انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 26 از 30:  « پیشین  1  ...  25  26  27  28  29  30  پسین »

بیماری های زنان و زایمان


زن

 
نکاتی در رابطه با پستان های زنان و دختران

۱- رشد پستان: پستان یک زن ۲۰ ساله شامل چربی، غدد شیری و ماده ای به نام کولاژن یا کلاژن است (که باعث پیوند بافتها به هم و سفت نگه داشتن پستان می شود). اما به تدریج با بالا رفتن سن، غدد شیری و کولاژن تحلیل رفته و جای خود را به چربی بیشتر می دهد و این چربی اضافی باعث افتادن پستانها می شود. راهی برای جلوگیری از این روند نیست ولی پوشیدن سینه بندی که زیرش سیم دارد روند افت پستانها را کند می کند.

۲- وزن پستانها: اگر وزنتان بالا رفته و پستانهایتان بزرگ شده اند گناه وزن اضافی را به گردن آنها نیندازید. یک جفت پستان سایز یک چهارم A پوند، سایز B نیم پوند، سایز C سه چهارم پوند وD یک پوند وزن دارد.

۳- پوست پستان: پوست ناحیه پستان به خاطر کشیده شدن آن بسیار نازکتر از پوست بقیه بدن است و به همین خاطر سریعتر دچار خشکی می شود. حتما با استفاده از یک کرم سفت کننده پستانها را مرطوب نگهدارید. این کرمها باعث تحریک کولاژن و الاستین شده و حاوی عنصر ضد اشعه ماوراء بنفش و عنصر رتینول (ضد چروک) هستند. در عین حال از کرمهای مرطوب کننده معمولی مثل وازلین و آکوافور هم غافل نشوید.

۴- مو روی پستان: تقریبا همه زنها چند تاری مو (بین ۲ تا ۱۵ تار) روی پستان و نوک پستان دارند. قانون کلی این است که هر چه رنگ موی سر و پوست تیره تر باشد، احتمال داشتن مو روی نوک پستان بیشتر است. اگر این موها آزارتان می دهد، می توانید هر چند وقت یک بار موم بیندازید. اما اگر چند تار مو بیشتر نیست، استفاده از موچین راحت تر است. اول با الکل اطراف موها را ضدعفونی کنید. موها را با موچین بردارید و بعد با یک محلول ضد باکتری ماساژ دهید. با این کار یکی دو هفته ای از شر موها خلاص خواهید بود.

۵- نوک پستان: اندازه و شکل نوک پستان آدمها با هم تفاوت دارد. جهت آنها هم متفاوت است. نوک پستان می تواند سر بالا، سرپایین، به چپ، یا به راست باشد. حتی جهت نوک دو پستان بعضی از زنها با هم متفاوت است. همه این ها بستگی به نوع رشد هاله تیره دور نوک پستان دارد.

۶- سیکل پستانها: تغییر در میزان هورمونهای بدن باعث تغیر حالت مداوم پستانها است. در روزهای اول پس از عادت ماهانه به خاطر توازن هورمونها بافت پستان از همیشه نرم تر است. در میانه دوره به خطر هورمون استروژن پستانها حساستر می شود و بالاخره در هفته قبل از عادت ماهانه به خاطر میزان بالای پروژسترون پستانها متورم و کمی دردناک می شود. در ای حالت اگر خیلی اذیت می شوید می توانید از یک مسکن استفاده کنید و مصرف چای و قهوه را کم کنید.

۷- زمان مراجعه به دکتر: اگر نوبت معاینه پستانهایتان رسیده است، بهترین موقع همان هفته اول پس از عادت ماهانه است چون پوست پستان نرمتر است و اگر غده یا رشد غیر عادی وجود داشته باشد تشخیص راحت تر است.

۸- جراحی پلاستیک پستان: تابحال حدود ۲ میلیون زن در آمریکا پستانهایشان را جراحی پلاستیک کرده اند و هر سال هم ۲۵۰ هزار نفر به این تعداد افزوده می شود. متوسط سن زنانی که جراحی می شوند ۳۴ است. ۹۰ درصد پس از زایمان این کار را می کنند و اکثرا دو سایز پستانهایشان را بزرگ می کنند. حدود ۶ درصد از کسانی که جراحی می شوند ناراضی هستند و برای دستکاری مجدد یا برداشتن ژلاتین دوباره زیر تیغ می روند.

۹- خطر جراحی: تقریبا در ۱۰ درصد از موارد ژلاتین تخت می شود یا نشتی می کند و یا باعث چروک شدن پستان می شود و باید جایگزین یا کلا برداشته شود. مشکل دیگر سفت شدن بافت زخم مانند دور ژلاتین است که مستلزم یک جراحی مجدد است. در ضمن همیشه خطر عفونت و خونریزی پس از جراحی هم هست.

۱۰- آفتاب سوختگی: حتی از زیر سینه بند هم امکان آفتاب سوختگی پستان هست. سینه بند فقط به اندازه یک کرم ضد آفتاب با SPF پنج تا هفت عمل می کند. حتما اگر قصد دارید به ساحل دریا بروید یا حمام آفتاب بگیرید از یک کرم ضد آفتاب با SPF حداقل ۱۵ و محافظ ماوراء بنفش (نوع AوB) استفاده کنید وگرنه دچار چروک زود رس و لکه های قهوه ای خواهید شد.

۱۱- مراقبت از پوست اطراف پستان: منطقه بالا و میان دو پستان پر از غدد چربی است و به همین خاطر راحت لک می شود و خال در می آورد. در ضمن هر چه پستانها بزرگتر باشد، بیشتر عرق می کند و محل تجمع باکتری می شود. با استفاده از پودرهای جذب کننده در منطقه زیر و میان دو پستان از جمع شدن و مسدود شدن حفره های پوست جلوگیری کنید. در ضمن هر روز خصوصا پس از ورزش این دو منطقه را با دستمالهای باکتری کش تمیز کنید و اگر خواستید بعد از تمیز کردن از یک تونر حاوی کمی اسید سالیسیلیک استفاده کنید.

۱۲- شکاف بین دو سینه: اندازه پستانها ربط زیادی به زیبایی شکاف بین سینه ندارد. بیشتر حالت سینه و موقعیت سینه روی بدن است که مهم است. در ضمن پهنای بدن هم مهم است. اگر بدن از زیر بغل به پایین باریک باشد، شکاف بین سینه ها زیباتر خواهد بود.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
خوش خلقی زنان یائسه با تغذیه

کلم، کاکائو، بروکلی، انواع لوبیاها، روغن کلزا و سویا حاوی ریز مغذی‌هایی هستند که شما را سرحال و با نشاط می‌کنند.
تیتر را درست خوانده‌اید. در طبیعت، مواد غذایی وجود دارد که باعث خوش خلقی و ایجاد نشاط می‌شود. همین کلم، کاکائو، بروکلی، انواع لوبیاها، روغن کلزا و سویا حاوی ریز مغذی‌هایی هستند که شما خانم‌ها را حتی اگر در دوره‌ی یائسگی هستید سرحال و با نشاط می‌کند.


کلم و کلم بروکلی
کلم و کلم بروکلی حاوی موادی به نام ایندول‌ها هستند که باعث تحریک ترشح هورمون استروژن می‌شوند. بدخلقی و احساس بی‌حالی در زمان یائسگی، به دلیل کاهش میزان ترشح بعضی از هورمون‌ها مثل استروژن به وجود می‌آید. اگر احساس نشاط‌‌تان کاهش یافته این کلم‌ها را در برنامه‌ی غذایی خود بگنجانید.
میزان مصرف: روزانه حدود 25 گرم از این سبزیجات میل کنید. همین 25 گرم از سرطان سینه و دستگاه گوارش نیز پیشگیری می‌کند.

شکلات سیاه
شکلات سیاه حاوی منیزیم است که اتصال بین نورون‌‎ها یا همان سلول‌های عصبی را تسهیل می‌بخشد. این ماده‌ی غذایی سرشار از «سروتونین» بوده و همچنین حاوی مواد دیگری از قبیل تئوبرومین و کافئین است. توصیه می‌کنیم موقع خرید، شکلات‌هایی را انتخاب کنید که حاوی 50 تا 70 درصد کاکائو باشند. از مصرف شکلات‌های سفید و حاوی شیر که سرشار از چربی هستند خودداری کنید.
میزان مصرف: روزانه 350 میلی گرم منیزیم برای بدن لازم است.

لوبیا
لوبیا به مواد غذایی‌ای تعلق دارد که حاوی فیتواستروژن(هورمون‌های گیاهی) اند. این مواد روی خلق و خوی زنان تأثیر زیادی می‌گذارد. می‌پرسید چگونه؟ باید بگوییم که این مواد در زمان یائسگی، کاهش هورمون‌ها را به طور موقت جبران می‌کنند. علاوه بر این لوبیا سرشار از منیزیم است. موقع خرید، لوبیاهای سفید را انتخاب کنید.
میزان مصرف: هر هفته باید به میزان 150 گرم لوبیا مصرف شود.

امگا3 ها
برخی از اسیدهای چرب در مقابله با بی‌حالی و بدخلقی موثر عمل می‌کنند. امگا3 ها برای ساخت غشای سلول‌های مغزی ما ضروری‌اند. این اسیدهای چرب مفید برقراری ارتباط بین نورون‌ها را تسهیل می‌بخشد و تعادل احساسی افراد را تنظیم می‌کند. امگا 3 ها در ماهی‌های چرب از قبیل ماهی تن، ساردین، ماهی آزاد و ... و همچنین در روغن زیتون و روغن کلزا وجود دارد.
میزان مصرف: عادت کنید که در هفته دو مرتبه ماهی بخورید و همچنین سالادهای‌تان را با روغن زیتون و کلزا میل کنید.

آنتی اکسیدان‌ها
ویتامین‌های E و C که از خانواده‌ی آنتی‌اکسیدان‌ها محسوب می‌شوند با زوال و ضعف عملکرد سلول‌های مغزی که با کهولت سن رخ می‌دهد، مقابله می‌کنند.
در واقع به نظر می‌رسد این آنتی‌اکسیدان‌ها رسیدن پیری و بروز اختلالات در خلق‌و‌خوی مربوط به یائسگی را به تأخیر می‌اندازد.
ویتامین E در انواع روغن‌های گیاهی مثل روغن آفتاب‌گردان و جوانه‌ی گندم وجود دارد. پرتقال و لیموترش نیز سرشار از ویتامین C می‌باشد.
میزان مصرف: توصیه می‌شود روزانه 10 میلی گرم ویتامین E و 125 میلی گرم ویتامین C جذب کنید.

ویتامین B6
ویتامین B6 در بسیاری از واکنش‌های آنزیمی به ویژه در سنتز نوروترانسمترها (مانند هورمون سروتونین) دخالت می‌کند. این هورمون‌ها تبادلات بین نورون‌ها یا همان سلول‌های عصبی را هدایت می‌کنند. در نتیجه ویتامین B6 به طور غیر مستقیم روی خلق‌و‌خوی افراد تأثیر می‌گذارد. ویتامین B6 در موز و گردو وجود دارد.
میزان مصرف: میزان نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین B6 برای مردان 1.7 میلی‌گرم و برای زنان 1.5 میلی‌گرم تخمین زده شده است. برای تأمین نیاز روزانه‌ی خود کافی است هر روز یک عدد موز و یا 100 گرم گردو میل کنید. البته کالری گردو بالاست و باید فعالیت بدنی‌تان را افزایش دهید.

سویا
می‌توانید با مصرف مواد غذایی حاوی فیتواستروژن با بدخلقی و تغییر خلق و خوی مربوط به یائسگی مقابله کنید. فیتواستروژن‌ها در مواد غذایی که از سویا تهیه می‌شوند به وفور وجود دارد از قبیل نوشیدنی یا همان شیر سویا، توفو یا همان پنیر سویا، خامه و دسرهایی که با سویا تهیه می‌شوند و .....
میزان مصرف: اگر کپسول فیتواستروژن مصرف می‌کنید در مورد میزان مصرف مواد غذایی حاوی این مواد حتماً با پزشک خود مشورت کنید. به عقیده‌ی متخصصان در صورت مصرف هم زمان مواد غذایی و مکمل‌های حاوی فیتواستروژن امکان مصرف بیش از حد وجود دارد. میزان سویا در محصولات مختلف متفاوت است. به عنوان مثال در خامه‌هایی که با سویا تهیه می‌شوند در هر 100 گرم، به طور متوسط 35 میلی گرم ایزوفلاون وجود دارد. برای هر کیلو گرم وزن افراد روزانه 1 میلی گرم از این مواد کافی است. یعنی برای خانمی که 60 کیلو وزن دارد، جذب روزانه 60 میلی گرم فیتواستروژن کافی است.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
عوامل موثر در بروز سرطان سينه

سرطان به عنوان يکي از بيماري هاي دوران مدرن، با وجود کنترل بيماري هاي عفوني در تمام کشورها در حال افزايش است. اين بيماري در کنار بيماري هاي قلبي هم اکنون به يکي از تهديدهاي جدي سلامت زنان کشور تبديل شده است.
سکته هاي مغزي، بيماري هاي انسدادي مزمن ريه، بيماري آلزايمر، ديابت، ذات الريه و آنفلوآنزا بيماري هاي ديگري است که در کمين سلامت بانوان است. از آن جا که سرطان سينه جزو سرطان هايي است که قابل پيشگيري است، اطلاع رساني و آگاهي دادن مردم در اين خصوص بي گمان بسيار کارساز خواهد بود.

علل بروز سرطان
طبق تحقيقات نقش ژنتيک در بروز اين سرطان فقط ۵ درصد است اما بايد متذکر شد که اين وضعيت در کشور ما نامعلوم است و براي تعيين نقش ژنتيک در زنان ايراني مبتلا بايد مطالعه تحقيقاتي وسيعي انجام داد.
مهم ترين عواملي که باعث ايجاد سرطان سينه مي شود، هورمون هاي جنسي است. نتايج مطالعات نشان مي دهد که افزايش هورمون استروژن در بدن در بروز سرطان سينه نقش دارد. هر قدر سنين باروري يک خانم طولاني تر باشد، احتمال ابتلا به سرطان سينه هم بالاتر مي رود بنابراين کساني که در سنين پايين پريود و در سنين بالا يائسه مي شوند بيش از ديگران در خطر ابتلا به سرطان سينه قرار دارند.
از همين رو کاهش سن بلوغ يکي از علايم خطر است و بهتر است عوامل بلوغ زودرس در دختران شناسايي و کنترل شود.هم چنين HRTنيز يکي از عوامل بروز سرطان سينه است. HRT همان هورمون تراپي جايگزين است که طي آن خانم يائسه هورمون جايگزين دريافت مي کند.در اين روش خانم يائسه در ازاي قطع ترشح هورمون هاي زنانه، هورمون جايگزين دريافت مي کند.
دريافت اين هورمون ها علائم يائسگي را در خانم ها کم مي کند اما نتايج مطالعات ثابت کرده است که HRT باعث افزايش احتمال ابتلا به سرطان سينه مي شود و بايد مشکلات ناشي از يائسگي را با روش هاي غير از اين روش درمان کرد.
به ويژه در خانم هايي که در سنين ۴۰ تا ۵۰ سالگي يائسه مي شوند.يکي ديگر از عوامل موثر در بروز اين سرطان، چاقي است که در خانم هاي يائسه اين خطر چند برابر مي شود. توصيه اکيد ما به اين دسته از خانم ها تغيير روش زندگي و انجام فعاليت هاي ورزشي است.
ورزش بايد حداقل ۲ تا ۳ بار در هفته به مدت ۲۰ دقيقه انجام شود و اين ورزش همراه با تعريق و افزايش ضربان قلب در کاهش بروز سرطان سينه نقش مهمي ايفا مي کند. خانم ها هم چنين بايد از دريافت هورمون هاي جنسي استروژن جايگزين اجتناب کنند.
از ديگر عوامل خطر در بروز سرطان سينه، حاملگي ديررس و حاملگي پس از ۳۵ سالگي است که احتمال بروز سرطان را بيشتر مي کند.

علائم سرطان
احساس توده بدون درد يکي از مهم ترين علائم سرطان سينه محسوب مي شود و لازم است خانم ها نسبت به وجود هرگونه توده اي حساسيت نشان دهند و با پزشک مشورت کنند. ورم، توکشيدگي پوست، تغيير رنگ پوست و زخم نوک سينه نشانه هاي سرطان پيشرفته است و فرد بلافاصله بايد به پزشک مراجعه کند.پزشک بر مبناي معاينه کلينيکي، ماموگرافي، سونوگرافي يا ام آر آي تصميم به نمونه برداري مي گيرد.
پس از نمونه برداري تشخيص قطعي سرطان صورت مي گيرد. اگر تومور کوچک باشد و غدد لنفاوي درگير نشده باشد، امکان انجام يک جراحي محدود هم در محل تومور اوليه و هم در محل غدد لنفاوي زير بغل وجود دارد.اما اگر سرطان پيشرفته باشد پزشک مجبور به برداشتن سينه مي شود و اين مسئله بار رواني شديدي را بر بيمار تحميل مي کند.

تاخير در مراجعه
تحقيقاتي در حال انجام است تا بفهميم چرا زنان با تاخير مراجعه مي کنند. به نظر مي رسد ترس شديد از بيماري يکي از مهم ترين علل است. متاسفانه بسياري از زنان فکر مي کنند با انکار بيماري به خودشان کمک مي کنند.
در صورتي که فقط فرصت بهبود را از خود سلب مي کنند. با مراجعه به هنگام مي توان ضمن حفظ زيبايي مانع از پيشرفت سرطان شد.
درباره شيمي درماني براي خانم ها نيز ذکر اين نکته ضروري است که انجام هرگونه شيمي درماني بايد تحت نظر متخصص آنکولوژي باشد.هرقدر تشخيص سرطان ديرتر انجام شود، درمان هاي شيمي درماني سنگين تري مورد نياز است.
اگر اطلاع رساني و فرهنگ سازي درباره لزوم تشخيص به موقع سرطان صورت بگيرد مي توان اميدوار بود بسياري از بيماران بتوانند بيماري را پشت سر بگذارند، در عين حال نقش حمايتي همسر و خانواده بسيار اساسي است و به خانم کمک مي کند که بتواند مراحل درماني را با موفقيت پشت سر بگذارد.
اين سرطان قابل پيشگيري و قابل کنترل است و امروزه با پيشرفت روش هاي درماني تعداد بيشتري از مبتلايان به اين سرطان بهبود پيدا مي کنند.بيماران پس از طي دوره درمان بايد تحت نظر پزشک متخصص به صورت دوره اي معاينه شوند.

۸ راه طبيعي و کم خرج براي پيشگيري از سرطان سينه

۱ -هر روز فعاليت و تمرينات بدني داشته باشيد.

۲ -يک رژيم غذايي پيشگيري از سرطان را دنبال کنيد. براي جلوگيري از بروز اين بيماري مصرف ريزمغذي هاي گياهي را با خوردن مقادير زيادي از ميوه ها، سبزي ها، غلات سبوس دار، دانه ها، خشکبار و حبوبات افزايش دهيد. از جمله مصرف -مواد غذايي سرشار از فيبر خوراکي -دانه سويا و محصولات آن مثل «توفو» در اين مورد بايد از مصرف زياد محصولات شيرين شده و تصفيه شده سويا خودداري کرد.-سبزيجات خانواده سير و پياز

۳ -حتما وزن خود را به يک حد سالم و طبيعي برسانيد. نتايج بررسي ها نشان مي دهد که افزايش وزن يک عامل موثر در بروز سرطان سينه است.

۴ -بررسي ها تاييد مي کند که مصرف کنندگان الکل بيشتر در معرض خطر ابتلا به اين سرطان هستند.

۵ -هرگز سيگار نکشيد يا در محيطي که دود سيگار است قرار نگيريد. زنان سيگاري ۴۰ درصد بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه هستند اما ترک آن بلافاصله تاثيرات سودمندي در کاهش اين خطر بر جاي مي گذارد.

۶ -مصرف چربي را کاهش دهيد و از چربي هاي سالم استفاده کنيد. به نقل از ايسنا چربي هاي ترانس را از رژيم غذايي خود حذف کنيد، مصرف چربي هاي اشباع شده را کاهش دهيد و مصرف روغن زيتون و روغن ماهي امگا- ۳ را افزايش دهيد.

۷ -تا حد امکان از تماس با عوامل سرطان زا مثل غذاهاي سرطان زا، تشعشعات غيرضروري پرتوايکس، هورمون درماني، تماس فيزيکي يا استنشاق حشره کش ها و آفت کش ها پرهيز کنيد.

۸ -از مکمل هاي غني از ريزمغذي ها براي پيشگيري از سرطان سينه و ديگر بيماري ها استفاده کنيد.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
خارش واژن و درمان خارش واژن

مشکلات مختلف واژن می‌تواند موجب سوزش و خارش واژن شود، مخصوصاً بسیاری از عفونت‌ها که البته همه آنها با رابطه‌ جنسی در ارتباط نیستند. در زیر به برخی از مشکلاتی که سبب سوزش و خارش واژن میشود اشاره می‌کنیم:


· عفونت قارچی :
یکی از عواملی که میتواند سبب سوزش و خارش واژن شود ابتلابه عفونتهای قارچی است.سوزش و خارش واژن دو نشانه از نشانه‌ های بسیار زیاد عفونت قارچی هستند که کاندیدیاز نیز نامیده می‌شود و بسیار متداول است.علائم دیگر عفونت علاوه بر سوزش و خارش واژن،عبارتند از ترشحات غلیظ و سفید رنگ کشک مانند و تورم لب‌های واژن.عفونت قارچی گاهی ممکن است از طریق رابطه‌ جنسی سرایت کند،اما نه همیشه، زیرا دخترهایی که رابطه‌ جنسی ندارند هم ممکن است دچار عفونت قارچی شوند.اگر تصور می‌کنید دچار عفونت قارچی شده‌اید اما تابحال این مشکل را نداشته‌اید،حتماً به پزشک مراجعه کنید. آنهایی که مکرراً دچار عفونت قارچی می‌شوند از داروهای بدون نسخه موجود در داروخانه‌ها که کرم‌های ضدقارچ هستند یا از درمان‌‌های شیاف واژن استفاده می‌کنند.

· تریکوموناسیس :
یکی دیگر از عواملی که میتواند سبب خارش واژن شود تریکوموناس است.این انگل تک‌سلولی که می‌تواند در غده پروستات مردها نیز زندگی کند می‌تواند موجب بروز ترشحات کف ‌مانند زرد-سبز رنگ و همچنین خارش واژن شود. این مشکل با داروهای بدون نسخه قابل درمان نیست و نیاز است به پزشک مراجعه کنید.

· واژینیت :
به معنای التهاب واژن است.واژینیت درنتیجه رابطه‌ جنسی یا هر عامل دیگری که توازن عادی واژن را که حاوی باکتری‌هایی که به تمیز کردن واژن و حفظ رطوبت عادی آن کمک می‌کند، اخلال ایجاد می‌کند.

· سوزش و خارش واژن :
عوامل مربوط به رابطه‌ جنسی که ممکن است موجب سوزش و خارش واژن شوند شامل استفاده از کرم‌ها و ژل‌های اسپرم‌کش یا سایر وسایل جلوگیری از بارداری است. همچنین خانم‌های یائسه، که سطح پایین استروژن در بدنشان گاهی موجب خشک شدن رطوبت واژن‌شان می‌شود، رابطه‌ جنسی برایشان ناراحت‌کننده خواهد بود. کرم‌های واژن که بدون نسخه از داروخانه قابل تهیه هستند و می‌توانند رطوبت واژن را حین رابطه‌ جنسی افزایش دهند، برای این مشکل مفید هستند.

·واکنش‌های حساسیتی :
این مشکل که نسبت به عفونت تداول کمتری دارد نیز می‌تواند موجب سوزش و خارش واژن بعد از رابطه‌ جنسی شود. خانم‌ها ممکن است گاهی نسبت به مایع منی مرد آلرژی داشته باشند. تشخیص آلرژی‌های مایع‌ منی بخاطر علائم بسیار شخصی که دارند و ممکن است خانم‌ها با پزشک خود درمیان نگذارند، بسیار دشوار است. بعد از تشخیص عفونت،خانم‌هایی که متوجه می‌شوند دچار آلرژی به مایع‌ منی هستند، ممکن است از همسر خود درخواست کنند که از کاندوم استفاده کند. اگر بعد از استفاده از کاندوم علائم قبلی از بین رفت، احتمالاً مشکل حساسیت بوده است.

خودِ کاندوم نیز ممکن است موجب سوزش و خارش واژن در خانم‌هایی شود که به لاتکس، پلاستیکی که برای ساخت کاندوم‌ها استفاده می‌شود، حساسیت داشته باشند. افرادیکه به لاتکس حساسیت دارند، معمولاً با قرار گرفتن در معرض آن پی به حساسیت خود می‌برند. ازآنجاکه حساسیت به لاتکس مسئله‌ای کاملاً جدی است، که حتی ممکن است علائم کشنده و بسیار پرخطری مثل ایجاد مشکل تنفسی داشته باشد، به خانم‌هایی که این مشکل را دارند توصیه می‌شود از کاندوم‌های بدون لاتکس یا وسایل جلوگیری دیگر استفاده کنند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
نکاتی در رابطه با پستان های زنان و دختران

۱- رشد پستان: پستان یک زن ۲۰ ساله شامل چربی، غدد شیری و ماده ای به نام کولاژن یا کلاژن است (که باعث پیوند بافتها به هم و سفت نگه داشتن پستان می شود). اما به تدریج با بالا رفتن سن، غدد شیری و کولاژن تحلیل رفته و جای خود را به چربی بیشتر می دهد و این چربی اضافی باعث افتادن پستانها می شود. راهی برای جلوگیری از این روند نیست ولی پوشیدن سینه بندی که زیرش سیم دارد روند افت پستانها را کند می کند.

۲- وزن پستانها: اگر وزنتان بالا رفته و پستانهایتان بزرگ شده اند گناه وزن اضافی را به گردن آنها نیندازید. یک جفت پستان سایز یک چهارم A پوند، سایز B نیم پوند، سایز C سه چهارم پوند وD یک پوند وزن دارد.

۳- پوست پستان: پوست ناحیه پستان به خاطر کشیده شدن آن بسیار نازکتر از پوست بقیه بدن است و به همین خاطر سریعتر دچار خشکی می شود. حتما با استفاده از یک کرم سفت کننده پستانها را مرطوب نگهدارید. این کرمها باعث تحریک کولاژن و الاستین شده و حاوی عنصر ضد اشعه ماوراء بنفش و عنصر رتینول (ضد چروک) هستند. در عین حال از کرمهای مرطوب کننده معمولی مثل وازلین و آکوافور هم غافل نشوید.

۴- مو روی پستان: تقریبا همه زنها چند تاری مو (بین ۲ تا ۱۵ تار) روی پستان و نوک پستان دارند. قانون کلی این است که هر چه رنگ موی سر و پوست تیره تر باشد، احتمال داشتن مو روی نوک پستان بیشتر است. اگر این موها آزارتان می دهد، می توانید هر چند وقت یک بار موم بیندازید. اما اگر چند تار مو بیشتر نیست، استفاده از موچین راحت تر است. اول با الکل اطراف موها را ضدعفونی کنید. موها را با موچین بردارید و بعد با یک محلول ضد باکتری ماساژ دهید. با این کار یکی دو هفته ای از شر موها خلاص خواهید بود.

۵- نوک پستان: اندازه و شکل نوک پستان آدمها با هم تفاوت دارد. جهت آنها هم متفاوت است. نوک پستان می تواند سر بالا، سرپایین، به چپ، یا به راست باشد. حتی جهت نوک دو پستان بعضی از زنها با هم متفاوت است. همه این ها بستگی به نوع رشد هاله تیره دور نوک پستان دارد.

۶- سیکل پستانها: تغییر در میزان هورمونهای بدن باعث تغیر حالت مداوم پستانها است. در روزهای اول پس از عادت ماهانه به خاطر توازن هورمونها بافت پستان از همیشه نرم تر است. در میانه دوره به خطر هورمون استروژن پستانها حساستر می شود و بالاخره در هفته قبل از عادت ماهانه به خاطر میزان بالای پروژسترون پستانها متورم و کمی دردناک می شود. در ای حالت اگر خیلی اذیت می شوید می توانید از یک مسکن استفاده کنید و مصرف چای و قهوه را کم کنید.

۷- زمان مراجعه به دکتر: اگر نوبت معاینه پستانهایتان رسیده است، بهترین موقع همان هفته اول پس از عادت ماهانه است چون پوست پستان نرمتر است و اگر غده یا رشد غیر عادی وجود داشته باشد تشخیص راحت تر است.

۸- جراحی پلاستیک پستان: تابحال حدود ۲ میلیون زن در آمریکا پستانهایشان را جراحی پلاستیک کرده اند و هر سال هم ۲۵۰ هزار نفر به این تعداد افزوده می شود. متوسط سن زنانی که جراحی می شوند ۳۴ است. ۹۰ درصد پس از زایمان این کار را می کنند و اکثرا دو سایز پستانهایشان را بزرگ می کنند. حدود ۶ درصد از کسانی که جراحی می شوند ناراضی هستند و برای دستکاری مجدد یا برداشتن ژلاتین دوباره زیر تیغ می روند.

۹- خطر جراحی: تقریبا در ۱۰ درصد از موارد ژلاتین تخت می شود یا نشتی می کند و یا باعث چروک شدن پستان می شود و باید جایگزین یا کلا برداشته شود. مشکل دیگر سفت شدن بافت زخم مانند دور ژلاتین است که مستلزم یک جراحی مجدد است. در ضمن همیشه خطر عفونت و خونریزی پس از جراحی هم هست.

۱۰- آفتاب سوختگی: حتی از زیر سینه بند هم امکان آفتاب سوختگی پستان هست. سینه بند فقط به اندازه یک کرم ضد آفتاب با SPF پنج تا هفت عمل می کند. حتما اگر قصد دارید به ساحل دریا بروید یا حمام آفتاب بگیرید از یک کرم ضد آفتاب با SPF حداقل ۱۵ و محافظ ماوراء بنفش (نوع AوB) استفاده کنید وگرنه دچار چروک زود رس و لکه های قهوه ای خواهید شد.

۱۱- مراقبت از پوست اطراف پستان: منطقه بالا و میان دو پستان پر از غدد چربی است و به همین خاطر راحت لک می شود و خال در می آورد. در ضمن هر چه پستانها بزرگتر باشد، بیشتر عرق می کند و محل تجمع باکتری می شود. با استفاده از پودرهای جذب کننده در منطقه زیر و میان دو پستان از جمع شدن و مسدود شدن حفره های پوست جلوگیری کنید. در ضمن هر روز خصوصا پس از ورزش این دو منطقه را با دستمالهای باکتری کش تمیز کنید و اگر خواستید بعد از تمیز کردن از یک تونر حاوی کمی اسید سالیسیلیک استفاده کنید.

۱۲- شکاف بین دو سینه: اندازه پستانها ربط زیادی به زیبایی شکاف بین سینه ندارد. بیشتر حالت سینه و موقعیت سینه روی بدن است که مهم است. در ضمن پهنای بدن هم مهم است. اگر بدن از زیر بغل به پایین باریک باشد، شکاف بین سینه ها زیباتر خواهد بود.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
یائسگی و تغذیه مناسب

چند توصیۀ غذایی برای زندگی با یائسگی که مرحلۀ جدیدی از زندگی است، برای شما داریم :
یائسگی خطر ابتلا به برخی آسیب ها را افزایش می‌دهد
با افزایش امید به زندگی، از این پس یائسگی ورود به دنیایی جدید محسوب می‌شود. توقف ترشح هورمونی باعث برخی تغییرات می‌شود و خطر ابتلا به بعضی بیماری ها را افزایش می‌دهد. به همین علت است که زنان یائسه بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به پوکی استخوان، دیابت، فشار خون بالا، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان قرار دارند. اما، امروزه به لطف روش ها و مراقبت های پزشکی، تشخیص، پیگیری و اصلاح درمان ها، می‌توان این بیماری ها را به طور متقابل مورد درمان قرار داد و از تبدیل آنها به یک فاجعه پیشگیری کرد.

شیب پیشگیری ها در این زمینه به سمت تغذیه است. مطمئناً، چیزی به عنوان تغذیۀ خوب یا تغذیۀ بد به سود یا علیه فلان یا بهمان بیماری وجود ندارد، اما به احتمال زیاد ممکن است برای داشتن «تغذیه ای خوب برای سلامتی» در پرهیز از برخی مواد غذایی دچار اشتباه و خطا بشویم.
هدف و مقصود اصلی داشتن تغذیه ای متنوع و متعادل است. بنابراین باید بیشتر مراقب تعداد دفعات، مقدار و میزان تأثیر گذاری غذاها بود.
ما نیز مانند بسیاری از مردم مغرب زمین، غذاهای مان بسیار چرب، بسیار شیرین، بسیار شور، تصفیه شده و تأمین شده از منابع حیوانی است، میزان میوه، سبزیجات و نشاسته اش هم اصلاً کافی نیست.

توصیه های عملی در رابطه با تغذیه
مواد غذایی را که کمتر تصفیه شده اند در الویت قرار دهید و مصرف غذاهای صنعتی و آماده را کم کنید.
مصرف نمک را محدود کنید، این کار را با حذف نمکدان از سر میز، پرهیز از خوردن چیپس و دیگر تنقلات شور انجام دهید. سبزیجات کنسرو شده را آبکشی کنید و حواستان به نمک موجود در غلات صبحانه و پنیرها (پنیر فتا، آبی، ژامبون خشک و...) باشد.
چربی های حیوانی را محدود کنید، خصوصاً اگر کلسترول دارید. برای پخت و پز، از روغن های گیاهی (روغن زیتون، روغن کلزا، روغن گردو و روغن جوانۀ گندم) استفاده کنید. البته کره را نباید به طور کلی حذف کنید زیرا ویتامین A دارد.
پروتئین های گیاهی (حبوبات، سویا) و ماهی را جایگزین گوشت های چرب (گوشت گوسفند، گوساله) کرده و در الویت قرارشان دهید.
و در نهایت، الکل را حذف کنید.
لذت بردن از خوردن را در خود پرورش دهید
این توصیه ها بیهوده خواهند بود اگر با محدودیت های زیادی همراه شوند. خوردن همۀ خوراکی های متنوع، اما به میزان کم بهترین قاعده برای داشتن تغذیه ای متعادل و متنوع است. خوراکی های ممنوعه باعث محرومیت و دلسردی و مانعی برای ادامۀ کنترل ها می‌شوند.
زمان و محیط غذا خوردن باید دلپذیر باشد: در محیطی بی سر و صدا و با آرامش، در حالی که به احساس سیر شدن خود گوش می‌دهید، غذا بخورید.

از هرزه خوری کردن بپرهیزید، هرزه خوری به شدت به اشتها و احساس لذت از وعدۀ بعدی غذا لطمه می‌زند.
به دنبال به دست آوردن وزن وسوسه انگیز نباشید: فقط وزن تا را به سادگی کنترل کنید !
یائسگی همراه است با برخی تغییرات جسمی که اضافه وزن را در پی دارد. اطلاعات و آگاهی باعث می‌شود که بتوانید این پدیده را به خوبی مدیریت کنید. تغذیه تنها راه حل نیست.
برای مقابله با افزایش وزن: باید تحرک داشته باشید ! ژیمناستیک، شنا، یوگا و پیاده روی ورزش های مناسبی هستند که پیشنهاد می‌شوند.
زنانی که دوست دارند لاغر شوند باید مواظب باشند که دچار کمبود نشوند. به طور مثال باید حواسشان به دریافت میزان کافی کلسیم باشد تا توده های ماهیچه ای شان آب نشود. به همین علت، توصیه می‌شود که برای کم کردن وزن حتماً از یک متخصص یا کارشناس تغذیه و رژیم های غذایی یا یک پزشک عمومی کمک بگیرید.

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  ویرایش شده توسط: SARA_2014   
زن

 

خانم ها از توالت ایرانی استفاده نکنند!

آیا استفاده از توالت ایرانی موجب افتادگی رحم می شود؟ واقعیت این است که علت اصلی افتادگی رحم یا «شل شدن عضلات لگن» زایمان های سخت است. این زایمان ها موجب کشیدگی و پارگی عضلات و غلاف های عضلانی می شود که به ظاهر هم دیده نمی شوند.
در صورتی که قوام عضلات نیز به تدریج کم شود (به عنوان نمونه، به علت بالا رفتن سن یا فقر غذایی)، شلی و افتادگی لگن بیشتر می شود. در این هنگام علایمی مانند اختلال در تخلیه مثانه یا اختلال در دفع مدفوع یا بی اختیاری ادرار هنگام سرفه و احساس فشار و توده داخل واژن پیدا می شود. البته عواملی که فشار داخل شکم را بالا ببرد و باعث شود احشا به داخل لگن فشرده شوند (مانند سرفه های مزمن در بیماری آسم) این مشکل را تشدید می کند.

برخلاف باوری که در میان بعضی افراد رواج دارد مبنی بر اینکه استفاده از توالت ایرانی موجب افتادگی رحم می شود، باید بگویم که استفاده از توالت ایرانی به تنهایی نمی تواند موجب این مشکل شود مگر اینکه از قبل، زایمان های سخت صدماتی به عضلات کف لگن وارد کرده باشند و شخص مشکل یبوست مزمن هم داشته باشد. در این صورت، بالا رفتن فشار داخل شکم و لگن شلی عضلات کف لگن را تشدید خواهد کرد.

جا دارد حالا که در این مورد صحبت کردیم به همه خانم ها توصیه و تاکید کنم برای حفظ سلامت ستون مهره ها و پیشگیری از کمردرد تا آنجا که می توانند از توالت ایرانی استفاده نکنند. همان طور که در دوره بارداری خود را ملزم به استفاده از توالت فرنگی می دانند بقیه زمان ها نیز چنین کنند.

تغییر شیوه زندگی برای بهبود افتادگی رحم می تواند موثر باشد و با رعایت نکته های زیر می توانید به خودتان در مقابل این بیماری کمک کنید:

کاهش وزن در زنان چاقی که دچارافتادگی رحم هستند، توصیه می شود.
از بلند کردن اشیای سنگین یا زور زدن خودداری کنید، زیرا علائم تان را بدتر می کند.
سرفه کردن علائم تان را بدتر می کند. اگر برونشیت مزمن دارید آن را درمان کنید یا اگر سرفه شما به علت سیگار کشیدن است، سیگارتان راترک کنید.

برای پیشگیری با انجام «تمرینات کجل» عضلات کف لگن تان را تقویت کنید. برای انجام این تمرینات عضلات کف لگن تان را به طور مکرر سفت و شل کنید. عضلات کف لگن را انگار که می خواهید جریان ادرار را متوقف کنید، منقبض کنید. برای پنج ثانیه در این حالت بمانید، بعد عضلات را شل کنید و دوباره انقباض عضلات را تکرار کنید. این تمرینات را چندین بار در روز انجام دهید.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

مراقبت های اولیه در یائسگی

در سنین یائسگی احتمال ابتلا به بیماری های بدخیم مثل سرطان پستان، رحم، تخمدان و سرطان دهانه رحم بیشتر است، پس انجام مراقبت سالانه در این سنین از ارزش بالاتری برخوردار است، بنابراین معاینه پستان و ماموگرافی سالانه باید انجام شود. در کسانی که سابقه سرطان پستان، تخمدان، رحم یا روده ها را دارند، این مراقبت ها زودتر و دقیق تر باید انجام شود. در کسانی که این سوابق وجود دارد بررسی وجود یا عدم وجود برخی از ژنها که خوشبختانه در کشور ما امکان انجام آزمایشات لازم وجود دارد، به پیدا کردن افراد در معرض خطر بیشتر کمک می کند.


همین طور انجام پاپ اسمیر و معاینه لگنی همزمان در تشخیص هر چه زودتر سرطان های دهانه رحم، تخمدان ها و رحم کمک کننده است.بیماری شایع تر این سن، پوکی استخوان است که در بسیاری از بانوان ایرانی دیده می شود که این مشکل هم به نژاد ما ربط دارد و هم به تغذیه نامناسب دوران رشد که متاسفانه در اکثر موارد زنان از نظر کلسیم دچار کمبود هستند، بنابراین در حوالی سنین یائسگی (۵۰ سالگی) باید بررسی سنجش تراکم استخوان ها به عمل آید تا در صورت پوکی استخوان زودرس، درمان های مناسب آن انجام شود.

سنین یائسگی همچنین با بروز بیماری های شایع دیگری مثل دیابت، بالا رفتن چربی خون، کم کاری تیروئید و... همزمان است که برای بررسی این بیماری ها، آزمایش های مربوطه از حدود ۴۵ سالگی شروع شده و هر ۳ تا ۵ سال یک بار این آزمایش های باید تکرار شود.همین طور امکان سرطان روده از ۵۰ سالگی وجود دارد که با انجام آزمایش مدفوع و بررسی های رادیولوژی روده ها یا کولونوسکوپی این مساله بررسی می شود.

در کنار این مراقبت های تخصصی، توصیه به ورزش، تغذیه مناسب و مصرف مکمل هایی مثل کلسیم و ویتامین های لازم و ترک عادات نامناسبی مثل مصرف سیگار توصیه می شود.در مراقبت های سالانه انجام واکسیناسیون لازم برای هر سنی نیز لازم است ، مثلا زنان بالای ۶۵ سال باید سالانه واکسناسیون علیه آنفلوآنزا را انجام دهند و هر ۵ سال یک بار واکسیناسیون علیه پنوموکوک(واکسنی برای مقابله با شایع ترین عامل ذات الریه) انجام شود.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
عفونت های دستگاه تناسلی زنان

شایع ترین علت مراجعه زنان به متخصص بیماری های زنان، عفونت های ناحیه واژن و با شیوع کمتر رحم و لوله هاست. این بیماران اغلب به دلیل علائم همراه و گاه تکرار این علائم یا طولانی شدن علائم مراجعه می کنند. اما قبل از شرح علائم باید راجع به حالات طبیعی واژن توضیح داد.

در حالت عادی واژن دارای ترشحاتی است که این ترشحات در زمان میانه سیکل یا چهاردهمین روز پس از شروع پریود به حداکثر میزان خود می رسد.


این ترشحات که پس از پایان پریود و پاک شدن شروع می شود، در ابتدا شفاف بوده و بتدریج غلیظ تر شده، رنگ آن سفید مایل به زرد می شود و در میانه سیکل به حداکثر میزان خود می رسد.

پس برخی مواقع وجود این ترشحات طبیعی بوده و نیاز به درمان ندارد.عامل عفونت های واژن باکتری ها و عوامل بیماری زای متعددی هستند و گاه چند عامل بیماری زا با هم موجب عفونت می شوند و با معاینه و با توجه به علائم و همین طور با کمک آزمایشگاه علت آن معلوم و درمان انجام می شود.

در برخی موارد به دلیل تغییرات محیط واژن باکتری در این محیط ماندگار شده و به رغم درمان مناسب مجددا بیماری عود می کند اما ترشحاتی که علامت اولیه و اصلی عفونت های واژن است به اشکال مختلفی می توانند باشند: از ترشحات اندک تا فراوان، از ترشحات کم بو تا بسیار بد بو با رنگ های مختلف بخصوص خاکستری یا زرد مایل به سبز، همراه با خارش یا سوزش یا خونریزی حین نزدیکی یا خونریزی حین معاینه، یا وجود ترشحات پنیری شکل همراه با خارش یا سوزش حین نزدیکی یا سوزش حین ادرار کردن.

علائمی که ذکر شد شایع ترین علائم در انواع عفونت های واژن است که در صورت وجود این علائم باید به پزشک جهت معاینه مراجعه شود. نباید هرگز بدون معاینه و نظر پزشک دارو مصرف کرد چون در بسیاری از موارد چند عفونت با هم اتفاق می افتد و درمان یکی به تنهایی کافی نیست و در مواردی هم علائم یک عفونت شبیه دیگری است.

به علاوه در برخی از موارد باید همسر بیمار هم درمان شود چون عامل عفونت به مرد منتقل شده و هر چند ممکن است در مردان بیماری علامت داری ایجاد نشود، اما قابلیت انتقال مجدد به زن وجود داشته و موجب عود مجدد می شود.

بعضی عفونت ها مثل عفونت قارچی آنقدر شایع هستند که ۷۵ درصد بانوان در طول زندگی حداقل یک بار آن را تجربه می کنند و برخی هر سال چند بار دچار این مشکل می شوند.

علامت این بیماری خارش و ترشحات پنیری است. این بیماری به خصوص در زنان باردار، افراد دیابتی و کسانی که ضعف سیستم ایمنی بدن دارند یا به طور مرتب داروهای کورتون دار مصرف می کنند، دیده می شود.

درمان آن ساده است اما برخی اوقات مزمن می شود که در این صورت درمان آن مشکل خواهد بود. عفونت های دیگر واژن به دو دلیل مهم هستند یکی این که احتمال انتقال به همسر و عود مجدد وجود دارد.

دلیل دیگر این که انواعی از این عفونت ها که در رحم و لوله ها اتفاق می افتد، در صورت عدم درمان منجر به چسبندگی لوله ها و در نهایت نازایی می شود.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
دردهای دوره ای در زنان

اگر دردهای دوره ای پریود طولانی شود یا به درمان های عادی پاسخ ندهد، براساس معاینه و آزمایشات و سایر علائم، نوع ثانویه تشخیص داده می شود.


به عبارت دیگر، این دردها بر اثر بیماری های مشخص و مختلفی ایجاد می شود که باید ابتدا تشخیص داده، سپس درمان شوند. در نوع ثانویه دردهای دوره ای دیرتر و در سنین بالاتری شروع می شوند و اغلب با علائم دیگری همراه هستند. شایع ترین علل این دردها بیماری های اندومتریوز، آدنومیوز و وجود آیودی است اما می تواند به علت وجود میوم (فیبروم) در رحم یا پولیپ های رحمی و چسبندگی های داخل رحمی هم باشد.


بیماری اندومتریوز به علت وجود بافت داخل رحم در محلی غیرطبیعی به وجود می آید و علائم اصلی آن، دردهای شکم و لگن است که از یک هفته قبل از پریود شروع شده و گاه تا پایان خونریزی درد ادامه دارد. این درد ممکن است با مسکن بهبود نیابد. همچنین درد حین نزدیکی وجود دارد و گاهی نازایی هم وجود دارد. از آنجا که اندومتریوز، بیماری مهم و شایعی است در مورد آن در هفته های دیگر صحبت خواهد شد.

بیماری آدنومیوز ناشی از ایجاد بافت داخلی رحم در قسمت عضلانی رحم است و معمولا بدون علامت است اما گاهی علائمی را ایجاد می کند. این علائم شامل شروع دردهای کمر و شکم در سنین بالاتر از ۳۵ سال و از یک هفته قبل از شروع خونریزی است که تا پایان خونریزی ادامه دارد. معمولا طول مدت خونریزی و میزان آن هم زیادتر می شود. در صورتی که با درمان های معمول بهبود نیابد، بهترین درمان، برداشتن رحم است.

در برخی زنان هم گذاشتن آیودی موجب شروع دردهای دوره ای در شکم و کمر می شود که اگر با درمان های مناسب بهبود نیابد می توان آیودی را خارج کرد و از آیودی های خاص دیگر یا از روش جلوگیری دیگری استفاده کرد.

میوم یا فیبروم رحمی به معنی وجود توده ای از جنس عضلات رحم در قسمتی از دستگاه تناسلی است که علاوه بر دردهای شکم و لگن می تواند موجب خونریزی های شدید یا لکه بینی در بیمار گردد.

از دیگر بیماری های عامل دردهای دوره ای پریود، چسبندگی های رحمی هستند که معمولا به دنبال کورتاژهای خشن رحمی، اتفاق می افتد. گاهی نیز به دنبال عفونت های رحمی، چسبندگی داخل رحمی ایجاد می شود. علائم این بیماری دردهای دوره ای شکم، لگن و خونریزی های نامنظم است گاه سقط مکرر یا نازایی هم می تواند از علائم این بیماری باشد. دردهای دوره ای شکم و کمر علل دیگری نیز دارد که ناشایع بوده و نیاز به بررسی و معاینه دقیق جهت تشخیص دارند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
صفحه  صفحه 26 از 30:  « پیشین  1  ...  25  26  27  28  29  30  پسین » 
علم و دانش

بیماری های زنان و زایمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA