انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 57 از 62:  « پیشین  1  ...  56  57  58  ...  62  پسین »

Medical News | اخبار پزشکی


مرد

 
دارویی که احتمال مرگ زود هنگام را ۲۱ درصد افزایش می‌دهد

محققان آمریکایی احتمال می‌دهند که داروی گیاهی دیگوکسین، احتمال مرگ زودهنگام را ۲۱ درصد افزایش می‌دهد.
به گزارش ایرنا به نقل از هلث، بیش از 200 سال است که داروی گیاهی دیگوکسین برای درمان نارسایی قلبی و فیبرلاسیون دهلیزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در فیبرلاسیون دهلیزی، دو حفره فوقانی قلب یعنی دهلیزهای قلب، فاقد ضربان مطلوب هستند و به جای ضربان منظم و الگوی طبیعی، دهلیزها به شکل غیرمنظم و سریع منقبض می‌شوند.
استفاده از داروی دیگوکسین برای درمان بیمارانی که نارسایی قلبی دارند، بسیار شایع است؛ تا جایی که سازمان جهانی بهداشت این دارو را در فهرست داروهای مورد نیاز برای یک سیستم سلامت پایه قرار داده است.
محققان به طور تصادفی به این نکته برخوردند که استفاده از این دارو در برخی از بیماران، منجر به مرگ زودهنگام می‌شود.
برای اعلام نظر قطعی تحقیقات بیشتری لازم بود، بنابراین محققان تحقیقات تازه‌ای را در این زمینه آغاز کردند. 19 مطالعه جدید بر روی بیش از 300 هزار نفر نشان می‌دهد که استفاده از داروی دیگوکسین با افزایش 21 درصدی مرگ زودهنگام در بیمارن مبتلا به نارسایی قلب همراه است.
مدیر این تحقیقات در مصاحبه خود گفته است که این مطالعه به هیچ وجه به معنای زیر سوال بردن دانش پزشکی یا نادیده گرفتن اثرات مثبت این دارو نیست، بلکه گویای این واقعیت است که باید در استفاده از داروها، با دقت بیشتری اقدام شود. اعلام نظر قطعی در مورد این دارو، نیازمند مطالعات گسترده‌تری است.
نتایج این مطالعات در نشریه European Heart Journal منتشر شده است.


=====================



اپل به پژوهش‌های پزشکی و آزمایشات DNA کمک می‌کند

شرکت اپل در کنفرانس Spring Forward که در ماه مارس برگزار شده بود از اپلیکیشن‌های پزشکی و ابزار سلامتی خود به نام ResearchKit رونمایی کرد؛ این اپلیکیشن‌ برای ایجاد ارتباط نزدیک میان بیماران و مراکز درمانی توسعه یافته و سیستم جدید ResearchKit اپل نیز امکان کار بر روی تحقیقات پزشکی را بهتر از قبل فراهم خواهد کرد. حال این کمپانی در تلاش است تا هرچه بیشتر قابلیت‌ اپلیکیشن‌های پزشکی را افزایش دهد.
اپل بیش از هر زمان در تلاش است تا فعالیت‌های خود را در حوزه‌ی پزشکی افزایش دهد. این کمپانی در کنفرانس Spring Forward از ResearchKit و اپلیکیشن‌های جدید حوزه‌ی سلامت پرده برداشت. به همین دلیل، از این پس آیفون به یک ابزار خاص برای تشخیص‌های درمانی و پزشکی بدل خواهد شد. در این کنفرانس پلتفرم پزشکی ResearchKit و اپلیکیشن‌های HealthKit و mPower معرفی شدند. می‌توان گفت ResearchKit اپل در ترکیب با HealthKit، دستگاه‌های اپل را به گجت‌هایی برای تشخیص و درمان از سوی مراکز پزشکی بدل خواهد کرد. این چارچوب، ساخت اپلیکیشن‌های حوزه‌ی سلامت توسط متخصصان این بخش را ساده می‌کند.
حال اپل قصد دارد پلتفرم خاص خود را که در زمینه پژوهش‌های پزشکی کاربرد دارد، توسعه دهد. محققان دانشگاه MIT اعلام کردند که اپل در حال توسعه‌ی پلتفرم پزشکی یا ResearchKit است به گونه‌ای که کاربران قادر باشند توسط دستگاه اپلی خود DNA خود را تست کنند. در واقع این کمپانی به فرآیند آزمایشات DNA و جمع‌آوری ژن سهولت خواهد بخشید.
هنوز شرکت اپل به این ادعاها پاسخی نداده اما احتمالا در آینده‌ای نزدیک شاهد افزایش اپلیکیشن‌های پزشکی و تشخیص آزمایشات DNA باشیم. به نظر می‌رسد اپل در حال توسعه‌ی دو اپلیکیشن پزشکی خود با همکاری بیمارستان‌های Mount Sinai در نیویورک و UC در سن‌فرانسیسکو است. انتظار می‌رود از این اپلیکیشن‌ها در کنفرانس WWDC یا کنفرانس توسعه دهندگان که در هجدهم خرداد برگزار خواهد شد، رونمایی شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
به بهبود یافتگان ابولا توصیه شده از سکس بدون کاندوم پرهیز کنند

مرکز کنترل بیماریها در آمریکا، به افرادی که از مبتلایان به بیماری ابولا که بهبود یافته‌اند، گفته است که تا اطلاع ثانوی باید از داشتن رابطه جنسی خودداری کنند یا حتما از کاندوم استفاده کنند.
قبلا به افراد بهبود یافته از ابولا توصیه می شد که پس از عاری اعلام شدن از بیماری، فقط به مدت ۹۰ روز از داشتن رابطه جنسی بدون استفاده از کاندوم بپرهیزند.
اما اخیرا اعلام شد که زنی در اثر داشتن رابطه جنسی با مردی که شش ماه از بهبودش می گذشت، به ابولا مبتلا شده است.
به گفته مرکز بیماریها در آمریکا، این زن ۴۴ ساله که اهل لیبریا است در ماه مارس با مردی که در اوایل اکتبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۴) از ابولا بهبودی کامل یافته، سکس بدون کاندوم داشته است.
درصورت تایید این مورد، معلوم می شود که ویروس ابولا دو برابر زمانی که قبلا تصور می‌شد، در منی انسان فعال می ماند.
همزمان برخی از بهبود یافتگان این بیماری از آنکه توصیه‌های بهداشتی در این باره تغییر کرده است، خشمگین هستند.
یک راننده آمبولانس به بی‌بی‌سی گفت که اگر توصیه‌های ابتدایی درست نبوده‌اند و ابولا حتی پس از ۹۰ روز هم قابل انتقال است، مرکز کنترل بیماریها مسئول عواقب توصیه های نادرست خواهد بود.
یک خبرنگار بی‌بی‌سی در مونرویا، پایتخت لیبریا، می‌گوید که توصیه‌های تازه، در دسترس همگان قرار گرفته است و بهبود یافتگان این بیماری توصیه‌های جدید را بسیاری جدی گرفته‌اند.
د.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کرم‌های روشن‌کننده پوست در ساحل عاج ممنوع شدند


وزارت بهداشت ساحل عاج کرم‌های روشن کننده پوست را که در آفریقای غربی به طور گسترده استفاده می‌شوند، به دلیل مضرات آن برای سلامتی ممنوع کرده است.
در بیانیه این وزارت‌خانه آمده کرمهای آرایشی که با زدودن رنگ‌دانه‌های پوست رنگ آن را روشن‌تر می‌کنند، از این بعد ممنوع هستند.
این ممنوعیت شامل کرم‌های روشن‌کننده‌ای که حاوی جیوه و مشتقات آن، ویتامین A، کورتون و یا بیش از دو درصد هیدروکینین هستند، می‌شوند.
هیدروکینین که در ظهور فیلم‌های عکاسی سیاه و سفید هم کاربرد دارد در کرم‌های روشن‌کننده پوست هم استفاده می‌شود اما استفاده از آن در این کرم‌ها در آمریکا و کشورهای اروپایی ممنوع شده یا فقط با نسخه پزشک در دسترس است.
درباره اینکه این ماده بی‌خطر باشد تردید وجود دارد و احتمال سرطان‌زایی آن می‌رود.
زنان جوان در کشورهای آفریقای غربی بخصوص نیجریه علاقه بسیاری به این کرم‌های روشن‌کننده پوست دارند چون فکر می‌کنند که باعث جذابیت بیشترشان می‌شود.
آفریقای غربی و بخصوص نیجریه از مصرف کننده‌گان مهم بازار چند میلیارد دلاری کرم‌های روشن‌کننده پوست هستند
با اینکه آماری از مصرف این کرم‌ها در غرب آفریقا وجود ندارد اما تبلیغات آنها در همه‌جا و بخصوص در شهرهای بزرگ دیده می‌شود.
متخصصان می‌گویند تبلیغات به دختران و زنان جوان اینگونه القا می‌کنند که پوست روشن زندگی بهتری برای آنها به ارمغان می آورد و در این تبلیغات زنان مدل با پوست‌های روشن‌تر از رنگ پوست زنان آفریقایی به نمایش در می‌آیند.
علاوه بر آفریقا، کرم‌های روشن‌کننده پوست در کشورهای آسیایی بویژه در خاورمیانه از جمله ایران، هند، پاکستان و ژاپن هم مصرف گسترده‌ای دارند و در بین مردان هم روز به روز محبوبیت بیشتری پیدا می‌کنند.
ایران دومین بازار بزرگ مصرف لوازم آرایشی در غرب آسیا است.
به گفته مقامات وزارت بهداشت ایران، سالانه یک میلیارد دلار صرف واردات لوازم آرایشی می‌شود و ایران با اینکه از نظر جمعیت، هفدهمین کشور دنیاست از نظر مصرف لوازم آرایشی هفتم است.
بیشتر این محصولات آرایشی بطور قاجاق بویژه از کشورهای چین، پاکستان، ترکیه و کره‌جنوبی وارد ایران می‌شوند.
متخصصان پوست معتقدند استفاده از کرم‌های روشن‌کننده پوست حتما باید با تجویز پزشک باشد.
به گفته انجمن پوست بریتانیا، بسیاری از این کرم‌ها حاوی مواد غیرقانونی مثل مقادیر زیاد استروئید هستند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مقایسه درآمد پزشکان در ایران و غرب، گفت و گو با دو متخصص

ایران وایر : ارایه خدمات پزشکی توسط پزشکان متخصص در ایران 30 برابر ارزان تر از ارایه این نوع خدمات در آمریکا و کشورهای اروپایی است. این پاسخ یک پزشک متخصص اعصاب در ایران در واکنش به گزارشی که چندی پیش بازتاب گسترده ای در رسانه های داخلی داشت.
گزارشی که در ان به نقل از مسعود پزشکیان ، حسن غفوری و حسن طریقت منفرد که هر سه تجربه وزارت بهداشت و درمان و همچمنین نمایندگی مجلس داشته اند، آمده بود درآمد پزشکان ایرانی 7 برابر همتایان آمریکایی و اروپاییان و درآمد یک ساعت کار در بخش خصوصی ایران 200 برابر کار در بخش پزشکی در آلمان است و از عدم شفافیت درآمد پزشکان در ایران انتقاد کرده بود.
در سال های اخیر، آمار تفصیلی و دقیقی از متوسط درآمد پزشکان منتشر نشده است. ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت 6 اردیبهشت امسال در گفت و گو با فارس گفته است: «بر اساس محاسبات دقیق، در زمان حاضر متوسط کل درآمد یک پزشک متخصص در بخش دولتی ۱۲.۵ تا ۱۲.۷ میلیون تومان و متوسط کل درآمد یک پرستار حدود ۲.۴ میلیون تومان است.»
مجید یک پزشک متخصص مغز و اعصاب در ایران ضمن انتقاد شدید از نحوه مقایسه و سوگیرانه دانستن آن، می گوید: «مقایسه کسب در آمد به ریال در ایران و مقایسه آن با دلار در آمریکا و اروپا قیاس نادرستی است.»
وی افزود: «با این منطق می توان گفت حق ویزیت یک پزشک متخصص در ایران 25 هزار تومان است در حالیکه پزشک متخصص در آمریکا برای هر ویزیت 200 دلار یعنی 700 هزار تومان از بیمارش اخذ می کند بنابراین ارایه خدمات پزشکی در ایران 30 برابر ارزان تر است.»
معاون وزیر بهداشت هم در گفت و گو با فارس، حرف هایی مشابه درباره درآمد پزشکان در آمریکا زده است: «یک پزشک متخصص آمریکایی به طور متوسط در هر سال حدود 230 هزار دلار درآمد دارد که با دلار 3200 تومانی بالای 700 میلیون تومان می‌شود، واقعاً چند پزشک ایرانی داریم که چنین درآمدی داشته باشد.»
با این حال منتقدان هم عدد و رقم هایی دارند. به عنوان نمونه در نامه معترضانه 6 نماینده مجلس به حسن روحانی آمده بود که ««دریافتی معاون درمان وزیر محترم بهداشت که متخصص قلب است از بیمارستان امام حسین (ع) در تابستان ۱۳۹۱ ماهانه بین ۶۱ تا ۸۳ میلیون تومان بوده است.» این یعنی درآمد سالانه ای بیش از 800 میلیون تومان. حسن غفوری فرد هم از درآمد سالانه 500 میلیون تومانی یک مدیر بیمارستان فقط در زمینه کارانه خبر داده که با احتساب حقوق این مدیر احتمالا درآمد سالانه اش همان 800 میلیون تومان می شود.
سایت فردانیوز هم در گزارشی میدانی درباره متوسط درآمد پزشکان مختلف نوشته است: «به این ترتیب متوسط حقوق تمام وقت، مربوط به 176 ساعت کاری در بیمارستان دولتی یا بخش عمومی، «متخصص اورولوژی» ماهانه 26 میلیون تومان، «متخصص جراح چشم» 30 میلیون تومان، «متخصص زنان و زایمان» 31 میلیون تومان، «متخصص گوش و حلق و بینی» 32 میلیون تومان، «جراح قلب» 38 میلیون تومان، «متخصص ارتوپدی» 49 میلیون تومان و «جراح مغز و اعصاب» 65 میلیون تومان ماهانه درآمد دارند.»
با این حال، مجید کماکان با حرف هایی قائم مقام وزیر بهداشت درباره غلط بودن مقایسه ها موافق است و به زاویه هایی دیگری اشاره می کند: «من هم به عنوان یک پزشک متخصص از بی ضابطه بودن مراجعه مردم به پزشکان متخصص گله مند هستم. به عنوان مثال چرا یک پزشک متخصص قلب در همین شهر روزی 40 بیمار را ویزیت می کند اما پزشکی دیگر با همین تخصص، در همان محله و در شرایط مشابه کمتر از 10 مراجعه کننده در روز دارد، طوریکه درآمدش به سختی کفاف هزینه های مطب و زندگی روزمره را می کند. مگر نه اینکه در همین آمریکا و اروپایی که در اظهار نظر مسئولان یاد شده به آن اشاره شده است سرانه ویزیت تعداد بیماران برای هر پزشک مشخص است و هیچ پزشکی اجازه ندارد بیشتر از آن بیمار ویزیت کند.»
او می افزاید: «همواره در 35 سال گذشته در مقاطع حساس مانند انتخابات یا هر زمان دیگر که نیاز به توجه عمومی و حساس کردن جامعه به روی مسایل خاص از جمله وضعیت نابسامان درآمد پزشکان وجود دارد این بحث ها مطرح و پس از روانه شدن آقایان به کرسی های مورد نظر همه چیز به فراموشی سپرده می شود.»
به باور این پزشک متخصص، اینکه چرا تاکنون مسئولان بهداشت و درمان و اقتصاددانان نتوانسته اند نرخ واقعی برای ارایه انواع خدمات پزشکی در ایران براساس واحد پول داخلی یعنی ریال و شرایط موجود جامعه تعیین کند جای سوال دارد: «مسئولان به دلایل کسب منافع شخصی نمی خواهند این عدد و رقم ها براساس واقعیات جامعه استخراج شود و به جای آن با جوامع توسعه یافته آمریکایی و اروپایی که فاصله بسیار با ما دارند، برآورد می شود.»
مجید می افزاید: به عنوان مثال دکتر قاضی زاده وزیر بهداشت دولت روحانی عمل لیزیک چشم در بیمارستان های تهران را که قیمت آن 70 هزار تومان است، با 400 هزار تومان حق عمل انجام می دهد. وی شاید یکی از منصف ترین متخصصان چشم ایران باشد و متخصصان دیگر بیشتر از این می گیرند.»
رضا، متخصص روانپزشکی نیز در این رابطه می گوید: »ارایه این عدد و رقم ها به شدت گمراه کننده و برای تهییج افکار عمومی جامعه است. چرا که واقعیت جامعه پزشکی در ایران چیزی غیر از اینهاست.»
وی می گوید: در ایران برای اینکه یک نفر پزشک متخصص شود باید زمانی بین 22 تا 25 سال را مشغول تحصیل باشد، در حالی که در طول این دوره زمانی هیچ حمایت اجتماعی و اقتصادی مکفی برای تامین هزینه های زندگی و تحصیل نمی شود. در حالی که در آمریکا و اروپا کمک هزینه های تحصیلی به دانشجویان و یا ساعات اجازه کار کفاف تامین هزینه های جاری روزمره در حد متوسط را به آنها می دهد.»
او می افزاید: «در همین کشورهایی که درآمد پزشکانش با ایران مقایسه شده، دولت ها و بیمارستان ها انواع حمایت های علمی از جمله حضور در سمینارها و کنفرانس های بین المللی را برای متخصصانش در نظر می گیرد اما پزشک ایرانی باید با هزینه شخصی خود و بدون حمایت دولت در این سمینارها حاضر شود.»
این روانپزشک با تاکید بر اینکه این نوع مقایسه ها کاملا عوام فریبانه است، می گوید: «اگر کسانی که امروز مدعی 7 برابر بودن درآمد پزشکان بخش خصوصی هستند پس چرا هر سال همزمان با افزایش نرخ تعرفه های بخش خصوصی، تعرفه های دولتی را هم افزایش می دهند، به عنوان مثال همین امسال تعرفه ها در هر دو بخش 15 درصد بیشتر شده است.»
او که هم در یک بیمارستان دولتی بیماران را ویزیت می کند و هم در مطب خصوصی، می افزاید: این در حالیست که ارایه خدمات یک پزشک در این دو بخش قابل مقایسه نیست. به عنوان مثال من در یک شیقت در بیمارستان دولتی ملزم به ویزیت 30 بیمار اعصاب و روان و نیازمند مشاوره هستم اما آیا می توان در یک نوبت کاری این خدمات را به 30 بیمار در حد استاندارد ارایه کرد. مسلما پاسخ منفی است. در حالی که در یک شیفت کاری در مطب 5 – 6 بیمار را ویزیت کرده و به هر کدام خدمات مناسب ارایه می دهم بنابراین طبیعی است که بیمار هزینه بیشتری را صرف می کند.»
وی ضمن انتقاد از تبلیغات گسترده دولت در بحث بیمه همگانی، این موضوع را فریب کاری دولتمردان می شمارد: «خدماتی که در این نوع بیمه به بیمه شدگان ارایه می شود بسیار محدود و شامل دسترسی به حداقل خدمات پزشکی آن هم در کیفیت بسیار پایین است. بنابراین انتقادها و بحث های دولتمردان یکجانبه گرایانه و توام با عوام فریبی است.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
توصیه سازمان بهداشت جهانی برای نامگذاری بیماری‌ها

سازمان بهداشت جهانی (WHO) گفته است بیماری های جدید انسان باید به شیوه‌ای نامگذاری شود که از لحاظ اجتماعی قابل قبول باشد و موجب رنجیدگی مردم و کشورها نشود. این سازمان توصیه کرده است برای امراض انسانی از نام حیوانات استفاده نشود.
سازمان بهداشت جهانی دستورالعملی پیشنهادی برای دانشمندان و رسانه‌ها در انتخاب نام بیماری ها تهیه کرده است.
این سازمان می گوید "سندرم تنفسی خاورمیانه" و "آنفولانزای اسپانیایی" نمونه هایی هستند که باید از کاربرد آنها خودداری شود، به این دلیل که در ترکیب آنها اسم مکان های خاص وجود دارد.
در عوض، نام ها باید شامل اصطلاحات کلی باشند که "تلفظشان آسان است".
سازمان بهداشت جهانی گفته است در سال های اخیر چند بیماری عفونی جدید پیدا شده که نام برخی از آن ها باعث "انگ زدن" به بعضی فرهنگ ها و مناطق شده است.


واکنش‌های قومی و مذهبی
دکتر کیجی فوکودا، دستیار مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در مسایل امنیت بهداشتی گفت: "این موضوع ممکن است بی‌اهمیت به نظر برسد، اما نام بیماری برای افرادی که به طور مستقیم تحت تاثیر آن قرار می‌گیرند واقعا مهم است."
دکتر فوکودا گفت نام برخی بیماری ها موجب واکنش شدید اعضای جوامع مذهبی یا قومی خاص شده است.
او می افزاید این نام ها همچنین موانعی برای سفر و تجارت و داد و ستد ایجاد کرده و در مواردی هم باعث کشتار غیر ضروری حیوانات شده است: "این می تواند پیامدهای جدی برای زندگی انسان ها و معیشت آن ها داشته باشد."
این سازمان توصیه می کند اصطلاحات طولانی قبل از رسمی شدن باید بررسی شوند.
همین طور از استفاده نام بیماری هایی که ایجاد ترس می کنند یا اسم افراد را شامل می شود، مانند بیماری کروتسفلد جاکوب، یا این که به مشاغل خاص اشاره می کنند، مثل بیماری لژیونر، باید اجتناب شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
قلمی برای تشخیص بیماری

مهر : محققان امریکایی از جوهر زیستی خبر داده اند که با کشیدن آن روی پوست می توان به اندازه گیری گلوکز خون پرداخت.
محققان سن دیه گو دانشگاه کالیفرنیا موفق به طراحی قلمی منحصر به فرد با مصارف متفاوت شده اند. آنزیم های خاصی در این جوهرها به کار رفته اند که از میان آنها می توان به مواردی مانند پلی اتیلن گلیکول (با خاصیت چسبندگی)، پودر گرافیت (تبدیل جوهر به یک رسانای الکتریکی) یا کیتوسان و زایلیتول (تثبیت کنندگی خاصیت آنزیم) را نام برد.
این مواد نه تنها هیچ ضرری برای پوست انسان نداشته بلکه تا ۵۰۰ بار نیز می توان به اندازه گیری قند خون پرداخت. با کمک این جوهر زیستی بدون اینکه از افراد دیابتی خونی گرفت، به سادگی می توان گلوکز خون را اندازه گیری کرد. این جوهر زیستی علاوه بر اینکه می تواند به اندازه گیری قند خون بپردازد، با کشیدن آن روی برگ های درختان نیز قادر به تشخیص میزان آلودگی هوا است.
محققان معتقدند با استفاده از این جوهر زیستی و کشیدن آن روی دیوار نیز می توان به محل نشت گاز پی برد.


=====================

دختر ۱۹ ساله در بدن کودک دو ساله


العالم : دختر 19 ساله هندی که از نقص مادرزادی رنج می برد در بدن یک کودک دوساله زندگی می کند.
«جیریجا سرینیواس» دختر 19 ساله هندی که در ایالت بنگلور به دنیا آمده، از لحاظ قامت در حد یک کودک دو ساله است و قادر به تحرک زیاد نیست اما هنر خاصی در نقاشی کشیدن دارد.
هرچند پزشکان درباره حرکت تند سرش به او هشدار داده اند زیرا ممکن است به دلیل سنگینی سر نسبت به بدن با شکستگی مواجه شود اما وی با وجود داشتن این نقص مادرزادی بیشتر کارهای شخصی خود را به تنهایی انجام می دهد و کمتر از والدین خود کمک می گیرد.
جیریجا ترحم دیگران را نپذیرفته و تصمیم گرفته است که با پرورش دادن استعداد خود در نقاشی و فروش تابلو، هزینه های خود را تامین کند، مخصوصا که خانواده او وضع مالی مناسبی ندارند.
مادر جیریجا می گوید: وقتی دخترش به دنیا آمد مانند سایر کودکان نبود و این امر نگرانی و ترس مادر را در مورد آینده دختر بیشتر کرد، اما حالا او امیدوار است که هنر دخترش به تمام دنیا ارائه شود و به او در ساختن یک زندگی مستقل کمک کند.
جیریجا می گوید: به خاطر وضعیت جسمانی و عدم توانایی برای رفتن به مدرسه ناراحت نیست زیرا در هر صورت علاقه ای به درس خواندن ندارد اما می خواهد رویای خود را برای تبدیل شدن به یک هنرمند معروف تبدیل به واقعیت کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ژن بسیار مؤثر در فشارخون بالا با همکاری دانشمند ایرانی کشف شد

تیمی از دانشمندان با همکاری دکتر «رامین نراقی» دانشمند ایرانی مرکز تحقیقات بالینی آلمان، ژن مسؤول فشار خون ارثی (فشار خون بالا) را کشف کردند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، این ژن، همزمان عامل نوعی نقص اسکلتی به نام brachydactyly نوع E است که مشخصه بارز آن، انگشتان کوتاه دست و پاست.
دانشمندان پس از 20 سال تحقیق و مطالعه، ژن عامل این سندروم نادر را شناسایی کرده‌اند؛ این سندروم چنان بر فشار خون اثر جدی و زیاد می‌گذارد که در صورت عدم‌درمان، پیش از سن 50 سالگی منجر به مرگ فرد می‌شود.
تیم علمی با مطالعه شش خانواده که با یکدیگر هیچ خویشاوندی نداشتند، جهش‌های مختلفی را در ژن PDE3A شناسایی کردند. این جهش‌ها همواره به فشار خون بالا و استخوان‌های بی‌نهایت کوتاه به ویژه در استخوان‌های متاتارس و متاکارپ می‌انجامند.
این سندروم نخستین شکل فشار خون بالاست که بر جذب‌ دوباره نمک متکی نیست بلکه مستقیما به مقاومت رگ‌های خونی کوچک مرتبط است.
محققان بر این باورند که فشار خون در خانواده‌هایی که بررسی کرده‌اند، با جذب رژیم‌های پرنمک مرتبط نبود. محققان پیش از این بر سر این موضوع توافق داشتند که نمک بیش از حد در رژیم غذایی به کلیه‌ها آسیب می‌رساند و فشار خون را افزایش می‌دهد.
سلیویا بهرینگ، رهبر ارشد این تحقیق، به همراه نراقی و همکاران دیگرش نشان داده برای ایجاد شکل موروثی این نوع فشار خون، فقط رگ‌های خونی نقش دارند و کلیه‌ها نقشی ندارند.
جزئیات این تحقیق در مجله Nature Genetics ارائه شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
برای شروع پروژه جهانی ساخت آنتی‌بیوتیک جدید 'دو میلیارد دلار کافی است'

کارشناسانی که از سوی دولت بریتانیا مامور بررسی موضوع مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ها شده‌اند، در تازه‌ترین گزارش خود پیشنهادی را برای یک پروژه جهانی تحقیقات با مشارکت شرکت‌های بزرگ داروسازی، دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی مثل سازمان ملل ارائه کرده‌اند.
این گروه کارشناسی از اکتبر ۲۰۱۴ به درخواست دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا کار خود را آغاز کرده و این پیشنهاد را در گزارش تازه خود با عنوان "تضمین داروی جدید برای نسل‌های آینده؛ تولید آنتی‌بیوتیک" منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش، با در نظر گرفتن افزایش مقاومت به آنتی بیوتیک، "بین آنچه دنیا به آن نیاز دارد و کمیت و کیفیت آنتی‌بیوتیک‌های موجود در خط تولید تناسب وجود ندارد."
بنابراین باید "بدون اتکای صرف به بودجه های عمومی و انسان دوستانه، باید در تحقیق و توسعه آنتی بیوتیک، سرمایه گذاری تجاری صورت گیرد."
پیشنهاد این گروه برای ایجاد بازاری با سودآوری پایدار، تشویق تحقیقات اولیه است و برای این کار باید پول بیشتری صرف مراحل اولیه تحقیقات شود.
این گروه کارشناسی معتقد است اختصاص دو میلیارد دلار بودجه برای پنج سال، برای راه اندازی این پروژه جهانی کافی است تا تحقیقات "آسمان آبی" و ایده های خوب امکان رشد پیدا کنند و رابطه مستقیم سودآوری و تحقیقات "قطع" شود.
تحقیقات "آسمان آبی" یا تحقیقات پایه، تحقیقاتی هستند که با هدف پاسخگویی مستقیم به نیاز بازار یا صنایع انجام نمی‌گیرند بلکه تحقیقاتی نوآورانه هستند که در جستجوی راه‌ها یا تولیدات جدید و باز کردن عرصه های نو هستند.
از جمله این عرصه‌های نو که امید زیادی را برای غلبه بر مسئله مقاومت آنتی بیوتیکی ایجاد کرده تحقیق درباره "مقاومت شکن‌ها" است. این داروها در واقع باعث می‌شوند کارایی آنتی بیوتیک ها بیشتر شود و مکانیسم‌های مقاومت میکروب‌ها را بی‌اثر کند، این کار از تولید آنتی بیوتیک‌های جدید هزینه کمتری طلب می‌کند.
این بودجه دو میلیارد دلاری صرف تقویت تحقیقات آسمان آبی در تولید داروهای جدید خواهد شد و بیشتر این پول به دانشگاه‌ها و شرکت‌های کوچک بیوتکنولوژی خواهد رسید.
این گروه کارشناسی از شرکت‌های بزرگ داروسازی خواسته تا در تامین این بودجه با "منفعت اندیشی روشن‌نگر" مشارکت کنند و نگاهی فراتر از سود و زیان کوتاه مدت داشته باشند.
در گزارش قبلی این گروه هشدار داده شده بود که میکروب‌های مقاوم به آنتی بیوتیک تا سال ۲۰۵۰ می توانند باعث مرگ ۱۰ میلیون نفر در دنیا شوند که در مجموع ۱۰۰ تریلیون دلار خسارت مالی به جا خواهد گذاشت.
در حال حاضر فقط تعداد اندکی آنتی بیوتیک در دست تولید است در حالیکه نیاز جهانی برای آنتی بیوتیک های جدید وجود دارد و مقاومت به آنتی بیوتیک مشکلی جدی در درمان برخی عفونت‌هاست.
گونه‌های مقاوم به آنتی بیوتیک میکروب ها روز به روز گسترش بیشتری در دنیا پیدا می کنند و شمار آنتی بیوتیک های موثر بر آن دائما کمتر می شود.
اما شرکت‌های داروسازی علاقه‌ای به تولید آنتی بیوتیک‌های جدید ندارند و در بیست و پنج سال گذشته تقریبا هیچ رده تازه‌ای تولید نشده است.
داروهایی مثل آنتی بیوتیک که معمولا در دوره‌های کوتاه مصرف می‌شوند به اندازه داروهایی که فرد باید همیشه مصرف کند (مثلا داروهای فشارخون یا داروهای پایین ‌آورنده قند خون) سودآوری ندارند.
از طرف دیگر، برای آنکه به آنتی‌بیوتیک‌های جدید مقاومت ایجاد نشود، معمولا از آنها به عنوان خط اول درمان عفونت ها استفاده نمی‌شود و برای عفونت‌های مقاوم به درمان کنار گذاشته می‌شوند.
پس از چند سال که آنتی‌بیوتیک جدید به خط اول درمان یک عفونت خاص منتقل می‌شود، ممکن است موعد انقضای امتیاز انحصاری آن برای شرکت سازنده فرا رسیده باشد، به عبارت دیگر زمانی که فرصت فروش گسترده پیش می‌آید امتیاز منقضی شده و تمام شرکت‌های دیگر می‌توانند آن را به صورت ژنریک تولید کرده و با قیمت ارزان بفروشند.
این گزارش کارشناسی پیش‌بینی کرده با اجرای طرح در ده سال آینده ۱۵ آنتی بیوتیک جدید تولید خواه شد که حداقل چهار تای آن می‌توانند "تحولی" در مبارزه با عفونتهایی باشند که بیشتر از همه ایجاد نگرانی کرده‌اند.
همچنین تخمین زده شده یک برنامه جامع برای تغییر اساسی در تولید آنتی بیوتیک در مدت ده سال، بین ۱۶ تا ۳۷ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
این مبلغ، در یک بازه زمانی ده ساله، چیزی حدود "ده درصد هزینه‌ای است که سالانه در دنیا برای آنتی بیوتیک می‌شود، (۴۰ میلیارد دلار)."
"با در نظر گرفتن این که آنتی بیوتیک ها برای بسیاری از جنبه های درمان از جمله در جراحی و شیمی درمانی ضروری هستند، این هزینه زیادی نیست."
این گزارش تاکید کرده این پول باید زمانی پرداخت شود که محصولات تازه و مفید به بازار عرضه شده باشند نه اینکه پول مالیات دهندگان به عنوان یارانه پیشاپیش پرداخت شده باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چگونه جراحان توانستند توموری عظیم را از صورت زن فیلیپینی بردارند

تیمی متشکل از ۱۶ جراح استرالیایی در عمل جراحی ۱۴ ساعته توموری عظیم را به شکل کامل از صورت یک زن فیلیپینی برداشته و جان وی را نجات دادند، همچنین ضایعات استخوانی محل تومور را ترمیم کردند تا با این اعجاز در پزشکی انسانی را دوباره به زندگی باز گردانند؛



ماری جین گالن زن باردار فیلیپینی است که توموری در صورتش پدیدار شد. با اینکه تا سال ۲۰۱۳ اثری از این تومور در چهره‌اش دیده نمی‌شد اما تا پایان سال ۲۰۱۴ تومور به سرعت رشد کرده و تقریباً نیمی از دهان وی را مسدود کرده بود. خوشبختانه در این تومور ریشه‌ی سرطانی دیده نمی‌شد اما به دلیل بد شکل کردن چهره‌، ماری جین نمی‌توانست در مکان‌های عمومی ظاهر شود و تقریباً همیشه در خانه پنهان می‌شد. اما بد شکل شدن چهره تنها اثر این تومور نبود، مسئولان بیمارستان سنت وینسنت در ملبورن استرالیا متوجه شدند که با ادامه‌ی رشد این تومور امکان مسدود شدن راه بلع و تنفس ماری جین وجود دارد. دکتر وِین موریسون جراح ارشد این بیمارستان می‌گوید:

برای اولین بار بود که با توموری به این بزرگی مواجه میشدم، تومور به سرعت در حال رشد بود و به زودی مانع تنفس میشد.

در این عمل جراحی ۱۴ ساعته، ۱۶ متخصص در سه گروه بیهوشی، متخصصان سر و گردن و جراحان میکروسکوپی همزمان مشغول به کار شدند. برداشتن تومور به تنهایی فقط دو ساعت طول کشید اما بازسازی با ظرافت بخش‌های از بین رفته چیزی بود که بیشترین زمان این جراحی را به خود اختصاص داد. جراحان قسمتی از استخوان نازک پای ماری جین به نام فیبولا یا نازک‌نی را برداشته و شکل دادند تا بتوانند آن را جایگزین استخوان از بین رفته‌ی فَک بکنند، همچنین سرخرگ‌ها و سیاه‌رگ ها را از بازو و پا برداشتند تا به بخش‌های بازسازی شده‌ی صورت پیوند بزنند. در همین زمان متخصصان سر و گردن عمل نای شکافی را انجام می‌دادند زیرا تا مدت‌ها پس از عمل جراحی، گردن و صورت کاملاً متورم خواهد بود و امکان تنفس طبیعی وجود نخواهد داشت. همانطور که در ویدئو مشاهده خواهید کرد بهبودی ماری جین تنها چند هفته پس از جراحی شگفت انگیز است. دکتر موریسون می‌گوید:

ماری جین بسیار خوشحال است و چهره‌اش در مقایسه با قبل بسیار زیبا شده است.

برای خانواده‌ی گالن در فیلیپین بازگشت دوباره‌ی ماری جین به زندگی باور‌نکردنی است، این موفقیت نه تنها زندگی دوباره‌ای به او داده بلکه آینده‌ی دخترش نیکول را نیز تغییر خواهد داد. ماری جین می‌گوید:

تا قبل از این در تاریکی بودم، حالا در آینده‌ی من یک نور وجود دارد، حالا من خوشحال هستم.

هزینه‌ی این جراحی توسط بیمارستان سنت وینسنت و قسمتی از کمک کارکنان آن تأمین شده است. توضیحات بیشتر را می‌توانید در ویدئوی زیر ببینید؛ توجه داشته باشید که تنها چند هفته از جراحی گذشته است و هنوز صورت ماری جین گالن متورم است.


دانلود ویدئو

به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
درمان نابینایی با کمک مهندسی ژنتیک


نابینایی موروثی که در اثر از بین رفتن سلول‌های حساس به نور چشم به وجود می‌آید، دید میلیون‌ها انسان را در سرتاسر جهان مختل کرده و یا از بین برده‌است.
براساس گزارش ساینس‌دیلی، اگرچه دراثر این بیماری سلول‌های حساس به نور از بین می‌روند،‌اما سلول‌هایی که در لایه‌های عمیق‌تر شبکیه چشم قرار گرفته‌اند و معمولا نسبت به نور حساس نیستند،‌دست‌نخورده و سالم باقی می‌مانند.
رویکرد درمانی جدیدی که مبتنی بر تکنولوژی اپتوژنتیک ایجاد شده، به واسطه معرفی ژن‌های حساس به نور به این سلول‌های سالم شبکیه چشم آنها را به جایگزین‌هایی برای سلول‌های مرده تبدیل کرده و بینایی را احیا کند.
با این‌همه چند عامل امکان‌پذیر بودن این شیوه درمانی بالینی با استفاده از پروتئین‌های حساس به نوع معمول را محدود ساخته‌اند، زیرا این پروتئین‌ها نیازمند دریافت نوری بسیار شدید و مضر هستند و یک مکانیزم سیگنال‌دهی خارجی را درون سلول‌های شبکیه به کار می‌بندند.
مطالعه‌ای جدید که توسط محققان دانشگاه برن انجام گرفته نشان می‌دهد چگونه می‌توان این تکنیک جدید درمانی را به کاربری پزشکی نزدیک‌تر ساخت. هدف از اجرای این مطالعه انجام مهندسی سلولی به شیوه‌ای بود که سلول‌ها با مکانیزم‌ سیگنال‌دهی موجود حداکثر همخوانی را بیابند درحالی که تمامی قابلیت‌های پروتئین‌های حساس به نور از قبیل سرعت تشخیص بالا و مقاومت در برابر شدت نور را حفظ می‌کنند.
این پروتئین ترکیبی حساس به نور Opto-mGluR6 نام داشته و از دو پروتئین تشکیل شده‌است که می‌توان آنها را درون شبکیه چشم یافت، یکی در ملانوپسین،‌ منطقه‌ای که نور را حس می‌کند و دیگری در بخش سیگنال‌دهنده یا همان گیرنده mGluR6.
محققان این پروتئین را به گونه‌ای مهندسی کرده‌اند که با سلول‌های درون شبکیه سازگاری بیشتری داشته‌باشد و بتوان آنها را با کمک محرک‌های طبیعی فعال ساخت. دستاوردی که می‌تواند تکنیک‌های درمانی اپتوژنتیکی را یک قدم به آزمایش‌های انسانی و بالینی نزدیک‌تر سازد.
به گفته محققان این درمان جدید از توانایی احیای بینایی در بیمارانی که از هر نوع نابینایی ناشی از تخریب گیرنده‌های نوری در عذابند، برخوردار است. دانشمندان در آزمایش‌های خود دریافتند با معرفی این پروتئین جدید به سلول‌های شبکیه چشم موش می‌توانند دید در روز موش را احیا کنند.
از مزیت‌های درمان جدید می‌توان به این نکته اشاره کرد که بیمار قادر خواهد بود در نور روز به راحتی و بدون نیاز به تشدید‌کننده‌های نوری یا عینک‌های مخصوص محیط اطرافش را ببیند.
محققان همچنین معتقدند کارایی این تکنیک درمانی جدید فراتر از درمان نابینایی است، زیرا گیرنده پروتئنی یبه کار گرفته شده در این درمان یکی از اعضای خانواده انتقال‌دهنده‌های عصبی هستند که داروسازان از آنها برای درمان درد‌های مزمن، افسردگی و صرع استفاده می‌کنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 57 از 62:  « پیشین  1  ...  56  57  58  ...  62  پسین » 
علم و دانش

Medical News | اخبار پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA