راه آسانی برای پیشگیری از سرطان است، افزود: آشنایی مردم و بویژه والدین با نشانه‌های سرطان خون، می‌تواند کمک قابل توجهی به تشخیص زود هنگام، درمان صحیح و در نتیجه درمان کودک باشد.

کریمی بیان کرد: علایم سرطان خون می‌تواند شامل رنگ پریدگی، بی‌اشتهایی، سرماخوردگی، تب طولانی و دردهای استخوانی باشد و از دیگر نشانه‌ها، بزرگ شدن غدد لنفاوی، کبد، طحال و ایجاد لکه‌های خون مردگی بر روی پوست و خون ریزی‌های خود به خودی است .

وی گفت: در صورت مشاهده این نشانه‌ها باید خیلی سریع با مراجعه به پزشک و انجام آزمایش خون، از سلامت فرد اطمینان حاصل کرد. تشخیص سرطان خون با آزمایش‌های ویژه خون و مغز استخوان امکان‌پذیر است که درمان به موقع و صحیح، در بسیاری از موارد، می‌تواند به درمان قطعی در کودکان منجر شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه در مواردی که بیمار به شیمی درمانی پاسخ ندهد، پیوند مغز استخوان، راه دیگر درمان برای مبتلایان به سرطان خون است، گفت: اگر چه امکان دارد کلمه سرطان موجب وحشت و نگرانی در خانواده‌ها شود، ولی باید صادقانه بگویم که درمان‌های جدید و پیشرفته در سال‌های اخیر توانسته به این بیماران کمک‌های قابل توجهی کند.

کریمی با اشاره به اهمیت هم سویی با مبتلایان به سرطان طی مراحل درمان، گفت: خانواده‌ها باید در کمال آگاهی به حمایت عاطفی از این بیماران بپردازند زیرا این مسئله در روند درمان آنان موثر است .

کریمی گفت: حفظ خونسردی و پیگیری درمان کودکان توسط والدین در هنگام درمان اهمیت قابل توجهی دارد و همه ما باید به این نکته توجه کنیم که زندگی سالم و شاد حق همه کودکان است، به ویژه کودکانی که مبتلا به سرطان هستند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


سیگاری‌ها زودتر پیر می‌شوند



یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه مکانیسم ایجاد سفیدی و ریزش مو ناشی از سیگار متعدد است، گفت: مهم‌ترین مکانیسم، اثر انقباضی بر عروق ریز پاپیلای مو است که باعث کاهش خونرسانی به مو و از دست رفتن زودرس رنگدانه مو می‌شود.

دکتر ریحانه مهرگان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه در مطالعات انجام شده، مشخص شده است که سیگار کشیدن باعث از بین رفتن کلاژن پوست که وظیفه حفظ قابلیت ارتجاعی پوست را بر عهده دارد، می‌شود گفت: بدون داشتن این خاصیت ارتجاعی، پوست نمی‌تواند به حالت اولیه بازگردد و در نتیجه چین ‌و‌ چروک‌های ایجاد شده در سطح پوست باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه نیکوتین موجود در سیگار باعث باریک شدن رگ‌های خونی می‌شود، گفت: این امر از جریان مناسب خون در مویرگ‌ها جلوگیری می‌کند. زمانی که مویرگ‌هایی که مسئول تغذیه پوست هستند، نتوانند وظیفه خود را درست انجام دهند چین و چروک‌ها و علایم بیشتر و عمیق‌تر پیری زودرس در سطح پوست به‌ وجود می‌آید.

مهرگان افزود: لب‌های سیگاری‌ها، انگشتانی که سیگار را نگه می‌دارد، ناخن‌ها و لثه‌ها همه از این تنگی عروق و زیان‌های سیگار متاثر می‌شوند.

این متخصص پوست و مو گفت: پلاک‌های سفید رنگ در کام سیگاری‌ها و زبان‌شان گاهی به دلیل التهاب غدد بزاقی به وجود می‌آید. دانه‌های قرمز هم مشخصه سیگاری‌هاست. لب‌ها و لثه‌های سیاه هم علاوه بر وجود خون غلیظ و تیره سیگاری‌ها، نشانه عدم خون‌رسانی است و چون خون و موادغذایی به لثه نمی‌رسد، باعث بروز عفونت‌های میکروبی و لثه‌های دردناک خون‌ریزی دهنده در آنان می‌شود.

مهرگان با اشاره به بررسی‌های اخیر و ارتباط سیگار با سفید شدن و ریزش مو گفت: این مطالعات حاکی از این است که در افراد سیگاری موها زودتر به رنگ خاکستری در می‌آید.

وی یادآور شد: مکانیسم ایجاد سفیدی و ریزش مو ناشی از سیگار متعدد است، اما مهم‌ترین مکانیسم، اثر انقباضی بر عروق ریز پاپیلای مو است که باعث کاهش خونرسانی به مو و از دست رفتن زودرس رنگدانه مو می‌شود.

مهرگان با بیان اینکه سیگاری‌ها اشتهای کمتری به غذا دارند، گفت: مواد مغذی و ویتامین‌ها کمتر به بدن سیگاری‌ها می‌رسد. سیگار باعث افزایش همه هورمون‌های آندروژنیک می‌شود، بنابراین احتمال ریزش مو را بیشتر می‌کند. بنابراین باعث نازک ‌شدن لایه فوقانی پوست، کاهش ضخامت زیر پوست و در نهایت آسیب به فولیکول‌های مو می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه سیگار و قلیان که مانع اکسیژن‌رسانی به سلول‌های بدن است، گفت: اگر مصرف مواد دخانی ترک شود، اکسیژن‌رسانی به بافت پوست بیشتر و به مرور زمان روند چروک‌ شدن پوست متوقف می‌شود و گاهی حتی در آنهایی که در سنین جوانی سیگار کشیدن را شروع کرده‌اند، بهبود و قوام پوست را به وضوح می‌بینیم.

این متخصص پوست و مو خاطر نشان کرد: این افراد از مشکل کاهش چشمگیر روند بهبود و ترمیم زخم‌ها هم نجات پیدا می‌کنند. از آنجا که سیگار، جریان خون و اکسیژن دریافتی پوست را کاهش می‌دهد، روند بهبود و التیام التهاب‌ها و زخم‌های پوستی را نیز با مشکل مواجه می‌کند. به همین دلیل بدن افراد سیگاری برای بهبود جراحات و زخم‌های ایجاد شده نسبت به سایرین، به طور معمول به زمان بیشتری نیاز دارد.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

چطور نمک را در خانه نگهداری کنیم
اگر می‌خواهید نمک مصرفی‌تان خواص خود را مثل ید از دست ندهد خواندن این خبر را از دست ندهید.
دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص نمک تصفیه شده گفت: نمک تصفیه شده نمکی است که در آن ناخالصی‌های نامحلول مانند فلزات سنگین و هم چنین ناخالصی‌های محلول مانند آهک، شن و ماسه طی فرآیندی در کارخانه حذف می‌شوند مردم باید توجه کنند که نمک خوراکی باید از نوع یددار تصفیه شده باشد چرا که نمک‌های تصفیه شده یددار به دلیل خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت بیشتری نگه می‌دارند.

وی ادامه داد: نگهداری و ذخیره کردن نمک‌ یددار به مدت طولانی موجب از دست رفتن بخشی از ید آن می‌شود برای حفظ ید در نمک باید نمک را دور از نور، رطوبت و در ظروف در بسته پلاسیتکی، چوبی، سفالی و یا شیشه‌های رنگی و تیره نگهداری کنید و جهت اضافه کردن آن به غذا در زمان طبخ، باید نمک را در انتهای پخت اضافه کنید تا ید آن حفظ شود.

عبداللهی خاطر نشان کرد: نمک‌های تصفیه نشده به علت داشتن ناخالصی در افرادی که سابقه بیماری‌های گوارشی، کلیوی و کبدی دارد و حتی افراد عادی ممنوع است.



=============================



شایع‌ترین بیماری مردان



یک متخصص کلیه گفت: پس از سرطان ریه، پروستات شایع‌ترین بیماری در مردان به شمار می‌رود که در سال‌های گذشته بر شمار مبتلایان آن افزوده ‌شده است.

دکتر حسن یاری در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه زنجان، اظهار کرد: گسترش شهرنشینی، کم‌تحرکی، مصرف غذاهای پرچرب، استعمال دخانیات و تماس مستقیم با فلزات سنگین از علل شیوع بیماری‌ها بویژه پروستات مردان است. علاوه بر آن وراثت نقش مهمی در ابتلای مردان به سرطان پروستات دارد.

وی افزود: سابقه فامیلی و ابتلای افراد نزدیک خانواده مانند پدر، عمو و ... عامل مهمی در ابتلای مردان به سرطان پروستات است. سرطان پروستات مردان در سنین بالای ۵۰ سال با علائم و نشانه‌هایی بروز می‌کند که شناخت آن به شتاب بخشی و درمان‌های لازم کمک فراوانی می‌کند.

این اورولوژیست تصریح کرد: تشخیص و درمان سرطان پروستات از روند پیشرفت آن به میزان قابل ‌توجهی پیشگیری می‌کند؛ چرا که سرطان پروستات آهسته و تدریجی در فرد نمایان می‌شود که هر چه سن شیوع سرطان زودتر آغاز شود، پیشرفته و خطرناک‌تر است.

یاری یادآور شد: درد ستون فقرات از علائم شایع بروز سرطان پروستات مردان به شمار می‌رود که این موضوع مهم اهمیت بسزایی در تشخیص و درمان‌های لازم دارد. همچنین متخصصان اورولوژیست آزمایش‌های سرطان پروستات را در مردان بالای ۵۰ سال امری مهم و ضروری می‌دانند که انجام آن به تشخیص و درمان‌های لازم کمک فراوانی می‌کند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


خطر نگهداری از خزندگان خانگی برای خردسالان


متخصصان انگلیسی هشدار دادند نگهداری از خزندگان خانگی برای کودکان زیر 5 سال خطر ابتلای آنان به عفونت سالمونلا را تشدید می‌کند.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نتایج یک مطالعه جدید نشان داد از هر چهار کودک خردسال زیر 5 سال که مبتلا به عفونت سالمونلا شده‌اند یک کودک میکروب این بیماری را از خزندگان خانگی گرفته است. بنابر این مطالعه کودکانی که عامل ابتلا به عفونت سالمونلا در آن‌ها خزندگان خانگی بوده، خردسال و کم‌سن‌تر از سایر کودکانی بوده‌اند که بیماری را از طریق دیگر گرفته‌اند و همچنین احتمال بستری شدن آن‌ها و تشدید بیماری و تاثیر آن بر مغز و خون این کودکان بیشتر است. به همین منظور پزشکان انگلیسی به والدینی که فرزندان کوچک دارند و حیوانات خانگی نگهداری می‌کنند هشدار داده‌اند که از نگهداری از خزندگان در خانه خودداری کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، عفونت سالمونلا نوعی باکتری است که عمدتا مرتبط با مسمومیت غذایی است و عموما با علائمی مثل حالت تهوع و استفراغ همراه است. پزشکان معتقدند موارد حاد این بیماری موجب عفونت‌های خونی، مننژیت و بیماریهای استخوانی می‌شود.

بر اساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا سالانه 1.2 میلیون نفر در آمریکا مبتلا به عفونت سالمونلا می‌شوند.

دکتر کریستف برگز،‌ متخصص کودکان بیمارستان زوریخ سوئیس معقتد است کسانی که ایمنی ضعیفی دارند مانند کودکان و نوزادان، مستعد ابتلا به این عفونت هستند. این بررسی تایید کرد در واقع علاوه بر مسمومیت غذایی که موجب بروز بیماری سالمونلا می‌شود،‌ نوعی از این بیماری به دنبال ارتباط با خزندگان بوجود می‌آید که علائم در این نوع بیماری به مراتب شدیدتر است.

سالمونلا یک باکتری ناقل است که به راحتی از حیوان به انسان منتقل می‌شود و برای کودکان خطرناک‌تر است. پزشکان در خصوص انتقال این بیماری از خزندگان به کودکان زیر یک سال هشدار داده‌اند چرا که حتی در صورت ارتباط غیرمستقیم با این خزندگان بیماری منتقل می‌شود. پزشکان همچنین شستن دست‌ها پس از هر نوبت تماس با حیوانات خزنده را ضروری می‌دانند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 51 از 62:  « پیشین  1  ...  50  51  52  ...  61  62  پسین » 
علم و دانش

Medical News | اخبار پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA