ارسالها: 297
#97
Posted: 9 Sep 2012 00:28
.::هشت ماده غذایی که میل جنسی شما را بالا می برد::.
.
سیب
خوردن سیب در طول روز با از بین بردن بوی بد دهان شما باعث میشود که شریک زندگیتان
بیشتر به شما نزدیک شود علاوه براین کلسترول شما را پایین می آورد.
مارچوبه
این گیاه خوشمزه سرشار از ویتامین هایی است که نقش کلیدی در ساخت هورمونها دارند.
موز
این میوه شامل آنزیمی برای تقوت میل جنسی در مردان است علاوه بر این درد مفاصل را نیز کاهش میدهد.
کرفس
این گیاه باعث آزاد شدن هورمونی در عرق و بوی بدن مردان میشود که زنان را به خود جذب میکند .
انجیر
این میوه دلپذیر به دلیل برخورداری از مقادیر بالای اسیدهای آمینه میل جنسی شما را شعله ور میکند.
سیر
بوی بد سیر را میتوانید با خوردن سیب از بین ببرید اا هرگز از خوردن آن صرف نظر نکنید چرا که سیر با افزایش جریان خون در اندامهای جنسی موجب تقویت قوای جنسی شما میشود.
صدف
حاوی روی بسیار بالا برای تولید تستوسترون در مردان است .
یامز وحشی
این گیاه باعث افزایش حساسیت آلت تناسلی میشود.
دیگر هیچ مزه ای دلچسب نخواهد بود...
من تمام حس چشاییم را...
روی لبانت...
جا گذاشته ام
ارسالها: 297
#98
Posted: 11 Sep 2012 17:37
۱۰ بیماری نادر در دنیا
تعدادی از این بیماری ها به قرار زیرند:
Leukoencephalopathy-PML
PML، اختلالی عصبی است که موجب تخریب میلین، غشای چربی محافظ سلول*های عصبی مغز و نخاع می*شود و به عنوان ماده سفید سیستم عصبی مرکزی (CNS) نیز شناخته می*شود. این بیماری بر اثر ویروسی به نام JV، به وجود می*آید. نام این ویروس از ابتدای اسم بیماری که اولین بار به آن مبتلا شد، گرفته شده است. این ویروس بسیار شایع است و در 85درصد جمعیت بزرگسال وجود دارد. در افراد سالم غیرفعال است و تنها زمانی که سیستم ایمنی بدن به شدت ضعیف شده باشد مثل کسانی که مبتلا به ایدز یا بدخیمی*های هماتولوژیکی هستند و در دریافت*کنندگان اعضای پیوندی که برای جلوگیری از عدم پذیرش عضو پیوندی، داروهای ایمنی- بازدارنده مصرف می*کنند موجب بیماری می*شود. از هر 200هزار نفر تقریبا یک نفر به PML مبتلا می*شود.
Paraneoplastic Neurologic Syndromes-PNS
سندروم عصبی پارانئوپلاستیک (PNS)، سیستم عصبی (مغز، نخاع، اعصاب و ماهیچه*ها) بیماران سرطانی را تحت*تاثیر قرار می*دهد. واژه paraneoplastic یعنی سندروم عصبی به دلیل خود تومور ایجاد نشده بلکه به دلیل واکنش*های ایمنی که تومور ایجاد می*کند به وجود می*آید. سیستم ایمنی نرمال بدن، این تومور را به عنوان مهاجم تصور می*کند. وقتی که این اتفاق می*افتد، سیستم ایمنی با استفاده از آنتی*بادی*ها و لنفوسیت*ها برای مقابله با این تومور، پاسخ دفاعی می*دهد. نتیجه این است که سیستم ایمنی خود بیمار باعث خسارات جانبی به سیستم عصبی می*شود که گاهی بسیار شدید است. در بسیاری از بیماران، آسیبی که از سوی این پاسخ ایمنی به سیستم عصبی می*رسد بسیار فراتر از آسیبی است که به تومور وارد می*شود. تاثیرات PNS گاهی دایمی بوده و گاهی به طور کامل مرتفع می*شود.
Dercum’s Disease
بیماری درکوم، اختلال بسیار نادری است که با رشد بافت چربی (لیپوماس) به صورت دردناک همراه است. این رشد عمدتا در بالای بازوها و ران رخ می*دهد و زیرجلدی است. درد همراه با این بیماری اغلب بسیار شدید است. بیماری درکوم در بزرگسالان و عمدتا زنان شایع بوده و گاهی با اضافه*وزن، افسردگی، بی*حالی و گیجی همراه است. علت دقیق بیماری درکوم نامشخص است.
Familial Idiopathic Basal Ganglia Calcifications) Fahr’s Disease)
بیماری Fahr یک اختلال عصبی همراه با رسوب کلسیم (کلسیفیکاسیون) و از دست دادن سلول*های مربوطه در نواحی خاصی از مغز مثل گانگلیون بازال است. این شرایط مرسوم به ایدیوپاتیک بازال گانگلیا کلسیفیکاسیون یا IBGC است چراکه هیچ توضیح واضحی برای چنین رسوب کلسیمی در این نواحی مغز (ایدیوپاتیک) وجود ندارد. علایم مربوطه شامل زوال تدریجی توانایی*های شناختی (دمانتیا) و از دست دادن مهارت*های حرکتی است. همزمان با تشدید بیماری، بیماران با فلج و از کارافتادگی به دلیل افزایش سفتی ماهیچه*ها و محدودیت*های حرکتی (فلج انقباضی) مواجه می*شوند.
Neuromyelitis Optica) Devic’s disease)
Neuromyelitis Optica که به عنوان بیماری Devic (DD) شناخته شده است، اختلالی مزمن در بافت عصبی است که همراه با عفونت عصب بینایی و عفونت نخاع (myelitis) است. دو نوع از این بیماری وجود دارد. در نوع اول که شیوع کمتری دارد، حملاتی در فواصل زمانی کوتاه وجود دارد اما بعد از اولین حمله، عمدتا تکرار می*شود. درنوع دوم که شایع*تر است، حملات تکراری رخ می*دهد و فاصله بین حملات ممکن است هفته*ها، ماه*ها یا سال*ها باشد.
Tardive Dyskinesia
Tardive Dyskinesia، اختلال عصبی حرکتی غیرارادی است که به دلیل استفاده از داروهای گیرنده دوپامین که جهت درمان مشکلات روانی یا گوارشی تجویز می*شوند، ایجاد می*شود. استفاده طولانی*مدت این داروها باعث ایجاد اختلالات بیوشیمیایی در منطقه*ای از مغز به نام جسم مخطط می*شود. دلیل ابتلا به این بیماری در برخی از کسانی که چنین داروهایی را مصرف می*کنند شناخته*شده نیست. Tardive
Dystonia Landau Kleffner Syndrome
سندروم (Landau Kleffner (LKS، باعث از دست دادن درک و بیان کلامی (آفازی) به دلیل اختلال شدید الکتروانسفالیک (EEG) است و اغلب منجر به تشنج می*شود.
Alpha-1-Antitrypsin Deficiency) A1AD)
نقص آنتی*تریپسین آلفا-1 (A1AD) اختلالی ارثی است که همراه با سطح پایین پروتئینی به نام آنتی*تریپسین آلفا-1 (A1AD) در خون است. این نقص منجر به مستعد بودن شخص به ابتلا به انواع بیماری*ها مخصوصا امفیزما، بیماری کبدی یا در موارد نادر، بیماری پوستی به نام پانی کولیتیس می*شود. نقص A1AD به پروتازها که نقش شکستن پروتئین را بر عهده دارند اجازه می*دهد به بافت*های مختلف بدن حمله کنند که منجر به تغییرات مخرب در شش*ها (emphysema) و آسیب به کبد و پوست می*شود.
Cyclic Vomiting Syndrome) CVS)
سندروم استفراغ گردشی (CVS)، اختلالی نادر است که همراه با حملات شدید تشنجی و استفراغ است. هر حمله ممکن است چند ساعت تا چند روز طول بکشد و بعد بیماران یک دوره بدون تشنج را سپری کرده و سپس این حملات دوباره آغاز می*شوند. علایم دیگر این بیماری، رنگ*پریدگی، بی*رمقی، دردهای شکم و سردرد است. در برخی از کودکان مبتلا این بیماری ت شدید شده و در برخی دیگر با افزایش سن به میگرن تبدیل می*شود. این بیماری بیشتر در کودکان مشاهده می*شود. دلیل اصلی این بیماری ناشناخته است.
(Spinal Muscular Atrophy (SMA
آتروفی عضلانی نخاعی (SMA) به اختلالات ارثی گفته می*شود که به دلیل از دست دادن سلول*های عصبی خاصی به نام نورون*های حرکتی ایجاد می*شوند. نورون*های حرکتی، ضربات عصبی را از مغز یا نخاع به ماهیچه*ها یا بافت*های غددی منتقل می*کنند. از دست دادن این نورون*ها منجر به ضعف فزاینده ماهیچه*ها و آتروفی خصوصا در شانه*ها و پشت می*شود
دیگر هیچ مزه ای دلچسب نخواهد بود...
من تمام حس چشاییم را...
روی لبانت...
جا گذاشته ام
ارسالها: 297
#99
Posted: 11 Sep 2012 17:38
بیماری بهجت چیست؟
«بهجت»، بيماري خودايمني است که زمينه ژنتيک دارد. اين بيماري تمام دستگاه هاي بدن از جمله مفاصل، پوست و مخاط، چشم، قلب و ريه، دستگاه گوارش، مغز و اعصاب و سيستم خوني را درگير مي کند.
ايران يکي از شايعترين مناطق دنيا براي ابتلا به اين بيماري است، تصريح کرد: بهجت جزو بيماري هاي شايع است. طبق مطالعات ILAR، WHO و COPCORD که در ايران انجام شده، شيوع اين بيماري 80 نفر در هر 100 هزار نفر جمعيت است.
استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکي تهران ادامه داد: بهجت يکي از بزرگترين و شايعترين بيماري هاي خودايمني در جهان محسوب مي شود که بيشتر در کشورهايي که اطراف جاده ابريشم هستند، ديده مي شود. هر چه از جاده ابريشم دور شويم شيوع اين بيماري کمتر مي شود، به طوري که در نيمکره جنوبي اين بيماري بسيار استثنايي است.
دواچي با بيان اين که به دليل افزايش مهاجرت، اين بيماري به نقاط ديگر جهان نيز نفوذ کرده، اظهار کرد: اين بيماري بيشتر در نژاد زردپوست و نژاد ترک ديده مي شود.
وي افزود: تحقيقات انجام شده در ايران نشان مي دهد که بيماري به وسيله نژاد ترک از شمال چين به ايران، ترکيه، جنوب اروپا و شمال افريقا نفوذ کرده و از طريق تنگه برينگ به قاره افريقا انتقال يافته و از شمال آمريکا تا آمريکايي جنوبي و برزيل نفوذ کرده است.
وي خاطرنشان کرد: يکي از بهترين مراکزي که در کشور ما مي تواند بيماري بهجت را تشخيص دهد، مرکز تحقيقات روماتولوژي در بيمارستان شريعتي است.
آفت دهان و التهاب چشم نشانه بيماري بهجت است
بيماري بهجت يک بيماري روماتيسمي است که در کشورهاي مسير جاده ابريشم مانند چين، ترکمنستان، ترکيه، عراق و ايران ديده مي شود و عامل ژنتيک در ابتلا به آن نقش مؤثري دارد.
اين عارضه خود را به صورت آفت دهان، آفت ناحيه تناسلي، جوش در پوست، التهاب چشم، درد مفاصل و التهاب روده نشان مي دهد و مهمترين تظاهرات آن آفت هاي مکرر دهاني و ناحيه تناسلي است.
در زمان حاضر بهجت ديگر بيماري وحشتناکي نيست چرا که زود تشخيص داده مي شود و درمان آن بخوبي قابل انجام و مؤثر است. تنها اشکال اين عارضه نابينايي است که گهگاهي در مبتلايان چشمي ديده مي شود به طوري که 20 درصد افرادي که درگيري چشمي اين عارضه را پيدا مي کنند نابينا مي شوند.
به نظر مي رسد شيوع آن از بيماري لوپوس بيشتر است و اين بيماري در مردان نسبت به زنان پيش آگهي بيشتر و شديدتري دارد.
بچه ها و سالمندان بسيار کم به اين عارضه مبتلا مي شوند چرا که بيماري با مسن تر شدن خود به خود خوب مي شود.
اگر اين بيماري چشم را مبتلا کند فرد بايد کورتون و داروهاي ضد روماتيسمي استفاده کند. اگر فرد به آفت مبتلا شود داروهايي وجود دارد و اگر گوارش فرد را درگير کند درمان کنترل کننده خاص خود را دارد.
: بيماري هاي روماتيسمي نياز به مصرف طولاني کورتون دارند که در کنار اين بيماري کلسيم به فرد داده مي شود، همچنين پوکي استخوان بيمار بررسي مي شود و در صورت وجود پوکي استخوان داروهاي آن به طور همزمان براي فرد تجويز مي شود.
ممکن است در طولاني مدت فرد به درد مفاصل دچار شود درد مفاصل که با تورم مفاصل همراه است معمولاً به کمک ديکلوفناک درمان مي شود و کوتاه مدت است.
مراکز درمان بيماري بهجت در ايران وجود دارد اما وجود اين مراکز و تعداد مراجعه کنندگان به آن گوياي شيوع آن نيست اما در ژاپن و کره به ازاي هر 100 هزار جمعيت 14 نفر مبتلا به اين بيماري مبتلا مي شوند البته در ايران آماري در اين زمينه نداريم.
دیگر هیچ مزه ای دلچسب نخواهد بود...
من تمام حس چشاییم را...
روی لبانت...
جا گذاشته ام