انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 12 از 53:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  52  53  پسین »

Countrys | کشور ها


مرد

 
قومیت ها در آذربایجان

لاهیج
۴۰°۵۱′۱۱″ شمالی ۴۸°۲۳′۳۵″ شرقی


  • لاهیج (دیگر نامها: لاهیچ، لاگیچ، لُهوج) (ترکی آذربایجانی:Lahıc) روستایی است در شهرستان اسماعیللی در شمال غربی باکو در جمهوری آذربایجان. این روستا در دامنه‌های جنوبی قفقاز قرار دارد. جمعیت آن در حدود ۸۶۰ نفر است که از تات‌های قفقاز هستند و به گویش فارسی تاتی قفقاز صحبت میکنند. لاهیج بخاطر صنایع دستی اصیل بویژه مسگری از شهرت بالایی در جمهوری آذربایجان برخوردار است. قالیهای این روستا در آذربایجان و قفقاز جنوبی معروف است. لاهیج از سامانه‌ی پساب کهنی برخوردار است که برخی کارشناسان مدعیند که به ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ سال پیش برمیگردد. به علت بسامد بالای زمین‌لرزه‌ها در لاهیج، مردم محلی فن‌های قابل اطمینان و پیچیده‌ای را در سازه‌های خود بکار برده‌اند.

آگاهیها
  • لاهیج یکی از کهن‌ترین زیستگاههای بشر در جمهوری آذربایجان است. روستا در کرانه چپ رودخانه قیردیمان در دامنه‌های رشته کوه نیال قرار دارد. اکثریت مردمان آن به گویش فارسی تاتی سخن میگویند. باشندگان معمولا دوزبانه هستند یعنی افزون بر زبان محلی؛ زبان ترکی آذربایجانی نیز بطور گسترده‌ای استفاده میگردد. زیستگاه لاهیج از لحاظ طرح‌بندی روستایی ِ نامعمول و سازه‌های شخصی و مذهبی، سامانه ترابری و مردم‌شناسی بیمانند است. بگونه‌ای که خیابانها و میدانهای سنگفرش و سامانه‌ی پساب و لوله‌های آب توسعه یافته آن نشان میدهد، لاهیج نمونه‌ای موجود از یک شهرنشینی و معماری کهن است. «کورابندیس» (سامانه پساب) زیرزمینی آن که از سنگ رودخانه‌ای ساخته شده و به هزار سال پیش برمیگردد بنظر یکی از باستانی‌ترین سامانه‌های پساب در جهان است.
  • شهروندان لاهیج به خود لهیجن (لُهیجُن Lohijon) میگویند که از نام خود روستا در زبان محلی یعنی «لُهوج» (Lohuj. جمع: Lohijon. فارسی معیار: لاهیجان) گرفته شده است.

نام‌آوران
  • علی بایرامف، یک از انقلابیون آذربایجانی و از رهبران حزب مسلمان سوسیال دموکرات[۵]
  • مناف سلیمانف، پژوهشگر و نویسنده آذربایجانی

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
قومیت ها در آذربایجان

لزگی‌ها


  • لزگی‌ها (به لزگی: лезгияр، به روسی: лезгинцы، به آذربایجانی: Ləzgilər) قومی هستند که در جنوب داغستان و شمال شرق جمهوری آذربایجان زندگی می‌کنند و به زبان لزگی صحبت می‌کنند.
  • سرشماری سال ۲۰۰۲ در روسیه نشان می‌دهد که ۴۱۳ هزار لزگی در این کشور وجود دارد. سرشماری سال ۱۹۹۹ جمهوری آذربایجان نیز جمعیت لزگی‌ها در این کشور را ۱۷۸ هزار نفر اعلام کرده است.
  • بیشتر لزگی‌ها مسلمان و اهل تسنن هستند.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
قومیت ها در آذربایجان

ایرانیان جمهوری آذربایجان
  • ایرانیان جمهوری آذربایجان به شهروندان با ملیت ایرانی گفته می‌شود، که در جمهوری آذربایجان از والدینی ایرانی زاده متولد شده، یا در گذر زمان به جمهوری آذربایجان مهاجرت کرده‌اند.

پیشینه
  • بعد از جدایی جمهوری آذربایجان از خاک ایران، ایرانیان و اهالی جمهوری آذربایجان به دلیل قرابت فرهنگی و زبانی با اهالی آذربایجانی‌های ایران دارای روابط نزدیکی می‌باشند و مهاجرت‌هایی مابین اهالی دو کشور صورت پذیرفته است. به گونه‌ای که علاوه بر سفارت ایران در باکو، در جمهوری خودمختار نخجوان نیز، ایران دارای کنسولگری می‌باشد.
  • دسته نخست پیشینه ایرانیان جمهوری آذربایجان از والدینی ایرانی در جمهوری آذربایجان زاده شده‌اند و دسته دوم ایرانیانی هستند که که در گذر زمان برای کار، تحصیل، زندگی در جمهوری آذربایجان ساکن شده‌اند.

جمعیت
  • جعیت ایرانیان جمهوری آذربایجان را دانشنامه زبان‌شناسی اتنولوگ، به صورت زبانی ۲۴۸٬۰۰۰ نفر را از اهالی آذربایجانی‌های ایران و ۱٬۲۰۰ را فارسی‌زبانان ایرانی برآورد کرده‌است.

سرشناسان
  • ایرانیان جمهوری آذربایجان در طول تاریخ، ادیبان، فرهیختگان، شاعران، نویسندگان، خوانندگان بسیاری داشته‌اند، که برخی از آنان عبارتند از:

  • میرجلال پاشایف: زاده روستای اندبیل در استان اردبیل، نویسنده و پدربزرگ مهربان علیوا بانوی نخست جمهوری آذربایجان
  • علی ناظم زاده تبریز، شاعر و منتقد ادبی
  • جعفر پیشه‌وری: زاده خلخال سیاست‌مدار
  • غلام یحیی دانشیان: زاده سراب سیاست‌مدار
  • ربابه مراداوا: زاده اردبیل، خواننده
  • میرزا فتحعلی آخوندزاده: زاده شکی اصالتا اهل خامنه، نمایشنامه‌نویس آزادی‌خواه
  • میرزا ابراهیموف: زاده سراب، سیاست‌مدار، نمایش‌نامه‌نویس، منتقد ادبی، پژوهشگر و نویسنده
  • میرزا شفیع واضح تبریزی: زاده گنجه، روشنفکر، شاعر، ادیب و شاعر آذربایجانی‌زبان
  • قاسم انوار: زاده سراب، شاعر
  • جلیل محمدقلی‌زاده: زاده نخجوان اصالتا اهل خوی، هنرمند و روزنامه‌نگار

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
قومیت ها در آذربایجان

آوارهای قفقازی


  • آوارها یکی از قوم‌های بومی قفقاز هستند که سکونتگاه تاریخی آنان کوهستان‌های داغستان است و یکی از پرجمعیت ترین قوم‌های کنونی داغستان هستند.

[
جمعیت و سکونتگاه
  • آوارها در بخش بزرگی از کوهستان‌های داغستان و تا اندازه‌ای در جلگه‌های بویناکسک، خاساویورت، و قزل‌یورت زندگی می‌کنند. آوارها علاوه بر داغستان در چچن، قالموقستان و دیگر مناطق فدراسیون روسیه نیز زندگی می‌کنند و جمعیت آنها به ۹۹۹،۸۰۰ نفر می‌رسد. سکونتگاه اصلی آوارها در داغستان حوزهٔ رودخانهٔ آوار کویسو، آندی کویسو و قره کویسو است. بنا بر آمار سال ۲۰۰۲، ۲۸% آوارها در کوهستان‌ها زندگی می‌کنند. آوارها همچنین در آذربایجان بیشتر در شهرستان بالاکن و شهرستان زاقاتالا زندگی می‌کنند که بنا بر آمار سال ۱۹۹۹ جمعیت آنها در آذربایجان به ۴۹،۸۰۰ نفر می رسیده است.
  • برآورد جمعیت آوارها در خارج از فدراسیون روسیه مشکل است، زیرا در کشورهای دیگر به دلایل سیاسی و دیگر دلایل آمارگیری ملیت‌ها انجام نمی‌گیرد. از این رو اعداد و ارقامی که در منابع گوناگون دربارهٔ جمعیت آنها در خارج از فدراسیون روسیه یافت می‌شود کاملا تخمینی است، به ویژه در جمهوری ترکیه. بنا بر گفته‌های خاورشناس داغستانی آ.ام. محمدادایف "در دههٔ بیستم از سدهٔ بیستم در ترکیه بیش از ۳۰ دهکده وجود داشته که قومیت ساکنان آنها داغستانی بوده است و دو سوم جمعیت این داغستانی‌ها آوارها بوده‌اند و با محاسبه ساکنان قدیمی، ساکنان داغستانی در این کشور در حال حاضر بیشتر از ۸۰ هزار نفر نیستند و به وسیلهٔ محاسبات ساده جمعیت آوارها در حال حاضر در جمهوری ترکیه دست کم ۵۳ هزار نفر می‌باشد."
  • بنا بر آمار سال ۲۰۱۱ جمعیت داغستانی‌های ترکیه به ۲۰۰ هزار نفر می‌رسید که از این تعداد فقط ۲۰۰۰۰ نفرشان به زبان والدین خود مسلط بوده‌اند. به این ترتیب پرجمعیت ترین پراکندگی آوارها در خارج از مرزهای اتحاد شوروی پیشین و به ویژه خارج از فدراسیون روسیه در ترکیه است.
  • علاوه بر ترکیه در سوریه و اردن نیز جامعهٔ کوچکی از آوارها وجود دارد که به خاطر کوچک بودن این جامعه زیر نفوذ فرهنگی جامعهٔ عرب زبان قرار دارد.
  • امیرخان محمدادایف در کتاب دوجلدی خود "مهارجرت داغستانی‌ها به امپراتوری عثمانی" می‌نویسد: "مهاجران شمالی قفقاز به ویژه داغستان در ترکیه نقش مهمی را در زندگی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و قومی ترکیه ایفا کرده و می‌کنند..... برای نمونه وزیر امنیت ملی در کابینهٔ تانسو چیلر مهمت گلخان از نوادگان مهاجران کولتسمایی است و همچنین عبدالحلیم منتش فرماندهٔ هنگی که کودتای سال ۱۹۶۰ را در ترکیه سرکوب کرد را می‌توان نام برد.

زبان
  • زبان آواری از گروه زبان‌های ناخوداغستانی است که این گروه خود زیرشاخهٔ زبان‌های قفقازی شمالی می‌باشد و به دو لهجهٔ جنوبی و شمالی تقسیم می‌شود.

دین
  • اکثریت مطلق دین باوران آواری مسلمان و از مذهب سنی شافعی هستند، ولی آن گونه که در منابع بسیاری نوشته شده است، دولت آوارها یعنی سریر(سدهٔ ششم تا دوازدهم) قبلا مسیحی (ارتودکس شرقی) بوده است. در کوهستان‌های سرزمین آوارها تاکنون چندین ویرانهٔ کلیسا و نمازخانهٔ مسیحیان یافت شده است. مشهورترین این بناها کلیسایی در نزدیکی دهکدهٔ داتون در منطقهٔ شامیل است که مربوط به سدهٔ دهم میلادی می‌شود. در نزدیکی دهکده‌های اورادا، تیدیب، خونزاخ، گالا، تیندی، کوانادا، روگوجا، و آرامگاه‌های باستانی مسیحیان مربوط به سدهٔ هشتم تا دهم کشف شده است. در میانهٔ سده هفتم دین اسلام در نخستین گام‌هایش به درون سرزمین داغستان در منطقهٔ دربند آرام آرام و غیرسیستماتیک نفوذ خود را گسترش می‌داد و منطقه به منطقه به پیش می‌رفت به گونه‌ای که تا سدهٔ پانزدهم دیگر تا دورافتاده ترین نقاط داغستان گسترش پیدا کرده بود.
  • افسانه‌های تاریخی حکایت از بخش کوچکی از آوارها دارد که پیش از نفوذ اسلام یهودی بوده‌اند. در این افسانه از شخصی به نام جهودخان نام برده شده که ادعا می‌شود حاکم آندی بوده است. دانشمندان داغستانی این خرده اطلاعات را بازتاب ارتباط طولانی این مردمان با خزرها می دانند. در برخی از کنده کاری‌ها گاهی نشان ستارهٔ داوود دیده می‌شود که البته مدرکی دال بر این که این تصویرها را یهودیان کنده کاری کرده‌اند نمی‌باشد.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
باستان شناسی آذربایجان

کاخ‌های هخامنشی در قفقاز
  • کاوش‌های باستان‌شناسی تا کنون چندین کاخ مربوط به دیوان‌سالاران و مقامات دولتی هخامنشیان در قفقاز را شناسایی کرده‌است. از جمله این بناها می‌شود که کاخ هخامنشی در نزدیکی روستای قراجه‌میرلی واقع در غرب جمهوری آذربایجان، کاخ هخامنشی در ساری‌تپه جمهوری آذربایجان و بنای دیگری در گومباتی در گرجستان اشاره کرد.
  • بررسی این کاخ‌ها نشان می‌دهد که ساخت این بناها در اواخر سدهٔ ششم پیش از میلاد در زمان داریوش یکم (۴۸۶-۵۲۱ پیش از میلاد) انجام گرفته و احتمالاً با کوشش داریوش یکم در ۱۳-۵۱۲ پیش از میلاد برای چیرگی بر آن بخش از قوم ایرانی‌تبار سکا که ساکن شمال دریای سیاه بودند مرتبط است. همچنین کاوش‌ها نشان می‌دهد که مقامات ایرانی هخامنشی پس از پایان دوره شاهنشاهی هخامنشی این بناها را ترک کردند. طی دوران هخامنشی منطقه قفقاز تحت تأثیر و نفوذ بسیار قوی پارسیان قرار داشت.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
روابط ایران و جمهوری آذربایجان


  • روابط ایران و جمهوری آذربایجان به معنای روابط خارجی میان دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان می‌باشد. ایران دارای سفارت در شهر باکو و سرکنسول‌گری در شهر نخجوان است؛ جمهوری آذربایجان نیز دارای سفارت در شهر تهران و سرکنسولگری در شهر تبریز می‌باشد. هر دو کشور عضو سازمان اکو (ECO) و سازمان همکاری اسلامی (OIC) می‌باشند.
  • پیش از جنگ‌های ایران و روسیه در دوران قاجار، جمهوری آذربایجان و چند کشور دیگر این منطقه جزء خاک سرزمینی ایران محسوب می‌شدند. ولی در پی شکست‌های ایران در این جنگ و تحمیل دو قرارداد گلستان و ترکمنچای (۱۵ سال بعد)، جمهوری آذربایجان و سرزمین‌های شمالی رود ارس از ایران جدا شدند. ولی در هیچیک از این قراردادها صحبتی از تعیین رژیم حقوقی دریای خزر به میان نیامده بود. همین مساله در سال‌های بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و تشکیل کشورهای تازه استقلال‌یافته از آن، موجب اختلاف عمیق بین برخی از این کشورها و ایران شده است که این اختلاف تا امروز ادامه یافته است.
  • ایران و جمهوری آذربایجان از سال ۱۹۱۸ دارای روابط دیپلماتیک می‌باشند. محمدرضا رحیمی اعلام کرده که قره‌باغ بخشی از جمهوری آذربایجان است و ایران هیچوقت کوچکترین تجاوز و اشغال این منطقه را نخواهد پذیرفت. در طول جنگ قره‌باغ، ایران از جمهوری آذربایجان حمایت می‌کرد ولی به رغم این، روابط دو کشور در سده ۲۰ میلادی و بعد از نفوذ ایالات متحده آمریکا و اسرائیل به آذربایجان، رو به تیرگی نهاده است.

کمک‌های ایران به جمهوری آذربایجان
  • کمک‌های ایران به جمهوری آذربایجان به مجموعه کمک‌های اقتصادی و بشردوستانه بلاعوض ایران به جمهوری آذربایجان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی اطلاق می‌شود که تا امروز نیز ادامه یافته است. بخش اعظم این کمک‌ها از طریق کمیته امداد امام خمینی به این کشور ارسال می‌گردد و زیر نظر معاونت نخست وزیری در امور بشر دوستانه این کشور می‌باشد.
  • کمک‌های صدها میلیون دلاری کمیته امداد امام خمینی ایران به جمهوری آذربایجان در حالی صورت می‌گیرد که متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی جمهوری آذربایجان بیش از ۱۰۰۰ بالاتر از ایران می‌باشد. همچنین نرخ رشد اقتصادی جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۱۱ حدود ۷ درصد بیش از ایران بوده و رشد تولید ناخالص داخلی این کشور حدود ۹ درصد بالاتر از ایران می‌باشد.

برخی کمک‌های بلاعوض ایران
  • در سالهای درگیری میان آذربایجان و ارمنستان کمک‌های ایران به بهبود اوضاع اهالی آذربایجان، خصوصاً در نخجوان کمک فراوانی کرد. کمیته امداد امام خمینی بیش از ۳۰٬۰۰۰ نفر را در آن کشور تحت پوشش قرار داده‌است. مجموعه کمک‌های ایران در زمان جنگ قره‌باغ، دهها میلیون دلار تخمین زده می‌شود.
  • بنابر اظهارات محسن رضایی، وی خبر از حضور تعداد زیادی مبارز ایرانی در جریان جنگ قره‌باغ در حمایت از نیروهای آذری و کشته شدن تعداد قابل توجهی از آنها.
  • ارسال گاز، برق و کالاهای اساسی زندگی از ایران به جمهوری آذربایجان در خلال جنگ قره‌باغ که در آن زمان آذربایجان به موجب محاصره از جانب نیروهای ارمنستانی، توان تامین مایحتاج اساسی خود را نداشت.
  • ایجاد ارتباط زمینی بین کشور اصلی جمهوری آذربایجان و منطقه نخجوان از طریق خاک ایران.
  • لغو یکطرفه روادید از تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۸ از جانب ایران.

رژیم حقوقی دریای خزر
  • با وجود دو دهه از تاسیس کشور جمهوری اذربایجان، مرزبندی دریای دو کشور هنوز مشخص نشده است. وجود میدان‌های‌نفتی و گازی متعدد در این منطقه موجب اختلاف نظر دو کشور بر سر تعیین خط مرزی شده است. ایران اعلام کرده با توجه به وجود ۵۵ کشور ساحلی در اطراف دریای خزر، ایران دارای سهمی حداقل ۲۰ درصدی از این دریا می‌باشد. ولی دو کشور جمهوری آذربایجان و ترکمنستان سهم ایران را کمتر ادعا می‌کنند و معقدند سهم ایران تنها جنوب خط فرضی واصل بین بندر آستارا و بندر حسینقلی خان (۱۳ درصد) می‌باشد.
  • ایران در سال‌های اخیر توان نظامی خود را در جهت حفظ منافع ۲۰ درصدی خود در دریای خزر افزایش داده است که موجب ناامیدی دولت‌های همسایه از به سرانجام رسیده مذاکرات رژیم حقوقی دریای خزر بر طبق قراردادهای منعقده ایران با اتحاد جماهیر شوروی در سال‌های ۱۹۲۱ و ۱۹۴۰ شده است.

آلودگی دریای خزر
  • جمهوری آذربایجان تنها کشور حاشیه دریای خزر است که پروتکل الحاقی به کنوانسیون دریای خزر را امضا نکرده و همچنین آلوده‌کننده‌ترین کشور حاشیه این دریا. آلودگی‌های نفتی ناشی از برداشت نفت آذربایجان از دریای خزر، سلامت ۸ میلیون ایرانی ساحل‌نشین را به خطر می‌اندازد که موجب تنش بین دو کشور شده است. ایران می‌بایست سالانه هزینه هنگفتی صرف پاکسازی آب‌های ساحلی خود از آلودگیهای نفتی چاه‌های نفتی جمهوری آذربایجان نماید که جریان آب دریای خزر به این سو می‌آورد. به همین دلیل سازمان محیط زیست ایران از وزارت امور خارجه درخواست کرده شکایتی از جمهوری آذربایجان در مجامع بین‌المللی تدوین کند که به موجب آن آذربایجان جریمه نقدی شود.

کشته شدن مرزبان دو کشور
  • در ۱۲ تیر ۱۳۹۰ به دنبال تلاش گروهی مسلح برای نفوذ به خاک جمهوری آذربایجان در مرز یاردیملی و درگیری با گارد مرزبانی این کشور، روفت قلی‌اف ستوان جمهوری آذربایجان کشته شد. در تاریخ ۲۸ مهر ۱۳۹۰ یکی از مرزبانان جمهوری اسلامی در پاسگاه دیده‌بانی فیروز‌آباد شهرستان پارس‌آباد استان اردبیل که بطور اشتباهی وارد خاک جمهوری آذربایجان شده بود، توسط نیروهای مرزبانی این کشورکشور کشته شد. و وزارت امور خارجه ایران با احضار سفیر جمهوری آذربایجان، نسبت به اقدام مرزبانان آن کشور در تیراندازی و کشتن یک سرباز مرزبانی ایران اعتراض کرده و این اقدام را خلاف مقررات بین‌المللی، توافقات دوجانبه و اصول حسن همجواری دانسته و خواستار مجازات عاملان این اقدام شده‌بود.

یوروویژن ۲۰۱۲
  • بحران روابط میان جمهوری آذربایجان و ایران با برگزاری مسابقهٔ آوازخوانی یوروویژن ۲۰۱۲ در باکو و موضع‌گیری تند ایران علیه آن، که به زعم برخی مقامات جمهوری اسلامی، «برگزاری رژهٔ همجنس‌گرایان» نامیده شده بود، تشدید یافت. علی حسن‌اف، رئیس بخش اجتماعی - سیاسی نهاد ریاست جمهوری آذربایجان، روز ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ گفت: «روحانیان ایران قصد دارند به زور برچسب همجنس‌گرایی را بر ما بچسبانند. آذربایجان در مقابل آنها مقاومت می‌کند.»

عدم اجازه ورود نماینده رهبر ایران به جمهوری آذربایجان
  • در روز ۸ خرداد ۱۳۹۱ مسئولان فرودگاه باکو از ورود محمدهادی فرید جلوگیری کردند. آنان بدون ذکر دلیل گفته‌اند که این روحانی در حال حاضر اجازهٔ ورود به جمهوری آذربایجان را ندارد و باید به ایران برگردد.
  • سفارت ایران در باکو نیز در بیانیه‌ای این خبر را تائید کرد. در این بیانیه آمده‌است: «ما با تاسف اعلام می‌کنیم که روز دوشنبه از ورود رئیس ادارهٔ فرهنگی دفتر رهبر معظم انقلاب به جمهوری آذربایجان ممانعت به عمل آمده‌است و ایشان از فرودگاه بین‌المللی باکو به کشور برگردانده شده‌اند.»

بازداشت اتباع آذربایجان در ایران
  • در تاریخ ۱۴ تیر ۱۳۹۱ خبر بازداشت دو تبعه آذربایجانی در استان آذربایجان شرقی ایران منتشر شد. وزارت اطلاعات ایران جرم این دو نفر را جاسوسی از مراکز حساس و همچنین تلاش برای تفرقه‌افکنی قومی بیان کرده است.
  • المان عبدالله‌اف، سخنگوی وزارت امور خارجه آذربایجان، از اعتراض این کشور به دستگیری فرید حسین و شهریار حاجی‌زاده، دو تبعه جمهوری آذربایجان، در ایران خبر داد. و افزود که تلاش‌های آذربایجان برای بازگرداندن اتباع خود بی‌نتیجه مانده‌است. وی افزود: «دولت ایران هنوز از دادن هرگونه اطلاعاتی دربارهٔ وضعیت و سرنوشت آنها خودداری می‌کند.»

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
گذرگاه مرزی آستارا


  • گذرگاه مرزی آستارا یا مرز آستارا از مهمترین نقاط گمرکی ایران است که در داخل شهر آستارا و در حاشیه رودخانه مرزی آستاراچای به موازات دو شهر هم‌نام آستارا در ایران و جمهوری آذربایجان کشیده شده‌است. اتصال دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان از طریق یک پل در منتهی‌الیه رودخانه آستاراچای صورت می‌پذیرد.

تاریخچه
  • تاریخ تاسیس گمرک درآستارا، به صورت دقیق در دست نیست. ولی مطابق شواهد تاریخی در سال ۱۲۰۵ هـ. ش وقتی عباس میرزا می‌خواست برای قشون هزینه کند از فتحعلی شاه درخواست کمک مالی می‌کند، شاه در جواب می‌گوید از پول عوارض گمرکی آستارا فراهم کنید. و. ژان اوین در کتاب «ایران امروز» به توصیف آستارا پرداخته و می‌نویسد «آستارا بندری است در جوار اردبیل. این شهر گمرکی دارد که از سوی متصدیان بلژیکی اداره می‌شود.
  • با توجه به بنای ساختمان گمرک گذرگاه مرزی که بیش از ۱۳۰ سال قدمت دارد، قرار گردیده ساختمان چوبی گمرک پس از ثبت ملی به موزه گمرک کشور تبدل شود.

موقعیت استراتژیکی
  • گذرگاه مرزی آستارا سومین مرز فعال کشور در زمینه صادرات و واردات، رتبه نخست صادرات و بزرگ‌ترین گمرک زمینی شمال کشور از امن‌ترین، و پرترددترین مرزهای زمینی کشوردومین منبع درآمد استان گیلان، و دارای بیشترین سهم ارزشی صادرات چمدانی در کشور می‌باشد.
  • امروزه گمرک آستارا به عنوان یک اداره کل در امور واردات و صادرات قطعی، ورود و خروج موقت، تعاونی مرز نشینان، ترانزیت داخلی و خارجی، کارتینگ بین‌المللی، مبدا و مقصد کارنه تیر، کاپوتاز، امور مسافری، مرجوعی و امانت‌های پستی و قضایی و... به فعالیت فعال می‌پردازد.

کشورهای هدف
  • محصولات کشاورزی، مواد غذایی، سیمان و گچ، شوینده‌ها، محصولات شیمیایی، پارچه و صنایع دستی، فرش و موکت، البسه، کیف و کفش، مصالح ساختمانی، مصنوعات پلاستیکی، کالاهای صنعتی، محصولات معدنی و مصنوعات فلزی را عمده کالاهای صادره شده از گذرگاه مرزی آستارا به مقصد کشورهای قفقاز نظیر جمهوری آذربایجان و گرجستان به همراه روسیه می‌باشد.

مسافرت
  • همه ساله در تعطیلات نوروزی بیش از سی هزار نفر از گذرگاه مرزی آستارا تردد می‌کنند. روزانه نیز حدود ۳۰۰-۵۰۰ نفر از اتباع جمهوری آذربایجان از این مرز رفت و آمد می‌کنند.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
دوتن از نخست وزیران معروف آذربایجان

آرتور راسی‌زاده
آرتور راسی‌زاده (به ترکی آذربایجانی: Artur Tahir oğlu Rəsizade) در ۲۵ فوریه سال۱۹۳۵ درشهرگنجه به دنیا آمد. در سال ۱۹۵۷ به عنوان مهندس ابتدا در صنایع انستتیو و سپس در صنایع تولید ماشین آلات نفتی مشغول به کار شد. از سال ۱۹۹۶ به عنوان معاون اول نخست وزیر و از سال ۲۰۰۳ به عنوان نخست وزیر در جمهوری آذربایجان مشغول به کار است. در ۲۳ فوریه ۲۰۰۵ میلادی از طرف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان با نشان استقلال از وی تقدیر شد.

------------------------------------------------------------------------------

وصیف طالبوف

وصیف طالبوف (به ترکی آذربایجانی: Vasif Talıbov)‏ (زاده ۱۹۶۰ در شهرستان شرور، جمهوری خودمختار نخجوان، ASSR) سیاست‌مدار آذربایجانی، عضو مجلس ملی جمهوری آذربایجان از حزب آذربایجان نوین که همزمان ریاست مجلس عالی جمهوری خودمختار نخجوان را از سال ۱۹۹۳ تا به امروز برعهده دارد. الهام علی‌اف در سال ۲۰۱۰ میلادی به وصیف طالبوف "مدال افتخار" را اهدا کرد.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  ویرایش شده توسط: Glodiator   
مرد

 
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۳جمهوری آذربایجان

  • هفت امین انتخابات ریاست جمهوری، جمهوری آذربایجان در ۱۶ اکتبر ۲۰۱۳ (۲۴ مهر ۱۳۹۲)برگزار خواهد شد.

درباره انتخابات
  • مطابق قانون اساسی جمهوری آذربایجان انتخابات ریاست جمهوری در این کشور هر 5 سال یک بار صورت می گیرد. انتخابات ریاست جمهوری قبلی در سال 2008 صورت گرفت که الهام علی اف از حزب آذربایجان نو با اختلاف رای زیادی نسبت به سایر نامزدها (3232259رای)به پیروزی رسید. در سال 2010 این حزب در انتخابات پارلمان جمهوری آذربایجان موفق به کسب 72 کرسی شد.

نامزدها
  • الهام علی اف
  • عیسی قنبر
  • فاضل مصطفی
  • حافظ حاجی یئو
  • ایلقار ممدف

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
کوهستان زنگزور


  • کوهستان زنگزور (با نام تاریخی کوهستان سیونیک) رشته‌کوهی است واقع در مرز میان استان سیونیک در جنوب ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان است. این کوهستان دومین جنگل بزرگ ارمنستان را در خود جای داده‌است که حدود ۲۰% اراضی استان سیونیک را تشکیل می‌دهد و ارتفاعی ما بین ۲٫۲۰۰ تا ۲٫۴۰۰ متر از سطح دریا دارد.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
صفحه  صفحه 12 از 53:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  52  53  پسین » 
علم و دانش

Countrys | کشور ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA