انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 6 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6

رشته صنایع شیمیایی


مرد

 
ساخت نیتروگلیسیرین

مواد و وسايل لازم:
اسيد نيتريك بالاي 92%.........................15سي سي
اسيد سولفوريك بالاي 90%.....................5/22سي‌سي
گليسرين.........................................5/6 سي‌سي
جوش شيرين.....................................5 گرم
بشر 50 و 500 سي‌سي، حمام اب‌ يخ، اب مقطر(هرچه خالص تر باشد بهتر است)

طرز تهيه:
1- اسيد سولفوريك را در بشر 50 سي‌سي ريخته و در حمام يخ قرار ميدهيم تا دماي ان به زير 10 درجه برسد.
2- سپس اسيد نيتريك را كم كم به ان اضافه ميكنيم و اجازه نميدهيم دما از 20 درجه بالاتر برود.
3- سپس دماي محلول را به زير 5 درجه ميرسانيم. (به وسيله حمام اب و يخ و نمك)
4- سپس گليسرين را قطره قطره (بوسيله قطره چكان و يا سرنگ) به اسيد اضافه ميكنيم و به شدت هم ميزنيم و اجازه نميدهيم كه دما تحت هيچ شرايطي از 10 درجه بالا تر برود.
5- سپس در بشر 500 سي‌سي 200 سي سي اب مقطر ريخته و محلول اسيد و نيتروگليسرين را به ان اضافه ميكنيم.و هم ميزنيم و اب را خارج ميكنيم و دوباره به ان اب مقطر اضافه ميكنيم.و دوباره اب را خارج ميكنيم و بعد جوش شيرين را در اب مقطر حل كرده به نيترو گليسرين اضافه ميكنيم تا كاملا از اسيد پاك شود و يك بار ديگر نيز با اب مقطر شستشو ميدهيم تا اثر جوش شيرين نيز از بين برود.
6- در اين مرحله احتمالا نيترو گليسرين شيري رنگ شده كه به دليل ناخالصي هاي اندك در اب و جوش شيرين است كه بايد نيتروگليسرين را به مدت دو روز در جايي بي حركت گذاشت تا ناخالصي ها ته نشين شوند و چيزي كه باقي ميماند نيتروگليسرين كاملا سفيد و شفاف است.

و براي تبديل ان به ديناميت نيز روشهاي زيادي وجود دارد مثلا:

1- 10% نيترو سلولز+ 90% نيترو گليسرين.
2- 70% نيترات امونيوم + 30% نيترنيترو گليسرين + 3% نيترو سلولز + 27%نيترات سديم + 8%خاك اره
4- و...
و اين را نيز اضافه كنم، كه نيترو كليسرين حساس است، و حتي به همان حالت مايع، و يا مخلوط با مثلا نيتروسلولز، با ضربه چكش منفجر ميشود.مثلا اگر يك قطره نيترو گليسرين را در روي يك سطح فلزي بريزيد و بر روي ان چكش بزنيد با شدت و صداي زياد منفجر ميشود.
“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  
مرد

 
سم نيکوتين


توجه کنيد!
مطالعه اين مطالب براي افراد زير 21 سال توصيه نميشوند. مسئوليت هر گونه اتفاقی حاصل از مطالعه, اجرا يا انتقال اين اطلاعات به ديگران فقط بر عهده شخص خواننده است.

بومي هاي جنگلهاي آمازون از نوعي دارت که با لوله بلندي از طريق فوت کردن پرتاب ميشود به عنوان اسلحه استفاده ميکنند. اين دارتهاي کوچک آغشته به سمي هستند که بعد از اصابت وارد جريان خون ميشود, حالت گيجي و رخوت ايجاد ميکند و سپس حالت فلج و شوک به مصدوم دست ميدهد و در نهايت منجر به مرگ ميشود. اسرار تهيه اين سم تا مدتها پنهان بود تا اينکه در قرن نوزدهم توسط دانشمندان کشف شد : "نيکوتين"

نيکوتين ماده اي بسيار سمي است که در گياه تنباکو به وفور يافت ميشود و مقدار بسيار کمي از آن در حالت خالص يا با غلظت بالا باعث مرگ ميشود. در اينجا طرز تهيه نيکوتين غليظ را مي آوريم :

ابتدا مقداري تنباکوي خالص و بدون افزودني هاي معطر کننده تهيه کنيد. تنباکو را درون يک ظرف شيشه اي بريزيد و به آن آب اضافه کنيد تا تمام نيکوتين خيس بخورد. بعد از 24 ساعت, آب درون ظرف را داخل ظرف شيشه اي ديگري بريزيد و تفاله نيکوتين را داخل پارچه ريخته و درون ظرف بچلانيد تا آب درون آن کاملاً گرفته شود؛ حتماً دستکش لاستيکي ظرف شويي دست کنيد.

حالا ظرف را در محلي نسبتاً گرم و خشک, دور از نور آفتاب بگذاريد تا قسمت اعظم آب درون آن خشک شود و مايع زرد رنگ و غليظي ته ظرف باقي بماند. قسمت اعظم اين مايع نيکوتين است. هر چقدر در اين مرحله بيشتر صبر کنيد, مايع غليظتر و تيره تر ميشود و اثر آن بيشتر است. سم نيکوتين حاضر است. ميتوانيد آنرا درون يک ظرف کوچک مخصوص قطره چشم بريزد. دقت کنيد که اين مايع را بو نکنيد و حتي از تماس پوست با آن اجتناب کنيد.

براي استفاده چندين راه وجود دارد. ميتوانيد 2-3 قطره آنرا درون قهوه فرد مورد هدف بريزيد؛ از آنجايي که نيکوتين مزه تلخي دارد, درون مواد ديگر کشف ميشود. يا اينکه اطراف چند سيخ چوبي کوچک يا مداد را با تيغ بتراشيد و سپس درون سم نيکوتين بخيسانيد و بيرون بياوريد. بعد از خشک شدن, از اينها به عنوان اسلحه ميتوانيد استفاده کنيد. راه ديگر هم تزريق نيکوتين با آمپول است. در يک آمپول معمولي حدود نيم سي سي نيکوتين و حدود 3 سي سي آب بکشيد و آنرا به فرد مورد هدف تزريق کنيد. البته اثر نيکوتين ممکن است خيلي فوري نباشد به همين دليل از اين سم در مقابل افراد مسلح استفاده نکنيد.
“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  
مرد

 
ماده منفجره : ساخت استون پروکسيد

استون پروکسيد (Acetone Peroxide ) يک ماده منفجره بسيار قوي است که براحتي ميتوان آنرا در خانه درست کرد. اين ماده "بسيار" ناپايدار و حساس به ضربه و حرارت است و به همين دليل از آن به عنوان ماده منفجره اوليه در تهيه چاشني هاي انفجاري استفاده ميکنند. (ياد آوري ميکنيم که چاشني وسيله اي است که از مقدار کمي ماده منفجره و يک مکانيزم انفجار از قبيل فيوز الکتريکي يا فتيله تشکيل شده و براي منفجر کردن مواد منفجره با حساسيت کمتر از قبيل TNT استفاده ميشود.) براي تهيه استون پروکسيد به مواد و وسايل زير نياز داريد :

1 - استون : قابل تهيه از داروخانه ها, نوع خالص و بدون اسانس آنرا تهيه کنيد.
2 - پروکسيد هيدروژن : آب اکسيژنه, مايع بيرنگ کننده مو, از فروشگاههاي لوازم آرايش تهيه کنيد. درجه غلظت آن 30% باشد.
3 - اسيد سولفوريک غليظ : از باطري فروشي ها تهيه کنيد و براي غليظ کردن آنرا در يک ظرف شيشه اي پيرکس در هواي آزاد رو ي اجاغ انقدر حرارت دهيد تا بخار سفيد از آن بلند شود.
4 - ظرف شيشه اي مدرج : براي اندازه گيري حجمي مايعات
5 - يک ظرف بزرگ پيرکس
6 - يک لگن بزرگ پلاستيکي
7 - قيف پلاستيکي يا شيشه اي
8 - دماسنج شيشه اي با درجه بندي 1-100 درجه سانتيگراد, مخصوص مايعات
9 - نمک و يخ به مقدار زياد : مخلوط يخ و نمک براي خنک کردن استفاده ميشود.
10 - کاغذ صافي : نوع آزمايشگاهي يا انواعي که براي درست کردن قهوه استفاده ميشود.

ابتدا استون را براي يکي دو ساعت در يخچال بگذاريد تا خوب خنک شود. 50 ميلي ليتر از آنرا با ظرف مدرج اندازه بگيريد و در ظرف شيشه اي بزرگ بريزيد. سپس 30 ميلي ليتر آب اکسيژنه به آن اضافه کنيد و خوب بهم بزنيد. درون لگن پلاستيکي را پر از مخلوط يخ و نمک بکنيد (به مقدار زيادي يخ احتياج داريد). ظرف محتوي استون و آب اکسيژنه را داخل لگن بگذاريد و دماي آن را اندازه گيري کنيد. وقتي به زير 5 درجه ساني گراد رسيد. به کمک يک قطره چکان يا پيپت, 3 ميلي ليتر اسيد سولفوريک را بصورت خيلي آرام و قطره قطره به مخلوط اضافه کنيد. اين کار را بايد با دقت و حوصله زياد انجام دهيد و مواظب باشيد تا دماي مخلوط بين 5 تا 10 درجه سانتي گراد ثابت بماند. اگر دما بالا رفت, ريختن اسيد را متوقف کنيد و يخ بيشتري داخل لگن بريزيد تا دما دوباره پائين بيايد. در حيني که مشغول ريختن اسيد هستيد, با يک قاشق يا ميله پلاستيکي يا شيشه اي, مخلوط را بهم بزنيد.

وقتي تمام اسيد را به مخلوط اضافه کرديد, تا 5 دقيقه به هم زدن ادامه بدهيد. سپس اجازه دهيد تا ظرف پيرکس محتوي مخلوط براي 24 ساعت داخل لگن يخ باقي بماند. بعد از 24 ساعت, بلورهاي سفيد رنگ استن پروکسيد در ته ظرف جمع ميشوند. بلورهاي داخل ظرف را به کمک کاغذ صافي و قيف صاف کنيد و با مقداري آب سرد (از داخل يخچال) آنها را بشوئيد. و سپس کاغذ را در محلي خشک و خنک بگذاريد تا خشک شود. استون پروکسيد آماده است!

همانطور که گفتيم اين ماده بسيار حساس و ناپايدار است و در هواي آزاد بخار ميشود. به همين دليل درست کردن و نگهداري آن در مقادير زياد و براي مدتهاي طولاني جايز نميباشد. در حالت خشک, اگر آنرا در ظرف دربسته بريزيد, مقداري از آن داخل ظرف بخار شده و در نزديکي درب ظرف به صورت کريستال جمع ميشود که بسيار به اصطکاک حساس است و وقتي درب ظرف را باز ميکنيد, ظرف در دست شما منفجر ميشود. به همين دليل بهتر است براي مدتهاي طولاني, آنرا به صورت خيس نگهداري کنيد. البته قبل از مصرف بايد آنرا خشک کرد.

چاشني هايي که با اين ماده تهيه ميشوند ميتوانند بمبهاي ساخته شده از نيترات آمونيم را براحتي منفجر کنند. همواره در تهيه مواد منفجره, بسيار محتاط عمل کنيد.
“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  ویرایش شده توسط: shahin68   
مرد

 
شيمي و سرگرمي

سلام آتشين
شما مي خواهيد دوستانتان را بايك سري آزمايش هاي جادويي از شيمي سرگرم سازيد. بهتر خواهدبوداين كاررا با يك "سلام آتشين" شروع كنيد:
روي يك ميزيك صحفة كاغذ قرار دارد. شماآن را بدست گرفته درحالي كه سيگاربه لب داريد به تماشاچيان تعظيم كرده و در ضمن سيگار را به كنار كاغذ مي زنيد. يك مرتبه كلمه " سلام" به خط درشت روي كاغذ ظاهر مي شود. درحالي كه اين نوشته شعله مي كشدو تماشاچيان را غرق درشگفتي مي كند.
اجراي اين آزمايش بسيارساده است امّا شما به وسايل زيرنيازمنديد:
1-10گرم نيترات پتاسيم كه در 25 ميليليتر آب حل كرده ايد.
2- يك قلم نقاشي كوچك
3- يك صحفة تقريباً بزرگ كاغذ ضخيم كه در ضمن كمي قابل نفوذباشد.
بعد از تهيه وسايل بالا،ساعت ها قبل از اجراي آزمايش و دور از چشم تماشاچيان كلمه سلام را با محلول غليظ نيترات پتاسيم بوسيله قلم نقاشي روي كاغذ مزبور بنويسيد. پس ا زخشك شدن آن دوباره همين كلمه را روي آن مجدداً بنويسيد و اين كار را چند بارتكرار كنيدتا ضخامتاين نوشته بحّدكافي برسد. ضمناً بايدتمام حروف اين كلمه را به هم متصل كنيد. وقتي ا زخشك شدن كامل آن اطلاع يافتيد مي توانيد صحفه را روي صحفه آورده و آزمايش را آغاز كنيد.
به محض تماس انتهاي مشتعل سيگار با يك نقطه ا زاين نوشته ،قسمت هايي از كاغذ كه به وسيلة نيترات پتاسيم اكسيد شده است مي سوزدو ايجاد روشنايي مي كند.( البته به جاي كلمة سلام مي توانيد كلمات مناسب ديگري بنويسيد و به محفل خودلطف بيشتري بخشيد.
2- شمع هايي كه با اشاره شماروشن مي شوند
12عدد شمع در شمعدانهاي مختلف روي ميز قرار دارند. اجراكننده آزمايش ،به هركدام از آنها كه با چوبدستي اشاره مي كند،همان لحظه يا كمي بعد شروع به روشن شدن مي كنند.
اين آزمايش ،يكي از بزرگترين برنامه هاي معروف ترين شعبده بازان حرفه اي جهان است امّا شما به آساني مي توانيد آن را انجام دهيد:
كافي است 2گرم فسفر را در 5 برابر حجم خودسولفوركربن حل كنيد. يك دوجين شمع فراهم كنيدكه فتيله آنها كمي ضخيم تر از شمع هاي معمولي باشد. " اين شمع ها نبايد قبلاً روشن شده باشند."
اين شمع هارا از 1 تا12 شماره گذاري كنيدو اين شماره ها را روي آنها بنويسيد به طوري كه نوشته هابه طرف خودتان باشد. 8 دقيقه قبل از اجراي نمايش، تارهاي فتيلةهركدام از شمع هارا با سوزن از هم جداكنيدو در هركدام از آنها ،يك قطره كوچك سولفوركربن شامل فسفر بريزيد. امّا فتيله ها را در يك زمان روشن نكنيد،بلكه در شمع هاي مختلف بايدبراي اين كار نيم دقيقه فاصله دهيد. اين شمع ها را به طور درهم و برهم ،" نه به ترتيب شماره " در شمعدانها قرار داده و در يك سيني به محل آزمايش بياوريد. به فاصلة 10 الي 12 دقيقه سولفوركربن بخارشده و فسفرسفيدمشتعل مي شودو شمع روشن مي شود.اگر اين آزمايش با تمرين كافي و قبلي انجام شود،بيش ا زحدموردتوجّه قرار خواهدگرفت و همه را غرق در شگفتي مي سازد.
3- شمع جادو
مي خواهيد با يك آزمايش عجيب و باورنكردني ،دوستان خود را غرق در شگفتي سازيد؟ آزمايشي كه همانند يك شعبده بازي حرفه اي كاملاً غيرممكن به نظر برسد؟
شمعي را روي ميز قرارمي دهيدو نوك يك ميلة شيشه اي ظاهراً خيلي معمولي را به فتيلة آن مي زنيد. شمع روشن مي شود! پس اگرمايل به انجام اين نمايش هستيد وسايل زير را تهيه كنيد:
1- دويا سه گرم كلرات پتاسيم و همان مقدار قندكه هر دو به طورمجزا و جدااز هم به صورت پودر درآمده اند.
2- يك شمع درشت معمولي كه حتي الامكان فتيله آن كمي ضخيم تر از شمع هاي معمولي باشد.(اين شمع بايدقبلاً روشن شده باشد.)
3- چندگرم اسيدسولفوريك خيلي غليظ
پس از تهيه وسايل لازم بالا،قبلاً فتيله را به كمك يك سوزن كاملاً از هم بازكنيد. سپس پتاسيم و قندرا كه جداگانه درهاون كوبيده ايدو به صورت آرد نرم درآورده ايد. با هم مخلوط كنيد. (اگراين دو ماده را باهم بكوبيدممكن است منفجر شود.) سپس اين مخلوط را درلابلاي تارهاي فتيله بريزيد.حالابدون اين كه كسي بفهمد،سريك ميله شيشه اي را در اسيدسولفوريك غليظ فرو برده و به فتيله مي زنيد براده قنددرمجاورت كلرات پتاسيم و به كمك اسيدسولفوريك آتش خواهدگرفت. (يادآوري مي شودكه سرميله شيشه اي را كه با اسيدآغشته شده است ،سريعاًبشوييدزيرا ممكن است در اثرتماس بادست و لباس شما اشكالاتي پيش بيايد.
4- لوله شيشه اي شعله افروز
يك پياله شيشه اي شفاف محتوي مايع بي رنگ روي ميز قرار دارد. سريك لولةشيشه اي را به سطح مايع نزديك مي كنيد. بلافاصله مايع شعله ورمي شودواگر شمايك كبريت را درون شعله قرار دهيدبا كمال تعجب مي بينيد كه كبريت آتش نمي گيرد!
براي اجراي اين آزمايش بايد وسايل زير را تهيه كنيد:
1- يك پياله شيشه اي شفاف كوچك
2- 10 گرم ميليليتر سولفوركربن
3- يك لوله شيشه اي به قطر دلخواه وطول دلخواه
وقتي اين وسايل را تهيه كرده ايد،سولفوركربن را در ظرف شيشه اي شفاف بريزيدو روي ميز قرار دهيد. بدون اين كه كسي بفهمد، لوله شيشه اي را گرم كنيدو آن گاه سرلوله را به سطح مايع نزديك كنيد. با كمال تعجب مي بينيد كه مايع محتوي ظرف آزمايش آتش مي گيرد. دليل اين امر اشتعال سرلفوركربن در درجه حرارت پايين است كه شعله گرم شده قادر به شعله ودر ساختن آن مي شودو اين مايع با شعله زردپررنگ و كم حرارت مي سوزد.
نكته:1- بوي حاصل از اين آزمايش خيلي شديد و زننده است پس حتماً در فضاي (هواي)آزاد انجام شود.
2- سولفوركربن قابل احتراق است وبايستي ظرف محتوي آن رادورازهرگونه شعله نگه داشت.
5- شعله درگودي دست
اين بار به آزمايش دست مي زنيدكه هيچ تماشاچي باديدن آن نمي تواند از تعجب خودداري كندو آن اين كه در حضور تماشاچيان مايعي را در گودي دست مي ريزيدو چندلحظه بعد شعله هاي ٍآتش زبانه مي كشد،بدون اينكه دست شمااحساس گرماي غيرقابل تحملي بكند.وسايل لازم براي اين آزمايش عبارتنداز :
1- 12 ميلي ليتر سولفوركربن
2- 8 ميلي ليتر تتراكلريدكربن
حالا آنها را خوب باهم مخلوط كنيد،سپس بدون اين كه كسي بفهمد،دستتان را روي بخاري نيمه گرم و يا آجري كه روي اجاق برقي قراردارد و نظاير آنها گرم كنيد و سپس مخلوط را در گودي دست بريزيد. خيلي زودمايع شروع به شعله ورشدن مي كند.
برخلاف آزمايش قبل اين آزمايش بوي زننده نداردو داخل ساختمان انجام پذير است.
يادآوري:اگر امكان گرم كردن دست وجودندارد،مي توانيد از يك لوله شيشه اي گرم كمك بگيريد.اگر موادتازه ومؤثرباشند،اين راه ها كافي خواهدبود. وگرنه درغيراين صورت كبريت بكشيدو به فاصلة كمي از آن نگهداريدمايع شعله ورخواهدشد.
6-آبي يا بي رنگ
روي ميز يك بالن يك ليتري يانيم ليتري قرارداردكه محتوي آن يك چهارم ليترمايع بي رنگ است كه بايك سرپوش دهانه آن مسدود شده است . يك نفرآن را به دست مي گيرد. بدون اينكه آن راباز كرده و يا چيزي درون آن بريزد،فقط تكان شديد مي دهد و دوباره روي ميز مي گذارد. بلافاصله به رنگ آبي مات درمي آيدو جالب اينكه لحظه اي بعد،رنگ آن گلي شده و پس ازآن دوباره بي رنگ مي شود. اين آزمايش درعين شگفتي بسيار،بسيارساده است . ابتدا وسايل زير را تهيه كنيد:
1- 5گرم پتاسيم (هيدركسيدپتاسيم )
2- 3گرم دكستروز(گلوكز)
3- مقدارخيلي كم بلودومتيلن
4- يك بالن يك ليتري
حالا موادبالا را در250 ميلي ليترآب حل كرده و درون بالن بريزيد. اين مايع بي رنگ به نظرمي رسد. ولي وقتي آن را به شدّت هم مي زنيد،به علت تأثير هوا،روي موادتغيير رنگ حاصل شده ،ابتدابه رنگ گلي ديده شده و سپس بي رنگ مي شود.اين آزمايش را مي توايندچندين بارپشت سرهم انجام دهيداما موادپس ا زدوسه روز حساسيّت خودرا از دست مي دهند.
يادآوري: اگه متيلن دوبل و زيادباشد،آزمايش نتيجه خوبي نخواهدداشت.
7- شمع دوباره روشن مي شود
شمع روشني را در يك دست گرفته و كبريت مشتعل رادردست ديگر.شمع روشن را فوت كرده و كبريت افروخته را همان دم به فاصلة 5 الي 7 سانتي متراز فتيله و در بالاي آن نگهداريد. شمع مجدداً روشن مي شود.
به طورخيلي ساده،بخارگرم هيدروكربن از شمع بالامي آيدودراثر برخوردباشعله مشتعل مي شودوشعله آن به فتيله نيز سرايت كرده وباعث روشن شدن مجدد شمع مي شود!
راهنمايي مي شودكه اولاًبايستي شمع لااقل5 دقيقه قبل از اجراي اين آزمايش روشن باشد. ثانياً بين خاموش كردن و روشن كردن مجّدد بايستي حتي الامكان فاصله كم باشد.
8- آبي كه مشتعل مي شود
نمايش گراز روي ميزتنگ بلوري را برمي دارد . از آبي كه داخل آن است در يك ليوان ريخته و مقداري از آن را مي خورد. سپس بقيه آب را در يك ظرف حلبي كه جلواو قرار داردمي ريزد. باكمال تعجب مشاهده مي شودآب مشتعل مي شود.
وسايل ضروري براي انجام اين نمايش شگفت آور:
1- مقداري پتاسيم فلزي به اندازه يك نخود
2- 10 ميلي ليتر اتر
3- يك ظرف حلبي استوانه اي كه ارتفاعش خيلي كمتر ا زقطر آن باشد
4- يك تنگ آب
5- يك ليوان
ابتدا پتاسيم فلزي را در كاغذي پيچيده و به ته ظرف حلبي بياندازيد. سپس خيلي نزديك به اجراي نمايش با احتياط تمام اتر را توي ظرف حلبي بريزيد.به شرطي كه در اطراف محل آزمايش هيچ گونه شعله وجودنداشته باشد.با ريختن آب روي پتاسيم شعله ورشده و با آب توليدهيدروژن مي كند. به علاوه طي اين فرآيندمقدارزيادي حرارت كه باعث شعله ورشدن اترمي شود،توليدمي گردد.دليل آزمايش را بايد در اكتيو بودن پيش ا زحدّ پتاسيم و قابليت اشتعال پيش ا زاندازه اتر جستجوكرد.
يادآوري :اتربيش از حدقابل احتراق است و هنگام ريختن اترتوجه كنيدكه در اطراف محل،هيچ شعله اي وجودنداشته باشد.
9- سوختن قند
چندحبّه قندو يك قوطي كبريت روي ميز قرار دارد. اجراكنندة نمايش به تماشاچيان پيشنهاد مي كندكه با كبريت حبّه قندرا بسوزانند. احتمالاً آنها هم قبول مي كنندولي قادربه سوزاندن آن نمي شوند. اجرا كننده نمايش يك حبّه قندبرمي دارد و آن ار با كبريت مي سوزاند.
حقه كاردركجاست؟ قندي كه اجراكنندة نمايش به كار مي بردقبلاً يك وجه آن به خاكسترسيگار ماليده شده است . در اين جا اين خاكستر رل كاتاليزگر را بازي كرده و قندمي سوزد.
يادآوري : كسي نبايداز موضوع خاكسترباخبرشود. به اين منظور طرفي از حبّه را كه به خاكستر سيگار ماليده شده دور ازچشم تماشاچيان نگه داريد.
10- شعله درتوي آب!
از يك بطري دهان گشاد به كمك بك چوب پنبه سوراخدار، يك لوله باريك شيشه اي خميده خارج شده و درداخل بشرپرا زمايع واردشده است ،وقتي محتوايات داخل شيشة دهان گشادرا گرم مي كنند،درداخل بشرو توي مايع آن ،از انتهاي لولة باريك شيشه اي شعله هاي آتش متناوباً ظاهر مي شودو به سطح آب آمده و ناپديدمي شود.
براي انجا م اين آزمايش بايدظرف توليداكسيژن آماده كنيدو آن عبارت است از مخلوط كلرات پتاسيم و دي اكسيدمنگنز كه با گرم شدن اكسيژن آزادمي كنند. البته روشن ديگر تجزيه آب اكسيژنه در حضوركاتاليزگرهايي مانند K I ويادي اكسيدمنگنزاست.
وحالا وسايل اصلي براي نمايش :
1- يك گرم فسفرسفيد
2- يك بشر400 ميلي ليتري
پس از تهيه وسايل،دربشر200 ميلي ليترآب بريزيدوآن را تا70 درجه سلسيو س گرم كنيد.سپس قطعات فسفرراداخل آن بياندازيدولوله اكسيژن را داخل بشرفروببريدبه طوري كه تاته بشرچندميليلترفاصله داشته باشد.فسفرسفيدگرم وقتي بااكسيژن تماس پيداكندبلافاصله شعله ورمي شود.
يادآوري :فسفرسفيدخطرناك است وكساني كه باشيمي و آزمايش هاي آن آگاهي كافي ندارند،از اين آزمايش صرف نظر كنند.
11- كاغذمشتعل مي شود
يك ورقه كاغذروي ميز است .كمي آن طرفتريك ليوان شامل مايع بي رنگ و يك بطري محتوي كريستالهاي بنفش رنگ قرار دارد. اجراكننده نمايش كريستالها را روي كاغذريخته و آن را مچاله مي كند. سپس ا زمايع بي رنگ روي آن مي ريزد. چندثانيه بعدگلوله كاغذي آتش مي گيردوهمه را غرق درشگفتي مي سازد.براي اجراي اين نمايش وسايل زيرراتهيه كنيد:
1- چندگرم پودرپرمنگنات پتاسيم
2- چندميلي ليترگليسيرين
3- يك كاغذ كاهي معمولي يا يك برگ دستمال كاغذي
4- يك قطره چكان
5- يك بشقاب فلزي جهت سوزاندن كاغذدرآن
بعدازتهيه وسايل بالا ماننددستورالعمل گفته شده عمل مي كنيد.
يادآوري : اين آزمايش هميشه نتيجه بخش است و عمل احتراق ديريازودانجام مي گيرد.
12- شعله هاي رنگ به رنگ
شش كاسه فلزي كوچك به فاصله كمي از هم روي ميز قراردارندكه درون هريك از آنها پودرهايي وجودداردويك فتيله روي آنها ديده مي شود.
اجراكننده نمايش،باكبريت تمام فتيله هارا آتش مي زند. هركدام از پودرها باشعله هاي زيباوبه رنگ هاي مختلف آبي،سبز،سفيد،قرمز،زردوارغواني درتماشاچيان شادي ايجاد مي كند.
علاقمندان بايدوسايل زيررا تهيه كنند:
- براي شعله آبي: 1- 8گرم كلرات پتاسيم 2- 2گرم سولفورمس 3- 4گرم گوگرد 4- 2گرم كلريدجيوه 5- 1گرم اكسيدمس 6- 1گرم زغال چوب
- براي شعله سبز: 1- 12گرم نيترات باريم 2- 3گرم كلرات پتاسيم 3- 2گرم گوگرد
- براي شعله سفيد: 1- 7گرم نيترات پتاسيم 2- 1گرم سولفورآنتيموان 3- 1گرم گوگرد
- براي شعله قرمز: 1- 4گرم نيترات استرونسيوم 2- 4گرم كلرات پتاسيم 3- 2گرم زغال چوب 4- 1گرم گوگرد
- براي شعله زرد: 1- 6گرم كلرات پتاسيم 2- 2گرم اگزالات سديم 3- 2گرم زغال چوب 4- 1گرم گوگرد
- براي شعله ارغواني: 1- 4گرم سولفات مس 2- 4گرم گوگرد 3- 3گرم كلرات پتاسيم
اما براي ساخت فتيله مي توانيد نواركاغذي را بپيچيد و به صورت طناب درآوريدو در محلول غليظ نيترات پتاسيم خيس كرده پس از خشك شدن مورداستفاده قراردهيد.
13- شعله هاي باورنكردني!
توي يك بشرپودررنگي قراردارد.توي يك ليوان مايع بي رنگ ريخته شده و داخل آن يك قطره چكان وجود دارد. اجراكننده نمايش به طورساده چندقطره ا زمايع مزبور توي بشر محتوي پودرسفيدمي ريزدو بلافاصله شعله هاي آتش به هوا بلندمي شود. اما پودرسفيدرنگ شامل مقادير مساوي ا زكلرات پتاسيم و قنداست و مايع مزبوراسيدسولفوريك غليظ است . دليل اين آزمايش آبگيري ا ز قندواكسيداسيون سريع آن است كه سبب احتراق مي شود.
14- آب سبب احتراق
يك ليوان پر از آب و يك ظرف فلزي كوچك حاوي مقاديري پودر روي ميز قراردارد. اجرا كننده نمايش ابتدا مقداري از آب را مي خورد وسپس با قطره چكان چندقطره از آن را رو ي پودر مي ريزد. بلافاصله روشنايي خيره كننده اي ا زاحتراق پودر حاصل مي شودكه تماشايي است. وسايل زير را تهيه كنيد:
1- پودرآلومينيوم
2- مقداري پراكسيدسديم
3- يك قطره چكان
پس از آماده كردن وسايل بالا، ابتدا پودر آلومينيوم را در يك ظرف فلزي تقريباً به ضخامت 12 ميلي متري ريخته و روي آن كمي پراكسيدسديم تقريباً به ضخامت صحفة كاغذي معمولي بپاشيد. سپس چندقطره آب روي آن بريزيد. دليل واكنش توليداكسيژن از مخلوط آب و پراكسيدسديم و تركيب آن با آلومينيوم است .
يادآوري : 1- نورحاصل از اين آزمايش خيلي زياد و قوي است وخيلي زودهم تمام مي شود.
2-پراكسيدسديم را نبايدبراي دفعات ذخيره كردو بايد همانجا مصرف كردو يا اضافه آن را به فاضلاب ريخت.
15- دستمال مشتعلي كه آتش نمي گيرد
يك دستمال كاغذي روي ميز قراردارد. اجراكننده نمايش آن را با كبريت شعله ورمي كند. پس از مدتي شعله خاموش مي شود و دستمال اصلاً نمي سوزد.
براي انجام اين نمايش بايد مقدار مساوي از آب والكل صنعتي را باهم مخلوط كرده و دستمال را به آن آغشته كنيد. درطي انجام واكنش الكل سوخته وآب بخارمي شودومانع ا زسوختن دستمال مي شود.
16- حلقه هاي دود
آيا علاقه داريدبا اجراي يك نمايش جالب ،حلقه هاي سفيددود را كه از سطح آب طوري متوالي خارج مي شود،ببينيدوتماشاگران را غرق درشگفتي سازيد؟
پس موادزير را تهيه كنيد:
1- بالني به حجم 500 ميلي ليتر كه داراي دهانة افقي نيز باشد.(از ارلن تخليه هم مي توان استفاده كرد.)
2- چوب پنبه يك سوراخدار
3- دوقطعه لوله شيشه اي ، هركدام به طول 30 سانتي متروقطر دلخواه ودولوله پلاستيكي بهمان قطروطول
4- 200 ميلي ليترمحلول 40% هيدروكسيدپتاسيم (پتاس سوزآور)
5- سه چهارقطعه كوچك فسفر سفيد
6- يك ظرف شيشه اي يا بشربزرگ
پس ا زتهيه وسايل بالا، بالن را برپايه سواركرده و زيرش يك چراغ الكلي قراردهيد. حال يكي از لوله هارا از سوراخ چوب پنبه عبورداده و طوري درداخل بالن قراردهيدكه يك انتهاي آن با ته بالن بيش از دوميليمتر فاصله
“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  
صفحه  صفحه 6 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6 
علم و دانش

رشته صنایع شیمیایی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA