انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 2 از 14:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  11  12  13  14  پسین »

ایدز و مسائل مربوط به آن


زن

 
داروها و درمان‌ها
برای ایدز
در مجموع پنج دسته دارو وجود دارد که در مقاطع مختلف ورود و رشد اچ.آی.وی عمل می‌کنند:

بازدارنده‌های ورودی: این داروها به پروتئین‌های موجود بر سطح بیرونی ویروس اچ‌آی‌وی می‌چسبد و از پیوستن و ورود آن به سلول‌ها جلوگیری می‌کند. از این گروه تاکنون تنها یک نمونه از دارو، به نام "فوزیون (Fuzeon)، وارد بازار شده‌است.
بازدارنده‌های گیرنده کموکاین(Chemokine Coreceptor Antagonists): این داروها به نوعی پروتئین موجود بر سطح بیرونی سلولهای پذیرنده اچ.آی.وی می‌چسبد و از چسبیدن ویروس به سلول جلوگیری می‌کند . از این گروه تاکنون تنها یک دارو، به نام Maraviroc وارد بازار شده‌است.[۱۵]
داروهای مهارکننده ترانس کریپتاز معکوس نوکلئوزیدی(NRTI)(Nucleoside reverse transcriptase): این بازدارنده‌ها اچ‌آی‌وی را از نسخه‌سازی از ژن‌های خود باز می‌دارند مانند زیدوودین و لامیوودین .
داروهای مهارکننده ترانس کریپتاز معکوس غیرنوکلئوزیدی (NNRTI (Non-nucleoside reverse transcriptase): این بازدارنده‌ها نیز فرآیند نسخه سازی را مختل می‌کنند. آنها با چسباندن خود به آنزیمی که این فرآیند را کنترل می‌کند نسخه سازی را مختل می‌کنند مانند نوی راپین و افاویرنز.
داروهای مهارکننده پروتئاز (PI) (Protease): پروتئاز RT وانتگراز به صورت پلی پروتئین‌هایی سنتز می‌شوند که نیازمند شکافت پروتئاز می‌باشد و این داروها با مهار شکافت پلی پروتئین‌ها چرخه تکثیری ویروس را مسدود و موجب برخی اجزاء نابالغ و معیوب ویروسی می‌شوند مانند ساکی ناویر.
داروهای ضد ایدز باید به صورت ترکیبی مصرف شوند. معمولاً سه نوع داروی مختلف از دست کم دو دسته مختلف از داروها به طور هم‌زمان به بیمار تجویز می‌شود. با تغییر شکل دادن اچ‌آی‌وی، برخی از نمونه‌های این ویروس در مقابل داروها مقاوم می‌شوند. بنابراین شانس کنترل اچ‌آی‌وی در صورت استفاده از چند دارو بیشتر خواهد بود. در برخی موارد از مبتلایان تازه، ویروسهایی ردیابی شده‌اند که حتی پیش از آغاز معالجات در برابر داروهای موجود مقاومت نشان می‌دهند.

داروی ایرانی:
آیمود
پژوهشگران ایرانی داروی گیاهی با نام آیمود تولید کردند که به گفتهٔ مدیر این پروژه موجب تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر ویروس اچ آی وی می‌شود و حاصل پنج سال تحقیق در این زمینه‌است. هنوز مقاله ای در مجلات معتبر علمی در خصوص اثرات این دارو به چاپ نرسیده است با این وجود چند نوشتار در مجله دانشگاه تهران انتشار یافته است.

درمان در حاملگی

حاملگی نباید مانع دریافت درمان‌های مناسب ضد رتروویروس شود۰ باید به مسائلی نظیر تغییرات فارماکوکینتیکی ناشی از حاملگی، عوارض جانبی احتمالی داروها روی جنین و اثربخشی یک رژیم داروئی در کاهش میزان انتقال پری ناتال ویروس، توجه داشته باشیم.
تصمیم گیری در مورد درمان بایستی با مشاوره، انجام شود۰ زیدوودین و لامیوودین، فارماکوکینتیک مشابه دارند و زیدوودین عوارض خاصی در جنین ایجاد نمی‌کند ولی در مورد سایر داروها مطالعات کافی انجام نشده است۰ افاویرنز نبایستی مورد استفاده قرار گیرد چون در حیوانات تراتوژن واقع شده‌است ۰ زیدوودین میزان انتقال را تا ۷۰٪ کاهش می‌دهد۰ این دارو از هفته ۱۴ تا ۳۴ حاملگی به میزان ۲۰۰ میلی گرم سه بار در روز یا ۳۰۰ میلی گرم دو بار در روز داده می‌شودو پس از زایمان به مقدار ۲ mg/kg در طی یکساعت و سپس انفوزیون مداوم ۱ mg/kg در ساعت تا زمان وضع حمل ۰ دوز این دارو برای نوزاد ۲ mg/kg خوراکی هر ۶ ساعت تا ۶ هفتگی تجویز می‌شود، در این صورت میزان انتقال از ۶/۲۲٪ به ۶/۷٪ کاهش داده می‌شود.
نوزادان را بایستی پس از ۴۸ ساعت ، ۱۴ روز و ۲-۱ ماه و ۶-۳ ماه آزمایش نمود و درصورت مثبت بودن رژیم آنتی رتروویرال به صورت ترکیبی داده شود.

عوارض جانبی داروهاعوارض جانبی شایع

تهوع، استفراغ، سردرد، خستگی مفرط، کهیر، اسهال، بی‌خوابی، بی‌حسی در اطراف دهان، درد معده.
سایر عوارض جانبی
التهاب لوزالمعده، آسیب به کبد و لوزالعمده، زخمهای درون دهان، تغییر شکل بدن، آسیب به سلولهای عصبی، کم خونی، درد عضلانی و ضعف.

تهوع
احساس بالا آوردن غذا و به هم خوردن دل. نوعی احساس است همراه با حرکت معکوس اندامهای گوارشی که معده برای بیرون‌راندن چیزی که در داخل آن است، انجام می‌دهد. در این حالت انسان وادار به استفراغ می‌شود.

استفراغ
خروج با فشار محتویات درون معده جانداران از راه دهان و گاه از راه بینی به بیرون است. این محتویات می‌تواند غذای خورده شده و یا دیگر مواد درون دستگاه گوارش مانند زردآب(صفرا) باشد. هراش یا استفراغ ممکن است به دلیل نوع ماده بلعیده شده(مثلا غذای فاسد) و یا واکنش مغز به علت وجود تومور و غیره باشد. به حالتی که پیش از استفراغ(هراش) در بیمار ایجاد می‌شود تهوع(بالا آوردن) می‌گویند. اگر هراش(استفراغ) ادامه داشته باشد٬ برای جلوگیری از پیامدهایی همچون دهیدراسیون(ازدست‌ دادن آب بدن) باید درمان گردد.

استفراغ با قی کردن (برگشت غذا) که غذای هضم شده از راه مری به دهان برمی‌گردد اما بدون فشار است و منجر به جهیدن به بیرون نمیشود تفاوت دارد.

سردرد
سردرد یکی از شایع‌ترین شکایتهای بیماری‌ها است که در بیشتر موارد عللی خوش‌خیم دارد و احتیاج به درمان خاصی جز علامت درمانی ندارد ولی در بعضی از موارد بسیار شدید و غیرقابل تحمل بوده یا نشانه بیماریهای خطرناک مانند تومور مغزی است . درمان سردرد بستگی به عامل ایجادکننده سردرد دارد اما در اغلب موارد با مسکن سردرد رفع میگردد .

اِسهال
بیماری خطرناکی است و یکی از عوامل مهم مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال می‌باشد. مهمترین علّت مرگ ومیر ناشی از اسهال از دست دادن آب و املاح بدن است. اسهال همچنین یکی از عوامل مهم تأخیر رشد جسمی در کودکان، سوء تغذیه و مستعد شدن در برابر سایر بیماریها است.

به دفع سه بار یا بیشتر مدفوع آبکی و یا شل در شبانه روز یا دفع مدفوع به بیش از ۲۰۰ گرم در روز (در کودکان)، اسهال می‌گویند. شیر خواری که فقط از شیر مادر تغذیه می‌شود، مدفوع نرمتر از حد عادی دارد و ممکن است روزانه، چندین بار مدفوع نرم و نیمه آبکی دفع نماید که طبیعی است. در این شیر خواران، اسهال به افزایش تعداد دفعات دفع و آبکی بودن مدفوع، بطوری که با دیگر مواقع فرق داشته باشد، گفته می‌شود. شایعترین گروه سنی ۲ تا ۵ سالگی بوده‌است.

بی‌خوابی
یک علامت است که فرد به طور مستمر به خواب نمی‌رود. به عبارتی دیگر مشکل در به خواب رفتن، بیدار شدن مکرر در خلال شب همراه با ناتوانی یا اشکال در به خواب رفتن مجدد، بیدارشدن خیلی زود در صبح و خوابی که باعث تجدید قوا نشود را بی‌خوابی گویند.

بر طبق دپارتمان سلامتی و خدمات انسانی آمریکا در سال ۲۰۰۷ ۶۴ میلیون آمریکایی از کمبود خواب رنج می‌برند زنان بی‌خواب ۱.۴ برابر مردان بی‌خواب هستند.

لوزالمعده
یا پانکراس غده‌ای پهن و دراز است که در قسمت فوقانی شکم و پشت معده قرار گرفته‌است . لوزالمعده متشکل از سه قسمت سر، تنه و دم است. قسمت سر آن در قوسی از اثنی‌عشر(دوازدهه) قرار گرفته‌است . تنه لوزالمعده در پشت معده قرار دارد و دم آن تا نزدیک طحال امتداد دارد. وزن پانکراس حدود صد گرم است.

کبد

یکی از غده‌های بدن است که در فعالیت‌های سوخت‌وساز بدن مانند گوارش نقش دارد.

تمام خون دستگاه گوارش توسط سیاهرگی به نام ورید پورت جمع‌آوری شده و وارد کبد می‌شود و تمام مواد جذب شده از لوله گوارشی از کبد عبور می‌کنند. دیگر کارهای کبد به دام انداختن سموم و تصفیه آنها با تبدیل کردنشان به مواد بی ضرر است. همچنین، این کبد است که متابولیسم داروها را در بدن بر عهده دارد. شرکت در خون سازی (در دوره پیش از تولد) و مقاومت در برابر عفونت‌ها، فراهم ساختن سریع انرژی در هنگام ضرورت، ذخیره آهن و... از دیگر فعالیتهای کبد است

سلولهای کبدی پروتئینهای مختلفی را به طور دائمی می‌سازند از جمله آلبومین، پروترومبین، فیبرینوژن، لیپو پروتئینها و هپارین.
سلولهای کبدی مواد مختلفی از جمله تری گلیسریدها، گلیکوژن و ویتامین‌ها را ذخیره می‌کنند
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  ویرایش شده توسط: mahsadvm   
زن

 
آگاهی عمومی از زندگی با ویروس اچ آی وی

(ابتلا به ویروس مسبب بیماری ایدز) بسیاری از افرادی که با اچ آی وی زندگی می کنند از بیماری خود ناآگاهند کمتر از یک درصد از جمعیت شهری آفریقا که از نظر جنسی فعال هستند آزمونِ اچ‌آی‌وی داده‌اند و این نسبت در منطقه‌های روستایی از این هم کمتر است. همچنین تنها نیم درصد از زنان بارداری که از امکانات بهداشت شهری بهره می‌گیرند، آزمایشِ اچ‌آی‌وی داده و نتیجهٔ آزمایش خود را دریافت نموده‌اند. افزون بر آن، این نسبت برای بهداشت روستایی از این هم پایین‌تر است.


انگ و بدنامی

ایدز تنها یک مشکل بهداشتی نیست، بلکه یک مشکل اجتماعی و فرهنگی نیز هست، این بیماری تابو تلقی می‌شود و با هاله‌ای از شرم و منع‌های اخلاقی و فرهنگی همراه است که این موضوع مانع از اعلام بیماری از سوی افراد شده و همین مساله منجر به پنهان ماندن بیماری، طی نشدن پروسه درمان و در نتیجه شیوع سریع آن می‌شود. .

به علت پیش داوری و ترس از سرایت بیماری، این بیماران درمورد انتخاب مسکن، شغل، مراقبت‌های بهداشتی و حمایت عمومی مورد تبعیض قرار می‌گیرند. رفتارهای نامناسب و تحقیرآمیز موجب انزوای بیمار گشته، فرصت آموزش را از وی می‌گیرد. وحشت از مرگ، وحشت طرد و تنهایی و انگ اجتماعی، اخراج کارگران مبتلا و بدنامی از طرف دوستان و خانواده سبب می‌شود افرادی که گمان می‌کنند ممکن است آلوده باشند، وضعیت خودشان را تا جایی که مقدور است مخفی نگه دارند که این خود موجب گسترش آلودگی است.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
قربانیان نامدار ایدز


۱.فردی مرکوری/خوانندهٔ گروه موسیقی کویین

۲.رابین کروزبی/گیتاریست گروه راک باند

۳.نستور آلمندوروس/فیلمساز اسپانیایی

۴.میشل فوکو/فیلسوف فرانسوی

۵.تامی موریسون/بوکسور آمریکایی

۶.اندرو سولیوان/روزنامه‌نگار آمریکایی

۷.جیا کارنگی/مدل آمریکایی

۸.ایزاک آسیموف/نویسنده داستان‌های علمی تخیلی

۱۰.رایان وایت


میشل فوکو
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
دختری که معشوقه هایش را ایدزی میکرد !!

ناژا بینایسا در ۲۶آوریل ۱۹۸۲ در فرانکفورت به دنیا آمد. او به عنوان خواننده، شاعر و بازیگر فعالیت‌های زیادی می‌کند اما شهرت اصلی او بخاطر عضویت در یک گروه موسیقی پاپ بود.

این خواننده مشهور آلمانی این روزها درگیر یک پرونده جنجالی شده است. ناژا در ۱۷سالگی باردار می‌شود و در آن زمان متوجه می‌شود که به ایدز مبتلا شده است! او مدت‌ها با یک فوتبالیست سنگالی در ارتباط بود تا اینکه در بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ با افراد دیگری نیز ارتباط پیدا می‌کند و معشوقه‌هایش زیاد می‌شوند!


در تمامی این سال‌ها او با تمام معشوقه‌هایش رابطه جنسی برقرار می‌کند بدون اینکه از بیماری خود به آنها چیزی بگوید و همین کار او باعث می‌شود که تعدادی از این مردان به ایدز آلوده شوند!!

حالا دادگاه او را به جرم ارتباط با افراد مختلف بدون آگاه کردن آنها از بیماری خود محاکمه می‌کند. ناژا در دادگاه اعلام کرد که قبول دارد قربانیانش را از این موضوع مطلع نکرده است اما هیچ کدام از آنها را مبتلا به ایدز نکرده است و این موضوع را قبول ندارد.
اگر دادگاه او را مجرم بداند بین ۶ماه تا ۱۰سال به زندان محکوم خواهد شد!
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
گورستان ايدزي ها

شهر پيترماريتزبورگ در كشور آفريقاي جنوبي يكي ازكانون هاي عمده جهان و اين كشور در ابتلا به بيماري ايدز است كه با فاجعه ناشي از ويروس HIV و پيامدهاي آن دست به گريبان است. گورستان اين شهر مملو از اجساد افرادي است كه براثر ابتلا به ايدز جان خود را از دست داده اند.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
آمار ایدز در ایران


اکثر موارد HIV / AIDS که تاکنون در ایران، کشف شده اند “مرد” می باشند و این بدان علت است که زنان، کمتر جهت آزمایش مراجعه نموده اند، خصوصاً بدلیل آنکه امکان دستیابی به گروه های پرخطری همچون زنان خیابانی به منظور مشاوره و ترغیب آنان به انجام آزمایش HIV بسیار سخت و گاهی ناممکن می باشد.

اکثر موارد آلودگی به HIV (حدود ۷۵ % ) در گروه سنی ۴۹ -۱۵ سال رخ داده اند که گروه سنی فعال و مولد جامعه را تشکیل می دهند.


عمده ترین راه انتقال HIV در جهان٬ تماس جنسی با فرد آلوده به HIV است.

افراد آلوده به HIV ممکن است ظاهری سالم داشته باشند، در حالیکه در طی رفتارهای پر خطر می توانند HIV را به دیگران منتقل بکنند.

* جوانان بدلیل طبیعت ماجراجو و لذت طلب گاهی فقط به خوشی های لحظه ای فکر می کنند و حتی گاهی این تصور اشتباه را دارند که بدلیل جوان و سالم بودن از خطر آلودگی به HIV و یا ابتلا به سایر بیماری های مقاربتی در امان هستند.
* در برخی از کشورها به دلایل فرهنگی یا مذهبی دختران و زنان جوان تمایل دارند تا قبل ازدواج بکارت خود را حفظ نماید و گاهی به همین دلیل به انواعی از تماسهای جنسی اقدام می کنند که با خطر بیشتری از نظر انتقال HIV همراه است همانند برقراری تماس جنسی از راه مقعد (‌ A n a l S e x )
* در سوی دیگر طیف٬ کودکان خیابانی قرار دارند که گاه جهت تامین سرپناه و یا غذا تن به خودفروشی می دهند و یا بدلیل عدم وجود سرپرست مورد تجاوز و آزار جنسی قرار می گیرند، به همین دلیل در این گروه نیز شیوع آلودگی به HIV از میزان بالاتری برخوردار است.

" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
چرا جوانان بیشتر از سایر گروه های سنی در معرض خطر آلودگی به HIV هستند؟

رفتارهای مرتبط با سوء مصرف مواد معمولا از اوایل ۲۰ سالگی آغاز می گردد (اغلب بین ۱۵ تا ۲۵ سالگی).
علل تمایل به مصرف مواد مخدر بسیار متنوع می باشد از جمله: اضطراب ،‌افسردگی، نابسامانی های خانوادگی و مشکلات اقتصادی. (البته سوء مصرف مواد در طبقه مرفه اجتماع نیز ممکن است روی دهد یعنی در کسانی که از اوقات فراغت بیشتری برخوردارند یا والدین نظارت کمتری بر آنان دارند.)

در مطالعه ای که در سال ۱۳۷۸ از نظر الگوی سوء مصرف مواد انجام گرفت نشان داد که یک سوم موارد اولین استفاده مواد مخدر در بین جوانان ایرانی زمانی اتفاق افتاده است که گروهی از جوانان هم سن و سال دور هم جمع بوده اند و بسیاری از این موارد دوست معتاد داشته اند لذا پرهیز از قرار گرفتن در موقعیتهایی که فرد را در معرض خطر سوء مصرف مواد قرار می دهد شدیدا توصیه می گردد.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
رفتارهاي پرخطر احتمال ابتلا به ايدز را افزايش مي‌دهد


براساس يافته‌هاي يك پايان‌نامه، افراد مبتلا به ويروس HIV بيش از سايرين، انواع اختلالات رفتاري و عاطفي نظير شب‌ادراري، لكنت‌زبان، تنبيه توسط پدر و فرار از مدرسه را در طي دوران كودكي تجربه كرده‌اند.
«مرضيه وطن خواه» روانشناس باليني از دانشگاه علوم پزشكي ايران و گردآوردنده اين پايان‌نامه در گفت وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» ايسنا واحد علوم پزشكي ايران، ضمن بيان مطلب فوق افزود: بر اساس نتايج به‌دست آمده، آسيب‌هاي روانشناختي نظير اضطراب، افسردگي حاد، كناره‌گيري از افراد، اختلال‌تفكر، هذيان‌گويي، احساس بي كفايتي، ارزيابي منفي و انتقاد از افراد يا شرايط ، در مبتلايان به ايدز شيوع بيشتري دارد؛ همچنين، بي‌ثباتي چشمگيري در عاطفه و خلق‌وخوي آنان مشاهده مي‌شود.
وي اظهار داشت: بيماري ايدز مي تواند باعث ايجاد و يا تشديد وابستگي به الكل و مواد مخدر شود.
وي با اعلام اينكه نتايج فوق از تحقيق برروي 30 فرد با HIV مثبت و 30 نفر از افراد با HIV منفي در مراكز مشاوره بيماري‌هاي عفوني و رفتاري مشهد و به صورت تصادفي به دست آمده، تصريح كرد: در اين بررسي 57 در صد از افراد مورد مطالعه فرزندان اول و دوم خانواده بوده و ازدواج 23 درصداز آنان نيز به طلاق انجاميده بود.
وطن خواه در پايان با اشاره به اينكه افرادي كه به رفتارهاي پر خطر نظير روابط جنسي نا مشروع و اعتياد تزريقي آلوده شده‌اند، بيش از سايرين در معرض خطر ابتلا به ايدز هستند گفت: عواملي نظير بيكاري، بي سوادي، طلاق، فقراقتصادي و فرهنگي و مهاجرت به شهرهاي بزرگ از جمله متغيرهاي تسهيل كننده در گرايش افراد به رفتارهاي پر خطر است.
     
  
زن

 
تصویربرداری از حمله ویروس ایدز به سلول ها

از حمله ویروس ایدز به سلول های ایمنی بدن تصویربرداری شد
ایسکانیوز ـ محققان دانشگاه هاروارد به تاز‌‌گی موفق شدند به کمک نوعی شیوه پیشرفته به نام کریستالوگرافی با پرتو ایکس از حمله ویروس ایدز تصویر برداری کنند.
به گزارش سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز، محققان توانستند با استفاده از این شیوه تصویربرداری، از چگونگی حمله ویروس ایدز به نوعی از سلول های دستگاه ایمنی موسوم به سلول های Tکمکی،پرده برداری نمایند.
به گفته محققان این شیوه جدید تصویربرداری، با روشن کردن زوایای ناشناخته بیماری امکان بررسی راهکارهای نوین را فراهم می آورد.
     
  
زن

 
چينى ها آخرين واكسن ايدز را كامل كردند

در مورد واكسن ضد ايدز تحقيقات متعددى در كشورهاى مختلف در حال انجام است.
در نوامبر سال جارى ميلادى پژوهشگران انستيتو پاستور و مركز ملى پژوهش هاى علمى (cnrs) فرانسه اعلام كرده اند كه توانسته اند توليد پادتن ها (آنتى بادى هايى) را تحريك كنند كه به طرز قابل توجهى مانع عفونت سلول هاى دستگاه ايمنى انسان توسط Hiv شده است. البته اين آزمون ها تحت شرايط آزمايشگاهى انجام شده بود و به گفته اين دانشمندان هنوز تا توليد يك واكسن بى خطر براى انسان فاصله وجود دارد.
آنتى بادى ها مولكول هايى هستند كه خط مقدم دستگاه دفاعى بدن را تشكيل مى دهند. تا به حال تلاش ها براى تحريك توليد آنتى بادى ها بر ضد Hiv موفق نبوده است. پژوهشگران فرانسوى تمركز خود را بر روى ناحيه كوچكى از پروتئين سطحى ويروس متمركز كردند كه در ميان انواع مختلف Hiv مشترك است. آنها سپس زنجيره اى از پپتيدها (پروتئين هاى كوچك) را ساختند و با تزريق آنها به خرگوش توليد آنتى بادى را بر ضد آنها تحريك كردند، با قرار دادن سلول هاى T انسانى و ويروس در معرض اين آنتى بادى ها ثابت شد كه اين آنتى بادى ها مى توانند از آلودگى سلول هاى T دستگاه ايمنى انسان با نوع اول ويروس ايدز Hiv-1 ممانعت كنند. از طرف ديگر دانشمندان چينى امسال اعلام كردند كه آماده آزمايش يك واكسن ضدايدز بر روى انسان هستند. اين مرحله كه آزمون بالينى مرحله I ناميده مى شود، بر روى تعداد كمى از افراد بالغ سالم كه در معرض خطر ابتلا به بيمارى نيستند انجام مى شود و سپس بر مبناى نتايج اين آزمون، مرحله Ii (آزمودن واكسن بر روى مقدار بيشترى از افراد داوطلب در معرض خطر كم و نيز در معرض خطر زياد براى ابتلاى بيمارى) و مرحله (آزمودن واكسن براى هزار نفر از افراد در معرض خطر بيمارى انجام مى شود).واكسن تركيبى كه پژوهشگران چينى ساخته اند شامل واكسن Dna و يك حامل دوباره گروه بندى شده ويروس است. دانشمندان چينى كه بر روى پوشش آلبومينى و آلبومين هسته ويروس تحقيق مى كردند متوجه شدند پس از تزريق واكن Dna و حامل ويروس دوباره گروه بندى شده به طور متوالى واكنش ايمنى نسبت به ويروس ايدز به وجود مى آيد. آنها با اين روش توانسته اند يك ميمون را با اين روش نسبت به ويروس ايدز مقاوم كنند و اميدوارند با روش مشابهى بتوانند در آينده در انسان هم نسبت به Hiv ايمنى ايجاد كنند.
     
  
صفحه  صفحه 2 از 14:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  11  12  13  14  پسین » 
علم و دانش

ایدز و مسائل مربوط به آن

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA