انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 7 از 30:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  29  30  پسین »

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


مرد

 
‎عمارت شیرینه‎
عمارت شيرينه در محلي موسوم به همين نام در دل كوه و در 5 كيلومتري شرق خورموج احداث گرديده عمارت شيرينه توسط محمد خان دشتي بنا نهاده شده وبا توجه به اينكه سرچشمه آب شيريني دركنار عمارت قرار داشت مشهور به عمارت شيرينه گرديد. قدمت اين بنا به صد سال مي رسد. پس از فوت محمد خان اين بنا فروخته شد به شيخ عبدالله حاجياني و بعد از ايشان مالكين به ترتيب عبارتند از : غلامي حاج حيدر مظفري صالح احمدي كه نهايتاً با توجه به اينكه چاههاي عميق و تلمبه خانه اداره آب در كنار عمارت قرار داشت توسط سازمان مزبور خريداري گرديد. عمارت شيرينه داراي دو طبقه بوده و از مصالح سنگ و گچ ساخته شده است. طبقه زيرين به دو بخش تقسيم مي شود بخش مركزي كه به صورت يك سالن به ابعاد 24 متر مربع است درگاههاي به شكل هلالي به طور قرينه در ديوارهاي شرقي و غربي ايجاد كرده اند كه از طريق اين درگاهها به دهليزي كه به صورت كمربندي تمام سالن را دور ميزند راه پيدا مي كند. سالن مركزي در مجموع 8 درگاه قوسي شكل دارد كه به دهليز ار تباط پيدا مي كند. دالان مجاور سالن داراي 3 متر عرض و 6 دريچه نور گير به صورت قرينه در سقف آن ايجاد كرده اند كه نور لازم را در اين بخش تامين كرده است. ورودي دهليز با سه پله به داخل بنا راه داشته و در جانب غربي دهليز ايجاد شده است. طبقه دوم كه در حقيقت شاه نشي مي باشد داراي تزئينات و الحاقات مخصوص به خود مي باشد و در اين قسمت قرينه سازي و تعادل و همچنين منظر سازي بسيار ماهرانه و استادانه بكار بسته شده مخصوصاً در شاه نشين مقرنس كاري و كاربندي و قرينه سازي در هلالي هاي گچبري بخوبي بكار گرفته شده است عوامل تزئيني اين بنا علاوه بر كاربندي ها و قاب هاي تزئيني زير قوس هاي سقف و همچنين طاق نما هاي تزئيني و طاقچه هاي متعددكه به صورت قرينه در ديوارهاي جانبي شاه نشين بكار گرفته شده از انواع بديع طاق و طاقنما از جمله كلمبو كه مخصوص آب انبارها و كاروانسراهاست در اين بنا بكار رفته است. همچنين پوشش درگاهها به صورت چپيله نيز از ديگر عوامل بارز اين بنا است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎قلعه ی دختر‎
قلعه دختر استان بوشهر ، در شهرستان دشتی قرار دارد . این قلعه در شرق روستای لاور ساحلی شهرستان دشتی قرار دارد که از سمت غرب به ساحل زیبا و آرام خلیج فارس مشرف است و از سمت شرق به کوه مند منتهی می‌شود ودر پرتگاهی تند و بسیار تیز قرار دارد . اگر سمت شرق روستای لاور و گلستان نگاه دقیقی به کوه مند بیندازیم آثار و بقایای این قلعه بر تیغ کوه مشهود و پیدا است و هنوز هر چند از زمان ساخت آن شاید قرن‌ ها گذشته باشد ولی نشان از استواری و عظمت در چند ستون باقی مانده قسمت غربی آن هویدا است . در جلوی قلعه چهار ستون قرار داشته ‌است که جز آثار یکی بقیه ریزش کرده .
در برجک غربی قلعه که در واقع طبقه فوقانی قلعه بوده‌ است چند سوراخ مستطیل شکل برای دیده بانی یا پرتاپ تیر توپ خانه به بیرون بوده ‌است که امروزه این چند سوراخ مذکور پوشانده شده ‌است و این شاید صیادان محلی و شکارچیان وحوشی مثل بز و کل و یا پرندگان در همین سال‌ ها زمانی که برج‌ های قلعه سالم بوده به عنوان پناه گاهی استفاده می‌ کردند آنجا را پوشانده‌ اند . قلعه به جز طبقه فوقانی بقیه زیر خاک رفته‌ است به گفته اهالی محل سقف چند اتاق آن همتا سال ‌های اخیر سالم بوده ‌است ( ۱۳۷۴ شمسی ) و بر اثر بارندگی شدید از بین رفته ‌است . با توجه به آثار باقی مانده دو غار که هنوز تحقیقی را جع به آنها نشده ‌است به روستا های لاور و گلستان منتهی می ‌شده ‌است
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎آتش کده ی خرموج‎
آتشکده خورموج یا آتشکده کوه مند ازآثار باستانی و مهم دشتی است که در دامنه کوه مند و به فاصله ۳۰ کیلومتری خورموج، غرب روستای زایر عباسی قرار دارد. در ارتفاع سنگی مشرف به رودخانه خشکی که بستر رودخانه قدیمی است آثار حجاری و کوه تراشی در دل صخره وجود دارد از بستر رودخانه راهی به ارتفاع ۶۰ متر که اولین مدخل آتشکده‌است، کشیده شده‌است. یک شاه نشین با یک سکوی میانی و یک سکوی افقی که در سمت راست شاه نشین قرار گرفته و یک اطاق قوسی با انحنای منظم که با سنگ و گچ وگل ساخته شده جالب توجه‌است. نمای خارجی فعلی آتشکده عبارت از یک مدخل با سقف قوسی و دو مدخل مستدیر القاعده و ده حفره به شکل مدخل‌های طرفین سکوی شاه نشین مدخل اصلی و با اندازه‌های متفاوت که به احتمال به منزله پنجره و نورگیرهای رواقهای اصلی آتشکده بوده‌اند. آتشکده از سه طبقه میانی یا اصلی، تحتانی و فوقانی تشکیل شده‌است که با هم ارتباط داشته و در عین ارتباط، نوع ساختمان هر یک با دیگری متفاوت بوده که گویا از هر یک از طبقات برای منظور خاصی استفاده می‌شده‌است. در بستر رودخانه خشک فعلی آثار ساختمان‌ها و آبگردان‌ها و بندهایی در اراضی پای کوه و در اطراف مسیل وجود دارد که از وجود میدان بزرگی در جلوی کلات حکایت می‌کند که سطح آن با خاک و سنگ بالاآورده بوده‌اند. با توجه به وجود آثار آب انبار و بقایای درختانی از فاصله دویست متری پای کوه احتمال می‌رود در جلوی آتشکده میدانی وجود داشته و برای جلوگیری از نفوذ سیلاب‌های شدید در اطراف تپه، بندهای زیادی از سنگ و گچ ساخته بوده‌اند. بیش از نیم قرن پیش در جانب شمالی آتشکده و پشت کوه نیز آثار حفره‌ها و شاه نشین و درختانی وجود داشته‌است و از آنجا راهی به آتشکده منتهی می‌شده‌است که به مرور زمان بر اثر ریزش کوه آن آثار ازبین رفته‌اند. گویا نقشه اصلی مقایر کلات متأثر از مقابر فنیقی است و با توجه به طرز قرار گرفتن دخمه‌ها بر روی یکدیگر و کم شدن تدریجی ابعاد آن‌ها در طبقات بالاتر، همان نقشه زیگورات‌ها و میل‌های خاص مضرس است که اصلی ایلامی و بابلی دارد اما نقشه صلیبی دهلیزها نقشه هندی و ایرانیاست. مقابر کلات دارای صفحه‌ای مستقل و در عین حال متأثر از تمدن‌های مختلف ایرانی و هندی و آشوری، فنیقی و ایلامی است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
ارامگاه اصفهانی

ارامگاه سیبویه

بافت قدیم بوشهر

خانه ی رئیسعلی

قبر ژنرال انگلیسی

کشتی پرسپولیس در موزه ی دریا نوردی بوشهر

کلیسای خارک

موزه ی مردم شناسی
من اگر کشته شوم باعث بد نامي توست!
موجب شهرت بي باکيو خود کاميه توست!
     
  
مرد

 
‎رودخانه ی مند‎
رودخانه مند یکی از رودخانه های مهم ناحیه مرکزی سواحل خلیج فارس است و مجموعه چهار شاخه اصلی دارد که جملگی از خطوط ساختار زمین شناختی منطقه تبعیت می کنند. این رود از ارتفاعات شمال شرقی کازرون(کوه انار) و ارتفاعات شمال غربی شیراز سرچشمه می گیرد،
این رود از سه شهر فسا، جهرم و فیروزآباد می گذرد و بعد از پیمودن 600‏کیلومتر در جنوب بندر کنگان وارد خلیج فارس می شود. شعبات غربی این رودخانه شامل پتنگ رود، رود شور، رودخانه جهرم و علای مرودشت است. شیب این رودخانه ملایم و عرض آنگاه تا 25 ‏متر می رسد. آب رودخانه به علت عبور از زمین های شوره زار برای آشامیدن و زراعت مناسب نیست. این رودخانه از طرف کازرون به استان بوشهر جاری است و قسمتی از دهستان شبانکاره را آبیاری می کند و سپس به رودخانه دالکی می پیوند.
آدرس :جنوب بندر کنگان
هله
     
  
مرد

 
‎رودخانه ی شور‎
رودخانه شور از ارتفاعات گچ ترش و كلاه‌فرنگی سرچشمه می‌‌گیرد و از حدفاصل دهستان حیات داود شبانكاره می‌گذرد و در خورمزین وارد خلیج فارس می‌‌شود.
هله
     
  
مرد

 
‎مناطق حفاظت شده ی مند‎
منطقه حفاظت‌شده مند بردخون با برخورداری از بیش از 156 گونه جانوری یکی از مناطق طبیعی استان بوشهر است که برخی از گونه‌های جانوری این منطقه در خطر انقراض قرار دارند.
منطقه حفاظت شده مند بردخون که در گروه مناطق حفاظت شده ساحلی - دریایی قرارمی گیرد بر اساس مصوبه شورای عالی محیط زیست به عنوان منطقه حفاظت شده به تصویب رسید.
این منطقه حفاظت‌شده از نظر جغرافیایی در فاصله 135 کیلومتری جنوب بوشهر در بخش بردخون شهرستان دیر و در کنار خلیج همیشه فارس واقع شده است.
منطقه مند از سمت شمال به قریه زیرود و دلتای خور زیارت، از سمت جنوب به جزیره نخیلو، گرم و پوزه ماشه ، از سمت غرب به دماغه خان واز جانب شرق در امتداد جاده اصلی بردخون به سمت عسلویه به شهر بردخون و روستاهای بردخون کهنه ،شیبرم، مل سوخته، زیدون، نره کوه، مل گنزه محدود می‌شود.
در این منطقه دو پاسگاه محیط بانی وجوددارد یکی شامل اداره منطقه (واقع در شهربردخون) و دیگری برجک (واقع درضلع شمالی منطقه) است. برای کمک به حفاظت از حیات وحش شش آبشخور در منطقه ایجاد شده است.
وسعت منطقه 53 هزار هکتار می باشد. منطقه مند بردخون از نظرشرایط توپوگرافیکی بسیار همگن می باشد به نحوی که ارتفاع منطقه بین 0تا12متر متغیر است.
از نظر اقلیمی نیمه بیابانی است. میزان متوسط بارندگی سالیانه 155 میلی متر و متوسط دمای سالیانه 31 درجه سانتی گراد می باشد. رطوبت نسبی در تابستان 30 تا45 درصد و درزمستان 50تا75درصد است.
شیب زیست‌محیطی و اثرات اکولوژیک
میزان بارندگی از سمت شمال غرب منطقه به سمت جنوب شرق کاهش می یابد. این نکته به عنوان یک شیب زیست – محیطی اثرهای اکولوژیکی مشخصی رابرمنطقه اعمال می نماید.
هله
     
  
مرد

 
‎جزیره ی نخیلو‎
جزیره نخیلو(به فتح ن)درپنج کیلومتری قریه نرکوه ازتوابع بندردیر(فتح د- کسر-ی)وجزیره ام الکرم،به وسعت شش کیلومترمربع واقع شده است.
هله
     
  
مرد

 
‎جزیره ی گرم‎
جزیره گرم (بضم گ ٬ سکون ر – م)درمغرب،مل گنزه ودرود احمد ویا بنا به نوشته نشریه شماره (15)دفتر برنامه وبودجه استان بوشهردرسال 1356 (مقابل حدفاصل بردخون و دیردرخلیج فارس)بامساحت تقریبی(3)کیلومترمربع(طول سه کیلومتر و عرض یک کیلومتر)واقع شده است و بعلت وجود انبوه درختان جنگلی (بنام گرم) به همین نام مشهور شده است.
فرماندار دیر،طول جزیره را سه کیلومتر و عرض آن را یک کیلومتر اعلام نموده است.(سال 1361)
هله
     
  
مرد

 
رود خانه ی دالکی

کاخ کوروش

کاخ هخامنشی

منطقه ی باستانی توز

دژ برازجان

اب انبار

تل پهن

برج قلعه خورموج , معبد کلات
من اگر کشته شوم باعث بد نامي توست!
موجب شهرت بي باکيو خود کاميه توست!
     
  
صفحه  صفحه 7 از 30:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  29  30  پسین » 
ایران

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA