انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 13 از 43:  « پیشین  1  ...  12  13  14  ...  42  43  پسین »

Guilan | گیلان


مرد

 
پروفسور علی درویش‌زاده
  • زادروز ۱۳1۴بندر انزلی
  • تحصیلات دکترای تخصصی پترولوژیاز دانشگاه کلرمون فرانسه
  • پیشه استاد دانشگاه
  • شناخته‌شده برای پدر علم زمین شناسی ایران

پروفسور علی درویش‌زاده استاد دانشگاه، محقق، پژوهشگر از چهره های ماندگار علمی و ملقب به پدر علم زمین شناسی ایران زاده (۱۳۱۴) در بندر انزلی از استان گیلان واقع در شمال ایران میباشد.

در ۱۳۱۴ در بندر انزلی به دنیا آمد. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، دبیرستان را با کسب رتبه اول در رشته علوم تجربی در دبیرستان فردوسی انزلی به پایان برد. در آن سالها دانشگاهها چنان وسعتی نداشت و تنها دو دانشگاه تازه تأسیس تهران و تبریز وجود داشت، به همین دلیل به تهران مهاجرت کرد و در کنکور دانشگاه تهران ثبت نام کرد. او عاشق معلمی بود و دوست داشت معلم باشد و برای رسیدن به این هدف و با توجه به این که مدرک دیپلم وی نیز علوم طبیعی بود، در دانشکده علوم دانشگاه تهران در رشته زمین شناسی و زیست شناسی و در دانشکده کشاورزی امتحان داد. سال ۱۳۳۷ از دانشکده علوم دانشگاه تهران در رشته زمین شناسی فارغ التحصیل شد و همان سال به پیشنهاد استادش دکتر یدالله سحابی در دانشگاه تهران استخدام شد و سال ۱۳۴۰ نیز موفق به اخذ فوق لیسانس زمین شناسی شد. پس از آن به فرانسه رفت و از دانشگاه کلرمون فران در گرایش پترولوژی در سال ۱۳۵۰ فارغ التحصیل شد و بلافاصله به ایران بازگشت و به عنوان استادیار در دانشگاه تهران به تدریس مشغول شد. البته سال ۱۳۶۷ برای فرصت مطالعاتی به اتریش نیز سفر کرد و پس از آن توانست کتاب زمین شناسی ایران را که بیشتر اطلاعات آن را از کتابخانه های اتریش جمع آوری کرده بود، منتشر سازد. طی سالهای ۱۳۵۵ و ۱۳۶۳ نیز موفق به اخذ درجات دانشیاری و استادی دانشگاه تهران شد. سال ۱۳۷۲ از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان استاد نمونه دانشگاههای کشور انتخاب شد و در دوره اول چهره های ماندگار نیز در سال ۱۳۸۰ به عنوان چهره ماندگار علم زمین شناسی معرفی شد. کتابهای اصول آتشفشان شناسی و پترولوژی تجربی و کاربردهای آن وی در دورهای اول و هفتم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان کتاب سال برگزیده شده‌اند. او هم‌اکنون رئیس دانشگاه غیرانتفاعی جابربن حیان رشت است.


نخستین کتابی که وی منتشر ساخت کتاب بلورشناسی بود که با مرحوم دکتر زرعیان از استادان دانشگاه تهران نگارش شد، پس از آن، در سال ۱۳۵۸ کتاب مبانی را ترجمه کردند که دانشگاه تهران آن را چاپ کرد. سومین کتاب ایشان اصول آتشفشان شناسی بود و پس از آن کتاب دیگری در سال ۱۳۶۶ با عنوان کانیها و سنگها ترجمه کرد که جهاد دانشگاهی آن را چاپ کرد. سال ۱۳۶۷ کتاب پترولوژی تجربی و کاربردهای آن که ناشر کتاب دانشگاه تهران بود، به چاپ رساند. همزمان کتاب دیگری با نام ناآرامی های زمین را ترجمه کرد که به دلیل زلزله خیز بودن ایران، بسیار مایل بود با زبان ساده مردم با زلزله، مضرات و شیوه محافظت از جان خودشان و اقداماتی که در حین رخ دادن زلزله باید انجام دهند، مردم را آشنا سازد تا بدانند ایران در زلزله شناسی جهانی کجا قرار دارد. پس از آن کتاب سنگ دگرگونی که توسط دانشگاه پیام نور به چاپ رسید که به عنوان کتاب سال انتخاب شد و کمی بعد به عنوان بهترین کتاب سال دانشگاهی انتخاب شد. به جرأت می توان گفت بیشتر کتاب هایی که نوشت یا به عنوان بهترین کتاب دانشگاهی انتخاب شده یا کتاب برگزیده وزارت ارشاد شده اند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
فرج‌الله رسائی


  • محل تولد بندر پهلوی
  • تاریخ تولد ۱۲۸۷
  • محل مرگ ایالات متحده
  • تاریخ مرگ آذر ۱۳۸۱
  • نیرو نیروی دریایی شاهنشاهی ایران
  • درجه 17-IIN-Daryabod.png دریابد
  • فرماندهی فرمانده نیروی دریایی جنوب
  • فرمانده نیروی دریایی شاهنشاهی ایران

دریابد فرج‌الله رسائی (۱۲۸۷ در بندر پهلوی - ۱۳۸۱ در آمریکا). به مدت دوازده سال فرمانده نیروی دریایی ایران در زمان پادشاهی محمدرضا شاه پهلوی بود.

وی دوران تحصیل ابتدایی را در گیلان و تحصیلات متوسطه را در دارالفنون به پایان رسانید. در سال ۱۳۰۸ به عنوان دانشجوی افسری وارد نیروی دریایی ایران گردید. در آن زمان که تازه نیروی دریایی ایران تشکیل شده بود رسائی همراه گروه دیگری از افسران جوان برای تحصیل به ایتالیا اعزام شد و پس از پایان تحصیل در آکادمی نیروی دریایی ایتالیا همراه ناوهای خریداری‌شدهٔ ایران به خلیج فارس رسید که در همان موقع که مراسم رسمی تأسیس نیروی دریایی ایران در حضور رضاشاه صورت می گرفت، شرکت داشت و با درجهٔ ناوبان (ستوان) دومی به خدمت در نیروی دریایی ایران وارد شد.

در وقایع شهریورماه ۱۳۲۰ که متفقین ایران را اشغال کرده و به نیروی دریایی ایران صدمهٔ فراوان زدند، گروهی از افسران نیروی دریایی ایران را بازداشت کردند که ناوسروان (سروان) رسائی جزو آنان بود که پس از مدت کوتاهی از اسارت متفقین در آمد و ریاست دایرهٔ بررسی مطبوعات رکن دوم ستاد ارتش را عهده‌دار شد که به خاطر همین سمت در جلسات مجلس (لژ مطبوعات) شرکت می‌کرد.

از قرار معلوم رسائی سال‌ها قبل هم به لژ مطبوعات مجلس می‌رفته است که عمیدی نوری در خاطراتش چنین نوشته است: «روزی که ماده واحدهٔ خلع قاجار از سلطنت در مجلس مطرح بود من در لژ مطبوعات در کنار عباس مسعودی و شکرالله صفوی و فرج‌الله رسائی نشسته بودم که این‌ها هر سه نفر بعدها به مقام سناتوری رسیدند.»

وقتی رسائی به درجهٔ ناخدا یکمی (سرهنگی) رسید، فرماندار نظامی آبادان در جریان خلع ید شد و ضمناً سمت فرمانداری نظامی خرمشهر را هم برعهده داشت. در همان سال فرمانده نیروی دریایی جنوب شد.

رسائی در سال ۱۳۳۸ به درجهٔ دریاداری (سرتیپی) رسید و رئیس ادارهٔ کل نظام وظیفه شد.

رسائی بعداً به درجهٔ دریابانی (سرلشکری) رسید و در سال ۱۳۳۹ فرمانده نیروی دریایی ایران شد و مدت دوازده سال در این سمت قرار داشت که درجات دریاسالاری (سپهبدی) و دریابدی نیز در این سمت به او داده شد که معادل ارتشبدی می‌باشد و یکی از ۱۸ تن امرای ارتش ایران می‌باشد که به این درجه رسیده اند.

دریابد رسائی که در تیرماه سال ۱۳۵۱ از خدمت در ارتش بازنشسته شد و رمزی عطائی با درجهٔ دریاداری جانشین او شد.

ماجرای درجهٔ موقت در ارتش به این صورت بود که قانون از مجلسین گذشته تا به طور موقت به افسرانی که مورد احتیاج هستند به علت شغلی که به آن‌ها داده می‌شود، درجهٔ همان شغل موقتاً به آن‌ها داده شود که این امر در مورد نیروی هوایی اجرا گردید که وقتی گروهی از افراد نیروی دریایی در یکی از جزایر خلیج فارس دچار بی غذایی شده و سرنشینان کشتی‌های خارجی به کمک آن‌ها رسیدند، دستور داده شد که افسران قدیمی نیروی دریایی بازنشسته شده و از افسران تحصیل‌کردهٔ جوان استفاده گردد و درجات موقت به آن‌ها داده شود که مقامات بعدی نیروی دریایی و هوایی از این افسران جوان هستند.

بازنشسته شدن دریابد رسائی و انتصاب رمزی عطائی به‌دنبال همین جریان روی داد.

پس از این که خانم سناتور دکتر مهرانگیز منوچهریان از سمت سناتور انتصابی استعفا کرد جای خالی او به دریابد رسائی داده شد و اتفاقاً چند بار که در مجلس سنا به ایراد نطق پرداخت که دربارهٔ تساوی حقوق زن و مرد بود و صریحاً می‌گفت معتقدم که در کلیهٔ امور باید به زنان حقوق مساوی با مردان داده شود و خود او هم صاحب سه دختر بود و فرزند پسری نداشت و در موقعی که بانوان به‌دنبال تساوی حقوق خود بودند، یکی از طرفداران پروپاقرص حقوق بانوان، سناتور رسائی بود.

دریابد رسائی که در ۶۲ سالگی در سال ۱۳۵۱ از خدمت در ارتش بازنشسته شد و تا روی کار آمدن جمهوری اسلامی مدت ۵ سال در مجلس سنا عضویت داشت و بعد با زحمت توانست خود را به خارج از کشور برساند و در آمریکا اقامت گزید.

فرج‌الله رسائی با فریده رسائی ازدواج کرد و اکنون دختران آنها (دکتر رسا- رؤیا- رعنا رسائی) در خارج از ایران اقامت دارند.

فرج‌الله رسائی٬ در سن ۹۳ سالگی در آذر ماه سال ۱۳۸۱ در آمریکا درگذشت.

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
سیروس سهامی
  • زادروز ۱۳۱۴بندر انزلی
  • تحصیلات دکترای جغرافیا از دانشگاه کلرمون فران فرانسه
  • پیشه جغرافیدان

دکتر سیروس سهامی جغرافیدان، نویسنده و استاد دانشگاه در تاریخ ۱۳۱۴ در بندر انزلی از استان گیلان واقع در شمال ایران متولد شد.

در تاریخ پنجم مرداد ماه ۱۳۱۴، در خانه‌ای واقع در کوچه‌ی اردیبهشت بندر انزلی در یک خانواده متوسط زاده شد. تحصیلات ابتدایی را در نوشهر، رشت و انزلی به پایان برد و دوران متوسطه را در دبیرستان فردوسی انزلی گذراند. در سال ۱۳۳۳ سال پایانی دوره متوسطه را شاگرد دبیرستان نوربخش رشت بود. دوره‌ی متوسطه را با شاگرد اولی در رشته ادبی استان گیلان که، در آن هنگام مشتمل بر شهرستان‌های زنجان و اراک نیز بود سپری کرد. سپس دانشجوی رشته تاریخ و جغرافیا در دانشسرای‌عالی تهران شد و تحصیلات دانشگاهی خود را در سال ۱۳۳۶، با رتبه شاگرد اولی به پایان برد. یک سال در دبیرستان‌های لنگرود و دو سال در دبیرستان‌های انزلی معلم بود و به تدریس تاریخ و جغرافیا و ادبیات فارسی اشتغال داشت تا سرانجام زمان اعزام شاگردان اول دانشگاه‌ها به خارج فرا رسید. در سال ۱۳۳۹، او برای ادامه تحصیل به کشور فرانسه بورسیه شد. او دکترای خود را در رشته جغرافیا با درجه «بسیار خوب» از دانشگاه کِلرمون فِران اخذ کرد و سپس به وطن بازگشت و خدمات فرهنگی خود را در انزلی دنبال کرد. در مهرماه ۱۳۴۵، به استادیاری دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد، اما در ۱۳۵۰، در جریان جشن‌های پنجاهمین سال سلطنت پهلوی، به سبب تعلقات فکری خود یک سال از خدمات دانشگاهی معلق بود. در اسفند ماه ۱۳۵۷، بلافاصله پس از انقلاب به ریاست دانشگاه فردوسی مشهد برگزیده شد، اما در ۱۳۵۸ از این مقام استعفا کرد و بار دیگر از کار تدریس در این دانشگاه معلق گردید. در فروردین ماه ۱۳۶۱، در بندر انرلی دستگیر و به مشهد برده شد. این بار او را به پانزده سال حبس محکوم کردند . او چهار سال و نیم را در زندان مشهد گذراند و پس از آزادی به کار ترجمه و تحقیق در جغرافیا و ادبیات ادامه داد، کاری که هم اکنون نیز به آن مشغول است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
جلیل ضیاء پور پدر نقاشی مدرن ایران


  • زادروز ۵ اردیبهشت ۱۲۹۹بندر انزلی
  • درگذشت ۳۰ آذر ۱۳۷۸ (۷۹ سال)تهران، بیمارستان طوس
  • آرامگاه قطعه هنرمندان بهشت زهرا
  • پیشه نقاش، استاد دانشگاه، پژوهشگر، مؤلف
  • لقب پدر نقاشی مدرن ایران

جلیل ضیاءپور (۵ اردیبهشت ۱۲۹۹–۳۰ آذر ۱۳۷۸) نقاش، استاد دانشگاه، پژوهشگر و مؤلف ایرانی است که از او به عنوان «پدر نقاشی مدرن ایران» یاد می‌شود. او جدا از آن که نقاشی پیشرو و پرچمدار نهضت نوگرایی بوده‌است، فعالیت‌های پژوهشی گسترده‌ای را نیز در زمینه مردم‌شناسی، بررسی و شناخت زبان، فرهنگ عامه، پوشاک و نقش‌های زینتی مناطق گوناگون ایران داشته‌است که نتایج آنها به عنوان کتاب مرجع این رشته از علوم هم اینک در دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضیاءپور در طول فعالیت هنری و فرهنگی خود، به ایراد بیش از ۸۵ سخنرانی، ارائه بیش از ۷۰ مقاله فرهنگی و هنری، تالیف ۲۸ جلد کتاب در زمینه‌های پوشاک ایرانیان، هنر، تاریخ و همچنین خلق نزدیک به ۴۰ اثر نقاشی و دو مجسمه پرداخته‌است. او از پایه گذاران انجمن هنری خروس جنگی بود.

جلیل ضیاءپور، در سال ۱۲۹۹ در بندر انزلی زاده شد. خانواده‌اش مازندرانی الاصل، ساکن ساری و یک نسل پیش از این به گیلان مهاجرت کرده بودند. از علایق دوران کودکی‌اش، مجسمه‌سازی با گل مرداب انزلی و شنیدن موسیقی بود. او تحصیلات هنری خود را از نوجوانی آغاز کرد، پس از به پایان رساندن مقدمات تحصیل، در سال ۱۳۱۷ به تهران آمد و برای آهنگ‌سازی، به هنرستان موسیقی که در آن وقت ریاست آن با آقای «مین‌باشیان» بود وارد شد و از عهده آزمایش‌های ورودی برآمد. ولی در همان زمان، استادان خارجی هنرستان به کشور خود بازگشتند و او نتوانست نظرش را دنبال کند. پس به پی‌گیری تحصیلات و آشنایی کامل با هنرهای سنتی در مدرسه صنایع مستظرفه قدیمه پرداخت. در سال ۱۳۲۰ وارد دانشکده هنرهای زیبا شد، اولین دوره هنرکده (۱۳۲۴ - ۱۳۲۰) سه دانش‌آموخته در رشته نقاشی معرفی کرد که ضیاءپور با احراز مقام اول و دریافت مدال درجه یک فرهنگی از طرف دانشکده با بورس اهدائی دولت فرانسه رهسپار آن کشور شد و در دانشسرای عالی ملی هنرهای زیبای پاریس در رشته هنرهای تجسمی به ادامهٔ تحصیل پرداخت. در سال ۱۳۲۷ پس از اولین بازگشت او به ایران، نقاشان آکادمی از جمله: جواد حمیدی، حسین کاظمی و... گرد هم می‌آیند و فعالیت جدی نقاشی معاصر ایران شکل می‌گیرد. در سال ۱۳۲۸، ضیاءپور با هم‌فکرانش به پایه گذاری انجمن هنری «خروس جنگی» که مجمعی پیشرو در زمینه طرح عرصه‌های هنر نو خاصه ادبیات، تئاتر، موسیقی و نقاشی بود و نیز چاپ مجله‌ای با همین نام اقدام کرد و در همین سال نظریه‌اش را در مورد هنر تجسمی (نقاشی) به نام «لغو نظریه‌های مکاتب گذشته و معاصر - از پریمیتیو تا سوررئالیسم-» عرضه نمود. وی در طول فعالیت هنری خود به عنوان نقاش، همواره به عنوان سردمدار نوگرایی و اشاعه دهندهٔ هنر مدرن مطرح بوده و آغاز کننده نقد هنری در ایران است. ضیاءپور در چهار جبهه به مبارزه پرداخت: مقلدان شیوه‌های گذشته، مدرنیست‌های بی‌ریشه برگشته از خارج، واپس‌گرایان توده‌ای، پی‌گیران روش کهنه اروپایی. سعی او بر این بود که با تکیه بر ظرفیت فرهنگ بومی، هویت ایرانی را حفظ کند اما با زبان جهانی سخن بگوید و آن را عرضه دارد و در نهایت فرهنگ ایرانی خویش را تعالی بخشد. او از سال ۱۳۳۱ از سوی اداره کل هنرهای زیبای کشور دعوت به کار شد و به فعالیتهای فرهنگی-هنری، مشاغل و مأموریت‌های متعددی مانند بنیان‌گذاری هنرستان‌های هنرهای تجسمی دخترانه و پسرانه تهران و دانشکدهٰ هنرهای تزئینی، ریاست موزه مردم‌شناسی و... پرداخت. سال ۱۳۵۷ از خدمات دولتی بازنشسته شد و از آن زمان تا روزهای پایانی زندگی به پژوهش، تألیف و تدریس در دانشکده‌های هنرهای دراماتیک و هنرهای تزئینی، دانشگاه مجتمع هنر اسلامی، تربیت مدرس و الزهرا پرداخت. جلیل ضیاءپور، در سن ۷۹ سالگی در روز سه‌شنبه، مورخ ۳۰ آذر ۱۳۷۸ پس از سپری نمودن دوره سخت بیماری در اثر نارسایی قلبی در بیمارستان توس تهران درگذشت و دو روز بعد (پنجشنبه)، مورخ ۲ دی در قطعهٔ هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
عزیز وکیل منفرد پدر ورزش ایران
  • زادروز ۲۲ بهمن ماه ۱۲۹۸بندر انزلی
  • پیشه ورزشکار دو ماراتن
  • شناخته‌شده برای مسابقات قهرمانی دو مارتن ایران، موسس باشگاه گیو بندر انزلی

پهلوان عزیز وکیل منفرد متولد بندر انزلی در استان گیلان ایران است. او در تاریخ ۲۲ بهمن ماه ۱۲۹۸ چشم بر جهان گشود.

پهلوان نامی ورزش ایران عزیز وکیل منفرد پدر ورزش گیلان و بندر انزلی محسوب می‌شود. خدمات ارزنده وی به ورزش ایران باعث شده تا از وی بعنوان پدر ورزش ایران نیز نام برده شودو یکی از ده چهره برتر تاریخ ورزش ایران محسوب شود. او موسس اولین باشگاه ورزشی در گیلان و سومین باشگاه ورزشی در ایران است. اولین دونده ماراتن ایران و دارنده مدال قهرمانی کشور در یکهزار و پانصد متر ، سه هزار متر و ده هزار متر بوداو قهرمان اولین مسابقه دو مارتن در سال ۱۳۱۹ می‌باشد. این مسابقه در مسیر جاده مخصوص کرج تا سر چهار راه ولیعصر تهران برگزار گردید. نکته جالب اینجاست که در آن زمان کسی اطلاعات دقیقی از مسافت دقیق دو ماراتن نداشت به همین دلیل دوندگان به جای ۴۲ کیلومتر ۵۶ کلیومتر دویدند . وی رکورددار دوی ماراتن کشور و صاحب عناوین متعدد آسیایی و جهانی بود، رکورد پنج هزار متر را با زمان ۴۷/۱۶ دقیقه سال‌ها پا برجا بود. که بعدها توسط علی باغبانباشی شکسته شد . وی بنیانگذار باشگاه گیو بندر انزلی نیز می‌باشد . که در رشته‌هایی نظیر فوتبال فعالیت داشت .
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
فروزان


  • نام اصلی پروین خیربخش
  • زمینه فعالیت سینما، دوبله
  • تولد ۴ شهریور ۱۳۱۶ (۷۶ سال)بندر پهلوی (بندر انزلی کنونی)، ایران
  • محل زندگی تهران
  • پیشه بازیگر، تهیه کننده، دوبلور
  • سال‌های فعالیت سینما (۱۳۴۱-۱۳۵۶)
  • فرزندان یک پسر (سیامک)

پروین خیربخش مشهور به فروزان (زاده ۴ شهریور ۱۳۱۶ در بندر انزلی) بازیگر سینما و دوبلور ایرانی است.



از سال ۱۳۴۱ با دوبله و گویندگی در نقش‌های دوم و سوم فعالیت خود را آغاز کرد و تا سال ۱۳۴۴ ادامه داد. از سال ۱۳۴۲ با بازی در فیلم‌های «ساحل انتظار» به کارگردانی سیامک یاسمی به عنوان بازیگر شروع به کار کرد و تا سال ۱۳۵۶ در سینما فعال بود

مشهورترین فیلم او در فیلم‌فارسی، گنج قارون (سیامک یاسمی) است. فیلم دایرهٔ مینا به کارگردانی داریوش مهرجویی تنها فیلم فروزان در سینمای موسوم به موج نو است اما او در فیلم‌های کارگردان موج سوم مانند. علی حاتمی، فریدون گله، شاپور قریب نیز حضور داشت.

در سال ۱۳۴۸ در نخستین جشنواره سپاس برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «تنگه اژدها» ساخته سیامک یاسمی شد.

او بعد از انقلاب ایران از کار هنری منع، و دیگر بر پرده سینما دیده نشد، وی تا کنون به خواست خودش هیچگاه در جمع هنرمندان و دوستدارانش ظاهر نشده و حاضر به انجام مصاحبه با هیچ یک از درخواست کننده‌ها و انتشار تصویری جدید از خودش نشده است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
مسعود فولادی


  • زادروز ۱ خرداد ۱۳۶۴ ‏(۲۹ سال)بندر انزلی
  • سبک‌ها پراگرسیو ترنس، ووکال ترنس
  • کار(ها) تهیه‌کننده موسیقی، موسیقیدان، دی جی
  • مدت کار ۲۰۰۹ - تاکنون

مسعود فولادی مقدم (زاده ۲۲ می ۱۹۸۵، ۱ خرداد ۱۳۶۴) ساکن بندر انزلی در ایران است.

او یک موسیقی‌دان ایرانی، دی‌جی و تولید کنندهٔ موسیقی ترنس است. مسعود در بزرگترین رتبه‌بندی جهانی دی‌جی‌ها به وسیلهٔ مجلّهٔ دی‌جی، رتبهٔ ۲۵۴ را کسب کرد و نیز دی‌جی لیست او را جز ۱۰۰ دی‌جی برتر جهان می‌دانست. همچنین او به عنوان پیشتاز موسیقی ترنس در ایران و برترین دی‌جی داخل ایران شناخته می‌شود.


مسعود میزبان یک نمایش رادیویی ماهانه با عنوان کاسپین سیشنز(به انگلیسی: The Caspian Sessions) در رادیو افترآاورس. اف‌ام ([۴]AfterHours.FM) و همچنین در تارنمای سرگرمی ایرانیان بیاتو (Bia2.com) است. او در این نمایش بهترین آهنگ‌های پراگرسیو ترنس و هوس ماه را انتخاب می‌کند و در خاتمه، نمایش را با یک موسیقی چیل‌اوت به پایان می‌رساند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
سیروس قایقران


  • زادروز ۱ بهمن ۱۳۴۰
  • زادگاه بندر انزلی، ایران
  • تاریخ مرگ ۱۸ فروردین ۱۳۷۷
  • محل مرگ جاده رشت به تهران، ایران
  • قد ۱/۷۵

سیروس قایقران (۱ بهمن ۱۳۴۰ بندر انزلی - ۱۸ فروردین ۱۳۷۷ در جاده رشت به تهران) بازیکن فوتبال ایرانی بود.

سیروس قایقران فرزند زکریا (پرویز) در اول بهمن ماه ۱۳۴۰ در محله کلویر بندر انزلی پا به عرصه هستی نهاد. سیروس از همان ابتدای کودکی به فوتبال در زمینهای خاکی کلویر روی آورد و با استعداد درخشانش به عضویت تیم فوتبال منتخب آموزشگاهها در آمد. وی در سن ۱۶ سالگی در سال ۱۳۵۶ موفق شد به عنوان یکی از مهرهای اصلی در تیمهای نوجوانان و جوانان ملوان استعدادهای خود را به نمایش بگذارد و با مهارتهای منحصربه‌فردش ملوان را به رتبه قهرمانی باشگاههای گیلان رساند. وی در سالهای ۵۷ تا ۶۳ افتخارات زیادی را برای ملوان و گیلان به ارمغان آورد مانند دو گلی که وارد دروازه پرسپولیس کرد و یا گل زیبایی که وارد دروازه تیم منتخب مازندران نمود.

سیروس در سال ۱۳۶۳ به تیم ملی دعوت شد و در سال ۶۶ تنها فوتبالیست شهرستانی بود که دهداری بازوبند کاپیتانی تیم ملی ایران را به بازوان او بست. در سال ۶۷ در جام ملتهای آسیا در قطر، تیم ملی ایران با رهبری سیروس به مقام سومی دست یافت و در سال ۶۹ تیم ایران را با گلهای زیبایش پس از ۲۰ سال به قهرمانی در بازیهای آسیایی پکن رساند. سیروس به الاتحاد قطر (الغرافه قطر فعلی) پیوست و بعد از مدتی بازی در قطر، مجدداً به تیم اول خود ملوان پیوست و این تیم را قهرمان جام حذفی و راهی مسابقات آسیایی کرد.

سیروس در سال ۷۲ به عنوان بازیکن و سپس مربی به تیم کشاورز تهران پیوست و نتایج قابل توجهی بدست آورد. وی سپس به تیم دسته دومی مسعود هرمزگان پیوست و مدتی در آنجا مشغول به مربیگری شد .

در سالهای ۷۶ و ۷۷ سیروس بارها تمایل خود را برای بازگشت به ملوان به عنوان بازیکن یا مربی اعلام کرد. اما در اوایل سال ۷۷ که وی برای تعطیلات نوروز همراه خانواده‌اش به انزلی آمده بود در بازگشت و در حالیکه همراه فرزند، همسر و برادر همسرش در اتومبیل رنوی خود عازم تهران بود در حوالی امامزاده هاشم با کامیون خاور تصادف نمود که منجر به فوت وی و فرزندش گردید.

دارای ۴ برادر به اسامی آقایان عبداله ، ناصر ، نادر و حسین و دارای ۲ خواهر می باشد.

فرزند وی راستین قایقران در حادثه رانندگی ذکر شده فوت نمود. همسر وی خانم افسانه اسدان می‌باشند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
اهالی لاهیجان
  • امیر کیای ملاطی
  • قطب‌الدین شریف لاهیجی
  • اسدالله آل بویه
  • غلامحسین ابتهاج
  • اسفار بن شیرویه
  • امان‌الله خان بهاءالسلطنه لاهیجی
  • رامین پرچمی
  • تیرداذ
  • قاسم حاجی‌زاده
  • محمدرضا حکیم‌زاده لاهیجی
  • خان احمد خان
  • فریده قطبی
  • رضا رادمنش
  • کریم رجب‌زاده
  • محمود رضا
  • رکن‌الدوله دیلمی
  • محمدرضا زهتابی
  • ابوالحسن سعادتمند
  • فرزاد سلیمی
  • مصطفی سلیمی
  • سید ابوالقاسم لاهیجی
  • سید رضی کیا
  • سید عبدالکریم لاهیجی
  • سید علی کیا
  • سید کاظم سرکشیک‌زاده
  • سید محمد لاهیجانی
  • شمس‌الدین لاهیجی
  • شیخ زاهد گیلانی
  • محمدعلی صفاری
  • آزاده صمدی
  • پرویز صیاد
  • ابوالحسن ضیاظریفی
  • حسن ضیاظریفی
  • شورانگیز طباطبایی
  • شهاب طلوعی
  • رضا عابد
  • عبدالرزاق لاهیجی
  • آفرین عبیسی
  • شمس‌الدین علمی غروی
  • علی شکوری
  • عمادالدوله دیلمی
  • غفور حسن‌پور
  • فرزاد اسماعیلی
  • فغفور لاهیجی
  • مهرداد فلاح
  • فهرست اهالی لاهیجان
  • محمدعلی فیض لاهیجی
  • زین‌العابدین قربانی
  • کارکیا خان احمد اول
  • محمد میرزا کاشف‌السلطنه
  • ابوالحسن کریمی
  • علی کریمی
  • فرشید کریمی
  • اسیری لاهیجی
  • حزین لاهیجی
  • علی بن شمس الدین لاهیجی
  • حسینعلی لیالستانی
  • محمدعلی مجتهدی گیلانی
  • حسین محجوبی
  • سرور مه‌کامه محصص لاهیجانی
  • اردشیر محصص
  • بهمن محصص
  • محمد محققی لاهیجی
  • قربان محمدپور
  • محمدحسن غروی کوشالی
  • معزالدوله دیلمی
  • ملا صفرعلی آخوند لاهیجانی
  • هوشنگ منتصری
  • محمد مهدوی لاهیجی
  • مهدی مهدوی لاهیجی
  • ابراهیم مهربان
  • میرزا حسن لاهیجی
  • بیژن نجدی
  • ایرج ندیمی
  • فلور نظری
  • واصل لاهیجی
  • هنگامه

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
امیر کیای ملاطی
سید امیر کیای مَلاطی، بنیانگذار سلسله کیاییان (آل کیا) در بیه پیش گیلان بود. او نخستین فرد این خاندان بود که برای به دست آوردن قدرت قیام کرد. وی بر ضد حاکمان بیه پیش (لاهیجان) یعنی امرای ناصروند، سر به شورش برداشت اما موفق نشد و به کلاردشت رستمدار گریخت و حدود یک سال آنجا ماند تا درسال ۷۶۳ ق/ ۱۳۶۰ م درگذشت.


قطب‌الدین شریف لاهیجی
محمد بن علی بن عبدالوهاب شریف دیلمی اشکوری لاهیجی معروف به قطب الدین شریف لاهیجی یا قطب‌الدین اشکوری(مرگ پیرامون ۱۰۸۸ تا ۱۰۹۵ هجری) از علمای امامیه سدهٔ یازدهم هجری و از ریاضیدانان دوره اسلامی به شمار می‌رود. وی در خدمت محقق داماد و برخی از استادان بزرگ آن دوران تلمذ کرد و آثار ارزشمندی از خود برجای گذاشت. از وی چند اثر قرآنی، اخلاقی و عرفانی باقی مانده است. وی دارای لقب‌های شیخ‌الاسلام، بهاء‌الدین و نیز قطب‌الدین بود.

  • مقبرهٔ او در لاهیجان قرار داشت که در سال ۱۳۸۷ برای ساخت میدان تخریب شد.

نیای بزرگ او پیله‌فقیه از فقیهان نامی اشکور بود که به لاهیجان کوچید. نیای مادری او نیز محمد یمنی از پیشوایان دینی در عثمانی بود که به ایران کوچیده و مورد رسیدگی شاه تهماسب یکم قرار داشت. نوهٔ این محمد یمنی -فاطمه- با عبدالوهاب پسر پیله‌فقیه پیمان زناشویی می‌بندند و میوهٔ این پیوند شیخ علی می‌گردد. شیخ علی به منصب شیخ‌الاسلامی دست می‌یابد و با دخت یکی از متولیان امامزاده‌ای در لاهیجان ازدواج می‌کند. فرزند آنها همین قطب‌الدین اشکوری بود.

شیخ علی که می‌میرد نخست منصب شیخ‌الاسلامی پسرش بزرگش شیخ جلال جایگاه پدر را به ارث می‌برد، ولی این شیخ جلال هم پس از آن سه سال بیشتر نمی‌زید، پس شیخ‌الاسلامی به برادرش محمد می‌رسد.

قطب‌الداین اشکوری پسری داشته به نام شیخ جعفر که چون پدر از دانش‌های زمان بهره‌ای برده بود و خطی خوش داشت. بخش پایانی کتاب پدر، محبوب‌القلوب؛ و نیز فهرست درج‌شده در آن به خط و انشای اوست.

از زندگی قطب‌الدین اشکوری آگاهی چندانی در دست نیست. او همدوره با محدث کاشانی، مجلسی و حر عاملی بوده‌است. استاد نخستینش پدرش بود. همچنین میرداماد از استادان او بوده‌است. فریده قطبی، مادر فرح پهلوی، آخرین شهبانوی ایران و دایی او رضا قطبی از نوادگان قطب الدین لاهیجی هستند.

آثار او عبارتند از:



  • گوهر مراد (کتاب)
  • شوارق الالهام
  • شرح صحیفه لاهیجی در کتابخانه آیة الله مرعشی تحت شمارة ۴۸۲۹ مضبوط است[۵][پیوند مرده]
  • خیرالرجال؛ اثری‌است به عربی فارسی‌آمیخته در احوال راویان کتاب من لایحضره‌الفقیه
  • شرح‌الصحیفةالسجادیة؛ به زبان فارسی
  • ثمرةالفؤاد؛ به زبان عرب‌است و دربارهٔ فقه
  • شرح بیتی از مثنوی
  • الخطرات‌القلبیة یا اعمال‌القلب؛ این کتاب که به زبان عربی‌است می‌خواهد این نکته را تبیین سازد که انسان برای آنچه در قلبش هم می‌گذرد بازخواست خواهد شد.
  • فانوس‌الخیال فی ارادة عالم‌المثال یا الرسالةالمثالیة؛ کتابی‌است به زبان عربی فارسی‌آمیخته، دربارهٔ صورت‌های نمادین‌است با استناد به سخنان امامان شیعه و دیدگاه‌های حکمت اشراق و صوفیان و عارفان
  • محبوب‌القلوب؛ این اثر که به زبان عربی‌است در نمایاندن یکتاپرستی زرتشت و تبیین دیدگاه‌های مزدیسناست و دیدگاه این آیین دربارهٔ خیر و شر
  • لطائف‌الحساب؛ اثری‌است دربارهٔ ریاضیات

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
صفحه  صفحه 13 از 43:  « پیشین  1  ...  12  13  14  ...  42  43  پسین » 
ایران

Guilan | گیلان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA