انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 50 از 53:  « پیشین  1  ...  49  50  51  52  53  پسین »

Countrys | کشور ها


مرد

 
اومخونتو وسیزوه

  • اومخونتو وسیزوه (به معنای «نیزه ملت»، و نیز با علامت اختصاری "MK") شاخه نظامی کنگره ملی آفریقا و حزب کمونیست آفریقای جنوبی است. نلسون ماندلا یکی از بنیانگذاران آن بود.

جدایی پان آفریکانیست ها
  • در سال ۱۹۵۹، پس از آنکه بیشتر آفریکانیست‌ها، با حمایت مالی از غنا و پشتیبانی چشمگیر سیاسی از جانب باسوتو مستقر در ترنسوال از این کنگره جدا شده و تحت رهبری رابرت سوبوکوه و پوتالکو لبالو، کنگره پان آفریکانیست را تشکیل دادند کنگره ملی آفریقا بیشتر حمایت نظامی خود را ازدست داد. پس از قتل‌عام حامیان کنگره پان آفریکانیست، در مارس ۱۹۶۰، و تحریم کنگره پان آفریکانیست و کنگره ملی آفریقا، کنگره ملی آفریقا و حزب کمونیست آفریقای جنوبی به متابعت از جنبش مقاومت آفریقا (شورشیان لیبرال) و کنگره پان آفریکانیست پرداختند. لوتولی، که متهم به بی‌اعتنایی شده بود، به حاشیه کشانده شد.

کنفرانس فراگیر آفریقا
  • کنگره ملی آفریقا و حزب کمونیست آفریقای جنوبی به کنفرانس فراگیر آفریقا در سال ۱۹۶۱، که تمامی احزاب در آن گرد آمدند تا به راهبرد مشترکی دست یابند متوسل شدند و در این کنفرانس ماندلا با اعلام تشکیل (اومخونتووه سیزوه)، که بر اساس ایرگو، نهضت چریکی یهودیان، تشکیل شده و رهبری آن را ماندلا و دنیس گلدبرگ، لیونل «راستی» برنشتاین، و هارولد ولپه فعالان یهودی حزب کمونیست آفریقای جنوبی بر عهده داشتند دعوت به مبارزه نظامی کرد.

ترک کشور
  • پس از آن نلسون ماندلا پنهانی کشور را ترک کرد و با رهبران آفریقا در الجزایر و دیگر نقاط دیدار کرد. ماندلا که از پی بردن به عمق حمایت از کنگره پان آفریکانیست و عقیده عموم مبنی بر آنکه کنگره ملی آفریقا یک انجمن کوچک وابسته به قبیله خهوسا و تحت کنترل سفیدپوستان کمونیست قرار دارد شگفت زده شده بود، به آفریقای جنوبی بازگشت و مصمم شد تا بخش ملی گرای آفریقا را در اتحاد کنگره تقویت کند. تصور بر این است که بحث ماندلا بر سر این مساله منجر به دستگیری وی در نزدیکی هوویک شد. ویلیام بلوم، یکی از کارکنان سابق وزارت امور خارجه آمریکا، گفته‌است سازمان سیا محل اختفای ماندلا را به پلیس اعلام کرده بود.

ماندلا رهبر شاخه نظامی ANC
  • در سال ۱۹۶۱، نلسون ماندلا رهبری (اومخونتو وسیزوه) شاخه نظامی کنگره ملی آفریقا (ANC) را که خود یکی از بنیانگذاران آن بود بر عهده گرفت. او مبارزات خرابکاری علیه اهداف نظامی و دولتی را رهبری کرده، و طرح‌هایی تدوین کرد تا در صورتی که خرابکاری نتوانست به آپارتاید خاتمه دهد به جنگ چریکی متوسل شود. چند دهه بعد، خصوصاً در دهه ۱۹۸۰، اومخونتو وسیزوه تبدیل به جنگ چریکی علیه رژیم حاکم شد. ماندلا همچنین در خارج از کشور مبادرت به جمع‌آوری کمک‌های مالی برای MK کرد، و در دیدار با برخی از دولت‌های آفریقا ترتیباتی برای آموزش شبه نظامی داد.

دستگیری و زندانی شدن ماندلا
  • در ۵ اوت ۱۹۶۲، ماندلا پس از هفده ماه گریز دستگیر شده و در دژ ژوهانسبورگ زندانی شد. ویلیام بلوم، یکی از کارکنان سابق وزارت امور خارجه آمریکا، گفته‌است سازمان سیا محل اختفای ماندلا را به پلیس اعلام کرده بود. سه روز بعد، در حضور ماندلا در دادگاه وی متهم به رهبری اعتصاب کارگران در سال ۱۹۶۱ و ترک غیرقانونی کشور شد. در ۲۵ اکتبر ۱۹۶۲، ماندلا به پنج سال زندان محکوم شد. دو سال بعد در ۱۱ ژوئن ۱۹۶۴، به اتهام شرکت ماندلا در کنگره ملی آفریقا (ANC) برای وی حکم دیگری صادر شد.

دستگیری رهبران کنگره ملی آفریقا
  • در حالیکه ماندلا در زندان بود، پلیس در ۱۱ ژوئیه ۱۹۶۳، رهبران کنگره ملی آفریقا را در مزرعه لیلیسلی، در ریوونیا، واقع در شمال ژوهانسبورگ دستگیر کرد. ماندلا نیز به محاکمه ریوونیا کشانده شد، و در این روند ماندلا، احمد کاترادا، والتر سیسولو، گووان مبکی، آندرو ملانجلی، ریموند مهلابا، الیاس موتسوئالدی، والتر مکوایی (که در حین محاکمات از زندان گریخت)، آرتور گلدریچ (که قبل از محاکمه اززندان گریخت)، دنیس گلدبرگ و لیونل «راستی» برنشتاین توسط قاضی پرسی یوتار متهم به خرابکاری و اتهاماتی معادل خیانت، که اثبات آن برای دولت ساده‌تر بود شدند.

ماندلا در دادگاه
  • ماندلا در بیانیه خود که از جایگاه متهم در آغاز جلسه دفاع خود در محاکمه ۲۰ آوریل ۱۹۶۴ در دیوان عالی پرتوریا بیان کرد، به تبیین دلیل توسل کنگره ملی آفریقا به استفاه از تاکتیک خشونت پرداخت. بیانیه وی نشان می‌داد که چگونه کنگره ملی آفریقا تا پیش از قتل‌عام شارپویل سالها از طریق صلح‌آمیز به دنبال مقابله با آپارتاید بوده‌است. این حادثه که هم‌زمان با برگزاری همه‌پرسی تأسیس جمهوری آفریقای جنوبی و اعلام وضعیت فوق‌العاده هم‌زمان با ممنوعیت فعالیت کنگره ملی آفریقا بود تنها چاره‌ای که برای کنگره ملی آفریقا باقی گذاشت توسل به خرابکاری بود. هر اقدام دیگری معادل تسلیم بی‌قید و شرط بود.
  • ماندلا به ارائه توضیحاتی در مورد طراحی Manifesto of Umkhonto در تاریخ ۱۶ دسامبر ۱۹۶۱ به منظور افشای شکست سیاست کنگره ملی آفریقا پس از امتناع بیگانگان از سرمایه‌گذاری در کشور پرداخت. اوبا این عبارات یه اظهارات خود خاتمه داد:
  • در طول زندگی‌ام خود را وقف مردم آفریقا کرده‌ام. با استیلای سفدپوسان مبارزه کرده‌ام، و با استیلای سیاهان نیز مبارزه کرده‌ام. به دنبال آرمان جامعه‌ای آزاد و دموکراتیک که همه بتوانند در آن در توازن و با فرصت‌هایی برابر زندگی کنند بوده‌ام. این آرمان من است که امیدوارم با آن زندگی کرده و بدان دست یابم. اما اگر نیاز باشد آماده‌ام برای این آرمان بمیرم.»
  • برام فیشر، ورنون بران، خوئل جوفه، آرتور چاسکالسون و جورج بیزوس اعضای تیم وکلای مدافع متهمان بودند. هارولد هنسون در پایان جریان محاکمه برای درخواست تخفیف در مجازات به جمع وکلای مدافع پیوست. همگی متهمان به استثنای راستی برنشتاین گناهکار شناخته شده، اما از مجازات مرگ گریخته و در تاریخ ۱۲ ژوئن ۱۹۶۴ محکوم به حبس ابد شدند. از جمله موارد اتهامات آنان می‌توان از این موارد نام برد: شرکت در اقدامات نظامی، خصوصاً چهار مورد اتهام خرابکاری، که ماندلا همه آنها را پذیرفت، و توطئه برای کمک به دیگر کشورها در جهت حمله به آفریقای جنوبی، که ماندلا این اتهام را نپذیرفت.
  • ماندلا در جزیره روبن زندانی شد و از بیست و هفت سال زندان متعاقب آن هیجده سال را در این زندان به سر برد. در این زندان بود که ماندلا زندگینامه خود را، تحت عنوان راه طولانی آزادی نوشت.

     
  
مرد

 
گردن‌آویزی
  • گردن‌آویزی عمل شکنجه و اعدام به وسیله انداختن یک تایر لاستیکی پر از بنزین به دور سینه و بازوان قربانی و آتش زدن آن است. تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا قربانی بمیرد و در طی آن دچار سوختگی‌های شدید می‌شود.

در آفریقای جنوبی
  • این عمل در جریان آشوب‌های سیاهان آفریقای جنوبی در دهه‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ به روش رایجی برای زجر کش کردن تبدیل شد. اولین مورد ثبت شدهٔ آن در ۲۳ مارس ۱۹۸۵ قتل هنگامی رخ داد که هواداران سیاه کنگره ملی آفریقا یک عضو سیاه شورا را که متهم به همکاری با سفیدها بود کشتند.
  • محکومیت به گردن‌آویزی گاهی توسط «دادگاه‌های خلق» برپاشده در شهرک‌های سیاه به منظور اعمال نظام قضایی آنها علیه «مجرمین متهم» اجرا می‌شد. این اقدامات معمولاً به نام کنگره ملی آفریقا انجام می‌شد. حتی وینی ماندلا، همسر وقت نلسون ماندلای زندانی، و از اعضای ارشد کنگره بیانیه‌هایی در تایید استفاده از آن صادر کرد.کنگره ملی آفریقا رسماً این عمل را محکوم کرد.

     
  
مرد

 
یوسف دادو
  • یوسف محمد دادو (۱۹۰۹ سپتامبر ۵ - ۱۹۸۳ سپتامبر ۱۹) یک مسلمان هندی تبار و فعال ضد آپارتاید از آفریقای جنوبی و رهبر حزب کمونیست آفریقای جنوبی و رهبر کنگره هندی‌های آفریقای جنوبی و از رهبران کنگره ملی آفریقا بود. یوسف دادو یکی از طرفداران بزرگ همکاری بین کنگره هندی‌های آفریقای جنوبی و حزب کمونیست آفریقای جنوبی با کنگره ملی آفریقا بود. او یک رهبر کمپین تمرد و یک متهم در دادگاه خیانت در سال ۱۹۵۶ بود. آخرین روزهای او در تبعید لندن سپری شد، جایی که او در قبرستان Highgate چند متری قبر کارل مارکس به خاک سپرده شد.

     
  
مرد

 
کنگره ملی آفریقا

  • کنگره ملی آفریقا (African National Congress = ANC) یک جبهه سیاسی در آفریقای جنوبی است که در سال ۱۹۱۲ تاسیس شد و علیه آپارتاید مبارزه کرد. کنگره ملی آفریقا پس از سرنگونی رژیم آپارتاید تاکنون در انتخابات شرکت کرده و موفق به تشکیل دولت گردیده است.کنگره ملی از (اتحاد سه حزب) تشکیل گردیده است: کنگره ملی آفریقا، حزب کمونیست آفریقای جنوبی (SACP) و کنگره اتحادیه‌های کارگری آفریقای جنوبی (COSATU)، این سه حزب اتحاد سیاسی سه جانبه را تشکیل می‌دهند. این اتحاد سه گانه از دوران پس از آپارتهاید تاکنون، تشکیل دهنده دولت در آفریقای جنوبی بوده است. برخی از رهبران کنگره ملی آفریقا همزمان از رهبران حزب کمونیست آفریقای جنوبی نیز بوده و هستند.
  • کنگره ملی آفریقا در تاریخ ۸ ژانویه ۱۹۱۲ میلادی، جهت احقاق حقوق شهروندی اکثریت سیاه‌پوست آفریقای جنوبی تشکیل شد و نقش مهمی در مبارزه با سیستم آپارتاید و فروپاشی آن داشت.افرادی همچون والتر سیسولو، یوسف دادو، جو اسلوو، کریس هانی، نلسون ماندلا، تابو امبکی و جاکوب زوما از روسای کنگره ملی آفریقای جنوبی بوده‌اند.[۳] در دوران آپارتاید، کنگره ملی آفریقا، یک «سازمان تروریستی» نامیده می‌شد.

عملکرد در انتخابات سراسری آفریقای جنوبی (۲۰۰۹)
  • با پایان انتخابات سراسری آفریقای جنوبی و اعلام نتایج، کنگره ملی آفریقا موفق به کسب %۶۶ آرا شد.

     
  
مرد

 
ساسول

  • ساسول، (به انگلیسی: Sasol) شرکتی از آفریقای جنوبی است، که در زمینه معدن، انرژی، صنایع شیمیایی و سوخت‌های سینتتیک فعالیت دارد. ساسول به‌ویژه توانایی تولید بنزین و گازوئیل از گاز طبیعی و زغال سنگ را طی فرایند فیشر-تروبش دارد. ساسول دارای چند کارخانه در ساسولبرگ و سکوندا، در آفریقای جنوبی است و در چند پروژه در کشورهای دیگر، نظیر پتروشیمی آریاساسول در ایران، اوریکس جی‌تی‌ال در قطر و اسکراووس جی‌تی‌ال در نیجریه مشارکت دارد.

     
  
مرد

 
انگلوگولد اشانتی

  • انگلوگولد اشانتی، (به انگلیسی: AngloGold Ashanti) شرکت چندملیتی استخراج معادن مستقر در شهر ژوهانسبورگ، آفریقای جنوبی است، که در سال ۲۰۰۴ از ادغام شرکت انگلوگولد (متعلق به شرکت انگلو امریکن) و اشانتی گولدفید کورپوریشن راه‌اندازی شد. شرکت انگلوگولد اشانتی هم‌اکنون مالک ۲۱ معدن در ۴ قاره می‌باشد و سالیانه معادل ۴٫۹۸ میلیون اونس طلا استخراج می‌کند، که در حدود ۷٪ درصد از تولید طلای جهان را به خود اختصاص می‌دهد. سهام شرکت انگلوگولد اشانتی در بازار بورس نیویورک، بورس لندن، بورس ژوهانسبورگ، بورس غنا، بورس اوراق بهادار استرالیا و بورس یورونکست معامله می‌شود.

     
  
مرد

 
د بیرز

  • دِ بیرز، (به لوکزامبورگی: De Beers) نام شرکت و مجموعه شرکت‌هایی با همین نام است، که در زمینه استخراج الماس، تراش الماس، تجارت الماس از سال ۱۸۸۸ میلادی فعالیت دارد. شرکت د بیرز، بزرگ‌ترین استخراج‌کننده و پخش‌کننده الماس در سراسر جهان است.

تاریخچه
  • سسیل رودز، در سال ۱۸۸۸ میلادی شرکت دِ بیرز را در آفریقای جنوبی بنا نهاد.وی هم‌زمان با جنگ جهانی اول، در ۴۰ کیلومتری شرقی پرتوریا، معدن کولینان را خرید. در این معدن در سال ۱۹۰۵ میلادی، بزرگ‌ترین الماس دنیا با نام الماس کولیان به وزن ۳٬۱۰۶ قیراط و به وزن ۶۲۱ گرم کشف شده بود.

     
  
مرد

 
سسیل رودس

  • سسیل رودز، (به انگلیسی: Cecil Rhodes) تاجر و سیاستمدار انگلیسی در جنوب آفریقا بود که یکی از مشهورترین حامیان سیاستهای سلطه جویانه و استعمارگرانه ی انگلیس به شمار می‌رود.

زندگینامه
  • رودز در سال ۱۸۵۳ در هردفوردشایر در انگلستان متولد گردید. او پنجمین فرزند خانواده بود. به علت بیماری آسم او، خانواده ی وی او را به آفریقا فرستاند چرا که عقیده داشتند، هوای گرم آنجا به بهبود او کمک خواهد کرد.او موسس شرکت الماس د بیرز می‌باشد که امروزه بیش از ۴۰ درصد از سهم بازار الماس جهان را به خود اختصاص داده‌است.رودز همچنین به عنوان موسس کشور رودزیا شناخته می‌شود که بعدها به دو کشور رودزیای شمالی و جنوبی تقسیم شد و امروزه آنها را با نام‌های زیمبابوه و زامبیا می‌شناسیم.دانشگاه رودز در آفریقای جنوبی نیز با نام او نامگذاری شده‌است.

     
  
مرد

 
انگلو امریکن پلاتینیوم

  • انگلو امریکن پلاتینیوم، (به انگلیسی: Anglo American Platinum) شرکت استخراج معدن آفریقای جنوبی است، که دفتر مرکزی آن در شهر ژوهانسبورگ قرار دارد. این شرکت در سال ۱۹۵۵ تاسیس شد و هم‌اکنون یکی از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت بریتانیایی انگلو امریکن به‌شمار می‌آید.شرکت انگلو امریکن پلاتینیوم با در اختیار داشتن ۳۸٪ درصد از سهم بازار فروش پلاتین، به‌عنوان بزرگترین تولیدکننده پلاتین جهان شناخته می‌شود.سهام این شرکت در بازار بورس اوراق بهادار ژوهانسبورگ معامله می‌شود.

     
  
مرد

 
دهانه وردفرت
۲۷°۰′ جنوبی ۲۷°۳۰′ شرق

  • دهانهٔ وردفرت (به انگلیسی: Vredefort crater) بزرگترین دهانهٔ برخوردی شناخته شده بر روی زمین است که در زمان پدید آمدن و درست پس از برخورد بیش از ۳۰۰ کیلومتر پهنا داشته است. بازمانده‌های این دهانه امروزه در ایالت آزاد کشور آفریقای جنوبی جای گرفته و به نام شهر وردفرت، که در نزدیکی مرکز دهانهٔ برخوردی جای گرفته، نام‌گذاری شده است. هر چند خود دهانه دچار فرسودگی‌های بسیاری شده ولی ساختارهای زمین‌شناختی بازمانده در مرکز دهانه با نام‌هایی چون گنبد وردفرت یا ساختار برخوردی وردفرت شناخته می‌شود. در سال ۲۰۰۵ میلادی، نام گنبد وردفرت برای ارزش زمین‌شناختی‌اش به فهرست میراث جهانی سازمان یونسکو افزوده شد.

     
  
صفحه  صفحه 50 از 53:  « پیشین  1  ...  49  50  51  52  53  پسین » 
علم و دانش

Countrys | کشور ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA