انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 54 از 62:  « پیشین  1  ...  53  54  55  ...  61  62  پسین »

Medical News | اخبار پزشکی


مرد

 
پارلمان بریتانیا لقاح آزمایشگاهی با سه والد را تصویب کرد

نمایندگان پارلمان بریتانیا امروز (سه شنبه ۱۴ بهمن، سوم فوریه) با ۳۸۲ رای موافق در مقابل ۱۲۸ رای مخالف طرح لقاح آزمایشگاهی (IVF) با استفاده از ژن‌های سه نفر را تصویب کردند.
نمایندگان موافق این طرح را نور امیدبخش برای خانواده‌هایی دانستند که با نقص میتوکندری (باتری سلول) مواجهند.
اگر این طرح در مجلس اعیان بریتانیا هم رای موافق بگیرد تبدیل به قانون خواهد شد.
در این صورت، بریتانیا نخستین کشوری در دنیا خواهد بود که لقاح آزمایشگاهی با استفاده از ژن‌های سه نفر را قانونی کرده است.
این قانون برای پیشگیری از دسته ای از بیماریهای ژنتیکی مرگبار موسوم به نقص میتوکندری تصویب شده که از مادر به فرزند منتقل می شود و بیمار دچار کمبود شدید انرژی، ضعف عضلانی، نابینایی و ناراحتی قلبی می‌شود.
اما با روش "انتقال میتوکندری"، این نقص با استفاده از ژن های سه نفر برطرف می شود.
اگر همه چیز بدون مشکل پیش برود، نخستین کودک با استفاده از این روش سال آینده متولد خواهد شد.
پروفسور داگ ترنبول مدیر تحقیقات میتوکندری انجمن ولکام در بریتانیا که از پیشروان روش انتقال میتوکندری است، از مدتها پیش از نمایندگان پارلمان بریتانیا خواسته بود این طرح تصویب کنند.
پروفسور ترنبول به بی‌بی‌سی گفت: "این تحقیقی است که به پیشنهاد و حمایت خود بیماران و برای خود بیماران انجام شده و این پیغام بسیار مهمی است."
علاوه بر این، دانشمندان بریتانیایی برنده جایزه نوبل و ۴۰ دانشمند برجسته از ۱۴ کشور دنیا هم از این طرح حمایت کرده اند.
با این حال مخالفان این طرح کم نیستند. برخی گروه‌های مذهبی از جمله کلیسای کاتولیک و انگلیکن و برخی از متخصصان این طرح را غیر اخلاقی و خطرناک دانستند.
دکتر جیلیان لاکوود متخصص اخلاق تولید مثل، به بی‌بی‌سی گفت: "مشکل اینجاست که روش به لقاح آزمایشگاهی با سه پدر و مادر معروف شده است. در صورتی که دقیق آن این است که چنین بچه‌ای ۲.۰۰۱ پدر و مادر دارد."
"در واقع کمتر از یک دهم درصد محتوای ژنتیکی دستکاری می شود و قد، رنگ چشم، هوش یا استعداد موسیقی را تحت تاثیر قرار نمی دهد."
گروهی به نام "هیومن ژنتیکس الرت" که با دستکاری ژنتیکی در انسان مخالف است هم این طرح را پیش در آمدی برای استفاده وسیع از مهندسی ژنتیک در تولد مثل انسان در آینده دانسته و هشدار داده است که در آینده از این روش برای تولید "کودکان مهندسی شده" استفاده خواهد شد.
دیوید کینگ، از اعضای این گروه می گوید: "وقتی که مرز اخلاق زیر پا گذاشته شود دیگر جلوگیری از قدم بعدی برای تولید این بچه های مهندسی شده تقریبا امکان ندارد."
نهاد مرجع در امور باروری و تولید مثل بریتانیا این روش را "مضر" ندانسته، اما برخی دانشمندان در صحت این ارزیابی تردید کرده‌اند و گفته‌اند که بارها ثابت شده چیزی که امروز بی ضرر دانسته می شود در آینده مضر بودن آن روشن می شود.
دکتر دیوید کینگ می‌گوید: "بریتانیا از این به بعد در اروپا منزوی خواهد بود چون تنها کشوری است که دستکاری ژنتیکی انسان را مجاز کرده است. تمام کشورهای دیگر 'کنوانسیون زیست‌پزشکی (Biomedicine) و حقوق بشر' را امضا کرده اند. سبک برتانیاییها این است که دائما خود را به عنوان الگوی قانونگذاری مسئولانه در زمینه تکنولوژیهای تولید مثل تبلیغ کنند، اما در واقع قانونگذاران به هر چیزی که دانشمندان بگویند جواب مثبت می‌دهند."
اما دکتر ترنبول می گوید هر تکنیک جدیدی می‌تواند خطرات خود را داشته باشد، اما دلایل زیادی در دست است که خطر "انتقال میتوکندری" بسیار کمتر از خود بیماری است.


انتقال میتوکندری
در حالی‌که بیشتر ماده ژنتیکی سلول در هسته آن قرار دارد، ژن‌های میتوکندری در خود میتوکندری قرار دارند.
ژنهایی که ساخت میتوکندری را کنترل می‌کنند فقط از طرف مادر به ارث می‌رسند و نقص آنها باعث بیماری‌های قلبی، کبدی، عصبی و عضلانی می‌شود.
انتقال میتوکندری در واقع نوع خاصی از لقاح آزمایشگاهی (IVF) است، هسته تخمک زن اهداکننده بیرون آورده و به جای آن مواد ژنتیکی مادر واقعی قرار داده می‌شود.
به این ترتیب، چنین کودکی تقریبا ۹۹ درصد ژن‌های مادر خود را دارد.
این کار را می‌توان هم قبل و هم بعد از لقاح این تخمک با اسپرم پدر انجام داد. به این ترتیب سلول اصلاح شده، ژنهای مادر و میتوکندری زنی دیگر را دارد. بعد تخم لقاح یافته در رحم مادر کاشته می‌شود.
مقدار ماده ژنتیکی که از فرد دهنده وارد تخمک مادر می شود بسیار اندک است، ۳۷ ژن که یک دهم درصد کل ماده ژنتیکی است. این ژنها فقط در تولید انرژی نقش دارند و ۲۳۰۰۰ ژنی که در ظاهر، رفتار و خصلت‌های دیگر نقش دارند فقط از مادر واقعی به ارث می‌رسد.
به گفته پروفسور سالی دیویس، مشاور پزشکی دولت انگلیس، این کار مثل "تعویض باتری خراب خودروست."
معمولا زوج ها تا تولد بچه اول از نقص ژنتیکی میتوکندری بی اطلاع هستند. در حال حاضر والدینی که این مشکل را دارند و می‌خواهند دوباره بچه‌دار شوند از لقاح آزمایشگاهی (IVF) استفاده می‌کنند، اما از تخمک زن دیگری به جای تحمک مادر استفاده می‌شود، به این ترتیب کودک هیچ نوع ارتباط ژنتیکی با مادر خود ندارد.
تابستان امسال وزارت بهداشت بریتانیا پس از سه ماه نظرخواهی عمومی و دریافت ۱۸۵۰ پاسخ، به این نتیجه رسید که پیش نویس این قانون را برای تصویب به پارلمان ارائه کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
'نیمی از جمعیت بریتانیا' به سرطان مبتلا می‌شوند

بر اساس بررسی‌های پزشکی در بریتانیا، از هر دو بریتانیایی، یکنفر در مقطعی از زندگیش، به نوعی از سرطان مبتلا می‌شود.
سازمان خیریه تحقیقاتی سرطان در بریتانیا، با استفاده از یک متد بررسی جدید، به این نتیجه دست یافته است. براساس تخمینهای قدیمی‌تر تصور می شد که کمی بیش از یک نفر در هر سه نفر در این کشور ممکن است به نوعی از این بیماری مبتلا شوند.
به گزارش جیمز گالگر، دبیر بخش سلامت و بهداشت بی‌بی‌سی، بر اساس بررسی‌های تازه، افزایش نرخ امید به زندگی به این معنی است که افراد بیشتر عمر می کنند و تعداد بیشتری از آنها تحت تاثیر این بیماری قرار خواهند گرفت.
اما همین گزارشها می‌گویند که روش زندگی بهتر مانند کاهش وزن و سیگار نکشیدن، می‌تواند تاثیر مهمی در عدم ابتلا به این بیماری داشته باشد.
در همین رابطه به گفته این سازمان خیریه بریتانیایی، خبر خوب این است که موارد بهبودی از این بیماری نیز افزایش یافته است.
در بررسی‌های تازه معلوم شده که یکی از دلایل پیش‌بینی افزایش تعداد مبتلایان به سرطان افزایش دسترسی به روشهای پیچیده و در عین حال دقیقتر در تحلیل خطرات ابتلا به سرطان است.
همچنین کاهش نرخ مرگ و میر بر اثر بیماریهای قلبی و یا عفونی، به مفهوم این است که افراد بیشتری به سنین بالاتر می‌رسند و امکان دارد که در این مدت مبتلا به سرطان بشوند.
اما به هرحال، چه بررسیهای گذشته و چه تحقیقات تازه نشانگر یک نتیجه بلند مدت است: افزایش خطر ابتلا به سرطان در طول زندگی.
بر اساس بررسیهای تازه، خطر ابتلا به سرطان در مردان حدود ۵۴ درصد و در زنان کمتر از ۴۸ درصد است.
اما به گفته پروفسور پیتر سیسیانی، از دانشگاه "کویین مری" که مدیریت بررسی‌های جدید را برعهده دارد، افزایش موارد سرطان "اجتناپ ناپذیر نیست." او می‌افزاید: "کارهای زیادی است که می‌توانیم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان انجام دهیم."
اشاره او به عواملی در زندگی روزمره مانند چاقی، مصرف گوشت قرمز و یا استفاده از دخانیات است که خطر ایجاد و رشد تومور را افزایش می‌دهد.
دکتر سیسیانی به بی‌بی‌سی گفت که دنبال کردن یک روش زندگی سالم می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در طول زندگی یک فرد از ۵۰ درصد به ۳۰ درصد کاهش دهد.
سرطان پستان و پروستات هنوز به ترتیب از شایع‌ترین انواع سرطان در زنان و مردان است.
موارد سرطان ریه در زنان در حال افزایش است.
اما درعین حال برخی دیگر از انواع سرطانها به سرعت در حال گسترش است.
موارد تومورهای مری که در اثر اسیدهای واکنشی در اثر چاقی ایجاد می‌شود اکنون بیشتر در مراکز درمانی دیده می‌شود.
سرطان در نواحی سر و گردن که توسط نوعی ویروس ایجاد می‌شود در حال افزایش است که گفته می‌شود که سکس دهانی عامل اصلی انتقال این نوع ویروس است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
انسولین 'هوشمند'؛ امید تازه در درمان دیابت


با وجود پیشرفت‌هایی که در درمان دیابت به وجود آمده، از جمله پمپ انسولین و نیز تولید چهار نوع انسولین مختلف، هنوز مبتلایان به دیابت نوع اول باید خود میزان انسولینی را که هر روز لازم دارند تنظیم کنند.
این یعنی ممکن است فرد مبتلا به دیابت نوع اول (دیابتی که فرد نیاز به تزریق انسولین دارد) مجبور باشد تا ده بار در روز قند خون خود را اندازه بگیرد و انسولین مورد نیاز خود را محاسبه کند.
این مراقبت دائم از قند خون و انسولین کاری دشوار است؛ اشتباه محاسبه یا تغییر تغذیه یا فعالیت فرد یا عوامل دیگر ممکن است باعث افزایش یا کاهش بیش از حد قند خون شوند که عوارض خود را به دنبال می‌آورد.
متیو وبر یکی دیگر از پژوهشگران این تحقیق می گوید: "در حال حاضر هیچ انسولینی که خود را با میزان قند خون تنظیم کند و از نظر بالینی هم تایید شده باشد وجود ندارد."
برای حل این مشکل، محققان دانشگاه یوتا نوعی انسولین "هوشمند" تولید کرده‌اند به نام Ins-PBA-F که دوامی طولانی در خون دارد و وقتی که قند خون بالا برود، فعال می شود.
آزمایش این انسولین هوشمند در موشهای دیابتی نشان داد که یک بار تزریق انسولین هوشمند به این موشها، حداقل چهارده ساعت دوام دارد و در این مدت انسولین هوشمند بارها بطور خودکار برای پایین آوردن قند خون فعال می‌شود.
علاوه بر این انسولین هوشمند در مقایسه با انسولین طولانی‌اثر، سریعتر و بهتر قند خون را پایین می آورد. در واقع تزریق انسولین هوشمند به موشها نشان داد که سرعت و نحوه عمل آن در پایین آوردن بدون خطر قند خون، تفاوتی با موشهای سالم ندارد.
تا به حال برای تولید انسولین های "هوشمند"، از نوعی ژل یا پوشش پروتئینی استفاده می‌شده تا مولکول انسولین را در بر بگیرد و مانع از تاثیر آن در زمانی شود که قند خون پایین است.
این پوشش خود مشکلاتی ایجاد می کرد و باعث واکنش ناخواسته سیستم ایمنی بدن به آن می شد.
اما Ins-PBA-F در واقع با ایجاد تغییر شیمیایی در انسولین طبیعی تولید شده است. از این نظر محققان فکر می‌کنند مصرف طولانی مدت این انسولین بی خطر باشد چون از انسولین طبیعی مشتق شده است.
دکتر چو می گوید: "Ins-PBA-F کاملا شایسته نام هوشمند است چون خودش به گلوکز واکنش نشان می دهد. این اولین دارو در این رده است."
"به نظر می رسد انسولین ما بهتر از هر چیز دیگری که در حال حاصر برای درمان دیابت وجود دارد کارآمدی دارد."
مرحله اول آزمایش این انسولین هوشمند روی انسان، در دو تا پنج سال آینده می تواند آغاز شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
استفاده از فناوری 'حجم عظیم اطلاعات' برای شناخت دقیقتر نارسایی‌های قلبی

پزشکان در لندن تصاویر سه بعدی و بسیار دقیق از تپش قلب ۱۶۰۰ نفر گردآوری کرده‌اند و قصد دارند اطلاعاتی را که این تصاویر ارائه می‌کنند با ژن بیماران مقایسه کنند و به درمان‌های تازه‌ای برسند.
در این پژوهش از فناوری "حجم عظیم اطلاعات" (Big Data) استفاده می‌شود.
دکتر دکلان اُریگان از پژوهشگران این پروژه که در بیمارستان همراسمیت لندن اجرا می‌شود، می‌گوید: "ما امیدواریم که به درک بهتری از بیماری‌های قلبی برسیم و به بیمار مناسب، درمان درست را در زمان درست بدهیم."
او می‌گوید: "ارتباط ژنتیک با بیماری های قلبی واقعا پیچیده است و ما هنوز آن را کاملا نشناخته‌ایم. امیدواریم با استفاده از این تصاویر بسیار واضح دیجیتال از قلب به شناخت بهتری از علت و معلول بیماری های قلبی برسیم."
دکتر اُریگان معتقد است بیماری های قلبی در ابتدای شروع نشانه های جزئی دارند که یافتن آنها بسیار دشوار است، اما کامپیوترها می توانند این نشانه های ریز را تشخیص دهند.
استفاده از "حجم عظیم اطلاعات" رویکرد تازه‌ای است که راه خود را به تحقیقات بالینی باز کرده و انتظار می رود تحولی در این تحقیقات ایجاد کند.
تحقیقات بالینی فعلی در مقایسه با فناوری "حجم عظیم اطلاعات"، بر گردآوری و پردازش اطلاعات بسیار محدودی استوار است.


'حجم عظیم اطلاعات'
با پیشرفت فناوری دیجیتال، استفاده از حجم عظیمی از اطلاعات به وجه رایج تحقیقات در سایر علوم نیز بدل شده است.
در موسسه تحقیقات بیوانفورماتیک اروپا در کمبریج، تمام رمزهای ژنتیکی ده ها هزار گیاه و جانور ذخیره می شود. برای ذخیره این اطلاعات فعلا به چیزی معادل ۱۵۰۰ لپ تاپ نیاز دارد.
در تحقیقات مغز، محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی اسکن دقیق مغز سی هزار نفر را ذخیره کرده‌اند، اطلاعاتی معادل ده هزار لپ تاپ.
فناوری "حجم عظیم اطلاعات" به شیوه‌های رایج تحقیقات در تمام شاخه‌های دانش بدل خواهد شد
این فقط به پزشکی محدود نمی شود، پروژه "آرایه یک کیلومتر مربعی" (Square Kilometre Array) پروژه ای است که از سال گذشته در استرالیا و آفریقای جنوبی آغاز شده است.
این پروژه قرار است با ردیابی پرتوهای ضعیف هیدروژن، تصویری سه بعدی از کائنات به دست دهد.
حجم این اطلاعات در یک سال ۳۰۰ میلیون لپ تاپ را پر خواهد کرد، ۱۵۰ برابر حجم فعلی تبادل اطلاعات در اینترنت در کل دنیا در یک سال.
پروفسور اوان برنی در مرکز تحقیقات بیوانفورماتیک اروپا در کمبریج می‌گوید "حجم عظیم اطلاعات"، تحقیقات را متحول کرده است: "ترس ما از اندازه‌گیری چیزهای بسیار در باره انسان، اقیانوس و کائنات ریخته چون این اطمینان را پیدا کرده‌ایم که می‌توانیم چنین حجمی از اطلاعات را گردآوری کنیم و با استفاده از آنها به شناخت تازه‌ای برسیم."
یکی از مشکلات استفاده از "حجم عظیم اطلاعات" در تحقیقات، مشکل ذخیره کردن بوده که اکنون به سادگی و به ارزانی رفع شده است.
با این حال در حال حاضر اگر این سیستم ها ناگهان در معرض توفان اطلاعات قرار گیرند، باید کار خود را متوقف کنند و راههای هوشمندتری برای ذخیره و فشرده کردن اطلاعات پیدا کنند.
مسئله دیگر طبقه بندی و سازمان دهی چنین حجم عظیمی از اطلاعات است.
برای این کار شاخه ای جدید از دانش در حال شکل گیری است که متخصصان آن این اطلاعات را جمع آوری و طبقه بندی و نامگذاری کنند تا محققان دیگر بتوانند اطلاعات مورد نیاز خود را از میان این اقیانوس اطلاعات پیدا کنند.
به این ترتیب دانشمندان قادر خواهند شد "چیزهایی یاد بگیرند که تاکنون نمی‌دانستند و چیزهایی را ببینند که تاکنون نمی‌دیدند."
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
شایعه ابولا در ایران دروغ است؛ تأیید مرگ ۳ نفر در تبریز بر اثر آنفلوانزا

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: هیچ موردی از ابتلا به ابولا در ایران نداشته و نداریم و شایعه این بیماری قویاً رد می‌شود اما شیوع آنفلوانزای فصلی مانند هر سال وجود دارد و طبق روال چند هزار مبتلا و تعدادی نیز فوتی دارد.
به گزارش فارس، دکتر محمود نبوی افزود:‌ متأسفانه شایعات در بین مردم و در شبکه‌های اجتماعی در مورد بیماری ابولا هنوز وجود دارد در حالی که حتی چند ماه پیش هم که موج این بیماری در برخی کشورهای آفریقایی مانند لیبریا، گینه و سیرالئون وجود داشت، موردی از این بیماری در کشور و منطقه ما نبود، چه برسد به الآن که موج این بیماری در آفریقا هم در حال فروکش است.
وی گفت: خطر بروز بیماری ابولا در ایران بسیار کم است، به خصوص با وجود اینکه ایران در گینه سفارت دارد اما رفت و آمد ایرانیان به این کشورهای آفریقایی بسیار محدود و تحت کنترل است، ضمن اینکه مراقبت‌های مرزی برای رفت و آمد به کشورهای آفریقایی نیز به صورت فعال وجود دارد و جای هیچ نوع نگرانی نیست.
معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد:‌ چند روز پیش نیز یک بیمار بیهوش را به بیمارستان شهدای تجریش ‌آوردند و شایعه کردند که ابولا دارد در حالی که هیچ یک از نشانه‌های ابولا را نداشت اما چون بیهوش بود به ICU منتقل شد، فردای آن روز که به هوش آمد، معلوم شد که این بیمار سابقه صرع دارد و دچار حمله صرع شده است اما چون حدود 6 ماه حمله‌ای نداشته است، داروهای او را قطع کرده بودند. در حالی که این بیمار حتی مشکوک به ابولا هم نبود و ارزش آزمایش و تست ابولا را هم نداشت اما سایت‌ها شایعه‌سازی کردند.
نبوی گفت: موضوعی که در این ماه‌ها وجود دارد، آنفلوانزای فصلی H1N1 و آنفلوانزای B است که مانند هر سال با اپیدمی آن مواجه هستیم و چون دی ماه امسال گرم بود، بیشتر موارد آن در بهمن تظاهر کرده و اندکی نگرانی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد:‌ هر سال حدود 3 درصد جمعیت کشور دچار نوعی از آنفلوانزا شدید تا خفیف می‌شوند که برای افراد پر خطر توصیه می‌کنیم، واکسن بزنند. حداکثر یک درصد این موارد نیاز به بستری دارند و اکثر موارد آن با استراحت و درمان سرپایی خوب می‌شوند. البته هر سال تعدادی مرگ ناشی از آنفلوانزا هم داریم که آمار نهایی امسال آن را تا کنون در دست ندارم.
وی اضافه کرد:‌ چند روز پیش بنده به تبریز سفری داشته و در آنجا به من گزارش دادند که 3 نفر بر اثر ‌آنفلوانزای فصلی و ذات‌الریه ناشی از آن فوت کردند، دو نفر بیمار بد حال دیگر هم بودند که از سرنوشت آنها هنوز گزارشی ندارم.
معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: اپیدمی بیماری آنفلوانزا در فصل زمستان امری طبیعی است و هر سال تکرار می‌شود، کافی است مردم فرهنگ مراقبت‌های بهداشت و اخلاق تنفسی را رعایت کنند، هنگام بیماری از دستمال استفاده کنند، در صورت دیگران سرفه و عطسه نکنند، روبوسی نکنند و دست ندهند و فاصله لازم را رعایت کنند، این اپیدمی به خودی خود با گرم شدن هوا فروکش می‌کند.
وی ادامه داد:‌ اما همان طور که گفتم هیچ نگرانی از نظر بیماری ابولا در ایران وجود ندارد، علامت این بیماری، تب بسیار شدید، شوک، اسهال،‌ عرق کردن، استفراغ شدید و بی اختیاری ادرار و مدفوع است البته شرط اساسی آن این است که به یکی از کشورهای آفریقایی آلوده سفر کرده باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
امروزه روش های درمانی بسیار گوناگون و مختلفی به وجود آمده است که یکی از قدیمی ترین آنها ، میوه درمانی است. اگر تمایل دارید که بدن خود را با این روش درمان کنید بهتر است که فصل تابستان را برای زمان آغاز میوه درمانی انتخاب کنید.
تابستان اگر چه با افزایش دمای هوا همراه است اما یک حسن بزرگ در مقایسه با دیگر فصل های سال دارد و آن حسن این است که در این فصل با تنوع و گوناگونی میوه ها و خوراکی ها در طبیعت روبه رو هستیم و می توانیم بیشترین استفاده را از خوراکی های موجود در طبیعت داشته باشیم. به همین دلیل، با نزدیک شدن به روزهای تابستان، امیدواریم با مطالعه این مطلب بتوانید با ساده ترین و کاربردی ترین نسخه های گیاهی آشنا شوید و از آنها برای تسکین و بهبود برخی اختلال ها و بیماری های پوست و موی خود در این فصل استفاده کنید
Khuzestan.jonobi
     
  
مرد

 
پیوند سر تا 'دو سال دیگر انجام پذیر است'

مدیر 'گروه مدولاسیون عصبی پیشرفته' در تورین ایتالیا می‌گوید پیشرفت‌های پزشکی امکان جراحی پیوند سر (یا به تعبیری پیوند بدن) را فراهم کرده و این جراحی هفت و نیم میلیون دلاری را می توان تا دو سال دیگر انجام داد.
به نوشته نشریه نیوساینتیست، دکتر سرجو کاناورو جراح ایتالیایی قرار است تابستان امسال در کنفرانسی خبری در آکادمی جراحان اعصاب و ارتوپد آمریکا شروع این پروژه را اعلام کند.
در این جراحی سر فردی که دچار مرگ مغزی شده اما بدنش سالم است با سر فردی دیگر که دچار ضایعه نخاعی یا بیماری های تخریب کننده عضلات و اعصاب است جابجا می شود.
به گفته دکتر کاناورو "اکنون در مرحله ای هستیم که تمام جنبه های فنی این عمل امکان پذیر است."
او همچنین می‌گوید لیستی طولانی از بیمارانی دارد که می‌توانند کاندیدای بالقوه چنین عملی باشند، عملی که دکتر کاناورو قصد دارد در سال ۲۰۱۷ انجام دهد.
دکتر کاناورو درباره تکینک عمل این جراحی اخیرا مقاله‌ای در نشریه بین المللی جراحی اعصاب منتشر کرده است.
برای این جراحی بدن فرد دهنده و گیرنده سر در ابتدای جراحی سرد می شود تا مدت زمانی که سلول ها می توانند کمبود اکسیژن را تحمل کنند افزایش یابد.
سپس بافتهای گردن جدا می شوند و رگهای بزرگ با لوله هایی ظریف به هم متصل می شوند.
بعد نخاع فرد دهنده پیوند را قطع کرده و سر او را روی بدن فرد گیرنده قرار می دهند، سپس نخاع با ماده ای به نام پلی اتیلن گلایکول که مثل چسب عمل می‌کند به نخاع بدن جدید متصل می شود.
سپس فرد حدود چهار هفته در اغمای مصنوعی فرو خواهد رفت تا در مدتی که بافتها ترمیم می شوند تکان نخورد.
در این مدت اعصاب و نخاع با شوک های الکتریکی خفیف تحریک می شوند تا پیوندها و ارتباطات آنها بین سر و بدن جدید محکم شود.
اما برای اینکه بدن، سر پیوند شده را پس نزند باید فرد تحت درمان با داروهای قوی سرکوب کننده سیستم ایمنی قرار داشته باشد.
دکتر کاناورو معتقد است فرد بعد از به هوش آمدن قادر است سر خود را تکان دهد و صورتش را حس کند، با صدای قبلی صحبت کند و در عرض یک سال قادر به راه رفتن خواهد بود.
دکتر کاناورو نخستین بار در سال ۲۰۱۳ این ایده را مطرح کرد اما خود او می‌داند که بسیاری از متخصصان چنین عملی را متعلق به آینده می دانند.
دکتر کاناورو می گوید:
"اگر مردم چنین عملی را نمی خواهند من این کار را نخواهم کرد. اگر مردم در اروپا یا آمریکا آن را نمی خواهند به این معنی نیست که نباید در جای دیگری انجام شود."
"سعی من این است که کار درست را انجام دهم اما پیش از سفر به ماه، باید مطمئن باشید که مردم از کار شما استقبال می کنند."
هنوز برای این جراحی محلی در نظر گرفته نشده اما دکتر کاناورو علاقمندی خود را به انجام این جراحی در لندن ابراز کرده است.
با این حال برخی متخصصان در اجرای این جراحی تردید کرده و آنها "تخیل محض" خوانده اند.
هری گلد اسمیت پروفسور جراحی اعصاب در دانشگاه کالیفرنیا احتمال چنین عملی را "بسیار نامحتمل" می داند:
"من فکر نمی کنم این کار شدنی باشد، مشکلات چنین عملی بی اندازه زیاد است."
پاتریشیا اسکریپکو، نورولوژیست معتقد است حتی اگر چنین عملی، شدنی باشد اتفاقی نادر خواهد بود:
"اینطور نخواهد شد که کسی بگوید من دارم پیر می شوم و آرتروز دارم پس شاید بهتر است بدنی داشته باشم که بهتر کار کند و ظاهر بهتری داشته باشد."
به گفته دکتر کاناورو بزرگترین مشکل این عمل اخلاقی است:
"مهمترین مانع اخلاقی است. آیا اصلا چنین عملی باید انجام شود؟ مطمئنا افراد بسیاری با آن مخالف خواهند بود."
با این حال متخصصان به مشکلات دیگر این جراحی هم اشاره می‌کنند، از جمله اینکه که کسی نمی‌داند تاثیر چنین عملی از نظر روانشناختی چه خواهد بود؛ اینکه فردی با سر فردی دیگر به زندگی ادامه دهد.
علاوه بر این کسی نمی داند چگونه می شود اعصاب نخاع را به هم پیوند زد و چگونه می توان کاری کرد که این ارتباطات به خوبی برقرار شده و کار خود را انجام دهد.
ریچارد برچنز مدیر مرکز تحقیقات بیماری‌های فلج کننده در ایندیانای آمریکا می گوید "شواهد علمی درباره اینکه بعد از پیوند مغز و نخاع، حس و حرکت از نو باز می‌گردد، وجود ندارد."
دکتر کاناورو می گوید موفقیت این عمل به بسیاری از افرادی که دچار فلج نخاعی یا بیماری‌های ناتوان‌کننده هستند امکان راه رفتن و زندگی تازه ای را می دهد.
او حتی معتقد است این عمل برای کسانی مثل پروفسور هاوکینگ (که مبتلا به بیماری نورون‌های حرکتی است) هم می تواند انجام شود.
نخستین پیوند سر در سال ۱۹۷۰ در کلیولند آمریکا انجام شد و طی آن، سر یک میمون به بدن میمون دیگر منتقل شد.
البته چون جراحان نتوانستند نخاع را پیوند بزنند میمون قادر به حرکت نبود. سیستم ایمنی میمون، پیوند را پس زد و او نه روز بعد مرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
درمان سرطان با استفاده از آنتی‌بادی بدن شتر

مطالعات محققان دانشگاه واشنگتن در سنت لوییس آمریکا نشان می‌دهد که بدن گونه خاصی از شتر حاوی آنتی بادی‌هایی است که در درمان سرطان موثر است.
به گزارش ایرنا به نقل از ساینس، شترهایی که بدن‌شان حاوی آنتی‌بادی مورد نظر است، کاملید (Camelid) نام دارند. آنتی‌بادی‌های موجود در بدن این خانواده از شترها، بر خلاف آنتی‌بادی‌های انسان و حیوانات، کاملاً مقاوم و پایدار هستند.
این ویژگی باعث می‌شود که بتوان از این آنتی‌بادی، به عنوان ناقلی برای حمل ویروس‌های ضدسرطان به سلول‌های تومور، استفاده کرد. یکی از مهمترین مزیت‌های این روش، عدم آسیب به سلول‌های سالم است.
ویروس‌هایی که توسط این آنتی‌بادی به بدن منتقل می‌شوند، از نظر ژنتیکی به گونه‌ای مهندسی شده‌اند که وارد سلول هدف می‌شوند و سلول را منفجر می‌کنند؛ بدون اینکه اثری روی سلول‌های سالم داشته باشند.
آنتی‌بادی، پروتئین‌های سرباز سیستم ایمنی بدن هستند که همراه با جریان خون در سراسر بدن حرکت می‌کنند و تمام تهدیدات بالقوه از جمله باکتری‌ها، ویروس‌های بیماری‌زا و سلول‌های تهاجمی را شناسایی می‌کنند.
آنتی‌بادی‌های شترسانان بسیار کوچک هستند و در محیط‌های مختلف، پخش و گسترده نمی‌شوند. نتایج این تحقیقات در نشریه Molecular Therapy - Oncolytics منتشر شده است.



==============================


تصویری عجیب و نادر از تولد یک نوزاد با کیسه آمنیوتیک ( کیسه آب )


مهر : در حادثه ای عجیب و باور نکردنی یک نوزاد ۲۶ هفته (حدودا ۶ ماه) با کیسه آمنیوتیک یا همان کیسه آب به دنیا آمد.
در پدیده ای عجیب و نادر که از هر ۸۰ هزار تولد یک بار اتفاق می افتد، نوزادی در عمل سزارین با کیسه آب یا همان کیسه آمنیوتیک به دنیا آمد.
این نوزاد آمریکایی در بیمارستانی در کالیفرنیا به دنیا آمد تا تعجب جهانیان را برانگیزد. این کیسه به طور طبیعی و در حین زایمان پاره می شود تا تولد ساده تر انجام شود اما در این زایمان، نوزاد با کیسه آب متولد شده است.
کیسه آمنیوتیک یا همان کیسه آب، محفظه ای مملوء از آب و درون رحم مادر است که جنین مراحل رشد خود را تا پایان ۹ ماهگی در آنجا سپری کرده و در آب کیسه شناور است.
این کیسه حاوی مایع شفاف و نسبتا زرد رنگی است که بیشتر حجم آن را آب تشکیل داده است.
این کیسه از صدمه دیدن نوزاد در دوران جنینی جلوگیری کرده و به سلامتی نوزاد و حفظ دمای بدنش کمک می کند.
جراح این مادر می گوید: «نوزاد رفتار گذشته خود را حفظ کرده بود و به دلیل عدم پاره شدن کیسه آب، نوزاد هنوز در این تفکر به سر می برد که درون رحم مادر قرار دارد و شکل جنینی خود را حفظ کرده که با پاره شدن کیسه آب، نوزاد از این حالت خارج شد.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
دو بازیکن لیگ فوتبال آمریکا مغز خود را برای مطالعات پزشکی اهدا کردند

دو ستاره لیگ فوتبال آمریکا (ان اف ال) گفته‌اند پس از مرگ، مغز خود را برای مطالعات پزشکی اهدا خواهند کرد.
استیو ودرفورد بازیکن تیم "نیویورک جاینت" و سیدنی رایس بازیکن سابق تیم سیاتل سی‌هاوکس قصد دارند برای حمایت از مطالعات بر روی آسیب‌های ناشی از ضربات مغزی، مغز خود را اهدا کنند.
در حال حاضر بسیاری از بازیکنان سابق فوتبال آمریکایی از بیمارهای حاد مغزی رنج می‌برند. آقای ودرفورد در این باره گفته است:" سرمنشا بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات بیماری‌های مغزی است و این موضوعی است که تنها مربوط به ورزشکاران نمی‌شود و همه تحت تاثیر آن قرار خواهند گرفت."
رایس پیش از بازنشستگی، سال گذشته به همراه تیم سیاتل سی‌هاوکس برنده "سوپر بال" (فینال مسابقات ان اف ال) شد. این بازیکن در سن ۲۷ سالگی پس مصدومیت‌های متعدد بر اثر ضرباتی که به سرش وارد شد و همچنین ترس از آسیب‌های بیشتر از فوتبال آمریکایی کناره‌گیری کرد.
آقای ریس پیش‌بینی کرده که از سن ۸ سالگی که او فوتبال آمریکایی را آغاز کرده، دچار ۱۵ تا ۲۰ ضربه مغزی شده است: "من به اندازه خودم از بازی در لیگ ملی فوتبال آمریکا لذت بردم ولی متاسفانه درباره تاثیرات بلند مدت ضربه به مغز اطلاعی نداشتم. پزشکان با تحقیق روی مغز کمک بزرگی برای پیشگیری و یا شاید درمان این آسیب‌ها می‌کنند."
ریس و ودرفورد ابراز امیدواری کردند که این حرکت آنها باعث شود دیگران هم از تحقیقات مربوط به مصدومیت‌های مغز حمایت کنند.
آقای ودرفورد در این باره گفته است: "بسیاری از هم تیمی‌های من و تعداد زیادی از دوستانم دچار آسیب مغزی و افسردگی ناشی از آن شدند."
نزدیک به ۴۵۰۰ بازیکن حرفه‌ای فوتبال آمریکایی از لیگ ملی فوتبال آمریکا برای مصدومیت‌های مغزی که در دوران بازی در ان اف ال به آن دچار شدند شکایت کردند و در حال توافق با این سازمان برای دریافت ۱ میلیارد دلار بعنوان خسارت هستند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
وزیر بهداشت: آمپول‌های آلوده پیوند قرنیه را جمع آوری و از آسیب دیدگان حمایت می‌کنیم

حسن هاشمی، وزیر بهداشت ایران در واکنش به استفاده از آمپول‌های آلوده اوستین (آمپول پیوند قرنیه) که در برخی بیمارستان‌ها برای بیماران مشکلاتی ایجاد کرده است، گفت: "دستور جمع آوری این آمپول‌های آلوده صادر شده و از همه کسانی که در جریان این موضوع آسیب دیده‌اند، حمایت می‌کنیم و تحت عمل جراحی قرار خواهند گرفت."
به گزارش خبرگزاری‌های ایران، آقای هاشمی روز گذشته با اعلام این خبر گفت که کمیته‌ای برای پیگیری آمپول‌های آلوده تشکیل شده و افرادی که آسیب دیده‌اند، در بیمارستان لبافی نژاد یا فارابی توسط "بهترین متخصصان" عمل می‌شوند و نتیجه استفاده از این داروی تزریقی (اوستین) به زودی اعلام می‌شود.
در همین حال وزیر بهداشت اعلام کرد: "دستور داده‌ایم تا دو ماه آینده این دارو از منبع مورد اعتماد با هزینه کمتر وارد کشور شود و همه مراکز موظف به استفاده از آن هستند. به همه اطلاع رسانی شده که اگر اصالت دارویی مشخص نیست، آن را استفاده نکنند."
هنوز مشخص نیست این داروی تزریقی از کدام کشور و توسط چه نهادی خریداری شده است.
بحث مصرف اوستین دو سال پیش در بریتانیا نیز جنجال برانگیر شد.
در گزارش تحقیقی در بریتانیا با انتقاد از مصرف این دارو عنوان شد که نظام بهداشت بریتانیا می‌تواند با استفاده از داروی ارزان اوستین سالانه ۸۴ میلیون پوند صرفه جویی کند، اما درباره ایمن بودن یا نبودن آن بحث‌های مختلفی مطرح شده است. به گفته برخی متخصصان بریتانیایی نمی توان با اطمینان در خصوص عدم ایمن بودن این دارو اوستین نظر داد.
در مصاحبه آقای هاشمی هم به فرد یا نهاد خاصی اشاره نشده است. وزیر بهداشت تنها با اشاره به اینکه تیم ویژه‌ای مامور بررسی شده است، گفت: "در این راستا برخی دستگیر شده و برخی دیگر دستگیر خواهند شد و جزئیات در روزهای آینده اعلام می‌شود."
در اخباری که در رسانه‌های ایران منتشر شده، مشخص نیست که استفاده این آمپول‌های آلوده تنها محدود به تهران بوده یا در شهرهای دیگر ایران نیز توزیع و مصرف شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 54 از 62:  « پیشین  1  ...  53  54  55  ...  61  62  پسین » 
علم و دانش

Medical News | اخبار پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA