ارسالها: 642
#615
Posted: 5 Feb 2019 00:33
معاون مرکز تحقیقات وزارت بهداشت مطرح کرد:
سرطان هرسال جان 110 هزار نفر در کشور را به بازی میگیرد
۱۰ درصد ایرانیان بالای ۴۰ سال از مواد مخدر تریاک استفاده می کنند که خود این عامل مهمی در بروز سرطان است
سرطان هرسال جان 110 هزار شهروند در کشور را به بازی می گیرد اگر چه از این تعداد 76 هزار نفر با تشخیص و درمان های به موقع می توانند بر این بیماری غلبه کرده و به زندگی خود ادامه دهند و تعداد قابل توجهی به میزان 56 هزار نفر نیز مغلوب این بیماری شده و جان خود را از دست می دهند.
در سال 2007 در ایران ۳۸ هزار مرگ رخ داده است که ۱۶ درصد آن از بیماری سرطان بوده است .
ملک زاده رژیم غذایی نامناسب، چاقی ،عدم تحرک، مصرف مواد الکلی و مواد مخدر را علل بروز سرطان دانست و گفت: به طور کلی عوامل سرطلان به سه دسته مصرف دخانیات، عفونت ها و رژیم غذایی نامناسب تقسیم می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در ایران سوتغذیه نداریم بلکه مصرف غلط مواد غذایی داریم،گفت: ۳۵ درصد سرطان ها در ایران غذایی مصرفی اضافی ، چاقی و ۹۰ درصد عدم تحرک کافی است .
سالم خبر
مراقب نوع تغذیه و سبک زندگی تون باشید، سرطان شوخی نداره ها
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ارسالها: 1796
#616
Posted: 5 Feb 2019 00:59
limoshirin65: دختر جوانی برای خارج کردن کیستی که در شکم داشت در یکی از بیمارستان های خصوصی اصفهان بستری شده بود اما پس از جراحی مشخص شد که پزشک متخصص سرشناس اصفهانی در اشتباهی عجیب به جای کیست، تنها کلیه بیمار را از بدنش خارج کرده و دختر جوان از این پس باید دیالیز شود!
آخه مگه میشه یه دکتر فرق کلیه و کیست رو نفهمه
گل بگیرن در اون دانشگاهی که این ازش مدرک گرفته .
اندوه بزرگی ست انبوه انتظار
ارسالها: 7173
#617
Posted: 5 Feb 2019 01:41
Evil_Dead
عزیزم دکتری که کارت خوان سیار با خودش تو اتاق عمل میبره،سر عمل جراحی با بسازبفروشش بر سر قیمت سرامیک و سیمان بحث میکنه و ده نفر پرسنل اتاق عمل رو یکساعت و نیم معطل خودش میکنه تا اس ام اس بانکیش بیاد هیچ عجیب نیست که کلیه رو با کیست اشتباه بگیره.
💔تو زمستون داره چشمات...❤️🩹
ارسالها: 1460
#618
Posted: 29 Jun 2019 11:40
داروی فشار خون، آلزایمر را هم درمان میکند
تغییرات در جریان خون مغزی، شامل کاهش آن در ابتدای ابتلا به بیماری آلزایمر رخ میدهد و میتواند پیشرفت بیماری را شتاب بخشد. در مطالعهای که در مجلهی Hypertension به چاپ رسیده است، استفاده از داروی «نیلوادیپین» بهعنوان یک متوقفکنندهی کانالهای کلسیمی برای درمان فشار خون بالا، در افرادی که دچار بیماری آلزایمر بودند، بدون اینکه تاثیر دیگری بر مغز بگذارد، باعث افزایش جریان خون مغزی در ناحیهای که مرکز حافظه و یادگیری است، شد.
دکتر «جورگن کلاسن» از دانشگاه رادبود و همکارانش تلاش کردند که بفهمند آیا نیلوادیپین میتواند به درمان بیماری آزایمر کمک میکند یا خیر؟ داشمندان ۴۴ شرکتکننده را به صورت تصادفی انتخاب کردند تا تعدادی از آنها به مدت شش ماه نیلوادیپین مصرف کنند و بقیهی افراد داروی تلقینی بخورند. در ابتدای مطالعه و پس از شش ماه، دانشمندان جریان خون به نواحی خاص مغز را با استفاده از روش تصویربرداری رزونانس مغناطیسی اندازهگیری کردند.
نتایج نشان داد که جریان خون به هیپوکامپ در افرادی که نیلوادیپین مصرف کرده بودند تا ۲۰ درصد در مقایسه با دیگر افراد بیشتر شده است. جریان خون به دیگر نواحی مغز تغییری نکرده است. فشار خون سیستولیک این افراد نیز به طور متوسط ۱۱.۵ میلیمتر جیوه کاهش داشته است. دکتر کلاسن میگوید: «این روش درمانی برای فشار خون بالا بسیار کارآمد است، زیرا به نظر نمیرسد جریان خون به سمت مغز را کاهش دهد؛ چرا که این کار بیشتر از سود میتواند ضرر داشته باشد. هر چند که هیچ درمان دارویی، بیخطر نیست، ولی درمان دارویی برای فشار خون بالا برای سلامت مغز بیمارانی که مبتلا به آلزایمر هستند، میتواند خیلی مهم باشد.»
شرکتکنندگان در این مطالعه از بین افرادی که بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ در تحقیق بزرگتری در همین زمینه دربارهی افرادی که ابتلای خفیف به آلزایمر دارند، غربال شده بودند. در مطالعهی قبلی تآثیر دارو بر جریان خون به مغز اندازهگیری نشده بود. به طور کل و با بررسی دادههای مربوط به گروه بزرگتر شرکتکنندگان میتوان گفت که نیلوادیپین سود قابل توجهی نداشته است، ولی به هر حال گروه کوچکی از بیماران که دارای علائم ملایمی از بیماری بودند از این دارو سود بردند. دکتر کلاسن میگوید: «در آینده باید دریابیم که آیا بهبود جریان خون به هیپوکامپ میتواند یک درمان پشتیبان برای کم کردن سرعت پیشرفت آلزایمر در مراحل ابتدایی آن باشد یا خیر؟»
نوشته: SciNews
ترجمه: امید محمدی – مجله علمی ایلیاد
مرد=زن
جداسازیهای جنسیتی توهین به انسانیت است
ارسالها: 1460
#619
Posted: 22 May 2020 03:54
رفتار جدید و مرموز ویروس کرونا در چین
دوره نهفتگی و بیماری کرونا در مبتلایان جدید در چین طولانی تر شده است.. مبتلایان در شمال شرق چین با افرادی از روسیه تماس داشته اند.
یک پزشک متخصص چینی هشدار داده رفتار ویروس کرونا در منطقه شمال شرق چین که کانون جدید شیوع این ویروس در چین است، تغییر کرده است.
به نقل از خبرگزاری "بلومبرگ"، دکتر "کیو هایبو" پزشک کارشناس دارویی عضو کمیسیون بهداشت ملی چین در مصاحبهای با تلویزیون دولتی چین از رفتار متفاوت و خطرناک ویروس کرونا در منطقه شمال شرق چین خبر داده و گفته بیماران مبتلا به کرونا در این منطقه از چین دوره نهفتگی و زمان بیماری طولانیتری را در مقایسه با موجچ نخست اپیدمی و بیماران شهر ووهان چین، تجربه میکنند.
به گفته این پزشک چینی دوره طولانیتر نهفتگی که تا حدود 3 هفته است، خطر شیوع بیشتر ویروس و ابتلای خوشهای خانوادهها را به دنبال دارد، چون فرد ناقل بدون داشتن علامت و بدون اینکه احساس بیماری کند، ویروس را برای مدت زمانی طولانیتر در دوره نهفتگی در محیط اطراف خود پخش میکند.
او همچنین از ابتلای طولانیتر بیماران دو استان شمال شرقی "جیلین" و "هیلونگجیانگ" به ویروس خبر داده و گفته بیماران کرونایی در این 2 استان شمال شرقی چین ویروس را برای مدت زمان طولانیتری حمل میکنند و بهبودی آنها مدت زمان بیشتری میطلبد.
همچنین به گفته این پزشک متخصص چینی مبتلایان به ویروس کرونا در این منطقه از چین همگی تنها دارای علایم تنفسی هستند و دیگر علایم از قبیل قلبی، کلیوی و گوارشی در آنها دیده نشده است.
دکتر هایبو که پیشتر به عنوان پزشک متخصص برای مهار اپیدمی کرونا به شهر ووهان اعزام شده بود، گفت: " در طول دو هفته گذشته 46 مورد جدید در این 2 استان گزارش شده است كه در سه شهر " شولان"، "جیلین" و "شنگ یانگ" در دو استان گسترش یافته است."
دولت چین از زمان شیوع موج جدیدی از ابتلا به ویروس کرونا این 2 استان را با جمعیتی بالغ بر 100 میلیون نفر در قرنطینه قرار داده است.
همچنین گزارشهای اولیه حاکی است نخستین ناقلان جدید ویروس کرونا در این منطقه از چین از کشور روسیه به این 2 استان چین آمدهاند.
مساله جهش ویروس کرونا و رفتار متفاوت و متغیر این ویروس در کشورها و مناطق مختلف دنیا یکی از چالشهای بزرگ متخصصان و کارشناسان تولید واکسن در سرتاسر دنیاست. هم اکنون بیش از 80 تیم کاری در کشورهای مختلف دنیا مشغول تحقیق برای ساخت واکسن کرونا هستند، اما به گفته کارشناسان جهشهای احتمالی ویروس میتواند کار تیمهای ساخت واکسن را مشکل و پیچیدهتر و یا حتی غیرممکن کند.
منبع: عصر ایران
مرد=زن
جداسازیهای جنسیتی توهین به انسانیت است
ارسالها: 1460
#620
Posted: 7 Jun 2023 20:08
معکوس کردن ۱۰۰ درصدی روند اماس با ریزذرات
پژوهشگران از روش درمانی استفاده از ریزذرات برای معکوس کردن تخریب غلاف محافظ سلولهای عصبی در موشهای مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس یا اماس استفاده کردهاند و موفق شدند به موفقیت صد درصدی برسند و یک سوم از آنها را نیز کاملا درمان کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، یک مطالعه جدید با استفاده از ریزذرات برای افزایش تعداد سلولهای ایمنی «خوب»، آسیب سلولهای عصبی را در موشهای مبتلا به علائم بیماری تصلب پراکنده یا مولتیپل اسکلروزیس(MS) معکوس کرد و بیش از یک سوم از آنها را درمان کرد.
این یافته این پتانسیل را دارد که منجر به درمانهای جدید، نه تنها برای بیماری مولتیپل اسکلروزیس، بلکه برای سایر بیماریهای خودایمنی مانند دیابت نوع ۱ شود.
مولتیپل اسکلروزیس یا اماس، یک بیماری خودایمنی غیرقابل درمان است که توسط سلولهای ایمنی بدن ایجاد میشود که به اشتباه به اعصابی که اطلاعات را به مغز و نخاع میفرستند، حمله میکند. این بیماری نزدیک به ۳ میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است.
تصلب پراکنده یا اماس به معنی سفت شدگی بافتهای بدن است که با نام اختصاری MS شناخته میشود و یک بیماری التهابی است که در آن غلافهای میلین سلولهای عصبی در مغز و نخاع آسیب میبینند. این آسیبدیدگی میتواند در توانایی بخشهایی از سیستم عصبی که مسئول هدایت هستند، اختلال ایجاد کند و موجب به وجود آمدنِ علائم و نشانههای زیاد جسمی شود.
اماس به چند شکل ظاهر میشود، علائم جدید آن یا به صورت عود مرحلهای (به شکل برگشتی) یا در طول زمان (به شکل متناوب) اتفاق میافتد. ممکن است در بین عود، نشانه بیماری به کلی از بین برود؛ با این وجود مشکلات عصبی دائمی به ویژه با پیشرفت بیماری در مراحل بعدی به طور مداوم اتفاق میافتد. اگرچه علت این بیماری مشخص نیست، اما مکانیزم اصلیِ برای آن آسیب زدن توسط سیستم ایمنی بدن یا اختلال در سلولهای تولیدکننده غلاف میلین است.
دلایل ارائه شده در مورد این مکانیزمها شامل عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی مانند عفونت است. معمولاً اماس بر اساس نشانهها و علائم و نتایج آزمایشهای پزشکی تشخیص داده میشود. پیشترها درمان مشخصی برای اماس وجود نداشت تا این که پژوهشگران کانادایی در درمان آن به موفقیتهایی دست یافتند. درمانهای موجود به منظور بهبود عملکرد بدن پس از هر حمله و جلوگیری از حملات جدید صورت میگیرد.
اگر چه داروهایی که برای درمان اماس تجویز میشود، اندکی مؤثرند، اما دارای اثرات جانبی نیز هستند که تحمل آنها دشوار است. با وجود اینکه شواهدی در مورد اثربخشی درمانهای جایگزین اماس وجود ندارد، بسیاری از مردم به دنبال آن درمانها هستند. پیشبینی نتیجه دراز مدت این درمانها بسیار دشوار است، اما نتیجه قابل قبول بیشتر در زنان، افرادی که در سنین پایینتر به این بیماری مبتلا شدهاند، افرادی که در آنها دورههای عود مشاهده میشود و افرادی که آنها در مراحل اولیه حملههای کمی را تجربه کردهاند، مشاهده میشود.
امید به زندگی افراد دارای اماس ۵ تا ۱۰ سال کمتر از دیگران است. از سال ۲۰۰۸، بین ۲ تا ۲٫۵ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شدهاند، این در حالی است که نرخ ابتلا در بخشهای مختلف جهان و در بین جوامع مختلف تفاوت آشکاری دارد. این بیماری به طور معمول در سنین ۲۰ تا ۵۰ سالگی و در زنان حدود ۳ برابر مردان اتفاق میافتد. اماس در سال ۱۸۶۸ توسط ژان-مارتین شارکو توصیف شد.
سلولهای T موثر بخشی از اولین خط دفاعی بدن در برابر این مهاجمان هستند. با این حال، در بیماری اماس، آنها نمیتوانند تشخیص دهند که غلاف چربی محافظ (میلین) که سلولهای عصبی را میپوشاند، بخشی طبیعی از بدن است و به آن حمله میکند و باعث التهاب و آسیب میشود. آسیب به میلین در انتقال تکانههای عصبی از سراسر بدن به مغز اختلال ایجاد میکند. سلولهای T تنظیمی (T regs) از طرف دیگر، به سرکوب التهاب بیش از حد در بیماریهای خودایمنی معروف هستند.
اکنون در یک مطالعه جدید، پژوهشگران از دانکده پزشکی جان هاپکینز از درمانی استفاده کردهاند که از طریق ریزذرات به موشهای مبتلا به علائم شبیه به اماس ارائه شده است که به عنوان درمانی برای این بیماری ناتوانکننده امیدوارکننده نشان داده است.
منطق آنها ساده بود: اگر آنها بر سلولهای «بد» با سلولهای «خوب» یعنی سلولهای T غلبه کنند، ممکن است سلولهای اثرگذار از تخریب غلاف میلین جلوگیری کنند.
جورجیو ریموندی یکی از نویسندگان همکار این مطالعه میگوید: ما روشی را برای «تعادل» سلولهای T که به سیستم عصبی مرکزی میرسند از تأثیرگذارها به سلولهای T تنظیمکننده یا T regs که سیستم ایمنی را تعدیل میکنند و نشان داده شده است که از واکنشهای خودایمنی جلوگیری میکنند، توسعه دادیم.
روش پژوهشگران شامل تزریق ریزذرات پلیمری زیستتخریبپذیر به بافت لنفاوی موشها برای ارائه سه عامل کلیدی درمانی بود. اولین مورد ادغام دو پروتئین، اینترلوکین-۲ بود که تولید و رشد سلولهای T را تحریک میکند و یک آنتیبادی که مکانهای اتصال خاصی را در اینترلوکین-۲ مسدود میکند، اما موارد مربوط به T regs را بهینه میکند.
دومی، ارائه مولکولی با یک قطعه پروتئین میلین (پپتید) روی سطح آن بود که سلولهای T تنظیم کننده اختصاصی میلین را انتخاب میکند که از پوشش سلول عصبی محافظت میکند.
سومی، داروی راپامایسین، یک سرکوب کننده سیستم ایمنی بود که تعداد سلولهای T موثر را کاهش میدهد.
سیستم لنفاوی بخشی از سیستم ایمنی بدن و شبکه بزرگی از عروق، غدهها، اندامها و بافتها است که سطح مایعات بدن را کنترل میکند و در برابر عفونتها دفاع میکند. مایعی که لنف نام دارد حاوی گلبولهای سفید است.
جردن گرین، نویسنده مسئول این مطالعه گفت: ما ریزذرات بارگذاری شده را در نزدیکی بافت لنفاوی تزریق میکنیم تا تولید و رشد T regs را تحریک کنیم و سفر آنها به سیستم عصبی مرکزی از طریق سیستم لنفاوی را تسهیل کنیم.
وی افزود: یافتههای مطالعه ما نشان داد که در همه موشهای ما، T regs فعالیت خودایمنی عوامل مؤثر بر میلین را متوقف کرد و از آسیب بیشتر به عصب جلوگیری کرد و به آنها زمان لازم برای بهبودی را داد.
این یافتهها پژوهشگران را تحت تاثیر قرار داد.
ریموندی میگوید: با استفاده از این روش درمانی بر روی موشهایی که برای نشان دادن علائمی که در انسانهای مبتلا به اماس مشاهده میشوند، پرورش یافتهاند، متوجه شدیم که میتوانیم رشد Tregs را افزایش دهیم و به طور همزمان تعداد تأثیرگذارها را کاهش دهیم و در نتیجه علائم مشابه اماس را در ۱۰۰ درصد موشها معکوس کنیم و حتی هیجانانگیزتر این که دستیابی به بهبودی کامل در ۳۸ درصد از آنها مشاهده شد. به عبارتی، بیش از یک سوم آنها درمان شدند و از شر این بیماری خلاص شدند.
پژوهشگران قصد دارند تا در آینده نزدیک اثربخشی این درمان ریزذررات جدید خود را روی بیماری اماس با مطالعات بیشتر با هدف مقابله با بیماری دیابت نوع ۱ که یکی دیگر از بیماریهای خود ایمنی است، تایید کنند.
جیمی اسپنگلر، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: موشهای مبتلا به دیابت نوع ۱ در ردیف اول بررسی خواهند بود. ما برای درگیر کردن و رشد T regs خاص برای سلولهای تولیدکننده انسولین در لوز المعده که توسط فعالیت خودایمنی این بیماری آسیب دیده یا تهدید شدهاند، پپتید میلینی را که استفاده میکنیم با یکی از آن سلولها مبادله میکنیم.
پژوهشگران معتقدند که درمان آنها پتانسیل درمان تعدادی از بیماریهای خود ایمنی را دارد.
گرین میگوید: باور این است که با هر بار تغییر پپتید ارائه شده میتوانیم درمان خود را برای مقابله با طیف گستردهای از بیماریهای خود ایمنی هدف قرار دهیم. ما امیدواریم که قبل از حرکت به سمت مطالعات ایمنی و اثربخشی در موشها که امیدواریم آزمایشهای انسانی آن نیز انجام شود، مجموعهای از درمانهای بالقوه آماده داشته باشیم.
این مطالعه در مجله Science Advances منتشر شده است.
مرد=زن
جداسازیهای جنسیتی توهین به انسانیت است