انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 6 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین »

Thinking positive | مثبت اندیشی


زن

 

مثبت اندیشی، رازی برای خوشبختی
بسیار از مشکلاتی که در زندگی ما وجود دارد به نحوه نگرش ما به آن موضوع بستگی دارد. بسیاری از افراد از کاه، کوه درست می‌کنند و با تفکر خودشان سبب رنجش خاطر خودشان می‌شوند. برای خوشبخت شدن لازم است که ذهن خودتان را روی امواج مثبت اندیشی بگذارید.
مثبت اندیشی، رازی برای خوشبختی
مثبت اندیش بودن سبب خوشبختی و رضایتمندی از زندگی مشترک می‌شود و منفی نگری عاملی است برای شکوه کردن از زندگی مشترک.

مقدمه
مرد جوانی با حالت افسرده و چهره ای در هم کشیده پیش من آمد و گفت: دیگر تحمل این زندگی را ندارم و از همسرم متنفرم. گفتم مشکل شما چی است که توانسته تا این حد شما را آشفته کند. گفت: همسرم به من می‌گوید با فلان رفیق دور نزن، فلان کار را انجام نده، فلان غذا را نخور، فوتبال نرو و بسیاری از مشکلات دیگر.. با لبخند به او گفتم شما نیازی نیست از همسرتان طلاق بگیرید شما باید از منفی نگری طلاق بگیرید و ذهن خودتان را با مثبت نگری پُر کنید. وقتی شما در ذهن خودتان افکار مثبت داشته باشید، توجه شما را از سمت این مشکلات به خوبی ها و زیبایی ها معطوف می‌سازد.

وقتی شما مثبت نگر باشید، رفتارهای ناخوشایند همسرتان را توجیه می کنید. مثلا: وقتی به شما می‌گوید که فوتبال نروید، اگر با دید منفی نگاه کنید می‌گویید که همسرم نمی‌خواهد من تفریح داشته باشم و احساس لذت کنم. اما اگر نگاه مثبت به ماجرا داشته باشید می گویید: همسرم نگران است که خدای نکرده من مصدوم نشوم، برای سلامتی من می‌گوید که فوتبال نروم. این افکار خود شماست که سبب رنجش خاطر شما می‌شود پس نگاه و افکار خودتان را مثبت کنید تا به آرامش برسید.

رفتارهای خوب همسرتان را کشف کنید
باور کنید زندگی شما یکسره، تلخی و سختی نیست. بلکه دارای شادی و نشاطی هم هست. همسرتان یک فردی نیست که غیر قابل تحمل باشد، در وجود او نیز خوبی های نهفته است که شما باید آنها را کشف کنید و اگر موفق شوید که به آنها توجه کنید تا حد زیادی مشکل شما را حل خواهد کرد. اعمال شما تحت تاثیر افکار شما هستند، بنابراین اگر منفی نگر باشید، آینده روشنی پیش روی تان وجود نخواهد داشت و همیشه زندگی همراه غم و اندوه خواهید داشت.

بنابراین برای رسیدن به آرامش در زندگی مشترک تان، باید به شناسایی و کشف نقاط مثبت همسرتان بپردازید و ذهن خودتان را از منفی نگری پاک سازید، افکارتان را کنترل کنید تا به آرامش برسید. افراد مثبت نگر می دانند اگر افکار خود را کنترل نکنند، کنترل اعمال و رفتارشان را نیز از دست می دهند.

لازم است یک تعریف جزئی از مثبت نگری داشته باشیم تا ذهن شما با این واژه، آشنا تر شود.

تعریف مثبت نگری یا خوش بینی
خوش بینی را می توان استفاده کردن از تمامی ظرفیت های ذهنی مثبت، نشاط انگیز و امیدوار کننده در زندگی، برای تسلیم نشدن در برابر عوامل منفیِ ساخته ذهن و احساس های یأس آورِ ناشی از دشواری ارتباط با انسان ها و رویارویی با طبیعت، دانست.[1]

مشکل را ذهن شما می سازد
هر مشکلی فقط به اندازه ای که شما آن را مشکل می گیرید مهم است . بیشتر مشکلات بی اهمیت و کوچک هستند مثل بحث کردن های زن و شوهر در مورد انتخاب رنگ فلان وسیله یا انتخاب مارک لباس، اینها اختلافاتی هستند که سبب مشکل می‌شوند اما بسیار بی اهمیت هستند اما ذهن منفی از همین کارهای بی اهمیت یک دیو خطرناک می‌سازد و زندگی را تباه می‌سازد. تعداد بسیار کمی از مشکلات واقعا جدی و مخرب هستند که آنها را هم میشود با مدیریت کردن ذهن خودتان، حل کنید.

دوستان مثبت اندیش پیدا کنید
در بین دوستان تان کسانی هستند که دائما از زمین و زمان می‌نالند و شما با قرار گرفتن در معرض امواج منفی دیگران و هم‌نشینی با آنهایی که بیش از اندازه زبان به شکوه می‌گشایند، شما را به سوی منفی بافی و بدبینی سوق می‌دهند. در انتخاب دوستان تان دقت داشته باشید و افراد منفی باف را از زندگی خودتان حذف کنید. امام علی (علیه‌السلام) می‌فرماید : هم‌نشین خوب نعمت است. [2] امام علی (علیه‌السلام) فرمودند : بیشترین صلاح و درستی در همنشینی با خردمندان و صاحبدلان است. [3]

نکته : اگر می خواهید در زندگی مشترک خود، آرامش را مشاهده کنید چاره ای جز این ندارید که افکار منفی را از ذهن خود کاملا پاک کنید و افکار مثبت را جایگزین آن کنید و فرکانس مغزتان را روی زمان مثبت اندیش تنظیم کنید و احساس لذت کنید.

ارتباط خودتان را با خدا بهتر کنید
تنها انسان هایی که از روح آرام برخوردار هستند می توانند از زندگی خود لذت ببرند و داشتن روح آرام مستلزم این است که با خداوند ارتباط داشته باشید و همیشه ذکر خداوند را روی لب هایتان داشته باشید. الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ، همان کسانى که ایمان آورده‌‌اند و دل‌هایشان به یاد خدا آرام می‌‌گیرد، آگاه باش که با یاد خدا دل‌ها آرامش مى‌یابد. [4] اگر ارتباط خود را با خداوند درست کردید، سختی ها و گیر دادن های همسرتان را برای خودتان یک نردبانی به سمت موفقیت می‌بینید و ذهن تان سرشار از آرامش و انرژی مثبت خواهد شد.

اندیشیدن و نحوه فکر کردن نقش بسیار مهمی در زندگی انسان دارد. مثبت اندیش بودن سبب خوشبختی و رضایتمندی از زندگی مشترک می‌شود و منفی نگری عاملی است برای شکوه کردن از زندگی مشترک. انسان‌ها همواره با نوع تفکر خود و نگرشی که به جهان دارند از یکدیگر متمایز می‌شوند. انسانی که مثبت می‌اندیشد، هیچ اتفاقی را در عالم شر و بد نمی‌داند، (گیر دادن های همسر) بلکه لحظه به لحظه آن را حساب ‌شده و تحت کنترل خالق بزرگ عالم می‌داند و می‌داند که روح او بوسیله موفقیت در این امتحان، قوی و بزرگ خواهد شد.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

چگونه به مغز خود آموزش دهیم مثبت نگر باشد ؟

طبق تحقیقات انجام شده، انسان ها می توانند به طور متوسط روزانه ۱۲ تا ۶۰ هزار فکر در مغز خود پردازش کنند.جالب است نه ؟ عده ای بر این باورند که ۸۰ درصد این افکار، منفی هستند و مغز انسان ها بیشتر یاد گرفته است منفی نگر باشد تا مثبت نگر، اما این خیلی جذاب نیست !

دکتر لورتا برونینگ نویسنده کتاب " علم مثبت اندیشی و عادات یک ذهن خشنود " می گوید : " مغز ما برای ایجاد شادی طراحی نشده است، آنطور که ما آرزو داشتیم. مغز ما برای تداوم و حفظ بقا تکامل یافته است. مغز هورمون‌ های شادی (دوپامین، سروتونین و اکسیتوسین) را ذخیره می‌ کند تا در مواقعی که با نیازهای حیاتی مواجه می‌ شود از آن‌ها استفاده کند. این امر به ما انگیزه می دهد تا اقداماتی را انجام دهیم که هورمون های شیمیایی شادی را تحریک کنند. بدتر اینکه، زمانی که شما تلاش می‌ کنید خود را شاد کنید، می‌ توانید بر عکس، هورمون‌ های نارضایتی خود را تحریک کنید. مخصوصا اگر در پایان یک روز کاری پرتنش باشید. "

هنگامی که مغز ما به نکات منفی توجه می کند موجب کاهش بهره وری، خلاقیت و مهارت های تصمیم گیری ما خواهد شد. چرا که افکار منفی تأثیرات بزرگتری نسبت به افکار مثبت دارند. دوباره این تکامل را پشت سر می گذارد. بقای انسان به توانایی محافظت از خویشتن و دوری از موقعیت‌ های خطرآفرین بستگی دارد.


اما خبر خوب این است که شما می توانید با تکنیک هایی به مغز خود آموزش تا مثبت فکر کند، در ادامه با تعدادی از این تکنیک ها آشنا خواهید شد :

۱- افکار خود را دنبال کنید
ابتدا باید از پیگیری افکار خود شروع کنید و هرچه از ذهنتان می گذرد را زیر نظر قرار دهید، حتی اگر تنها ۱۰ دقیقه بتوانید این کار را انجام دهید. از آنجایی که ذهن ما عادت دارد، ممکن است متوجه شوید که مدام افکار منفی به ذهنتان خطور می کند. آیا شما در مورد سفری در آینده مضطرب هستید؟ آیا محیط کار شما پرتنش و پر استرس است؟ آیا شما در مورد مشاجره ای که با همسرتان داشته اید ناراحت هستید؟

هنگامی که متوجه شوید کدام فکر منفی بیشتر شما را ناراحت می کند، می توانید شروع به کار بر روی یک راه حل، برای حل مشکل کنید. به عنوان مثال، اگر یکی از همکارانتان موجب ناراحتی شما می شود، نزد رئیس خود بروید و بپرسید که آیا می‌ تواند شما را به یک بخش دیگری که در آن تعامل‌ های منفی کمتری دارید منتقل کند؟


۲- روزانه ۳ نکته مثبت در زندگی روزمره خودتان پیدا کنید
قبل از رفتن به خواب، می توانید به راحتی مغز خود را تمرین دهید. روز خود را مرور کنید و در مورد سه چیز خوب که در آن روز اتفاق افتاده فکر کنید. مثلا شخصی برای شما یک فنجان قهوه آورده است، یک غروب آفتاب زیبا و شگفت آور یا آشنایی با یک مشتری جدید. حتی کوچکترین چیزها مانند تعریف، صرف ناهار با دوست قدیمی و .. که موجب شادی شما می شود را از قلم نیاندازید.

۳- از یک نفر سپاسگزاری کنید
قدردانی واقعا مهم است. تحقیقات نشان می دهد که قدردانی کردن نتایج مثبت زیادی به همراه دارد. سپاسگزاری نه‌ تنها ذهن را خوش‌ بین می‌کند بلکه از بیماری‌ های انسداد شرایین هم جلوگیری می‌ کند. خریدن هدیه و یا کارت قدردانی می‌تواند نقطه‌ شروع خوبی باشد؛ اما به اشتراک گذاشتن قدردانی و سپاسگزاری با دیگران بسیار موفق‌ تر عمل می‌کند.

۴- کمک به دیگران
شما می توانید در کارهای خیریه شرکت کنید یا به نیازمندان کمک مالی کنید. حتی می توانید کارهای کوچکتری انجام دهید که موجب ایجاد احساس شادی و رضایتمندی در شما شود، مانند دعوت دیگران به قهوه ف انجام خریدهای یک فرد ناتوان و ...

۵- با افراد مثبت خود را احاطه کنید
از آنجایی که احساسات دیگران به شما نیز سرایت می کند، بنابراین سعی کنید فقط افراد مثبت را در اطراف خود نگه دارید و با آنها معاشرت کنید. افرادی که الهام بخش شما باشند و قدرت و انگیزه شما را افزایش دهند.


۶- بازآموزی ضمیر ناخودآگاه و بهبود درونی
گاهی اوقات برای تبدیل شدن به یک فرد مثبت تر، ما باید از تجارب منفی گذشته درس بگیریم و ببینیم چرا تمام مدت آن‌ ها را با خودمان حمل کرده‌ ایم. تمریناتی مانند جملات مثبت و انگیزشی، برنامه‌ ریزی عصبی کلامی (NLP) و تصدیق خود جلوی آینه می تواند برای کشف و ترمیم این زخم ها کمک کند. این تمرین‌ها می‌ توانند به شما کمک کنند برای خودتان یک سیستم باوری جدید و مثبت بسازید.

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

مثبت اندیشی لازم است اما فقط مثبت اندیشی کافی نیست !

آیا شما هم از جمله کسانی هستید که همیشه در فکر راه انداختن کسب و کار جدید هستند ولی هیچ وقت اینکار را شروع نمی کنند؟ آیا در دسته ی افرادی قرار دارید که ایده های بزرگ و جذابی دارند اما هیچ اقدامی برای آن ها انجام نمی دهند؟ آیا به این دلیل نیست که انجام دادن اینکارها در ذهن شما با تحمل سختی گره خورده است؟ ذهنتان به شما می گوید : خب اگر موفق نشوم چه؟ اگر نقشه هایم عملی نشوند چه؟ اگر تمام وقتم را بگیرد چه باید بکنم؟

اگر می خواهید کار جدیدتان موفقیت آمیز باشد و با سرعت بیشتری پیش برود ، باید دید خودتان را نسبت به کاری که می خواهید انجام دهید ، تغییر دهید! باید به لحاظ روحی و معنوی تغییر کنید. باید ذهن خود را طوری برنامه ریزی کنید ، که هر گاه در مورد ایده ها و اهدافتان با خودتان صحبت می کنید ، با تمام وجود احساس خوشی کنید.


افرادی پیدا می شوند که می گویند : همه ی کارها فقط با مثبت فکر کردن پیش می روند ، اما قطعا شما هم با موقعیت های سختی رو به رو شدید که مثبت فکر کردن در موردشان بسیار سخت و مشکل است! مثبت فکر کردن درباره ی زندگی زیباست اما برای غلبه بر مشکلات کافی نیست. بزرگترین مشکل مثبت اندیشی این است که در اغلب موارد خود را مجبور می کنیم تا مثبت فکر کنیم و دقیقا همین اجبار نتیجه ی عکس ایجاد می کند.

برای تبدیل انرژی (ایده) به عمل (کار) راهکارهای زیادی وجود دارد که مهمترین آن قانون شرطی سازی است. به عبارت دیگر باید شرایط به نحوی پیش برود تا زمانی که به ایده های خودتان فکر می کنید ، در ذهنتان به جای ایجاد حس سختی و دشواری حس شادی و انگیزه ایجاد شود.

نگاهی متفاوت به روز تولد... باید شاد باشیم یا افسوس بخوریم؟!حتما بخوانید
اگر چیزی بارها و بارها تکرار شود ، ذهنتان را شرطی میکند و پذیرفتن آن برایتان بسیار ساده تر خواهد بود. حال باید با خودتان تکرار و تکرار و تکرار کنید که شما به بهترین نحو ممکن ، به اهداف و آرزوهایتان می رسید. ذهنتان را شرطی کنید و سپس دست به اقدام بزنید. پس تنها مثبت اندیشی کافی نیست و نیاز به عملگرایی هم داریم. ما باید نوع پاسخ های شرطی به محرک های بیرونی را تغییر دهیم. مثلا اگر پاسخ شرطی شما به رژیم های لاغری منفی است و با فکر کردن به آن احساس منفی در شما ایجاد می شود ، هیچگاه قادر نخواهید بود وزنتان را کم کنید! باید خود را به گونه ای شرطی کنید که تناسب اندام ، تغذیه صحیح و به دست آوردن تندرستی ، برایتان لذت بخش باشد.

موضوع شرطی شدن در همه ی زمینه های زندگی وجود دارد. مثلا شخصی را در نظر بگیرید که پولی در دست دارد و مدام به دیگران می گوید : پول که همه چیز نیست ، چرک کف دست است! پول زیاد باعث میشود که انسان از خدا دور شود ، برای پول درآوردن باید جان کند و... این حرف های منفی در قالب محرک مستقیم هستند. دیگران با شنیدن این حرف ها نارحت می شوند و متاسفانه با احساسات منفی همراه می شوند. این موضوع به دفعات زیاد تکرار میشود و پول (محرک بی اثر) همراه میشود با حرف های منفی (محرک مستقیم برای دیگران). بعد از مدتی خود واژه پول و یا خود اسکناس تبدیل به محرک مستقیم میشود ، که به جای همان حرف های منفی باعث بروز پاسخ در دیگران میشود. یعنی افراد با دیدن و شنیدن پول فورا و ناخودآگاه دچار احساسات منفی میشوند.


در ادامه چند راهکار برای شرطی سازی ذهن را معرفی میکنم :

۱- برای خود پاداش در نظر بگیرید!
برای انجام هر کاری که تصورش در ذهنتان با سختی همراه است ، پاداش در نظر بگیرید. برای کارهای بزرگ ، پاداش های بزرگ و برای کارهای کوچک پاداش های کوچک.

۲- به نظرات منفی دیگران توجه نکنید!
از امروز تمرین کنید تا نظرات منفی را از یک گوش دریافت و از گوش دیگر خارج کنید. با انجام اینکار فرکانس های منفی وارد مغز شما نمی شوند و می توانید با تمرکز بیشتری کارتان را پیش ببرید.

۳- خودتان را تنبیه کنید!
اگر در انجام کاری که از پیش برای خود در نظر گرفته اید کوتاهی کردید ، وقت آن رسیده است که خودتان را تنبیه کنید! با این روش سیستم ناخودآگاه شما متوجه میشود که کوتاهی کردن در انجام کارها ، به تنبیه از جانب شما می انجامد. پس سعی میکند کوتاهی نکنید تا تنبیه نشوید!

با این روش های ساده ذهن شما شرطی میشود ، می توانید افسار ذهنتان را در دست بگیرید و از اقدامات هوشمندانه خود لذت ببرید...

خلاصه کلام :
ما تحت تاثیر ذهنِ بی نهایت قدرتمندمان هستیم. ذهنی که به راحتی می تواند شرطی سازی را در جهتی که ما می خواهیم برایمان فراهم کند. پس باید از قدرت نامحدودِ ذهنمان نهایت استفاده را ببریم. با استفاده از این روش می توانید کوه یخیِ اطراف ایده ها و آرزوهایتان را که اجازه اقدام کردن به شما را نمیدهد ، بشکنید و در جهت آرزوهایتان گام بردارید.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  ویرایش شده توسط: SARA_2014   
زن

 

اثرات مثبت اندیشی در بهداشت روانی

دنیای لجام گسیخته کنونی، که مادیات همه چیز و همه کس را تحت الشعاع قرار داده است، عواطف، احساسات و بشر دوستی و نوع پرستی می رود که به فراموشی سپرده شود. در دنیایی که فقر و تنگدستی، جنگ و خونریزی، فساد و تباهی هر روز رو به افزایش است و سیر صعودی می پیماید، چیزی جز پشتوانه معنوی، مثبت اندیشی و تغییر و تحول درونی نمی تواند بشر را از این همه نابسامانی و از هم گسیختگی نجات دهد.
اما سؤال این جاست که مثبت اندیشی مقوله روان شناختی است یا جامعه شناسی، آیا ویژگی های فردی موجب شاخص ها و معیارهای مثبت نگری است یا این که فضا و شرایط اجتماعی است که ما را به مثبت نگری رهنمون می کند. در این مقاله سعی شده است هم رویکرد روان شناختی و هم رویکرد جامعه شناسی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

مثبت اندیشی از نظر روان شناسی
زندگی، سرشار از نعمت ها و ثروت های نامحدود است. همه انسان ها حق و اختیار دارند تا در زندگی موفق شده و با شادمانی و نشاط زندگی کنند، ولی دست یابی به شادی و موفقیت در هر زمینه، فقط به همت و تلاش انسان بستگی دارد، هیچ کس جز خود شخص نمی تواند موفقیت ها، شادابی ها، غم ها و شکست ها را برای خویشتن فراهم سازد. چگونه است که گروه اندکی، احساس خوشبختی و سعادت می کنند، در حالی که عده زیادی از خود ناراضی هستند. به طور کلی، هر کسی حوادث و القائات بیرونی را با توجه به باورها و برداشت های خود تفسیر و توجیه می کند. در حقیقت همه چیز از افکار و ذهن انسان سرچشمه می گیرد، یعنی انسان ساخته و پرداخته افکار خویش است، در واقع "تو همانی که می اندیشی" این ذهن ماست که از ما انسانی موفق و قوی می سازد، یا برعکس آن عمل می کند.

روان شناسان معتقدند اندیشه ها و پندارهای ماست که کیفیت زندگی ما را می سازند، اندیشه ها هستند که موجب موفقیت یا شکست، عامل سلامتی یا مریضی، باعث خوشبختی یا بدبختی ما هستند. با اندیشه های مثبت است که انسان سرشار از شور و شوق و اشتیاق، می شود و احساس خوشبختی، تندرستی و آرامش می کند، و با افکار منفی است که احساس شکست، بدبختی، مریضی، بیچارگی و بدبینی می کند. با اندیشه های مثبت است که توانمندی ها، اعتماد به نفس و خود باوری ها قویاً افزایش می یابند، در حالی که با افکار منفی احساس ناتوانی، حقارت و خود کم بینی ها در انسان تشدید شده و در نتیجه بسیاری از امراض روحی و جسمی گریبان گیر فرد می شود. اکثر مردم بدون این که خود متوجه باشند، با تکرار اندیشه های مخرب، انرژی های خود را بر ضد خویش به کار برده و سبب بدبختی خود می شوند!

انسان های بدبین، عبوس، اخمو، لجباز و یک دنده و کسانی که گرفتار خودخواهی و کینه توزی هستند در ارتباطات و جذب دوست کم می آورند. کسی تحمل فرد بدبین و خودخواه را ندارند. وقتی اندیشه های منفی در سر داریم، آ ن ها را خواسته یا ناخواسته هر روز چند هزار مرتبه تکرار می کنیم، در نتیجه افکار منفی قوی تر می شوند و جای بیشتری در ذهن به خود اختصاص می دهند و در نهایت تمام بخش تولید فکر را تحت نظارت خود می گیرند و به مجموعه افکارمان، ماهیت منفی می دهند. با این روند، بدون این که بخواهیم، بخش عظیمی از توانایی های (بالقوه و بالفعل) خود را ناتوان ساخته و بیهوده هدر می دهیم در نتیجه بی حوصله، کم اشتها، پریشان حال، بدخواب و افسرده می شویم و به ناراحتی های قلبی و عروقی و فشار خون و هزاران درد دیگر دچار می شویم. به عبارت ساده سموم حاصل از نگرانی، خشم، ترس، ناکامی و منفی بافی ما را به سوی بیماری و نابودی می کشاند.
انسان برای بقا و بهتر زیستن همیشه تلاش می کند، در این حرکت، مهم ترین مسئله بهره مندی از تفکر مثبت است و این تلاش، بشر را به سر منزل آرامش و آسایش جسم و روح سوق می دهد. گواه آن سفارش بسیاری از بزرگان دین است که انسان را به اندیشه مثبت رهنمون کرده اند.

مثبت اندیشی از نظر جامعه شناسی
مثبت نگری حاصل تعامل آرام و بدون مشکل با محیط اجتماعی است که پیامد آن مجموعه ای از تمایلات مبتنی بر رضایت مندی، خوشبینی، امید، اعتماد و اطمینان خاطر در فرد است. نقطه مقابل آن وجود بیزاری، ترس، عصبانیت، ناامیدی و نگرانی خواهد بود.
مثبت نگری زمانی به وجود می آید که افراد احساس کنند درکشان از خودشان تایید شده است. مثبت نگری نوعی خیر عمومی است که پیامد و حاصل آن را باید در تشریک مساعی، طراوت اجتماعی، وفاق اجتماعی، عواطف مثبت، زندگی انجمنی و مشارکت اجتماعی جست و جو کرد. مثبت نگری نوعی سرمایه عاطفی است که هزینه های کنترل و نظارت رسمی را کاهش می دهد و افراد را به رفتار مطابق با ارزش ها و هنجارهای اجتماعی پذیرفته شده، متقاعد می کند. سرمایه ای که به واسطه استفاده از آن زایش تازه ای پیدا می کند، زیرا وقتی افراد از عواطف مثبتی که دیگران ابراز می دارند، بهره می برند، به نوعی عواطف مثبت تازه ای را تولید می کنند.

هر چند که مثبت نگری در نگاه نخست و نقطه آغازین از خود فرد شروع می شود و تجلی آن را در فرد می بینیم اما حاصل آن در تجربه جمعی فرد که در فرایند تعامل شکل می گیرد، دیده می شود، تجربه ای که نمونه آن را در جامعه و فرهنگ حاکم بر آن می بینیم.
جوامع منعطف، بالنده و پویا در قیاس با جوامع سخت و ایستا و بسته از آمادگی بیشتری برای مثبت نگری برخوردار هستند زیرا جوامع و فرهنگ های بسته، بیشتر خصلت جرم گرایانه دارند و مولد نوعی بدبینی هستند.
فرهنگ جامعه تأثیر بسزایی در مثبت نگری یا برعکس در منفی نگری دارد. در جامعه ای که بدی، زشتی، ظلم و شرارت وجود دارد، باعث می شود تا افراد هر روز با آن بدی ها رو به رو شوند و کم کم عادت کنند تا فقط زشتی ها را تداعی نمایند.

اگر منفی نگری در جامعه ای شایع شود کودکان و نوجوانان آن جامعه با مشاهده منفی گرایی تحت تأثیر قرار می گیرند و همان طور که تئوری یادگیری مشاهده ای بیان می کند این نگرش و رفتار را یاد می گیرند و بروز می دهند.
تقویت ارزش های اخلاقی مثبت در جامعه مدیون کار و تلاش، صداقت، تعاون و همکاری، احترام به یکدیگر و تقویت عزت نفس در سطح فردی و ملی است. علاوه بر این، تقویت غرور ملی می تواند زمینه ای را برای مثبت اندیشی فراهم کند. از عواملی که مانع پیشرفت مثبت نگری می شود می توان به عدم احساس موفقیت و نرسیدن به آرزوها و آرمان ها و ناامیدی و بدبینی اشاره کرد.

خانواده اولین کانونی است که کودکان از آن مذهب، اخلاق، روش های ارتباط و نگرش ها را یاد می گیرند. چون تعامل کودک با خانواده بیشتر از تعامل با هر سیستم اجتماعی دیگری است کودکان هزاران ساعت را در تعاملات خانواده می گذرانند بنابراین مثبت اندیشی نیز از خانواده آموخته می شود البته خود خانواده نیز یک سیستم باز است و از جامعه تدثیر می گیرد.
مثبت اندیشی حاصل عملکرد بخش های مختلف جامعه است پس بی شک ریشه مثبت اندیشی از نظر جامعه شناسی در جامعه و فرهنگ نهفته شده است.

شایان ذکر است که ایمان و آموزه های دینی نیز در مثبت اندیشی نقش سازنده ای دارند. بدون ایمان و اعتقاد و اطمینان واقعی و خالصانه به قدرت درونی خود، نمی توانید از زندگی شاد و موفقیت آمیزی برخوردار شوید. آن چه مسلم است فرد و جامعه دو روی یک سکه نیستند. در عرض یکدیگر قرار نگرفته اند بلکه در طول یکدیگرند. فرد در جامعه اثر می گذارد و از جامعه تأثیر می پذیرد، در تعامل فرد و جامعه است که افکار مثبت اندیشی شکل می گیرد.

به طور کلی با عزم راسخ و ایمان کامل و با تلاش و پیگیری پایان ناپذیر، می توانیم افکار مثبت، نیرو بخش و سازنده را آگاهانه جایگزین اندیشه های منفی و مخرب کنیم. و نشاط و شادابی را به جای افسردگی و پریشان حالی، تندرستی و سلامتی را به جای ناخوشی و مریضی، موفقیت و پیروزی را به جای شکست و ناکامی، آرامش باطنی واقعی را به جای دلهره و نگرانی، ثروت و دارایی را به جای تهیدستی و فقر، گذشت و عفو و بزرگواری را جایگزین تنگ نظری و انتقام و حسادت بسازیم و با تغییر باورها، افکار و شیوه های زندگی مان تازه شده و در مسیر دگرگونی های عظیم و شگفت انگیز زندگی قرار گیریم. چرا که با مثبت اندیشی یک انرژی عظیم و نامحدود و بسیار ارزان، همیشه در اختیارمتان قرار می گیرد که جالب ترین و بزرگ ترین موفقیت ها و شادکامی ها را برای ما به ارمغان می آورد.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

تفکر مثبت عامل موفقیت است
اطراف تان را خوب بنگرید و افرادی را بیابید که موفقیت چشمگیری داشته اند. آیا می دانید چرا این افراد را موفق می دانیم؟ تفاوت چنین افرادی با دیگران در چیست؟ آیا آنها موفق به دنیاآمده اند یا اینکه خوشان عامل این موفقیت بوده اند؟

افراد موفق، کمی با دیگران فرق دارند؛ چون آنها نگرش متفاوتی به پیشامدهای معمولی زندگی داشته اند.

همه انسان ها در چرخه ای از اعتقادات و نتایج زندگی می کنند؛ اعتقادات و نتایجی که به هم ربط دارند. در نتیجه می توان گفت شما آنچه هستید که به آن اعتقاد دارید. حالا باید دید که چه عاملی باعث ایجاد اعتقادات شما شده است؟ درس حدس زدید؛ این افکار شما هستند که اعتقادات شما را تشکیل می دهند.

* باورهای شما، احساسات شما را در هر موقعیتی مشخص می کنند؛ زیرا باورهای شما برخوردتان نسبت به موقعیت ایجاد شده را تعیین می کنند.

* احساسات به وجود آمده متاثر از نوع باور، به عملکرد شما منجر خواهندشد؛ خواه این عملکرد و نتیجه مثبت باشد و خواه منفی.

* عملکرد موفق یا ناموفق شما، به موفقیت یا شکست همان نتیجه ای که گفته شد، منجر می شوند.

در این چرخه، افکار ما منشأ اصلی باورها، احساسات، عملکرد و نتیجه هستند.

عامل اصلی موفقیت فردی چیست؟ اعتقاد فرد به موفقیت؟ احساساتی که در مسیر موفقیت ایجاد می شوند یا عملکرد فرد؟

برخی افراد معتقدند این باورها هستند که باعث موفقیت یا شکست ما می شوند. اگر فقط باور داشته باشیم فرد موفقی هستیم پس موفق خواهیم بود چون اعتقادی راسخ داریم. عده ای تصور می کنند فقط احساسات باید تحریک شوند و ما باید براساس آنها گام به گام پیش برویم تا به موفقیت برسیم. برخی دیگر باور دارند چیزی جز عملکرد درست، باعث پیروزی نخواهد شد.

به راستی عامل اصلی رسیدن به موفقیت چیست؟ باور ما به پیروزی؟ عملکرد ما برای پیروز شدن؟ یا احساسات ما؟

به طور کلی، نگرش یا همان افکار ما، موجب پیروزی یا شکست ما می شوند. داشتن تفکری مثبت یا منفی، به نتیجه دلخواه یا ناخوشایند منجر می شود. این ما هستیم که برای اهداف و نتایج زندگی مان تصمیم می گیریم. اگر تفکری مثبت داشته باشیم، محکوم به پیروزی هستیم و اگر تفکری منفی داشته باشیم، محکوم به شکست!

بنابراین افکارمان را درست انتخاب کنیم تا جزو همان افراد موفق باشیم. این افکار ما هستند که آینده ما را رقم می زنند!

کلید موفقیت، داشتن تفکر مثبت است!

آنگلو می گوید: «اگر نتوانستید چیزی را عوض کنید، مهم نیست؛ طرز تفکرتان را عوض کنید!»

هر روز صبح که از خواب بیدار می شویم، برای 24 ساعتی که پیش رو داریم، برنامه ریزی می کنیم. در واقع تصمیم می گیریم چه کاری را انجام دهیم و چه کاری را انجام ندهیم. این ما هستیم که می توانیم فرصت های پیش آمده را به موفقیت تبدیل کنیم. پس می دانیمن چگونه موانع زندگی مان را از میان برداریم یا از آنها عبور کنیم.

اگر قرار باشد با هر تصمیمی به موفقیت برسیم، یعنی اینکه قدر تک تک فرصت هایمان را می دانیم و با تفکری مثبت تصمیم می گیریم و گام برمی داریم. آیا می دانید چگونه می توان با افکاری مثبت، فرد موفقی بود؟ در اینجا شما را با ویژگی های افکار مثبتی که به موفقیت منجر می شوند، آشنا خواهیم کرد:

1- تفکر مثبت و اهداف
برای رسیدن به موفقیت لازم است اهداف تان را تنظیم کنید، چه اهداف بلندمدت و چه اهداف کوتاه مدتی که ذهن شما را درگیر کرده است. هنگامی که این اهداف وجود دارند باید کاری کنید تا به آنها برسید و چیزی که باعث عملی شدن آنها می شود، تفکر مثبت شما به اهداف تان است.

تفکر مثبت در مراحلی که برای رسیدن به هدف خود طی می کنید، مهم است. کوشش و تلاش شما، باید با نگاه و نگرشی مثبت همراه باشد. در چنین حالتی، نگرش و باور مثبت شما «برانگیزاننده» و «موتوری محرک» برای رساندن شما به اهداف تان می شود.

وقتی به کمک تفکر مثبت موفقیت خود را در ذهن تان شبیه سازی و تصویرسازی می کنید «احساس» خوبی در شما ایجاد می شود. کیفیت این احساس خوب، به قدرت و تجربه شما از حواس پنگانه بازمی گردد. هر چه در تجسم خود با تفکر مثبت، لذت رسیدن به اهداف تان را احساس کنید، بر میزان موفقیت شما افزوده می شود؛ بنابراین اجازه ندهید عظمت اهداف و سختی های رسیدن به هدف هایتان جلوی شما را بگیرد و سرعت شما را کاهش دهد.

سعی کنید با هر قدمی که برمی دارید به نتیجه نهایی که همان رسیدن به هدف است فکر کنید، در حالی که به هدف خود نزدیک و نزدیکتر می شوید. گام برداشتن با تفکری مثبت، ناهمواری ها و کاستی های راه را برایتان آسان و آسان تر می کند.

2- تفکر مثبت و سلامتی
حتی اگر تفکری مثبت داشته باشید، عاملی مخرب به ناماضطراب می تواند مانع رسیدن شما به موفقیت شود. به جای نگاه کردن به مشکل پیش رو و یاد کردن آن به عنوان عاملی ناامیدکننده و ترس از آن، می توانیدآن را به مبارزه بطلبید. بی شک عبارت معروف: «بترس و اقدام کن!» را شنیده اید؟ تفکر منفی علاوه بر ترساندن یا دیر رساندن شما به موفقیت، باعث بروز بیماری های جسمانی در شما هم می شود. تفکر منفی عاملی مُسری است که حضور آن در ذهن تان شما را از مسیر موفقیت دور می کند. تفکر مثبت می تواند کلیدی برای رسیدن به موفقیت، سلامت و طول عمر شما باشد؛ پس، از آن غافل نشوید.

3- تفکر مثبت و تاثیر آن بر دیگران
همانطور که گفته شد، تفکر مثبت مُسری است. فرض کنید که شما یک فروشنده، معلم، مهندس یا مدیر هستید. اطرافیان شما با فردی روبرو می شوند که می دانند در کار خودش انسانی موفق است؛ بنابراین احساس «اعتماد» آنها به شما چند برابر می شود. می دانند با فردی صحبت می کنند که به کار خودش اعتماد دارد و به خواسته های آنها گوش می دهد.

مخاطبان شما تعامل و تاثیر موفقیت آمیزی را تجربه می کنند. در واقع مردم با تفکر و خلق و خوی شما ارتباطی مستقیم دارند و این فرمولی برای موفق بودن محسوب می شود.

4- تفکر مثبت و کار گروهی
اگر قصد دارید انسان موفقی باشید، باید از افکار و رفتارهای منفی دیگران دور بمانید؛ اما چگونه می توان این کار را انجام داد؟ اول اینکه دیگران را به خاطر مسائلی که رخ داده است سرزنش نکنید؛ بلکه مانند یک راهنما به آنها کمک کنید تا مشکلات خود را از میان بردارند و به موفقیت برسند.

ذاگر با دقت بیشتری به موضوع نگاه کنید متوجه می شوید که شما هم به موفقیت رسیده اید چون به افرادی کمک کرده اید که عامل موفقیت شما شده اند. همکاری با فردی که سعی دارد موفق شود، بزرگترین موفقیت شما هم محسوب می شود. تفکر مثبت، به موفقیت در گروه های کاری، خانوادگی و اجتماعی منجر شده و چه بسا قدمی در راستای صلح جهانی باشد!
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

چگونه تفکر مثبت سبب موفقیت می گردد ؟
تفکر مثبت و رابطه آن با موفقیت !


افرادی که موفقیت بزرگی به دست آورده اند، کسانی هستند که توانایی این را دارند که همیشه ذهن خود را مثبت نگه دارند.زیرا تفکر مثبت یک واقعیت مهم است که به وسیله آن می توانیم رویاهای خود را به واقعیت تبدیل کنیم.این افراد به دلیل داشتن این توانایی می توانند ذهن خود را کنترل کنند و همچنین توانایی کنترل شرایط سخت را نیز دارند.مردم مثبت همیشه عادت دارند که سازنده باشند، و تمرکز کامل روی قسمت پر لیوان را داشته باشند.

چنین افرادی که زندگی را یک تغییر می دانند، آمادگی رویارویی با تمام مشکلات را دارند و همچنین به قدرت تفکر بسیار اعتقاد دارند و تمایل دارند که برای بدست آوردن چنین مهارتی شخصا تمرین کنند.در دهه 1950، از پیشگامان برجسته فلسفه تفکر مثبت؛ دکتر نورمن وینسنت پیل و ناپلئون هیل از جمله کسانی بودند که در زمینه تفکر مثبت بسیار تلاش کردند و در این زمینه به مهارت هایی فوق العاده ای دست پیدا کردند.

به عنوان مثال دکتر پیل در مقدمه کتاب خود به نام "قدرت تفکر مثبت " چنین می گوید :خودتان را در دستان ایمان رها کنید.برای اینکه این کار را به راحتی انجام دهید، بر این باور باشید که شما از این لحظه به بعد نیاز به شروع کسب قدرت های مورد نیاز خود دارید... معروف ترین جمله ناپلئون هیل این بود که "انسان می تواند هر چیزی را که فکر می کند، باور کند و درک کند و آن را انجام دهد."
ورا پیففر در کتاب خود می نویسد"ما آنچه را که فکر می کنیم هستیم، زیرا که همه چیز از ذهن ما آغاز می شود، کیفیت تفکر ما تعیین کننده ی کیفیت زندگی است ".مهمترین کار ما این است که خودمان را خوشحال کنیم.اگر خود را موفق ببینید ،موفق خواهید شد.معجزه ها را باور نکنید، اما به آن ها اعتماد کنید.انتظار نداشته باشید که جهان خارج تغییر کند، زیرا تغییر نخواهد کرد! مهم نیست که باد از کدام سمت و چگونه بوزد، مهم این است که شما بادبان خود را چگونه باز کنید.

در ادامه بخوانید : بررسی واقعیت هایی در مورد " مثبت اندیشی "
انسان هایی با تفکر مثبت می دانند که باید همیشه ذهن خود را کنترل کنند و در صورت عدم کنترل شکست خواهند خورد.الفبای تفکر مثبت مانند سنگ بنای یک ساختمان است.اگر فرد وارد مسیر تفکر مثبت شود و آن را بنا کند تا آخر عمر از آن بهره مند خواهد شد.با بررسی این مسیر به نوبه خود می توانیم سعی کنیم رویکردهایی را که می توان برای شکل گیری تفکر مثبت استفاده کرد را درک کنیم؛

رویکردهایی برای شکل گیری تفکر مثبت
1-ایمان داشتن
فردی که به قدرت فکر اعتقاد ندارد، متوجه نشده است که تفکر یک انرژی است.به همین دلیل تفکر مثبت، مثبت است و تفکر منفی، منفی! بنابراین ایمان، همراه فلسفه تفکر مثبت است.ایمان برای یک تفکر، عقل، روح و همه چیز است یعنی بدون ایمان نمی توان به تفکر مثبت دست یافت.

2-هدف و برنامه ها
قاعده اساسی در تفکر مثبت، برنامه مغز در جهت اهداف مطلوب است.به همین دلیل برای رسیدن به اهداف خود باید برنامه ریزی های دقیق و کاربردی انجام دهیم .

3- شور و هیجان
این جمله را که "بدون شور و هیجان ،تا کنون هیچ چیز بزرگی ساخته نشده است "را فراموش نکنید.کلمات و حرکات مثبت شور وهیجان آور است.هر تفکری که با شور و هیجان بیان شود به دلیل بالا بودن فرکانس، احتمال تبدیل آن به واقعیت بسیار زیاد است.

4-باور و اعتماد به خود
این جمله ناپلئون هیل که "انسان می تواند هر چیزی که می تواند فکر کند، باور کند و درک کند؛ برای برخی انسان ها مانند یک رویای ناممکن است.اگر انسان به خود باور و اعتقاد داشته باشد می تواند هزینه های زیادی را بپردازد و از شکست نا امید نشود.و معجزه ها را خلق کند.

5-کنترل کردن احساسات
برای تفکر مثبت، ما باید همیشه بتوانیم احساسات خود را کنترل کنیم. و این یک شرط مهم و الفبای تفکر مثبت است.

6-تفکر متعادل
عادت تفکر متعادل هسته مرکزی تفکر مثبت است.انرژی احساسی، روحی و معنوی به درک ما از تعادل عملکرد سالم بدن بستگی دارد.توانایی فرد برای تفکر مثبت با تفکر متعادل رابطه مستقیم دارد.

7-صبور و پایبند بودن
شرط مهم برای دستیابی به فضایل تفکر مثبت و تعادل فلسفه، صبور بودن و ماندگاری است. فردی که می داند چگونه می تواند صبور و پایدار باشد، می تواند هدف خود را به دست آورده و شانس خود را حتی در شغل های به ظاهر نامطلوب ایجاد کند.

...

خوب اندیشیدن را یاد بگیریم
ذهن مثبت – هر فکر صورتی از انرژی است که در جهت نیکی یا بدی خود تولید می کنیم. با اندیشیدن به افکار بهشتی، به نیروی بهشتی مرتبط می شویم، شادی را احساس می کنیم و آفتاب سرور را هر جا که می رویم می تابانیم. به دقت افکارمان را زیر نظر بگیریم و هنگامی که یک فکر منفی هجوم می آورد، خودمان را وارسی و به جای آن، یک فکر مثبت جایگزین کنیم.

ذهن مثبت اوضاع مثبت را به خود جلب می کند. افکار و عقاید ما به صورت انرژی از وجودمان ساطع می شود و به جهان بیرون راه می یابد. مثلاً اگر می خواهید موفق باشید، کمک کنید تا دیگران هم موفق باشند! این قانون کائنات است، به قول معروف از هر دستی بدهی با همان دست هم پس میگیری.

راز توفیق آن است که میزان انرژی خود را در جهت مثبت و صعودی افزایش دهیم و برای خود و دیگران همیشه بهترین ها را بخواهیم چرا که حتی اگر در مورد دیگران فکر بد و منفی داشته باشیم، آثار مخرب آن گریبانگیر خودمان می شود. چه زیباست که بهترین نیات و آرزوها و افکار را برای خود و دیگران داشته باشیم تا به اوج شادی و نشاط برسیم. خدمت به دیگران از خوب اندیشیدن نشأت می گیرد و آرامش را نصیب ما می کند.

بیشتر بخوانید: روزه های هفتگی برای آرامش ذهن
افکار از ذهن خودآگاه فرمان می گیرند و احساسات از ذهن ناخودآگاه. اگر بتوانیم افکار مثبتی در ذهن داشته باشیم، مسلماً احساس مثبتی نیز در درون تولید کرده و به کائنات ارتعاش می دهیم. بازخورد چنین ارتعاشی، زندگی ما را دچار تحولی مثبت می کند. پس مثبت اندیشی یک از ارکان رسیدن به آرامش است.

باید باور داشته باشیم که اعمال ما دارای کارما هستند. نتیجه خدمت به دیگران توجه خداوند را بر ما معطوف می دارد؛ چرا که سعدی می گوید:

در جهان لطف خداوند شود یار کسی که گشاید ز عنایت گره از کار کسی

«کنفسیوس» حکیم چینی که قبل از میلاد می زیسته است نیز بر همین عقیده است: کسی که مایل است خیر دیگران را تأمین کند، خیر خودش را تأمین کرده است. خوب اندیشیدن و انجام کارهای نیک انسان را به سوی نور و روشنایی رهنمون می سازد و نور و روشنایی یعنی همان آرامش.

برای داشتن تفکری مثبت می توان از جملاتی مثبت به صورت روزانه استفاده کرد که با عث می شود ضمیر ناخودآگاه در مسیر مثبت اندیشی برنامه ریزی شود. برای این کار می توانید از جملات تاکیدی مثبت روزانه استفاده کنید، که حس خوشایندی را به شما القا می کنند و باعث می شود در طول روز احساس مثبتی در شما وجود داشته باشد و به همین منوال در انجام کارهای روزمره نیز با انرژی مثبت بیشتری به پیش می روید و موفقیت بیشتری کسب می کنید.

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

افکار مثبت و نتیجه آن در زندگی
افکار مثبت شما را به موفقیت و ارامش نزدیک می کند. وقتی شما مثبت اندیش باشید همه چیزهای خوب به سراغ شما می ایند و وقتی منفی بین باشید همیشه به سمت عقب می روید. در هر شرایطی مدام افکار مثبت را با خود تکرار کنید. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره نتیجه افکار مثبت در زندگی اطلاعاتی را تقدیم می کنیم.

افکار مثبت باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود


دنیای اطراف من و شما نتیجه طرز فکر ما می‌باشد


چگونه افکار مثبت داشته باشیم؟
در صورت امکان هر چند روز یکبار دوباره و دوباره این مطلب را بخوانید، انرژی مثبت فوق العاده ای وارد ذهنتان می شود.

1- آب فراوان بنوشید.

2- مثل یک پادشاه صبحانه بخورید، مثل یک شاهزاده ناهار و مثل یک گدا شام بخورید.

3- بیشتر از سبزیجات استفاده کنید تا غذاهای فراوری شده.

4- بااین 3 تا E زندگی کنید:

Energy (انرژی)

Enthusiasm (شورواشتیاق)

Empathy (دلسوزی و همدلی)

5- از ورزش کمک بگیرید.

6- بیشتر بازی کنید.

7- بیشتر از سال گذشته کتاب بخوانید.

8- روزانه 10 دقیقه سکوت کنید و به تفکر بپردازید.

9- 7 ساعت بخوابید.

10- هر روز 10 تا 30 دقیقه پیاده‌روی کنید و در حین پیاده‌روی، لبخند بزنید.

11- زندگی خود را با هیچ کسی مقایسه نکنید: شما نمی‌دانید که بین آنها چه می‌گذرد.

12- افکار منفی نداشته باشید، در عوض انرژی خود را صرف امور مثبت کنید.

13- بیش از حد توان خود کاری انجام ندهید.

14- خیلی خود را جدی نگیرید.

15- وقتی بیدار هستید بیشتر خیال‌پردازی کنید.

16- حسادت یعنی اتلاف وقت، شما هر چه را که باید داشته باشید، دارید.

17- گذشته را فراموش کنید.. اشتباهات گذشته شریک زندگی خود را به یادش نیاورید. این کار آرامش زمان حال شما را از بین می‌برد.

18- زندگی کوتاه‌تر از این است که از دیگران متنفر باشید. نسبت به دیگران تنفر نداشته باشید.

19- با گذشته خود رفیق باشید تا زمان حال خود را خراب نکنید...

20- هیچ کس مسئول خوشحال کردن شما نیست، مگر خود شما.

21- بدانید که زندگی مدرسه‌ای می‌ماند که باید در آن چیزهایی بیاموزید. مشکلات قسمتی از برنامه درسی هستند و به مانند کلاس جبر می‌باشند.

22- بیشتر بخندید و لبخند بزنید.

23- مجبور نیستید که در هر بحثی برنده شوید. زمانی هم مخالفت وجود دارد.

24- گهگاهی به خانواده و اقوام خود زنگ بزنید.

25- هر روز یک چیز خوب به دیگران ببخشید.

26- خطای هر کسی را به خاطر هر چیزی ببخشید.

27- زمانی را با افراد بالای 70 سال و زیر 6 سال بگذرانید.

28- اینکه دیگران راجع به شما چه فکری می‌کنند، به شما مربوط نیست.

29- زمان بیماری ،شغل شما به کمک شما نمی‌آید، بلکه دوستان شما به شما مدد می‌رسانند، پس با آنها در ارتباط باشید.

30- کارهای مثبت انجام دهید.

31- از هر چیز غیر مفید، زشت یا ناخوشی دوری بجویید.

32- عشق درمان‌گر هر چیزی است.

33- هر موقعیتی چه خوب یا بد، گذرا است.

34- مهم نیست که چه احساسی دارید، باید به پا خیزید، لباس خود را به تن کرده و در جامعه حضور پیدا کنید.

35- مطمئن باشید که بهترین هم می‌آید.

36- همین که صبح از خواب بیدار می‌شوید، باید از هستی تان شاکر باشید.

37- بخش عمده درون شما شاد است، بنابراین خوشحال باشید.

تأثیر افکار مثبت در زندگی انسان
کلمات می تواند ما را بسیار هیجان زده، متأثر یا خوشحال کند. پس دقت کنید کلماتتان را در جهت افکار مثبت و زیبا کردن احساساتتان به کار ببرید.

چیزی که نحوه زندگی انسانها را مشخص می کند، تفسیر و نوع دیدشان نسبت به وقایع بیرونی است نه خود آن وقایع.

سرمنشأ مثبت اندیشی از باورهای ما می آید. باورها و اعتقادات هر فرد و نوع برداشتش از زندگی و وقایع آن است که او را به سمت و سوی خوشبختی و یا بدبختی می برد.

هر اتفاقی که در زندگی ما پیش می آید از نظر ما یا خوشایند است یا ناخوشایند. پس هرامری می تواند باعث خوشحالی و خوشبختی ما و یا باعث ناکامی و ناراحتی ما شود.مثبت اندیشی به ما کمک می کند که بتوانیم تغییرات مفیدی در رفتار، گفتار، کار و زندگی خود ایجاد کنیم .

کلمات نیز تأثیر بسیاری بر افکار مثبت و احساسات ما می گذارند. کلمات می تواند ما را بسیار هیجان زده، متأثر یا خوشحال کند. پس دقت کنید کلماتتان را در جهت مثبت و زیبا کردن افکار و احساساتتان به کار ببرید.

به کاربردن واژه ها و عبارات تأکیدی مثبت در زیباتر شدن افکار و اعمال ما و بهبود کیفیت زندگیمان تأثیر بسیار زیادی دارد و باعث ایجاد شور و شوق در زندگی می شود. مثل این جمله: «من شایسته موفقیت هستم و همیشه به اهدافم می رسم.»

رفتار فرزند آینه تمام نمای رفتار والدین
هیچگاه مشکلات و سختیهای زندگیتان را لعنت و نفرین نکنید. این فکر که دنیا سرشار از مشکل است را دور بریزید و در عوض هرگاه موقعیت نامطلوب یا مسئله ناخوشایندی در زندگیتان پیش آمد، به دنبال راههای مثبت و طلایی برای حل آن مسائل باشید. به کار بردن این روش باعث ایجاد رضایت در شما و حل شدن مسائل زندگیتان به گونه ای مثبت و خوب می شود.

اطلاعات دیگر درباره افکار مثبت

نحوه اظهار نظر کردن در مورد دیگران و کارهایشان نیز بسیار مهم است. سعی کنید سریع و منفی در مورد چیزی اظهار نظر نکنید. ابتدا در مورد آن فکر کنید بعد نظر خود را از جنبه مثبت مطرح کنید تا تأثیر بیشتری بر مخاطبتان داشته باشد.

در اطراف همگی ما افراد منفی بافی هستند که با افکار و گفتار منفی شان سعی دارند، باعث تضعیف روحیه ما شوند. سعی کنید تا حد امکان با چنین افرادی همنشین نشوید.

بسیاری از مردم افکار منفی را در زندگیشان مد نظر قرار داده و به آنها بها می دهند. حتی در صحبتهایشان با یکدیگر مدام از سختیهای کارشان، کم خوابیهای شبانه، نداشتن استراحت گله می کنند و همین امر تأثیر منفی بر فکر آنها گذاشته و باعث خستگی و ناامیدی شان می شود.

مطمئن باشید که اطرافیانتان هیچ علاقه ای به شنیدن سخنان منفی شما ندارند. سعی کنید در مورد جنبه های مثبت زندگی و کارتان برای دیگران صحبت کنید. زیرا شنیدن آنها می تواند برای دیگران هم جالب باشد.

به نظر شما بهتر نیست که ما به جای اینکه فقط به مشکلات، بی عدالتی ها، گرانی و تورم، بی پولی، بیکاری و هزاران فکر منفی دیگر تمرکزکنیم، به اینکه در زندگیمان بسیاری از اوقات کارها درست و خوب پیش می روند فکر کنیم و از این موضوع شگفت زده شویم و به جای گله و شکایت از زندگی و کار، هر جا که هستیم از وفور نعمت و ثروت و خوش اقبالی صحبت کنیم؟

ممکن است شما در آخرین سفرتان از اینکه هواپیما چند ساعت تأخیر داشته و مجبور شده اید چند ساعت از وقتتان را در فرودگاه بگذرانید، بسیار ناراحت و معترض باشید و تا چند روز از تأخیر پرواز و خستگی مفرط خود به خاطر معطلی در فرودگاه، با ناراحتی و دلخوری برای دوستان و همکارانتان تعریف کنید. ولی آیا تا به حال از پروازهای خوب، راحت، به موقع و به سلامت خود بسیار خوشحال شده اید و آیا آنها را بارها برای دوستانتان تعریف کرده اید؟

وقتی از شما می پرسند آیا امروز روز خوبی داشته اید، چه جوابی می دهید؟ آیا جواب می دهید: «روز بسیار سخت و طاقت فرسایی بود.» یا می گویید: «روز خوبی داشتم. خدا را شکر همه چیز بر وفق مراد بود.»

اگر به تمام لحظات زندگیمان فکر کرده و آنها را مرورکنیم، می بینیم که در طول زندگی لحظات خوشایند و لذت بخش زیادی برای ما رخ داده است. پس چرا به جای فکر کردن به لحظات شاد و زیبای زندگیمان به لحظات سخت فکر کنیم؟

فراموش نکنید که افکار منفی می تواند یک روز سفید را خاکستری نشان دهد و افکار مثبت حتی یک روز خاکستری را زیبا و سفید می کند.

به طورکلی مثبت اندیشی و افکار منفی هر دو به صورت مسری از فردی به فرد دیگر سرایت می کند. شما می بایست سعی کنید به جای اینکه اجازه دهید افکار منفی دیگران بر شما تأثیر بگذارد و روحیه شما را تضعیف کند، با گفتار مثبت خودتان اندیشه ها و افکار مثبت را به دیگران منتقل کنید و به آنها بیاموزید که افکار منفی شان را کنار گذاشته و اندیشه های مثبت را جایگزینش کنند. با این کار شما می توانید هم به اطرافیان خود کمک کرده و هم روحیه مثبت اندیشی خود را تقویت کنید.

هرگاه حادثه ناراحت کننده ای در زندگیتان پیش آمد، به جای اینکه مأیوس و نگران شوید، آن را به فال نیک گرفته و به این فکر کنید که قطعا" راه دیگری برای سعادت و خوشبختی شما گشوده شده و می بایست آن راه را بیابید.

سعدی در بیت زیر به زیبایی این موضوع را بیان می کند:
«خدا گر به حکمت ببندد دری / به رحمت گشاید در دیگری»

به فرض اگر شما شغلتان را از دست داده اید، پیشنهاد می کنم به جای تأسف و ناراحتی، خوشحال باشید زیرا این مسئله پیام مثبتی برای شما دارد. از دست دادن شغلتان بدین معناست که شما باید وارد کار جدید و بهتری شوید و فراموش نکنید که در هر امری حتی به ظاهر ناراحت کننده، جایی برای خوشحالی و موفقیت وجود دارد.
نوع نگرش و تفکرات هر انسانی نشاندهنده شخصیت، اعتقاد و باورهای او می باشد و ناشی از نحوه توجیه و تفسیر تجربیاتش است.
خوش بینی نیز می بایست عاقلانه باشد . نباید خوش بینی را با اعتماد کورکورانه به هر کسی یا چیزی اشتباه بگیریم. مثلا" در سرمایه گذاری در هر نوع فعالیتی بهتر است هم خوش باشیم و هم در کنار آن با نگاهی نقادانه و دقیق جلو برویم. نظر نقادانه به شما کمک می کند که جلوی هدر رفتن سرمایه تان را بگیرید و دقیق ترو بهتر تصمیم بگیرید. اگر قرار است در کاری سرمایه گذاری کنید بهتر است، ۷۰% با دید خوشبینانه و ۳۰% با دید نقادانه جلو بروید و در مورد آن کار تفکر و بررسی کرده و سپس تصمیم گرفته و اقدام کنید.

نگرانی ها را با افکار مثبت دور کنیم
اگر بار دیگر در مورد موضوعی مهم احساس نگرانی و استرس کردید، سعی کنید آن را با افکار مثبت از خود دور کنید. مسئله این است که نگران بودن به تغییر موقعیت شما کمک نمی کند. مسلما طبیعی است که دلواپس باشید به آن فکر کنید و در مورد موقعیت و مشکلات بحث و گفتگو کنید. همانطور که بسیاری از شما موافق باشید، نگرانی زیاد هیچ چیزی را حل نمی کند یا تاثیر مشکل را کاهش نمی دهد. در واقع نگران بودن فقط اوضاع را بدتر می کند.

نگران بودن که احساسی است آزاردهنده نه تنها کمکی به ما نمی کند در واقع می تواند ما را بیمار کند. زمانی که نگرانی کوچک به یک استرس تبدیل می شود می تواند سرعت ضربان قلب ما را افزایش دهد و باعث اضطراب، عصبانیت، خشم وحتی گریه کردن ما شود. اگر نگرانی خود را کنترل نکنید، استرس بیش ازحد می تواند منجر به افسردگی و دیگر مشکلات مرتبط با سلامتی ما شود.
خبر خوب این است که راه ساده ای برای دور شدن از بیماری های حاصل از استرس وجود دارد. کاری که باید انجام دهید این است که مشغله ای که در ذهن شما ایجاد می شود را تغییر دهید. به احساسات منفی و نگران کننده فکر نکنید. ذهن خود را کنترل کنید. مواردی که نمی توانید برای آن کاری انجام دهید را رها کنید و احساسات نگران کننده را در ذهن خود با افکار مثبتی که باعث بهبودی شما می شود جایگزین کنید.

هنگامی که احساس نا امیدی، ناراحتی یا عصبانیت می کنید از کاری که دارید انجام می دهید دست بکشید و موقعیت خود را بررسی کنید. تکه کاغذی بردارید و مشکل خود را با راه حل های ممکن بنویسید. این عمل به طور عجیبی ذهن شما را آرام می کند.

اگر مشکلتان به اندازه ای بزرگ است که نمی توانید راه حلی پیدا کنید و هنوز احساس ناامیدی و سرخوردگی وجود دارد می توانید با تکرار افکار وجملات مثبت حالت خود را تغییر دهید.

افکار مثبت به شما اجازه می دهد تا مشغله ذهنی که شما را نگران کرده متوقف کنید. برای انجام این کار باید از شر افکار منفی خلاص شوید. همانطور که ذهن خود را با افکار مثبت پر می کنید (توانمند سازی فکر) این احساس را خواهید داشت که نگرانی ها واسترسی که شما را احاطه کرده از بین می روند. احساسات مثبت از طریق بدنتان به جریان خواهند افتاد و شما احساس قوت و اعتماد به نفس بیشتری می کنید.

اگر به دنبال افکار مثبت، برای زمانی که احساس نگرانی و ترس می کنید، هستید، برای شروع موارد زیر را توصیه میکنم: هنگامی که ناامید هستید:

امیدوار هستم و در خود احساس شجاعت می کنم
باور دارم که همیشه روزنه امیدی وجود دارد
هر روز فرصت دیگری برای بهتر بودن وجود دارد
می توانم همه چیز را با ایمان و توکل انجام دهم
قوی باهوش و شجاع هستم

هنگامی که در مورد موضوعی نگران هستید:

می دانم که مشکل وجود دارد و برنامه ریزی می کنم تا آن را حل کنم.
موقعیتم را بررسی می کنم بر روی رژیم غذایی ام تمرکز می کنم و وعده های غذایی امروز را برنامه ریزی می کنم.
من مسئول زندگی ام هستم و مشکلات را به عنوان رقیب هایی برای شکست دادن می پذیرم.
هر مانع فرصتی است برای رشد و یادگیری
ورزش کردن را دوست دارم زیرا به من این امکان را می دهد تا مشکلاتم را فراموش کنم وبر روی سلامتی بدنم تمرکز کند.
افکار مثبت در موفقیت و پیشرفت ما تاثیر زیادی دارد. نیروی جاذبه حقیقت دارد. اگر افکار مثبت داشته باشید همه خوبی ها به سمت تان جذب می شود.

اگر هم افکار منفی داشته باشید بدی ها به سمت شما جذب می شود.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  ویرایش شده توسط: SARA_2014   
زن

 

قدرت تفکر مثبت در موفقیت و رشد فردی

داشتن تفکر مثبت در موفقیت هر انسانی بسیار مهم و حیاتی است . یکی از وجوه اشتراک انسان های موفق ، تفکر مثبت آنها است. بسیاری از افراد به‌طور دائمی با گفت‌وگوهای ذهنی‌شان درگیر هستند. آنها تمام روز با خودشان صحبت می‌کنند.این افراد به دلیل اشتباهاتی که در گذشته مرتکب شده‌اند یا اضطراب و ترسی که نسبت به آینده دارند، مدام با خودشان کلنجار می‌روند.
افکار بد می‌توانند روزنه‌های امید به آینده را از بین ببرند و تلاش‌های فرد را برای تحقق رؤیاهایش نابود کنند، در مقابل خودگویی مثبت می‌تواند موجب تقویت اعتماد به نفس فرد شود و راه‌های رسیدن به موفقیت را برای او هموار سازد.


همه‌ی کارهایی که انجام می‌دهیم، از افکارمان الهام می‌گیرند. اگر بتوانیم با روش‌هایی طرز فکر خود را تغییر بدهیم، و بیشتر از هر چیزی تفکر مثبت داشته باشیم ، بدون شک نتایج متفاوتی به‌دست خواهیم آورد. انسان به‌طور ذاتی به دنبال رشد و پیشرفت خود در زمینه‌های مختلف مالی، احساسی، جسمی یا معنوی است.
تمرین خودگویی مثبت به ما کمک می‌کند کارها را بهتر انجام بدهیم و نتایج ارزشمندتری به‌دست آوریم. در این مطلب، به ۷ مرحله‌ی خودگویی مثبت اشاره خواهیم کرد. با استفاده از این مراحل می‌توانید از شر گفت‌وگوهای درونی منفی خلاص شوید و افکار مثبت را جایگزین آنها کنید.


۱. گفت‌وگوهای درونی منفی را حذف کنید
اولین قدم آگاهی است. اگر از ماهیت ذهنتان آگاه نباشید، ایجاد تغییرات مثبت ذهنی برای نهادینه کردن تفکر مثبت بسیار دشوار خواهد بود. به‌طور معمول افکار منفی، لایه‌های عمیقی از درد و خشم را در شما ایجاد می‌کند. درصورتی‌که نسبت به آنها آگاهی پیدا کنید، می‌توانید به‌راحتی با آنها مقابله کنید.
بی‌شک اگر خودگویی شما طی زمان‌های طولانی ایجاد شده باشد، تغییر و ایجاد افکار مثبت هم نیازمند زمان و تمرین بیشتری خواهد بود. این خودگویی‌ها طی سال‌های زیادی به علت‌های مختلف به‌وجود آمده‌اند.
برای مثال اگر معلم کلاس اول ابتدایی‌تان مدام می‌گفت که شما کم‌هوش هستید و شما هم این حرف را باور کردید، احتمالا گفت‌وگوی درونی‌تان همیشه این بوده است: «من تنبل هستم» یا «این کار خیلی سخت است».
اگر مدام این خاطرات را با خودتان تکرار کنید، کارهایی که انجام می‌دهید نیز تحت تأثیر همین نگرش خواهند بود و معمولا به نتیجه‌ی درست نخواهند رسید. درنهایت، این باور غلط و نتایج ناشی از آن اعتماد به نفس شما را کم می‌کند.

یکی از خودگویی‌های متداول، گفتن جمله‌ی «من نمی‌توانم» است. زمانی که به خودتان می‌گویید «من نمی‌توانم» یا «این کار خیلی سخت است»، ذهن شما برای انجام آن کار مقاومت می‌کند و به این ترتیب رسیدن به هدف برای‌تان دشوار خواهد بود. برای حل این مشکل، هربار که به خودتان می‌گویید: «نمی‌توانم»، کمی مکث کنید و از خود بپرسید: «چرا نمی‌توانم؟»

تحقیقات نشان می‌دهند بسیاری از نوابغ با تحمل سختی‌ها به موفقیت دست یافته‌اند. بنابراین برای رسیدن به موفقیت، بیشتر از هر چیزی به خود بگویید: «من می‌توانم».
یکی از بهترین روش‌های کاربردی برای از بین بردن این خودگویی ها این است که ، بلافاصله آن را مهار کنیم و فکرمان را به چیزهای دیگری معطوف کنیم. این روش که با هدف ایجاد ذهنیت مثبت انجام می‌شود، بسیار مؤثر است.

۲. عبارات تأکیدی مثبت را تکرار کنیدتا بر تفکر مثبت شما اثر بگذارد.
جملات تأکیدی مثبت، عبارات امیدبخشی هستند که نتایج یا اهداف مطلوب را توصیف می‌کنند. این جمله‌ها معمولا به‌صورت کوتاه، باورپذیر و خاص انتخاب می‌شوند. این عبارات با تکرار مداوم، در ذهن ناخودآگاه شما ثبت می‌شوند و توانایی خوب فکر کردن را در شما بالا می‌برند. که نتیجه آن تفکر مثبت همیشگی برای شماست.
نکته‌ی مهم در این مرحله این است که شما باید چنین عباراتی را با صدای بلند بخوانید و با تمام وجود آنها را حس کنید. تا زمانی که احساسات شما درگیر نشود، گفتن این عبارات تأثیری نخواهند داشت. در واقع زمانی می‌توانید از قدرت ضمیر ناخودآگاه‌تان استفاده کنید که کلمات را همراه با ایمان کامل برای خودتان تکرار کنید. بنابراین، تکرار عبارات تأکیدی مثبت به‌عنوان یک تمرین روزانه بسیار مهم است.

ممکن است در ابتدای مسیر، شک و تردیدهای زیادی به سراغ‌تان بیایند. سعی کنید به آنها توجه نکنید و به تکرار جملاتی که ساخته اید ادامه دهید. به‌محض اینکه اولین نتایج فوق‌العاده‌ی این روش را ببینید، تمام تردیدهایتان برطرف خواهد شد و باورهای خوب جدید در شما شکل خواهند گرفت.

۳. داستان‌های خوب متناسب با خودتان بسازید
ذهن انسان به‌سادگی می‌تواند افکار منفی را یکی پس از دیگری ایجاد کند. این افکار به شکل نمایش و داستان‌های غم‌انگیز روی فرد تأثیر می‌گذارند و با محدود کردن ذهن او، مانع ایجاد تفکر مثبت و رشد و پیشرفت وی می‌شوند.
برای رهایی از چنین افکاری ، بهترین روش این است که یک داستان مثبت بنویسید و آن داستان را همیشه با خودتان تکرار کنید. این داستان می‌تواند درباره‌ی رویدادهای دلخواه یا اهداف‌تان باشد و تکرار آن سبب می‌شود این اهداف و رؤیاها ملکه‌ی ذهن‌تان شوند، طوری که انگار هم‌اکنون به آنها دست یافته‌اید. این قدرت تفکر مثبت است.

۴. عوامل منفی زندگی‌تان را با عوامل مثبت جایگزین کنید
یکی از مهم‌ترین روش‌ها برای زدودن افکار منفی از ذهن، شناخت عوامل منفی محیطی در زندگی است. چرا که این عوامل سبب می‌شوند ذهن شما زمینه‌ی پذیرش هرچه بیشتر افکار منفی را فراهم کند و نتواند به سمت تفکر مثبت قدم بردارد.
به‌عنوان مثال، ذهن شما ممکن است تحت تأثیر افراد منفی نگر قرار بگیرد. اگر به‌اندازه‌ی کافی هُشیار نباشید، چنین افرادی می‌توانند به‌راحتی روی زندگی شخصی و تصمیمات شما تأثیر بگذارند.
حتی اگر این افراد از دوستان صمیمی شما هستند، تا جای ممکن ارتباط تان را با آنها کم کنید و درباره‌ی رؤیاها و اهداف‌تان با کسانی که نمی‌توانند آنها را درک کنند، صحبت نکنید.
سعی کنید اطرافیان‌تان را طوری انتخاب کنید که با تفکر مثبت و اعمال‌شان توانایی‌های شما را بالا ببرند؛ افرادی که به‌جای ناامیدی، به شما انگیزه بدهند و در مسیر رشد و توسعه‌ی فردی به شما کمک کنند. انرژی مثبت که از تفکر مثبت آنها سرچشمه می گیرد ، باعث می شود تا گفت‌وگوهای درونی بهتری داشته باشید.

۵. بر زمان حال تمرکز کنید
یکی از مراحلِ مهمِ انجام خودگویی مثبت و داشتن تفکر مثبت این است که در زمان حال زندگی کنید. ممکن است در مسیر موفقیت و دستیابی به اهداف‌تان از کارهای زیادی که باید انجام بدهید، ترس و واهمه داشته باشید. در این حالت، ذهن‌تان درگیر تخیلات منفی مانند ترس و نگرانی خواهد شد که به ناامیدی و سرکوب شدن رؤیاهایتان خواهد انجامید.
در این مرحله، کافی است روی چیزهایی که برای رسیدن به هدف مهم هستند، تمرکز کنید. اگر حالت‌هایی از ترس و نگرانی در شما ایجاد شده است، خونسردی‌تان را حفظ کنید و از خود بپرسید:
«در حال حاضر چه کاری می‌توانم انجام بدهم؟»
افکارتان را به‌جای اضطراب درباره‌ی آینده به سمتی پیش ببرید که بتوانید زمان حال را مدیریت کنید. شما توانایی کنترل اتفاق‌های آینده را ندارید؛ اما می‌توانید در حال حاضر با داشتن تفکر مثبت قدم‌های مناسبی بردارید تا فردای بهتری برای خودتان رقم بزنید.
بنابراین، روی تفکر مثبت خود و گفت‌وگوی درونی عالی در زمان حال تمرکز کنید.

۶. ترس‌هایتان را کنترل کنید
یکی از عواملی که اغلب شما را از خواسته‌هایتان دور می‌کند، «ترس» است.
شما از تغییر می‌ترسید، چرا که نمی‌خواهید لذت‌های کنونی‌تان را از دست بدهید. بنابراین خودتان را متقاعد می‌کنید که از وضعیت فعلی خود راضی هستید. اما آیا واقعا این‌طور است؟
خودگویی درونی شما سعی می‌کند تا با تغییرات بسیار کوچک فریب‌تان بدهد و شما را وادار می‌کند به خودتان دروغ بگویید.
از خودتان بپرسید از چه چیزهایی می‌ترسید؟ بدترین چیزی که ممکن است پیش بیاید چیست؟
سعی کنید به‌تدریج بر ترس‌هایتان غلبه کنید و راه‌ها و اتفاق‌های مثبت بیشتری را پیدا کنید. در بسیاری از مواقع وقتی با ترس‌هایتان مواجه می‌شوید، می‌بینید که اوضاع چندان هم بد نیست. در واقع مناسب‌ترین تغییر، ریسک پذیری همراه با تفکر مثبت است.
با این کار، گفت‌وگوهای درونی شما شروع به تغییر می‌کنند.

۷. روی لحظات لذت‌بخش تمرکز کنید
اگر در زندگی‌تان به‌جای لحظات سخت روی لحظات لذت‌بخش تمرکز کنید، ایجاد نگرش مثبت برای‌تان بسیار آسان‌تر خواهد شد. وقتی با چالش‌ها مواجه می‌شوید به یاد داشته باشید که زندگی فراز‌ و نشیب‌های زیادی دارد و لحظات خوب از درونِ سختی‌ها ساخته می‌شوند.
بنابراین ذهن‌تان را با تصاویر و تفکر مثبت پر کنید. این کار را به یک عادت همیشگی تبدیل کنید.
وقتی ذهن‌تان درگیر افکار منفی شد ، به‌سادگی با تفکر مثبت روی چیز‌های خوب تمرکز کنید. برای شروع اگر سعی کنید به‌خاطر چیزهایی که در حال حاضر دارید سپاسگزار باشید، تفکر مثبت مثبت باعث می‌شود که بیشتر از زندگی لذت ببرید.

همین امروز تفکر مثبت را آغاز کنید و به خودتان حرف های خوب بزنید.
تغییر خودگویی منفی به خودگویی مثبت یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد. اگر ذهن‌تان به داشتن افکار منفی عادت کرده است، نیاز به زمان و تمرین بیشتری دارید چون تغییر و ترک عادت زمان‌بر است.
اگر دائما در حال مبارزه و جنگ با خود هستید، نمی‌توانید به اهداف‌تان برسید. بنابراین، باید کمی صبر کنید و تغییر مثبت همراه با تفکر مثبت را شروع کنید.


با استفاده از مطالبی که درباره‌ی تفکر مثبت و گام‌های رسیدن به آن بیان شد، می‌توانید کیفیت زندگی‌تان را بالا ببرید و یک زندگی موفق و ایده‌آل را تجربه کنید.
نتیجه‌ی این سبک از زندگی که در آن تفکر مثبت همیشگی است ، شادی، آرامش و لذت بیشتر است و از همه مهم‌تر اینکه می‌توانید قدرت و توانمندی‌های خودتان را هم افزایش بدهید و به‌سوی موفقیت گام بردارید.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

۷ طرز تفکر مثبت برای موفقیت در کسب ثروت!


به شما قول می دهم با رعایت این 7 نکته می توانید از دنیای فقر و بدبختی به دنیای ثروت و فروانی پرواز کنید. تغییر طرز تفکر و باورهای محدود کننده در مورد ثروت، می تواند نقش واقعا حیاتی در پیشرفت و ثروتمند شدن ایفا کند. داشتن طرز تفکر مثبت و ثروتمند کلیدی است که قفل های فقر و نداری را باز می کند. این نکات با مطالعه طرز فکر و رفتار هزاران انسان ثروتمند استخراج شده اند.

1- تمرکز بر روی در آمد و افزایش جریان های کسب درآمد
درآمد به تنهایی موجب ثروتمندی نمی شود. این طرز تفکر اشتباهی است که فکر کنیم به عنوان مثال یک پزشکِ ثروتمند، تمامِ ثروت خود را از طریق پزشکی به دست آورده است! برای ثروتمند شدن نیاز به ایجاد درآمد غیر فعال است. درآمد غیر فعال، درآمدی است که کسب آن نیازی به حضورفیزیکی و یا گرفتن زمان شما نداشته باشد. درآمد حاصل از اجاره دادن ملک، درآمد غیر فعال محسوب می شود. باید تلاش کنید تا می توانید از اینگونه درآمدها برای خود ایجاد کنید.

2- پس اندار کردن به منظور سرمایه گذاری و نه انباشت و نگه داری سرمایه
ثروتمندان ابتدا از درآمدشان سهم خود را بر می دارند و با آن سرمایه گذاری یا پس انداز انجام می دهند و سپس باقی مانده را صرف مخارج خود می کنند. اما افراد عادی ابتدا مخارج خود را انجام میدهند و سپس باقی مانده را سرمایه گذاری یا پس انداز می کنند.
اگر کاری نکنید که وقتی در خواب هستید هم پول در بیاورید، ناچار خواهید بود تا آخر عمرتان کار کنید. بدون شک داشتن درآمد غیر فعال، لازمه موفقیت مالی است. سعی کنید همواره 20 درصد از درآمد خود را پس انداز کنید و با کمک آن دارایی هایی بخرید که برای شما درآمد غیر فعال ایجاد می کنند.

3- پرهیز از نمایش و بزرگ نمایی
ما برای خودمان زندگی می کنیم و نه برای دیگران. نمایش های غیر ضروری تنها شما را فقیر تر خواهند کرد و البته اگر اطرافیان شما فکر کنند که ثروتمند هستید (در حالی که حقیقت چیز دیگری است) تفاوتی به حال شما نخواهد داشت. این شما هستید که باید مخارجتان را پرداخت کنید و برای آینده خود برنامه ریزی داشته باشید. هیچ یکی از این افراد حتی 1 ریال برای شما هزینه نخواهند کرد. پس به جای دیگران، خود را در اولویت قرار دهید.

4- تغییر در طرز تفکر و نگرش نسبت به پول
ذهن انسان همواره به دنبال فرار از رنج ها و رسیدن به لذت است. اگر در ذهن شما پول و ثروت برابر با رنج و سختی، تعریف شده باشد، بعید است بتوانید ثروتمند شوید.
اگر با دیدن ثروتمندان احساس نفرت می کنید، اگر با دیدن اتوموبیل مدل بالا احساس می کنید که صاحب آن انسان اسان بدی است، ثروت در ذهن شما به جیزهای خوبی گره نخورده است. با این طرز تفکر شما نخواهید توانست که ثروتمند شوید.

5- سرمایه گذاری روی خود
پر بازده ترین سرمایه گذاری، سرمایه گذاری است که روی خود انجام می دهیم. آموزش می تواند تاثیرات شگفت آوری در زندگی ما داشته باشد. شاید تنها تفاوت افراد موفق و ناموفق در آموخته های آنها و به کار گیری این آموخته ها در زندگی روزمره اشان باشد.

دریادگیری باید به این نکته توجه داشت که اولا از اساتید مجرب بهره برد (و نه هر شخص نا مربوطی). دوم اینکه این آموخته ها را به کار برد. اختصاص ماهانه 5 درصد از درآمد به آموزش توصیه میشود.

۶- مشخص کردن اهداف و تجسم دستیابی به آن ها
اهداف مشخص و نوشته شده داشته باشید. هر روز صبح بعد از بیداری و شب ها قبل از خواب آن ها را مرور کنید. سعی کنی تا همیشه اهدافتان در جلو چشمانتان قرار داشته باشند. به خاطر داشه باشید شما به چیزی تبدیل می شوید که بیشتر اوقات به آن فکر می کنید. پس بیشتر اوقات به اهدافتان و اینکه چطور می خواهید به آن ها برسید فکر کنید.

۷- دوستی با افراد ارزشمند و کسانی که همواره تحسینتان می کنند
شما میانگین 5 نفری هستید که بیشترین زمان را با آن ها می گذرانید. یکی از مفید ترین کارهایی که همین الان می توانید انجام دهید، کم کردن ارتباطتان با افراد کم ارزش و افرادی است که به جای ارزش هایتان روی نقاط ضعفتان توجه دارند. این افراد را با افراد موفق، مثبت و خوشبخت جایگزین کنید. این اتفاق به سرعت مدل ذهنی و باورهای شما را تغییر خواهد داد و به دستاوردهای مشابه این افراد خواهید رسید.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  ویرایش شده توسط: SARA_2014   
زن

 


از اثرات افکار منفی بر سلامتی جسم خود خبر دارید؟


بیشتر انسانها فکر میکنند بیماری یک موضوع کاملا جسمی است در حالیکه پزشکان و روانشناسان از اثرات مستقیم و غیر مستقیم افکار مثبت و منفی بر سلامتی بدن خبر میدهند.

مانند:
عملکرد قلب و گردش خون ما
عملکرد ریه و سیستم تنفس ما
عملکرد دستگاههای گوارشی ما
عملکرد تاثیر آنزیم های مخلف
عملکرد سیستم های بینایی ما
عملکرد سیستم های شنوایی ما
و.....

برای هیچ یک از این عملکردها نیازی به توجه و تفکر ما نیست و خود این سیستم به خوبی کارش را انجام میدهد مگر اینکه ما در کارکرد آن ایجاد اختلال کنیم.

چگونه ما در سیستم های خودکار بدنمان اختلال ایجاد میکنیم؟
ذهن ناخودآگاه ما ورودیهای خود را از ذهن خود آگاه ما دریافت میکند.

یعنی ذهن ناخودآگاه ما یک موجود کاملا بدون شعور است که هر چه ذهن خودآگاه ما بگوید باور میکند.


ذهن خودآگاه ما از سه طریق روی ذهن ناخودآگاه ما اثر میگذارد:

باورهای ما
تصاویر ذهنی ما
احساسات ما
یعنی اگر ذهن خود آگاه ما یک فکر را باور کند و آنرا تصویر سازی کند و احساسات هم به آن بدهد، ذهن ناخودآگاه ما آنرا خواهد پذیرفت و به سرعت تلاش میکند آنرا محقق کند

اجازه بدهید یکبار دیگر این سوال را تکرار کنم:
از اثرات افکار منفی بر سلامتی جسم خود خبر دارید؟

با توجه به نکاتی که گفته شد و آگاهی از اثرات ذهن خود آگاه بر ناخودآگاه ما، میتوانیم بگوییم:
اگر با خودمان فکر سلامتی کنیم، ذهن ناخودآگاه ما انرا پذیرفته و به دنبال راههایی میرود که برای ما سلامتی به ارمغان بیاورد.
اگر با خودمان فکر بیماری داشته باشیم، ذهن ناخودآگاه ما به دنبال راههایی میرود که برای ما بیماری و تنش به ارمغان بیاورد.


این موضوع برای تمام افکار صادق است :
یعنی افکار منفی اثرات مخرب بر سلامت دارد
و افکار مثبت اثرات مثبت بر سلامتی ما خواهد داشت.
نوشته محمد بهرامی از باشگاه موفقیت

چگونه ما در سیستم های خودکار بدنمان اختلال ایجاد میکنیم؟
ذهن ناخودآگاه ما ورودیهای خود را از ذهن خود آگاه ما دریافت میکند.

یعنی ذهن ناخودآگاه ما یک موجود کاملا بدون شعور است که هر چه ذهن خودآگاه ما بگوید باور میکند.

ذهن خودآگاه ما از سه طریق روی ذهن ناخودآگاه ما اثر میگذارد:
باورهای ما
تصاویر ذهنی ما
احساسات ما
یعنی اگر ذهن خود آگاه ما یک فکر را باور کند و آنرا تصویر سازی کند و احساسات هم به آن بدهد، ذهن ناخودآگاه ما آنرا خواهد پذیرفت و به سرعت تلاش میکند آنرا محقق کند

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
صفحه  صفحه 6 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین » 
علم و دانش

Thinking positive | مثبت اندیشی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA