انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 6 از 14:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  13  14  پسین »

ایدز و مسائل مربوط به آن


زن

 
کشف داروي ايدز توسط محققان ايراني

اگرچه درباره آمار شيوع ايدز در ايران، اختلاف نظرهاي فراواني وجود دارد، اما اين دليل نمي‌شود كه محققان ايراني نسبت به پژوهش در حوزه ي اين بيماري بي‌توجه باشند.
شنبه 14 بهمن 1385 هجري شمسي، در سومين روز از دهه مبارك فجر، تالار امام بيمارستان امام خميني دانشگاه علوم پزشکي تهران شاهد مراسم تجليل از محققاني بود كه نام ايران را به فهرست كشورهاي پيشرو در مطالعات مرتبط با درمان ايدز، اضافه كردند.
آيمود (IMOD)، نامي ‌است كه براي داروي ايراني ضد ايدز انتخاب شده است که براي اولين بار در جهان کشف شده است و کاملا ايراني است.


در اين مراسم، كه با حضور دكتر كامران باقري لنكراني، وزير بهداشت و همتايان سابقش و جمعي ديگر از مسئولان نظام سلامت كشور برگزار شد، وزير بهداشت، سخنان خود را با اين جملات آغاز كرد: «ما اينجا مي‌خواهيم در مورد بيماري حرف بزنيم که کابوس قرن ناميده مي‌شود و تا کنون 25 ميليون نفر را به کام مرگ فرستاده است و هم‌ اکنون حدود 40 ميليون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.»
دکتر لنکراني با اشاره به اين‌كه اين دارو حاصل تلاش 6 ساله ي يک تيم پزشکي از متخصصان علوم پايه و باليني و همکاري 15 مرکز در داخل کشور است، گفت: « در تحقيقات مربوطه معلوم شد، پس از يك دوره درماني 90 روزه، حتي 2 سال پس از قطع دارو، اثرات تقويت سيستم ايمني توسط دارو باقي مي‌ماند و اين در حالي است كه آيمود دارويي است كه اساس گياهي داشته و بر خلاف تمام داروهاي قبلي عوارض مهمي ‌ندارد.»
برنامه ي مبارزه با ايدز در ايران

لنکراني با اشاره به اينکه ايران تنها کشور منطقه است که داروهاي ايدز را رايگان در اختيار بيماران قرار مي‌دهد، گفت: «مطالعات زيادي در دنيا در زمينه داروهاي موثر بر بيماري ايدز انجام شده كه نتايج دلگرم ‌کننده‌اي نداشته است، اما داروي جديد توليد شده در کشور با تقويت سيستم ايمني و افزايش تعداد سلول هاي CD4 (سلول هاي دفاعي) بدن بيمار را در مقابل عوارض عفونت تقويت کرده و باعث عمر طولاني تري براي بيمار مي‌شود.»
وزير بهداشت گفت: «با وجود اينکه اين داروي جديد در حال ثبت در اروپاست، برخي از کشورها خواستار استفاده از اين دارو شده‌اند؛ چرا که اين دارو مي‌تواند به‌عنوان داروي همراه، در کنار داروهاي ضد‌ ويروس ايدز، تحول مهمي ‌در درمان بيماري ايدز به ويژه در مرحله ي علامت دار شدن بيماري ايجاد کند و سال هاي عمر طولاني‌تر و با کيفيت بالاتري را براي بيماران ايجاد كند.»
داروي ايراني ايدز يا همان " آيمود" مي تواند تعداد سلول‌هاي دفاعي بدن فرد مبتلا به ايدز را که موسوم به سلول‌هاي CD4 هستند و کمبود آنها در اين بيماران، باعث ايجاد عوارض ايدز و مرگ و مير بيماران مي‌شود، افزايش دهد، يعني سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند. در نتيجه قادر است بيمار را از مرحله‌اي که به دليل نقص ايمني به شدت بي دفاع است، بيرون آورده و از عوارض بيماري و مرگ و مير بيماران مبتلا به ايدز پيشگيري کند.

برتري بزرگ داروي آيمود

در ادامه اين مراسم، دکتر رسول ديناروند، معاون غذا و داروي وزارت بهداشت، پشت تريبون قرار گرفت و به قول خودش «مواردي را که ضروري مي‌دانست» متذکر شد.
دکتر ديناروند گفت: «استراتژي درمان بيماري ايدز در حال حاضر در دنيا روي استفاده از داروهاي ضد ويروس متمرکز است و در سال‌هاي اخير چندين گروه از اين داروها در دنيا عرضه شده که معمولا اين داروها با قيمت بسيار زيادي وارد بازار دارويي مي‌شوند. اين در حالي است كه اکثر بيماران مبتلا به ايدز در کشورهاي جهان سومي‌زندگي مي‌کنند که معمولا فقير هستند.»
دکتر ديناروند در ادامه به درمان‌هاي ضد ويروسي و واکسن ايدز، به عنوان استراتژي‌هاي کنترل بيماري ايدز در جهان اشاره کرد و گفت: «علي رغم تلاش‌هاي زياد، هنوز در مورد اين استراتژي‌ها، موفقيت زيادي به دست نيامده است.»
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت به داروهاي تقويت کننده سيستم ايمني در بيماران مبتلا به ايدز به عنوان استراتژي سوم اشاره کرد و ادامه داد: « امروزه به دليل سختي مبارزه ي مستقيم با ويروس، توجه شرکت‌هاي داروسازي به سمت داروهايي معطوف شده که بتوانند با تقويت سيستم ايمني بدن، بيماري را کنترل کنند. هم اکنون چندين داروي تقويت کننده ي سيستم ايمني بدن انسان، توسط شرکت‌هاي بزرگ چند مليتي داروسازي جهان تحت بررسي و تحقيق هستند و اولين دارويي که در اين گروه از داروها مطرح شد، ولي متاسفانه به دليل عوارض جانبي زياد و شديد کنار گذاشته شد، "اينترلوکين 2" بود.»
وي با بيان اين‌كه نکته جالب در مورد داروي ايراني ضد ايدز، استفاده از همين استراتژي جديد درمان ايدز در جهان است، گفت: «اگر دارويي وجود داشته باشد که سلول‌هاي دفاعي بدن فرد مبتلا به ايدز را که موسوم به سلول‌هاي CD4 هستند و کمبود آنها در اين بيماران، باعث ايجاد عوارض ايدز و مرگ و مير بيماران مي‌شود، افزايش دهد، مي‌تواند بيمار را از مرحله‌اي که به دليل نقص ايمني به شدت بي دفاع است، بيرون آورده و از عوارض بيماري و مرگ و مير بيماران مبتلا به ايدز پيشگيري کند که اين داروي جديد يا همان " آيمود" اين قابليت را دارد.»
داروي آيمود حاصل تلاش 6 ساله ي يک تيم پزشکي از متخصصان علوم پايه و باليني و همکاري 15 مرکز در داخل کشورمان است که در تحقيقات مربوطه معلوم شد، پس از يك دوره درماني 90 روزه، حتي 2 سال پس از قطع دارو، اثرات تقويت سيستم ايمني توسط دارو باقي مي‌ماند و اين در حالي است كه آيمود دارويي است كه اساس گياهي داشته و بر خلاف تمام داروهاي قبلي عوارض مهمي ‌ندارد.

چگونه آيمود باعث افزايش تعداد سلول‌هاي CD4 مي‌شود؟

آنچه در مورد اين دارو حائز اهميت است و همه مسئولان امر روي آن تاکيد داشتند، توانمندي داروي آيمود در افزايش تعداد سلول‌هاي CD4 است.
اما اينکه چگونه آيمود باعث افزايش تعداد اين سلول‌ها مي‌شود، سئوالي است که در حاشيه ي مراسم، دکتر ديناروند در مورد آن توضيح داد:
«مطالعاتي در حال انجام است که علت اين موضوع مشخص شود، ولي هنوز مکانيسم اين اثر به طور کامل مشخص نشده است. پروژه ي مشترکي بين محققان ايراني و سوئدي در حال انجام است و در طول 3-2 هفته ي اخير به سرنخ‌هايي رسيده‌اند که اگر تاييد شود، يک اتفاق بسيار ارزشمند خواهد بود. چون اگر مکانيسم اثر يک دارو مشخص نشود، معمولا دفاع از آن دارو سخت مي‌شود.»


اساس گياهي داروي آيمود

يکي ديگر از نکات مهم در مورد داروي ايراني ايدز يا همان آيمود، اساس گياهي آن است. دکتر ديناروند در اين باره‌ گفت: «اين دارو از سه گياه و دو ماده ي شيميايي که اثر آن‌ها در تقويت سيستم ايمني بدن به اثبات رسيده، ساخته شده است. هم چنين گياهان به کار رفته در اين دارو پيش از اين هم در طب سنتي ايران و جهان کاربرد داشته، اما تاثير جديد آن‌ها در اين دارو براي نخستين بار شناخته شده است.»
داروي ايراني ضد ايدز يا همان آيمود، اساس گياهي دارد. اين دارو از سه گياه و دو ماده ي شيميايي که اثر آن‌ها در تقويت سيستم ايمني بدن به اثبات رسيده، ساخته شده است.

توليد اين دارو در ايران بر عهده کدام نهاد بوده و در کجا توليد شده است؟

دکتر ديناروند در اين باره گفت: «اين دارو با حمايت دفتر همکاري‌هاي فناوري رياست جمهوري و توسط شرکت پارس روس که محققان بسياري در آن مشغول پژوهش هستند، عرضه شده و در 6-5 سال گذشته کارآزمايي‌هاي باليني مختلف‌ چند مرکز دانشگاهي و بيمارستاني بر روي اين دارو صورت گرفته است. همچنين پرونده اين دارو مدت 3 سال است که در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تحت بررسي بوده و 2 ماه پيش به تاييد کميسيون قانوني ساخت داروها در وزارت بهداشت رسيده است.»


هنوز امكان توليد انبوه را نداريم

دکتر ديناروند در پاسخ به اين سئوال كه ما چقدر با توليد انبوه اين دارو فاصله داريم، با اشاره به اين که شرکت پارس روس يک شرکت تحقيقاتي بوده و فاقد امکانات لازم براي توليد انبوه اين دارو است، گفت: «اين شرکت در حال حاضر از امکانات مراکز ديگر مانند انستيتو پاستور ايران استفاده مي‌کند و درباره توليد انبوه آن هم در نهايت خود شرکت پارس روس بايد تصميم گيري کند.»
     
  
زن

 
Exclamation روش جدید برای تشخیص اشکال مقاوم به داروی ایدز


جام جم آنلاين: محققان پزشکی آمریکا روش جدیدی رابرای غربال گری اشکال مقاوم به داروی ویروس ایدز ابداع کرده اند.
تعداد رو به افزایش سویه های مقاوم به داروی ایدز تناثیر درمان ها ی موجود را تهدید می کنند و و روش های تشخیصی فعلی برای تشخیص چنین سویه هایی پر هزینه ، طولانی مدت و اغلب غیر موثرند اما محققان دانشگاه پنسیلوانیا روشی را برای تشخیص مقاومت ویروس ایدز به یک دارو ابداع کرده و می گویند با این روش همزمان مقاومت چند واریان HIV را به دارو می توان ارزیابی کرد.
این محققان دو تست ژنتیکی رابرای بدست آوردن سریع توالی هایی از نمونه های HIV مقاوم به چند دارو بطور همزمان ترکیب کردند.
بر این اساس به کمک تکنیک جدید فرصت های زیادی برای غریال گری سویه های مقاوم به دارو در سراسر جهان بوجود می آید.
     
  
زن

 
چهره زنانه ايدز




چهره ايدز با سرعت باورنکردنی زنانه می شود. آمار روزافزون مبتلايان به ويروس «اچ آی وی» نشان می دهد که نيمی از جمعيت (بيش از ۴۰ ميليونی)، بيماران ايدز در جهان را، زنان تشکيل می دهند.

طبق اين آمار, در کشورهای افريقايی تا حدود ۶۰% از آلوده‏شدگان به اين ويروس، زنان هستند.

موضوع دیگر درباره جوانان مبتلا به ايدز است که با توجه به آمار، حدود دو سوم مبتلايان زير ۲۴ سال را زنان تشکيل می دهند.

فقر و وابستگی های مادی و آگاهی نداشتن به راه‎های جلوگيری از سرايت بيماری های جنسی و اعمال فشار و خشونت به زنان, از دلايل اصلی ابتلای بیشتر آنان به اين بيماری است.

خانم «نفيسه صادق», نماينده سازمان ملل متحد و مسئول بررسی بيماری ايدز در آسيا می گويد که ميليونها زن بر اثر وفادار نبودن و همچنين, بی توجهی همسرانشان در ايجاد روابط جنسی ديگر و استفاده نکردن از وسايل حفاظتی موجود، به بيماری ايدز مبتلا می شوند. او که پزشکی پاکستانی است معتقد است که در برنامه های مبارزه با ايدز هنوز هم توجه کمی به وضعيت زنان و دختران جوان می شود.

خانم صادق, اميدوار است که با پيشرفت ميکروبيوسيدها، داروهايی به بازار بیاید که به شکل کرم و ژل بتوان آن را استفاده كرد و زنان اين امکان را بيابند که خود را از خطر سرايت اين بيماری حفظ کنند. اين داروها ممكن است به کشته شدن ويروسها کمک کند و يا مانع ورود آنها به جسم زن شود.

امروزه بيش از ۶۰ نوع از اين داروها در دست تهيه است که ۱۴ نمونه آن آزمايش شده است, اما به بازار آمدن آنها، بين ۵ تا ۱۰ سال طول می کشد. (اولين نمونه استفاده از آنها در کشورهای چين و افريقای جنوبی آزمايش شده است.) باید گفت که پيشرفت های فني به تنهايی قادر به حل اين مشکل جهانی نيست.

با توجه به اينکه روزانه حدود ۱۴۰۰۰ نفر به اين بيماری آلوده می شوند, می توان به ابعاد فاجعه اين قرن پی برد؛ به همين علت سازمان‎های امدادگر خواستار اجرای برنامه‎های بيشتر و معين‎تر برای آموزش و تربيت افراد - بويژه مردان - در اين خصوص هستند.

در ايرا ن نيز تعداد مبتلايان به اين بيماری به سرعت افزايش يافته است. سازمان بهزيستی از افزايش شمار زنان مبتلا به ايدز در مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی گزارش می دهد و ميزان مبتلايان به اين بيماری را در ايران, در حال حاضر, حدود ۳۰ هزار نفر اعلام کرده است؛ بنابر این, نباید منتظر ماند تا دامنه شيوع اين بيماری به وسعت گسترش آن در کشورهای افريقايی برسد.

بايد با برنامه های آموزشی و تربيتی وسيع در رسانه های عمومی و مدارس و دانشگاه ها و گفتگوی باز درباره اين مشکل، حداقل از شيوع اين بيماری کاست. خطر توسعه سريع بيماری ايدز را جدي بگيريد.

برگرفته از: (با كمي تلخيص) http://irwomen.net
     
  
زن

 
آمارهای رسمی نشان می‌دهد 13 هزار و 357 نفر در ایران آلوده به ویروس HIV هستند و از این تعداد 788 نفر وارد مرحله بیماری ایدز شده‌اند .
ویروس HIV عامل بیماری ایدز از طرق رابطه جنسی غیر ایمن ، تماس با خون آلوده و مادر آلوده به جنین منتقل می‌شود، پس از ورود ویروس به ارگانیزم دوره پنجره این بیماری شروع می‌شود که بین 3 ماه تا یکسال طول میکشد .
پس از آن فرد ناقل ویروس ایدز است و ممکن است حتی تا 10 سال هیچگونه علایم بیماری نداشته باشد .
     
  
زن

 
نتقال و پيشگيری

برای اينکه بتوانيد خود را در برابر ایدز محافظت کنيد، لازم است که از راههای انتفال HIV آگاهی پيدا کنيد. اين اطلاعات برای سلامتی شما و ديگران بسيار مهم و با ارزش است. بيماری ايدز٬ مسری و بسيار خطرناک است و در تمام جهان وجود دارد. برای درمان قطعی ايدز هيچ دارو و يا واکسنی وجود ندارد.


< < ويروس ايدز (HIV) از چه راههايی سرايت می کند؟ > >


◄ تماس جنسی نا امن

ويروس HIV از طريق مايع مني (همچنين شامل مايعی كه قبل ازمنی خارج مي شود) ، ترشحات دستگاه تناسلي زنان وخون افراد مبتلا به آن منتقل مي شود و افرادي كه با اين ترشحات ، چه از طريق همجنس بازي و چه از طريق روش معمول جنسي ، تماس حاصل نمايند دچار عفونت HIV مي گردند
وجود بيماريهای مقاربتی مثل سوزاك، سفليس و همچنين زخمهای دستگاه تناسلی خطر آلودگی را چند برابر خواهد كرد.
بديهي است اگر شما و يا همسرتان به عفونت HIV مبتلا نباشيد از راه جنسي به اين بيماري مبتلا نخواهيد شد

بعضي از دلايل حاكي از آن مي باشد كه از طريق روابط جنسي دهاني نيز ممكن است فرد دچار عفونت HIV گردد.
گفتني است كه احتمال انتقال عفونت HIV از مردان آلوده به زنان در طول ارتباط جنسي به مراتب بيش از انتقال اين عفونت به مردان مي باشد و مايع مني آلوده ممكن است براي چند روز در واژن زن باقي بماند.
سلولهاي ناحية دهانة رحم نيز داراي استعداد زياد براي ابتلا به عفونت HIV هستند. اگر چه زنان از طريق ارتباط جنسي در معرض بيشتري از ابتلا به عفونت HIV مي باشند، ولي به ياد داشته باشيد كه جانسون، قهرمان بسكتبال از طريق داشتن ارتباط جنسي با يك زن مبتلا به اين بيماري گرديد.
زماني كه جانسون قهرمان بسكتبال اعلام نمود كه به عفونت HIV مبتلا شده است، اين نكته را خاطرنشان كرد كه وي همواره به عنوان يك بازيكن تيم ورزشي مجبور به مسافرتهاي فراواني بود و هرگز در مورد داشتن ارتباط جنسي بازنان داراي عفت اخلاقي نبوده است.
در يك روزنامه چنين گزارش شد كه به علت نبود عفت اخلاقي جانسون نمي داند كه كداميك از زنان، وي را مبتلا به اين بيماري وحشتناك كرده است.
ابتلاي افراد به عفونت HIV از طريق ارتباط جنسي معمول در بسياري از كشورهاي افريقايي و برخي از مناطق آمريكاي جنوبي مشاهده مي شود.
اگر چه در ايالات متحده اين انتقال بيشتر از طريق روابط ميان افراد همجنس باز صورت گرفته است، ولي در پسران جهان بيش از 75% موارد انتقال عفونت HIV از طريق داشتن روابط جنسي معمول با فرد آلوده بوده است كه اين روند در كشور آمريكا و كانادا به سرعت رو به رشد مي باشد
بسياري از زنان در آمريكا از طريق داشتن روابط جنسي با مردان آلوده به عفونت HIV دچار اين بيماري مي شوند هر چند كه اين مردان معتاد به مواد مخدر تزريقي نمي باشند.
همجنس بازي از روشهايي است كه موجب ابتلاي افراد به عفونت HIV مي شود؛ به ويژه شخصي كه مفعول واقع شده است، در معرض بيشتري از اين آلودگي قرار دارد زيرا آلت تناسلي فرد موجب پارگي لايه هاي داخلي مقعد شده و اين امر موجب مي گردد تا HIV كه درون مايع مني قرار دارد به راحتي وارد جريان خون شود.

◄ سرايت از مادرآلوده به جنين در داخل رحم و يا انتقال به كودك درطی دوران شيردهی

ويروس HIV از مادر آلوده به كودك ممكن است در دوران حاملگی، هنگام وضع حمل يا كمی بعد از زايمان انتقال يابد.
HIV مي‌تواند در شير پستان زن آلوده وجود داشته باشد و به نوزادش منتقل شود اما با وجود داروهاي خاص٬ شانس اين انتقال بسيار كاهش مي‌يابد هر چند در بسياري از كشورهاي در حال پيشرفت و فقير، چنين داروهايي در دسترس نيست.
در كودكان٬ آلودگی به HIV بسرعت به طرف ايجاد بيماری ايدز پيشرفت می‌كند و شانس زنده ماندن كودك هم كم است.


◄ استفاده مشترک از سرنگ و سوزن آلوده جهت تزريق

استفاده مشترك از سرنگ آلوده (كه اين عمل ميان افراد معتاد به مواد مخدر تزريقي بسيار معمول مي باشد ) و يا برخورد تصادفي با سوزن آلوده به عفونت HIV (گاهي اوقات اين امر در مراكز پزشكي اتفاق مي افتد) موجبات ابتلاي افراد به عفونت HIV فراهم مي آورد .

خالكوبی با سوزن آلوده؛ سوراخ كردن گوش بوسيله سوزن و وسايل آلوده؛ استفاده از مسواك و تيغ ريش تراش شخص بيمار؛ درمانهای دندانپزشکی، ختنه و يا جراحی های ديگر با وسايل آلوده از ديگر موارد انتقال HIV می باشد.


◄ سرايت از طريق خون و فرآورده‌های خونی

در اوايل دهه 1980 عفونت HIV به سرعت ميان افرادي كه به علت ابتلا به بيماري هموفيلي مجبور به تزريق خون بودند افزايش پيدا نمود. افراد مبتلا به هموفيلي در هنگام خونريزي٬ خونشان منعقد نمي شود.به همين علت هنگام آسيب ديدگي مقدار زيادي خون از بدنشان خارج مي شود. در اوايل شيوع اپيدمي ايدز بيش از نيمي از 20000 فرد مبتلا به هموفيلي دچار عفونت HIV گرديدند.
در ميان دهه 1980 آزمايش تشخيص آنتي بادي HIV (اين آزمايش وجود عفونت HIV را مشخص مي نمود)‌ دردسترس عموم قرار گرفت و بانك خون نيز آغاز به شناسايي خونهاي اهدايي نمود. از سال 1987 به بعد ديگر هيچ فرد مبتلا به هموفيلي به علت تزريق خون دچار عفونت HIV نگرديد.
اگر چه تزريق خون يكي از مواردي بود كه افراد دچار عفونت HIV مي شدند ولي هيچ فردي از طريق اهداي خون به اين عفونت مبتلا نگرديد. زيرا هنگام اهداي خون از سوزنهاي يكبار مصرف استفاده مي شد و نيز خونهاي تزريقي قبلا از نظر وجود HIV بررسي مي گرديد.
◄ راه‌های ديگر سرايت عبارتند از:
پيوند اعضا و يا بافت آلوده به عفونت HIV .



شايعترين راه سرايت٬ تماس جنسی نا امن است.
در هنگام رابطه جنسي٬ هميشه و در هر شرايطی از کاندوم استفاده کنيد.
پوست سالم٬ يک سد بسيار قوی دربرابر ورود HIV وساير ويروسها وباكتری ها است.



ايدز (HIV) از چه راههايی سرايت نمی کند؟

دانستن روشهايي كه از آن طريق عفونت HIV انتقال نمي يابد، بسيار مناسب و سودمند خواهند بود زيرا موجب مي شود كه افراد نگرانيهاي بي مورد خود را در مورد ابتلا به عفونت HIVكنار بگذارند.

٭ اين عفونت از طريق تماسهاي معمول دست دادن ، بغل کردن و درآغوش گرفتن ٬ عطسه و سرفه ٬ تماس داشتن دراتوبوس و يا قطار و وسايط نقليه انتقال نمي يابد.

٭ HIV از طريق نيش حشرات و يا تماس با حيوانات منتقل نميشود. (از آنجا كه HIV در بدن حشرات قادر به زيست نمي باشد بنابراين بر اثر گزش حشرات مانند پشه ، فرد به عفونت HIV مبتلا نخواهد شد.)

٭ بر اثر پوشيدن لباس در فروشگاهها ،‌ لمس دستگيره در پول و يا ديگر اشيائي كه افراد مبتلا بدان دست بزنند، عفونت HIV منتقل نمي گردد.

٭ استفاده شريكي از تلفن٬ وسايل حمام٬توالت‌های عمومی٬ نوشيدن آب از شير آب و يا شنا در استخري كه افراد مبتلا به نيز در آن شنا كرده اند نيز باعث مبتلا شدن فرد نمي گردد.

٭ تنفس هواي آلوده خون و غذاي آلوده نيز فرد را مبتلا نميسازد حتي به طور مشترك غذا خوردن، استفاده از لوازم آشپزخانه يكديگر وسايل آرايش و حتي مسواك نيز تاكنون موجب ابتلا افراد به عفونت HIV نگرديده است.

٭ تاكنون هيچ گزارشي مبني بر سرايت HIV از كودكان مبتلا به ديگر همكلاسان فرد بر اثر تماس هاي غير جنسي به دست نيامده است و حتي كارمنداني كه مبتلا به عفونت مزبور هستند با تماسهاي غير جنسي موجب ابتلا ديگر افراد نخواهندشد .

چرا بعضي افراد زمينه ي بيشتري براي ابتلا به عفونت HIV دارند؟

يكي از شگفتيهايي كه در مورد انتقال عفونت HIV وجود دارد اين است كه هنوز هيچ رابطه اي مشخصي ميان تعداد دفعاتي كه فرد با يك شخص مبتلا به عفونت HIV رابطه ي جنسي داشته و ممكن است به عفونت مزبور مبتلا شود وجودندارد.
احتمال انتقال عفونت HIV با افزايش تعداد دفعات ارتباط جنسي با فرد مبتلا افزايش مي‌يابد .
ولي بعضي از افراد استعداد بيشتري براي ابتلا به اين بيماري دارند بعضي از اين افراد تنها با يك بار ارتباط جنسي با فرد مبتلا به عفونت HIV دچار اين بيماري شده ولي بعضي ديگر در حالي كه سالها داراي ارتباط جنسي با فرد بيمار مي شوند مبتلا به عفونت مزبور نشده اند.
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.

چگونه مي توان احتمال ابتلا افراد به عفونت HIV را سنجيد؟

گروهي از افراد بيشتر در معرض ابتلا به بيماري ايدز قرار دارند. به ياد داشته باشيد كه منش رفتاري و سبك زندگي در اين امر مي تواند بسيار مهم و حايز اهميت باشد جدول1 احتمال ابتلاي افراد را به عفونت HIV نشان ميدهد.
با مطالعة اين جدول به خوبي متوجه خواهيد شد كه دانش آموزان و دانشجويان بايد بيشتر مراقب خود باشند شما با مطالعة جدول مزبور مي توانيد بفهميد كه تا چه حدودي در معرض ابتلا به بيماري ايدز قرار داريد بدين ترتيب كه آيا همسر شما جزء گروهايي است كه بيشتر در معرض ابتلا به عفونت HIV قرار دارد . (افراد همجنس باز و..) و يا اين كه همسر شما از وضعيت سلامتي خود اطلاع دقيقي دارد يا خير.
شما از طريق جدول زير خواهيد فهميد كه آيا شانس ابتلاي شما به عفونت HIV كمتر از 1/1000 ، 1/1000 يا بيشتر از اين ميزان است.
گفتني است اكثر افرادي كه شما با آنها آشنا هستيد شرايط خوني ناشناخته اي دارند به عبارت ديگر اين افراد تحت آزمايشهاي تشخيصي عفونت HIV قرار نگرفته اند. اگر فردي غير همجنس باز باشد جزء آن گروههايي كه در معرض بالايي از ابتلا به عفونت مزبور قرار دارند نيست
مصرف الكل به نسبت بيش از مواد مخدر در ميان دانشجويان معمول است. خوشبختانه از طريق مصرف الكل عفونت HIV منتقل نخواهد شد حتي اگر فرد از ليوان فردي كه مبتلا به اين عفونت مي باشد استفاده نمايد مبتلا به اين بيماري نمي شود، ولي ذكر اين نكته ضروري است كه فردي كه مشروبات الكلي مي نوشد دچار اختلالات هوشياري مي شود وممكن است دقت لازم را حين رانندگي نداشته و يا اقدام به تجاوز جنسي نمايد ويا در هنگام داشتن ارتباط جنسي اقدامات احتياطي لازم را به عمل نياورد.
طي مطالعات انجام گرفته 20 تا 25% دانشجويان دانشگاه ويرجينيا اظهار داشته اند كه بر اثر مصرف مشروبات الكلي رفتار جنسي مناسب نداشته اند.


جدول: احتمال ابتلا به عفونت HIV ناشي از داشتن ارتباط جنسي معمول

معيار احتمالي همسر
مشخص نبودن آزمايشهاي سرم شناسي
يك بار برقراري ارتباط جنسي

500 بار برقراري ارتباط جنسي
همسر فرد جزء افرادي باشد كه كمتر در معرض ابتلاي عفونت HIV قرار دارند
استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 50,000,000
1 در 110,000
عدم استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 5,000,000
1 در 16,000
همسر فرد جزء افرادي باشد كه كمتر در معرض ابتلاي عفونت HIV قرار دارند
استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 10,000
1 در 21
عدم استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 1,000
1 در 3
آزمايش سرم شناسي HIV منفي همسر شما داراي عفت اخلاقي باشد
استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 5,000,000,000
1 در 11,000,000
عدم استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 500,000,000
1 در 1,600,000
همسر شما داراي عفت اخلاقي نباشد
استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 500,000
1 در 1100
عدم استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 50,000
1 در 160
آزمايش سرم شناسي HIV مثبت
استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 5000
1 در 11
عدم استفاده از كاندوم لاتكس
1 در 500
2 در 3



جدول زیر احتمال انتقال HIV در روابط جنسی محافظت نشده را نشان میدهد:


احتمال انتقال HIV در یک رابطه جنسی
نوع رابطه جنسی
0.82% (0.24 - 2.76)
رابطه مقعدی بدون محافظ با مرد آلوده
0.27% (0.06 - 0.49)
رابطه مقعدی بدون محافظ با مردی که از نظر آلودگی، نامعلوم است
0.06% (0.02 - 0.19)
رابطه مقعدی بدون محافظ مرد با زنی که از نظر آلودگی، نامعلوم است
0.05 - 0.15 %
رابطه واژینال بدون محافظ یک زن با مرد آلوده
0.03 - 5.6 %
رابطه واژینال بدون محافظ یک مرد با زن آلوده
نامعلوم
رابطه دهانی
Source: German-Austrian recommendations for Post-Exposure Prophylaxis against HIV infection 2002
در آزمايشهاي سرم شناسي و يا آزمايشهاي خون خون فرد براي وجود آنتي بادي HIV مورد آزمايش قرار مي گيرد افرادي كه در خون آنها آنتي بايد HIV وجود داشته باشد آزمايشهاي سرم شناسي آنها مثبت مي باشد.
بنابراين اين افراد به عفونت HIV مبتلا مي باشند ولي افرادي كه آزمايشهاي سرم شناسي آنها منفي باشد در خون آنها آنتي بادي HIV وجود ندارد اين افراد به علت آن كه اخيرا به عفونت HIV مبتلا شده اند آنتي بايد HIV در خونشان افزايش نيافته و براي مثبت بودن آزمايش ، هفته ها و يا شايد هم ماهها زمان نياز مي باشد به همين دليل افراد مشكوك به ابتلا به عفونت HIV اين آزمايشهاي را بايد چند بار تكرار نمايند.
افرادي كه بيشتر در معرض ابتلاي عفونت HIV قرار دارند شامل مردان همجنس باز افراد معتاد به مواد مخدر تزريقي همسران اين افراد اشخاص مبتلا به هموفيلي و افرادي كه فاقد عفت اخلاقي هستند مي باشند.
بار ديگر به جدول1 نگاه كنيد ممكن است همسر ما جز ء گروههايي باشد كه بيشتر در معرض ابتلاي به عفونت HIV هستند و آزمايشهاي سرم شناسي نامعلوم داشته باشد شايد همسر شما فردي همجنس باز باشد و به شما حقيقت امر رانگويد و يا اين كه به شما دروغ بگويد شايد همسرتان علاوه بر شما با زنان ديگر نيز رابطة جنسي داشته باشد و يا اين كه معتاد به مواد مخدر تزريقي باشد. شايد علي رغم آن كه همسرتان به عفونت HIV مبتلا است حقيقت را كتمان كرده و به شما اين موضوع را نگويد طبق تحقيقات انجام شد بيشتر اين دانشجويان 18 تا 25 ساله مي باشند همانطوري كه جدول 5-4 مشاهده مي نماييد بسياري از دانشجويان به دوستان خود در اين باره ممكن است دروغ گفته و يا حقيقت ماجرا را كتمان نمايند. البته اين گفته بدان معنا نيست كه نمي توان به گفتة دانشجويان اعتماد نمود ولي بايد بدانيد كه بسياري از افراد حقيقت را كتمان مي كنند و كتمان حقيقت به مثابة دروغ گفتن مي باشد بسياري از افراد قرباني كتمان حقيقت مي شوند.
جدول1 به خوبي اطلاعات مربوط به عفونت HIV را در اختيار شما قرار مي دهد بديهي است چنانچه شما با فردي كه دچار اين عفونت است رابطة جنسي برقرار نماييد به اين بيماري مبتلا خواهيد شد
اگر شما با فردي كه بيشتر در معرض ابتلاي به عفونت HIV است رابطه ي جنسي خود را ادامه دهيد احتمال ابتلاي شما به عفونت HIV يك در سه مي باشد حتي اگر شما از قرصهاي ضد بارداري مصرف نماييد زيرا قرصهاي ضد بارداري از حاملگي شما جلوگيري و تاثير حفاظتي بر عفونت HIV نخواهند داشت. اگر شما با فردي كه در گروه مذكور (افرادي كه بيشتر در معرض ابتلاي عفونت HIV قرار دارند ) قرار داشته و مبتلا به اين عفونت نيز باشد رابطه ي جنسي خود را ادامه دهيد احتمال ابتلاي شما به عفونت HIV دو در سه مي شود اگر شما مرتبا از كاندوم لاتكس استفاده نماييد ولي همسر شما مبتلا به عفونت HIV باشد احتمال ابتلاي شما به اين بيماري 1 در 11 خواهد بود.


گروه‌ های زير بيشتر در معرض خطر HIV قرار دارند:
ـ كسانی‌ كه از پيوند‌های متعدد و دياليز مكرر استفاده می‌‌كنند و رعايت احتياط ‌های همه جانبه را نمی ‌كنند.
ـ معتادين تزريقی كه از سرنگ و سوزن مشترك استفاده می‌كنند.
ـ‌ همسران افراد مبتلا
ـ شركای جنسی افراد مبتلا
ـ افرادی‌ كه شركای جنسی متعدد دارند.
ـ افراد خود فروش
ـ‌ همجنسگرايان
ـ‌ خالكوبی‌های دست جمعی
ـ مبتلايان به بيماريهای آميزشی و افراد مبتلا به زخم‌های تناسلی
ـ رانندگان عبوری‌ از مرزهاا
     
  
زن

 
تائید داروی جدید درمان ایدز
ساينس ديلي : شرکت داروسازي مرک Merck اعلام کرده است ؛ سازمان نظارت بر غذا و داروي امريکا (FDA) استفاده از قرص Isentress را براي درمان ايدز تاييد کرده است.
Isentress اولين داروي تاييد شده در گروه داروهاي ضدويروسي به نام بازدارنده هاي آنزيم اينتگراز است.
تاثير اين دارو از طريق ممانعت از جايگزيني ژنوم ويروس ايدز در بدن به وسيله آنزيم اينتگراز و محدود کردن توانايي ويروس براي تکثير و آلوده کردن سلولهاي جديد است.
     
  
زن

 
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز:دانشمندان بین المللی،توانستند پیشینه نوعی از ویروس «اچ آی وی »که منجر به بیماری ایدز می شود، را تا هاییتی دنبال کنند.

به گزارش روز چهارشنبه گروه حوادث ایسکانیوز:دانشمندان امیدوارند با دستیابی به اطلاعات بیش تر درباره ویروس اچ آی وی، به درمان ایدز کمک کنند.
رگه این نوع «ویروس اچ آی وی» درآمریکا، اروپا، بخش بزرگی از آمریکای جنوبی، استرالیا و ژاپن دیده شده است.
به گفته دانشمندان، ویروس مورد بحث قبل از اینکه در جاهای دیگر دیده شود در سال 1969 در آمریکا دیده شده بود.
آنان امیدوارند ردیابی ریشه ویروس اچ ای وی، که منجر به ایدز می شود به پیدا کردن درمان بیماری کمک کند.
پژوهشگران،نمونه های خون 5 نفر ازنخستین کسانی را که مبتلا به ایدز شدد، بررسی کردند؛ همگی مهاجرانی از هایتی بودند.
متخصصان، همچنین تسلسل ژنتیک 117 بیمار دیگر مبتلا به ایدز در سایر نقاط جهان را، تجزیه و تحلیل کردند.
با داشتن این اطلاعات، آنان شجره نامه ای برای ویروس اچ آی وی درست کردند که نشان داد این ویروس سال 1969 از هاییتی به آمریکا رفته است.
پرفسور «مایکل وروبی» از دانشگاه آریزونا در توسکان،یکی از کسانی است که در این تحقیق شرکت کرد.گزارش ایسکانیوز ِ افزاید،او می گوید بررسی های جدید نشان می دهد ویروس اچ آی وی در دهه 1960 برای نخستین بار و احتمالا از آفریقا، به هاییتی رسیده و بعدها به آمریکا انتقال یافته است.
پرفسور وروبی احتمال می دهد ویروس راکسانی که آن سالها در آفریقا کار می کردند، از کنگو به هاییتی برده اند.
ریشه یابی این رگه و سایر شاخه های اچ آی وی، به دانشمندان کمک خواهد کرد که بتوانند پیش بینی کنند در آینده این ویروس چه گونه ممکن است جهش یابد.
     
  
زن

 
هر روز 5700 نفر بر اثر ايدز جان مي‌دهند

جام جم آنلاين: در گزارش تازه سازمان ملل متحد درباره بیماری ایدز، کاهش قابل توجه آمار تخمینی آلوده شدگان به ویروس بیماری ایدز دیده می شود، با اين وجود، هر روز پنج هزار و 700 نفر بر اثر اين بيماري مهلك جان مي‌دهند.
به گزارش بي‌بي‌سي، UNAIDS، نهاد سازمان ملل متحد که برای جلوگیری از گسترش بیماری ایدز فعالیت می کند می گوید شمار آلوده شدگان به ویروس اچ آی وی HIV که در سال 2006 نزدیک به 40 میلیون نفر بود در سال 2007 به 33 میلیون تقلیل یافته که نشان دهنده کاهشی به میزان یک پنجم است.
سازمان ملل متحد می گوید کاهش شمار تخمینی مبتلایان، بخشی به دلیل موفقیت برنامه های جلوگیری از بیماری ایدز و بخشی دیگر به دلیل راه های قابل اعتمادتر برای ارزیایی تاثیر ایدز است.
این عوامل، به کاهش قابل توجه رقم تخمینی آلوده شدگان به ویروی اچ آی وی، در هند که از 6 میلیون به سه میلیون تقلیل یافته، کمک کرده است.
چندین کشور واقع در جنوب صحرا در آفریقا نیز رقم تخمینی خود را کاهش داده اند. شمار آلوده شدگان به ویروس اچ آی وی، در این منطقه حدود 22 و نیم میلیون نفر است.
مقامات سازمان ملل متحد می گویند اکنون به این نتیجه رسیده اند که اوج آلودگی به ویروس ایدز، در اواخر دهه 1990 بوده است.
با این وجود در حال حاضر، هر روز حدود 7 هزار نفر به ویروس اچ آی وی، آلوده شده و پنج هزار و 700 نفر در اثر بیماری ایدز جان خود را از دست می دهند.
کارشناسان بیماری ایدز خاطرنشان می سازند که این بیماری در سال جاری میلادی موجب مرگ دو میلیون نفر، عمدتا در کشورهای جنوب صحرای آفریقا، شده است و می گویند اکنون وقت آن نیست که مبارزه برای جلوگیری از این بیماری و درمان آن کاهش یابد.
     
  
زن

 
100 هزار ايدزي شناسايي نشده در حال اشاعه اين بيماري هستند
تغيير الگوي مصرف مواد مخدر از تزريق به خوراكي مي تواند تعداد مبتلايان به ايدز را به شكل چشمگيري كاهش دهد.
دكتر مينو محرز فوق تخصص بيماري هاي عفوني و رئيس مركز تحقيقات ايدز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران،‌ با بيان اينكه تخمين زده مي شود بين 96 تا 100 هزار نفر در ايران به ويروس ايدز آلوده بوده كه اين تعداد شناسايي نشده، اما در حال اشاعه ايدز از طريق جنسي هستند افزود:
در حالي كه اعتياد و گسترش ايدز تبديل به دو گرفتاري مهم كشور شده اند از سويي قوانين و سياست هاي قبلي مبني بر جرم بودن اعتياد باعث گسترش روز افزون آن به همراه ايدز شده است و از سوي ديگر سكوت مرگبار رسانه ها هنوز هم درباره بيماري ايدز ادامه دارد و به گونه اي كه حتي نمي توانند كلمه كاندوم را به راحتي به زبان بياورند.
وي ادامه داد:
در حالي كه درصد زنان و مردان مبتلا به ايدز در جهان پنجاه به پنجاه است در صورتي كه در ايران شاهد تفاوت فاحش ميان مبتلايان زن و مرد وجود دارد و بيشترين علت ابتلا به ايدز تزريق مواد مخدر است كه در بين آقايان بيشتر شايع است.
وي با بيان اينكه مبتلايان به ايدز در فاصله سني 25 تا 40 سال قرار دارند گفت:
‌101 كودك نيز به ويروس HIV مبتلا هستند كه تعداد مبتلايان زير 25 سال به اين ويروس 649 نفر است.
     
  
زن

 
33 ميليون و 200 هزار نفر مبتلا به ايدز در سطح جهان
براساس گزارش، سازمان ملل تا پايان سال جاري ميلادي 33 ميليون و 200 هزار نفر در سطح جهان مبتلا به ايدز هستند.
به گزارش سلامت نیوزبه نقل از خبرگزاري آلمان، اين آمارها نشان مي دهد نسبت به سال گذشته تعداد مبتلايان به ايدز 18 درصد كاهش يافته است.
بنابراين گزارش، كارشناسان تاكيد كردند اين كاهش نشان دهنده كاهش ابتلا به ايدز در سطح جهان نيست.
بر اساس اين گزارش، در سال جاري ميلادي حدود دو ميليون و پانصد هزار نفر به ايدز مبتلا شده اند و حدود دو ميليون و صدهزار نفر بر اثر ابتلا به اين بيماري جان خود را از دست داده اند.
     
  
صفحه  صفحه 6 از 14:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  13  14  پسین » 
علم و دانش

ایدز و مسائل مربوط به آن

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA