انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 33 از 72:  « پیشین  1  ...  32  33  34  ...  71  72  پسین »

Medical Content | مطالب پزشکی


مرد

 
عوارض حاملگی در سن پائین



در سال‌های اخیر، تبلیغات گسترده در مخالفت با بالا رفتن سن ازدواج موجب شده تا این موضوع مهم در نظر بسیاری از افراد جامعه امری تکراری تلقی شود. جالب است بدانید آمارهای وزارت بهداشت (در سال ۱۳۷۹) حاکی از این است که طی ۳۰ سال اخیر سن ازدواج مردان تنها ۱ تا ۲ سال افزایش یافته در حالی که این افزایش برای زنان ۵ تا ۶ سال بوده است.

یکی از دلایل اینکه چرا این بحث بازار داغی را به خودش اختصاص داده، عوارض حاملگی در سنین بالا است. از طرفی ما با مقوله عوارض حاملگی در سنین پایین نیز رو به رو هستیم؛ سنینی که به‌عنوان نوجوانی تعریف شده و افراد ۱۰ تا ۱۹ ساله را در برمی‌گیرد. امروزه در کشور ما مشخص شده که ۱٫۱۴ درصد دختران شهری (با بیشترین شیوع در قم) و ۴٫۱۹ درصد دختران روستایی (با بیشترین شیوع در همدان) در سنین ۱۵ تا ۱۹ سالگی ازدواج می‌کنند. این رقم در رابطه با سنین ۱۰ تا ۱۴ سالگی، ۱ درصد در مناطق شهری و ۶٫۱ درصد در مناطق روستایی است. این اعداد و ارقام ما را بر آن داشت تا گزارشی پیرامون عوارض بارداری در سنین پایین تهیه کنیم. با ما همراه شوید:


حاملگی‌های پرخطر
سنین باروری زیر ۱۹ سال و بالای ۳۴ سال به عنوان حاملگی‌های پرخطر تلقی می‌شوند. برای حاملگی‌های سنین ۱۵ تا ۱۹ سال اصطلاح حاملگی نوجوانی به کار برده می‌شود. طبق آمارهای مرکز ملی بهداشت، حاملگی‌های این دوران ۱۳ درصد کل تولدها را تشکیل می‌دهند.


عواقب حاملگی نوجوانی
بر اساس اظهارات فاطمه ناهیدی، دکترای بهداشت باروری، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رخ دادن پدیده بلوغ در سنین نوجوانی همه افراد از جمله زنان را در مسیر تغییرات زیادی قرار می‌دهد. از نظر جسمی، دختر نوجوان در حال رشد بوده و اندام‌های تولید مثلی و تناسلی وی از رشد کافی برخوردار نیستند بنابراین مادر شدن در این سنین فرد را دچار مخاطراتی می‌کند که از جنبه‌های گوناگون جسمی، روانی، اجتماعی و اقتصادی قابل بحث است:


بعد جسمی
زنان نوجوان معمولا در حال رشد و تکامل هستند. نیاز آنها به انرژی و تغذیه مناسب نسبت به افراد مسن‌تر بیشتر است، بنابراین چنین کمبودهایی با وقوع حاملگی نه تنها به مادر بلکه به جنین نیز آسیب وارد می‌کند.


بعد روحی- روانی
در نوجوانی بلوغ کامل فکری اتفاق نمی‌افتد، در نتیجه این افراد آمادگی لازم را برای تشکیل خانواده ندارند. حال اگر ازدواج کرده و پرورش یک کودک به مسوولیت‌های آنان افزوده شود، مشکل چند برابر خواهد شد. این افراد در نوجوانی هنوز نیاز به حمایت‌های خانواده دارند. تغییرات خلقی که در نتیجه بلوغ رخ می‌دهد، نظیر حساس شدن و زودرنجی نشان‌دهنده آماده نبودن این زنان برای پرورش بچه است.


بعد اجتماعی
نوجوانی سنی است که در آن فرد برای برقراری ارتباط مناسب با دوستان، اعضای خانواده و جامعه نیاز به راهنمایی و هدایت دارد. بنابراین فرد نوجوان از بعد اجتماعی نیز برای راهنمایی و پرورش موجودی دیگر، مناسب نخواهد بود.


بعد اقتصادی
به طور معمول دختران نوجوان با مردان کم سن ازدواج می‌کنند که از لحاظ اقتصادی در وضعیت مناسبی قرار ندارند. حمایت نکردن مالی مرد از زن موجب می‌شود که در صورت وقوع حاملگی مشکلات معیشتی و تغذیه‌ای برای زن ایجاد شود که در نهایت برای هر دو، یعنی مادر و جنین مشکلاتی را فراهم می‌کند. بنابر اظهارات فوق‌ تخصص نازایی، از آنجا که حاملگی دوران نوجوانی از حاملگی‌های پرخطر محسوب می‌شود، این مادران طی بارداری باید مراجعات بیشتری به پزشک داشته باشند. هنگام وضع حمل، زایمان طبیعی در آنها ترجیح داده می‌شود و پس از زایمان، برای حاملگی بعدی حداقل ۴ سال فاصله‌گذاری توصیه می‌شود.


دلایل حاملگی نوجوانی
اعتقادات و ارزش‌های فرهنگی از مسائل مهمی هستند که جان مادران را به مخاطره می‌اندازند.
وضعیت زنان در بسیاری از کشورهای در حال توسعه با ازدواج و مادر شدن تثبیت می‌شود. طبق آمارهای صندوق کودکان سازمان ملل متحد )unicef(،‌ در بیش از ۵۰ کشور جهان اجازه ازدواج در سن ۱۶ سالگی و پایین‌تر و در ۷ کشور جهان از سن ۱۲ سالگی صادر می‌شود.

دکتر ناهیدی موارد زیر را از دلایل عمده حاملگی در نوجوانی ذکر می‌کند:
۱) کمبود اطلاعات و خدمات بهداشتی
۲) کمبود یا دسترسی نداشتن به وسایل تنظیم خانواده.


مراقبت‌های بهداشتی و باروری
توصیه‌های پیش‌گیری: احتمال مرگ ناشی از عوارض بارداری و زایمان در مادران نوجوان ۱۵ تا ۱۹ ساله دو برابر مادران ۲۰ تا ۳۴ ساله است و در مادران زیر ۱۵ سال احتمال مرگ پنج برابر زنان بالای ۲۰ سال عنوان می‌شود.

این مسأله مرگ کودکان را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد، به طوری که کودکان مادران نوجوان بیشتر در معرض مرگ و میر هستند. پیش‌گیری از این رخدادها از اهداف مهم سلامت جامعه است. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این‌باره می‌گوید: <احتمال تولد نوزادان کم‌وزن در مادران نوجوان بیشتر است.

این کم‌وزنی نوزاد را در معرض عوارض مختلفی قرار می‌دهد، از جمله: عفونت، سوء‌تغذیه، معلولیت‌های طولانی مانند اختلال بینایی و شنوایی، مشکلات یادگیری و عقب‌ماندگی‌های ذهنی.> طیف عوارضی که در کمین مادر نوجوان و نوزادش است موجب می‌شود توصیه‌های پیش‌گیری در صدر مراقبت‌های این زنان قرار گیرد. طبق تحقیقات، در موارد زیادی این زنان خود از مادران نوجوان متولد شده‌اند. به طور کلی دکتر ناهیدی برای پیش‌گیری از عوارض بارداری در این سنین، به موارد زیر اشاره می‌کند:

۱) صرف‌نظر از مسائل اقتصادی خانواده، توجه بیشتر به امر تغذیه مادر نوجوان (در این دوران روزانه دریافت ۴۰۰ کیلو کالری انرژی اضافی توصیه می‌شود.)
۲) حمایت این مادران از سوی همسر، خانواده و اجتماع
۳) ایجاد امکانات تسهیلاتی جهت این افراد برای دسترسی بیشتر به مراقبت‌های بارداری، زایمان بی‌خطر و....
۴) جلوگیری از سوء استفاده‌های عاطفی
۵) استقلال و احترام زنان در خانواده مانند برخورداری از قدرت تصمیم‌گیری
۶) دسترسی به درآمد و سرمایه خانواده ( زنان تنها ناظر خرج مرد نباشند)
۷) کاهش حجم کار
۸) افزایش سواد و تحصیلات
۹) انجام مشاوره (از آنجا که اصولا حاملگی‌های این دوران بدون برنامه‌ریزی است، مشاوره قبل از بارداری به بهبود شرایط این مادران کمک زیادی می‌کند.)


کنترل باروری
بر اساس اظهارات عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سازمان بهداشت جهانی ازدواج در سنین نوجوانی را به دلیل وجود غرایز جنسی و مشکلات حاصل از آن تایید می‌کند اما ازدواج در حکم حاملگی نیست. توصیه‌ می‌شود در صورت ازدواج در سنین پایین، با استفاده از وسایل مناسب تنظیم خانواده حاملگی حداقل تا سنین ۲۰ تا ۲۲ سالگی به تعویق انداخته شود.


عوارض حاملگی در سنین پایین
۷۰ درصد از ۳٫۱ میلیارد نفری که در فقر واقعی زندگی می‌کنند را زنان تشکیل می‌دهند. با توجه به این آمار وحشتناک، مشکلاتی که بارداری در سنین پایین به زنان تحمیل می‌کند، در خور توجه است. بنابر اظهارات دکتر بهناز عطار شاکری، فوق تخصص نازایی، حاملگی در زنان نوجوان عوارض مختلفی برای مادر و جنین به همراه دارد؛ این عوارض که در نتیجه تکامل نیافتن دختر بروز می‌کند: آن قبل از زایمان، حین زایمان و پس از زایمان مشاهده می‌شود.


عوارض قبل از زایمان
زایمان زودرس
فشارخون بالای مادر
کم‌خونی
مرگ مادر
مرگ جنین
رشد ناکافی جنین داخل رحم


عوارض حین زایمان
پیشرفت نکردن زایمان به دلیل تکامل ناکافی لگن
پارگی‌های نسج کانال زایمانی
خون‌ریزی‌های حین و پس از زایمان ناشی از کم‌خونی مادر، پارگی‌های نسج‌های کانال زایمانی و در نهایت جمع نشدن رحم


عوارض پس از زایمان
عفونت (ناشی از مراقبت‌های ناکافی و کم‌خونی)
خون‌ریزی
رسیدگی ناکافی به خود و فرزند
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
زالودرمانی غیرقانونی است



تازگی‌ها وقتی از سر درد‌های مداوم یا جوش‌های قرمز رنگ و پا درد‌های مزمن خود برای مردم می‌گویید پیشنهاد خیلی از آنها رفتن به سراغ یک پزشک طب سنتی است‌.

وقتی کار به جایی می رسد که علم پزشکی در کنترل درمان خیلی از بیماری ها ناتوان می شوند همه می گویند سری به مطب پزشکان طب مکمل بزنید. حتی اگر هم خیلی به طب‌های قدیمی و سنتی اعتققادی نداشته باشید باز هم دردهای عجیب و غریبی که تمامی ندارد ممکن است تو را به سوی یکی از این پزشکان بکشد.

وقتی وارد مطب می‌شوی یکی مثل گذشته خلوت نیست و اغلب کسانی را میبینی که با کیسه ای عرقیجات و داروهای گیاهی در حال خارج شدن از اتاق طبیب است. بالاخره انتظار به سر می‌آید و نوبت تو می‌شود.

هر دردی را که بگویی از نظر این پزشکان به اصطلاح متخصص چاره‌اش حجامت و مصرف مشتی از داروهای گیاهی است که حتی معلوم نیست این دارو‌ها هم از کجا آمده اند. این روند داستان کار پزشکانی است که بدون مدرک معتبر به تازگی طبیب درد دیگران شده‌اند.


عدم توانایی پزشکی مدرن در پاسخ به نیاز بیماران
مکتب طب سنتی ایرانی، شامل مجموعه‌ای از منابع تفکری، اجتماعی و تعاریف خاصی است که بر پایه شناخت مزاج افراد و اعتدال در اخلاط چهارگانه بنا شده است و برصدر آن بزرگانی چون ابوعلی سینا، رازی و بسیاری دیگر از نام‌آوران و حکمای عرصه طب می‌درخشند.

شاید افزایش مراجعه افراد به دلیل دردهای عجیب و غریب تنها علت رویش قارچ گونه مراکز غیر معتبر طب سنتی نباشد بلکه عوامل دیگری هم در این مساله دخیل باشد.

مطالعات متعدد گویای آن است که بین هشتاد تا نود درصد مردم به استفاده‌ی هم زمان از خدمات پزشکی مدرن و پزشکی سنتی راغب هستند.

داستان افزایش این مراکز به همین جا ختم نمی‌شود وقتی به همراه بازرس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به سراغ یکی این طبیبان رفتیم موارد عجیب دیگری را هم مشاهده کردیم. ظاهرا کار درمان این حکیمان غیر قانونی با تجویز دارو‌ها و عرقیجات گیاهی تمام نمی‌شود. در این مطب فضاهای کوچک و غیر اصولی برای کارهای به اصطلاح تخصصی شان در نظر گرفته شده است.

از جمله این فعالیت‌های غیر منتظره سم زدایی و آبزن است که هرچه منتظر ماندیم تا پزشک مربوطه بیاید و توضحی بدهد تا چیزی دستگیرمان شود،هیچ خبری نشد!

از دیگر عجایب تازه در کار این افراد می‌توان نگاه کردن به چشم بیماران و یافتن بیماری آنها باشد که جزء تخصص‌های ناشناخته به حساب می آید. اگر چه این فرد متعهده شده بوده که به فعالیت های غیر قانونی خود ادامه ندهد اما به این تعهد خود پایبند نمانده است.


زالو درمانی و سم زدایی غیرقانونی است
آقاجانی بازرس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص این مراکز می گوید: هیچ مجوزی برای اینگونه طبابت ها صادر نشده است.

این افراد به صورت غیر قاونی مشاوره‌های طب سنتی انجام می‌دهند در حالی که فعالیت در امور پزشکی باید با مجوز قانونی و معتبر باشد چرا که در غیر این صورت برخورد قانونی انجام می‌گیرد.

وی همچنین می‌افزاید این واحد مطب پزشک عمومی است که پروانه معتبر را دارا است اما کارهایی از قبیل زالو درمانی و سم زدایی که در این جا روی بیماران انجام می‌شود کاملا غیر مجاز است. افرادی که تحت عنوان مشاور به فعالیت‌های پزشکی مشغول اند متخلف محسوب می‌شوند.

حجامت یا کوزه‌اندازی یک روش درمانی سنتی عربی و موجود در طب اسلامی است که برگرفته از روش قدیمی‌تر کوزه اندازی خیس در طب سنتی چین است.

این روش درمانی سنتی که به قرن‌ها قبل باز می‌گردد در قرن 19 میلادی با راه یابی علم جدید کم کم به فراموشی سپرده شد اما در قرن 21 هم هنوز هستند کسانی که این روش درمان را انتخاب می‌کنند با این حال در ایران به دلیل خطرات این روش درمانی مانند انتقال عفونت خطر خونریزی و غیره با مصوبه معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مورخ 23 شهریور 1377 انجام حجامت به دست پزشکان در مطب‌ها ممنوع شد این درحالی است که موافقان حجامت معترض‌اند چنانچه این کار اصولی و درست انجام شود برای بدن مفید خواهد بود و حتی برخی از آنها به کار خود ادامه می‌دهند.


پلمپ چند مرکز دیگر دردی را دوا می‌کند
صرف نظر از اینکه کاربرد روش‌های غیر مجاز طب سنتی غیر قانونی به شمار می‌آید اما سوال اینجاست که به راستی این مراکز همین کارهای غیر قانونی را به طور اصولی انجام می‌دهند یا بازی با جان مردم کاملا برایشان بی‌اهمیت است.

علاوه بر این مشخص نیست باید شاهد بسته و پلمپ شدن چند مرکز غیر مجاز طب سنتی دیگر باشیم تا افراد فاقد صلاحیت دست از انجام این کارها بردارند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
دویدن، الفبای سلامتی



بارها شنیده‌ایم که ورزش نوعی درمان طبی است و این واقعیت را نمی‌توان انکار کرد چراکه مطالعات گسترده‌ علمی در این زمینه انجام شده و محققان به اتفاق بر این باورند که ورزش منظم که حدود 150 دقیقه در هفته را شامل می‌شود، به‌ویژه دویدن فوائد فراوانی به همراه دارد و آدمی را از پزشک و دارو و درمان بی‌نیاز می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که دویدن مانع از بروز چاقی، دیابت نوع 2، بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا، سکته و انواع سرطان‌ها می‌شود. علاوه‌بر این، دویدن کیفیت شرایط روحی و روانی فرد را نیز تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و باعث طول عمر می‌شود.


قدرت بدنی
قدرت بدنی یکی از عمده‌ترین دلایل برنامه‌ریزی برای ورزش منظم است. قوی شدن قسمت‌های تحتانی بدن از جمله ماهیچه‌ها، تاندون‌ها و لیگامنت‌ها اثرات خستگی روزانه و پیری را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و سبب می‌شود افراد با توان بالاتری فعالیت کنند. افزایش قدرت بدنی همچنین از آسیب‌های احتمالی وارده به ماهیچه‌ها و استخوان‌ها می‌کاهد.

کاهش وزن
افزایش حجم بیشتر ماهیچه‌ها، به رها شدن بدن از شر چربی‌های اضافی کمک می‌کند. حرکت چربی‌ها و بالا و پایین رفتن آنها هنگام دویدن به شکستن و تجزیه آنها به تکه‌های کوچک‌تر و از بین رفتن‌شان کمک می‌کند. همچنین دویدن باعث سفت شدن پوست بعد از کاهش وزن می‌شود. کم شدن وزن تا حد زیادی خطر ابتلا به حملات قلبی و سایر بیماری‌های ناشی از اضافه وزن را کاهش می‌دهد.

کاهش اثرات دیابت
داشتن یک برنامه منظم برای دویدن به کاهش اثرات دیابت روی بدن کمک می‌کند. تحقیقات حاکی از آن است که ورزش منظم به حفظ قند خون در حد متعادل و سالم و نیز کاهش مقاومت دیابتی نسبت به انسولین کمک می‌کند. کنترل بیشتر میزان قند خون، دامنه غذاهای قابل مصرف را بالا می‌برد و میزان داروهای مصرفی و مورد نیاز را کاهش می‌دهد.

افزایش تراکم استخوان
ورزش‌ها و فعالیت‌های شدید مانند دویدن تراکم استخوان‌های بدن را افزایش ‌می‌دهند. استخوان با برخورد پاها با زمین تحت فشار قرار می‌گیرد و بدن این فشار را تشخیص می‌دهد و به همین دلیل، بدن مواد لازم را برای ایجاد بافت استخوانی تازه به نقطه تحت فشار می‌فرستد. نتیجه، استخوان‌های قوی‌تر و متراکم‌تر خواهد بود.

سلامت قلب و عروق
دویدن به حفظ سلامت ماهیچه‌های قلب و افزایش میزان خون قابل پمپاژ توسط قلب کمک می‌کند. داشتن یک برنامه منظم برای دویدن در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌ها و حملات قلبی و نیز افزایش جریان خون به قلب به‌منظور پمپاژ موثر است. یک قلب سالم می‌تواند کیفیت و طول عمر را زیاد کند.

سلامت کلی روانی
مواد شیمیایی آزاد شده هنگام دویدن تا حد قابل ملاحظه‌ای به افراد کمک می‌کند تا بر علائم افسردگی، اضطراب و اختلال دوقطبی غلبه کنند. این حالت حتی در موارد شدید نیز به کار می‌آید. ورزش و فعالیت بدنی به‌ویژه دویدن به همراه یک نفر همراه، تصویر بهتری را از شخص در اختیارش قرار می‌دهد و در فرد با داشتن احساس رضایت از خود، سلامت کلی روانی تامین می‌شود.

کنترل شخصی
انجام برنامه‌های ورزشی منظم اثرات بسیاری از بیماری و نیز میزان داروهای مورد نیاز برای کنترل سلامت بدن را کاهش می‌دهند و نوعی احساس خودکنترلی در فرد ایجاد می‌کنند. تمرکز روی کنترل برنامه‌ریزی‌های شخصی، سلامت فردی و آینده، نوعی هدف پیش روی فرد قرار می‌دهد که درنهایت اعتمادبه‌نفس بالایی را در او ایجاد می‌کند و کیفیت زندگی فرد را بهبود می‌بخشد.

جلوگیری از بالا رفتن فشار خون
عروق خونی سالم به تنهایی قادر نیستند از بالا رفتن فشار خون جلوگیری کنند. هنگام دویدن، عروق خونی متسع شده و سخت‌تر از حد معمول منقبض می‌شوند و همین امر به سلامت عروق خونی کمک می‌کند به‌طوری که انعطاف عروق با دویدن حفظ می‌شود که این مساله یکی از راه‌های حفظ سلامت عروق خونی برای جلوگیری از افزایش فشار خون است. چنین حالتی خطر بروز حملات قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.

کاهش اثرات آسم
مطالعات صورت گرفته حاکی از آن است که گنجاندن تدریجی برنامه دویدن در برنامه روزانه‌ می‌تواند اثرات بروز آسم را در زندگی افراد کم کند و از طرفی، مقدار و شدت حملات آسم را نیز کاهش دهد. ریه‌ها و برنش‌ها به مرور زمان با دویدن تقویت می‌شوند و همین امر علائم آسم را کاهش می‌دهد.

استقامت و استحکام مفاصل
دویدن نه‌تنها ماهیچه‌های پا را تقویت می‌کند، بلکه قدرت تاندون‌ها و لیگامنت‌ها را نیز افزایش می‌دهد. بالا رفتن قدرت تاندون‌ها و لیگامنت‌ها، استقامت و استحکام مفاصل را به دنبال دارد که در نتیجه خطر آسیب‌های وارده به قوزک، زانو و مفصل ران را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
احتمال شروع پارکینسون از روده‌ها



ایسنا : تحقیقات جدید محققان دانشگاه آرهوس نشان داده که ممکن است سرمنشا آغاز بیماری پارکینسون، یک باکتری دستگاه گوارش باشد که از طریق عصب‌های واگ به مغز منتقل می‌شود.

محققان در این بررسی، عصب واگ درون معده 15 هزار نفر را مورد مطالعه قرار دادند. این عصب در برخی از این بیماران قطع شده بود. قطع عصب واگ بین سالهای 1970-1995 روشی رایج برای درمان زخم مقاوم به درمان بود.

اگر شروع پارکینسون از درون روده باشد پس بیمارانی که عصب واگ آنها قطع شده باید از ابتلا به این بیماری محافظت شده باشند.

این پژوهش شواهد محکمی از آغاز پارکینسون در روده و انتقال آن به مغز از طریق عصب واگ را ارائه کرده است. همچنین محققان دریافتند بسیاری از این بیماران پیش از تشخیص پارکینسون از ناراحتی‌های روده رنج می‌بردند.

فرضیات پیشین درباره ارتباط بین پارکینسون و عصب واگ در مطالعات حیوانی مطرح شده بود. اگرچه تحقیق حاضر اولین و بزرگترین مطالعه‌ایست که این فرضیه را روی انسان‌ها مورد آزمایش قرار داده است.

به گفته محققان، با شناسایی ارتباط بین عصب واگ و گسترش بیماری پارکینسون باید تحقیقات در زمینه بررسی عوامل ایجاد این مشکل عصبی ادامه یابد. در این صورت می‌توان از گسترش این بیماری جلوگیری کرد که دستیابی به آن موفقیت بزرگی در علم پزشکی محسوب می‌شود.
نتایج این تحقیق در مجله Neurology منتشر شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چطور هشت جراحت رایج در خانه را درمان کنیم؟



پیش از آنکه به اورژانس بیمارستان بروید، می‌توانید جراحت‌های خود را با این درمان‌های خانگی درمان کنید. بهترین راه برای درمان سوختگی چیست؟ یا درمان انگشت بریده؟ یا سری که ضربه سختی خورده است؟

اقدامات فوری که شما در یک شرایط اضطراری انجام می‌دهید- چه کیلومترها درون طبیعت وحشی باشید و چه فقط چند بلوک ساختمانی با بیمارستان فاصله داشته باشید- می‌توانند حیاتی باشند.

اگر آماده نباشید، احساس استرس می‌کنید و استرس منجر به گرفتن تصمیم‌های نادرست می‌شود؛ اما راه‌حل برای شما این نیست که در متون پزشکی جستجو کنید. کافی است که مهم‌ترین چیزها را یاد بگیرید.

در اینجا راهنمایی برای درمان 8 جراحت رایج می‌آوریم:


لغزیده‌اید و قوزکتان پیچ‌خورده است
در سه روز اول یک باند فشاری بپوشید. برای چند ساعت در روز قوزک پایتان را بالاتر از سطح قلبتان قرار دهید و برای دوره‌های 20 دقیقه‌ای با فواصل 40 دقیقه‌ای روی قو رکتان بسته یخ بگذارید.
هشدار: استراحت ضروری است. اگر روی پای آسیب‌دیده‌تان زیاد راه برود خطر آسیب دیدن لیگامان وجود دارد.
کمک بخواهید: اگر راه رفتن باعث درد شدیدی در پایتان می‌شود یا قوزک پایتان ارغوانی یا متورم شده است.


توپ به سرتان خورده است
روی ناحیه ضربه دیده بسته یخ بگذارید و مراقب نشانه‌های ضربه مغزی باشید: سردرد، تاری دید، تحریک‌پذیری، مشکلات حافظه، خواب‌آلودگی و حساسیت به نور و صدا.
هشدار: به‌اصطلاح «بی‌خیالش نشوید». حواستان را جمع کنید و مراقب باشید.
کمک بخواهید: اگر استفراغ کنید یا از حال بروید یا صرفاً احساس سرگیجه شدید هنگام راه رفتن کنید.


دستتان را بریده‌اید
یک حوله تمیز بردارید و برای 5 تا 10 دقیقه روی زخم فشار آورید و در همین حال آن را بالا نگهدارید. هنگامی‌که خونریزی متوقف شد، دستتان را زیر آب جاری بگیرید. پماد یا کرم آنتی‌بیوتیکی روی زخم بمالید و آن را پانسمان کنید.
هشدار: عجله نداشته باشید که زخم را ببینید! اگر خیلی زود در 5 دقیقه اول فشار را از روی زخم بردارید، باید دوباره فشار دادن را شروع کنید.
کمک بخواهید: اگر خونریزی متوقف نمی‌شوید، اگر دهانه زخم دارد باز می‌شود یا اگر طول بریدگی بیش 1.5 سانتی‌متر است یا روی یک مفصل ایجادشده است.


خودتان را سوزانده‌اید
پوست آسیب‌دیده را زیر آب شیر بگیرید. بعد روی آن کرم آنتی‌بیوتیک بمالید و پانسمان شلی روی آن بگذارید.
هشدار: گذاشتن بسته یخ با کاهش جریان خون ممکن است ترمیم را به تأخیر بیندازد...
کمک بخواهید: اگر سوختگی بزرگ‌تر از 2 سانتی‌متر است یا روی یک مفصل امتدادیافته است؛ پوست ازهم‌گسیخته یا سیاه شده است یا فوراً تاول‌زده است.


دستتان را با یک سطح زنگ‌زده و کثیف خراشیده‌اید
دستتان را با آب گرم و صابون بشویید. اگر آخرین مورد زدن واکسن کزازتان را به یاد نمی‌آورید (بیش از 10 سال از زمان واکسن زدنتان می‌گذرد) به درمانگاه بروید.
هشدار: از استفاده از پراکسید هیدروژن خودداری کنید. این محلول بیشتر به پوستتان آسیب می‌زند.


دچار فرسودگی ناشی از گرما (heat exhaustion) شده‌اید
در هوای گرم دچار سردرد، سرگیجه و تهوع شده‌اید؟ به زیر دوش آب سرد بروید یا در برابر پنکه یا تهویه مطبوع بنشینید و مایعات بنوشید.
هشدار: فرسودگی ناشی از گرما می‌تواند به گرمازدگی بینجامد که عارضه‌ای خطرناک است.
کمک بخواهید: اگر ازحال‌رفته‌اید، احساس تهوع شدیدتان مانع از نوشیدن مایعات می‌شود، تعریقتان متوقف‌شده است یا دچار تب و نبض سریع شده‌اید.


فین کرده‌اید و بینی‌تان خونریزی کرده است
سرتان را به جلو خم‌کنید، با فشار دادن روی پره‌های بینی، سوراخ‌های بینی‌تان را ببندید و این کار را برای 10 تا 20 دقیقه ادامه دهید.
هشدار: به عقب بردن سر باعث می‌شود خون به درون گلو یا دهان بیاید.
کمک بخواهید: اگر خونریزی پس از 10 دقیقه متوقف نشد.


زنبور عسل یا زنبور وحشی شما را نیش‌زده است
اگر نیش درون پوستتان مانده است، آن را با وسیله‌ای مانند کارت بانکی خارج کنید و ناحیه را با آب و صابون پاک‌کنید. دردتان را با گذاشتن یخ و داروهایی مانند آسپیرین یا بروفن تسکین دهید.
کمک بخواهید: اگر دچار مشکل تنفسی شده‌اید یا زبان یا گلویتان متورم شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
روایت اینستاگرامی یک زن از روزهای مبارزه با سرطان



موهایش تازه جوانه زده و ابروهایش را با مداد روی صورتش نقاشی کرده است؛ در همه عکس‌هایش ته آرایش دارد و با لبخند بزرگی که همه‌ صورتش را پر کرده، به دوربین نگاه می‌کند.

«منیژه برزگر» کم تر از یک ماه است که صفحه اینستاگرامش را راه انداخته تا قصه سرطان‌ خود و مبارزه با این بیماری را به گوش همه برساند: «راه اندازی صفحه اینستاگرام پیشنهاد خواهرم بود. گفت بیا تجربه هایت را در اختیار دیگران بگذار و برایشان بگو سرطان آن قدر هم که همه فکر می‌کنند، وحشتناک نیست. این صفحه برای این است که با دیگرانی که مبتلا به این بیماری‌هستند ارتباط بگیرم، از خودم بگویم و از آن ها بشنوم.»

او قصه این بیماری‌ را در توضیح اولین عکسی که از خودش منتشر کرده، نوشته است. منیژه ۴۷ ساله است و به قول خودش، آذرماه سال گذشته وارد جامعه جهانی زنان مبتلا به سرطان تخمدان شده است.

او دیپلمه است، در خانواده اش هم کسی مبتلا به سرطان نبوده اما خودش با اولین نشانه ها متوجه این بیماری‌ می‌شود: «یکی از خواهران من در مرکز ناباروری "ابن سینا" کار می‌کند؛ او روی این موضوع تحقیق می‌کرد و من جسته گریخته از او در این باره شنیده بودم. غیر از این، خودم هم مطالعه می‌کردم. اوایل آذرماه درد زیر شکمم شروع شد. دو شب درد را تحمل کردم اما چون شدت درد مدام بیش تر می‌شد و با توجه به این که من 10 سال پیش "هیسترکتومی" کرده بودم، درد زیر شکم برایم شک برانگیز بود و به دکتر مراجعه کردم. با توجه به سونوگرافی و آزمایش‌هایی که دکتر انجام داد، متوجه شدیم که داخل تخمدان سمت راست دو غده هفت و هشت سانتی دیده می‌شود. تخمدان چپ هم درگیر بود و این میهمان ناخوانده از تخمدان روی تمامی سطح شکم هم خزیده بود.»

منیژه از شنیدن نام سرطان شوکه نشده است: «به جرات و صراحت می‌گویم که اصلا شوکه نشدم؛ فقط احساس کردم دنیا پیش چشمانم تغییر کرد و پرده‌های زیادی از جلوی چشمانم کنار رفتند.»

اما موضوع برای اطرافیان فرق می‌کند؛ منیژه یک دختر و پسر دوقلو دارد که 21 ساله هستند. قسمت سخت داستان، صحبت از بیماری با بچه‌ها بوده است: « من حدود یک ماه بعد از مرگ "مرتضی پاشایی" متوجه شدم که به سرطان مبتلا هستم. پسر من بعد از مرگ پاشایی نسبت به این بیماری حساس شده بود و می‌دانستم که روحیه روبه رو شدن با این بیماری را ندارد.»

همین می‌شود که خیلی مختصر برای بچه‌ها توضیح می‌دهد که نیاز به جراحی دارد. او بیماری را از مادرش هم پنهان می‌کند و فقط از لزوم انجام یک جراحی ساده حرف می‌زند.

منیژه چهار روز بعد از مراجعه به پزشک، وارد اتاق عمل می‌شود و دکتر تخمدان ها، اومنتوم، غدد لنفاوی و سلول های مهاجم را از بدنش خارج می‌کند و بعد نوبت شیمی‌درمانی می‌رسد: «بعد از شیمی‌درمانی که ظاهرم تغییر کرد و موها و ابروهایم ریخت، تا مدت ها خانه مادرم نمی‌رفتم.»

پس از اتمام دوره شیمی‌درمانی، اسکن نشان می‌دهد که سلول های مهاجم به طور کامل نابود نشده‌اند و او یک بار دیگر راهی اتاق عمل می‌شود و بعد از جراحی، شیمی‌درمانی از سر گرفته می‌شود.

منیژه سرپرست خانواده است؛ هم راننده سرویس کارمندان دانشگاه شهید بهشتی است و هم برای غذاهایی که در آشپرخانه کوچک خانه‌اش تهیه می‌کند، مشتری‌های پر و پا قرص دارد. روزهای شنبه، روزهای شیمی‌درمانی است: «در تمام این مدت فقط روزهای شنبه که برای تزریق می‌رفتم، سرویس کارمندان دانشگاه را پدرم می‌برد و از فردای شیمی‌درمانی با این‌که حالت تهوع و درد همراهم بود اما همه کارها را خودم انجام می‌دادم . دلم نمی‌خواست خودم را بیاندازم.»

او هنگام شیمی‌درمانی، بیماران دیگر را هم می‌دیده و با آن‌ها هم‌صحبت می‌شده است: «بیش تر آن‌ها خودشان را باخته بودند. اکثرشان رنگ به رو نداشتند و در وضعیت بدی قرار داشتند. من مدام درباره بیماری سرچ و اطلاعات جمع آوری می‌کردم؛ مثلا خوانده بودم کسانی که شیمی درمانی می‌کنند، حتما باید مایعات زیادی بنوشند. آب هندوانه، آب سیب و آب هویج یک جورسم زدایی انجام می‌دهند و اثرات شیمی درمانی را سریع ‌تر از بدن خارج می‌کنند. من همه این‌ها را به بیمارانی که در روزهای شیمی‌درمانی می‌دیدم، می‌گفتم و به آن ها دلداری می‌دادم. اما از طرفی هم دلم می‌سوخت چون افراد زیادی می‌دیدم که با این که علایم بیماری را داشته‌اند، آن قدر دیر به دکتر مراجعه کرده بودند که بیماری وارد فاز بدی شده بود. احساس می‌کنم ما باید به هم‎دیگر یاد بدهیم که اهمیت دادن به خودمان موضوع مهمی است و باید یا بگیریم که کوچک ترین علایم ناشناس بدن را پی گیری کنیم.»

او سعی دارد در این باره بیش تر در صفحه اینستاگرامش بنویسد.

منیژه معتقد است حمایت خانواده در بالا بردن روحیه او نقش مهمی داشته است: « یک روز قبل از شیمی‌درمانی، خواهرها و برادرهایم خانه من جمع می‌شدند، آش بار می‌گذاشتم یا یک غذای مختصری تهیه می‌کردم و آن روز را دور هم می‌گذراندیم. برای همین وقتی برای شیمی‌درمانی می‌رفتم، روحیه واقعا خوبی داشتم چون باور داشتم در این زندگی کسانی هستند که من عاشقانه آن ها را دوست دارم و آن ها هم من را.»

او عاشق طبیعت است و در مدت بیماری هم دست از رفتن به کوه و طبیعت نکشیده است. عکس‌های او در کوه ‌ها و جاده‌های سرسبز، صفحه اینستاگرامش را پر کرده است.

منیژه هر روز کامنت های زیادی از افراد مختلف دریافت می‌کند که روحیه او را تحسین می‌کنند. تا امروز سه نفر برای او نوشته‌اند که آن ها هم با سرطان درگیر بوده‌اند و موفق شده‌اند بیماری را شکست دهند: «این‌ها را که می‌خوانم، قند توی دلم آب می‌شود. احساس می‌کنم به من می‌گویند برو جلو، ما پشتت هستیم.»

او حالا بیش تر از هر وقت دیگر قدر داشته‌هایش را می‌داند: «این بیماری به من یاد داد که باید قدر لحظه‌هایم را بدانم؛ قدر مهربانی آدم‌ها، حضور خانواده‌ و لحظات خوش زندگی. من بعد از بیماری، ساعت شنی زندگی‌ام را جلوی چشمم می‌بینم؛ می بینم که دانه‌های شن دانه دانه دارند سرازیر می‌شوند.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
توصیه به مردان: اسپرم خود را در ۱۸ سالگی منجمد کنید



ویکتوریا وارد در مقاله‌ای که در نشریه تلگراف منتشر شد، به مردان توصیه کرده است که اسپرم خود را در سن ۱۸ سالگی منجمد کنند، چرا که این اقدام خطر اختلالات ژنتیکی ناشی از پدر شدن در سنین بالا را کاهش می‌دهد.

بر اساس این گزارش، مطالعات نشان می‌دهد که اسپرم با بالارفتن سن، دچار خطاهایی می‌شود که احتمال اوتیسم، اسکیزوفرنی و دیگر اختلالات را افزایش می‌دهد.

دکتر کوین اسمیت از دانشکده علوم، مهندسی و فناوری دانشگاه «آبرتی داندی»، معتقد است منجمد کردن اسپرم در بانک‌های نگهداری اسپرم، موجب پرهیز از خطر «کاهش تدریجی سلامت انسان در بلندمدت» می‌شود.

دکتر اسمیت در گزارشی برای نشریه «اخلاق پزشکی» نوشته است، مطالعات جدید ژنتیک تایید می‌کند که اسپرم مردهای مسن حاوی شمار بیشتری از جهش‌های ژنتیکی است و بخش اندکی از این جهش‌ها، سلامت فرزندان آینده را تهدید می‌کند.

وی می‌گوید «اگر روند جمعیتی مبتنی بر بالا رفتن سن پدر شدن ادامه داشته باشد، احتمالا با فرزندان بیشتری که از اختلالات ژنتیکی رنج می‌برند روبرو خواهیم شد.» وی می‌افزاید «این خطرات بیانگر این نکته است که سن پدر شدن اهمیتی اخلاقی دارد.»

به گفته دکتر اسمیت، گزینه‌های مقابله با این خطرات آموزش سلامتی با هدف ترویج پدر شدن در سنین جوانی و ارائه «مشوق‌هایی برای جوانان اهدا کننده اسپرم و ایجاد بانک‌های جهانی اسپرم مورد حمایت کشورها» است.

به اعتقاد او رویکرد دوم، مزایای بیشتری دارد و می‌تواند به فوریت به اجرا گذاشته شود.

دکتر اسمیت با بیان این که «ما باید نگران گستره اجتماعی این مساله باشیم، چون تاثیراتی بسیار واقعی دارد،» می‌گوید مردان در ۴۰ سالگی ممکن است بخواهند از اسپرم منجمد شده خود استفاده کنند، که می‌تواند به شکلی ایده آل در حدود ۱۸ سالگی ذخیره و نگهداری شده باشد.

هزینه نگهداری اسپرم در یک مرکز خصوصی، حدود ۲۳۰ تا ۳۱۵ دلار در سال است؛ البته در مراکز دولتی این هزینه پائین‌تر خواهد بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
احتمال نقص جنین با مصرف فلوکستین و پاروکستین در دوران حاملگی



نتیجه یک پژوهش در آمریکا نشان داده است که مصرف داروهای ضدافسردگی پروزک (فلوکستین) و پکسل (پاروکستین) در دوران حاملگی، ممکن است موجب بروز نقائص جنینی شود.

پژوهشگران در این تحقیق پرونده ی ۲۸ هزار زن حامله را که در سه ماهه اول بارداری تحت درمان افسردگی با «اس اس آر آی» ها بودند، مطالعه کردند.

SSRI ها پرمصرف ترین داروها برای درمان افسردگی هستند و از طریق مهار باز جذب انتخابی ماده سروتونین در مغز عمل می کنند.
بر اساس نتایج این تحقیق، بیش از ۴۰ درصد زنان حامله در دوران بارداری، از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند و توصیه این پژوهش جایگزین کردن این داروها با زولوفت و سیتالوپرام در طول حاملگی است.

این تحقیق توسط پژوهشگران مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها در آمریکا صورت گرفته است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
واکسن "مرفین" پیشگیرانه نیست


به دنبال طرح مباحثی در خصوص تولید واکسن سیگار، هرویین و مرفین، رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه این واکسن فرآورده‌ای از مرفین است و چیزی جز آن نیست، گفت: مردم گمان نکنند با تزریق این فرآورده تمایل‌شان به اعتیاد از بین رفته، یا تاثیر مواد مخدر از بین می‌رود.

دکتر رسول دیناروند در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با ارائه توضیحاتی در خصوص واکسن سیگار، هروئین و مرفین که چندی پیش از سوی یکی از مسوولان ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح شد، گفت: این محصول هنوز تاییدیه و مجوز سازمان غذا و دارو را ندارد و هنوز مطالعات آن تمام نشده است. این محصول، فرآورده‌ای است با عنوان واکسن مرفین و چیزی جز مرفین در آن نیست و کار دیگری انجام نمی‌دهد که البته فعلا هم تاییدیه ندارد و در حد یک طرح تحقیقاتی است.


واکسن مرفین حالت پیشگیری ندارد
وی با بیان اینکه این محصول فقط یک فرآورده است نه سه فرآورده، گفت: این فرآورده یک آنتی‌بادی بر علیه مرفین تولید می‌کند که امکان جذب آن را در گیرنده‌ها از بین می‌برد و حالت پیشگیرانه ندارد. این محصول یک فرآورده تحقیقاتی است و ادعا می‌شود که تزریق آن بر علیه مرفین آنتی بادی تولید و از اتصال مرفین به گیرنده مرفین جلوگیری می‌کند. اما اینکه آیا این فرآورده می‌تواند به عنوان پیشگیری یا جهت درمان اعتیاد استفاده شود یا خیر، نیاز به ارزیابی دارد.


مردم گمان نکنند با تزریق واکسن مرفین تمایل‌شان به اعتیاد از بین می‌رود
دیناروند ادامه داد: این محصول فراورده‌ای نیست که مردم گمان کنند با تزریق آن تمایل‌شان به اعتیاد از بین می‌رود یا در صورت استفاده از مواد مخدر و تزریق آن، تاثیر مواد مخدر از بین می‌رود. از نظر تئوریک احتمال اینکه چنین فراورده‌ای موفق شود زیاد نیست، زیرا آنتی‌بادی تولید شده ممکن است فقط به میزانی مرفین را خنثی کند.

وی در پاسخ به اینکه این فرآورده فقط علیه مرفین جواب می‌دهد یا بر علیه سایر موادمخدر مانند هروئین نیز موثر است؟ گفت: پاسخ به این موضوعات نیاز به ارزیابی دارد و هنوز هم این ارزیابی‌ها انجام نشده است. یکسری مطالعات در این زمینه انجام گرفته، اما این مطالعات کافی نیست تا بر اساس آنها سازمان غذا و دارو بتواند مجوز این فرآورده را صادر کرده و تاییدیه دهد.

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: این فرآورده در مرحله‌ای نیست که توصیه شود و فقط یک کار تحقیقاتی است. البته این فرآورده می‌تواند براساس مجوز کمیته اخلاق مرکز تحقیقاتی روی انسان تست شود و امکان چنین چیزی هم هست که اطلاع ندارم آیا کمیته اخلاق مرکز تحقیقاتی این فراورده مجوز چنین کاری را برای تست محصول صادر کرده است یا خیر.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
خود را به بهانه "سیگار کشیدنِ تفریحی" گول نزنید!

کارشناسان سلامت هشدار دادند: زنان نباید با این استدلال که "سیگار کشیدنِ تفریحی" مضر نیست، خود را گول بزنند و به این بهانه به استعمال این ماده دخانی ادامه دهند.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر «کارول هولاهان» از متخصصان دانشگاه تگزاس در آمریکا در این بررسی اطلاعات مربوط به 9800 زن 18 تا 25 سال را که در یک مطالعه دولت فدرال در سال 2011 شرکت کرده بودند، ارزیابی کردند. آنها دریافتند 20 درصد از کل زنان شرکت‌کننده در این مطالعه، جزو افرادی محسوب می‌شوند که تفریحی سیگار می‌کشند یا به عبارت دیگر روزی پنج نخ یا کمتر سیگار مصرف می‌کنند.

همچنین این گروه در مقایسه با سایر افراد سیگاری به شکل متناوب سیگار می‌کشند به این معنی که هر روز از این ماده دخانی استفاده نمی‌کنند بلکه فقط برخی روزها سیگار می‌کشند.

به گزارش دیلی میل، متخصصان تاکید دارند: سیگار کشیدن حتی در این حد نیز برای سلامتی مضر است و حتی سیگار کشیدن تفریحی هم می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را سه برابر کند.

به گفته این متخصصان، افرادی که کمتر سیگار می‌کشند (5 نخ یا کمتر در روز) ممکن است خود را سیگاری قلمداد نکنند و تصور کنند قادرند به راحتی از آن دست بکشند اما واقعیت این است که این افراد اغلب به مرور زمان مصرف خود را بیشتر می‌کنند.
آمار نشان می‌دهد سرطان ریه در زنانی که حداقل یک نخ سیگار در روز می‌کشند، افزایش یافته است.


===========================

خطر مصرف همزمان داروهای مُسکن و افسردگی

مصرف همزمان داروهای افسردگی با مُسکن‌هایی چون «ایبوپروفن» یا «ناپروکسن»، خطر خونریزی مغزی را افزایش می‌دهد.

پزشکان کره‌ای در یک بررسی جدید دریافتند از بین بیش از چهار میلیون نفری که برای اولین بار داروی افسردگی برایشان تجویز شده بود، افرادی که همزمان از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی نیز استفاده کرده‌ بودند ظرف یک ماه آینده بیشتر با خطر ابتلا به خونریزی مغزی داخل جمجمه‌ای مواجه شدند.

این نوع از خونریزی مغزی می‌تواند به آسیب‌دیدگی دائمی مغز یا حتی مرگ منجر شود. همچنین طبق اعلام سازمان غذا و داروی آمریکا، برخی از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی که مسکن‌های غیرنسخه‌ای و پرمصرف هستند نیز می‌توانند خطر سکته مغزی و قلبی را افزایش دهند.

دکتر «جیل موریسون» از دانشگاه «گلاسگو» در اسکاتلند نیز گفت: انجام بررسی‌های بیشتر در این زمینه برای رسیدن به نتایج قطعی ضرورت دارد و هنوز پرسش‌های بی‌پاسخی دراین‌باره باقی مانده است.

به گزارش هلث دی‌نیوز، کارشناسان با اشاره به اینکه افرادی که از داروهای افسردگی مصرف می‌کنند باید نسبت به مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی هوشیار باشند، تاکید کردند: هر دو نوع این داروها جزو داروهای پرمصرف هستند و حدود دوسوم مبتلایان به افسردگی از دردهای مزمن رنج می‌برند و به همین دلیل نیاز بیشتری به مصرف داروهای مسکن پیدا می‌کنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 33 از 72:  « پیشین  1  ...  32  33  34  ...  71  72  پسین » 
علم و دانش

Medical Content | مطالب پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA