ارسالها: 6216
#21
Posted: 26 Nov 2012 16:28
برای مثال اولین باری که بعد از توافق در زمان رفت و آمد به خانه با دوستانت بیرون رفتی، ده دقیقه قبل از زمان مقرر به خانه برگردی.
و نکته ی آخر درباره ی گفت و گو:در آخرین لحظه یا مقابل دوستانت، از والدین نخواه که در تصمیم شان تجدید نظر کنند یا استثنا قایل شوند.اگر با آن ها خصوصی حرف بزنی، به نتیجه ی بهتری می رسی، چون والدینت احساس نمی کنند آن ها را تحت فشار گذاشته ای.
پیش از آن که از در بیرون بروی،
اول وظایفت را انجام بده:
گفت و گو درباره ی کارهای خانه
بسیاری از خانواده ها از فرزندشان انتظار دارند در کارهای خانه کمک کنند.این ممکن است شامل کار های کوچکی مانند تمیز کردن میز بعد از شام یا کار های بزرگی مثل تمیز کردن خانه یا کمک در خریدن وسایل مورد نیاز شود.
این انتظارات گاهی باعث ایجاد اختلاف میان دخترها و والدین شان می شود؛به خصوص اگر دختر ها احساس کنند انجام دادن کارهای خانه مانع می شود به فعالیت های اجتماعی شان برسند. راه هایی برای گفت و گو درباره ی انجام دادن کارهای خانه وجود دارد تا در نهایت انتظار ها و نیاز های والدین و دختر ها برآورده شود.
اگر انجام دادن کارهای خانه باعث مشاجره ی تو و والدینت شده است. از آن ها بخواه در این باره با هم بحث کنید. پیش از بحث، درباره ی تغییرهایی که باید در خانه ایجاد شود و وظایف معقولی که می توانی به عهده بگیری،فکر کن. این کار کمک می کند تا در گفت و گو با مامان و بابا، به آن ها نشان دهی دلت می خواهد در کارهای خانه به آن ها کمک کنی، اما در بعضی از کار ها می خواهی مسئولیت کمتری را بر عهده بگیری؛برای مثال، اگر بلافاصله بعد از کلاس ورزش، برایت سخت است که در درست کردن شام به مادرت کمک کنی،این موضوع را مطرح کن و بگو در عوض ترجیح می دهی درست کردن صبحانه را به عهده ی تو بگذارند.
اگر والدینت شکایت دارند که تو وظایفت را در خانه به خوبی انجام نمی دهی، از آن ها بپرس که دقیقا چه انتظاری از تو دارند. هر کاری را به قسمت های کوچک تری تقسیم کن و بعد ببین کدام قسمت را انجام داده یا نداده ای.
نکته هایی از زبان دختری واقعی
انجام دادن کارهای خانه:
با آن که از انجام دادن کارهای خانه بیزارم، برای آن که هنگام انجام دادن وظایفم به من خوش بگذرد، با خواهر و برادرم مسابقه می گذارم تا ببینم چه کسی زودتر کارش را انجام می دهد.
اهداف رویاهایی هستند که برای تحققشان زمان تعیین کرده ای
دایانا هانت
آیا من مجبورم با این آدم ها زندگی کنم؟
کنار آمدن با خواهر یا بردار
خواهر یا بردارت گاهی تو را به مرز جنون می رسانند!وقتی دست به وسایلت می زنند، یا بدون اجازه وارد اتاقت می شوند، یا جلوی دوستانت سر به سرت می گذارند، بی نهایت عصبی می شوی. برادر ها یا خواهر های بزرگ تر سعی می کنند رئیست باشند و دایم به تو دستور بدهند.خواهرها یا برادر های کوچک تر هم دایم وسایلت را قرض می گیرند و یا وقتی به استراحت نیاز داری و می خواهی تنها باشی، دور و برت می پلکند و دست از سرت بر نمی دارند.
یکی از عمده دلایل مشاجره ی میان خواهر ها یا بردر ها این است که آن ها نزدیک به هم و در یک خانه هستند. وقتی با دوستت دعوا می کنی، به خانه می روی و از او دور می شوی. اما وقتی با خواهر یا بردرت دعوا می کنی، تو و آن ها در یک خانه هستید و احساس می کنی هرگز از شر آن ها خلاص نخواهی شد!
چند راه برای کنار آمدن با خواهر یا برادر هایت وجود دارد:
*هنگام جر و بحث با آن ها،پیش از آن که کنترلت را از دست بدهی، از خانه بیرون برو یا به اتاق دیگری برو.
*اگر دایم سر یک موضوع با هم جر و بحث می کنید، درباره ی موضوعی که آژارت می دهد، با مامان و بابا صحبت کن. به احتمال بسیار آن ها می توانند راهنمایی ات کنند.
*حریم شخصی ات را کاملا مشخص کن.حتی اگر با خواهر یا برادرت در یک اتاق شریک هستی، فضای کوچکی را(حتی گوشه ی اتاق) به خودت اختصاص بده. به حریم شخصی خواهر یا برادرت احترام بگذار؛ فرقی نمی کند اتاق شان جدا از تو باشد یا با تو شریک باشند. اگر این کار را بکنی، آن ها نیز متقابلا به تو احترام می گذارند.
*کارهایی که باعث خراب شدن رابطه ی تو و خواهر یا برادرت می شود، انجام نده. این کار ها شامل خشونت فیزیکی(مثل پرت کردن چیزی به طرف او) فحاشی، پایبند نبودن به قول هایی که می دهی، برملا کردن راز های او و احترام نگذاشتن به حریم شخصی و وسایل او می شود.
تلاش کن رابطه ی خوبی با خواهر یا برادرت داشته باشی، ببین چه کارهایی را می توانید با هم انجام دهید. این باعث می شود خاطرات خوبی در ذهنتان باقی بماند؛ برای مثال، عکس های خانوادگی تان را با هم جمع کنید یا زیرزمین را با هم تمیز کنید تا مکان جدید و مناسبی، برای رفت و آمد داشته باشید.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#22
Posted: 26 Nov 2012 16:29
نکته هایی از زبان دختری واقعی
بهترین راه ایجاد رابطه ای مسالمت آمیز با خواهر یا برادرت:
به رغم تمام جنگ و دعواهای تان، سعی کن کاری کنی که خواهر یا برادرت خوشحال شود.این روش بسیار موثر است.
وقتی در وضعیت سختی قرار می گیری:
نقل مکان
نقل مکان به خانه ی جدید، یکی از اضطراب زا ترین تجربه های زندگی هر دختری است. عوامل بسیاری نقل مکان به خانه ی جدید را دشوار می کنند؛ برای مثال:
*ترک کردن محله ی قدیمی.
*عادت کردن به خانه و اتاق جدید.
*پیدا کردن دوستان جدید. اگر وسط سال تحصیلی به خانه ی جدید بروی، پیدا کردن دوستان جدید بی نهایت سخت می شود.
*دلتنگی برای دوستان قدیمی.
*دلتنگی برای روزهایی که در خانه ی قبلی زندگی می کردی.
*عقب یا جلو بودن از کلاس ها؛ چون ممکن است در مدرسه ی قدیمی ات شیوه ی تدریس و درس ها متفاوت از مدرسه ی جدید باشند.
نکته ی مهم:
برای نقل مکان به خانه ی جدید تجربه ای خوب و هیجان انگیز باشد به این فکر کن که چطور می توانی اتاق جدیدت را تزیین کنی اگر در اتاق قدیمی ات خیلی از وسایل کودکی ات را نگه می داشتی حالا فرصت خوبی است تا وسایل شخصی جدیدت را در اتاق بچینی
باورت بشود یانه،نقل مکان به خانه ی جدید مزیت بسیاری دارد کدام مزیت مثلا:
*فرصتی برای پیدا کردن دوستان جدید
*نزدیک تر شدن به خواهر و بردازت چون در خانه ی جدید انها اولین دوستانی هستند که داری
*فرصتی برای اشنا شدن با محله ی جدید و همسایه های جدید که انها را نمی شناسی و می توانی ان جا چیزهای جدید را کشف کنی
*یادگیری مهارت های جدید ؛مثل مهارت دوستیابی و کشف چیزهای جدیدی که درباره ی محله ی جدید باید بدانی
وقتی مامان و بابا موضوع اسباب کشی را با تو در میان می گذارند ممکن است ابتدا عصبانی شوی شاید مدتی نخواهی در این حرف بزنی اما هر وقت امادگی حرف زدن داشتی سوال هایت را از انها بپرس اولین سوال خوبی که می توانی بپرسی این است:چرا ما به خانه ی جدید می رویم؟اگر بعد از ان ارم شدی و این خبر را هضم کردی این سوال را هضم کردی این سوال را بپرسی راحت تر جواب انها را درک می کنی شاید از جوابشان خوشت نیاید اما اگر درک کنی که والدینت مجبور به این کار هستند بهتر می توانی این موضوع را بپذیری
اگر در زندگی ات به دنبال چیزهای خوب باشی احتمال ان را پیدا کنی بیش تر می شود
لاری کندریک
می توانی وارد اینترنت شوی ودرمورد محل جدید زندگی ات اطلاعات بیش تری به دست اوری چه چیزی برایت مهم است؟تیم فوتبال؟کلاس موسیقی؟مکانی برای دوچرخه سواری یا میدان بازی؟مدرسه ی جدیدت احتمالا سایتی دارد که می توانی به ان مراجعه کنی و ببینی چه امکانات فوق برنامه ای را دراختیار دانش اموزان می گذارد می توانی در اینترنت نقشه ی جدید محل زندگی ات را ببینی
اگر قرار است اول تابستان به خانه ی کنی ببین می توانی ان جا در کلاس ورزش ثبت نام کنی یا به اردو بروی یا پیش از شروع مدرسه ها راه جدیدی برای اشنایی با همسایه های جدید پیدا کنی وقتی دوستان جدیدی پیدا می کنی دیگر تابستان طولانی،و مدرسه ی جدید ترسناک نخواهد بود
یک اتفاق ناگوار:طلاق
اولین نکته ای که همه دختر ها باید در مورد طلاق بدانند بسیار ساده است:طلاق والدینت تقصیر تو نیست
طلاق ،نتیجه ی تصمیم گیری دو انسان بالغی است با هم زندگی کنند و این موضوع ربطی به بچه ها ندارد اگر والدینت از هم جدا شدند این اصلا تقصیر تو نیست حتی اگر رفتارت خیلی بد باشد باز هم نمی توانی باعث طلاق خانواده ات شوی حتی اگر رفتارت خیلی خوب باشد نمی توانی مانع طلاق والدینت شوی
وقتی برای اولین خبر طلاق والدینت را می شنوی احساس می کنی ناگهان دنیا واژگون شده است ناگهان باید به تغییر های بسیاری عادت کنی و احساس می کنی باید بین والدینت یکی را انتخاب کنی با ان که با گذشت زمان اوضاع بهتر می شود و به
وضعیت جدید عادت می کنی از والدینت بخواه که برای کنار امدن با طلاقشان به تو کمک کنند
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#23
Posted: 26 Nov 2012 16:32
چیزی که قانون اکثریت هم در برابر آن توان ایستادگی ندارد، وجدان انسان است.
هارپر لی
از والدینت بخواه که مستقیما با هم حرف بزنند، نه آن که پیغام هایشان را از طریق تو منتقل کنند. از قبل از آن ها بپرس که چه کسی قرار است حضانت تو را به عهده بگیرد یا باید کجا زندگی کنی و تعطیلات و روز تولدت را با کدام یک از آن ها خواهی گذراند. هر چه در این باره اطلاعات بیشتری داشته باشی، بیش تر احساس امنیت می کنی. از والدینت بخواه که جلوی تو درباره ی هم بدگویی نکنند.
طلاق، ابتدا تجربه ی بسیار تلخی به نظر می رسد؛ اما ممکن است در وضعیت جدید اوضاع زندگی ات بهتر شود. گرچه زندگی والدین و زندگی در دو خانه ی جداگانه، ابتدا بسیار اضطراب زا است، اما زندگی در خانه ای که دایم در آن جنگ و دعواست، اضطراب زاتر است.
موقعیت های ویژه ی خانوادگی:
خانواده های پر تنش
هر خانواده ای دچار تنش و اضطراب می شود، اما در بعضی از خانواده ها بیش تر از بقیه است؛برای مثال، بعضی از خانواده ها با مشکلاتی نظیر بی خانمانی، بی پولی و زندگی در محله ای پر از مجرم و معتاد دست و پنجه نرم می کنند.
گاهی(نه همیشه) چنین مشکلاتی عرصه را به بزرگ تر ها تنگ می کند و باعث می شود که از بچه ها غافل شوند؛ هر چند که آن ها تمام سعی و تلاششان را برای رفاه خانواده می کنند. گاهی این والدین به کمک نیاز دارند تا بتوانند پدر و مادر خوبی برای فرزندشان باشند.
متخصصان می گویند:
همیشه بزرگتری قابل اعتماد در زندگی ات هست که در صورت لزوم بتوانی از او کمک بگیری. به خاطر داشته باش که حتی اگر در خانه چنین فردی وجود ندارد، بیرون از خانه، کسانی هستند که می توانند کمکت کنند تا دختری جوان، سالم و شاد باشی.
اگر از یکی از اعضای خانواده ات می ترسی یا نیاز های مهم و اساسی ات(مثل خوراک، پوشاک و مراجعه ی به موقع به پزشک) برآورده نمی شوند، یا خانواده ات درگیر مشکلات بسیاری است، مهم است که موضوع را با کسی در میان بگذاری.مشاور یا مربی بهداشت مدرسه،معمولا افراد خوبی هستند که می توانی با آن ها حرف بزنی و از راهنمایی های شان استفاده کنی. ممکن است که کمک خواستن از دیگران کار سختی باشد، اما بسیار شجاعانه است.بچه هایی که خانواده های آرام و خوبی دارند، معمولا فاقد شجاعت و شهامت تو هستند.
اگر یکی از دوستانت در خانواده ای پرتنش زندگی می کند، در این باره با بزرگتری قابل اعتماد صحبت کن تا به او کمک کند.
تغییر در محیط پیرامون:
مدرسه،دوستان و احساسات
بسیار خوب.تا این جا در مورد موضوع مهمی صحبت کردیم بدن و خانواده و مطالبی در مورد تغییرهای جدید زندگی ات اما در مورد دوستانت و مکانی که بخش اعظمی از وقتت را در ان می گذرانی (یعنی مدرسه)و احساساتی که بر زندگی روزمره ات تاثیر می گذارد صبحت نکرده ایم نگران نباش در این فصل به این موضوع خواهیم پرداخت.
رفتن به مدرسه
ایا اولین روز مدرسه ات را به خاطر داری؟حتما نگران بودی نتوانی به موقع از دستشویی استفاده کنی یا دلت برای خانه تنگ شود یا نتوانی جدایی از خانواده ات را تحمل کنی حالا که این همه مشکلات را پشت سر گذاشتی کمی ناامید کننده است که هر سال در مدرسه با تغییرهای جدیدی مواجه شوی و طبیعی است که نگرانی ات بیش تر شود!
واقعیت این است که در مدرسه در سال اخر مقطع ابتدایی و راهنمایی وضعیت برای دخترها کمی سخت می شود اما اتفاق هیجان انگیزی هم برایشان رخ می دهد در مدرسه ازادی های بیشتری دارند مثلا می توانی بعضی از معلم ها و درس هایت را خودت انتخاب کنی حتی در کلاس های متنوعی شرکت کنی که کمکت می کند لحظات شادی داشته باشی مثل کلاس موسیقی،گذشته از این کارها می توانی با دانش اموزان جدیدی اشنا شوی در کارهای گروهی شرکت کنی و مهارتت را ارتقا دهی ئ حتی به بعضی از استعدادهایت پی ببری که تا به حال از ان ها بی اطلاع بودی پی ببری!
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#24
Posted: 26 Nov 2012 16:33
بیش تر بچه ها-حتب ممتاز ترین دانش اموزان که به راخی از عهده ی انجام دادنشان بر می ایند-گاهی نگران نمره هایشان هستند بعضی از مدارس در دوره ی دبستان برای توصیف نمره ها از عبارت هایی مثل:افرین یا صد افرین استفاده می کنند اما از دوره ی راهنمایی بعد از عبارت های عالی ، خوب، متوسط، ضعیف و..........استفاده می کنند این تغییر بچه ها را عصبی می کندولی باید به انها عادت کنی.
شاید این طور به نظر برسد که تغییر هایی که برای نمره ها به کار می رود
نقشه ای شریرانه است که بزرگ ترها و بچه ها به جان هم بیندازد اما نمره ها صرفا معیاری است که میزان یادگیری تو را نشان می دهد والدین می خواهند فرزندانشان نمره ی خوبی بگیرند چون مطمئن شوند که انها درسشان را به خوبی یاد گرفته اند اما فقط از طریق نمره می توان کسی را ارزیابی کرد
نمره ها فقط بخشی از هوش و استعداد تو را نشان می دهند بنابراین اگر برای انجام تکالیف مدرسه ات با مشکل مواجه هستی یا باید خیلی درس بخوانی تا نمره های قبولی بگیری در حالی که بچه ها به راحتی از عهده ی ان درس بر می ایند مفهمش این نیست که باهوش نیستی ایا تا به حال این جمله شنیدی؟
تلاش و تقلای زیاد برای درس خواندن و گرفتن نمره ی خوب به این معنا نییست که تو خنگ هستی و اجازه نده دیگران این چنین لقبی را به تو نسبت بدهند اگر درسی برایت اسان نیست حتما در درس دیگری استعداد داری حتی اگر خودت هنوز این را نمی دانی.
مهارت مطالعه
گر چه بعضی از دختر ها در مقایسه با بقیه دانش اموزان بهتری هستند همه ی دخترها می توانند با رغایت روش درست مطالعه نمره های خوبی بگیرند به این روش مهارت مطالعه می گویند که کمک می کند نمره های خوبی بگیری کتاب ها و کلاس ها و سایت های اموزشی می تواننداین مهارت را به بچه ها بیاموزند اما حتی بدون خواندن تمام این کتاب ها نیز می توانی با چند روش ساده مهارت مطالعه را بیاموزی.
-مهم ترین مهارت مطالعه این است که بدانی باید چه چیزی را بخوانی. به همین دلیل است که یادداشت های کوچک در دفتر یادداشت یا تقویم واقعا مفید هستند. شاید نوشتن عنوان تمام تکلیف هایی که باید انجام دهی و خط زدن آن ها بعد از اتمام شان، کاری عملی به نظر نرسد، اما گام بسیار موثری برای بهتر درس خواندن است. استفاده از فهرست کارهایی که باید انجام دهی، کمک می کند تا ذهنت فعال شود و مسایل ریاضی و جبر را بهتر حل کنی، به جای این که دایم به این فکر کنی که باید ابتدا چه درسی را بخوانی!
2-برای این که خودت را برای کلاس آماده کنی، باید پیش از شروع درس، ذهنت را درگیر آن کنی. به جای آن که دایم از همکلاسی هایت بپرسی که آیا امروز حالت موهایت بد شده است یا نه، باید نگاهی به تکلیف هایت و مبحثی که قرار است در کلاس مطرح شود، بیندازی. شاید فکر کنی:اوه نه فکر کردن درباره ی درس ریاضی قبل از شروع کلاس خیلی بده.با این حال اگر میخواهی خودت را برای شرکت در کلاس آماده کنی و درس را بهتر یاد بگیری،مهم است که نگاهی به مباحث جدید و قبلی بیندازی.
3- به دقت به درس گوش بده. گوش دادن به درس با گوش دادن به موسیقی یا توجه به برنامه ی تلویزیون کاملا فرق دارد. در حالی که معلم حرف می زند،به درس های قبل فکر کن و ببین چه طور می توانی از این درس ها در زندگی روزمره ات استفاده کنی. در بعضی از کلاس ها، باید نکته های مهم را یادداشت کنی. این کار به تمرکز ذهنت بسیار کمک می کند!
4-اگر هنگام درس خواندن نمی توانی تمرکز کنی، از ساعت مچی یا ساعت روی ماکروویو استفاده کن تا به تمرکز بیشتر ذهنت کمک کند. از درس دیکته بیزاری؟به قول خودت بد است که تا 25دقیقه جز تلفظ کلمه ها و تمرین دیکته ی آن ها، کار دیگری انجام ندهی.وقتی 25دقیقه تمام شد، بلند شو و پنج دقیقه استراحت کن و بعد سراغ درس بعدی برو. وقتی تمام درس هایت را خواندی، به خودت جایزه بده؛مثلا برنامه ی تلویزیونی مورد علاقه ات را تماشا کن.
5-دقت کن که به اندازه ی کافی بخوابی و در طول هفته، صبحانه ی مقوی بخوری. اگر در خانه مشکلی داری که نمی توانی خوب استراحت کنی یا صبحانه بخوری، موضوع را با بزرگترها در میان بگذار یا با معلم و مشاور مدرسه صحبت کن.
6-هر روز درمکان خاصی درس بخوان و سعی کن تمام وسایل مورد نیاز(مانند کاغذ و خودکار و غیره)در دسترست باشند. اگر مجبور شدی برای انجام تکلیف از کامپیوتر استفاده کنی، سعی کن وارد اینترنت نشوی تا حواست پرت نشود. هر چه باشد جست و جوی سایت های مختلف اینترنت بسیار جالب تر از حل مسایل جبر است.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#25
Posted: 26 Nov 2012 16:34
نکته هایی از زبان دختری واقعی
درباره ی مطالعه:
زمانی را برای مطالعه و درس خواندن اختصاص بده، حتی اگر از این کار بیزاری و به خاطر داشته باش که اگر خوب درس بخوانی، نمره های بهتری هم خواهی گرفت.
7-بهتر است انجام تکلیف هایت را به آخرین ساعت های روز موکول نکنی تا با اضطراب کمتری آن ها را انجام دهی. در بیش تر مواقع تکلیف هایت را به تعویق می اندازی، چون خیلی سخت به نظر می رسند. اگر این طور است، سعی کن تکلیف هایت را به بخش های کوچک تری تقسیم کنی و هر بار یکی از آن هار ا انجام دهی.
اگر می خواهی فردی موفق و برجسته باشی، متفاوت نباش، فقط موفق و برجسته باش.
مردیث وست
کنار آمدن با معلم های سخت گیر
بعضی از معلم هایی که در طول دوران تحصیلت با آن ها آشنا می شوی، بی نهایت خوب هستند. احساس می کنی آن ها خوب هستند و تو هم دوست شان داری. در کلاس چنین معلم هایی درس را آسان تر یاد می گیری، حتی اگر علاقه ی چندانی به آن درس نداشته باشی.
از طرف دیگر، دیر یا زود سر و کارت با معلم هایی می افتد که خیلی سختگیر هستند. احساس می کنی دوستت ندارند، درکت نمی کنند یا خیلی بداخلاق هستند. در حالی که این طبیعی است بعضی از معلم ها دوستت داشته باشند و بعضی خیر. اگر ارتباط با معلمت مانع می شود درس را خوب یاد بگیری، میتوانی برای حل این مشکل کارهایی انجام دهی.
*اول همه بهتر است رفتارت را تغییر بدهی ایا به موقع در کلاس حاضر می شوی؟ایا تکالیفت را انجام می دهی؟به معلمت احترام می گذاری؟وقتی مطلبی را درک نمیکنی از معلمت سوال می پرسی؟اگر پاسخت به همه ی این سوال ها منفی است پس قبل از هر چی رفتارت را تغییر بده
*اگر رفتار خاصی باعث عصبانیت معلمت می شود کافی است این را انجام ندهی
*اگر میخواهی موضوعی را با معلمت درمیان بگذاری این کار را بعد از کلاس انجام بده بیش تر معلم ها ترجیح می دهند خصوصی با دانش اموزان صحبت کنند تا در مقابل کلاس
*گاهی عاملی باعث می شود با معلمت مشکل پیدا کنی این است که او درسی را که تدریس می کند دوست نداری یا خواندن این درس برایت خیلی سخت است اگر این طور است به معلمت بگو تمام تلاشت را می کنی تا در ان موفق شوی
*مشکلت را با بزرگ تری قابل اعتماد در میان بگذار والدین می توانند کمک کنند تا با هم به دیدن معلمت بروید و درباره ی مشکل حرف بزنی .
نکته ی مهم:
اگر از درس خاصی بیزاری، از هم کلاسی ات بپرس چطور از خواند آن لذت می برد.
این کار کمک می کند تا با دید متفاوتی به آن درس نگاه کنی و از دختری که عاشق علم و دانش است، چیز های جدید و مفیدی یاد بگیری!
در نهایت در چنین وضعیتی، مهم است بدانی که حتی اگر ارتباط خوبی با معلمت نداری، کسی مقصر نیست. تو بعضی معلم ها را بیش تر از بقیه دوست داری همان طور که بعضی از آدم ها را بیشتر از بقیه دوست داری. شاید برایت سخت باشد، اما این نکته ی مهم و با ارزش را به خاطر بسپار که تو مجبور نیستی معلمت را دوست داشته باشی تا در درس او نمره ی قبولی بگیری.
تو و فعالیت های فوق برنامه
در کل، هر چه بزرگتر می شوی، قبل و بعد از مدرسه، در فعالیت های سازمان یافته تری شرکت می کن.ممکن است این امکانات را در مدرسه در اختیارت بگذارند یا هر سازمان و نهاد دیگری. مثل سازمان ملی نوجوان ها، مراکز تفریحی یا کتاب خانه ی محل. با شرکت در این فعالیت ها، چیز های جدیدی می آموزی، مهادت های جدیدی را تمرین می کنی.با دوستان جدیدی آشنا می شوی و کار گروهی را یاد می گیری.
اگر نمی توانی سرنوشتت را تغییر دهی، نگرشت را تغییر بده.
ایمی تن
مهم است به خاطر داشته باشی که با آن که هنوز بچه ای(یا در مرحله ی بین کوچکی و بزرگسالی قرار داری)، زمان ارزش بسیاری برایت دارد. اگر می خواهی در فعالیت های فوق برنامه شرکت کنی، آن هایی را انتخاب کن که مورد علاقه ات هستند.البته هر فعالیتی که در آن شرکت می کنی ممکن است ویژگی هایی داشته باشد که مورد پسندت نیست. کسی از تو انتظار ندارد که از خوشحالی بالا و پایین بپری یا دور زمین بسکتبال بدوی تا خودت را برای بازی گرم کنی.وقتی قرار است کنسرت زمستانی مدرسه اجرا شود، شاید دلت نخواهد در تمرین گروه موسیقی شرکت کنی.اگر واقعا هیچ لذتی از شرکت در گروه بسکتبال و تمرین موسیقی کر نمی بری،بهتر است این فعالیت ها را کنار بگذاری.
در این جا به نکته هایی اشاره می کنیم که شرکت در فعالیت های فوق برنامه را برایت لذت بخش تر می کنند.
*مراقب خودت باش اکر آسیب ببینی، از لذت و تفریح محروم می شوی.از تجهیزات محافظتی استفاده کن.(به خصوص هنگام ورزش کردن به آن ها نیاز داری،مسلما برای درست کردن روزنامه دیواری مدرسه به آن ها نیاز نخواهی داشت.)
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#26
Posted: 26 Nov 2012 16:34
پیش از شروع هر ورزشی که به فعالیت فیزیکی نیاز دارد، بدنت را گرم کن. از قوانینی که برای حفظ امنیت تعیین شده اند، پیروی کن.اگر مصدوم شدی فورا دست نگه دار و یکی از بزرگتر ها را خبر کن.
*هم در فعالیت هایی شرکت کن که پرتحرک هستند و هم به سرگرمی هایی مشغول شو که به قدرت فکر، بیش از قدرت بدنی نیاز دارند.وقت آن است که فعالیت های مختلف را امتحان کنی تا خودت را بهتر بشناسی.
* این فعالیت ها را زیاد جدی نگیر. شرکت در فعالیت های سازمان یافته و فوق برنامه راه خوبی است تا خودت را بهتر بشناسی،نظم و انضباط فردی را یاد بگیری و حتی وقتی حال و حوصله نداری، بهترین عملکرد را از خودت نشان دهی. با این حال اگر به جای لذت بردن از فعالیت های فوق برنامه، به دنبال موفقیت و برنده شدن هستی، از تجربه های خوبی محروم خواهی شد. در زندگی خیلی چیز ها تو را تحت فشار قرار می دهند؛پس تو دیگر به آن ها دامن نزن!
* انجام تکلیف های مدرسه ات را در الویت قرار بده. معلم ها می گویند که شرکت در فعالیت های فوق برنامه باعث افت تحصیلی و خستگی بچه ها می شود.اگر می خواهی در بزرگسالی فرد مفیدی باشی و شغل خوبی پیدا کنی، بهترین کار این است که بعد از انجام دادن تکلیف های مدرسه ات در فعالیت هایی شرکت کنی که در آینده به شغل مورد علاقه ات کمک می کنند.
با شرکت در فعالیت های فوق برنامه به فکر انتخاب شغل آینده ات باش، اما برای تصمیم گیری عجله نکن.اگر می خواهی دکتر یا پرستار شوی وقتی به قدر کافی بزرگ شدی داوطلبانه در بیمارستان محل مشغول به کار شو.
تو قدرت انجام دادن هر کاری را داری.
تو مانند عصایی جادویی هستی.
لورا شلسینگر
شاید بعد از تجره ی کار در بیمارستان به این نتیجه برسی :وای من عاشق این شغلم یا خدایا واقعا نمی توانم بوی بیمارستان را تحمل کنم در عین حال از ان جایی که نمی توانی در 13 سال بوی بد بیمارستان را تحمل کنی مفهموش این نیست که وقتی به سن دانشگاه رسیدی نیز همین نظر را خواهی داشت گذشت زمان خیلی چیزها را تغییر می دهد
*وقتی می خواهی یکی از فعالیت های فوق برنامه را انتخاب کنی به توانایی هایت توجه کن مجبور نیستی در ورزش بهترین باشی تا در بین دوستانت به محبوبیت برسی ایا بهتر نیست به گروه روزنامه نگاری مدرسه بپیوندی برای سالنامه ی مدرسه،عکس بگیری ، عضو گروه سرود شوی یا حتی به تیم شطرنج مدرسه ملحق شوی؟
هیچ چیز بهتر از این نیست که دوست خوبی باشی.
کاترین هاتوی
در زندگی ات،زمانی را برای استراحت در نظر بگیر،بودن در کنار دوستان و تفریح کردن با انها بخش مهمی از فرایند رشد و بلوغ است هر کسی-به جز نوجوان-فارغ از فشارهایی که فعالیت مدرسه بر ان تحمیل می کند به فرصتی برای ستراحت و تفریح نیاز دارند.
هیچ کس به من نگفت که این روزها چگونه خواهد بود
گروه دوستان:
چوب و سنگ ممکن است استخوان هایم را بشکند اما هرگز اسیبی به من نخواهد زد
این حرفی است که گاهی والدین به زبان می اورند و دخترها می دانند که حقیقت ندارد
اگر صبح یک روز بیدار شوی و ببینی پیوستن به گروه ی بچه های مدرسه ان قدر که قبلا فکر می کردی،هیجان انگیز نباشد چه؟پایان دوره ی ابتدایی و اغاز دوره ی راهنمایی،زمانی است که بچه ها در مدرسه گروه تشکیل می دهند.
در این سن،معمولا دخترها با هم گروه تشکیل می دهند که علایق مشترکیدارند گروه دوستان همیشه با هم هستندو کارهای مشترکی انجام می دهند(مثل جمع اوری کتاب های طنزیا اسکیت بازی)
در بعضی از این گروه ها بچه ها به اعضای سایر گروه اجازه ی شرکت در بعضی از فعالیت ها را نمی دهند در این نتیجه بچه ها بی نهایت تحت فشار هستند
معدود دخترهای هستند که در دبیرستان تحت فشار بچه های قلدر و زورگوی مدرسه نباشند بسیار مهم است که به خاطر داشته باشی که بعضی از دخترهای شرورو بد ذات ممکن است دخترهای دیگر را دست بیندازند یا مانع ورود انها به گروه های خودشان شوند در این سن هر دختری ممکن اشت احساس نا امنی کند اما شرورترین دخترهای مدرسه ان هایی هستند که بیش از دیگران احساس نا امنی می کنند و با ازار و اذیت بچه های دیگر،حس نا امنی خود را پنهان کنند
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#27
Posted: 26 Nov 2012 16:36
- نکته هایی از زبان دختر واقعی
کنار امدن با گروه دوستان و دخترهای شرور:
دخترهای شرور و بد ذات را نادیده بگیر .ان ها احمق هستند. اگر کتاب هایی که در مورد این بچه ها نوشته شده است را بخوانی احساس بهتری پیدا کنی و متوجه می شوی انها هیچ محبوبیتی در مدرسه ندارند.
نمی دانستی این موضوع کمکت می کند درست است؟به خصوص وقتی بزرگ ترها به تو توصیه می کنند:اونا را نادیده بگیر. اگر بفهمن نمی تونن با کارهایشان تو را ازار بدهند دست از سرت بر می دارن شاید حرفشان درست باشد اما مسلکما برای تو سخت است توهین و تحقیر های بچه های شرور را را تحمل کنی تحقیقات علمی بسیاری نسبت به ازار و اذیت های بعضی از دخترها به دختران دیگر انجام شده است.
تحقیقات نشان می دهد که دو کار به دخترها کمک می کند تا از ازار و اذیت همکلاسی های شروردر امان باشند اول،خودشان را سرزنش نکنند که مورد ازار و اذیت دیگران قرار می گیرد و دوم از حمایت دوستانشان استفاده کنند
فشار همسالان
ازار و اذیت دخترهای شرور گاهی به جایی می رسد که سایر دخترها را تحت فشار قرار می دهند فشار همسالان فقط این نیست که بعضی از بچه ها در گروهی جمع می شوند و هم دیگر را مجبور به کاری می کنند فشار همسالان بسیار جدی تر است
نکته هایی از زبان دختر واقعی
اگر کسی تو را همان طور که هستی نپذیرفت چه باید کنی :
او را نادیده بگیر فقط به دلیل اینکه دیگران تو را همانطور مه هستی دوست ندارند ،خودت تغییر نده.
بسیاری از تصمیم هایی که هر روز می گیری ممکن است تحت تاثیر حرف های هم کلاسی هایت و کارهای ان ها باشد برای مثال،قبل از این که لباس بپوشی فکر می کنی که انها چطور لباس پوشیند امیدوارم در لباس پ.شیدن سلیقه و راحتی خودت را هم در نظر بگیری اما به هر حال،پیش از انجام دادن هرکاری به خیلی چیزها فکر میکنی از جمله به اینکه نظر دوستانت در این باره چیست؟
برای همین بزرگتر ها همیشه به تو یادآوری می کنند که چقدر انتخاب دوست در زندگی ات مهم است. رفتار، گفتار، و طرز لباس پوشیدن و وضعیت تحصیلی ات تاثیر می گذارد. در واقع تو از آن ها تقلید می کنی.
بنابراین برای این که مطمئن شوی دوستانت تاثیر مخربی در زندگی ات نخواهند داشت. در انتخاب آن ها باید دقت کنی برای مقابله با فار همسالان کارهای دیگری هم می توانی انجام دهی؛ برای مثال:
*اگر پیش بینی می کنی در موقعیتی خاص ممکن است همسالانت تو را تحت فشار قرار دهند تا برخلاف میلت کاری را انجام دهی فورا به فکر یک راه حل باش.شاید بد نباشد از یکی از دوستانت بخواهی به تو کمک کند و تو را از این مخمصه نجات دهد.
نکته ی مهم:
وقتی کسی تو را دست می اندازد بهترین راه برای آن که خودت را سرزنش نکنی این است که به ویژگی های مثبت و فضایل فردی ات توجه کنی.استعداد ها و مهارت هایت را کضف و آن ها را تقویت کن.این ار کمک بسیاری به تو می کند و باعث می شود که نسبت به خودت مثبت اندیش باشی.
*سعی کن با دوستانت باشی. هیچ وقت تنها نمان. اگر می دانی برایت سخت است که به تعدادی از همکلاسی هایت که می خواهند نظم کلاس را به بزنند نه بگویی با دوست دیگری که او هم مثل تو تحت فشار است صحبت کن. با هم به توافق برسید و راه حلی برای مقابله با این فشار ها پیدا کنید.
*تو مجبور نیستی پاسخ گوی تصمیم هایت باشی،گاهی فقط کافی است بگویی"نه متشکرم"هیچ رفتاری تاثیر گذار تر از لحن قاطعانه و مصمم نیست.
اگر "نه"گفتن برایت سخت است نتیجه ی این کار را به خودت یادآوری کن؛برای مثال وقتی پیشنهاد نادرستی به تو می دهند و تو آن را رد می کنی، زندگی سالم تر و شاد تری خواهی داشت.
و در آخر به خاطر داشته باش که بزرگ تر ها نیز تحت فشار همسالان شان هستند.بنابراین این را بدان که ممکن است کنار آمدن با این موضوع سخت به نظر برسد اما در آینده به نفعت خواهد بود.
مهارت های دوستیابی
اگر گروه دوستان صمیمی یکی از عواملی است که به تو کمک می کند در دوره ی راهنمایی با سختی ها راحت تر کنار بیایی ارزشش را دارد که به ویژگی های دوستی صمیمی فکر کنی.شاید ویژگی های زیر برایت مهم باشند:
*قابل اعتماد بودن:اگر دوستت قول می دهد کاری انجام دهد حتما آن را انجام دهد حتی اگر برایش سخت باشد.
*راز دار باشد چند بار از مادربزرگت شنیده ای:"اگر کسی درباره ی کس دیگه ای باهات حرف زد مطمئن باش وقتی تو نیستی اونا درباره ی تو هم حرف می زنن؟"متاسفانه این حقیقت دارد.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#28
Posted: 26 Nov 2012 16:37
متخصصان می گویند:
با همکلاسی هایت رفتار دوستانه ای داشته باش.حتی اگر آن ها با تو خوب رفتار نمی کنند. این رفتار به تو کمک می کند تا سریع تر دوستان خوبی پیدا کنی، چون آدم های خوش اخلاق به دنبال افراد دوست داشتی هستند.
*حتی در موقعیت های سخت هم کنارت باشد.
*تو را برخلاف فکرت وادار به کاری نکند.(کار هایی که با ارزش ها و باور های فردی ات تناقص دارند.)
*به راحتی بتوانی افکار و احساساتت را با او در میان بگذاری.
*شنونده ی خوبی باشد.
*برای تو وقت بگذارد.
*قابل پیش بینی باشد.نمی توان افکار هیچ کس را دقیقا حدس زد، اما بهتر است با کسانی دوست باشی که بهتر می توانند خودشان را کنترل کنند و رفتارشان قابل پیش بینی است.
*شوخ طبع باشد.(در کنار او لحظه های شاد و مفرحی داشته باشی.)
نکته هایی از زبان دختری واقعی
مهم ترین ویژگی یک دوست خوب:
غیبت نکردن مهم ترین ویژگی یک دوست خوب است.والدینت می گویند اگر کسی با تو درباره ی کس دیگری حرف بزند حتما پشت سر تو هم حرف می زند و این حقیقت دارد.
وقتی این فهرست را خواندی و نظر ها و افکار خودت را به آن افزودی، متوجه می شوی که بچه های شرور و مشهور مدرسه فاقد بسیاری از این ویژگی ها هستندوداشتن دوست-منظور دوست خوب است-با عضویت در گروه بچه های شرور یا مشهور مدرسه، کاملا فرق دارد.
وقتی متوجه شدی که باید دنبال چه دوستی باشی، آسان تر می توانی دوست مورد نظرت را پیدا کنی و از بچه های شرور مدرسه فاصله بگیری.
نکته هایی از زبان دختری واقعی
اگر با دوستت دعوا و قهر کردی، چه باید بکنی:
با هیچ یک از دوستانت از او بدبگویی نکن. حتی اگر فکر می کنی با این کار حالت بهتر می شود، این کار را انجام نده. مطمئن باش پشیمان می شوی.
در مدرسه بگرد و دنبال بچه هایی به ویژه گی باش اما فقط به محیط مدرسه اکتفا نکن تو می توانی در تیم های ورزشی ، بین اقوام و همسایه هایا در پارک یا هر جای دیگر دوست پیدا کنی!
دخترها گاهی از خود می پرسند که برای رفتن با دوستان شان باید چه قوانینی را رعایت کنند بعد از یادگیری مهارت دوستیابی و پیدا کردن دوست مورد نظرت باید با توجه به قوانین خانواده خودت و او،باهم بیرون بروید،اما قبل از هرکاری، باید روابط دوستانه و صمیمانه ای با دوستت برقرار کنی تا در کنار او راحت باشی
نکته مهم:
اگر ذاتا خجالتی هستی پیدا کردن دوستان جدید برایت سخت خواهد بود اما این نکته را به خاطر داشته باش که اگر شنونده ی خوبی باشی بی ان که مجبور باشی قدم اول را در دوستی برداری دوستان خخوبی خواهی کرد لبخند زدن به هم کلاسی هایت وگشاده رویی و خوش اخلاقی هم راه گفت و گو را باز می کند.
اگر در ابتدای دوستی برایت سخت است که با دوست جدیدت حرف بزنی یا بیرون بروی سعی کن همراه با سایر دوستانت بیرون بروی ، مثلا با هم جمع شوید و به سینما بروید یکی از بهترین راهای ارتباط و حفظ راهای ان تقویت این است که وقتی احساسات دوستت را جریحه دارمی کنی از او عذر خواهی کن بهتر است نگویی متاسفم اما.....و توضح دهی که او نیز تقصیر دهداین عذر خواهی بی فایده است !فقط باعث می شود جر و بحث تان ادامه یابد!
عاملی دیگری که به حفظ رابطه ی دوستی کمک می کند این است که اختلافات تان بیشتر شود درباره ی انها حرف بزنید و رفع شان بکنید اگر دوستت یکی از وسایلت را قرض گرفته و در زمانی که قول داده ان را پس نداده است بهتر است هر چه زود تر این موضوع را به یادا وری کنی و صبر نکنیتا زمان بگذرد و از عصبانیت منفجر شوی ممکن است او حتی نداند که این موضوع ناراحتت کرده است.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
ارسالها: 6216
#29
Posted: 26 Nov 2012 16:39
احســــــــــــــاسات
وقتی هر روز شاهد هستی که بدن و کل زندگی ات در حال تغییر و تحول است بدیهی است که احساسات مختلفی را تجربه کنی مهم است به خاطر داشته باشی که احساساتت درستت یا نادرست نیستند فقط احساس هستند برای مثال اصلا بد نیست که از چیزی عصبانی بشوی واقعیت این است که احساس عصبانیت درباره ی این موقع یا خودت پیامی به تو می دهد شاید لازم باشد خودت ان موقعیت خاص را تغییر بدهی (البته اگر بتوانی)یا شاید لازم باشد دیدگاهت را درمورد ان موقعیت تغییر دهی اگر نمی خواهی بار دیگر عصبانی شوی . مشکل ما با این هجمه ی احساسات شدید وقتی به وجود می اید که باعث می شود به خودمان یا دیگران اسیب بزنیم برای مثال اگر برادر کوچکت مسواکت را برداشته تا با ان ماشین اسباب بازی اش را بچسباند چسب بزند،طبیعی است که خیلی عصبانی شوی در ان لحظه شاید دلت بخواهد با مسواک کف دستشویی را بشوری اما مطمئن باش اگر موضوع را با یکی از بزرگ ترها در میان بگذاری راحت تر می توانی این مشکل را حل کنی.
نکته از زبان دختر واقعی
نکته ای درباره ی دوست خوب:
این بسیار طبیعی است که دنبال دوست صمیمی و خوب باشی.یکی از ویژگی های دوست خوب این است که غیبت نمی کندو برخلاف سایر دخترها می توانی تمام روز در کنار او بشینی و با او حرف بزنی چون شنونده ی خوبی است
در این مواقع برای کنترل احساسات شدیدت و اتخاذ بهترین تصمیم باید انرژی فیزیکی و احساسی ای که وجودت را پر کرده است تخلیه کنی بعد می توانی بی ان که واکنش بدی نشان دهی رفتار مقعولانه ای داشته باشی
یکی از راه کارهایی که دخترها برای خلاص شدن از شر احساسات شان به کار می برند این است که با دوست صمیمی شان حرف می زنند می دانستی که اگر شنونده ی خوبی باشی، می توانی به دوست صمیمی ات کمک کنی و او هم متقابلا می تواند به تو کمک کند؟ اگر می خواهی دوستت به حرف های تو توجه کند، اما حواسش جای دیگری است. به او بگو:"یه چیزی هست که دلم می خواهد درباره اش با تو حرف بزنم. می شه تلویزیون رو خاموش کنی و با هم جدی حرف بزنیم؟"
یا اگر دوستی داری که همیشه به جای آن که به حرفهایت گوش دهد نصیحتت می کند، به او بگو:"من واقعا ازت ممنونم که می خوای به من کمک کنی اما من الان بیشتر به یه گوش شنوا احتیاج دارم و دلم می خواد احساساتمو تخلیه کنم."و اگر می خواهی دوستت تو را نصیحت کند این را روراست و بی پرده به او بگو!
همچنین می توانی احساساتت را بنویسی می توانی احساساتت را در دفتر یادداشت کنی بنویس و زیر تشکت بگذاری یا ان را درفیلی از کامپیوترت ذخیره کنی و برای ان رمز بگذاری می توانی یک دفتر خاطراتت بخری و اتفاقات روز را در ان یادداشت کنی نه تنها نوشتن خاطرات بخری و اتفاقات روز را در ان یادداشت کنی نه تنها نوشتن خاطرات به تو کمک می کند از شر احساسات شدیدت خلاص شوی و پیش از هر تصمیم گیری ارامشت را بدست اوری بلکه با این کار می توانی به عقب برگردی و اتفاق های گذشته را مرور کنی
فعالیت بدنی هم در تخلیه احساسات بی نهایت موثر است پیاده روی تند ، نه تنها کمک می کند دقایقی از موقعیتی که باعث عصبانیت شده است دور شوی،بلکه وقتی برمیگردی خانه احساسات بهتری خواهید داشت!
و سخن اخر.......
تو دیگر به سن بلوغ رسیده ای و بزرگ شده ای البته باز هم بزرگ تر خواهی شد و فرایند رشدت ادامه دارد شاید این دوره از زندگی ات سخت باشد
اما هیجان انگیز نیز هست و هر وقت احساس اشفتگی کردی به خاطر داشته باش که این دوره را باید مثل دوره های دیگر زندگی ات پشت سر بگذرانی تو در اینده زنی فوق العاده خواهی شد بنابراین فراموش نمی کن که هر روز نوجوانی ات را جشن بگیری و خوشحال باشی!
پایان
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....