انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 24 از 72:  « پیشین  1  ...  23  24  25  ...  71  72  پسین »

Medical Content | مطالب پزشکی


مرد

 
احتمال بارداری ناخواسته در هر یک از روش‌های پیش‌گیری از بارداری چقدر است؟

http://postimage.org/

تقاطع: استفاده ناصحیح و ناکارایی روش‌های پیشگیری از بارداری، مهم‌ترین عوامل میلیون‌ها بارداری ناخواسته‌ای هستند که هر ساله در جهان اتفاق می‌افتد.
هنگامی که سخن از نرخ ناکارایی روش‌های پیشگیری از بارداری به میان می‌آید، معمولا اشاره به بازه زمانی ویژه‌ای دارد. در این میان، آن‌چه به دشواری می‌توان درباره آن نظر داد، نرخ شکست روش‌های ترکیبی در طول یک بازه زمانی است.
هرچه طول زمان استفاده از یک روش بیشتر باشد، احتمال بارداری ناخواسته افزایش می‌یابد، چنان‌که تکرار هر ریسکی، احتمال رخ‌داد آن را بالا می‌برد. این موضوع درباره تمام روش‌های پیشگیری از بارداری صدق می‌کند؛ حتی روش‌هایی که کم‌ترین درصد خطا را دارند و با بیشترین دقت به کار گرفته شده‌اند.
نمودارهای بالا احتمال بارداری ناخواسته را در هر یک از روش‌های پیشگیری از بارداری، تا ده سال، و در دو استاندارد نشان می‌دهد:
به کارگیری عادی: نشان‌دهنده اثربخشی در هریک از روش‌هایی است که متوسط زوج‌ها به کار می‌گیرند که همیشه درست یا مداوم نیست. روش‌ها به ترتیب اثربخشی از کم به زیاد در به کارگیری عادی مرتب شده‌اند. کمترین اثربخشی در روش «اسپرم‌کش» و بیشترین اثربخشی در روش «قرص‌های هورمون کاشتنی» دیده شده است. برای نمونه در خصوص استفاده عادی از کاندوم که هم‌چنان رایج‌ترین روش پیش‌گیری از بارداری به شمار می‌رود، در طول ده سال، از هر ۱۰۰ زن، ۸۶ زن دچار بارداری ناخواسته شده‌اند.
ترتیب اثربخشی به شرح زیر است (کم به زیاد): اسپرم‌کش، تقویم بازه باروری، اسفنج (پس از زایمان)، بیرون کشیدن (بیرون ریختن اسپرم)، کاندوم (زنانه)، کاندوم (مردانه)، دیافراگم (سرپوش)، اسفنج (پیش از زایمان)، قرص/حلقه/چسب ضدبارداری، دپو-پروورا (آمپول پروژسترون)، حلقه مسی، عقیم‌سازی زنانه، پیشگیری فوری (لوونورژسترول)، عقیم‌سازی مردانه، و قرص هورمونی کاشتنی.
به کارگیری ایده ال: اندازه‌گیری اثربخشی در هریک از روش‌ها، هنگامی که دقیقا مطابق دستور استفاده شود و مداومت داشته باشد. تعداد اندکی از زوج‌ها به ویژه در درازمدت می‌توانند بدون خطا از روش‌های پیشگیری از بارداری استفاده کنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بیشتر موارد ابتلای به سرطان نتیجه "بد شانسی" است

بی بی سی فارسی: تحقیقات جدید در زمینه ابتلای به انواع سرطان نشان می‌دهد که علت اصلی را باید در "اشتباه تصادفی" در نحوه تقسیم سلول‌های پایه جستجو کرد.
نشریه علمی ساینس ژورنال در شماره اخیر خود گزارش تحقیقات دو پژوهشگر آمریکایی به نام‌های برت ووگلستاین و کریستیان توماستی را منتشر کرده که گفته‌اند ابتلای به دو سوم از انواع سرطان‌ها بیشتر حاصل "بدشانسی" در جهش ژنتیکی است تا شرایط زندگی فرد، عوامل محیطی و وراثت ژنتیکی.
این مقاله با عنوان "تنوع در خطر سرطان در میان بافت‌ها می‌تواند توسط تعداد تقسیم سلول پایه تبیین شود" منتشر شده و نویسندگان آن گفته‌اند که خطر ابتلای به سرطان در اندام‌هایی از بدن انسان بالاتر است که دفعات تقسیم سلول پایه در آنها بیشتر است. به عنوان مثال، دفعات تقسیم سلول پایه در روده بزرگ انسان چهار بار بیش از دفعات تقسیم سلول پایه در روده کوچک است و موارد ابتلای به سرطان روده بزرگ هم بیش از سرطان روده کوچک بروز می‌کند.
در موش‌ها، وضعیت درست عکس این است و موش‌ها بیش از انسان در معرض خطر ابتلای به سرطان روده کوچک قرار دارند.
به گفته این دو پژوهشگر دانشگاه جان هاپکینز آمریکا، "بدشانسی در جهش سلولی" زمانی بروز می‌کند که هنگام همانندسازی سلولی، "یکی از حروف دی‌ان‌ای اشتباها با حرف دیگری جابجا می‌شود" و این اشتباه تببین‌کننده ابتلای به ۲۲ نوع سرطان از ۳۱ نوع سرطانی است که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفت.
این پژوهش نشان می‌دهد که به چه دلیل افرادی که در معرض عوامل سرطانزا، مانند سیگار کشیدن، قرار دارند گاه بیش از افراد دیگر عمر می‌کنند. علت مصون ماندن این افراد از ابتلای به سرطان، داشتن سابقه ژنتیکی بهتر نیست بلکه طول عمر آنان را باید به "خوش شانسی" نسبت داد.
در عین حال، بر این نکته تاکید شده است که شرایط محیطی و شیوه زندگی، از جمله کشیدن سیگار یا قرار گرفتن در معرض سایر عوامل خطرساز، احتمال "بدشانسی" در ابتلای به سرطان را افزایش می‌دهد و به این ترتیب، نباید این عوامل را نادیده گرفت.
برت ووگلستاین، یکی از دو نویسنده این مقاله، گفته است: "ابتلای به تمامی انواع سرطان‌ها معلول ترکیبی از بدشانسی، شرایط محیطی و شیوه زندگی و همچنین عوامل ژنتیکی است و ما توانسته‌ایم الگویی را تدوین کنیم که امکان آن را به ما می‌دهد تا بدانیم هر یک از این عناصر تا چه اندازه در ایجاد سرطان دخیل است."
الگوی ارائه شده توسط این دو پژوهشگر پس از بررسی آمار ابتلای به انواع سرطان همراه با وضعیت تقسیم سلولی در اندام‌های مختلف تدوین شده است. مدل ریاضی ارائه شده در این الگو حاکی از همبستگی آماری قابل توجه بین میزان ابتلای به انواع سرطان در طول عمر افراد با کل دفعات تقسیم سلولی اندام‌های مختلف در این مدت بوده است.
البته مانند هر پژوهش علمی دیگری، نظریه این دو پژوهشگر مورد بررسی و نقد و انتقاد سایر پژوهشگران و کارشناسان قرار خواهد گرفت اما پرفسور ووگلستاین گفته است که این تحقیقات نتیجه عملی مشخصی هم دارد. به گفته او، پژوهش جدید نشان می‌دهد که پیش‌بینی خطر بروز سرطان کاری ساده نیست و بهترین راه مبارزه با خطرات ناشی از ابتلای به این بیماری، تشخیص سریع و درمان به موقع آن است. وی گفته است که برای این منظور، لازم است منابع بیشتری به شناسایی و مداوای این بیماری اختصاص یابد.
داگلاس لویی، معاون موسسه ملی سرطان شناسی بتیسدا، مریلند، این توصیه را تایید می‌کند اما می‌افزاید که اکثر موارد ابتلای به سرطان "قابل پیشگیری" است و تلاش یرای مقابله با این بیماری باید ادامه یابد. همچنین، لازم است مردم با انتخاب شیوه‌های سالم‌تر زندگی، خطر ابتلای به انواع سرطان را کاهش دهند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
آشنایی با شیوه‌های پیشگیری از فشار خون بالا

فشار خون بالا عللی ارثی و محیطی دارد و لازم است از دوران کودکی با اصلاح شیوه زندگی و پیروی از رژیم غذایی سالم و فعالیت جسمی مداوم در جهت پیشگیری از آن اقدام شود.
تاکید می شود فشار خون همه افراد از 3 سالگی به بعد به طور دوره‌ای اندازه گیری شود. حتی فشار خون بالا در حد خفیف نیز پرعارضه بوده و پیشگیری و کنترل آن باعث سلامتی و زندگی طولانی تر با کیفیت بهتر می شود.


کاهش مصرف نمک (سدیم):
سدیم یک عنصر ضروری برای بدن است.سدیم مهمترین الکترولیت موجود در بدن می باشد. الکترولیت ها عناصری هستند که در بدن وظیفه تنظیم غلظت آب بدن، ثبات اسیدیته بدن و بسیاری از اعمال دیگر را بر عهده دارند. سدیم بیشتر در مایعی که اطراف سلول های بدن را فراگرفته، موجود است.
با مصرف نمک که از دو جزء کلر و سدیم تشکیل شده است، سدیم وارد بدن شده و به راحتی ازطریق دستگاه گوارش جذب می شود. اغلب سدیم مصرف شده ( 95 درصد) بیشتر از نیاز بدن است که از طریق کلیه ها دفع می شود. تنظیم میزان سدیم موجود در بدن توسط سیستم دقیقی انجام می شود. این سیستم به وسیله یک هورمون به نام آلدوسترون کنترل می‌شود. این هورمون از غدد فوق کلیوی ترشح می شود. با کاهش میزان سدیم در بدن، ترشح آلدوسترون افزایش می یابد که باعث جذب بیشتر سدیم از روده ها ومانع دفع سدیم از کلیه می‌شود. در صورتیکه با مصرف زیاد نمک میزان سدیم در بدن بالا برود، بخش مربوط به تشنگی در مغز تحریک شده ، فرمان تشنگی را صادر می‌کند. در این صورت فرد احساس نیاز به آب پیدا کرده و با مصرف آب غلظت سدیم بدن کم می‌شود.


نقش سدیم در بدن
- آب بدن را تنظیم می‌کند، در نتیجه با افزایش یا کاهش مصرف آب ، بدن دچار تورم یا خشکی نمی‌شود.
- به هدایت امواج عصبی کمک می‌کند.
- در منقبض شدن عضلات مؤثر است.
- با وجود سدیم میزان ثبات اسیدی - بازی بدن حفظ می شود یا به عبارتی سدیم در تنظیم PH بدن مؤثر است.
- یک نقش جالب سدیم این است که موجب جذب بهتر قندهای ساده و اسیدهای آمینه که اجزاء تشکیل دهنده مواد نشاسته‌ای و پروتئین‌ها هستند، می‌شود.
- سدیم در شیره های گوارشی که موجب هضم غذا می شوند، وجود دارد .
- سدیم در استخوان‌ها نیز موجود است.


منابع غذایی سدیم
بطور کلی، پروتئین های حیوانی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، پنیر، شیر ) سدیم نسبتا بالا یی دارند ( خصوصا اگر به صورت نمک سود و دودی تهیه شوند). در مورد میوه ها وسبزیجات، اگر در تهیه آنها از آب نمک استفاده شده باشد ( مانند انواع شوری و ترشی) از میزان سدیم بالا یی برخوردارند.
برخی سبزیجات نیز بطور طبیعی حاوی سدیم بالا یی هستند که به چغندر، هویج، کلم پیچ، اسفناج، کرفس، شلغم و انواع کلم ها می توان اشاره کرد. دسر ها، سس های سالا د آماده، سویا سس، زیتون و خردل هم سدیم بالا یی دارند.تمام سوپ های آماده که خریداری می شوند سدیم بالا یی دارند مگر اینکه بر روی آنها ذکر شود بدون نمک تهیه شده است چوب شور، چیپس ، ذرت ، چیپس سیب زمینی ، .مغزهای شور و غیره از جمله موادی هستند که باید مد نظر باشند.
منشا بیشتر سدیم موجود دررژیم غذایی ما از نمک افزوده شده به غذا در هنگام آماده سازی آن می‌باشد. به برچسب غذایی غذاها توجه کنید چرا که به شما می‌گویند که در محصول مربوطه چقدر سدیم وجود دارد.
در اینجا لیستی ازموادی که حاوی میزان بالایی ازسدیم هستند ذکر شده است و افرادی که دچار فشار خون بالا هستند باید میزان مصرف آنها رادر غذای خود محدود کنند:


نمک (کلرید سدیم یاNaCl )
- مونوسدیم گلوتامات (MSG) که در محصولاتی مثل بیسکویت وشکلات های خارجی بکار رفته ودر روی برچسب محصول به ان اشاره شده است ،
- جوش شیرین که در پخت شیرینی وکیک کاربرد دارد وهم چنین مصرف نان هایی که در پخت آنها جوش شیرین بکار رفته است.
- پیکینگ پودر که در تهبه کیک ها ، شیرینی و... بکار می‌رود.
- هر ماده غذایی که در ترکیب خود دارای «سدیم» یا Na می‌باشد.
نمک در افزایش فشارخون بسیاری از افراد تاثیر دارد. تحقیقات انجام شده روی جمعیت های مختلف نشان می دهد که مصرف زیاد سدیم باعث افزایش فشارخون می شود. سال های قبل بسیاری از تحقیقات فقط سدیم را عامل پرفشاری خون می دانستند ولی امروزه اهمیت مجموع اثرات سدیم و کلر نشان داده شده است. بنابراین نمک (کلرید سدیم) نسبت به سدیم یا کلراید به تنهایی یا در ترکیب با سایر یون ها، اثرات بیشتری بر فشارخون دارد. به علاوه از آن جا که بیشتر سدیم غذا از نمک است، رژیم غذایی که مصرف یکی را محدود کند، خواه ناخواه مصرف دیگری را نیز محدود نموده است. درکشور ما متوسط مصرف نمک در حدود 10 تا 12 گرم برآورد شده است درحالی که میزان توصیه شده ، کمتر از 5 گرم در روز است. به عبارت دیگر ، ما حداقل 2 برابر میزان توصیه شده نمک مصرف می کنیم.
غلظت سدیم در خون و سایر بافت های بدن توسط کلیه ها، هیپوفیز و سایر غدد مترشحه داخلی حفظ می شود. بعضی افراد به صورت ژنتیکی مستعد ابتلا به فشار خون بالا در اثر مصرف نمک یا سدیم اضافی هستند. افراد مبتلا به بیماری های مزمن کلیه یا دیابت، کسانی که یکی یا هر دو والدین آن ها مبتلا به فشار خون بالا هستند وافراد بالای 50 سال با مصرف نمک شانس بیشتری برای ابتلا به فشار خون بالادارند. فشارخون یک سوم تا نیمی از افراد مبتلا نسبت به نمک حساس باشد. محدود کردن مصرف نمک، برای چنین افرادی، می تواند فشارخون را تا حدی پایین بیاورد. کاهش مصرف سدیم علاوه بر کنترل فشارخون بالا، ‌سبب پیشگیری از ابتلا به این بیماری نیز می شود.


افزایش مصرف پتاسیم:
پتاسیم یکی از مهمترین الکترولیت های موجود در بدن است که باعث بهبود عملکرد کلیه ها، غدد فوق کلیوی، قلب، سلول های عصبی و عضلانی و نیز باعث حفظ تعادل آبی و اسیدی بدن می‌شود. علائم کمبود آن در بدن شامل موارد زیر است:
خستگی، خواب آلودگی، ضعف عضلانی، یبوست، نامنظمی ضربان قلب، تأخیر در تخلیه معدی.
بهترین منابع غذایی پتاسیم: آرد سویا، لوبیا سفید، عدس، موز و اسفناج و خیارمی باشد. ولی در بیشتر موادغذایی از جمله میوه و سبزی وجود دارد.
رژیم غذایی غنی از کلسیم، پتاسیم و منیزیم و نیز محدود در سدیم باعث کاهش فشار خون بالا در افراد دچار فشار خون بالا می شود.
در افراد مبتلا به فشارخون بالا، مصرف مقادیر کافی مواد غذایی حاوی پتاسیم از حملات مغزی جلوگیری می کند. بسیاری از پژوهش ها نشان داده اندکه پتاسیم هم در پیشگیری و هم در درمان پرفشاری خون موثر است. زمانی که بدن سدیم را جذب می کند، پتاسیم را دفع می کند و بالعکس.
در حین فرآوری مواد غذایی در کارخانه های صنایع غذایی، غذا چند مرحله را طی می کند و در طی این پروسه ها به تدریج پتاسیم خود را از دست داده و نمک به آن افزوده می شود. در نتیجه نسبت پتاسیم به سدیم آن به شدت کاهش می یابد.
بعضی داروهای افزایش دهنده ادرار که در درمان فشارخون بالا به کار می روند، نیز باعث دفع پتاسیم می شوند افرادی که از این قبیل داروها استفاده می کنند باید در برنامه غذایی خود از منابع غذایی پتاسیم بیشتر مصرف کنند. برای افزایش مصرف پتاسیم توصیه می شود میوه ها، سبزی ها، حبوبات و غلات استفاده شوند.
نشانه‌های کمبود پتاسیم ضعف (به خصوص در پاها)، احساس کرخی، گرفتگی ماهیچه‌ها، ضربان قلب نامنظم، تشنگی و ادرار بیش از حد می‌باشند.


افزایش مصرف کلسیم
کلسیم یک ماده معدنی است که در استخوانها وجود دارد و کمبود آن موجب پوکی استخوان می‌شود و به میزان فراوان در شیر وجود دارد. بیشتر کلسیم در استخوانها و دندانها موجود است و تنها 1% آن در بقیه بدن وجود دارد که همین 1 درصد اعمال زیادی انجام می‌دهد، مثلاً انقباض همه ماهیچه‌های ما بسته به وجود کلسیم است. با بالا رفتن سن توده استخوانی به تدریج مواد معدنی‌اش را از دست می‌دهد و به دنبال آن عوارض از قبیل شکستگی انتهای استخوان ران ، روی هم جمع شدن ستون فقرات و ... روی می‌دهد. کمبود کلسیم موجب افزایش فشارخون و در نتیجه ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی می شود.
کلسیم در شیر ، ماست ، پنیر وکشک وجود دارد. بستنی نیز از منابع خوب کلسیم است ولی چون میزان کالری آن بالاست ومی تواند موجب اضافه وزن وچاقی بشود در مصرف آن نباید زیاده روی کرد. مطالعات انجام شده نشان داده است در جوامعی که منابع غذایی کلسیم مثل شیر ولبنیات به میزان توصیه شده مصرف می شود ، شیوع فشار خون بالا کمتر است .


افزایش مصرف منیزیم
یکی از املاح مورد نیاز هر سلول از بدن شما ، منیزیم می باشد. بدن انسان بزرگسال حاوی 28-20 گرم منیزیم است که 60% از آن در استخوان ، 26% در عضله و ماهیچه ها و بقیه در بافت های نرم و مایعات بدن وجود دارد. نیمی ازذخایر منیزیم بدن شما درون سلولهای بافت ها و اندامهای بدن و نیمی از آن به صورت ترکیب با کلسیم و فسفر در استخوان وجود دارد. تنها 1% از منیزیم بدن در خون یافت می شود . بدن برای حفظ میزان ثابت منیزیم خون ، خیلی سخت فعالیت می کند . بیش از 300 واکنش بیوشیمیایی در بدن برای فعالیت خود به منیزیم نیاز دارند چرا که منیزیم باعث حفظ فعالیت نرمال ماهیچه و عصب، ضربان منظم قلب و استحکام استخوانها می شود. همچنین منیزیم در متابولیسم انرژی و سنتز پروتئین نقش دارد.
منابع غذایی و دریافت: منیزیم در بسیاری از غذاها به مقدار فراوان یافت می شود و یک رژیم غذایی معمول در صورت انتخاب درست غذاهای مصرفی می توان مقدار کافی آن را تامین کرد . منابع غذایی خوب منیزیم عبارتند از : دانه ها ، مغزها، آجیل ، سبزیجات برگی شکل مثل کلم ، اسفناج و ... ، غلات سبوس دار و حبوبات مثل لوبیا، عدس ، نخود ، سویا و... . تصفیه کردن غلاتی مانند آرد گندم و برنج و فرآیند غذاها مانند شکر، سبب از بین رفتن املاح از جمله منیزیم می‌شود.
منیزیم درتنظیم فشار خون نقش مهمی را ایفا می کند. رژیم های غذایی که حاوی مقدار زیادی سبزی و میوه باشند منیزیم و پتاسیم را در حد کافی تأمین کرده و باعث کاهش فشار خون بالا می‌شوند. مطالعات نشان می‌دهد دریافت زیاد منیزیم ، پتاسیم و کلسیم و دریافت کم چربی و سدیم در برنامه‌ها و رژیم غذایی تأثیر زیادی در کاهش فشار خون بالا دارند.
بنابراین توصیه می شود با دریافت کافی منابع حاوی منیزیم از وقوع فشار خون بالا پیشگیری وآن را کنترل کنید.
منیزیوم یک عنصر مهم در جلوگیری از انقباض عضلات صاف رگ ها به شمار می رود. از این رو به عنوان گشاد کننده عروق می تواند در تنظیم فشارخون ایفای نقش کند. در مطالعات متعدد ارتباط مثبتی بین میزان منیزیوم دریافتی و جلوگیری از پرفشاری خون گزارش شده است. اما در اکثر مطالعات بالینی، دریافت مکمل منیزیوم در اصلاح مشکل پرفشاری خون بی تاثیر بوده است. اطلاعات کافی در خصوص توصیه مصرف مکمل منیزیوم به طور روزمره جهت پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون موجود نیست، دریافت مقادیر مناسبی منیزیوم از طریق منابع غذایی مثل سبزیجات با برگ سبز تیره، مغزها، حبوبات، نان و غلات سبوس دار و غذاهای دریایی توصیه می شود.


کاهش میزان مصرف چربی:
از آن جا که فشار خون بالا و بیماری های قلبی و عروقی در بیشتر موارد با هم ایجاد می شوند و همچنین کاهش مصرف چربی در کاهش وزن موثر است ، پس چربی به عنوان یک عامل تغذیه ای می تواند در ایجاد فشار خون بالا موثرباشد. در بیشتر موارد یک رژیم غذایی با چربی محدود برای پیشگیری و کنترل فشار خون بالا مناسب است.
مصرف چربی‌های غیر اشباع که در منابع غذایی گیاهی وجود دارد مثل انواع روغن های مایع و هم چنین اجتناب از مصرف چربی های جامد که دارای اسیدهای چرب اشباع هستند مثل پیه ، دمبه و روغن نباتی جامد به کاهش تجمع پلاک در رگ های خونی شمامی کند.این امر، خطر ابتلا به سکته مغزی یا حمله قلبی را کاهش می‌دهد.


کنترل وزن
وزن خود را کاهش دهید و مراقب سایز دور کمر باشید، هرچه وزن افزایش یابد فشار خون هم افزایش می یابد. به جز میزان وزن باید به اندازه دور کمر توجه کنید. اگر این اندازه زیاد باشد خطر فشار خون بالا بیشتر می شود. به طور کلی این افراد در معرض خطر بیشتری برای فشار خون بالا هستند:مردان با دور کمر بالای 102 سانتی متر ،زنان با دور کمر بالای 88 سانتیمتر


فعالیت بدنی
فعالیت فیزیکی می تواند به طور غیر مستقیم به پیشگیری از فشارخون بالا کمک کند، فعالیت های هوازی مانند ورزش و فعالیت هایی که زمان انجام آن ها نسبتا" طولانی تر می باشد و با شدت متوسط انجام می شوند از طریق کنترل وزن باعث کاهش فشارخون می شوند. افرادی که فعالیت ورزشی منظم (فعالیت هوازی) دارند ممکن است برای کنترل پرفشاری خون خفیف نیازی به مصرف دارو نداشته باشند. هرچه فشارخون بالاتر و هرچه فعالیت قبلی فرد کمتر باشد، احتمال این که انجام فعالیت جسمی مناسب، سبب کاهش فشارخون وی شود بیشتر خواهد بود.
فعالیت هوازی استقامتی مانند پیاده روی تند روزمره می تواند به چندین روش باعث تضمین سلامت قلب و عروق شود. چنین فعالیت هایی قلب و رگ های خونی را تقویت کرده، بافت چربی بدن را به بافت عضلانی تغییر داده، حجم اکسیژن انتقال یافته از قلب به بافت ها در هر ضربه را افزایش و ظرفیت کار قلب را کاهش می دهد و همچنین وضعیت هورمونی بدن را به نحوی تغییر می دهد که باعث کاهش فشارخون می شود و مایعات بدن را دوباره پخش کرده و باعث تسهیل انتقال خون در سرخرگ های محیطی می شود.


توصیه‌های تغذیه‌ای برای کنترل فشار خون در بیماران مبتلا
1. مصرف غذاهای شور (گوشت نمک سود شده، کنسروی، همبرگری، سوسیس و کالباس، سبزی های کنسرو شده، کراکرها، چیپس، پفک، خیار شور، ماهی های شورو دودی، سوپ های آماده، ترشی؛ آجیل شور و نظایر آن) راکاهش دهید.

2. با توجه به نقش پتاسیم در پیشگیری و درمان فشارخون بالا ، در برنامه غذایی روزانه از میوه ها، سبزی ها، حبوبات و غلات استفاده شود. زردآلو، گوجه فرنگی، هندوانه، موز، سیب زمینی، آب پرتقال و گریپ فروت منبع خوبی از پتاسیم هستند.

3. دریافت مقادیر مناسبی منیزیم (به عنوان گشاد کننده عروق) از طریق منابع غذایی مانند انواع سبزی با برگ سبز تیره ( اسفناج ، برگ چغندر ، کاهو ، جعفری و..) ، مغزها ( بادام ، پسته ، فندق ، گردو ازنوع بونداده وکم نمک) ، حبوبات، نان و غلات سبوس دار توصیه می شود.

4. شیر و فرآورده های لبنی کم چرب ( کمتر از 5/2% چربی) مصرف کنید.

5. به دلیل نقش ویتامین C در کاهش فشار خون ، مصرف سبزی ها ( سبزی خوردن ) وسالاد ( شامل کاهو ، گوجه فرنگی ، کلم ،و فلفل دلمه ایی ) همراه با غذا و مصرف میو ه ها در میان وعده ها توصیه می شود. همچنین می توان از میوه ها به عنوان میان وعده در محل کار یا در مدرسه استفاده کرد. تمام انواع میوه ها دارای مقادیری ویتامین C هستند. برخی از میوه ها مانند مرکبات ، توت فرنگی ,کیوی ، طالبی وخربزه از منابع غذایی غنی این ویتامین بشمار می روند.

6. با توجه به نقش کاهش مصرف چربی در کاهش وزن بدن یک رژیم غذایی با چــربی محدود برای پیشگیری و کنترل فشار خون بالامناسب است. بنابراین روغن هایی با منبع حیوانی مانند پیه ، دمبه و کره باید کمتر مصرف شوند و به جای آنها روغن های گیاهی مایع مانند روغن ذرت ، کلزا و آفتابگردان استفاده شوند.

7. مصرف مواد غذایی حاوی اسید چرب اشباع و کلسترول (گوشت قرمز، لبنیات پر چرب، زرده تخم مرغ، چربی های حیوانی، مارگارین، روغن های جامد و کره) در برنامه غذایی روزانه کاهش یابد. پوست مرغ هم حاوی مقدار زیادی چربی است وباید قبل از پخت ، پوست مرغ جدا شود.

8. حدود کردن سدیم همراه با کاهش وزن در کنترل فشارخون بسیار موثر است. بنابراین استفاده از نمک برای پخت غذا و همچنین برای سفره غذا باید محدود شود و از نمکدان هنگام صرف غذا و سر سفره استفاده نشود.

9. درمیان وعده ها وبعنوان تنقلات ، به جای مصرف چیپس وپفک ، چوب شور وسایر تنقلات پرنمک ، از مغزها (بادام ، پسته ، فندق ، گردو ازنوع بونداده وکم نمک ) ، ماست کم چرب، ذرت بدون نمک ، میوه ها وسبزی ها استفاده شود.

10.از غلات، نان و ماکارونی تهیه شده ازگندم کامل ( سبوس دار ) به دلیل داشتن فیبر، ویتامین و املاح از جمله پتاسیم استفاده شود.

11. ماهی هایی مانند قزل آلا، ساردین، خال مخالی، شاه ماهی منبع غنی امگا ۳، کلسیم و منیزیم هستند که باید در برنامه غذایی منظور شوند.

12. به جای نمک از چاشنی هایی مانند سبزی های معطر تازه یا خشک مانند (نعناع، مرزه، ترخون، ریحان و...) یا سیر، لیموترش تازه و آب نارنج برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده شود.

13. در هنگام خرید مواد غذایی آماده مانند انواع کنسروها، بسیاری از سس ها، انواع شورها، ترشی ها و تنقلات بسته بندی یا بوداده به میزان سدیم آن توجه شود.

14. تا حد امکان مصرف غذا در رستوران ها محدود شود. زیرا در این قبیل اماکن برای بهبود طعم غذا از نمک و روغن فراوان استفاده می شود.

15. پیاده روی در کاهش فشارخون و همچنین پیشگیری از ابتلا به آن بسیار موثر است. روزانه 30 دقیقه پیاده روی تند برای کنترل وزن وهم چنین پیشگیری از فشار خون بالا توصیه می شود.

16. بسیاری افراد در مورد فشار خون بالا نگران هستند و اینکه چگونه آن را تحت کنترل درآورند درحالی که افت فشار خون نیز سلامت فرد را به خطر می اندازد
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
انواع درمان‌های تغییر رنگ دندان

اگر فقط یکی از دندان‌های‌تان دچار تغییر رنگ شده است، علت آن وارد شدن ضربه، پوسیدگی شدید یا درمان ریشه ناقص است.
قبل از شروع هرگونه درمان سفید کردن، بایستی بررسی جامع و دقیقی از وضعیت سلامت دندان‌ها انجام شود و مشکلاتی نظیر پوسیدگی دندانی و بیماری‌های لثه درمان شوند.
همچنین بیمار بایستی بهداشت دهانی بالایی داشته باشد تا بتوان بعد از درمان‌های سفید کردن، ثبات و دوام طولانی‌تری را انتظار داشت.


روش‌های سفید کردن دو پایه اصلی دارند:
سفید کردن با وسایل و مواد ساینده نظیر انواع مسواک‌ها، خمیر دندان‌ها و پودرهای سفیدکننده این روش‌ها جهت برداشت رنگیزه‌های موجود روی دندان‌ها و پودرهای سفیدکننده استفاده می‌شود.
این روش‌ها جهت برداشت رنگیزه‌های موجود روی دندان‌ها در اثر موادی مثل چای، قهوه یا سیگار کارایی دارند و رنگ زمینه‌ای دندان را تغییر نمی‌دهند.
سایندگی این مواد زیاد است و معمولا به لایه سطحی مینای دندان آسیب می‌رسانند و به هیچ وجه توصیه نمی‌شوند. در صورت تمایل به برداشت این رنگیزه‌ها می‌توان از جرم گیری و بروساژ دقیق و کاربرد بسیار کنترل شده مواد ساینده در مطب دندان‌پزشکی استفاده کرد تا همزمان با داشتن دندان‌های روشن‌تر و تمیزتر به بافت با ارزش دندان آسیبی رسانده نشود.
بلیچینگ یا سفید کردن، بلیچینگ به معنای کاربرد موادی برای سفید کردن دندان‌ها است بدون اینکه دندان را تراش دهیم. پایه اصلی این مواد آب اکسیژنه (یا هیدروژن پراکساید) می‌باشد که دارای مواد اکسیدکننده‌ای است که وارد تخلخل‌های موجود در منشورهای مینای دندان می‌شود و باعث تجزیه و تخریب ذرات رنگی موجود در بافت عاجی می‌شود.
این مواد را می‌توان به دو صورت کاربرد در مطب و کاربرد خانگی مورد استفاده قرار دارد.


سفید کردن در مطب:
این درمان در کمتر از یک ساعت با استفاده از ژل‌های سفیدکننده قوی و استفاده کمکی از منابع نوری نظیر LED یا لیزر می‌تواند دندان‌ها را به میزان دو الی سه درجه سفید کند. استفاده از لیزر‌ می‌تواند سرعت پروسه سفید کردن را تسریع کنند و بقای اثر آن را تا حدودی افزایش دهند.
اگر فقط یکی از دندان‌های‌تان دچار تغییر رنگ شده است، علت آن وارد شدن ضربه، پوسیدگی شدید یا درمان ریشه ناقص است.
پس از انجام معالجه ریشه باید تمام مواد پرکننده و بافت‌های اضافه از داخل تاج دندان تمیز شود. اگر این مواد باقی بمانند به مرور زمان موجب تغییر رنگ خاکستری یا قهوه‌ای دندان می‌شوند.
درمان‌های ناقص ریشه باعث شده که این تصور رایج شود که دندان‌های درمان ریشه شده تغییر رنگ می‌دهند. این دندان‌ها به خوبی به درمان‌های سفید کردن داخلی پاسخ می‌دهند.
این گونه که ماده پرکننده تخلیه می‌شود و ماده سفید کننده داخل تاج قرار می‌گیرد و دندان معمولا ظرف دو الی چهار هفته سفید می‌شود و می‌توان مجددا تاج دندان را با مواد همرنگ ترمیم کرد. این درمان بسیار کنترل شده بوده و بدون تراش دندان، سفید کردن آن را مقدور می‌سازد.


سفید کردن خانگی:
در این روش نیز ژل‌های سفیدکننده با درصدهای پایین‌تر ماده تاثیرگذار مورد استفاده قرار می‌گیرد و با استفاده روزانه حدود چهار الی شش ساعت می‌توان در زمانی حدود 14-10 روز به نتایج مطلوبی رسید.
اگر صبر و حوصله کافی دارید روش سفیدکردن دندان را پیشنهاد می‌کنیم. در روش بلیچینگ در منزل، دندان‌پزشک از فک بیمار قالب‌گیری کرده و نایت گارد می‌سازد.
سپس بیمار در منزل مواد سفیدکننده را داخل نایت‌گارد ریخته و بر حسب غلظت ماده، روزانه بین یک تا شش ساعت داخل دهان قرار می‌دهد. زمان سفید شدن دندان‌ها بر حسب میزان تغییر رنگ یک تا سه هفته است. گاهی در حین درمان، دندان‌ها و لثه‌های بیمار حساس می‌شوند که می‌توان به صورت موقتی به مدت یک یا دور روز مصرف آن را متوقف کرد.
به منظور حصول نتایج مطلوب، کاربرد همزمان روش‌های سفیدکننده در مطب و منزل توصیه می‌شود. قابل توجه است در سال‌های اخیر محصولات زیادی نیز برای سفید کردن در داروخانه‌ها وسوپرمارکت‌ها ارائه می‌شوند که به علت نظارت نداشتن دندان‌پزشک بر مراحل درمان استفاده از آنها توصیه نمی‌گردد.
احتمال حساسیت دندان‌ها و لثه‌ها بعد از درمان سفید کردن وجود دارد که معمولا موقتی و زود گذر است و سریعا دندان‌ها به وضعیت نرمال باز می‌گردند.
احتمال بازگشت رنگ دندان‌ها در طول یک دوره یکساله محتمل است که بایستی با رعایت دقیق‌تر بهداشت دهان و تغییر سبک زندگی از جمله کاهش مصرف نوشیدنی‌های رنگ زا و دوره‌های چکاپ شش ماهه رنگ دندان‌ها را حفظ کرد.
ذکر این نکته ضروری است که اگر دندان‌های‌تان پوسیده باشد یا ترمیم‌های قبلی دندان‌ها ترک یا نشتی داشته باشد، پس از سفید کردن دندان‌های‌تان، دچار حساسیت دندانی می‌شوید. بنابراین اول باید پوسیدگی دندان‌های‌تان را ترمیم و ترمیم‌های آسیب دیدگی را جایگزین کنید، سپس دندان‌های‌تان را سفید کنید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
خوراکی‌های مناسب و نامناسب برای سنگ کیسه صفرا

سنگ کیسه ی صفرا مشکل رایجی است و به دلایل مختلفی نیز شکل می‌گیرد. متاسفانه تغذیه‌ی نامناسب امکان ابتلا به سنگ کیسه‌ی صفرا را افزایش می‌دهد. در این مطلب مواد غذایی مناسب برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری را اشاره می‌کنیم و در پایان پرهیزهای غذایی را نیز نام می‌بریم.


سنگ کیسه‌ی صفرا: بخورها و نخورها
سنگ کیسه‌ی صفرا مشکل رایجی است و به دلایل مختلفی نیز شکل می‌گیرد. متاسفانه تغذیه‌ی نامناسب امکان ابتلا به سنگ کیسه‌ی صفرا را افزایش می‌دهد. در این مطلب مواد غذایی مناسب برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری را اشاره می‌کنیم و در پایان پرهیزهای غذایی را نیز نام می‌بریم.


چربی خونتان را کاهش دهید
صفرا در کبد شکل می‌گیرند و در کیسه‌ی صفرا ذخیره و در روده‌ی بزرگ برای هضم چربی‌ها استفاده می‌شود. اگر در صفرای شما کلسترول زیادی وجود داشته باشد احتمال تشکیل سنگ صفرا بالا می‌رود. زمانی که غذاهای چرب مصرف می‌کنیم صفرا منقبض می‌شود تا صفرا را از طریق کانالی که به روده‌ی بزرگ ختم می‌شود تخلیه کند. در آنجا صفرا به هضم چربی‌های رسیده از غذای مصرف شده کمک می‌کند.
با این حال میزان بالای کلسترول موجود در صفرا باعث می‌شود که سفت شده و سنگ‌هایی تشکیل شود که اندازه‌ی آن‌ها از یک دانه شکر تا آلو متغیر است. بعضی از این سنگ‌ها در کیسه‌ی صفرا جا خوش می‌کنند و هیچ مشکلی به بار نمی آورند. اما اگر وارد مجرای صفراوی شوند باعث بروز التهاب، دردهای شدید و انسداد مجرا خواهند شد که گاهی نیاز به عمل جراحی پیدا می‌کند. از آنجایی که ارتباط بین سنگ‌ها و کلسترول روشن است باید بیشتر به سمت مصرف مواد غذایی کاهنده ی میزان کلسترول خون رفت. علاوه بر این توصیه می‌شود که در طول روز چند وعده ی غذای سبک میل کنید چون به این ترتیب از تشکیل سنگ‌های بیشتر پیشگیری می‌شود.


غلات حاوی پوسته پسیلیوم (پوسته اسفرزه)
محققان دانشگاه براندیز ماساچوست به موش‌های آزمایشگاهی مواد غذایی حاوی پسیلیوم داده و مشاهده کردند که این موش‌ها کمتر در معرض تشکیل سنگ کیسه‌ی صفرا قرار می‌گیرند. پسلیوم فیبری است که در بیشتر ملین‌های طبیعی و غلات وجود دارد. به عقیده‌ی این محققان پسیلیوم ترشح صفرا از طریق کیسه‌ی صفرا را افزایش می‌دهد و به این ترتیب از انباشتگی و تشکیل سنگ‌ها پیشگیری می‌کند. به همین دلیل اسفرزه به دلیل دارا بودن فیبر زیاد می‌تواند باعث کاهش کلسترول شود.
می‌توانید روزانه نصف فنجان (صبح) از این دانه‌های طبیعی مفید استفاده کنید.


سبزی‌جات، میوه‌ها و غلات کامل سرشار از فیبر
در پژوهشی که روی پرستاران انجام شد، مشخص شده است افرادی که فیبر بیشتری دریافت می‌کنند به میزان 35 درصد کمتر در معرض سنگ کیسه‌ی صفرا قرار می‌گیرند. به نظر می‌رسد که مواد غذایی سرشار از فیبرهای غیرمحلول (غلات کامل، میوه‌ها و سبزی‌جات) تاثیر بیشتری در این خصوص دارند. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که خطر تشکیل سنگ در کیسه‌ی صفرا در بین افرادی که رژیم غذایی گیاه‌خواری را دنبال می‌کنند کمتر است.
توصیه می‌کنیم که روزانه بین 25 تا 35 گرم فیبر مصرف کنید. مصرف دو فنجان میوه، دو و نیم فنجان سبزی‌جات و 3 سهم غذایی غلات کامل می‌تواند به تامین این میزان کمک کند.


ویتامین C
ویتامین C به تجزیه‌ی کلسترول موجود در صفرا کمک می‌کند. نتایج پژوهش‌های آمریکایی نشان می‌دهند خطر ابتلا به سنگ کیسه‌ی صفرا در بین خانم‌هایی که میزان ویتامین C خونشان بالاست به میزان 13 درصد کمتر است.
توصیه می‌کنیم که روزانه 1000 میلی‌گرم ویتامین C دریافت کنید. اگر دچار بیرون روی شدید این میزان را کاهش دهید.


امگا3‌ها
اسیدهای چرب امگا3 به کاهش میزان تری گلیسیرید و در نتیجه کاهش کلسترول خون کمک می‌کنند. اگر میزان تری گلیسیریدتان بالاست توصیه می‌کنیم که روزانه بین 3 تا 5 گرم امگا3 دریافت کنید.


زردچوبه
نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که زردچوبه باعث کاهش التهاب کیسه‌ی صفرا می‌شود. محققان معتقدند که زردچوبه باعث تحریک جریان و حرکت صفرا می‌شود. اگر از سنگ کیسه صفرا رنج می‌برید می‌توانید از زردچوبه البته بدون زیاده‌روی استفاده کنید. چون استفاده‌ی زیاد و بی‌رویه از این ادویه می‌تواند برعکس عمل کند. توصیه می‌کنیم که روزانه تا یک قاشق غذاخوری زردچوبه مصرف کنید.


قهوه
محققان فرانسوی معتقدند خانم‌هایی که از سنگ کیسه‌ی صفرا رنج می‌برند و روزانه یک تا چهار فنجان قهوه می‌خورند علائم کمتری نسبت به خانم‌هایی که قهوه نمی‌نوشند تجربه می‌کنند. البته نباید در مصرف این نوشیدنی نیز دچار افراط شوید. مصرف روزانه 1 تا 3 فنجان قهوه کافیست. اگر نسبت به کافئین حساسیت دارید قبل از ساعت 15 قهوه تان را میل کنید و کمتر از این میزان گفته شده قهوه بنوشید.


از این‌ها بپرهیزید
گوشت قرمز چرب، سرخ کردنی‌ها، محصولات غذایی سرشار از چربی‌های ترانس، مواد غذایی سرشار از چربی‌های اشباع شده و چربی‌های ترانس موجود در مارگارین و غیره می‌تواند باعث بروز مشکلات اساسی شود. محققان آمریکایی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف بالای چربی‌های ترانس خطر ابتلا به سنگ کیسه‌ی صفرا را تا 12 درصد افزایش می‌دهد.


رژیم‌های سفت و سخت لاغریرژیم‌های سفت و سخت لاغری
کاهش وزن سریع و زیاد یکی از عوامل رایج ابتلا به سنگ کیسه‌ی صفرا می‌شود. از هیچ وعده‌ی غذایی صرفنظر نکنید چون می‌تواند باعث ایجاد تغییراتی در تعادل بین کلسترول و املاح صفراوی شود.


قند زیاد
مصرف زیاد قند و مواد غذایی شیرین می‌تواند باعث برهم زدن تعادل صفرا شده و خطر بروز سنگ کیسه‌ی صفرا را افزایش دهد. توصیه می‌کنیم از مصرف شیرینی‌جات پرهیز کرده و مصرف میوه‌های خشک و دسرهای کم شیرین میوه‌ای را جایگزین کنید.


نوشیدنی‌های گازدار
اسیدفسفریک موجود در نوشابه‌ها می‌تواند باعث نرم شدن سنگ‌ها شده و امکان حرکت آن‌ها را فراهم می‌سازد. اگر یکی از این سنگ‌ها وارد مجاری صفراوی شود بسیار خطرناک خواهد بود.


چربی‌های اشباع شده
همه‌ی چربی‌ها احتمال انقباض‌های کیسه‌ی صفرا را بالا می‌برند اما چربی‌های اشباع شده که چربی خون را بالا می‌برند خطر بروز سنگ کیسه‌ی صفرا را چندبرابر می‌کنند. چربی‌های اشباع نشده که در آووکادو، روغن زیتون، آجیل‌ها، روغن کانولا و ماهی وجود دارد برای سلامتی کیسه‌ی صفرا مفید است. اما در هر حال باید در مصرف روغن و چربی‌ها دقت کرد چون امکان انقباض کیسه‌ی صفرا و حرکت کردن سنگ‌ها وجود دارد.
توصیه می‌کنیم به جای کره از روغن زیتون و روغن کانولا استفاده کنید و به جای گوشت‌های قرمز ماهی میل کنید و به جای پنیرهای چرب آووکادو و آجیل‌ها را دریابید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اندازه انگشت دست راست، شاخص اندازه بیضه و میزان باروری مردان!

اگر مرد هستید انگشتانتان بیشتر از آنچه فکر می‌کنید حرف برای گفتن دارند! محققان می‌گویند اندازه انگشت دست راست مردان بزرگسال، شاخص خوبی برای اندازه بیضه و میزان باروری آن‌ها است.
به گزارش سرویس پژوهش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، مردانی که انگشت حلقه آن‌ها از انگشت اشاره‌شان بزرگ‌تر است بیضه‌های بزرگ‌تری دارند و احتمال پدر شدنشان از کسانی‎که این چنین نیستند بیشتر است.
محققان کره جنوبی ابتدا طول انگشتان دوم و چهارم مردان را اندازه‎گیری کردند و سپس به‎طور جداگانه و مستقل اندازه بیضه آن‌ها توسط یک متخصص مجاری ادراری مورد آزمون قرار گرفت.
نتایج نشان داد که نسبت انگشت اشاره و حلقه به طور معکوس سهم حجم بیضه یک مرد بالغ را تعیین می‌کند، به این معنا که داشتن انگشت حلقه کشیده‌تر با داشتن بیضه بزرگ‌تر در ارتباط است و بر عکس.
همچنین این آزمایش نشان داد که سن و قد تأثیر چندانی بر حجم بیضه ندارند در حالی‎که وزن اثری حاشیه‌ای دارد، مطالعات قبلی نشان داده بود که اندازه انگشت دوم تا چهارم با سیستم تولید مثل مردان در ارتباط است.
ژن‌های هاکس که چگونگی تکوین اندام‌ها را تعیین می‌کند وظیفه رشد انگشت و رشد آلت تناسلی را در مرحله جنینی بر عهده دارند و در این مطالعه تأثیر تقدم و تأخر انگشتان دست مردان در سبقت از بقیه در باروری مشخص شده است.


=======================================


آشنایی با علل مصرف کامل دوره آنتی‌بیوتیک‌

دلایل متعددی وجود دارد که باید دوره آنتی‌بیوتیکی را که پزشک تجویز می‌کند، به طور کامل مصرف کنیم، و به محض قطع علائم نباید دریافت آنها را قطع کنیم، و یکی از مهم‌ترین این دلایل جلوگیری از مقاومت آنتی‌بیوتیکی است.
وقتی باکتری‌ها به یک آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند، قادر به زنده ماندن و تکثیر خواهند بود. این باکتری‌های تغییر یافته ممکن است موجب عفونت‌های جدی شوند که به سرعت قابل انتقال به سایرین است. بنابراین باید آنتی‌بیوتیک‌های جدید و قوی مصرف شود و در غیر این‌صورت بیماری شدید می‌شود و حتی احتمال مرگ وجود دارد.
بیماری حاصل از برخی از این باکتری‌های مقاوم می‌تواند بسیار شدید باشد و نیاز به درمان در بیمارستان داشته باشد. عفونتی که در ابتدا با خوردن آنتی‌بیوتیک درمان می‌شد، اکنون نیازمند تجویز داروهای قوی‌تر است.
قطع کردن سریع دارو یا کم کردن دوز آنتی‌بیوتیک خطرناک است. شاید آنتی‌بیوتیک تعدادی از باکتری‌ها را کشته باشد، اما همه آنها را از بین نبرده است و آن تعداد باقیمانده می‌تواند دوباره عفونت ایجاد کند یا به سایر بخش‌های بدن گسترش پیدا کند. همچنین ممکن است این باکتری‌های باقیمانده سیستم ایمنی را تحت‌تأثیر قرار دهند و مشکلاتی مانند تب روماتیسمی ایجاد کنند.
نگرانی دیگردر رابطه با قطع زودهنگام آنتی‌بیوتیک به محض بهبود علائم این است که این بیماران دوباره مریض می‌شوند و پزشک نمی‌داند این مریضی به خاطر قطع آنتی‌بیوتیک است یا عفونت جدیدی در حال ایجاد است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تاتوی موقت جهت تشخیص قند خون افراد دیابتی

روش‌های تشخیص قند خون برپایه نمونه‌برداری از خون سر انگشتان یکی از الزامات درد آور و ناخوشایند در زندگی افراد دیابتی است. البته به لطف فناوری‌های نوین می‌توان امیدوار بود که بتوان در آینده‌ای نزدیک این روش‌های دردناک را کنار گذاشت و از روش‌های راحت‌تر و ساده‌تری همچون تاتوهای موقت بهره برد.
این فناوری که در دانشگاه کالیفرنیا توسعه داده شده٬ دستگاه انعطاف پذیری است که از الگویی از الکترودهای دقیق تشکیل شده است که روی یک کاغذ تاتوی موقت چاپ شده‌اند. پس از اعمال این تاتو روی پوست شخص جریان بسیار ضعیفی از الکتریسیته به وسیله‌ی این الکترودها روی پوست شخص اعمال می‌شود. این جریان الکتریکی موجب می‌شود که یون‌های سدیمی که در مایع بین سلولی پوست قرار گرفته‌اند به سمت الکترودها حرکت کنند. این یون‌ها مولکول‌های گلوکز (قند خون) را نیز به همراه خود به سمت الکترودهای قرار گرفته روی پوست حمل می‌کنند. این تاتو سپس با استفاده از حسگر داخلی که در آن تعبیه شده می‌تواند قدرت بار الکتریکی را که توسط گلوکز ایجاد شده را اندازه گیری کند. در نتیجه می‌توان سطح گلوکز خون شخص را با استفاده از این روش و متناسب با قدرت بار الکتریکی ایجاد شده اندازه گیری کرد بدون اینکه هیچ خراشی در سطح پوست فرد ایجاد شود.
در آزمون‌های آزمایشگاهی این تاتوها روی افراد غیردیابتی که وعده‌ی غذایی سرشار از کربوهیدرات خورده بودند مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج سطح قند خونی که از این تاتوها به دست آمد به همان دقتی بود که روش‌های معمول خونگیری به دست می‌دادند.
اگرچه این تاتوها هم اکنون نتایج خروجی عددی و قابل خوانشی را تولید نمی‌کنند اما با توسعه‌ی بیشتر این تاتوهای می‌توان ابزار مستقلی را با قابلیت خوانش آسان ساخت که ضمن ارائه‌ی دوام بیشتر نتایج بهتری را نیز ارائه کند. هم اکنون این تاتوها پس از اعمال روی پوست حدود یک روز دوام می‌آوردند که البته به دلیل ارزان بودن آن‌ها به نظر مناسب است.
مقاله‌ی حاصل از این پژوهش در نشریه‌ی Analytical Chemistry به چاپ رسیده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مهار سلول‌های سرطان کبد با اسانس مرکبات

مطالعات محققان آلمانی نشان می‌دهد که اسانس موجود در گیاهان به ویژه مرکبات، رشد سلول‌های سرطانی را متوقف و آنها را نابود می‌کند.
به گزارش ایرنا به نقل از ساینس، این تحقیقات به ارتباط «ترپِن»، مواد فعال موجود در روغن اسانس گیاهان و سلول‌های سرطانی، اشاره دارد.
«ترپن» قادر است عملکرد سیگنال‌دهی سلول‌ها را با تحریک گیرنده‌های بویایی، متوقف کند. گیرنده‌های بویایی معمولاً در بینی قرار دارند ولی تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اغلب بافت‌های بدن انسان از جمله پوست و پروستات نیز حاوی این گیرنده‌ها هستند.
رشد و توسعه سلول‌های سرطانی نیز به طور قابل ملاحظه‌ای تحت تاثیر «ترپن» است؛ اما عملکرد دقیق آن هنوز در پرده‌ای از ابهام قرار دارد.
در این مطالعه جدید، محققان از شبیه‌سازی سلول‌های سرطانی «هپاتوسلولار» استفاده کرده‌اند و آنها را در معرض غلظت‌های مختلف «ترپن» قرار داده‌اند. سلول‌های سرطانی هپاتوسلولار، رایج‌ترین سلول‌های تومور کبد هستند.
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که «ترپن» باعث افزایش سطح کلسیم سلول‌های سرطانی می‌شود و به این ترتیب سلول‌های سرطانی نابود می‌شوند.
محققان بر این باورند که سلول‌های کبد نیز دارای گیرنده‌های بویایی هستند و نسبت به رایحه مرکبات واکنش نشان می‌دهند.
نتایج این تحقیقات در نشریه Archives of Biochemistry and Biophysics منتشر شده است.


=======================================

ارتباط گروه خونی با دچار شدن به بیماری‌های قلبی

مطالعات یک محقق ایرانی در موسسه ملی سلامت آمریکا نشان می‌دهد که نوع گروه خونی در سلامت قلب موثر است.
به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، تحقیقات نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به بیماری‌های قلب در افرادی با گروه‌های خونی A ، B و AB بیشتر است و این افراد نسبت به افرادی با گروه خونی O عمر کمتری دارند.
در این گزارش آمده است که گروه خونی تنها عامل موثر در بیماری‌های قلبی عروقی نیست و فاکتورهای مختلفی از جمله وزن، ورزش، شیوه زندگی و رژیم غذایی در این امر دخیل هستند.
آرش اعتمادی، مدیر این پروژه تحقیقاتی، مطالعات خود را با بررسی حدود 50 هزار داوطلب میانسال و مسن در شمال شرقی ایران انجام داده است.
در تحقیقات این دانشمند، حدود 9 درصد از داوطلبان با گروه خونی غیر O به دلیل بیماری‌های مختلف جان خود را از دست دادند و 15 درصد به دلیل بیماری‌های قلبی تسلیم مرگ شدند.
در ادامه تحقیقات، ارتباط گروه خونی با سرطان معده بررسی شده است. این تحقیقات نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به سرطان معده در افرادی با گروه خونی غیر O به اندازه 55 درصد بیشتر است.
اعتمادی در ادامه گزارش خود گفته است که احتمال لخته شدن خون و مشکلات انعقادی در افرادی با گروه خونی غیر از O بیشتر است و این موضوع ارتباط مستقیمی با مشکلات قلبی دارد. همچنین ژنی که مسئول گروه خونی است، در همان کروموزومی قرار دارد که برخی از ژن‌های مسئول کنترل کلسترول خون قرار دارند.
وی در نهایت گفته است که گرچه گروه خونی در سلامتی نقش دارد ولی شیوه زندگی مهمترین عامل در بروز انواع بیماری‌ها است.
نتایج این تحقیقات در نشریه BMC Medicine منتشر شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
علائم سرطان تخمدان چیست؟

سرطان تخمدان یکی از کابوس‌های زنان در سراسر جهان است. آمارها نشان می‌دهد این سرطان پنجمین سرطان شایع زنان در سراسر جهان است. در آمریکای‌شمالی حدود 23هزار زن مبتلا به سرطان تخمدان زندگی می‌کنند که در مراحل مختلف درمان هستند. برخی آمارها نشان می‌دهد در برخی نقاط جهان از جمله در آسیای جنوب شرقی یک زن از هر 30 زن به این سرطان مبتلا می‌شود.
اما آمار سازمان بهداشت جهانی نشانگر این است که یک زن از بین هر 55 زن در جهان مبتلا به این بیماری در مقطعی از زندگی‌اش می‌شود. به طور معمول این سرطان بیماری‌ای است که زنان بالای 50سال را درگیر می‌کند.


خطرناک‌ترها و کم‌خطرها
چندین نوع از سرطان‌های تخمدان وجود دارد؛ از جمله سرطان اپی‌تلیال، سرطان بوردرلاین و سرطان سلول‌های زاینده. شایع‌ترین نوع، سرطان سلول‌های اپی‌تلیال یا سلول‌های پوشش‌دهنده تخمدان‌هاست و حدود 80 تا 90درصد سرطان‌های تخمدان از این نوع هستند. سرطان‌های بوردرلاین یا سرطان سلول‌های بنیادین سرطان‌های نسبتا خوش‌خیم‌تر و کم‌خطرتری هستند که با یک جراحی کوچک قابل درمانند. سرطان سلول‌های زاینده یا جرم سل تخمدان هم بین 5 تا 10درصد سرطان‌های این عضو است و در سلول‌هایی که در آینده به تخمک بدل می‌شوند، رخ می‌دهد.


آنهایی که فرزند ندارند بیشتر در خطر هستند
اما عوامل خطر و نکاتی که ممکن است احتمال سرطان را در زنان بالاتر ببرد چیست؟ به طور کلی می‌توان چند عامل خطر اصلی را در این مورد ذکر کرد:
1- نداشتن فرزند و باردار نشدن، دخترانی که ازدواج نمی‌کنند یا پس از ازدواج باردار نمی‌شوند بیشتر درمعرض ابتلا به این بیماری هستند.
2- هرقدر سن بالاتر رود احتمال ابتلا به بیماری بیشتر می‌شود. عموما این سرطان زنان بالای 50 سال را به‌خود درگیر می‌کند و بیشترین افراد مبتلا بین 55 تا 60 سال را دارند.
3- داشتن سابقه ابتلا به سرطان تخمدان در یکی از افراد نزدیک خانواده از مهم‌ترین فاکتورهای ابتلا به این بیماری است. مطالعات همچنین نشان داده ابتلای نزدیکان فرد به سرطان‌‌های روده بزرگ، رکتوم، رحم یا سرطان سینه هم احتمال ابتلای فرد به سرطان تخمدان را افزایش می‌دهد.
4- زنانی که برای برطرف کردن علائم دوران یائسگی تحت هورمون درمانی قرار می‌گیرند و برای آنها داروهای هورمونی صرفا استروژنی تجویز می‌شود، اگر برای 10سال این هورمون‌ها را دریافت کنند احتمال ابتلای آنها به سرطان تخمدان افزایش می‌یابد.
5- برخی تحقیقات نشان داده، داروهای تحریک‌‌کننده تخمدان‌ها که برای استفاده‌کنندگان از شیوه درمان ناباروری IVF تجویز می‌شود، احتمال بروز سرطان تخمدان از نوع بوردرلاین را افزایش می‌دهد.
6- زنانی که به بیماری آندومتریوز مبتلا هستند احتمال بیشتری برای ابتلا به سرطان تخمدان دارند.
7- زنان با اضافه‌وزن زیاد و دارای BMI بالای 30 هم احتمال ابتلای بیشتری دارند.
8- زنان پاکستانی، نروژی، ایسلندی، لهستانی و هلندی بالاترین درصد مبتلایان به این بیماری را تشکیل می‌دهند.


این دو بیماری را از هم تشخیص دهید
در مورد همه سرطان‌ها باید علائم اولیه و نشانه‌های اولیه بیماری را شناخت تا بتوان در صورت ابتلا به آن سرطان، تشخیص زودرس و درمان کامل‌تری داشت. در مورد سرطان تخمدان هم علائم هشداردهنده‌ای وجود دارد که باید آنها را بشناسید.
دکتر ژانت موسلین، پزشک متخصص زنان در بیمارستان شیکاگو سنتر می‌گوید: «یک نکته بسیار مهم در مورد علائم سرطان تخمدان وجود دارد، آن هم این است که اگر زنی علائمی مشابه بیماری سندرم روده تحریک‌پذیر TBS را برای اولین‌بار در سن بالاتر از 50 سال تجربه کند باید به احتمال ابتلا به سرطان تخمدان هم فکر کند و از این لحاظ هم مورد بررسی پزشکان متخصص قرار بگیرد.»


علائمی که می‌توان آنها را علائم احتمالی اولیه سرطان تخمدان دانست عبارتند از:
1- افزایش ناگهانی سایز شکم و علائم شبیه به نفخ شکم
2- درد دائمی و گنگ در ناحیه شکم و زیر شکم
3- سیر شدن پس از خوردن مقدار بسیار کم غذا
4- مشکل در بلع غذا
5- علائم ادراری از جمله احساس فوریت و تکرر ادرار
6- تغییر در شیوه معمول دفع
7- درد پشت به همراه احساس خستگی عمومی

نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است علائمی که مشابه علائم بیماری IBS هستند اگر ناشی از سرطان تخمدان باشند همیشه حاضر و پایدارند در حالی که علائم IBS به صورت مقطعی ظاهر می‌شود.


اگر فرزند می‌خواهید
درمان اصلی سرطان تخمدان جراحی است البته جراحی برای برداشتن کانسر یا تخمدان‌ها ممکن است با درمان تکمیلی به صورت رادیوتراپی همراه شود. اگر پزشکان به باقی ماندن سلول‌های سرطانی در محل یا مجاورت آن شک داشته باشند برای بیمار درخواست رادیوتراپی می‌کنند.
گاهی هم ممکن است پزشکان برای بیمار درخواست شیمی‌درمانی کنند که شیمی‌درمانی یا از راه تجویز دهانی یا به‌وسیله تزریق وریدی یا از راه گذاشتن لوله کوچکی در شکم فرد بیمار انجام می‌شود.
یکی از نکات اصلی در انتخاب شیوه درمان تمایل بیمار به داشتن فرزند پس از بیماری است. در صورتی که فرد بخواهد صاحب فرزند شود پزشکان باید به احتمال درمان او بدون برداشتن تخمدان‌هایش فکر کنند البته عامل اصلی در تصمیم‌گیری در این مورد مرحله و میزان پیشرفت سرطان است. در واقع در زنان جوانی که در مرحله ابتدایی سرطانشان تشخیص داده شده‌ است می‌توان با حفظ تخمدان به خارج کردن سرطان فکر کرد. پس از جراحی برداشتن سرطان تخمدان فرد ممکن است همچنان احساس درد شکمی داشته باشد که برای او به مدت چند هفته داروهای مسکن تجویز می‌شود. احساس برگشتن به حالت طبیعی و وضعیت طبیعی بدن ممکن است تا چند هفته پس از انجام این جراحی وجود نداشته باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
خوردن پیتزا به اندازه سیگار کشیدن مضر است


مطالعات مرکز تحقیقات و پیشگیری ایلینویز آمریکا نشان می دهد که خوردن پیتزا به اندازه سیگار کشیدن برای افراد به ویژه کودکان مضر است.
به گزارش ایرنا از رویترز، پیتزا محبوب ترین غذای کودکان در سراسر جهان است؛درحالیکه بزرگترین منبع کالری، چربی های اشباع شده و نمک محسوب می شود.
تحقیقات نشان می دهد که غذاهای حاوی پنیر چرب، نمک و گوشت به اندازه سیگار برای افراد مضر است.
این رژیم غذایی علاوه بر افزایش چربی و فشار خون و اضافه وزن، باعث برهم زدن تعادل هورمون های کودکان می شود و کاهش یادگیری در آنان می شود.
معمولا کودکانی که از غذاهای آماده و فست فود استفاده می کنند، بسیار خشن و غیر قابل کنترل هستند.
تحقیقات دیگری نشان می دهد که این کودکان پیشرفت درسی نیز ندارند و نسبت به کودکانی که رژیم غذایی سالم دارند، نمرات کمتری می گیرند؛ به علاوه اکثر آنان بیش فعال هستند.
متاسفانه پیتزا با یک نوشیدنی شیرین در وعده غذایی استفاده می شود و مجموع تمام این عوامل بدن را در معرض دیابت قرار می دهد.مصرف یک وعده پیتزا باعث دریافت 230 کالری اضافی می شود.
محققان به والدین هشدار داده اند که استفاده از رژیم غذایی سالم و متقاعد کردن فرزندان به استفاده از این رژیم، نیازمند یک برنامه مستمر، اراده قوی و مشاوره با متخصصین تغذیه است.
سبزیجات و پروتئین های بدون چربی بهترین منبع تولید انرژی بدن؛ بخصوص در کودکان هستند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Pediatrics منتشر شده است.

=========================

دمنوشی عالی برای کسانی که فشار خون بالا دارند


این دم‌نوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می‌کند.
جام جم: مواد لازم :
زرشک تازه : 2 قاشق غذاخوری
نعنا تازه : 4 تا 5 برگ
عسل : یک قاشق غذاخوری
نبات : در صورت تمایل یک تکه کوچک.

طرز تهیه :
ابتدا عسل را داخل یک و نیم تا دو لیوان آب جوش حل کنید و داخل یک قوری که زرشک تازه را در آن ریخته‌اید، بریزید.
نعنا را هم به این دم نوش اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
این دم‌نوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می‌کند، اما می‌توانید از یک تکه نبات برای شیرین‌تر شدن آن استفاده کنید.
زندگی کوتاه نيست ، مشکل اينجاست که ما زندگی را دير شروع ميکنيم.
     
  
صفحه  صفحه 24 از 72:  « پیشین  1  ...  23  24  25  ...  71  72  پسین » 
علم و دانش

Medical Content | مطالب پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA