انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 27 از 72:  « پیشین  1  ...  26  27  28  ...  71  72  پسین »

Medical Content | مطالب پزشکی


مرد

 
با ۱۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان، چشمان قهوه‌ای خود را آبی کنید

37 داوطلب در مکزیک و کاستاریکا توانسته‌اند با پرداخت 5هزار دلار، عمل لیزری را با موفقیت پشت سر بگذارند که رنگ قهوه‌ای عنبیه چشم آن‌ها را برای همیشه به آبی تبدیل می‌کند.
به گزارش ساینس‌آلرت، شرکت مبدع این روش، استرومامدیکال نام دارد و مقر اصلی آن در کالیفرنیا است. البته این شرکت هنوز مجوز انجام این عمل را در ایالات‌متحده به دست نیاورده و این عمل را فقط در برخی از کشورهای آمریکای لاتین انجام می‌دهد.


اما چطور چنین چیزی ممکن است؟
خیلی‌ها فکر می‌کنند رنگ عنبیه چشمان انسان به خاطر رنگ‌دانه‌های قهوه‌ای، آبی یا سبز درون چشم است؛ اما این تصور اشتباه است. رنگ عنبیه به خاطر رفتار نور در ساختارهای خاص لایه‌های epithelium در عقب و stroma در جلوی عنبیه است. لایه پشتی یعنی epithelium بسیار نازک و تنها به ضخامت 2 سلول است و پوشیده از رنگ‌دانه‌های مشکلی-قهوه‌ای است و لایه جلویی یعنی Stroma معمولا رنگ‌دانه‌های تیره دارد.
در افرادی که چشمان آبی دارند یا دقیق‌تر بگوییم عنبیه چشم آن‌ها آبی‌رنگ دیده می‌شود، لایه stroma کاملاً بی‌رنگ و فاقد رنگ‌دانه است و علاوه بر آن هیچ ذخیره اضافی کلاژن ندارد. به همین دلیل پرتوهای نور بدون بازتاب شدن از لایه اولیه وارد عنبیه می‌شوند؛ اما درون این لایه با ذرات معلق برخورد می‌کنند. به خاطر اثر تایندال (شبیه به همان پدیده‌ای که باعث می‌شود آسمان را آبی‌رنگ و غروب را سرخ‌رنگ ببینیم) پرتوهای آبی‌رنگ به میزان بیشتری از دیگر اجزای نور سفید پراکنده و خارج می‌شوند و به همین دلیل تصور می‌کنیم که چشم این افراد آبی‌رنگ است. جالب اینجاست که رنگ چشم این افراد متناسب با شدت نور محیط تغییر می‌کند!
به‌عبارت‌دیگر، در پس هر چشم قهوه‌ای یک چشم آبی وجود دارد و همین باعث شد کارشناسان موسسه استرومامدیکال به فکر ابداع روشی بیفتند که چشمان قهوه‌ای را به آبی تبدیل کنند. آن‌ها عملی 20 ثانیه‌ای را ترتیب داده‌اند که با شلیک پرتوهای لیزر به عنبیه، رنگ‌دانه‌های لایه نخستین عنبیه را از بین ببرند. البته چندهفته‌ای طول می‌کشد تا بدن تمام این بافت‌های رنگ‌دانه مرده را دفع کند و چشم به رنگ آبی شفاف دیده شود.
در حال حاضر با این روش می‌توان چشمان قهوه‌ای را به آبی تغییر رنگ داد و هنوز روشی برای تغیر رنگ چشمان سبز پیشنهاد نشده است. البته از عوارض بلندمدت این عمل هنوز هیچ اطلاعاتی در دست نیست و به همین دلیل پزشکان پیشنهاد می‌کنند بهتر است در رزرو بلیت مکزیک عجله نکنید!
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
شناسایی مکانیسمی برای مهار سرطان پروستات با امگا۳

دانشمندان دانشگاه واشنگتن مکانیسمی را شناسایی کرده‌اند که از طریق آن، اسیدهای چرب امگا 3 مانع از رشد و گسترش سلول‌های سرطان پروستات می‌شوند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، این یافته‌ها در تضاد با تحقیقات پیشین با این محوریت هستند که امگا 3 خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد.
دانشمندان از مدت‌ها پیش می‌دانستند امگا 3 التهاب را کاهش داده و دارای اثرات ضددیابتی است اما این نخستین بار است که آن‌ها اثر آن بر مهار سرطان پروستات را اثبات کرده‌اند.
محققان حاضر که بر روی کشت‌های سلول‌های پروستات مطالعه می‌کردند، دریافتند اسیدهای چرب امگا 3 به گیرنده‌ای به نام FFA4 در بدن متصل می‌شوند. در نتیجه، این گیرنده به جای تحریک‌کردن سلول‌های سرطانی، به عنوان سیگنالی برای مهارکردن عوامل رشد آن‌ها عمل کرده و تکثیر سلول‌ها را سرکوب می‌کند.
چنین دانشی می‌تواند به محققان در درمان و پیشگیری بهتر از این نوع سرطان کمک کند. دانشمندان همچنین دریافتند ارائه دارویی که بتواند عملکرد اسیدهای چرب امگا 3 را تقلید کند، به خوبی یا حتی بهتر از اسیدهای چرب در سرکوب‌کردن داروهای سرطانی کارآمد خواهد بود.
جزئیات این دستاورد علمی در Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics ارائه شده است.


==============================================


احتمال بروز اوتیسم با IQ بالا مرتبط است

طبق یک مطالعه جدید، احتمالا بین ژن های افزایش دهنده احتمال بروز اوتیسم و هوش بالا ارتباط وجود دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، محققان DNA حدود 10 هزار نفر را در اسکاتلند آنالیز کرده و توانایی های فکری شان را نیز مورد بررسی قرار دادند. به طور میانگین آن دسته از افرادی که دارای ژن های مرتبط با اوتیسم بودند، در آزمون های شناختی فکری امتیاز نسبتاً بالاتری کسب کردند.
البته محققان اذعان داشتند که برخورداری از ژن های مرتبط با اوتیسم به معنای ابتلای فرد به این اختلال نیست.
بر اساس یک مطالعه دیگر، دلایل مشابه مبنی بر وجود ارتباط بین ژن های مربوط به اوتیسم و هوش در یک تست دیگر انجام شده بر 921 جوان در استرالیا نیز یافت شده بود.
«تونی کیم کلارک»، سرپرست ارشد تیم تحقیق از دانشگاه ادینبرگ اسکاتلند، در این باره می گوید: «یافته های ما نشان می دهد که تغییر ژنی افزایش دهنده ریسک ابتلا به اوتیسم با توانایی شناختی بهتر در افراد غیراوتیسمی مرتبط است.»
محققان مطالعه تحقیق پزشکی در استرالیا، اذعان می کنند که در حالیکه 70 درصد از افراد مبتلا به اوتیسم دارای ناتوانی های فکری بوده، اما برخی از افراد دارای این اختلال، دارای هوش غیرکلامی بالاتر از حد میانگین هستند.
این مطالعه فقط ارتباط بین ژن های مرتبط با اوتیسم و هوش را آشکار ساخته، و رابطه علت و معلولی آنها را نشان نمی دهد.
اوتیسم نوعی اختلال رشدی است که بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تأثیر می‌گذارد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم، در ارتباطات کلامی و غیرکلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، مشکل دارند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نانو لباس برای درمان سرطان می‌آید

محققان انگلیسی موفق به تولید لباسی با فناوری پیشرفته شدند که در درمان بیماری سرطان و همچنین پیشگیری از بیماری‌ها موثر است.
به گزارش ایرنا به نقل از هلث، محققان انگلیسی فعال در حوزه نانو با معرفی این دستاورد پزشکی اعلام کردند که این اختراع سبب انقلاب در عرصه پزشکی می‌شود و به توانمندی‌های بشر برای مقابله با بیماری‌های سخت مانند سرطان سینه و برخی دیگر از سرطان‌ها کمک می‌کند.
این لباس حاوی فناوری است که نانو ذرات یک ماده که برای مثال می‌تواند یک دارو باشد، را در خود جای می‌دهد و به طور موضعی در بدن آزاد می‌کند.
تا کنون فناوری‌های پوشیدنی در کمربندها و کفش‌ها تعبیه شده بود اما اکنون این فناوری در لباس هم تعبیه شده است به گونه‌ای که نه تنها به عنوان تن‌پوش از آن استفاده می‌شود بلکه سلامت انسان را نیز کنترل می‌کند.
اکنون محققان در حال تلاش هستند تا هر قطعه از لباس و کفش انسان بتواند علائم حیاتی انسان را کنترل کرده و حتی به درمان بیماری‌ها کمک کند.
این لباس که به تازگی محققان برای درمان سرطان سینه ابداع کرده‌اند، می‌تواند داروی درمان سرطان سینه را به طور موضعی آزاد کند.
این لباس حاوی حباب‌های میکرو کپسوله داروی تاموکسیفن (Tamoxifen) است.
ایده این است که گرما و رطوبت بدن پوشش این حباب‌ها را از بین می‌برد و تاموکسیفن به تدریج در طول روز از طریق پوست جذب بدن می‌شود.
تاموکسیفن با مسدود کردن استروژن، موجب کند شدن رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.
این لباس توسط یک دانشجوی کارشناسی ارشد در مرکز سنت مارتینز در لندن ابداع شده است.
هدف از ابداع این لباس ارائه یک راه حل برای هزاران زنی است که از عوارض جانبی داروی تاموکسیفن در عذاب هستند.
آزاد سازی موضعی دارو باعث می‌شود دارو کمتر توسط کبد پردازش شود و موجب کاهش بالقوه عوارض جانبی آن مانند گر گرفتگی و تهوع می‌شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
سلاحی برای شناسایی پناهگاه ویروس ایدز در بدن

تکنیکی جدید به محققان کمک می‌کند تا مخفیگاه‌های ویروس HIV در بدن را شناسایی کنند،‌ تکنیکی که عملکردی مشابه تعقیب تبهکاران در تاریکی و با کمک دوربین‌های حرارتی دارد.
براساس گزارش نیوساینتیست، محققان دانشگاه امپریال کالج لندن می‌گویند این تکنیک می‌تواند به تحقیقات برای یافتن درمان ایدز کمک بزرگی برساند. درمان‌های دارویی امروزی می‌توانند ویروز HIV را از خون بیمار بزدایند، اما ویروس می‌تواند خود را در گوشه‌ای از بدن مخفی کند زیرا پس از توقف استفاده از دارو، بیماری دوباره ظاهر می‌شود.
گفته می‌شود ویروس خود را در میان سلول‌های ایمنی بدن پنهان می‌کند، مناطقی امن که از آسیب داروها در امان می‌مانند و به آرامی جمعیت خود را افزایش می‌دهند یا به حالت خفته درمی آیند.
از این رو یکی از استراتژی‌های ریشه‌کن سازی این ویروس در خون بیمار بیدار کردن ویروس‌های خفته و نابود کردن آنها است و تحقیقاتی در زمینه بیدار کردن و کشتن ویروس‌ها درحال اجرا است. اما هنوز مشخص نیست کدام نقاط امن بدن از اهمیت بیشتری برخوردارند،‌ ویروس‌ها در این مناطق چه می‌کنند و آیا داروهای کنونی می‌توانند خود را به این مناطق برسانند؟
محققان دانشگاه اموری در آتلانتا برای یافتن پاسخ این سوالات از اسکنر PET استفاده کردند،‌ابزاری که از آن برای تعیین میزان گسترش سرطان در بدن نیز استفاده می‌شود. دانشمندان احتمال می‌دادند با کمک این ابزار می‌توان مکان خفای ویروس‌ها را در بدن مشخص کرد.
برای آزمودن این ایده، محققان آنتی‌بادی‌های رادیواکتیو را به سه میمون آلوده به ویروس SIV، نسخه حیوانی ویروس HIV، که بیماری آنها با تزریق داروهای ضدویروسی درمان شده‌بود، تزریق کردند. اسکن PET که می‌تواند منابع رادیواکتیو را در درون بدن موقعیت‌یابی کند، توانست پروتئینی ویروسی به نام gp120 را در مناطقی از قبیل بینی، ریه‌ها، روده‌ها، غدد لنفاوی و اندام‌های تناسلی ردیابی کند. با این‌همه آنتی‌بادی نتوانسته بود به درون مغز راه بیابد، اندامی که منطقه امن دیگری برای ویروس HIV شناخته می‌شود.
اسکن‌ها به اندازه‌ای دقیق نبودند که بتوانند نوع سلولی که پروتئین ویروس در آنها پنهان شده را مشخص کنند،‌اما آزمایش‌ها پس از مرگ میمون‌ها نشان دادند ویروس درون سلول‌های ایمنی مناطقی پنهان شده بود که اسکن‌ها نشان داده بودند. اگرچه این تکنیک توانایی نمایش دادن سلول‌های خفته را ندارد، اما با نمایش دادن موقعیت ویروس‌هایی با سرعت همانند‌سازی کم نیز قدمی بزرگ در مسیر درمان کامل ایدز به شمار می‌رود.
قدم بعدی تولید آنتی‌بادی‌هایی است که از توانایی تشخیص پروتئین gp120 که توسط ویروس انسانی ایدز ایجاد شده برخوردارند. این تکنیک اسکن جدید می‌تواند به محققان در توسعه استراتژی‌های درمانی جدید ایدز کمک کرده و به بررسی دقیق نمونه‌های درمان شده ایدز بپردازند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
افزایش بیش از حد ویتامین D در خون و خطر سکته مغزی

پزشکان در یک مطالعه جدید هشدار دادند که افزایش بیش از حد ویتامین D در خون، احتمال سکته مغزی را تشدید می‌کند.
به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نتایج این مطالعه نشان داد که افزایش بیش از اندازه این ویتامین در خون می‌تواند خطر مرگ ناشی از سکته مغزی را تشدید کند.
از جنبه بهداشت عمومی کمبود ویتامین D مدت‌ها موضوع مورد بحث پزشکان عمومی بوده و مطالعات مختلفی نشان داده اند که کمبود این ویتامین و کاهش بیش از حد آن در خون پیامدهای منفی و مضری برای بدن دارد.
به این ترتیب نتایج مطالعه جدید بر این تاکید دارد که سطح ویتامین D در خون باید در حد نرمال باشد و کاهش یا افزایش بیش از حد و کنترل نشده آن برای بدن عواقب منفی دارد.
به گزارش خلیج تایمز، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه کوپنهاگ در این مطالعه تاکید کردند که افزایش سطح این ویتامین بیش از 100 نانومول در هر لیتر خون خطر مرگ ناشی از سکته مغزی را تشدید می‌کند و بهترین میزان مصرف این ویتامین 70 نانومول در هر لیتر خون است.


============================

مضرات نمک بیش از فشارخون بالاست

پزشکان هشدار دادند حتی اگر از مصرف زیاد نمک به فشارخون مبتلا نشوید اما همچنان خطر آسیب‌دیدگی عروق خونی، قلب، کلیه‌ها و مغز در کمین‌تان خواهد بود.
به گزارش ایسنا، پزشکان با بازبینی شواهد و اطلاعات موجود دریافتند که مصرف سطح بالایی از نمک تاثیر مضری بر برخی از اعضا و بافت‌های بدن دارد. همچنین حتی در افرادی که در برابر تاثیر مصرف نمک بر فشارخون مقاوم هستند و این چاشنی روی سطح فشارخونشان بی‌تاثیر است، خطر آسیب دیدن سایر اعضای بدن وجود دارد.
مصرف نمک زیاد به کاهش عملکرد لایه درونی رگ‌های خونی منجر می‌شود. سلول‌های لایه درونی رگ‌ها در چند فرآیند از جمله لخته شدن خون و عملکرد سیستم ایمنی دخالت دارند. همچنین سطح بالای نمک می‌تواند سفت شدن رگ‌ها را به دنبال داشته باشد.
«دیوید ادواردز» یکی از متخصصان این مطالعه از دانشگاه «دلاویر» آمریکا گفت: رژیم غذایی حاوی میزان بالایی از سدیم موجب بزرگ ‌شدن بافت ماهیچه‌ای می‌شود که دیواره حفره اصلی پمپاژ خون در قلب را تشکیل می‌دهد. همان‌طور که دیواره‌ حفره ضخیم‌تر می‌شود، انعطاف خود را از دست می‌دهد و در نتیجه قادر نخواهد بود خون را به درستی پمپاژ کند.
به گزارش هلث‌دی نیوز، مصرف نمک فراوان همچنین به عملکرد کلیه‌ها آسیب می‌رساند و ممکن است بر دستگاه عصبی سمپاتیک نیز تاثیر سوء بگذارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تاثیر داروی تبخال در درمان ایدز

نتایج یک آزمایش نشان داد داروی «والاسیکلوویر» که برای درمان تبخال استفاده می‌شود می‌تواند در کاهش سطح ویروس HIV موثر باشد.
به گزارش ایسنا به نقل از شینهوا،‌ پزشکان با بیان اینکه داروی والاسیکلوویر می‌تواند در کاهش سطح ویروس HIV، عامل بیماری ایدز موثر باشد، تاکید کردند: این دارو برای کاهش سطح ویروس ایدز در بدن افرادی که به بیماری تبخال دستگاه تناسلی نیز مبتلا نیستند، تاثیرگذار است.
«لئونید مارگولیس» از موسسه ملی رشد انسان و سلامت کودک آمریکا گفت: این یافته بسیار امیدوارکننده است. در صورتی که تاثیر داروی والاسیکلوویر برای مقابله با HIV در یک مقیاس و گروه بزرگتر تایید شود می‌توان آن را به ترکیبی از داروهای مورد استفاده برای از بین بردن این ویروس افزود. همچنین استفاده از آن در بیمارانی که به داروهای HIV مقاوم شده‌اند، مفید خواهد بود.
نتایج مطالعات پیشین حاکی از آن است که داروی والاسیکلوویر سطح HIV را در بیمارانی که به ویروس HIV و ویروس «هرپس سیمپلکس 2» آلوده هستند، کاهش می‌دهد بنابراین در ابتدا تاثیر فوق به نحوه فعالیت ویروس «هرپس سیمپلکس 2» در برابر داروی تبخال نسبت داده می‌شد.
اما متخصصان در بررسی جدید نشان دادند که این دارو به طور مستقیم در روند بازتولید HIV تداخل ایجاد می‌کند و برای اثرگذاری آن روی ویروس ایدز، نیازی به وجود ویروس «هرپس سیمپلکس 2» نیست.
در این بررسی 18 بیمار آلوده به HIV که هیچ یک به ویروس هرپس سیمپلکس 2 مبتلا نبوده و با داروی والاسیکلوویر تحت درمان قرار گرفته بودند، آزمایش شدند. نیمی از این بیماران برای مدت 12 هفته روزی دو بار داروی والاسیکلوویر مصرف کرده در حالی که گروه دیگر از دارونما استفاده کردند. همچنین پس از گذشت دو هفته، داروی مصرفی این دو گروه با یکدیگر تغییر کرد.
نتایج آزمایش‌ها نشان داد زمانی که بیماران داروی والاسیکلوویر مصرف می‌کردند سطح HIV خونشان به طور چشمگیری کاهش پیدا کرد و هنگام مصرف دارونما میزان آن افزایش یافت.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
آنچه باید درباره جراحی‌های پیشگیری از سرطان آنجلینا جولی دانست

آنجلینا جولی پس از آنکه دو سال پیش پستان‌هایش را برای جلوگیری از سرطان برداشت اکنون تخمدان‌ و لوله‌های رحمش را هم با جراحی برداشته است.
این اقدام آنجلینا جولی چه پیامی برای ما دارد؟


BRCA1 و BRCA2 چیستند؟
۱- BRCA1 و BRCA2 دو ژنی هستند که در پیشگیری از سرطان مهمند. گاهی این ژن ها به علت جهش، معیوب می شوند و این باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان به ویژه سرطان‌های تخمدان و پستان می‌شود.
۲- این ژن‌های معیوب به ارث می‌رسند، هم از طرف مادر هم از طرف پدر.
این ژن‌ها احتمال سرطان پستان را ۸۷ و احتمال سرطان تخمدان را ۵۰ درصد افزایش می‌دهند.


چه کسانی باید نگران باشند:
کسانی که در بستگان درجه اول، درجه دوم یا سوم خود چه در طرف مادری و چه در طرف پدری سرطان سینه در سن کمتر از پنجاه و سرطان تخمدان در هر سنی داشته اند
اگر مردی در فامیل به سرطان پستان مبتلا شده
اگر زنی پیش از پنجاه سالگی به سرطان پستان مبتلا شده
اگر در هر دو پستان زنی تومور پیدا شده
اگر در اقوام سرطان‌هایی مثل معده، روده بزرگ، پانکراس (لوزالمعده) وجود داشته


چه باید کرد؟
تست ژنتیک برای بررسی وجود ژن‌های معیوب.
اگر نتیجه تست منفی بود: مراقب عادی از پستان (خودآزمایی ماهانه از ۲۰ سالگی به بعد، یک بار ماموگرافی پیش از ۴۰ سالگی و ماموگرافی سالانه بعد از ۵۰ سالگی، ماموگرافی بین ۴۰ تا ۵۰ سالگی برحسب نظر پرشک)
اگر نتیجه تست مثبت بود: مراقبت را از ۱۸ سالگی یا ده سال زودتر از سنی که اقوام شما به سرطان پستان مبتلا شده‌اند شروع کنید:
خود آزمایی پستان به صورت مرتب و ماهیانه در روز هفتم عادت ماهیانه از ۱۸ سالگی
معاینه پستان توسط متخصص دو بار در سال از ۲۵ سالگی
ماموگرافی سالانه (از ۲۵ سالگی به بعد یا سونوگرافی از ۱۸ سالگی) یا MRI پستان
مراقبت از سرطان تخمدان را از ۳۵ سالگی یا ده سال زودتر از سنی که اقوام شما به سرطان تخمدان مبتلا شده‌اند شروع کنید:
سونوگرافی داخل واژن هر شش ماه
معاینه لگن توسط متخصص هر شش ماه
اندازه‌گیری CA-125 در خون هر شش ماه
مردانی که دارای ژن معیوب هستند چه باید بکنند؟
مردان هم به سرطان پستان مبتلا می‌شوند اما شیوع آن بسیار کمتر از زنان است.
معاینه سالانه پستان از ۳۵ سالگی
خودآزمایی ماهانه پستان از ۳۵ سالگی
ماموگرافی در ۴۰ سالگی
معاینه پروستات و تست اختصاصی پروستات با آزمایش خون (PSA) از ۴۰ سالگی


کسانی که ژن معیوب را دارند چه زمانی باید جراحی کنند؟
تصمیم به جراحی باید با نظر پزشک و بر مبنای معیارهای بالینی و فردی و اجتماعی گرفته شود از جمله با در نظر گرفتن مسئله ازدواج و بچه دار شدن.
مناسب ترین زمان برای این کار یا ده سال زودتر از جوانترین سنی است که بستگان دچار این نوع سرطان شده‌اند یا بین ۳۰ تا ۴۰ است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کاشت پستان می‌تواند موجب سرطان شود

پژوهشگران می‌گویند که میان کاشت پستان و نوعی سرطان ارتباط وجود دارد. شمار مبتلایان به این نوع سرطان زیاد نیست اما برخی محققان روشنگری در این‌ مورد را ضروری می‌دانند.
مارلیز دینگل زنی آلمانی است که در سن ۴۲ سالگی پس از مشورت با پزشک معالجش مجبور به برداشتن یک پستان خود شد. دکتر به او گفته بود که اگر چه نمونه‌برداری صورت گرفته هنوز نشان نمی‌دهد که او مبتلا به سرطان شده، اما سلول‌های تغییر یافته‌ای مشاهده شده‌اند که می‌توانند به زودی به توموری بدخیم تبدیل شوند.
مارلیز به سرعت تصمیم خود را گرفت. یک پستان او را برداشتند. او در مصاحبه با دویچه وله می‌گوید: «مسئله‌ای که برایم سخت‌‌تر بود این بود که در مورد ایمپلنت (کاشتن) پستان مردد بودم. سال ۱۹۹۲ بود و این بحث هم به راه افتاده بود ‌که سیلیکون که در کاشت پستان استفاده می‌شود می‌تواند خطرناک باشد. من خیلی نامطمئن بودم.»
اما مارلیز پس از مشورت با پزشک معالجش تصمیم به کاشت سیلیکون می‌گیرد. او می‌گوید که کاشت سیلیکون تحمل دوره گذار پس از برداشت پستان را برایش آسان‌تر کرد، چون وقتی در آینه خود را تماشا می‌کرد می‌دید که هنوز دو پستان دارد.


ارتباط سرطان با کاشت پستان
امروزه نیز تصمیم‌گیری درباره عمل کاشت پستان برای کسی راحت نیست، چون کاشت سیلیکون می‌تواند موجب سرطان شود.
وزیر بهداشت فرانسه، ماریزول تورن، گفته است که از سال ۲۰۱۱ تا کنون ۱۸ زن در فرانسه مبتلا به سرطان نوع ALCL (لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک) شده‌اند و همه این ۱۸ زن کاشت پستان داشته‌اند. به نوشته روزنامه "پاریزین"، تا کنون ۱۷۳ مورد ابتلا به این سرطان در سراسر جهان ثبت شده است. هم اکنون وزارت بهداشت فرانسه در حال بررسی است که آیا کاشت پستان را به طور عموم ممنوع کند یا نه.
ارنست ماگنوس نواه، رئیس اتحادیه جراحان پلاستیک آلمان، در مصاحبه‌ای گفته است که ممنوع کردن کاشت سیلیکون را "مسخره" می‌داند. به گفته او، امکان ابتلا به سرطان نوع ALCL بسیار کم است. افزون بر این، هنوز درباره علل رشد این سرطان تحقیق کمی صورت گرفته است.
همچنین لوکاس کنر، پرفسور در انستیتوی تحقیقات سرطان لودویگ بولتسمان و انستیتوی پاتولوژی دانشگاه وین، معتقد است نباید باعث وحشت افکار عمومی شد. پرفسور کنر نتایج تحقیقات خود درباره ارتباط میان کاشت پستان و این نوع سرطان را در سال ۲۰۱۴ منتشر کرد. او می‌گوید: «تحقیقات ما نشان می‌دهد که میان کاشت پستان و این نوع سرطان ارتباط وجود دارد. اما به لحاظ آماری فقط یک نفر از هر ۵۰۰ هزار تا ۳ میلیون زن دارای ایمپلنت پستان به سرطان ALCL مبتلا می‌شود.»
علائم ALCL علائمی خاص نیستند. بیمار اغلب متوجه تورم غیرعادی در پستان خود می‌شود. در این صورت باید به سرعت به پزشک مراجعه کرد. به گفته پرفسور کنر، شانس مداوا در مورد این نوع سرطان در صورتی که زود شناخته شده باشد زیاد است.


بزرگ کردن پستان متداول‌ترین نوع جراحی زیبایی
کاشت پستان در سال‌های اخیر مدام پررونق تر شده است. عمل بزرگ کردن پستان متداول‌ترین نوع جراحی زیبایی در سراسر جهان است. تنها در آمریکا که یک پنجم تمامی جراحی‌های زیبایی دنیا در آن انجام می‌گیرد، سالانه ۳۰۰ هزار زن به عمل کاشت پستان تن می‌دهند.
اما همچنین شمار عمل‌های "بازسازی پستان" پس از دوره ابتلا به سرطان و برداشتن آن افزایش یافته است. گزارشی که درباره جراحی‌های زیبایی در آمریکا منتشر شده نشان می‌دهد که از سال ۲۰۰۰ تا سال ۲۰۱۳ شمار این نوع جراحی زیبایی ۲۱ درصد افزایش داشته است.


علت ابتلا به ALCL ؟
هنوز روشن نیست به چه علت کاشت پستان و ابتلا به سرطان از نوع ALCL با یکدیگر در ارتباط هستند. برخلاف مورد جنجالی ایمپلنت‌های شرکت "پی آی پی" در سال ۲۰۱۱ که روشن بود سیلیکون‌ها ارزان قیمت و برای سلامتی خطرناک بوده‌اند، در موارد دیگر نمی‌توان گفت که مقصر کیست یا چیست؟
پرفسور کنر و تیم پژوهشی او در حال تحقیق فشرده در این باره هستند. در مورد علت ایجاد سرطان پس از کاشت پستان تحقیقی انجام نگرفته است.
اما به گفته دکتر نواه، جراح زیبایی، سرطان ALCL به خصوص در نزد بیماران زنی که از ایمپلنت "زبر" استفاده کرده‌اند مشاهده شده است. این نوع ایمپلنت برخلاف ایمپلنت‌های "پرشده با آب نمک" دارای سطحی شبیه کاغذ سنباده است.
نواه می‌گوید طبق یک نظریه پس از عمل جراحی ممکن است یک لایه باکتری در اطراف ایمپلنت ساخته شود که به آن "زیست‌لایه" می گویند. باکتری‌های معینی می‌توانند باعث واکنش دفاعی بدن شوند که این ممکن است موجب ایجاد سلول‌های سرطانی شود.
نواه می‌افزاید: «این پدیده را در رابطه با باکتری‌های هلیکوباکتر می‌شناسیم که باعث ایجاد تومور و تورم غدد لنفاوی در معده می‌شود.»
احتمالا زیست‌لایه باکتری بهتر می‌تواند به ایمپلنت‌های زبر بچسبد. اگر این نظریه تایید شود، پس ممکن است که تجویز آنتی بیوتیک معمولی پیش و پس از عمل کاشت پستان، احتمال ابتلا به ALCL را به حداقل برساند.
نواه می گوید که انتظار دارد روشنگری و اطلاع‌رسانی درباره سرطان نوع ALCL به زودی جزو موضوع‌های مشاوره پیش از عمل کاشت پستان شود؛ به‌خصوص چون هنوز هم دلیل ایجاد این سرطان کاملا روشن نیست.


چه امکانی به جز کاشت پستان هست؟
در چند سال اخیر عمل "بازسازی پستان" با استفاده از بافت بدن خود بیمار رایج‌تر شده است. بازسازی پستان طبیعی‌ترین راه برای ایجاد تصویر سابق بدن پس از عمل برداشتن پستان (ماستکتومی) است. در این عمل بافت از شکم یا پشت برداشته و جایگزین پستان عمل شده می‌شود. همچنین امکان تزریق چربی وجود دارد و نیازی به استفاده از اندام ساختگی و جسم خارجی نیست.
اما به عقیده دکتر نواه، بازسازی پستان نمی‌تواند برای همه بیماران راه چاره باشد. او می‌گوید: «بازسازی پستان عمل جراحی بزرگی است که معمولا تا ۱۰ ساعت طول می‌کشد. بسیاری از زنان چنان پس از بیماری سرطان و برداشتن پستان ضعیف می‌شوند که تاب تحمل چنین عملی را ندارند.» کاشتن سیلیکون حدود یک ساعت و نیم طول می‌کشد.


"جای زخم زیبا"
مارلیز دینگل نیز حاضر به انجام عمل بازسازی پستان نیست. او با یک گروه خودیاری زنانی که مبتلا به سرطان پستان بوده‌اند همکاری دارد و از آن طریق با بسیاری از زنان آشنا شده که بازسازی پستان را تجربه کرده‌اند. او می‌گوید: «در مورد برخی از زنان این عمل به خوبی انجام گرفته اما من با زنانی هم آشنا شده‌ام که تجربه خوبی نداشته‌اند.»
مارلیز ۲۰ سال با ایمپلنت سیلیکون زندگی کرد و مشکلی نداشت. البته او می‌گوید که اگر ۲۰ سال پیش پزشک معالجش به او گفته بود که ممکن است مبتلا به سرطان ALCL شود احتمالا تغییر عقیده می‌داد.
هنگامی که مارلیز دو سال پیش تصمیم گرفت ایمپلنت سیلیکون را از پستانش درآورد، اراده کرده بود که دیگر بدون ایمپلنت زندگی کند. مارلیز می‌گوید از تصمیمی که گرفته راضی است. او پس از مدتی طولانی که به این موضوع فکر کرده بوده به نزد پزشک جراح رفته و به او گفته است: «خواهش می کنم فقط جای زخمی که می‌ماند زیبا باشد.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
فولیک اسید استفاده کنید تا سکته نکنید


محققان چینی دریافته‌اند که فولیک اسید می‌تواند به کاهش احتمال بروز سکته در افراد دارای فشار خون بالا کمک کند.
این مطالعه که توسط دکتر «یانگ هیو» در بیمارستان فرست دانشگاه پکینگ انجام شد، نتایج را در بیش از ۲۰ هزار فرد بزرگسال در چین که مبتلا به بیماری فشار خون بالا بوده و دچار حمله قلبی یا سکته نشده بودند، پیگیری کردند.
به شرکت کنندگان به طور تصادفی روزی یک قرص فولیک اسید و داروی «انالاپریل» مربوط به فشار خون بالا داده می‌شد. در ۴/۵ سال طول دوره درمان، اولین بروز سکته در ۲/۷ درصد از افراد گروه مصرف کننده فولیک اسید و انالاپریل و ۳/۴ درصد در گروه دریافت کننده انالاپریل به تنهایی مشاهده شد. این بدین معناست که ریسک بروز سکته در بین افراد دریافت کننده همزمان اسیدفولیک و انالاپریل، ۲۱ درصد کمتر بود.
همچنین مشخص شد که افراد مصرف کننده انالاپریل و فولیک اسید کمتر در معرض خطر بروز سکته ایسکمی، یعنی ۲/۲ درصد در مقابل ۲/۸ درصد، بودند. حملات ایسکمی، حملات ناشی از انسداد رگ‌ها هستند و در حدود ۸۷ درصد از مجموع تمام سکته‌ها را دربر می‌گیرند.
پژوهشگران دریافتند مصرف فولیک اسید با کاهش مرگ و میرهای ناشی از ناراحتی‌های قلبی، حمله قلبی و سکته، یعنی ۳/۱ درصد در مقابل ۳/۹ درصد، همراه است.


=======================================

عمر مغز کمتر از تصورات پیشین است

محققان دانشگاه کمبریج و واحد علوم مغز و شناختی شورای تحقیقات پزشکی در تحقیقات جدید خود به ارائه بینش عمیق‌تری در مورد مغز انسان پرداخته‌اند که بر اساس آن، عمر مغز کمتر از تصورات پیشین است.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، محققان نشان دادند که تغییرات گزارش شده قبلی در مورد سن مغز با استفاده از اف‌ام‌آرآی ممکن است بر اساس تغییرات عروقی و نه فعالیت نورونی باشد.
این بررسی‌ها نشان داده که مغزهای پیرتر ممکن است بیشتر از تصورات پیشین مشابه مغزهای جوان باشند.
یک جایگزین اصلاحی برای این تصور از سنجش‌های اف‌ام‌آر‌آی در حالت استراحت استفاده می‌کند که در اکثر آزمایش‌های اف‌ام‌آر‌آی قابل دستیابی است.
در حالی که اعتباریابی این روش در گذشته بسیار مشکل بود، ترکیب منحصربفرد یک مجموعه داده چشمگیر در مورد 335 داوطلب سالم در طول حیات آن‌ها به محققان اجازه داد تا به بررسی ماهیت واقعی اثرات پیری بر دامنه سیگنال حالت استراحت اف‌ام‌آر‌آی بپردازند.
این تحقیقات نشان داد که تفاوت سنی در دامنه سیگنال در زمان انجام یک وظیفه، از ذات عروقی و نه نورونی برخوردار است.
روش جدید می‌تواند به عنوان یک فاکتور تصحیح قوی برای کنترل تفاوت‌های پژوهش اف‌ام‌آرآی در مورد پیری مورد استفاده قرار بگیرد.
محققان نتیجه‌گیری کردند که بدون این گونه روشهای تصحیح، پژوهشهای اف‌ام‌آرآی در مورد تاثیر پیری بر شناخت ممکن است به اشتباه اثر سن را به عنوان یک پدیده شناختی و نه عروقی تفسیر کند.
این تحقیق در مجله Human Brain Mapping منتشر شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تاثیر روغن ماهی در تقویت سیستم ایمنی جنین

پزشکان استرالیایی تاکید کردند که روغن ماهی به رشد و تقویت سیستم ایمنی جنین کمک می‌کند.
به گزارش ایسنا، پزشکان استرالیایی شواهدی به دست آوردند که نشان می‌دهد زنان بارداری که در این دوران از کپسول‌های روغن ماهی مصرف می‌کنند شرایطی برای فرزندان‌شان فراهم می‌آورند که پس از تولد سیستم ایمنی قوی‌تری داشته باشند.
متخصصان استرالیایی بر این باورند که مصرف اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در روغن ماهی در طول دوران بارداری در پیشگیری از آلرژی، بیماری‌های قلبی عروقی و متابولیک در کودکان موثر است.
«سوزان پرسکات» متخصص ارشد این مطالعه گفت: نتایج بدست آمده در این بررسی تایید می‌کند روغن ماهی برای تقویت سیستم ایمنی نوزاد مفید است.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، نتایج تحقیقات پیشین که در این دانشگاه انجام گرفت حاکی از آن بود که روغن ماهی در تقویت رشد جنین و کاهش خطر سقط جنین تاثیرگذار است.


=============================

بازیابی حافظه موش‌های آلزایمری با داروی سرطان

دانشمندان دانشگاه ییل با استفاده از نوعی داروی آزمایشی سرطان، حافظه و اتصالات بین سلول‌های مغزی را در موش‌های مدل مبتلا به آلزایمر بازیابی کردند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، داروی آزمایشی AZD05030 که توسط شرکت Astra Zeneca در انگلستان تولید شده است، در درمان تومورهای سرطان عملکرد چندان موفقی نداشته است، اما موفق به مسدود کردن آسیب ایجادشده در طول شکل‌گیری پلاک بتا-آمیلوئید بعنوان یکی از عوامل مهم بروز بیماری آلزایمر شده است.
در این درمان، اتصالات سیناپتیکی سلول‌هایی که تحت بمباران پلاک‌های بتا-آمیلوئید قرار گرفته‌ بودند، بازیابی شدند و التهاب آن‌ها کاهش یافتند. همچنین حافظه از دست‌رفته حیوانات در طول بیماری آلزایمر بازگشت.
طی پنج سال گذشته، دانشمندان درک کامل‌تری از زنجیره پیچیده رخدادهایی ارائه داده‌اند که منجر به بیماری آلزایمر می‌شوند. داروی جدید، آنزیم FYN را مسدود کرد که این آنزیم موجب از دست‌رفتن اتصالات سیناپتیکی بین سلول‌های مغزی می‌شود. گفته می‌شود چندین عامل موثر دیگر در بیماری آلزایمر نیز استعداد هدف‌قرارگرفتن توسط داروی جدید را دارند.
یافته‌های جدید منجر به آغاز آزمایش‌های بالینی انسانی به منظور آزمایش کارآیی داروی AZD05030 در بیماران مبتلا به آلزایمر شده است. سرعت ورود این دارو به مرحله آزمایش بالینی انسانی، اهمیت درمان سریع‌تر بیماران مبتلا به آلزایمر را نشان می‌دهد.
جزئیات این تحقیق در مجله Annals of Neurology منتشر شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 27 از 72:  « پیشین  1  ...  26  27  28  ...  71  72  پسین » 
علم و دانش

Medical Content | مطالب پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA