انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 8 از 16:  « پیشین  1  ...  7  8  9  ...  15  16  پسین »

News of Cars | آخرین اخبار و مقاله ها در مورد خودروهای داخل ایران و جهان


مرد

 
هر آنچه که باید در مورد خودروهای هیدروژنی بدانید

پس از خودروهای هیبریدی و الکتریکی، پیشگامان خودروسازی جهان درصدد عرضه‌ی تجاری اتومبیل‌های مبتنی بر سوخت هیدروژنی هستند. تویوتا و هوندا اولین محصولات هیدروژنی خود را امسال و سال آتی روانه‌ی بازار خواهند کرد و انتظار می‌رود باقی خودروسازان نیز به جمع آن‌ها بپیوندند. در ادامه به بررسی ساختار و جزئیات مرتبط با این خودروها خواهیم پرداخت.
براساس اعلام تویوتا، بزرگ‌ترین خودروساز حال حاضر جهان برای عرضه‌ی تجاری اولین خودروی هیدروژنی خود بصورت تجاری در سال ۲۰۱۵ میلادی برنامه‌ریزی کرده است. میرای با قیمت ۵۷٫۵۰۰ دلار در اختیار خریداران قرار خواهد گرفت. همچنین هوندا، به‌عنوان دیگر خودروساز شناخته شده‌ی ژاپن، برای عرضه‌ی خودروی هیدروژنی خود در سال ۲۰۱۶ میلادی برنامه‌ریزی کرده است. اما چرا خودروسازان با وجود انواع خودروهای هیبریدی و الکتریکی در پی تولید خودروهای هیدروژنی هستند؟ برای استفاده از خودروهای الکتریکی چون تسلا، باید کاربران ساعت‌ها وقت صرف شارژ شدن کامل خودروی خود کنند، در حالی که سوخت‌گیری خودروهای هیدروژنی کمتر از پنج دقیقه طول می‌کشد. تنها راهکاری که امکان تامین انرژی‌های خودروهای الکتریکی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن میسر می‌کند، تعویض باتری‌ها است که با توجه به قیمت بالای این باتری‌ها، چندان عاقلانه نیست. شاید از خود بپرسید که چرا با وجود این امکانات هنوز خودروهای هیدروژنی بصورت تجاری و گسترده در خیابان‌ها قابل مشاهده نیستند؟ عوامل متعددی در این باره دخیل است که می‌توان از جمله‌ی آن به بهره‌وری، آلودگی هوا، سیاست و انرژی اشاره کرد.


خودروی هیدروژنی چیست؟




خودروهای پیل سوختی به اتومبیل‌هایی اطلاق می‌شود که باتری مورد استفاده در آن‌ها هیدروژن/اکسیژن است. برخلاف باتری‌های معمول مورد استفاده، باتری‌های هیدروژنی ساختار بسته‌‌ی مملو از مواد شیمیایی ندارند، بلکه می‌توان آن‌ها را با گاز هیدروژن شارژ کرد. شماری از باتری‌ها علاوه بر هیدروژن توانایی کار با گازهای دیگر، نظیر متان و بنزین را دارند، اما این موارد در کاربردهای محدود صنعتی چون نیروگاه‌ها یا لیفتراک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.
همچون باتری‌های معمول مورد استفاده، باتری‌های سوختی نیز از وجود آند، کاتد و الکترولیت بهره می‌برند. اغلب خودروهای هیدروژنی تولید شده همچون تویوتا میرای و هوندا اف‌سی‌ایکس کلاریتی، از باتری‌های سوختی با الکترولیت پلیمری بهره می‌برند. این نوع باتری‌ها که اصطلاحا Polymer Exchange Membrance Fuel Cell یا به اختصار PEMFC نام گرفته‌اند، برای استفاده در انواع وسایل نقلیه توسعه یافته‌اند. در این پیل‌های سوختی، هیدروژن با فشار از درون کاتالیزور پلاتینیوم عبور می‌کند که با عبور از این مرحله دو یون و دو الکترون به دست می‌آید. الکترون‌های حاصل در فرآیند نیرو بخشیدن به موتور الکتریکی خودرو مورد استفاده قرار می‌گیرند و یون‌های حاصل نیز با اکسیژن ترکیب شده و در نتیجه بخار آب از اگزوز خودرو خارج می‌شود. پیل‌های سوختی PEMFC به اندازه‌ای در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا انرژی مورد نیاز برای تامین نیروی الکتریکی مورد نیاز خودرو تامین شود.
در حال حاضر کدامیک از خودروسازان مطرح جهان در اتومبیل‌های هیدروژنی تولید کرده‌اند؟ هیوندای نمونه‌ای از توسان را در تابستان سال جاری میلادی بصورت لیزینگ و با یک قرارداد سه ساله با پرداخت ۴۹۹ دلار در ماه روانه‌ی بازار کرده است. غول خودروسازی کره‌ی جنوبی برای فروش ۶۰ هیوندای توسان هیدروژنی در جنوب کالیفرنیا برنامه‌ریزی کرده است. تویوتا برای فروش میرای به قیمت ۵۷٫۵۰۰ دلار در سال ۲۰۱۶ برنامه‌ریزی کرده است. هوندا هم وعده‌ی عرضه‌ی خودروی هیدروژنی خود را در سال ۲۰۱۶ میلادی داده است. باواریایی‌ها اعلام کرده‌اند که در آینده‌ی نزدیک نسخه‌ی بی‌ام‌دبلیو هیدوژنی را معرفی خواهند کرد. این خودروساز آلمانی با تویوتا برای اشتراک‌گذاری فناوری‌های مورد استفاده به توافق رسیده است. سایر خودروسازان مطرح دنیا چون جنرال‌موتورز در حال آزمایش خودروهای هیدروژنی هستند.


هیدروژن مورد نیاز در کجا تولید خواهد شد؟
در صورتی که هدف از تولید خودروهای هیدروژنی ایجاد یک چرخه‌ی سبز و بدون تولید آلودگی است، هیدروژن مورد نیاز نیز باید از راه‌هایی تولید شود که آلودگی را به محیط زیست تحمیل نکند. اما تولید هیدروژن فرآیند بسیار سختی دارد. بهترین راه برای به دست آوردن گاز هیدروژن استفاده از الکترولیز برای جدا کردن هیدروژن و اکسیژن در آب است. این روش اصلا بهینه نیست و هزینه‌ی مورد نیاز برای تولید هر کیلوگرم هیدروژن در بهینه‌ترین حالت ۲.۵ دلار است.
تغییر ساختار گاز طبیعی راهکار دیگری است که می‌توان برای تولید هیدروژن از آن استفاده کرد، اما نکته‌ی منفی این روش تولید آلودگی است. در این روش دمای بخار آب در حدود ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد افزایش می‌یابد و در این مرحله بخار با گاز متان مخلوط می‌شود که نتیجه‌ی آن تولید مونوکسید کربن و هیدروژن در کنار مقدار کمی دی‌اکسید کربن است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد از هیدروژن تولید شده در آمریکا به این روش به دست می‌آید.


چگونه می‌توان هیدروژن مورد نیاز خودروهای هیدروژنی را تهیه کرد؟




خودروهای هیدروژنی همچون سایر خودروها برای تامین انرژی مورد نیاز خود به وجود ایستگاه‌هایی در فواصل مشخص نیازمند هستند، اما در حال حاضر ایستگاه‌های عرضه‌ی هیدروژن بسیار کم بوده و فاصله‌ی زیادی با هم دارند. از جمله‌ی دلایل عمده‌ای که باعث کمبود ایستگاه‌های عرضه‌ی هیدروژن شده می‌توان به عدم تقاضا و همچنین گران بودن تاسیس چنین ایستگاه‌هایی اشاره کرد. ساخت ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی هزینه‌ای چند ده هزار دلاری داشته و ساخت هر ایستگاه مخصوص برای شارژ تسلا نیز ۳۰۰٫۰۰۰ دلار هزینه دارد. اما ایستگاه‌های تامین هیدروژن به دلیل چالش‌های انتقال هیدروژن مایع، هزینه‌ای یک تا دو میلیون دلاری را در بر دارند. در حال حاضر ۵۰ ایستگاه شارژ در کل ایالت متحده‌ی آمریکا موجود است که ۲۲ عدد از آن‌ها در ایالت کالیفرنیا قرار دارند.
اما چرا تجهیزات مورد نیاز برای نگهداری هیدروژن مایع هزینه‌ی بالایی دارد؟ اصلی‌ترین تانکری که برای نگهداری هیدروژن مورد استفاده قرار می‌گیرد ظرفیت ۳۸٫۰۰۰ لیتر هیدروژن مایع را دارد که باید در دمای ۲۵۰ درجه زیر صفر نگهداری شود. برخلاف بنزین و گازوئیل، مخازن نگهداری هیدروژن مایع را نمی‌توان زیر زمین دفع کرد. این مخازن باید در روی زمین و دور از پمپ‌‌ها قرار گیرند. هیدروژن موجود در این مخزن باید در مرحله‌ی بعدی وارد برج‌های فشرده ساز شده و پس از فشرده سازی به مخازن کوچک‌تر انتقال یابند.
برای سوخت‌گیری خودروهای هیدروژنی ابتدا باید رابط اول را برای اندازه‌گیری هیدروژن مورد نیاز به محل مورد نظر روی خودرو متصل کرد. پس از اندازه‌گیری میزان هیدروژن مورد نیاز برای سخت‌گیری، نازل هیدروژن به محل مورد نظر متصل می‌شود که توسط قفل مخصوص به ورودی باک وصل می‌شود. میزان فشار هیدروژن ورودی بستگی به خودروی مورد نظر دارد، اما شماری از خودروها هیدروژن را با هر دو فشار ۳۵۰ و ۷۰۰ بار می‌پذیرند.
خریداران خودروهای هیدروژنی هیوندای و تویوتا می‌توانند تا سه سال از هزینه‌ی هیدروژن مورد نیاز خودروهای خود آسوده خاطر باشند، چراکه این دو کمپانی تا سه سال هیدروژن مورد نیاز خودروهای خود را تامین می‌کنند. تویوتا در نظر دارد تا تعداد ایستگاه‌های هیدروژن را در آمریکا افزایش دهد، بطوریکه این کمپانی ژاپنی برای ساخت ۱۹ ایستگاه در ایالت کالیفرنیا و ۱۲ ایستگاه دیگر در مسیر نیویورک تا جزیره‌ی رود برنامه‌ریزی کرده است. ایالت کالیفرنیا نیز برای احداث ایستگاه‌های هیدروژن بودجه‌ای ۲۰۰ میلیون دلاری اختصاص داده و برای افزایش تعداد این ایستگاه‌ها به ۴۰ عدد تا سال ۲۰۱۶ برنامه‌ریزی کرده است. سایر ایالت‌های آمریکا نیز برای احداث ایستگاه‌های شارژ هیدروژن برنامه‌های مشابهی را تدوین کرده‌اند.


مزیت خودروهای هیدروژنی در مقایسه با سایر خودروهای پاک چیست؟
خودروهای هیبریدی اخیرا توسط یکی از نمایندگی‌های خودروهای ژاپنی وارد کشور شده‌اند و همچنین در مناطق آزاد نیز می‌توان شماری محدود از این خودروها را مشاهده کرد. خوشبختانه بر خلاف سال‌های گذشته دولت برای حمایت از خرید این خودروها، سود بازرگانی واردات خودروهای هیبریدی را به صفر کاهش داده است. خودروهای هیبریدی در مقایسه با نمونه‌های بنزینی، هزینه‌ی پایین‌تری را برای تامین سوخت به خریدار تحمیل می‌کنند. از نظر آلودگی نیز این خودورها بسیار خوب عمل می‌کنند، از این‌رو خودروهای هیدروژنی چه مزیتی نسبت به انواع هیبریدی و الکتریکی دارند تاکاربران را مجاب به استفاده از آن‌ها کند؟
شاید اولین و مهم‌ترین مزیت خودروهای هیدروژنی را بتوان سهولت استفاده از این محصولات خواند. خودروهای هیدروژنی را ی‌توان در کمتر از پنج دقیقه سوخت‌گیری کرد در حالی که مدل S تسلا حداقل به بیست دقیقه زمان نیاز دارد تا به اندازه‌ی نصف میزان رنج حرکتی خودروی هیدروژنی شارژ شود. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که با احتساب تولید هیدروژن از روش‌های پاک، خودروهای هیدروژنی در مقایسه با نمونه‌های الکتریکی بسیار پاک‌تر هستند که تولیدکنندگان نیز سعی دارند این موضوع را دلیل اصلی منطقی برای مهاجرت به این خودروها مطرح کنند.
از نظر عملکرد نیز نمی‌توان تمایزی بین خودروهای هیدروژنی و الکتریکی قائل شد، چراکه هر دو نمونه از وجود یک نوع موتور الکتریکی برای حرکت استفاده می‌کنند و فقط نوع تامین انرژی در این خودروها متفاوت است. تویوتا وعده‌ داده که میرای در کمتر از ۱۰ ثانیه از حالت سکون به ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. غول خودروسازی ژاپن همچنین به این نکته اشاره کرده که میرای قادر خواهد بود تا ۷۰۰ کیلومتر را با یک بار سوخت‌گیری طی کند. با توجه به ظرفیت باتری‌های لیتیوم-یونی مورد استفاده در خودروها، می‌توان استفاده از پیل‌های سوختی را گزینه‌ی بهتری برای وانت‌ها و خودروهای شاسی بلند یا SUV‌ خواند، چراکه باتری‌های لیتیوم-یونی بسیار سنگین‌تر از تانکر مورد نیاز برای ذخیره‌ی هیدروژن است.


اصلی‌ترین چالش پیش روی خودروهای هیدروژنی چیست؟
اصلی‌ترین چالش پیش روی خودروهای هیدروژنی هزینه‌ی بالای تولید هیدروژن در مقایسه با اکتریسته است. همچنین باید به آلودگی ناشی از تولید هیدروژن نیز اشاره کرد. در ادامه به بررسی این چالش‌ها خواهیم پرداخت.
خودروهای هیدروژنی از نمونه‌های الکتریکی گران‌تر بوده و هزینه‌ی نگهداری بالاتری دارند. تویوتا اعلام کرده که تویوتا میرای را به‌عنوان اولین خودروی هیدروژنی که بصورت تجاری روانه‌ی بازار می‌کند، با قیمت ۵۷٫۷۰۰ دلار به فروش خواهد رساند که احتمالا با تسهیلات اعطا شده توسط دولت فدرال قیمت آم به ۴۵٫۰۰۰ دلار کاهش خواهد یافت. هرچند میرای کمی از تسلا ارزان‌تر است، اما می‌توان خودروهای دیگری را نظیر نیسان لیف یا ۳۰٫۰۰۰ دلار خریداری کرد. هزینه‌ی نگهداری و تامین سوخت خودروهای هیدروژنی نیز گران‌تر تمام می‌شود، بطوریکه پر کردن باک میرای هزینه‌ای ۵۰ دلاری را برای کاربر رقم می‌زند در حال که استفاده از تویوتا پریوس هیبریدی نصف این میزان و استفاده ازخودروهای الکتریکی نیز یک چهارم این مبلغ هزینه دارد. البته باید به این نکته اشاره کرد که در آینده شاهد کاهش قیمت‌ها در این زمینه خواهیم بود.




تولید هیدروژن در فرآیندی پاک بسیار پرهزینه است. تنها راه برای تولید هیدروژن بدون ایجاد کوچک‌ترین آلودگی استفاده از روش الکترولیز است. با این حال شاید بهتر است الکتریسته‌ی مورد استفاده در فرآیند الکترولیز در خودروهای الکتریکی مورد استفاده قرار گیرد تا این انرژی بصورت بهینه‌تری استفاده شود. همانطور که در نمودار بالا نیز مشاهده می‌کنید، با انرژی مورد استفاده در مراکز تولید هیدروژن، خودروهای الکتریکی می‌توانند بصورت پاک مسیر بیشتری را در مقایسه با خودروهای هیدروژنی با استفاده سوخت تهیه شده از همان فرآیند طی کنند. البته این موضوع با استفاده از آمار و فناوری مورد استفاده‌ی کنونی رقم خورده است.
آلودگی ناشی از تولید هیدروژن با استفاده از متان بیشتر از استفاده از سوخت‌های فسیلی است. تولید هیدروژن از طریق تغییر ساختار گاز طبیعی روش ارزان‌تر و در عین حال بدتری از نظر ایجاد آلودگی است. براساس تحقیقات جدیدی که توسط فورد صورت گرفته، خودروهای هیدروژنی در مقایسه با خودروهای بنزینی عملکرد چندان خوبی از نظر آلودگی هوا ندارند، چراکه بخش اعظمی از هیدروژن مورد استفاده از طریق تغییر ساختار متان تولید می‌شود که آلودگی تولید شده توسط آن به‌عنوان یک گاز گلخانه‌ای ۸۶ برابر بدتر از دی‌اکسید کربن است.




تجیزات تولید، انتقال و عرضه‌ی هیدروژن بسیار گران قیمت است. همانطور که در تصویر فوق نیز ملاحظه می‌کنید، هیدروژن بسیار اشتعال پذیر است و از این‌رو تولید، انتقال و نگهداری آن نیازمند توجه بیشتری است، در حالی که الکتریسیته را می‌توان امروز در تمام خانه‌ها به‌راحتی مورد استفاده قرار داد. خودروهای هیدروژنی نیازمند سرمایه‌گذاری بیشتری در زمینه‌ی توسعه‌ی چرخه‌ی سوخت‌رسانی هستند.
با توجه به موارد بالا، آیا استفاده از خودروهای هیدروژنی منطقی است؟ در بازه‌ی زمانی کنونی، پاسخ این سوال منفی است، اما شاید در آینده استفاده از خودروهای هیدروژنی بهترین و بهینه‌ترین راهکار باشد. ده سال پیش نیز خودروهای الکتریکی وضعیت کنونی را نداشته و با چالش‌های بزرگی روبرو بودند، حال آنکه کمپانی تسلا با تولید خودروهای الکتریکی شارژی به یک کسب و کار سودآور تبدیل شده است. از جمله‌ی مزایای خودروهای پیل سوختی در مقایسه با پیشرانه‌های بنزینی می‌توان به دامنه‌ی حرکتی بیشتر با یک بار سوخت‌گیری و سرعت بالاتر اشاره کرد که این موضوع در گذر زمان بهتر خواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
غرفه‌ی شورلت در دیترویت ۲۰۱۵ از نگاه یک پهپاد

هفته گذشته نمایشگاه خودروی دیترویت برگزار شد که در جریان آن شاهد معرفی نسل جدید شورات ولت به‌همراه نمونه‌ی مفهومی بولت توسط شورلت بودیم. این کمپانی ویدئویی از غرفه‌ی خود را که با استفاده از یک پهپاد ثبت شده، به تصویر کشیده است.
شورلت در جریان برگزاری نمایشگاه اتونبیل دیترویت ۲۰۱۵ از نسل جدید خودروی هیبریدی قابل شارژ خود، یعنی ولت پرده برداشت. همچنین این کمپانی از نمونه‌ی مفهومی بولت نیز رونمایی کرد. اما این همه‌ی ماجرا نبود و با مراجعه به غرفه‌ی این کمپانی بازدیدکنندگان می‌توانستند سایر محصولات این کمپانی را نیز از نزدیک ببیند.
همانطور که در تصویر نیز مشاهده می‌کنید، شورلت سالن زیبایی را برای بازدیدکنندگان آماده کرده است. در این سالن می‌توان خودروهای نظیر کوروت Z06، تراکس و کلورادو را در قسمت میانی سالن مشاهده کرد. شورلت نسل جدید ولت را در انتهای سالن و در میان صفحه‌ی نمایشی به طول ۶ و عرض ۲۱ متر قرار داده است که این موضوع منجر به جلب نظر هر چه بیشتر این خودرو می شود. در نقاط دیگر سالن نیز می‌توان صفحات نمایش بزرگ دیگری را مشاهده کرد که شورلت در آن‌ها به بیان مشخصات خودروهای خود می‌پردازد.
یکی از اقدامات جالبی که نشان از عمیق‌تر شدن ردپای فناوری در گوشه گوشه‌ی زندگی انسان‌ها دارد، استفاده از یک پهپاد برای تهیه‌ی ویدئویی ازسالن شورلت در این نمایشگاه است. همانطور که در ویدئوی مورد نظر مشاهده می‌کنید، شورلت موفق شده تا جزئیات غرفه‌ی خود را به زیبایی در این ویدئو به تصویر بکشد.


لینک دانلود

به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
لامبورگینی اوراکان زیر تیغ Liberty Walk، تیونر ژاپنی

نام ژاپنی‌ها در صنعت خودروسازی با ساخت اتومبیل‌های کم مصرف و مقرون به صرفه گره خورده است، حال آنکه Liberty Walk تیونری است که به سوپراسپورت‌های تراز اول اروپایی علاقه‌ی وافری دارد و در آخرین اقدام خود، لامبورگینی اوراکان را به زیر تیغ برده است.
شاید نام لیبرتی واک به اندازه‌ی تیونر‌های نام‌ آشنایی چون منصوری، گامبالا، هامان، برابوس و شمار دیگری از مطرح‌ترین تیونرهای جهان شناخته شده نباشد، اما تیونر ژاپنی علاقه‌ی زیادی به نام‌های اروپایی دارد و پیش از این نیز سابقه‌ی تیونینگ فراری ۴۵۸ ایتالیا و لامبورگینی آونتادور را می‌توان در کارنامه‌ی آن دید. این تیونر ژاپنی حال به سراغ لامبورگینی اوراکان رفته و اولین تصاویر منتسب به این خودروی تیون شده را منتشر کرده است.
لیبرتی‌واک به زیبایی هرچه تمام با خطوط بدنه‌ی اورکان بازی کرده و می‌توان تسلط طراحان این کمپانی را ترکیب رکاب‌های جانبی و جلوی خودرو مشاهده کرد. لیبرتی واک علاوه بر اتصال رکاب به طرفین این خودروی زیبا، قسمت زیرین ورودی هوای جلوی خودرو را نیز هماهنگ با رکاب‌ها توسعه داده است. همچنین باید به کاهش بیش از پیش ارتفاع این خودرو نیز اشاره کرد که مرکز ثقل خودرو را در مقایسه با نسخه‌ی استاندارد کاهش داده است. از دیگر تغییرات ایجاد شده می‌توان به دیفیوزر و اسپویلر تعبیه شده در قسمت پشت خودرو اشاره کرد. سامورایی‌ها از رینگ‌های آلیاژی مشکی به‌همراه تایرهای دیوار کوتاه و پهن نقش به جلو راندن این خودروی زیبا را بر عهده خواهند داشت.
هنوز اطلاعاتی در مورد تقویت قوای محرکه‌ی این خودرو به میان نیامده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
طی مسیر ۴۰۰ متری در ۱۰ ثانیه با مک‌لارن 12C تیونینگ AMS

تیونر آمریکایی AMS Performance که در شهر شیکاگو واقع شده، علاقه‌ی وافری به خودروهای سوپراسپورت دارد و با تقویت موتورهای این خودروها، غول‌های مهارنشدنی تولید می‌کند. این کمپانی در آخرین اقدام، مک‌لارن 12C را روانه‌ی خیابان کرده است.
AMS Performance‌ در آخرین اقدام خود مک‌لارن 12C را به دست متخصصان خود سپرده و نتیجه‌ی کار افزایش ۱۰۰ اسب بخاری قدرت موتور این خودرو انگلیسی است. مک‌لارن 12C پس از F1 دومین خودرویی است که فرآیند طراحی و تولید آن توسط کمپانی مک‌لارن بدون کمک گرفتن از سایر خودروساز‌ان انجام شده است. همانطور که در ویدئو نیز مشاهده می‌کنید، AMS لاستیک‌های مخصوص درگ Nitto را زیر این خودرو قرار داده است. با بهره‌گیری از بنزین اکتان ۹۳ و آماده‌سازی شرایط مساعد، مک‌لارن 12C تیونینگ AMS‌ موفق شده در کمتر از ۱۰.۱ ثانیه مسیر ۴۰۰ متری را با سرعت ۲۲۲ کیلومتر در ساعت طی کند. با ثبت این آمار، AMS نمونه‌ی مورد نظر را به سریع‌ترین مک‌لارن 12C تبدیل کرده است.
AMS Performance‌ در قبال تقویت مک‌لارن 12C فاکتوری ۶٫۰۰۰ دلاری را صادر می‌کند که البته در مقابل قیمت چند صد هزار دلاری این خودرو، مبلغ چندان زیادی به نظر نمی‌رسد.
مک‌لارن پیش از عرضه‌ی P1 به بازار، بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴ مک‌لارن MP4-12C را روانه‌ی بازار کرده بود. این خودرو بصورت استاندارد از وجود یک پیشرانه‌ی توئین توربوی ۳.۸ لیتری هشت سیلندر با چینش V شکل سیلندرها بهره می‌برد. پیشرانه‌ی ۳.۸ لیتری این خودرو قدرتی ۶۱۶ اسب بخاری را در اختیار راننده قرار می‌دهد. 12C‌ از وجود یک گیربکس هفت سرعته‌ی دو کلاچه بهره می‌برد.


لینک دانلود

به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
فرآیند طراحی و تولید Renaultsport R.S. 01

کمپانی رنو تابستان سال ۲۰۱۴ یکی از زیباترین سوپراسپورت‌های جهان را با نام RenaultSport R.S. 01 معرفی و رونمایی کرد. حال ویدئویی از فرآیند طراحی و تولید این دستگاه منتشر شده است.
رنو اوج هنر خود را در طراحی و تولید RenaultSport R.S. 01 بکار گرفته است. علاوه بر ظاهر زیبا در این خودرو، رنو از یک شاسی فیبرکربی ساخت کمپانی Dallara بهره گرفته است.
فرانسوی‌های از یک موتور ۳.۸ لیتری ۶ سیلندر V شکل در این خودرو استفاده کرده‌اند که در واقع این موتور را از شریک ژاپنی خود، نیسان به عاریه گرفته‌اند. موتور مورد استفاده در واقع همان قلب تپنده‌ی نیسان GTR است که توسط نیسمو تقویت شده است. رنو اعلام کرده که این موتور قادر است ۵۰۰ اسب بخار قدرت را در ۶۰۰ نیوتن متر تولید کند که در مقایسه با موتور جی‌تی‌آر، ۴۲ اسب بخار کمتر است. اما با توجه وزن کمتر این خودرو در مقایسه با گل سرسبد نیسان، رنواسپورت R.S. 01 وضعیت بهتری دارد. سوپراسپورت رنو تنها ۱۱۰۰ کیلوگرم وزن دارد که ۶۴۰ کیلوگرم از نیسان جی‌تی‌آر سبک‌تر است. این خودرو قادر است در کمتر از سه ثانیه از حال سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت دست یابد.

لینک دانلود

رنو برای انتقال قدرت موتور به چرخ‌ها از یک گیربکس هفت سرعته‌ی ساخت Sadev بهره گرفته است که از فناوری ضد واماندگی همراه با پدال‌های پشت فرمان همچون خودروهای فرمول یک استفاده می‌کند. رنو این خودرو را بسیار زیبا طراحی کرده و هیچ‌یک از مشخصات آن بی‌دلیل در این خودرو قرار نگرفته است. برای مثال می‌توان به ورودی‌های هوا در طرفین خودرو اشاره کرد که برای گذراندن هوا از عقب خودرو به منظور خنک کردن تایرهای پشتی و ایجاد چسبندگی بیشتر به جاده مورد استفاده قرار می‌گیرند. رنو سوپراسپورت خود را در مسابقات ۲۴ ساعته‌ی لمانز شرکت خواهد داد تا با رقبای قدرتمندی چون فورد جی‌تی جدید به رقابت بپردازد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
پورشه با تولید خودروی الکتریکی Pajun با تسلا رقابت می‌کند

در چند سال اخیر، شایعاتی متعددی مطرح شده که حکایت از احتمال ساخت یک خودروی الکتریکی توسط پورشه دارد. حال اخباری منتشر شده که گویای برنامه‌های پورشه برای تولید خودرویی الکتریکی با عنوان پاجون است.
براساس شایعات مطرح شده در سال‌های گذشته، پورشه در پی تولید نمونه‌ای کوچک‌تر از پانامرا مجهز به پیشرانه‌ی الکتریکی بوده است، حال آنکه هیچگاه شاهد عرضه‌ی چنین خودرویی نبودیم. بر اساس اطلاعاتی که اخیرا منتشر شده، پورشه برنامه‌ی تولید خودروی الکتریکی خود را از مرحله‌ی تولید رندر‌های متعلق به این خودرو جلوتر برده و این پروژه در پشت درهای بسته‌ی مرکز طراحی پورشه در حال جان گرفتن است.
براساس اطلاعات منتشر شده در وب‌سایت آلمانی Auto Motor und Sport، پورشه خودروی الکتریکی خود را با عنوان پاجون روانه‌ی بازار خواهد کرد. به‌نظر می‌رسد نام این خودرو برگرفته از عبارت Panamera Junior است که به اختصار Pajun خوانده می‌شود.
با توجه به استقبال کاربران از انواع خودروهای الکتریکی و هیبریدی موجود در بازار، می‌توان پیش‌بینی کرد که پاجون نیز با قابلیت‌ها و ویژگی‌های منحصر به‌فردی روانه‌ی بازار خواهد شد تا جای پای خود را در میان خودروهای الکتریک باز کند.
پورشه امیدوار است تا در چهار سال آتی فناوری تولید باتری به اندازه‌ای پیشرفت کرده باشد تا این خودروساز بتواند محصولی تولید کند که قادر باشد با یک بار شارژ، ۴۰۰ کیلومتر را طی کند. با توجه به اینکه این خودرو نمونه‌ای کوچک‌تر از پانامرا خواهد بود، پس باید در انتظار یک خودروی سدان چهارنفره‌ی سایز متوسط باشیم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تسلا ایکس برای اولین بار در حال تست رویت شد

همه‌ی علاقمندان به دنیای خودرو می‌دانند که تسلا درصدد عرضه‌ی مدل ایکس، به‌عنوان یک شاسی بلند پس از مدل S است. حال آنکه اطلاعی در مورد فرآیند تولید این خودرو در دست نیست. ساعاتی پیش ویدئویی منتسب به این خودرو منتشر شده که نشان از آزمایش عملی آن در جاده دارد.
ایلان ماسک درصدد آن است تا طیف محصولات تولیدی توسط کمپانی خود را افزایش دهد و تولید یک SUV از برنامه‌های این کمپانی است. پس از آنکه چند ماه پیش تسلا از نمونه‌ی تقویت شده‌ی مدل S پرده برداشت، حال همگان در انتظار عرضه‌ی مدل ایکس به بازار هستند. همانطور که در تصاویر نیز مشاهده می‌کنید، خودروی مورد نظر طوری رنگ‌آمیزی شده که تشخیص ان کمی سخت است، همچنین باید دور بودن فیلم‌برداری را نیز مزید بر علت خواند، اما با مقایسه‌ی المان‌های طراحی ظاهری خودروی مورد آزمایش با نمونه‌ی مفهومی معرفی شده توسط تسلا، می‌توان وجود اشتراک فراوانی را بین این دو خودرو یافت.
اما براساس چه شواهدی می‌توان این خودرو را همان مدل ایکس تسلا خواند؟ همانطور که گفتیم، این خودرو بیشتر المان‌های ظاهری موجود در نسخه ی مفهومی معرفی شده را به‌همراه دارد. همچنین تصویری از این خودرو با همین پوشش در اینستاگرام منتشر شده که وجود یک دستگاه تسلا مدل S‌در پشت صحنه نیز، احتمالات را تقویت می‌کند. البته نباید نبود صدای حاصل از کار خودروهای معمولی را در این خودرو از یاد برد.

لینک دانلود

مدل ایکس تسلا، خودرویی با درهای فاکلون وینگ است که در حقیقت تاحدودی شبیه به درهای گالوینگ مرسدس SLS طراحی شده است. همان‌طور که می‌توان در این ویدئو نیز مشاهده کرد، راننده در حال تست سیستم تعلیق این خودرو است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تیم اسکودریا فراری، خودروی SF-15T را برای مسابقات فرمول یک ۲۰۱۵ معرفی کرد

از ۲۴ اسفندماه دور جدید مسابقات فرمول یک با طنین غرش موتورهای خودورهای فرمول یک در استرالیا آغاز خواهد شد، از این‌رو ۱۱ تیم حاضر در ین مسابقات خودروهای جدید خود را برای شرکت در این مسابقات رونمایی می‌کنند. اسکودریا فراری نیز امروز از خودروی SF-15T برای سال ۲۰۱۵ میلادی پرده برداشت.
در جریان مسابقات فرمول یک سال ۲۰۱۵ میلادی، سباستین وِتل و کیمی رایکونن، دو راننده‌ی تیم اسکودریا فراری، خودروی SF-15T را هدایت خواهند کرد. پس از آنکه اسکودریا فراری خودروی سال گذشته‌ی خود را معرفی کرد، بسیاری طراحی جدید دماغه‌ی این خودرو را به باد انتقاد گرفتند، چراکه دماغه‌ی خودروی سال گذشته‌ی فراری، بسیار زشت بود.
پس از انتقادات سال گذشته، فراری امسال الگوی بسیار بهتری را برای طراحی خودروی خود بکار گرفته است. به‌جای استفاده از طراحی شبیه به جاروبرقی که در خوردوی سال پیش شاهد آن بودیم، فراری در خودروی جدید از یک دماغه‌ی بلند و تقریبا گرد بهره برده که در یک راستا تا کاکپیت کشیده شده است. بارزترین تغییر ظاهری خودروی فراری در دماغه‌ی آن است و تغییرات صورت گرفته در قسمت لاستیک‌ها برگرفته از طراحی خودروی سال گذشته‌ی فراری است.
SF-15T را باید شصت و یکمین خودروی ساخته شده توسط فراری خواند که بصورت اختصاصی برای شرکت در مسابقات فرمول یک توسعه یافته است. این دومین خودروی فراری پس از خودروی سال ۲۰۱۴ است که از وجود توربو شارژر بهره می‌برد. فدراسیون اتومبیل‌رانی قوانین سفت و سختی را برای خودروهای فرمول یک تعیین می‌کند. فراری از یک پیشرانه‌ی ۱۶۰۰ سی‌سی ۶ سیلندر در این خودرو بهره گرفته که سیلندرها در آن به‌شکل V و با زاویه‌ی ۹۰ درجه قرار گرفته‌اند. این پیشرانه به یک توربوشارژر نیز مجهز شده است.
فراری در ساخت این خودرو از فیبرکربن با ساختار لانه زنبوری استفاده کرده است. علاوه بر اعمال تغییرات در دماغه‌ی جلویی که آئرودینامیک خوبی را برای خودرو به ارمغان آورده، قسمت پشتی نیز جمع و جورتر از پیش شده است که حاصل آن افزایش نیروی پایین‌برنده‌ی خودرو است که باعث پایداری بیشتر خودرو در سر پیچ خواهد شد. همچنین فراری وزن این خودرو را ۱۱ کیلوگرم در مقایسه با نسل پیشین کاهش داده است که در افزایش شتاب این خودرو تاثیرگذار است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بزرگ‌ترین مانع بر سر راه همه‌گیر شدن خودروهای بدون راننده

هنوز نمی‌دانیم که آیا خودروهای بدون نیاز به راننده، آینده‌ی این صنعت را شکل خواهند داد یا همچون بسیاری پروژه‌های بلندپروازانه‌ی دیگر به اهداف اساسی خود نخواهند رسید. اگرچه این فناوری می‌تواند امنیت رانندگی را افزایش داده و آمار تصادفات را کاهش دهد، اما یک ایراد اساسی نیز به آن‌ها وارد است: این خودروها بسیار کسل کننده هستند!
اخیرا یکی از کارشناسان وب‌سایت TheWeek شانس سوار شدن بر یکی از خودروهای بدون راننده آئودی را بدست آورده و اولین مساله‌ای که به گفته‌ی خود او، به ذهنش خطور کرده این است که برای عملکرد صحیح و حرکت این خودروها، مطلقا نیاز به انجام هیچ کاری از سوی سرنشین نخواهد بود.
وی در ادامه از تجربه‌ی خود چنین می‌گوید که تنها لحظه‌ی این رانندگی که اندکی برایش جالب بود، دست تکان دادن برای سرنشین خودرویی بوده که از کنار آن‌ها در حال گذر بوده است. مسلما از دیدگاه بسیاری از ما، این مساله به هیچ‌عنوان سرگرم‌کننده و جالب به نظر نمی‌رسد.
طی مدتی که سوار بر خودرو بودم، هیچ نیازی به اعمال کنترل بر روی وسیله نبود؛ مگر انکه تصمیم به خارج شدن از محوطه می‌گرفتم. برای اینکه احساس ناشی از عملکرد سیستم را به شکل بهتری متوجه شوم، یک بار سیستم راننده خودکار را خاموش و روشن کردم اما فقط یک بار احساس کردم که لازم است فرمان خودرو را در اختیار بگیرم. آن یک بار هم زمانی بود که خدمه‌ی فیلم‌برداری آئودی در یک خودروی دیگر در حال عبور از کنار من بودند.
اینکه این مساله در برخورد عموم مردم با خودروهای بدون راننده یک معضل به حساب خواهد آمد یا خیر هنوز مشخص نیست؛ اما تصور می‌کنیم اگر حین استفاده از این خودروها، کتاب یا مجله‌ای برای ورق زدن همراه داشته باشید چندان بی‌حوصله نخواهید شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ردبول، خودروی فرمول یک جدید خود را رونمایی کرد

در سه سال اخیر این اولین باری است که ردبول بدون عنوان قهرمانی در مسابقات سال گذشته پای در مسابقات فرمول یک می‌گذارد. تیم ردبول از اتومبیل جدید خود رونمایی کرد که با نقش و نگار جدیدی روانه‌ی مسابقات خواهد شد.
یقیناً ردبول این فصل برای اعاده‌ی حیثیت به پیست مسابقه باز خواهد گشت. پس از قهرمانی‌های متوالی در فصل‌های اخیر، این تیم فصل پیش مقهور قدرت مرسدس‌بنز آلمان شد تا برای اولین بار در سه سال اخیر بدون قهرمانی پای در مسابقات بگذارد.
ردبول هفته‌ی پیش از خودروی خود برای شرکت در مسابقات سال جاری میلادی پرده برداشت. مراسم رونمایی از این خودرو در خرز اسپانیا انجام شد. ردبول نام خودروی جدید خود را RB11 انتخاب کرده است. نقش و نگار راه‌راه این خودرو که اغلب برای پنهان کردن طراحی خودروها پیش از رونمایی اصلی مورد استفاده قرار می‌‌گیرد، زینت بخش نسل جدید خودروی فرمول یک ردبول است که البته انتظار می‌رود در اولین دور از مسابقات که در ۲۴ اسفندماه در استرالیا برگزار خواهد شد، شاهد رنگ سنتی آبی، قرمز و زرد همیشگی ردبول باشیم.
ردبول یکی از دو تیمی است که از موتورهای توسعه داده شده توسط رنو در خودروهای خود استفاده می‌کند. در واقع رنو شریک تجاری کمپانی نیسان است که تبلیغات برند اینفینیتی آن روی خودروهای ردبول نقش بسته است.
ردبول اعلام کرده که برای توسعه‌ی موتورهای این خودرو همکاری نزدیکی را با رنو به انجام رسانده است، اما بسیاری از کارشناسان بعید می‌دانند که این خودروساز قادر باشد در چارچوب قوانین فدراسیون اتوموبیل‌رانی، موتوری با قدرت آنچه که مرسدس توسعه داده، تولید کرده باشد.
باید منتظر بود و دید که ردبول در جریان مسابقات چه خواهد کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 8 از 16:  « پیشین  1  ...  7  8  9  ...  15  16  پسین » 
علم و دانش

News of Cars | آخرین اخبار و مقاله ها در مورد خودروهای داخل ایران و جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA