انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 46 از 53:  « پیشین  1  ...  45  46  47  ...  52  53  پسین »

Countrys | کشور ها


مرد

 
جنگ پاراگوئه
  • جنگ پاراگوئه که جنگ ائتلاف سه‌گانه نیز نامیده می‌شود، درگیری‌های نظامی در آمریکای جنوبی از سال ۱۸۶۴ تا ۱۸۷۰ میان پاراگوئه از یک‌سو و اتحاد سه‌گانه‌ای از آرژانتین، برزیل و اروگوئه. از سوی دیگر بود.
  • این جنگ به طور نسبی از هر جنگ دیگر در تاریخ تلفات جانی بیشتری به بار آورد و به ویژه به ویرانی کشور پاراگوئه و کشتار بیشتر جمعیت مرد آن انجامید. در این جنگ از سوی پاراگوئه ۱۵۰ هزار نفر و از سوی سه دولت متحد نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر شرکت کردند. در نتیجه این نبردها حدود ۳۰۰ هزار سرباز و غیرنظامی پاراگوئه‌ای جان باخته و تلفات جانی سه کشور متحد نیز حدود ۱۰۰ هزار نفر بود. پاراگوئه در سال ۱۸۷۰ پس از پنج سال جنگ خونین شکست خورد و مقدار زیادی از زمین‌های خود را به برزیل و آرژانتین از دست داد.
  • در مورد ریشه‌های وقوع این جنگ نظریه‌های متعددی وجود دارد. دیدگاه سنتی بر سیاست تهاجمی پاراگوئه فرانسیسکو سولانو لوپز، رئیس جمهور پاراگوئه نسبت به مسائل منطقه پالاتینا تاکید دارد. در مقابل، دیدگاه‌های سنتی پاراگوئه و بازنگری تاریخی که از دهه ۱۸۶۰ در آرژانتین صورت گرفته نقش مهمی را در وقوع این جنگ برای منافع امپراتوری بریتانیا قائل است. جنگ در اواخر سال ۱۸۶۴ با عملیات جنگی بین برزیل و پاراگوئه آغاز شد و از ۱۸۶۵ به بعد، می‌توان آن را به درستی «جنگ ائتلاف سه‌گانه» نامید.
  • این کارزار که یکی از خونین ترین جنگ‌های نیمکره غربی به شمار می‌رود، به بهای تجزیه ۱۴۰ هزار کیلومتر مربع از خاک پاراگوئه توسط برزیل و آرژانتین تمام شد. پاراگوئه پیش از این جنگ حدود ۵۲۵ هزار نفر جمعیت داشت که پس از جنگ به ۲۲۱ هزار نفر کاهش یافت.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  ویرایش شده توسط: Glodiator   
مرد

 
جنگ فالکلند


  • جنگ فالکلند جنگی بود که بین بریتانیا و آرژانتین برسر مالکیت جزایر فالکلند و جزایر جورجیای جنوبی و ساندویچ جنوبی در سال ۱۹۸۲ صورت گرفت که مدت ۷۴ روز ادامه داشت و به مرگ ۲۵۵ بریتانیایی و ۶۴۹ آرژانتینی انجامید. جنگ با حمله و اشغال جزایر فالکلند توسط آرژانتین آغاز و با تسلیم آرژانتین خاتمه یافت. این جزایر همچنان متعلق به بریتانیا است.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
جنگ کثیف

  • جنگ کثیف (به اسپانیایی: Guerra Sucia)‏ اصطلاحی است که به خشونت‌های دولتی، که در آرژانتین و علیه مخالفان مردمی و گروههای چپ بین سال‌های ۱۹۷۶ تا ۱۹۸۳ روی داده است، اطلاق می‌شود. تاریخ دقیق آغاز این خشونت‌ها هنوز مورد بحث است. به عنوان مثال ترور اعضای اتحادیهٔ کارگری در سال ۱۹۷۳ و یا خشونت‌های دولتی علیه پرونیستها و گروه‌های چپ که به دههٔ دهه ۱۹۵۰ بر می‌گردد.
  • در سال ۱۹۵۰ پس از دو تلاش ناموفق در سال‌های ۱۹۵۱ و ۱۹۵۵ سرانجام کودتای نظامی علیه خوان پرون رئیس جمهور منتخب و محبوب مردم صورت گرفت که نتیجه آن ممنوع اعلام شدن پرونیسم و حضور آزادانهٔ مردم در انتخابات تا سال ۱۹۷۳ بود. پس از کودتا پرونیست‌ها به منظور آزادسازی دوبارهٔ پرونیسم، شروع به سازمان‌دهی خود کردند. در آغاز دههٔ دهه ۱۹۶۰ اتحادیه‌های کارگری و گروه‌های چریکی تشکیل شدند. ولی هر دو این سازمان‌ها کوچک بودند و به سرعت شکست خوردند.
  • خورخه ریکادو ماستی (به اسپانیایی: Jorge Ricardo Masetti)‏ رهبر EGP اولین فرد ناپدید شده در این رویداد است. در سال ۱۹۷۰ در اولین اقدامات مسلحانه، پدرو ائوخینو آرامبورو (به اسپانیایی: Pedro Eugino Aramburo)‏ یکی از رهبران کودتا در سال ۱۹۵۰ نیز ربوده و کشته می‌شود. در این سال‌ها گروه‌های چریکی و پرونیست‌ها دست به ربودن نظامیان و افسران پلیس می‌زنند. در سال ۱۹۷۴ ایسابل پرون بیوهٔ خوان پرون رئیس جمهور آرژانتین می‌شود که با عزل او در سال ۱۹۷۶ جنگ کثیف رسما آغاز می‌شود.
  • بنا بر گزارش سازمان عفو بین‌الملل در سال ۱۹۷۹، ۱۵۰۰۰ نفر ربوده، شکنجه و احتمالا کشته شده‌اند؛ هر چند که فعالان حقوق بشر در آرژانتین تعداد این افراد را ۱۲۰۰۰ نفر اعلام کرده‌اند. اسنادی که در سال ۱۹۷۶ انتشار یافت نشان می‌دهد که ارتش آرژانتین در سال ۱۹۷۸، ۲۲۰۰۰ نفر را ربوده و به قتل رسانده است. امروزه تعداد افراد کشته و یا ناپدید شده را بین ۹۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ نفر تخمین می‌زنند.
  • پس از پایان دوران خفقان، دولتی جدید به شیوهٔ دمکراتیک تشکیل شد و نخستین کمیسیون حقوق شهروندی برای انجام محاکمات قضائی شکل گرفت. اولین گور دسته‌جمعی، توسط یک گروه تجسس کشف شد که در آن توده‌ای از ۱۰ هزار استخوان شکسته و سوخته به دست آمد و با انجام آزمایش‌های DNA روی استخوان‌ها، خانوادهٔ ۴۲ اسکلت شناسایی شدند. در سال ۱۹۸۸ APDH (انجمن حقوق بشر) کشفیاتش را درباره مفقودین منتشر کرد و اظهار داشت ۱۲۲۶۱ نفر در طول جنگ کثیف کشته یا مفقود شده اند.

ریشه نام‌گذاری
  • اصطلاح جنگ کثیف از دسته‌های نظامی سرچشمه گرفته است که ادعا می‌کنند برای حفظ نظم اجتماعی، یک جنگ، ولو با روش‌های خشن (از جمله شکنجه و تجاوز به عنف) لازم است. این توضیح در دادگاه توسط سازمان‌های مردم‌نهاد مورد اعتراض قرار گرفت. آنها معتقد بودند که یک جنگ مدنی روی داده است. بدین ترتیب در طول دادگاه سال ۱۹۸۵ دادستان عمومی، خولیو استراسرا (به اسپانیایی: Julio Strassera)‏ اصطلاح جنگ کثیف را تلاشی برای پنهان کردن فعالیت باندها تحت عنوان عملیات‌های مشروع نظامی دانست.
  • اگرچه این حزب ادعا کرد که هدف آن‌ها ریشه‌کن کردن فعالیت‌های چریکی بوده است، اما در واقع آن‌ها بیشتر توده‌های مردمی و به خصوص فعالان سیاسی را سرکوب کرده‌اند (نیمی از قربانیان دانش‌آموزان و دیگر شهروندان بودند)، بسیاری تبعید شده و بسیاری هنوز در تبعید بسر می‌برند (باوجود بازگشت دموکراسی در ۱۹۸۳).
  • در طول دادگاه مشخص شد که چریک‌ها تهدیدی جدی محسوب نمی‌شده‌اند و (subversives)ها کنترل هیچ بخشی از قلمرو آرژانتین را در اختیار نداشته‌اند و به گونه‌ای وسیع توسط هیچ قدرت خارجی و یا مردم داخلی حمایت نمی‌شده‌اند و جنایاتی که در آن زمان روی داده مشمول قوانین جنگ نمی‌شود. به هر حال دادگاه رفتارهای دوران جنگ کثیف را نسل‌کشی نامید.

سال‌های ۱۹۵۵ تا ۱۹۶۶
  • چند ماه قبل از سرنگونی خوان پرون در ژوئن ۱۹۵۵، نیروی دریایی ارتش پلازا دِ مایو (به اسپانیایی: Plaza de Mayo)‏ (میدان مه) را بمباران کرد که منجر به کشته شدن ۳۰۰ تن شد. در ۱۹۵۶، زمانی که کودتای نظامی اتفاق افتاده بود، با اعدام ژنرال خوان خوزه وایه (به اسپانیایی: Juan José Valle)‏ و چند تن دیگر و همچنین تیراندازی‌های غیرقانونی در شهر خوزه لئون سوارز (به اسپانیایی: José León Suárez)‏، (بوئنوس آیرس)، قیام پرونیست‌ها شدت گرفت.
  • در ۱۹۵۹ انقلاب کوبا روی داد. این انقلاب به همراه روش‌های جنگ چریکی که توسط چه گوارا ارائه شده بود، تأثیر به سزایی بر جامعه و به خصوص بر جوانان گذاشت. در اواسط سال ۱۹۵۹ اولین گروه چریکی تحت عنوان اوتورونکوها (به اسپانیایی: Uturuncos)‏ به وجود آمد.
  • در ۱۴ مارس ۱۹۶۰ رئیس جمهور آرتورو فروندیزی (به اسپانیایی: Arturo Frondizi)‏ طرحی را به اجرا گذاشت که بر اساس آن اعتصابات نظامی، اعترضات اجتماعی و بازداشت هزاران مخالف را بر اساس قانون اساسی محدود می‌ساخت. در سال ۱۹۶۳ او ربوده و ناپدید شد.
  • به طور کلی در تاریخ معاصر آرژانتین فلیپه وایسه (به اسپانیایی: Felipe Vallese)‏، فعال کارگری و عضو اتحادیهٔ کارگران، به عنوان اولین قربانی این ماجراها شناخته می‌شود. اگرچه عده‌ای نیز خوان اینگائینِیا (به اسپانیایی: Juan Ingallinella)‏ رهبر کمونیست که در سال ۱۹۵۵ توسط پلیس سانتافه کشته شد را اولین قربانی نامیده اند.

سال‌های ۱۹۶۶ تا ۱۹۷۳
  • در سال ۱۹۶۶ یک دیکتاتوری نظامی بر آرژانتین حاکم می‌شود. در طول این دوره خشونت‌های سیاسی افزایش می‌یابد و یک سری قتل‌های زنجیره‌ای روی می‌دهد که کشته‌شدگان عمدتاً رهبران اتحادیه‌ها، سربازان، سیاست‌مداران، تجار رده بالا و کسانی که تأثیر به سزایی بر افکار عمومی داشته‌اند، بوده‌اند و در حین تظاهرات خیابانی نیز عده‌ای کشته می‌شوند. در این سال‌ها ارتش آزادی بخش ملی (ELN) (به اسپانیایی: Ejército de Liberación Nacional)‏ تشکیل می‌شود که این ارگان اقدام به ترور و بمب‌گذاری می‌کند؛ تنها در بین سال‌های ۱۹۷۱ تا ۱۹۷۲، ۹۵ افسر پلیس و ارتش توسط این ارگان ترور شدند.
  • در ۲۲ اوت ۱۹۷۲ یک گروه از چریک‌ها به طور غیرقانونی در یک پایگاه نظامی در ترلئو (به اسپانیایی: Trelew)‏ بازداشت و تیرباران شدند. این اقدام پایه‌گذار تروریسم دولتی در آرژانتین بود.

سال‌های ۱۹۷۳ تا ۱۹۷۶
  • تحت این شرایط دولت نظامی تصمیم به برگزاری انتخابات در ۱۱ مارس ۱۹۷۳ گرفت. در این انتخابات خوان پرون بار دیگر انتخاب می‌شود اما کمتر از یک سال یعنی در ۱ جولای ۱۹۷۴ می‌میرد و همسرش ایسابل پرون جایگزین او می‌شود. در همین سال‌ها رویدادهای مشابهی در کشورهای همسایهٔ آرژانتین، اروگوئه و شیلی نیز روی می‌دهد.
  • به طور کلی در ۱۰ سال فعالیت چریکها مابین سالهای ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۹ ،۱۵۰۱ نفر کشته، ۱۷۴۸ نفر مفقود شدند و همچنین ۵۲۱۵ با بمب گذاری شد و ۴۵ حمله وسیع به ارتش روی داد. سرانجام در ۲۴ مارچ ۱۹۷۶ کودتای نظامی رخ داد.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
بمب‌گذاری آمیا
مختصات: ۳۴°۳۶′۰۶.۵″ جنوبی ۵۸°۲۳′۵۸″ غربی
  • انفجار مرکز همیاری یهودیان واقعه‌ای تروریستی در ۱۸ ژوئیه ۱۹۹۴ برابر با ۲۷ تیر ۱۳۷۳ بود که در جریان آن ۸۵ نفر از شهروندان یهودی تبار آرژانتینی جان خود را از دست دادند و بیش از دویست نفر زخمی شدند.

مرکز همیاری یهودیان
  • مرکز همیاری یهودیان نام ساختمان هفت طبقه‌ای در شهر بوئنوس آیرس بود که مرکز همکاری‌های اسرائیل و آرژانتین (Asociacion Mutual Israellita Argentina) وابسته به کمیته یهودیان آمریکا، با نام اختصاری، آمیا (AMIA) در آن قرار داشت. آرژانتین، میزبان بزرگ‌ترین جامعه یهودیان در آمریکای لاتین است.

ادعای دخالت جمهوری اسلامی
  • در تاریخ آرژانتین، رسیدگی به هیچ پرونده قضایی به اندازه پرونده انفجار آمیا به طول نینجامیده‌است. گفتنی است تاکنون بیش از یک هزار و دویست نفر برای ادای شهادت در مورد این پرونده به دادگاه احضار شده‌اند. دولت آرژانتین تا کنون ۳ بار جمهوری اسلامی ایران را به دست داشتن در انفجار متهم کرده‌است.
  • دولت آرژانتین مدعی است که دستور و نقشه ضربه زدن به بزرگ‌ترین مرکز اقلیت یهودی در آمریکای لاتین در تهران کشیده شد و مسئولیت اجرای طرح عملیات به ستاد ویژه عملیات حزب‌الله لبنان که به گروه شبه نظامی حزب‌الله لبنان وابسته‌است سپرده شد. مقامات ایرانی مدعی هستند که تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر دخالت جمهوری اسلامی ایران در این خصوص ارائه نشده و با فاسد خواندن سیستم قضایی آرژانتین، موضوع را توطئه‌ای سیاسی تلقی می‌کنند. از جمله مشکلات این پرونده این است که شخص انتحاری مورد ادعا تا کنون شناسایی نشده‌است. در عین حال بعضی از تحلیل‌گران روزنامه های دولتی ایران ادعا می کنند که انفجار این مرکز به دست خود یهودیان صهیونیست انجام شده و آنان دو هدف را از این حادثه دنبال می کرده‌اند. 1- دادن نسبت اتهام به جمهوری اسلامی ایران و نیز حزب‌الله لبنان که هر دو از دشمنان واقعی اسراییل هستند. 2- پیش‌گیری از مهاجرت یهودیان اسراییل به کشور آرژانتین به دلیل اوج گرفتن انتفاضه توسط فلسطینیان.

صدور احکام جلب بین‌المللی
  • در مارس ۲۰۰۷ و پس از مدت تقریباً سیزده سال از انفجار، دادستانی کل آرژانتین درخواست صدور حکم جلب نه نفر از جمله علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی و علی‌اکبر ولایتی توسط پلیس بین‌الملل را صادر کرد.
  • اینترپل برای شش تن از این فراد حکم جلب بین‌المللی صادر کرد. این افراد عبارتند از:

  • علی فلاحیان (وزیر اطلاعات وقت جمهوری اسلامی)
  • محسن رضایی (فرمانده وقت کل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی)
  • احمدرضا اصغری (دبیر سوم پیشین سفارت جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین)
  • احمد وحیدی (فرمانده سابق نیروی ویژه قدس سپاه پاسداران)
  • محسن ربانی (رایزن فرهنگی پیشین سفارت جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین)
  • عماد مغنیه (رئیس وقت ستاد عملیات ویژه حزب‌الله لبنان)


زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
ارتش آرژانتین


  • رئیس جمهور آرژانتین رئیس کل قوای نظامی کشور آرژانتین است، و ارتش این کشور تحت نظارت وزارت دفاع قرار دارد. دستگاه ارتش آرژانتین از لحاظ تاریخی یکی از مجهزترین ارتشها در منطقه بوده‌است (مثلاً، جنگنده‌های جت پیشرفته خود را از اوایل دهه ۱۹۵۰ توسعه و ارتقاء داده‌است)، اما در مقایسه با دیگر ارتشهای منطقه‌ای با هزینه‌های کمرشکنی مواجه شده‌است. سن مجاز برای خدمت وظیفه سربازی ۱۸ سال است؛ در این کشور خدمت وظیفه اجباری نبوده و فعلاً هم هیچگونه فراخوانی به خدمت وجود ندارد.
  • ارتش مرکب از نیروی زمینی، نیروی دریایی، و نیروی هوایی می‌باشد. مناطق آبی آرژانتین توسط یک وزارت خانه جداگانه (وزارت کشور) کنترل می‌شود که به وسیله اداره دریانوردی آرژانتین محافظت می‌شود، و مرزهای زمینی به وسیله ژاندارمری کشور پاسداری می‌گردد؛ اما هر دو شاخه مزبور تحت نظارت وزارت دفاع قرار گرفته‌اند. آنها عمدتاً به امر گشت زنی علیه جنایت سازمان یافته، قاچاق مواد مخدر، و نیز عملیاتهای نجات شهروندان در هنگام اضطراری می‌پردازند. نیروهای مسلح آرژانتین فعلاً در حال اجرای عملیاتهای مهم در هائیتی و قبرس بر طبق چارچوب تعیین شده سازمان ملل می‌باشند.


زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
پزو لی آرژانتین
  • پزو لی آرژانتین (به انگلیسی: Argentine peso ley)‏ (به زبان بومی: peso ley argentino) با کد ایزوی ARL، یکای پول رایج در کشور آرژانتین است. مسئولیت کنترل این واحد پولی برعهدهٔ بانک مرکزی آرژانتین قرار دارد.

پزوی آرژانتینی آرژانتینو
  • پزوی آرژانتینی آرژانتینو (به انگلیسی: Argentine peso argentino)‏ (به زبان بومی: peso argentino) یکای پول رایج در کشور آرژانتین است. مسئولیت کنترل این واحد پولی برعهدهٔ بانک مرکزی آرژانتین قرار دارد.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
اوا پرون


  • اِوا پِرون (به اسپانیایی: María Eva Duarte de Perón)‏ (متولد ۷ مه ۱۹۱۹ - درگذشته ۲۶ ژوئیه ۱۹۵۲) معروف به اویتا فعال سیاسی و یکی از قدرتمندترین و محبوب ترین زنان کشور آرژانتین بود.
  • او همسر دوم خوآن پرون رئیس جمهور آرژانتین و از سال ۱۹۴۶ تا زمان مرگش در سال ۱۹۵۲ بانوی اول این کشور بود.
  • اوا پرون در سن ۳۳ سالگی در سال ۱۹۵۲ به دلیل سرطان درگذشت. پیش از مرگش کنگره آرژانتین به وی لقب رسمی «رهبر روحانی ملت» را اعطاء کرده بود.
  • زندگی اوا پرون موضوع کتاب‌ها، فیلم‌های سینمایی، نمایش‌ها و تئاترها و سریال‌های بسیاری در سراسر جهان، بویژه در آمریکای لاتین بوده‌است. از روی زندگی اوا و همسرش یک تئاتر موزیکال موفق به نام اویتا و یک فیلم به همین نام با بازیگری مدونا و آنتونیو باندراس ساخته شده‌است.
  • در سال ۲۰۱۱ کتابی که به نام «راهنمای سیاست‌های زشت آمریکای لاتین» منتشر شد و ادعا کرد که اوا پرون کشورش را به پناهگاهی امن برای نازی‌های بسیاری مبدل کرده بود که پس از جنگ جهانی دوم و شکست آلمان هیتلری، متواری شده‌ بودند.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
ازدواج همجنس‌گرایان در آرژانتین


  • ازدواج همجنس‌گرایان در آرژانتین از ۲۲ ژوئیه ۲۰۱۰ قانونی شد. این قانون در پنج مه ۲۰۱۰ توسط مجلس نمایندگان، و در ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۰ توسط سنای آرژانتین تصویب شد و رئیس‌جمهور آرژانتین کریستینا فرناندز د کیرشنر در ۲۱ ژوئیه آن را امضا کرد. و در ۲۲ ژوئیه رسما قانونی شد. آرژانتین اولین کشور در آمریکای لاتین است که ازدواج همجنس‌گرایان در سطح کشوری قانونی کرده‌است. و همجنین دهمین کشور در جهان محسوب می‌شود.

زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
نکات خواندنی درباره آرژانتین
  • آرژانتین اولین کشور ملی مستقل در نیمکره جنوبی بوده‌است.
  • دانشگاه ناسیونال کوردوبا دومین دانشگاه پرسابقه در آمریکای جنوبی است.
  • پنج نفر آرژانتینی مختلف جایزه نوبل را (در رشته‌های شیمی، پزشکی و صلح) برده‌اند.
  • شهر لاپلاتا اولین شهر در آمریکای لاتین بوده که صاحب روشنایی‌های برق در خیابان‌های خود شده‌است.
  • تراموا در این شهر، اولین مترو احداث شده در نیمکره جنوبی بوده‌ است.
  • شهر مندوزا یکی از ۸ مرکز اصلی تولید شراب در دنیا است.
  • آرژانتین بیش‌ترین مصرف گوشت قرمز را در دنیا دارد.
  • اولین شخص متولد شده در قاره جنوبگان امیلیو پالما، در پایگاه اسپرانزا، یک شهروند آرژانتینی بود.

یه چن تا نکته جالب و خواندنی هم خودم اضافه میکنم که جایی ننوشته ولی به نظرم جالبه !!
  • مرز تقسیمات کشوری آرژانتین خیلی جالبه.اکثر ایالت هارو انگاری خط کش گذاشتن تقسیم کردن.هفتاد درصد مرز های ایالتی خط راست هستن
  • از شیش تا رییس جمهور آرژانتین دوتا جفت بینشون بوده.ینی دو تا زن و شوهر که میشه چهار رییس جمهور.از همون رابطه ظابطه هاست
  • کلا تو فوتبال آرژانتین هر کی دوتا گل بزنه بهش میگن مارادونای جدید
  • کشور معمولیه و نه آن چنان پیشرفتس و نه گدا گشنه

.
.
.
.
پایان
زندگی نفش کش میخواد
هر مشکلی طرفت میاد
تورو میکشه به سمت خودش
پاره نمیشی فقط کش میاد

.
زندگیت یه جزیره بود
قدم زدن در مسیر تو
که با لبخند بم بگی همه ی اینا وظیفه بود؟
یزدیتو...!!
     
  
مرد

 
جمهوری آفریقای جنوبی | Republic of South Africa | Republiek van Suid-Afrika

     
  
صفحه  صفحه 46 از 53:  « پیشین  1  ...  45  46  47  ...  52  53  پسین » 
علم و دانش

Countrys | کشور ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA