ارسالها: 2890
#91
Posted: 24 Jun 2015 18:31
کشف مومیایی یک زن با قدمت 1300 سال
باستانشنان در پرو در یکی از محوطههای تاریخی شهر لیما یک مومیایی 1300 ساله کشف کردند.
سرپرست گروه باستانشناسی معتقد است این زن یکی از مردم تمدن ناشناخته Wari است که قرنها پیش با مراسم ویژه خاکسپاری همراه با یک ماسک دفن کردهاند.
تاکنون در محوطه تاریخی محل کشف این مومیایی، بقایای مقبرههای زیادی کشف شدهاند، ولی نکته جالب توجه درباره این کشف، غارت نشدن مقبره و کشف مومیایی 1300 ساله در بهترین شرایط است.
مردم تمدن ناشناخته واری 700 تا 1000 سال پیش در بخشهایی از رشتهکوه آند که اکنون در پرو قرار دارد، میزیستند.
باستانشناسان در کنار مومیایی این زن که در پارچهای زیبا پیچیده شده بود، تعدادی زیورآلات زنانه و بقایای استخوانهای یک کودک را که به احتمال زیاد یک قربانی است، پیدا کردهاند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#92
Posted: 24 Jun 2015 18:34
مواد مخدر در موهای چند مومیایی
ترجمه - سیمیندخت گودرزی :
پژوهشگران با آزمایش موهای چند مومیایی متعلق به یکی از تمدنهای قدیم آمریکای جنوبی متوجه شدند که استعمال نوع خاصی از موادمخدر روانگردان در میان آنها بسیار رواج داشته است.
قوم اینکا یکی از اقوام باستانی و متمدن بودند که از میانه هزاره اول میلادی در منطقه وسیعی از آمریکای جنوبی سکونت داشتند. نخستین مردمان اینکا با نام تیواناکو شناخته میشوند که یکی از مهمترین آیینهای آنان مومیاییکردن اجساد بوده است.باستانشناسان و پژوهشگران اخیرا با بررسی 32 مومیایی متعلق به تیواناکو به آیینهای دیگر این قوم که در واقع مرتبط با استعمال نوعی افیون روانگردان است، پی بردهاند.
این مومیاییها از دره آزاپا در شمال شیلی به دست آمده که در میان آنها جسد زنی جوان و کودکی یک ساله نیز وجود دارد. قدمت این اجساد به سالهای میان 800 تا 1200 میلادی بازمیگردد. همه این مومیاییها مورد آزمایش قرار گرفته و در موهای آنها مادهای به نام «هارمین» دیده شده که این ماده یکی از عناصر اصلی تشکیلدهنده مواد توهم زاست. این ماده در ساخت داروهای ضدافسردگی نیز به کار برده میشود.
پابلو اوگالدا باستانشناسی است مسلط به علم شیمی و استاد دانشگاه شیلی که تحقیقات گستردهای درباره این مومیاییها انجام داده و نتایج آن را هفته پیش در نشریه الکترونیک دانش باستانشناسی منتشر کرده است. وی میگوید: جسد مومیایی آن زن جوان همراه با اشیایی چون یک کلاه با نشانههایی مربوط به طبقات ویژه اجتماعی، یک ساز بادی چوبی و یک جعبه مخصوص استنشاق افیون یافت شده است. آزمایشهایی که با اشعه ایکس روی آن انجام شد آثار جراحات و تخریب بافتهایی در اطراف بینی او را نشان میداد که میتواند مربوط به کشیدن ماده مخدر از راه مجاری بینی باشد.
در بدن کودک یک سالهای که طبق بررسیها فرزند این زن جوان بوده نیز آثاری از هارمین یافت شده و به اعتقاد اوگالدا پس از مصرف ماده مخدر از سوی مادر در دوره بارداری یا شیردهی این ماده به فرزندش نیز منتقل شده است. در حقیقت کشف این ماده روانگردان حتی در بدن کودکی یک ساله نشان میدهد که استفاده از این نوع مخدرات چه حجم وسیعی از زندگی آنان را در بر میگرفته است.
فرمانروایی تیواناکو در یک برهه زمانی خاص - بین 500 تا 1000 - منطقه پهناوری از شمال شیلی تا جنوب پرو را تحت سیطره نظامی و مذهبی خود درآورده بود. تاکنون در مقابر زیادی که از آنها کشف شده ظروفی به دست آمده مربوط به استنشاق افیون که در آنها تزئیناتی بسیار زیبا و استادانه به کار رفته است. برخی از آنها صنایع بدیعی هستند که از جنس چوب، سنگ، سرامیک و حتی منسوجات با ظرافت ساخته و تزئین شدهاند. باستانشناسان بر این باورند که این جعبهها و ظروفِ دارای مجرا میتواند در جشنهای آنها برای استنشاق گیاهان مورد استفاده قرار گرفته باشد؛ چراکه در برخی از آنها هنوز هم بقایایی از پودر درخت ویلکا که حاوی مواد توهم زاست، به چشم میخورد.
با توجه به اینکه اشعه ایکس روی اغلب اجساد تیواناکویی تخریب نسجهای اطراف بینی را که در اثر استمرار استنشاق ماده مخدر بهوجود میآید، نشان میدهد، میتوان نتیجه گرفت این عمل، جزئی از اعمال آیینی و شاید بخشی از فرهنگ آنها به شمار میرفته. نکته جالبتر دیگری که این یافتهها در اختیار محققان قرار میدهد گسترش تجارت موادمخدر در میان این اقوام قدیمی است؛ زیرا تنها گیاه شناخته شده در آمریکای جنوبی که حاوی هارمین است گیاهی ست به نام کاپی متعلق به جنگلهای پرباران آمازون.
این گیاه امروز نیز توسط بومیهای آمازون برای ساخت مادهای به نام آیاهوئاسکا که در مراسم آیینی شمنها به کار میرود، مورد استفاده قرار میگیرد.شرایط اقلیمی دره آزاپا هرگز مناسب رویش این گیاه نیست و از آنجا که آزاپا 300 مایل(500 کیلومتر) با آمازون فاصله دارد، مشخص میشود که تیواناکوها تجارتی گسترده و البته سخت برای به دست آوردن این گیاه انجام میدادهاند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#93
Posted: 24 Jun 2015 18:38
آلمان: نمایشگاه مومیاییهای 2000 ساله
بزرگترین نمایشگاه مومیاییها در آلمان به زودی گشایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری شین هوا، بزرگترین نمایشگاه مومیاییهای سراسر جهان در آلمان بهزودی پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
در این نمایشگاه که مومیاییهایی با قدمت 2000 سال به بالا به نمایش گذاشته شدهاند بازدیدکنندگان میتوانند از نزدیک از بهترین و سالمترین مومیاییها دیدن کنند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#94
Posted: 24 Jun 2015 18:40
کشف مومیایی 4500 ساله در اراک
فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی از کشف جسد مومیایی شده دختری به قدمت 4 هزار و پانصد سال خبر داد.
به گزارش مهر سردار نبیالله حیدری ظهر امروز دوشنبه 18 آدر در جمع خبرنگاران در اراک با بیان این خبر افزود: ارزش ریالی این جسد مومیایی شده به سه میلیارد و 500 میلیون تومان میرسد و در این رابطه شش قاچاقچی دستگیر شدند.
وی با اشاره به اینکه این جسد از اصفهان به سمت استان مرکزی برای قاچاق حمل شده افزود: پس از دو ماه فعالیت انتظامی و اطلاعاتی این جسد مومیایی شده کشف و متهمان به نیابت قضایی توسط ماموران انتظامی استان در اصفهان دستگیر شدند.
سردار حیدری تصریح کرد: با بررسیهای انجام شده اولیه، این جسد متعلق به دختری 10 ساله و مربوط به بیش از چهار هزار و 500 سال پیش بوده که از تپههای جیرفت کرمان برای انتقال به خارج به سرقت رفته است.
سردار حیدری از ادامه گمانه زنی قدمت این جسد خبر داد و گفت: تلاش برای کشف اشیاء عتیقه از این باند ادامه دارد و پروندهای در خصوص رسیدگی به متهمان این قاچاق ملی تشکیل شده است.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#95
Posted: 24 Jun 2015 18:44
گورهای مومیاییکننده
سنبرناردو: مصریان قدیم قرنها تلاش کردند تا سرانجام موادی را برای مومیایی کردن اجساد فراعنه تهیه کنند اما گورهای شهر سنبرناردوی کلمبیا خودبهخود این کار را انجام میدهند.
جالب اینکه دانشمندان نیز در اینباره پاسخ مناسبی نیافتهاند، هر چند برخی از آنها از گورهایی در مکزیک نام بردهاند که بهدلیل شرایط شیمیایی خاک و گازهای منتشر شده در آن، اجساد داخل آنها سالمتر میمانند. بنابراین دانشمندان یادشده این نظریه را مطرح میکنند که ممکن است در گورهای شهر سنبرناردو نیز شرایط مشابهی موجب این مومیایی شدن طبیعی باشد.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#96
Posted: 24 Jun 2015 18:51
مومیاییها دیجیتال میشوند
موزهای در سوئد قصد دارد با دیجیتالی کردن مجموعه مومیاییهای خود به بازدیدکنندگانش امکان دهد درون یک مومیایی واقعی را به صورت دیجیتال مشاهده کنند.
براساس گزارش BBC، مومیاییهای موزه مدلهاوسموزیت در استکهلم سوئد با استفاده از تکنولوژی که در آن از پرتو ایکس و تصاویر برای خلق مدلهای سه بعدی استفاده میشود، به نمونههایی دیجیتالی تبدیل خواهند شد.
نمایشگاه دائمی این مومیاییهای دیجیتالی از بهار سال 2014 افتتاح خواهد شد. مسئولان این موزه امیدوارند با ارائه این مجموعه سه بعدی بازدیدکنندگان نسبت به زندگی مصریان باستان درک بهتری به دست بیاورند.
این موزه قصد دارد 6 مومیایی را با استفاده از فرایندی که در آن از تصاویر و اسکنهای پرتو ایکس مدلهای دیجیتال سه بعدی به دست میآیند، به مدلهایی دیجیتال تبدیل کند.
بازدیدکنندگان به این شکل میتوانند با در اختیار داشتن مدلهای سهبعدی با وضوح بالای تصویری به راحتی تصاویر را بزرگنمایی کرده و برروی تابوتها نشانه گذاری کنند. همچنین میتوانند پارچههایی که به دور بدن مومیایی پیچیده شده را باز کنند تا بتوانند وسایلی که به همراه جسد دفن شده را ببینند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#97
Posted: 24 Jun 2015 18:55
کشف 22 موميايي در مصر
جام جم آنلاين : درزیر زمین خانه ای باستانی در جنوب شهر قاهره گوری کشف شد که در آن 22 جسد مومیایی قرار داشت . این گور که 2600 سال قدمت دارد به دنبال حفاری هایی که به سر پرستی زاهی حواس باستان شناس برجسته مصری انجام گرفته کشف گردید .
به گفته این باستان شناس گور در قاعده ستونی 12 متری قرار دارد.گور را درکنار دیوار معبد و در امتداد آن ساخته بودند.در گورستان هم چنین 8 تابوت سنگی پیدا شد که باستان شناسان فقط یکی از آنها را باز کردند که در آن یک جسد مومیایی وجود داشت . زیر زمین مومیایی ها به سال 6490 پیش از میلاد تعلق دارد که سلسله پادشاهی بیست و ششم در مصر حکومت می کرد وآخرین پادشاهی مستقل مصر بود .
این سلسله با حمله هخامنشیان منقرض شد . بیشتر اجساد مومیایی کشف شده آسیب زیادی دید ه اند وباستان شناسان هنوز هویت آنها را تشخیص نداده اند و به این موضوع پی نبرده اند چرا این تعداد گور در یک اتاق قرارداده شده بود .
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#98
Posted: 24 Jun 2015 21:04
مومیایی کورش: نمونه تازهای از ادعاهای نسنجیده
رضا مرادی غیاث آبادی
گویا قصهپردازیها و خیالبافیهای تاریخی را پایانی نیست و ترکیبِ عدهای از ایراندوستانِ ذوقزده با برخی تحریفگران تاریخ و بعضی مسئولانی که در جایگاهی مناسب خود نیستند؛ معجونی را فراهم کرده است که تاکنون در طبله هیچ عطاری یافت نشده بود.
اینروزها چسبیدن به کورش و سوءاستفاده از نام و جایگاه تاریخی- اسطورهای او رواج چشمگیری یافته و تبدیل به یک «شاهکلید» برای مقاصد گوناگون شده است.
هنوز زمان زیادی از قصههای سرگرمکننده و گمراهکنندهای همچون ماجرای کشف ارتش کمبوجیه در مصر، کشف مومیایی پادشاهی در سنندج، روز جهانی کورش، جزیره مصنوعی فروهر، جام طلایی هخامنشی، خطر رطوبت برای آرامگاه کورش و نمونههای بیشمار دیگر نمیگذرد، که خبرگزاری ایسنا و چندین وبسایت دیگر خبر از مومیایی کورش در 35 متری زیر آرامگاه او دادند.
منبع این خبر- همچون چند نمونه دیگر- یکی از مسئولان سازمان میراث فرهنگی، و این بار رئیس پژوهشگاه سازمان بود. یعنی جایی که میباید بیش از همگان مراقب سخنان و ادعاهای خود باشند.
ایشان احتمال دادهاند که مومیایی کورش باید در زیرِ آرامگاه منسوب به او باشد. سندی که ایشان را به چنین گمانی رهنمون شده، عبارت بوده از اینکه «کورش در وصیتنامهاش خواسته که در خاک ایران دفن شود و در نتیجه نمیتوانسته در جایی قرار گیرد که از سنگ ساخته شده است». یعنی جناب ایشان به عنوان رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی که اکنون قصد کاوش در محوطه مشهد مادرسلیمان (پاسارگاد احتمالی) و بقول خودشان «پاسخ به پرسشهای تاریخی» را دارند، هنوز فاقد توان تشخیصِ دادههای مستند تاریخی از شعرها و ترانههای باب روز هستند و خبر ندارند که آن وصیتنامه و آن عبارتی که میگوید «فرمان دادم بدن مرا بدون تابوت و مومیایی در آغوش خاک پاک ایران دفن کنید تا ذرهذره بدنم خاک ایران را تشکیل دهد»، تنها یک شعرگونه و سخن زیبای ساختگی از سوی علاقهمندانِ پرشور و خوشذوق بوده و نه آنکه در اسناد تاریخی آمده باشد. علاوه بر این میدانیم که تاکنون حتی یک نمونه مومیایی در هیچ کجای ایران و بینالنهرین و آناتولی و هند و آسیای میانه پیدا نشده و اگر هم این قطعه شاعرانه سندیت تاریخی داشت، بر مومیایی نبودن کورش دلالت میکرد.
در ادامه این ادعاها آمده است که «ممكن است جسد کورش در سردابهاي زير اين مقبره و حدود 35 متري عمق زمين باشد كه اين را بايد با دستگاههاي فني يا صوت شناسايي كرد». بهتر میبود که ایشان قبلاً این آزمایشها را انجام میدادند و آنگاه چنین ادعایی را آن هم با چنان دقتی اعلام میکردند. برای انجام چنین آزمایشی نیز نیاز به بکارگیریِ دستگاههای ژرفانگاریِ ژئومغناطیسی، ژئوالکتریکی و حتی سونوگرافیک است که هیچکدام آنها در ایران وجود خارجی ندارند و ابزارهای باستانشناسی در ایران (به عنوان یک کشور بسیار عقبافتاده در این زمینه) چیزی بیش از بیل و کلنگ و ماله نیست.
کشته شدن کورش به دست «هونها» نیز بخش دیگری از سخنان ایشان بوده است. در حالیکه هویتی به نام «هون» متعلق به سده چهارم میلادی به بعد است و با زمان پادشاهی کورش، نزدیک به یکهزار سال فاصله دارد. درست مانند این است که کسی بگوید خواجه نظام الملک بدست نازیهای آلمانِ هیتلری کشته شد.
ایشان در ادامه فرمودهاند که «معتقدم مقبره كوروش يك نوع مقبره مصطبهای مصري است». اما بهتر است تا زمانی که تفاوت میان اسناد تاریخی و شعرهای ذوقی را تشخیص نمیدهیم، در استفاده از واژه «معتقدم» احتیاط شود.
در پایان این سخنان آمده است که «مشکل اساسی ما این است که چطور با اين رطوبتها مراقب ساختمانها باشيم». برای این نگارنده دانسته نیست که اصرار مقامات سازمان میراث فرهنگی مبنی بر خطر رطوبت برای آثار باستانی با چه دلیل و انگیزهای صورت میگیرد و چرا در هر مصاحبه و اظهارنظر، از این خطر عظما نیز یاد میکنند. چنانکه دانسته نیست در پشت این حجم وسیع اخبار و ادعاهای عجیب که پیرامون کورش و هخامنشیان بیان میشود، چه قصد و منظوری نهفته است.
از آنجا که نظریهپردازی و پاسخ به پرسشها و مجهولات تاریخی در شرح وظایف سازمان میراث فرهنگی نیامده است، شایسته است که مسئولان سازمان بجای اینکه وقت خود را در موضوعی که وظیفه آنان نیست، صرف کنند؛ به یکی از وظایف اصلی خود بپردازند که همانا حفظ و نگهداری آثار باستانی باشد. دریغ است اینگونه اخبار در روزی منتشر شود که هنوز جوهر خبر انهدام کتیبه اورارتویی در آذربایجان خشک نشده است.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#99
Posted: 24 Jun 2015 21:06
کشف جسد مومیایی شده ی دیاکو پادشاه ماد
متن شایعه منتشر شده در شبکه های اجتماعی:
شاهدان عینی که در ساعات ابتدایی کشف این گورها قادر به دیدن آنها شدند، اظهار می دارند که یکی از این قبرها مربوط به یک پادشاه می باشد.
این جسد به صورت سالم در یک تابوت قرار داده شده که لایه ی بیرونی آن را سرب و ساروج و لایه ی داخلی آن طلاکاری شده است. طول این تابوت دقیقاً به اندازه ی طول جسد می باشد. در کنار سر این جسد یک (یا دو) جعبه طلایی و با محتویات اشیایی از جنس طلا، در کنار آن یک نیزه و در روی سینه و میانه ی بدن آن دو شیه، یکی به شکل ماهی و دیگری به شکل عقاب قرار دارند. روی این دو صفحه کلماتی به زبان میخی حک شده است. همچنین در پشت سر جسد و بر دیواره ی تابوت، تصویری حک شده دیده می شود.
نکته ی قابل توجه در این جسد، سالم بودن جسم است. این جسد حتی به شیوه ی مومیایی های کشف شده در پارچه ی قرار داده نشده و با این وجود تمام نقاط آن کاملاً سالم مانده اند.
با توجه به تصاویری از مومیایی بی نظیر پیدا شده در منطقه حسن اباد سنندج احتمال می رود این مومیایی متعلق به دیاکو پادشاه ماد می باشد متاسفانه تا کنون هیچ گونه اطلاعی از سرنوشت این مومیایی در دست نیست.
ایلک نیوز
مومیایی پادشاه ایرانی پیدا شده در سنندج- نسبت داده شده به دیاکو- تقلبی بوده است.
واقعیت:
این شایعه مربوط به سال ۱۳۸۷ است که پس از ۴ سال دوباره جان گرفته است. این شایعه آنقدر گسترده شده بود که کار به رسانه ها و شبکه های ماهواره ای هم کشید.
ماجرا از پخش یک فیلم بلوتوثی آغاز شد که آن را با کمی جستجو می توانید پیدا کنید، مثلا: جسد مومایی پادشاه در جاده شهرک حسن آباد سنندج یا حتی جسد مومایی پادشاه که در استان ایلام شهرستان کشف شده
داستان چه بود:
گورستان تاریخی شهرک زاگرس سنندج در تاریخ ۲۲ آبان ماه و در پی عملیات راهسازی جاده روستای حسن آباد کشف و توسط سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی استان نسبت به کاووش این اثر تاریخی اقدام شد.
مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان کردستان در این رابطه به خبرنگار مهر در سنندج گفت: بر اساس گمانه زنیهای اولیه قدمت قبرستان کشف شده به بیش از سه هزار سال قبل باز می گردد که محل استقرار اقوام بومی منطقه زاگرس بوده است.
علی فعله گری افزود: در بررسیهای اولیه علاوه بر کشف قبرها تاکنون اشیایی تاریخی از جمله آثار سفالینه های مختلف، یک عدد سرنیزه، نوک پیکان، چندین آج فیل و تعدادی مهره عقیق نیز به دست آمده است.
گورستان تاریخی شهرک زاگرس سنندج
پس از چند روز با پخش شدن بلوتوثی تقلبی از شایعه کشف جسد مومیایی روزانه بیش از سه هزار نفر از مردم شهر سنندج به محل گورستان کشف شده مراجعه می کنند به نحوی که حتی فعالیت گروه های باستان شناسی در این محل را با مشکل مواجه کرده بودند!
به دنبال بروز این شایعات مدیر کل میراث فرهنگی استان کردستان به خبرنگار مهر گفت: اصلا بحث مومیایی کردن جسد در ایران سابقه نداشته و تا کنون حتی یک مورد نیز مشاهده نشده است.
علی فعله گری افزود: بروز این شایعه بی اساس است و عده ای فرصت طلب برای برهم زدن جو روانی جامعه این بلوتوث را در بین مردم منتشر کرده اند و سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی استان کردستان با شدت هر چه تمام تر با این موضوع برخورد خواهد کرد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان عنوان کرد: چند عدد سرنیزه مفرقی، النگوهای زنانه، ظروف سفالی، نوک پیکان تیر و کمان و مهره های عقیق از جمله دیگر اشیای کشف شده در این منطقه است که بعد از اتمام مطالعات باستان شناسی در موزه سنندج به نمایش در آیند.
فعله گری گفت: تلاش باستان شناسان ما بر این است که بتوانند یکی از این قبرها را به صورت کامل برش دهند تا در موزه سنندج به نمایش گذاشته شود که این کار مستلزم زمان و اعتبار خاصی است که خوشبختانه با توجه به رایزنیهای مختلف این شرایط فراهم شده است.
دستگیری فرد شیاد:
به گزارش جام جم پس از دستگیری فرد شیاد و یافتن مومیایی مشخص شد که مومیایی یک مانکن است که با کلاه گیس و تور پوشانده شده و یک تخته چوبی که خط میخی روی آن نوشته شده، به قصد سودجویی و فروش این مانکن صورت گرفته است.
اما داستان مومیایی هایی که در تاریخ کهن ما وجود نداشته اند این سال ها بازار گرمی دارند! گویی افراد سود جو بازار خوبی برای آن پیدا کرده اند!
مثلا: مومیایی جعلی در مراغه (ایرنا، جهان نیوز) - مومیایی تقلبی کنار یک امامزاده ازنا لرسان - کشف جسد مومیایی قلابی در کرمان (تابناک، فارس) - مومیایی ۵ میلیاردی! مومیایی شاهزاده - مومیایی تقلبی در کاشان - ...
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود
ارسالها: 2890
#100
Posted: 24 Jun 2015 21:09
کشف مومیاییهای عجیب نوزادان در روسیه
یکی از بومیان منطقه خبر از وجود مومیاییهای عجیبی در یک ساختمان متروکه داد و من این نوزادان مومیاییشده را یافتم.
یک دانشجوی پزشکی با راهنمایی بومیان منطقه «توبولسک» در غرب روسیه مومیاییهای عجیبی از نوزادان را پیدا کرد.
به گزارش ایران، این مومیاییها متعلق به یک آزمایشگاه بوده که اغلبشان درون شیشهها نگهداری میشدند.
«گئورگی گریگوریچ» دانشجوی پزشکی میگوید: یکی از بومیان منطقه خبر از وجود مومیاییهای عجیبی در یک ساختمان متروکه داد و من این نوزادان مومیاییشده را یافتم.
شواهد موجود نشان میدهد این ساختمان متروکه محل یک آزمایشگاه غیرمجاز بوده که در آن خون و دیگر اعضای بدن نوزادان نگهداری میشد.
این دانشجو میگوید با صحنههای هولناکی روبهرو شده بودم که تصور میرود برخی از نوزادان ربوده شده را از بیمارستانها به این ساختمان منتقل میکردند و تحت آزمایشهای پزشکی قرار میدادند که تاریخ روی شیشه مومیاییها به سال 2012 و قبل از آن باز میگردد. بر روی بدن اجساد زخمهایی دیده میشود که نشان از جراحیهای متعدد بر بدن نوزادان دارد. به گفته دادستان منطقه، تحقیقات وسیعی درباره این نوزادان مومیاییشده آغاز شده است و او معتقد است در این مکان بسیاری از نوزادان مورد سوءاستفادههای پزشکی قرار گرفتهاند.
پلیس در حال انجام تحقیقاتی برای شناسایی هویت نوزادان است و کشف این مکان شوک بزرگی برای مردم منطقه به وجود آورده است.
به گفته برخی از مسئولان قضایی، تصور میشود که برخی آزمایشهای غیرقانونی روی این نوزادان انجام شده است.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود