ارسالها: 9253
#81
Posted: 16 Nov 2013 22:55
"خانه تاریخی پورقیصر رشت"
===================
image hosting
خانه پورقیصر معروف به بازرگانی متعلق به اوایل دوره پهلوی می باشد که به دلیل معماری خاص به کار رفته در آن، در 22تیرماه سال گذشته وبه شماره 26672در فهرست آثارملی کشور به ثبت رسیده بود.
خانه بازرگانی، بنای ۲ طبقه ای با قدمت بیش از ۱۰۰ سال در محله قدیمی سرخبنده رشت و در کنار رودخانه زرجوب قرار گرفته است.
با توجه به فضای سبز زیبای اطراف این منزل (حدود 12 هزار متر) پیشنهاد شده بود که شهرداری از این محل برای ایجاد یک مرکز گردشگری و تفریحی برای مردم استفاده کند و خیابان در دست احداث در حاشیه رود زرجوب نیز از کنار این منزل عبور کند.
به گزارش خبرنگارایلنا، ولی متاسفانه این بنا تاریخی در22بهمن ماه سال گذشته طعمه حریق قرار گرفت وطی آن سقف این بنا به صورت کامل سوخته وبخشی از کف چوبی طبقه دوم ودرب وپنجره های چوبی آن از بین رفت و آتش نشانی شهر رشت طی یک نظریه کارشناسی این حریق را عمدی اعلام کرد.
زخم های وارد شده بر پیکر این خانه ارزشمند هنوز تداوم دارد و مشخص نیست که چه آیندهای در انتظار این
بودی تـــــــو تو بغلم
گردنت بود رو لبم
ارسالها: 23330
#82
Posted: 10 Dec 2013 19:11
منطقه آزاد تجاری-صنعتی انزلی
منطقه آزاد تجاری-صنعتی انزلی یکی از مناطق آزاد هفت گانه ایران است که در راستای اهداف اقتصادی این کشور، در اوایل دههٔ ۱۳۷۰ در محدوده شهر بندر انزلی و شهرستان انزلی در شمال ایران و در منطقه جنوب دریای خزر بنیان گذاشته شدهاست.
منطقه آزاد تجاری-صنعتی انزلی
بنا به تعاریف بین المللی منطقه آزاد محدوده حراست شده بندری و غیر بندری است که از شمول برخی از مقررات جاری کشور متبوع خارج بوده و با بهره گیری از مزایایی نظیر معافیتهای مالیاتی، بخشودگی سود و عوارض گمرکی، عدم وجود تشریفات زاید ارزی، اداری و مقررات دست و پاگیر و همچنین سهولت و تسریع در فرآیندهای صادرات و واردات با جذب سرمایه گذاری خارجی و انتقال فناوری به توسعه سرزمین اصلی کمک مینماید.
اطلاعات تکمیلی
این منطقه شامل محدوده وسیعی از شهر بندر انزلی به مساحت ۳۲۰۰ هکتار خشکی و ۴۰ کیلو مترمربع آبی، که منطقه ویژه اقتصادی سابق، شهرک صنعتی حسن رود و محدوده بندری اداره کل بنادر و کشتیرانی گیلان در بندر انزلی را دربر میگیرد. این امر مطلوبیت و جاذبه منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی و اختیارات قانونی آن را برای ارائه تسهیلات در زمینه تخلیه و بارگیری و سایر امور ارتقاء دادهاست. منطقه آزاد تجاری - صنعتی انزلی در دو قسمت جداگانه در شرق و غرب شهرستان بندر انزلی ایجاد میشود و هر یک از مناطق پتانسیل خاص خود را دارد که ذیلاً به آن اشاره گردیدهاست. پتانسیل قسمت شرقی شامل تاسیسات بندری و گمرک، شهرک صنعتی، اراضی منابع طبیعی و مجاورت با تالاب انزلی میباشد. پتانسیل قسمت غربی شامل اراضی مناسب طبیعی، تراکم کم جمعیت و مناطق مسکونی، غالب زمینهای زیر کشت برای صیفی کاری و باغات و کم ترین مقدار زمین جهت شالی کاری، دسترسی به ساحل مناسب و وجود اماکن و تاسیسات تفریحی و توریستی در منطقه.
www.anzalifz.ir
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#83
Posted: 10 Dec 2013 19:25
ماشین های موجود در منطقه آزاد انزلی
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#84
Posted: 10 Dec 2013 19:48
قیمت ماشین ها در منطقه ازاد انزلی
تردد خودرو هابی منطقه آزاد انزلی به شعاع۵۰ کیلومتر هوایی می باشد. تمامی نقاط با تابلو راهنمای رانندگی اعلام گردیده است
نقاط اصلی تردد
رشت – رودبار : انتهای امام زاده هاشم
رشت- تالش : قبل از سه راه اسالم
رشت- رودسر : انتهای پاسگاه پلیس راه ولیسه
نقاط فرعی تردد
مسیر شلمان – املش
مسیر اطاقور – املش
مسیر سیاهکل – اسپیلی
مسیر فومن – ماسوله
درصورت خروج از نقاط تعیین شده ضمن تعیین جرایم سنگین خودوی متخلف توسط پلیس راهنمای رانندگی توقیف وطبق قانون قاچاق منطقه آزاد انزلی با آن خودرو برخورد می گردد.
- بر روی کلیه خودروها دستگاه GPS نصب می شود. در صورت دستکاری با صاحب خودرو بر خورد می شود.
- از آنجایی که جهت ترخیص خودرو با پلاک منطقه آزاد انزلی پروانه ورود موقت گمرکی صادر می گردد و صدور این پروانه مستلزم ارائه تضامین بیمه ای می باشد لذا ارائه ضمانتهای لازم به شرکت بیمه مستقر در سازمان بعهده فرد متقاضی خودرو می باشد و شرکت وارد کننده و منطقه آزاد انزلی هیچگونه مسئولیتی در این خصوص ندارد
- به منظور خروج خودرو ها از محدوده تردد خودرو ، متقاضی می بایست مجوزهای لازم را از گمرک جمهوری اسلامی ایران اخذ نماید.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#85
Posted: 21 Dec 2013 01:44
شیطانکوه
شیطان کوه، کوهی است در شرق شهر لاهیجان و در استان گیلان ایران. در گذشته به این منطقه شاهنشین کوه میگفتند و برکهای که ۲۰۰ متر عرض و ۷۰ متر طول داشت در جلوی آن بود که برای انبار کردن آب در امر آبیاری از آن استفاده میشد. امروز برکه به دریاچهای مصنوعی تبدیل شده که در میان آن جزیرهای وجود دارد و عمارت کوچکی در این جزیره خودنمایی می کند. در دل شیطان کوه آبشاری مصنوعی ایجاد شده که آب آن از همین دریاچه که به استخر لا هیجان معروف است، تأمین میشود. منطقه خوش آب و هوایی که با آبشار و دریاچه ای به همین نام، گردشگر پذیرترین نقطه لاهیجان به حساب می آید.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#86
Posted: 21 Dec 2013 01:52
تله کابین لاهیجان
تله کابین احرار یا بام سبز در شهر لاهیجان، استان گیلان، ایران و دارای مناظر زیبای طبیعی است. این تله کابین در پی عقد قراردادی بین شهرداری لاهیجان و شرکت احرار در سال ۱۳۸۴ تاسیس شد.از آن پس توسط شرکت دوپلمایر اتریش و بخش خصوصی شرکت احرار اداره میشود.
این تله کابین دارای دو ایستگاه است. ایستگاه اول از بام سبز به ایستگاه دوم به تاج خروس معروف است. ۵ دکل در مسیر آن قرار دارد که فاصله دو دکل ۳ و ۴ با هم نزدیک به ۶۵۰ متر ارتفاع با زمین ۱۰۲ متر است. طول مسیر ۱۵۰۰ متر است. در ایستگاه اول غرفههای صنایع دستی و خوراکی ایجاد شده در ایستگاه دوم کافی شاپ دارد. تعداد کابینها ۳۳ کابین ایستگاه اول ۱۲۳ متر و ایستگاه دوم ۳۱۳ متر است. میانگین سفر روزانه تعداد جابجایی ۱۰۰۰ نفر در ساعت و ساعت کار از ۸ صبح تا ۸ شب بسته به مسافر و بازدید کنندهاست. ۱ تن ژنراتور دارد که برق به هیچ وجه قطع نمیشود. ایستگاه دوم فاز اول تله کابین لاهیجان از فراز بام سبز آغاز شده و به کوه فلاح خیر ختم میشود. در این ایستگاه کافی شاپ و آلاچیق وجود دارد و توقف در آن برای مسافران و بازدید کنندگان محدودیت زمانی ندارد. دره ۱۰۲ متر ارتفاع دارد. در کافی شاپ واگذار شده به بخش خصوصی روزانه تا ۷۰۰ نفر مسافر هم حضور مییابد. در تعطیلات معمولی ۲ الی ۳ هزار و در زمستان روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر مسافر دارد. تله کابین دارای ۳ نفر نگهبان شب، و ۲ نفر برای نظافت ۲ است.
سایر مشخصات فنی
طول افقی حدود ۱۵۰۰ متر
اختلاف ارتفاع ایستگاه اول و دوم حدود ۲۱۰ متر
ظرفیت خط ۱۰۰۰ نفر در ساعت
۵ دکل بین راه که فواصل بین آنها از ۱۵۰ الی ۶۵۰ متر میباشد
حداکثر اختلاف ارتفاع کابین تا سطح زمین در بعضی نقاط به ۱۱۰ متر میرسد
کابینها ۶ نفره با دربهای اتوماتیک با نام تجاری اومگا ۳ ساخت کشور سوئیس، کابینها از جنس آلومنیوم و پلی کربنات با جدید ترین طراحی روز اروپا
شرکت سازنده دستگاه این تله کابین یکی از معروفترین سازندههای تله کابین در دنیا به نام شرکت دوپل مایر از اتریش است که از اوایل قرن گذشته سابقه ساخت این تجهیزات را دارد.
این تله کابین به دانش آموزان بلیط نیم بها ارائه میدهد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#87
Posted: 21 Dec 2013 13:51
قلعه رودخان
دژ رودخان یا قلعه حسامی نام قلعهای تاریخی در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر فومن در استان گیلان است. برخی از کارشناسان، ساخت قلعه را در دوران ساسانیان و مقارن با حمله عربها به ایران دانستهاند.
این قلعه با ۲٫۶ هکتار مساحت بر فراز ارتفاعات روستای رودخان قرار دارد. دیوار قلعه ۱۵۰۰ متر طول دارد و در آن ۶۵ برج و بارو قرار گرفته شده است. فاصله مستقیم قلعه تا شهر ماکلوان ۲۵ کیلومتر، تا ماسوله ۴۵ کیلومتر و تا شفت ۲۰ کیلومتر است. اما از مسیر اصلی و آسفالته مسافت قلعه تا فومن ۲۵ کیلومتر، تا ماکلوان تقریبا ۳۵ کیلومتر و تا ماسوله ۶۰ کیلومتر است.
این قلعه در ارتفاعی بین ۶۶۵ تا ۷۱۵ متر از سطح دریا واقع شده و در کنار آن رودخانهای با همین نام جاری است.
این دژ با ارزش تاریخی که دارد بنابر ساختار، معماری و ویژگیهای استراتژیکی و رزمی، در ۳۰ امرداد ۱۳۵۴ خورشیدی، به شماره ۳/۱۵۴۹ در سیاههی یادمانهای دیرین ایران (فهرست آثار تاریخی و ملی) ماندگار شد.
برخی از کارشناسان، ساخت قلعه را در دوران ساسانیان و مقارن با حمله عربها به ایران دانستهاند. در دورهٔ سلجوقیان این قلعه تجدید بنا شده و از پایگاههای مبارزاتی اسماعیلیان بوده است.
بر روی کتیبه سردر ورودی قلعه که اکنون در موزهٔ گنجینهٔ رشت نگهداری میشود، درج شده که این قلعه در سال ۹۱۸ تا ۹۲۱ هجری قمری برای سلطان حسامالدین امیردباج بن امیر علاءالدین اسحق تجدید بنا شده است. امیره حسام الدین دباج فومنی (مظفرالسلطان)، فرمانروای بیهپس اولین قدرت منطقهای بود که از اطاعت از صفویان سرپیچی کرد، و قلعه رود خان را بازسازی کرد تا از آنجا به مقاومت بپردازد ولی موفقیتی به دست نیاورد و به دربند گریخت و نهایتاً دستگیر و در تبریز اعدام شد.
قلعه رودخان از دو بخش ارگ (محل زندگی حاکم و حرمسرای وی) و قورخانه (محل فعالیتهای نظامی و زندگی سربازان) تشکیل شده است. ارگ در قسمت غربی این بنا در دو طبقه واقع شده و جنس آن از آجر است. قراولخانهها در قسمت شرقی در دو طبقه با نورگیرها و روزنههای متعدد بر اطراف مسلط است. چشمهای نیز میان قلعه و گودترین محل آن وجود دارد.
بخش شرقی قلعه شامل دوازده ورودی، زندان، در اضطراری، حمام و آبریزگاه است. بخش غربی دوازده ورودی دارد، چشمه، حوض، آبانبار، سردخانه، حمام، آبریزگاه شاهنشین و چند واحد مسکونی که با برج و بارو محصور شدهاند، دیگر بناهای این بخش را تشکیل میدهند. ۴۰ برج دیدهبانی دور تا دور قلعه را احاطه کرده که اتاقهای هشت ضلعی آن با طاقهای گنبدی پوشانده شده است. دور تا دور دیوارها و برجها روزنههایی شیبدار دیده میشود که برای ریختن مواد مذاب و تیراندازی تعبیه شدهاند.
لازم به ذکر است که در طول تاریخ قلعه، هیچگاه دشمنی به آن نفوذ نکرده و نتوانسته آن را فتح کند.
چون این قلعهٔ تاریخی در کنار رودخانهای بنا شده، معادل باستانی "دژ رودگان" یا "روگان" (دژی که در کنار رود قرار دارد) یاتغییر یافته آن به نام قلعهٔ رودخان خوانده میشود.
این قلعه به زبان اهالی آن منطقه که تالش هستند قله رخون نامیده میشود. سپس به مرور زمان به «قلعه رودخان» تبدیل شده است.
این قلعه در دورانهای تاریخی به نامهای «قلعهٔ هزارپله»، «حسامی»، «سکسار»، «سگسار» و «سگسال» نیز خوانده شده است.
قلعه رودخان از نظر زمینشناسی در منطقهای بنا شده که در تقسیمبندی زمینشناسی به مجموعه گشت شهرت دارد و طبق بررسیهای اشتوکلین شامل دو فاز دگرگونی است. اولی مربوط به پرکامبرین-پالئوزوئیک با شدت دگرگونی بالا است و دیگری به زمان مزوزوئیک و با شدت دگرگونی پایین مطلق است.
با توجه به گزارشهای زمینشناسی، احتمال وجود ذخایر آهن در این منطقه بالا است. شواهدی برای فعالیت معدن کاری باستانی در این منطقه گزارش شده است. از جملهٔ آنها پسماندههای ذوب در این منطقهاست.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#88
Posted: 21 Dec 2013 14:01
کشاورزی گیلان
گیلان در زمینه تولید چای، زیتون، فندق و بادام زمینی مقام اول و به لحاظ تولید برنج مقام دوم در ایران را داراست. محصول اصلی کشاورزی تاکنون برنج بودهاست. تقریباً همه زمینهای قابل آبیاری شالیزارند (بیش از ۴۰ درصد مساحت جلگه). برنجکاری در همه مناطق وجود دارد ولی در دلتای سفیدرورد بین لشت نشا و رشت و طالش دولاب شالیزار تقریباً تنها کشت موجود است. ۵۲ درصد اراضی کشاورزی گیلان به کشت برنج اختصاص دارد. تا سال ۱۳۶۱ شمسی گیلان بزرگترین تولید کننده برنج ایران بود و ۴۰ تا ۵۰ درصد تولید ملی را داشت ولی در این سال استان همجوار مازندران از آن پیشی گرفت. ۶۰ درصد تولید استان در ناحیه دلتای سفیدرود انجام میشود ولی در جلگههای حاشیهای غربی و شرقی تولید برنج با محصولات متنوع دیگری ترکیب شدهاست. این میزان تولید در گیلان اخیراً رخ دادهاست. در ۱۹۱۱ رابینو نوشت: «گرچه برنج گیلان از مازندران و استرآباد بهتر است، دو تای آخری پایتخت و مرکز ایران را تامین میکنند.» و چرچیل و ابوت گفتهاند که در میانه قرن نوزدهم گیلان مجبور بود برای تامین نیاز محلی خود از مازندران وارد کند. این مسأله دو دلیل اصلی داشت: اولاً زمینداران گیلان برای پاسخ به نیاز فزاینده بازارهای اروپایی اولویت را به نوغان داری میدادند و این تازه در ۱۸۶۰ بود که به علت نابودی کرمهای ابریشم توسط مرض پبرین کشاورزان به برنج روی آوردند؛ ثانیاً گیلان تا ابتدای قرن بیستم و احداث راه رشت-قزوین، که آن را به فلات ایران مرتبط کرد از بقیه کشور ایزوله بود. تهران به دلیل امکانات ارتباطی از آمل توسط مازندران تامین میشد. مانند بسیاری از دیگر فعالیتها، تولید برنج در گیلان به دلیل نیاز بازار روسیه رونق گرفت.
کشت توت برای تغذیه کرم ابریشم که زمانی از برنج مهم تر بود قدیمی ترین فعالیت کشاورزی است و در خوشابر و گشت در غرب و در آستانه تا قاسم آباد در شرق در کوهپایهها انجام میشود. امروزه گیلان اصلی ترین منطقه تولید ابریشم در ایران است، و ۸۰ درصد تولید ملی را که بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ تن در سال میشود را در اختیار دارد. تیلمبار، محل نگهداری کرمهای ابریشم از مشخصههای معماری بومی گیلان است. شرکت سهامی پرورش کرم ابریشم ایران در رشت واقع شدهاست. اولین کارخانه فرآوری چای در ایران در ۱۳۱۱ در یک ایستگاه تحقیقاتی در لاهیجان تاسیس شد و انگیزهای برای کشت این گیاه ایجاد کرد. چای امروز مهم ترین محصول زراعی است و لاهیجان منطقه اصلی آن است. تنباکو در فومنات و مرکز تالش و درختان میوه در دو حاشیهٔ ساحلی کشت میشوند و میوههایی چون گیلاس و آلو در شمال تالش و میوههای مرکبات در شرق گیلان تولید میشوند. دامداری در همهٔ محلات جلگه مرکزی به دلیل فقدان مرتع خوب وضع پایینی دارد ولی برای ساکنان تالش و گالش کمربند کوهستانی منبع درآمدی اصلی ست. روستانشینان تالش و مرکبات پروران شرق گیلان هم گوساله و گوسفند نگهداری میکنند. در دیلمان، عمارلو و اشکورات مزارع وسیع دیمی گندم وجود دارد. منطقه رودبار و منجیل به دلیل اقلیم مدیترانهایش نظام کشاورزی بی همتایی در ایران دارد که منشا اصلی درآمد در آن زیتون و گندم و دامداری و شالیزارهای کنار سفیدرود در بخش رستم آباد است. شیلات استروژن که منحصر به دریای خزر است دیگر فعالیتی ست که توسط شرکتی در غازیان انزلی با کارمندانی اکثراً آذری تولید میشود و گیلان حدوداً نصف تولید خاویار (بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن در سال) و استروژن (بین ۱۴۰۰ تا ۱۷۰۰ تن) ایران را در اختیار دارد. علاوه بر این فعالیت خاص، ۲۶ تعاونی صیادی بین ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تن ماهیهای حلال صید میکنند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#89
Posted: 21 Dec 2013 14:11
آبشار لاتون
آبشار لاتون در استان گیلان، ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان آستارا، شهر لوندویل روستای کوته کومه جای گرفتهاست. ارتفاع تقریبی آبشار لاتون ۱۰۵ متر است که به لحاظ بلندی، مرتفع ترین آبشار گیلان و ایران به حساب میآید.
علاوه بر آبشار اصلی، آبشاری دیگر در ۱۰ متری آن قرار دارد که ۶۵ متر ارتفاع دارد و سرریز آب آن نسبت به آبشار اصلی بیشتر و پر عرض تر است. در بالا دست آبشار بزرگ لاتون، سه حوض بزرگ طبیعی با سه آبشار ۱۰ متری وجود دارد که از زیباییهای بی نظیر و منحصربهفرد منطقه لاتون است.
فاصله از روستای کوته کومه تا آبشار حدود ۶ کیلومتر است که در مدت طی این مسافت ۳/۵ ساعتی در حدود ۷۵۰ متر ارتفاع زیاد میشود.
مسیر صعود آبشار تپههایی جنگلی و بسیار زیباست که در طول مسیر چشمههای فراوانی با آبی خنک و نوشیدنی دیده میشود. انتهای مسیر نیز دارای پرتگاههایی خطرناک و مرگبار است. آبشار از فاصلهٔ ۵۰۰ متری قابل رویت است.
در مسیر صعود به آبشار لاتون به روستای قدیمی آسیو شوان میرسیم که تقریباً خالی از سکنه است. به زبان تالشی، آسیو به معنی آسیاب و شوان به معنی کنار رودخانه میباشد.
در حاشیهٔ آبشار یکی از زیباترین جنگلهای متراکم بکر و دستنخوردهٔ گیلان با انبوهی از درختان آلو، به، گلابی، گردو، فندق و سیب وحشی وجود دارد که در ۹ ماه از سال سرسبزی و زیبایی خود را حفظ میکند.
از تنوع جانوری اطراف ابشار نیز میتوان به گرگ، گراز، خرس (نادر)، جوجه تیغی، اسب، گاو، و... اشاره کرد.
این آبشار از دامنههای شرق کوه اسپیناس"اسپینه" سرچشمه گرفته و به رودخانهٔ لوندویل که با طول ۱۷ کیلومتر خود نیز از کوه اسپیناس"اسپینه" سرچشمه گرفته سرازیر میشود و با شیب تندی به سمت کوته کومه و لوندویل حرکت کرده و در آخر وارد دریای خزر میشود.
حجم آب آبشار در فصول مختلف سال متفاوت است ولی در تمام فصول آب دارد.
اسپینه = کوه اسب
همچنن قلعهای اعجاب انگیز بر فراز ابشار واقع شده است که به قلعه "بز" معروف است. متأسفانه هیچ کاوشی روی این قلعه رسوخ ناپذیر انجام نپذیرفته است. که در عکس روبرو قلعه در سمت چپ عکس مشخص است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#90
Posted: 21 Dec 2013 14:29
روستای داماش
داماش از روستاهای ییلاقی دهستان جیرنده بخش عمارلو، شهرستان رودبار است. این روستا در حدفاصل جاده رشت به تهران، بین لوشان ومنجیل جای گرفتهاست.
منطقهای کوهستانی است و در ارتفاع ۲۲۰۰ متری از سطح آبهای آزاد واقع است.دو مسیر اصلی دسترسی به این روستا وجود دارد. مسیر اول از شهر لوشان منشعب شده که پس از طی مسافت 35 کیلومتر و گذشتن از شهر جیرنده به روستا ختم میشود.بقعه امامزاده حنفیه که محل دفن سه امامزاده (محمد حنفیه پسر و نوه اش) میباشد نیز در این مسیر قرار دارد. مسیر دوم از نزدیکی های رستم آباد منشعب میشود و پس از گذشتن از شهر "بره سر" به روستای داماش میرسد.به علت واقع شدن این روستا در منطقه ای کوهستانی،مسیر دسترسی روستا دارای شیب بسیار بالایی است . آب و هواه منطقه سرد و مرطوب و پوشش جنگلی و گیاهی متراکم در آن وجود دارد. این روستا در مختصات جغرافیایی 49 48 31شرقی و 36 45 20 شمالی قرار گرفته است .آب معدنی داماش نیز در مرکز با فت روستا قرار گرفته که پس از احداث کارخانه آب معدنی داماش، آب آن به محل کارخانه پمپاژ شده و مقدار باقی مانده آن در محل قبلی برای استفاده اهالی محلی و گردشگران به صورت رایگان قابل دسترسیه.
دارای سکونت دائمی است؛ اما در تابستانها بر جمعیت آن افزوده میشود. زیرا در واقع از جمله ییلاقهای بخش عمارلو شناخته میشود. دارای ۸۵ مرد و ۷۱ زن با سواد خواندن و نوشتن زبان فارسی میباشد و در کل ۶۲٪ جمعیتش با سوادند. مردمان روستا اغلب به دامداری و باغداری مشغولند و برخی نیز به تهیه صنایع دستی میپردازند.کشتی گیله مردی، طنابکشی، خرپشتک، چوب بازی (رقص چوب)، تیش بازی (نوعی بازی محلی) چرخ و فلک، هلولک، گلفا و دور بچرخان، از جمله بازیهایی است که در این منطقه رواج دارد.غذاهای محلی روستای داماش نیز شامل سیاه قاتق یا فسنجان (ترکیبی از گردوی کوبیده، گوشت مرغابی یا انواع دیگر مرغها و گاهی گوشت قرمز، رب انار و غیره)، قیمه پلو و انواع کباب مانند کباب ششلیک، کباب کوبیده، کباب برگ و کباب چنجه میباشد
رویشگاه گیاه یگانهای با نام محلی سوسن چلچراغ است که تنها در این روستا و منطقهٔ لنکران جمهوری آذربایجان یافت میشود.
کارخانه آب معدنی داماش که توسط کارتل اقتصادی شرکت سرمایه گذاری امیر منصور آریا در این روستا بنیان گذاری شدهاست. نام این روستا بر شماری از شرکتهای این کارتل اقتصادی قرار گرفتهاست از آن جمله داماش ترابر، کارخانه آب معدنی داماش و باشگاه ورزشی داماش ایرانیان، دفتر مرکزی این کارتل در خیابان انقلاب شهر رشت مرکز استان گیلان واقع است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.