انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 30 از 48:  « پیشین  1  ...  29  30  31  ...  47  48  پسین »

Interesting news from Iran | اخبارهای جالب و خواندنی از ایران


زن

 
محمد رضا مجیدی(۳)
حضور مردم در صحنه: هنر بزرگ انقلاب اسلامى

خبرگزاری فارس: با هر انتخاباتى، خون تازه‌اى در رگهاى کشور تزریق میشود؛ روح تازه‌اى در کالبد کشور دمیده میشود - این را بدانید - و به خاطر همین هم هست که در طول این سالهاى متمادى، همیشه دشمن خواسته است که یا انتخابات نباشد یا کمرنگ باشد. در هیچ انتخاباتى ما سراغ نداریم که قبل از انتخابات، بوقهاى تبلیغاتى دشمن به کار نیفتاده باشد.
خبرگزاری فارس: حضور مردم در صحنه: هنر بزرگ انقلاب اسلامى

به گزارش خبرگزاری فارس، متن سومین قسمت مقاله محمد رضا مجیدی عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به شرح ذیل است:

مشارکت انتخاباتى

حضور مردم در صحنه: هنر بزرگ انقلاب اسلامى

برادران و خواهران عزیز! ملت بزرگ ایران! شما امتحانهاى بسیار خوبى را در این دوران طولانى دادید؛ امتحان اتحادتان، امتحان آگاهیتان، امتحان همراهى و همکارى‌تان با مسؤولین، امتحان حضورتان در صحنه‌هاى گوناگون، امروز موضوع انتخابات ریاست جمهورى مطرح است. شرکت در انتخابات یک وظیفه عمومى براى آحاد ملت ایران است. شما براى اینکه دریابید چرا این مشارکت وظیفه است، دو راه دارید: یکى این که بدانید رأى شما به کسى که توفیق پیدا خواهد کرد از طرف شما منتخب شود، در روحیه او، در عملکرد او، در تواناییهاى او، در حیثیت جهانى او و در قدرت فعالیت او در داخل، چقدر اثر مى‌گذارد! بدانید که حضور شما بسیار تعیین‌کننده است. این، همان حضور مردمى است که هنر بزرگ انقلاب اسلامى بوده است و در این کشور تا قبل از انقلاب اسلامى، در طول تاریخ و در طول قرنها، سابقه نداشته است. این، یک راه. راه دوم این است که ببینید دشمنان از دو سه ماه قبل ـ بلکه بیشتر ـ تاکنون ـ هر کدام که بلندگویى و بوقى در دست دارند ـ شروع به تبلیغات کرده‌اند تا شاید بتوانند کارى کنند که انتخابات ریاست جمهورى خلوت باشد.

یکى از جاهائى که مردم میتوانند حضورشان را نشان بدهند، همین انتخابات است. نه از حالا، از مدتى قبل شروع کرده‌اند؛ که شاید کارى کنند که در این انتخابات، حضور مردم کم شود. میشنوید دیگر، مى‌بینید؛ حالا در آن مقدارى که به گوش مردم میرسد، به چشم مردم میرسد، در مطبوعات و در رسانه‌هاى گوناگون، دشمنان ما، از آن صدر گرفته است، که مرکز و قرارگاه فرماندهى جبهه‌ى کفر و استکبار است، تا این پادوها و ایادى کوچک و پیاده‌نظامشان که همه جا پخشند - اینجا هم هستند، بیرون هم هستند - همه‌ى تلاششان این است که کارى کنند که مردم در این انتخابات شرکت نکنند. من با تجربه‌اى که از رفتار این مردم دارم، و با اعتمادى که به لطف خداى متعال دارم، پیش‌بینى میکنم که به لطف الهى، به فضل الهى، به حول و قوه‌ى الهى، حضور مردم در این انتخابات، یک حضور دشمن‌شکن خواهد بود و با این انتخابات، خون تازه‌اى به پیکر انقلاب و کشور و نظام جمهورى اسلامى دمیده خواهد شد؛ حرکت تازه‌اى براى او پیش خواهد آمد، نشاط تازه‌اى پیدا خواهد کرد؛ همچنان که همه‌ى انتخاباتها همین جور است. انتخابات مظهر حضور مردم است؛ مظهر دخالت مردم در سرنوشت خود است .

با هر انتخاباتى، خون تازه‌اى در رگهاى کشور تزریق میشود؛ روح تازه‌اى در کالبد کشور دمیده میشود - این را بدانید - و به خاطر همین هم هست که در طول این سالهاى متمادى، همیشه دشمن خواسته است که یا انتخابات نباشد یا کمرنگ باشد. در هیچ انتخاباتى ما سراغ نداریم که قبل از انتخابات، بوقهاى تبلیغاتى دشمن به کار نیفتاده باشد براى اینکه کارى کنند که انتخابات در ایران کمرنگ شود. در همه‌ى انتخاباتها، به شکلهاى مختلف، این کار صورت گرفته است. شما هوشمندید، زیرکید؛ خودتان میتوانید تشخیص بدهید که براى بى‌رونق کردن انتخابات، بى‌شوق و ذوق کردن مردم به حضور در انتخابات، چه حرفهائى زده میشود و چه کارهائى میشود. شما این را در سه چهار ماه آینده هم خواهید دید. بدانید انتخابات براى کشور، براى نظام، براى مردم، در همه‌ى دوره‌ها یک دستاورد بزرگ است. وضع مجلس در وضع عمومى کشور تأثیرگذار است. مجلس محور اصلى تصمیم‌گیرى در کشور است. اینها همه‌اش اهمیت انتخابات را نشان میدهد .

نقش مردم در نظام اسلامى

وقتى امام بر روى عنصر «مردم» تکیه مى‌کرد، لفاظى نمى‌کرد؛ به معناى حقیقى کلمه، به اصالت عنصر «مردم» در نظام اسلامى معتقد بود و مردم را در چند عرصه مورد توجه دقیق و حقیقى خود قرار داد :

عرصه اول، عرصه تکیه نظام به آراى مردم است. تکیه نظام به آراى مردم، یکى از میدانهایى است که مردم در آن نقش دارند. حضور مردم و اعتقاد به آنها باید در این جا خود را نشان دهد. در قانون اساسى ما و در تعالیم و راهنماییهاى امام، همیشه بر این نکته تأکید شده است که نظام، بدون حمایت و رأى و خواست مردم، در حقیقت هیچ است. باید با اتکا به رأى مردم کسى بر سر کار بیاید. باید با اتکا به اراده مردم، نظام حرکت کند. انتخابات ریاست جمهورى، انتخابات خبرگان، انتخابات مجلس شوراى اسلامى و انتخابات دیگر، مظاهر حضور رأى و اراده و خواست مردم است. این یکى از عرصه‌هاست. لذا امام بزرگوار هم در دوران حیات خود به شدت به این عنصر در این عرصه پایبند باقى ماند؛ هم در وصیت‌نامه خود آن را منعکس و به مردم و مسؤولان توصیه کرد. در حقیقت انتخابات و حضور مردم در صحنه انتخابات رئیس‌جمهور، نمایندگان مجلس و یا سایر انتخابهایى که مى‌کنند، هم حق مردم است، هم تکلیفى بر دوش آنهاست. در نظام اسلامى مردم تعیین‌کننده‌اند. این هم از اسلام سرچشمه مى‌گیرد.

مسأله اساسى‌اى که بنده بارها بر آن تأکید کرده‌ام، این است که اسلام‌گرایى در نظام اسلامى، از مردم‌گرایى جدا نیست. مردم‌گرایى در نظام اسلامى، ریشه اسلامى دارد. وقتى ما مى‌گوییم «نظام اسلامى» امکان ندارد که مردم نادیده گرفته شوند. پایه و اساس حق مردم در این انتخابات، خود اسلام است. لذا مردم‌سالارى ما ـ که مردم‌سالارى دینى است ـ داراى فلسفه و مبناست. چرا باید مردم رأى دهند؟ چرا باید رأى مردم داراى اعتبار باشد؟ این متکى بر احساسات توخالى و پوچ و مبتنى بر اعتبارات نیست؛ متکى بر یک مبناى بسیار مستحکم اسلامى است. پس یکى از عرصه‌هایى که امام همواره بر آن تأکید مى‌کرد و آن را در ساخت نظام اسلامى کار گذاشت و براى همیشه آن را ماندگار کرد، مسأله حضور مردم در انتخابات مسؤولان نظام و منتهى‌شدن مسؤولیتها به اراده و خواست مردم است.

آنچه که بنده در همه‌ى انتخاباتها تأکید کرده‌ام، امروز هم همان را در درجه‌ى اول تأکید میکنم، حضور مردمى و قدردانى مردمى است از انتخابات. من به شما عرض بکنم - البته حالا سربسته میگویم - سعى شد در این کشور، باب انتخابات بسته شود تا دشمنان بتوانند بگویند نظام جمهورى اسلامى نظام مردمى نیست؛ تلاش شد براى این کار، خداى متعال نگذاشت؛ اراده‌ى الهى بر اراده‌ى بدخواهان فائق آمد، دلهاى مردم به سمت انتخابات جذب شد در دوره‌هاى متعدد و بخشهاى مختلف؛ على‌رغم دشمن، مردم در انتخابات شرکت کردند. این انتخابات هم همانجور است. آنچه که من عرض مى‌کنم، در درجه‌ى اول حضور مردمى است. در درجه‌ى بعد که البته حائز اهمیت بسیارى است این هم، پیدا کردن نماینده‌ى اصلح است .

مشارکت انتخاباتى و حق تعیین سرنوشت مردم

انتخابات مظهر حضور مردم و آزادى ملت ایران در سرنوشت خود است. شما وقتى رئیس‌جمهور را انتخاب مى‌کنید، یعنى تمام سررشته‌هاى اجرایى کشور را در دست کسى مى‌گذارید که منتخب شما و برخاسته از رأى و اراده شماست. وقتى نمایندگان مجلس را انتخاب مى‌کنید، یعنى قانون‌گذارى و همچنین نظارت بر کار اجرایى را به دست کسانى مى‌سپرید که شما آنها را شناخته و انتخاب کرده‌اید. بنابراین شما هستید که انتخاب مى‌کنید. این کار به معناى قدرت مردم در اداره امور کشور و در دست داشتن سرنوشت کشور به وسیله ملت است. این چیز کم و کوچکى نیست؛ این براى ما همه چیز است و من به شما عرض کنم، چیزى که در این بیست و پنج سال کشور و ملت ما را در مقابل تهاجم وحشیانه زیاده‌خواهان بین‌المللى حفظ کرد، همین بود که مى‌دیدند ملت، صاحب دولت و مجلس و صاحب مسؤولان است. تا امروز پشتوانه حضور ملى بوده که همیشه دولتهاى متجاوز و مقتدر جهانى را ترسانده است. این حضور، مثل سنگرى براى کشور ما محسوب شده است. این چیز خیلى مهمى است. اگر در کشور ما انتخابات و مردم‌سالارى و حضور مردمى و اراده‌هاى جوشان شما مردم در وسط صحنه و میدان نمى‌بود، بدانید یک سال هم این انقلاب دوام نمى‌آورد؛ در مقابل یکى از تهاجمهاى سیاسى و محاصره‌هاى اقتصادى هم دولتها نمى‌توانستند ایستادگى کنند؛ آن سنگر اصلى، شما بودید.

انتخابات مظهر حضور مردم است؛ همچنان که حضور در راهپیمایى بیست و دوم بهمن، یکى از مظاهر حضور مردمى است. دشمن و دستگاه‌هاى استکبارى از انتخابات شما و از راهپیمایى شما در بیست و دوم بهمن مى‌ترسند؛ بنابراین از همه نیروى خود استفاده مى‌کنند، شاید بتوانند انتخابات و حضور مردم و رأى آزاد و دخالت مردم در سرنوشت مردم را از این ملت و از این کشور بگیرند. بیست و پنج سال است که دارند این تلاش را مى‌کنند، الان هم دارند تلاش مى‌کنند.

ضرورت مشارکت در صحنه انتخابات

«چند صباح دیگر انتخابات داریم. حضور در انتخابات هم از همین قبیل است؛ حضور است. من اصرارم در همه ی انتخابات ها بر حضور است. باید آمد سر صندوق رأی، به کوری چشم دشمن بایستی رأی داد. دشمن می خواهد که ملت انتخابات نداشته باشد، راهپیمائی بیست و دو بهمن نداشته باشد، راهپیمائی قدس نداشته باشد، حضور در مراسم عظیم دینی نداشته باشد، احساسات دینی نداشته باشد. جوان ما بی تفاوت و بی رگ و بی اعتنا و دلسپرده ی به شهوات و غرق در فساد و در مواد مخدر باشد. دشمن این را می خواهد؛ این برای دشمن خوب است، لذا این را ترویج می کنند؛ گاهی به زبان بیان ایدئولوژی، گاهی به زبان تهدید سیاسی، گاهی به زبان تهدید نظامی، گاهی به وسیله ی باندهای قاچاق مواد مخدر، گاهی به وسیله ترویج فیلم های مهیج شهوت؛ دشمن همه جور وارد میدان می شود و تلاش می کند و خودکشون می کند که بلکه بتواند این ملت را از این حرکت مستقیم و قوی و عزیز منصرف کند. وقت انتخابات هم که می شود -شاید یادتان هست- غالباً قبل از انتخابات یک حرفی می زنند که معنایش این است که مردم در انتخابات شرکت نکنید؛ کارهائی می کنند، تلاش می کنند؛ گاهی به وسیله آدم های غافل و فریب خورده، گاهی به وسیله آدم های وابسته، کارهائی می کنند که بلکه مردم را از شرکت در این مراسم عظیم باز بدارند، که انتخابات یکی از این مراسم بسیار عظیم است.من توصیه ام به مردم در درجه اول این است که بیایند وارد میدان انتخابات شوند، صندوق های رأی را پر رونق کنند. خود این صفوفی که ایستادند، ممکن است زحمت هم داشته باشد؛ در هوای سرد؛ یک ساعت - کمتر، بیشتر - اما این مجاهدت است، این جهاد است؛ این زحمت پیش خدای متعال اجر دارد. بروند رأی بدهند. »

حضور در انتخابات، رأى به جمهورى اسلامى و قانون اساسى آن

با هر انتخاباتى، خون تازه‌اى در رگهاى کشور تزریق میشود؛ روح تازه‌اى در کالبد کشور دمیده میشود - این را بدانید - و به خاطر همین هم هست که در طول این سالهاى متمادى، همیشه دشمن خواسته است که یا انتخابات نباشد یا کمرنگ باشد. در هیچ انتخاباتى ما سراغ نداریم که قبل از انتخابات، بوقهاى تبلیغاتى دشمن به کار نیفتاده باشد براى اینکه کارى کنند که انتخابات در ایران کمرنگ شود. در همه‌ى انتخاباتها، به شکلهاى مختلف، این کار صورت گرفته است. شما هوشمندید، زیرکید؛ خودتان میتوانید تشخیص بدهید که براى بى‌رونق کردن انتخابات، بى‌شوق و ذوق کردن مردم به حضور در انتخابات، چه حرفهائى زده میشود و چه کارهائى میشود. شما این را در سه چهار ماه آینده هم خواهید دید. بدانید انتخابات براى کشور، براى نظام، براى مردم، در همه‌ى دوره‌ها یک دستاورد بزرگ است. وضع مجلس در وضع عمومى کشور تأثیرگذار است. مجلس محور اصلى تصمیم‌گیرى در کشور است. اینها همه‌اش اهمیت انتخابات را نشان میدهد .

امروز هر برگه رأیى که به صندوقها انداخته مى‌شود، در حقیقت رأى به نظام جمهورى اسلامى و قانون اساسى است و این براى کشور بسیار باارزش و بااهمیت است؛ لذا شما مى‌بینید که بوقهاى بیگانه همه سعى خودشان را مى‌کنند تا شاید بتوانند انتخابات را کم‌رونق کنند؛ اما نخواهند توانست؛ چون ملت ما در طول چندین سال گذشته و در انتخابهاى متعدد همواره توانسته‌اند در دنیا رکورد حضور در پاى صندوقهاى رأى را بشکنند و حضورشان در پاى صندوقها و نشان‌دادن مردم‌سالارى در این کشور، تقریباً از همه کشورهاى غربى و کشورهاى لائیک بیشتر بوده و، این دفعه هم به فضل الهى همین‌طور خواهد شد.

انتخابات: حق و تکلیف

انتخابات مظهر حضور مردم است. انتخابات هم حق مردم و هم وظیفه آنهاست. حق مردم است. براى اینکه بیایند و مدیر اجرایى کشور را انتخاب کنند. تکلیف مردم است؛ چون با حضور شما نظام تقویت پیدا مى‌کند؛ اسلام عزیز مى‌شود؛ حاکمیت اسلام در دنیا سرافراز مى‌گردد و توطئه دشمن ـ که اسلام را به جدایى از آراى مردم متهم مى‌کند ـ باطل مى‌شود.

حضور شما مى‌تواند دفاع از اسلام و کشور و انقلاب محسوب شود. هر مقدار این حضور وسیع‌تر و قوى‌تر باشد، نشانه اقتدار بیشتر نظام اسلامى است. نظام اسلامى در مقابل چشمهاى دوستان و دشمنان خود در دنیا به این مى‌بالد که تعداد حاضرشوندگان در پاى صندوقهاى رأى زیاد است. این مایه افتخار نظام اسلامى است. همه کسانى که در مقابل اسلام و آینده این کشور احساس مسؤولیت مى‌کنند، وظیفه دارند که در این آزمایش الهى شرکت کنند. البته این حضور باید آگاهانه و از روى تحقیق و با به‌دست آوردن حجت بین خود و خدا باشد. آن کسى که رأى مى‌دهد و فردى را انتخاب مى‌کند، باید بر طبق تشخیص باشد. این تشخیص را به دست آورید و ان‌شاءاللّه با قاطعیت در این آزمایش الهى شرکت کنید.

بحمداللّه در طول این بیست و دو سال، همه انتخابات ما در محیط آرام برگزار شده است. کسانى که از خارج از این مرزها مى‌خواهند خواست و اراده شوم خودشان را بر این کشور و این مردم حاکم کنند، اولاً خواسته‌اند مردم در انتخابات شرکت نکنند و انتخابات بى‌رونق باشد؛ ثانیاً اگر انتخابات صورت مى‌گیرد، با آشوب و دعوا و تنازع و درگیرى همراه باشد. اما مردم در طول این بیست و دو سال، هر وقت انتخاباتى بوده است؛ با آرامش خود توى دهن دشمن زده‌اند و این‌بار هم به امید خدا و با همت شما مردم عزیز باید همین‌طور باشد. ان‌شاءاللّه دولتى که براساس این انتخابات تشکیل مى‌شود، خود را خادم اسلام و مردم و در صف اول مقابله با دشمنان بداند و این کشور و این ملت را یک قدم بلند به آرمانهاى اسلامى ـ که مایه سعادت و خوشبختى مردم است ـ نزدیک کند. هم همت کنید و هم از خداى متعال بخواهید که به شما و مسؤولان کمک کند تا بتوانند این وظایف بزرگ را انجام دهند.

هم حق و هم تکلیف مردم است که بیایند و سرنوشت کشورشان را به دست خودشان معین کنند. زیرا که کشور متعلق به مردم است. مردم باید بیایند و با انتخاب صحیح و آزادانه، قانون‌گذارانشان را در قوه مقننه معین کنند؛ مجریان خودشان را با ترتیبى که در قانون معین شده است، معین کنند. این حق مردم است و متعلق به آنهاست. اما تکلیف هم هست. این‌طور نیست که یکى بگوید من نمى‌خواهم از این حقم استفاده کنم، نه، سرنوشت نظام بسته به احقاق و استنقاذ این حق است؛ این تکلیف است. باید همه شرکت کنند. نظام جمهورى اسلامى توانسته است این حق را در اختیار مردم بگذارد، اما در گذشته ما این حق را نداشتیم. در نظامهاى گذشته، مردم از استفاده از چنین حقى محروم بودند. نظام جمهورى اسلامى این را داده است. باید مردم بروند و استنقاذ کنند.

ملت عزیز ایران، انتخابات را باید اولاً به عنوان یک تکلیف الهى و یک تکلیف اسلامى محاسبه کنند ـ کسانى هم که به مسائل دینى توجه نداشته باشند باید به چشم یک تکلیف وجدانى و ملى به آن نگاه کنند، البته ملت عزیز ما، ملتى مؤمن است؛ با نام خدا شروع کرده و به پیش رفته است. با نام خدا هم ادامه خواهد داد. بنابراین انتخابات هم براى او یک تکلیف الهى است ـ ثانیاً به عنوان یک آزمایش بزرگ به آن نگاه کنند.

انتخابات، هم حق ملت است، هم یک وظیفه ملى است. نظام جمهورى اسلامى نظامهاى انتصابى قدرتها را نسخ کرد و انتخاب مردم را در مدیریت کشور داراى نقش کرد. این حق آحاد ملت است که بتوانند انتخاب کنند و در تعیین مدیر کشور داراى نقش باشند. از سوى دیگر وظیفه هم هست؛ به این خاطر که این شرکت مى‌تواند روح نشاط و احساس مسؤولیت را همیشه در جامعه زنده نگه دارد و حضور مردم در صحنه را به رخ دشمنان این ملت بکشد. انتخابات فقط یک وظیفه نیست، فقط یک حق هم نیست، هم حق شماست، هم وظیفه عمومى است.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
     
  
زن

 
گزیده سرمقاله‌ برخی از روزنامه‌های صبح امروز کشور

خبرگزاری فارس: برخی روزنامه‌های صبح امروز سرمقاله‌های خود را به موضوعات زیر اختصاص دادند.
خبرگزاری فارس: گزیده سرمقاله‌ برخی از روزنامه‌های صبح امروز کشو
روزنامه کیهان دریادداشت روز خود با عنوان " آرزوهای لگدمال شده !"به قلم حسین شریعتمداری آورده است: دیروز مردم ایران با حضور چند ده میلیونی و ماندگار خود در تظاهرات روز 22 بهمن، باردیگر - و به قول حضرت امام(ره)- تحلیل ها و آرزوهای آمریکا و اسرائیل را زیرگام های استوار خود لگدمال کردند و احتمالا آمریکا، اسرائیل و متحدان اروپایی و منطقه ای آنها را به این نتیجه که چند سال قبل «کاسپار واین برگر» وزیر دفاع وقت آمریکا بر آن تاکید ورزیده بود رساندند که برای سقوط و براندازی جمهوری اسلامی ایران تنها یک راه وجود دارد و آن «از میان برداشتن ملت ایران است»! چرا که به گفته «واین برگر» نظام جمهوری اسلامی ریشه در باورهای دینی مردم دارد و از آنجا که جدا کردن این باورها از مردم امکان پذیر نیست و یا به سختی امکان پذیر است، مردم ایران به عنوان یک ملت باید از میان برداشته شوند. واین برگر بعد از تصویب قطعنامه «تحریم تسلیحاتی ایران» نیز در دفاع از تصویب این قطعنامه گفته بود «...در صورتی که قطعنامه تحریم تسلیحاتی ایران با قاطعیت اجرا شود، ریشه توانایی ایران برای ادامه جنگ به سرعت خشک می شود واین به مفهوم آن است که موجودیت ایران به عنوان یک ملت به خشکی می گراید و دنیای مدرن از پدیده ای ناهمگن به نام جمهوری اسلامی ایران رهایی می یابد»!

«ساموئل هانتینگتون» صاحب نظریه معروف «جنگ تمدن ها» چند سال قبل از پیوستن به موشه دایان رفیق گرمابه و گلستان خود در آن دنیا، در همایش بین المللی «دموگرافی» که در فوریه سال 2005 در نیکوزیا، پایتخت قبرس بر پا شده بود، این پرسش را مطرح کرده بود که؛ «چرا آمریکا با مرتجع ترین کشور منطقه - منظورش عربستان سعودی است- که به صورت نظام پادشاهی قرون وسطایی اداره می شود و در آن از رأی و نظر مردم در اداره کشور کمترین نشانه ای نیست، بیشترین دوستی و نزدیکی را دارد و در همان حال بیشترین دشمنی و مقابله خود را روی کشوری مانند ایران که همه ارکان و کانون های تصمیم ساز آن با رأی مردم شکل گرفته، متمرکز کرده است؟» هانتینگتون به این پرسش پاسخی نمی دهد و فقط در پایان سخنان خود اعلام می کند که پاسخ این پرسش را بر عهده شرکت کنندگان در همایش یاد شده می گذارد و البته اشاره می کند «این برخورد به ظاهر دوگانه، توضیح و پاسخی منطقی و قابل قبول دارد»!

دو سال بعد- مارس 2007- خانم کاندالیزا رایس وزیر خارجه وقت آمریکا در دولت بوش در مصاحبه با روزنامه سعودی «شرق الاوسط» - چاپ لندن- بدون اشاره به همایش نیکوزیا، پرسشی را که هانتینگتون- شاید به خاطر حفظ پرستیژ خود- بی پاسخ گذاشته بود، پاسخ داد « در این مصاحبه ابتدا خبرنگار شرق الاوسط توضیح می دهد که دولت حماس برآمده از رأی مردم فلسطین است و سپس می پرسد؛ چرا دولت شما- آمریکا- که طرفدار دموکراسی و پشتیبان رأی مردم است(!) دولت حماس را به رسمیت نمی شناسد و در مقابل، محمود عباس را رئیس دولت فلسطین می داند»؟ خانم رایس که انگار پرسش شرق الاوسط را نشنیده است، پاسخ درباره دولت حماس و اسماعیل هنیه را وامی گذارد و با پیش کشیدن نام جمهوری اسلامی ایران می گوید؛ «ما انکار نمی کنیم که ایران یک کشور دموکرات است و دولت و مجلس در آن با رأی مردم انتخاب می شوند ولی باید توجه داشت که امروزه «مشروعیت» در دو شکل «مشروعیت داخلی» و «مشروعیت بین المللی» مطرح است، جمهوری اسلامی ایران مشروعیت داخلی دارد ولی مشروعیت بین المللی ندارد»! خانم رایس در پاسخ به ابهام خبرنگار شرق الاوسط می گوید «قبول داریم که دولت و مجلس ایران با رأی مردم انتخاب شده اند اما، این فقط نشانه «مشروعیت داخلی» است ولی خواست و رأی مردم ایران باید در خانواده بین المللی نیز مشروعیت داشته باشد که جمهوری اسلامی ایران فاقد این مشروعیت است»!!

به بیان دیگر، «برای آمریکا و متحدانش «دموکراسی» فقط یک بهانه است و از نگاه آنها رأی و نظر مردم تنها هنگامی نشانه دموکراسی خواهد بود که نتیجه آن بیرون از منافع آنان نبوده و تضمین کننده زورگویی ها و غارتگری های نظام سلطه بین الملل باشد»!

یک ماه بعد از صدور قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران که به بهانه مقابله با برنامه هسته ای کشورمان - و به نوشته واشنگتن پست برای حمایت از جنبش سبز(!)- تصویب شده بود، دولت آمریکا لایحه ای با عنوان «قانون جامع تحریم ایران» را از تصویب کنگره گذراند- 9 ژوئیه 2010/ 18 تیر 1389- براساس این مصوبه شرکت های آمریکایی از صدور فرآورده های نفتی پالایش شده- از جمله بنزین- به جمهوری اسلامی ایران منع شده و شرکت های غیرآمریکایی نیز در صورت صدور بنزین به ایران مشمول تحریم تجاری آمریکا می شدند- این تحریم به تولید بنزین در جمهوری اسلامی ایران تا مرز صدور این فرآورده نفتی انجامید- بعد از این مصوبه، شرکت های نفتی از تحویل سوخت به هواپیماهای مسافربری کشورمان در فرودگاه های اروپایی و برخی فرودگاه های کشورهای فسقلی عرب خودداری ورزیدند و مسافران را با دردسرهای فراوانی روبرو کردند. در همان هنگام «رابرت گیتس» وزیر دفاع وقت آمریکا در پاسخ به این سؤال خبرنگار روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز که «این تحریم ها به جای دولت ایران، مردم ایران را نشانه رفته است» گفته بود؛ «ترجیح می دهم به این پرسش در وقت دیگری پاسخ دهم».

ده ها و صدها نمونه دیگر از این دست اعترافات صریح و بی پرده مقامات رسمی آمریکا و متحدان اروپایی و منطقه ای آنها را می توان فهرست کرد که در آن بدون پرده پوشی تاکید می کنند طرف مقابل و حریف رو در روی آمریکا و متحدانش در چالش 33 ساله و پرحادثه آنان با ایران اسلامی، «مردم ایران» هستند و نظام جمهوری اسلامی ایران فقط از آنجا که خواست همین مردم را نمایندگی می کند، با خشم و کینه آنها روبرو بوده و هست. اکنون به آسانی می توان یک بار دیگر و برای چندمین بار بر درستی و حکیمانه بودن نظر امام راحل(ره) پی برد و بدون کمترین تردیدی حضور چندده میلیونی دیروز مردم در راهپیمایی سراسری 22بهمن را لگدمال کردن تحلیل ها و آرزوهای آمریکا و اسرائیل و متحدان اروپایی و منطقه ای آنها دانست.

گفتنی است روز چهارشنبه 19 بهمن ماه جاری نیز حضرت آقا در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش فرموده بودند؛

« در 22 بهمن امسال نیز به توفیق الهی و با هدایت خداوند متعال همه خواهند دید که مردم ایران چگونه به میدان خواهند آمد»... و دیدیم که آمدند.

نگاهی هر چند گذرا به تبلیغات گسترده و فراگیر مقامات و رسانه های غربی طی سه ماه گذشته از تمرکز آنها روی سه محور حکایت می کند؛

اول: تاکید بر این که جمهوری اسلامی ایران تحت تاثیر تحریم ها به آخر خط رسیده است و چاره ای جز کوتاه آمدن ندارد! و به زودی نشانه های کوتاه آمدن را می توان در نگاه مسئولان بلند پایه نظام مشاهده کرد!

بیانات تاریخی رهبرمعظم انقلاب در خطبه های جمعه تهران، پاسخ شکننده ای به این توهم پراکنی بود. حضرت آقا از یکسو به اقتدار جمهوری اسلامی ایران که از تمامی سال ها و دوران های پیشین، فراتر و درخشان تر است اشاره فرمودند و از سوی دیگر برای نشان دادن اقتدار ایران اسلامی و ضعف و ناتوانی آمریکا و متحدانش نمونه ها و اسناد انکارناپذیری از پیروزی های ایران و شکست های آمریکا، اسرائیل و اروپایی ها را در یک ویترین که برای همگان قابل رویت باشد به نمایش گذاشتند. وقتی حزب الله در جنگ 33 روزه و حماس در جنگ 22 روزه فقط با حمایت جمهوری اسلامی ایران بر آمریکا و اسرائیل غلبه می کنند، نتیجه تهدید بی اساس و یا حمله احتمالی و احمقانه آمریکا به ایران پیشاپیش قابل پیش بینی است. نیست؟!

دوم: دشمنان با سیاه نمایی این توهم را می پراکندند که مردم با کاستی ها و دشواری هایی در زندگی روزمره خود روبرو هستند و از این روی در راهپیمایی 22 بهمن که نشانه مشروعیت و مقبولیت مردمی جمهوری اسلامی ایران است حضور چشمگیری نخواهند داشت!

سوم: با اشاره به همان علت پیش گفته- محور دوم- اعلام می کردند که از حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز کاسته خواهد شد.

... و دیروز، مردم پاکباخته و دشمن شناس ایران اسلامی با بصیرت مثال زدنی خود و حضور بی نظیر و چند ده میلیونی در تظاهرات 22 بهمن از یکسو محور دوم از آرزوهای دشمن را زیرگام های استوار خود لگدمال کردند. و از سوی دیگر تردیدی باقی نگذاشتند که در انتخابات مجلس نهم نیز همانگونه که حضرت آقا پیش بینی کرده اند، حضوری حماسی و بارها گسترده تر و فراتر از موارد مشابه خواهند داشت.

و بالاخره، حضور چند ده میلیونی دیروز مردم در تظاهرات و راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر و برای چندمین بار به آمریکا و متحدانش فهمانده است که حریف رو در روی آنها مردم ایران هستند که یکپارچه در برابر نظام سلطه بین المللی ایستاده و خواهد ایستاد، مخصوصا امروزه که طعم شیرین این رودررویی را در انقلاب های اسلامی منطقه و خیزش مردم در آمریکا و اروپا علیه نظام سلطه نیز به چشم دیده است.



* رسالت

روزنامه رسالت درسرمقاله خود با عنوان "‏باشکوهترین حضور حماسه ملت"به قلم محمد کاظم انبارلویی آورده است:دیروز در تهران و ایران غوغا برپا بود . همه آمده بودند یک‌صدا و یک آهنگ !بوی عطر پیروزی و سرور همه جاحس می‌شد. ایران یکپارچه شور و شکوه و حماسه بود.

ایران دیروز لبریز از عطر وفاداری به نظام و آرمانهای امام و شهیدان بود .

مردم ایران در یوم الله 22 بهمن 90 نشاط و سرزندگی و رضایت خود را به مردم جهان نشان دادند. دیروز تهران پاک ترین هوای خود را تجربه می کرد . دیروز هوای تهران کاملا صاف بود و بادی ملایم گونه‌های مردم را می بوسید و نوازش می داد. روایت داریم اگر خداوند بخواهد دعاهای بندگان خود را اجابت کند یکی از علائم آن نسیمی است که گونه های مومنان را نوازش می کند. راستی دیروز کدامین دعا به نقطه اجابت رسید . مردم دعا می‌کردند این نظام تا ظهور حضرت حجت (عج) پایدار بماند . مردم دعا می کردند خداوند دشمنان اسلام را به راه راست هدایت کند و اگر هدایت نمی شوند آنان را از سرراه نظام جمهوری اسلامی بر دارد . مردم برای علو درجات امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی دعا

می‌کردند و ازخدا می خواستند همچنان در مسیر هدایت های ولایت فقیه قرار گیرند و به آرمان‌های انقلاب ، امام و رهبری وفادار باشند. مردم ازخداوند می خواستند به وحدت آنها برکت دهد تا پشت دشمنان اسلام و اهل فتنه را بشکنند . مردم ازخداوند

می خواستند عقب ماندگی‌های به جامانده ازجور حکومت های فاسد قاجار و پهلوی جبران شود و کشور در مسیر پیشرفت قرار گیرد. مردم آمده بودند از خداوند بخواهند اجر دانشمندان جوان را در رسیدن به قله‌های عزت و عظمت و پیشرفت دو چندان کند و شهدای دانشمند را با اولیای خودش محشور گرداند .

***

دیروز ملائکه آسمان بر عزم راسخ ملت ایران در دفاع از دستاوردهای الهی نظام درود می فرستادند . در تهران سیل جمعیت از میدان امام حسین (ع) تا میدان فردوسی، ازمیدان فردوسی تا میدان انقلاب و از میدان انقلاب تا میدان آزادی مثل یک رود خروشان از نخستین ساعات روز تا ساعاتی پس از پایان مراسم در برابر دوربین های خبرنگاران و گزارشگران بین المللی ظاهر شدند و تصویری از سرافرازی ملت و افتخار ملی ایرانیان را به ثبت رساندند . مولایمان خامنه‌ای عزیز چهارشنبه گذشته در دیدار همافران نیروی هوایی پیش بینی فرموده بودند که ؛ 22 بهمن همه خواهند دید که ملت چگونه به میدان می‌آید ! بر اساس برآورد ناظران بی طرف در داخل و خارج ، دیروز تهران و ایران شاهد بی سابقه‌ترین حضور درمیادین حضور حماسی و سیاسی بود . راهپیمایی یوم الله 22 بهمن روز تجلی قدرت حق بر باطل است لذا هر سال پرشکوهتر و باعظمت تر ازسال گذشته برگزارمی شود . مردم ایران نشان دادند پس از 33 سال همچنان پای انقلاب ایستاده اند. دیروز سه نسل در کنار یکدیگر به خیابانها آمده بودند و نسل دوم و سوم مومن‌تر و عاشق تر در این میدان حضور داشتند. دیروز حیرت جهانیان از این حضور حماسی را از لابه لای اخبار و تحلیل ها و تصاویری که خبرنگاران شبکه های مختلف از تهران مخابره کردند ‌به خوبی دیدیم . دیروز مردم ایران موفق شدند زیباترین و باشکوه ترین صحنه پیوند امت و امامت را در جشن33 سالگی انقلاب به نمایش درآورند.

***

انقلاب اسلامی مراحل تکاملی را خوب طی کرده است . مرحله سرنگونی استبداد و برچیده شدن بساط استعمار در ایران به گونه ای طی شد که قدرت باز تولید استبداد و استعمار در ایران به کلی منتفی است. مرحله استقرار نهادهای نظام جمهوری اسلامی دومین گام درحرکت تکاملی انقلاب بود که آن هم به یمن هوشمندی امام و رهبری شکل گرفت و در چارچوب وظایف خود عمل می‌کنند مرحله استقرار دولت اسلامی هم به فضل خدا طی شده و نظام طی 33 سال گذشته 10 دولت را تجربه کرده است . اکنون نظام در مرحله « جامعه سازی » است . جامعه اسلامی ؛ جامعه‌ای برخوردار از آزادی ، عدالت و رفاه عمومی است . جامعه‌ای برخوردار از عزت و استغنای ملی و نیز نقش آفرینی مردم دراداره کشور است . جامعه ای برخوردار از پیشرفت‌های علمی ، سیاسی و اقتصادی است. 22 بهمن سال 90 فرصتی برای رونمایی از قدرت انقلاب در پدیداری جامعه اسلامی بود . بخشی از جامعه امروز ایران مسیر کمال معنوی و عبودیت و معرفت الهی را به سرعت دارد طی می کند. این سرعت ما را به شکل گیری امت اسلامی رهنمون می سازد . تعمیق ارزشهای انقلاب در ایران از یک سو و پیروزی های پی در پی مسلمانان درجهان اسلام در فصل بیداری اسلامی، شکل گیری امت اسلامی را نوید می دهد . امروز استکبار جهانی فقط در برابر یک دولت یا ملت در ایران نیست بلکه در برابر امت اسلامی قرار دارد . جامعه اسلامی امروز ایران یک الگوی صحیح برای مسلمانان جهان است. کسانی که می‌خواهند در جهان با عزت و کرامت زندگی کنند الگوی موفق ایران اسلامی در پیش روی آنهاست . ملت ما وظیفه دارد این الگو را هر روز شفاف تر ، کارآمدتر و اصیل تر در برابر جهانیان به نمایش درآورد.



*آفرینش

روزنامه آفرینش درسرمقاله خود با عنوان "حفظ باورهای انقلاب برای نسل جدید"به قلم حمیدرضا عسگری آورده است :سی و سه سال از انقلاب اسلامی گذشت و بار دیگر مردم وحدت و انسجام خود را به منصه ظهور گذاشتند. حضور به خاطر ارزش ها و آرمان هایی که بسیاری از عزیزان و جوانان خود را فدای آن کردند. اما نکته مهم و ضروری انتقال این باورها به نسل های بعد می باشد. نسل جوان امروز ما چیزی از وقایع و رخدادهای آن دوران را ندیده اند و دانسته‌هایشان به خواندن کتاب های درسی و برنامه هایی که در ایام دهه فجر از طریق رسانه ها پخش می شود منتهی می گردد.

با این وصف که ممکن است برخی کتاب ها و برنامه های تهیه شده در مورد انقلاب از کیفیت و قابلیت کافی برخوردار نباشد و نتواند شناخت کافی را درمورد علل و اهداف انقلاب در جوانان ایجاد کند. بدتر از این حالت اینکه متاسفانه بعضاً تعاریف درمورد اهداف و رخ دادهای انقلاب به دلایل سیاسی و جهت گیری های حزبی مورد تحریف و تغییر قرار می گیرد.

جوان امروز در میان این تعاریف مختلف درمورد حقیقت انقلاب باید به کدام تفسیر اعتماد کند؟!

در مصاحبه هایی که هرساله از شرکت کنندگان در راهپیمایی 22 بهمن صورت می گیرد اکثر جوانان علت حضورشان را افزایش قدرت کشور در مقابل قدرت های جهانی عنوان می کنند. شاید هم دلیل حضورشان را حفظ ارزش های انقلاب عنوان کنند، اما در واقع درک چندانی از باورهای انقلاب ندارند.نسل امروز دچار سوالات فراوانی است که با نگاه به واقعیت های کنونی، نوعی تعارض در حقایق را برای او به بار آورده است. در کتاب ها و تاریخ نگاری ها مشاهده می کند که مردم از جان و مال خود گذشتند و از خود گذشتگی محور اصلی حرکت انقلاب بوده است یا در مطالعه رزومه کاری اشخاص متوجه می شود که در دوران انقلاب ملاک اصلی مسئولان برای تصدی یک پست خدمت به کشور و ملت بوده است.

مشاهده می کند که بهترین و موثرترین راهکاری که کشور را در سخت ترین مشکلات داخلی و خارجی حفظ کرد وحدت و یکپارچگی میان خدمت گزاران ملت بوده است. برای او قابل هضم نیست که چگونه آن یک پارچگی و وحدت جای خود را به تفرقه و درگیری در میان برخی اشخاص ونهادهای کشور داده است و افراد به راحتی به توهین و تهمت به یکدیگر می پردازند.

امروز متحیر مانده اند که چه طور می شود اشخاصی که در زمان انقلاب جزء مبارزین بوده، امروز به خاطر اهداف ومنافع شخصی و گروهی نسبت به بسیاری از ارزشها و آرمان هایی که به آن ایمان داشتند سست و بی تفاوت شده اند. او دوگانگی میان گفتار و عملکرد برخی کارگزارن نظام را درک نمی کند. نسل امروز صاحب اندیشه و نگاهی واقع بینانه می باشد و نمی توان شکاف به وجود آمده میان ارزش ها و حقایق را با تهیه برنامه ها، کتاب ها و همایش های مختلف پر کرد.اما نقطه قوت این نظام همانا مردم هستند که توانسته اند با حضور خود بسیاری از کاستی ها را جبران نمایند. درحقیقت این آینه زلال وحدت و حضور مردم است که نشانگر چهره اصلی انقلاب می باشد.



* مردم سالاری

روزنامه مردم سالاری درسرمقاله خود با عنوان "‏نظرسنجی برای پول ملی با چه معیاری؟"به قلم حمیدرضا شکوهی آورده است:

شش ماه از آغاز به کار وب سایت طرح اصلا ح پول ملی سپری می شود؛ سایتی که در آن درباره نام واحد پول ملی و حذف صفرها از آن از مردم نظرسنجی می شود.

اما پرسش این است که این نظرسنجی با چه معیاری انجام می شود و اصلا چه کسی گفته برای موضوعاتی با این میزان اهمیت که نه تنها در زندگی روزمره امروز مردم، بلکه در زندگی نسل های بعدی هم می تواند تاثیرگذار باشد، می توان به نظرسنجی پرداخت و از عموم مردم نظرخواهی کرد؟

انتخاب نام واحد پول ملی و حذف صفرها از پول ملی دو موضوع جداگانه هستند که نظرسنجی در مورد هرکدام از این دو باید جداگانه صورت گیرد.

ضمن اینکه این دو موضوع موضوعات حساس و پیچیده ای هستند که حتی کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی هم که در این حوزه دارای تخصص اند در مورد چگونگی و زمان اعمال آن دچار اختلا ف نظر هستند؛ حال، چطور می توان انتظار داشت با نظرسنجی از عموم مردم که اغلب دارای تخصصی در این حوزه نیستند به نتیجه گیری پرداخت و تصمیم صحیحی اتخاذ کرد؟

اگر حتی با اغماض بتوانیم نظرسنجی در مورد نام واحد پول ملی را بپذیریم- که البته آن نیز موضوعی کارشناسی وتخصصی است- نمی توانیم بپذیریم که باید در مورد حذف صفرها از پول ملی به نظرسنجی عمومی پرداخت. چرا که حساسیت این موضوع به مراتب بیشتر است.

البته برخی مسوولا ن مرتبط اعلا م کرده اند که این نظرسنجی ها، تنها یکی از معیارهای بررسی و تصمیم گیری در این مورد است اما به اعتقاد من، نظرسنجی در مورد این موضوعات کارشناسی، حتی کوچکترین معیار بررسی و اتخاذ تصمیم هم نباید باشد.

معلوم نیست به چه دلیل دولتی که در حوزه های مختلف بارها نشان داده به نظرات مردم یا نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلا می چندان اعتقادی ندارد، در این مورد خاص به نظرسنجی از مردم علا قه مند شده است.

اگر واقعا مسوولا ن قصد نظرسنجی و نظرخواهی از مردم را دارند پیشنهاد می کنم در مورد موضوعات مهمتری که ارتباط تنگاتنگی با زندگی عموم مردم دارد و در عین حال ارائه نظر در مورد آن نیاز به تخصص بالا یی ندارد نظرسنجی کنند؛ مسایلی ماننداینکه اجرای طرح هدفمندی یارانه ها به شیوه کنونی تا چه حد در زندگی مردم تاثیر مثبت داشته، طرح مسکن مهر چقدر مشکل مسکن مردم را حل کرده، مردم چقدر وعده های دولت در مورد ایجاد اشتغال را باور دارند، مردم چقدر دولت را در کنترل نابسامانی های بازار سکه و ارز موفق می دانند و... مسوولا ن دقت داشته باشند که نظرسنجی، معیارها و اصولی دارد که بهتر است مسوولان، ابتدا آن معیارها و اصول را بشناسند و بعد اقدام به عملی ساختن نظرسنجی های مدنظر خود کنند.



* جمهوری اسلامی

روزنامه جمهوری اسلامی درسرمقاله خود با عنوان "‏تحلیل سیاسی هفته" آورده است:ماه ربیع که از آن به "بهار ماهها" تعبیر می‌شود درحالی به نیمه رسید که بزرگترین هدیه الهی و فضل بی‌انتهای رحمانی در این ماه بر بشریت نازل شده و میلاد خجسته فخر کائنات، اشرف موجودات و عصاره خلقت حضرت محمد مصطفی(ص) و صادق آل محمد(ص) از جلوه‌های عظمت آن است.

وجود مقدس پیامبر اکرم برای بشریت، سراسر رحمت است و خداوند به واسطه این "خلق عظیم" بر انسانها منت نهاد و وجود شریفی را از میان آنها برای هدایت ابناء بشر برانگیخت. این هدیه و فضل بی‌منتهای الهی به دلیل "خلق عظیم"‌اش که مجموعه‌ای از صفات نیکو همچون متانت، عفو، سعه صدر، مدارا، تواضع و... از جلوه‌های آنست، توانست سنگدل‌ترین افراد جامعه جاهلی را جذب و هدایت کند و از آنها انسانهایی موحد و با ایمان بسازد و مشعل هدایتی را در دل سیاهی‌های قرون وسطی فراروی بشریت بر افروزد که تا بلندای تاریخ، جاودانه بماند. اکنون نیز در این کورسوی تاریخ، ما به عنوان پیروان پیامبر رحمت باید با اتصاف به رفتارهای شایسته محمدی(ص)، انقلاب را به پیش ببریم، زیرا که انقلاب اسلامی ما بر مبنای فرهنگ و اصول و ارزشها به پیروی رسیده و تنها راه تداوم آن نیز حسنات اخلاقی نیکوست.

این روزها در سی و سومین دهه فجر انقلاب اسلامی، مردم ایران خود را برای برپایی بزرگترین مانور مردمی و نمایش اقتدار نظام در روز 22 بهمن آماده می‌کنند. هر چند سالهاست که از روزهای فجرآفرین بهمن 57 فاصله گرفته‌ایم و بعضی‌ها ممکن است آن نعمت بزرگ رحمانی و یکرنگی‌های آسمانی را که انقلاب اسلامی ملت ایران را به پیروزی رساند، فراموش کرده باشند ولی باید دانست که انقلابی ماندن نظام، به احیای همان خصلت‌ها و روحیه‌های ایثارگرانه و همدلی‌های برادرانه است و امروز نیز که در سی و چهارمین دهه فجر انقلاب اسلامی قرار داریم باید با همه اختلاف نظرهایی که ممکن است در سطوح مختلف وجود داشته باشد برای پاسخگویی به توطئه‌هایی که د
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
     
  
زن

 
/اختصاصی فارس/
تأسیس رشته‌های علوم‌پزشکی، علوم پایه و فنی مهندسی در دانشگاه امام صادق(ع)

خبرگزاری فارس: به زودی در دانشگاه امام صادق(ع) رشته‌های علوم پزشکی، علوم پایه و فنی مهندسی راه اندازی می‌شود.
خبرگزاری فارس: تأسیس رشته‌های علوم‌پزشکی، علوم پایه و فنی مهندسی در دانشگاه امام صادق(ع)

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دانشگاه امام صادق‌ (ع) که تاکنون در 6 رشته تخصصی علوم انسانی و ریاضی شامل معارف اسلامی و حقوق، معارف اسلامی و علوم سیاسی، معارف اسلامی و اقتصاد، معارف اسلامی و مدیریت، معارف اسلامی و الهیات، معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشجو می‌پذیرفت، قرار است رشته‌های تخصصی خود را در علوم دیگر افزایش دهد.

بر اساس این گزارش، علوم پزشکی و فنی مهندسی و دیگر رشته‌های علوم پایه از جمله رشته‌هایی است که به زودی در دانشگاه امام صادق(ع) تاسیس شده و این دانشگاه در این حوزه‌ها دانشجو می‌پذیرد.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
     
  
زن

 
زاکانی در گفت‌وگو با فارس:
راهپیمایی کم‌نظیر ۲۲ بهمن یک انتخابات بسیار پرشور را نوید می‌دهد

خبرگزاری فارس: رئیس ستاد انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را کم‌نظیر توصیف کرد و گفت که این حضور گسترده یک انتخابات پرشور با مشارکت بالا را نوید می‌دهد.
خبرگزاری فارس: راهپیمایی کم‌نظیر ۲۲ بهمن یک انتخابات بسیار پرشور را نوید می‌دهد

علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس(توانا) اظهار داشت: حضور مردم در راهپیمایی سی‌وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بسیار بی‌نظیر و فوق‌العاده بود.

دبیرکل جمعیت رهپویان با بیان اینکه حضور پرشور مردم یک انعکاس جدی در تسریع تحقق اهداف بیداری اسلامی در منطقه خواهد داشت، گفت: راهپیمایی روز گذشته مقدمه‌ای برای حضور گسترده در انتخابات مجلس نهم است.

وی ادامه داد: حضور پرشور مردم در راهپیمایی امروز استحکام، ایستادگی و استقامت آنها را در برابر فشارهای همه جانبه دشمنان نشان داد.

زاکانی با تأکید بر اینکه حضور حماسی روز گذشته مردم دشمنان انقلاب را از تهدیدها ناامید کرد، افزود: این حضور چشمگیر باعث یاس و ناامیدی تام و تمام جبهه در حال اضمحلال دشمن خواهد شد.
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
     
  
زن

 
عناوین برخی از روزنامه‌های صبح کشور

خبرگزاری فارس: برخی از روزنامه‌های صبح کشور عناوین خود را به موضوعات ذیل اختصاص دادند.
خبرگزاری فارس: عناوین برخی از روزنامه‌های صبح کشور

*جهان اقتصاد

-وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: افزایش چهار برابری واردات به کشور

-۲۲ بهمن تجدید حیات ملت ایران؛ قطعنامه سراسری راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ صادر شد

-بانک مرکزی با هشدار به مردمغ طرح‌های بانکی با سود نامتعارف غیرقانونی‌اند

-مهرجویی: ارشاد علت مشروط بودن کتابم را اعلام نکرده است



*رسالت

-حضور میلیونی مردم در سالروز یوم‌الله ۲۲ بهمن؛ انقلاب نفس تازه کرد

-جهان نظاره‌گر حماسه دهها میلیون ایرانی

-رئیس جمهور در مراسم یوم‌آلله ۲۲ بهمنک دستاوردهای ۳۳ سال عمر انقلاب، افتخار آمیز است

-حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: امت اسلامی از عقب‌نشینی آمریکا استفاده کند



*دنیای اقتصاد

-وزیر سابقه اقتصاد برای کنترل سفته بازی ارائه کرد؛ پیشنهادایجاد بازار آتی ارز

-رییس جمهور دراجتماعی میلیونی یوم‌الله ۲۲ بهمن خبر داد: رونمایی قریب‌الوقوع از دستاوردهای هسته‌ای جدید

-سخنرانان گردهمایی بزرگ بازار پول

-برای خرید مسکن؛ وام ۲۵ میلیونی منتفی شد



*ملت ما

-احمدی‌نژاد در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن: آماده مذاکره در چارچوب عدالت و احترام هستیم

-رهبر معظم انقلاب: بیداری اسلامی فرصتی کم نظیر برای امت اسلام است

-محسن رضایی: فضای باز انتخاباتی با ایجاد مناظره در دانشگاه‌ها

-با گذشت سه روز و عدم پاسخگویی مسئولان: سی میلیون کاربر اینترنت دسترسی به ایمیل ندارند



*سیاست روز

-بازتاب جهانی سی و سومین سال جشن پیروزی انقلاب؛ حیرت جهان از ملت ایران

-۲۲ بهمن خروش بیداری اسلامی از التحریر تا قطیب

-رهبر معظم انقلاب: اتحاد نیاز مبرم امت اسلامی است



*وطن امروز

-نمایش اتحاد میلیون‌ها ایرانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن چشم جهانیان را خیره کرد؛ والفجر ۳۳

-رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کشورهای اسلامی: اتحاد نیاز مبرم امت اسلامی است

-کدخدایی: ۷۰ درصد نامزدها تایید صلاحیت شدند

-اسماعیل هنیه در میدان آزادی:‌هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت



*جوان

-در جمع مسئولان نظام و سفرای کشورهای خارجی؛ امام خامنه‌ای:‌انقلاب اسلامی ولادت جدید برای اسلامی بود

-احمدی‌نژاد در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن: دنیا به زودی شاهدافتتاح دستاورهای بزرگ هسته ای ایران خواهد بود.

-ایرانی ها با نشاط‌تر از همیشه به آزادی رسیدند

-اسماعیل هنیه نخست وزیر فلسطین: هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نخواهیم شناخت
وطنم ایرانم :
یاد آن روز مبارک بادم
که تو آبادی و من آزادم
     
  
مرد

 
سوءظن دردسرسازیک زن به شوهرش
وطن امروز : زن جوان که به رفتارهای شوهرش سوءظن داشت گرفتار نقشه یک دزد شد. این زن تصمیم گرفت دوربین مخفی ای داخل خودروی شوهرش نصب کند. اواخر سال گذشته مردی جوان پس ازاینکه از مسافرت چند روزه به خانه اش بازگشت , همسرش وی را درجریان دزدیده شدن خودروی مدل بالایش گذاشت.

این مرد پس از مراجعه به پلیس و پیگیری پرونده دزدیده شدن خودرویش به آنان گفت: خودروی من قفل فرمان و قفل پدال ترمز داشته است و از سویی برای روشن کردن باید کد آن را وارد کرد، نمی‌دانم با این شرایط خودرو چطور دزدیده شده است! با ادعاهای این مرد، کارآگاهان پلیس برای پیدا کردن خودرو، شماره آن را به گشت‌های پلیس دادند، همچنین فرضیه‌ اینکه شاید دزدی کار یکی از اعضای خانواده باشد را در نظر گرفته و همسر مرد جوان را تحت بازجویی قرار دادند که وی از چگونگی دزدیده شدن خودرو ادعای بی‌خبری کرد و گفت: چند روز پیش که از خرید آمدم، خودروی همسرم را مقابل در ساختمان پارک کردم و بالا رفتم، وقتی شب آمدم پایین تا همراه پسر کوچکم برای شام بیرون برویم، متوجه شدم خودروی شوهرم سر جایش نیست موضوع را به پلیس اطلاع دادم.



پس از گذشت چند روز پلیس که هنوز سرنخی از دزدیده شدن خودرو به دست نیاورده بود در شاخه دیگری از تحقیقات متوجه شد خانه یکی از همسایه‌های مرد جوان مجهز به دوربین مداربسته است، بنابراین برای رازگشایی از پرونده تصاویر دوربین مداربسته را تحت تجسس قرار دادند. تصاویر نشان می‌داد ظهر روز قبل از اعلام سرقت، زن صاحبخانه مقابل در خانه چند دقیقه‌ای را با مرد غریبه‌ای درحال صحبت بود و سپس وی سوئیچ خودرو را در اختیار وی گذاشته و مرد غریبه خودرو را با خود برده است. زن جوان باز اصرار به بی‌گناهی کرد ولی هنگامی که تصاویر دوربین مداربسته را دید عرق سردی روی پیشانی‌اش نشست و سرش را پایین انداخت. زن که گریه می‌کرد و نمی‌خواست شوهرش از ماجرا باخبر شود به پلیس گفت: چند مدتی است به رفتارهای شوهرم مشکوک شده‌ام، رفتارش نسبت به گذشته تغییر کرده و به من توجهی نمی‌کند، پیامک‌های مرموزی به وی داده می‌شود و شوهرم نیز بعد از خواندن آنها را پاک می‌کند و این موضوع مرا بسیار آزار می‌داد، احساس کردم پای زن دیگری در زندگی‌اش باز شده بنابراین تصمیم داشتم هر طور شده از موضوع سر در بیاورم و به دنبال کسی می‌گشتم که بتواند همسرم را تعقیب کند و کارهایش را به من گزارش بدهد. وی در ادامه افزود: این موضوع را با یکی از دوستانم در میان گذاشتم و وی نیز مرد جوانی که در کار نصب دوربین‌ مخفی بود به من معرفی کرد، هنگامی که شوهرم به مسافرت رفت به این مرد زنگ زدم و موضوع را گفتم، وی نیز به مقابل خانه آمد و گفت باید در خودروی همسرم دوربین مخفی بسیار کوچک و دستگاه ضبط‌کننده صدا نصب کند و برای این کار باید خودروی شوهرم را به مقابل مغازه‌اش در سیدخندان ببرد و برای این کار یک میلیون پول می‌گیرد، به ناچار خودرو و 500 هزار تومان پول به وی دادم و قرار شد خودرو را تا شب بازگرداند ولی نیامد و شب هر چه زنگ زدم موبایلش خاموش بود که از ترس شوهرم به پلیس زنگ زدم و گفتم خودرو دزدیده شده است. البته قبل از اینکه شوهرم از مسافرت بازگردد، وی به من زنگ زد و گفت سند و کارت خودرو را می‌خواهد و اگر این کار را نکنم، به شوهرم به دروغ خواهد گفت که من با وی رابطه دارم و من از ترس نمی‌توانستم موضوع را به شوهرم بگویم. با اعترافات زن ساده‌لوح کارآگاهان با شناسایی پاتوق مرد فرصت‌طلب موفق شدند وی را در پاتوق شیشه‌ای دستگیر کنند و خودرو را نیز که در اختیار یکی از همدستانش بود، توقیف کنند. دزد فرصت‌طلب که «رامین» 35 ساله است در بازجویی‌ها گفت: من نمی‌خواستم خودرو را سرقت کنم ولی هنگامی که با این زن صحبت کردم و دیدم چقدر ساده‌لوح است به فکرم رسید از سادگی وی استفاده کنم و از وی اخاذی کنم. بنابراین سعی داشتم با تهدید سند و کارت خودرو را بگیرم و با استفاده از جعل شناسنامه شوهرش، خودرو را بفروشم.

به گزارش خبرنگار «وطن‌امروز» صاحب خودرو پس از اینکه متوجه شد همسرش مقصر در به سرقت رفتن خودرو بوده است از وی نیز شکایت کرد و پرونده پس از رسیدگی تخصصی پلیس در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.
این کاربر به دلیل تخلف در قوانین انجمن بن شد
(پرنس و پرنسس)
     
  
مرد

 
ebicd: بزمجه عظیم‌الجثه در تهران به دام افتاد
جدید ترین حیوانات وحشی که تو خیابونای تهران گرفتند
۴ تا توله شیر و ۲ توله خرس

دوستان عزيز گول يوزر منو نخورين .اين يوزرو به عشق عشقم درست كردم. هميييييييييييييييين
     
  
مرد

 
بانک مرکزی عامل به‌هم ریختگی بازار ارز

نمایندگان مجلس بانک مرکزی را عامل به‌هم ریختگی بازار ارز معرفی می‌کنند. بانک مرکزی می‌گوید تا راه‌اندازی بورس ارز نمی‌تواند قیمت ارز را پایین بیاورد. اتاق بازرگانی و بخش خصوصی اما مخالف راه‌اندازی بورس ارز هستند.


رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ایران، بانک مرکزی را "عامل به‌هم‌ریختگی بازار ارز" معرفی کرده است.

به گزارش سایت "خانه ملت"، غلامرضا مصباحی مقدم روز شنبه (۲۵ شهریور / ۱۵ سپتامبر) گفته است: «بانک مرکزی سه هفته است که ارزی عرضه نمی‌کند وهمین عدم تزریق ارز تقاضای ارز را تشدید کرده و منجر به افزایش قیمت ارز شده است.» به گفته این نماینده مجلس شورای اسلامی، اینکه دولت به بهانه راه‌اندازی بورس ارز "فرافکنی" کند و ارز عرضه نکند تدبیر نادرستی است.

در هفته‌های گذشته نرخ ارزهای خارجی در ایران افزایشی بی‌سابقه داشت. هفته پیش بهای هر دلار آمریکا در بازار ملتهب ارز رکورد شکست و به بیش از ۲۶۰۰ تومان رسید.

به گزارش روزنامه "جهان صنعت" مورخ شنبه ۲۵ شهریور، غلامرضا مصباحی مقدم به جلسه روز چهارشنبه ۲۲ شهریور بین مجلس و دولت درباره نوسانات شدیدی ارزی اشاره کرده و در مورد این‌که چرا دولت عرضه ارز را در سه هفته متوقف کرده بود، گفته است: «دلیلی ارائه نشد اما به هر حال قرار بر این شد برای جلوگیری از التهاب بازار تصمیمی ‌گرفته شود و هر چه زودتر اقدامی شود.»

پیش از این محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا اعلام کرده بود: «بانک مرکزی نمی‌تواند مرتبا قیمت ارز را پایین بیاورد ولی سعی کردیم آن را کنترل کنیم.»

رئیس کل بانک مرکزی روز جمعه ۲۴ شهریور در "همایش بانکداری اسلامی" گفته بود فعلا برنامه‌ای برای تغییر قیمت ارز مرجع (۱۲۲۶ تومان) در داخل کشور وجود ندارد و در آینده‌ای نزدیک قیمت ارز، در بورس ارز تعیین خواهد شد.

مخالفت اتاق بازرگانی با راه‌اندازی بورس ارز


بورس ارز آخرین راهکار مقامات اقتصادی جمهوری اسلامی ایران برای کنترل نوسانات شدید ارزی است. آن‌طور که شمس‌الدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعلام کرده بود بورس ارز با هدف کاستن از شکاف زیاد بین نرخ ارز مرجع و نرخ بازار آزاد آغاز به کار خواهد کرد. با این حال در روزهای اخیر اتاق بازرگانی تهران به عنوان بزرگترین تشکل بخش خصوصی ایران مخالفت خود را با راه‌اندازی "بورس ارز" اعلام کرد.
بنا بر گزارش‌ها فعالان بخش خصوصی در جلسات اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران اعلام کرده‌اند اگر بانک مرکزی از چنین ظرفیتی برخوردار است که به‌عنوان عرضه کننده اصلی ارز، در بورس ارز ارائه کند چرا اکنون و خارج از چارچوب بورس، ارز مورد نیاز متقاضیان را تامین نمی کند.

در همین زمینه مجیدرضا حریری، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران، گفته است: «صادرکنندگان، چندان راغب نیستند که دارایی خود را وارد سیستمی کنند که قیمت‌گذاری در آن توسط دولت صورت می گیرد.» به گفته فعالان بخش خصوصی با راه‌اندازی بورس ارز، قیمت دلار تا ۳ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

نامه صنعتگران

نوسانات شدید بازار ارز و سکه در ایران در ماه‌های گذشته و به دنبال تحریم‌های نفتی و بانکی اتحادیه اروپا و آمریکا آغاز شد.

بحران ارز چنان شدت گرفت که دولت دارندگان ارزهای ثبت‌ نشده خارجی را قاچاقچی نامید و به مجازات تهدید کرد. بانک ‌مرکزی با هدف مهار بحران، برای دلار نرخ ثابت ۱۲۶۲ تومانی اعلام کرد، اما این تدبیر نیز نتوانست مانع از نوسانات شود.

در ماه‌های اخیر نوسانات قیمت ارز باعث ایجاد بحران نقدینگی در واحد‌های بخش خصوصی و به دنبال آن تعطیلی بخشی از فعالیت‌های تولیدی این بخش شده است.

پیش از این هادی غنیمی‌فرد، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت، در نامه‌ای سرگشاده به محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی، خواستار کناره‌گیری او از ریاست بانک مرکزی به دلیل "سرگشتگی آن مقام در مسایل مرتبط با ارز" شده بود.

در نامه سرگشاده صنعتگران به نقل از روزنامه "جهان صنعت" (پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۱) به اظهارات رئیس بانک مرکزی مبنی بر «در اختیار داشتن ارز و طلای کافی برای گذران امور کشور» اشاره شده بود که طی آن هیچ کس نتوانست از ارز مرجع به مبلغ ۱۲۲۶ تومان استفاده کند.
هر چه کمتر شود فروغ حیات / رنج را جانگدازتر بینی
سوی مغرب چو رو کند خورشید / سایه ها را درازتر بینی . . .
     
  
مرد

 
دعوای پورمحمدی و رحیمی رسمی شد: شکایت از معاون اول احمدی‌نژاد

تنها چند روز پس از آخرین گزارش روزنامه ایران وابسته به دولت محمود احمدی‌نژاد درباره مصطفی پورمحمدی، وزیر سابق و رئیس فعلی سازمان بازرسی کل کشور، این سازمان در اطلاعیه‌ای رسمی ضمن «سرتاپا» دروغ خواندن این گزارش از شکایت از معاون اول احمدی‌نژاد و روزنامه ایران خبر داد.

دعوا و بگومگوی رسانه‌ای مصطفی پورمحمدی و محمدرضا رحیمی زمانی آغاز شد که رحیمی در مراسمی پورمحمدی را متهم کرد که در زمان ریاست بر وزارت کشور میلیاردها تومان را از وزارتخانه خارج کرده و «تاکنون... این پول را عودت نداده است».

پورمحمدی، وزیر سابق کشور و رئیس سازمان بازرسی کل کشور، در پاسخ اعلام کرد که ۲۱ میلیارد تومان مورد نظر رحیمی را «به عنوان وام» در اختیار سه هزار کارمند وزارت کشور قرار داده است.

در اطلاعیه تازه سازمان بازرسی کل کشور هم که خبرگزاری مهر روز جمعه، ۲۴ شهریورماه، منتشر کرده آمده است که مصطفی پورمحمدی دستور پرداخت وام به کارمندان وزارت کشور را «به استناد ماده ۱۷ قانون تعاون» صادر کرده است.

به دنبال واکنش رئیس سازمان بازرسی کل کشور، روزنامه ایران در گزارشی تازه که روز سه‌شنبه، ۲۱ شهریور، منتشر شد پا را از این نیز فراتر گذاشت و به «افشاگری‌»هایی تازه پرداخت که در فضای مجازی «کم‌سابقه» توصیف شد.

روزنامه ایران حتی از مرگ مشاور پورمحمدی که فردی به نام «مسعود م» بوده تنها دو روز پس از آن خبر داد که نامش در دادگاه اختلاس سه هزار میلیاردی فاش شده است.

مصطفی پورمحمدی در اطلاعیه رسمی خود در روز جمعه به این نکته نیز پاسخ داده و فرد مورد نظر روزنامه ایران، ارگان رسمی دولت احمدی‌نژاد، را «جانباز شیمیایی و دردمند» و مرگ او را «عروج شهادت‌گونه» توصیف کرده است.

او همچنین در این اطلاعیه روزنامه ایران را متهم کرده است که مرگ مشاور او را «در هاله‌ای از ابهام و تردید» قرار داده تا از آن استفاده سیاسی کند: «چرا در سایه مطامع سیاسی خود عروج شهادت‌گونه یک جانباز را در هاله‌ای از ابهام و تردید قرار داده‌اید؟»

رئیس سازمان بازرسی کشور در این اطلاعیه متقابلا روزنامه دولت و اطرافیان محمود احمدی‌نژاد را متهم کرده است که به دلیل رو شدن پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی «به دست و پا» افتاده‌اند.

پرونده فساد مالی سه هزار میلیارد تومانی که از آن به عنوان «بزرگ‌ترین اختلاس در تاریخ ایران» یاد شده مربوط به اتهامات فردی به نام «مه‌آفرید امیرخسروی» صاحب مجموعه «گروه امیرمنصور آریا» است که با استفاده از نفوذ خود و همکاری برخی افراد از جمله مقام‌های دولتی اقدام به دریافت وام‌های کلان بانکی کرده ‌است.

پورمحمدی در این اطلاعیه پرسیده است: «به‌راستی روزنامه ایران از چه نگران است؟ آیا رفتار قاطعانه با مفسدان و حامیان آنها و کشف روابط‌شان با برخی حلقه‌هاست که باعث شده روزنامه ایران این گونه به دست و پا بیفتد؟»

اتهام وارده از سوی محمدرضا رحیمی به وزیر کشور سابق ایران که از اصول‌گرایان منتقد دولت احمدی‌نژاد نیز هست پس از آن مطرح شد که مصطفی پورمحمدی روز ۱۳ شهریورماه در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد که پرونده «فساد مالی» محمدرضا رحیمی در مراحل بازرسی نهایی‌ در قوه قضائیه و برای «رعایت مصالحی» متوقف شده ‌است.

آقای رحیمی که از تابستان سال ۱۳۸۸ معاون اولی محمود احمدی‌نژاد را برعهده دارد از سوی برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همین طور پورمحمدی به فساد اقتصادی و «سرحلقه بودن باند فساد اقتصادی فاطمی» متهم شده است.

در همین حال برخی از وب‌سایت‌های غیررسمی در ایران این گمانه را مطرح کرده‌اند که «تیم محمود احمدی‌نژاد» سعی دارد با این «افشاگری‌»ها مصطفی پورمحمدی را از نامزد شدن برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده منصرف کند.
هر چه کمتر شود فروغ حیات / رنج را جانگدازتر بینی
سوی مغرب چو رو کند خورشید / سایه ها را درازتر بینی . . .
     
  
مرد

 
مجوز تاسیس مهد کودک برای 50 مسجد و 10 هیات مذهبی

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از صدور مجوز برای مهدهای کودک مذهبی خبر داد و گفت: تا کنون برای 10 هیات مجوز تاسیس مهد کودک دایر شده است.

به گزارش انتخاب ، محمد نفریه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: براساس برنامه ریزیهای انجام شده و تفاهم نامه منعقد شده میان سازمان بهزیستی و هیات های مذهبی ، قرار است به هیات های مذهبی که متقاضی تاسیس مهد کودک هستند ، مجوز اعطا شود که در این خصوص نیز اقدامات لازم به عمل آمده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون تعدادی از هیات ها برای دریافت مجوز مراجعه کرده اند، تاکید کرد: برای این هیات ها مجوز صادر شده است که بزودی فعالیت خود را در این زمینه آغاز خواهند کرد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: همچنین برای مساجد فعال و متقاضی مهد کودک نیز مجز صادر خواهد شد بطوریکه تاکنون 50 مسجد مجوز دریافت کرده اند.

به گفته نفریه ، روند صدور مجوز مهد کودک به هیات های مذهبی و مساجد ادامه دارد و هر زمان که متقاضی وجود داشته باشد مجوز به آنان اعطا خواهد شد و البته این مساجد در کنار سایر فعالیتهای خود مانند درمانگاه ، مدرسه و ... اقدام به راه اندازی مهد کودک نیز خواهند کرد.
هر چه کمتر شود فروغ حیات / رنج را جانگدازتر بینی
سوی مغرب چو رو کند خورشید / سایه ها را درازتر بینی . . .
     
  
صفحه  صفحه 30 از 48:  « پیشین  1  ...  29  30  31  ...  47  48  پسین » 
ایران

Interesting news from Iran | اخبارهای جالب و خواندنی از ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA