ارسالها: 6216
#74
Posted: 24 Mar 2012 08:39
آنژین قلبی
به درد سینه که منشاء آن عضلات قلب می باشد و در حین فعالیت بدنی ایجاد شده و یا استراحت از بین می رود را اصطلاحا" آنژین قلبی می نامند .دردی که ایجاد می شود بخاطر عدم خونرسانی کافی به عضله قلب می باشد .آنژین قلبی هم در مردها و هم در زنها ایجاد می شود اما میزان شیوع آن در خانمهای زیر سن 60 سال بسیار کمتر می باشد زیرا هورمون استروژن خانمها در این سنین محافظ خوبی برای آنها می باشد این محافظت به تدریج با کم شدن میزان استروژن آنها بعد از یائسگی از بین می رود و خطر آنژین درآنها افزایش می یابد .
در طی 30 سال اخیر از میزان شیوع آنژین قلبی در کشورهای غربی به شدت کاسته شده است زیرا اکثر افراد این کشورها با آموزشهای بهداشتی که به آنها داده شده است سعی می کنند که یک شیوه زندگی سالم را برگزینند ،همچنین درمانهای دارویی و جراحی نیز در طی این مدت پیشرفتهای چشمگیری داشته است و باعث اصلاح وضعیت افرادی که دچار این بیماری شده اند گشته است .
علل ایجاد آنژین قلبی
شایعترین علت ایجاد آنژین قلبی بیماری شریان کرونری می باشد که در این بیماری شریانهایی که به عضله قلب خون رسانی می کنند باریک و تنگ می گردند . این باریک شدن شریا نها معمولا براثر رسوب چربی ها دردیواره داخلی شریان بروز می کند .در چنین مواردی ممکن است خونی که از داخل شریان عبور می کند برای قلب در حال استراحت کافی باشد اما هنگامی که فعالیت بدنی انجام می شود و قلب تندتر می خواهد کار بکند این مقدار خونرسانی برای آن کافی نمی باشد .اگر به اندازه کافی خون حاوی اکسیژن به قلب نرسد عضله قلب دچار کمبود اکسیژن شده و باعث می شود که مواد سمی در عضله قلب جمع شوند و باعث انقباض و درد شود افرادی که کلسترول خون آنها بالا می باشد دچار فشار خون بالا هستند ویا به بیماری دیابت مبتلا هستند احتمال زیادی دارد که دچار تصاب شرائین و آنژین قلبی شوند .داشتن یک خویشاوند نزدیک که دچار این بیماری می باشد و نیز استعمال دخانیات می توانند باعث شود.
آنژین قلبی همچنین می تواند با اسپاسم موقتی شریان های کرونری که باعث تنگ شدن کوتاه مدت این شریان ها می شود و یا بر اثر صدمه دیدن یک دریچه قلب که باعث کاهش خونرسانی به عضله قلب می شود نیز ایجاد گردد. یک نادر بروز آنژین قلبی کم خونی می باشد زیرا در این موارد خون به اندازه کافی اکسیژن ندارد و درنتیجه نمی تواند به عضله قلب به اندازه کافی اکسیژن برساند .
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#75
Posted: 24 Mar 2012 08:40
چند نکته درباره افتادگی پلک
"پتوز" اصطلاحی علمی در چشم پزشکی است و به بیماری ای گفته می شود که بر اثر آن پلک بالایی یک یا هردو چشم دچار افتادگی می شود مردمک را می پوشاند و دید طبیعی چشم را محدود یا حتی به مشکل کامل مسدود کند .
نکند فسقلی پتوز داشته باشد ؟
به گزارشاطلاع رسانی شفا افتادگی پلک ممکن است وراثتی باشد و از بدو تولد بروزکند شایع ترین علامت آشکار افتادگی پلک مادرزادی در کودکان نا متقارن بودن چین پلک فوقانی پلک است کودکان مبتلا به افتادگی پلک مادرزادی ممکن است برای دیدن مجبور باشند گردن خود را به عقب خم کنند یا ابروها را به سمت بالا بکشند این حرکت های سر و صورت نشان می دهند که کودک سعی می کند برای دیدن از هر دوچشم استفاده نماید بعد از گذشت چند سال این وضعیت های غیر طبیعی سر ممکن است منجر به اختلالات ظاهری سر و گردن شوند . اگر کودکی با پتوزمتوسط تا شدید متولد شود ممکن است برای تکامل بینایی نیلزمند درمان فوری باشد . افتادگی پلک مادرزادی اغلب دراثر نقض در تکامل عضله بالا برنده پلک فوقانی که عضله لواتورنام دارد اتفاق می افتد به هر حال یک مسله در افتادگی پلک مادرزادی کودکان واضع است و آن این اسن که به هیچ وجه نباید درباره آن سهل انگاری کرد .چرا که اولا با گذشت زمان بهبود نمی یابد و ثانیا این بیماری در برخی از موارد با اختلالات و ناهنجاری های دیگری همراه می شود که بسیار خطر ناکند و ثالثا" این بیماری مشکلات دیگری را هم برای کودکان به ارمغان می آورد که از جمله می توان به آمبلیویی (تنبلی چشم ) اشاره کرد ضمن آن که به دلیل نیمه باز بودن پلکها ی کودک ممکن است او دچار انحراف چشم شده باشد و شما متوجه آن نشوید دربیشتر موارد پتوز کودکان با جراحی درمان می شود و اگر تنبلی چشم وجود داشته باشد ممکن است درمان با قرار دادن پوشش روی چشم سالم استفاده از عینک یا قطره چشمی انجام شود . البته این را هم در نظر بگیرید که در اوایل دوران زندگی معمولا ضرورتی برای انجام جراحی برای موارد خفیف تا متوسط افتادگی پلک وجود ندارد .
آقا بزرگ شما چرا ؟
نکند فکرمی کنید "پتوز " فقط مخصوص کودکان است ودر مورد بزرگسالان بروز نمی کند ؟ اگر چنین خیالی دارید کلملا" در اشتباهید چون بزرگسالان هم ممکن است در هر سنی بنابه دلایل گوناگون دچار افتادگی پلک شوند شایع ترین علت پتوز در بالغین کشیدگی یا جداشدگی تاندون عضله لواتور از روی پلک است که براثر افزایشجراحی کاتاراکت (آب مروارید) یا سایر جراحی های چشمی و حتی ضربه به چشم به وجود آید .
پتوز بالغین همچنین ممکن است عارضه ای از دیگر بیماری ها مانند بیماری های عصبی یا عضلاتی ودر موارد نادر تومورهای حدقه چشم باشد . افتادگی پلک بزرگسالان هم درد بیدرمانی نیست چشم پزشکی ممکن است برای تشخیص علت افتادگی پلک و انتخاب بهترین روش درمانی نیازمند نتایج انجام آزمایش خون عکسبرداری های ویژه و یا آزمایش های دیگر باشد در بیشتر موارد درمان نهایی این بیماری جراحی است که براساس شدت آن و دیگریافته های بالینی انجام می شود با این حال جراحی روش بی خطری نیست و احتمال دارد با مشکلاتی همراه باشد .
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 767
#76
Posted: 28 Mar 2012 14:00
غذای مورد نیاز هر خانم(2)
· حبوبات
حبوبات را هم باید دست كم 3 تا 4 وعده در هفته مصرف كرد. سوزان كراوز، كارشناس تغذیه میگوید: «حبوبات چربی اندكی دارند، آنها منبع خوبی از پروتئین و فیبر بوده و در برابر بیماری قلبی و سرطان سینه از شما محافظت میكنند.» وی میافزاید: «حبوبات آن قدر بهنظر معمولی میرسند كه كسی به چشم غذای فانتزی سالم به آنها نگاه نمیكند، اما در حقیقت حبوبات یكی از سالمترین غذاهایی هستند كه هر خانمی میتواند بخورد.»
در پژوهشهایی كه در ژورنال بینالمللی سرطان به چاپ رسید، پژوهشگران دریافتند كه بهطور كلی حبوبات و به ویژه عدس، میتوانند مانع از ابتلا به سرطان سینه شوند. همچنین در پژوهش دیگری كه در ژورنال آرشیو طب داخلی چاپ شد، پزشكان دریافتند مصرف بقولات میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را كاهش دهد.
سوزان كراوز میگوید: «حبوبات منبع خوبی از فیبرهای محلول و نامحلول بوده و میتوانند به كاهش كلسترول كمك كنند. همچنین حبوبات بهدلیل داشتن ماده ایزوفلاوون میتوانند در تنظیم هورمونها و بهبود مشكلات حین قاعدگی خانمها و نشانگان پیش از قاعدگی مفید واقع شوند.»
نشانگان پیش از قاعدگی، وضعیتی است كه در آن فرد قبل از شروع عادت ماهانه دچار بیحوصلگی، افسردگی یا حالتهای مشابه میشود. سویا از جمله غذاهایی است كه ایزوفلاوون زیادی دارد، اما این ماده در منابع دیگری مثل شبدر قرمز، ماش، جوانه یونجه و نخود هم یافت میشود. خانم كراوز اضافه میكند:
«حبوبات مادهای به نام مهاركننده پروتئاز دارند كه میتواند در برابر سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد. مهاركننده پروتئاز تقسیم سلولهای سرطانی را كند كرده و به این ترتیب از درست شدن تومور جلوگیری میكند.»
نكته مهم دیگر اینكه حبوبات منبع پایداری از اسید فولیك هستند كه برای خانمها در سنین باروری بسیار پر اهمیت است. اگر قصد باردار شدن داشته باشید، این ماده به سلامت نوزاد آینده تان كمك شایانی میكند.
· غذاهای قرمز!
شما باید در هفته دست كم 3 تا 5 وعده غذاهای قرمز مانند گوجه فرنگی، هندوانه، گریپ فروت قرمز و پرتقال سرخ مصرف كنید. ماده مغذی مهمی كه در این خوراكیها وجود دارد، لیكوپن است. لیكوپن بیشتر به خاطر تأثیر خوبی كه در جلوگیری از سرطان پروستات دارد، شناخته شده؛ اما این ماده فواید زیادی هم برای خانمها دارد. برخی پژوهشها اثر این ماده را در جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه نشان دادهاند. به علاوه، تارا میلر میگوید: «لیكوپن آنتی اكسیدانی قوی است كه از شما در برابر ابتلا به بیماری قلبی محافظت میكند.»
تازهترین پژوهشها حاكی از آنند كه لیكوپن، با جلوگیری از اثرات زیانبار اشعه فرابنفش روی پوست، به شما كمك میكند سالهای بیشتری پوست شاداب و جوان داشته باشید.
· ویتامین D
یك خانم باید روزانه دست كم 400 واحد بینالمللی ویتامین D مصرف كند. برای دریافت این ماده میتوان از شیر كم چرب غنی شده با ویتامین D، یا آب پرتقال غنی شده با این ویتامین استفاده كرد. خانم سامر نقش ویتامین D را این طور توضیح میدهد: «ویتامین دی برای كلسیم رسانی به استخوانها ضروری است، خطر ابتلا به پوكی استخوان را كاهش میدهد و میتواند در كاهش خطر ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت، ام.اس و تومورهای سینه، تخمدان و روده بزرگ مؤثر باشد.»
در حقیقت مطالعات انجام شده اخیر در دانشگاه سان دیگو كالیفرنیا نشان میدهند مصرف ویتامینD میتواند از بروز نصف موارد سرطان سینه، تخمدان و روده بزرگ در ایالات متحده آمریكا پیشگیری كند. متأسفانه زنان زیادی در جهان با كمبود این ویتامین دست به گریبان هستند. علت اصلی این امر نیز محروم بودن از نور مستقیم آفتاب است. بدن ما برای ساختن ویتامین D نیازمند تماس مستقیم نور آفتاب با پوست است.
با وجودیكه ویتامین D در منابعی چون ماهیهای خال مخالی، تون، آزاد و ساردین یافت میشود، اما متخصصان غذاهای غنی شده با ویتامینD مانند شیر غنی شده را بهترین منبع این ویتامین میدانند.
· توت ها
توت فرنگی و تمشك دو عضو از خانوادهای هستند كه فرنگیها آنها را با نام خانواده «بری» میشناسند. علت این امر وجود پسوند «بری» در نام لاتین اعضای این خانواده از گیاهان است. زغال اخته نیز در این خانواده است.
بهتر است هر هفته 3 تا 4 وعده از این گیاهان در رژیم غذایی گنجانده شود. ویژگی طلایی میوه این گیاهان، داشتن مادهای به نام آنتوسیانین است كه اثر ضد سرطان داشته و به ترمیم سلولهای بدن كمك میكند. پژوهشها نشان میدهند این ماده میتواند از ابتلا به انواع خاصی از سرطان، از جمله سرطان سینه و دستگاه گوارش پیشگیری كند.
خانم كراوز میگوید: «میوههای خانواده «بری» ویتامین C و اسید فولیك زیادی هم دارند كه برای همه خانمها در سنین باروری لازم است.
همچنین این میوهها اثر آنتی اكسیدان قوی دارند كه نه تنها از قلب محافظت میكند، بلكه میتواند پیری پوست را هم به تعویق بیندازد.»
و در نهایت این میوهها مادهای به نام لوتئین دارند كه باعث تقویت بینایی میشود.
در ايران صنعت بزرگي دارم به نام صنعت دين در اين صنعت براي رفع و ارضاي قدرت طلبي ولايت فقيه و براي نياز مالي خمس و زكات و براي ارضاي نیاز جنسي صيغه وجود دارد
ارسالها: 767
#77
Posted: 28 Mar 2012 14:00
غذاهای مورد نیاز هر خانم(1)
این روزها همه مردم گوششان از توصیههای بهداشتی و نصایح كارشناسی «این را بخور، آن را نخور» پُر است! اما هنوز هم كمتر خانمی است كه بتواند از بین انواع تبلیغات رنگارنگ مواد غذایی، خوراكی سالم و لازم را تشخیص بدهد.
الیزابت سامر، كارشناس تغذیه و نویسنده كتاب «خودتان را ضد پیری كنید» میگوید: «گاهی به ما القا میكنند كه بعضی غذاها را سالمتر از آنچه واقعا هستند، فرض كنیم یا تصور كنیم برای سالم ماندن باید خوراكیهای گران قیمت و خارجی مصرف كنیم. این تصورات در اغلب موارد اشتباهند.»
خانم سامر همچنین میگوید:«برخی تبلیغات با متمركز كردن ذهن ما روی نكته خاصی، باعث میشوند تا ما از پرداختن به دیگر جنبههای زیانبار خوراكیها غافل شویم؛ مثلا وقتی عبارت بدون كلسترول را روی یك ماده غذایی میبینیم، دیگر به این فكر نمیكنیم كه این محصول ممكن است دارای مقدار زیادی چربی بد باشد یا كالری بسیار بالا داشته باشد.»
تارا میلر، كارشناس تغذیه هم میگوید:«برای اینكه بفهمید یك غذا سالم است یا نه باید همه اطلاعات تغذیهای آن را بخوانید و به همه مواد تشكیل دهنده و مقداری كه از آن میخورید، دقت كنید.»
سالمترین غذاهایی را كه هر خانمی باید مصرف كند، كدامند؟ چند كارشناس برجسته 6 خوراكی حیات بخش را به شما معرفی میكنند. اگرچه این 6 خوراكی همه نیازهای تغذیهای شما را برطرف نمیكنند، اما وارد كردن آنها به رژیم غذاییتان میتواند از شما در برابر بسیاری از مشكلات محافظت كند.
ماست كم چرب
ماست كم چرب را باید دست كم 3 تا 5 وعده در هفته مصرف كنید. شاید از وقتی بشر مفهوم سلامت را فهمید، ماست را نیز بهعنوان یك غذای سالم شناخت! اما جالب است بدانید كه هنوز هم با پیشرفت روزافزون پژوهش، فواید جدیدی برای ماست كشف میشود. البته نه تنها ماست، بلكه هر ماده تخمیر شده لبنیاتی، دارای پروبیوتیك است. پروبیوتیكها، باكتریهای مفیدی هستند كه از راههای بیشماری به سلامت بدن كمك میكنند.
خانم سامر میگوید: «برخی پژوهشگران حدس میزنند ماست قادر است خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش دهد. همچنین شواهد نشان میدهند كه ماست به رفع مشكلات ناشی از سندرم روده تحریك پذیر و التهابات دستگاه گوارش كمك میكند. هر دوی این مشكلات در خانمها شایعتر از آقایان است.» سندرم روده تحریك پذیر، وضعیتی است كه در آن عملكرد روده بزرگ با اختلال همراه بوده و فرد دچار علایمی مانند اسهال، یبوست، نفخ، دفع گاز یا درد شكم میشود. خانم سامر اضافه میكند: «ماست موجب كاهش خطر ابتلا به زخم معده و عفونتهای تناسلی خانمها نیز میشود.»
راهنمای رژیم سالم آمریكا از شما میخواهد روزانه 3 وعده لبنیات كم چرب مصرف كنید. شما میتوانید از یك فنجان ماست برای هر وعده استفاده كنید. ماست سرشار از كلسیم است كه همه خانمها در هر سنی برای داشتن استخوانهای سالم به آن نیاز دارند. یك لیوان ماست، چیزی حدود 448 میلی گرم كلسیم دارد، در حالی كه یك لیوان شیر تنها 300 میلی گرم كلسیم دارد.
ماهیهای چرب: آزاد، ساردین و خال مخالی
شما باید هر هفته 2 تا 3 بار ماهی چرب مصرف كنید. این ماهیها دارای اسیدهای چرب امگا-3 و بهویژه دو نوع خاص امگا-3 به نام DHA و EPA هستند. لاری تنسمن، یك كارشناس تغذیه از مركز پزشكی مونت سینای نیویورك میگوید: «مواد موجود در ماهیهای چرب نقشی حیاتی در سالم نگه داشتن دیواره سلولهای بدن ایفا میكنند. این مواد همچنین در برابر بیماریهایی چون بیماری قلبی ، سكته مغزی ، پرفشاری خون ، افسردگی، درد مفاصل و بیماریهای التهابی مثل لوپوس و آرتریت روماتوئید از ما محافظت میكنند.» تحقیقات زیادی نیز حاكی از آن است كه مصرف ماهی خطر ابتلا به آلزایمر را كم میكند.
البته امگا-3 در خوردنیهایی چون گردو، روغن بزرك و بعضی از سسهای مایونز هم وجود دارد، اما الیزابت سامر هشدار میدهد: «بدن ما تنها دو فرم خاص از امگا-3 را میتواند بهطور مستقیم مورد مصرف قرار دهد. این دو فرم همان DHA و EPA هستند كه در ماهی موجودند. با وجود آنكه مصرف خوردنیهای دیگر دارای امگا3 هم مفید است، اما برای سود بردن از امگا3 موجود در منابع دیگر مثل گردو، بدن باید یك سری فعل و انفعال خاص انجام دهد. این فعل و انفعالات نیز در بدن تك تك افراد متفاوت است، بنابراین مشخص نیست كه هر فرد از خوردن یك گردو چقدر سود میبرد.»
در ايران صنعت بزرگي دارم به نام صنعت دين در اين صنعت براي رفع و ارضاي قدرت طلبي ولايت فقيه و براي نياز مالي خمس و زكات و براي ارضاي نیاز جنسي صيغه وجود دارد
ارسالها: 767
#78
Posted: 28 Mar 2012 14:01
کوآنزیم Q10 چیست؟
کوآنزیم Q10 که "یوبی کوئینون" هم نامیده می شود، یک آنتی اکسیدان قوی است که در غشای داخلی میتوکندری تمام بافت ها یافت می شود و برای اولین بار توسط محققان در سال 1957 از میتوکندری گاو جدا شد.
نام آن از کلمه "Ubiquitous" به معنای "حاضر در همه جا" گرفته شده است.
در حقیقت کوآنزیم Q10 که نام شیمیایی آن "2 و 3- دی متوکسی 5- متیل بنزوکوئینون" می باشد، ترکیبی محلول در چربی است و ساختمان آن شبیه ویتامینK می باشد.
عملکردهای کوآنزیم Q10 در بدن
* در تولید انرژی داخل سلولی نقش حیاتی دارد. وظیفه آن در انتقال الکترون ها در زنجیره انتقال الکترون میتوکندری ها و کمک به سنتز آدنوزین تری فسفات در غشای آن ها می باشد.
* یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که از پراکسیداسیون لیپیدهای غشایی جلوگیری کرده، به تثبیت غشای سلول کمک می کند و سبب حفظ استحکام و عملکرد سلول می شود.
* سبب تحریک سیستم ایمنی بدن می شود.
تولید و جذب
این کوآنزیم در تمام سلول های بدن به ویژه در قلب، کبد، کلیه و لوزالمعده از اسید آمینه تیروزین ساخته می شود و نقش مهمی را در تولید انرژی داخل سلولی آن ها دارد.
برای سنتز این ماده در بدن به چندین کوفاکتور از جمله ویتامین های B12, B6, B2، اسید فولیک ، نیاسین، پانتوتنیک اسید و ویتامین C نیاز است. توانایی تولید کوآنزیم Q10 در بدن با افزایش سن کاهش می یابد.
جذب کوآنزیم Q10 موجود در غذا (یا مکمل ها) از روده باریک و تحت تاثیر حضور غذا صورت می گیرد، یعنی با معده خالی، کمتر و به همراه غذای چرب، بیشتر جذب می شود.
منابع غذایی Q10
این کوآنزیم می تواند از غذاها یا مکمل ها به دست آید، اما در بدن نیز تولید می شود.
منابع غنی آن عبارتند از: ماهی های چرب، مرغ، گوشت قرمز ، دل و جگر و قلوه.
سایر منابع آن شامل: غلات سبوس دار ، سویا، بادام زمینی ، آجیل، روغن کانولا و روغن سویا ، جوانه گندم ، تخم مرغ و سبزی جات به ویژه اسفناج و بروکلی است.
مقادیر مورد نیاز
میزان توصیه شده این کوآنزیم به شرح ذیل است:
* برای افراد سالم: حدود 30 تا 60 میلی گرم در روز
* برای افراد مبتلا به نارسایی قلب و فشار خون بالا: حدود 50 تا 150 میلی گرم در روز
علل کمبود کوآنزیم Q10
- دریافت ناکافی به ویژه اگر نیاز به آن در اثر یک بیماری افزایش یابد.
- تولید ناکافی در بدن در نتیجه افزایش سن یا کمبود مواد معدنی مورد نیاز برای سنتز آن
- نقص های ژنتیکی یا اکتسابی در سنتز یا متابولیسم
- تداخلات دارویی
مصرف مکمل کوآنزیم Q10
به دلیل اینکه کوآنزیم Q10 محلول در چربی است، وقتی به صورت کپسول های ژله ای نرم روغنی مصرف شود، نسبت به فرم های دیگر مکمل آن مثل قرص ها و کپسول ها، جذب بهتری خواهد داشت.
البته مصرف مکمل کوآنزیم Q10 در زنان باردار و شیرده و کودکان توصیه نمی شود.
عوارض جانبی:
به نظر می رسد کوآنزیم Q10 کاملا بی خطر باشد، اما گاهی در دوزهای بالاتر از 200 میلی گرم در روز، بروز علایم خفیف گوارشی مانند:
تهوع و علایمی مانند گیجی و راش های پوستی حاصل از مصرف آن گزارش شده است.
تاثیر کوآنزیم Q10 بر بیماری ها
فشار خون بالا: تحقیقات نشان می دهند که دریافت کوآنزیم Q10 به عنوان یک درمان کمکی در افراد مبتلا به فشار خون بالا، سبب کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک می شود.
بهبودی بعد از سکته قلبی: مطالعات نشان داده اند که دریافت مکمل کوآنزیم Q10 به طور قابل توجهی از بروز مشکلات وابسته به قلب بعد از سکته قلبی، مانند حملات آنژین صدری، آریتمی، حمله مجدد قلبی و یا مرگ های ناشی از آن می کاهد. همچنین هنگامی که این مکمل به همراه ماده معدنی "سلنیوم" دریافت شود، برای افراد بعد از سکته قلبی مفید خواهد بود. البته باید توجه داشت که بعد از حمله قلبی، هر گونه گیاه دارویی یا مکمل زیر نظر پزشک مصرف شود.
بیماری پارکینسون: به نظر می رسد مصرف کوآنزیم Q10 در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون، منجر به کند شدن پیشرفت این بیماری می شود.
دیابت: مطالعات نشان می دهند که داروهای خوراکی کاهنده قند خون مانند Glyburide و Tolazamid ممکن است از تولید طبیعی کوآنزیم Q10 در بدن جلوگیری نمایند. همچنین شواهد نشان می دهند استفاده از این کوآنزیم در بهبود کنترل قند خون در افراد دیابتی موثر است. پس در صورت دریافت مکمل کوآنزیم Q10 ممکن است نیاز به کاهش دوز دارو درمانی باشد.
سرطان: کوآنزیم Q10 با افزایش قدرت سلول های سیستم ایمنی، سلول های سرطانی را از بین برده و از تکثیر آن ها پیشگیری می نماید.
میگرن: تحقیقات نشان داده اند که دریافت روزانه کوآنزیم Q10 سبب کاهش دفعات و طول مدت حمله های میگرنی شده است.
جراحی قلب: مطالعات نشان داده اند که دریافت مکمل های خوراکی کوآنزیم Q10 دو هفته قبل از عمل جراحی قلب، اثر مثبتی در بهبود عملکرد قلب بعد از جراحی دارد و مدت زمان اقامت در بیمارستان را کوتاه می کند.
نارسایی احتقانی قلب(CHF): برخی مطالعات نشان می دهند که کوآنزیم Q10 می تواند در درمان نارسایی احتقانی قلب مفید باشد. اما به یاد داشته باشید که از این ترکیب در کنار درمان های متداول استفاده می شود، نه جای آن ها. برخی علایم شایع مرتبط با این بیماری، گردش خون ناکافی، تنفس کوتاه، خستگی و ادم می باشند و از علل متداول CHF می توان به بیماری عروق کرونری، حمله قلبی، فشار خون بالا، افزایش سن و کاردیو میوپاتی (اختلال عضله قلب) اشاره نمود. افراد مبتلا به CHF نسبت به افراد سالم، سطح کوآنزیم Q10 کمتری در سلول های عضلانی قلب خود دارند.
کاردیومیوپاتی: این بیماری، یک نام عمومی است و به حالتی اطلاق می شود که عضله قلب دچار اختلال شود. برخی مطالعات پیشنهاد می کنند که مکمل کوآنزیم Q10 برای برخی از فرم های کاردیومیوپاتی یا بیماری های عضله قلبی مفید است.
سایر بیماری ها: تحقیقات دیگر درباره ی اثرات بالقوه کوآنزیم Q10 بر سرطان سینه ، ایدز، بیماری های اطراف دندان و آلزایمر در حال انجام است.
در ايران صنعت بزرگي دارم به نام صنعت دين در اين صنعت براي رفع و ارضاي قدرت طلبي ولايت فقيه و براي نياز مالي خمس و زكات و براي ارضاي نیاز جنسي صيغه وجود دارد
ارسالها: 767
#79
Posted: 28 Mar 2012 14:01
روغن گیاهی جای ضد آفتاب را نمیگیرد
در مورد آثار زیانبار آفتاب بر پوست بارها صحبت کردهایم و گفتهایم که اشعههای مضر نور خورشید میتوانند سبب تسریع و تشدید پیری و بدتر شدن برخی از مشکلات پوستی شوند، یا سبب بروز لکههای قهوهای ناشی از آفتاب و افزایش احتمال سرطان پوست گردند و توصیه کردیم که همه گروههای سنی، از بچهها گرفته تا بزرگترها، با یک محافظ مثل کلاه و دستکش و کرم ضد آفتاب، از خودشان مراقبت کنند.
اما بعضی ها معتقدند که ضدآفتابها مواد شیمیایی دارند، لذا تمایل دارند روغنهای گیاهی را به عنوان ضد آفتاب استفاده کنند.
در پاسخ به این افراد متذکر میشوم که روغنهای گیاهی فقط میتوانند مرطوبکننده باشند و با ایجاد یک پوشش بر روی پوست مانع از خشک شدن آن شوند، ولی ضد آفتاب نیستند.
کرمهای ضد آفتاب به خاطر فاکتور محافظ در برابر نور خورشید یعنی همان SPF، از پوست ما در برابر اشعه ی مضر خورشید محافظت می کنند، ولی روغن های گیاهی چنین خاصیتی ندارند.
از روغنهای گیاهی میتوان روغن بادام، نارگیل، کنجد و زیتون را نام برد. هر کدام از این روغنها، به شرط اینکه خوب تهیه و کاملا تصفیه شده باشند، مصارف مناسبی دارند؛ مثلا در قدیم روغن کنجد به عنوان فرآورده زیبایی در روم استفاده میشده و چون کلسیم و پروتئین داشته، برای پوست آرام بخش بوده است.
بهترین خدمتی که شما برای پوست و موهایتان میتوانید انجام دهید، این است که خوب غذا بخورید، چون تغذیه سالم و مصرف میوه و سبزی و ویتامین، میتواند همه احتیاجات شما را برآورده کند و انواع املاح لازم نیز با گردش خون به سراسر بدن، از جمله پوست و مو میرسند، اما مبحث اصلی ما، یعنی استفاده از برخی از روغنها، مثلا روغن زیتون به عنوان ضدآفتاب، توصیه نمیشود.
شاید برای روغن زیتون، خواص حفاظتی در برابر آفتاب قایل باشیم، اما چون این خاصیت در این روغن بسیار کم است، نمیتوان آن را توصیه کرد.
قدرت جذب این روغنها نسبی است و در برابر اشعه مضر آفتاب که طول موج و شدت مختلفی دارد، توانایی حفاظت از پوست را ندارند، لذا نمیتوان ریسک کرد و مثلا با خیال آسوده از اینکه روغن زیتون به جای ضدآفتاب بر پوست مالیدهایم، در معرض آفتاب قرار گرفت.
دوستان عزیز، ضدآفتابهای استاندارد موجود در بازار، حاوی مواد مضر نیستند. بهتر است با اطمینان از آنها استفاده کنید. در ضمن نیم ساعت قبل از قرارگیری در معرض نور آفتاب، آن را به پوست خود بمالید تا جذب پوست شود.
از این گذشته آیا میدانید روغنهای گیاهی، چرب و غیرقابل جذباند و از نظر زیبایی، منظره بدی به چهره شما میدهند؟
====================================
هيچ کس نمی تواندخود را غلقلک دهد!!!
چرا که مخچه را به بقيه ی قسمت های مغز میرساند و آن ها را متوجه میسازد.مغر با ناديده گرفتن عمل شما حسی را در بدنتان ايجاد نمیکند.
در ايران صنعت بزرگي دارم به نام صنعت دين در اين صنعت براي رفع و ارضاي قدرت طلبي ولايت فقيه و براي نياز مالي خمس و زكات و براي ارضاي نیاز جنسي صيغه وجود دارد
ارسالها: 767
#80
Posted: 28 Mar 2012 14:02
20 بخورید، 20 بگیرید
در این مطلب شما یاد می گیرید چه چیزهایی بخورید تا امتحانتان را بهتر بدهید . امیدوارم به خوبی از این مطلب استفاده کرده و برای من هم دعا کنید تا در امتحانات نهایی موفق بشم . بلافاصله بعد از پایان امتحانات با کوله باری از مطالب جدید و خوب به سراغتان می آیم . نظر یادتون نره بای.....
بسیاری از دانش آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می پردازند و تصور می کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می توان بازده فکری را افزایش داد.
به کارگیری نکات و توصیه های زیر توان شما را برای یادگیری بهتر و موفقیت در امتحانات افزایش میدهد:
1- در زمان کار یا مطالعه غذا نخورید و برای این کار زمان خاصی را در نظر بگیرید تا با آرامش بیشتری غذا بخورید.
2- بررسی های دانشمندان نشان می دهد که غذاهای نشاسته ای مانند ماکارونی، برنج و نان به دلیل تاثیر در بهبود کیفیت خواب، در شب امتحان مفید هستند.
3- صبح روز امتحان بهتر است به منظور افزایش کارایی مغز، از مواد سرشار از پروتئین یا سرشار از فیبر مانند تخم مرغ، نان سنگک یا بربری با عسل یا پنیر استفاده شود.
4- کارشناسان تغذیه به دانش آموزانی که اضطراب زیادی دارند و نمی توانند صبحانه ی مفصلی بخورند، توصیه می کنند از موز و مقداری کشمش استفاده کنند.
5- بعضی از دانش آموزان به دلیل اضطراب زیاد، امتحانات خود را خراب می کنند، بنابراین بهتر است برای مقابله با این اضطراب از غذاهای مناسب استفاده کنند. بعضی از سبزی ها از قبیل ریحان، نعنا، کاهو و سیب در کاهش اضطراب بسیار مفید هستند.
6- خوردن نان و پنیر و گردو یا یک ظرف عدسی در روز امتحان کمک می کند تا در طول امتحان آرام باشید. همچنین خوردن عسل و نوشیدنی های حاوی عسل در کاهش اضطراب بسیار موثر است.
7- خوردن جگر، گوشت و ماهی، کمک زیادی در کاهش اضطراب می کند، زیرا کم خونی نیز یکی از دلایل کاهش یادگیری و تمرکز است.
8- مصرف سبزی و میوه های تازه توصیه می شود.
9- در ساعات مطالعه از خوردن ماست ترش و دوغ ترش بپرهیزید و خوردن روزانه شیر و همچنین ماست شیرین را فراموش نکنید.
10- در ایام امتحان، بیشتر مواظب سلامت خود باشید تا در معرض سرماخوردگی، گرمازدگی، مسمومیتهای غذایی و سوء هاضمه قرار نگیرید و از خوردن غذا در بیرون از خانه جدا خودداری كنید. غذا را خوب بجوید و به آرامی میل كنید.
11- در طول روز آب كافی بیاشامید، اما دقت داشته باشید که آشامیدن آب و نوشیدنی های دیگر در وسط غذا سبب اختلال در هضم و ایجاد نفخ می شود.
12- از مصرف زیاد شیرینی جات و تنقلات خودداری کنید. این خوراکی ها ممکن است در نگاه اول انرژی زا به نظر برسند، اما باید توجه داشت که این قابلیت در آن ها بسیار کم دوام است و پس از مدتی احساس خستگی بیشتری به شما دست خواهد داد.
13- بر خلاف تصور عموم، مطالعه و درس خواندن نیاز بدن به انرژی را افزایش نمی دهد، بنابراین استفاده بیش از حد از مواد غذایی شیرین و چرب در طول دوران امتحان، نه تنها مفید نیست، بلكه سبب چاقی می شود.
14- صبحانه غذای اصلی است، ناهار و شام را كمی مختصرتر بخورید، اما صبحانه را كامل میل كنید.
15- مصرف روزانه یك لیوان شیر، برای ایجاد آرامش در طول دوران امتحان موثر است.
16- خوردن آجیل از قبیل بادام، کشمش، فندق، گردو و نخودچی که سرشار از منیزیم است، به یادگیری کمک می کند، زیرا کمبود آن یکی از علل کاهش یادگیری است.
17- ماست و دوغ ترش، خواب آور است، اما خوردن ماست شیرین مفید است.
18- از خوردن قهوه و چای پُررنگ، خودداری كنید، ولی چای كم رنگ مفید است.
19- تغذیه متعادل و متنوع شامل نان و غلات، انواع سبزی، لبنیات، گوشت ها و میوهها سبب كاهش استرس در زمان امتحان می شود.
20- اگر احساس خستگی می كنید، كمی استراحت كنید. انسان در موقع خستگی احتیاج به استراحت دارد نه محرك، بنابراین مصرف قهوه به منظور بیدار ماندن توصیه نمی شود.
در ايران صنعت بزرگي دارم به نام صنعت دين در اين صنعت براي رفع و ارضاي قدرت طلبي ولايت فقيه و براي نياز مالي خمس و زكات و براي ارضاي نیاز جنسي صيغه وجود دارد