انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 6 از 12:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  11  12  پسین »

Mummy | مومیایی


زن

 

Nes-pa-kai-schuti



این مومیایی و تابوت آن به یکی از کاهنان مصری که حدود 650 سال پیش از میلاد/2700سال پیش از دنیا رفته است، تعلق دارد.
مومیایی او در یکی از مقبره های دسته جمعی شهر اخمیم واقع در کرانه های شرقی رود نیل کشف شده است. تابوت این مومیایی از چوب نوعی درخت انجیر ساخته شده و با پوششی از گچ تزئین شده است. مطابق کتیبه های نوشته شده روی این تابوت، مقبره به معبد الهه حاصل خیزی اخمیم تقدیم شده است.

این الهه با تاجی از پر نشان داده شده است. Nes-pa-kai-schuti به معنای کسی است که به خدایی صاحب پرهای باشکوه تعلق دارد. تصاویر نقاشی شده روی دیوارهای این مقبره کاملا با تصاویر شناخته شده در مقبره های دیگر متفاوت است. الیزابت ریفستال کارشناس هنر مصری باستان در نوشته هایش این مقبره را «تصویر مصری یک پیرمرد» نامیده است.
او در این نوشته ها که متعلق به سال 1951 هستند، می نویسد: «تصویر دستان زنی سوگوار با انگشت های جدا از هم نمونه ای منحصر به فرد است. مگر در حالت اشاره به چیزی در تمامی تصاویر پیشین انگشت ها کنار هم قرار داده شده اند». تاکنون تنها سه نمونه از چنین دست هایی در نقش های برجسته مصر باستان کشف شده اند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
دندان هایی از پرو



این سی .تی اسکن متعلق به زنی میانسال است که حدود 1415 میلادی/794 شمسی در سواحل پرو مومیایی شده است. روسندال می گوید: «این زن به قبیله Chancay تعلق داشته است. این را با اطمینان می گویم چون پاهای مومیایی به شکل ضربدری روی هم قرار گرفته اند، این شیوه منحصر به مومیایی اجساد زنان در تمدن Chancay بوده است.
زن دو جسم کوچک تیره را در هر دو دست نگه داشته است. محققان با استفاده از تکنیک پیش نمونه سازی سریع متوجه شدند این اجسام دندان های شیری هستند. این دندان ها به کودکی، شاید فرزند او تعلق داشته اند». با بررسی قفسه سینه این زن و مهره های کمر می شود علت مرگ را ابتلا به سل حدس زد.

تحلیل ایزوتوپ ها نشان می دهد غذای اصلی او برگ گیاهان و ذرت شیرین بوده است. این مومیایی یکی از 20 مومیایی کشف شده در سرداب موزه ریس-انگلهونر است. این مومیایی ها که سال 1917/1282 توسط گابریل ون مارکس از میان مجموعه اختصاصیش به این موزه اهدا شده بودند، سال 2004/1383 در زیر زمین این موزه پیدا شدند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
ولادیمیر لنین



ولادیمیر ایلیچ لنین (10 آپریل 1870- 21 ژانویه 1924) یکی از رهبران سیاسی و متفکران انقلابی قرن 20 بود که سال 1917 حزب قدرتمند بلشویک را در روسیه تشکیل داد و راس قدرت اتحاد جماهیر شوروی محسوب می‌شد. سال 1918 او از یک اقدام به ترور نجات پیدا کرد، اما به شدت مجروح شد. سلامتی او تحت تاثیر قرار گرفت و در می ‌1922 از یک حمله ای که او هرگز به طور کامل مداوا نشد رنج می‌برد.

در دسامبر 1922 حمله دومی ‌به او دست داد و تاحدودی بخش راست بدن او را فلج کرد و سبب شد از فعالیت‌های سیاسی کناره گیری کند. در سال 1923 حمله سومی ‌در پی داشت و در اثر این جمله قدرت صحبت را از دست داده و لال شد و تا زمان مرگش یعنی 21 ژانویه 1924 زمین گیر شد. او زمان مرگ 53 ساله بود و در زادگاهش Gorki Leninskiye مرد. جسدش مومیایی شد و در مقبره لنین در موسکو به نمایش گذاشته شد و تا به امروز نیز در همانجاست.

روس‌ها خواهان دفن موميايي «لنين» شدند



جام جم آنلاين : بر اساس یک نظرسنجی عمومی اکثر روس‌ها خواهان دفن جسد مومیایی‌شده لنین در صد و چهل و دومین سال تولد او هستند.

به گزارش "رایانو وستی"، طبق این نظرسنجی که از سوی صندوق افکار عمومی مسکو انجام گرفت، 56 درصد از مردم روسیه خواهان دفن این مومیایی که هم‌اکنون در بنایی در میدان سرخ قرار دارد، هستند.

28 درصد روس‌ها با این ایده مخالفند و 16 درصد نیز نظری ممتنع دارند، اما به گفته جامعه‌شناسان روس، از 6 سال گذشته تا‌کنون آمار افرادی که به تغییر محل نگهداری این مومیایی رای داده‌اند رشدی 10 درصدی داشته است.



این نظرسنجی که سابقه‌ای 20‌ساله دارد و همواره بحث‌ها و مشاجره‌هایی را برمی‌انگیزد، در حالی صورت گرفت که بسیاری از کهنه‌سربازها و زندانیان جنگ جهانی دوم، با این نظر مخالف‌اند و معتقدند این مومیایی به نوعی تسکین‌دهنده تمام رنج‌هایی است که در زمان حکومت لنین به آن مبتلا شده بودند.

ایده دفن این مومیایی هر سال در زمان سالگرد تولد لنین مطرح و همواره به دلایل مختلف با شکست مواجه شده است.

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  ویرایش شده توسط: SARA_2014   
زن

 
نمونه عکس هایی از مومیایی لنین :



////////



////////

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

مراحل مومیایی کردن اجساد در ایران

بشیر نازپرور مدیرکل پزشکی قانونی تهران می گوید: وقتی فردی خارجی در یک کشور به هر دلیلی فوت کند و خانواده اش درخواست کنند متوفی به کشورش بازگردد پزشکی قانونی یک سری اقداماتی را در دستور کار خود دارد. ابتدا اینکه باید علت فوت متوفی را مشخص کرده و بعد اقدام به مومیایی کردن جسد برای انتقال از ایران به کشور مقصد کند. بعد از اقدامات اداری و فرایند مومیایی شدن توسط متخصصین پزشکی قانونی گواهی تایید مومیایی شدن به سفارتخانه کشور مقصد در ایران ارسال شده تا به وسیله آن تمامی اقدامات اداری در بخش هواپیمایی و گمرکی انتقال متوفی انجام شود.

بر اساس این گزارش، جسد مومیایی شده با حضور بستگان فرد یا نماینده قانونی آنها همراه با یک نماینده از سفارت کشور مقصد و نماینده گمرک در سازمان پزشکی قانونی در جعبه های مخصوص (چوبی یا فلزی) بسته بندی و پلمپ شده و وارد هواپیما می شود. البته اجساد را می توان از راه زمینی هم انتقال داد که بیشتر برای کشورهای همسایه است.

روش مومیایی کردن در ایران

ناگفته نماند که دیگر از پارچه ها و مواد خاص دوران مصرباستان برای مومیایی کردن اجساد استفاده نمی شود. در برخی کشور ها از روش انجماد، استفاده از انواع مواد شیمیایی، فیکساتور و روشهای دیگر استفاده می شود اما در ایران این اقدام با استفاده از برخی مواد شیمیایی خاص صورت می گیرد. در ابتدا متخصصان مواد داخل روده و معده جسد را خالی می کنند و بعد با استفاده از دستگاه مخصوص مواد شیمیایی از طریق عروق به داخل تمامی بافت ها هدایت می شود. این اقدام موجب می شود تا در مدتی که برای نقل و انتقال جسد تا کشور مقصد صرف می شود جسد فاسد نشده و ظاهر خود را تا لحظه تدفین از دست ندهد.

بعد از انجام مراحل مومیایی شدن جسد در سردخانه پزشکی قانونی رفته تا تمامی مراحل قانونی آن انجام شود و بعد از این مراحل جسد منتقل می شود.

شاید این سئوال مطرح شود که برای انتقال جسد اموات ایرانی از شهری به شهر دیگر نیاز به مومیایی کردن اجساد است؟ کارشناسان پزشکی قانونی می گویند مومیایی کردن این اجساد نیاز به تزریق مواد شیمیایی ندارد و تنها از طریق ضد عفونی کردن جسد انجام می شود.

هزینه مومیایی کردن اجساد در پزشکی قانونی

مدیرکل پزشکی قانونی تهران در پاسخ به اینکه هزینه مومیایی کردن هر جسد در پزشکی قانونی تهران (کهریزک) چقدر است گفت: طبق جدول تعرفه های پزشکی قانونی هزینه مومیایی کردن به تنهایی یک میلیون و 500 هزار تومان است. البته هزینه نگهداری، تابوت و غیره هم در تعرفه ها عنوان شده است.

مومیایی کردن اجساد اموات در کشور ممنوع است

وی در پاسخ به اینکه آیا اگر یک شهروند ایرانی درخواست کند تا امواتش مومیایی شود این کار را انجام می دهید گفت: مومیایی کردن اجساد در ایران ممنوع است و این کار تنها برای اتباع خارجه که در کشور فوت می کنند و برای سالم ماندن جسد و جلوگیری از فساد جسد در مسیر انتقال انجام می شود.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
مومیایی های ایرانی باستانی در نصف النهار قطبی

باستان شناسان کاوشهای خود را در منطقه ی زلنی یار،منطقه ای نزدیک به نصف النهار قطبی که مردم محلی آنرا آخر دنیا می نامند از سر گرفتند.



در منطقه قبلا مومیایهای اسرار آمیزی کشف شد که دارای موهای بلوند و قرمز بودند که از اهالی این منطقه به شمار نمیرفتندو همچنین اشیایی که همراه با آنها بود به تمدن کهن ایران برمیگشت که با این منطقه نزدیک به شش هزارکیلومتر فاصله دارد.محققان در حال آزمایش ژنتیک بر روی این مومیایها هستند تا از اسرار این تمدن آریایی اسرار امیز پرده بردارند.



باستان شناسان روس طی دهه ی گذشته 34 قبر و 11 جسد مومیایی شده در منطقه ای که احتمالا قبرستان بوده و قدمتی 800 ساله دارد یافتند. کاوشها متوقف شدند زیرا شخصی به نام یامال پنینسولا گفته بود که این کار باعث اذیت شدن ارواح اجداد او میشود هرچند که تیم کاوش حاضر در محل به رهبری الکساندر پیلیپنکو عضو دانشگاه ژنتیک شعبه ی سیبری روسیه توجهی به این موضوع نکرد.
یافته ها بسیار عجیب بودند،مومیاییها خوب نگهداری شده بودند و ماسکی مسی به صورت داشتند.هفت مرد بالغ،سه نوزاد پسر و یک دختر بچه یافته شد که در میان جواهرات و دیگر اشیا دفن شده بودند.
جمجمه ها شکسته یا مفقود شده بودند و اسکلت نیز خرد شده بود. اجساد با مس و پوست گوزن شمالی ،سمور،گرگینه(؟) و خرس پوشیده شده بودند.



یکی از اجساد مردی مو قرمز است که از سینه تا پای او توسط ورقه ای از مس پوشیده شده بود.در ارامگاه او تبری آهنی،پشم،و سردیسی از خرس وجود داشت.
محققین بر این باورند که مومیایی شدن به دلیل وجود مس که ار اکسیداسیون جلوگیری میکند و افت دما در منطقه بوده است نه به صورت عمدی.ناتالیا فیودوروا میگوید»هیج جای دنیا این تعداد مومیایی زیر خاک منجمد وجود ندارد»
این محقق بر این باور است که طرز قرار گیری اجساد بر اساس یک رسم مذهبی بوده و حتی شکسته بودن جمجمه ها برای حفاظت در برابر برخواستن دوباره ی مرده بوده است.



همچنین پاهای این اجساد همه به سمت رودخانه ی گرنی پولوی که رودی مذهبی است قرار دارند.به هرحال اینگونه مومیایی کردن مختص افراد این منطقه نبوده و باید به نژادی از آریایی های اسرار امیز برسد.
اشیا کشف شده این نظریه را تقویت میکند چرا که این اشیا به ایران سرزمینی در 6000 کیلومتری جنوب شرقی این منطقه بر میگردد که این اشیا به قرن دهم و یازدهم تعلق دارند.این کشف همچنین بیان دارد که سیبری به عنوان یک محل بی استفاده نبوده و گذرگاهی برای معاملات و بازرگانی بوده است.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
مومیایی های مسلول قرن 18 به آزمایشگاه دانشمندان رفتند



دانشمندان مطالعات خود را برای یافتن درمان‌ جدید سل، با بهره گیری از 265 مومیایی متعلق به قرن 18 میلادی آغاز كردند.

این مومیایی‌ها كه در موزه تاریخ طبیعی مجارستان در بوداپست آرام گرفته‌اند، بین سال‌های 1731 و 1838 در كلیسای دومینیكن در شهر شمالی واك در مجارستان دفن شده‌اند.

این گنجینه های تاریخی دهه‌ها به فراموشی سپرده شده بودند و در سال 1994 حین بازسازی كلیسا كشف شدند. آن‌ها در تابوت‌هایی دارای رنگ آمیزی زیبا قرار داشتند كه با تصاویری از جمجمه تزئین شده بودند.

مطالعات سل با همكاری دانشگاه كالج لندن روی این مومیایی‌ها در حال انجام است و مشخص شده كه 89 درصد آن‌ها در نقطه‌یی در زندگی‌شان از این بیماری رنج برده‌اند و 35 درصد به هنگام مرگ به آن مبتلا بودند.

به گفته ایلدیكو پاپ رئیس گروه انسان‌شناسی موزه مجارستان، در تعدادی از این مومیایی‌ها ردپاهایی از جهش‌های ژنتیكی روی استخوان‌ها كه عامل مرض سل بوده‌اند، قابل مشاهده است.

علائم سل در این مومیایی‌ها فرصت بی‌نظیری برای مطالعه پاتوژن‌های متعلق به زمان قبل از ساخت آنتی‌بیوتیك و همچنین پیش از وقوع انقلاب صنعتی به شمار می‌آید.

به گفته پاپ، این مومیایی ها دارای سیستم ایمنی بهتری نسبت به ما بوده‌اند و چنانچه دانشمندان بتوانند بخش‌های ژنی آن‌ها را شناسایی كنند گامی مهم در جهت پیشرفت مطالعات روی این بیماری برداشته‌اند. همچنین كشف راز مقاوم‌پذیری بیشتر آن‌ها در مقابل سل كمك شایانی درعلم پزشكی مدرن به شمار می‌آید.

وی همچنین معتقد است كه مطالعه این مومیایی‌ها می‌تواند به طراحی داروی جدید سل یا كشف تغییرات ژنتیكی موثر بر عكس‌العمل انسان‌های مدرن در مقابل آن بینجامد.

مطابق آمار سازمان بهداشت جهانی، تقریباً 1.5 میلیون نفر در سال 2010 به دلیل ابتلا به سل جان باختند و 8.8 میلیون مورد جدید ابتلا به این بیماری گزارش شدند. همچنین حدود یك سوم جمعیت جهان یعنی بالغ بر دو میلیارد نفر سل پنهان داشتند.

كشف پنی سیلین و طراحی آنتی‌بیوتیك‌های دیگر در قرن بیستم امراضی همچون سل را كه زمانی عامل عمده مرگ و میر در كشورهای پیشرفته بودند، ریشه‌كن كرد. اما استفاده بیش از اندازه و نادرست از این داروها موجب بازگشت عوامل ابتلای سل و غلبه آن‌ها بر آنتی‌بیوتیك‌ها شده است.

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
جالب ترین مومیـــــــایی های جهـــــــــان



/////////

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
جالب ترین مومیـــــــایی های جهـــــــــان



/////////

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
مومیایی ۲۵۰۰ ساله در ماساچوست



یک مومیایی مصری ۲۵۰۰ ساله برای ترمیم در بیمارستان آمریکا مورد پاکسازی قرار گرفت.
به گزارش فرهنگ نیوز ، یک مومیایی مصری 2500 ساله با عنوان «پادیهِرشف» در بیمارستان ماساچوست آمریکا از تابوت خود بیرون کشیده شد و توسط کارشناسان دستخوش ترمیم و پاکسازی قرار گرفت .



////////////



... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  ویرایش شده توسط: SARA_2014   
صفحه  صفحه 6 از 12:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  11  12  پسین » 
علم و دانش

Mummy | مومیایی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA