انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 9 از 14:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  14  پسین »

ایدز و مسائل مربوط به آن


زن

 
نقطه ضعف "ایدز" کشف شد
گروهی از دانشمندان آمریکایی جهشی را در ویروس "اچ آی وی" شناسایی کردند که به عنوان نقطه ضعف "ایدز" معرفی شده است و می تواند یک هدف جدید برای ساخت واکسن مقابله با این بیماری معرفی شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازمهر، دانشمندان مرکز تحقیقات فرد هاچینسون در سیاتل آمریکا که نتایج تحقیقات خود را در مجله علمی PLoS Medicine منتشر کرده اند، موفق شدند در کنیا دو نمونه تغییر را در غلاف پروتئینی خارجی ویروس "اچ آی وی" کشف کنند که می تواند این ویروس را ضعیف کند. این ضعف ویروسی به پادتنهای بدن این امکان را می دهد که به راحتی به این ویروس حمله کرده و در مقابل بیماری ایستادگی کنند.
در حقیقت این دانشمندان با تجزیه ساختار ویروسی یک زن کنیایی کشف کردند که این ساختار غلاف پروتئینی خارجی با نمونه های نرمال آن متفاوت است. به طوری که دو اسیدآمینه از چهار اسیدآمینه پروتئین غلاف این ویروس به گونه ای تغییر کرده بودند که ویروس را در مقابل حمله پادتنهای بدن انسان نفوذپذیر می کردند.
نتایج این کشف می تواند گامهای نوینی در تولید واکسن ضد ایدز بردارد.
     
  
زن

 
تایید داروی جدید ایدز از سوی سازمان غذا و داروی آمریكا
سازمان غذا و داروی آمریكا، یك داروی جدید برای درمان ایدز را تایید كرد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این داروی جدید كه در تركیب با سایر داروهای ضد بازگشت ویروسی ایدز مصرف می شود در واقع تكثیر ویرس اچ آی وی را كه موجب بروز ایدز می شود، متوقف می كند.




به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، نام آزمایشگاهی این دارو كه تولید شركت «جانون جانسون» است، TMC۲۷۸ و نام پزشكی آن «ریلپیویرین» است.

سازمان غذا و داروی آمریكا در بیانیه ای در این باره اعلام كرد: این دارو به ویژه برای بیمارانی تجویز می شود كه تاكنون تحت درمان ایدز قرار نگرفته اند.

شركت تولیدكننده این دارو اعلام كرد كه محصول جدید با نام تجاری ادورانت وارد بازار خواهد شد و در اختیار پزشكان و بیماران نیازمند قرار خواهد گرفت.

به گفته متخصصان داروسازی، این دارو پس از انجام دو گروه از آزمایشات بالینی روی ۱۳۶۸ شركت كننده بالغ كه پیش از این داروی ایدز دریافت نكرده بودند تایید شده است.

به گزارش ایسنا، در آزمایشات بالینی معلوم شد ۸۳ درصد از بیمارانی كه داروی ریلپیویرین دریافت كردند در بدنشان تكثیر ویروس اچ آی وی در سطح غیرقابل تشخیصی سركوب شد در صورتی كه در گروه دیگر كه از داروی دیگری به اسم «افا ویرنز» استفاده كرده بودند میزان سركوب تكثیر این ویروس ۸۰ درصد بود.

به گفته متخصصان، شایعترین عوارض جانبی این دارو در بین بیماران مصرف كننده، شامل افسردگی، بی خوابی و سردرد است.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
واکسن جدید ایدز از بدن یک مرد ۶۰ ساله


برخی افراد به طور طبیعی نسبت به ابتلا به بیماری ایدز مصونیت دارند و بدن شان پادتن هایی می سازد که با ویروس این بیماری مبارزه می کنند.

درست است که حتی نام بیماری ایدز هم، بسیاری از مردم را به وحشت می اندازد و این بیماری بدون درمان تصور می شود، اما خب، قابل پیشگیری است.

غیر از تمام توصیه های رفتاری که برای پیشگیری از ایدز بارها شنیده اید، پزشکان و محققین در تلاش هستند که واکسنی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری بسازند.

برخی افراد به طور طبیعی نسبت به این بیماری مصونیت دارند. در واقع بدن آن ها نوعی پادتن می سازد که می تواند با ویروس اچ.آی.وی مبارزه کند. محققین آمریکایی در حال حاضر روی سه پادتن جدید کار می کنند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید این سه پادتن از سلول های بدن یک مرد ۶۰ ساله آمریکایی- آفریقایی گرفته شده است.

به گفته این محققان، تنها یکی از این پادتن ها می تواند با ۹۱ درصد از گونه های تغییر شکل یافته ویروس اچ.آی.وی مبارزه کند.

همچنین می توان از این پادتن ها برای درمان کسانی که در حال حاضر مبتلا به این ویروس هستند هم استفاده کرد، دست کم این کار اثربخشی سایر درمان های فعلی را بالا خواهد برد.

واکسن اچ.آی.وی قابلیت های سیستم ایمنی بدن فرد را برای تولید پادتن های ضد اچ.آی.وی فعال خواهد کرد..
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
خطر موج جديد ايدز بسيار جدي است


حسينعلي شهرياري، در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به هشدار مسوولان در رابطه با شيوع و گسترش موج جديد بيماري ايدز در كشور گفت: موضوع شيوع موج جديد ايدز در كشور بسيار جدي است؛ خانواده‌ها بايد در رابطه با فرزندان خود با توجه به اين موضوع هوشيار لازم را داشته و از آنها مراقبت جدي كنند.

وي با بيان اينكه بايد براي مقابله با موج جديد شيوع ايدز در كشور آموزش‌هاي همگاني افزايش بيابد، افزود: شايد بهتر باشد كه آموزش همگاني در اين زمينه از سطوح سوم راهنمايي و دبيرستان براي دانش‌آموزان و نوجوانان آغاز شود؛ البته آموزش‌ها هم بايد با رعايت مسائل شرعي انجام شود.

رييس كميسيون بهداشت مجلس تصريح كرد: با توجه به مشكل اشتغال و عدم ازدواج به موقع جوانان، خطر موج جديد شيوع بيماري ايدز در كشور بسيار جدي است؛ چرا كه در حال حاضر متاسفانه سن ازدواج در كشورمان و در شهرهاي بزرگ، شايد بيشتر از 25 تا 30 سال شده باشد.

شهرياري خاطر نشان كرد: اگر بتوانيم مشكل اشتغال جوانان را به موقع حل كنيم تا آنها بتوانند مشغول كار شده و زودتر ازدواج كنند، حتما در رابطه با بيماري ايدز هم پيشگيري لازم را انجام داده‌ايم.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
آزمایش داروی جدید درمان ایدز بر روی بیماران ایرانی

محمد مهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت ایران، از آغاز آزمایش داروی آیمود بر روی یک هزار و ۸۰۰ بیمار ایرانی خبر داد.
آقای گویا، روز چهارشنبه ۲۰ مرداد (۱۱ اوت) گفت: "کارآزمایی بالینی داروی آیمود روی ۶۰۰ بیمار مبتلا به ایدز در ۱۳ استان کشور انجام شده است".
او همچنین مرحله جدید تحقیق بر روی داروی آیمود را گسترش دامنه آزمایش آن از مراکز استان‌ها به شهرستان‌های کوچک اعلام کرد و گفت: "حتی یک عارضه جدی از آزمایش داروی آیمود گزارش نشده است".
آیمود (Immuno Modulator Drug - IMOD) نام دارویی گیاهی است که نخستین بار توسط دانشمندان ایرانی در سال ۱۳۸۴ تولید و سپس با ثبت جهانی آن در سال ۱۳۸۵ رونمایی شد.
دانشمندان ایرانی تهیه کننده این دارو می‌گویندکه آیمود با تقویت و تعدیل سیستم ایمنی به مقاوم سازی بدن بیماران حامل ویروس اچ آی وی (عامل بیماری ایدز) کمک می کند و از این طریق می تواند به طول عمر بیشتر بیماران بینجامد.
آقای گویا نیز در مراسم قدردانی از پژوهشگران مطالعات بالینی داروی آیمود گفته است که با تلاش‌های دانشمندان جهان در سی سال اخیر و کشف روش‌ها و داروهای جدید، اکنون "وضعیت ایدز از یک بیماری مرگبار و کشنده به بیماری مزمن قابل درمان تغییر یافته است".
از آنجا که ویروس اچ آی وی پس از ورود به بدن با ایجاد اختلال در سیستم ایمنی منجر به عدم توانایی بیمار در برابر باکتری‌ها و میکروب‌ها می شود، دانشمندان یکی از موثرترین راههای درمان ایدز را مقاوم سازی و تعدیل سیستم ایمنی می دانند و برای مقابله با آن تلاش می کنند که با تغییر در سبک زندگی، تغدیه و ورزش و تجویز داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی بدن بر طول عمر بیماران مبتلا به ایدز بیفزایند.
'آیمود منطبق بر اصول علمی است'
اکنون وضعیت ایدز از یک بیماری مرگبار و کشنده به بیماری مزمن قابل درمان تغییر یافته است
محمد مهدی گویا
مینو محرز، رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران، در مورد ترکیبات داروی آیمود و عوارض جانبی آن گفته است که تمامی مطالعات انجام شده بر روی این دارو "منطبق با اصول علمی" است.
خانم محرز که از چهره‌های برجسته در زمینه کنترل ایدز در ایران است، درباره ویژگی‌های این داروی ایرانی گفت: "آیمود یک دارو با ترکیب گیاهی است که از عصاره سه گیاه ساخته شده است و خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارد."
او همچنین درباره عوارض جانبی این دارو گفت که تنها عارضه شناسایی شده درباره آیمود تیرگی پوست در زنان مصرف کننده این دارو است.
بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان ایران، تا ابتدای فروردین ماه گذشته نزدیک به ۲۱ هزار نفر حامل ویروس اچ آی وی در ایران شناسایی شده اند که از این تعداد بیش از ۹۲ درصد را مردان و کمتر از ۸ درصد را زنان تشکیل می دهند.
انتقال از راه سرنگ آلوده معتادان تزریقی، رابطه ناایمن جنسی، فرآورده های آلوده خونی و انتقال از طریق مادر به جنین، عمده راه‌های گسترش ویروس اچ آی وی در ایران گزارش شده اند.
بیش از دو دهه از ورود ویروس اچ آی وی به ایران می گذرد و نخستین مورد ابتلا کودکی شش ساله بود که به دلیل تزریق فرآورده خونی آلوده به ویروس اچ آی وی مبتلا شد.
بیماری ایدز، چهارمین بیماری کشنده در جهان است و هم اکنون بیش از ۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان حامل ویروس اچ آی وی هستند.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
مرد

 
ویروس ایدز علیه ایدز

دانشمندان موسسه تحقیقات پزشکی کوئینزلند موفق به ابداع راهی برای استفاده از ویروس اچ‌آی‌وی علیه اچ‌آی‌وی در آزمایشگاه شده‌اند که از پیشرفت آن برای تبدیل به ایدز جلوگیری می‌کند.



ایسنا - این محققان نشان داده‌اند که چگونه یک پروتئین در این ویروس را اصلاح کرده تا در عوض یک نوع حفاظت قوی و ماندگار در برابر عفونت را ارائه کند.

پروتئین «Nullbasic» با تغییر یک پروتئین اچ‌آی‌وی ابداع شده است و از قابلیتهای چشمگیری برای توقف تکثیر ویروس در محیط آزمایشگاه برخوردار است. انتظار می‌رود که کارآزمایی‌های حیوانی در سال جاری آغاز شود.

تولید موفق این نوع درمان همچنین می‌تواند کاربردهای اقتصادی نیز داشته باشد. بیماران مبتلا به ایدز در حال حاضر از یک رژیم دارویی برای بقیه دوران زندگی خود استفاده می‌کنند که می‌تواند یک بار مالی چشمگیر باشد.

این پژوهش در مجله Human Gene Therapy منتشر شده است.

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
شنبه, 10 فروردين 1392
یک پزشک 7000 بیمار را ایدزی کرد

مسئولان بهداشت و سلامت امریکا اعلام کردند : یک دندانپزشک به علت ضد عفونی نکردن صحیح تجهیزات و وسایل مطب خود در ایالت اوکلاهما، هفت هزار بیمار را در معرض خطر ابتلا به ویروس HIV و دیگر بیماری های واگیردار عفونی قرار داده است.


به گزارش خبرگزاری فرانسه ، بر اساس اعلام مقامات مسئول این دندانپزشک در شهر تالسا در ایالت اوکلاهما امریکا هفت هزار بیمار را در معرض ابتلا به ویروس های هپاتیت بی و سی و همچنین ویروس ایدز قرار داده است.

مقامات بهداشت و درمان امریکا هنوز نمی دانند آیا هیچ بیماری به این ویروس ها مبتلا شده است یا خیر اما از حدود هفت هزار بیمار این دندانپزشک که « دبلیو. اسکات هرینگتن» نام دارد خواستند براساس تحقیقاتی که از سوی جامعه دندانپزشکی این ایالت آغاز شده است، برای اطلاع از احتمال ابتلا به ویروس های HIV و هپاتیت، به درمانگاههای رایگان مراجعه کنند و آزمایش بدهند.

مسئولان بهداشت علاوه بر یافتن تجهیزات فرسوده و غیر استریل، متوجه داروهای تاریخ مصرف گذشته از جمله آمپول هایی شدند که باید در سال 1993 دور انداخته می شد.

منبع:آخرین نیوز

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
صف ایدز و هپاتیت

صفی که مشاهده می کنید 150 تا 200 نفر را نشان می دهد که مضطربانه به کلینیک آمده تا ببینند آیا ایدز یا هپاتیت دارند یا ندارند!



این بحران زمانی به وجود آمد که برای 7 هزار بیمار دکتر اسکات هرینگتون نامه نوشته شد و به آنها تذکر داده شد که وسایلی که طی 6 سال گذشته دکتر هرینگتون در کلینیک دندانپزشکی در منطقه تولسا استفاده می کرده، بدون مجوز و غیر بهداشتی بوده است.

به 7 هزار بیمار توصیه شده برای مطمئن شدن از اینکه جانشان با ایدز و هپاتیت به خطر نیفتاده، برای آزمایش به کلینیک رفته و آزمایش دهند.

گرفتن آزمایش هپاتیت بی و سی و نیز اچ آی وی از یکشنبه به وقت محلی آغاز شده و هنوز ادامه دارد.
بیشتر مردم در صف انتظار، عصبی به نظر می رسند.

یکی از منتظران گفت شما به جامعه پزشکی اطمینان می کنید که بهترین وسایل را برای مداوا استفاده می کنند و حالا باید فکر کنید که آنها ترسناک ترین هستند چرا که از وسایل غیر بهداشتی استفاده کرده اند.

ماموران بهداشت داروها و مسکن های تاریخ گذشته و نیز سرنگهای چند بار استفاده شده را در کلینیک دندان پزشکی هرینگتون در اوکلاهما پیدا کردند.



دستیاران دندانپزشک بازداشت شده نیز بدون مجوز بوده اند و سوزن های چند بار مصرف را به مریض ها تزریق می کرده اند.

آنها مسکن مربوط به سال 1993 را در کلینیک یافتند و متوجه شدند که کلینیک از 2009 بدین سو مورفین دریافت نکرده است تا به مریض ها تزریق کند!

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۲
نیش زنبور، قاتل ایدز!

ورود سم حشرات به بدن می‌تواند آسیب‌زا یا حتی کشنده باشد اما محققان اخیرا دریافته‌اند که در زهر زنبور ماده‌ای وجود دارد که می‌تواند با قرار گرفتن در یک کپسول نانو به جنگ ویروس HIV برود

طبنا در ادامه نوشت: دانمشندان با آزمایش سیستم ارسال در بشقاب‌های آزمایشگاهی گزارش می‌دهند که این نانوذرات به ویروس می‌چسبند و بدون تخریب سلول‌ها، آن را نابود می‌کنند؛ فناوری که شاید روزی با آزمون‌های بیشتر از ابتلا به HIV در بعضی افراد جلوگیری کند.

آنتونی گومز (Antony Gomes)، فیزیولوژیست دانشگاه کلکته در هند که کاربرد پزشکی زهرها را مطالعه می‌کند، می‌گوید: «قطعا این روشی بدیع است. گزارش اندکی درباره درمان مبتنی بر زهر علیه ویروس‌ها موجود است. این نوع از پژوهش پتانسیل پیشرفت و توسعه محصولات را دارد.»

پژوهشگر پزشکی، جاشوآ هود (Joshua Hood) از دانشگاه واشنگتن در سینت لوئیس و همکارانش نیز تاثیر نانوذرات حامل سم را در آزمایشگاه بر HIV آزمودند و مشاهده کردند که ذرات ترجیحا به HIV قفل شدند و محموله خود را تحویل دادند؛ به این شکل که جزء زهری سمی با نام ملیتین (melittin) حفره‌های روی پوشش پروتئینی محافظ HIV را پر کرد و به شکل چشمگیری میزان ویروس‌ها را کاهش داد.

این پژوهش در نسخه کنونی آنتی‌وایرال تراپی به چاپ رسیده است.

همچنین برونو سارمنتو (Bruno Sarmento) محقق زیست‌فناوری از دانشگاه پورتوی پرتغال می‌گوید: اگر بخواهیم از این دارو استفاده عملی کنیم، هنوز هم باید کارهای بسیاری انجام دهیم.

وی ادامه می‌دهد: باید توجه بسیاری به تولید نانوذرات به روشی قدرتمند و همگن کرد تا یکنواختی دارو حفظ شود.

همچنین او می‌گوید: چنین ژلی نیاز به ویژگی‌های چسبندگی دارد تا مطمئن شویم که نانوذرات در محل درست باقی می‌مانند و از ورود ویروس به جریان خون جلوگیری می‌کنند.

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
نتایج مهم یک پژوهش نشان داد:
برخورد اتفاقی سوزن آلوده، موجب ایدز نمی‌شود

نتایج این تحقیق به این معنا نیست که دیگر مردم بی‌احتیاط باشند، بلکه ضمن رعایت احتیاط لازم، نباید ترس و نگرانی بیهوده‌ای به خود راه‌دهند

خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی‌ وگرمسیری دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به مهم‌ترین پروژه‌های تحقیقاتی این مرکز در سال 91، درباره پروژه HIV ایدز در این مرکز تصریح کرد: HIV ویروس عامل سندروم نقص سیستم ایمنی اکتسابی است. این بیماری در جمعیت معمولی خوزستان به هیچ وجه مطرح نیست و بیشتر در معتادان تزریقی یا افرادی که با این معتادان در ارتباط جنسی هستند، شایع است. به‌همین دلیل در این مرکز مطالعات وسیعی در زمینه افرادی که استعداد ابتلا به این بیماری را دارند، انجام شد. مطالعات وسیع اپیدمیولوژیک در زمینه میزان شیوع این بیماری در معتادان تزریقی که در مراکز بازپروری هستند، نشان داد معتادان تزریقی واجد بیشترین خطر ابتلا به HIV ایدز هستند. نتایج این مطالعات در قالب یک مقاله انتشار یافت.

وی طرح دیگر مرکز در زمینه بیماری ایدز را بررسی امکان ابتلا به این بیماری در افرادی که سوزن آلوده به طور اتفاقی به بدن آن‌ها فرو می‌رود، عنوان‌کرد و افزود: در این مطالعه افرادی مانند کارگران شهرداری، کودکان در حال بازی در پارک یا پرستاری که حین کارکردن به طور اتفاقی سوزن آلوده به دست وی فرو رفته است، از نظر ابتلا به عفونت HIV مورد بررسی قرار گرفتند.

این مطالعات نتایج جالبی به همراه داشت و مشاهده شد در خوزستان هیچ کدام از موارد فرو رفتن سوزن آلوده به دست و پای افراد، منجر به عفونت HIV نشده است.

وی با بیان این‌که فرورفتن سوزن آلوده به‌صورت تئوریک در بعضی کتاب‌ها به عنوان یکی از عوامل سرایت HIV اشاره شده‌ است، ادامه‌ داد: بررسی وسیعی که در خوزستان انجام شد، نشان داد طی سال‌های متمادی در افرادی که به دلایلی سوزن آلوده به دست آن‌ها فرو رفته بود، یک مورد ابتلا به ایدز هم مشاهده نشد.


این کار تحقیقاتی از این جهت حائز اهمیت است که مردم بدون دلیل ترس و نگرانی بیش از اندازه‌ای از فرو رفتن اتفاقی سوزن آلوده به دست خود نداشته باشند. البته باید در صورت فرورفتن سوزن آلوده تمام اقدامات اولیه را انجام دهند و جوانب احتیاط را رعایت کنند زیرا نتایج این تحقیق به این معنا نیست که دیگر مردم بی‌احتیاط باشند، بلکه ضمن رعایت احتیاط لازم، نباید ترس و نگرانی بیهوده‌ای به خود راه‌دهند.

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
صفحه  صفحه 9 از 14:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  14  پسین » 
علم و دانش

ایدز و مسائل مربوط به آن

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA