انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 4 از 27:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  24  25  26  27  پسین »

Iran Spectaculars | معرفی دیدنی های ایران عزیز


مرد

 
چشمه‌علی


چشمه‌علی یک از نقاط باستانی، دیدنی و تفریحی شهرری به شمار می‌رود که در جنوب تهران و شمال شهرری ، منطقه ۲۰ شهرداری تهران قرار دارد. این چشمه در همسایگی ابن بابویه ، برج طغرل ، دژ رشکان و در زیر باروی ری واقع شده است. چشمه‌علی از میان صخره‌اى بزرگ خارج شده و به سوى جنوب و سپس جنوب شرق جاری است. نام باستانی این چشمه سورینى بوده است كه احتمالا منسوب به دودمانی بزرگ در دوره اشكانيان و ساسانیان است.


قدمت چشمه‌علی به حدود ۸۰۰۰ سال پیش بر می‌گردد، زمانی که نخستین اجتماع در کنار چشمه‌ای دایمی واقع بربالای تپه‌ای گرد آمدند.

در گذشته فرش فروش‌ها و مردم تهران، قالی‌ها و قالیچه‌های خود را با این عقیده که در آب این چشمه خاصیتی است که فرش را خوب تمیز و رنگ روشن‌تر و پر جلاتر می‌سازد، در آب چشمه‌علی می‌شستند.


1

2
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
" بهشت " در120 کیلومتری تهران



آبشارهای زیبایی طالقان هر ساله با شروع بهار تا پایان تابستان مشتاقان زیادی را به این محدوده می کشاند. . آبشار در نودر گزنیان، آبشار شلبن در بزج آبشار آسکان که در زمستانها سراسر یخ می بندد و به یخشار مشهود است، آبشارسفید آب در نزدیکی شاه البرز و آبشار سفید آب در نزدیکی شاه البرز و آبشار هیجده پله در دره شرقی عالی زن از جمله این آبشارها هستند.


v


قزوین سرراست ترین مسیر برای رسیدن به این مکان زیباست. مردمان فارسی زبان این منطقه لهجه تاتی دارند و تنها ساکنان دهکده میناوند به زبان ترکی سخن می گویند. میناوند جز ۸۵ دهکره زیبایی است که در درون این موقعیت جغرافیایی جا گرفته است. شهر طالقان از به هم پیوستن چهار منطقه بنام‌های شهرک، گلینک، کولج و پرده سر تشکیل شده‌است که شهرک به عنوان هستهٔ اصلی آن است .

سد طالقان یکی از جاذبه های این شهر است که آب شرب اهالی تهران از آن تامین می شود.از قدیم با توجه به پاکیزگی و شفافیت آب طالقان رود ، ماهی قزل آلای خال قرمز یا رنگین کمان به وفور در این رودخانه یافت می شد. اما به تدریج با توجه وجود چندین سد انحرافی در مسیر این رودخانه و روانه نمودن برخی فاضلآبهای روستاهای حاشیه مسیر ، از تعداد این ماهیان زیبا کاسته شد. ولی با توجه به وسعت دریاچه سد طالقان که دراصل به عنوان یک سد مخزنی جهت آب شرب شهرهای تهران، کرج، شهریار و هشتگرد ایجاد شده، هنوز هم ماهی قزل آلا در این دریاچه دیده می‌شود


vsv


در این منطقه زیبا مسیرهای پیاده روی موجود است که گردشگران علاقه وافری به گذر از آن دارند. راه کندوان جاده چالوس به آزادبر، گردنه عسلک، گراب، گته ده، راه های مناسب برای پیاده روی اواخر بهار تا اوایل پائیز است.

غار کله سنگ در روستای دنبلید، غار مرغ بلند در ناریان، غار بزج در بزج، غار کرود در بالای ده کرود و در دامنه کوه سات – تا اواخر تابستان یخ دارد- جز جاذبه های گردشگری در این منطقه ییلاقی است.

آبشارهای زیبایی طالقان هر ساله با شروع بهار تا پایان تابستان مشتاقان زیادی را به این محدوده می کشاند. آبشار در نودر گزنیان، آبشار شلبن در بزج آبشار آسکان که در زمستانها سراسر یخ می بندد و به یخشار مشهود است، آبشارسفید آب در نزدیکی شاه البرز و آبشار سفید آب در نزدیکی شاه البرز و آبشار هیجده پله در دره شرقی عالی زن از جمله این آبشارها هستند.


این شهر ماهی شکل ۵۰۰۰ هزار سکنه دارد که در ایام تعطیلات میزبان ۱۲۰۰۰هزار دوست دار زیبایی می شود.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
زن

 
ارومیه:دربند.پیست خوشاكو
تبریز:شاه گلی
جلفا:اسیاب خرابه
تهران:دربند
مشهد:شاندیز
This is alone girl...
     
  
مرد

 
پارک دلفین در کیش حتما برین جای جالبیه که گذر زمانو یادتون می ره
هر حکومتی که شادمانی را از مردمان بگیرد شکست خواهد خورد و برانداخته خواهد شد.
cyrus the great.king of persia ************************** امپراطور ایران.کوروش بزرگ
     
  
زن

 
مارمیشو یک زیستگاه آبی، کوهستانی و جنگلی واقع در شمال‌غربی‌ترین نقطه کشور در نزدیکی سرحدات ایران با کشور ترکیه است. دریاچه‌ای آبی و دل‌انگیز در میان کوه‌های زاگرس با انبوه پوشیده از درختان جنگلی و آب جاری حاصل از ذوب برف‌ها. این دریاچه در شمال‌غربی شهرستان ارومیه در میان دره‌ای طولانی واقع گردیده است که دورتادور آن‌را کوه‌های اطراف محصور نموده و به عنوان یکی از جاذبه‌های طبیعی هر ساله در فصول بهار و تابستان مشتاقان زیادی را به خود جلب می‌کند.

آب‌های جاری از ناحیه‌ی شمال‌غربی ایران در سرحدات بین دو کشور ایران و ترکیه، سرچشمه‌ی اصلی این دریاچه است. ولی سرچشمه‌ی اولیه در خاک ترکیه است که پس از دریافت سایر آب‌های موجود در حوضه‌ی خود “رودخانه‌ی نازلوچای” را تشکیل می‌دهد که قسمتی از این رودخانه از نقطه‌ی ورود به خاک ایران خط سرحدی را به طول ده کیلومتر تشکیل داده و با توجه به موقعیت کوهستانی، جنگلی و آبی خود یکی از زیباترین مناظر طبیعی را رقم زده که می‌تواند مکانی برای آرامش جسم و جان انسان باشد.

پیدایش دریاچه را به ناآرامی‌های درون زمین نسبت می‌دهند، به نحوی که براثر زلزله و ریزش کوه مسیر آب مسدود و ضمن تشکیل دریاچه‌ای، اکنون به وضعیت فعلی درآمده است. به روایتی، دریاچه نام خود را از نام رهبر مسیحیان ساکن منطقه به نام “بنیامین مارشیمون” گرفته که به عنوان رئیس روحانی جلوها در سنوات ۱۲۰۰ (ه.ش) در آن منطقه می‌زیسته و در ۲۵ اسفندماه ۱۲۹۶ به دست “اسماعیل آقاسمکو” به قتل رسیده است. در کتاب نگاهی به آذربایجان غربی نوشته “افشار سیستانی” از آن به ماربیشو نیز یاد شده است. مساحت تقریبی دره در حدود ۵ هکتار است و از جنوب به قلل سی‌تاو، قایدوک، و چال، از شمال به کوه “بایدوست”، از غرب به روستای مخروبه “دری”، و از شرق به روستاهای “بانی” و “پسان” منتهی می‌شود.

در طول رودخانه تا دریاچه علاوه بر انواع و اقسام درختان جنگلی، درختان بید به عنوان حفاظ طبیعی، دور دریاچه را فرا گرفته‌اند. در پوشش جنگلی علاوه بر درختان بید و وفور درختان گردو در اطراف روستاها و منطقه، درختان بلوط، بنه، عناب، گلابی، زالزالک، بادام، گز، صنوبر و سایر درختچه ها جلوه‌ای از سرسبزی را به طبیعت منطقه بخشیده‌اند تا در میان انواع مختلف گون مکان مناسبی برای پرورش زنبور عسل و جذب زنبورداران فراهم آورند. اما از گونه‌های گیاهی آن باید از خارشتر، گزنه، زنبق، لاله کوهی، شیرین‌بیان، خشخاش، پیاز کوهی، بومادران، کاسنی، آویشن، کنگر و غیره نام برد.

حیات جانوری آن به دو دوره تقسیم شده است به نحوی که در وضعیت فعلی از خرس، روباه، گرگ، خرگوش نام می‌برند. حال اینکه قبلاً بزکوهی، گراز و پلنگ نیز جز جانوران منطقه بوده است. از پرندگان نیز باید به کبک، شاهین، بلدرچین و غیره اشاره نمود. ماهی قزل‌آلا، ماهی سفید و سمور از جمله آبزیان فراوان دریاچه بوده‌اند که با بازشدن پای آدمیزاد و صید بی‌رویه آن اکنون با کاهش جدی روبه‌رو هستند. شاید دیگر از سمورها خبری نباشد.

مارمیشو جدا از همه اوصاف خود، سرچشمه اصلی رودخانه نازلوچای (پر آب‌‌‌‌ ‌ترین رود‌‌ منطقه) نیز است که از غرب به شرق جریان داشته که از به هم پیوستن دو انشعاب اصلی دیگر “سروچای” و “ارزین‌چای” در کوه‌های مرزی با عبور از دره تنگ “موانا” در حوالی قریه “نازلو” وارد جلگه ارومیه شده تا در نزدیکی کوه “زنبیل” به دریاچه شور ارومیه ملحق شود.

استفاده از قلاب برای صید ماهی قزل‌آلا و ماهی سفید از دیگر لذت‌های طبیعی مارمیشو است که می‌تواند با ضوابط و مقررات بدون آسیب‌رسانی جدی به زندگی آبزیان ادامه داشته باشد.

دریاچه مارمیشو .:

در حدود ۴۵ کیلومتری غرب شهر ارومیه و در میان کوهستان های این شهرستان وقتی به مرز ایران و ترکیه می رسیم؛ دریاچه ای طبیعی و بسیار زیبا و دیدنی به وسعت تقریبی ۵ هکتار وجود دارد؛ که زیستگاه انواع آبزیان از جمله ماهی قزل آلا، و پرندگان مهاجر مختلف بوده که محل بسیار مناسبی جهت گذراندن اوقات فراغت گردشگران و دوستداران طبیعت می باشد.

این دریاچه در مسیر رودخانه ای پرآب و خروشان قرار گرفته و وجود کوه های بسیار زیبای کناره ی دریاچه که از اواسط اردیبهشت تا مهر ماه سرسبز و بسیار دلگشا هستند، منظره ای بدیع را ایجاد نموده است. البته به دلیل اینکه این دریاچه در منطقه ای کوهستانی است، طبیعتا تنها در ماه های گرم سال می تواند به عنوان استراحت گاه مورد استفاده قرار گیرد. در فصل گرما وجود انواع گیاهان و پرندگان آنچنان جذابیتی به این منطقه می دهد که هر بیننده ای را مبهوت خویش می نماید. رودخانه در فصل گرما کم عمق بوده و با احتیاط می توان از برخی نقاط آن گذشت و از مناطق بکر و دیدنی آن بیشتر استفاده نمود؛ هرچند این کار چندان خالی از خطر نیست و با توجه به سرعت آب رودخانه مخصوصا در مورد کودکان به هیچ وجه توصیه نمی شود.

عمق دریاچه نیز زیاد به نظر می رسد و بهتر است تنها از مناظر بسیار زیبای حاشیه رودخانه استفاده شود. پیگیری رودخانه مارمیشلو در جهت سر چشمه به پاسگاه مرزی منتهی می شود که بیشتر از آن نمی توان پیش رفت. برای رسیدن به این دریاچه ناگزیر استفاده از جاده نه چندان مناسب آن خواهید بود. جاده ای که در مناطقی خاکی بوده و برخی نقاط آنرا آب فرا می گیرد. ولی بدون شک دیدن این دریاچه به زحمات آن می ارزد و از رفتن به آنجا پشیمان نخواهید شد.
This is alone girl...
     
  
زن

 
نشانی بنا : بازار ارومیه در گوشه جنوب شرقی شهر ارومیه واقع گردیده است که در حال حاضر بخش عمده و سالم آن در بین خیابانهای امام – عسگرآبادی – اقبال و منتظری محصور می باشد .
طول و عرض بنا : حدودا ۱۰۰ * ۳۰۰ متر
کاربری قبلی و فعلی و پیشنهادی بنا : تجاری – اجتماعی واحدهای مختلفی می باشد از جمله مسجد جامع شهر در این محدوده قرار گرفته که بنائیست مربوط به قرن ۶ ه. ق. در بازار ارومیه هر راسته و بخشی از سبک و شکل خاص دوره خود پیروی کرده است ؛ بقایای به جا مانده ، نمایانگر ذوق معماری دوره های مختلف است . علیرقم تنوع شکل طاق ها ، چشمه و گنبدها ، مجموعه بازار از سادگی ویژه ای برخوردار است . مصالح تمام راسته بازار و چهار سو ها از آجر انتخاب شده و اکثرا فاقد اندود ساده گچ است.

ولی قدیمی ترین بخشهای باقیمانده محدوده بازار از دوره صفویه به بعد می باشند , مخصوصا حمامهائی از دوره زندیه و قاجار باقی مانده که نمایانگر ذوق معماری دوره های مختلف می باشند. هر راسته و بخشی از این مجموعه دارای فرم و شکل بندی خاص خود می باشد. وجود تیمچه ها , سراها , مسجد , حمامها , تماما دال بر آبادانی و تحرک این بخش از شهر در زمانی نه چندان دور می باشد
از خصوصیات بارز این مجموعه سادگی معماری آن است , با وجود تفاوتهائی که از نظر فرم در طاقها و چشمه و گنبدهای بازار مشاهده می شود , هیچ نوع تنوعی از حیث تکنیک هنری مانند کاشیکاری , گچبری , سنگ کاری و دربهای قدیمی پرکار چوبی در بازار دیده نمی شود , مصالح تمام راسته بازارها و چهارسوها از آجر انتخاب و اکثرا حتی فاقد اندود ساده گچ نیز می باشند
تنها تنوع مجموعه ذوق و سلیقه معماران دوره های مختلف است که هر کدام با انتخاب فرمی خاص از نظر شکل قوسها , اثر در سالهای گذشته این اثر تاریخی ( بازار ارومیه ) مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت که در ذیل به آنها اشاره میشود :
گزارشات اجمالی مرمت و حفاظت بنا :
- احیا طاق و گنبدهای فروریخته سقف پوششی راسته های حلبی سازان – اجلال – مسگران – آقا رضی – چاقو سازان – سنگ تراشان – نقاشان
- مرمت نمای آجری راسته
- مرمت و استحکام بخشی گنبدهای آسیب دیده راسته عطاران و بزازان
- احیا گرمابه آخوند و بخشی از راسته بازار میرزا حسین آقا که در اثر بمباران هوائی دشمن تخریب گشته بود
- مرمت و احیای نمای داخلی تیمچه صدریه
- مرمت بخشی از نمای سرای حاج ابراهیم
- بازسازی و احیای جداره نمای بازار بر میدان ولایت فقیه
- اجرای سردرهای ورودی بازار در بر میدان ولایت فقیه , ورودی راسته اجلال – ورودی راسته حلبی سازان
- ورودی راسته عطاران , بلورفروشان و ورودی راسته حاج ابراهیم ی از خود به یادگار گذاشته اند

بازار قدیمی شهر ارومیه در مجموعه بافت قدیمی و در گوشه جنوب شرقی شهر قرار دارد. این بازار همراه با تغییر شیوه زندگی، دستخوش تغییرات زیادی شده است. قدیمی ترین بخش های باقی مانده آن به دوره صفویه به بعد تعلق دارد؛ به ویژه حمام های آن که متعلق به دوره زندیه و قاجاریه است. در بازار ارومیه هر راسته و بخشی، از سبک و شکل خاص دوره خود پیروی کرده است. بقایای به جا مانده، نمایانگر ذوق معماری دوره های مختلف است. علی رغم تنوع شکل طاق ها، چشمه و گنبدها مجموعه بازار از سادگی ویژه ای برخوردار است. به عبارت دیگر هیچ نوع کاشی کاری، گچ بری و سنگ کاری در آن دیده نمی شود.

سردر ورودی اصلی بازار ارومیه از طرف مسجد اعظم، یکی از زیباترین جلوه های قدیمی معماری ایران است. بازار از طریق هشت یا نه راسته به خیابان های اطراف راه دارد. این بازار همچنان هسته مرکزی خرید و فروش اهالی این منطقه است. مصالح تمام راسته بازار و چهارسوها از آجر و اغلب بدون اندود ساده گچ است.

بازار از قسمت های مختلف و سراهای متعدد تشکیل شده است و در هر سرا صنف خاصی فعالیت دارد. قسمتی از بازار دو طبقه است. درون بازار مسجد و حمام های مختلفی تعبیه شده بود.
This is alone girl...
     
  ویرایش شده توسط: hati   
زن

 
قلعه کاظم داشی

قلعه کاظم داشی در حدود ۶۵ کیلومتری ارومیه و ۵/۱ کیلومتری شرق روستای گورچین واقع شده است که در محل به

« قالاباشی » معروفیت دارد .

مناظر طبیعی زیبا و بقایای معماری و حجاری های صخره ای و گذرگاههای صعب العبور و پرتگاههای


مخوف ارزش و اهمیت سوق الجیشی به این اثر داده است


که با توجه به بررسی ها و پژوهش های باستانشناسی که توسط سازمان میراث فرهنگی کشور به عمل


آمده مهمترین آثار شناخته شده این محل مربوط به هزاره اول قبل از میلاد مسیح و دوره ایلخانیان می


باشد که تحت محافظت و نگهداری سازمان میراث فرهنگی استان می باشد



بنا به نوشته مورخین اسلامی هلاکوخان مغول اموال قیمتی و خزائن نفیس خود را در این قلعه پنهان


نموده بود .

حتی معروف است که خود هلاکوخان نیز در این قلعه مدفون گردیده است . این قلعه در جنگ جهانی اول

به مدت ۹ سال پناهگاه « کاظم نامی » از اهالی قوشچی و یاران وی بوده است . در این قلعه بدستور کاظم

خان ساختمان دو طبقه ای نیز بنا شده که زمانی مورد استفاده خود و خانواده اش بوده است . کاظم خان در

این قلعه آهنگری ، ریخته گری و قایق سازی دایر کرده بودو در ضمن به ساختن توپ سرپر و باروت و

فشنگ و غیره نیز می پرداخت…
This is alone girl...
     
  
زن

 
دریاچه ارومیه که در گذشته چی‎چست و کبودان نام داشته، بزرگ‎ترین و شورترین دریاچه دائمی ایران و یکی از دریاچه‎های فوق اشباع از نمک دنیا است

که از این نظر با دریاچه بزرگ نمک Great Salt Lake آمریکا شباهت دارد

درازای آن 140 و پهنای آن میان 15 تا 50 کیلومتر و مساحت آن بین 5000 تا 6000 کیلومترمربع است. این دریاچه در یک فرونشست کم ژرفای وسیع با میانگین ژرفای 6 متر قرار گرفته است.

ولی ژرف‎ترین نقطه آن با 13 متر عمق در گوشه شمال باختری جای دارد. سطح آن نسبت به سطح آب دریاهای آزاد، 1300 متر بالاتر قرار دارد. در این دریاچه بیش از 102 جزیره وجود دارد که شکل و اندازه آنها با میزان بارش سالانه تناسب دارد.

در بین این جزایرکوچک و بزرگ، شبه جزیره اسلامی بزرگ‎ترین آنها است که در سال‎های پر بارش به صورت جزیره درمی‎آید. سطح حوضه آبریز دریاچه حدود 50000 کیلومترمربع است.

زرینه‎رود، سیمینه‎رود، زولای‎چای و آجی‎چای از رودهای عمده وارده به دریاچه هستند. از میان رودهای گفته شده،‌ آجی‎چای از رسوب‎های نمکی نئوژن خاور تبریز عبور می‎کند و در حمل مقدار قابل ملاحظه‎ای نمک به دریاچه نقش دارد.

در گزارش‎های قدیمی، دریاچه ارومیه را باقیمانده دریای مدیترانه دانسته‎اند ولی از نگاه زمین‌‌شناسی، این حوضه حاصل عملکرد سامانه‎های گسل‎های فشاری مانند گسل تبریز و زرینه‎رود است که در سیستم آبگیری آن نقش اساسی داشته‎اند.

از نگاه زمین‎ساختی صفحه‎ای، دریاچه ارومیه، در قسمتی از پهنه خرد شده بین صفحه‎های عربستان و ایران و ریزصفحه‎های ایران و ترکیه قرار گرفته و می‎توان آن را نوعی دریاچه زمین‎ساختی دانست که کوه‎های بلندی آن را در بر گرفته است.
This is alone girl...
     
  
زن

 
دریاچه گَهَر - لرستان:
دو دریاچه آب شیرین به نام گَهَر بالا و گَهَر پایین در دامنه جنوبی اشتران‎کوه وجود دارد که از یکدیگر حدود 100 متر فاصله دارند

دریاچه پایینی بزرگ‎تر از بالایی است و فاصله خطی دو دریاچه، حدود 1600 متر است. سطح دریاچه گَهَر در ارتفاع 2300 متری است و از شهرهای دورود، ازنا به ترتیب 850 و 430 متر بالاتر است.

درازای گَهَر حدود 2100 متر و میانگین پهنای آن 355 متر و مساحت آن حدود 75/0 کیلومترمربع است.

چون این دریاچه در منطقه حفاظت شده اشتران‌کوه قرار دارد، می‌توان این دریاچه را متعلق به هر دو شهرستان ‌دورود و الیگودرز دانست.

دریاچه گهر؛ نگین زیبای اشترانکوه

اصلی‎ترین گستره حوضه آبریز دریاچه، پهلوی جنوبی اشتران‎کوه یعنی «برآفتاب» با حدود 45 کیلومترمربع وسعت است.



آب دریاچه محدود به آب‎های سطحی نیست و به نظر می‎رسد که بخشی از آب دریاچه، از چشمه‎های کف تأمین می‎شود.

دریاچه گَهَر در دره‎ای به همین نام در پشت اشتران‎کوه شکل گرفته است در محل دریاچه تودة بزرگی از خاک و سنگ وجود دارد که چون سدی طبیعی در جلوی آبراهه‎های بالادره را گرفته و در نتیجه دریاچه به وجود آمده است.

بنابراین، بنیاد دریاچه را همین توده فروریخته و جنبش گسل‎های گَهَر و دورود تشکیل می‌دهد.



زیباترین و راحت‌ترین راه رسیدن به این دریاچه از طریق الیگودرز و از مسیر الیگودرز، خان آباد، تنگ تاپله و پس از آن پیاده‌روی تا گهر است است و نزدیک‌ترین راه برای رفتن به این دریاچه از مسیر دورود است.

راه الیگودرز جنگلی و زیبا است ولی راه دورود سنگلاخی و مشکل می‌باشد این دریاچه که به «نگین اشترانکوه» معروف است یکی از زیباترین دریاچه‌های طبیعی ایران به شمار می‌رود و با ارتفاع ۲۳۶۰ متر از سطح دریا در میان منطقه حفاظت شده اشترانکوه واقع شده‌است.



دریاچه گهر زیستگاه مناسبی برای آبزیان و دیگر حیوانات وحشی است. ساحل آن به جز قسمت مدخل دریاچه (ضلع غربی) و قسمت مقابل‌اش (ضلع شرقی) که ساحلی ماسه‌ای دارد و برای شنا مناسب است در سایر نقاط دارای ساحلی صخره‌ای است که برای شنا مناسب نیست.

از مهمترین ماهی‌های این دریاچه می‌توان به قزآلای رنگین کمان و قزل آلای خال قرمز اشاره کرد.

پستاندارانی چون کل و بز، آهو، قوچ، خرگوش، شغال، روباه، گراز، گرگ، پلنگ، خرس قهوه‌ای و گربه وحشی را می توان از مهمترین گونه‌های شناسایی شده اشتران‌کوه به حساب آورد.



گونه‌های پرندگان این منطقه حفاظت شده 195 مورد است که مهمترین آنها می‌توان به کبک دری، تیهو، شاهین اشاره کرد. همچنین 30 گونه از خزندگان و پنج گونه دوزیست نیز در این منطقه شناسایی شدند.

انوع مارها چون افعی یا گرزه مار نیز در این منطقه زندگی می‌کنند
This is alone girl...
     
  
زن

 
ارگ تبریز
این بنای تاریخی که بازماندهٔ مسجد معروف علی‌شاه -وزیر محمد خدابنده- و ابوسعید بهادرخان است در بین سال‌های ۷۲۴-۷۱۶ هجری ساخته شده‌است. گفته می‌شود در قسمت جنوبی دارای طاقی بزرگ بوده که به‌علت عجله در ساختن و عدم رعایت اصول معماری در همان ابتدا فرو ریخته‌است. ابن بطوطه جهانگرد مراکشی در بازدید از این بنا نوشته که صحن آن با سنگ‌های مرمر فرش گردیده و دیوارها نیز با کاشی‌های بسیار زیبا پوشانده شده‌بود و جوی آبی در وسط آن جاری بوده‌است. حمدالله مستوفی ایوان آن را بزرگ‌تر از از ایوان مداین دانسته و از سنگ‌های مرمر آن به نیکی یاد کرده‌است. یکی از تجار ونیزی که در سال ۸۸۶ هجری از این مسجد دیدن کرده آن را به‌حدی زیبا یافته که گفته: «زبان از تعریف آن عاجز است». این بنای تاریخی که نمونه‌ای از معماری ایلخانی و مجموعه‌ای زیبا از هنر گچ‌بری، کاشی‌کاری و هنرهای تزیینی سنگی بود، به‌مرور زمان و خصوصاً در دورهٔ قاجار روبه‌ویرانی نهاد و تدیل به انبار غله و پادگان نظامی گردید و در انقلاب مشروطیت صدمات فراوانی را به‌خود دید
This is alone girl...
     
  
صفحه  صفحه 4 از 27:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  24  25  26  27  پسین » 
ایران

Iran Spectaculars | معرفی دیدنی های ایران عزیز

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA