انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 51 از 53:  « پیشین  1  ...  50  51  52  53  پسین »

Countrys | کشور ها


مرد

 
هواپیمایی آفریقای جنوبی

  • هواپیمایی آفریقای جنوبی، (به انگلیسی: South African Airways) شرکت هواپیمایی حامل پرچم آفریقای جنوبی است، که به‌عنوان بزرگترین خطوط هوایی فعال در آفریقا، شناخته می‌شود.شرکت هواپیمایی آفریقای جنوبی در سال ۱۹۳۴ در پی خریداری شرکت یونیون ایرویز توسط دولت آفریقای جنوبی راه‌اندازی شد و در حال حاضر روزانه به ۴۲ مقصد، پروازهای مستقیم دارد. شرکت هواپیمایی آفریقای جنوبی در حال حاضر در ناوگان هوایی خود، دارای ۵۵ فروند هواپیمای جت مسافربری می‌باشد.
  • دفتر مرکزی این شرکت در مکان فرودگاه بین‌المللی اولیور تامبو، در شهر گائوتنگ، آفریقای جنوبی قرار دارد و فرودگاه بین‌المللی کیپ‌تاون و فرودگاه بین‌المللی اولیور تامبو، قطب‌های این شرکت هواپیمایی به‌شمار می‌آیند. شرکت هواپیمایی آفریقای جنوبی هم‌اکنون به‌عنوان ایرلاین رسمی انجمن تنیس حرفه‌ای فعالیت می‌نماید. این شرکت یکی از اعضای اصلی اتحاد استار الاینس است.

     
  
مرد

 
اولد میچوال

  • اولد میچوال، (به انگلیسی: Old Mutual) شرکت چندملیتی خدمات مالی است، که در زمینه ارائه خدمات بیمه عمر، سرمایه‌گذاری، مدیریت سرمایه‌گذاری و بانکداری فعالیت می‌نماید. این شرکت هم‌اکنون دارای بیش از ۱۴ میلیون مشتری در کشورهای مختلف می‌باشد.شرکت اولد میچوال در سال ۱۸۴۵ توسط جان فیربایم، در شهر کیپ‌تاون، آفریقای جنوبی تاسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در شهر لندن، بریتانیا قرار دارد و سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار ژوهانسبورگ و بورس لندن معامله می‌شود.

     
  
مرد

 
استاندارد بانک

  • استاندارد بانک، (به انگلیسی: ) شرکت خدمات مالی و بانکداری آفریقای جنوبی است، که در زمینه ارائه خدمات بانکداری شرکتی، بانکداری سرمایه‌گذاری، مدیریت سرمایه‌گذاری و بانکداری خرد فعالیت می‌نماید.استاندارد بانک در سال ۱۸۶۲ راه‌اندازی شد و هم‌اکنون دارای شعبه در ۳۲ کشور جهان می‌باشد. شعبه مرکزی این بانک در شهر ژوهانسبورگ، آفریقای جنوبی قرار دارد و سهام آن در بازار بورس ژوهانسبورگ معامله می‌شود. بانک صنعتی و بازرگانی چین با در اختیار داشتن ۲۰٪ درصد از سهام استاندارد بانک، بزرگترین سهام‌دار آن محسوب می‌شود.

     
  
مرد

 
بورس ژوهانسبورگ

  • بورس ژوهانسبورگ، (به انگلیسی: Johannesburg Stock Exchange) بازار بورس اوراق بهادار آفریقای جنوبی است، که در سال ۱۸۸۷ توسط کارآفرین بریتانیایی بنجامین مینورز وولان تاسیس شد.امروزه سهام ۴۷۲ شرکت در بورس ژوهانسبورگ دادوستد می‌شود و ارزش بازاری معادل ۹۰۳ میلیارد دلار، را دارا می‌باشد. محل مرکزی بازار بورس ژوهانسبورگ، در ژوهانسبورگ مستقر می‌باشد.

     
  
مرد

 
ازدواج همجنس‌گرایان در آفریقای جنوبی
  • ازدواج همجنس‌گرایان در آفریقای جنوبی از ۳۰ نوامبر ۲۰۰۶ قانونی بوده‌است. تصمیم دادگاه قانون اساسی آفریقای جنوبی در اول دسامبر ۲۰۰۵ بر اساس کامن لا برا این بود که تعریف ازدواج به ازدواج همجنس‌گرایان نیز گسترش یابد و به پارلمان آفریقای جنوبی یک سال فرصت داد تا نابرابری ازدواج را در مورد همجنس‌گرایان از بین ببرد. آفریقای جنوبی پنجمین کشور، اولین در آفریقا و دومین در خارج از اروپا بود که ازدواج همجنس‌گرایان را قانونی کرد.

انتقادها
  • در قانون ازدواج همجنس‌گرایان آفریقای جنوبی به مراکز ثبت ازدواج اختیاری داده شده است مبنی بر اینکه آن‌ها در نپذیرفتن زوج‌های همجنس‌گرا در صورتی که با همجنس‌گرایی مخالف باشند، آزاد هستند. این مسئله موجب انتقادهایی از سوی فعالان حقوق همجنس‌گرایان شده است. آنان معتقدند این بخش از قانون موجب تبعیض علیه زوج‌های همجنس می‌شود.

     
  
مرد

 
ناوانتم پیلای

  • ناوانتم پیلای (به انگلیسی: Navanethem Pillay) حقوق‌دان اهل آفریقای جنوبی، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، قاضی سابق دیوان بین‌المللی کیفری و دیوان عالی آفریقای جنوبی است.وی از فعالان جنبش برابری حقوق زنان و یکی از موسسین سازمان بین‌المللی دفاع از حقوق زنان به نام برابری الان (Equality Now) است.

تولد و خانواده
  • ناوانتم پیلای در سال ۱۹۴۱ میلادی در بخشی فقیرنشین در شهر دوربان، آفریقای جنوبی و در خانواده‌ای تامیلی‌تبار متولد شد. پدر وی راننده اتوبوس بود.

تحصیلات
  • ناوانتم پیلای، با گرفتن کمک‌های مالی از چند گروه خیریه محلی مهاجرین هندی موفق به ادامه تحصیل شد. در سال ۱۹۶۳ میلادی، موفق به کسب مدرک کارشناسی در رشته هنر و در رشته حقوق در سال ۱۹۶۵ میلادی، از دانشگاه ناتال شد. وی سالها بعد برای ادامه تحصیل به شهر کمبریج، ماساچوست در ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد و در سال ۱۹۸۲ میلادی، موفق به کسب مدرک کارشناسی ارشد در رشته حقوق و در سال ۱۹۸۸ میلادی، موفق به کسب مدرک دکترای حقوق خود از دانشگاه هاروارد شد.

فعالیت‌های حقوقی
  • در سال ۱۹۶۷ میلادی، ناوانتم پیلای اولین زنی بود که دفتر امور حقوقی خود را در استان ناتال آفریقای جنوبی باز کرد. دلیل این کار، این بود که هیچ دفتر وکالتی، وی را برای کار به عنوان وکیل استخدام نمی‌کرد و دلیل این امتناع، رنگ پوست وی بود. وی در آن زمان به دلیل قوانین نژادپرستانه آپارتاید، به عنوان وکیل، حق ورود به دادگستری و دفاع از موکلانش در دادگاه را نداشت.
  • وی به مدت ۲۸ سال به وکالت در آفریقای جنوبی پرداخت. ناوانتم پیلای از فعالان جنبش ضد آپارتاید بود و نقش مهمی در افشای پرونده شکنجه و رفتار غیرانسانی رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی در برخورد با زندانیان سیاسی و اجتماعی داشت. وی در سال ۱۹۷۳ میلادی، در یک دعوای حقوقی با رژیم آپارتاید، موفق شد تا حق داشتن وکیل توسط زندانیان سیاسی دربند در جزیره روبن، از جمله برای نلسون ماندلا را به دست آورد.

پس از دوران آپارتاید
  • در سال ۱۹۹۵ میلادی و در حدود یک سال پس از به قدرت‌رسیدن ای‌ان‌سی در آفریقای جنوبی، نلسون ماندلا، ناوانتم پیلای را به عنوان اولین زن غیر سفیدپوست، برای عضویت در دیوان عالی آفریقای جنوبی که بالاترین مرجع حقوقی در آن کشور محسوب می‌شود، معرفی کرد. اما عضویت وی در دیوان عالی آفریقای جنوبی کوتاه بود، زیرا وی در همان سال از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد ماموریت یافت تا به عنوان قاضی ارشد دیوان بین‌المللی کیفری، به دادگاه نسل‌کشی در رواندا رسیدگی کند. وی تا سال ۲۰۰۳ میلادی و به مدت ۸ سال، قاضی ارشد دیوان بین‌المللی کیفری بود.
  • در فوریه ۲۰۰۳ میلادی، ناوانتم پیلای به عنوان یکی از ۱۸ قاضی ارشد عضو هیئت عالی دیوان بین‌المللی کیفری انتخاب شد، اما در اوت ۲۰۰۸ میلادی، بنا بر پیشنهاد بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، از مقامش استعفا داد و پس از تائید مجمع عمومی سازمان ملل متحد به مدت ۴ سال از تاریخ ۱ سپتامبر ۲۰۰۸ میلادی، به عنوان کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد انتخاب شد.

نامه به دولت ایران
  • در پی تظاهرات اعتراضی روز دانشجوی سال ۱۳۸۸، خانم پیلای به عنوان ارشدترین مسئول سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر از حکومت ایران خواست که به حق اعتراض مخالفان احترام بگذارد. او همچنین در خبرگزاری رویتر گفت: «سرکوب تظاهرات (در ایران) در حال تشدید است، و خیلی جدی تر شده است.»

     
  
مرد

 
بریکس
  • بریکس (به انگلیسی: BRICS) نام گروهی به رهبری قدرت‌های اقتصادی نوظهور است که از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی کشورهای عضو برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده‌است. در ابتدا نام این گروه بریک نام داشت اما پس از پیوستن آفریقای جنوبی، به بریکس تغییر نام یافت. هرچند اعضای گروه بریکس همگی به غیر از روسیه در ردهٔ کشورهای در حال توسعه یا اقتصادهای در حال ظهور هستند اما عموماً به واسطهٔ اقتصادهایی با رشد پرشتاب و فراگیر و نفوذ تأثیرگذار بر امور جهانی و منطقه‌ای از دیگر کشورها متمایز می‌شوند. بریکس نمایانگر نیمی از جمعیت جهان است و ۲۸٪ قدرت اقتصادی دنیا را در اختیار دارد. در سال ۲۰۱۲ ترکیب‌بندی اسمی تولید ناخالص داخلی این گروه، ۱۳٫۶ تریلیون دلار آمریکا است. هو جینتائو، رئیس‌جمهور چین معتقد است که گروه کشورهای عضو بریکس، حامی و ارتقادهندهٔ وضعیت کشورهای در حال رشد و نیرویی برای حفظ صلح جهان هستند.

تاریخچه
  • ایدهٔ شکل‌گیری گروهی به نام بریک، در سال ۲۰۰۱ توسط مؤسسه سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس، به منظور پیش‌بینی وضعیت اقتصادی جهان و قدرت‌های برتر آن در نیم قرن آینده مطرح گردید. جیم اونیل اولین بار نام مخفف این گروه را در سر تیتر یک روزنامهٔ اقتصادی به کار برد. در ۶۱اُمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد وزرای امور خارجهٔ کشورهای برزیل، روسیه، هند و چین گفتگوهای مقدماتی را آغاز کردند. بعد از این اجلاس، رهبران ارشد بریک، در ۴ نشت دیپلماتیک دیگر (یکاترینبورگ، سائوپائولو، ژاپن و لندن) به منظور محکم ساختن پایه‌های شکل‌گیری این گروه شرکت کردند.

اولین اجلاسیه
  • اولین اجلاسیهٔ گروه بریکس در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۹ در یکاترینبورگ روسیه با حضور لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا، دمیتری مدودف، منموهن سینگ و هو جینتائو به عنوان نمایندگان کشورهای برزیل، روسیه، هند و چین بر‌گزار گردید.در این اجلاسیه کشورهای عضو بریکس بر موضوعاتی نظیر روش‌های بهبود وضعیت اقتصادی و اصلاح نظام مالی جهان متمرکز گردیدند. همچنین این کشورها در خصوص برقراری روابط پولی و تجاری نزدیک با یکدیگر و ایفای نقش موثر و بیشتر در امور اقتصادی جهان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
  • به دنبال نشت یکاترینبورگ، رهبران کشورهای بریکس هشدار دادند که باید در نظام مالی جهان اصلاحاتی صورت بگیرد تا بتواند به یک نظام کارا، مطمئن و باثبات تبدیل شود. هر چند این کشورها منتقد سلطهٔ دلار آمریکایی در نظام رایج ارزی نیستند (موردی که سابقاً روسیه نسبت به آن انتقاد کرده بود) اما در این نشست نگرانی خود را نسبت به کاهش ارزش دلار ابراز کردند.

چهارمین اجلاسیه
  • در ۲۱ مارس ۲۰۱۱ چهارمین اجلاسیهٔ گروه بریکس در دهلی نو بر‌گزار گردید. افزایش مبادلات تجاری با یکدیگر، همکاری ارزی، کاهش وابستگی به اروپا و ایالات متحدهٔ آمریکا و طرح تأسیس بانک توسعهٔ جنوب-جنوب از موضوعات مطرح شده در این اجلاسیه بود.

پیوستن آفریقای جنوبی
  • آفریقای جنوبی تلاش‌های فراوانی در سال ۲۰۱۰ به منظور عضویت در گروه بریک از خود نشان داد. وزرای امور خارجهٔ کشورهای عضو در نشستی که در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۰ در نیویورک بر‌گزار گردید، با عضویت آفریقای جنوبی موافقت کردند. عنوان بریک پس از پیوستن آفریقای جنوبی به بریکس تغییر نام یافت. اولین بار جیکوب زوما رئیس جمهور آفریقای جنوبی، در ۱۴ آوریل ۲۰۱۱ در سومین اجلاس سازمان بریکس، به عنوان نمایندهٔ این کشور شرکت کرد.

     
  
مرد

 
روابط آفریقای جنوبی و عراق در جنگ ایران و عراق
  • بین سالهای ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۶، دولت وقت آفریقای جنوبی مقدار قابل توجهی از مهمات عراق را برآورده می‌کرد. آفریقای جنوبی این کمکها را مخفیانه و از طریق بندر عقبه اردن انجام می‌داد. آفریقای جنوبی این مهمات را از طریق نفتکش‌هایی که نیمی از آن نفت بود و نیمی مهمات بود به عقبه می‌رساند. نفت‌کش‌های آفریقای جنوبی بعد از این تخلیه بار، به طرف بندر الحمدی کویت روانه می‌شدند و از این بندر نفت خام دریافت و به کشورشان باز می‌گشتند. ایران در اکتبر ۱۹۸۷ موفق شد توسط موشکهای کرم ابریشم این پایانهٔ نفتی را منهدم کند و صادرات نفت عراق را از این اسکله متوقف سازد. بعد از آنکه عربستان سعودی خط لولهٔ جدیدی از شهر الزبیر عراق به شهر ینبع در ۳۵۰ کیلومتری ریاض احداث کرد، نفت‌کش‌های آفریقای جنوبی بارگیری نفت را از این بندر واقع در سواحل دریای سرخ ادامه می‌دادند.

     
  
مرد

 
مایت انکوانا ماشابانه

  • مایت انکوانا ماشابانه (زاده ۳۰ سپتامبر ۱۹۶۳ میلادی) وزیر روابط و همکاری‌های بین‌المللی آفریقای جنوبی است. وی از مه ۲۰۰۹ میلادی در این سمت است. مایت انکوانا ماشابانه همچنین عضو کنگره ملی آفریقا نیز می‌باشد.

تحریم‌های علیه ایران
  • انکوانا ماشابانه ضمن ابراز ناخرسندی از «تحریم‌های ناعادلانه» علیه ایران گفته است: این تحریم‌ها، کشور آفریقای جنوبی و کل منطقه آفریقا را تحت تاثیر قرارداده و با مشکلات فراوانی روبرو ساخته که باید با همکاری مشترک به راهکاری برای حل این معضل دست یابیم.

     
  
مرد

 
پومزیله ملامبو–نوکا

  • پومزیله ملامبو–نوکا (انگلیسی: Phumzile Mlambo-Ngcuka؛ زادهٔ ۳ نوامبر ۱۹۵۵) سیاست‌مدار اهل آفریقای جنوبی است که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ معاون رئیس جمهوری آفریقای جنوبی بود. او نخستین زنی بود که به این سمت انتخاب می‌شد.

     
  
صفحه  صفحه 51 از 53:  « پیشین  1  ...  50  51  52  53  پسین » 
علم و دانش

Countrys | کشور ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA