ارسالها: 314
#131
Posted: 8 Feb 2012 08:51
سودانی به فارس خبر داد
افزایش امضاهای طرح قطع فوری صادرات نفت ایران به 180 امضاء
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس از افزایش امضاهای طرح قطع صادرات نفت ایران به اروپا، به 180 امضاء خبر داد.
افزایش امضاهای طرح قطع فوری صادرات نفت ایران به 180 امضاء
ناصر سودانی نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی با اشاره به طرح قطع صادرات نفت ایران به اروپا گفت: تاکنون چهرههای شاخص مجلس از جمله محمدرضا باهنر، حجتالاسلام ابوترابیفرد، غلامعلی حدادعادل و علاءالدین بروجردی این طرح را امضا کردهاند.
وی در این زمینه افزود: چون بنا داریم که این طرح را با بیش از 200 امضا تقدیم هیئت رئیسه کنیم، لذا تلاش میکنیم که نمایندگان غایب را هم پیدا کرده و پس از اینکه آنها هم طرح را امضاء کردند، طرح را تقدیم هیئترئیسه خواهیم کرد.
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: تاکنون بیش از 180 نماینده مجلس این طرح را امضاء کردهاند.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#132
Posted: 8 Feb 2012 08:53
بیانیه تحلیلی شماره یک قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج دانشجویی:
مسئولان فروش نفت به کشورهای اروپایی را پایان دهند
قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج دانشجویی با صدور بیانیه ای تاکید کرد که نمایندگان مجلس و مسئولین وزارت نفت، در راستای راهبردهای اصولی عزت، حکمت و مصلحت با اقدام جهادگونه فروش ذلت بار نفت به کشورهای اروپایی را پایان دهند.
مسئولان فروش نفت به کشورهای اروپایی را پایان دهند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج دانشجویی در واکنش به اعلام تحریم تدریجی نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای تأکید کرد که
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
مقام معظم رهبری مدظله العالی:«این روسیاههای بدمحاسبهگر خیال میکنند ما امروز در شرایط شعب ابیطالبیم. اینجور نیست؛ ما امروز در شرایط شعب ابیطالب نیستیم؛ ما امروز در شرایط بدر و خیبریم»
پس از تصویب قطعنامه اخیر اتحادیه اروپا در سوم بهمن ماه (23 ژانویه) سال جاری مبنی بر«تحریم نفت و تمامی فرآورده های نفتی، تحریم بانک مرکزی ایران و نیز تحریم صادرات تجهیزات مربوط به نفت، گاز و پتروشیمی» و واکنش ضعیف وزارت نفت در این خصوص، موجی از اعتراضات دانشجویی در سراسر کشور بوجود آمد. بیانیه پایانی نشست مسوولین بسیج دانشجویی سراسر کشور، بیانیه نامه سرگشاده بسیج دانشجویی شریف به وزیر محترم نفت، بیانیه شورای تبیین مواضع دانشجویی و بیانیه پایانی تجمع دانشجویی روز دوشنبه به تاریخ 17 بهمن، در حمایت از قطع صادرات نفت به اروپا و اعتراض به ادامه صادرات، نمونههایی از اعتراضاتی بود که در روزهای گذشته به وقوع پیوست. در این میان، برخی ممکن است منشأ این مطالبات را صرفا بروز احساسات پاک دانشجویی و جوانی دانسته و اجرای اقدامات عملیاتی را غیرواقعی، دور از انتظار یا به ضرر کشور بدانند. لذا، به جهت روشنتر شدن ابعاد اقتصادی ضرورت قطع فوری صادرات نفت به اروپا قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج دانشجویی تحلیل اقتصادی این اقدام را تبیین میکند که اعمال تحریم نفتی اروپا قطعی است:
. روند واردات نفت توسط اروپا از ایران طی سالیان گذشته در حال کاهش بوده است.
چند سالی هست روند صادرات نفت ایران به کشورهای اروپایی رو به کاهش است. بنابر اطلاعات رسمی در سال 1385 ایران 30% نفت خود را به اروپا صادر میکرده است اما امسال این رقم به 18% رسیده است و برابر اطلاعات موجود در حال حاضر حتی کمتر و در حدود 16% میباشد.
2. طراحی هوشمندانه اروپا نشان از قطعی بودن تحریمها دارد.
طراحی اروپا برای تحریمها از دو جهت هوشمندانه است.
2-1. زمان بستن واردات از ایران مصادف با افزایش تولید کشورهایی مانند لیبی و عراق است. با توجه به روند تولید نفت لیبی، این کشور میتواند در مدت کوتاهی (3 تا 4 ماه آینده) به تولید نفت خود را به میزان قبلی خود بازگرداند که نشان از افزایش تولید به میزان 800،000 بشکه در روز دارد.
2-2. ابتدای ماه ژوئیه مصادف با اواخر خرداد و اوایل تیر است. تجربه سالهای گذشته نشان میدهد تقاضای نفت در تابستان نسبت به زمستان با کاهش قابل ملاحظهای مواجه خواهد بود. بنابراین اعمال تحریم نفتی از سوی اروپا با توجه به کاهش تقاضای نفت در جهان، هزینههای اتحادیه اروپا را به شدت کاهش می دهد.
3. غرب تلاش میکند کشورهای شرق آسیا را هم برای تحریم نفتی ایران متقاعد کند.
اخبار نشان از فعالیت شدید آمریکا برای همراه کردن سایر کشورها و شرکتهای آسیایی مانند ژاپن، چین، کره جنوبی و حتی سریلانکا دارد. این فعالیت گسترده برای قطع مقاصد صادراتی دیگر ایران نشان میدهد غرب برای کاهش درآمدهای نفتی ایران و تحت فشار قرار دادن آن جدی است.
4. تحریم نفتی بهترین فرصت برای کاهش وابستگی به نفت است.
تجربه نشان داده است تحریم همیشه بهترین فرصت برای خودکفایی و رفع نقصهای کشور بوده است. نقصهایی که با تصویب بودجه، دستور، آیین نامه و ساختار اداری کشور به سادگی قابل برطرف شدن نبودند. سهمیه بندی بنزین، هدفمند کردن یارانه ها و افزایش تولید بنزین (با تغییر کاربری یا افزایش ظرفیت پالایشگاهها) همگی حاصل تحریم بنزین بوده است. با توجه به اینکه هدف کشور (هم مطابق با برنامه های بودجه و هم بیانات رهبر معظم انقلاب) کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است، تحریم نفتی بهترین فرصت برای تحقق این هدف است. بنابراین قطع صادرات به اروپا تنها به کاهش 18 درصدی صادرات کشور می انجامد، تدریجی بودن فرآیند کاهش وابستگی هم میسر می شود.
در ادامه برخی ملاحظات در رابطه با قطع صادرات نفت به اتحادیه اروپا مورد اشاره قرار می گیرد:
1- کاهش درآمدها
در پاسخ به این سوال که قطع پیش دستانه صادرات نفت به اروپا و عدم فروش آن به کاهش درآمدهای دولت میانجامد، باید گفت:
تحریم نفتی ایران منجر به افزایش قیمت نفت خواهد شد. صادرات 500،000 بشکهای ایران به اروپا 1.3% صادرات نفت (یا معاملات نفت) در دنیا (حدود 37.6 میلیون بشکه در روز) است و با فرض کشش قیمتی عرضه معادل 0.1، با حذف کامل صادرات ایران به اروپا، قیمت نفت 13% افزایش می یابد. بنابراین حتی اگر درآمد حاصل از فروش 18% نفت ایران (معادل صادرات به اروپا) قطع شود، 82% نفت دیگر ایران، 13% گرانتر فروخته می شود که در نهایت و در بدترین حالت منجر به کاهش تنها 7.5% درآمد کشور می شود. البته این مقدار هیچ ارتباطی با بودجه دولت نداشته و تنهامیزان ذخایر ارزی را کاهش خواهد داد.
- از دست دادن یورو برای معامله
در پاسخ به این مطلب که با تحریم نفتی اروپا، در شرایطی که در تحریم دلاری به سر میبریم،امکان حصول یورو را از دست میدهیم. باید گفت که تحریم بانک مرکزی ایران توسط اروپا دست ایران را برای دریافت یورو و خرج کردن آن درکشورهای مختلف بسته است و تنها میتوان از طریق تهاتر کالا با کشورهای اروپایی اقدام کرد. این تهاتر هم با قطع صادرات نفت ایران به اروپا غیرممکن خواهد شد.
بدین ترتیب، با توجه به موارد مطرح شده در مورد حتمی بودن تحریم نفتی ایران توسط اروپا و پاسخ به برخی ملاحظات منافع ملی، قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج دانشجویی اعلام میدارد که مطالبات اساسی خود از دولت و مجلس محترم به شرح زیر اعلام میدارد:
اولا، ضروری است نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و مسئولین وزارت نفت، به جای متذکر شدن ضررهای ناشی از تحریم به کشورهای اروپایی، به وظیفه قانونی خود عمل کرده و در راستای راهبردهای اصولی عزت، حکمت و مصلحت با اقدام جهادگونه، پاسخ درخوری به اقدامات خصمانه امریکای جنایتکار و سرسپردههای اروپایی وی بدهند و فروش ذلت بار نفت به کشورهای اروپایی را پایان دهند.
ثانیا، در یک فرایند فشرده و جهادی، تلاش مضاعف خود را برای اصلاح بودجه کشور و اصلاح نظام اقتصادی در راستای کاهش وابستگی به نفت به کار گیرند.
ثالثا، امروز ما برای دور زدن تحریمها و اتخاذ سیاست تهاجمی نیازمند دیپلماسی فعال اقتصادی هستیم و این کاری است که از ساختارهای تنبل و محافظه کار بر نمیآید. دستگاه دیپلماسی کشور باید در اقدامی جهادی با هماهنگی با سایر سیاستهای نظام در مقابله با تحریمها، از همه ابزارها و تواناییهای خود برای گسترش نفوذ و ارتباطهای اقتصادی سالم با کشورهای منطقه و دنیا استفاده کند.
رابعا، به نظر میآید شرکت ملی نفت با وجود کارشناسان دلسوز و علاقهمند به نظام، به هر دلیل با قطع صادرات به اروپا مخالف است. مدیران این شرکت باید بدون کارشکنی و با متابعت از قانون و اراده مردم قطع فوری صادرات به اروپا را انجام دهند.
لایه های مدیریتی شرکت نفت کدام یک را انتخاب میکنند: کسب درآمدهایی ولو اندک در کوتاه مدت برای کشور و کوچک شدن در چشم مردم یا قطع صادرات به اروپا و تبدیل شدن به مدیران عزتمند نزد علاقه مندان به انقلاب و کشور؟۲
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#133
Posted: 8 Feb 2012 08:54
نماینده دشت آزادگان در نطق میاندستور:
نامزدهای مجلس به جای اثبات خود با نفی دیگران برنامههای خود را اعلام کنند
نماینده دشت آزادگان در مجلس گفت: داوطلبان نمایندگی مجلس به جای اینکه با نفی دیگر کاندیداها بخواهند خود را اثبات کنند، به معرفی سوابق، فعالیتها و برنامههای خود بپردازند تا مردم ما شاهد انتخاباتی پرشور و شکوهمند باشند.
نامزدهای مجلس به جای اثبات خود با نفی دیگران برنامههای خود را اعلام کنند
به گزارش خبرنگار پارلمانی هاشم سواری نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز طی نطقی میان دستور در صحن علنی با تبریک به مناسبت ایامالله دهه فجر اظهار داشت: دشمنان در طول 33 سال گذشته جهت عدم تحقق اهداف انقلاب اسلامی سعی و تلاش وافر داشتهاند و در حوادث سال 88 با استفاده از 110 کانال به زبان فارسی برای عدم اعتماد ملت به نظام تلاش کردهاند.
وی با اشاره به اینکه در طول چند سال بعد از انقلاب هرگز انتظار حمایت و تعریف از دشمنان را نداشتهایم، افزود: با هزاران تأسف در این حوادث صدای این دشمنان را از حنجرههای عدهای از داخل کشور شنیدیم و دشمن بر این تصور بود که از این راه بهتر میتواند به اهداف پلیدش دست یابد، غافل از اینکه سکان کشتی انقلاب در دست با کفایت سیدی از سلاله پیامبر اکرم (ص) است و با کوچکترین اشاره ایشان ملت آگاه ما آماده جانفشانی هستند و در 9 دی 88 دیدیم که در صحنه حاضر شدند و فتنه فتنهگران را که نه تنها از تمام ظرفیت خود بلکه همه هستی خود را خرج کرده بودند تا نظام ما را دچار بحران کنند، در نطفه خفه کردند و از سختترین گذرگاه تاریخ با اتکال به قدرت لایزال الهی و پیروی از رهبر و لبیک گفتن به ندای او گذشتند.
سواری خاطرنشان کرد: همه مسئولان نظام باید بیش از گذشته قدر این ملت فهیم را بدانند و در خدمتگزاری به آنان در تمام عرصهها لحظهای دریغ نکنند، اینک نیز دشمن دست از تحرکات خود علیه نظام جمهوری اسلامی برنداشته و اینبار به بهانه تلاش ایران برای دستیابی به سلاح اتمی در قالب تحریمهای اقتصادی به میدان آمده است.
نماینده مردم دشت آزادگان در خانه ملت تصریح کرد: جهان و جهانیان میدانند که بارها مسئولان نظام موضع صریح خود را مبنی بر صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران اعلام کردهاند و بازرسان آژانس صدها بار از تأسیسات هستهای ایران بازدید و گزارش تهیه کردهاند.
وی گفت: مسئولان ذیربط در این خصوص کمال همکاری را با آنها داشتهاند و باید گفت که هیچ کشوری به اندازه کشور ما به معاهده NPT متعهد نیست، اما سردمداران آمریکا و انگلیس علاوه بر تحریرهای اقتصادی، ما را به جنگ تهدید میکنند، مگر آنها نبودند که در 8 سال جنگ تحمیلی علیه ایران نقش اول را بازی کردند و شجاعت جوانان این مرز و بوم را آزمودند.
وی اضافه کرد: اینجانب به عنوان فرزندی از عشایر غیور خوزستان چون هزاران جوان را در جنگ تحمیلی تقدیم انقلاب کردهایم و در جنگ با انگلیسیها به جای زره جان را بر تن کرده و مزه شکست به نیاکان انگلیسیها چشاندهایم، اعلام میکنم ما همه جان بر کف و گوش به فرمان رهبر فرزانهایم و قطعاً دست هر متجاوزی به خاک این کشور را از بازو قطع خواهیم کرد.
سواری ادامه داد: ملت شریف ایران در 12 اسفند ماه سال جاری خود را برای امتحانی دیگر آماده میکنند و قطعاً با حضور یکپارچه خود در پای صندوقهای رأی پاسخ دندان شکنی به آنان که ماهها برنامههای ماهوارهای، اینترنتی، رادیویی و مطبوعاتی خود را برای مأیوس کردن مردم آغاز کردهاند، خواهند داد.
نماینده مردم دشت آزادگان در خانه ملت بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت این انتخابات و حضور مردم بیانات ارزشمند و جامعی در نماز جمعه بیان فرمودند که میبایست نصبالعین همه ما قرار گیرد.
وی ضمن تشکر از همه مسئولان برگزار کننده انتخابات به ویژه شورای نگهبان و هیئتهای نظارت گفت: مسئولان توجه داشته باشند که نحوه تبلیغات داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از مرز و حدود الهی عبور نکنند و به جای اینکه با نفی دیگر کاندیداها بخواهند خود را اثبات کنند، به معرفی سوابق، فعالیتها و برنامههای خود بپردازند تا مردم ما شاهد انتخاباتی پرشور و شکوهمند باشند که قطعاً نتیجه مطلوب آن برای کشور حائز اهمیت خواهد بود.
سواری خاطرنشان کرد: کشور ما به طور کلی با کشور همسایه خود دست کم 28 میدان گاز و نفت مشترک دارد که میزان ذخایر نفت و گازی آنها درصد چشمگیری از ذخایر کل کشور، منطقه و جهان را شامل میشود و بنابر محاسبات انجام گرفته میدان گازی آزادگان یکی از غنیترین میادین نفتی جهان است و میدان گازی یادگاران با 17 میلیارد بشکه ذخیره نفت به تنهایی معادل همه ذخیره کشور الجزایر نفت در خود جای داده است.
نماینده دشت آزادگان در خانه ملت تصریح کرد: وجود چنین ذخایر ارزشمند در کنار میل و نیاز شدید کشور عراق به افزایش درآمدهای نفتی باعث شد تا این کشور در سه سال اخیر مناقصات عدیده بینالمللی برای برداشت از میادین مشترکت آغاز کند و برخی از شرکتها متعهد شدند در سال جاری نزدیک به 8 میلیارد دلار و در سه سال آینده بالغ بر 20 میلیارد دلار در پروژههای نفتی عراق سرمایهگذاری کنند.
وی ادامه داد: هدف عراق از این اقدامات افزایش حجم تولید روزانه کنونی از مقدار موجود به روزانه 6 میلیون بشکه تا 4 سال آینده و 12 میلیون بشکه در روز طی 6 سال آینده است؛ عددی که در صورت تحقق آن کشور را به عرصه تعیینکننده در اوپک تبدیل خواهد کرد.
سواری اضافه کرد: در غیر این صورت بیم آن میرود که با از دست دادن زمان این امکان و فرصت برای طرف مقابل پدید آید تا علاوه بر سهم خود به سهم کشور ما نیز دست یابند.
وی در پایان با اشاره به اینکه بیکاری و تبعات منفی آن بر احدی پوشیده نیست، یادآور شد: متاسفانه این پدیده شوم به یکی از چالشهای بزرگ کشور تبدیل شده و علیرغم وعدههای داده شده هنوز راهکار عملی برای آن ارائه نگردیده است و ضمن اینکه تلاشهای زیادی را در حوزه انتخابیه خود در دوران 4 ساله نمایندگی به منظور ایجاد اشتغال جوانان انجام دادهام، بنابراین از ریاست جمهوری مسرانه میخواهم که مشکل بیکاری و محرومیتهای این حوزه را بر اساس وعدههای داده شده عملی کنند.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#134
Posted: 8 Feb 2012 08:55
حدادعادل در "پارک ملت":
روزی دو سه دروغ علیه خودم در سایتها میبینم
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در این ایام که در آستانه انتخابات مجلس نهم هستیم، روزی دو ، سه دورغ علیه خودم را دراین سایتها میبینم.
روزی دو سه دروغ علیه خودم در سایتها میبینم
به گزارش خبرنگار سیاسی غلامعلی حدادعادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم و رئیس فرهنگستان فرهنگستان زبان و ادب فارسی شب گذشته در برنامه "پارک ملت" با یادآوری روند نقش مردم در طول تاریخ ایران گفت: هیچگاه مردم ایران بر تعیین سرنوشت خود و روی کارآوردن حاکمانشان نقشی نداشتند و این زورمداران بودند که سلسلهها را در ایران بر سر کار میآورند.
وی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 57 برای اولین بار مردم ایران به دست خود یک فردی را که دوست داشتند و مورد قبول اکثریت قاطع مردم بود، به حاکمیت کشور خود انتخاب کردند که آن شخص حضرت امام خمینی(ره) بود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم در بخشی از سخنان خود با اشاره به انتخابات مجلس نهم گفت: این مردم هستند که تعیین کننده انتخاباتها در جمهوری اسلامی ایران هستند و امروز هیچکس نمیتواند بگوید که در دور بعدی مجلس حتماً رأی میآورد چون مردم هستند که تعیین میکنند که چه کسی نماینده آنها باشد.
حدادعادل گفت: علت اینکه در طول انقلاب اسلامی ایران مردم همیشه در صحنه حمایت از نظامشان حاضر بودند، این است که این نظام موافق و حامی دین مردم است. مردم شخصی مثل امام (ره) و مقام معظم رهبری را دوست دارند، زیرا میبینند که آنها اعتقاد به این مردم و دین آنها دارند و مردم نیز با جان و دل به آنها علاقهمند هستند.
وی ادامه داد: نسل جوان باید برخی نکات و حقایق را متوجه باشند، برخی جوانان هستند که مدام در پای اینترنت و سایتهای خارجی در فضای مجازی مینشینند و خبرهای دروغ و ضدانقلابی آنها را میخوانند و برخی نیز اینها را در داخل منتشر میکنند. این جوانها فقط در فضای مجازی زندگی میکنند و دریافتشان از جهان از این طریق است. اینکه دولت مسکن، مدرسهها، جاده، بیمارستان، دانشگاهها و ... ساخته است را مورد توجه قرار نمیدهند و مدام توجهشان به تخریبهای ضد انقلابی دشمنان است لذا لازم است دستاوردهای بینظیر انقلاب اسلامی مورد توجه نسل جوان قرار گیرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: در همین ایام که در آستانه انتخابات مجلس نهم هستیم، روزی دو، سه دورغ علیه خودم را دراین سایتها میبینم، مثلاً خبر از یک سخنرانی دادند که من آن را انجام نداده بودم، گفتند حدادعادل در جمع هادیان سپاه به امام اهانت کرده و راجع به رهبری و پسر رهبر اینطور گفته است که دروغ محض است، بنابراین کسانی که اینها را میخوانند باور میکنند.
حدادعادل در همین زمینه افزود: عدهای که دستشان را از کشور کوتاه شده است، بسیار ناراحت هستند که این کشور غنی به دست خود ملّت افتاده است.
وی ادامه داد: آمریکا و انگلیس از روز اول انقلاب با مردم و نظام ما دشمنی کردهاند و مسائلی مثل حقوق بشر و غیره، بهانهای برای صدمه زدن به اصل انقلاب و دین اسلام است. امروز آنها از این نارحت هستند که ایران الگو دیگر کشورهای منطقه و جهانی مثل مصر و تونس و... شده و این تازه اوّل کار است، بنابراین بودجههای سنگین و انواع رسانهها را به کار میگیرند تا مانع این انقلاب شوند ولی مردم همیشه پشتیبان نظام خود بودند و در روز 22 بهمن و انتخابات نشان خواهند داد که چگونه حامی کشور و نظام خود هستند.
حدادعادل تأکید کرد: این انقلاب برای نسلهای آینده است. من میگویم ما باید هر روز صبح که از خانه خارج میشویم، به خود بگوییم که امروز روز 23 بهمن 57 است یعنی اینکه ما در روز 23 بهمن دنبال پست، مقام، مال، رقابت نبودیم بلکه مثل فردی بودیم که بعد از یک عمر کوری، چشمش را باز کردهاند و همه وجود ما تماشای دنیای جدید و دویدن در میدان انقلاب بود. ما هیچ نمیخواستیم لذا نباید آن روزها را فراموش کنیم.
رئیس فرهنگستان فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: به خودم میگویم که حداد عادل نه وکیل، نه وزیر و نه رئیس است. حداد عادل همان شخصی است که عاشق انقلاب بود و دوست داشت خدمت کند که این روحیه باید در میان ما حفظ شود.
حدادعادل ادامه داد: ما باید خودمان را برای انقلاب بخواهیم و نه اینکه انقلاب را برای خود بخواهیم. هرکس میخواهد بداند کسی با انقلاب هست یا نه، ملی و مردمی هست یا نه، ببینند که انقلاب را برای خود میخواهد یا انقلاب را برای خود میخواهد.
وی در خاتمه افزود: روز 23 بهمن 57 همه خود را برای انقلاب میخواستند.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#135
Posted: 8 Feb 2012 08:55
رسیدگی به لایحه مبارزه با تأمین مالی تروریسم در مجلس پایان یافت
نمایندگان مجلس رسیدگی به لایحه مبارزه با تأمین مالی تروریسم را به پایان رساندند.
رسیدگی به لایحه مبارزه با تأمین مالی تروریسم در مجلس پایان یافت
به گزارش خبرنگار پارلمانی نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه)، مواد ۱۵، ۱۶ و ۱۷ لایحه مبارزه با تأمین مالی تروریسم را مورد بحث و بررسی قرار داده و با تصویب این مواد، رسیدگی به این لایحه را به اتمام رساندند.
به موجب مصوبه مجلس در ماده ۱۵ لایحه مذکور، همه اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی که ارتکاب جرایم موضوع این قانون را تسهیل کنند، به مجازات معاون جرم محکوم میشوند.
وکلای ملت با ۱۰۳رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع از ۱۹۴ نماینده حاضر در جلسه ، ماده ۱۵ این لایحه را تصویب کردند.
خانه ملتیها در مصوبه دیگری مقرر کردند چنانچه تأمین مالی تروریسم به عملیات پولشویی منجر شود، مرتکب به حداکثری مجازاتهای مقرر در این قانون محکوم میشود.
۱۰۹ رأی موافق نمایندگان، یک رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از ۱۹۴ نماینده حاضر در جلسه، منجر به تصویب ماده ۱۶ لایحه مبارزه با تأمین مالی تروریسم شد.
بهارستان نشینان در ماده ۱۷ لایحه مذکور نیز به دولت جمهوری اسلامی ایران اجازه دادند در اجرای این قانون مطابق تعهدات بینالمللی خود در مبادله اطلاعات یا معاضدت قضایی با سایر کشورها و با رعایت اصل ۷۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران عمل کند.
مجلسیها با ۱۱۲ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از ۱۹۴ نماینده حاضر در جلسه ماده ۱۷ لایحه مبارزه با تأمین مالی تروریسم را تصویب کردند.
محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس که در غیاب لاریجانی ریاست ساعتی از صحن علنی را بر عهده داشت، پس از اتمام رسیدگی به این لایحه، ضمن تشکر از نمایندگان به خاطر تصویب لایحه مذکور، گفت: این لایحه، لایحه مهمی بود و امیدوارم دولت با جدیت پس از لازمالاجرا شدن آن این لایحه را عملیاتی کند.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#136
Posted: 8 Feb 2012 08:56
مشارکت ضعیف نمایندگان در رأیگیریها پایان ندارد
باهنر: برخی از آقایان از راه دور رأی میدهند!
نایب رئیس اول مجلس ضمن انتقاد از مشارکت پایین نمایندگان در رأیگیریها، خطاب به وکلای ملت گفت: "برخی از آقایان از راه دور رأی میدهند!"
باهنر: برخی از آقایان از راه دور رأی میدهند!
به گزارش خبرنگار پارلمانی آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی پیش از انتخابات بهارستان نهم ، در ساعت ۹ صبح و پس از تشکیل جلسهای غیرعلنی با حضور سردار افشار معاون اجتماعی وزارت کشور به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس آغاز شد.
وکلای ملت در جلسه علنی امروز پارلمان نیز در رأیگیریها مشارکت ضعیفی داشتند و همین موضوع تذکرات پی در پی لاریجانی و سایر اعضای هیئت رئیسه مجلس را به دنبال داشت.
محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس که در غیاب لاریجانی ریاست ساعتی از صحن علنی را بر عهده داشت، در حین رأیگیریها نسبت به مشارکت پایین نمایندگان در رأیگیریها انتقاد کرد و خطاب به نمایندگان گفت: شرکت در رأیگیریها بسیار پایین است و از ۱۹۴ نماینده حاضر در جلسه، در یکی از رأیگیریها تنها ۱۲۰ نفر رأی دادند.
"برخی از آقایان از راه دور رأی میدهند"، این جمله را باهنر میگوید و در ادامه میافزاید دوستان بفرمایید رأی دهید، آقای موسوی رامهرمز محبت کنید، تشریف بیاورید و رأی دهید؛ ما منتظر آرای شما هستیم.
در این جلسه همچنین امیدوار رضایی عضو هیئت رئیسه مجلس نیز مدام به وکلای ملت برای حضور بیشتر آنان در رأیگیریها تذکر میداد و خطاب به یکی از نمایندگان گفت: آقای آقازاده از اینکه زیاد جلوی درب خروجی مجلس بایستید خسته میشوید؛ بفرمایید رأی دهید.
جاسم ساعدی عضو هیئت رئیسه مجلس نیز در این جلسه به نمایندگان تذکر میداد که از صحن علنی خارج نشوند و ادب جلسه را مراعات کنند.
لازمبه ذکر است تعداد وکلای ملت حاضر در جلسه علنی امروز از حدود ۱۹۶ نماینده تجاوز نکرد.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#137
Posted: 8 Feb 2012 09:03
جعفری در نطق میان دستور:
رئیسجمهور با تقدیم یک لایحه نیازهای نیروی هوایی ارتش را رفع کند
نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ گفت: رئیس جمهور خواست تا با تقدیم لایحهای نیازهای نیروی هوایی ارتش اعم پرسنل را حل کند.
رئیسجمهور با تقدیم یک لایحه نیازهای نیروی هوایی ارتش را رفع کند
به گزارش خبرنگار پارلمانی ، عیسی جعفری نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه) طی نطق میان دستور در صحن علنی مجلس با تبریک ولادت پیامبر اسلام (ص) و ایام دهه فجر و با اشاره به سالروز بزرگداشت نیروی هوایی ارتش اظهار داشت: نیروی هوایی ارتش در 19 بهمن 57 در مقابل طاغوت ایستاد و با بیعت تاریخی خود با امام خمینی برگ زرینی در تاریخ انقلاب ثبت کرد.
وی افزود: نیروی هوایی با این اقدام خود نقش بسزایی در پیروزی انقلاب ایفا کرده و در همان ابتدای جنگ با پرواز 140 فروند هواپیمای شکاری و بمبباران نقاط حساس کشور عراق، پوزه صدام و حامیان آشکار و پنهان او را به خاک مالید.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: نیروی هوایی در طول 8 سال دفاع مقدس جانانه جنگید و همیشه افتخارآفرین بود و شهدای گرانقدری همچون شهید بابایی را از خود به یادگار گذاشت.
جعفری با بیان اینکه "نیروی هوایی ارتش نیازمند حمایتهای قانونی مجلس است"، از رئیس جمهور خواست تا با تقدیم لایحهای نیازهای نیروی هوایی اعم از افزایش حقوق پرسنل را حل کند.
وی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود، درخواست افزایش قیمت تضمینی خرید گندم حداقل به میزان 400 تومان، در خواست افزایش قیمت تضمینی خرید سیبزمینی، درخواست تهیه نهادهای کشاورزی، درخواست تمدید وام کشاورزان و درخواست اختصاص اعتبار برای عمران و آبادانی شهرها و روستاها را از جمله خواستههای مردم شهرستانهای بهار و کبودرآهنگ برشمرد.
این نماینده مجلس همچنین خواستار ایجاد اشتغال و حل مشکل بهداشتی و درمانی شهرها و روستاها هم از لحاظ پزشک و هم از لحاظ دارو شد.
جعفری در ادامه خواستار حل مشکلات کشاورزان این مناطق شد و از هیئت دولت در خواست کرد تا مشکل گازرسانی به روستاها را حل کند.
وی همچنین ساخت مجموعه ورزشی، احیای بهداریها، توجه به وضعیت راهها و آب آشامیدنی را از دیگر خواستههای مردم حوزه انتخابیه خود دانست.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#138
Posted: 8 Feb 2012 09:04
شعبانی در نطق میان دستور:
خطبه بزرگ و تاریخی رهبر معظم انقلاب معادلات جهانی را بر هم زد
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با اشاره به خطبههای مقام معظم رهبری در نمازجمعه تهران گفت: در زمانهای که قدرتها رقابت تسلیحاتی خود را به رخ میکشند، آن خطبه بزرگ و تاریخی معادلات جهانی را بر هم زد.
خطبه بزرگ و تاریخی رهبر معظم انقلاب معادلات جهانی را بر هم زد
به گزارش خبرنگار پارلمانی محمدرضا شعبانی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه) طی نطق میان دستور در صحن علنی مجلس با تبریک ولادت پیامبر اکرم و ایام دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: فجر سوگند ماندگار و پایدار خداوند است که مدام و مستدام نوید بخش پگاه پیروزی است و در افق پیکار و مبارزه میدرخشد.
وی با اشاره به مشکلات استان کرمانشاه گفت: مردم این استان با وجود محرومیتهای بسیاری سهم خود را در تمام عرصههای حضور ادا کردند، به خصوص در حماسه بزرگ حضور و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری که نشان دادند پیوند مردم و حاکمیت در ایران پیوندی دینی، قلبی و الگویی غیرقابل انکار برای جهانیان است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه در دو روز گذشته جهانیان شاهد عقبنشینی آشکار مقامات سیاسی آمریکا در مقابل هشدار حکیمانه و قدرتمندانه رهبر انقلاب بودند، تصریح کرد: پس از چند ماه کوبیدن بر طبل جنگ و تحریم از سوی مقامات آمریکایی و صهیونیستی، مقام معظم رهبری در خطبه تاریخی عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را به رخ کشیدند و خط قرمزها را در مقابل حکام جنگ افروز غرب روشن ساختند.
شعبانی ادامه داد: بیشک در زمانهای که قدرتها رقابت تسلیحاتی خود را به رخ میکشند، آن خطبه بزرگ و تاریخی معادلات جهانی را بر هم زد و نشان داد که هر گونه اقدام علیه ایران اسلامی به محو رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد و مدیریت جنگ در اختیار فرزندان ایران قرار خواهد گرفت.
وی به کشورهای غربی توصیه کرد که به جای همسویی با رژیم صهیونیستی واقعیت اقتدار جمهوری اسلامی ایران را درک کنند و از عزم صادقانه ایران برای ایجاد امنیت و توسعه در منطقه استقبال کنند.
این نماینده کرمانشاه در مجلس یادآوری کرد که این استان در جنگ تحمیلی آسیبهای جدی دیده و به این علت در اغلب شاخصها از متوسط کشوری عقب مانده که نیازمند اهتمام ویژه دولت و مسئولین اجرایی کشور است چراکه با شیوه معمول مصوبات سفر رهبری تامین نمیشود و نیازمند یک جهش همه جانبه است تا به آن نقطهای که شایسته آن است، برسد.
شعبانی بر حل معضل اشتغال در استان کرمانشاه و تامین مسکن و فراهم کردن زمینه ازدواج جوانان تاکید کرد و از دولت خواست به مشکلات این استان توجه کند.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#139
Posted: 8 Feb 2012 09:07
از سومین نشست انتخاباتی هواداران دولت
آیا سریال نشستهای مخفیانه حلقه انحرافی ادامهدار است؟
سومین نشست انتخاباتی هواداران دولت موسوم به "حامیان گفتمان انقلاب" به احتمال قوی، همچون 2 نشست گذشته زمان و مکان آن پس از برگزاری اعلام خواهد شد.
آیا سریال نشستهای مخفیانه حلقه انحرافی ادامهدار است؟
به گزارش خبرنگار حوزه دولت، سومین نشست انتخاباتی هواداران دولت موسوم به "حامیان گفتمان انقلاب" در حالی با سخنرانی احمدینژاد و حضور چهرههای شاخص دولتی به زودی برگزار میشود که به احتمال قوی، همچون 2 نشست گذشته زمان و مکان این نشست تا پس از برگزاری آن اعلام نخواهد شد.
احمدینژاد در نشست انتخاباتی حامیانش در مجلس قدیم
اولین نشست انتخاباتی هواداران دولت با سخنرانی احمدینژاد در سالن کنفرانس کشورهای اسلامی و دومین نشست آن در محل مجلس قدیم بدون حضور رسانهها برگزار شده بود.
با این حال شماری از سایتهای وابسته به حلقه انحرافی مدعی شدهاند که احمدینژاد پیش از رفتن به مجلس شورای اسلامی برای پاسخ به سئوال نمایندگان، در سومین نشست انتخاباتی برخی از مسائل را مطرح خواهد کرد.
در همین باره معاون احمدینژاد نیز روز گذشته در گفتوگویی، سئوال نمایندگان ملت از رئیسجمهور را سیاسی و تبلیغاتی خوانده بود.
اولین نشست حامیان دولت برای انتخابات که به گفته برخی کارشناسان با ساماندهی حلقه انحرافی درون دولت طرحریزی شده بود، ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 12 آبانماه سال جاری با حضور صدها تن از هواداران دولت فعلی در سراسر کشور، بدون حضور رسانهها در محل سالن کنفراس سران کشورهای اسلامی برگزار و در آن محمود احمدینژاد به سخنرانی پرداخت.
یک منبع آگاه اعلام کرده بود که احمدینژاد در بخشی از سخنانش در این نشست افزوده بود که به ما گفتند که مشایی به برخی ائمه جماعات کمک کرده و به دنبال آن، ائمه جماعات آن مبالغ را برگردانند که اشتباه کردند، بنده با صراحت اعلام میکنم من آن مبالغ را داده بودم.
وی همچنین ضمن دفاع مجدد از مشایی افزوده بود هرکجا که خواستیم حرفی بزنیم گفتند مشایی پشت سر قضیه است و به او حمله کردند و سپس نوبت به رحیمی، بقایی و ثمره مظلوم رسید.
احمدینژاد در نشست انتخاباتی حامیانش در مجلس قدیم
هواداران دولت دومین نشست انتخاباتی خود را 9 دیماه همزمان با آخرین روز از ثبت نام داوطلبین انتخابات مجلس نهم در محل مجلس قدیم این بار نیز بدون حضور رسانهها برگزار کردند و رئیس جمهور و شماری از مسئولان و نزدیکان به دولت نظیر علی اکبر جوانفکر، محمد جعفر بهداد، مجتبی هاشمی ثمره، ابولحسن فقیه، مهدی خورشیدی (داماد احمدینژاد)، عباس امیری فر، امیدی شهرکی، علیرضا احمدینژاد (فرزند احمدینژاد) در آن حضور داشتند.
بر اساس آنچه پایگاههای اطلاعرسانی ریاست جمهوری و دولت به عنوان تنها روایتگران دولتی حاضر در نشست دوم حامیان احمدینژاد گزارش کرده بودند، احمدینژاد در بخشی از سخنانش در جمع حامیان گفتمان دولت اسلامی( روسا و اعضای ستاد انتخاباتیش) به آنان وعده داد که در زمان مقتضی درباره انتخابات سخن بگوید.
احمدینژاد در دومین نشست انتخاباتی هواداران دولت ضمن تاکید مجدد بر به کار بردن واژه "بیداری انسانی" به جای "بیداری اسلامی" مقبولیت بیشتر و پذیرش راحتتر را توجیه این کار خود اعلام کرده بود.
رئیس دولت در جمع هوادارانش اعلام میکند "ما با آمریکا در افتادیم و کمر همه غولها را شکستهایم؛ بت بزرگ که دیگر چیزی نیست."
در شرایطی دو نشست انتخاباتی مذکور از سوی هواداران فعلی دولت برگزار و اکثر روسا و اعضای موثر ستادهای انتخاباتی احمدینژاد در سالهای 84 و 88 به دلیل انتقاد از حلقه انحرافی نفوذ کرده درون دولت، در این مراسمها شرکت نکردند که مسئولان دولتی تلاش کردند انتخاباتیبودن و شائبههای دیگر درباره این نشستها را رد کنند.
در همین زمینه مجتبی ثمره هاشمی مشاور ارشد رئیس جمهور در گفتوگویی اعلام کرد نشست انتخاباتی حامیان دولت انتخاباتی نبوده! و مدتی بعد امیدی شهرکی مدیر کل سیاسی امنیتی دفتر احمدینژاد در گفتوگو با ارگان دولت نیز در همین زمینه مدعی شد که شرکت کنندگان این 2 نشست که در سالن کنفرانس کشورهای اسلامی و نیز مجلس قدیم برگزار شده، با هزینه شخصی آمدهاند!
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
ارسالها: 314
#140
Posted: 8 Feb 2012 09:28
مناظره بودجهای کوچکزاده و باهنر در صحن علنی مجلس
بخشهایی از جلسه علنی صبح امروز مجلس به مناظره مهدی کوچکزاده نماینده تهران و محمدرضا باهنر نائب رئیس مجلس درباره بودجه ۹۱ تبدیل شد.
مناظره بودجهای کوچکزاده و باهنر در صحن علنی مجلس
به گزارش خبرنگار پارلمانی، مهدی کوچکزاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) طی تذکری آییننامهای نسبت به عدم بررسی لایحه بودجه 1391 کل کشور پیش از پایان سال جاری در خانه ملت انتقاد کرد.
در حین سخنرانی کوچک زاده، محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس که در غیاب لاریجانی ریاست ساعتی از صحن علنی را بر عهده داشت، چندین بار اقدام به صحبت کردن در خلال سخنرانی کوچکزاده کرد که این موضوع واکنش شدید کوچکزاده را به دنبال داشت که خطاب به باهنر گفت: آقای باهنر چرا در وسط صحبت من، حرف میزنید؟ ماده ۱۲۲ آییننامه داخلی مجلس، چنین اجازهای را به شما نمیدهد.
باهنر نیز در پاسخ به کوچک زاده گفت: تریبون شما برای سخنرانی باز است اما به من اجازه دهید تا جملاتی را بیان کنم، ما برای رسیدگی به لایحه بودجه ۹۱ نیازی به قرائت ماده آییننامه نداریم.
وی ادامه داد: شما در بیان تذکرتان، به ماده ۷۷ آییننامه داخلی مجلس استناد کردید که طبق این ماده، هر فرد یا شخصی در جلسه اگر به شما توهین کرده یا عقیده شما را طور دیگری جلوه داده باشد، شما میتوانید تذکر دهید.
در ادامه مهدی کوچکزاده با اشاره به سخنان صبح امروز رئیس مجلس در خصوص نحوه رسیدگی به لایحه بودجه ۹۱، نسبت به این سخنان لاریجانی انتقاد کرد و گفت: آقای رئیس در جلسه امروز گفتند ما نمیتوانیم بودجه را سرسری بررسی کنیم؛ تذکر بنده با استناد به ماده ۷۷ بود. طبق این ماده، آییننامه داخلی مجلس فرصت ۳۰ روزه از زمان چاپ لوایح بودجه سنواتی تا رسیدگی به آن در صحن علنی، در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: ۱۶بهمن ماه لایحه بودجه ۹۱ به چاپ رسیده و ۳۰ روز بعد از آن میشود ۱۶اسفندماه و میتوان ۱۶اسفندماه بودجه را در صحن علنی مطرح کرد.
باهنر در پاسخ به کوچکزاده گفت: برداشت ما این است که ۳۰ روز کاری باشد.
نماینده تهران نیز در پاسخ به باهنر یادآور شد: در آییننامه داخلی مجلس قیدی مبنی بر اینکه این مهلت تعیین شده، ۳۰ روز کاری باشد، وجود ندارد. اگر مجلس بخواهد، میتواند بودجه را بررسی کند و اگر بررسی بودجه را مصلحت بالاتر کشور بدانیم، ۱۶ اسفندماه، بودجه را از کمیسیون تلفیق به صحن علنی میآوریم و بررسی میکنیم و اگر مصلحت بالاتری وجود دارد، میتوانیم بررسی نکنیم.
کوچکزاده ادامه داد: بنده هیچ وقت نگفتم که بودجه را سرسری بررسی کنید، اما چرا آقای رئیس مجلس میخواهد بگوید همه سرسری حرف میزنند، غیر از ایشان؟ ناسلامتی آقای لاریجانی نامزد چهار مرجع تقلید هستند؛ چرا حق ما را ضایع و به ما توهین میکند؟
وی با طرح این سؤال که آیا این رسم انتخابات است؟ توضیح داد: بعد از آنکه بنده سخنانم به اتمام برسد و میکروفن قطع شود، شما به من طعنه خواهید زد. اگر بودجه مهمترین کار مملکت است، طبق این قانون شما باید ظرف ۳۰ روز آن را به صحن علنی مجلس بیاورید و ۳۰ روز هم یعنی ۱۶اسفند ۹۱.
در ادامه این جلسه محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس در پاسخ به این تذکر کوچکزاده، گفت: هیئت رئیسه کاری را انجام میدهد که از آییننامه داخلی مجلس برداشت میکند.
وی افزود: اگر برداشت نمایندگان چیز دیگری غیر از برداشت هیئت رئیسه از آییننامه داخلی مجلس است، میتوانند درخواست تفسیر و یا طرح اصلاحیه بدهند.
نایب رئیس اول مجلس در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: برداشت ما از آییننامه داخلی پارلمان برای رسیدگی به لوایح بودجه سنواتی، یک ماه کاری است. نمایندگان مجلس ۱۰ روز برای بیان پیشنهاداتشان فرصت دارند، یعنی ۱۰ روزی که مجلس حیات دارد و در حال کار کردن است.
باهنر ادامه داد: این برداشت هیئت رئیسه است و همواره به آن عمل کردیم.
وی اضافه کرد: اینکه گفته شده ۱۵آذرماه دولت لایحه بودجه سنواتی را تقدیم مجلس کند، برای همین است و دولت میتوانست این لایحه را زودتر تحویل مجلس دهد تا ما به وظایف قانونی خودمان عمل کنیم.
باهنر با تأکید بر اینکه دولت باید به ما در زمینه رسیدگی به لایحه بودجه ۹۱ کمک کند، گفت: دولت یا باید لایحه چند دوازدهم برای بودجه ۹۱ ارائه دهد یا مجلس یک راه قانونی برای این موضوع پیدا کند تا انشاءالله از اول فروردین ۱۳۹۱ دولت بتواند به صورت قانونی دخل و خرج داشته باشد.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم